Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:"

Transkript

1 Tilsyn: Snorrebakken afdeling A+B 05. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket en personale reduktion med én medarbejder qua funktionsvurderingerne på beboerne har vist en mindre plejebehov. Efter en indkøringsperiode er den nye personalefordeling ved at falde på plads især i weekender kontra hverdage. Derudover har der været afskedigelser grundet langvarige sygdomsforløb. - Sygefravær - Beboersammensætningen - Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for en høj fraværsprocent, henover forår og sommer. Den er for nuværende ved at finde sit normale leje. Det har i den forbindelse i perioder været en udfordring at skaffe det nødvendige antal vikarer, men her har faste medarbejdere været imødekommende i forhold til at tage ekstra vagter. Beboergruppen er karakteriseret ved, for størstedelen, at have demens problematikker 65 %. Tilsynet drøftede faglige udfordringer omkring ægtefæller uden plejebehov der bor sammen med deres mand/kone på tilbuddet. Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. - Samarbejde og kommunikation internt og eksternt Leder redegjorde for de forskellige niveauer og former for samarbejder internt som eksternt. Glad for samarbejdet med de øvrige ledere på afdelingerne på Snorrebakken.

2 Det er opfattelsen at det tværfaglige samarbejde er godt. Tilsynet drøftede med leder hvilke udfordringer, positive som negative, omorganiseringer og nye måder at samarbejde på løbende giver. Leder er af den opfattelse at medarbejderne i den forbindelse er gode til at arbejde med de forandringer der løbende sker i organiseringen af arbejdet og opgaveløsningen. - Medarbejderkompetencer Der er et igangværende forløb omkring den rehabiliterende organisation. Det er leders opfattelse at medarbejderens kompetencer både hos hjælpere og assistenter er høje og svarende til opgaveløsningen. Medarbejdere er observante omkring den samlede dokumentation herunder også i forhold til FMK (fælles medicinkort). Det er leders opfattelse at medarbejderne har organiseret arbejdet således, at der er tid til at lave den nødvendige skriftlige dokumentation. - Visitation og indflytning - Udarbejdelse af døgnrytmeplanplan - Håndtering af elektronisk omsorgsjournal Den udarbejdede procedure har ikke ændret sig siden sidste års tilsyn. Indflytningsforløb starter altid med møde mellem borger, pårørende, leder og kommende kontaktperson. Der afholdes opfølgningssamtaler to måneder efter indflytning. Døgnrytmeplanen skal som minimum være udarbejdet senest en måned efter indflytning. Oftest sker dette dog meget før, af hensyn til den funktionsvurdering der skal foretages på borgeren. De sygeplejefaglige punkter sikres i første omgang udfyldt af sygeplejerske.

3 I forbindelse med indflytning, gennemgår leder og borgers kontaktperson den dokumentation der ligger på borgeren. - Hverdagen på Plejecentret Som udgangspunkt søges det at give borgeren en så tryg og god hverdag som muligt. Dette med udgangspunkt i borgerens ønsker og behov, og det er lederes oplevelse at beboerne er glade for det tilbud de modtager. Der er tilbud om en række aktiviteter nogle er faste (gudstjeneste, stolegymnastik, cykling o.a), og derudover planlægges der ture ud af afdelingerne, samt arrangementer i og uden for afdelingerne herunder også ture til eksempelvis København. Det er leders opfattelse at der er fokus på at tilgodese både individ og gruppe. - Samarbejdet med de pårørende Det overordnede samarbejde betegnes som værende godt. Der er en åben og ærlig dialog, og pårørende opfordres til at rette deres spørgsmål og bekymring i forhold til deres pårørende til medarbejderne. Der er fokus på at kære sig om tavshedspligten omkring borger /pårørende. - Beboerindflydelse Stort og løbende fokus på at sikrer en høj grad af beboerindflydelse på individ- og gruppeplan.

