Beretning Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beretning 2005. Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm"

Transkript

1 Beretning 2005 Formandens beretning på generalforsamlingen den 11. marts 2006 af Ebbe Makholm

2 side 1 Året startede, som det efterhånden er blevet sædvane, med julefrokosten, så er vi sikker på at nå det. Det var den 8. Januar og om aftenen blev det temmelig blæsende og det gik ud over et antal træer, bl.a. dette på den ene tilkørselsvej til oplagspladsen. Men det var nu ikke det eneste træ, som væltede den nat. Og om det var fordi de overnattende efter julefrokosten havde noget, de skulle have svedt ud, er ikke godt at vide, men faktum er at allerede om søndagen var de igang med et stykke uplanlagt arbejde. Banebørsterne i Blovstrød kan godt arbejde, hvis de vil, for allerede om mandagen var de væltede træer skåret op. Arbejdsvogn 106, der stod med et læs jord og et væltet træ henover henover var befriet og indsamling af brændet kunne begynde. Efter at 106 var tømt for jorden, den var læsset med, gik det gik det hurtigt med at få fjernet brændet fra spoarealet. De næste par måneder var vi så igang med at kløve brændet. Brændeskuret blev hurtigt fyldt op og vi måtte etablere brændestabler på passende steder. Denne stabel ligger bekvemt for opfyring af B4. Når den kommer i drift igen er brændt også dejlig tørt. Det er nu overdækket med en presenning. I marts blev det så vinter. Skiltet, der fortæller at fodgængere skal forlade sporet, fordi der kommer tog om et øjeblik, er ikke lige aktuelt dén dag.

3 side 2 MT3 var kørt frem i starten af marts. Eller var den måske snarere kørt fast? Ihvertfald måtte vi erkende at på vor bane, hvor der bestemt ikke køres dagligt, kan sneen volde betydelige vanskeligheder. Den skulle jo egentlig have trukket damplokomotivet B4 ud af den store remise, men det blev altså ikke til noget dén dag. Faktisk gik der en god måneds tid, før sneen var væk og B4 kunne trækkes frem. Den blev så løftet med en tilkaldt mobilkran og hjulsættene afmonteret. De noget større hjul på billedet er fra postvognen DBJ 326, som vi har fået lov at ombygge med roevognsbogier, så den efter ombygning - også med roevognskoblinger kan medtages i tog. Det er ikke uden grund at vi har kastet os ud i operationen med at få afdrejet B4 s hjul. Som det ses er hjulflangen bestemt ikke pænt afrundet, som den skal være på det korrekte hjulprofil, men nærmest firkantet, hvilket er en sikkerhedsmæssig risiko, idet flangen kan risikere at kravle op over skinnehovedet ved passage af sporskifter m.v. Da B4 s hjulsæt så var af og maskinen midlertidig hensat på deployer benyttede vi lejligheden til at få afrenset og malet undervognen.

4 side 3 I sommerens løb kom hjulsættene retur fra drejeren, men desværre havde man glemt at kontrollere målet mellem indersiden af hjulene, så hjulsættene måtte en tur til drejeren igen - og så trak det ud - af flere forskellige grunde. Ærgerligt var det også at hjulsættene havde ligget ude, så sølerne var lettere rustne. Dog heldigvis ikke mere end at det nu er slebet af. Her er de, indsmurt i fedt, klar til opmåling med henblik på renovering af lejerne. I 2004 forsøgte man forgæves at lave en afvandingsledning fra Allerød Sø området ved en styret boring, men måtte opgive, da man ramte noget hårdt. I foråret blev jeg så kontaktet af Allerød Kommune, som meddelte at vores oplagsplads skulle ryddes i 50 meters bredde, da man måtte grave afløbsledningen ned fra jordoverfladen. Heldigvis skulle entreprenøren flytte vore oplag og spor. Munk står ved siden af hullet, som når helt ned i den korrekte dybde. Sidst på året var hullet dækket til igen og spor 33/34 retableret efter vore anvisninger. Det er faktisk nydeligt - og vort eneste spor med stenballast. Til sommer når BAFD får tid, skal sporet justeres og understoppes. Noget af den opgravede jord var mildest talt af blandet kvalitet og i lang tid lå der hvor hundeklubberne plejer at parkere lå en stor jordvold hvor trærødder, murbrokker og rustne jernrester stak ud. Heldigvis var jorden ikke forurenet og kunne fyldes i hullet igen. Der var selvfølgelig af og til mangel på parkeringsmuligheder, men kort før vinteren for avor satte ind var der kørt stabilgrus på og tromlet, så man igen kan holde på fast grund langs vejen.

