Sidste nyt om foreningen kan læses på hjemmesiden og på blog'en:

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Sidste nyt om foreningen kan læses på hjemmesiden og på blog'en:"

Transkript

1

2 BESTYRELSEN INFO Formand: Berit Mathisen Bogøvej 4, 6710 Esbjerg mail: tlf.: Sidste nyt om foreningen kan læses på hjemmesiden og på blog'en: braart.dk brabilledkunstnerforening.blogspot.com Sekretær: Poul Jensen Egedesmindevej Esbjerg N tlf Kasserer: Ingrid de Fries Aalborgvej 14, 6700 Esbjerg mail: tlf: Stof til bladet, hjemmesiden og blog'en sendes pr. mail til: Fotos skal være i jpg-format og mindst 200 (og gerne 300) dpi. Fotos med lavere opløsning vil ikke blive brugt i bladet! Se vejledningen på hjemmesiden Redaktør og webmaster: Birthe Gawinski Gellerupvej Varde mail: tlf.: Hvis du har en mail-adresse, vil vi bede dig meddele os den, så vi kan føje den til medlemslisten, som findes på hjemmesiden. Henning Holmberg Torvegade Esbjerg mail: tlf.: BRA Bladet udkommer to gange årligt med et i foråret og et i efteråret, hvis der er indkommet tilstrækkeligt materiale. Udkom første gang i Elin Holmberg Torvegade 54, 6700 Esbjerg mail: Forsiden: Ann Møller: 'Ulven kommer' tlf.:

3 Fra blad- og webredaktøren Alle interesserede medlemmer kan få et billede og et link til en privat hjemmeside lagt ind under 'links' på hjemmesiden ( - send mig en mail, hvis du ønsker at benytte dig af det På hjemmesiden findes kun for medlemmer - en side som kræver en adgangskode, som I selv bestemmer. Her ligger interne meddelelser og diverse vejledninger, samt medlemslisten. Blog'en ( kan bruges til meddelelser, som ikke er direkte BRA-relaterede, dvs. links til udstillinger og andre arrangementer, man ønsker at delagtiggøre andre i. Send mig en mail og jeg vil straks lægge informationen på. Vi er nu også på Facebook! Meld dig ind i gruppen her: / eller søg på 'BRA' Konkurrence Som noget nyt vil vi til næste udstilling (efteråret 2013) udskrive en konkurrence blandt medlemmerne om, hvis værk der skal pryde plakaten. Indsend dit forslag (et foto i højest mulige opløsning, så det kan trykkes i plakatstørrelse, eller en foreløbig version med mulighed for at sende en endelig version senere) til: Værket må ikke tidligere have været vist i BRA Sidste frist 1. september 2013! De indsendte forslag vil blive lagt (uden navn) på hjemmesiden, og alle medlemmer kan så stemme på deres 'kandidat'.

4 Udstilling i Jernstøberiet i Ribe januar-marts 2013 Lidt om stedet og ferniseringen.. (af Elin Holmberg) De deltagende kunstnere var imponerede over de smukke lokaler, hvor deres kunst rigtig kunne blive beundret. Ophængningen var meget udfordrende, idet der var MEGET højt til loftet, og kun en enkelt stige var til rådighed. Da vi havde kæmpet længe og indædt med dette under højlydt banden, var to af mændene på stigejagt, og vi fik 2 mere. Det var dog ikke let alligevel, men til sidst lykkedes det! Ophængerne var godt tilfreds med resultatet, men vi var selv ophængte til langt ud på aftenen.

5 Selve ferniseringen gik over al forventning, ca. 150 mennesker deltog, og snakken gik livligt. Der blev serveret vin, vand og juice. Chips og hjemmebagte minipizzasmåkager gik som varmt brød, imens kunsten blev beundret. Katrines Spillemænd sørgede for lidt godt til ørerne, så alle sanser blev virkelig aet denne dejlige dag... Stemningen var rigtig god, og værkerne kom virkelig til syne på de store hvide vægge. Podierne og vinduerne var også med til at fremhæve alle de flotte ting. En journalist var til stede og skrev efterfølgende en fantastisk artikel, som er blevet offentliggjort i Kunstavisen, Ugeavisen og flere andre steder. Alt i alt en rigtig dejlig fernisering, som vi var godt tilfredse med. Kustoderiet de efterfølgende week-ender har været hyggelige og godt besøgte. Den 2/2-13 blev der sågar solgt 3 værker, og 23 gæster var mødt op Det er ikke sidste gang, at Ribe Jernstøberi får lov at lægge rammer til BRA medlemmernes kunst.

6 Præsentation af nye medlemmer Mette Holdt Møller Kunst handler om ideen og budskabet bag, ikke om hvem jeg er og hvor jeg kommer fra. Det håber jeg at folk en dag vil lære at forstå Jeg har altid været en enspænder og har altid udtrykt mig igennem mit udseende, malerier, tegninger, noveller, digte og fotografier. Jeg er specielt inspireret af Marilyn Manson, hans budskaber og malerier. Jeg har været hele landet rundt plus Berlin og Paris for at se på kunst. Jeg brugte min tid i Paris på Musée du Louvre i stedet for at blive konfirmeret. Jeg er Nihilist, Straight Edge, modstander af pelsavlere, ekstremister og homofobi. Min mission her på jorden er at bringe farverne tilbage til den groteske hverdag med krig, had og vold, selvom enhver ville sige, at mine billeder er groteske, så er det fordi jeg går med den teori om, at hvis vi alle sagde, hvad vi rigtig mente og tænkte, som de individer vi er, så ville verden være et bedre sted at være. Derudover er jeg en ganske almindelig pige på 16 år som går på efterskole på tredje år. Jeg er på Musiklinjen da den kreative linje på min efterskole ikke lever op til min forventning. Jeg har startet mit eget garage Rock-Punk band med andre elever på skolen og brænder for entertainmentverdenen

7 Niels Ljungberg Jeg er pensioneret overlæge i psykiatri, og har malet siden pensionen samt i min ungdom. Da jeg malede i min ungdom var jeg så glad for det at jeg var ved at droppe medicinstudierne for i stedet at uddanne mig til kunstner, men det gjorde jeg altså ikke. Nu nyder jeg at male. Jeg er 67 år, er gift har 2 voksne børn og 1 barnebarn.

