Formandsskabet havde ved udsendelsen ingen kommentarer til referatet. Referatet forelægges til underskrivelse på mødet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsskabet havde ved udsendelsen ingen kommentarer til referatet. Referatet forelægges til underskrivelse på mødet."

Transkript

1 Sønderborg, d. 18. november 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk Universitet Tanja Maria Have, Commocean Jonas Ravn, Alssundgymnasiet Nadia Pawlowski, Alssundgymnasiet Peter Andreas Rasmussen, Alssundgymnasiet Bjarne Toft, Alssundgymnasiet Sekretær: Per Møller, rektor Protokolfører: Jens Verdoner, uddannelsesleder REFERAT FRA MØDE I ALSSUNDGYMNASIETS BESTYRELSE DEN 9. JUNI 2016 (KL. 17:00 20:00) Referat: Ingen afbud, alle mødt. 1. Underskrivelse af referat af mødet den 7. april 2016 Formandsskabet havde ved udsendelsen ingen kommentarer til referatet. Referatet forelægges til underskrivelse på mødet. Referatet underskrevet. 2. Meddelelser Status vedrørende skolens pædagogiske og administrative arbejde v/rektor 1) Pædagogisk udviklingsprojekt: Læringsløft med eleven i centrum. Aktionslæringsprojekt med supervision skudt i gang med seminar i Mommark /5. Projektet løber over de næste år. 2) Vi deltager i Undervisningsministeriets udviklingsprojekt med fokus på ledelsesfeedback i kvalitetsudviklingen. 3) Årsvikar fastansat, ny fransklærer ansat, timerest i idræt. Dels pga. pensionering, dels pga. udvidelse af kapacitet. 4) Ny IT-supporter fra IT-Center Fyn pr. 1. maj 5) Gymnasiereform vedtaget. Flere detaljer følger. 6) Bestyrelsessammensætning: Der mangler fortsat kvindelige medlemmer af bestyrelsen. 7) Konsekvenser af den nye EU-persondataforordning. Der har været problemer med systemgodkendelsen af det studieadministrative system Lectio. Det ser dog på nuværende tidspunkt ud til at blive løst inden deadline 1. juli Der samarbejdes med ca. 60 andre gymnasier om en løsning hvor PwC står for systemgodkendelsen. SU-referater af 29. april 2016 og 27. maj 2016 Alssundgymnasiet Sønderborg Grundtvigs Allé Sønderborg Telefon: ags@ags.dk

2 Underskrevet referat SU-møde 29. april 201 Underskrevet referat SU-møde 27. maj 201 Arbejdspladsvurdering 2016 behandlet på møderne og nedsættelse af underudvalg for udarbejdelse af handleplaner. Hertil drøftelser af personalesituationen set i lyset af den 7. klasse. 3. Regnskab og budgetopfølgning for 1. kvartal 2016 Administrationen har udarbejdet regnskab og budgetopfølgning for 1. kvartal Budgetopfølgningen baserer sig på det senest opdaterede takstkatalog fra UVM af 14. april Budgetopfølgningen blev forelagt for SU den 29. maj SU havde ingen kommentarer til denne. Rektor indstiller, at regnskabet og budgetopfølgningen for 1. kvartal 2016 godkendes. Budgetopfølgning 1. kvt Budgetopfølgning 1kvt 2016.pdf Rektor redegjorde for udviklingen i regnskabet og estimatet for resten af året i forhold til det vedtagne budget. Der er kun små bevægelser, som ligger indenfor almindelig usikkerhed. I budgetopfølgningen er der taget hensyn til den 7. klasse og de deraf henførbare ansættelser (dog ikke timeresten i idræt). Elevtal er også korrigeret. Der er god likviditet også mere end nødvendigt i forhold til betalingsevne og sæsonudsving. 4. Renoveringsplaner Som følge af drøftelserne ved sidste bestyrelsesmøde nedsatte rektor et byggeudvalg bestående af lærere, elever og ledelsesrepræsentanter, der har haft to møder siden sidste bestyrelsesmøde (det sidste møde sammen med en arkitekt fra arkitektfirmaet Archinet). Parallelt hermed er der opstillet en række forskellige grove beregninger til at belyse den økonomiske side af planerne. Formanden indstiller, at bestyrelsen drøfter og igangsætter den videre proces med beslutning om niveauet på den økonomiske ramme for renoveringsplanerne. Mødereferatet fra indledende byggeudvalgsmøder, overslag på størrelsesordener og økonomiovervejelser Opsummering af udsagn fra to byggeu Overslag Archinet.pdf Økonomiovervejelser.pdf Rektor redegjorde for processen med nedsættelse af byggeudvalg, samt samarbejde med arkitekt fra Archinet. Der havde været afholdt et møde med interesserede lærere (byggeudvalg) 9. maj, et efterfølgende møde mellem ledelsen og arkitekt fra Archinet 12. maj og et møde mellem arkitekten og byggeudvalg 26. maj på baggrund af dette arbejde har Archinet lavet nogle overslag og foreløbige beskrivelser til bestyrelsesmødet.

