TIL EJEREN VENLIG HILSEN. - Vejledning fra NORLEG A/S om inspektion og vedligeholdelse af Jeres nye legeredskab/ legeplads. ORDRE NR.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL EJEREN VENLIG HILSEN. - Vejledning fra NORLEG A/S om inspektion og vedligeholdelse af Jeres nye legeredskab/ legeplads. ORDRE NR."

Transkript

1 ORDRE NR. DATO: TIL EJEREN - Vejledning fra NORLEG A/S om inspektion og vedligeholdelse af Jeres nye legeredskab/ legeplads. VENLIG HILSEN

2

3 Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse Vejledning fra NORLEG A/S om inspektion og vedligeholdelse af jeres nye legeredskab/legeplads Generelt om sikkerhedsregler En sikker legeplads Anbefalinger til ejeren angående inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber Inspektionsplan. 6...Rutinemæssig visuel inspektion. 6...Driftsinspektion. 6...Hovedeinspektion Rutinemæssig visuel inspektion Driftsinspektion. - Vedligeholdelse af træ. - Overfladebehandling af træ. - Vedligeholdelse af stål. - Legehuse. - Legetårne. - Gynger. - Rutschebaner. - Svævebaner. - Vipper Procedureværktøjer til registrering og dokumentation Inspektionsskemaer Fortegnelse over udførsel af rutinemæssig visuel inspektion Fortegnelse over udførsel af driftsinspektion Rapporter udført i forbindelse med den årlige hovedinspektion Procedureværktøj ved renovering Procedureværktøj ved nedbrud og havari Procedureværktøj ved ulykkesregistrering. 1.

4

5 Vejledning fra NORLEG A/S om inspektion og vedligeholdelse af jeres nye legeredskab/legeplads. Tillykke med jeres nye legeredskab/legeplads fra NORLEG A/S. Vi håber at det vil bringe mange timers leg og glæde til brugerne. En rigtig god legeplads er også en sikker legeplads. Et legeredskab fra NORLEG A/S er udviklet med stor omhyggelighed og i materialer af høj kvalitet og kan derfor have en meget lang levetid. For at sikre dette og at legeredskaberne til stadighed vil leve op til gældende sikkerhedsregler såvel som produktgaranti, starter en ny og vigtig proces: Løbende kontrol og vedligeholdelse. Det er ejerens ansvar at legepladsen fortsat fremstår sikker. Dette sikres ved struktureret og omhyggeligt at vedligeholde legeredskaberne og deres omgivelser. NORLEG A/S har i denne folder samlet anbefalinger til vedligeholdelse og inspektion, samt henvisninger til mere udtømmende information om emnet. NORLEG ønsker at bidrage til, at man som ejer af en legeplads, føler sig klædt på til den vigtige opgave, det er at sikre at legeredskaberne til stadighed vil leve op til gældende sikkerhedsregler. Opstår der spørgsmål ang. vedligeholdelsen af et legeredskab fra NORLEG, er I altid meget velkommen til at kontakte os: NORLEG A/S Virkefeltet Brædstrup Tlf: Mail: post@norleg.dk VIGTIGT! Det er yderst vigtigt at følge de anbefalinger til inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber, som denne folder indeholder. Hvis disse ikke overholdes, kan det resultere i usikre legeredskaber, som kan være til fare for brugerne. NORLEG A/S kan ikke stilles ansvarlig, for skader, som er forvoldt af manglende vedligeholdelse. For at et legeredskab er omfattet af NORLEG`s garantibetingelser, er det et krav, at der føres dokumentation for, at anbefalingerne til inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber overholdes. Yderligere information om NORLEG`s garantibestemmelser findes på vores hjemmeside: Det er muligt at finde mere tilbundsgående information om sikkerhed på legepladser hos sikkerhedsstyrelsen: Eller hos Dansk Standard: 2.

6 Generelt om sikkerhedsregler: I Danmark og hele EU, produceres legeredskaber i henhold til fælles sikkerhedsstandarder. De 2 standarder der er gældende i denne sammenhæng er: DS/EN 1176, der vedrører legepladser. DS/EN 1177, der vedrører faldunderlag. I overensstemmelse med DS/EN 1176 standarden er der overordnet 6 typer af risici man skal være opmærksom på: 1. Fastklemning af hoved og hals. 2. Fastklemning af tøj eller kroppen. 3. Fastklemning af foden eller benet. 4. Faldulykker. 5. Stød. 6. Manglende finish med betydning for sikkerheden eller mangler ved konstruktion. Faldrum: I, på eller rundt omkring et redskab, der optages af en bruger, som falder ned fra en højereliggende del af redskabet (se DS/EN 1176:1 Fig.1) Faldrummet begynder ved den fri faldhøjde. (se DS/EN 1176:1 Pkt.3.7 Faldrum) Der må ikke være genstande i faldrummet, som kan forvolde skade på brugeren, hvis de rammes fra en faldhøjde på mere end 60 cm. (se DS/EN 1176:1 pkt Beskyttelse af brugere i faldrummet). Hovedklemfælde: Opstår hvis der findes en åbning, der måler imellem 8,9 cm og 23 cm, samtidig med at underkanten af denne åbning er mere end 60 cm over terræn/ståflade. En sådan åbning udgør en risiko, idet brugerens ben og krop kan passere, mens hovedet ikke kan. (se DS/EN 1176:1 pkt Fastklemning af hoved og hals). Fingerklemfælde: Opstår hvis der findes en åbning, der måler imellem 8 og 25 mm, samtidig med at underkanten af denne åbning er mere end 100 cm over terræn/ståflade. Fingerklemfælder kan også opstå i alle højder, hvor brugeren er i en tvungen bevægelse, som eksempelvis opstår når man kører ned af en rutschebane. (se DS/EN 1176:1 pkt Fastklemning af fingre). Snoreklemfælde: Opstår hvis der findes åbninger eller vinkler, som udgør en risiko for at f.eks. hættesnore, kan hænge fast mens brugeren er i en tvungen bevægelse. En tvungen bevægelse opstår eksempelvis, når man kører ned af en rutschebane. (se DS/EN 1176:1 pkt Fastklemning af tøj). Det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke opstår V-formede åbninger, med nedadrettet vinkel, hvor åbningen er mindre end 60 grader. 3.