4 - Overholdelse af reglerne vedr. magtanvendelse - Opfølgning på embedslægetilsyn Leder redegjorde for tankerne omkring indgreb i selvbestemmelsen. Det er Tilsynets opfattelse at der tages og gøres sig de nødvendige faglige og etiske overvejelser i forbindelse med evt. brug af magt. Embedslægen var ikke på afdeling i Der er desuden sket ændringer i Embedslægetilsynet, således, at man ikke får besøg som tidligere. Samtale med medarbejdere Punkter der indgår i samtalen: - Hverdagen for beboerne - Beboernes indflydelse på deres hverdag - Måltiderne Resumé Medarbejderne fortalte om hverdagen og hvordan og hvilke ydelser man lægger vægt på som medarbejder at sikre og yde. Det er opfattelsen at borgerne er tilfredse med omsorgen og plejen, og det aktivitetsniveau der er. Man har som medarbejder et stort fokus på at inddrage den enkelte borger, og have respekt for dennes ønsker og behov. Særlige indsatser i forhold til en borger, sker altid efter samtykke fra den enkelte (Når det er muligt). Der er fokus på at gøre måltiderne så hyggelige som muligt, og inddrage den enkelte i måltidssituationerne mest muligt. Det betyder at de borgere der eksempelvis selv kan smøre deres brød gør det. Enkelte beboere indtager deres måltider i egen bolig. Medarbejdere opfordrer de borgere der magter det, at deltage i eksempelvis bordækning, klargøring af grøntsager o.lign. Tilsynets bemærkninger

5 - Hjælpen i hverdagen 83 Personlig praktisk hjælp og pleje - Tilbud om træning 86 - Håndtering af elektronisk omsorgsjournal - - Udarbejdelse af døgnrytmeplanplan Til tider kan det det godt være svært at nå og yde hjælpen, med den tid der er givet. Det betyder at man som medarbejder ind imellem skal løbe ekstra stærkt for at yde det nødvendige overfor den enkelte. Overordnet er det opfattelsen at borgerne modtager den hjælp de som minimum er visiteret til. Træning tilbydes og afdækkes i samarbejde med fysioterapeut. Der er et samarbejde medarbejderne imellem om at sikre den bedst mulige kvalitet på borgerdokumentationen. Der sker sidemandsoplæring når den enkelte medarbejder føler sig usikker i Care. Medarbejder oplever ikke at det er svært at arbejde i Care og de andre systemer der dokumenteres i Tilsynet tog stikprøver på borgerdokumentationen på tre borgere. For alle borger fandtes punktet Hvem der varetager borgerens helbredsmæssige interesser ikke udfyldt eller ikke korrekt udfyldt. For sidstnævnte bemærkede Tilsynet, at personalet ikke kan varetage borgerens helbredsmæssige interesser, da det i bund og grund handler om hvem, der kan give samtykke til behandling. Det anbefales, at samtlige beboeres dokumentation gennemgås med henblik på at der er taget stilling til, hvem der varetager borgerens helbredsmæssige interesser. Der gives en tilbagemelding til Tilsynet, når dette er sket, og senest 1. november Derudover fandtes dokumentationen (stikprøve) som værende fyldestgørende og korrekt udfyldt - Magtanvendelser Ingen magtanvendelser siden sidste års tilsyn. Hvor det vurderes nødvendigt iværksættes tiltag, som eksempelvis alarmer efter sel Når og hvis det sker, foregår dette med borgerens samtykke. Der er generelt fokus på at løse tilspidsede situationer ad pædagogisk vej, før der skrides til indgreb i selvbestemmelsesretten.

6 - Sygefravær - Medarbejdernes samarbejde med pårørende - Mulighederne for kompetenceudvikling I perioder opleves sygefraværet stort og da skal man som medarbejder løbe ekstra stærkt. Det er oplevelsen at leder afholder sygefraværssamtaler og generelt har fokus på fraværdspolitikken. Generelt er det oplevelsen, at der er et godt samarbejde med de pårørende, herunder at der er en god dialog generelt. Medarbejder har fokus på deres tavshedspligt, således at pårørende kun får de informationer som den enkelte borger har samtykket til. Medarbejderne oplever mulighederne for kompetenceudvikling, når der er tale om individuelt efterspurgte kurser/uddannelser, som begrænsede. Der tilbydes kurser og uddannelser der relaterer til den samlede udvikling af tilbuddet /organisationen. Medarbejder føler sig, i forhold til den generelle opgaveløsning, godt klædt på til opgaveløsningen. Der efterlystes således muligheder for at kunne deltage i kurser der kan bidrage med helt nye input og eksempelvis sparring med kollegaer udenfor BRK.