3 Bjarne Toft redegjorde for, hvordan møderne var forløbet. Der har indtil videre været et løst arbejde i udvalget. Der var mange enkeltmarkeringer / ønsker, men grundlæggende enighed om mere lys og mere indbydende områder, samt bevaring af gademiljøet som den oprindeligt tænkte landsby med huse. Bjarne Toft opfordrede til, at man indkaldte til inspiration udefra i forbindelse med en længere proces, samt en sammentænkning af en renovering af husene med det samlede renoverings- og investeringsbehov for skolen i et længere tidsligt perspektiv. Tanja Have opfordrede, til at byggeudvalgets ideer blev samlet, beskrevet og prioriteret inden der kom en arkitekt på banen, så udvalgets proces blev respekteret. Bestyrelsen drøftede den videre proces og den økonomiske side af projektet. Der var opbakning til videre at undersøge og konkretisere projektet og bestyrelsen var indstillet på at bruge det nødvendige beløb til denne afklaring. Rektor opfordres til at arbejde videre med processen og præsentere et konkret projekt og beslutningsgrundlag indenfor ca. et halvt år (dvs. december/januar). 5. Evaluering af indsatsområder i rektors resultatlønskontrakt 2015/16 Rektors beskrivelse af målopfyldelsen vedrørende indsatsområderne i resultatlønskontrakten for 2015/2016 forelægges bestyrelsen til orientering og drøftelse. Formanden indstiller, at bestyrelsen drøfter graden af målopfyldelse i henhold til bemyndigelsen af 27. juni Bemyndigelsen af 27. juni Bemyndigelse til at indgå resultatkontrakt Kontrakten fra 15/16 inkl. evaluerende kommentarer sendes separat. Rektor gennemgik evalueringsrapporten for resultatkontrakten for 15/16. Basisrammen: Kvalitetssikringssystem o Teamsamarbejde har været evalueret og der er igangsat en ny teamstruktur, som forventes at kunne bidrage til bedre læring og trivsel. o Skolens løfteevne behandles i underudvalg. Her kigges både på de almindelige gennemsnit af forskellige karakterer, men også på de socioøkonomiske baggrundsvariable for skolens elever. o Overgang til videregående uddannelser. UVM opgør overgangen med 27 mdr. forsinkelse. I 2012 valgte mange studenter fra AGS en teknisk eller naturvidenskabelig bachelor som videregående eksamen. Det var ikke helt så udtalt i Fortsat arbejde med skolens arbejdsmiljø o Der er arbejdet med opfyldelse og afslutning af handleplan for trivselsundersøgelsen fra 2014, samt iværksat en APV i marts o Rektor redegjorde for udviklingen mellem 2014 og 2016 på forskellige parametre. o Fra næste måling forventes skolen at overgå til at bruge et skema, der er udviklet i samarbejde mellem Tage Søndergaard og GL: Professional kapital. Arbejde med ungeprofilen o Skolen har fokuseret på søvn og stress i forgangne skoleår. Der gennemføres en ETU i efteråret 2016 som kan give input til det videre arbejde.

