Ansøger ønsker at skabe mulighed for at etablere et lagerhotel på ejendommen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ansøger ønsker at skabe mulighed for at etablere et lagerhotel på ejendommen."

Transkript

1 Baggrundsnotat til forslag til Kommuneplan 2011 Bilag 4 Ændringer for konkrete rammeområder På baggrund af henvendelser fra grundejere, ændret anvendelse af enkeltejendomme samt aktuel planlægning indeholder forslag til Kommuneplan 2011 forslag om rammeændringer for en række ejendomme og områder. Ændringerne og baggrunden herfor er beskrevet i tabel 1. Områderne er desuden vist på kortbilag. Der er vedtaget 8 kommuneplantillæg til Kommuneplan De er alle blevet indarbejdet i kommuneplanforslaget. Der er herudover udarbejdet 11 forslag til kommuneplantillæg til Kommuneplan 2009, som forventes at blive endeligt vedtaget i løbet af Disse kommuneplantillæg vil blive indarbejdet i Kommuneplan 2011 i forbindelse med den endelige vedtagelse af kommuneplanen. De endeligt vedtagne kommuneplantillæg og forslag til kommuneplantillæg til Kommuneplan 2009 fremgår af tabel 2. Tabel 1: Forslag til konkrete rammeændringer Navn Ramme i Kommuneplan Indre By Kalkbrænderihavnsgade 3, T1 matr.nr. 943 Østervold Kvarter, København Baggrund Forslag til ramme i Kommuneplan 2011 Ansøger ønsker at skabe mulighed for at etablere et lagerhotel på ejendommen. De tidligere banearealer langs Folke Bernadottes Allé og Kalkbrænderihavnsgade er delvist overflødiggjorte. S2* Der fastsættes en fælles ramme for matr.nr. 940 og 943 Østervold Kvarter, København. Der fastlægges følgende særlige bestemmelse: Forvaltningerne vurderer, at der kan placeres serviceerhverv på strækningen, herunder fx kontorerhverv, men også lagerfunktioner til betjening af nærområdet. Refshaleøen E1* / H1 Refshaleøens Ejendomsselskab ønsker udpegning af nye muligheder for etablering af husbåde, fx i Lynettehavnen, samt bredere anvendelsesmuligheder i eksisterende bygninger, fx institutioner og På matr.nr. 943 Østervold Kvarter, København, fastsættes den maksimale bebyggelsesprocent til 230. Ved etablering af lagerhotel på ejendommen skal der etableres i størrelsesordenen 1 parkeringsplads pr. 400 m2 etageareal. E1* / H1*. Der tilføjes følgende særlige bestemmelse for E1*- og H1*-området:

2 undervisning. Refshaleøens Ejendomsselskab ønsker desuden at kunne indrette boligfunktioner i tilknytning til virksomheder, jf. bestemmelserne for de kreative zoner. Økonomiforvaltningen vurderer, at det vil understøtte målsætningen om at kunne genanvende eksisterende funktionstømte bygninger at udvide de midlertidige anvendelsesmuligheder, hvis det er miljømæssigt forsvarligt. Der kan indrettes én boligfunktion i tilknytning til den enkelte virksomhed. Boligandelen må ikke overstige 40 procent af virksomhedens areal. Der må maksimalt etableres 50 boligfunktioner på hele Refshaleøen. Der tilføjes følgende særlige bestemmelse for E1*-området: Økonomiforvaltningen vurderer, at muligheden for kan etablere flere husbåde i området vil medvirke til at imødekomme efterspørgslen efter boliger på husbåde. Dokkerne i området kan anvendes til husbåde i overensstemmelse med bestemmelserne fastlagt for V-områder. Husbådene må maksimalt være 7 m høje. Økonomiforvaltningen vurderer desuden, at det vil understøtte områdets kreative vækstpotentiale at muliggøre boligfunktioner i lighed med de udpegede kreative zoner. Det lægges i den forbindelse til grund, at de tidligere industri- og havnefunktioner er fuldstændigt ophørt i området. Der anbefales, at der maksimalt kan etableres 50 boligfunktioner. Ordningen vil blive vurderet i forbindelse med Kommuneplan Endvidere udpeges den vestvendte kaj syd for Nordre Refshalebassin til husbåde. Lynettehavnen samt den vestvendte kaj nord for Nordre Refshalebassin kan ikke udpeges til husbåde, bl.a. pga. afstandskrav til fremtidige vindmøller på Refshaleøen, jf. forslag til kommuneplantillæg herom. Kommuneplanens generelle bestemmelser for midlertidige anvendelser i perspektivområder udvides til også at omfatte muligheden for institutioner og undervisning, hvis det er miljømæssigt forsvarligt. 2. Østerbro Svanemøllehallen O3 Bymidte Østerbrogade. Teknik- og Miljøforvaltningen er ved at overføre en del af ejendommen til vejareal, idet der er behov for parkeringspladser, bl.a. til Svanemøllehallen. O3 fastholdes. Afgrænsningen af bymidten Østerbrogade ændres, så ejendom udgår.

3 3. Nørrebro Rosenørns Allé 16 B5 Ansøger ønsker at skabe mulighed for at etablere en dagligvarebutik på op til m2 i karréen. Området ligger uden for centerstrukturen i Kommuneplan Der er dog allerede i dag en koncentration af butikker i området mellem Åboulevard, Rosenørns Allé og Julius Thomsens Gade, herunder bl.a. to større tøjbutikker, en møbelforretning samt række små udvalgsvarebutikker og en kiosk. Der er desuden et par restauranter i området. Der er skønnet m2 butiksareal. B5 Der udlægges et bydelscenter i området mellem Åboulevard, Rosenørns Allé og Julius Thomsens Gade. Det eksisterende butiksareal skønnes at være m2. Centeret kan maksimal udvides med m2. De maksimale butiksstørrelser til m2 og 500 m2 for dagligvare- hhv. udvalgsvarebutikker. Området ligger ved metrostation Forum, det tidligere radiohus, handelsskolen m.v. Rosenørns Allé er desuden udpeget som bydelscenter / lokalcenter i Frederiksberg Kommune. Heimdalsgade C1 Ansøger ønsker at ændre kommuneplanrammen fra C (boliger og serviceerhverv) til S (serviceerhverv). Ejendommen består af gamle industribygninger i rimelig god stand, som ikke er velegnede til boligformål, ligesom det er vanskeligt at indrette tilstrækkelige friarealer til boliger. S1 Farmaceutisk Fakultet/ Pharma Science Center Nørre Allé m.fl., matr Udenbys Klædebo Kvarter O4 Ansøger ønsker at opføre ny bebyggelse til universitetsformål. Der ønskes endvidere en reduceret parkeringsnorm i sammenhæng med det øvrige universitetsområde. O3* (O5* i tidligere rammesystem) Maksimale bebyggelsesprocent: 160 % Der fastlægges følgende særlige bestemmelse: For Nørre Campus (matr.nr. 6310, 2579, 5735, 6301 Udenbys Klædebo Kvarter, København) gælder følgende særlige bestemmelser:

