Persondatapolitik. Behandling af oplysninger Leasing Fyn behandler ikke personfølsomme oplysninger.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Persondatapolitik. Behandling af oplysninger Leasing Fyn behandler ikke personfølsomme oplysninger."

Transkript

1 Persondatapolitik Behandlingen af personoplysninger er reguleret af EU s Databeskyttelsesforordning (GDPR) og Databeskyttelsesloven og gælder for direkte personoplysninger eller personhenførbare oplysninger vedrørende fysiske personer og enkeltmandsvirksomheder. Personoplysninger i Leasing Fyn kan f.eks. være: navn og adresse, CVR.nr., CPR.nr., e- mail, telefonnummer, registreringsnummer samt økonomiske forhold mv. Leasing Fyn (Leasing Fyn Bank A/S, Leasing Fyn Faaborg A/S, Leasing Fyn Middelfart A/S og Leasing Fyn Svendborg A/S) behandler personoplysninger i relation til kunde- og forhandlerforhold, medarbejdere, tidligere medarbejdere, pårørende/nærtstående til medarbejdere og ansøgere til stillinger i virksomheden under iagttagelse af principper beskrevet i denne politik. Reglerne om personoplysninger gælder alene for fysiske personer og dermed ikke for selskaber. Det er dog Leasing Fyns politik, at det tilstræbes at behandle oplysninger om selskaber med samme høje beskyttelsesgrad, som fremgår af denne politik. Personoplysninger i kunde- og forhandlerforhold Leasing Fyn behandler kunde- og forhandleroplysninger, herunder personoplysninger (samlet benævnt oplysninger) sikkert og fortroligt. Behandlingen er underlagt interne retningslinjer og procedurer. Medarbejdere tildeles individuelle brugerrettigheder, og der sker logning af registreringer. Medarbejderne i Leasing Fyn behandler oplysninger i overensstemmelse med god databehandlingsskik og under iagttagelse af: indsamling af oplysninger skal ske til udtrykkeligt angivne og saglige formål. behandling lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde i forhold til kunde/forhandler. at oplysningerne skal være tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i forhold til de formål, hvortil de behandles. at oplysningerne skal være korrekte og om nødvendigt ajourførte. at Leasing Fyn som dataansvarlig er forpligtet til om nødvendigt at foretage ajourføring af oplysninger, der viser sig at være forældede. at oplysningerne ikke må opbevares i identificerbar form i længere tid, end hvad der er nødvendigt af hensyn til de formål, hvortil oplysningerne er indsamlet, eller i forbindelse med hvilke oplysningerne senere behandles. at de opbevares på en sådan måde, at det ikke er muligt at identificere de registrerede i et længere tidsrum end det, der er nødvendigt til de formål, hvortil personoplysningerne behandles. at de behandles på en måde, der sikrer tilstrækkelig sikkerhed for de pågældende personoplysninger. Behandling af oplysninger Leasing Fyn behandler ikke personfølsomme oplysninger.

2 Kunde/forhandler skal på en tydelig og forståelig måde oplyses om, at denne er genstand for databehandling, hvordan oplysningerne tilvejebringes og hvad de bruges til, at denne har ret til indsigt i, hvad der er registreret, at denne har ret til at gøre indsigelse mod databehandling, og hvortil denne kan klage. Behandling af oplysninger sker kun, hvis: kunde/forhandler har givet sit udtrykkelige samtykke hertil. behandling er nødvendig af hensyn til indgåelse og-/eller opfyldelse af en kontrakt. behandlingen er nødvendig for overholdelse af retlig forpligtelse, der påhviler den dataansvarlige (Leasing Fyn). behandlingen er nødvendig for at beskytte den registreredes eller en anden fysisk persons vitale interesser. behandlingen er nødvendig af hensyn til udførelse af en opgave i samfundets interesse. behandlingen henhører under offentlig myndighedsudøvelse, som den dataansvarlige har fået pålagt. Sletning Leasing Fyn sletter registrerede oplysninger således: Tilbud og andet materiale til brug for aftaler, som ikke er blevet til noget løbende år + 2 år. Aftaler og andet materiale på aktive kunder/forhandlere løbende år + 5 år efter ophør af forretningsforhold. Indsigtsret Kunde/forhandler har ret til indsigt i hvilke personoplysninger, Leasing Fyn er i besiddelse af, herunder: formålene med behandlingen de berørte kategorier af personoplysninger de modtagere eller kategorier af modtagere, som personoplysningerne er eller vil blive videregivet til om muligt det påtænkte tidsrum, hvor personoplysningerne vil blive opbevaret retten til at anmode om berigtigelse eller sletning af personoplysninger retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed enhver tilgængelig information om hvorfra personoplysningerne stammer, hvis de ikke indsamles hos den registrerede. Begæring om indsigt kan forventes besvaret indenfor 4 uger. Leasing Fyn er berettiget til at beregne sig et gebyr herfor. En kunde/forhandler har ret til at få personoplysninger om sig selv slettet uden unødig forsinkelse, medmindre personoplysningerne er nødvendige for, at et retskrav kan