7 Samtale med beboere Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen med beboerne: - Tilfredshed med boligen - Tilfredshed med hverdagen - Forplejningen - Medarbejderne - Den hjælp beboerne får - Om der er en god tone - Aktiviteter og træning - Om de er glade for at bo her - Indflydelse på sin hverdag Tilsynet talte med to beboere. Begge gav udtryk for at være rigtigt godt tilfreds med det samlede tilbud. Der er tilbud om en række aktiviteter og ture, som man kan melde sig til hvis man har lyst. Begge beboere er rigtigt godt tilfreds med de måltider der tilbydes. Der rigeligt af den og den er veltilberedt. Som beboer holdes man i gang og man opfordres til at holde sig aktiv og klare småopgaver dække bord, let rengøring o.lign. Medarbejderne er meget flinke og rare og taler pænt til en. Der er generel respekt om en som beboer, og man inddrages i høj grad i sin egen hverdag høj grad af selvbestemmelse. Samtale Pårørende- Familieråd/Pårørende Punkter der indgår i samtalen med pårørende Er det pårørendes oplevelse at beboeren/beboerne er tilfreds med: Resumé Tilsynet talte med pårørende fra henholdsvis afdelingerne A+B og C+D. Begge pårørende gav udtryk for, at rammerne giver mulighed for at boligen kan indrettes med et hjemligt præg. Tilsynets bemærkninger Tilsynet anbefaler, at afdelingen overholder retningslinjerne for opfølgning på indflytning, således at opfølgningssamtaler afholdes senest 3 måneder efter indflytning.

8 - Boligen - Hverdagen - forplejningen - medarbejderne - den hjælp der modtages - tonen ml. beboere og medarbejdere - aktiviteter og træning - beboerens indflydelse på sin hverdag Generelt blev der givet udtryk for tilfredshed med det samlede tilbud, hvor hjælp og fysiske rammer er gode. Begge pårørende gav udtryk for, at de endnu ikke har været indbudt til opfølgningssamtale, hvilket skal ske efter 3 måneder fra indflytning, på trods af at deres pårørende begge har boet på deres respektive afdelinger siden 1. marts Pårørende har en oplevelse af at man har et godt fokus på forplejningen, og medarbejdere har løbende fokus på at inddrage beboeren i valg omkring forplejningen. Positivt at man som pårørende kan købe en portion mad ved besøg, samt hvis man som beboere ikke kan lide den ret der serveret, bliver tilbudt noget andet. Det er oplevelsen at forplejningen kvalitetsmæssigt er rigtig god, omend det er oplevelsen at beboere med en lille eller ingen formue bruger en stor del af pensionen på forplejningen. Medarbejdere opleves som værende i rigtig god kontakt med beboerne, og at pleje og omsorg gives inddragende og med en rehabiliterende tilgang. Der er overordnet oplevelse af, at medarbejderne er respektfulde i deres tilgang til beboerne. Der er bred vifte at tilbud og aktiviteter, og pårørende oplever at medarbejdere er observante på at tilbyde den enkelte aktiviteter eller ture. Der afholdes arrangementer omkring højtider. Denne kan foregå på det individuelle plan og som en del af en gruppe. Pårørende oplever at medarbejdere inddrager den enkelte i subjektive valg og valg der omfatter fællesskabet. Man har respekt for den enkelte beboeres ønsker.

9 Rundgang på stedet Resumé Tilsynets bemærkninger Områder der indgår i rundgang: - Stedets fysiske tilstand - Den generelle hygiejniske tilstand - Boligernes tilstand - De indvendige fællesarealer - Birum og køkkener - De udvendige fællesarealer Tilsynet foretog rundgang på tilbuddet, og kunne konstatere, at den rengøringsmæssige standard er i orden. Boligerne fremstår tidssvarende, og indrettede med et personligt præg. Fællesarealerne fremstår indbydende, og det er Tilsynets oplevelse at beboerne gør godt brug af arealerne. De udvendige fællesarealer fremstår velplejede, og der er fokus på at gøre områderne indbydende. I takt med at træer, buske og græsarealer er vokset til fremstår området samlet indbydende. Samlet indtryk Det er Tilsynets indtryk, at beboerne på afdelingerne A+B får den hjælp, som de er visiteret til og har brug for. Der er et fint aktivitetsniveau og aktiviteter tager udgangspunkt i beboernes ønsker, og de ressourcemuligheder, som afdelingen har. Der er i forbindelse med tilsynet givet to anbefalinger: Det anbefales, at samtlige beboeres dokumentation gennemgås med henblik på at der er taget stilling til, hvem der varetager borgerens helbredsmæssige interesser. Der gives en tilbagemelding til Tilsynet, når dette er sket, og senest 1. november Tilsynet anbefaler, at afdelingen overholder retningslinjerne for opfølgning på indflytning, således at opfølgningssamtaler afholdes senest 3 måneder efter indflytning.

10 Ved tilsynet har medvirket: Fra Snorrebakken A+B: Leder Lissy Madsen Sosu. assistent Channie Bruun (afd. B.) Sosu assistent Birgitte Stub-holm (afd. A.) To beboere To pårørende Fra Tilsynsenheden: Mette Marker og Henrik Boie

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling C+D - 24. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Leder har afsluttet Diplomuddannelse, hvilket givet betyder nye værktøjer

Læs mere

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014.