4 A. Der skal etableres i størrelsesordenen 1 parkeringsplads pr. 250 m2 etageareal. Parkeringsdækningen beregnes under ét. B. Der kan i begrænset omfang etableres publikumsorienterede serviceerhverv såsom caféer, butikker og lignende i tilknytning til områdets funktion som universitets- og campusområde. Nørre Campus O4 og O5* Ansøger ønsker at opføre ny bebyggelse til universitetsformål. Der ønskes endvidere en reduceret parkeringsnorm i sammenhæng med det øvrige universitetsområde. O3* (O5* i tidligere rammesystem) Der fastlægges følgende særlige bestemmelse: For Nørre Campus (matr.nr. 6310, 2579, 5735, 6301 Udenbys Klædebo Kvarter, København) gælder følgende særlige bestemmelser: A. Der skal etableres i størrelsesordenen 1 parkeringsplads pr. 250 m2 etageareal. Parkeringsdækningen beregnes under ét. B. Der kan i begrænset omfang etableres publikumsorienterede serviceerhverv såsom caféer, butikker og lignende i tilknytning til områdets funktion som universitets- og campusområde. Rovsingsgade J1* Økonomiforvaltningen har gennemgået kommuneplanens områder udlagt til industri (J) og blandet erhverv (E). E1* Området langs Rovsingsgade indeholder ikke egentlige industrivirksomheder, og har som et område med blandet erhverv. Området anbefales derfor ændret til blandet erhverv (E).

5 4. Vesterbro / Kgs. Enghave Sommerstedgade 5-7 S2 Ansøger ønsker at konvertere en del af karréen fra erhvervsformål til boligformål. C3 Økonomiforvaltningen vurderer, at det er foreneligt med områdets karakter. Rammen ændres til C3, idet det bedre afspejler ejendommens faktiske bebyggelsesforhold (tæt bebyggelse med høj bebyggelsesprocent). Enghavevej 81 T1 Ansøger har indsendt projektforslag til opførsel af butik, idrætshal m.v. Ejerfuldmagt foreligger. S1 Lokalcenteret udvides til også at omfatte ejendommen. Tømmergraven Areal udpeget til husbåde (V) Administrativ justering: Udpegning af vandarealer til husbåde justeres, så der er sammenhæng til brygger. Karens Minde mv. O1 Administrativ justering: I forbindelse med Kommuneplan 2009 besluttede Borgerrepræsentationen at ændre Tippen og et areal i Karens Minde til O1. I den forbindelse kom forvaltningen ved en fejl til at flytte en del eksisterende institutioner fra O2 og O3 til O1. Det var ikke hensigten og rettes derfor i Kommuneplan O2 (O2 og O3 i tidligere rammesystem) Et areal syd for Ellebjergvej, øst for jernebanen, vest for Spontinisvej. Matr.nr Valby, København B1 Arealet fungerer i dag som parkeringsplads. I forbindelse med planlægning for Valby Idrætspark har kommunen overvejet at sælge arealet til bebyggelse. Arealet er ikke velegnet til boligformål, og anbefales derfor ændret til serviceerhverv (S) i lighed med de omkringliggende arealer langs Ellebjergvej. S1

6 5. Valby Parkstien 11 og 15 Matr.nr Vigerslev og 2107 Valby, København T3 Valby gasbeholder er blevet nedlagt. Der er ikke fastlagt en fremtidig anvendelse af ejendommen. For at muliggøre en anvendelse af ejendommen udlægges den til blandet erhverv (E). E1 Umatrikuleret vejareal ved Ellebjergvej / Gl. Køge Landevej - (ingen ramme) Arealet er umatrikuleret vejareal. For at muliggøre en udvikling af arealet, der ligger centralt i forhold til Valby Industrikvarter og Valby Idrætspark, udlægges det til blandet erhverv (E) i sammenhæng med naboområdet. E1 Danshøjvej 1, matr.nr. 124 Vigerslev, København m.fl. B2 Ejendommens anvendelse til lærlingehjem er ophørt. Det forventes dog fortsat anvendt til boligformål. B3 De faktiske bebyggelsesprocenter for de 4 matrikler i karréen er 104, 137, 185, 205. På baggrund af bebyggelsens karakter og ejendommenes bebyggelsesprocenter anbefales karréens ramme ændret fra B2 til B3. Roskildevej B1 Ansøger ønsker at etablere erhverv og detailhandel på Roskildevej Ejendommene langs Roskildevej er støjbelastede. Der er tidligere muliggjort serviceerhverv (S) på strækningen umiddelbart øst for de aktuelle ejendomme. S1 Udvidelse af bydelscenteret så det omfatter randbebyggelsen på begge sider af Roskildevej frem til Valby Langgade og Peter Bangs Vej Forvaltningen anbefaler, at ejendommen ændres til serviceerhverv (S), og at bydelscenteret udvides til at omfatte de nævnte ejendomme, samt randbebyggelsen på sydsiden af Roskildevej frem til Valby Langgade. 6. Vanløse Apollovej 28, matr.nr. 436 m.fl. B3 Ansøger ønsker at opføre en kontorbygning på S3

7 hjørnet af Apollovej og Vanløse Allé. Projektet, Hjørnestenen, bidrager til fornyelsen og omdannelsen omkring Vanløse Station og Vanløse Bymidte. Jernbane Allé 41-43, matr.nr. 3269, 13 cy Vanløse, København (andre?) C1 Ansøger ønsker at opføre en markant bygning med kontor og detailhandel ved Jernbane Allé. Projektet, V360, bidrager til fornyelsen og omdannelsen omkring Vanløse Station og Vanløse Bymidte. S3* Der kan i lokalplan fastlægges et byggefelt med en maksimal bygningshøjde på 40 meter. 7. Brønshøj / Husum Bystævneparken O2 Økonomiforvaltningen har gennemgået kommuneplanens områder udlagt til offentlige formål (O). B2 Bystævneparken anbefales ændret til område for boliger (B), idet det giver mulighed for at integrere andre boligtyper i området. 9. Amager Øst Sundby Gasbeholder T2* Sundby Gasbeholder er blevet nedlagt. Kulturarvstyrelen har afgjort at gasbeholderen ikke bliver ikke fredet. Ejendommens fremtidige anvendelse er ikke endeligt fastlagt. Der vurderes dog ikke hensigtsmæssigt fortsat at lokalisere virksomheder med særlige beliggenhedskrav på ejendommen. Strandlodsvej m.fl J2 Økonomiforvaltningen har gennemgået kommuneplanens områder udlagt til industri (J) og blandet erhverv (E). T2* Områdets særlige bestemmelse om mulighed for placering af virksomhed med særlige beliggenhedskrav udgår. Området er forsat omfattet af rækkefølgebestemmelser. E2 Der er ingen industrivirksomheder i området. Området omfatter kontorer, lokaler til tv-produktion, engroshandel m.v. Området ligger endvidere i umiddelbar nærhed til boligområder. Det anbefales