3 fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller personoplysningerne skal bevares jf. anden lovgivning eller efter krav fra myndighederne. Databehandlere Såfremt Leasing Fyn benytter en databehandler, vil der være indgået en databehandleraftale med denne. Tavshedspligt Medarbejderne i Leasing Fyn er ifølge Lov om finansiel virksomhed FIL 117 pålagt en tavshedspligt om fortrolige oplysninger, herunder kunders personlige forhold. Alle oplysninger behandles fortroligt. Oplysninger videregives ikke til samarbejdspartnere, med mindre der foreligger et skriftligt samtykke. Lov om finansiel virksomhed indeholder en række bestemmelser, som giver adgang til at videregive kundeoplysninger uden kundens samtykke. Det følger af Lov om finansiel virksomhed FIL 117, at videregivelse eller udnyttelse af kundeoplysninger kun kan ske, hvis de konkrete kundeoplysninger er nødvendige for at varetage den opgave, som oplysningerne videregives til brug for. Leasing Fyn har pligt til at videregive kundeoplysninger til offentlige myndigheder: Skattemyndighederne Sociale myndigheder Statsadvokaten for særlig økonomisk kriminalitet (hvidvask) I forbindelse med en retssag kan Leasing Fyn blive pålagt at udlevere dokumenter om en kunde, ligesom en medarbejder i Leasing Fyn kan blive indkaldt som vidne i en retssag. Politiet kan i sin efterforskning af strafbare forhold anmode retten om at afsige kendelse om, at Leasing Fyn skal udlevere nærmere bestemte oplysninger om en kunde. Udlevering af kundeoplysninger til politiet kræver forevisning af en retskendelse. Personoplysninger i medarbejderforhold Leasing Fyn har en intern forretningsgang for behandling af personoplysninger i relation til medarbejderforhold, hvorfor beskrivelsen i denne politik er på et overordnet niveau. Leasing Fyn behandler de almindelige personoplysninger vedrørende ansatte, som er nødvendige i forhold til almindelig personaleadministration, herunder lønbehandling. Leasing Fyn har Datatilsynets tilladelse til behandlingen Personaleadministration ved Leasing Fyn Bank A/S af 2. juli 2014.

4 Leasing Fyn har Datatilsynets tilladelse til at oprette en intern whistleblower, som krævet i Lov om finansiel virksomhed. Beskyttelse af data Persondata kan alene behandles og tilgås af personer med et arbejdsmæssigt behov, og behandlingen er systemmæssigt afgrænset med nødvendige autorisationer. God databehandlingsskik Der indsamles alene relevante personoplysninger til udtrykkeligt angivne og saglige formål. Såvel medarbejderne som virksomheden er forpligtet til at sikre, at data er ajourførte. Personoplysninger opbevares i løbende år + 5 år efter medarbejderen er fratrådt, hvorefter de slettes. Lønoplysninger, som indgår som en integreret del af statistisk materiale, kan gemmes i en længere periode. Eventuelle følsomme oplysninger som f.eks. strafbare forhold slettes umiddelbart efter fratrædelse. Behandling af personoplysninger Personoplysninger deles med samarbejdspartnere, hvor det er nødvendigt i forhold til personaleadministrationen. Al kommunikation sker krypteret. Der udveksles personoplysninger med følgende samarbejdspartnere, som der er indgået en databehandleraftale med, eller som er selvstændige dataansvarlige: SKAT Finanssektorens Arbejdsgiverforening (statistik) Jobcenter / sygedagpenge / virk.dk - nem refusion Bluegarden (lønbehandling) AP Pension eller personlige pensionsselskaber Mølholm Forsikring Danske Tandforsikring Forenede Gruppe Liv Finansforbundet og Finanssektorens Feriefond (kollektiv forpligtelse) Sparekassen Sjælland-Fyn A/S (ejerbank) Middelfart Sparekasse (ejerbank) Fynske Bank A/S (ejerbank). Indsigtsret Nuværende og tidligere medarbejdere har ret til indsigt i, hvilke oplysninger virksomheden behandler. Indsigt i egne oplysninger skal gives inden 4 uger efter modtagelse af anmodningen. Hvis dette ikke kan lade sig gøre, skal der orienteres om, hvornår indsigtsanmodningen kan imødekommes.

5 Tavshedspligt Personoplysninger behandles fortroligt og medarbejdere, som behandler personoplysninger, har tavshedspligt. Videregivelse af oplysninger / samtykke Videregives oplysninger sker det på baggrund af, at behandlingen er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller for at overholde offentligretlige forpligtelser. Behandling af følsomme persondata som f.eks. portrætbillede sker alene efter indhentelse af medarbejderens samtykke. Virksomheden registrerer oplysninger om sygefravær, som ikke anses for en følsom oplysning, hvorimod der ikke sker registrering af en diagnose uden at indhente medarbejderens samtykke, idet dette betragtes som en følsom oplysning. Et samtykke kan altid tilbagekaldes. Personoplysninger i relation til ansøgere Du kan sende ansøgninger til Leasing Fyn således: job@leasingfyn.dk (krypteret, forudsat at du kan sende mail krypteret). Såfremt der i en rekrutteringsproces indhentes referencer, vil dette alene ske efter forudgående aftale og samtykke fra ansøgeren. Leasing Fyn behandler jobansøgninger fortroligt. Såfremt du har sendt en ansøgning til Leasing Fyn men uden at få job, behandler vi din ansøgning således: Din ansøgning og mail bliver slettet senest 1 måned efter, at ansættelsesproceduren er afsluttet, og du har fået afslag. Din ansøgning bliver gemt i op til 5 år, hvis du har givet samtykke til, at vi må opbevare din ansøgning til eventuel senere brug. Et samtykke kan til en hver tid tilbagekaldes ved at kontakte HR-assistenten i Leasing Fyn. Ansøgere har ret til indsigt i, hvilke oplysninger virksomheden behandler eller har behandlet i relation til en rekrutteringsproces. HR-assistenten kan kontaktes for nærmere oplysninger herom. Krypteret mail til leasing Fyn Der kan sendes sikker (krypteret) mail til Leasing Fyn på leasingfyn@leasingfyn.dk.