8 Karen Bocksch Johansen Jeg er født i Silkeborg, men da jeg var 7 år flyttede vi til Esbjerg, så jeg har haft min skolegang og opvækst i Esbjerg. Jeg har altid været kreativ og har i flere år haft lyst til at male, men er aldrig rigtig kommet i gang, før for få år siden da jeg fik tiden. Men så kom jeg også i gang. Jeg er autodidakt og mit atelier er et børneværelse der blev ledigt, efter børnene er flyttet hjemmefra. Jeg finder det spændende og er meget optaget af maleriet og jeg maler stort set hver dag. Nogle gange har jeg lyst til at male med glade farver og andre gange finder jeg ro og fordybelse ved at male fra rejser og med naturen som inspirationskilde.

9 Edith Baun Kunst skaber glæde og jeg har en masse glæde ved at male billeder og lave ikoner. Jeg startede for 6 år siden med at lave ikoner og det gav mig lysten til, at give mig til at male. Jeg har været på malekursus i Grækenland ved Birthe Kjærsgård fra Løgstør. Det var bare helt kanon og det gav mig rigtig inspiration til at fortsætte. Siden har jeg taget kursus ved Christina Kjeldsmark på Galleri Sønderbygård. Jeg maler sammen med nogle piger i Medborgerhuset i Varde og der har vi Ole Svendlund, Ann Møller og Ivona Lifsches som instruktører. Det er meget spændende og inspirerende. Jeg har udstillet nogle få steder, men har lovning på flere steder fremover. Jeg er født i 1947

10 Annette Jørgensen Jeg har været medlem af BRA i 2 år, så nu er det vidst på tide, at jeg lige præsenterer mig. Jeg er født og opvokset i Esbjerg. Arbejder hos Esbjerg kommune-dagplejen. Uddannet skiltemaler, autodidakt billedkunstner. Bosiddende med min mand i Esbjerg. Har atelier / værksted på bopælen, samt i Esbjerg Kunstvirke. Som de fleste andre, har lysten til at tegne, været tilstede siden barndommen, og er der stadig. Lysten til at male, er kommet sidenhen, sådan for alvor, de sidste 10 år, jeg elsker at fordybe mig i maleriet, glemme tid og sted. Jeg maler i forskellige stilarter / genrer, alt efter humør, eksperimenterende, andre gange mere målrettet. Humor, stemninger, fantasi og glade farver, er for mig vigtige elementer i mine billeder. Inspiration finder jeg overalt, nord og syd, øst og vest, alle de steder hvor mennesker færdes.

11 Lene Elisa Bjerregaard Jeg er 55 år, uddannet folkeskolelærer og exam. pæd i Billedkunst og har malet / udstillet / undervist i aftenskolen og illustreret bøger. Jeg arbejder til stadighed med mit billedsprog og har fundet mere frihed i de senere år - bl.a. i abstrakt retning. Disse billeder er malet for godt et år siden. Jeg arbejder med, at videreudvikle billedsproget, således at jeg kan udtrykke det, jeg har til hensigt - og give mine

12 Forårsudstillingen Velkommen til BRA s forårsudstilling Det er dejligt at se så mange mennesker, der har valgt at bruge nogle timer lørdag eftermiddag i kunstens tegn. Jeg vil gerne sig tak til de kunstnere 29 i alt, der har bidraget med billeder, foto, glaskunst og skulpturer til udstillingen. Smukke billeder, fantasifulde skulpturer og smukke fotos. Det er en censureret udstilling og vi har i år haft Jette Lyhne, Else Bygvraa fra Kolding og Karin Orth Nielsen fra Vejle til at censurere. De har arbejdet omhyggeligt og været os behjælpelig med at bygge udstillingen op. Vi synes selv, det er blevet en flot udstilling. På bestyrelsens vegne vil jeg gerne sige tak til de mange gode mennesker, der har hjulpet med at få arrangeret forårsudstillingen uden deres hjælp kunne vi ikke klare så store opgaver. Også en tak til pedellerne på stedet, der har malet alle podierne lige inden udstillingen! Jeg vil sige tak til pressen, der har brugt pressemeddelelsen godt i de lokale medier. Jeg vil også benytte lejligheden til at sige tak for presseopbakningen til vores udstilling i Ribe, den opbakning har overgået vores forventninger, både i de lokale medier, på TV og i den landsdækkende kunstavis det er flot. I år spiller duoen Jytte og Johnny Hintz, som kalder sig Duo Sepiae, hvilket hentyder til to musikalske blæksprutter, som har armene ude i mange stilarter såsom jazzballader, folk, pop/ rock. De spiller også nogle tidlige forårssange fra højskolesangbogen, som f. eks. Den blå anemone. De spiller mange stilarter, men magter også mange instrumenterne: klaver, tværfløjte, sopranog tenorsaxofon. Velkommen til Jytte og Johnny. Jeg håber vi må få nogle gode forårstimer sammen. I kan nå at kikke lidt på kunsten og forsyne jer med et glas og en sandwich, inden Jytte og Johnny vil underholde os med deres musik. Jeg vil hermed erklære forårsudstillingen for åben. Berit Mathisen, formand

13

14 Landart / kunst i naturen Varde Kommune har forespurgt, om BRA vil være med i et landart projekt på arealet, hvor det gamle Varde Sommerland ligger. Der er i øjeblikket en større oprydning i gang og der er dannet et laug. Sommerlandslauget er et frivilligt laug, som har til formål, at bistå med oprydning, vedligehold og udvikling af Varde Sommerland-området. Det er et flerårigt projekt og BRA er blevet spurgt om vi vil stå for en kunstnerisk udsmykning af området. Et par repræsentanter for bestyrelsen har været til møde med Varde kommunes direktør for Kultur og fritid og formanden for Sommerlandslauget og vi har trukket de første streger. BRA -projektet blev sat i gang med et besøg på arealet lørdag den 13. april 2013, hvor lauget havde arbejdsdag. Vi mødtes derude kl. 11. og 14 medlemmer deltog. Der er mange muligheder på grunden og umiddelbart også mange sponsorer til materialer til kunstprojekter, til PR, til fortæring etc. Arbejdsperioden være 24. august 5. september og fernisering den 6. september, som Varde Kommune arrangerer. I perioden 30. august 8. september er der festuge i Varde og forhåbentlig kommer mange interesserede forbi. Det er planen, at der skal laves en bog i lighed med landartprojektet i Marbæk og formanden for Sommerlandslauget mente ikke det var et problem at finde en sponsor til finansiering af bogen. Der tegner sig et spændende projekt! Hvis du har lyst til at deltage, kan det stadig nås, hvis du snarest muligt kontakter Birthe Gawinski (tlf eller mail: Der er oprettet en blog: landartvarde.blogspot.dk/, som vil blive opdateret løbende med datoer og praktiske oplysninger om projektet.