8 på den baggrund, at området udlægges til blandet erhverv (E). Amager Strandvej 20 64, J1 Økonomiforvaltningen har gennemgået kommuneplanens områder udlagt til industri (J) og blandet erhverv (E). E1 Den sydlige del af Prøvestenen H1*/ O1* Området er omfattet af rækkefølgebestemmelser Der er ingen forurenende virksomheder i områdets sydlige del. Området fremstår nedslidt. Området ligger endvidere i umiddelbar nærhed til det planlagte boligområde på den anden side af Amagerbanens trace. Det anbefales, at området udlægges til blandet erhverv (E). Et område på den sydlige del af Prøvestenen er omfattet af rækkefølgebestemmelser, idet der i første del af planperioden kan etableres havnerelaterede virksomheder samt rekreative arealer og en stor lystbådehavn. Økonomiforvaltningen anbefaler, at området udgår af rækkefølgen for byudvikling. Der er allerede etableret havnerelaterede virksomheder, og lystbådehavnen er muliggjort ved lokalplanlægning. Udviklingsmulighederne i området vurderes ikke at have et omfang som har regional betydning eller er væsentligt for kommunens rækkefølgeplanlægning. H1*/ O1* Området udgår af rækkefølgen for byudvikling 10. Amager Vest Parcelforeningen Kongelund, Kongelundsvej 115 O1 Ansøger ønsker status som boligområde i lighed med andre ikke-varige kolonihaveforeninger. B1* Der fastlægges følgende særlige bestemmelse: Områdets karakter som havehusområde søges opretholdt. Hørhusvej 7, matr.nr. 15 l O3 Ansøger ønsker at omdanne den tidligere S1

9 Sundbyvester, Københavm lokalpolitistation til kontorformål samt fitnesscenter og butikker. Ejendommen ligger i et udpræget boligområde mindre end m fra nærmeste station. Forvaltningen vurderer, at det er fornuftigt at genanvende bygningen til kontorformål eller boliger. Der er dog ikke grundlag for at etablere butikker. Det anbefales endvidere, at Biblioteksskolen umiddelbart syd omfattes af rammeændringen. Rammeændringen omfatter også Biblioteksskolen umiddelbart syd for ejendommen.

10 Tabel 2: Endeligt vedtagne kommuneplantillæg og forslag til kommuneplantillæg til Kommuneplan 2009 Navn Kort beskrivelse Tidsplan Endeligt vedtagne tillæg til Kommuneplan 2009 Dalslandsgade VVM udarbejdet af Miljøcenter Roskilde. Miljøcenter Roskilde bekendtgjorde kommuneplantillægget 7. december Marmormolen Fastlæggelse af C3* og S3* Vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 10. december Nordhavn/Krydstogt Fastlæggelse af T1* og H1*. Kommuneplantillæg med VVM samt lokalplan. Vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 11. februar Nordhavnsvej Plangrundlag for Nordhavnsvej (med lokalplan 445) Vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 29. april Panum Fastlæggelse af O5* Vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 20. maj Hvide Kødby Fastlæggelse af O5* med mulighed for grundskole Vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 4. november Sundholm Syd Fastlæggelse af B3* (med lokalplan 453) med en maksimal bebyggelsesprocent på 120 og en maksimal bygningshøjde på 8 etager. Vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 2. december Faste Batteri Fastlæggelse af C3* (med lokalplan 456) Vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 27. januar Forslag til tillæg til Kommuneplan 2009 Jagtvej 171 Fastlæggelse af C2* Forslag har været i offentlig høring frem til den 21. januar Det videre forløb afventer sag i Naturklagenævnet. Borgervænget Rigshospitalet Skelbækgade Fastlæggelse af C2, herunder ændret anvendelse og højere bebyggelsesprocent. Fastlæggelse af O5* med en maksimal bebyggelsesprocent på 260 og en maksimal bygningshøjde på 60 m. Lokalplan og kommuneplantillæg. Kommuneplantillægget fastlægger området til et S3* med maksimal bebyggelsesprocent på 250, samt ændret afgræsning af bydelscenter. Forslag vedtaget af Borgerrepræsentationen den 10. februar Forventes endeligt vedtaget af Borgerrepræsentationen i september Forslag fremlægges for Borgerrepræsentationen den 10. marts Forventes vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen i efteråret Forslag fremlægges for Borgerrepræsentationen den 10. marts Forventes vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 25. august Udvalgsvarebutikker over Fastlæggelse af rammer for udvalgsvarebutikker over m2 Forslag fremlægges for Borgerrepræsentationen

11 m2 Falckhuset Grønttorvet Nordhavn Byudvikling Vindmøller Amagerforbrændingen / Kraftværkshalvøen Niels Bohr Science Park Kommuneplantillæg og lokalplan. Kommuneplantillægget ændrer rammen til S3* med maksimal bebyggelsesprocent på 270 og maksimal bygningshøjde på 53 m. Justering af områdets rammer, rækkefølgeplan og detailhandelsbestemmelser. Fastlæggelse af C3*, C3*, C2*, T1-områder samt retningslinjer for byudviklingen. Fastlæggelse af rammer for Kalvebod Syd (O1*), Prøvestenen (O1*) og Lynetten (T*). Justering af områdernes rammer samt retningslinjer for vindmøller. Der udarbejdes desuden VVM-redegørelse for Kalvebod Syd og Prøvestenen er med VVM. VVM for Amagerforbrændingen udarbejdes af Miljøcenter Roskilde. Justering af rammer og retningslinjer. Københavns Kommune ændrer rammer og udarbejder lokalplan for hele Kraftværkshalvøen. Kommuneplantillæg og lokalplan. Kommuneplantillægget ændrer rammen fra S2 til O5. den 14. april Forventes vedtaget endelig den 22. september Forslag forventes vedtaget af Borgerrepræsentationen den 14. april. Forventes fremlagt til endelig godkendelse den 22. september. Forslag fremlægges for Borgerrepræsentationen den 5. maj Forventes vedtaget endeligt den 15. december Forslag forelægges Borgerrepræsentationen den 26. maj. Forventes vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 15. december Forslag forelægges Borgerrepræsentationen den 26. maj. Forventes vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 15. december Forslag forelægges Borgerrepræsentationen den 26. maj. Forventes vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 15. december Forslag forelægges Borgerrepræsentationen den 26. maj. Forventes vedtaget endeligt af Borgerrepræsentationen den 15. december 2011.

Kommuneplanens retningslinjer og rammer findes nu kun digitalt på følgende adresse.

Kommuneplanens retningslinjer og rammer findes nu kun digitalt på følgende adresse. KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til Bilag 2 - Digital kommuneplan Kommuneplanens retningslinjer og rammer findes nu kun digitalt på følgende adresse. www.kk.dk/kp11

Læs mere

TILLÆG NR. 29 TIL KOMMUNEPLAN 2011 KREATIVE ZONER. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 9. oktober 2014.

