Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Januar Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m."

Transkript

1 Januar 2013 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden skriftlig aftale med Esbjerg Taxa. REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26. Indhold i dette nr. bl.a.: Oplevelser fra en vagt Alarmer DGI landsstævne APP Billeder fra vognene Førstehjælp Brændstof Fra Trafikken m.m.

2 Jeg har ofte fået et lille vink fra personalet om, at jeg en gang i mellem skulle være på centralen en hel dag, og dele de oplevelser de har, med kunder og førerne. Vagten var så en oplagt mulighed for, at opleve det på første parket. Nyt fra ledelsen Jeg bestemte inden vagten, at jeg ville notere de forhold ned, hvor jeg mente noget ikke fungerede. Det medførte blandt andet syv oplevelser med fører chauffører og vognmænd hvor de ikke fulgte de vejledninger og gældende kutymer vi har, og jeg har valgt at gengive dem her; Oplevelser fra en vagt på centralen. Mandag d. 21. januar havde vi en medarbejder på centralen der meldte sig syg. Samme dag blev der afholdt en chaufførfest, hvor tre medarbejdere fra centralen var med, og derfor havde vi ikke nogen medarbejder der kunne tage vagten for den sygemeldte medarbejder. Resultatet blev, at undertegnede overtog vagten fra kl. 15:00 til kl. 23:00. Vognmand er sendt efter en forudbestilling til kl. 14:50. Kalder op kl. 14:49, og spørger om det ikke er nr. 65 på ulvevej i stedet for nr. 66, som han er sendt til? Det kan jeg ikke vide noget om, turen er taget ind tidligere på dagen, og han blev oplyst om, at han som minimum skulle holde på adressen i 5 minutter efter det tidspunkt kunden havde bestilt vognen til, og så var det måske en god ide, at vente den fornødne tid, inden han beslutter at kalde op! Adressen var tilsyneladende i orden, vi hørte ikke mere til ham den dag. Unødvendigt opkald..

3 Chauffør bliver her og nu sendt til Billund efter en limotur med en person. Turen er pålagt egenskaben limovogn, og chaufføren vælger at kalde op for, at spørge om det nu også er en limotur? Øhh Ja det er det Unødvendigt opkald Vognmand er sendt til hovedindgangen ved sygehuset. Ved fremkomst er der en kunde mere der har brug for en vogn. Vognmanden kalder op, og bestiller en vogn til hovedindgangen. Vi har ellers et meget smart anlæg, hvor han blot kunne have genbooket den sidst tildelte adresse.. Unødvendigt opkald.. Chauffør holder på P36, hvor en kunde henvender sig, og forespørger på en forudbestilt vogn. Chaufføren vælger at ringe op på Esbjerg Taxa s hovednummer for at forespørge på bestillingen. Vognen er sendt, og holder og venter på kunden 10 meter fra hvor han står, og chaufføren står i ankomsthallen. Chaufføren burde nok lige have tjekket om det ikke var den vogn der ventede, som var til kunden, inden opkaldet. Samtidigt er det i strid med retningslinjerne, at han benytter hovednummeret til en sådan forespørgsel. Han skulle selvfølgelig have benyttet radioen.. Chauffør meddeler to personlige ture. En til den følgende dag, og en til nogle dage senere. Chaufføren kan teoretisk selvfølgelig lige have haft kunden i vognen, men det er nok mere nærliggende, at turene er meddelt pr. telefon direkte til chaufføren. Det er selvfølgelig ikke tilladt, at drive eget bestillingskontor. Sådanne opkald skal afvises, og kunden skal i stedet for henvises til bestillingskontoret.