7 Generelt om sikkerhedsregler: Alle produkter fra NORLEG A/S er udviklet i overensstemmelse med disse sikkerhedsstandarder. Vi vil også gerne henlede opmærksomhed på DS/EN 14682: Børnetøj - Sikkerhedskrav - Snore og bændler på børnetøj - Specifikationer. Seks anbefalinger om børnetøj: 1. Tøj til børn op til syv år (højde 134 cm) må ikke have bindebånd eller snore i hoved- og halsområdet 2. Tøj til børn mellem 7 og 14 år må ikke have bindebånd i hoved- og halsområdet der er længere end 75 mm eller snore med frithængende ender. Snore i hoved- og halsområdet må ikke være elastiske undtagen er skulderstropper og halsstropper ( halter neck ) 3. Børnetøj må ikke have bindebånd eller snore med frithængende ender, der er længere end 140 mm i bryst- og taljeområdet 4. Halsstropper ( halter neck ) i børnetøj må ikke have frithængende ender i hoved- og halsområdet 5. Børnetøj med bælter eller snore, der er beregnet til at blive bundet foran, må ikke have løse ender, der er længere end 360 mm, målt når de ikke er bundet og fra det punkt, hvor de skal bindes. 6. Andre bindebånd eller snore i børnetøj må ikke hænge længere ned end til ærmets eller tøjets kant. Bindebånd, funktionelle snore og dekorative snore ved den nederste kant af lange bukser skal være helt på indersiden af bukserne. Hjemmesyet børnetøj skal også opfylde disse krav. Bindebånd er bånd, der er syet fast på tøjet. Snore er bånd, der går igennem en løbegang eller stropper på tøjet. Kilde: sikkerhedsstyrelsen. En sikker legeplads En sikker legeplads er i virkeligheden et sammenspil, imellem flere personer, der består af følgende: 1. En professionel og kompetent producent. 2. En dygtig montør, der har kendskab til EN1176 og EN1177. Det er yderst vigtigt at monteringsvejledningen fra NORLEG følges korrekt, når legeredskaber monteres. Et legeredskab der ikke er monteret korrekt, er ikke omfattet af NORLEG`s garantibestemmelser. 3. En ejer/driftsansvarlig der sikrer, at der udføres inspektion med legeredskaber og udearealer, samt igangsætter løbende vedligeholdelse af legeredskaber, når dette er påkrævet. Hvordan forholder NORLEG A/S sig til sikkerhed: NORLEG har et fokuspunkt når det kommer til sikkerhed. Vi arbejder målrettet på at sikre høj sikkerhed ved vore legeredskaber. Der er flere af vores medarbejdere, der er uddannet legepladsinspektør. Vi får vores standardvarer godkendt og certificeret hos TüV. Vi har udviklet en helt unik teknik til forboring af Robiniatræ som vi kalder Smart Robinia. Denne teknik har flere fordele. En af de vigtigste er, at der sikres korrekt installation i henhold til EN1176. Det er simpelthen ikke muligt at installere det forkert. Dette sikrer en høj tryghed for ejeren. 4.

8 Anbefalinger til ejeren angående inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber: Vi anbefaler at ejeren eller den driftsansvarlige opretholder et arkiv for produktet eller den komplette legeplads med følgende dokumenter: Folder fra NORLEG med anbefalinger til inspektion og vedligeholdelse. Købsfaktura. Monteringsvejledning. Dokumentation over inspektioner af legepladsen. (HUSK at dette er et krav i forhold til reklamationsretten) Dokumentation over vedligeholdelse af legepladsen. (HUSK at dette er et krav i forhold til reklamationsretten) Komplet årlig inspektionsrapport. Inspektion af legeredskaber. Inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber bør varetages af en kompetent person. Det anbefales at ejer/driftsansvarlig af legepladsen, udnævner en person til at være overordnet ansvarlig for dette område. Opgaven skal udføres i henhold til NORLEG`s (producentens) anvisinger. Inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber, skal foregå kontinuerligt, for at opretholde sikkerhed og funktion. Det kan variere hvor ofte der bør udføres inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber. Faktorer som kan påvirke dette kan være: redskabets alder, placering nær kysten, hærværk og stor belastning. Hvis der opdages en fejl på et legeredskab, som kan være til fare for brugerne, skal redskabet afspærres for brug, indtil fejlen er udbedret. 5.

9 Inspektionsplan. Der anbefales 3 typer inspektionsformer. Rutinemæssig visuel inspektion. Denne type kontrol kan udføres af den vedligeholdelsesansvarlige. Det anbefales at denne inspektion udføres dagligt. Den rutinemæssige visuelle inspektion gør det muligt at identificere åbenlyse nyopståede farer, som kan opstå på grund af hærværk, brug eller klimatiske forhold. Eksempler på punkter, som er relevant i forbindelse med visuel inspektion, kan være renlighed, udstyrs frihøjder, underlag, blottede fundamenter, skarpe kanter, manglende dele, tilføjede dele og usædvanligt stort slid. Kontrollen bør efterfølgende dokumenteres i et skema (forslag til skema er vedlagt) eller logbog. Driftsinspektion. Denne type inspektion kan udføres af den vedligeholdelsesansvarlige. Det anbefales at denne inspektion udføres med et interval på 1 3 md. Driftsinspektion er en mere detaljeret inspektion for at kontrollere udstyrets drift og stabilitet, især for slitage. Ved denne inspektion vil det ofte være nødvendigt at udføre vedligeholdelse af legeredskaber. Det kan være efterspænding af samlinger, bolte og beslag. En anden mulighed vil være rengøring og behandling af redskabernes overflade. Hovedinspektion. Hovedinspektionen udføres af en certificeret legepladsinspektør, der er uafhængig af legepladsens ejer eller den vedligeholdelsesansvarlige. Den årlige hovedinspektion bør foretages med intervaller på højst 12 md. Formålet med hovedinspektionen er, at foretage en grundig og systematisk gennemgang af legepladsens elementer, for at skabe et overblik af det generelle sikkerhedsniveau for udstyr, fundamenter og underlag. Her kigges nærmere på fx vejrets indflydelse, tegn på råd eller tæring, en evt. ændring i udstyrets sikkerhedsniveau som resultat af foretagne reparationer eller supplerende eller erstattede komponenter. På baggrund af denne inspektion, vil der ofte komme anbefalinger til vedligeholdelse og evt. udskiftning af reservedele. Vedlagt findes diverse bilag, der vejleder om hvordan inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber kan udføres. Derudover er der også vedlagt bilag til hvordan man kan dokumentere både inspektioner og vedligeholdelsesopgaver. Skulle der opstå tvivl om noget, er I altid velkommen til at kontakte NORLEG A/S. Endnu engang tillykke med jeres nye legeredskab og GO`LEG! 6.

10

11 Inspektions - og vedligeholdelsesvejledning. Rutinemæssig visuel inspektion. 7. Emne Inspektion Vedligeholdelse Renholdelse Fjern sand, blade og snavs på og omkring produktet. Ødelagte dele Kontroller at der ikke Fastspænd eller udskift hvis det er findes, løse, nødvendigt. manglende eller ødelagte dele. Fremmedlegemer. Kontroller om der er tilføjet eller efterladt fremmedlegemer både på legeredskaber og på legepladsen generelt. (glasskår, plastikposer, snore/tove, beklædningsdele, efterladenskaber fra dyr eller andet). Sørg for at fjerne disse. Løst faldunderlag Gummiunderlag Kontroller faldunderlag i henhold til 0 niveau mærkerne, der er monteret på redskaberne. Kontroller om der er sand, blade eller andet på gummiunderlaget For at sikre korrekt faldhøjde, genetableres faldunderlaget om nødvendigt. Det er især vigtigt at være opmærksom på områder der er udsat for meget slid, så som under gynger og ved rutschebaner. Sørg for at fjerne disse.

12

13 Inspektions - og vedligeholdelsesvejledning Driftsinspektion Generelt. - Vedligeholdelse af træ. - Overfladebehandling af træ. - Vedligeholdelse af stål Legehuse Legetårne Gynger Rutschebaner Svævebaner Vipper. 8.

14 Generelt: Emne Inspektion Vedligeholdelse Vedligeholdelse af træ: Mindst 1 gang om året bør alle legeredskaber gennemgå en grundig rengøring. Sand, snavs, mos og alger, samt nedfald fra træer, holder på fugt og øger risikoen for angreb af svamp og råd. Rengøring foretages nemt med en blød børste og rent vand. Mos og alger fjernes med de i handlen gængse midler mod grønne belægninger. Det er vigtigt, at træets overflade er ren og tør inden genbehandling med træbeskyttelse. 9. Overfladebehandling af træ. NORLEG benytter flere forskellige typer træ. Robiniatræ leverer vi både ufarvet og farvet. Derudover benytter vi også Douglas, Sibirisk Lærk og Gran. Disse træsorter vil i alle tilfælde blive leveret behandlet med træbeskyttelse der er farveløs eller kastanjefarvet. Den grundbehandling NORLEG A/S benytter, er godkendt på Dansk Teknologisk Institut i forhold til EN 152 og indeholder nøjagtig den mængde fungicider der kræves. Produktet er endvidere godkendt af Miljøstyrelsen. NORLEG A/S sælger dette originale træbeskyttelsessystem. Varenumre for henholdsvis: FARVELØS træbeskyttelse: LE11962 og KASTANJEFARVET træbeskyttelse: LE Ufarvet robinietræ fremstår ubehandlet og kræver ingen overfladebehandling, kun rengøring. Farvet robiniatræ, samt både farvet og ufarvet Douglastræ og Sibirisk Lærk: Er som standard behandlet med en vandbaseret træbeskyttelse der enten er kastanjefarvet eller farveløs. Behandlet gran; Er som standard behandlet med en heldækkende vandbaseret træbeskyttelse. Senest 1 år efter opstilling skal disse træsorter genbehandles. Herefter genbehandles hvert eller hvert andet år, afhængigt af hvilket efterbehandlingssystem I benytter. VIGTIGT: Benyt ikke linolie. Vedligeholdelse af stål. NORLEG A/S benytter udelukkende rustfrit stål af god kvalitet. Alligevel er der risiko for, at der opstår flyverust på stål. Det er ikke stålet, der ruster det er udefrakommende rust, som sætter sig på legeredskaberne. Men det ser ud som om, at det er legeredskabet der ruster. Hvis flyverusten ikke fjernes, vil den i løbet af et par år kunne ætse sig ned i overfladen på stålet. Dette har ingen betydning for holdbarheden af stålet. Til gengæld betyder det noget for udseendet af stålet. Det er muligt at behandle stålet ved at fjerne rusten og efterpolere. Man kan købe et reparations-kit fra NORLEG A/S. Varenummer LE99616

15 Legehuse: 1) Rygning 10. Emne Inspektion Vedligeholdelse Renholdelse Fjern blade, sand og snavs fra alle overfladerne med en kost. Træ 1) Kontroller at der ikke er opstået splinter, revner eller Udskift brædder om nødvendigt. råd. Træ er et levende materiale og der vil helt naturligt Vær opmærksom på revner langs rygningen, der kan skabe opstå revner. Disse revner har normalt ingen snoreklemfælde eller fingerklemfælde. (Se mere information ang. konsekvens for kvalitet eller sikkerhed. klemfælder i Vejledning om inspektion og vedligeholdelse fra NORLEG A/S.) + Vær opmærksom på at revner ikke skaber skarpe kanter så bør disse slibes. Ønsker man at behandle revner i robiniatræ, anbefaler vi at købe et reparationskit fra NORLEG A/S. Varenummer LE Samlinger Kontroller at samlingerne stadig er fastspændte. Vær opmærksom på udstikkende skruer. - Sørg for at fjerne eventuelt udstikkende skruer. - Efterspænd og foretag eventuelt udskiftninger af bolte og skruer. - For yderligere information kig i monteringsvejledningen. Her findes også information om varenumre på godkendte reservedele.

16 Legetårne: Emne Inspektion Vedligeholdelse Renholdelse 1) Fjern blade, sand og snavs fra overfladerne med en kost. Træ 2) Kontroller at der ikke er opstået splinter, revner eller - Udskift brædder om nødvendigt. råd. Træ er et levende materiale og der vil helt naturligt - Vær opmærksom på revner, der kan skabe snoreklemfælde eller opstå revner. Disse revner har normalt ingen fingerklemfælde. (Se mere information om de forskellige klemfælder konsekvens for kvalitet eller sikkerhed. i "vejledning om inspektion og vedligeholdelse fra NORLEG A/S") - Vær opmærksom på at revner ikke skaber skarpe kanter så bør disse slibes. Ønsker man at behandle revner i robiniatræ, anbefaler vi at købe et reparationskit fra NORLEG A/S. Varenummer LE Samlinger 3) Kontroller at samlingerne stadig er fastspændte. Vær opmærksom på udstikkende skruer. Husk at være omhyggelig ved brandmandsstænger, rutscherør og andre steder hvor der opstår en tvungen bevægelse. - Sørg for at fjerne eventuelt udstikkende skruer. - Efterspænd og foretag eventuelle udskiftninger af bolte og skruer. - For yderligere information kig i monteringsvejledningen Her findes også information om varenumre på godkendte reservedele. Faldmateriale Løst faldunderlag Kontroller faldunderlag i henhold til 0 niveau mærkerne, der er monteret på redskaberne For at sikre korrekt faldhøjde, genetableres faldunderlaget om nødvendigt. Det er især vigtigt at være opmærksom på områder der er udsat for meget slid, så som under gynger og ved rutschebaner.

17 Emne Inspektion Vedligeholdelse Fundering 5) Det kan være nødvendigt at fjerne det Udskift eller reparer hvis dette er nødvendigt. stødabsorberende faldmateriale for at inspicere fundamentet/stolper for nedbrydning under jordniveau. Særlig opmærksomhed bør udvises, hvor legeredskabet er afhængig af en enkelt stolpe. Grav cm ned ved stolpen og inspicer for råd/korrosion. 12.

18 Gynger: Emne Inspektion Vedligeholdelse Renholdelse Fjern blade, sand og snavs fra overfladerne med en kost. Træ 1) Kontroller at der ikke er opstået splinter, revner eller - Udskift brædder om nødvendigt. råd. Træ er et levende materiale og der vil helt naturligt - Vær opmærksom på revner, der kan skabe snoreklemfælde eller opstå revner. Disse revner har normalt ingen fingerklemfælde. (Se mere information om de forskellige klemfælder konsekvens for kvalitet eller sikkerhed. i "vejledning om inspektion og vedligeholdelse fra NORLEG A/S") - Vær opmærksom på at revner ikke skaber skarpe kanter så bør disse slibes. Ønsker man at behandle revner i robiniatræ, anbefaler vi at købe et reparationskit fra NORLEG A/S. Varenummer LE Samlinger/ bevægelige dele. 2) Kontroller at samlingerne stadig er fastspændte. Opmærksomhed på udstikkende skruer. Kontroller at gyngebeslag ikke er stive og ikke knirker. Efterspænd og foretag eventuelle udskiftninger af bolte og skruer. For yderligere information kig i monteringsvejledningen. Her findes også information om varenumre på godkendte reservedele. Særligt for gynger der er monteret med 1 punktsbeslag: Der medfølger en fedtpumpe. Beslaget bør tilføres fedt ved behov og minimum 1 x årligt. Ved behov for ny pumpe eller fedt kan dette købes hos NORLEG. Pumpe vare nr , Fedt Vare nr Særligt for gynger der er monteret med 2 punktsbeslag: Gyngebeslaget skal smøres ved behov og mindst 1 x årligt. Ved behov for smøremiddel kan dette købes hos Norleg. Smørremiddel Vare nr. LE15180

19 Emne Inspektion Vedligeholdelse Faldmateriale Løst faldunderlag 3) Kontroller faldunderlag i henhold til 0 niveau mærkerne, der er monteret på redskaberne. 0 niveau mærket findes altid på samme stolpe, hvorpå legeredskabets id-skilt er monteret. For at sikre korrekt faldhøjde, genetableres faldunderlaget om nødvendigt. Det er især vigtigt at være opmærksom på områder der er udsat for meget slid, så som under gynger og ved rutschebaner. Opmærksomhed på frihøjder ved gynger ( Afstand fra underkant af sædet til faldunderlaget): Fugleredegynger og dækgynger: 40 cm. Babygynger og sikkerhedssæder: 35 cm. Følg anvisningen i montagevejledningen. 14. Fundering 4) Det kan være nødvendigt at fjerne det stødabsorberende faldmateriale for at inspicere fundamentet/stolper for nedbrydning under jordniveau. Særlig opmærksomhed bør udvises, hvor legeredskabet er afhængig af en enkelt stolpe. Grav cm ned ved stolpen og inspicer for råd/korrosion. Udskift eller reparer hvis dette er nødvendigt.