4 Markedsføringsplan o Den strukturerede og evidensbaserede tilgang til markedsføring af skolen er fastholdt og videreudviklet. F.eks. har der i forbindelse med AGS rykker ud været indsamlet data om grundskoleeleverne i de besøgte afgangsklasser. Det samme har været gjort i forbindelse med åbent hus. Der har været en stigning i antallet af 1. prioritetsansøgere. Ekstrarammen: Tilrettelæggelse af skolens lektiecafé o Studiecafé udviklet i PF som en indlejret model i skemaet (2. modul med elever fra en studieretningsfamilie) med tilstedeværende lærere i udvalgte fag. Initiativet fastholdes næste år dog med mindre justeringer på baggrund af evalueringerne. Fastholdelsesstrategi o Benchmarkingundersøgelse, samt arbejde med studievejledning. Strategi udarbejdet og uploadet til hjemmeside Bestyrelsen vurderede på baggrund af drøftelse og uddybning, at den samlede procentsats for opfyldelse fastsættes til 93 %. 6. Drøftelse af indsatsområder i rektors resultatkontrakt 2016/2017 STUK har ved udsendelsen af nærværende dagsordenen endnu ikke udsendt bemyndigelsen for næste skoleår, hvorfor der ikke er udarbejdet et endeligt kontraktforslag. Formandskabet har derfor i samarbejde med rektor udarbejdet en bruttoliste af mulige temaer for resultatkontrakten 2016/2017. Formanden indstiller, at bestyrelsen drøfter bruttolisten, og at formandskabet på baggrund af disse drøftelser udarbejder et udkast til kontrakt til drøftelse og beslutning ved næstkommende bestyrelsesmøde Status på bemyndigelse og bruttoliste af temaer til resultatkontrakten Status bemyndigelse.pdf Bruttoliste af temaer til resultatkontrakt 20 Der foreligger endnu ingen bemyndigelse fra UVM, så drøftelsen er betinget af dette. Bestyrelsen drøftede input til kontrakt for 16/17, samt evalueringsformer. Generel drøftelse af at målene ikke bliver for detaljerede, men at rektor gives nogle overordnede mål som kan brydes ned og arbejdes ind i organisationen. Rektor skal ikke være udførende i detaljen. Arbejde med et overordnet perspektiv. Bestyrelsen påser løbende, at der er drift og aktivitet på de udvalgte områder. Formandskabet udarbejder på baggrund af disse drøftelser et udkast til kontrakt til drøftelse og beslutning ved næstkommende bestyrelsesmøde 7. Ændring i bestyrelsens sammensætning Line Frølund Christensen bliver student i juni 2016 og udtræder herefter af bestyrelsen. Jonas Ravn fortsætter i bestyrelsen med stemmeret. Elevrådet har udpeget Nadia Pawlowski (ux18) som nyt medlem af bestyrelsen. Rektor indstiller, at stemmeretten med virkning fra skoleåret 2016/2017 overdrages til Jonas Ravn og at Nadia Pawlowski indtræder i bestyrelsen med virkning fra det kommende skoleår. Line takkes for hendes arbejder og Nadia bydes velkommen.

5 8. Mødeplan Administrationen har udarbejdet et forslag til mødeplan for bestyrelsen for skoleåret Rektor indstiller, at mødeplanen godkendes. Mødeplan for bestyrelsen Mødeplan docx Mødeplan godkendt. 9. Eventuelt intet

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 8. juni 2017 (kl. 17:00 20:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 8. juni 2017 (kl. 17:00 20:00) Sønderborg d. 9. juni 2017 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 11. juni 2015 (kl. 17:00 20:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 11. juni 2015 (kl. 17:00 20:00) 12. juni 2015 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 12. juni 2014 Kl 12. juni 2014 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak - mødt Claus Christensen, Broager skole - mødt Tage Petersen, Sønderborg Kommune - mødt Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2017 (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2017 (kl. 17:00 19:30) 15. marts 2017 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) - afbud Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg,

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 7. juni 2012 12. juni 2012 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Ole Daugbjerg, Danfoss (formand) Tharben Hansen, journalist (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Karen Marie Hougaard, Hørup Centralskole