Teamleder har været ansat siden 01. oktober 2014. Tilsyn: Snorrebakken afdeling C + D - 17. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder har været ansat siden 01. oktober

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 30. august 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn har afdeling E+F været

Læs mere

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år.

Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder der i skrivende stund har været ansat i et halvt år. Tilsyn: Nørremøllecentret Nord +Vest 09. november+15. december 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Siden sidste tilsyn, er der blevet ansat ny teamleder

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Lunden (Blommelunden- Rosenlunden) 31. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, er der pt lidt udfordringer

Læs mere

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016

Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Tilsyn: Plejecenter Lunden (Kirsebærlunden- Lupinlunden Paradisvej 11) 09. maj 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder betegner

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Toftegården 05.april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen I skrivende stund 35 pladser, hvor der normalt er 34. Rent budgetmæssigt

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nørremøllecentret 31. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Tilsynet talte med lederen af afdeling nord+vest, da ny

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Klippebo 19. april 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at Klippebo er blevet opnormeret med 4

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Plejecenter Åbo 30. marts 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder redegjorde for personalesituationen, der beskrives

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 16. september 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden sidste års tilsyn, har der fra medio

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Nylars plejecenter 18. oktober 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Overordnet giver leder udtryk for at det går godt på Nylars. - Personalesituationen

Læs mere

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år

Aldersmæssigt ligger i spændet fra 77 til 95 år Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B - 02. september 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Teamleder

Læs mere

Meget lav personalegennemstrømning.

Meget lav personalegennemstrømning. Tilsyn: Plejecenter Nylars - 05. januar 2016 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder gav udtryk for at der er tale om dygtige medarbejdere,

Læs mere

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt.

Der er pt. nogle langtidssygemeldinger, der ikke er arbejdsrelaterede. Sygefraværet betegnes generelt som værende lavt. Tilsyn: Snorrebakken afdeling GH+IJ 13. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær Der har siden sidste tilsyn været

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen:

Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F august Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: Tilsyn: Snorrebakken afdeling E+F - 12. august 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Siden seneste tilsyn er der sket udskiftninger

Læs mere

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Leder oplyste at der siden sidste års tilsyn er sket ændringer i personalesammensætningen. Med 7

Læs mere

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær

Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger. Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. - Sygefravær Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen Siden tilsynet 2012, har der været meget lille udskiftning i

Læs mere

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes.

For leder betyder det en særdeles tæt opfølgning og praktisk deltagelse i vagtplanlægningen, for at få enderne til at mødes. Tilsyn: Snorrebakken afd. A+B 31.august 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder oplyste, at der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende dokumentation

Læs mere

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på.

Der var ingen anbefalinger fra Tilsynet 2012 der skulle følges op på. Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen - Sygefravær - Beboersammensætningen - Opfølgning på tidligere tilsyn - Samarbejde og kommunikation

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 1 (Afdeling øst) 29. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne fra sidste

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018

Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Tilsyn: Lunden (Blommelunden og Rosenlunden) 20. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Anbefaling: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Klippebo. Solstien 1, 3760 Gudhjem. Tlf.: 5692 4670 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Klippebo Solstien 1, 3760 Gudhjem Tlf.: 5692 4670 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport fra

Læs mere

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen.

Tilsyn: Åbo 23. april Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen. Tilsyn: Åbo 23. april 2015 Samtale med lederen Resumé Tilsynets bemærkninger Punkter der indgår i samtalen: - Personalesituationen Teamleder oplyste at Aabo samlet ikke har været voldsomt påvirket af organisationsændringerne.

Læs mere

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Snorrebakken afd. E+F 29. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Oplyste at der er lagt et stort fokus på at få sikret evalueringen af plejeplanerne

Læs mere

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700

Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013. Rehabiliteringscentret Sønderbo. Curdtslund 2, 3700 Rønne. Tlf.: 5692 4700 Rapport fra uanmeldt kommunalt tilsyn 2013 Rehabiliteringscentret Sønderbo Curdtslund 2, 3700 Rønne Tlf.: 5692 4700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Bornholms

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne lejligheder. Tilsyn: Snorrebakken afd. GH+IJ 01. oktober 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt op på sidste års anbefaling, omhandlende låste skabe i beboernes egne

Læs mere

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018

Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Tilsyn: Lunden (Paradisvej 11 og 83) 06. april 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med tilsynet i 2017. Emne: Personalesituation

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn.