4 Chauffør har en udenlandsk kunde i vognen som ønsker at køre turen på konto hos det firma han er ansat hos. Chaufføren beder kunden ringe til centralen, mens han sidder i vognen for, at få tilladelse til, at køre på kontonummeret. Jeg tror umiddelbart det er en kunde der vil bestille en vogn, indtil jeg finder ud af han sidder i vognen, og jeg får derefter chaufføren i røret. Vi får løst opgaven, og samtidigt meddeler jeg chaufføren, at det ikke er måden man tjekker om en kunde må køre på konto. Det er selvfølgelig chaufføren der kalder centralen, og forespørger på tilladelse til, at køre på kontoen. Hvis det er muligt, udfærdiges der en korrekt udfyldt gul rekvisition. Dårlig kundeservice og i strid med vejledningen. En kunde i Ribe området bestiller en vogn, der skal kunne medtage en hund. Mens bestillingen lægges ind, er der umiddelbart en vogn i området, som kan udføre turen med hund, og så er alt jo fint. Turen bliver dog ikke sendt, fordi vognen er væk fra området. Vagtvognen, som ellers ikke medtager hund, vælger på forespørgsel, at køre turen. God situationsfornemmelse, og han sparer en kollega for, at skulle køre langt efter turen. Ved et senere tjek af, hvor den anden vogn blev af, kunne jeg konstatere, at han havde meldt i pause i D27 og derefter kørt til D38, hvor han igen tilmelder sig. Tåbelig adfærd til skade for ham selv, kunder og kollegaer.. Jeg synes de syv oplevelser taler for sig selv, og her er bestemt behov for, at der er nogen, der begynder at ændre adfærd. Det mest frustrerende er nok, at hvis man omregner oplevelserne i de 8 timer jeg var på vagt til en uge, vil det betyde, at vi har omkring 100 oplevelser i løbet af en uge, som vi godt kunne have været foruden. Jeg håber, jeg har regnet forkert. Formanden. Alarmer. I de seneste måneder, har vi oplevet overfald og et enkelt røveri på en fører. Det er naturligvis en voldsom oplevelse for de førere der bliver udsat for disse hændelser, og derfor har den enkelte fører na-

5 turligvis behov for, at der bliver taget hånd om vedkommende, både i forhold til myndighederne, men også efterfølgende kan der være behov for professionel hjælp. Hvis man bliver udsat for et overfald eller røveri, skal man straks benytte alarmfunktionen, så kollegaerne der er i nærheden hurtigst mulig kan komme til, og hjælpe kollegaen der udsat for hændelsen. Politiet skal naturligvis også tilkaldes, så de kan overtage hændelsen, og foretage det de skal i forhold til den eller de personer der er årsag til hændelsen. Når politiet er fremme, eller alarmen eksempelvis afmeldes, skal kollegaer der er kommet frem for at hjælpe, naturligvis have en forståelse for, at der måske ikke mere er brug for deres assistance. Hvis det er tilfældet, bør man trække sig tilbage fra stedet, så politiet kan få den fornødne arbejdsro. Hvis der er sket en hændelse, er det vigtigt, at man ikke udvisker sporene på stedet, hvilket gør politiets arbejde vanskeligere. Hvis gerningsmændene skal søges med hunde er det vigtigt der ikke har været for mange personer omkring stedet, og det samme gør sig gældende i forhold til spor i vognen. Derfor tænk over hvad der er nødvendigt i situationen, og lad være med at gøre politiets arbejde sværere ved, at eventuelle spor der er, bliver ødelagt. De grove overfald vi har haft, giver naturligvis anledning til, at vores procedurer bliver gennemgået, så vi sikrer bedst muligt, at tingene fungerer. Det gælder både for centralens afvikling af en alarm, men også vejledningen for førerne vil blive gennemgået, og revideret. Den enkelte vognmand har i forhold til ansatte chauffører et særligt ansvar for, at føreren får den fornødne hjælp og, at overfald og røverier anmeldes til den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Nogle vognmænd har aldrig foretaget en anmeldelse, eller også er det måske lang tid siden. Hvis der er tvivl om hvorledes det skal foregå, kan vi naturligvis hjælpe med den fornødne vejledning i bogholderiet. DGI Landsstævne. I dagene d juli 2013 afholder DGI landsstævne i Esbjerg,

6 og arrangørerne forventer gæster i byen. Landsstævnet vil med sikkerhed også give os nogle travle dage, og derfor bedes I alle inddrage stævnet i jeres ferieplanlægning. Hvis muligt bedes I afholde sommerferie før eller efter stævnet, så vi sikrer gæsterne en god betjening i de dage stævnet varer. APP. Vores nye APP er nu i funktion for både iphone og telefoner med android systemer, og I må derfor gerne medvirke til, at vores kunder får kendskab til vores egen direkte APP, når I har kunderne i vognen. Ud over det skal vi også have reklameret for APP en, og vi vil i den kommende tid reklamere på forskellige fronter. Vi forventer Frogne udvikler yderligere på APP en, og der vil formentlig komme opdateringer til den i fremtiden. Der er desværre nogle kunder der i kommentar feltet har bedt om en storvogn. Det er ikke muligt, at bestille en storvogn via APP, og I er derfor nød til, at bede centralen sende en storvogn, hvis I modtager en sådan bestilling i vognene. Billeder fra vognene. Kameraerne i vognen har primært to formål. Det ene formål er, at kameraet gerne skulle virke forbyggende overfor overfald og andre voldsomme personer. Det andet formål er, at hvis der er sket noget voldsomt, at vi så har mulighed for, at hente billederne ud af systemet i vognen. Hvis der sker voldsomme hændelser, vil vi naturligvis altid hente billederne ud, og det vil naturligvis altid være uden omkostninger. Vi har på det seneste dog oplevet, at en fører har anmeldt en kunde til politiet for manglende betaling, hvilket der selvfølgelig kan være gode grunde til. Politiet beder i den forbindelse ofte om billederne fra vognen, og vi bliver derfor bedt om, at hente billederne ud fra vognen. Det vil vi naturligvis fortsat gøre, hvis politiet anmoder om det, men når det er i forbindelse med betalingsspørgsmål, vil der fremover blive opkrævet et administrationsgebyr hos vognmanden på kr. 250,-.