15 Generalforsamlingen 28. Januar 2013 Formandens beretning: Jeg sad den anden dag og læste i festskriftet til BRA`s 30 års jubilæum BRAVO BRAVO BRAVISSIMO. et blad fra 2007! - hvad er kunst nogen gik på havnen og fandt gammelt rustent skrotjern, svejsede det sammen og kaldte det kunst. Det blev forbudt at udstille hjemmestrikkede islandske sweatere, kræmmerhuse i bly, batikfarvede sjaler og silkefarvede tørklæder der var enighed om at PRØVE med censur på forårsudstillingen og det frasorterede fik sin egen udstilling.. - skal der være et BRA-blad miljøsvineri hvem skriver - skal der være et priskatalog og er det nødvendigt med telefonnumre - det blev sværere at samle folk til generalforsamlinger - kke alle fik den udstillingsplads, de ønskede. Det var fortællinger om livet i BRA gennem tiderne og historierne kan vi næsten nikke genkendende til, dog var der vist lidt mere vildskab i foreningen dengang! Udstillinger: Forårsudstillingen på UC Syddanmark var censureret. Det var en flot, lille og intim udstilling. Bestyrelsen har fået en del vrede tilbagemeldinger, men vi har jo fulgt en beslutning truffet på flere generalforsamlinger! Censorerne tilbød denne gang, at tale med de kunstnere, der havde fået frasorteret deres kunst, begrunde hvorfor det var blevet frasorteret, men det var der ikke mange der gjorde brug af! Dorthe Mørup Tagmose sang amerikanske evergreens, til stor fornøjelse for de mange fremmødte. Der var mange til forårsudstillingens fernisering, så mange at det bestilte sandwich forsvandt som dug for solen. Vi havde bestilt samme antal som ved tidligere år, men seminariet havde fået ny kantinebestyrer og vi måtte konkludere at vi nok tidligere var blevet forkælet! Vi havde besøg af omkring 150 gæster. Vinterudstillingen var på Esbjerg Rådhus og åbningstalen blev holdt af Karen Baungaard. Det var en flot udstilling, der fik mange positive tilkendegivelser. Der var ca. 100 besøgende ved ferniseringen vi sørgede selv for fortæring Vin og hjemmebagte chips! I øjeblikket har 25 BRA kunstnere udstilling i de smukke lokaler på Ribe Jernstøberi. Vi er blevet godt modtaget i Ribe og pressen har bakket flot op! Der var stor opbakning til ferniseringen, der blev åbnet af Henning Holmberg og Katrines spillemænd underholdt. BRA s næste udstilling er i marts med fernisering den 9. marts på UC Syddanmark. Der er sendt nyhedsbrev ud til alle og datoerne er lagt på hjemmesiden og i begyndelsen af februar bliver tilmeldingsblanketten også lagt på nettet! Vi er nu lidt fremme i tiden, men i arbejder på en udstilling på Smedeværkstedet i Varde i 2014, de endelige datoer kommer senere på hjemmesiden og i bladet! Er der nogen, der har en god ide til et udstillingssted, så kom og sig til der er mange medlemmer, der gerne vil udstille andre steder end de traditionelle i Esbjerg. Bestyrelsen har valgt ikke længere at bruge priskataloget, men bedt de enkelte kunstnere om at sætte navn, evt. beskrivelse og pris ved de enkelte værker. Vi har valgt at gøre det, hovedsagelig af tidsmæssige årsager det er et stort arbejde at sætte en udstilling op og priskataloget skal derefter nærmest trykkes over natten.

16 Vi skal fortsat arbejde med størrelsen af skiltningen, men vi er ellers godt tilfreds med resultatet. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke de mange, der støtter op omkring udstillingerne og ikke mindst giver en hånd med til selve etableringen af udstillingen. BRA-bladet: BRA-bladet kommer ud 2 gange om året, men det er fortsat op ad bakke at få artikler til bladet der må være flere, der har noget at fortælle andre om kunstoplevelser. Hjemmesiden: Hjemmesiden er blevet flot og det er vores indtryk, at den bliver brugt flittigt! Der er i hvert fald altid opdateret, Birthe er hurtigt på tasterne. Medlemsmøde: Vores medlemsmøder på Tobakken måtte desværre ophøre på grund af manglende tilslutning fra medlemmerne. Vores traditionelle julefrokost på Sydvesten er blevet til en forårsfrokost og vi har reserveret plads på Sydvesten den 15. marts så sæt kryds i kalenderen og følg med på hjemmesiden omkring tilmelding! Vi er i dialog med Max Parylewicz om en temadag/workshop med billedgennemgang og lidt om hans erfaringer som censor. Bestyrelsen: Vi synes i bestyrelsen, at vi er ved at få overblik over årets arrangementer og hvilke opgaver der ligger i det, men også i stand til at kikke på nye tiltag. Vi har prioriteret at lave udstillinger og synes faktisk, at der er nok at lave! Økonomien er fortsat sund og der er plads til kreativitet. Der er udarbejdet et fint regnskab, der er revideret og ligger på bordene. Vi er i øjeblikket ca. 70 medlemmer og der har været en god tilgang i løbet af året. Nye kunstnere, der er deltager i udstillingerne og er aktive omkring foreningens opgaver. Sidste år havde vi gjort os nogle tanker for fremtiden: 1. En gentagelse af landart eller lignende alternativ udstillingsform Vi er kommet til Ribe og udstille og vi har aftaler i Varde. Vi kikker efter en mulighed omkring Landart, men har endnu ikke fundet noget. 2. Aktivitetsgruppen, der blev nedsat på medlemsmødet arbejder videre med medlemsmøder og andet. Medlemsmøder er blevet etableret, men desværre også lukket igen. Det er usikkert om der kommer nye initiativer. 3. Nedsætte en PR-gruppe, der skal deltage i arbejdet omkring vores egne udstillinger plakater, foldere, pressemeddelelser etc. Det har vi ikke haft kræfter til, men er begyndt at føre lister over de steder, hvor vi har fået tilladelse til at hænge op for senere at bede om hjælp til disse opgaver. Vi overvejer at få lavet en lille folder om BRA, hvor vi informerer om foreningen og hvordan man kan blive medlem!