Tilsynets bemærkninger: Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Tilsyn: Klippebo 09. juli 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der blev ikke givet anbefalinger i forbindelse med sidste års tilsyn. Emne: Personalesituation Vurderer

Læs mere

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018

Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Tilsyn: Nørremøllecentret 2 (Afdeling nord og vest) 30. maj 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Har fulgt op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra 2017, omhandlende

Læs mere

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation

Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn. Emne: Personalesituation Tilsyn: Nylars Plejecenter 07. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der har siden sidste års tilsyn været et udvidet fokus omkring Den sidste tid. Dette

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017.

Tilsynets bemærkninger: Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Tilsyn: Toftegården 06. juni 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Der er fulgt tilfredsstillende op på de af Tilsynet givne anbefalinger fra tilsynet i 2017. Emne:

Læs mere

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt.

Tilsynets bemærkninger: Tilsynet tog redegørelserne til efterretning. I forhold til indsatsen omkring sygefraværet Se under dette punkt. Tilsyn: Plejecenter Åbo 12. november 2018 Samtale med leder og medarbejdere Emne: Opfølgning på tidligere tilsyn Leder redegjorde for hvordan der var fulgt op på anbefalingerne der blev givet i forbindelse

Læs mere

8 personaler herunder sygeplejerske, social og sundhedsassistenter og social og sundhedshjælpere.

8 personaler herunder sygeplejerske, social og sundhedsassistenter og social og sundhedshjælpere. Tilsyn på ældrecentret: Ældrecentret Dalvangen Dato for tilsynsbesøg: 9. marts 2015 Start- og sluttidspunkt for tilsynet: Start kl. 9.00 og slut kl. 12.00 Deltagere i tilsynet: Fungerende afdelingsleder

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013. Plejecenter Slottet afd. B2. Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne. Tlf.: 56927700 Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn 2013 Plejecenter Slottet afd. B2 Zahrtmannsvej 2, 3700 Rønne Tlf.: 56927700 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 17, 3700 Rønne 1 Rapport

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne Tilsynsførendes bemærkning

Læs mere

Sundhed og Omsorg. Plejecenter Glesborg. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn

Sundhed og Omsorg. Plejecenter Glesborg. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn Sundhed og Omsorg Plejecenter Glesborg Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn 2015 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Kvalitetsvurdering... 2 3. Datakilder... 2 4. Samlet vurdering... 3 5. Anbefalinger...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Lørdag den 3. december 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Vester Hjermitslev Plejecenter, Jammerbugt Kommune Lørdag den 3. december 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Vester

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Lindevejscenteret den 18. april 2012 Centerleder Gitte Larsen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Tirsdag den 29. november 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Biersted Plejecenter, Jammerbugt Kommune Tirsdag den 29. november 2011 fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Biersted Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 12. september 2014 på Friplejehjemmet i Bedsted I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Dejligt

Læs mere

Rolstruplund Plejecenter. December 2018

Rolstruplund Plejecenter. December 2018 Rolstruplund Plejecenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Rolstruplund Plejecenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/ på Områdecentret Trye Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 22/10 2008 på Områdecentret Trye Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Bemærkninger Tilsynet

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 14. december 2011 på Solgården Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 4. december 20 på Solgården I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne. beboer Glad for sin stue 2. beboer Glad

Læs mere

Tilsyn Raklev Plejecenter 2015

Tilsyn Raklev Plejecenter 2015 Tilsyn Raklev Plejecenter 2015 Tilsynet foretaget 21. april 2015 Tilsynskonsulenter Laila Olsen og Lise Pade Side 1 Opfølgning på sidste års tilsyn: Sidste års anbefaling var: * Der skal rettes stort fokus

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af:

Uanmeldt tilsyn den 1. oktober 2010 på Solhjem. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Uanmeldt tilsyn den. oktober 200 på Solhjem I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning og

Læs mere

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården

Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/ på Områdecentret Kastaniegården Rapport fra uanmeldt plejehjemstilsyn den 13/11 2008 på Områdecentret Kastaniegården Tilsynsskemaet følger de områder, der ifølge bekendtgørelsen som minimum skal afdækkes ved tilsynet. Beboerne Tilsynet

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn i Grøndalshusene den 17. juni 2013 Centerleder Marion Pihl Jensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe Østergaard-Nielsen

Læs mere

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen.