7 Vær obs. på, at der særligt inden kl. 10:00, ofte kan opnås en rabat der ligger over den rabat vi får fra Shell, så det kan betale sig, at vælge det rigtige tidspunkt, at tanke på. Førstehjælp. En stor del af de kontrakter vi har indgået, indeholder krav om, at føreren har gennemgået et førstehjælpskursus. Det er derfor vigtigt, at den enkelte fører selv er opmærksom på, at det er ved at være tid for en fornyelse, og bliver tilmeldt et kursus som vi jævnligt afholder. Inden længe vil bestillinger, hvor der er krav om førstehjælp, blive pålagt en kategori, så bestillingen kun kan tildeles en fører der har fået kurset fornyet. Førstehjælpskurset skal fornyes hvert tredje år. Brændstof. Vores aftale med Shell er blevet genforhandlet, og rabatten på diesel er fremover 125 øre pr. liter i forhold til listeprisen. Rabatten på benzin er hævet til 84 øre pr. liter i forhold til listeprisen. Fra Trafikken. Sendeprocedure. I en forsøgsperiode på 8 weekender, vil der som minimum blive sendt travlt mellem kl. 01:00 og kl. 05:00. Kategorier. Efter vognopdateringen i december måned, er der behov for en tilretning af nogle kategorier i vores system. I en periode vil der derfor muligvis komme nogle beskeder ud til alle vogne om, at der mangler vogne til nogle kategorier som ingen kender. Beskederne har ingen praktisk betydning, og tilretningen vil snarest blive gjort færdig. Trafikken.

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland

Oktober Straffeattest og børneattest. Klageudvalget foldiggøres uden skriftlig aftale. Ny hjemmeside. Strandbygrillen / Legeland Oktober 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ Indhold i dette nr. bl.a.: 10, 6715 ESBJERG N. Generalforsamling Takster Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres,

Læs mere

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg

TAXA NYT. Oktober Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg Oktober 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang-

Indhold i dette nr. bl.a.: Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives el er mang- December 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m.

Juni Flextrafik Lodtrækning kørselsaftaler Kreditaflevering Ture for Flextrafik Aktiviteter Hyrevognsklubben Sommerfest Seniorklubben m.m. Juni 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Oktober Kontroller Udbud Takster Klageudvalget Solstråle Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Oktober 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Kontroller

Læs mere

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N.

September Indhold i dette nr. bl.a.: ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ ESBJERG N. September 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt

Læs mere

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m.

December Julehilsen Grøn Taxi Kreditaflevering ekvittering Lønsumsafgift Flextrafik-Storebælt Sportsklubben Seniorklubben m.m. December 2012 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres

Læs mere

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a.

Oktober Takster Frogne opdatering Gul rekvisition Holdeplads Sædding center Klageudvalget Chaufførmøde m.m. Indhold i dette nr. bl.a. Oktober 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Takster

Læs mere

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m.

Marts 2009. Nyt fra ledelsen Generalforsamling Orientering forretningsføreren Kundepolitik Info fra SP Mere SP Klageudvalg Fra Trafikudvalget Tak m.m. Marts 2009 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m.