17 4. I større udstrækning gøre brug af elektronisk post til formidling af informationer til medlemmer og spare porto Vi har næsten fået/fundet mailadresser på alle medlemmer sidst vi sendte nyhedsbrev postede jeg kun 10 breve vi håber på at få alle med i løbet af Kikke på vedtægterne og justere i forhold til hvordan gør vi i dag. Vi har fået hjælp til at kikke på vores vedtægter, men vil gerne bruge lidt mere tid i bestyrelsen til drøftelse af ændringer, inden vedtægtsændringerne sættes på generalforsamlingens dagsorden! 6. Fra generalforsamlingen sidste år, var der forslag om at oprette en facebookside. Den blev oprettet den 15. februar 2012 og der er i øjeblikket 29 medlemmer. (Der er nu 35 - note fra red.) Tak for samarbejdet i året der gik. Referat fra genralforsamlingen i BRA 28. januar 2013 på Tobakken Formanden, Berit Mathisen, bød velkommen til de 14 fremmødte deltagere incl. bestyrelsen. Kassereren, Ingrid de Fries, var fraværende p.g.a. tilskadekomst. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. Formanden foreslog Birgit Andersen, der accepterede og blev valgt enstemmigt. Referent, sekretæren, Poul Jensen. 2. Formandsberetning. Der henvises til formandens skriftlige beretning, som hun gennemgik. Der var flere forhold i beretningen, der efterfølgende blev taget op af enkelte medlemmer. Disse forhold blev dels besvaret straks af formanden, dels taget op under punktet Eventuelt. Der henvises til dette punkt i referatet. Formandens beretning blev enstemmigt vedtaget. 3. Regnskabsberetning for regnskabsåret 2012 Det omdelte regnskab var gennemgået og underskrevet af den valgte revisor. P.g.a. kassererens fravær gennemgik formanden de økønomiske og regnskabsmæssige forhold. Der var kun enkelte spørgsmål til regnskabet og økonomien. De økonomiske forhold er fortsat gode Efter et fald i medlemstallet efter sidste forårsudstilling, hvor en del medlemmer fik værker afvist og derefter meldte sig ud af foreningen, er der flere nye der har meldt sig som medlemmer. Der er nu igen over 70 medlemmer. Der henvises til regnskabet på s. XX 4.Indkomne forslag. Der er ikke kommet forslag fra medlemmerne. 5. Kontingentfastsættelse. Da foreningens økonomi er i ordnen, foreslog bestyrelsen at det årlige kontingent fortsat skulle være 300 kr. Forslaget blev godkendt.

18 6. Valg af daglig ledelse. Henning Holmberg og Poul Jensen var på valg og modtog genvalg. Ingen af de tilstedeværende ønskede at stille op til valg, skønt det ikke skortede på opfordringer. De 2 førnævnte bestyrelsesmedlemmer blev så valgt. Elin Holmberg stillede op som kandidat til en suppleantpost, og blev valgt. 7. Eventuelt Der var mange emner på tale. Der udspandt sig en til tider meget livlig og ustruktureret debat om forholdene ved modtagelse og placering af værkerne på udstillingen i Ribe. Især placering og ophængning af værker på væggen blev kritiseret. Der var utilfredshed med hvem der skulle placere værkerne og hvem der skulle hænge værkerne op. P.g.a. at kun 1 person fra udvælgelsesudvalget deltog i udstillingen, og at flere fra ophængningesudvalget heller ikke deltog i udstillingen eller meldte fra til opgaven, var der uklarhed om rollefordelingen. Oveni kom at flere af udstillingsdeltagerne havde ret faste forestillinger om, hvor lige netop DERES værker skulle være, og at ophængningen p.g.a. loftshøjden og andre forhold var meget mere komplicerede og tidskrævende end vi er vant til, blev ophængningen foretaget på en noget anden måde end det var beregnet. Forholdene i Jernstøberiets lokaler var i øvrigt rigtig gode, og selve udstillingen også udmærket. På generalforsamlingen var der enighed om at der skulle etableres et nyt ophængningsudvalg. Der meldte sig følgende medlemmer: Birgit Andersen, Jette Bøndergaard, Hanne Meier Olander, Tove Coops Pedersen samt Henning Holmberg og tidligere har Linda Jessen meldt sig. Det blev slået fast at undertegnede har ansvar for, at de nødvendige aftaler og materialer er i orden ved udstillingerne, og at undertegnede ikke er medlem af udvalget og ikke nødvendigvis hænger værker op! Det blev aftalt at hvis et medlem af udvalget har forfald, så sørger man selv for en afløser. M.h.t. udvælgelsesudvalget så består medlemmerne stadigt af Bjørn Thomsen, Ulla Holt Poulsen og Jytte Jespersen. Aftalt at u.t. kontakter Kirsten Søndergaard, der tidl. har været medlem af udvalget, for at høre om hun igen er interesseret. Der var så en ligeså ivrig og ustruktureret debat om udstillings- og priskatalog og ikke mindst mærkesedler ved udstillingsværkerkerne, så de kunne blive mere ensartede, og ifølge flere skulle gøre indtrykket af udstillingen bedre. Bestyrelsen fastholdt at den ikke ønsker at genoptage udarbejdelse og trykning af kataloger med prisliste. Begrundelsen er, at det tidsmæssigt er et stort pres at få klaret det i det korte tidsrum der er mellem endelig fastsættelse af hvilke værker der kommer med på udstillingen og så til at få trykt kataloget til ferniseringen. Hvis medlemmerne stadig ønsker det, står det dem frit for at danne en gruppe og selv påtage sig at stå for arbejdet. Nogle enkelte diskussionsdeltagere mente, at der på stedet skulle afholdes en afstemning om emnet. Det er så i.h.t foreningens vedtægter ikke muligt, man må så rettidigt 8 dage før generalforsamlingen indsende det som et forslag. Dette blev meddelt de pågældende.

