DET DIGITALE STUDIEKORT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "DET DIGITALE STUDIEKORT"

Transkript

1 AF STUDERENDE - FOR STUDERENDE DET DIGITALE STUDIEKORT Det digitale studiekort giver jer mulighed for at spare tid og penge, forbedre studiemiljøet og styrke jeres brand. Mere end studerende har registreret sig som brugere af Studiz studiekort og rabatter.

2 Hvorfor et digitalt studiekort? Et samarbejde med Studiz giver uddannelsesinstitutionen en lang række fordele. Med det digitale studiekort kan I spare udgifter til såvel produktion, som indkøb og administration/support ifm. studiekort. Sikkerheden øges markant og gennem løbende verificering sikres det, at institutionens studiekort bliver tilgængelig for dem som det er tiltænkt. Det er slut med tabt undervisningstid på fotografering, fordi den studerende selv kan uploade billed. Billeder til klasselisterne kan tilgås via en simpel login-løsning på Studiz website. Samarbejdet med WAYF/UNI-C gør det muligt automatisk at hente opdateringer fra institutionens databaser til Studiz system. Det bliver muligt for jer at udøve fuld kontrol ift. identifikation og betaling af billetter ved studiefester og studieture. Uddannelsesinstitutionen opnår en markedsføringsmæssig gevinst i form af logoeksponering og signalværdi ved at være en digital institution.

3 Hvordan fungerer det? Studiz appen er tilgængelig på alle platforme og kan hentes til iphone, Android og Windows Phone. Den studerende henter appen, opretter en bruger og bekræfter sin studiestatus. Det er simpelt og ligetil. Vi hjælper jer i gang med systemet - og leverer også grundigt udarbejdede guides, som hjælper både jer og de studerende godt i gang. For den studerende uden en smartphone, kan der oprettes en bruger via Studiz website og printes ud på papir. Download Studiz her:

4 Overblik over det digitale studiekort Studiz er Danmarks digitale studiekort, som henter verificeringer via den studerendes login i WAYF og UNI-C. Uddannelsesinstitution Udløbsdato Datoen angiver, hvornår studiekortet udløber. Anvendelse Banneret indikerer, hvilken uddannelsesinstitution den studerende er tilknyttet. Sikkerhed En animation i bevægelse under den studerendes foto betyder, at studiekortet er validt. Baren indikerer, hvor studierabatten ønskes benyttet.

5 Vidste du, at Studiz samarbejder med mere end virksomheder omkring studierabat og 195 uddannelsesinstitutioner.

6 Eventsystem Studiz digitale billet - og eventsystem fungerer ligesom det digitale studiekort med verificeringer fra hhv. WAYF og UNI-C. Som arrangør af en studiefest og andre events har I fuldt overblik over det pågældende arrangement via et login til systemet. Op til arrangementets afholdelse kan der udsendes push-meddelser i forbindelse med ændringer, og billetscanning sikre mulighed for statistisk opfølgning, samt komplet deltagerliste efter hvert afholdt arrangement. Den studerende finder arrangementet i appen sammen med sit digitale studiekort. Derved er det let at sikre, at den studerende kan dokumentere sin adgang vha. studiekort og billet. Adgangen sker via en QR-kode, som scannes direkte fra den studerendes smartphone, med en selvvalgt QR-scanner app. Korte facts Fuldt overblik via eget arrangør-login Oprettelse af forskellige billetgrupper - og priser Selektion af årgange, klasser m.v. som skal have adgang Kommunikation via mails og push-beskeder ved ændringer el. lign. Køb af billet kan ske via website eller app, hvor det digitale studiekort også er Statistiske opfølgninger efter hvert arrangement

7 Oversigt over arrangement Beskrivelse af et kommende arrangement. Der kan sendes push-meddelser, tilgås deltagerliste og oprettes billetscannere. Oversigt over billetter Oversigt over typer af billetter tilknyttet arrangementet samt hvor der er solgt og scannet. Billetadministration I billetadministrationen kan der angives typer af billetter og priser. Ligeledes kan der tilgås en oversigt over, hvor mange og hvor meget der er solgt for de forskellige stamklasser og hold. Hvert arrangment kan duplikeres, så det er nemt at afholde lignende arrangementer i fremtiden.

8 Administration af studieture Studietursadministrationen fungerer ligesom eventsystemet. Systemet er bygget op, så I kan indtaste de påkrævede betingelser til den pågældende studietur. Således sikrer I, at studieturene kun bliver tilgængelige for de relevante studerende - og undgår dermed flere fejlregistreringer. Systemet kan ligeledes håndtere rateopdelte betalinger og udsende automatiske mails med betalingspåmindelser om deadlines - både til administrator og studerende. Der kan også løbende føres kontrol med, om betalingerne går rettidigt ind - og hvem der har og ikke har indbetalt de fastsatte rater. Korte facts Specifikation af hvilke årgange studieturen skal gælde for og max. antal pladser Sikring af at samme rate/opkrævning kun kan betales én gang Automatiske mails til studerende og administrator ved snarlig deadline Mulighed for videresendelse af betalingslink til fx forældre

9 Oprettelse af studietur Der kan indtastes vigtige oplysninger om studieturen, som fx dato og tid for afrejse, mødested, pris for den samlede tur m.v. Dagsprogram Der kan i systemet planlægges et program for studieturen. Ligeledes kan der tilføjes andre praktiske oplysninger og oplysninger om arrangøren. Rateopdelt betaling Det er muligt at opdele betalingen i flere rater.

10 Vidste du, at den studerende kan printe studiekortet ud via Studiz hjemmeside? Dermed er studiekortet også tilgængeligt for den studerende uden smartphone.

11 Sikkerhed er afgørende Hos Studiz er datasikkerhed et nøgleord og gennemgribende for al udvikling. Det er afgørende, at det digitale studiekort kun er tilgængeligt for reelle, aktive studerende, hvorfor verificering af studiestatus har top-prioritet hos Studiz, og vi bl.a. samarbejder med WAYF og UNI-C. For uddannelsesinstitutioner som ikke er tilsluttet ovenstående databser tilbyder Studiz verificering af studiestatus via uploadet dokumentation eller via aktiveringsmail. Hvert semester skal den studerende genbekræfte sin studieaktivitet. Herved sikres, at studiekortet ikke fortsætter for personer uden aktuel tilknytning til institutionen. Der er også mulighed for at lade denne verificering kører automatisk via UNI-C eller WAYF. For at modvirke misbrug kan den studerende kun uploade ét billede til studiekortet pr. semester - med mindre der fra institutionens side ønskes et andet interval. Ved at lade de studerende udskiftes deres billede lejlighedvis sikres det at uddannelsesinstitutionen har adgang til opdaterede billeder, og at dette er retvisende.

12 Fordele for de studerende Det har aldrig været lettere for den studerende at have studiekort. Med smartphonen som fast følgesvend er studiekortet altid lige ved hånden. Gældende rabatter og tilbud er samlet ét sted, som er nemme at hente frem vha. appens kategorier og søgefunktion. Rabatten for en fysisk butik kan også vises på kort, så det er let at finde vej. Den aktive verificering gør det muligt at handle til studierabat på online webshops.

13 Vidste du, at at Studiz drives af studerende selv og har til formål at gøre studielivet enklere, sjovere og billigere.

14 Og meget mere... Det digitale studiekort er meget mere end et studiekort og et administrativt system for uddannelsesinstitutioner. Ved at digitalisere en del af de ressourcekrævende opgaver kan I opnå besparelser og effektiviseringer, som er en hjælp for jer i dagligdagen. Vi kan også hjælpe jer på mange andre opgaver, så som: Push-meddelser med skemaændringer og lign. Bogudlån Fraværskontrol Printerkort Kantinebetaling Adgangskort til lokaler m.v.

15 Vi samarbejder med Studiz samarbejder i øjeblikket med +195 uddannelsesinstitutioner. Du finder mange flere på linket her.

16 Vidste du, at mere end studerende har registret sig som brugere af Studiz appen - og vi tilbyder mere end rabatter.

17 Vi har valgt at tilbyde de studerende det digitale studiekort som et alternativ til det traditionelle plastikkort, fordi vi mener, at det er vigtigt at udvikle sig i takt med tidens krav. Vi ønsker at være tilstede der, hvor de studerende er i dag. Derudover giver den automatiske registreringsløsning os mulighed for at spare administrative ressourcer, der kan bruges til gavn for de studerende. Jacob Grønbech, Teknisk serviceleder på Fredericia Gymnasium

18 Kontakt Er du/i interesseret i at vide mere om Studiz eller om mulighederne for et eventuelt samarbejde, kan Lasse Tindbæk kontaktes på følgende måder: Tlf. nr.: Mail: lt@studiz.dk Lasse Tindbæk CEO & Founder

STUDIZ. Enklere, billigere og sjovere studieliv ET SAMARBEJDE MED STUDIZ KAN:

STUDIZ. Enklere, billigere og sjovere studieliv ET SAMARBEJDE MED STUDIZ KAN: STUDIZ Enklere, billigere og sjovere studieliv ET SAMARBEJDE MED STUDIZ KAN: - SPARE TID OG PENGE - FORBEDRE STUDIEMILJØET - STYRKE JERES BRAND - FORBEDRE MEDLEMSKOMMUNIKATION : Navn Charlotte Trap Hansen

Læs mere

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie

Bilag 15: Transskription af interview med Stephanie 15: Transskription af interview med Stephanie I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Stephanie. Spørgsmål vil være i fed og svar

Læs mere

Bilag 13: Transskription af interview med Marc

Bilag 13: Transskription af interview med Marc 13: Transskription af interview med Marc I denne transskription vil Interviewer blive refereret til som Int og respondenten vil blive refereret til som Marc. Spørgsmål vil være i fed og svar vil være i

Læs mere

1 Guides til forældrene

1 Guides til forældrene 1 Guides til forældrene 1.1 Vejledninger til forældrene Det er institutionens ansvar at få formidlet til forældrene, hvordan de skal anvende DayCare. 1.1.1 DayCare flyer Flyer en, som er vist nedenfor,

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Bruanta App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 3. Log ind... 3 4. Glemt adgangskode... 3 5. Forbrugsoverblik... 3 6. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele!

EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! k erencemanager rencemanagertv EFFEKTIVT TILMELDINGSSYSTEM! Så er der styr på det hele! demo hver onsdag Hvis du vil se hvordan det fungerer, holder vi demo hver onsdag fra 14.00-16.00 og du er DHVEER

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

KultuNauts guide til foreninger og arrangører. Musik Teater Natur Erhverv Motion Udstilling Sport Børn Film Foredrag Litteratur Gratis

KultuNauts guide til foreninger og arrangører. Musik Teater Natur Erhverv Motion Udstilling Sport Børn Film Foredrag Litteratur Gratis KultuNauts guide til foreninger og arrangører Musik Teater Natur Erhverv Motion Udstilling Sport Børn Film Foredrag Litteratur Gratis Oplevelser Foreninger Kultursteder For at sikre synligheden af de aktiviteter

Læs mere

Oversigt. 1. Kom godt i gang med Nanolink. 2. Login og password. 3. Grupper. 4. Medarbejdere. a. Trin 1. b. Trin 2. c. Trin 3. 5.

Oversigt. 1. Kom godt i gang med Nanolink. 2. Login og password. 3. Grupper. 4. Medarbejdere. a. Trin 1. b. Trin 2. c. Trin 3. 5. -Brugermanual 1 Oversigt 1. Kom godt i gang med Nanolink 2. Login og password 3. Grupper 4. Medarbejdere a. Trin 1 b. Trin 2 c. Trin 3 5. Kategorier 6. Materiel 7. Find på kort 8. Efterlysning af materiel

Læs mere

RAPPORT. App 4. projekt 3. semester. www.mypedersen.dk/sem3projekt4app.html Mail: mypedersen@gmail.com

RAPPORT. App 4. projekt 3. semester. www.mypedersen.dk/sem3projekt4app.html Mail: mypedersen@gmail.com RAPPORT App 4. projekt 3. semester Uarbejdet af Mayianne Nøks Pedersen, den 15. november 2012 www.mypedersen.dk/sem3projekt4app.html Mail: mypedersen@gmail.com INDHOLDSFORTEGNELSE PROBLEMFORMULEREING...

Læs mere

Velkommen til. Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem.

Velkommen til. Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem. Velkommen til Vi har her i folderen samlet nogle vigtige oplysninger til jer om brugen af DayCare tjek- ind/ud- og informationssystem. Vi håber at disse informationer kan hjælpe jer godt i gang. Daginstitution

Læs mere

CM Events App. Få det hos

CM Events App. Få det hos CM Events App CM Events tilpasses efter arrangementernes opsætning. Som deltager har du derfor altid adgang til arrangementets program, tilmeldingsoplysninger, billet og meget mere. Det er derfor et nemt

Læs mere

Brugermanual for version 2

Brugermanual for version 2 Side 1 af 6 Brugermanual for version 2 Til brugere af gæstekort via den mobile applikation version 2. E/F Olufsborg Områdenr. 20153 Gældende fra d. 15. oktober 2018 www. Side 2 af 6 Gæstekort via mobil

Læs mere

Alle vil have apps. En løsning til alle

Alle vil have apps. En løsning til alle Alle vil have apps Der er flere mobiltelefoner end indbyggere i Danmark 86 % af alle nye telefoner er en smartphone 20 % af alle søgninger på nettet er via mobiltelefon Over 80 % af alle køb indledes på

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK DANSKE BANK HOLMENS KANAL DK 09 KØBENHAVN K TELEFON 45 3 4 WWW.DANSKEBANK.DK SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS 7876 05.03 Danske Bank A/S CVR-nr. 6 6 8 København DANSKE BANK DANSKE

Læs mere

SMARTair TM Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair TM Adgangskontrolsystem.   ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair TM Adgangskontrolsystem www.ruko.dk ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol.

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg under fanen Eksternt Login? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data i tilmeldingen.

Læs mere

Hvad er MEEwallet TM?

Hvad er MEEwallet TM? powered by Hvad er MEEwallet TM? MEEwallet er en digital pung til mobiltelefonen, hvor brugeren kan opbevare alle sine kort, ligesom i den fysiske pung, vi kender i dag. MEEwallet kan bruges til køb i

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

Hvad er MEEwallet TM?

Hvad er MEEwallet TM? powered by Hvad er MEEwallet TM? MEEwallet er en digital pung til mobiltelefonen, hvor brugeren kan opbevare alle sine kort, ligesom i den fysiske pung, vi kender i dag. MEEwallet kan bruges til køb i

Læs mere

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io

ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand ticketbutler.io ticketbutler Dit billetsys tem, i dit brand Hvorfor skal andre snylte på jeres produkt? Jeres branding Du kender sikkert Eventbrite, Billetto, Ticketmaster eller et af de andre store billetsystemer. Og

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET

FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET SKOLECAFÉ KORTET DEN KONTANTLØSE SKOLECAFÉ FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET Skolecafé kortet er et betalingskort, som skal benyttes til indkøb i Skolecaféer eller skolekantiner på disse 8 folkeskoler

Læs mere

Din digitale samarbejdsplatform

Din digitale samarbejdsplatform Din digitale samarbejdsplatform Log på En digital løsning, der hjælper dig med at optimere din virksomhed Ét sted til kommunikation, dokumentation og finansiel indsigt DeloitteDirect er en digital samarbejdsplatform

Læs mere

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1

SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 SÅDAN KOMMER DU I GANG MED MOBILEPAY BUSINESS DANSKE BANK 1 2 DANSKE BANK VELKOMMEN TIL MOBILEPAY BUSINESS MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

App til indmelding af glemt check ud

App til indmelding af glemt check ud App koncept til indmelding af glemt check ud App til indmelding af glemt check ud 5. mar. 2015 Side 1 App koncept til indmelding af glemt check ud 1 Introduktion Flg. er en besvarelse til en idekonkurrence

Læs mere

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions

SMARTair. Adgangskontrolsystem. ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions SMARTair Adgangskontrolsystem ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions 2 SMARTair nøgleordet er fleksibilitet SMARTair er et fleksibelt elektronisk system til adgangskontrol. Et adgangskontrolsystem

Læs mere

Vejledning til BadmintonPeople

Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben gå da direkte til pkt. 1.b. 1.a.

Læs mere

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015 Brugermanual FDAPP EN. 2. UDGAVE: JUNI 205 Indholdsoversigt 0. Om systemet...3 0. KONTAKT...3 0.2 TEKNISK INFO....3 0.3 TV KANALER...3 0.4 DRIFTSTATUS...3 0.5 HENT FDA PPEN TIL DIN SMARTPHONE...3. Login...4.

Læs mere

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering

Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Råd til dig der overvejer 5digital timeregistrering Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis giver 5 gode råd om, hvad man skal tænke over, når man overvejer, om ens virksomhed skal have

Læs mere

Brunata App Brugervejledning

Brunata App Brugervejledning Side 1 Indhold 1. Hvad er Brunata App?... 2 2. Hvem har adgang til Brunata App?... 2 3. Aktivering... 2 4. Log ind... 3 5. Glemt adgangskode... 3 6. Forbrugsoverblik... 3 7. Forbrugssammenligning... 4

Læs mere

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1

sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 sådan kommer Du i gang med mobilepay business Danske bank 1 2 Danske bank velkommen til mobilepay business MobilePay Business er en betalingsløsning, som giver din virksomhed mulighed for at modtage betalinger

Læs mere

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck side 2 Quick guide til Elma ToolCheck Det er nemt at komme i gang med at bruge Elma ToolCheck. Følg blot nedenstående vejledning,

Læs mere

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet

Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Brugermanual til MOBI:DO Make på Internettet Introduktion Med MOBI:DO Make kan du oprette guides, som kan ses i MOBI:DO. En guide virker som en checkliste, der fører brugeren hele vejen igennem en arbejdsopgave.

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Læringsplatform og elevens plan - En del af skole/hjem samarbejdet

Læringsplatform og elevens plan - En del af skole/hjem samarbejdet Læringsplatform og elevens plan - En del af skole/hjem samarbejdet Indhold Læringsplatform og elevens plan i Ikast-Brande kommune... 2 Læringsplatformen MOMO... 2 Elevens plan:... 2 Elevplanen er et fælles

Læs mere

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen

Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen Den mobile kulturguide Formidling af kulturelle tilbud i kommunen 2 Roskilde LIVE Case for Roskilde Kommune lanceret maj 2012 Scan QR-koden eller sms mob roskilde til 1969 En let og legende vej til kulturelle

Læs mere

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre

MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune Kom godt i gang Vejledning til forældre MitNyborgKommune.dk er en digital mulighed for at få, give og søge oplysninger om dit barn og dets dagtilbud. Her kan du blandt andet få: information

Læs mere

FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET

FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET SKOLECAFÉ KORTET DEN KONTANTLØSE SKOLECAFÉ FORÆLDREINFORMATION OM SKOLECAFÉ KORTET Skolecafé kortet er et betalingskort, som skal benyttes til indkøb i Skolecaféer eller skolekantiner på disse 9 folkeskoler