6 Sikkerhedsbrud Ved sikkerhedsbrud / tab af data rapporteres dette øjeblikkeligt til direktøren. Anmeldelse af sikkerhedsbrud skal ske til Datatilsynet inden 72 timer efter, at virksomheden er blevet bekendt med bruddet. Senest opdateret juli 2018.

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Ansøgere hos ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til

Læs mere

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata.

2.1 Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne persondatapolitik, der beskriver, hvordan vi behandler persondata. Pharmaforce ApS CVR nr. 26394198 PERSONDATAPOLITIK 1. Databeskyttelsesforordningen og persondataloven 1.1 Databeskyttelsesforordningen og Persondataloven regulerer behandling af personoplysninger, som

Læs mere

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018 Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om ansøgere og medarbejdere Version 1.0 maj 2018 I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om ansøgere og om vores medarbejdere.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1.

PRIVATLIVSPOLITIK. Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os. Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S. Version 1. PRIVATLIVSPOLITIK Ansøgere til ledige stillinger hos Brd. Klee A/S Version 1.0 april 2018 Som dataansvarlig virksomhed gør vi opmærksom på, at vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S

Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos GRIP Danmark, ACTAS A/S. GRIP Danmark tilhører den landsdækkende sikringsvirksomhed ACTAS A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om kunder. Nuværende og tidligere gæster hos Royal Scandinavian Casino I/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Fredericia Spildevand og Energi A/S Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

GDPR og borgerne og arkiverne og arkivloven

GDPR og borgerne og arkiverne og arkivloven GDPR og borgerne og arkiverne og arkivloven GDPR og databeskyttelsesloven trådte i kraft den 25. maj 2018. Samme dato ændredes arkivloven, men kun redaktionelt. Vi venter stadig på de materielle ændringer,

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Biokraft A/S Version 1.1. juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice:

KERTEMINDE FORSYNING - VARME A/S Kohaven Kerteminde CVR-nr Kundeservice: Side 1 af 6 Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos vores 5 forskellige selskaber der repræsenterer: Kerteminde Forsyning A/S Kerteminde Forsyning - Spildevand A/S Kerteminde Forsyning - Vand

Læs mere

Dokument nr. Bilag GDPR Versionsnr. 1 Dokumenttype Bilag Gyldighedsdato Udarbejdet af TTO Godkendt /ansvarlig NMH

Dokument nr. Bilag GDPR Versionsnr. 1 Dokumenttype Bilag Gyldighedsdato Udarbejdet af TTO Godkendt /ansvarlig NMH Privatlivspolitik Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer, og vi sikrer os, at vi lever op til databeskyttelseslovgivningen.

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg.

Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos Vand og Affald i Svendborg. Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi håndterer,

Læs mere

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as

Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos VandCenter Syd as Version 1.0 Maj 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som

Læs mere

Persondatapolitik. For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber

Persondatapolitik. For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber Persondatapolitik For ansøgere og medarbejdere hos Milton Huse A/S og koncernforbundne selskaber Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos El-Net Øst A/S Version 2.0 juni 2018 Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, som vi

Læs mere

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på HKI s Persondatapolitik Formålet med denne persondatapolitik er at oplyse om, hvordan HKI behandler personoplysninger og om, hvilke rettigheder den registrerede har i henhold til databeskyttelsesforordningen.

Læs mere

Politik for behandling af oplysninger

Politik for behandling af oplysninger Politik for behandling af oplysninger PERSONDATALOVEN Indledning Denne politik beskriver, hvordan vi beskytter persondata, og skal sikre, at medarbejderne har kendskab til de regler, der gælder for brug

Læs mere

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN

DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN DATABESKYTTELSESPOLITIK FOR AJAX KØBENHAVN 1. INDLEDNING 1. Databeskyttelse 1. I forbindelse med udøvelse af Håndbold behandler Ajax København personhenførbare oplysninger (persondata) om [personkreds]

Læs mere

Derudover må personoplysninger i fysiske mapper kun tilgås af personer, der har et formål med at kunne tilgå de pågældende personoplysninger.

Derudover må personoplysninger i fysiske mapper kun tilgås af personer, der har et formål med at kunne tilgå de pågældende personoplysninger. GDPR - PROCEDURE/POLITIK FOR PERSONDATABESKYTTELSE Dataansvarlig Vincit Advokater ApS CVR-nr. 29 63 56 33 Trondhjems Plads 3, 4 2100 København Ø (herefter Vincit Advokater ) Tlf.nr.: +45 70 260 264 E-mail:

Læs mere

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger

Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding. Den dataansvarlige virksomheds identitet og kontaktoplysninger Privatlivspolitik Nuværende og tidligere kunder hos BlueKolding Spildevand A/S og BlueKolding Vand A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger,

Læs mere

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER

PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER Persondatapolitik Opdateret maj 2018 1. Generelt a) Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan Pålsson Arkitekter AS ("Tegnestuen", "os", "vores", "vi") indsamler

Læs mere

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder.