19 Mht. mærkningen af udstillingsværkerne udspandt der sig en længere debat om farve, format, skrift o.s.v. på de førnævnte kort. Resultatet blev endeligt, at Birthe Gawinski ændrer vejledningen til udstillerne, så den ser således ud: Ved det enkelte kunstværk sættes et skilt, der max. må være 10x8 cm. Her kan du præsentere dig selv, beskrive dit kunstværk og anføre pris. Der skal være et skilt ved hvert værk og du må max. aflevere 4 værker til udstillingen. Anne Marie Junker forespurgte, om det var muligt at få malet UCSyds podier, der efterhånden er vel meget ramponerede. Formanden vil tale med kontaktpersonen Flemming Rendbo herom. Forskellige emner om økonomi blev drøftet. f.eks. hvorfor BRA har skiftet bank - den forrige ville gerne slippe af med BRA, der var for lidt at tjene og for meget bøvl - var svaret. Bestyrelsens ønske om at lave et arrangement med gennemgang af nogle af medlemmernes værker, af kunstneren og underviseren Max Parylewicz med efterfølgende råd til kunstneren og de øvrige fremmødte, blev godt modtaget. Muligheden for at BRA deltager eller står for et evt Land-art arrangement i Varde blev også drøftet og vakte interesse. Der var et spørgsmål om hvorvidt censorerne til udstillingen på UCSyd var fundet, det blev besvaret af formanden. Hun oplyste at forholdene for nuværende bliver undersøgt, så der findes eksterne og "neutrale" censorer der også er villige til at give respons til de medlemmer der ønsker det. Der var forskellige forslag om hvordan man kunne opnå en større medlemsdeltagelse på fremtidige generalforsamlinger. Forskellige kunstneriske aktiviteter i forbindelse med mødet, inden selve generalforsamlingen, blev foreslået. Det kan der arbejdes videre med. Formanden efterlyste ideer til nye udstillingssteder. Der blev bl.a. fra forskellige sider foreslået Filosofgangen i Odense. Vandtårnet i Esbjerg, og Ravmuseet i Oksbøl. Til sidst takkede Dirigenten for god ro og orden. Formanden takkede for samarbejdet i det forløbne år. Referent Poul Jensen, sekretær.

20

21

22 Surrealistisk fotokunst - en kort præsentation den spanske fotograf Chema Madoz (Birthe Gawinski) født 1958 i Madrid. Har studeret kunsthistorie på Madrids Universitet og fotografi på Kunstakademiet. Havde sin første separatudstilling i Arbejder udelukkende i sort-hvid, ofte med dagligdags genstande i overraskende 'forklædning' eller situationer. Har modtaget adskillige priser og har udstillet i mange lande, bla. på Museet for Fotokunst i Odense i 2007 med udstillingen 'Visuelle gåder'. Uddrag af en anmeldelse i Fyens Stiftstidende: En rose med påsatte fiskekroge i stedet for torne. En pibe fyldt med huller, som var det en blokfløjte og en skakbrik, der både er sort og hvid. Dette er blot nogle af billederne fra den spanske kunstners surrealistiske univers. Ved første øjekast er der tale om fotografier af velkendte hverdagsgenstande som for eksempel en vinoplukker, et barometer og en skindhandske. Men ved nærmere eftersyn er der noget højst usædvanligt ved alle fotografierne. De er først og fremmest gennemsyret af humor.

23 Funktionaliteten af genstandene må siges at være temmelig svækket, men til gengæld er de ophævet til surrealistisk kunst. Der er dog ikke tale om manipulerede fotografier, selv om Chema Madoz er vant til at bearbejde billeder. Alle genstandene på fotografierne er skam sirligt og tålmodigt udført af kunstnerens egen hånd. (Susanne Siig Petersen, Fyens Stiftstidende, )

24 Annette Jørgensen

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014

Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Referat af kunstforeningens ordinære generalforsamling den 3. april 2014 Udenrigsministeriet holdt sin ordinære generalforsamling torsdag den 3. april 2014 i Udenrigsministeriets kantine. Dagsorden 1.

Læs mere

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C

Dansk Pæon Selskab. Generalforsamling. Den 23. februar 2013 kl. 15.30. Det Biovidenskabelige Fakultet. Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Dansk Pæon Selskab Generalforsamling Den 23. februar 2013 kl. 15.30 Det Biovidenskabelige Fakultet Thorvaldsensvej 40, 1871 Frederiksberg C Der var incl. bestyrelsen 24 personer til stede (15 året før).

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Tirsdag d. 17. april 2012 kl. 19:30 I Teknik- & Miljøforvaltningens & Forsyningsvirksomhedernes kantine på Stigsborg Brygge 5, Nørresundby

Læs mere

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET

MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET MEDLEMSBLADET Rigtig godt nytår til alle vore medlemmer. Vi bliver stadig flere. Vi har nu registreret 989 medlemmer, og bestyrelsen håber, at vi når 1000 inden generalforsamlingen onsdag den 21. marts 2012 (se nærmere

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Kunstforeningen Fjordkunst.dk

Kunstforeningen Fjordkunst.dk Kunstforeningen Fjordkunst.dk Generalforsamling Rejsestalden Jægerspris d. 14. marts 2010. kl. 10.00 12.00 Formand Helle Borg byder velkommen. Helle fortælle, at der efter generalforsamlingen, vil være

Læs mere

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart

Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Referat fra Dalyfos generalforsamling den 14. april 2013 på Severin kursuscenter i Middelfart Formanden Lise Petersen bød velkommen til årets generalforsamling. Valg af dirigent: Lise foreslog på bestyrelsens

Læs mere

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører

Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører Vedbæk, 14. januar 2015/bbr Nyhedsbrev Februar 2014 Kære medlem af Foreningen af Danske Vinimportører, Referat af generalforsamling 25. februar 2014 i Foreningen af Danske Vinimportører 12 medlemmer af