Der er gode fælles arealer. 1. Får den hjælp, der er brug for, mulighed for at deltage i gymnastik i husene og i storstuen. Uanmeldt tilsyn d. 23. juni 2009 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Synes der er gode pladsforhold, og at der er den

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Plejecenter Møllehuset Uanmeldt tilsyn Oktober 2017 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 28. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Lindelse plejehjem

Læs mere

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016

Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Tilsynsrapport vedrørende kommunalt tilsyn med Lille Birkholm Center 2016 Center for Omsorg og Sundhed Februar 2017 1 Generelt om tilsynet Tilsynet består af to besøg. Et besøg, hvor der foretages et generelt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende

Uanmeldt tilsyn d. 31/ på Vibedal beboerne og pårørende Uanmeldt tilsyn d. 3/3 2009 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Synspunkter fra deltagerne Giver udtryk for at være

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 24. september 2014 på Stenhøj I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 24. september 2014 på Stenhøj I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 24. september 2014 på Stenhøj I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Er næsten lige flyttet ind.

Læs mere

Plejehjemmet Breelteparken. Uanmeldt tilsyn

Plejehjemmet Breelteparken. Uanmeldt tilsyn Plejehjemmet Breelteparken Uanmeldt tilsyn 20-08-2013 1. Indledning....3 1.1 Læsevejledning...3 1.2 Gennemførsel af tilsynet...3 2. Konklusion af tilsynet....3 2.1 Lovmedholdelighed....3 2.2 Overordnet

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8.

Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune. Tirsdag den 6. december 2011 fra kl og. Fredag den 16. december kl. 8. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Funder Plejecenter, Silkeborg Kommune Tirsdag den 6. december 2011 fra kl. 13.00 og Fredag den 16. december kl. 8.00 på Ådalen Indledning Vi har på vegne af Silkeborg

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 1. november 2011 på Vibedal Uanmeldt plejehjemstilsyn d.. november 20 på Vibedal I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet Job, Social og Sundhed Ældre og Sundhed Rapport fra Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet 7. november 2017 Tilsynsførende: Afdelingschef Hella Obel Sektionsleder Christian Blaase Johansen Tidspunkt

Læs mere

Uanmeldt tilsyn den 21. december 2010 på Rønheden. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Tilsynsførendes bemærkninger 1

Uanmeldt tilsyn den 21. december 2010 på Rønheden. I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Tilsynsførendes bemærkninger 1 Uanmeldt tilsyn den 2. december 200 på Rønheden I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016

Indhold. Uanmeldt tilsyn på Fanø Plejecenter, november 2016 Indhold Forord... 2 1. SAMLET TILSYNSRESULTAT... 2 Anbefaling... 3 2. FORMALIA... 3 3. DATAGRUNDLAG... 3 3.1 Skriftligt grundlag... 3 3.2 Personlig pleje... 4 3.3 Aktivitet og træning... 4 3.4 Praktisk

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard

Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 2011på Sct. Thøgersgaard Uanmeldt plejehjemstilsyn d. 2. november 20på Sct. Thøgersgaard I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Boligerne er velindrettede. Glade

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Handicap Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 60 68 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 27. april 2016 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Humble Plejecenter

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Tåsinge Plejecenter Uanmeldt tilsynsbesøg d. 14. maj 2019 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Hesselager Plejecenter Uanmeldt tilsynsbesøg d. 5. september 2018 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune. Torsdag den 23. februar 2012 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Malmhøj, Silkeborg Kommune Torsdag den 23. februar 2012 fra kl. 10.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Malmhøj. Generelt er formålet

Læs mere

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn

Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn Ældre og Sundhed Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Tlf.: 63 51 62 30 Fax 63 51 61 20 Mail: post@langelandkommune.dk www.langelandkommune.dk 10. december 2013 Rapport på uanmeldt kommunalt tilsyn På Danahus Plejecenter

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Hylleholtcenteret den 18. april 2013 Centerleder Britt Kjærulf Jørgensen Tilsynet blev udført af konsulent Annelise Dehn og ekstern sygeplejefaglig konsulent

Læs mere

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter

Tilsynsrapport 2010. Uanmeldt tilsyn Hedebo Plejecenter Tilsynsrapport 2010 Uanmeldt tilsyn Uanmeldt tilsyn 2010 INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 3 1.1. Formål... 3 1.2. Lovgrundlag... 3 1.3. Læsevejledning... 3 1.4. Grundlag for tilsynet... 4 2. Metode...

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 19. august 2014 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Lejligheden er vidunderlig.

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 16. september 2014 på Nors I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 16. september 2014 på Nors I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 16. september 2014 på Nors I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Har været meget glad for sin

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 18. august 2010 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune. Onsdag den 18. august 2010 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Kaas Plejecenter, Jammerbugt Kommune Onsdag den 18. august 2010 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Jammerbugt Kommune aflagt tilsynsbesøg på Kaas Plejecenter.