Læs mere

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT

VEJLEDNING 0. Velkommen til Randers HF & VUC IT VEJLEDNING 0 Velkommen til Randers HF & VUC IT Randers HF & VUC 2018 Som studerende på Randers HF & VUC har du adgang til flere IT-tjenester, som du har brug for i dit studie. LUDUS LUDUS-web er stedet

Læs mere

BDO s digitale produkter

BDO s digitale produkter BDO s digitale produkter Altid med, altid opdateret Download vores app Mit BDO i App Store og Google Play og få adgang til: Login til Mit BDO BDO s guide Skat, moms og personalegoder Indscanning af bilag,

Læs mere

DIGITALE REFUSIONSSEDLER

DIGITALE REFUSIONSSEDLER DIGITALE REFUSIONSSEDLER Der er to måder at udfylde refusionssedler på din smartphone eller tablet: Guide 1: Til dig, der vil udfylde refusionssedler på den nemme måde! Guide 2: Til dig, der vil udfylde

Læs mere

Vejledning til. Mit Furesø

Vejledning til. Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Vejledning til Mit Furesø Furesø Kommune har fået en app - nemlig Mit Furesø. App en er baseret på arrangementer, som er indtastet i KultuNaut. i samarbejde med Baggrund Furesø

Læs mere

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten.

BDmobil. Brugermanual. Http://m.bd.dk. - Altid lige ved hånden. BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. BDmobil - Altid lige ved hånden Http://m.bd.dk Brugermanual BDmobil er dit bd.dk i lommeformat du har derfor altid dit bd.dk med på farten. 1 Login og installation For at logge ind på BDmobil, skal du

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2017, version 1.2 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse

Indhold Login Beskeder Grupper Kalender Notifikationer Sikre filer Diverse Medarbejder FAQ Indhold Login... 3 + Hvor logger jeg ind på Aula?... 3 + Hvad, hvis jeg både er lærer og forælder til et barn?... 3 Beskeder... 3 + Hvor ser jeg sendte beskeder?... 3 + Hvordan tilføjer

Læs mere

Skift fra godkendelse med token til app notifikation

Skift fra godkendelse med token til app notifikation 1 Download Microsoft Authenticator til din smartphone fra App Store eller Google Play. Når du har downloaded app en skal du sætte den op til at logge på Aula. 2 Klik på Authenticator app en for at åbne

Læs mere

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen

Kom godt i gang som studerende på UCC. Oplæg ved Navn Navnesen Kom godt i gang som studerende på UCC Oplæg ved Navn Navnesen Program UCC s kommunikationskanaler It på UCC UCC Portalen og StudieZonen Apps på UCC UCC.DK Om UCC og deres uddannelsestilbud PORTAL.UCC.DK

Læs mere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere

Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere Vejledning til brug af Skolens IT For nye medarbejdere 1.Udgave okt. 2014 IT-Center Syd byder dig velkommen til Sønderborg Statsskole. Denne vejledning er lavet for at gøre det nemmere for dig som medarbejder,

Læs mere

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning

ACUBIZ A/S Opret rejseafregning ACUBIZ A/S Opret rejseafregning Guide INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse...2 Hvad er Acubiz...3 Hvad er en rejseafregning... 3 Afregning af dine omkostninger...4 ❶ Kontér... 4 ❷ Dokumentér... 4 ❸

Læs mere

En Bedre Hverdag. Famly er en brugervenlig digital platform til daginstitutioner og forældre. Al din kommunikation og administration på ét sted.

En Bedre Hverdag. Famly er en brugervenlig digital platform til daginstitutioner og forældre. Al din kommunikation og administration på ét sted. En Bedre Hverdag Famly er en brugervenlig digital platform til daginstitutioner og forældre. Al din kommunikation og administration på ét sted. En komplet samarbejds- og kommunikationsplatform KOORDINERING

Læs mere

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg bruge funktionen Eksternt Login til? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data

Læs mere

- Systemet til overblik, service og vedligehold

- Systemet til overblik, service og vedligehold PE-RemoteCare PE-RemoteCare - Systemet til overblik, service og vedligehold Flere og flere ting i vores hverdag tilknyttes IOT (internet of things). Hos PE-Redskaber har vi siden midten af 2012 arbejdet

Læs mere

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser.

Products Solutions Services. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Products Solutions Services Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. Nye muligheder, nye oplevelser. Personlig og digital. Mit Endress+Hauser. 2 Nye New muligheder, possibilities,

Læs mere

RUTE. Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel.