TILLÆG NR. 29 TIL KOMMUNEPLAN 2011 KREATIVE ZONER. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 9. oktober 2014. TILLÆG NR. 29 TIL KOMMUNEPLAN 2011 KREATIVE ZONER Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 9. oktober 2014. HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den

Læs mere

Tillæg nr. 22 til Københavns Kommuneplan 2005

Tillæg nr. 22 til Københavns Kommuneplan 2005 Tillæg nr. 22 til Københavns Kommuneplan 2005 I medfør af Lov om Planlægning (lovbekendtgørelse 81 af 21. juni 2007) ændres hovedstrukturens retningslinier for byudviklingspolitik, for rækkefølge for byudvikling

Læs mere

Høringssvar til. Forslag til Kommuneplanstrategi 2018 for København. Fokus Asset Management A/S. 20. november Lasse Kronholm

Høringssvar til. Forslag til Kommuneplanstrategi 2018 for København. Fokus Asset Management A/S. 20. november Lasse Kronholm Høringssvar til Forslag til Kommuneplanstrategi 2018 for København Fokus Asset Management A/S 20. november 2018 Lasse Kronholm Middelfartgade 7+15 og Strandboulevarden 122 matr. nre. 4803, 5835 og 6221,

Læs mere

Bilag nr. 2 FAKTA Forslag til lokalplan med kommuneplantillæg for Den Hvide Kødby (herunder Den Grå Kødby)

Bilag nr. 2 FAKTA Forslag til lokalplan med kommuneplantillæg for Den Hvide Kødby (herunder Den Grå Kødby) Bilag nr. 2 FAKTA Forslag til lokalplan med kommuneplantillæg for Den Hvide Kødby (herunder Den Grå Kødby) Bydel: Vesterbro Beliggenhed/adresse: Halmtorvet, Skelbækgade, Ingerslevgade II samt det meste

Læs mere

NIELS BOHR SCIENCE PARK

NIELS BOHR SCIENCE PARK FORSLAG TIL KOMMUNEPLAN TILLÆG FOR NIELS BOHR SCIENCE PARK Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xx 2010 Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 20. juni 2012. Forslaget er i offentlighøring fra d.

Læs mere

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune

Tillæg nr. 28. til Kommuneplanen for Odense Kommune Tillæg nr. 28 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thomas B. Thriges Gade Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal

Læs mere

Bilag nr. 3 FAKTA Forslag til udarbejdelse af lokalplan Gammel Køge Landevej med tilhørende forslag til kommuneplantillæg. Bydel Valby.

Bilag nr. 3 FAKTA Forslag til udarbejdelse af lokalplan Gammel Køge Landevej med tilhørende forslag til kommuneplantillæg. Bydel Valby. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 12-03-2019 Bilag nr. 3 FAKTA Forslag til udarbejdelse af lokalplan med tilhørende forslag til kommuneplantillæg. Bydel Valby. GÆLDENDE LOKALPLANER

Læs mere

TILLÆG NR. 19 TIL KOMMUNEPLAN 2011 INDRE NORDHAVN. Vedtaget af Borgerrepræsentation den 28. november 2013. Center for Byudvikling, 12. december 2013.

TILLÆG NR. 19 TIL KOMMUNEPLAN 2011 INDRE NORDHAVN. Vedtaget af Borgerrepræsentation den 28. november 2013. Center for Byudvikling, 12. december 2013. TILLÆG NR. 19 TIL KOMMUNEPLAN 2011 INDRE NORDHAVN Vedtaget af Borgerrepræsentation den 28. november 2013. Center for Byudvikling, 12. december 2013. HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG?? Kommuneplantillæg Kommuneplanen

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Bilag nr. 3 FAKTA Forslag til udarbejdelse af lokalplan Gammel Køge Landevej med tilhørende forslag til kommuneplantillæg. Bydel Valby.

Bilag nr. 3 FAKTA Forslag til udarbejdelse af lokalplan Gammel Køge Landevej med tilhørende forslag til kommuneplantillæg. Bydel Valby. KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Byens Udvikling 01-10-2018 Bilag nr. 3 FAKTA Forslag til udarbejdelse af lokalplan med tilhørende forslag til kommuneplantillæg. Bydel Valby. GÆLDENDE LOKALPLANER

Læs mere

BLEGDAMSVEJ TREPKASVEJ. Matr. nr RYESGADE. Udenbys Klædebo Kvarter, København FREDENSGADE BLEGDAMSVEJ HØRINGSSVAR TIL KOMMUNEPLANSTRATEGI 2018

BLEGDAMSVEJ TREPKASVEJ. Matr. nr RYESGADE. Udenbys Klædebo Kvarter, København FREDENSGADE BLEGDAMSVEJ HØRINGSSVAR TIL KOMMUNEPLANSTRATEGI 2018 BLEGDAMSVEJ TREPKASVEJ Matr. nr. 600 Udenbys Klædebo Kvarter, København RYESGADE FREDENSGADE BLEGDAMSVEJ HØRINGSSVAR TIL KOMMUNEPLANSTRATEGI 08 ATP EJENDOMME Oktober 08 BYGGEØNSKER I forbindelse med Københavns

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25

Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12, Kornmarksvej 25 Kommuneplantillæg nr. 12 for lokalcenter på Kornmarksvej medfører, at en del af rammeområde 213.1 erstattes af kommuneplanramme 213.1A Ændringer fra kommuneplanramme

Læs mere

Centerområde ved Vesterhavsvej i Billum TILLÆG 15

Centerområde ved Vesterhavsvej i Billum TILLÆG 15 04.01.C02 Centerområde ved Vesterhavsvej i Billum TILLÆG 15 Copyright: Geodatastyrelsen, COWI, Varde Kommune RAMMEOMRÅDE 04.01.C02 Mål: 1: KOMMUNEPLAN 2017 4.000 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag

Læs mere

TILLÆG NR. 22 TIL KOMMUNEPLAN Birketinget 6 m.fl.

TILLÆG NR. 22 TIL KOMMUNEPLAN Birketinget 6 m.fl. Luftfoto TILLÆG NR. 22 TIL KOMMUNEPLAN 2015 Birketinget 6 m.fl. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 28.02.2019 Offentliggjort 07.03.2019 KOMMUNEPLANTILLÆG Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for

Læs mere

TILLÆG NR. 8 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR RIGSHOSPITALET. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xx 2010

TILLÆG NR. 8 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR RIGSHOSPITALET. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xx 2010 TILLÆG NR. 8 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR RIGSHOSPITALET Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xx 2010 Vedtaget af Borgerrepræsentationen den 25.08 2011 HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? Kommuneplantillæg

Læs mere

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12

FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 12 FORSLAG marts 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 12 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013 2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur

Læs mere

Kommuneplantillæg 11/2009 for Taarbæk

Kommuneplantillæg 11/2009 for Taarbæk Kommuneplantillæg 11/2009 for Taarbæk Status Plannavn Område bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg 11/2009 for Taarbæk Taarbæk Taarbæk bydel 6. september

Læs mere

Tillæg nr. 20. til Kommuneplanen for Odense Kommune

Tillæg nr. 20. til Kommuneplanen for Odense Kommune Tillæg nr. 20 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Odense Offentlige Slagtehuse Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan

ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST. Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan ETAGEBOLIGER & OFFENTLIGT FORMÅL, GRUNDTVIGSVEJ, IKAST Tillæg nr. 38 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021 Endelig godkendt den 10. september 2012 Offentligt bekendtgjort den 19. september 2012 Udarbejdet

Læs mere

Bilag 1. Sagsnr Resultat af bymidtegennemgangen. Dokumentnr

Bilag 1. Sagsnr Resultat af bymidtegennemgangen. Dokumentnr KØBENHAVNS KOMMUNE Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byplanlægning NOTAT Bilag 1 Resultat af bymidtegennemgangen Bymidterne er fastlagt i kommuneplanen og skal regulere omfanget og placeringen af

Læs mere

Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune

Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune Forslag til kommuneplantillæg nr. 9 til Kommuneplan 2013 2025 for Holbæk Kommune Ny detailhandelsramme for rammeområde 1.C14 Kirkestræde, Smedelundsgade og Jernbanevej i Holbæk Holbæk Kommune har den 6.