20 Rutschebane: / 6 4 Billede 1: Billede 2: Emne Inspektion Vedligeholdelse Renholdelse 1) Fjern blade, sand og snavs fra overfladerne med en kost. Træ 2) Kontroller at der ikke er opstået splinter, revner eller - Udskift brædder om nødvendigt. råd. Træ er et levende materiale og der vil helt naturligt - Vær opmærksom på revner, der kan skabe snoreklemfælde eller opstå revner. Disse revner har normalt ingen fingerklemfælde. (Se mere information om de forskellige klemfælder konsekvens for kvalitet eller sikkerhed. i "vejledning om inspektion og vedligeholdelse fra NORLEG A/S") - Vær opmærksom på at revner ikke skaber skarpe kanter så bør disse slibes. Ønsker man at behandle revner i robiniatræ, anbefaler vi at købe et reparationskit fra NORLEG A/S. Varenummer LE Samlinger 3) Kontroller at samlingerne stadig er fastspændte. Opmærksomhed på udstikkende skruer. - Sørg for at fjerne eventuelt udstikkende skruer. - Efterspænd og foretag eventuelle udskiftninger af bolte og skruer. - For yderligere information kig i monteringsvejledningen. Her findes også information om varenumre på godkendte reservedele. Faldmateriale Løst faldunderlag 4) Kontroller faldunderlag i henhold til 0 niveau mærkerne, der er monteret på redskaberne. 0 niveau mærket findes altid på samme stolpe, hvor på legeredskabets id-skilt er monteret. For at sikre korrekt faldhøjde, genetableres faldunderlaget om nødvendigt. Det er især vigtigt at være opmærksom på områder der er udsat for meget slid, så som under gynger og ved rutschebaner. 1

21 Emne Inspektion Vedligeholdelse Fundering 5) Det kan være nødvendigt at fjerne det Udskift eller reparer hvis dette er nødvendigt. stødabsorberende faldmateriale for at inspicere fundamentet/stolper for nedbrydning under jordniveau. Særlig opmærksomhed bør udvises, hvor legeredskabet er afhængig af en enkelt stolpe. Grav cm ned ved stolpen og inspicer for råd/korrosion. 16. Snorklemfælde 6) Ved rutschebaner er det særligt vigtigt at inspicere for revner og åbninger, der kan give risiko for snorklemfælder. (se billede 2) Snorklemfælder opstår hvis der findes åbninger eller vinkler, som udgør en risiko for at f.eks. hættesnore, kan hænge fast mens brugeren er i en tvungen bevægelse. En tvungen bevægelse opstår eksempelvis, når man kører ned af en rutschebane. (se DS/EN 1176:1 pkt Fastklemning af tøj).det er vigtigt at være opmærksom på, at der ikke opstår V-formede åbninger, med nedadrettet vinkel, hvor åbningen er mindre end 60 grader.

22 Svævebaner: Emne Inspektion Vedligeholdelse Renholdelse Fjern blade, sand og snavs fra overfladerne med en kost. Træ 1) Kontroller at der ikke er opstået splinter, revner eller - Udskift brædder om nødvendigt. råd. Træ er et levende materiale og der vil helt naturligt - Vær opmærksom på revner, der kan skabe snoreklemfælde eller opstå revner. Disse revner har normalt ingen fingerklemfælde. (Se mere information om de forskellige klemfælder konsekvens for kvalitet eller sikkerhed. i "vejledning om inspektion og vedligeholdelse fra NORLEG A/S") - Vær opmærksom på at revner ikke skaber skarpe kanter så bør disse slibes. Ønsker man at behandle revner i robiniatræ, anbefaler vi at købe et reparationskit fra NORLEG A/S. Varenummer LE Samlinger 2) Kontroller at samlingerne stadig er fastspændte. Opmærksomhed på udstikkende skruer. - Sørg for at fjerne eventuelt udstikkende skruer. - Efterspænd og foretag eventuelle udskiftninger af bolte og skruer. - For yderligere information kig i monteringsvejledningen. Her findes også information om varenumre på godkendte reservedele. Faldmateriale Løst faldunderlag 3) Kontroller faldunderlag i henhold til 0 niveau mærkerne, der er monteret på redskaberne. 0 niveau mærket findes altid på samme stolpe, hvor på legeredskabets id-skilt er monteret. For at sikre korrekt faldhøjde, genetableres faldunderlaget om nødvendigt. Det er især vigtigt at være opmærksom på områder der er udsat for meget slid, så som under gynger og ved rutschebaner.

23 Emne Inspektion Vedligeholdelse Fundering 4) Det kan være nødvendigt at fjerne det Udskift eller reparer hvis dette er nødvendigt. stødabsorberende faldmateriale for at inspicere fundamentet/stolper for nedbrydning under jordniveau. Særlig opmærksomhed bør udvises, hvor legeredskabet er afhængig af en enkelt stolpe. Grav cm ned ved stolpen og inspicer for råd/korrosion. 18. Særligt for svævebaner 5) Afstanden fra wire til sæde må ikke være mindre end 2,1 m. Der skal være et frirum på begge sider af sædet på 2m, når sædet hænger i hvileposition. Opmærksomhed på frihøjde ved sædet (afstanden mellem undersiden af sædet til faldunderlag): Afstanden fra underkanten af sædet må ikke være mindre end 40cm

24 Vipper: Emne Inspektion Vedligeholdelse Træ 1) Kontroller at der ikke er opstået splinter, revner eller - Udskift brædder om nødvendigt. råd. Træ er et levende materiale og der vil helt naturligt - Vær opmærksom på revner, der kan skabe snoreklemfælde eller opstå revner. Disse revner har normalt ingen fingerklemfælde. (Se mere information om de forskellige klemfælder konsekvens for kvalitet eller sikkerhed. i "vejledning om inspektion og vedligeholdelse fra NORLEG A/S") - Vær opmærksom på at revner ikke skaber skarpe kanter så bør disse slibes. Ønsker man at behandle revner i robiniatræ, anbefaler vi at købe et reparationskit fra NORLEG A/S. Varenummer LE Samlinger Faldmateriale Løst faldunderlag 2) Kontroller at samlingerne stadig er fastspændte. Opmærksomhed på udstikkende skruer. 3) Kontroller faldunderlag i henhold til 0 niveau mærkerne, der er monteret på redskaberne. 0 niveau mærket findes altid på samme stolpe, hvor på legeredskabets id-skilt er monteret. - Sørg for at fjerne eventuelt udstikkende skruer. - Efterspænd og foretag eventuelle udskiftninger af bolte og skruer. - For yderligere information kig i monteringsvejledningen. Her findes også information om varenumre på godkendte reservedele. For at sikre korrekt faldhøjde, genetableres faldunderlaget om nødvendigt. Det er især vigtigt at være opmærksom på områder der er udsat for meget slid, så som under gynger og ved rutschebaner.

25 Emne Inspektion Vedligeholdelse Fundering 4) Det kan være nødvendigt at fjerne det Udskift eller reparer hvis dette er nødvendigt. stødabsorberende faldmateriale for at inspicere fundamentet/stolper for nedbrydning under jordniveau. Særlig opmærksom bør udvises, hvor legeredskabet er afhængig af en enkelt stolpe. 20.

26

27 Procedureværktøjer til registrering og dokumentation Inspektionsskemaer Fortegnelse over udførsel af rutinemæssig visuel inspektion Fortegnelse over udførsel af driftsinspektion Rapporter udført i forbindelse med den årlige hovedinspektion Procedureværktøj ved renovering Procedureværktøj ved nedbrud og havari Procedureværktøj ved ulykkesregistrering. 21.

28

29 LEGEPLADSLOGBOG FOR: INSPEKTIONSSKEMAER Inspektionsskemaer i PDF format eller elektronisk 2017 DALPIN ApS Anvendes af Norleg A/S med tilladelse fra DALPIN ApS Udarbejdet af Bjarne L. Terndrup 22.

30

31 Fortegnelse over udførsel af rutinemæssig visuel inspektion. - Denne type inspektion bør foretages dagligt. Det er yderst vigtigt, at følge de anbefalinger til inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber som denne folder indeholder. Hvis disse ikke overholdes, kan det resultere i usikre legeredskaber, som kan være til fare for brugerne. For at et legeredskab er omfattet af NORLEG`s garanti, er det et krav, at der føres dokumentation for, at anbefalingerne til inspektion og vedligeholdelse overholdes. Det er muligt at downloade denne folder og dertil hørende skemaer fra vores hjemmeside: Inspektionsdato Bemærkninger Inspektionsansvarlig 23.

32

33 Fortegnelse over udførsel af driftsinspektion. - Denne type inspektion udføres med et interval på 1-3 mdr. Det er yderst vigtigt, at følge de anbefalinger til inspektion og vedligeholdelse af legeredskaber som denne folder indeholder. Hvis disse ikke overholdes, kan det resultere i usikre legeredskaber, som kan være til fare for brugerne. For at et legeredskab er omfattet af NORLEG`s garanti, er det et krav, at der føres dokumentation for, at anbefalingerne til inspektion og vedligeholdelse overholdes. Det er muligt at downloade denne folder og dertil hørende skemaer fra vores hjemmeside: Inspektionsdato Bemærkninger Inspektionsansvarlig 24.

34

35 LEGEPLADSLOGBOG FOR: SENESTE INSPEKTIONSRAPPORT Inspektionsrapport i PDF format 2017 DALPIN ApS Anvendes af Norleg A/S med tilladelse fra DALPIN ApS Udarbejdet af Bjarne L. Terndrup 25.

36

37 LEGEPLADSLOGBOG FOR: PROCEDUREVÆRKTØJ VED RENOVERING REDSKABSDATA Producent Produktnavn Målgruppe Redskabsnr. Redskabstype Serienummer Certifikatnr. REDSKABETS STAND God Middel Sæt kryds Dårlig Nedbrudt Sæt kryds HVAD SKAL RENOVERES? Ja/Nej Overfladebehandling Udskiftning af sliddele Udskiftning af konstruktionsdele som stolper og andre bærende komponenter Udskiftning af nedbrudt træværk i sideafskærminger mm. BESKRIVELSE AF RENOVERING HVEM KAN /MÅ UDFØRE RENOVERINGEN? Sæt kryds Intern medarbejder skal udføre renoveringen Ekstern håndværker skal udføre renoveringen Leverandøren skal udføre renovering BEMÆRKNINGER 2017 DALPIN ApS Anvendes af Norleg A/S med tilladelse fra DALPIN ApS Udarbejdet af Bjarne L. Terndrup 26.

38

39 LEGEPLADSLOGBOG FOR: PROCEDUREVÆRKTØJ VED NEDBRUD ELLER HAVARI REDSKABSDATA Producent Produktnavn Målgruppe Redskabsnr. Redskabstype Serienummer Certifikatnr. REDSKABETS STAND God Middel Sæt kryds Dårlig Nedbrudt Sæt kryds ÅRSAG TIL NEDBRUD ELLER HAVARI Ja/Nej Er manglende vedligehold årsag til nedbrug eller havari? Er redskabets konstruktion årsag til nedbrud eller havari? Er hærværk årsag til nedbrud eller havari? Anden årsag til nedbrud eller havari? Beskrivelse af nedbrud eller havari HANDLING EFTER KONSTATERING AF NEDBRUD ELLER HAVARI Fejl udbedret med det samme Redskabet er spærret af Leverandøren er kontaktet og garantisag er indledt Leverandøren er bestilt til at udbedre fejlen. Håndværker bestilt til reparation Nye reservedele er bestilt Andet Sæt kryds BEMÆRKNINGER 2017 DALPIN ApS Anvendes af Norleg A/S med tilladelse fra DALPIN ApS Udarbejdet af Bjarne L. Terndrup 27.

40

41 LEGEPLADSLOGBOG FOR: PROCEDURE VÆRKTØJ VED ULYKKESREGISTRERING GRUNDDATA Ulykkesdato Klokkeslæt Antal børn på legepladsen på ulykkestidspunktet Antal tilskadekomne Er skaden sket under brug af et legeredskab? DATA PÅ TILSKADEKOMNE Køn Alder Beklædning Fodtøj VEJRFORHOLD PÅ ULKKESTIDSPUNKTET Sæt kryds Sæt kryds Tempratur C Sol og tørt Barfrost Sol men fugtigt Iset Regn Frostsne Overskyet (fugt) Tøsne Overskyet (tørt) Andet SKADENS OMFANG SKADENS ART SKADEDE LEGEMSDEL Sæt kryds Sæt kryds Sæt kryds Overfladiske skader Nakke-hoved skader Hoved Kræver genoptræning Slagskader Nakke Skadestue/lægebesøg Sårskader Ryg Indlæggelse Ledbåndsskader Indre organer Varige mén Knoglebrug Krop Dødelig Amputering Arme Andet Andet Ben UNDERLAGET PÅ ULYKKESSTEDET BEMÆRK VED FALDULYKKE SÆT KRYDS SÆT KRYDS Er der tale om en faldulykke fra et lege- Fliser Sandkassesand redskab, som har medført faldskader Jord Faldsand på brugeren, hvor årsagen til skaden Sten Faldgrus kan henføres til underlaget, bør der Græs Perlesten foretages en slagtest/droptest Græsarmeringsmåtte Barkflis på det aktuelle underlag Gummifliser Træflis Gummiunderlag støbt Andet ULYKKESBESKRIVELSE VIDNEUDSAGN (ANONYME) 2017 DALPIN ApS Anvendes af Norleg A/S med tilladelse fra DALPIN ApS Udarbejdet af Bjarne L. Terndrup 28.

42

43 LEGEPLADSLOGBOG FOR: DENNE SIDE ANVENDES KUN HVIS SKADEN ER REDSKABSRELATERET REDSKABSDATA Producent Produktnavn Målgruppe Redskabsnr. Redskabstype Serienummer Certifikatnr. REDSKABETS STAND God Middel Sæt kryds Dårlig Nedbrudt Sæt kryds ÅRSAG TIL ULYKKEN Ja/Nej Er redskabets stand årsag til ulykken? Er redskabets konstruktion årsag til ulykken? Er underlaget årsag til ulykken? ULYKKENS ART Slag for bevægelig redskabsdel Slag fra hård genstand i stødområdet Slag fra fremmedlegeme under brug af rutschebane, gynge, vippe, brandmandsstang. Ol. Sammenstyrtning, nedbrud, ol. Fastklemning Kvælningsulykke Faldulykke Andet Sæt kryds ØVRIGE SPØRGSMÅL Ja/Nej Er leverandøren underrettet om ulykken? Bør redskabet ændres? Bør redskabet fjernes? Bør underlaget udskiftes? ØVRIGE BEMÆRKNINGER 2017 DALPIN ApS Anvendes af Norleg A/S med tilladelse fra DALPIN ApS Udarbejdet af Bjarne L. Terndrup 29.