Læs mere

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde

Vise-Vers-Nyt. Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Medl.nr. IDNr / Par Nr «Navn» «Kontat» «Gade og nr#» «Postnr#» «BY» Afs.: VV-Roskilde, Stenlandsvej 16, 4000 Roskilde Til kalenderen: 07.02.16 kl. 14-16:30 Besøg af Visens Venner i Køge i bibliotekssalen

Læs mere

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen

Februar 2011. Der deltog i alt ca. 20 medlemmer i generalforsamlingen Februar 2011 REFERAT AF GENERALFORSAMLING I FORBINDELSE MED SELSKABETS ÅRSKURSUS Fredag den 28. januar 2011, kl. 16.30 Hotel Nyborg Strand, Østerøvej 2, 5800 Nyborg Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Den første onsdag i hver måned: medlemsmøde i Tobakkens brune lokale mellem 19 og 23

Den første onsdag i hver måned: medlemsmøde i Tobakkens brune lokale mellem 19 og 23 BESTYRELSEN AKTIVITETSKALENDER Formand: Berit Mathisen Bogøvej 4 6710 Esbjerg V Den første onsdag i hver måned: medlemsmøde i Tobakkens brune lokale mellem 19 og 23 mail: berit@ghservice.dk Sekretær: Poul

Læs mere

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00

Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 1 Ordinær generalforsamling 29. februar 2012 kl. 19.30-22.00 Dagsorden + referat Formanden Michael Thaarup byder velkommen til klubbens ordinære generalforsamling. Generalforsamlingen er Skagen Havkajakklubs

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Tisvildelejeforeningen

Tisvildelejeforeningen Dagsorden Generalforsamling Tisvildelejeforeningen 22 juni kl. 10.00 Tisvildeleje 1. Valg af dirigent og referent. Tisvildelejeforeningen 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning

nklah Dagsorden: 2. Bestyrelsens beretning nklah ProjekVTema Tid og sted Generalforsamling Ballerup den 1. november 2011 Fordeler Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30

Aalborg Kommunale Kunstforening. Referat af ordinær generalforsamling. Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 Aalborg Kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag d. 28. april 2016 kl. 19:30 I By- og Landskabsforvaltningen og Miljø- og Energiforvaltningens kantine på Stigsborg Brygge 5,

Læs mere

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015

Tango Aarhus. Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Referat fra generalforsamlingen d. 1. marts 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetæller. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse af regnskab for det forløbne år

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter.

Ved årsmødet, var emnet angst ved Karin Dyhr, gode ideer til at behandle patienter med omsorgssvigtede patienter. Referat Generalforsamling i DSO lørdag d. 8. oktober 2016 Dagsorden: 1. Dirigent Rikka Poulsen. Referent Dorte Kocemba. 2. Formandsberetning oktober 2016 ved Tom Lykke Gregersen. Ved årsmødet, var emnet

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent.

-------- Ad dagsordenens pkt. 1. Valg af dirigent. Referat af generalforsamling for Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afholdt torsdag d. 26. marts 2009 kl. 1700 hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen, Sankt Knudsvej 2, 3., 1903 Frederiksberg

Læs mere

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter

Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Møde: Generalforsamling 2009 Dato: 2/4-2009 Kl.: 19:00 Sted: Landbocentrum, Møllevej 15 Deltagere: 67 stemmeberettigede samt yderligere 17 fuldmagter Dagsorden: Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen havde

Læs mere

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl.

No. 1½ 2009. Medlemsblad for Damptromleklubben. Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. No. 1½ 2009 Medlemsblad for Damptromleklubben Kom til officiel præsentation af Vølund Senior i Esbjerg lørdag den 23. maj 2009, kl. 12 00 Damptromleklubben Bent Delfs "Truelskærgård" Næsbygade 2, Næsby-Orø

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand

Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Hus- og Grundejerforeningen Lystrup Strand Referat fra ordinær generalforsamling, lørdag 11. juni 2016 1. VALG AF DIRIGENT Formanden Arne Munk bød velkommen til årets generalforsamling i Amerikanerhuset,

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt.

Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard Nielsen og Per Stig Andersen. Herudover var fremmødt Flemming Hedegaard Petersen og Henning Schmidt. Referat af generalforsamling mandag d. 9. marts 2015 kl. 1700 i Sports- og Lystfiskerforeningen Lucius 96, afviklet hos tidl. formand Flemming Hedegaard Petersen. Fremmødt var fra bestyrelsen Claus Søndergaard

Læs mere

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl.

Referat fra. Vinklubben, Slagelse. Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner. d. 1. juni 2012 kl. Referat fra Vinklubben, Slagelse Generalforsamling ved Styregrupperne for Vinklubben & Vinklubbens Venner Fremmødte medlemmer: 21 d. 1. juni 2012 kl. 19 Marievangs Klubhus Aksel Mikkelsen Alex G. Larsen

Læs mere

Generalforsamling hos de grønne quiltere afholdt i Fuglevad mølle tirsdag d. 6. oktober 2015, kl. 18.00.

Generalforsamling hos de grønne quiltere afholdt i Fuglevad mølle tirsdag d. 6. oktober 2015, kl. 18.00. REFERAT Generalforsamling hos de grønne quiltere afholdt i Fuglevad mølle tirsdag d. 6. oktober 2015, kl. 18.00. Der var 41 fremmødte. 1. Dirigent : Hanne Johansen blev valgt 2. Referant : Ulla Ljørring

Læs mere

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015

Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 SKRÅNINGEN Referat af generalforsamling i kunstforeningen Skråningen mandag den 5. oktober 2015 Der deltog 72 medlemmer i generalforsamlingen og 67 i spisningen. Inden generalforsamlingen fortalte Berit

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015

Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Referat af Generalforsamling i Realskolens Venner tirsdag den 1. september 2015 Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning ved Anne Wolthers. 3. Fremlæggelse af regnskab ved Erik Grave. 4.

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Julefrokost 20. januar kl. 18 på Sydvesten

Julefrokost 20. januar kl. 18 på Sydvesten 1 BESTYRELSEN AKTIVITETSKALENDER Formand: Berit Mathisen Bogøvej 4 6710 Esbjerg V 75150823 e-mail: berit@gh-service.dk Julefrokost 20. januar kl. 18 på Sydvesten mere info på BRAs hjemmeside tilmelding

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007

www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 GYVELPOSTEN www.gyvelkaeden.dk Lørdag den 10. marts 2007 Til medlemmerne. Bestyrelsen har nu afholdt sit første møde. På mødet konstituerede bestyrelsen sig som følger: Formand Ole Bjarno, Syrenkæden 8.

