SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring"

Transkript

1 SKØNSERKLÆRING J.nr Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Fugtopsugning i ydervægge og skillevægge 2. Vandinstallation i sorte rør 3. Tagkonstruktion/facade 4. Etageadskillelse i stald og beboelse (B) 5. Gulvkonstruktion i beboelse (A) Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene korrekt i tilstandsrapporten. Klager mener også, at der er flere punkter der ikke er nævnt i rapporten. Klager mener på baggrund heraf, at omkostningerne til udbedring af de nævnte skader/klagepunkter burde dækkes af den indklagede bygningssagkyndige. Den bygningssagkyndiges forklaring: Ad pkt. 1 Fugtopsugning i ydervægge og skillevægge (Bygning A): Den bygningssagkyndige mener, at det er normalt for en ejendom opført i 1710, at der kan forekomme fugt i de murede vægge, da der ikke er indlagt murpap mellem fundament og de murede vægge. Den bygningssagkyndig har i tilstandsrapporten af den på side 9 nævnt følgende: Pkt. 3.1: Facader/gavle Der er revner i facader, og der er afskallinger i facadepuds/-maling. Karakter K1. Pkt. 3.6: Indvendige vægge

2 Der er enkelte revner i indervægge Karakter K1 Ad pkt. 2 Vandinstallation i sorte rør (Bygning A og B): Den bygningssagkyndige gør opmærksom på, at det fremgår af sælgeroplysninger, at installationer er udført af autoriseret firma. Den bygningssagkyndige mener, at installationen generelt er skjult, men at han efterfølgende ved nærmere eftersyn i stalden (Bygning B) kan se, at der på strækningen fra fyrrummet til lejligheden er anvendt sorte rør. Den bygningssagkyndige har dog ikke hæftet sig herved i forbindelse med udfærdigelse af tilstandsrapporten. Den bygningssagkyndig har i tilstandsrapporten af den på side 10 og 12 nævnt følgende: Bygning A: Pkt. 10: VVS-installationer Ingen bemærkninger Bygning B: Pkt. 10.1: Vandinstallationer Kloset er ikke spændt fast i badeværelse. Karakter K1 Ad pkt. 3 Tagkonstruktion/facade (Bygning A): Den bygningssagkyndige mener, at facaden mod syd på bygning A er opmuret skævt. Den bygningssagkyndige mener også, at tagkonstruktionen er stabil Den bygningssagkyndig har i tilstandsrapporten af den på side 9 nævnt følgende: Pkt. 3.1: Facader/gavle Der er revner i facader, og der er afskallinger i facadepuds/-maling.

3 Karakter K1. Pkt. 8.8: Spær og lægter Der er spor af borebiller i spær og gulvplanker i tagrum. Se vedlagte bilag: Angreb af almindelig borebille. Karakter K1. Pkt. 8.10: Undertag/understrygning Der er ikke krav om undertag ved bølgeplader når taghældningen er over 14 grader. Undertag er vurderet som en interimistisk foranstaltning. Karakter K1. Ad pkt. 4 Etageadskillelse stald/beboelse (Bygning B): Den bygningssagkyndige mener, at etageadskillelsen og konstruktionen opfylder kravene til en staldbygning. Den bygningssagkyndige henviser til, at den udførte lejlighed ikke fremgik af BBR på tidspunktet for udfærdigelse af tilstandsrapporten, hvilket han har gjort opmærksom på. Den bygningssagkyndig har i tilstandsrapporten af den på side 6 og 7 nævnt følgende: I bygning B (oprindelig staldbygning) er der en ferielejlighed, gildesal, fyrrum, kontor og lagerrum. Areal på 80 kvm. på ferielejlighed er oplyst af sælger. (Lejlighedens areal er ikke opmålt). I BBR dateret den er der ikke oplysninger om ferielejlighed. Den bygningssagkyndig har i tilstandsrapporten på side 11 nævnt følgende: Pkt. 5.1: Lofter/etageadskillelser Der er sprækker i loftsbjælker, og der er spor efter bolrebiller. Karakter K1.

4 Etageadskillelse og loft i gildesal og trappeopgang er ikke fuldstændige vandrette. Ad pkt. 5 Gulvkonstruktion, beboelse (Bygning A): Den bygningssagkyndige oplyser, at der ikke var tegn på skader under hans gennemgang i forbindelse med udfærdigelse af tilstandsrapporten. Den bygningssagkyndig har i tilstandsrapporten af den på side 9 nævnt følgende: Pkt. 6.1: Gulvkonstruktioner Gulv er ikke fuldstændige vandrette, og gulv knirker nogle steder ved belastning. Karakter K1. Note: Under gulvtæppe i værelse kan der være skjulte revner i betongulv. Vejret på besigtigelsestidspunktet: Vejret var solrigt på tidspunktet for besigtigelsen i forbindelse med afholdelse af synog skønsforretning. Øvrige forhold: Bygning A: Ejendommen er opført i Ejendommen er opført med pudsede og malede facader og gavle. Ejendommen er ombygget i Tagkonstruktionen er udført med hanebåndsspær. Bygning B: Ejendommen er opført i Ejendommen er opført med pudsede og malede facader og gavle. Ejendommen er sandsynligvis ombygget efter Der er indrettet en lejlighed på 1. sal i den sydlige ende af huset, og i stueetagen under lejligheden er der gildesal. Den øvrige del af bygning B i stueetagen er