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2018 (kl. 17:00 19:30)

Dagsorden til møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 22. marts 2018 (kl. 17:00 19:30) 15. marts 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 7. april 2016 (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 7. april 2016 (kl. 17:00 19:30) 8.april 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat fra møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 26. marts 2015 (kl. 17:00 19:30)

Referat fra møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 26. marts 2015 (kl. 17:00 19:30) 27. marts 2015 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune - afbud Arne Bilberg,

Læs mere

Elevrådet har valgt Jonas Ravn, og ikke som tidligere annonceret Emil Christensen. Jonas blev budt velkommen af den samlede bestyrelse.

Elevrådet har valgt Jonas Ravn, og ikke som tidligere annonceret Emil Christensen. Jonas blev budt velkommen af den samlede bestyrelse. Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk Universitet

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Sønderborg Statsskole

Sønderborg Statsskole Sønderborg Statsskole Alment Gymnasium og HF-kursus Rektors resultatlønskontrakt for skoleåret 2018-2019 Formål med resultatlønskontrakten (ifølge Undervisningsministeriet) De primære formål med resultatlønskontrakten

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 10. september 2018 Mødested: Århus Katedralskole Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 19.00 Til stede: Per Krogh Hansen (formand), Niels Erikstrup

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskab fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Ref. af bestyrelsesmøde Mandag 3.10.2011 Kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Tine Clausen, Theis Jensen, Erik Carter, Ellen Sørensen, Leise Buhl Jensen, Henrik Andreasen, Vibeke Grave,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2016-17 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde

Bestyrelsen. Referat af bestyrelsens 42. møde Referat af bestyrelsens 42. møde Bestyrelsen Mandag den 26. september kl. 15.30 17.30 Herning Gymnasium lokale 21.72 Bestyrelsen består af: Alex Nielsen Dorte West Erik Søgaard Harald Mikkelsen Mette Gottlieb

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber.

Rosborg Gymnasium & HF skaber dygtige, engagerede og nysgerrige unge, der lærer og udvikler sig sammen med andre i forpligtende fællesskaber. Rosborg Gymnasium & HF Resultatlønskontrakt 2018-19 Formål Formalet med resultatlønskontrakten er at understøtte dialogen mellem bestyrelsen og gymnasiets daglige ledelse om hvilke indsatser, der skal

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 26. september 2013 Fraværende: Martin Schwebs Rasmussen Dagsorden: 1. Underskrivelse af referat af mødet den 6. juni 2013 Referatet er forhåndsgodkendt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 13. december 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Referat fra fusionsbestyrelsesmøde

Referat fra fusionsbestyrelsesmøde Referat fra fusionsbestyrelsesmøde Afbud fra: Anders Olesen Thomas Pallensen med på skype d. 4. september kl. 16:00 19:00 Studentervænget 2, lokale N24 i Science 1. Økonomiopfølgning på de to gymnasier

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2016 Fraværende: Anders Gadegaard, Nicolai Ørsted og Marianne Bennetzen Efter bestyrelsen havde besigtiget forbedringer af inde og udearealer

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38.

Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl i lok. C 38. Referat af bestyrelsesmøde Aabenraa Statsskole onsdag den 18. juni 2014 kl. 15.00 18.00 i lok. C 38. Til stede: Ole Daneved (OD, rektor), Torben Bjerring (TB, vicerektor), Birthe Friis Mortensen (BFM),

Læs mere

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium Resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 2017-18 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste

Læs mere

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler

Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl i lokale Referat. Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Bestyrelsesmøde 20. september 2016 kl. 17-19 i lokale 13.28 Afbud fra Dorthe Wille og Alex Bingler Referat Orientering fra formanden Lectio er systemrevideret og godkendt. UU giver i sit hæfte Fremtidsparat,

Læs mere

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen

Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 28. september 2015 Fraværende: Rolf M. Petersen, Mette Morsing og Marianne Bennetzen Formanden indledte med at byde Helle Enkelund velkommen i bestyrelsen.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 18. juni 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium

Afrapportering, resultatløn, rektor, Midtfyns Gymnasium 1 Grundlag Ministeriet for Børn og Undervisning (Lov- og Kommunikationsafdelingen): Bemyndigelse til at indgå resultatlønskontrakter med institutionens øverste leder og øvrige ledere, samt retningslinier

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017.

Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Evaluering af resultatkontrakt for direktør Inge Prip 1.1.2017 31.12.2017 - godkendt på bestyrelsesmødet den 23. marts 2017. Denne resultatlønskontrakt er indgået mellem Erhvervsskolens bestyrelse og direktør

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl. 16.00 20.30. Afbud: Ingen. Jakob Schow-Madsen måtte gå efter behandlingen af punkt 4, Anne-Marie Illum, Arne Kjær

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.12. 2018 kl. 16.30

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 22. september 2015

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 22. september 2015 Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 22. september 2015 I mødet deltog Peder Østergaard, Thomas Bloch Ravn, Anne Storm Rasmussen, Frederik J. Jensen, Noah F. Nayberg, Dorte Fristrup

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 30.05.2016 kl. 16.00 kl. 18.30 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Louise Langkjær Kloster Anders Malle Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat. Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 21. september 2016 kl. 17.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Henriette Selck, Bjarne Thams, Christina Tornquist (uden stemmeret), Bo Nygaard Larsen, Ellen Thomsen Elevrep.: Christian

Læs mere

TG S KVALITETSSYSTEM

TG S KVALITETSSYSTEM November 2018 TG S KVALITETSSYSTEM TG s kvalitetssystem angiver, hvorledes TG opfylder 2017 bekendtgørelsens krav om fastlæggelse og anvendelse af et system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse samt

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 15. december 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 22.03.2018 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Ibsen Rishøj Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Resultatlønskontrakt For rektor Kirsten Danving for 2019 Grundlag og rammer Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelserne ved selvejende institutioner til at indgå resultatlønskontrakt med institutionens

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch

Espergærde Gymnasium og HF. Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch 2015 / 2016 Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for Rektor Henrik B. Bæch Espergærde Gymnasium og HF Resultatkontrakt for rektor Henrik B. Bæch. Bestyrelsen for Espergærde Gymnasium og HF har besluttet,

Læs mere

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage:

SCT. KNUDS GYMNASIUM Læssøegade 154, 5230 Odense M. - Tlf Fax Homepage: Rektor Odense, den 11. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen ved Sct. Knuds Gymnasium onsdag. d 18. september 2013 kl. 16.00-18.00 Afbud fra: Kurt Houlberg, Jørgen Povlsen, Hjalte Hansen Dagsorden

Læs mere

4. Gefion Talent: 2. Fortsat udvikling og evaluering af 2. Frafaldsbekæmpelse: forsøg med karakterfri klasser

4. Gefion Talent: 2. Fortsat udvikling og evaluering af 2. Frafaldsbekæmpelse: forsøg med karakterfri klasser anvendes på skolen under lærerb) Udvikling og implementering af ny supervision for 1.g og 30 % i 2.g. I 3.g progressionsplan for elevernes skriftlige oml æg ges 15 % af det skriftlige arbejde arbejde i

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

PROTOKOL. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl PROTOKOL for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium 21.03.2016 kl. 19.00 kl. 21.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Jytte Nielsen Magnus Riskjær Andreas Frost Andersen Lars Kold Jensen Thomas Frost

Læs mere

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018

Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Gefion Gymnasiums Selvevaluering 2018 Årlig selvevaluering Indledning Gefion Gymnasiums kommissorium tilsiger, at der skal laves en årlig selvevaluering hvortil der skal udarbejdes handleplaner. Handleplanerne

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af lovbekendtgørelse nr. 1143 af 23. oktober 2017, med de ændringer, der følger af lov nr. 65 af 30. januar 2018

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 27. september 2012

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 27. september 2012 Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse torsdag den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Underskrivelse af referat af mødet den 7. juni 2012 Referatet er forhåndsgodkendt og forelægges til underskrivelse

Læs mere

Dagsorden for mødet den 09-06-2015 Kl. 16.00 18:30 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 09-06-2015 Kl. 16.00 18:30 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 23. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 09-06-2015 Kl. 16.00 18:30 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 6 9-2011 kl. 17.