Læs mere

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15

Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Referat Foreningen Hårbølle Havn Afholdt på Damme Kro d. 22.3.2015 kl. 10.15 Søren Arensberg (fungerende formand) bød velkommen, og gik til første punkt på dagsorden. Punkt 1. Valg af dirigent. Som dirigent

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Generalforsamling 2011

Generalforsamling 2011 Generalforsamling 2011 GENERALFORSAMLINGEN I MINI MANDAG d. 14. MARTS 2011. FORMANDENS BERETNING :.præsentation af bestyrelsen m. suppleanter. Bestyrelsen har lige afholdt det 27. bestyrelsesmøde siden

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00.

Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Referat fra generalforsamling i Dansk Sankt Bernhard Klub lørdag d. 29. marts 2008 kl. 11,00. Dagsorden i følge lovene: 1: valg af dirigent 2: valg af referent 3: valg af 2 stemmetællere 4: Godkendelse

Læs mere

for valget og 2. Beretnins for det forløbne år 1. Vale af dirieent Dirigenten takkede

for valget og 2. Beretnins for det forløbne år 1. Vale af dirieent Dirigenten takkede ll1.seniorcrne Referat af IR Seniorernes 24. general forsamling Torsdag d. 12. marts 2015 i BjælkeStuens selskabslokaler Lyngby Hovedgade 78, 2800 Kongens Lyngby Formanden, Jens Nørgaard,bød velkommen

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016.

Slægtshistorisk Forening Sønderjylland Referat af Generalforsamling 20. februar 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning. 3. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab til godkendelse på generalforsamlingen. 4. Behandling af indkomne forslag. 5. Fastsættelse af

Læs mere

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens

Referat nr. 41. Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Referat nr. 41 Referat fra LVA Seniorklubbens generalforsamling d. 21. oktober 2008, kl. 13.00 på Vitus Bering, Vejlevej 150, 8700 Horsens Formanden (Harry) bød velkommen til vores årlige generalforsamling.

Læs mere

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland

Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland 1 Seniorsektionen Socialpædagogerne Midtsjælland Referat af generalforsamling mandag den 23. marts 2015 i Ringsted. Dagsorden: Formalia 1 Beretning, herunder regnskab 2 Indkomne forslag 3 Fremtidigt arbejde

Læs mere

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014

Kolstrup Boligforening Referat af ordinær generalforsamling Torsdag den 08. maj 2014 Der var mødt repræsentanter for 38 lejemål / 47 beboere. Som gæster deltog Jan Thietje ( Deloitte ) Organisationsbestyrelsen tilstede: Tove Christensen afbud. Salus Boligadministration samt foreningens

Læs mere

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk

Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1. Nr: 1, 2015 23. Årgang. www.horsensdykkerklub.dk Klubblad for Horsens Dykkerklub Side 1 Klubblad Nr: 1, 2015 23. Årgang Dyk sikkert Dyk organiseret www.horsensdykkerklub.dk I dette nummer: Bestyrelse:... 1 Kontaktpersoner i klubbens udvalg:... 1 Kære

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C.

Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Generalforsamling Kragsbjerg Antennelaug tirsdag den 22. maj 2012 kl 19.00 i Uddannelsescentret, Schacksgade 39, 5000 Odense C. Dagsorden 1. Valg af dirigent Tis dirigent foreslog bestyrelsen laugets forretningsfører

Læs mere

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL

KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MEDLEMSBLADET KIMING I N G E L I S E W E S T M A N GRATIS BUSTUR TIL MUSEUMSBERG FLENSBURG Kunstmuseet i Tønders særudstilling, Kiming, med værker af Inge Lise Westmann fortsætter til Museumsberg i Flensburg.

Læs mere

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN

REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN TORSDAG DEN 30. JANUAR. 2015. KL. 19.30 I JÆGERGÅRDEN Til stede var: Bestyrelsen undtaget Ib Nielsen der er sygemeldt. Der var afbud fra begge suppleanter Kristian Legaard

Læs mere

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet

Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Side 1/5 Referat af DK-TUG Generalforsamling lørdag den 28. september 2002, Datalogisk Institut, Aarhus Universitet Før selve referatet

Læs mere

Orø Pensionistforening

Orø Pensionistforening Orø Pensionistforening Generalforsamling I Forsamlingshuset Tirsdag d. 5. maj 2015 kl. 16.30 Dagsorden : 1. Valg af dirigent 2. Valg af 2 stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning 4. Foreningens reviderede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark

Referat fra ordinær generalforsamling i. Eurasier Klub Danmark Referat fra ordinær generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Lørdag d. 2. april 2011 fra kl. 12.00-16.00, Struer Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. valg af dirigent. 2. valg af referent. 3. valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Grundejerforeningen Melsted Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. februar 2013 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent bestyrelsen foreslår Jørgen Steen Jensen, Snorrebakken 15 2. Formandens

Læs mere

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer.

Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret personligt eller sendt pr. mail til alle klubbens medlemmer. Referat fra Generalforsamling den 23. maj 2012. Ca. 42 personer incl. Bestyrelsen var mødt op. Generalforsamlingen var rettidig indkaldt ifølge vedtægterne. Indkaldelserne er udsendt med post, afleveret

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Canadian American Friendship Society of Denmark Møde Generalforsamling Dato 26. marts 2009 Sted Deltagere HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 30 fremmødte, heraf 18 stemmeberettigede

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19.

Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/ kl. 19. Referat fra ordinær generalforsamling i Dansk Vandrelaug Esbjerg den 24/2 2016 kl. 19. Antal mødedeltagere inkl. bestyrelsen: 65 Landsformand Steen Kobberø-Hansen deltog i generalforsamlingen. Dagsorden:

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet september 2017 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet september 2017 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82/ 73 60 82 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær,

Læs mere

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB

AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS 4. AFLÆGGELSE AF DET REVIDEREDE REGNSKAB GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 19. MARTS 2002 PÅ SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING. i Holluf Pile Tornbjerg IF. Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 02/04 2008 REFERAT FRA HOVEDGENERALFORSAMLING i Holluf Pile Tornbjerg IF Mandag Den 31/03-2008 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Carlo Vajhøj bød velkommen. Da ingen ønskede at være dirigent, indvilgede

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018

NYHEDSBREVET. Nyhedsbrevet januar 2018 NYHEDSBREVET Nyhedsbrevet januar 2018 Formand, HB, Regionaludvalg, redaktør: Kent Thomsen Koldingvej 78 6760 Ribe Tlf.: 23 64 99 82 E-mail: kentoglene@hotmail.com Næstformand, sekretær, HB: Poul Erik Henriksen

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

Grundejerforeningen Slangerupgård

Grundejerforeningen Slangerupgård Grundejerforeningen Slangerupgård Referat af generalforsamlingen 18.maj 2013 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsen aflægger beretning 3. Kassereren fremlægger regnskab til godkendelse. 4. Fastsættelse

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014

Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Formandsberetning for Foreningen Agape 2014 Mange steder kan man læse at der mangles fordybelse. Hos de studerende på de videregående uddannelser, hos eleverne i folkeskolen, hos de ansatte i virksomheder

Læs mere

Eurasier Klub Danmark

Eurasier Klub Danmark Eurasier Klub Danmark Stiftet den 09. september 2007 Samarbejdende specialklub med Dansk Kennel Klub Referat af: Generalforsamling i Eurasier Klub Danmark Tid: 31. maj 2014, kl. 17.00 Sted: Kennel Tværskov,

Læs mere

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv

Mødereferat. Kjeld Sivertsen fremlagde beretning (vedlagt i kopi). Beretningen blev enstemmigt vedtaget, og bestyrelsen præsenterede sig selv Mødereferat Emne: Aktiv Kunsts Årsmøde Dato: Tirsdag, den 20. januar 2015 - kl. 19:30 Sted: Deltagere: Fuglsanghus, Hørsholm 53 medlemmer af Aktiv Kunst Dagsorden: 1 Valg af dirigent 2 Bestyrelsens beretning

Læs mere

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum

Iktyosisforeningens 10 års jubilæum IKTYOSISFORENINGEN Iktyosis en gruppe af arvelige hudsygdomme Iktyosisforeningens 10 års jubilæum sommerarrangement 1.-2. juni 2013 på Hvidbjerg Strand Iktyosisforeningen har i år eksisteret i 10 år. Det

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013

Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Referat fra ordinær generalforsamling den 3/2-2013 Den ordinære generalforsamling 2013 for Dansk Accent Klub blev afholdt søndag den 3. februar kl. 11.00 i Roskilde Sejlklubs klubhus i Roskilde havn. 1.

Læs mere

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30

Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Referat Repræsentantskabsmøde i Landsorganisationen OK-Klubberne i Danmark: Fredag den 24. april 2015 kl. 12.30-15.30 Dirigent: Paul Erik Weidemann Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Erik Demant OK-Kolding

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde.

Charlotte Holmershøj fra DS vores kontaktperson havde desværre måttet melde afbud pga hovedbestyrelsesmøde. Dansk Socialrådgiverforening Seniorsektionen Generalforsamling 29.4.2014 Formanden, Anita Barfod, bød velkomme og konstaterede, at ud over de tilmeldte årsmødedeltagere var der én deltager i generalforsamlingen,

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF

Referat fra ordinær generalforsamling i AIF 31. maj 2015 Referat fra ordinær generalforsamling i AIF Torsdag den 28. maj 2015, kl. 19.00. Generalforsamlingen afholdtes i AIF klubhus. Deltagende foreninger: Badminton, Cricket, Fodbold, Gymnastik,

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 30/ stemmeberettigede medlemmer. Referat fra generalforsamling mandag d 30/1 2017 26 stemmeberettigede medlemmer. 1. Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt. Christian Platen takkede for valget og kunne

Læs mere

Nyhedsbrev sommer 2015.

Nyhedsbrev sommer 2015. Nyhedsbrev sommer 2015. Formandens klumme Æ bådslæw. Laksen Aktiviteter. Sommeren eller mangel på samme, er over os! Og aktiviteterne burde køre i højeste gear. Vi må erkende at vejret har begrænset et

Læs mere

Referat Generalforsamling 25.maj 2016

Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Referat Generalforsamling 25.maj 2016 Generalforsamlingen er rettidig indkaldt iflg. vedtægterne. Indkaldelse er udsendt pr. mail til alle klubbens medlemmer den 7.4. Der er 3 indkomne forslag. (se punkt

Læs mere

Klub vedtægter Revideret

Klub vedtægter Revideret Klub vedtægter Revideret 2015.04.21 Klub vedtægter Indledning Zonta International er en verdensomspændende organisation for personer med erhvervserfaring, der i fællesskab arbejder med at fremme kvinders

Læs mere

Nyhedsbrev, november 2003

Nyhedsbrev, november 2003 Nyhedsbrev, november 2003 Så er det længe ventede andet nyhedsbrev i 2003 fra Den Sikre Vej på gaden. Brevet indeholder en beretning af, hvad der er sket i foreningen siden sidst og lidt nyheder fra Camino

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat

Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Generalforsamling. mandag den 28. november 2011 kl. 19.30 i Multihuset Referat Dagsorden iflg. vedtægterne: 1. Valg af ordstyrer: Tage Kristensen 2. Valg af skriftsfører: Lars Barslund 3. Formandens beretning:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011

Referat af ordinær generalforsamling i Antenneforeningen Holluf Pile onsdag d. 9. marts 2011 Der var fremmødt 63 stemmeberettigede medlemmer, og der blev medbragt 7 gyldige fuldmagter. (Bestyrelsen ønsker i den forbindelse at bemærke, at jvnf. foreningens vedtægter kan hver husstand der møder

Læs mere

Referat - Minutes of Meeting

Referat - Minutes of Meeting Referat - Minutes of Meeting Dansk Canadisk Amerikansk Venskabsforening Møde Generalforsamling Dato 12. marts 2011 Sted Deltagere Referent Antal sider HornstrupCenteret, Kirkebyvej 33, Vejle 22 medlemmer

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Hvidbjerg 4. marts 2015 MØDEREFERAT Dato: 4. marts 2015 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 12 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere