Maskinmestrenes Forening arbejder for dig

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Maskinmestrenes Forening arbejder for dig"

Transkript

1 Dit faglige netværk

2 Maskinmestrenes Forening arbejder for dig Som medlem får du adgang til viden og inspiration, fagligt og socialt fællesskab, rådgivning og en masse kontante fordele. Med et kontingent på 173 kr. om måneden har Maskinmestrenes Forening det laveste kontingent for dimittendorganisationer i landet, og medlemmernes brede vifte af faglige kompetencer i vidt forskellige funktioner og brancher skaber en spændende og yderst dynamisk organisation. Juridisk rådgivning og service Maskinmestrenes Forening er en partipolitisk neutral og økonomisk uafhængig faglig organisation med rødder tilbage til På vegne af medlemmerne indgår og opsiger bestyrelsen alle kollektive overenskomster, og sekretariatet deltager i kollektive og individuelle forhandlinger om medlemmernes løn- og arbejdsvilkår. Da mange medlemmer ansættes på individuelle kontrakter, tilbyder sekretariatet individuel juridisk rådgivning i alle spørgsmål inden for områder som ansættelse/fratrædelse, opsigelse, ferie, barsel og arbejdsskade. Videndeling og inspiration Maskinmestrenes Forening arbejder desuden professionspolitisk med forhold, der berører medlemmernes interesser nationalt og internationalt gennem bl.a. bestyrelser, råd, nævn og udvalg. Mange opgaver løses i et tæt samspil mellem bestyrelse, sekretariatets medarbejdere, foreningens talsmænd, brancheråd, kredsformænd, netværkskoordinatorer og andre valgte tillidsrepræsentanter. Et arbejdsfællesskab, der har det som sit fornemmeste mål at skabe gode muligheder for, at medlemmer kan mødes og danne kollegiale, faglige og personlige fællesskaber til gensidig gavn og glæde. Det sker bl.a. til medlemsmøder, kredsarrangementer, netværksmøder, kurser og konferencer. Desuden udgiver Maskinmestrenes Forening fagmagasinerne Maskinmesteren og Optimering. Maskinmestrenes Forening er dit faglige netværk.

3 Maskinmestrenes Forening - dit faglige netværk Som medlem får du bl.a. adgang til Juridisk rådgivning og service Faglige netværk Møder og temadage Erhvervskonferencer Kurser og efteruddannelse Fagmagasinet Maskinmesteren Fagmagasinet Optimering

4 Helbredssikring og pension i PFA Maskinmestrenes Forening har i samarbejde med PFA udviklet en række medlemstilbud, som matcher dine behov. Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du både mulighed for at få en pensionsordning og en række forsikringer via PFA Pension. Vi har sammensat vores tilbud, så de kan tilpasses dine behov - uanset hvordan du er ansat! MaskinmesterPension - passer til dit liv MaskinmesterPension giver dig mulighed for at sikre nutiden og spare op til fremtiden. Med MaskinmesterPension får du fordelagtige forsikringer, en god opsparing, lave omkostninger og stor fleksibilitet. Dine forsikringer betyder, at du har mulighed for at sikre dig hurtig og effektiv behandling, hvis du bliver syg eller får en mindre skade, mens din opsparing giver dig mulighed for at få den levestandard, du ønsker, når du går på pension. MaskinmesterPension er primært for dig, som ikke automatisk har en pensionsordning via din arbejdsgiver hvad enten du er ansat på land eller til søs. PFA Helbredssikring - din og familiens vej til hurtig behandling Vil du gerne sikre dig, at du hurtigt kan få behandling, hvis du kommer til skade eller bliver syg, så har du mulighed for at få en sundhedsforsikring, PFA Helbredssikring. Forsikringen sikrer dig hurtig behandling på privathospitaler, -klinikker eller hos en speciallæge. Den kan også hjælpe dig med alt fra kiropraktor og psykolog til operation og genoptræning. Som medlem af Maskinmestrenes Forening gælder tilbuddet ikke kun dig, men også din evt. ægtefælle eller samlever. Vil du vide mere? Ønsker du at gøre brug af vores medlemstilbud, eller har du spørgsmål, så kontakt PFA s Rådgivningscenter på tlf Vi har åbent mandag-torsdag fra kl og fredag fra kl Samarbejde siden 1917 PFA Pension har været specialist i firmapensioner siden Vi er landets største kommercielle kundeejede selskab, og vi har igennem alle årene samarbejdet med Maskinmestrenes Forening.

5 Er din pension i god form? Du vil gerne have mest mulig pension for pengene. Det får du med PFA. Hemmeligheden er, at vi er ejet af kunderne. Vi tjener penge til dig. Og ikke på dig. Det holder omkostningerne helt i bund. Men ikke nok med det. Fordi du i princippet er medejer af PFA, får du også gavn af KundeKapital - en helt unik mulighed for at få et ekstra højt afkast. Tilsammen giver det en pension, der kan yde mere. Læs mere om, hvorfor du får mere ud af din pension på pfa.dk/mere pension. Brug livet!

6 IAK - mere end bare en a-kasse IAK er a-kassen for maskinmestre, skibsofficerer og teknisk managerer. Som medlem får du ikke kun økonomisk sikring, hvis du skulle stå uden job. Du får også en lang række målrettede tilbud, der kan hjælpe dig tilbage på arbejdsmarkedet. Hvem er vi IAK er a-kasse for godt maskinmestre, ingeniører og andre med en teknisk-naturvidenskabelig uddannelse både lønmodtagere og selvstændige. Ved at være fagligt afgrænset kender vi vores medlemmers arbejdsmarked og arbejdsforhold indgående. Du får altså en organisation i ryggen, der er specialiseret inden for lige netop dit fagområde. IAK arbejder for at sikre, at vores medlemmer kommer hurtigt i arbejde. Det handler om målrettede tilbud af høj kvalitet til alle ledige medlemmer. Vi tilbyder f.eks.: Coaching og kompetenceafklaring Gennemgang af dit CV Masser af tips og gode råd til din jobsøgning Eksklusiv jobformidling gennem jobgenvejen.dk Jobsøgningscaféer Professionel rådgivning Vi ved naturligvis også en masse om reglerne for arbejdsløshedsforsikring. Så lige meget hvilken situation du skulle stå i som ledig, kan vi tilbyde en professionel rådgivning. Vi rådgiver f.eks. om, hvordan du skal forholde dig, hvis du søger arbejde i udlandet, er til søs, eller overvejer at starte selvstændig virksomhed. mitiak gør det nemt for dig IAK s selvbetjeningsportal hedder mitiak. Her har vi samlet en lang række funktioner der gør det let at være medlem. Du kan bl.a. taste dagpengekort, søge om feriedagpenge og meget andet. Du kan altså let og hurtigt via din egen personlige profil få ordnet de forretninger, du har med IAK 24 timer i døgnet. Gratis studiemedlemskab Som studerende kan det være gratis at være medlem i IAK. Med et gratis studiemedlemskab har du ret til dagpenge fra dag ét efter din sidste eksamen. Normalt skal du ellers vente en måned. Men medlemskabet hos os giver dig altså en måneds dagpenge hvilket betyder at du kan tjene kr.. Du skal melde dig ind senest et år, inden du er færdig med din uddannelse. Du kan læse mere om reglerne og melde dig ind elektronisk på Har du ikke mulighed for at melde dig ind lige nu? Send en SMS til 1241 med teksten IAK STUDDK, så sender vi dig løbende en SMS, der minder dig om muligheden.

7 Nyuddannede maskinmestre bør regne lidt på fremtiden her: Skriv resultatet på iak.dk og deltag i konkurrencen x=danmarks billigste a-kasse for dig I Ingeniørernes A-kasse er vi godt klar over, at nyuddannede maskinmestre har mange andre ting, de gerne vil bruge deres første løn på end os. Men du skal nok lige prøve at regne ud, om det ikke er et rigtigt dumt sted at spare. For hos IAK kan du komme i godt selskab med landets laveste kontingent for akademikere. Alle vores medlemmer er nemlig folk med en højere teknisk uddannelse, som er vant til at regne sig frem til de bedste løsninger. Det er der , der allerede har gjort. Hvis du også kan regne den ud, er du mere end velkommen.