5 side 4 I foråret var BAFD på arbejde i Græsted. Foreningen Græsted Veterantræf havde spurgt om vi ville forlænge det permanente 700 mm smalspor på træfpladsen til det dobbelte. Da man ovenikøbet var villig til at betale for at få arbejdet udført, kan det vel ikke undre at vi slog til. Her tager Banebørsterne fra Blovstrød en velfortjent pause i arbejdet. Vi havde i Pinsen dielsellokomotivet MS15 Klingenberg og roevognene 602 og 3618 med i Græsted. Som sædvanlig var der stor tilstrømning til de gratis ture. Ærgerligt at det tilsyneladende ikke lokker særligt mange til vore plantog i Blovstrød, men der skal man selvfølgelig også betale for billetten. Det var selvfølgelig ikke kun i Græsted, der blev lavet sporarbejde. I Blovstrød er der for tiden ikke mulighed for nyanlæg, men til gengæld er vedligeholdelsesarbejderne efterhånden i fast gænge. Den årlige plan bliver fulgt og her er der udskiftet dårlige sveller i sporskite 4 og ballastering samt justering og understopning skal igang. Arbejderne på B4 havde gjort et ubehagelig stort indhug i vor kassebeholdning, så projektet med en inspektionsgrav i spor 13 foran den store rmise blev sat på hold. Imidlertid fik BAFD i løbet af efteråret den glimrende idé at rense grøften under spor 22 op og sikre siderne mod udskridning med sveller, ligesom der blev lagt fliser i bunden af hullet. Således vik vi en midlertidig grav, som nok skal vise sig brugbar ved forårets eftersyn af det rullende materiel.

6 side 5 I mange år har en fisker haft en af de sidste Tilbageværende originale lukkede vognkasser stående som skur i Urne havn på Lolland. Det er en såkaldt melisvogn, fra roebanerne. I mange år har ejeren ikke villet af med vognkassen, men i foråret var der kommet en ny ejer, som blot ønskede et andet skur i stedet. Vor gamle ven Klingenberg havde en aluminiumskasse fra en lastbil, som han godt ville forære os. Vi spurgte DJK, som jo ejer det rullende materiel, om man ville erhverve vognkassen mod at betale transporten og det accepterede hovedbestyrelsen. Det blev så arrangeret, så vi og vognmanden hentede alu-kassen i Hedehusene og kørte til Urne havn og byttede. Efter en forfriskning og ikke så få historier hos fiskerne på Urne havn kunne vi atter sætte kursen nordpå og sidst på eftermiddagen ankom melisvognkassen til Blovstrød. Der er jo ikke noget fast årligt program for udflugter for Blovstrødbanens medlemmer, selvom det vist efterhånden er en tradition at vi tager til Odense, til Jernbanemuseets store arrangementer. I eftersommeren fik vi imidlertid taget os sammen til en udflugt til Lolland. Om formiddagen besøgte vi remisen i Maribo og tog med Museumsbanens plantog til Bandholm. Her holder toget i Bandholm havn. Om eftermiddagen besøgte vi Bo Dyja i udkanten af Saxkøbing. Vi lærte Bo at kende for nogle år siden, da han kom til Blovstrød for at tage nogle mål på Lange Maren. En model af DA7, som jo er i drift på HVB i Hedehusene, ses i den åbne remiseport. Vi fik også allesammen en tur rundt på Bo s store havebane med den model af et af sukkerfabrikkernes store dielselokomotiver, som også ses på billedet.

7 side 6 Det er en imponerende firesporet remise Bo har bygget i haven. Der er nogle trin ned fra terræn, så man står i behagelig højde i forhold til de fire stolpespor i remisen. DA7 med vandvogn (med lokoførersæde) ses i det ene spor og i det nærmeste spor Lange Maren, så langt som den nu er nået.. At vi så også så vognremisen med 10 stk. roevogne, skal da lige nævnes. Midt i kørselssæsonen fik MS15 en ubehagelig mislyd fra motoren. Vi tog derfor vor gamle drøm, om at erhverve et Pedershåb diesel lokomotiv, frem igen. DJK var dog ikke umiddelbart villig til at betale den pris ejeren forlangte. Ved et held og en fantastisk byttehandel endte det alligevel med at DJK i efteråret kunne meddele os at Pedershåb en ville tilgå Blovstrødbanen i løbet af kort tid. Og hér er den så. Umiddelbart bar Pedershåb en præg af flere års ophold udendørs, men den så bestemt ikke håbløs ud. Ved et heldigt sammentræf har vi i løbet af året fået et nyt medlem i maskinafdelingen, således at renoveringe af maskinen kunne gå igang med det samme. Første arbejde var afmontering af førerhuset, som viste sig at være fastholdt, på yderst snedig vis, med kun fire bolte. Træværket ser ikke håbløst ud, men trænger absolut til en kærlig hånd hist og her. Førerhuset står nu ude under en presenning og afventer godt vejr, da vi ikke rigtig kan få plads til det indendørs lige nu. Lokomotivet har 785 mm sporvidde så vi havde ikke passende sporrammer, men det kom da på skinner på vej indendørs.