RUTE. Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel. 1 RUTE Følg en rute og bliv guidet på en spændende tur under åben himmel. 2 POI Stedbeskrivelser (Points Of Interest). Via billeder, film eller lyd får man en spændende beskrivelse af det sted du er i

Læs mere

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9

VELKOMMEN 3. KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 VEJLEDNING 1.0 Indhold VELKOMMEN 3 KOM GODT I GANG 4 Log ind 5 Kontrolpanel 6 Tilpas profil 7 Tilknyt hold 8 Tilknyt fag 9 SÅDAN OPRETTER DU EN QUIZ 10 Quiz info 11 Tilføj spørgsmål 12 Tilføj formel til

Læs mere

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Indhold VIGTIGE LINKS... 2 BRUGERNAVN TIL AKADEMIETS IT-SYSTEMER... 2 TRÅDLØST NETVÆRK... 2 STUDSYS... 3 MAIL... 3 SMS-SERVICE... 3 FRONTER... 4 DAGENS (STARTSIDEN

Læs mere

Figur 1 Tidsramme for udrulningen

Figur 1 Tidsramme for udrulningen Artikel 9 Aula Udrulningstrin 1 Indledning til udrulningen Udrulningen i Aula er planlagt til at vare 8 uger. Herudover er der afsat 2 uger som buffer. Nogle kommuner kan hurtigt gennemføre udrulningen,

Læs mere

Dahua VTO2111 Setup App

Dahua VTO2111 Setup App Indholdsfortegnelse Installation af appen idmss... 2 Tilføj Dørtelefonenhed til appen... 2 Enhedsopsætning... 3 Få push-up besked på din telefon når der ringes på dørklokken... 4 Aktivering af Alarm Håndtering

Læs mere

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse.

CLOUD RECORD FAQ. HVILKE TV-BOKSE VIRKER DET PÅ? Cloud Record kan benyttes af kunder med 7410x, 7310, 7210, 7130 og 7120 TV-bokse. CLOUD RECORD FAQ HVAD ER CLOUD RECORD? Nu tilbyder vi, at du kan gemme programmer i skyen. Det vil sige, at programmer kan gemmes og afspilles på alle platforme. Tjenesten hedder Cloud Record, og gør det

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3

Use cases... 2. Log ind procedurer... 2. Generelt Du oprettes i Kitos... 2. Generelt Log på Kitos... 3 USE CASES INDHOLDSFORTEGNELSE Use cases... 2 Log ind procedurer... 2 Generelt Du oprettes i Kitos... 2 Generelt Log på Kitos... 3 Generelt Hvis bruger har glemt sit password... 5 Generelt Dit link i oprettelsesmailen

Læs mere

1 Quick Guide: GynZone Licens Administrator på

1 Quick Guide: GynZone Licens Administrator på 1 Quick Guide: GynZone Licens Administrator på www.gynzone.dk VELKOMMEN SOM ADMINISTATOR AF LICENSER PÅ JERES INSTITUTION J 1: Du modtager en aktiveringsmail fra GynZone med et link til at logge ind. Når

Læs mere

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT

Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Kom godt i gang med Erhvervsakademiets IT Indhold VIGTIGE LINKS... 2 BRUGERNAVN TIL AKADEMIETS IT-SYSTEMER... 2 TRÅDLØST NETVÆRK... 2 STUDSYS... 3 MAIL... 3 SMS-SERVICE... 4 FRONTER... 4 DAGENS (STARTSIDEN

Læs mere

VEJLEDNING TIL DIGITALSERVICEBOG. Tryk på link for at se mere. Hurtigt i gang (trin for trin) Log ind. Notifikationer. Bruger

VEJLEDNING TIL DIGITALSERVICEBOG. Tryk på link for at se mere. Hurtigt i gang (trin for trin) Log ind. Notifikationer. Bruger VEJLEDNING TIL DIGITALSERVICEBOG Tryk på link for at se mere Hurtigt i gang (trin for trin) Log ind Notifikationer Bruger Biler verificer bil/servicebog Servicebog (udført service mm) Smøreseddel (indkaldelse)

Læs mere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere

Indhold 1. Introduktion Hovedmenu Brugere Oprettelse af brugere enkeltvis Oprettelse af flere brugere Superbrugerguide Indhold 1. Introduktion... 1 1.1 Hovedmenu... 2 2. Brugere... 3 2.1 Oprettelse af brugere enkeltvis... 3 2.2 Oprettelse af flere brugere... 3 2.3 Sletning og suspendering af brugere...

Læs mere

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger.

Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. Vejledning til BadmintonPeople Herunder følger en vejledning i hvordan man kommer i gang med BadmintonPeople til stævnetilmeldinger. 1. Opret bruger Hvis du har fået en invitation tilsendt fra klubben

Læs mere

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio

CBAS. Vi lytter til jeres ønsker. Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014. Cinema Booking & Administration System. dabufbio Nyheder fra CBAS og DaBUFbio - april 2014 Vi lytter til jeres ønsker Sidste år talte vi med mange filmklubber, som fortalte os, at de ønskede flere funktioner i CBAS administrationssystemet. Vi har derfor

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele!