5 indrettet som lager, kontor, fyrrum m.v., og tagetagen fremstår som uudnyttet tagrum. Tagkonstruktionen er udført med hanebåndsspær. Der er tilhørende udhuse. Under skønsforretningen forklarede klager, at han havde set på huset 2 gange før købet. På skønsmandens opfordring, angives nedennævnte datoer, da de oplyste tidspunkter i klageskemaet ikke stemmer overens med virkeligheden. Ejendommen købes ca. den 1. juni 2007 og overtages den 1. september Klager forklarer: Ad pkt. 1 Fugtopsugning i ydervægge og skillevægge (Bygning A): Klager oplyser, at malingen nederst på væggene skaller af efter en periode på ca. 1 2 måneder efter indflytning. Klager afmonterer en fodliste i mellemgangen og ser, at den er jordslået på bagsiden. Klager vælger herefter at flytte over i lejligheden i bygning B. Ejerskifteforsikringsselskabet afviser klagen, idet der henvises til ejendommens alder. Ad pkt. 2 Vandinstallation i sorte rør (Bygning A og B): Klager opdager, at vandet har en smag af rust, og at smagen er særlig tydelig efter et par dages fravær. Da man installerer nyt fyr i 2007, opdager VVS-installatøren, at vandrørene er udført i sorte rør, hvorefter der foretages et efterysn af samtlige vandrør i såvel bygning A som bygning B.

6 Ejerskifteforsikringsselskabet afviser klagen. Ad pkt. 3 Tagkonstruktion/facade (Bygning A): I vinteren 2007/2008 ser klager, at facaden mod syd er knækket ud på de øverste ca. 0,50 m, og at gavlen mod vest i tagrummet er eftergivelig. I tagrummet ser klager ligeledes, at hanebånd er fjernet fra spærene. Ejerskifteforsikringsselskabet anerkender klagen. Ad pkt. 4 Etageadskillelse stald/beboelse (Bygning B): Efter indflytning i lejligheden opdager klager, at etageadskillelsen er eftergivelig. Klager kontakter sin rådgiver, der gennemgår ejendommen og meddeler, at etageadskillelsen er underdimensioneret. Ejerskifteforsikringsselskabet anerkender klagen. Ad pkt. 5 Gulvkonstruktion, beboelse (Bygning A): I sommeren 2008 ser klager, at gulvet i mellemgangen har givet sig, idet der er 2 gulvbrædder der vipper op. Klager tager brædderne op og ser, at der er udført isolering med flamingokugler direkte på sandfyld. Ejerskifteforsikringsselskabet afviser klagen, idet der henvises til ejendommens alder. Generelt for alle punkter: Ejerskifteforsikringsselskabet kontaktes og de meddeler herefter, at flere af klagepunkterne kan dækkes under forsikringen. Klager kontakter også sin advokat der indsender klagen til Ankenævnet.

7 Skønsmandens erklæring Klagepunkter: Ad 1. Fugtopsugning i ydervægge og skillevægge (Bygning A): Der kunne konstateres følgende: Ved besigtigelsen blev der konstateret følgende: Indvendig besigtigelse: Skønsmanden kunne konstatere følgende: 1. Ejendommen var tom. 2. Der var lukket for radiatorvarmen, men tændt op i brændeovnen. 3. Der kunne ikke umiddelbart ved en visuel gennemgang af ydervægge og skillevægge ses tegn på fugt. 4. I badeværelset var fliser på ydervæg fjernet, ligesom inventar på ydervæg var demonteret. På den pudsede væg hvor fliserne var fjernet kunne ses tegn på fugtdannelse. 5. Skønsmanden kunne måle fugt på den nederste del af væggene som følgende: Ydervæg i køkken: 60 % RF Skillevæg mod bryggers: 0-5 % RF Skillevæg mod stue: % RF Skillevæg mod gang: 40 % RF Ydervæg i stue: 20 % RF Skillevæg til soveværelse: 40 % RF Skillevæg fra gang til bad: 80 % RF Skillevæg til soveværelse: 20 % RF Skillevæg fra vær til bad: 60 % RF Ydervæg i værelse: 20 % RF Skillevæg mod køkken: 40 % RF Skønsmanden har ligeledes målt overfladetemperaturen på væggene umiddelbart over fodlisterne der varierer mellem ca. 9,1 0 C til ca. 12,6 0 C, og i en højde på ca. 1,60 m over gulv til ca. 11,3 0 C til ca. 13,9 0 C.

8 Ad 1. Konklusion: Skønsmanden vurderer med baggrund i det foregående: 1. Skønsmanden vurderer, at fugtopstigningen eventuelt kan skyldes, at der ikke er udført murpap mellem fundament og de murede vægge. De høje målinger i væggene ved badeværelset kunne måske skyldes et brud på rør. 2. Skønsmanden vurderer, at der ikke var visuelle tegn på fugt i væggene i forbindelse med udfærdigelse af tilstandsrapporten. 3. At ejendommen under skønsmandens besigtigelse ikke var opvarmet til minimum C hvorfor man kan forvente, at de udførte fugtmålinger vil indikere fugt. 4. Skønsmanden vurderer også, at såfremt den bygningssagkyndige havde foretaget stikprøvevis fugtmåling på væggene, da ejendommen var møbleret og beboet, kunne man ikke være sikker på, at målingerne havde vist fugtighed. Skønsmanden henviser her til de af ham udførte målinger. (Målingerne varierer fra ingen fugt til fugt i en til dels uopvarmet bygning). 5. Skønsmanden vurderer også, at det er normalt forekommende for en ejendom opført i Fugt i væggene kan forekomme uanset der er foretaget en renovering. Ad 1. Fejl og forsømmelser: Skønsmanden vurderer med baggrund i ovennævnte ikke, at den bygningssagkyndige har begået fejl og forsømmelser ved ovennævnte forhold. Ad. 1. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms : Skønsmanden kan ikke afgive et dækkende skøn over omkostningerne til udbedring af forholdet, da det ikke kan klarlægges den korrekte årsag til fugtopstigning uden de-

9 struktive indgreb. Skønsmanden kan dog oplyse, at såfremt det er manglende fugtspærre der er årsag til fugten, vil det være en særdeles bekostelig affære at foretage en udbedring. Skønsmanden har erfaring fra disse arbejder fra andre ejendomme hvor omkostningerne er løbet op i: Skønsmanden vurderer, at udbedringsarbejderne kan løbe op i: Kr ,00 incl. moms Ad 1. Forbedringer: Skønsmanden vurderer med baggrund i ejendommens opførelse i 1710, at forbedringsudgifterne kan fastsættes til 100 % af udbedringsomkostningerne. Med baggrund i ovennævnte skønnes forbedringsudgiften at udgøre: Kr ,00 incl. moms Ad 1. Eventuelle forligsdrøftelser: Da den bygningssagkyndige ikke mente, at han havde begået fejl eller forsømmelser på dette punkt, kunne der ikke opnås forlig. Ad 1. Eventuelt Ingen bemærkninger. Ad 2. Vandinstallation i sorte rør (Bygning A og bygning B): Ved besigtigelsen blev der konstateret følgende: Indvendig besigtigelse Bygning A: Skønsmanden kunne konstatere følgende: 1. Skønsmanden kunne i badeværelset se, at der var sorte rør i væggen hvor håndvasken have været tilsluttet. 2. Skønsmanden kunne under køkkenvasken se, at der var fittings i sorte rør ved tilslutning til blandingsbatteri. 3. I bryggers kunne ses sorte rør ved væg,

10 hvor der formodentlig tidligere havde været en vaskemaskine placeret. Indvendig besigtigelse Bygning B: 4. Skønsmanden kunne konstatere, at vandinstallationen var blevet ændret fra fyrrum til og med i lejligheden på 1. sal. 5. Skønsmanden kunne under loftet i stalden i stueplan se, at der var anvendt sorte rør til vandinstallationen fra fyrrummet frem til lejligheden. Ad 2. Konklusion: Skønsmanden vurderer med baggrund i det foregående: Bygning A: 1. Den bygningssagkyndige har besigtiget bygning A, hvor badeværelset har været møbleret, og vasken har været indbygget i et skabsarrangement. Ligeledes har vaskemaskinen skjult rørføringen. 2. Skønsmanden vurderer derfor, at en bygningssagkyndig med stikprøvevis kontrol ikke nødvendigvis opdager, at vandinstallationen er udført i sorte rør. Bygning B: 3. Skønsmanden vurderer, at den bygningssagkyndige havde mulighed for at konstatere de sorte rør under loftet i stalden i stueplan. Ad 2. Fejl og forsømmelser: Skønsmanden vurderer med baggrund i ovennævnte ikke, at den bygningssagkyndige har begået fejl og forsømmelser ved ovennævnte forhold gældende for BYGNING A, men at han har begået fejl og forsømmelser i forbindelse med forholdet i BYGNING B. Ad. 2. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms : Skønsmanden vurderer, at følgende udbedringsarbejder skal foretages.

11 1. Ændring af vandinstallationen fra sorte rør til enten galvaniserede rør eller pexrør. Skønsmanden mener, at nævnte arbejder kan udføres for: Kr ,00 incl. moms Ad 2. Forbedringer: Skønsmanden vurderer ikke, der kan beregnes forbedringsudgift, da forholdet beror på et ulovligt forhold. Med baggrund i ovennævnte skønnes forbedringsudgiften at udgøre: Kr. 0,00 incl. moms Ad 2. Eventuelle forligsdrøftelser: Den bygningssagkyndige oplyste, at han havde tilbudt at betale et beløb for udskiftning af vandrørene fra fyrrum til skillevæggen ind mod lejligheden. Klager kunne ikke acceptere dette. Som følge af ovennævnte kunne der ikke opnås forlig. Ad 2. Eventuelt Ingen bemærkninger. Ad 3. Ad pkt. 3 Tagkonstruktion/facade (Bygning A): Ved besigtigelsen blev der konstateret følgende: Udvendig besigtigelse: Skønsmanden kunne konstatere følgende: 1. Facademuren mod syd havde hældning ud foroven på ca. 0,50 m på en strækning der svarer til ca m ud for stuen. Indvendig besigtigelse i tagrum: 2. Gavlmuren i tagrummet mod vest var ikke fastholdt til tagkonstruktionen med de indmurede ankre.

12 3. Flere af hanebåndene var fjernet fra spærene. 4. Der var foretaget en meget høj opklodsning af lægterne uden korrekt fastgørelse. 5. Der manglede skunkstolpe på spær. 6. Der var ikke udført korrekt vindafstivning. 7. Der kunne måles spærafstande på mellem 1,50 1,80 m. Ad 3. Konklusion: Skønsmanden vurderer med baggrund i det foregående: 1. Skønsmanden vurderer, at facademuren knækker ud på det øverste stykke som følge af, at tagkonstruktionen har givet sig og dermed trykker facaden ud. 2. Skønsmanden vurderer, at tagkonstruktionen er ustabil. 3. Skønsmanden vurderer, at de nævnte forhold har været synlige i forbindelse med den bygningssagkyndiges gennemgang af bygningen og udfærdigelse af tilstandsrapport. 4. Skønsmanden vurderer, at den bygningssagkyndige burde have beskrevet forholdet og angivet en karakter K3 eller karakter UN. Ad 3. Fejl og forsømmelser: Skønsmanden vurderer med baggrund i ovennævnte, at den bygningssagkyndige har begået fejl og forsømmelser ved ovennævnte forhold. Ad. 3. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms : Skønsmanden vurderer, at følgende udbedringsarbejder skal foretages. 1. Forstærkning af spær 2. Forstærkning af hanebånd montere hanebånd

13 3. Montere vindgitter i tagflade 4. Fastgørelse af ankre i gavl til tværgående ny bjælke 5. Etablere tilstrækkelig samling mellem spærhoved og spærfod 6. Nødvendigt stillads Skønsmanden vurderer, at nævnte arbejder kan udføres for: Kr ,00 incl. moms Ad 3. Forbedringer: Skønsmanden vurderer, at det alene er udgiften til etablering af vindgitter der kan henføres til forbedringer. Med baggrund i ovennævnte skønnes forbedringsudgiften at udgøre: Kr ,00 incl. moms Ad 3. Eventuelle forligsdrøftelser: Da den bygningssagkyndige ikke mente, at han havde begået fejl eller forsømmelser på dette punkt, kunne der ikke opnås forlig. Ad 3. Eventuelt Ingen bemærkninger. Ad 4. Etageadskillelse stald/beboelse (Bygning B): Ved besigtigelsen blev der konstateret følgende: Indvendig besigtigelse: Skønsmanden kunne konstatere følgende: 1. Der var monteret midlertidig afstivning af etageadskillelsen under beboelseslejligheden på 1. sal. 2. Skønsmanden kunne konstatere, at etageadskillelsen havde en del hældning og deformation ind mod midten af bygningen. 3. Skønsmanden kunne konstatere, at de langsgående bærende bjælker havde større nedbøjning.

14 4. Skønsmanden kunne konstatere, at de bærende træsøjler deformerede. 5. Skønsmanden kunne konstatere, at de bærende træsøjler var stødt samlet ca. 300 mm over gulvet tilsyneladende uden indbyrdes fastholdelse. Ad 4. Konklusion: Skønsmanden vurderer med baggrund i det foregående: 1. Skønsmanden vurderer, at den bygningssagkyndige burde have beskrevet ovennævnte forhold i tilstandsrapporten, da det er umiddelbart synligt. 2. Skønsmanden vurderer, at der burde være angivet en karakter K3 eller UN Ad 4. Fejl og forsømmelser: Skønsmanden vurderer med baggrund i ovennævnte, at den bygningssagkyndige har begået fejl og forsømmelser ved ovennævnte forhold. Ad. 4. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms : Skønsmanden vurderer, at følgende udbedringsarbejder skal foretages. 1. Der udføres nødvendig forstærkning af bjælkelaget 2. Der udføres nødvendig forstærkning af de langsgående bærende bjælker, alternativt udskiftes disse til stålbjælker 3. Der udføres nye afstivende søjler 4. Alle konstruktioner brandsikres Skønsmanden vurderer, at nævnte arbejder kan udføres for: Kr ,00 incl. moms Ad 4. Forbedringer: Skønsmanden vurderer ikke, der kan beregnes forbedringer af arbejderne, da de udelukkende omfatter forstærkninger af de eksisterende konstruktioner. Med baggrund i ovennævnte skønnes forbedringsudgiften at udgøre:

15 Kr. 0,00 incl. moms Ad 4. Eventuelle forligsdrøftelser: Da den bygningssagkyndige ikke mente, at han havde begået fejl eller forsømmelser på dette punkt, kunne der ikke opnås forlig. Ad 4. Eventuelt Ingen bemærkninger. Ad 5. Gulvkonstruktion, beboelse (Bygning A): Ved besigtigelsen blev der konstateret følgende: Indvendig besigtigelse: Skønsmanden kunne konstatere følgende: 1. Skønsmanden kunne konstatere, at der var foretaget hultagning i gulvene i huset. 2. Ved hullet i mellemgangen kunne ses, at der var isoleret med polystyrolkugler fra overside sandlag til underside af gulvbrædder. Der kunne konstateres, at strøerne var placeret på betonfliser. Gulvbrædderne i mellemgangen havde krumning. 3. Ved hullet i værelse kunne ses, at der var isoleret med Rockwool og polystyrolkugler fra overside sandlag til underside af gulvbrædder. Der er dampspærre umiddelbart under gulvbrædder. Der kunne konstateres, at strøerne var placeret på betonfliser. Ad 5. Konklusion: Skønsmanden vurderer med baggrund i det foregående: 1. Skønsmanden vurderer ikke, at den bygningssagkyndige har haft mulighed for at konstatere de nævnte forhold, da der i så fald skulle udføres destruktive indgreb i gulvene. 2. Skønsmanden betragter forholdet som skjult.

16 Ad 5. Fejl og forsømmelser: Skønsmanden vurderer med baggrund i ovennævnte ikke, at den bygningssagkyndige har begået fejl og forsømmelser ved ovennævnte forhold. Ad. 5. Overslag over udbedringsudgifter incl. moms : Skønsmanden vurderer, at følgende udbedringsarbejder skal/kan foretages. Arbejder kan eventuelt udføres samtidigt med etablering af fugtspærre mellem fundament og de murede vægge, da denne løsning sandsynligvis vil indebære, at gulvene skal fjernes. 1. Gulvene og inventar er forudsat fjernet og genmonteret under arbejderne nævnt under pkt Der foretages udgravning til ny gulvopbygning med kapillarbrydende grus, isolering og udstøbning af betongulv. 3. Diverse reparationer. Skønsmanden vurderer, at nævnte arbejder under pkt. 2 kan udføres for: Kr ,00 incl. moms Ad 5. Forbedringer: Skønsmanden vurderer med baggrund i ejendommens opførelse i 1710, at forbedringsudgifterne kan fastsættes til 100 % af udbedringsomkostningerne. Med baggrund i ovennævnte skønnes forbedringsudgiften at udgøre: kr ,00 incl. moms Ad 5. Eventuelle forligsdrøftelser: Da den bygningssagkyndige ikke mente, at han havde begået fejl eller forsømmelser på dette punkt, kunne der ikke opnås forlig. Ad 5. Eventuelt Ingen bemærkninger.

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8149 Oversigt over klagepunkter: 1. Tagkonstruktion Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene korrekt i tilstandsrapporten. Klager mener

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8152 Oversigt over klagepunkter: 1. Tag med Onduline-tagplader 2. Manglende udluftning i badeværelse Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Hængende gavlspær Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdet korrekt i tilstandsrapporten. Klager mener

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8118 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Isolering på loft Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har nævnt forholdet med den ødelagte isolering

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7277 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i klinker på væg i badeværelse 2. Råd i dobbeltdør på 1. sal og råd i skydedør i stueetage 3. Afskalninger på sokkel 4. Træ gennemtæret

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8037 Oversigt over klagepunkter: 1. Råd i vinduespartier i udestue 2. Svamp i gulv i udestue Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet de nævnte

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8096 Oversigt over klagepunkter: 1. Revner i tagplader Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene korrekt i tilstandsrapporten. Klager

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7271 Oversigt over klagepunkter: 1. Forvitrede tagplader Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdet korrekt i tilstandsrapporten. Klager

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7224 Oversigt over klagepunkter: 1. Tagkonstruktion Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene angående manglende afstandslister og manglende

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8097 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter og sokler 2. Yder- og indervægge 3. Vinduer og døre 4. Gulvkonstruktion og gulve 5. Tagkonstruktion 6. Bad/toilet og bryggers 7. VVS-installationer

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13067 Besigtigelse den: 16. september 2013 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9125 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Fugtforhold anses ikke korrekt beskrevet i HE-rapporten. Klagers påstand: Krav Udbedring af ovennævnte skader. Den bygningssagkyndiges

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16145 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 22. november tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.20. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7129 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1.Skimmelsvampe på vægge i køkken og gangen, konstateret fugt/vand i hulmur. 2. Opfugtning af murkrone og gavl mod syd. 3.Hjørne

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8225 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Fugt i skillevægge samt ydervægge. Vejret på besigtigelsestidspunktet: 10 gr., solskin. Øvrige forhold: Ingen. Eventuelle

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17139 Besigtigelsesdato: Torsdag den 14. december 2017 kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8219 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Opdeling i litra 2. Klinker i vaskerum 3. Afløb i bryggers i kælder 4. Afløb i gæstetoilet i kælder 5. Skjulte rørsamlinger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9087 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Køkken, sætninger i gulve, store fuger over køkkenbord i vægfliser, sætninger i gulve i bryggers. 2. Sætninger

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17057 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 8. august 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16118 Besigtigelsesdato: Den 18. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14058 Besigtigelsesdato: Mandag den 14.07.2014, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7283 Oversigt over klagepunkter: 1. Tilstedeværelse af rotter i ejendommen Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdene korrekt i tilstandsrapporten,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9137 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Skorstenen er ulovlig monteret. 2. Centralvarmekedlen er gennemtæret efter kun 5 år grundet fejlagtig montering.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16091 Besigtigelse den: 12. oktober 2016 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8042 Oversigt over klagepunkter: Ad. 1. Der er klaget over at 1. salen ikke kan varmes op på blæsende dage, på grund af utæt ikke korrekt udført dampspærre. Det trækker bl.a. ind

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14030 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 8177 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Der er enkelte klinker på trappe

Læs mere

SKØNSERKLÆRING Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING 9112 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Der er i klagers oplysningsskema oplyst om korrespondance ført mellem klagers advokat, indklagede og dennes advokat.

Læs mere

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen.

Desuden mangler der udeluftventiler i kælderen. Skønsmandens erklæring 8106 Oversigt over klagepunkter 1. 2. Fugt og skader i kældervægge. Olietanken. Vejret på besigtigelsestidspunktet Tørvejr svag vind ca. 24 0. Øvrige forhold Klagers selvrisiko på

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11012 Besigtigelsesdato: 27.04.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1.

SKØNSERKLÆRING. J.nr Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse. Klagers påstand: 1. SKØNSERKLÆRING J.nr. 9134 Oversigt over klagepunkter: 1. Fundamenter 2. Krybekælder 3. Vægge i badeværelse Klagers påstand: 1. Fundamenter: Der er revner i fundamenter. Revnerne går op i murværk i ydervægge,

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8016 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Manglende udluftning under krybekælder. 2. Fugtskjolder på indvendige vægge. 3. Borebilleangreb,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14121 Besigtigelsesdato: Den 29.10.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring J.nr. 9034

Skønsmandens erklæring J.nr. 9034 Oversigt over klagepunkter: 1. Flisegulv i bad i stueetage mangler binding til underlaget, og der er fald mod det tilstødende værelse. 2. Gulvfliser i bad i tagetagen er lagt på oprindeligt gulvvinyl.

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8102 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Ulovlige og uautoriserede el-installationer. 2. Ulovlige og uautoriserede vvs-installationer. 3. Defekt faldstamme (revnet og

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7161 Oversigt over klagepunkter: 1. Mangelfulde bærende konstruktioner i garagen plus vægge. 2. Bærende konstruktion i stue. 3a. Bærende træbjælke i etageadskillelse. 3b. Bærende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12084. Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12084 Besigtigelsesdato: Torsdag 04-10-2012 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7253 Oversigt over klagepunkter: 1. Tagdækning. Forskel i antal tagsten på tagfladerne. Klagers påstand: Klager mener ikke, at den bygningssagkyndige har beskrevet forholdet i tilstandsrapporten.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14075 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 28. august 2014 i tidsrummet mellem kl. 14.00 og 15.45 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket

Læs mere

af HE-rapporten. Ved skønsmødet var det tørvejr. Øvrige forhold: Oversigt tidsforløb i sagen bemærkninger Hændelsesforløbet :

af HE-rapporten. Ved skønsmødet var det tørvejr. Øvrige forhold: Oversigt tidsforløb i sagen bemærkninger Hændelsesforløbet : Skønsmandens erklæring 8043 Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Dæk mod krybekælder er ikke udført korrekt. Dampspærre er placeret på undersiden af isolering (den kolde side). Følgeskader i form af lugtgener

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10102 Oversigt over klagepunkter: 1. Bygning B tagkonstruktion og ydervægge

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10102 Oversigt over klagepunkter: 1. Bygning B tagkonstruktion og ydervægge SKØNSERKLÆRING J.nr. 10102 Oversigt over klagepunkter: 1. Bygning B tagkonstruktion og ydervægge Klagers påstand: Bygning B tagkonstruktion og ydervægge: I tilstandsrapporten er beskrevet, at tagkonstruktionen

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17076 Besigtigelsesdato: Fredag den 15. september 2017 kl. 11:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 11006 Besigtigelsesdato: Den 12.09.2011 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10088

SKØNSERKLÆRING. J.nr. 10088 SKØNSERKLÆRING J.nr. 10088 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. Gulv i bryggers er sunket samt med et betydeligt antal klinker, der mangler Øvrige forhold: Klager oplyser, at der ikke

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11062 Besigtigelse den: 22. august 2011 kl. 09.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Bygning A: 1. Manglende tilstrækkelig ventilation i tagrum og langs skråvægge og i skunkrum. 2. Taghældning over bryggers og badeværelse er mindre end

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7217 Oversigt over klagepunkter: 1. Ulovligt gulvafløb. 2. Bagfald på gulv i badeværelset. 3. Utætte fuger i badeværelset. 4. Skade ved loft i badeværelset. 5. Eftergivende gulve

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/

SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/ SKØNSERKLÆRING J.nr. 18/00628-10 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget tirsdag d. 20. marts 2018 i tidsrummet mellem kl. 14:00 og 15:15. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager /

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 8014 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Der mangler aftræk fra toiletrum på 1 sal 2. Der mangler aftræk fra fyrrum 3. Der mangler radiatorer på hele 1 sal 4. Der mangler redningsåbning fra

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064

SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 SKØNSERKLÆRING J.nr. 14064 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14010 Besigtigelsesdato: Den 10.03.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15173 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 4. februar 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30 Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 10052 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Pkt.1. Der er monteret kobberrør i brugsvandsinstallationen før galvaniserede stålrør. (i vandretningen) Pkt.2. Tæring og lille

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16161. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 11035 Besigtigelsesdato: Torsdag, den 16. juni 2011, kl. 14:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7294 Oversigt over klagepunkter: I tilstandsrapporten pkt. 6.2 er anført Trægulvene knirker på 1.sal ved belastning og karakteren er angivet som K1. KK mener at karakteren K1 er

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 15181 Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7067 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Klagepunkterne er i samarbejde med klager opstillet efter følgende fremgangsmåde Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Revnedannelse

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16116 Besigtigelsesdato: Den 28. oktober 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113

SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12113 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 19-09-2012, kl. 11.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7210 Oversigt over klagepunkter: 1. Inventar 2. El-installationer 3. VVS-installationer 4. Klinker med manglende vedhæftning 5. Sokkelpuds med revner og manglende vedhæftning 6.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16095 Besigtigelsesdato: Fredag den 19. august 2016 kl. 09:30 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16046 Besigtigelsesdato: Onsdag d. 8. juni. 2016 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede /

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13009 Besigtigelsesdato: Fredag, den 5. april 2013, kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 6239 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Pkt. 1 Flækkede tagsten på taget Pkt. 2 Huller i skotrenden ukorrekt udført Pkt. 3 Vandgennemtrængning i loft i køkken Utæt tag.

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12049. Besigtigelsesdato: 04-06-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab:

SKØNSERKLÆRING. J.nr.: 12049. Besigtigelsesdato: 04-06-2012. Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Besigtigelsesdato: 04-06-2012 SKØNSERKLÆRING J.nr.: 12049 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsforretningen: Bilag: Datering, navn og underskrift:

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 16022 Besigtigelsesdato: 29. april 2016 kl. 11.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningssagkyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7223 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: Ved mødets start blev sagens klagepunkter skåret til, og nedenstående var sagens parter enige om: 1. Underdimensionering

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7231 Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Manglende oplysning i tilstandsrapport vedr. sætningsskader/revner i facader. Huset har knæk på midten. Det er målt at det falder ca. 13 cm

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 7230 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Oplysninger om manglende adgang til skunke, ikke registeret i 2. Nedbrudt træ i døre og defekte vinduer i 3. Manglende understøttelse

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 14067 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 18. august 2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: 6. juli 2012 kl. 10.00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Klagers advokat: (I det følgende betegnet som klagers advokat) Beskikket bygningskyndig:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16026 Besigtigelsesdato: xx Ejendommen: xx Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) xx Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.B.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17095 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget mandag d. 4. december 2017 i tidsrummet mellem kl. 10.00 til 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16170 Besigtigelsesdato: Mandag den 10. april 2017 kl. 09:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17040 Besigtigelsesdato: Den 05.07.2017 og 20.07.2017 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx

SKØNSERKLÆRING J.nr. xx SKØNSERKLÆRING J.nr. Besigtigelsesdato: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den bygningssagkyndige / B.S.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16115 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 6. oktober 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 10.45. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039

SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 SKØNSERKLÆRING J. NR. 12039 Besigtigelsesdato: 12. oktober 2012 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede / B.S Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168

SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 SKØNSERKLÆRING J.nr. 12168 Besigtigelse d. 14. marts 2013. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13074

SKØNSERKLÆRING J.nr. 13074 SKØNSERKLÆRING J.nr. 13074 Besigtigelse d. 16. august 2013. Ejendommen : Klager : (I det følgende betegnet som klager/k.k.) Beskikket bygningskyndig : (I det følgende betegnet som indklagede/b.b.) Ansvarsforsikringsselskab:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J.nr

SKØNSERKLÆRING. J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 10064 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Vandret revne i sokkel mod sydvest 2. Fugtig kældervæg ved hjørne vendende mod sydvest. Fugtig kældervæg i gildestue. 3. Fugtskade

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 17102 Besigtigelsesdato: Torsdag den 02.11.2017, kl. 10 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken

Der har været punkterede termoruder i vinduer ved køkken. Termoruderne er skiftet af glarmester. 2. Punkterede vinduer i køkken 7263 Oversigt over klagepunkter: 1. Punkterede vinduer i soveværelse i tagetage 2. Punkterede vinduer i køkken 3. Rådangreb i vinduer i soveværelse i tagetage 4. Rådangreb i vinduer i badeværelse i tagetage

Læs mere

-SKØNSERKLÆRING Journal nr

-SKØNSERKLÆRING Journal nr -SKØNSERKLÆRING Journal nr. 16.033 Besigtigelsesdato: Torsdag den 19.05.2016, kl. 16.30 Ejendommen: Klager: Beskikket bygningssagkyndig: Ansvarsforsikringsselskab: Tilstede ved skønsmødet: Bilag (herunder

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16096 Besigtigelsesdato: Ejendommen er besigtiget torsdag d. 3. november 2016 i tidsrummet mellem kl. 10.00 og 11.30. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.)

Læs mere

Oversigt over klagepunkter: 8164. Stikkontakt ved dør virker ikke.

Oversigt over klagepunkter: 8164. Stikkontakt ved dør virker ikke. Oversigt over klagepunkter: 8164 1. Kælder 2. Bryggers 3. Udhus 4. Terrasse 5. Tag 6. Køkken 7. Bad 8. Trappeopgang 9. Stue 10. Vindfang 11. HFI relæ Klagers påstand: 1. Kælder: Lysinstallationen fungerer

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16120 Besigtigelsesdato: Fredag, den 4. november 2016, kl. 10:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9114 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Vejret på besigtigelsestidspunktet: 1. Er væg i tagetage mod nord til badeværelse isoleret. 2. Er dampspærre i tagetage monteret

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9124 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Overordnet klages over meget stor forskel mellem tilstandsrapport nr. xx af xx.xx.2006 og xx af xx.xx.2009, idet klagen går på førstnævnte

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9106/10083 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: 1. TV-stik - udgår 2. Regulering af gulvvarme 3. VVS-installation nyistandsat 4. Tryk på varmt vand - udgår 5. Temperaturregulator

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 13140 Besigtigelsesdato: Den 16.01.2014 og 04.02.2014 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring 7200 Oversigt over klagepunkter: 1. Afskalninger/krakeleringer af facaden mod vej og ene gavl 2. Ulovlige el-installationer 3. Ulovlig kloak fra køkkenet Klagers påstand: Der henvises til skrivelser af

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring SKØNSERKLÆRING J.nr. 9105 Skønsmandens erklæring Oversigt over klagepunkter: Ad. 1. På havesiden er belægningen og terrassen ført op over sokkelhøjden. Ad. 2. Bjælken, der er synlig i udhæng og synligt

Læs mere

SKØNSERKLÆRING J.nr

SKØNSERKLÆRING J.nr SKØNSERKLÆRING J.nr. 16035 Besigtigelsesdato: Tirsdag den 17.05.2016, kl. 14 00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.K.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som den

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.

SKØNSERKLÆRING. Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00. Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L. SKØNSERKLÆRING Besigtigelsesdato: Mandag, den 2. april 2012, kl. 13:00 Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager / K.L.) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J. nr Besigtigelse d. 25. november 2010

SKØNSERKLÆRING. J. nr Besigtigelse d. 25. november 2010 SKØNSERKLÆRING J. nr. 10.098 Besigtigelse d. 25. november 2010 Oversigt over klagepunkter: 1. Forkert beskrivelse af sætning af tilbygning. 2. Synligt fald i murværk. 3. Forskel i bredden af plastfuge

Læs mere

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring:

El-installationer er i stor udstrækning ulovlige. Den bygningssagkyndiges forklaring: 8075 Oversigt over klagepunkter: 1. El-installationer udvendig 2. El-installationer i forgang 3. El-installationer i bryggers 4. El-tavle 5. El-installationer i værelse ved forgang 6. El-installationer

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 9135 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: 1. Nedbøjning og fald på gulv i stue samt nedbøjning af gulvet i gangen. 2. Stueloftet buer ved skillevæg mod gangen. 3. Vinduesparti

Læs mere

Skønsmandens erklæring

Skønsmandens erklæring Skønsmandens erklæring 8184 Oversigt over klagepunkter: Pkt.1 Nedbøjning/mellemrum af/ved facadebjælke over vinduesparti ses ved afstand mellem facadebjælke og rem/spær. Krav Ændring af afstivning af bærende

Læs mere