8 side 7 Efter at førerhuset og motorhjelmen var afmonteret gik vi igang med at splitte lokomotivet helt ad. Delene bliver efterhånden renoveret, så de er klar den dag vi kan begynde at samle det igen. Vi skal også have omsporet og der er enkelte andre ting vi nok må have lavet ude i byen. Den bliver nu næppe køreklar i 2006, men det skulle ikke være umuligt at få den i drift i løbet af Årets største og ubehageligste overraskelse kom sidst på året: Forklaringen på mislyden fra MS15 s gamle veltjente Bedford motor var ganske simpel. Vi har kørt plantog og arbejdstog et halvt år med en motor, hvor krumtapakslen simpelthen er knækket. Det er ganske utroligt og kan kun tilskrives den omstændighed at bruddet er et sted, hvor de to halve krumtapaksler har kunnet arbejde sammen uden at forvolde yderligere ravage. Og så er der lige alt det, som jeg ikke har billeder af, f..eks.: Per, der går på andet - eller er det tredie år - og laver reoler og rydder op på loftet. Willy, som organiserer Sct. Hans bål, selvom det ikke er Sct Hans. Der er faktisk blevet ryddet ganske meget op udendørs. Containerne er blevet malet. Medlemmernes reaktion da de så det billede formanden havde hængt op af sig selv. Vi fik endnu en forlængelse af driftstilladelsen. Vandrør, der sprang nede i jorden, men som Allerød Kommune flux fik repareret Foruden alt det, som jeg har glemt og heller ikke har billeder af. Blovstrødbanen er en lille veteranbane, med spor og rullende materiel. Det sidstnævnte stilles til rådighed af vort moderselskab DJK, hvem vi skylder tak for godt samarbejde i det forløbne år. Men Blovstrødbanen er også en forening, og uden medlemmerne er sådan én altså intet. Tak til medlemmerne for det arbejde der er ydet i det forløbne år. Tak til Niels og Jakob for et par stykker af billederne i denne beretning. Tak til Allerød Kommune og alle andre, som støtter os på den en eller anden måde. Marts 2006 Ebbe Makholm

Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012

Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012 2011 Formandens beretning på Blovstrødbanens generalforsamling den 17. marts 2012 side 1 Idyllisk så det ud, den 5 te januar ved halv otte tiden om aftenen, hvor sneen dækkede landskabet, skodden var taget

Læs mere

Formandens beretning om 2006 på Blovstrødbanens Generalforsamling den 17. Marts 2007 side 1

Formandens beretning om 2006 på Blovstrødbanens Generalforsamling den 17. Marts 2007 side 1 side 1 Så er der igen Generalforsamling i vores lille forening og formanden skal aflægge beretning om banens virke i det forløbne år samt oplyse om planerne or det kommende år - som skrevet står, i vedtægterne.

Læs mere

Formandens beretning på banens generalforsamling den 15. Marts 2008 BLOVSTRØDBANEN 2007 side 1

Formandens beretning på banens generalforsamling den 15. Marts 2008 BLOVSTRØDBANEN 2007 side 1 side 1 Der er kommet godt styr på bestyrelsesmøderne de holdes efterhånden ganske regelmæssigt hver anden måned. At der så af og til opstår forsinkelser med hensyn til gennemførelsen af beslutningerne,

Læs mere

Passagertallet har været ringe, vi har kørt 3748 passager kilometer (excl. Pinsetræffet i Græsted) mod 7476 passager kilometer i vores bedste år 2003.

Passagertallet har været ringe, vi har kørt 3748 passager kilometer (excl. Pinsetræffet i Græsted) mod 7476 passager kilometer i vores bedste år 2003. side 1 Hvordan er det så gået - året 2008? Skal jeg sammenfatte vil jeg sige at det er gået. Takket være en lille flok af trofaste og energiske medlemmer holdt vi, som man siger "skindet på næsen", men

Læs mere

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går.

Her ligger jeg så og filosoferer over hvor heldig jeg egentlig var - det kunne være gået grueligt galt! Vi går i fare hvor vi går. Kære Klubkammerater I tirsdags (d. 22/2) skulle jeg ha' været til Kalundborg med en arbejdskollega og sætte noget køkkenbord op, men da det blev aflyst i sidste øjeblik fik jeg mulighed for at tage tidligt

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem.

Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem. Endnu et år er gået og vi er her endnu og har ovenikøbet fået et par et par ny medlemmer - velkommen til dem. Ved en lille bane, som har til huse i gamle bygninger, fra et forlængst lukket Teglværk, er

Læs mere

D-maskinegruppen gennem 25 år

D-maskinegruppen gennem 25 år 20 2/2003 D-maskinegruppen gennem 25 år Den 8. februar 2003 er det 25 år siden, at DJK oprettede D-maskinegruppen. I denne anledning er D-maskinegruppen emnet for dette nummers fælles tema. Gruppen har

Læs mere

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck

Bryrup Vrads. Thailandsk jernbane truck Bryrup Vrads Thailandsk jernbane truck 1 Kære medlemmer i VMJK. Nu står sommeren for døren, dog er der problemer med sommer varmen, der er nok derfor, at vejret fra forårsmånederne genudsendes. I det sidste

Læs mere

Klubnyt efterår 2014.

Klubnyt efterår 2014. Sommeren er forsvundet og vi er godt i gang med den sidste del af året, vi er sidst i oktober og der er kun 2 måneder til jul, så er vi igen på vej til sommer og nyt campingsæson. Det har været en forrygende

Læs mere

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove

Harzen 2010. Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Harzen 2010 Mixholdet 6 personer Leo, John, Christen, Jette, Kirsten og Tove Vi lagde ud fredag formiddag sol og 22 grader og havde besluttet os for at starte til venstre op af bakke, men B holdet stod

Læs mere

Nyhedsbrev nr. 1, 2015

Nyhedsbrev nr. 1, 2015 Så er vinteren slut hos MY veterantog. Vi er i fuld gang med at planlægge årets ture og sørge for, at materiellet er køreklart. Så blev det tid til at udsende vores første nyhedsbrev i 2015. Vi regner

Læs mere

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018

OVERDREV NEWS Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 Ejerforeningen Sundby Overdrev Årgang 2018 nr. 1 Den 29. januar 2018 De 2 borde-bænkesæt som foreningen fik sponsoreret, har foreningen nu sponsoreret videre til en spejderhytte da de var for store og

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Så er der igen gået et år, og det er tid til at komme med bestyrelsens beretning for året der gik i Hou Lystbådehavn Jeg vil i år, lige som tidligere, først fortælle om hvad der

Læs mere

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette.

VMJK har i en periode fået franskbrød/kage til kaffen klokken 21. Det ser ud til at det er faldet positiv ud, så indtil videre fortsættes dette. Formanden skriver Nu når bladene snart gulnes og falder af, blæsten kommer, altså den kolde blæst er det bedst at være inden dørs. Så er det godt vi har vores model tog og vores klub at mødes i. Der er

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15.

Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Beretning fra afdelingsbestyrelsen 2010 Endnu et år er gået og vi er atter samlet til et afdelingsmøde i afdeling 15. Derfor ser vi tilbage på sidste år og kommer med beretningen fra afdelingsbestyrelsen,

Læs mere

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave.

Sandheden om stress. www.xstress.dk. Ifølge Lars Lautrup-Larsen. 1. Udgave. Sandheden om stress Ifølge Lars Lautrup-Larsen 1. Udgave. Copyright 2013 by Lars Lautrup-Larsen Alle rettigheder forbeholdes. Indholdet af dette hæfte må ikke gengives helt eller delvist uden forfatterens

Læs mere

Marys historie. Klage fra en bitter patient

Marys historie. Klage fra en bitter patient Artikel i Muskelkraft nr. 8, 1997 Marys historie Klage fra en bitter patient Af Jørgen Jeppesen Hvordan tror du de opfatter dig? "Som en utrolig vanskelig patient. Det er jeg helt sikker på." Er du en

Læs mere

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads.

Vi håber selvfølgelig ikke dette forsinker resten af projektet, men kan ikke love noget, før vi har dette på plads. Grundejerforeningen Allegårdens Villaby Bestyrelsens beretning generalforsamlingen april 2005. Bestyrelsen har efter generalforsamlingen sidste år, været samlet 5 gange, udover disse møder, har den største

Læs mere

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL

Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Bent Hundstrup, tekst og foto. MIN VÆRSTE JUL Det er torsdag den 24 december klokken er 13.00. Da telefonen ringer, dav det er Asger, du Bent, vi har vist anskudt et stykke råvildt, vil du hjælpe os. Selvfølgelig

Læs mere

Renovering af Egemose Centrets Jernbane. Projektbeskrivelse

Renovering af Egemose Centrets Jernbane. Projektbeskrivelse Renovering af Egemose Centrets Jernbane Projektbeskrivelse 1 Indholdsfortegnelse Indledning...2 Om Egemose centret... 3 Jernbanens historie... 3 Renovering af banen... 3 Støbning af sveller...4 Jordarbejde,

Læs mere

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620.

Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Sommerferie 2012. Jeg vil gerne fortælle om vores sommerferie. Det var spændende i år, fordi vi skulle på ferie i vores nye Cabby 620. Vi fik den midt i maj måned, og kunne lige nå en enkelt week-end på

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Grundejerforeningen 1DO Båstrup c/o Dannevang 455, 3480 Fredensborg, bestyrelsen1do@gmail.com

Grundejerforeningen 1DO Båstrup c/o Dannevang 455, 3480 Fredensborg, bestyrelsen1do@gmail.com Formandens beretning 2014/15 (Oktober 2015) Formandens beretning 2014/15...1 Bestyrelsens sammensætning det forløbne år...1 Ejerlauget...2 Grønne områder...2 Arbejdsdage... 3 Veje...3 Kloakker...4 Fælles

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015

Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Ballerup Cykelmotion havde et stærkt hold på Korsika i uge 25 2015 Inspireret af Tour de France s start på Korsika i 2012 havde 6 ryttere fra Ballerup Cykelmotion tilmeldt sig Dan Frost cykelrejers tur

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Forhistorie. Forbillede for mit projekt. HSB personvogne med 8 vinduer. 1 Die Fahrzeuge der Harzer Schmalspurbahnen in Farbe

Forhistorie. Forbillede for mit projekt. HSB personvogne med 8 vinduer. 1 Die Fahrzeuge der Harzer Schmalspurbahnen in Farbe Forhistorie Jeg har altid haft en kærlighed for de store tog, dem man kan tage og føle på, og som ikke bliver væk imellem fingrene på en. Jeg har haft med spor G at gøre siden 1988, og har altid gået og

Læs mere

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND

Hans-Henrik Sørensen. Rejsebreve fra NEW ZEALAND Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 1 Hans-Henrik Sørensen Rejsebreve fra NEW ZEALAND 2 Forord Fra oktober 2007 til januar 2008 foretog jeg sammen med min daværende kone, Susanne Høegh, en

Læs mere

Denne dag blev det heller ikke til en kudu.

Denne dag blev det heller ikke til en kudu. DRØMMEN OM AFRIKA Den 28. januar sidst på eftermiddagen ankom vi til Matswani, forventningerne var store, spændingen og humøret var helt i top. Vi fik en dejlig velkomst og et glas champagne.. Det hele

Læs mere

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011.

Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Region Hovedstaden Årsberetning 2011. Årsberetning fra Beredskabsforbundet Regions Hovedstaden for 2011. Regionsårsmødet i kreds Vestegnen fredag den 23. marts 2012. Så har Region Hovedstaden været i gang

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2014

Bestyrelsens beretning 2014 Bestyrelsens beretning 2014 ved generalforsamling tirsdag 29. april 2014 Velkommen Først vil jeg gerne sige velkommen. Det er dejligt at se så mange er mødt op, jeg tænker det er fordi der er mange der

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Ulleroden, Juni 2011

Ulleroden, Juni 2011 Ulleroden, Juni 2011 Så er sommeren atter over os og det er blevet tid endnu en udgave af Ulleroden med informationer fra bestyrelsen om diverse arrangementer samt afsluttede og igangværende aktiviteter

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Udfordringen og vejledning hertil

Udfordringen og vejledning hertil Årstid: Hele året, men det anbefales, at mærket tages i de mørkere måneder Lokation: I en skov Forløbets varighed: 4 trin + en overnatning Udfordringen og vejledning hertil Kære ledere. I skal nu i gang

Læs mere

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan

FREDAG 3.JUNI LØRDAG 4.JUNI. skrevet af Allan FREDAG 3.JUNI skrevet af Allan Efter arbejde mødes Anne Marie og jeg ved togstationen, og starter turen til Brisbane, hvor vi skal besøge Niels, som vi har studeret med på Aalborg Universitet. Aftensmaden

Læs mere

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1

SIDE 9 MANDEN. Kenneth Jensen. Alder: 42. Start i branchen: 1984. Stilladsudd.: ERFA 1 SIDE 9 MANDEN Navn: Bopæl: Kenneth Jensen Esbjerg Alder: 42 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: SUB.C. Partner Stilladsudd.: ERFA 1 - Allerførst et stort tillykke med dit 25 års jubilæum i stilladsbranchen,

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB

SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Banen Flotte resultater af klubbens juniorer 3 Hole in One på 3 dage Resultater fra SuperSenior 14. NYHEDSBREV 22. september 2011 Banen Banen skal klippes

Læs mere

Vestre Landsrets dom afsagt den 14. november 2016 af Vestre Landsrets 11. afdeling i ankesag nr. S

Vestre Landsrets dom afsagt den 14. november 2016 af Vestre Landsrets 11. afdeling i ankesag nr. S Vestre Landsrets dom afsagt den 14. november 2016 af Vestre Landsrets 11. afdeling i ankesag nr. S-0999-16 Udskrift af dombogen for retten i Viborg Dom afsagt den 3. maj 2016 Anklagemyndigheden mod T Kommune

Læs mere

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015.

Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Formandsberetning for 2014 og lidt 2015. Denne beretning burde have været udsendt elektronisk inden dette møde. Dette har et flertal i den siddende bestyrelse ikke ønsket alligevel så derfor bliver fremlæggelsen

Læs mere

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde,

Trolla SNOWBOBBY 80. DK montagevejledning. Artikel nr.: 12098 2011/11. Kære kunde, Trolla SNOWBOBBY 80 Artikel nr.: 12098 DK montagevejledning 2011/11 Kære kunde, Tillykke med dit nye Trolla produkt. Vi håber du vil få stor glæde af det. Kassen med dit nye Trolla produkt kan indeholde

Læs mere

Projektet er financeres af amtet og kasserne er lavet af det beskyttet værksted Hybenhøj i Næstved.

Projektet er financeres af amtet og kasserne er lavet af det beskyttet værksted Hybenhøj i Næstved. Stor Skallesluger i DOF-Storstrøm. Projektet blev startet op i samarbejde med Landskabskontoret i Storstrøms amt, som i efteråret 1993 tog initiativ til opsætning af kasser i vores kystnære skove. Selve

Læs mere

Med DJK på tur til Harzen...

Med DJK på tur til Harzen... 6/2002 33 Togkrydsning i Ilfeld. DJKs særtog til højre møder den lille motorvogn på vej mod Stiege. Med DJK på tur til Harzen... I dagene 12. 15. september arrangerede DJK Rejser igen en udlandstur. I

Læs mere

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter

Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Folkeoplysningsudvalget Vejen Kommune Rødding, den 30.3.2014 Ansøgning om tilskud til mindre anlægsprojekter Rødding Idrætsforening søger hermed om størst muligt tilskud til anlægsarbejder på udenoms arealer

Læs mere

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden.

Alle de væsener. De der med 2 ben traskede rundt på jorden. Det var Jordtraskerne, det hed de, fordi de traskede på jorden. 1 Sådan går der mange mange år. 1 Alle de væsener En gang for mange mange år siden blev skabt et væsen uden ben. Den måtte være i vandet, ellers kunne den ikke komme rundt. Så blev skabt en med 2 ben,

Læs mere

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august

Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Ugen der gik Uge 24 Nyt ansigt på Hellum FRI fra 1. august Fra 1. august og et halvt år frem har vi været så heldige at få tilbudt gratis ansættelse af en studerende fra den Pædagogiske Assistent Uddannelse

Læs mere

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken.

Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. 1 Jeg giver jer hermed beretningen på vegne af bestyrelsen i Ejerforeningen Digterparken. Åbyhøj marts 2018 Bestyrelsen har igen i år haft mange opgaver mange har været akutte, nogle kan klares med det

Læs mere

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var

Surf symposium 2013. Kristian deltog ikke i dagens workshops, da hans tilstedeværelse anden steds var Surf symposium 2013 Fredag den 18. oktober, drog to kajakroere fra HTN (Jacob Jensen & Kristian Balslev ) afsted mod Klitmøller. Med en vis portion spænding i maven, masser af grej i bagagerummet og to

Læs mere

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt)

Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Beretning fra Limfjords Challenge 2014 (Mors rundt) Preben og jeg deltog i år i turen rundt om Mors, også kaldet Limfjords Challenge. Det er en tursejlads i tre etaper, ca. 110 km lang. Det var en rigtig

Læs mere

Dronningavlerforeningen af 1921, beretning 2010

Dronningavlerforeningen af 1921, beretning 2010 Dronningavlerforeningen af 1921, beretning 2010 Generelt: Så er tiden atter inde til at kigge såvel tilbage på den forgangne sæson, som til at se fremad, mod de kommende sæsoner i biavlen Lave honningpriser

Læs mere

September 2010 11. Årgang Nr. 3

September 2010 11. Årgang Nr. 3 September 2010 11. Årgang Nr. 3 www.marna.dk Formanden har ordet Per Thomsen Hej allesammen i foreningen Marna.Sejlsæsonen er ved at gå på held og vi har sidste Mandagssejlads d. 25 okt. kl. 1830. Når

Læs mere

Nyhedsbrev oktober Del 2.

Nyhedsbrev oktober Del 2. Nyhedsbrev oktober 2016. Del 2. Nyt fra bestyrelsen Bestyrelsen holdt møde 25. oktober, og her blev regnskabet for 3. kvartal gennemgået. Det ser pænt ud, og et af de steder hvor der er et overforbrug

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 29. marts 2016 Bestyrelsens beretning ved formanden Fra bestyrelsens side vil gerne endnu engang byde jer rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

Grundejerforeningen. Digevang

Grundejerforeningen. Digevang Grundejerforeningen Digevang Referat af grundejerforeningen Digevangs årlige generalforsamling, der tirsdag den 26. februar 2013 kl. 19.00 blev afholdt i mødelokaltet på 1. sal i Nøragersmindecenteret.

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019

Skriftlig beretning. Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 28. april 2019 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014

Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Tilskuerundersøgelse Varde Sommerspil 2014 Side 1 af 9 Varde Sommerspil 2014 Årets forestilling: Byens Bedste Horehus Siddepladserne Side 2 af 9 Varde Sommerspil 2014 Sommerspillets parkeringsforhold Adgang

Læs mere

Kultur og Fritidscenter

Kultur og Fritidscenter Kultur og Fritidscenter Tid: 26. november 2013 kl. 19.00-20.30 Sted: Bredekærgård Sagsbehandler: Jeanet Flørnæss Kerrn Telefon: 4357 7113 E-mail: 34894@ishoj.dk Journal eller CPR-nummer: 20.00.00-G01-8-13

Læs mere

Mergelgravene ved Tvis Kloster.

Mergelgravene ved Tvis Kloster. 1 Mergelgravene ved Tvis Kloster. Terrænet øst for Tvis Kloster og den nye Tvis Møllehave er særdeles kuperet. Små og store søer med små bakketoppe i mellem giver et spændende og naturskønt område. Den

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Pilegårdens generalforsamling torsdag d. 22/4-2010

Referat af Grundejerforeningen Pilegårdens generalforsamling torsdag d. 22/4-2010 Referat af Grundejerforeningen Pilegårdens generalforsamling torsdag d. 22/4-2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Regnskab 2009 (regnskabet udsendes separat) 4. Snerydning på Blovstrød

Læs mere

MCC-Nordsjælland Bikernyt...

MCC-Nordsjælland Bikernyt... Årgang 8, Nummer 47 Grå i toppen kør med MCC-Nordsjælland MCC-Nordsjælland Bikernyt... Juli 2008 I dette nummer: Redaktøren 1 Sølager - Kulhuse 1 Præstø Havn 2 Sofiero 2-3 Samsø 4 Fotodag 4 Højeruplund

Læs mere

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19

KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 KONFIRMATIONSPRÆDIKEN 27.APRIL 2014 1.SEP VESTER AABY KL. 10.00 Tekster: Salme 8, Joh. 21,15-19 Søren satte sig op i sengen med et sæt. Den havde været der igen. Drømmen. Den drøm, han kendte så godt,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 22. maj 2015 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 823 Næste uge: 26.maj 26. maj 27. maj 28. maj 29. maj 30. + 31. maj Lærermøde Fællesfoto (hele skolen) Lærermøde SFO-dyredag Skole-Hjem indskol.

Læs mere

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet

Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Guide: Sådan kommer I videre efter krisen i parforholdet Mange parforhold drukner i en travl hverdag og ender i krise. Det er dog muligt at håndtere kriserne, så du lærer noget af dem og kommer videre,

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2016 2017 NYE MEDLEMMER Der er solgt/familieoverdraget i alt 11 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende

Læs mere

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub

Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub StilladsInformation nr. 75 - maj 2005 Side 9 manden Portræt af formanden for Vestsjællands Stilladsklub Navn: Jesper Christiansen Bopæl: Svebølle Alder: 32 Start i branchen: 1993/1994 Nuværende firma:

Læs mere

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017

P UFFEN. Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 P UFFEN Nyt for medlemmer af Mjk. Puffen - juni 2017 Tirsdag den 2.maj havde vi besøg af 14 oldboys håndboldspillere fra DHG, der som led i det sociale samvær tager rundt og ser forskellige ting/steder.

Læs mere

1) Der havde været nogen, for der var spor i sneen uden for døren. 2) Han nåede kun flyet, fordi han var så heldig, at det var forsinket.

1) Der havde været nogen, for der var spor i sneen uden for døren. 2) Han nåede kun flyet, fordi han var så heldig, at det var forsinket. For eller fordi For er en forklaring, dvs. en hjælp til at forstå det, der sker i helsætningen. Fordi er en årsag eller en intention, som tidsmæssigt ligger forud for helsætningen. 1) Der havde været nogen,

Læs mere

KRIGEREN OG GLASTELEFONEN

KRIGEREN OG GLASTELEFONEN 82 Take a walk on the wild side: KRIGEREN OG GLASTELEFONEN 83 Jeg har besluttet mig for at tage imod Vibeke på den bane, hun befinder sig på. Fuldstændig åben og på hendes præmisser. Sharma Kunsang rapporterer

Læs mere

Sommeraktiviteter for 25. gang

Sommeraktiviteter for 25. gang Sommeraktiviteter for 25. gang En weekend uden ipads og smartphones for børn i Odder Kommune lyder næsten usandsynligt. Men det var realiteterne for børnene på Hou Skole, som traditionen tro netop har

Læs mere

side 9 manden Navn: Jacob Jespersen

side 9 manden Navn: Jacob Jespersen StilladsInformation nr. 104-september 2012 side 9 manden Navn: Jacob Jespersen Bopæl: Alder: Malling ved Aarhus 36 år Lokalklub: Aarhus Firma: Mars A/S, Aarhus Start i branchen: Sommeren 2005 Stilladsuddannelse:

Læs mere

2. påskedag 28. marts 2016

2. påskedag 28. marts 2016 Kl. 9.00 Burkal Kirke Tema: Møde med den opstandne Salmer: 229, 236; 241, 234 Evangelium: Joh. 20,1-18 "Sorg er til glæde vendt, klagen endt!" Disse linjer fra en julesalme kan passende stå som overskrift

Læs mere

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller

Mange USB-stiks er udstyret med en lille datadiode, som lyser når der hentes eller USB-stiks bliver stadig brugt rigtig meget, og da man nu engang imellem kan få et 64gb USB stik til 249 kr i f.eks. Aldi, så er USB-stikket stadig det oplagte transportable medie, da det er lille og modsat

Læs mere

Bornholm A-holdet 2018

Bornholm A-holdet 2018 Bornholm A-holdet 2018 Endelig blev lørdag morgen og Knudsen og Richard holdt i indkørslen, så vi kunne få pakket og komme afsted til en uges fiskeri på Bornholm.Ved Knudshoved blev der holdt pause. Søren

Læs mere

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab

Indvandreren Ivan. Historien om et godt fællesskab Indvandreren Ivan Historien om et godt fællesskab Ih, hvor jeg føler mig underlig i denne her by!, tænkte jeg den første gang, jeg gik mig en tur i byen, da vi lige var ankommet. Mit hjemland, Argentina,

Læs mere

BESTYRELSENS BERETNING

BESTYRELSENS BERETNING BESTYRELSENS BERETNING 2015 2016 NYE MEDLEMMER Der er solgt 12 haver i løbet af beretningsåret. Bestyrelsen ønsker de nye medlemmer velkommen i foreningen. Det drejer sig om følgende haver: 116, 120, 125,

Læs mere

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far.

Han ville jo ikke gemme sig. Og absolut ikke lege skjul! I stedet for ville han hellere have været hjemme i køkkenet sammen med sin mor og far. Kapitel 1 Der var engang en dreng, der gemte sig. Bjergene rejste sig høje og tavse omkring ham. En lille busks lysegrønne blade glitrede i solen. To store stenblokke skjulte stien, der slyngede sig ned

Læs mere

Struer jernbaneklub. Juli 2005. Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet.

Struer jernbaneklub. Juli 2005. Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet. Struer jernbaneklub Juli 2005 Så har vi fået gang i Ardelt 121 den 220505 for første gang siden 230603 Mere herom inde i bladet. Bestyrelsen: Formand: Egon Petersen (ewp) 97407433 mobil nr.: 29820125 Kasserer:

Læs mere

Bestyrelsens beretning over året 2016

Bestyrelsens beretning over året 2016 Bestyrelsens beretning over året 2016 Velkommen til generalforsamling, hvor vi aflægger beretning for 2016. Vi indleder med at mindes de af vores medlemmer, som er gået bort i det forløbne år med et minuts

Læs mere

Generalforsamling 2012. Hej alle sammen. Det er skønt at se så mange kønne ansigter. Velkommen, der skulle være kaffe og brød på bordene, så værs god.

Generalforsamling 2012. Hej alle sammen. Det er skønt at se så mange kønne ansigter. Velkommen, der skulle være kaffe og brød på bordene, så værs god. Generalforsamling 2012. Hej alle sammen. Det er skønt at se så mange kønne ansigter. Velkommen, der skulle være kaffe og brød på bordene, så værs god. Vi skal først ha valgt en dirigent, vi foreslår som

Læs mere

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014

Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Tysk-Klubbens bestyrelses årsberetning for 2014 Formanden Søren Buhl Andersen indledte med at fortælle, at vi i dag er 24 medlemmer, efter der kom udmeldelser og nogle blev slettet p.g.a. manglende betaling

Læs mere

Naturen som social løftestang Logbog

Naturen som social løftestang Logbog Naturen som social løftestang Logbog Så har vi været i gang i to uger, fået skurvognen sat og fundet stedet der skal være vores base igennem projektets løbetid. Stedet er som et rigtigt godt udgangspunkt

Læs mere

Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95

Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95 Side 9 manden Navn: Karsten Hardy Jørgensen Bopæl: Reginehøj, Århus Alder: 47 Start i branchen: 1984 Nuværende firma: Århus Stilladser Stilladsudd.: Grundkursus 1+2 (1988) og ERFA 2 i -95 StilladsInformation:

Læs mere

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften.

Som I ved, døde vores ven Cornel fredag aften. Jeg har glædet mig rigtig meget, til at fortælle jer om den forgangne uges oplevelser. Selvom den også har været præget af dårlige oplevelser, da vi f.eks. har været til begravelse, må den absolut største

Læs mere

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere )

Som sagt så gjort, vi kørte længere frem og lige inden broen på venstre side ser vi en gammel tolænget gård (den vender jeg tilbage til senere ) Vi havde lejet et sommerhus på Gammelby Møllevej 57, men vi skulle først hente nøglerne i en Dagli' Brugsen i Børkop. Det kunne vi desværre først gøre fra kl.16.00. Herefter kunne vi endelig sætte GPSen

Læs mere

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre.

Men Mikkel sagde bare vi skal ud i den brand varme og tørre ørken Din idiot. efter vi havde spist morgen mad tog vi vores kameler Og red videre. Det var midt på formiddagen. vinden havde heldigvis lagt sig jeg Mikkel og min ven og hjælper Bjarke stod i stævnen og så ind mod Byen Mombasa hvor vi skulle ligge til vi skulle ligge til. vi skulle Møde

Læs mere

Åstrup Forsamlingshus

Åstrup Forsamlingshus Beretning 2014 Tuborgfondet Vi har, i anledning af husets 90 års fødselsdag den 18. marts 2015, søgt Tuborgfondet om tilskud til nye stole og borde. Som I jo alle ved, har Tuborgfondet imødekommet vores

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

General forsamling 2018

General forsamling 2018 General forsamling 2018 Referat af G e n e r a l f o r s a m l i n g I SKS tirsdag d. 27. februar 2018 kl. 19:00 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent og 2 stemmetællere Ad 1: Peter Bjørn blev foreslået

Læs mere

Race report fra Triple Ironman i Lensahn

Race report fra Triple Ironman i Lensahn Race report fra Triple Ironman i Lensahn Jeg vil her skrive lidt om projektet 3 double ironman - fra ide til handling. Da jeg i 2011 gennemførte Copenhagen Challenge, var det en super fed oplevelse, og

Læs mere

Program for første halvår 2017.

Program for første halvår 2017. Opdateret den 24-1-2017 Program for første halvår 2017. Bemærk. Vær opmærksom på de skiftende start tidspunkter. Alle tilmeldinger kan foregå på mail eller telefon til turlederen eller Else Gissel på Tlf.

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Beretning til Lokalhistorisk forening for Brøndby Strands 10. generalforsamling

Beretning til Lokalhistorisk forening for Brøndby Strands 10. generalforsamling 1 Beretning til Lokalhistorisk forening for Brøndby Strands 10. generalforsamling Da dette er Lokalhistorisk forenings 10. generalforsamling vil beretningen blive anderledes end tidligere års beretninger.

Læs mere

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat.

Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Turen efter solnedgangen - på en kold, klam og tåget dag. Af Allan Kierulff en fotoakrobat. Søndag den 24. januar havde 8 Fotoakrobater (fra den lokale fotoklub) sat hinanden stævne på Rødvig havn. Vi

Læs mere