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 6 9-2011 kl. 17. DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 6 9-2011 kl. 17.00 Medlemmer: Karen Damsgaard Birger Hansen Torben Iversen Susanna Lange Jonna Lynge Kristian Knakkergaard Nielsen Vagn

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 13. december 2013 Bestyrelsesmøde nr. 33, torsdag den 12. december 2013 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Bo Hilsted, Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Isabella

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 16. JUNI, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 16. JUNI, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 16. JUNI, 2015 Til stede: Steffen Lange, Huno K. Jensen, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Thea Karoline Marx, Mette Hosbond Kristensen

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 4. juni 2018 Mødetidspunkt: kl. 16:15 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i punkt 1, 2, 3 og 4. Til stede: Per Krogh Hansen (formand),

Læs mere

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt

Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Målopfyldelse af rektors resultatlønskontrakt Nedenstående er et resumé af målopfyldelsen af den resultatlønskontrakt, der er indgået mellem bestyrelsen og rektor for skoleåret -2016. Indsatsområder A.

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 17. september 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Helle Lundgreen,

Læs mere

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen.

3. Økonomiopfølgning 2012 Administrationschef Jens Otto Hundsdahl redegør på mødet for forårsopfølgningen. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 14. maj 2012, klokken 15.00 17.00 Mødet foregår i mødelokalet på VUC i Holstebro 1. Godkendelse af referat Der er ikke indkommet kommentarer til sidste referat 2.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014

Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014 Referat af møde i bestyrelsen for Århus Statsgymnasium den 23. september 2014 I mødet deltog Peder Østergaard, Thomas Bloch Ravn, Anne Storm Rasmussen, Ejgil Rahbek, Torben Jensen, Helle Richardt, Per

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN

VIRUM GYMNASIUM / BESTYRELSEN Dagsorden til bestyrelsesmødet den 26. maj 2015 kl. 17.00 20.00 på Virum Gymnasium. Under mødet vil der blive serveret en let anretning. Mødested: lærerværelset 1. Kommentarer til dagsorden 2. Godkendelse

Læs mere

A Basisramme Jf. bemyndigelsen: Basisrammen skal afspejle institutionens udfordringer, kortsigtede som langsigtede.

A Basisramme Jf. bemyndigelsen: Basisrammen skal afspejle institutionens udfordringer, kortsigtede som langsigtede. 1 For alle resultater er der leveret dokumentation til formandskab. A Basisramme Jf. bemyndigelsen: Basisrammen skal spejle institutionens udfordringer, kortsigtede som langsigtede. Indsatsområde: Studieparathed

Læs mere

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19

Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Rektors resultatlønskontrakt for 2018/19 Resultatlønskontrakten skal medvirke til at styrke åbenhed og gennemskuelighed på (SG) samt understøtte rektors indsats for at opnå de opstillede mål for skoleåret

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE

AALBORG KATEDRALSKOLE AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. september 2016 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft,

Læs mere

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018

Brev af 12. februar 2018 orienteret om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen for 2017 og 2018 ÅRHUS STATSGYMNASIUM DAGSORDEN, BESTYRELSESMØDE 21. marts 2018 Dagsorden: 1. Brev fra Undervisningsministeriet med orientering om regnskabsaflæggelsen for 2016 og særlige forhold vedrørende regnskabsaflæggelsen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret

Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret Aftale om resultatløn mellem bestyrelsen for Rødkilde Gymnasium og rektor Kristine Kortnum for skoleåret 2018-2019 Baggrund og indledning: Denne aftale er baseret på Ministeriet for Børn og undervisningsministeriets

Læs mere

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel]

Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF. [Dokumentets undertitel] Kvalitetssystem 2019 TÅRNBY GYMNASIUM & HF [Dokumentets undertitel] TG S KVALITETSSYSTEM På TG ønsker vi med vores kvalitetssystem at forbedre kvaliteten gennem systematiske evalueringer. De løbende evalueringer