Juli 2011. Patientbefordring Temaaften Limokørsel Fastpristure Klageudvalg Fra Esbjerg Kommune Nyt fra Trafikken Seniorklubben Sportsklubben m.m. Juli 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Patientbefordring

Læs mere

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg

TAXA NYT. December Varde & Esbjerg TAXA NYT Varde & Esbjerg December 2013 REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives

Læs mere

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April 2010. Flextrafik Frogne 3f overenskomst Lægevagtskørsel. Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2010 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Flextrafik

Læs mere

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

April Status Forgæves ture Afregning vognmænd Klageudvalg Sportsklubben Seniorklubben m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: April 2011 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Status Forgæves

Læs mere

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.:

Marts Nyt fra ledelsen Tage Poulsen Læserbrev Kommentar fra formanden Skolegade/Torvegade m.m. Indhold i dette nr. bl.a.: Marts 2008 Afskedsreception for forretningsfører Tage Poulsen d. 28. marts 2008 kl. 13.00 16.00 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk

Læs mere

www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www

www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www.taxa.nu www Opsætning Indhold: Side 2 Login Side 3 Hovedmenu Administration Side 4 Opret bruger Rediger afdeling

Læs mere

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m.

December 2008. Nyt fra ledelsen Hilsen Kreditaflevering Rygning i vognene Kørsel til læge Fra Trafikken Sportsklubben Seniorklub Julegalla m.m. December 2008 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA LILLEBÆLTSVEJ 10 6715 ESBJERG N. REDAKTION: ESBJERG TAXA mail@esbjergtaxa.dk DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26 Indhold i dette nr. bl.a.: Nyt fra

Læs mere

[Click here and insert picture from image library] SIKKERHEDS GUIDE

[Click here and insert picture from image library] SIKKERHEDS GUIDE [Click here and insert picture from image library] SIKKERHEDS GUIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Phishing 3 Hvad er Phishing? 3 Sådan skal du gøre, hvis du modtager et mistænkeligt opkald eller en telefonsvarerbesked

Læs mere

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND

August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND August 2015 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND SÅDAN BESTILLER DU - Ring til midttrafik på 87 40 83 00 (tast 1) - Bestil online på midttrafikflextur.dk - Hent app "flextrafik - flextur, teletaxa og handicapkørsel"

Læs mere

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND

Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND Handicapkørsel i Region Midtjylland Gældende fra juni 2012 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op

Læs mere

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND

ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLAND RING TIL MIDTTRAFIK PÅ 87 40 83 00 VI SIDDER KLAR VED TELEFONERNE PÅ FØLGENDE TIDSPUNKTER: KORTE REJSER (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00 FASTE REJSER alle hverdage 8.00-16.00

Læs mere

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd

Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL. EGION MIDTJYLLANd Gældende fra 1. januar 2014 ANDICAP ØRSEL EGION MIDTJYLLANd Ring til Midttrafik på 87 40 83 00 Vi sidder klar ved telefonerne på følgende tidspunkter: Korte rejser (op til 100 km) alle dage 8.00-17.00

Læs mere

Status på handlinger til afværgelse af driftsproblemer i forhold til afvikling af handicapkørsel juleaften 2009

Status på handlinger til afværgelse af driftsproblemer i forhold til afvikling af handicapkørsel juleaften 2009 Bestyrelsesmødet den 25. juni 2009. Bilag 12.1 Notat Til: Kopi til: Sagsnummer Sagsbehandler CAN Direkte 36 13 19 88 Fax CAN@moviatrafik.dk CVR nr: 29 89 65 69 EAN nr: 5798000016798 10. juni 2009 Status

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er Chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Denne guide hjælper dig i gang med grundlæggende

Læs mere

Offentlig referat. 26. juni 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-464. Referat fra nævnsmøde den 19. juni 2012. Dagsorden:

Offentlig referat. 26. juni 2012/ HO J.nr. 1.10 / 20-464. Referat fra nævnsmøde den 19. juni 2012. Dagsorden: Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 alle hverdage 10.00-14.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

TAXISPILLET OM KUNDEBETJENING, ETIK OG MORAL SPIL 2

TAXISPILLET OM KUNDEBETJENING, ETIK OG MORAL SPIL 2 TAXISPILLET OM KUNDEBETJENING, ETIK OG MORAL EPISODE 2-1 SPIL 2 Man taler om, at kunden er i centrum og om, at kunden altid har ret. Hvordan ser du på det? 1. Behandle kunderne således, at de føler, de

Læs mere

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort

Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Notat Trafikselskabet Sydtrafik CVR nr.: 29 94 28 97 EAN nr.: 5798002186802 07. januar 2015 Handelsbetingelser_Flextur/Flexrute med Dankort og Visa Dankort Handelsbetingelser Flextur/Flexrute administreres

Læs mere

Offentligt referat. 17. marts 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-505. Referat fra nævnsmøde den 27. februar 2014