Læs mere

KREATIVE ZONER FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR

KREATIVE ZONER FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR KREATIVE ZONER Borgerrepræsentationen har den 22. maj 2014 besluttet at sende forslag til tillæg til Kommuneplan 2011 for de kreative zoner i offentlig høring. Den offentlige

Læs mere

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 20 til Kommuneplan

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 20 til Kommuneplan TILLÆG 20 Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 20 til Kommuneplan 2009-2020. Silkeborg Byråd har endeligt vedtaget tillæg nr. 20 til Silkeborg Kommuneplan 2009-2020 den 23. april 2012. Tillæg nr.

Læs mere

gladsaxe.dk Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 House of Prince m.m.

gladsaxe.dk Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 House of Prince m.m. gladsaxe.dk Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 House of Prince m.m. 1 Forslag til Tillæg 14 til Kommuneplan 2009 er fremlagt i perioden 26.06.2012 til 04.09.2012. Har du indsigelser eller ændringsforslag

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 11 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 11 Munkebjergvænget Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 25

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 25 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 25 TIL KOMMUNEPLAN 2013 BYUDVIKLING VED KANALSTRÆDE OG HAVNEVEJ VÆKST OG BÆREDYGTIGHED PLAN OG STRATEGISK FORSYNING Holbæk Byråd har den 15. juni 2016 vedtaget Kommuneplantillæg nr.

Læs mere

Med tillægget ophæves rammebestemmelserne for rammeområde 11-B-11 og erstattes af bestemmelserne for hhv. kommuneplanramme nr. 11-C-12 og 11-B-11.

Med tillægget ophæves rammebestemmelserne for rammeområde 11-B-11 og erstattes af bestemmelserne for hhv. kommuneplanramme nr. 11-C-12 og 11-B-11. VEDTAGET TILLÆG 20 Silkeborg Kommune offentliggør Tillæg 20 til Kommuneplan 2009-2020. Tillæg nr. 20 til Silkeborg Kommuneplan 2009-2020 er udarbejdet i overensstemmelse med planlovens 23c, i forbindelse

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 5 til Herning Kommuneplan Forslag til Tillæg nr. 5 til Rammeområde Herning 11.C1, 11.C23 og 11.C31 Fremlægges fra xx. måned 201x til xx. måned 201x (begge dage incl.) Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen.

Læs mere

7.1.40 Taarbæk Havn 619/746. Plannummer 7.1.40. Fremtidig zonestatus. Bebyggelsesprocent af

7.1.40 Taarbæk Havn 619/746. Plannummer 7.1.40. Fremtidig zonestatus. Bebyggelsesprocent af 7.1.40 Taarbæk Havn Plannummer 7.1.40 Plannavn Anvendelse generelt Anvendelse specifik Fremtidig zonestatus Zonestatus Plandistrikt Taarbæk Havn Rekreativt område Lystbådehavn Taarbæk bydel Bebyggelsesprocent

Læs mere

Tillæg 25 til Kommuneplan Centererhverv ved Messingvej. Status: Vedtaget

Tillæg 25 til Kommuneplan Centererhverv ved Messingvej. Status: Vedtaget Tillæg 25 til Kommuneplan 2017 - Centererhverv ved Messingvej Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 18. marts 2019 Høringsperiode start: 18. marts 2019 Høringsperiode slut: 15. april 2019

Læs mere

Ny bydelscenter på Københavnsvej

Ny bydelscenter på Københavnsvej Forslag Politisk behandling Ny bydelscenter på Københavnsvej Tillæg 17 til Roskilde Kommuneplan 2009 Dagligvarebutik på Københavnsvej 85 Lokalplan 585 Forord Hvad er et tillæg til kommuneplanen? Den fysiske

Læs mere

carl jacobsens vej tillæg nr. 1

carl jacobsens vej tillæg nr. 1 carl jacobsens vej tillæg nr. 1 Lokalplan nr. 73 med tillæg nr. 1 Lokalplan nr. 73 Carl Jacobsens Vej er bekendtgjort den 26. marts 1985. Borgerrepræsentationen har den 13. november 2014 vedtaget tillæg

Læs mere

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 11 til Kommuneplan

Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 11 til Kommuneplan TILLÆG 11 Silkeborg Kommune offentliggør hermed tillæg 11 til Kommuneplan 2009-2020. Silkeborg Byråd har 27. februar 2012 vedtaget tillæg 11 til Silkeborg Kommuneplan 2009-2020. Tillægget er udarbejdet

Læs mere

Ændring af rammeområde ved Søndre Ringvej

Ændring af rammeområde ved Søndre Ringvej Ændring af rammeområde ved Søndre Ringvej Tillæg 13 til Kommuneplan 2009 /Forslag til høring 3.B.4 4.B S.3 4.B P.1 3.B E.6 3.D.9 3.B S.7 3.F.10 P.5 3.D.10 3.B E.7 3 3.B E.8 3.E P.1 3.C B.1 3.B E.9 3.E

Læs mere

BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER

BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER BILAG NR. 3: NOTAT OM PLANFORHOLD OG VURDERING AF PROJEKTER Ansøgninger Der foreligger følgende ansøgninger: Projekt Adresse Ansøgt A Vestervangsvej 12 1 dagligvarebutik på ca. 1.000 m² B Vævervej 1 2

Læs mere

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center

Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center KØBENHAVNS KOMMUNE NOTAT Til Økonomiudvalget Orientering om forudgående høring om udvikling af Bella Center har igangsat en forudgående høring om ændring af kommuneplanens rammer for Bella Center. Den

Læs mere

Forslag til Kommune- plantillæg 13

Forslag til Kommune- plantillæg 13 Forslag til Kommune- plantillæg 13 for Svømmehalskvarteret Høringsperiode fra den 8. april - 05. juni 2019 Tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2017 for Frederiksberg Kommune Dette kommuneplantillæg omfatter

Læs mere

TILLÆG NR. X TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR PANUM INSTITUTTET

TILLÆG NR. X TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR PANUM INSTITUTTET TILLÆG NR. X TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR PANUM INSTITUTTET Vedtaget af Borgerrepræsentationen den XX.XX.2010 HVAD ER ET KOMMUNEPLANTILLÆG? Kommuneplantillæg Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur for den

Læs mere

Oktober 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 9

Oktober 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 9 Oktober 2018 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 9 Hvad er en rammeændring? Kommuneplan 2013-2025 for Glostrup Kommune blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for

Læs mere

Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for området mellem Sydhavnsgade, Scandiagade og Borgmester Christiansens Gade i Sydhavn

Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for området mellem Sydhavnsgade, Scandiagade og Borgmester Christiansens Gade i Sydhavn KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til Økonomiudvalget 28. maj 2018 Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlighed for området mellem Sydhavnsgade, Scandiagade

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 8

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 8 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 8 Stor udvalgsvarebutik i bymidten Ændring af kommuneplanområde 0 Bymidten Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver

Læs mere

By og Havn ønsker til rammeændringer i Kommuneplan november 2018

By og Havn ønsker til rammeændringer i Kommuneplan november 2018 By og Havn ønsker til rammeændringer i Kommuneplan 2019 20. november 2018 Område KP2015 KP2019 - Ønsker til rammeændring Baggrund for og kommentarer til rammeændring Nordhavn: Levantkaj Vest C2* Stjernebemærkning:

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015

FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015 Luftfoto FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015 Birketinget 6 m.fl. Vedtaget af Borgerrepræsentationen den xx.xx.xxxx Offentliggjort xx.xx.xxxx KOMMUNEPLANTILLÆG Kommuneplanen indeholder en hovedstruktur

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015

FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015 FORSLAG TIL TILLÆG TIL KOMMUNEPLAN 2015 Butiksstørrelser i detailhandlen Foto: JJW Luftfoto Borgerrepræsentationen har den 31. maj 2018 vedtaget at sende dette kommuneplantillæg i offentlig høring. Høringen

Læs mere

FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR NY ELLEBJERG METROSTATION

FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR NY ELLEBJERG METROSTATION FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR NY ELLEBJERG METROSTATION Borgerrepræsentationen har den 18. maj 2017 besluttet at sende forslag til tillæg til Kommuneplan 2015 i offentlig høring. Høringen varer fra

Læs mere

Kommuneplantillæg 9/2009 for DTU

Kommuneplantillæg 9/2009 for DTU Dato: 2. august 2012 Lyngby-Taarbæk Kommuneplan 2009 Kommuneplantillæg 9/2009 for DTU Status Plannavn Område bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg 9/2009

Læs mere

KOMMUNEPLAN 13 TILLÆG NR. 13-03 SKANDERBORG KOMMUNE

KOMMUNEPLAN 13 TILLÆG NR. 13-03 SKANDERBORG KOMMUNE KOMMUNEPLAN 13 TILLÆG NR. 13-03 SKANDERBORG KOMMUNE ENDELIGT VEDTAGET AF SKANDERBORG BYRÅD DEN 26. MARTS 2014 KOMMUNEPLAN 13 2 EMNE: Ændring af: - etablering af et nyt rammeområde 12.E.03 omfattende erhvervsejendomme

Læs mere

april 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 8

april 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 8 april 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 8 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen dels

Læs mere

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune

Forslag til tillæg nr. 23. til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Forslag til tillæg nr. 23 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Sukkerkogeriet Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning

Læs mere

Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlig høring af kommuneplantillæg for Sadolin

Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlig høring af kommuneplantillæg for Sadolin NOTAT Til Økonomiudvalget Orientering til Økonomiudvalget om forudgående offentlig høring af kommuneplantillæg for Sadolin Baggrund Mogens De Linde ejer flere ejendomme i Sadolinområdet ved Holmbladsgade

Læs mere

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup

Kommuneplantillæg nr Boligområde i Overmarken, Tommerup Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde i Overmarken, Tommerup Hvad er et kommuneplantillæg Et kommuneplantillæg er et tillæg til kommuneplanen. Kommuneplanens hovedformål er at regulere anvendelsen af

Læs mere

Kommuneplantillæg 13. for Svømmehalskvarteret. Høringsperiode fra den xx.xx xx.xx.2019

Kommuneplantillæg 13. for Svømmehalskvarteret. Høringsperiode fra den xx.xx xx.xx.2019 Kommuneplantillæg 13 for Svømmehalskvarteret Høringsperiode fra den xx.xx.2019 - xx.xx.2019 Godthåbsvej Tillæg nr. 13 til Kommuneplan 2017 for Frederiksberg Kommune Dette kommuneplantillæg omfatter rammeområde

Læs mere

Kommuneplan Rammer for lokalplanlægningen - Ændringsskema

Kommuneplan Rammer for lokalplanlægningen - Ændringsskema Kommuneplan 2017 - Rammer for lokalplanlægningen - Ændringsskema Generelle rammer: Kommuneplan 2013 Kommuneplan 2017 1. Boliger Boliger generelt Boliger - Boliger generelt (side 6) Boligstørrelsen for

Læs mere

FORSLAG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 36 BOLIGER OG DETAILHANDEL VED SMEDELUNDSGADE OG ROSEN I HOLBÆK BY. Rosen. Smedelundsgade

FORSLAG KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 36 BOLIGER OG DETAILHANDEL VED SMEDELUNDSGADE OG ROSEN I HOLBÆK BY. Rosen. Smedelundsgade KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 36 BOLIGER OG DETAILHANDEL VED SMEDELUNDSGADE OG ROSEN I HOLBÆK BY Rosen Smedelundsgade FORSLAG vækst og bæredygtighed plan og strategisk forsyning BYBJERG BYBJERG UDBY UDBY HAGESTED

Læs mere

Bilag 4: Notat om midlertidige anvendelser. Sagsnr

Bilag 4: Notat om midlertidige anvendelser. Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Bilag 4: Notat om midlertidige anvendelser I forbindelse med vedtagelsen af Forslag til Kommuneplan 2015 besluttede Borgerrepræsentationen,

Læs mere

FORSLAG april 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 8

FORSLAG april 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 8 FORSLAG april 2018 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 8 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen

Læs mere

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 1

Kommuneplan for Odense Kommune. Tillæg nr. 1 Kommuneplan 2016-2028 for Odense Kommune Tillæg nr. 1 Centerområde ved Nyborgvej / Ejbygade Ændring af kommuneplanområde 2 Hunderup Munkebjerg Nyborgvej/Rødegårdsvejkvarteret Hvad er en Kommuneplan? I

Læs mere

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER

KOM MED IDEER OG KOMMENTARER KOM MED IDEER OG KOMMENTARER Forudgående høring om kommuneplantillæg for boliger nord for Banemarksvej Glostrup nse Kommunegræ dre Søn de tområ Projek j gve Rin Brøndby Glostrup og Brøndby Kommune er blevet

Læs mere

FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 3. oktober 2012 til 29. november 2012 TILLÆG 30

FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 3. oktober 2012 til 29. november 2012 TILLÆG 30 FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra 3. oktober 2012 til 29. november 2012 TILLÆG 30 Silkeborg Kommune offentliggør hermed forslag til tillæg nr. 30 til Kommuneplan 2009-2020. Silkeborg Byråd har 24.