8 Få billige og attraktive forsikringer Maskinmestrenes Forening har indgået en aftale med Tjenestemændenes Forsikring, som giver dig særligt billige og attraktive forsikringer. Du kan få alle former for forsikringer lige fra bil til villa og vovse og flere af forsikringerne får du helt uden selvrisiko. Tjenestemændenes Forsikring gør tingene en smule anderledes end andre forsikringsselskaber. Du kan nemlig ikke komme fra gaden og blive kunde. Du skal være medlem af en faglig organisation som Maskinmestrenes Forening. Attraktiv dækning Det betyder, at du får lidt mere for pengene hos os, end du gør andre steder. Du får hurtig sagsbehandling, hvor meget klares over telefonen, nul kr. i selvrisiko og skadesdækning uden prisstigning på langt de fleste af forsikringerne. Som kunde får du også mulighed for at invitere dine voksne børn med ind i Tjenestemændenes Forsikring. Tilfredse kunder Samtidig er administrationsomkostningerne næsten det halve af andre forsikringsselskabers. Det betyder, at du får attraktive priser og høj kvalitet i dine forsikringer. Måske er det derfor, at kunderne i Tjenestemændenes Forsikring er Danmark mest tilfredse forsikringskunder. Personlig betjening Tjenestemændenes Forsikring er også speciel på en anden måde. Det er nemlig en såkaldt forsikringstillidsmand, der ordner dine forsikringssager. Det er en kollega, du måske kender, som har fået en uddannelse i forsikring og har et fritidsjob i Tjenestemændenes Forsikring. Det giver dig en god service. Få et tilbud i dag Du er meget velkommen til at få et uforpligtende tilbud på dine forsikringer. Du kan ringe i dag på tlf Vi sidder klar ved telefonerne med råd og vejledning om, hvordan du hurtigt kan få del i vores mange fordele. Du kan også gå ind på tjm-forsikring. dk, hvor du kan finde din lokale forsikringstillidsmand og booke et møde. Her finder du også information om vores forskellige forsikringer, services og priser.»ingen gør det billigere end Tjenestemændenes Forsikring. Jeg er ofte blevet kontaktet af andre forsikringsselskaber i de 25 år, jeg har været kunde. Men ingen formår at gøre det billigere. Desuden er jeg glad for den personlige kontakt med min forsikringstillidsmand. Det giver Tjenestemændenes Forsikring et menneskeligt ansigt. «Jesper Nygaard, 43 år og fra Dragør.

9 RAFFINADERIET.DK Bliv forsikret hos Tjenestemændenes Forsikring, så gør det ikke så ondt at få ørerne i maskinen Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du få adgang til attraktive forsikringer Måske synes du, at Tjenestemændenes Forsikring ligner et helt almindeligt forsikringsselskab. Men hvis du ser efter, vil du opdage, at vi er meget anderledes. For eksempel kan du ikke bare komme ind fra gaden og blive kunde. Du skal være medlem af en af de faglige organisationer, vi har aftale med. Det betyder, at du får mere for pengene. Vi kan bl.a. tilbyde hurtig sagsbehandling, gode dækninger og konkurrencedygtige priser. Flere forsikringer er endda uden selvrisiko. Måske er det derfor, at kunderne hos os er Danmarks mest tilfredse. Læs mere på tjm-forsikring.dk eller ring på

10 Lønkonto med Danmarks højeste rente på 5 pct. Maskinmestrenes Forening har indgået en aftale med Lån & Spar Bank. Det giver dig mulighed for at få en lønkonto, der giver 5 pct. i rente af de første kr. på kontoen, hvis du flytter hele din privatøkonomi over til Lån & Spar. Medlemmer af Maskinmestrenes Forening, der allerede har flyttet hele privatøkonomien til Lån & Spar og har fået oprettet en LSBprivat Løn, kan ved henvendelse til Lån & Spar, få hævet renten til 5 pct. Danmarks suverænt højeste Lønkontoen på 5 pct. er Danmarks suverænt højeste, og Lån & Spar har lovet os, at selv om renten vil variere i fremtiden, så er det en del af deres markedsføringsstrategi, at de vil være kendt som dem med den høje rente på lønkontoen. Du får 5 pct. i rente af de første kr. på lønkontoen og 0,25 pct. på resten. Begge rentesatser er variable. Udover at du skal være medlem af Maskinmestrenes Forening, så stiller Lån & Spar krav om, at du skal flytte hele din privatøkonomi til Lån & Spar. Sammen med den høje forrentning på lønkontoen, så kan vi her nævne nogle af de produkter du også får som kunde hos Lån & Spar: LSBprivat Opsparing. Kassekredit på kr. LSBprivat Bil med en lav rente på billån uden udbetaling. Gratis betaling af girokort via netbank. Gratis Visa/Dankort og MasterCard. Gratis netbank og mobilbank. Gratis overførsler til danske konti via netbank. Gratis at hæve i Lån & Spar s pengeautomater med Visa/Dankort. Gratis rådgivning og årligt økonomieftersyn. Overvejer du at blive kunde hos Lån & Spar, så foregår det på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Test selv Lån og Spar En høj rente på en lønkonto er jo ikke alt, når du skal vælge bank. Derfor har Lån & Spar tilbudt, at deres rådgivere vil give alle vores medlemmer et personligt tilbud, så kan du selv vurdere, om Lån & Spar er en interessant samarbejdspartner. Er du blevet nysgerrig efter at vide mere? Så ring til Lån & Spar på tlf eller send en mail på På maskinmestrenesbank.dk kan du læse mere om dine fordele.

11 Danmarks højeste rente på din lønkonto Dit medlemskab af MF er adgangsbilletten I samarbejde med MF giver vi dig Danmarks højeste rente på din lønkonto. Du får hele 5 % på de første kr. på kontoen og 0,25% på resten. Samtidig sparer du på en lang række gebyrer og får masser af andre fordele. Det eneste, der kræves er, at du er medlem af MF og samler hele din privatøkonomi hos Lån & Spar. LSBprivat Løn får du på baggrund af en almindelig kreditvurdering. Hos os får du gode råd om, hvordan din økonomi kan blive så god som mulig. Det giver dig et bedre overblik over dine muligheder og frihed til at gøre de ting, som betyder noget for dig. Det er nemt at skifte bank Klik ind på maskinmestrenesbank.dk På forsiden vælger du book et møde, så kontakter vi dig. Du kan også ringe til os på Rentesatsen er variabel og gældende pr. 8. november 2010.

12 Ekstra sikkerhed med Løntabsforsikring Som medlem af Maskinmestrenes Forening har du mulighed for at sikre dig bedre økonomisk i tilfælde af arbejdsløshed. Ved at tegne en løntabsforsikring, kan de kr., du kan modtage i dagpenge, suppleres med op til kr. ekstra om måneden, dog højst 85 pct. af din løn eksklusive arbejdsmarkedsbidrag. Den findes både for maskinmestre (lønmodtagere) og for selvstændigt erhvervsdrivende. Der er taget hensyn til medlemmernes meget forskellige behov, og man kan f.eks. vælge mellem forskellige dækningsgrader og perioder. Ordningen omfatter også medlemmer, der arbejder under DIS, i udlandet, på deltid, som projektansatte eller som selvstændige. Aftalen om MF-Løntabsforsikring administreres af Topdanmark. Kontakt Topdanmark Livsforsikring A/S på tlf Få rabat med Forbrugsforeningen Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du vælge at blive medlem af Forbrugsforeningen for 132 kr. årligt. Forbrugsforeningens medlemmer modtager et betalingskort, som kan bruges i ca forretninger landet over. Hver gang du benytter kortet, optjener du bonus - som regel 9 pct. af købsværdien. Medlemmerne kan desuden søge om billige lån til køb i de forretninger, der er tilknyttet Forbrugsforeningen. Kontakt Forbrugsforeningen på tlf Træn billigere i Fitness.dk Som medlem af Maskinmestrenes Forening kan du træne i Fitness.dk til nedsat pris. Er du over 26 år, koster det 330 kr. pr måned mod normalprisen på 369 kr. Er du under 26 år, er prisen 260 kr. pr. måned mod normalt 289 kr. Medlemskabet er uden bindingsperiode, og ved indmeldelse betales 299 kr. i startpakke. Find dit nærmeste Fitness.dk-center, og send en kvittering for betalt medlemskab til Maskinmestrenes Forening. Er du allerede medlem af Fitness.dk og ikke tilknyttet firmaaftalen, hjælper Fitness.dk gerne med at ændre dit medlemskab, så du kan få glæde af tilbuddet. Sankt Annæ Plads København K Tlf mmf.dk

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling

Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling Karriere kompetence forsikring Økonomisk sikkerhed og karriereudvikling CA giver dig meget mere end a-kasse Dit økonomiske sikkerhedsnet A-kassen er først og fremmest din forsikring ved arbejdsløshed,

Læs mere

For dig, der vil være leder

For dig, der vil være leder For dig, der vil være leder 1 2 1+1=3 90.000 ledere har allerede set værdien de har valgt Lederne som deres organisation og a-kasse Lederne et medlemskab med værdi Hos Lederne får du en lang række tilbud,

Læs mere

Din pensionsordning skal passe til dit liv. MaskinmesterPension en fleksibel pensionsordning

Din pensionsordning skal passe til dit liv. MaskinmesterPension en fleksibel pensionsordning Din pensionsordning skal passe til dit liv MaskinmesterPension en fleksibel pensionsordning En fleksibel pensionsordning Med MaskinmesterPension får du mu - lighed for at sikre nutiden og spare op til

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER

PENSION FOR FUNKTIONÆRER PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning Funktionærer som er omfattet af en overenskomst med HK eller TL 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for

Læs mere

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet

SOV TRYGT. Fælles lønforsikring. Så kan du klare dig, hvis du mister dit job. med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Fælles lønforsikring Så kan du klare dig, hvis du mister dit job DAGLIGVARE BUTIKKEN SOV TRYGT med Socialpædagogernes lønforsikring har du råd til at miste jobbet Socialpædagogerne får fælles lønforsikring

Læs mere

AT ARBEJDE I UDLANDET

AT ARBEJDE I UDLANDET AT ARBEJDE I UDLANDET 24-03-2011 Medlemsinformation vedr. ansættelse i udlandet Når man søger ansættelse i udlandet er der mange spørgsmål og mindst ligeså mange forudsætninger, der skal afklares før der

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. - en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. - en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER - en enkel og fleksibel løsning 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsløsning.

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsordning.

Læs mere

VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN

VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN VI ARBEJDER FOR DEM DER ÅBNER VERDEN LÆRERNES A-KASSE ER FOR ALLE UNDERVISERE. Lærernes a-kasse arbejder for dem, der åbner verden. De studerende, de nyuddannede, folkeskolelærerne, voksen- og ungdomsunderviserne,

Læs mere

medlem hos Danske Fysioterapeuter Vejledning til tillidsrepræsentanter

medlem hos Danske Fysioterapeuter Vejledning til tillidsrepræsentanter Offentligt ansat medlem hos Danske Fysioterapeuter Vejledning til tillidsrepræsentanter Du mærker forskellen 02 Tillidsrepræsentanten er ambassadør for Danske Fysioterapeuter Mere end 8 ud af 10 offentligt

Læs mere

NYUDDANNET VÆRD AT VIDE

NYUDDANNET VÆRD AT VIDE Dette hæfte er udgivet af KarriereCentret på Syddansk Universitet. KarriereCentret er en gratis service til alle studerende på Syddansk Universitet. Vi kan hjælpe dig med information og vejledning vedrørende

Læs mere

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening

Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening Bliv flyvende med pension som medlem i Danmarks Rejsebureau Forening 2012 Bliv flyvende med DRF s nye rammeaftale for firmapension DRF s bestyrelse har i samarbejde med Nordea Liv & Pension netop etableret

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 EN ENKEL OG FLEKSIBEL LØSNING Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsløsning. Løsningen

Læs mere

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9

hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Læs mere på side 11 Kvinder og pension læs blandt andet hvad Vicki Berlin mener om pension side 9 Annonce hele denne temaavis er en annonce fra mediaplanet Annonce Pension OG FORSIKRING Marts 2008 Styr på pensionen? Trods alle initiativer tyder meget stadig på, at det er de færreste, der besidder et

Læs mere

NYUDDANNET VÆRD AT VIDE

NYUDDANNET VÆRD AT VIDE 2011 Dette hæfte er udgivet af KarriereCentret på Syddansk Universitet. KarriereCentret er en gratis service til alle studerende på Syddansk Universitet. Vi kan hjælpe dig med information og vejledning

Læs mere

Mundtlig beretning til delegeretforsamlingen 2010

Mundtlig beretning til delegeretforsamlingen 2010 DIN SIKKERHED ALTID Mundtlig beretning til delegeretforsamlingen 2010 Opbrud i sundhedsvæsnet Vores sundhedsvæsen står over for store udfordringer. Hele samfundet er sat på økonomisk vågeblus. Det betyder

Læs mere

K O MmagasinET. magasinet for forbundet kommunikation og sprog / nummer 61 / februar / 2012

K O MmagasinET. magasinet for forbundet kommunikation og sprog / nummer 61 / februar / 2012 K O MmagasinET magasinet for forbundet kommunikation og sprog / nummer 61 / februar / 2012 IVÆRKSÆTtER SUCCES KOMMER AF GOD FORBEREDELSE VÆR ÅBEN OVER FOR KOMMUNIKATION MED ANDRE SÅDAN SMADRER DU HELT

Læs mere

Dine muligheder som ledig. og det vi forventer af dig

Dine muligheder som ledig. og det vi forventer af dig Dine muligheder som ledig og det vi forventer af dig Indhold Indledning 3 Hvem skal jeg kontakte? 4 Skal du ringe til din lokale HK-afdeling? 5 Hvornår har jeg ret til dagpenge? 7 Hvor længe kan jeg få

Læs mere

Er du medlem af en a-kasse, der kender dit fag?

Er du medlem af en a-kasse, der kender dit fag? Er du medlem af en a-kasse, der kender dit fag? Vi er AJKS AJKS er formidlernes foretrukne a-kasse. Vi organiserer journalister, fotografer, pressefotografer, grafikere, produktions medarbejdere, web-redaktører,

Læs mere

- start som selvstændig konsulent

- start som selvstændig konsulent Konsulent - start som selvstændig konsulent Danmark skal overleve på at være et videnssamfund, siger de økonomiske spåmænd. Der handles da også med viden som aldrig før. Viden er faktisk en af de vigtigste

Læs mere

DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE MEDLEMSEJET PENGENE TILHØRER DIG 2

DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE MEDLEMSEJET PENGENE TILHØRER DIG 2 DINE FORDELE SOM MEDLEM AF LÆGERNES PENSIONSKASSE 31/21 13.08.2014 Er det en fordel at være medlem af Lægernes Pensionskasse? Kunne det være bedre for mig som læge at have en obligatorisk pensionsordning

Læs mere

TILLYKKE. 3F er din fagforening og dit fag. 3F hjælper dig videre, hvis du møder problemer med din uddannelse.

TILLYKKE. 3F er din fagforening og dit fag. 3F hjælper dig videre, hvis du møder problemer med din uddannelse. 1 TILLYKKE Du har valgt at gå i gang med at uddanne dig til enten serviceassistent eller rengøringstekniker. Det er en erhvervsuddannelse med gode beskæftigelsesmuligheder, fordi der er et stort behov

Læs mere

OVERBLIK FOR NYE AKADEMIKERE

OVERBLIK FOR NYE AKADEMIKERE OVERBLIK FOR NYE AKADEMIKERE DU ER AKADEMIKER. DU HAR KNOKLET DIG TIL VIDEN OG UDVIKLET DIG TIL UNIK, KVALIFICERET ARBEJDSKRAFT. EN VÆRDIFULD RESSOURCE, DER VIL BRUGES OG SELV YDER EN INDSATS FOR, AT DET

Læs mere

Fakta om Nordea Tryg Plus

Fakta om Nordea Tryg Plus Fakta om Jo flere forsikringer, desto flere fordele Som Nordeakunde har du mulighed for særligt fordelagtige priser og fordele på dine private forsikringer, når du køber dem gennem Nordea. Udgangspunktet

Læs mere

Værd at vide når du er ledig

Værd at vide når du er ledig Værd at vide når du er ledig Værd at vide når du er ledig Hvem møder du? Hvilke lovkrav skal du opfylde? Hvilke muligheder har du? Og meget andet. For de fleste er mødet med a-kassen og dagpengesystemet

Læs mere

NYUDDANNET VÆRD AT VIDE

NYUDDANNET VÆRD AT VIDE NYUDDANNET VÆRD AT VIDE 2015 TILLYKKE! Dette hæfte er udgivet af SDU Erhverv på Syddansk Universitet. SDU Erhverv tilbyder karrierevejledning og er en gratis service til alle studerende på Syddansk Universitet.

Læs mere

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

Fakta vedrørende pensionsbidrag

Fakta vedrørende pensionsbidrag Pensionstillæg Fakta vedrørende pensionsbidrag Hvordan skal din økonomiske alderdom være? Pension ikke kun for det grå guld Alle bør oprette et testamente Hvad skal du, når du bliver gammel? Fakta vedrørende

Læs mere

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997

Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Funktionærforeningen i Coop og FDB Roskildevej 65, 2620 Albertslund, tlf.: 4386 4928/3997 Marts 2011 Hovedbestyrelsens beretning 2010/2011 Godt nytår! I skrivende stund, er vi startet på 2011 og uden,

Læs mere

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension

Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Vi tager os af alt det kedelige, så du får en pension Det forpligter at rådgive om penge, pension og investeringer Hvad er forskellen på Bankpension og andre pensionsselskaber? Der er flere, men en af

Læs mere