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12.

Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune. Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12. TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Nørager Ældrecenter, Rebild Kommune Torsdag den 16. oktober 2014 fra kl. 8.30 Og Dialogmøde torsdag den 6. november fra kl. 12.30 Indledning Vi har på vegne af Rebild

Læs mere

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Ulkebøl Plejecenter

Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Ulkebøl Plejecenter Uanmeldt tilsyn 2011 Tilsynsrapport Ulkebøl Plejecenter Indholdsfortegnelse 1. TILSYN OMFANG OG GENNEMFØRELSE... 2 1.1 Interview... 2 1.2 Rapport... 2 2. KONKLUSION OG ANBEFALINGER PÅ TILSYNSBESØGET...

Læs mere

Sundhed og Omsorg. Digterparken. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn

Sundhed og Omsorg. Digterparken. Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn Sundhed og Omsorg Digterparken Uanmeldt og anmeldt kommunalt tilsyn 2014 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 2 2. Kvalitetsvurdering... 2 3. Datakilder... 3 4. Samlet vurdering... 3 5. Anbefalinger...

Læs mere

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet

Rapport fra. Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet Job, Social og Sundhed Ældre og Sundhed Rapport fra Uanmeldt tilsyn på Plejecentret Ålholmhjemmet 24. november 2015 Tilsynsførende: Afdelingschef Hella Obel Sektionsleder Christian Blaase Johansen Tidspunkt

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef

Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Uanmeldt kommunalt tilsyn på Bækmarksbro Pleje- og Daghjem udført den 16. november 2017 af Grete Bækgaard Thomsen, sundhedschef Retssikkerhedloven 15. Kommunalbestyrelsen har ansvaret for og beslutter,

Læs mere

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet.

Demensafsnit har et værelses lejlighed kunne godt ønske at soveværelse og stue var i hver sit rum. Bruger fællesområdet. Uanmeldt tilsyn den 20. december 200 på Fjordglimt I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold Synspunkter fra deltagerne Er godt tilfreds med lejligheden er glad for

Læs mere

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse

Årsrapport. Center for Omsorg og Ældre. Uanmeldte tilsyn Oktober 2013. Helsingør Kommune. Årsrapport 2013. Indholdsfortegnelse INDLEVELSE SKABER UDVIKLING Indholdsfortegnelse 1 Oplysninger... 2 2 Tilsynsresultat... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3 Årsrapport Anbefalinger... 2013 Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 4 Observationer

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Aldersro Ældreboliger Uanmeldt tilsynsbesøg d. 30. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN ELIM PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN ELIM PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN ELIM PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Februar 2018 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Kolding Kommune

Læs mere

1. Får hjælp til personlig pleje og bad.

1. Får hjælp til personlig pleje og bad. Uanmeldt tilsyn den 2. december 200 på Åbakken I forhold til beboerne og pårørende vurderes disses oplevelse af: Boligforhold De fysiske rammer for hverdagen Personlig hjælp og pleje samt genoptræning

Læs mere

Morsø Afklaringscenter. December 2018

Morsø Afklaringscenter. December 2018 Morsø Afklaringscenter December 2018 1. TILSYNETS SAMLEDE RESULTAT 1.1 Overordnet vurdering På vegne af Morsø Kommune har Evidentia foretaget et tilsyn med Morsø Afklaringscenter. Det er vores vurdering,

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn på Solhavecenteret den 3. maj 2012 Centerleder Lis Kramer Pedersen Tilsynet blev udført af konsulent Birgit Friis Levysohn og ekstern sygeplejefaglig konsulent Grethe

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00

Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune. Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Ådalscentret, Rebild Kommune Tirsdag den 8. juli 2014 fra kl. 10.30 og Dialogmøde onsdag den 23. juli kl.13.00 Indledning Vi har på vegne af Rebild Kommune aflagt tilsynsbesøg

Læs mere

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 22. september 2014 på Klitrosen I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af:

Uanmeldt plejehjemstilsyn den 22. september 2014 på Klitrosen I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Uanmeldt plejehjemstilsyn den 22. september 2014 på Klitrosen I forhold til beboerne og pårørende vurderes deres oplevelse af: Beboerne Synspunkter fra deltagerne 1) Boligforhold Er glad for sin lejlighed.