Læs mere

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber

Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber Nordfyns Gymnasium Bestyrelsen Nye fællesskaber områder for perioden 2019 til 2022 Formål med de strategiske fikspunkter Oversigten skal fungere som et styringsredskab for bestyrelsen Oversigten skal understøtte

Læs mere

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium

Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium Kvalitetsudviklings-og evalueringsplan for Ordrup Gymnasium 2015-16 Ordrup Gymnasiums kvalitetsudviklings- og evalueringsplan indeholder udvalgte områder fra skolens evalueringsstrategi, en række områder

Læs mere

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019

REFERAT fra 1. ordinære bestyrelsesmøde i Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 Punkter til Dagsorden til 1. ordinære bestyrelsesmøde i 2019 1. Godkendelse af dagsorden ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen Hørning 2. Godkendelse af referat af 22.februar 2019 ved bestyrelsesformand Hans-Jørgen

Læs mere

Beskrivelse af systemets principper

Beskrivelse af systemets principper Gribskov Gymnasiums system til kvalitetsudvikling og resultatvurdering Systemet er baseret på Lov om de gymnasiale uddannelser og Bekendtgørelse om de gymnasiale uddannelser. Relevante paragraffer fremgår

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl , på Solrød Gymnasium

Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl , på Solrød Gymnasium Referat Bestyrelsesmøde d. 27. juni 2016 kl. 16.00, på Solrød Gymnasium Tilstede: Afbud: Referent: Henriette Selck, Bjarne Thams, Trine Pedersen, Christina Tornquist, Erik Vejlebo, Bo Nygaard Larsen. Ellen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

SELVEVALUERING GHG

SELVEVALUERING GHG SELVEVALUERING GHG 2017-18 I forbindelse med gymnasiereformen er der indført et nyt krav om, at gymnasierne som led i det samlede kvalitetsarbejde skal udarbejde en selvevaluering. Det fremgår af BEK nr.

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk):

Konkrete mål Målepunkter (milepæle) Evaluering Vægt. Udvikling af det sproglige studieområde/fremmedsprogene. særligt fokus på tysk): Rektors resultatkontrakt 1. august 2017 31. juli 2018 Kontraktgrundlag Kontraktgrundlaget er bemyndigelsesbrev af 27. juni 2013 fra Ministeriet for Børn og Undervisning til bestyrelser for almene gymnasier.

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted

Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Referat 1. juni 2011 Bestyrelsesmøde nr. 23, torsdag den 26. maj 2011 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionallé 14 i Rungsted Til stede Svend Erik Søegaard, Kirsten Horn, Jens Jakob Jakobsen, Karoline

Læs mere

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Resultatlønskontrakt

Resultatlønskontrakt Kalundborg den 3. december 2018 Resultatlønskontrakt 2018-2019 1. Grundlag og rammer for kontrakten Kvalitets- og tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har bemyndiget bestyrelsen af selvejede

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010.

Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag d. 14. september 2010. Jyllandsgade 2 DK-7600 Struer Tlf: 9785 4300 Fax: 9785 4133 struer-statsgym@stgym.dk www.struer-statsgym.dk Sagsbehandler: S: Dato 15.09.10 Referat af bestyrelsesmøde på Struer Statsgymnasium, tirsdag

Læs mere

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg

RESULTATLØNSKONTRAKT. for. Rektor Anders Kloppenborg BIRKERØD GYMNASIUM, HF, IB & KOSTSKOLE SØNDERVANGEN 56 - POSTBOKS 220-3460 BIRKERØD DANMARK RESULTATLØNSKONTRAKT for Rektor Anders Kloppenborg 17. december 2018 Grundlag og rammer Jf. skrivelse fra Ministeriet

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen torsdag den 27. september 2018 Til stede var: Annemari

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium

Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 1. oktober 2015 Resultatlønsaftale mellem bestyrelsen og rektor på Ordrup Gymnasium 2015-2016 Basisrammen Indsatsområde A: Studieparathed med 10 % Mål: der er gjort en indsats for, at den generelle studieparathed

Læs mere