Instagram. mød dine kunder. - Sammen kan vi det hele! Instagram mød dine kunder - Sammen kan vi det hele! Instagram Oprettelse af konto & brugernavn Hvordan opretter jeg min Instagram konto? Instagram er en mobil app, som du kan downloade på ios, Android-telefoner

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i fritidshjemmet byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen, se billeder fra dagligdagen

Læs mere

AULA SLETTEPROCEDURER OG SLETTEREGLER. 18. oktober 2019 Version 1.0

AULA SLETTEPROCEDURER OG SLETTEREGLER. 18. oktober 2019 Version 1.0 Version 1.0 Versions historik Versionsnummer Dato Int Ændringer 1.0 18. oktober 2019 Michael Petri Poulsen, Kombit Første version af dokument Side 2/8 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 INDLEDNING... 4 2 FORMÅL...

Læs mere

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE.

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE. VIGTIGT INFORMATION! Sportsrideklubben Aalborg (SAO) overgår til et nyt administrativt system. Dette betyder væsentlige ændringer og forbedringer for ALLE medlemmer af SAO. Fra 1. oktober 2013 skal man

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Som et udspring af de administrative fællesskaber og et ønske om at effektivisere og digitalisere

Læs mere

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015

KampKlar. Indhold. Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 Nivå-Kokkedal Fodboldklub April 2015 KampKlar Indhold Hvad er kampklar... 2 Det kan du som spiller med KampKlar:... 2 Det kan du som forælder / kontaktperson med KampKlar:... 2 Adgang... 3 Adgang via hjemmside....

Læs mere

Håndbog. - MobilePass. Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015

Håndbog. - MobilePass. Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015 Håndbog - MobilePass Udarbejdet af: Maria Mathiesen Gældende fra: 25. februar 2015 Version Forfatter Dato Dokumentstatus 1.0 Maria Mathiesen 1. december 2014 Oprettet 1.1 Maria Mathiesen 16. december 2014

Læs mere

Brugervejledning S6evo indendørs SmartCam

Brugervejledning S6evo indendørs SmartCam Brugervejledning S6evo indendørs SmartCam Venligst læs denne manual grundigt før brug. Husk at gemme manualen til fremtidigt brug. Designet i Danmark Tillykke med dit nye S6evo indendørs SmartCam Beskrivelse

Læs mere

Kundeformidling - i praksis. Sådan gør du...

Kundeformidling - i praksis. Sådan gør du... - i praksis. Sådan gør du... Indhold... Side 1 Aktivér din ACN Webshop Side 2 Sådan formidler du ACN Fastnet telefoni Side 3 Sådan formidler du CallMe mobiltelefoni Side 4 Sådan formidler du ACN Mobil

Læs mere

Tylstrup Skole. Indhold

Tylstrup Skole. Indhold Indhold Grundlæggende opsætning af ipad... 2 Installation af Skolekom App ( ALLE Ipad brugere skal installere denne )... 9 Installation af Find my iphone... 16 Oprettelse af Apple-id... 23 1 Grundlæggende

Læs mere

Begynderens Guide Til Chatbots

Begynderens Guide Til Chatbots Begynderens Guide Til Chatbots Spørgsmål eller brug for hjælp? hejanton Ring på 31 56 43 21 Skriv til info@hejanton.com mere på hejanton.com Indholdsfortegnelse Side 3 - Side 9 - Side 11 - Side 12 - Hvad

Læs mere

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus

Velkommen til. Mit Børnehus. Mit Børnehus Velkommen til Mit Børnehus Mit Børnehus Center for Skoler og Dagtilbud 2012 En dag i daginstitutionen byder på mange sjove og spændende oplevelser - I Mit Børnehus kan I nu sammen tage et kig i dagbogen,

Læs mere

Spørgsmål og svar om Aula for administratorer

Spørgsmål og svar om Aula for administratorer Spørgsmål og svar om Aula for administratorer Her kan Aula-administratorer finde svar på spørgsmål om Aula. Du kan finde svar på spørgsmål om, Login og adgang, Sprog, Skema og kalender, Grupper, OneDrive,

Læs mere

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018

Kom godt i gang med NemID nøgleapp. December 2018 Kom godt i gang med NemID nøgleapp December 2018 Få let adgang til dine sikre oplysninger Har du en smartphone eller tablet, kan du få NemID som en app, der hedder NemID nøgleapp. Nøgleappen er en sikker

Læs mere

Vil du anmode om en digital fuldmagt fra en borger?

Vil du anmode om en digital fuldmagt fra en borger? Vil du anmode om en digital fuldmagt fra en borger? Hvis du skal handle på en andens vegne i en digital selvbetjeningsløsning, kan du anmode personen om en digital fuldmagt. Det kan eksempelvis være, at

Læs mere

Kundeformidling OBS! - i praksis. Sådan gør du... Kun til internt brug! Indhold...