Vi giver de personer, vi behandler oplysninger om ( de registrerede ), informationer om vores databehandlinger og om de registreredes rettigheder. Privatlivspolitik Kunder og potentielle kunder hos DAY-system A/S Som dataansvarlig virksomhed ligger databeskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer, og vi sikrer os,

Læs mere

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede

1. Oplysningspligt overfor den registrerede hvor oplysningerne indsamles hos den registrerede RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER IHT. DATABESKYTTELSESFORORDNINGEN Vinde Helsinge Friskole, Vestsjællands Idrætsefterskole Vinde Helsingevej 41, 4281 Gørlev CVR-nummer: 57 24 02 10

Læs mere

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse

Privatlivspolitik. Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning. Indholdsfortegnelse Nuværende og tidligere kunder hos Sønderborg Forsyning Indholdsfortegnelse Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os... 2 Kontakt vedrørende databeskyttelse... 2 Vores behandlinger af personoplysninger...

Læs mere

BEK nr 529 af 02/05/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 20. juni Senere ændringer til forskriften Ingen

BEK nr 529 af 02/05/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 20. juni Senere ændringer til forskriften Ingen BEK nr 529 af 02/05/2019 (Gældende) Udskriftsdato: 20. juni 2019 Ministerium: Undervisningsministeriet Journalnummer: Undervisningsmin., Styrelsen for It og Læring, j.nr. 18/13045 Senere ændringer til

Læs mere

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering

Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Persondatapolitik til ansøgere og rekruttering Dataansvarlig ITD, Brancheorganisation For Den Danske Vejgodstransport Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 40990917 1. Introduktion Denne persondatapolitik

Læs mere

Datapolitik/databehandlingsrapport

Datapolitik/databehandlingsrapport Datapolitik/databehandlingsrapport En databehandlingsrapport er en skriftlig beskrivelse af skolens praksis og retningslinjer for behandling af persondata, herunder indgåelse af databehandleraftaler, hvor

Læs mere

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger.

Selskabet har efter lovgivningen pligt til at informere dig om, hvordan Selskabet behandler og videregiver personoplysninger. Privatlivspolitik 1. Indledning Beskyttelse af dine Personoplysninger har Selskabets højeste prioritet. Selskabet behandler Personoplysninger og har derfor vedtaget denne personoplysningspolitik, der fortæller

Læs mere

Retningslinje om de registreredes rettigheder

Retningslinje om de registreredes rettigheder N. Zahles Skole Nørre Voldgade 5 1358 København K Danmark t: + 45 33 69 79 00 e: kontakt@zahles.dk Retningslinje om de registreredes rettigheder Anvendelsesområde Retningslinje om de registreredes rettigheder

Læs mere

STU Akademiets Persondatapolitik

STU Akademiets Persondatapolitik STU Akademiets Persondatapolitik STU Akademiets oplysningspligt ved indsamling af personoplysninger i forbindelse med GDPR (General Data Protection Regulation) Formålet med denne persondatapolitik er at

Læs mere

Uddrag af lov om behandling af personoplysninger

Uddrag af lov om behandling af personoplysninger Myndighed: Justitsministeriet Udskriftsdato: 7. oktober 2016 (Gældende) Uddrag af lov om behandling af personoplysninger 1-4. (Udelades) Afsnit II Behandlingsregler Kapitel 4 Behandling af oplysninger

Læs mere

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER

RETNIGSLINJER OM SIKRING AF REGISTREREDES RETTIGHEDER Bostedet Skovmosen Skovmosen 8, 3450 Allerød Hovmosegaard STU Gammel Bregnerødvej 16, 3520 Farum CVR.nr. 17814001 har den 31.01.2018 fastlagt følgende retningslinjer om sikring af registreredes rettigheder

Læs mere

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder:

Vi har udarbejdet en særlig fortegnelse over vores databehandlingsaktiviteter. Denne fortegnelse indeholder: 1. Persondatapolitik 1.1. Generelt Dette dokument skal være tilgængeligt for medarbejdere, kunder, potentielle kunder, leverandører mv. Det skal give dem sikkerhed for, at vi arbejder professionelt med,

Læs mere

Som dataansvarlig behandler og opbevarer Ø/strøm A/S forskellige personoplysninger, alt afhængigt af hvilken kontakt vi har med dig.

Som dataansvarlig behandler og opbevarer Ø/strøm A/S forskellige personoplysninger, alt afhængigt af hvilken kontakt vi har med dig. Persondatapolitik Ø/strøm A/S Spodsbjergvej 141, 5900 Rudkøbing CVR: 29 68 57 46 Tlf.: 62 51 10 55 Mail: lef@lef.dk Web: www.lef.dk Generelt Som dataansvarlig behandler og opbevarer Ø/strøm A/S forskellige

Læs mere

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning

Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning Privatlivspolitik Ansøgere og medarbejdere hos Sønderborg Forsyning Indholdsfortegnelse Hvem vi er - og hvordan du kan kontakte os... 2 Kontakt vedrørende databeskyttelse... 2 Vores behandlinger af personoplysninger...

Læs mere

Retningslinje om de registreredes rettigheder

Retningslinje om de registreredes rettigheder Retningslinje om de registreredes rettigheder Indhold Retningslinje om de registreredes rettigheder... 1 Anvendelsesområde... 2 Formål... 2 Definitioner... 2 De registreredes rettigheder... 3 På dataansvarliges

Læs mere

Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam

Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam Information om PenSam s behandling af personoplysninger m.v. til dig, som ikke er kunde i PenSam I PenSam passer vi godt på de personlige oplysninger, vi får i forbindelse med sagsbehandling af vores kunders

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Jeg optræder som dataansvarlig, når jeg behandler personoplysninger.

PERSONDATAPOLITIK. Jeg optræder som dataansvarlig, når jeg behandler personoplysninger. ADVOKAT MORTEN RIISE-KNUDSEN Møderet for Højesteret Havnegade 41, 1., 1058 København K Telefon: 3333 9042 * Mobil: 2788 1024 * e-mail: morten@mr-k.dk * www.mr-k.dk Danske Bank 9541-2505 672 618 * CVR-nr.

Læs mere

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af oplysninger om nuværende og tidligere kunder samt mulige kommende kunder. Bornholms Energi A/S CVR DK 25 79 42 06 Skansevej 2 3700 Rønne Telefon 56 900 000 www.beof.dk beof@beof.dk Nordea 0658 8976609493 IBAN DK 3320008976609493 BIC/SWIFT NDEADKKK Privatlivspolitik Aktive og

Læs mere

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018

Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Revideret privatlivspolitik for politikere Privatlivspolitik KL s behandling af oplysninger om kommunalpolitikere og medarbejdere i kommunerne Version 1.0 maj 2018 Side 1 af 5 I denne privatlivspolitik

Læs mere

Maj 2018 Retningslinje om de registreredes rettigheder på Frederiksberg Gymnasium

Maj 2018 Retningslinje om de registreredes rettigheder på Frederiksberg Gymnasium Maj 2018 Retningslinje om de registreredes rettigheder på Frederiksberg Gymnasium Anvendelsesområde Retningslinje om de registreredes rettigheder er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets

Læs mere

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole

Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole Persondatapolitik for Aalborg Handelsskole INDLEDNING Denne persondatapolitik informerer om, hvordan Aalborg Handelsskole (AH) udviser dataansvarlighed og dermed beskytter personoplysninger om studerende,

Læs mere

Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Bornholms Spildevand A/S

Privatlivspolitik Aktive og forhenværende kunder hos Bornholms Spildevand A/S Bornholms Spildevand A/S CVR DK 31 58 22 29 Industrivej 1 3700 Rønne Telefon 56 900 000 www.beof.dk beof@beof.dk Nordea 4720 4811183288 IBAN DK44 3000 4811 1832 88 BIC/SWIFT DABADKKK Privatlivspolitik

Læs mere

Persondata politik for GHP Gildhøj Privathospital

Persondata politik for GHP Gildhøj Privathospital Persondata politik for GHP Gildhøj Privathospital Baggrund for persondatapolitikken Denne persondatapolitik er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa- Parlamentets og Rådets forordning (EU)

Læs mere

Persondatapolitik Vordingborg Gymnasium & HF

Persondatapolitik Vordingborg Gymnasium & HF Persondatapolitik Vordingborg Gymnasium & HF Indholdsfortegnelse Indhold Baggrund for persondatapolitikken... 3 Formål... 3 Definitioner... 3 Ansvarsfordeling... 4 Ansvarlighed... 4 Lovlighed, rimelighed

Læs mere

Selskabet, som er ansvarlig for håndteringen af dine personoplysninger er:

Selskabet, som er ansvarlig for håndteringen af dine personoplysninger er: PERSONDATAPOLITIK Som dataansvarlig er ( vi, Os ) forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vores mål er at sikre, at du til enhver tid føler dig sikker, når vi håndterer dine personoplysninger

Læs mere

[Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.]

[Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.] !"#!"$! % &&&$!"$! [Fremsendes af Rigspolitiet sammen med fremsendelse af børneattester.] Du har fra Rigspolitiet modtaget en blank børneattest, dvs. en attest, hvoraf det fremgår, at den person, oplysningerne

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke...

PERSONDATAPOLITIK. Indholdsfortegnelse. Kontaktoplysninger ) Generelt om databeskyttelse Gennemsigtighed og samtykke... PERSONDATAPOLITIK Indholdsfortegnelse Kontaktoplysninger... 2 1) Generelt om databeskyttelse... 2 Gennemsigtighed og samtykke... 2 Videregivelse af personoplysninger... 2 2) Registreredes rettigheder...

Læs mere

HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket

HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket HFK s Understøttelsesfond under Textilhandlerforeningen for København Ansøgningsblanket Vi opfordrer dig til, at du alene angiver personoplysninger, der er relevante for ansøgningen. Fonden gør opmærksom

Læs mere

"forordningen" i det følgende) og gælder for alle ansatte på Midtfyns Gymnasium, der behandler personoplysninger.

forordningen i det følgende) og gælder for alle ansatte på Midtfyns Gymnasium, der behandler personoplysninger. Retningslinje om de registreredes rettigheder Holmehøjvej 4 5750 Ringe Tlf. 6262 2577 e-mail: post@mfg. dk www. mfg. dk Maj, 2018 Anvendelsesområde Retningslinje om de registreredes rettigheder er udarbejdet

Læs mere

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter "Databehandleren")

Databehandleraftale. Mellem. Webdomain CVR (herefter Databehandleren) Databehandleraftale Mellem Webdomain CVR 21548995 (herefter "Databehandleren") og CVR 39708914 flex-job.dk IVS Kundenummer 171742 (herefter den "Dataansvarlige") er der indgået nedenstående databehandleraftale

Læs mere

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.:

Persondatapolitik. Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven Roskilde Danmark CVR-nr.: Persondatapolitik Dataansvarlig Paarup Hansen ApS Enghaven 59 4000 Roskilde Danmark CVR-nr.: 66234118 1 1. Indledning 1.1 Denne politik om indsamling og behandling af personoplysninger og anvendelse af

Læs mere

Persondatapolitik for Vores Elnet A/S

Persondatapolitik for Vores Elnet A/S Persondatapolitik for Vores Elnet A/S Opdateret 22. maj 2018 Denne persondatapolitik beskriver, hvorfor og hvordan Vores Elnet A/S behandler personoplysninger. Derudover beskriver den, hvilke rettigheder

Læs mere

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger.

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger. Forord Hvad er databeskyttelsesforordningen? Forordningen stiller krav til hvordan personoplysninger behandles. Med behandling menes enhver form for aktivitet med personlige oplysninger, f.eks. indsamling,

Læs mere

Vilkår og privatlivspolitik

Vilkår og privatlivspolitik Vilkår og privatlivspolitik 1. Ansvar Beskyttelse af dine persondata har vores højeste prioritet, uanset om disse data handler om dig, dine transaktioner, dine produkter eller dine serviceydelser. Vi behandler

Læs mere

PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP

PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP PERSONDATABESKYTTELSESPOLITIK FOR ADVOKATFIRMAET KRARUP 1.1 Databeskyttelse I forbindelse med udøvelse af juridisk bistand behandler Advokatfirmaet Krarup personhenførbare oplysninger (persondata) om sine

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO

PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO PRIVATLIVSPOLITIK FOR MATCHWORK, OFIR OG BRANDERO 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV MatchWork A/S (herefter Udbyder ) tager behandling af dine persondata alvorligt. Vi sikrer rimelig og gennemsigtig databehandling

Læs mere

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger

Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Persondatapolitik: Hvidbjerg Banks politik for behandling af personlige oplysninger Information om behandling af persondata i Hvidbjerg Bank Generel oplysningspligt Inden Hvidbjerg Bank agerer som dataansvarlig,

Læs mere

Persondatapolitikken er godkendt på Nykøbing Katedralskoles bestyrelsesmøde den [bliver taget op på bestyrelsesmøde i september 2018].

Persondatapolitikken er godkendt på Nykøbing Katedralskoles bestyrelsesmøde den [bliver taget op på bestyrelsesmøde i september 2018]. Baggrund for persondatapolitikken Nykøbing Katedralskoles persondatapolitik er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa- Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse

Læs mere

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard

Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Databeskyttelsespolitik for advokatanpartsselskabet Vibeke Westergaard Sådan behandles dine personoplysninger De relevante persondataretlige regler, som på nuværende tidspunkt gælder for min behandling

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION

PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION PERSONDATAPOLITIK 1. INTRODUKTION 1.1. Personoplysninger er alle typer oplysninger, som kan bruges til at identificere dig som person. Frandsen El A/S (fremover betegnet som FE) opfordrer dig derfor til

Læs mere

Hohenwarte IVS privatlivspolitik og Fortegnelse over behandling af Persondata - 7. maj Privatlivspolitik for Hohenwarte IVS

Hohenwarte IVS privatlivspolitik og Fortegnelse over behandling af Persondata - 7. maj Privatlivspolitik for Hohenwarte IVS Hohenwarte IVS privatlivspolitik og Fortegnelse over behandling af Persondata - 7. maj 2018 Hohenwarte IVS dataansvar Privatlivspolitik for Hohenwarte IVS 07-05-2018 Vi behandler personoplysninger og har

Læs mere

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1

Persondatapolitik. TENSO ApS Vandværksvej Odense C 1 Persondatapolitik 1 Indhold Persondatapolitik... 3 Hvilke personoplysninger, som indsamles om dig, formål og opbevaring... 3 Hvorfra indsamler vi oplysningerne... 4 Personoplysninger til tredjepart...

Læs mere

Som dataansvarlig behandler og opbevarer VEKSEL A/S forskellige personoplysninger, alt afhængigt af hvilken kontakt vi har med dig.

Som dataansvarlig behandler og opbevarer VEKSEL A/S forskellige personoplysninger, alt afhængigt af hvilken kontakt vi har med dig. Persondatapolitik VEKSEL A/S Spodsbjergvej 141, 5900 Rudkøbing CVR: 25 38 71 63 Tlf.: 62 51 10 55 Mail: post@lef-net.dk Web: www.lef.dk Generelt Som dataansvarlig behandler og opbevarer VEKSEL A/S forskellige

Læs mere

SÅDAN BEHANDLER NORDDJURS KOMMUNE DINE PERSONOPLYSNINGER

SÅDAN BEHANDLER NORDDJURS KOMMUNE DINE PERSONOPLYSNINGER SÅDAN BEHANDLER NORDDJURS KOMMUNE DINE PERSONOPLYSNINGER Det er vigtigt for Norddjurs Kommune, at alle, som har givet Norddjurs Kommune personoplysninger, kan være trygge ved, at Norddjurs Kommune behandler

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

PERSONDATAPOLITIK 1 GENERELT 2 HVILKE PERSONOPLYSNINGER INDSAMLER VI OG MED HVILKET FORMÅL. HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører PERSONDATAPOLITIK HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører 1 GENERELT 1.1.1 Denne politik om behandling af personoplysninger ("Persondatapolitik") beskriver, hvordan HELLUM + HAIK arkitekter og ingeniører

Læs mere

Ny Persondataforordning mv.

Ny Persondataforordning mv. Ny Persondataforordning mv. Agri Nord, 23. maj 2018 Jacob Langvad Nielsen, advokat og specialkonsulent SEGES, Jura & Skat Proces mod 25. maj 2018 Persondataforordningen er vedtaget. Skal anvendes direkte

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE Databehandleren skal overholde Persondataloven og Persondataforordningen, samt heraf afledt national lovgivning.

DATABEHANDLERAFTALE Databehandleren skal overholde Persondataloven og Persondataforordningen, samt heraf afledt national lovgivning. DATABEHANDLERAFTALE Opdateret 24. maj 2018 Virksomhedsnavn: Virksomhedens adresse: Postnummer og by: Virksomhedens CVR nr.: (herefter benævnt Dataansvarlig ) og SpotOn Marketing ApS Ryesgade 106A, 4. th.

Læs mere

Persondatapolitik. for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg

Persondatapolitik. for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Persondatapolitik for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg Indhold Baggrund for persondatapolitikken... 2 Formål... 2 Definitioner... 2 Ansvarsfordeling... 3 Øverste ledelse (bestyrelsen)... 3 Daglig ledelse

Læs mere

SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK

SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf. +45 3334 4000 J.nr. 171898 13. april 2018 SKABELON FOR PRIVATLIVSPOLITIK 1. BESKYTTELSE AF DIT PRIVATLIV SK Forsyning A/S tager behandling af dine persondata alvorligt.

Læs mere

Persondatapolitikken er godkendt på Horsens HF & VUCs bestyrelsesmøde den 14. juni 2018.

Persondatapolitikken er godkendt på Horsens HF & VUCs bestyrelsesmøde den 14. juni 2018. Persondatapolitik for Horsens HF & VUC Baggrund for persondatapolitikken Horsens HF & VUCs persondatapolitik er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU)

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling

PERSONDATAPOLITIK. Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling PERSONDATAPOLITIK Håndtering af personoplysninger om kunder og samarbejdspartnere hos BOXITs containerafdeling Denne politik er en del af Boxits, herefter virksomheden, samlede dokumentation for, at virksomhedens

Læs mere

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel

Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel Svanningevej 2 DK-9220 Aalborg Øst Tel. +45 98 15 95 00 www.tt-coil.dk ttcoil@tt-coil.dk 1 Privatlivspolitik for tt coil as Denne privatlivspolitik om behandlingen af persondata er opdateret d. 14.05.2018.

Læs mere

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER

BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER OM KUNDER I REFA DATTERSELSKABER 1. INTRODUKTION 1.1 Denne informationsskrivelse har til formål at oplyse dig om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, som vi har

Læs mere

Persondatapolitik for Tørring Gymnasium 2018

Persondatapolitik for Tørring Gymnasium 2018 Persondatapolitik for Tørring Gymnasium 2018 Baggrund for persondatapolitikken Tørring Gymnasiums persondatapolitik er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa- Parlamentets og Rådets forordning

Læs mere

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit

Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Information om behandling af persondata i Jyske Realkredit Generel oplysningspligt Inden Jyske Realkredit agerer som dataansvarlig, skal du efter Databeskyttelsesforordningen have oplyst hvordan og hvornår,

Læs mere

Persondatapolitik til medarbejdere

Persondatapolitik til medarbejdere Persondatapolitik til medarbejdere Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Aarhus HF og VUC ( vi ) indsamler og bruger dine personoplysninger som led i Aarhus HF og VUC personaleadministration. I det

Læs mere

Persondatapolitik på Gentofte Studenterkursus

Persondatapolitik på Gentofte Studenterkursus Persondatapolitik på Gentofte Studenterkursus Baggrund for persondatapolitikken Gentofte Studenterkursus persondatapolitik er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa- Parlamentets og Rådets

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5

PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE. Side 1 af 5 PRIVATLIVSPOLITIK SAFESHARE Side 1 af 5 1 DATAANSVARLIG OG DATABEHANDLER 1.1 PDO Group ApS er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, der indsamles og behandles om kunder og brugere af

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE

Nexø Frikirke. PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE PRIVATLIVSPOLITIK i NEXØ FRIKIRKE 1 INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 1 Definitioner... 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger, som vi behandler om dig...

Læs mere

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf.

Hvis vi har brug for yderligere oplysninger end angivet ovenfor, vil vi orientere dig herom ved indsamlingen heraf. Persondatapolitik Dataansvarlig ITD Forsikringsmægler A/S Lyren 1 6330 Padborg Danmark CVR-nummer: 38725440 1. Introduktion Denne persondatapolitik (herefter benævnt Politikken") beskriver, hvordan ITD

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE PÅ KRENKERUP GODS

PERSONDATAPOLITIK FOR KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE PÅ KRENKERUP GODS PERSONDATAPOLITIK FOR KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE PÅ KRENKERUP GODS Som følge af vores samarbejde behandler vi personoplysninger om dig. Denne persondatapolitik beskriver, hvordan vi behandler

Læs mere

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger

Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Juridisk kontor Regionssekretariatet Skottenborg 26 8800 Viborg Borgerens rettigheder, når regionen behandler personoplysninger Når regionen behandler oplysninger om borgere, har borgerne nogle rettigheder,

Læs mere

Vi opfordrer dig til, at du alene angiver personoplysninger, der er relevante for ansøgningen.

Vi opfordrer dig til, at du alene angiver personoplysninger, der er relevante for ansøgningen. Det Saxild ske Familiefond - Ansøgningsblanket (Formål A) Vi opfordrer dig til, at du alene angiver personoplysninger, der er relevante for ansøgningen. Ansøgning til Det Saxild ske Familiefond om økonomisk

Læs mere

Persondatapolitik. Formålet med persondatapolitikken er at fastlægge rammerne for behandling af personoplysninger på Kolding Gymnasium.

Persondatapolitik. Formålet med persondatapolitikken er at fastlægge rammerne for behandling af personoplysninger på Kolding Gymnasium. Baggrund for persondatapolitikken Kolding Gymnasiums persondatapolitik er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa- Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse

Læs mere

Persondatapolitik for Aabenraa Statsskole

Persondatapolitik for Aabenraa Statsskole Persondatapolitik for Aabenraa Statsskole Baggrund for persondatapolitikken s persondatapolitik er udarbejdet i overensstemmelse med kravene i Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE

PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE PRIVATLIVSPOLITIK FOR VÆRFTET NEXØ KRISTNE SKATECENTER, LEGELAND OG CAFE INDHOLDSFORTEGNELSE: 1 Generelt... 3 2 Definitioner 3 3 Formål med behandlingen af dine personoplysninger... 4 4 De personlige oplysninger,

Læs mere

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen.

Kontaktoplysninger LiebhaverSkovfogeden er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine persondata behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Persondatapolitik Vi tager din databeskyttelse alvorligt Vi behandler persondata og har derfor vedtaget denne privatlivsbeskyttelsespolitik, der fortæller dig, hvordan vi behandler dine data. Kontaktoplysninger

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

Bekendtgørelse om opgaver og ansvar for behandlingen af personoplysninger i det fælles datagrundlag for unges uddannelse og beskæftigelse

Bekendtgørelse om opgaver og ansvar for behandlingen af personoplysninger i det fælles datagrundlag for unges uddannelse og beskæftigelse Bekendtgørelse om opgaver og ansvar for behandlingen af personoplysninger i det fælles datagrundlag for unges uddannelse og beskæftigelse I medfør af 15 e, stk. 4, i bekendtgørelse af lov om kommunal indsats

Læs mere

Uddrag af persondataloven

Uddrag af persondataloven Uddrag af persondataloven Behandling af oplysninger 5. Oplysninger skal behandles i overensstemmelse med god databehandlingsskik. Stk. 2. Indsamling af oplysninger skal ske til udtrykkeligt angivne og

Læs mere

Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig

Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig Juridisk kontor Regionssekretariatet Skottenborg 26 8800 Viborg Dine rettigheder, når regionen behandler oplysninger om dig Når regionen behandler oplysninger om dig, har du nogle rettigheder, som vi har

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS

PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 348-203194 KSO/kso 27.06.2018 PERSONDATAPOLITIK Behandling af personoplysninger om ansøgere til stillinger hos Seafood Sales ApS 1. Indledning Seafood Sales er meget opmærksom på behovet for hensigtsmæssig

Læs mere

Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger Behandling af personoplysninger Orientering til kunder om Zibo Athene A/S behandling af personoplysninger. Nærværende dokument er en information til dig som kunde hos Zibo Athene A/S (herefter Zibo Athene)

Læs mere

Ecofleet. Persondataforordningen Kort fortalt. Del 1. Peter Dam Nordic Project Manager

Ecofleet. Persondataforordningen Kort fortalt. Del 1. Peter Dam Nordic Project Manager Ecofleet Persondataforordningen Kort fortalt Del 1 Peter Dam Nordic Project Manager Del 1: Hvad er Persondataforordningen? Hvilke rettigheder har den registrerede? Del 2: Hvilke data behandler Ecofleet

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK. Telefon: (hovedmail):

PERSONDATAPOLITIK. Telefon: (hovedmail): Indholdsfortegnelse: A. Formål B. Formelle oplysninger C. Persondata overordnet D. Typer af persondata E. Formål F. Den registreredes rettigheder G. Behandlingsregler - generelt H. Behandlingsregler i

Læs mere

Behandling af personoplysninger

Behandling af personoplysninger D-05-18-3586 Version 1.0 Behandling af personoplysninger Her kan du læse om Rønne Havn A/S persondatapolitik - herunder hvilke oplysninger vi registrerer om dig, og hvordan vi bruger oplysningerne INTRODUKTION

Læs mere