TIL EJEREN. Tillykke med jeres nye legeplads. Vejledning fra NORNA PLAYGROUNDS A/S om inspektion og vedligeholdelse af Jeres nye legeredskab/legeplads

TIL EJEREN. Tillykke med jeres nye legeplads. Vejledning fra NORNA PLAYGROUNDS A/S om inspektion og vedligeholdelse af Jeres nye legeredskab/legeplads TIL EJEREN Tillykke med jeres nye legeplads Vejledning fra NORNA PLAYGROUNDS A/S om inspektion og vedligeholdelse af Jeres nye legeredskab/legeplads DATO: ORDRE NR.: NORNA PLAYGROUNDS A/S Virkefeltet 1,

Læs mere

TIL EJEREN AF LEGEREDSKAB(ER), SOLSEJL, BORDE/BÆNKE,PANNABANER OG MULTIBANER

TIL EJEREN AF LEGEREDSKAB(ER), SOLSEJL, BORDE/BÆNKE,PANNABANER OG MULTIBANER TIL EJEREN AF LEGEREDSKAB(ER), SOLSEJL, BORDE/BÆNKE,PANNABANER OG MULTIBANER Nedenstående findes oplysninger omkring vedligeholdelse af legeredskaber, solsejl, bord/bænke og multibaner samt inspektion

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Medlemmer

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Medlemmer

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Ejerlavet Slettebjerget 21-66

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Ejerlavet Slettebjerget 21-66 Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut gældende til 31.12.2006 Medlem af Dansk Standards udvalg om legepladssikkerhed S-230 siden 1985 og formand for udvalget. Legepladsinspektør Gert Olsen Gl. Klausdalsbrovej

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vestervangsskolen

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vestervangsskolen Certifikat nr. 2016 fra foreningen af uvildige legepladsinspektører og konsulenter (BULP) for bestået eksamen og praktisk prøvning i henhold til DS/EN 1176:2008 serien. Dette kan verificeres på www.1176.dk

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. i Godthåbsparken, Jægerhusene, Albertslund

Inspektion af legepladsredskaber. i Godthåbsparken, Jægerhusene, Albertslund Legepladsinspektør Merete Hauge Lak Certifikat nr. 2014-1 Inspektion af legepladsredskaber i Godthåbsparken, Jægerhusene, Albertslund Rapporten er udarbejdet i forbindelse med certificering hos BULP Merete

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Bettina Fisker Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Kølvrå 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne findes på

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv.

Rapport for legepladssikkerhed. Hurlumhej BØRNE- OG UNGDOMSFORVALTNINGEN. Dato for rapport: Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Rapport for legepladssikkerhed Hurlumhej Dato for rapport:22.05.2017 Adresse: Bispebjerg bakke 6, 2400 Kbh Nv. Legepladsinspektør: Navn: Kristian S. Jakobsen Børne- og Ungdomsforvaltningen Gyldenløvesgade

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. i Godthåbsparken, Tranehusene, Albertslund

Inspektion af legepladsredskaber. i Godthåbsparken, Tranehusene, Albertslund Legepladsinspektør Merete Hauge Lak Certifikat nr. 2014-1 Inspektion af legepladsredskaber i Godthåbsparken, Tranehusene, Albertslund Rapporten er udarbejdet i forbindelse med certificering hos BULP Merete

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Børnehaven Børnevej 1 1000 Børneby Inspektionssted: Børnehaven Børnevej 1 1000 Børneby Inspektionsdato: XX Inspektionsnr.: KMC 200X-XX Konsulent: Kim Munk Christensen

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 6-10 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 1 5 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Den integrerede institution Tusindbenhuset

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Den integrerede institution Tusindbenhuset Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber

Inspektion af legepladsredskaber Legepladsinspektør Uddannet : 1997 2013 Ledon A/S Rudi Samuelsen 2002 2007 Teknologisk Inst. Samuelsen6640@gmail.com 2009 Dansk Standard. Tlf.53591615 Inspektion af legepladsredskaber På foranledning af

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Morten Børup Skolen

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Morten Børup Skolen Certifikat nr. 105 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Medlem af BULP Legepladsinspektør Kent Pedersen Symfonialle 18 8700 Horsens

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber

Inspektion af legepladsredskaber Legepladsinspektør Uddannet : 1997 2013 Ledon A/S Rudi Samuelsen 2002 2007 Teknologisk Inst. Samuelsen6640@gmail.com 2009 Dansk Standard. Tlf.53591615 Inspektion af legepladsredskaber På foranledning af

Læs mere

Den sikre legeplads. Retningslinier for sikkerhed, - og gode råd

Den sikre legeplads. Retningslinier for sikkerhed, - og gode råd Den sikre legeplads Retningslinier for sikkerhed, - og gode råd Indholdsfortegnelse Regler og love 4 Standard for naturlegeplads 5 Bygningsreglement 5 Ansvar 5 Tilsyn med legepladser 5 Brug af trykimprægneret

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Overlund friareal 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Pilkærvej Vridsted 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Pilkærvej, Vridsted,

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber

Inspektion af legepladsredskaber Legepladsinspektør Uddannet : 1997 2013 Ledon A/S Rudi Samuelsen 2002 2007 Teknologisk Inst. Samuelsen6640@gmail.com 2009 Dansk Standard. Tlf.53591615 Inspektion af legepladsredskaber På foranledning af

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Digterparken 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Pinsekirkens Børnehave

LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Pinsekirkens Børnehave LEGEPLADSINSPEKTION udført for: Pinsekirkens Børnehave Antal beliggenheder: 1 Antal redskaber: 21 : Inspektion udført af: Certificeret Legepladsinspektør Certifikat nr. 0003 fra DS Certificering A/S Certifikat

Læs mere

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune Certifikat nr. 2002 fra Teknologisk Institut. Legepladsinspektør Helle Kjørup Østergårdstræde 1a 4772 Langebæk Telefon 55362498 helk@vordingborg.dk Driftsinspektion af legepladsredskaber udarbejdet for

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS KMC 1176@gmail.com INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Grundejerforeningen V / Daniel Demus Syrenvænget 35 2830 Virum Inspektionssted: Legepladsen Buskevej 2830 Virum Inspektionsdato: 26. august 2017

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 6-10 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011 Inspektionsnr.:

Læs mere

Legepladsinspektør: Jan Donatzky Pihl Certifikat fra: DS Certificering A/S UDARBEJDET FOR: Haraldsted. Antal legepladser: 1

Legepladsinspektør: Jan Donatzky Pihl Certifikat fra: DS Certificering A/S UDARBEJDET FOR: Haraldsted. Antal legepladser: 1 Legepladsinspektør: Jan Donatzky Pihl Certifikat fra: DS Certificering A/S LEGEPLADSINSPEKTION UDARBEJDET FOR: Haraldsted Antal legepladser: 1 Inspektionstype: Hovedinspektion Inspektionen er foretaget

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Islandsparken 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP. Legeplads på Dusagervej

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Medlemmer af BULP. Legeplads på Dusagervej Certifikat nr. 308 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176:1998 serien, EN 1177:1997 og EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Legepladsinspektør Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Medlemmer

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Legeplads Pilkærvej, Vridsted 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektør: Øystein Nielsen Certifikat fra: DS Certificering A/S CertifiKat nr. 016 Gyldig til UDARBEJDET FOR:

Legepladsinspektør: Øystein Nielsen Certifikat fra: DS Certificering A/S CertifiKat nr. 016 Gyldig til UDARBEJDET FOR: Legepladsinspektør: Øystein Nielsen Certifikat fra: DS Certificering A/S CertifiKat nr. 016 Gyldig til 01-06-2019 LEGEPLADSINSPEKTION UDARBEJDET FOR: Tumlingen Vuggestue Aabybro Antal legepladser: 1 Inspektionstype:

Læs mere

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune

Driftsinspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vordingborg Kommune Certifikat nr. 2002 fra Teknologisk Institut. Legepladsinspektør Østergårdstræde 1a 4772 Langebæk Telefon 55362498 helk@vordingborg.dk Driftsinspektion af legepladsredskaber udarbejdet for Vordingborg

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2016 for

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2016 for Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Kokildedalen 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Gårdanlægget Sølvgade BK 323

Inspektion af legepladsredskaber. Gårdanlægget Sølvgade BK 323 Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut gældende til 31.12.2005 Medlem af Dansk Standards udvalg om legepladssikkerhed S-230 siden 1985. Legepladsinspektør Gert Olsen Gl. Klausdalsbrovej 481 DK 2730

Læs mere

Inspektionsdato: Institutionsdeltagere Legepladskonsulent: Carsten Balle Dagtilbud Vejle Mobil: Mail:

Inspektionsdato: Institutionsdeltagere Legepladskonsulent: Carsten Balle Dagtilbud Vejle Mobil: Mail: Inspektionsdato: 25.04.17 Institutionsdeltagere: Susanne R. Dall Legepladskonsulent: Carsten Balle Dagtilbud Vejle Mobil: 53 63 24 96 Mail: carba@vejle.dk Inspektion af legepladsredskaber udarbejdet for

Læs mere

Vedligeholds Manual. KOMPAN produkter generelt

Vedligeholds Manual. KOMPAN produkter generelt Vedligeholds Manual KOMPAN produkter generelt Copyright KOMPAN A/S KOMPAN Generel vedligeholdsinstruktion Tillykke med dit nye KOMPAN produkt! Du har valgt et højkvalitetsprodukt, som vil holde til mange

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2017 for

Inspektion af legepladsredskaber. Udarbejdet i 2017 for Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Klokkelyngen 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Blomsterbakken, Stoholm 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Hans Tausen 2016 Legepladsinspektionsrapport Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne findes på adressen: Hans

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Karup 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Silkeborg Kommune Kultur- & Fritidsafdelingen Søvej 1 8600 Silkeborg Inspektionssted: Legepladsen Slienvej 6 8600 Silkeborg Inspektionsdato: 18. februar 2009 Inspektionsnr.:

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Naturbørnehuset Knuden 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger:

Læs mere

Samlevejledning og brugsvejledning

Samlevejledning og brugsvejledning Vare nr. 956049 Samlevejledning og brugsvejledning til Silvan Aktivitetstårn Model B, TÜV-godkendt Læs denne vejledning grundigt igennem!! 1 Myndighedstegning Der skal søges om byggetilladelse, ved offentligt

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Frederiks Legeplads ved Nøddevænget 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Astrupparken 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Nørresøbadet 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne findes

Læs mere

Inspektion af nye legepladsredskaber for Troldehøjen Børnehus Helsinge

Inspektion af nye legepladsredskaber for Troldehøjen Børnehus Helsinge Certificeret legepladsinspektør. Uddannet hos Teknologisk institut, juni 2014. Certifikat nr. 2017 Gældende for. DS/EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10. DS/EN 1176-11 2014 DS/EN 16630:2015 Fastinstalleret udendørs

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børneinstitutionen Kongebroen

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børneinstitutionen Kongebroen Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Gartnerparkens Grundejerforening

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Gartnerparkens Grundejerforening Legepladsinspektør Frank Lassen Certifikat nr. 043 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Rapport nr. HTK-FL-89-2010 Driftsleder

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Andelsboligforeningen Thor

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Andelsboligforeningen Thor Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Andelsboligforeningen Thor Einar Jon Skulason Hansen Certificeret legepladsinspektør Tlf. 61 69 93 60 Legepladseftersynet - Poppelvej 21 - DK 4700

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Aktivitetsparken 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger:

Læs mere

Rapport udført 27 maj 2019

Rapport udført 27 maj 2019 Nordisk Legepladsinstitut Maglemølle 21 4700 Næstved Telefon: 70 70 78 17 Email: info@nlpi.dk Redskabsinspektion gennemført på nedenstående adresse Andelsboligforeningen AST, Bellahøjvej 142, 2720 Vanløse.

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Byhaven 2016 Legepladsinspektionsrapport Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne findes på adressen: v. Biblioteket,

Læs mere

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk

GRÅSTEN SKOLE. Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18.juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS GRÅSTEN SKOLE Jeres/din kontaktperson hos Nikostine er: Johnny Andersen, tlf 28 18 37 38 mail: johnny@nikostine.dk 18. juni 2015 NIKOSTINE LEGEPLADS Gråsten Skole Degnevænget

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Xxx Xxx Xxx Inspektionssted: Xxx Inspektionsdato: xx. xxx 2009 Inspektionsnr.: KMC 2009-xxx Projektnr.: Xxxx Konsulent: Kim Munk Christensen Certificeret Legepladsinspektør

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Legepladsservice KB Legepladsservice INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Ejerlauget Ellebæk II v/lisbeth Dalgas Jacobsen Laubsvej 41 7500 Holstebro Inspektionssted: Ejerlauget Ellebæk II v/lisbeth

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Legepladsservice KB Legepladsservice INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Ejerlauget Ellebæk II v/lene Bertelsen Laubsvej 63 7500 Holstebro Inspektionssted: Ejerlauget Ellebæk II v/ Lene Bertelsen Laubsvej

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Kølvrå 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Egernvej 2f, Kølvrå, 7470 Karup

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Legeplads i Egeskoven 2015 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Grundoplysninger: Legeredskaberne

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Nordbyen Viborg 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Gl. Ålborgvej 116, 8800

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup Legepladsinspektør Frank Lassen Certifikat nr. 043 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien samt DS 1500. Driftsleder Frank Lassen Lervangen

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Legepladsen Eriksborg Borgvold 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger:

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber

Inspektion af legepladsredskaber Inspektion af legepladsredskaber På foranledning af: Leder Claus Eskildsen KFUM Social Arbejdes Børnehave og Vuggestue Kongelyset Kongelyset 39 4200 Slagelse er der d. 11. september 2012 gennemført inspektion

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset Stenhøjgårdsvej

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset Stenhøjgårdsvej Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

UDARBEJDET FOR: Jammerbugt Asylafdeling, Center Brovst Sygehusvej 3 7, 9460 Brovst. Inspektionstype: Hovedinspektion

UDARBEJDET FOR: Jammerbugt Asylafdeling, Center Brovst Sygehusvej 3 7, 9460 Brovst. Inspektionstype: Hovedinspektion Ole Riemer Niels Juels Vej 19 9340 Asaa Tlf. 23 82 52 13 E-mail Oleriemer@10mb.dk Dato: 8.10.2016 Legepladsinspektør: Ole Riemer Certifikater fra: DNV GL A/S nr. 15. Gyldigt til 1.10.2016. Teknologisk

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Den grønne kile Vammen 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks Grundoplysninger:

Læs mere

Til Institutionslederen København d. 18.03.2013

Til Institutionslederen København d. 18.03.2013 Til Institutionslederen København d. 18.03.2013 Vedr. Legepladsinspektion. Vi har hermed fornøjelsen at fremsende rapporten over den udførte legepladsinspektion. Hvad kan du bruge inspektionsrapporten