Kundeformidling OBS! - i praksis. Sådan gør du... Kun til internt brug! Indhold... - i praksis. Sådan gør du... Indhold... Side 1 Sådan formidler du ACN Fastnet telefoni Side 2 Sådan formidler du CallMe mobiltelefoni Side 3 Sådan formidler du ACN Mobil SIM kort Side 4 Sådan formidler

Læs mere

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38

Brugermanual. Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Brugermanual Byggeweb Capture Entreprenør 7.38 Indholdsfortegnelse Byggeweb Capture... 5 Indledning... 5 Hvad er Byggeweb Capture... 5 Principper... 6 Opbygning... 7 Projektinfo - Entreprenør... 7 Opsummering

Læs mere

Opsætning til to-faktor-validering

Opsætning til to-faktor-validering Opsætning til to-faktor-validering Hvis du har brug for at tilgå Office 365 på udstyr, som enten ikke er på Aarhus Kommunes administrative netværk eller har Intune eller AnyConnect aktiveret, skal du bruge

Læs mere

Vigtige oplysninger til brugerne fra deres antenneforening

Vigtige oplysninger til brugerne fra deres antenneforening Vigtige oplysninger til brugerne fra deres antenneforening Ny app fra FDA gør det nemmere for lokale medlemmer at være forbruger Kris Vetter Redaktør Foto/illustrationer: Easynet Kort og godt skal man

Læs mere

cpos Online Quickguide Version Halsnæs

cpos Online Quickguide Version Halsnæs cpos Online Quickguide Version 1.1.7 Halsnæs https://halsnaes.cposonline.dk/ SÅDAN LOGGER DU IND... 3 SÅDAN INDBETALER DU PENGE PÅ ET KANTINEKORT... 4 SÅDAN OPRETTER DU AUTOMATISK OPTANKNING PÅ ET KANTINEKORT...

Læs mere

PARK IN CPH BRUGERMANUAL BEBOER AF BY & HAVN KONTAKT. Edvard Thomsens Vej 4C 2300 Kbh. S.

PARK IN CPH BRUGERMANUAL BEBOER AF BY & HAVN KONTAKT. Edvard Thomsens Vej 4C 2300 Kbh. S. PARK IN CPH BRUGERMANUAL BEBOER AF BY & HAVN KONTAKT Edvard Thomsens Vej 4C 2300 Kbh. S +45 3262 3323 www.parkincph.dk parkering@byoghavn.dk INDHOLDSOVERSIGT OM PARKinCPH 2 OPRET PROFIL 3 Oprettelse af

Læs mere

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser!

Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Nemt og enkelt udlejningsprogram! Tilgængeligt hvor som helst, når som helst gennem din browser! Få overblik over din forretning, lav flotte kontrakter og få overblik over dit lager nemt og enkelt! WIOsoft

Læs mere

Kom godt i gang med.

Kom godt i gang med. Kom godt i gang med www.bookbites.com Guide Maj 2017 2 Din skole Hvor meget har eleverne brugt BookBites? Hvordan er pengene blevet brugt de seneste måneder? Nu har vi gjort det let for dig at få overblik

Læs mere

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder.

KbhMedarbejder app KbhMedarbejder appen virker både til iphone, ipads og til Android enheder. KbhMedarbejder - app og web KbhMedarbejder appen er opdateret og kan bruges både på iphones, ipad og Android telefoner og tablets. Webudgaven er også opdateret. Appen og browserudgavens opbygning og indhold

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder.

AFSKAF PASSWORDS. - lige så nemt som det lyder. AFSKAF PASSWORDS - lige så nemt som det lyder www.liga.com/smartsignatur Det sker i 4 enkle trin: OPRET UDSTED ANVEND REVIDÉR Processen er simpel, både for den enkelte bruger, for hele organisationen og

Læs mere

Google My Business Intro. Novicell Webinar 17. september

Google My Business Intro. Novicell Webinar 17. september Google My Business Intro Novicell Webinar 17. september Agenda 1. Hvorfor Google My Business? 2. Google My Business Et nyt betjeningspanel 3. Kom godt fra start med Google My Business & Best Practice Hvorfor

Læs mere

Quick Guide Mit Plandent

Quick Guide Mit Plandent Quick Guide Mit Plandent Indhold Hvad er Mit Plandent?... 2 Hvordan logger jeg ind på Mit Plandent?... 2 Hvad gør jeg, hvis jeg har glemt mit password?... 4 Hvordan finder jeg vores aftaler?... 5 Hvor

Læs mere

Vejledning til OK flådestyring - administrer medarbejdere

Vejledning til OK flådestyring - administrer medarbejdere Vejledning til OK flådestyring - administrer medarbejdere Indholdsfortegnelse Hvad er OK s flådestyring?... 1 Administrer flådestyring... 2 Ny medarbejder... 3 Administrer medarbejder... 4 Foretag muligheder

Læs mere

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016

IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 IT-kurser på bibliotekerne foråret 2016 Galten Bibliotek ipad / iphone for begyndere Torsdag d. 3. marts kl. 10.00 12.00 Android tablet /smartphone for begyndere Torsdag d. 17. marts kl. 10.00 12.00 Hørning

Læs mere