Læs mere

Rapport fra uanmeldt kommunalt plejehjemstilsyn Plejecenter Aabo. Doktorbakken 10, 3720 Aakirkeby. Tlf.:

Rapport fra uanmeldt kommunalt plejehjemstilsyn Plejecenter Aabo. Doktorbakken 10, 3720 Aakirkeby. Tlf.: Rapport fra uanmeldt kommunalt plejehjemstilsyn 2012 Plejecenter Aabo Doktorbakken 10, 3720 Aakirkeby Tlf.: 5692 4800 Social- og Sundhedssekretariatet Bornholms Regionskommune Ullasvej 23, 3700 Rønne 1

Læs mere

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Frederiks Friplejehjem

Tilsynsrapport Viborg Kommune. Ældre- og Plejecentre Frederiks Friplejehjem Tilsynsrapport Viborg Kommune Ældre- og Plejecentre Frederiks Friplejehjem Uanmeldt tilsyn Oktober 2018 VURDERING 1.1 TILSYNETS SAMLEDE VURDERING BDO har på vegne af Viborg Kommune foretaget et uanmeldt

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Trollemose Plejecenter Uanmeldt tilsynsbesøg d. 2. april 2019 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del

SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN. Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del SOLRØD KOMMUNE VISITATIONS- OG KOORDINATIONSENHEDEN Tilsynsrapport Uanmeldt tilsyn den 5. oktober 2017 Plejecenter Christians Have, Kommunal del Solrød kommune aflagde den 5. oktober 2017, uanmeldt tilsyn

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Mandag den 12. september 2011 fra kl TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune Mandag den 12. september 2011 fra kl. 10.30 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sejs Plejecenter.

Læs mere

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGSBJERGHJEMET PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGSBJERGHJEMET PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN KONGSBJERGHJEMET PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Marts 2018 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af

Læs mere

Orientering om Årsrapport tilsyn på plejehjem ( REVAS)

Orientering om Årsrapport tilsyn på plejehjem ( REVAS) Punkt 8. Orientering om Årsrapport 2016 - tilsyn på plejehjem ( REVAS) 2016-031358 Ældre- og Handicapforvaltningen indstiller til Ældre- og Handicapudvalget At afrapporteringen for 2016 fra REVAS Aps,

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side 2

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side 2 Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Bryghus Ældreboliger Uanmeldt tilsynsbesøg d. 13. september 2018 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013

Rebild Kommune. Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Rebild Kommune Tilsyn på Ældreområdet i 2013 Indledning Rebild Kommune har overdraget os opgaven med at udføre det lovpligtige kommunale tilsyn på Kommunens ældre- og plejecentre. Konkret drejer det sig

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2015 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen UANMELDT KOMMUNALT TILSYN SØNDERVANG NYELANDSVEJ 87 2000 FREDERIKSBERG FORSTANDER LENE WICHMANN [ Tilsynet er aflagt d. 3. og 4. november 2015 af

Læs mere

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015

Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Rapport fra lovpligtigt uanmeldt tilsyn fredag den 11. december 2015 Plejecenter Plushøj Plushøj 18 4673 Rødvig Plejecenterleder Malene Thorup Haagensen Tilsynet blev ført af: Afsnitsleder Anne Hagstrøm

Læs mere

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN TOFTEGÅRDEN PLEJECENTER

TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN TOFTEGÅRDEN PLEJECENTER TILSYNSRAPPORT KOLDING KOMMUNE SENIOR- OG SOCIALFORVALTNINGEN TOFTEGÅRDEN PLEJECENTER Uanmeldt socialfagligt tilsyn Februar 2018 1. SOCIALFAGLIGT TILSYN 1.1 OVERORDNET VURDERING BDO har på vegne af Kolding

Læs mere

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00

Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune. Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00 TILSYNSRAPPORT Uanmeldt tilsyn på Sejs Plejecenter, Silkeborg Kommune Fredag den 24. februar 2012 fra kl. 9.00 Indledning Vi har på vegne af Silkeborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Sejs Plejecenter. Generelt

Læs mere

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende...

Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side Læsevejledning... side Tilsynsdato, tidspunkt og tilsynsførende... Tilsynsrapport fra uanmeldt tilsyn Svendborg Kommune Myndighedsafdelingen Gudbjerg Plejecenter Uanmeldt tilsynsbesøg d. 8. oktober 2018 Indholdsfortegnelse 1. Baggrund for tilsynet... side 2 2. Læsevejledning...

Læs mere

Uanmeldt kommunalt tilsyn. Fuglsanggården

Uanmeldt kommunalt tilsyn. Fuglsanggården Uanmeldt kommunalt tilsyn Fuglsanggården 20. oktober 2010 1 INDHOLDSFORTEGNELSE side 1. Indledning 3 1.1 formål med det uanmeldte besøg 3 1.2 fremgangsmåde 3 2. Konklusion på samtale med 2 beboere 4 3.

Læs mere