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Fortet Vridsløsemagle 2630 Taastrup. udarbejdet for Vej og Parkafdeling i Høje-Taastrup kommune

Inspektion af legepladsredskaber. Fortet Vridsløsemagle 2630 Taastrup. udarbejdet for Vej og Parkafdeling i Høje-Taastrup kommune Legepladsinspektør Certifikat nr. 134 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien. Legepladsinspektør Lervangen 35D DK 2630 Taastrup Telefon

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Anlægget Bjerringbro Bjerringbro 2016 Legepladsinspektionsrapport Eva Nyrup Franks Legepladsinspektør Tlf: 87 87 53 06 Mail: enf@viborg.dk Park og Vejservice Katmosevej 8, 8800 Viborg Eva Nyrup Franks

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber udarbejdet for: Aulum Byskole

Hovedinspektion af legepladsredskaber udarbejdet for: Aulum Byskole Inspektionsdato: 20 oktober 2008 Side 1 af 8 Hovedinspektion af legepladsredskaber udarbejdet for: Aulum Byskole Legepladsinspektør Henrik Carlson Herning Kommune Teknik og Miljø Drift Telefon: Mobil:

Læs mere

Vedligeholds Manual. KOMPAN udendørs produkter

Vedligeholds Manual. KOMPAN udendørs produkter Vedligeholds Manual KOMPAN udendørs produkter Copyright KOMPAN A/S KOMPAN Generel vedligeholdsinstruktion Tillykke med dit nye KOMPAN produkt! Du har valgt et højkvalitetsprodukt, som vil holde til mange

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Høgevænget.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Høgevænget. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Høgevænget. Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Kildegårdsparken.

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Kildegårdsparken. Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Kildegårdsparken. Af Kenneth Lohmann Cert. Legepladsinspektør Legepladseftersynet Poppelvej 21 4700 Næstved Danmark Tlf: 70 70 78 17 Mail: post@legepladseftersynet.dk

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Overdamsvej 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Skottenborg 28, 8800 Viborg

Læs mere

Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup. Tilbud & Indretningsforslag

Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup. Tilbud & Indretningsforslag Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup Tilbud & Indretningsforslag Grundejerforeningen Højager V / Lars Christensen Højager 108 8382 Hinnerup 8. juni 2007 KMC Løsningsforslag

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Legepladsservice KB Legepladsservice INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Ejerlaug Ellebæk v/jes Hansen Oluf Rings Vej 23 7500 Holstebro Inspektionssted: Ejerlaug Ellebæk v/jes Hansen Oluf Rings Vej

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Legehus, Galgebakken Torv, Albertslund

Inspektion af legepladsredskaber. Legehus, Galgebakken Torv, Albertslund Legepladsinspektør Merete Hauge Lak Certifikat nr. 2014-1 Inspektion af legepladsredskaber Legehus, Galgebakken Torv, Albertslund Rapporten er udarbejdet i forbindelse med certificering hos BULP Merete

Læs mere

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS

INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS INSPEKTIONSRAPPORT LEGEPLADS Rekvirent: Fasangården V / Steen Kledal Fasanvænget 276 2980 Kokkedal Inspektionssted: Legepladserne i Gård 11-15 Fasanvænget 2980 Kokkedal Inspektionsdato: 18. april 2011

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Blomsterbakkens legeplads 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Iglsøvej 28

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Enghaven Enghavevej. udarbejdet for Vej- og Parkafdelingen i Høje-Taastrup Kommune

Inspektion af legepladsredskaber. Enghaven Enghavevej. udarbejdet for Vej- og Parkafdelingen i Høje-Taastrup Kommune Legepladsinspektør Certifikat nr. 134 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien. Legepladsinspektør Lervangen 35D DK 2630 Taastrup Telefon

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Kornblomsten

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Kornblomsten Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Kornblomsten Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet - Poppelvej

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ballerup Kommune Ballerup Legestue Præstesvinget 10

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ballerup Kommune Ballerup Legestue Præstesvinget 10 Side 1 af 12 Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Ballerup Kommune Ballerup Legestue Præstesvinget 10 Medlem af brancheforeningen for legepladsinspektører. Af Einar J.S. Hansen Cert. Legepladsinspektør

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Røjlegrøften sydskellet 2630 Taastrup. udarbejdet for Vej og Parkafdeling i Høje-Taastrup kommune

Inspektion af legepladsredskaber. Røjlegrøften sydskellet 2630 Taastrup. udarbejdet for Vej og Parkafdeling i Høje-Taastrup kommune Legepladsinspektør Certifikat nr. 036 Fra DNV-GL Business Assurance Gældende for DS/EN 1176:2008 og 2009 serien. Legepladsinspektør Lervangen 35D DK 2630 Taastrup Telefon 43 59 12 20 E-mail BoyeJa@htk.dk

Læs mere

Legepladsinspektionsrapport

Legepladsinspektionsrapport Nørresøbadet 2019 Legepladsinspektionsrapport Viborg Kommune Park og Vejservice Legepladsteamet: Orla Jensen: mobil: 21615771 Eva Franks: mobil: 29336393 Legepladsens adresse: Gefionsvej 16, 8800 Viborg

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for. Vej- og Parkafdelingen i Høje-taastrup Kommune Lervangen 35 D Taastrup Legepladsinspektør Boye Jakobsen Certifikat nr. 134 fra Teknologisk Institut Gældende for DS/EN 1176:1998 serien, DS/EN 1177:1997 og DS/EN 1176:2008 serien. Rapport nr. HTK-BJ-53-2014 Legepladsinspektør

Læs mere

Legepladsinspektør: Maria Vitten Certifikat fra: DS Certificering A/S CertifiKat nr Gyldig til UDARBEJDET FOR: Gilbjerg Børnehus

Legepladsinspektør: Maria Vitten Certifikat fra: DS Certificering A/S CertifiKat nr Gyldig til UDARBEJDET FOR: Gilbjerg Børnehus Legepladsinspektør: Maria Vitten Certifikat fra: DS Certificering A/S CertifiKat nr. 0001 Gyldig til 2015-09-01 LEGEPLADSINSPEKTION UDARBEJDET FOR: Gilbjerg Børnehus Antal legepladser: 3 Inspektionstype:

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset

Inspektion af legepladsredskaber. udarbejdet for Den integrerede institution Børnehuset Legepladsinspektør Gert Olsen Certifikat nr. 001 fra Teknologisk Institut Gældende for EN 1176: 1998 del 1-7, EN 1177:1997, DS 1500: 2002, EN 1176: 2008 del 1-7 samt 10-11. Legepladsikkerhed Aps c/o Gert

Læs mere

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Nordstranden - Vuggestue

Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Nordstranden - Vuggestue Hovedinspektion af legepladsredskaber gennemført hos: Dragør Kommune Nordstranden - Vuggestue Knud Birkedal Nielsen Certificeret legepladsinspektør Rådgivende ingeniør Tlf. 28 69 69 99 Legepladseftersynet

Læs mere

Inspektion af legepladsredskaber. Springcenteret Hedesvinget 2640 Hedehusene. udarbejdet for Vej og Parkafdeling i Høje-Taastrup kommune

Inspektion af legepladsredskaber. Springcenteret Hedesvinget 2640 Hedehusene. udarbejdet for Vej og Parkafdeling i Høje-Taastrup kommune Legepladsinspektør Boye Jakobsen Certifikat nr. 036 Fra DNV-GL Business Assurance Gældende for DS/EN 1176:2008 og 2009 serien. Rapport nr. HTK-BJ-72-2018 Legepladsinspektør Boye Jakobsen Lervangen 35D

Læs mere