Læs mere

TIL VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012

TIL VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 VEJLE KOMMUNEPLAN PLAN2012 K O M M U N E P L A N T I L L Æ G N R.21 TIL PLAN PLAN2012 V E J L E K O M M U N E PLAN PLAN2012 Endelig godkendt d. 10.10.2007 Offentliggjort d. 20.10.2007 BAGGRUND PLAN 2012-TILLÆG NR.21 I LOKALPLAN

Læs mere

Detailhandel i bydelscentre i Viborg by

Detailhandel i bydelscentre i Viborg by Detailhandel i bydelscentre i Viborg by Bilag nr. 1 til Økonomiudvalgets møde den 15. maj 2013 Som frikommuneforsøg godkendes, at Viborg Byråd ved afgrænsning af bydelscentre i Viborg by kan fravige planlovens

Læs mere

FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra d. 4. juli 2012 til d. 29. august 2012 TILLÆG 29

FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra d. 4. juli 2012 til d. 29. august 2012 TILLÆG 29 FORSLAG Fremlagt i offentlig høring fra d. 4. juli 2012 til d. 29. august 2012 TILLÆG 29 Silkeborg Kommune offentliggør hermed forslag til tillæg nr.29 til Kommuneplan 2009-2020, rammeområde 10-C-15 Karré

Læs mere

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3

Fornyet høring. Debatoplæg. Glostrup Kommune Maj Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Fornyet høring Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 og Kirkebjerg Allé 3 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg

Læs mere

Status for kommunale grunde reserveret til billige boliger

Status for kommunale grunde reserveret til billige boliger KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Til ØU Status for kommunale grunde reserveret til billige boliger Baggrund På ØU-mødet d. 2. oktober drøftedes billige boliger, og der

Læs mere

Tillæg nr. 5 til Kommuneplan for Odsherred Kommune

Tillæg nr. 5 til Kommuneplan for Odsherred Kommune Center for Teknik og Miljø Tillæg nr. 5 til Kommuneplan 2017-29 for Odsherred Kommune Omhandlende boligområde, centerområde og lavbundsareal i Fårevejle Kirkeby BAGGRUND FOR TILLÆGGET Kommuneplantillægget

Læs mere

Tillæg nr. 55 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 55 til Herning Kommuneplan Tillæg nr. 55 til Rammeområde 11.C34 Centerområde ved Danasvej Rammeområde 13.B4 Boligområde ved Møllegade Om kommuneplantillægget Et kommuneplantillæg er en del af kommuneplanen. Kommuneplanen er ikke

Læs mere

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby

Tillæg 35 til Kommuneplan Boliger ved Rugvænget i Mejlby Tillæg 35 til Kommuneplan 2017 - Boliger ved Rugvænget i Mejlby Status: Forslag Offentliggørelse af forslag start: 26. marts 2019 Høringsperiode start: 26. marts 2019 Høringsperiode slut: 23. april 2019

Læs mere

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017

Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 Redegørelse for arealudlæg for Kommuneplan 2017 I Kommuneplan 2017 gennemføres enkelte ændringer af arealudlæg og dermed en ændring af de tilsvarende rammer. Herunder redegøres for de væsentligste ændringer:

Læs mere

Tillæg nr. 13 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 0

Tillæg nr. 13 til Kommuneplanen for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 0 Tillæg nr. 13 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Rugårdsvej Ændring af kommuneplanområde 0 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for hver

Læs mere

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse)

Godkendelse af kommuneplantillæg og Lokalplan , Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse) Punkt 13. Godkendelse af kommuneplantillæg 3.030 og Lokalplan 3-6-112, Erhverv og Butikker, Fiskene 10, City Syd, Skalborg (1. forelæggelse) 2018-031739 By- og Landskabsudvalget indstiller, at byrådet

Læs mere

rammeområde under ét Detailhandel: dagligvarer, tekstil og beklædning og øvrige udvalgsvarer.

rammeområde under ét Detailhandel: dagligvarer, tekstil og beklædning og øvrige udvalgsvarer. 6.1.01 Eremitageparken Plannummer 6.1.01 Plannavn Anvendelse generelt Anvendelse specifik Fremtidig zonestatus Zonestatus Plandistrikt Eremitageparken Centerområde Mindre butiksområder Hjortekær bydel

Læs mere

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10

Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune. Ændring af kommuneplanområde 10 Tillæg nr. 11 til Kommuneplanen 2013-2025 for Odense Kommune Thorslundsvej Ændring af kommuneplanområde 10 0 3 2 1 4 6 7 11 10 8 5 9 Hvad er en Kommuneplan? I henhold til lov om planlægning skal der for

Læs mere

Kommuneplantillæg 20/2009 for området ved DTU og

Kommuneplantillæg 20/2009 for området ved DTU og Kommuneplantillæg 20/2009 for området ved DTU og Nordvej Status Plannavn bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Forslag Kommuneplantillæg 20/2009 for området ved DTU og Nordvej Lundtofte

Læs mere

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN

TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN 1 TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN Tillæg nr. 22 til Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune Kommuneplantillægget omhandler rammeområde 15.07.01 ER i Kommuneplan 2013 for Aarhus Kommune. Rammeområde 15.07.01 ER er

Læs mere

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017

Debatoplæg Glostrup Kommune Juni 2017 Debatoplæg Forhøring Ændring af boligområdet ved Østbrovej 14 Kommunalbestyrelsen ønsker at åbne mulighed for at et eksisterende parkeringsareal på ejendommen Kirkebjerg Allé 1 og Østbrovej 12 må udvides

Læs mere

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2.

Godkendelse af Kommuneplantillæg og Lokalplan Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. Punkt 7. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.057 og Lokalplan 4-4-117 Boliger, Alfred Nobels Vej og James Tobins Allé, Universitetsområdet (2. forelæggelse) 2017-041843 By- og Landskabsforvaltningen indstiller,

Læs mere

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ

Blåvandvej. Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF C06 ENKELTOMRÅDE C06 TIL BLÅVANDVEJ Blåvandvej Hvidbjerg Strandvej TILLÆG 24 UDVIDELSE AF 05.01.C06 TIL BLÅVANDVEJ ENKELTOMRÅDE 05.01.C06 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2013 - MARTS 2016 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING Et forslag til dette kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg 29 vedr. Svaneke

Kommuneplantillæg 29 vedr. Svaneke Kommuneplan 2013 Indholdsfortegnelse Kommuneplantillæg 29 3 208.B.06 - Område ved Nordskoven 8 208.BL.05 - Gl. byområde 9 208.C.02 - Bymidte 10 208.D.03 - Parken 11 208.E.03 - Svaneke Havn 12 208.R.08

Læs mere

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 7 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE. Offentligt fremlagt fra den 17. december 2014 til 11. februar 2015.

FORSLAG TIL TILLÆG NR. 7 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE. Offentligt fremlagt fra den 17. december 2014 til 11. februar 2015. FORSLAG TIL TILLÆG NR. 7 TIL KOMMUNEPLAN 2009 FOR AABENRAA KOMMUNE Offentligt fremlagt fra den 17. december 2014 til 11. februar 2015. KOMMUNEPLANTILLÆG AABENRAA KOMMUNE TILLÆG NR. 7 TIL KOMMUNEPLAN 2009

Læs mere

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 38 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 38 til Rammeområde 91.E2 Erhvervsområde ved Industriparken Rammeområde 91.E3 Erhvervsområde ved Østerbro Rammeområde 91.R2 Rekreativt område ved Østerbro Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle

Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle FORSLAG Kommuneplantillæg nr. 7 for Kommuneplanramme 2.2.E.31 Erhvervsområde med enkeltstående dagligvarebutik ved Odensevej/Langesøvej, Skallebølle April, 2019 Offentlig høring Forslag til Kommuneplantillæg

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 15

Kommuneplantillæg nr. 15 Kommuneplantillæg nr. 15 Lokalcenter Kalundborgvej Status: Kladde Høringsperiode start: Høringsperiode slut: Vedtagelsesdato: Ikrafttrædelsesdato: Lokalcenter Kalundborgvej - 15 Lokalcenter Kalundborgvej

Læs mere

Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord

Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord Status Plannavn bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Vedtaget Kommuneplantillæg 13/2009 for Kanalvejsområdet nord Kgs. Lyngby 3.

Læs mere

Kalundborg Kommune Plan, Byg og Miljø

Kalundborg Kommune Plan, Byg og Miljø Kalundborg Kommune Plan, Byg og Miljø Tillæg nr. 7 til Kalundborg Kommuneplan 2009-2021 Udarbejdet i forbindelse med Lokalplan nr. 541 for tre områder i Kirke Helsinge 1. Indledning Ejendommen Østergade

Læs mere

TILLÆG NR. 9 OVERFØRSEL AF BOLIGOMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDERNE B04 OG BL03

TILLÆG NR. 9 OVERFØRSEL AF BOLIGOMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDERNE B04 OG BL03 TILLÆG NR. 9 OVERFØRSEL AF BOLIGOMRÅDE TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSOMRÅDE I SKOVLUND ENKELTOMRÅDERNE 19.01.B04 OG 19.01.BL03 VARDE KOMMUNE - KOMMUNEPLAN 2010-2022 - AUGUST 2012 VEJLEDNING OFFENTLIG HØRING

Læs mere

INDRE NORDHAVN FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR. Bilag 3

INDRE NORDHAVN FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR. Bilag 3 Bilag 3 FORSLAG TIL KOMMUNEPLANTILLÆG FOR INDRE NORDHAVN Borgerrepræsentationen har den xx. xxxxx 2013 besluttet at sende forslag til tillæg til Kommuneplan 2011 i offentlig høring i 2 måneder. Offentlig

Læs mere

Hvidbog: Resumé og bemærkninger til høringssvar ifm. offentlig høring af forslag til kommuneplantillæg om kreative zoner

Hvidbog: Resumé og bemærkninger til høringssvar ifm. offentlig høring af forslag til kommuneplantillæg om kreative zoner KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Byudvikling NOTAT Hvidbog: Resumé og bemærkninger til høringssvar ifm. offentlig høring af forslag til kommuneplantillæg om kreative zoner Borgerrepræsentationen

Læs mere

By- og Landskabsudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt

By- og Landskabsudvalget Møde den kl Side 1 af 5. Punkt Punkt 5. Godkendelse af Kommuneplantillæg 4.059 og Lokalplan 4-4-118 Blandet bolig, erhverv, uddannelse mm., Fredrik Bajers Vej, Universitetsområdet (1. forelæggelse) 2017-045884 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest

Forslag til. Kommuneplantillæg nr Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til Kommuneplantillæg nr. 25 - Boligområde ved Vestervangen i Tommerup Vest Forslag til kommuneplantillæg Forslag til tillæg nr. 25 til Kommuneplan 2013-2025 er fremlagt fra den xx.xx 2017 til

Læs mere

Bilag 3. Notat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for udvidelse af Megacenter HOLBÆK KOMMUNE

Bilag 3. Notat. Prioritering af ansøgning om lokalplan for udvidelse af Megacenter HOLBÆK KOMMUNE HOLBÆK KOMMUNE Notat Dato: 6. maj 2019 Sagsb.: Jørgen Rasmussen Sagsnr.: Dir.tlf.: 72361512 E-mail: jorra@holb.dk Bilag 3 Prioritering af ansøgning om lokalplan for udvidelse af Megacenter Side 1 af 7

Læs mere

Kommuneplan 2005 Rammer

Kommuneplan 2005 Rammer Kommuneplan 2005 Rammer forslag Gh Gh Gh 3. Nybro Grønne hovedtræk 2. Bagsværd 1. Værebro 6. Bagsværd erhvervskv. 4. Haspegård 5. Stengård 12. Vadgård Grønne hovedtræk 11. Gladsaxe 13. Buddinge 7. Kagså

Læs mere

FORSLAG februar 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 7

FORSLAG februar 2018 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 7 FORSLAG februar 2018 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 7 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen

Læs mere

Tillæg 28 til Kommuneplan Tradium, Vester Allé. Status: Vedtaget

Tillæg 28 til Kommuneplan Tradium, Vester Allé. Status: Vedtaget Tillæg 28 til Kommuneplan 2017 - Tradium, Vester Allé Status: Vedtaget Offentliggørelse af forslag start: 19. december 2018 Høringsperiode start: 19. december 2018 Høringsperiode slut: 16. januar 2019

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune

Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune Kommuneplantillæg nr. 4 til Kommuneplan 2013 25 for Holbæk Kommune Ændring af rammeafgrænsning, bymidteafgrænsning og detailhandelsramme ved udvidelse af dagligvarebutik på Borgmester N. E. Hansensvej

Læs mere

Kommuneplantillæg 22/2009 for Kongevejen

Kommuneplantillæg 22/2009 for Kongevejen Kommuneplantillæg 22/2009 for Kongevejen 205-209 Status Forslag Plannavn Kommuneplantillæg 22/2009 for Kongevejen 205-209 bydel Dato for forslagets vedtagelse i kommunalbestyrelsen Virum bydel 19. december

Læs mere

FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14

FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN TILLÆG NR. 14 FORSLAG juni 2019 KOMMUNEPLAN 2013-2025 TILLÆG NR. 14 Hvad er en rammeændring? Glostrup Kommuneplan 2013-2025 blev vedtaget den 11. februar 2015. Kommuneplanen fastlægger dels en hovedstruktur for kommunen

Læs mere

Oversigt over forslag til ændringer af Forslag til Kommuneplan 2011 som følge af høringssvar

Oversigt over forslag til ændringer af Forslag til Kommuneplan 2011 som følge af høringssvar Oversigt over forslag til ændringer af Forslag til Kommuneplan 2011 som følge af høringssvar Høringssvar 2 Miljøministeriet, Naturstyrelsen Indsigers ændringsforslag Indsiger gør indsigelse (statsligt

Læs mere

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan

Tillæg nr. 40 til Herning Kommuneplan Forslag Tillæg nr. 40 til Rammeområder 11.C1 og 11.C13 Centerområde Vestlige del af Bethaniagade og Bredgade i Herning og Centerområde ved Bredgade og Møllegade i Herning Fremlægges fra xx. måned 20xx

Læs mere