Offentligt referat. 17. marts 2014/ HO J.nr. 1.10 / 20-505. Referat fra nævnsmøde den 27. februar 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

SERVICE OG KVALITET. Et adfærdskodeks for taxiførere i Taxi 4x27

SERVICE OG KVALITET. Et adfærdskodeks for taxiførere i Taxi 4x27 SERVICE OG KVALITET Et adfærdskodeks for taxiførere i Taxi 4x27 April 2015 SERVICE OG KVALITET Et adfærdskodeks for taxiførere i Taxi 4x27 Som taxifører har du direkte kontakt med kunderne, som gør dig

Læs mere

KOM GODT I GANG MED APP EN

KOM GODT I GANG MED APP EN TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP MED APP EN Maj2017_17436 Sådan anvender du Telia Touchpoint Installer app en Vi anbefaler, at I downloader app en ved at klikke på nedenstående direkte link på jeres

Læs mere

Information om kørselsordning

Information om kørselsordning Skolekørsel 2014-2015 Handicap Befordring A/S Roskilde Kommunes Kørselskontor Gl. Vindingevej 10 4000 Roskilde Tlf. 46 31 39 59 Information om kørselsordning til forældre og elever Afbudskriterier Skal

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. afsagt den 6. november 2017 ****************************** KLAGER [K] (2 personer) SALGSBUREAU ARRANGØR [B] [B] REJSEMÅL Playa de las Américas, Tenerife.

Læs mere

Taxinævnet i Region Hovedstaden

Taxinævnet i Region Hovedstaden Taxinævnet i Region Hovedstaden Offentligt referat 6. januar 2017 Sagsbeh.: HO Referat fra nævnets møde den 5. december 2016 J.nr.: 00.00.00-A00-20-16 Deltagere: Borgmester Jesper Würtzen (næstformand)

Læs mere

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password.

Hvis du allerede har en konto fra sidste år, kan du genbruge dit brugernavn og password. EVENTVEJLEDNING FOLKEMØDET 2015 EVENTVEJLEDNING OPDATERET 30.04.15 TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2015 Alle events skal overholde Folkemødets principper og skal derfor godkendes af Folkemødets sekretariat,

Læs mere

Februar Indhold i dette nr. bl.a.: REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26.

Februar Indhold i dette nr. bl.a.: REDAKTION: ESBJERG TAXA DEADLINE D. 15. UDGIVELSESDATO D. 26. Februar 2013 ESBJERG TAXA NYT UDGIVES AF ESBJERG TAXA, LILLEBÆLTSVEJ 10, 6715 ESBJERG N. Bladet er ophavsretligt beskyttet og må ikke sælges, distribueres, videregives, gengives eller mangfoldiggøres uden

Læs mere

PS Bilen. App en, der giver dig hjælp lige ved hånden

PS Bilen. App en, der giver dig hjælp lige ved hånden App en, der giver dig hjælp lige ved hånden Formål At tilbyde eksisterende kunder en række brugbare og relevante services med henblik på at opbygge loyalitet At bruge app en til at tiltrække nye kunder

Læs mere

Omsorgsplan for Jerne Børnehave

Omsorgsplan for Jerne Børnehave Omsorgsplan for Jerne Børnehave Mange forskellige ting kan fylde et barn med følelsen af at have mistet. Man kan sige, at sorgen har mange ansigter og ikke kun handler om at miste en af dem, der står os

Læs mere

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 4.

Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 4. Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2017 nr. 4. Side 1 Ny direktør i DanTaxi! Kun en måned efter at DanTaxi og TaxiNord er blevet sammenlagt, bliver direktør John Lindbom smidt fra bestillingen og

Læs mere

Kommissorium for Klageudvalget ved Næstved Taxa

Kommissorium for Klageudvalget ved Næstved Taxa Kommissorium for Klageudvalget ved Næstved Taxa Klageudvalget ved Næstved Taxa er nedsat af overenskomstparterne ATAX og 3F, som en del af den indgåede overenskomst pr. 26/4-2012. Udvalget består af 4

Læs mere

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0

3OMSTILLING. Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 3OMSTILLING Manual til 3Omstilling Webklient for brugere V2.0 Indholdsfortegnelse 1. INTRODUKTION... 3 2. MINIMUMSKRAV FOR WEBKLIENT... 3 3. LOG IND... 3 4. HURTIGT OVERBLIK... 3 5. ÆNDRING AF STATUS...

Læs mere

FV9 - Spørgsmål & Svar

FV9 - Spørgsmål & Svar FV9 - Spørgsmål & Svar Spørgsmål Spørgsmålet nummer 19-Q045 Hvor mange tilbud må man lave, når man pt. kun har én vogn og én tilladelse? 19-Q046 Vedr. pkt 3.6 Øvrige krav Vil det sige at der er lavet en

Læs mere

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014

24. februar 2014/ HO J.nr. 5.01 / 11-288. Referat fra møde i kontaktudvalget den 18. februar 2014 Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Efter endt kursus hos Taxa 4x35, ( 2x 750,-kr.) så kan selv gamle chauffører blive høflige chauffører.

Efter endt kursus hos Taxa 4x35, ( 2x 750,-kr.) så kan selv gamle chauffører blive høflige chauffører. Danmarks mest læste taxiblad KAT-Bladet 2016 nr. 6. Efter endt kursus hos Taxa 4x35, ( 2x 750,-kr.) så kan selv gamle chauffører blive høflige chauffører. Side 1 Side 2 Ny leder i Taxa 4x35. Taxa 4x35

Læs mere

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, ,

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn,  , Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, e-mail, brugernavn eller kode... 3 Opret aktivitet... 4 Grundlæggende

Læs mere

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime

ipad for let øvede, modul 7 FaceTime 28092015 ipad for let øvede modul 7 Dette modul omhandler video/og telefon-samtaler via internettet. Bruger man en Wi-Fi-forbindelse, er det en gratis mulighed. Bruger man telefonforbindelse, skal man

Læs mere

Elselskab for første gang

Elselskab for første gang Elselskab for første gang En guide til at træffe den rigtige beslutning, når du skal vælge elleverandør for første gang Super nyttig guide #2 Indholdsfortegnelse 1. Hvorfor skal jeg skifte elselskab? 2.

Læs mere

VOGNMANDSKONTRAKT FOR A-ANPARTSHAVERE. De Danske Vognmænd ApS Galoche Allé 15 4600 Køge (herefter benævnt "DDV")

VOGNMANDSKONTRAKT FOR A-ANPARTSHAVERE. De Danske Vognmænd ApS Galoche Allé 15 4600 Køge (herefter benævnt DDV) VOGNMANDSKONTRAKT FOR A-ANPARTSHAVERE Mellem De Danske Vognmænd ApS Galoche Allé 15 4600 Køge (herefter benævnt "DDV") og Vognmanden (herefter benævnt "Vognmanden") Som enten personligt eller via sit selskab

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Seneste ændring: 23. november 2016 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Servicemål for. borgerkontakt

Servicemål for. borgerkontakt Servicemål for borgerkontakt 2 Servicemål for borgerkontakt Det kan du forvente, når du henvender dig til Høje-Taastrup Kommune. Høje-Taastrup Kommune er en moderne servicevirksomhed. Det betyder, at vi

Læs mere

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Er kontrolafgiften udstedt til den forkerte person

AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO. Kontrolafgift på 750 kr. Er kontrolafgiften udstedt til den forkerte person AFGØRELSE FRA ANKENÆVNET FOR BUS, TOG OG METRO Journalnummer: 2016-0120 Klageren: XX 2100 København Ø Indklagede: Midttrafik CVRnummer: 29943176 Klagen vedrører: Parternes krav: Kontrolafgift på 750 kr.

Læs mere

VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 2

VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 2 VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN 50.85 Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 2 20072016 50.85 Brændstof og fyringsolie Vejledning Introduktion SKI ønsker at hjælpe kommende brugere og leverandører af rammeaftale

Læs mere

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør.

Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Brugerguide til Wuxus - For dig som er chauffør. Log ind Trin 1 - Log ind Trin 2 - Start dagen Opgaver Accepter / Afvis opgave Scanner Lasteoversigt Slut dag Accepter / Afvis opgave Denne guide hjælper

Læs mere

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er.

Der er også sket ændringer på indboforsikringen, hvor der nu tages hensyn til hvor mange der er i husstanden, og hvor gamle de er. Beretning for 2015 Året startede som det sluttede med meget hård konkurrence på forsikringsmarkedet. Klubben ansatte en assurandør pr 1. februar. Ansættelsen af en assurandør, er sket med baggrund i at

Læs mere

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018

Handicapkørsel Region Midtjylland HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND. Oktober 2018 Handicapkørsel 1 HANDICAP KØRSEL REGION MIDTJYLLAND Oktober 2018 Handicapkørsel 3 INDHOLD SIDE 5 SIDE 7 SIDE 13 SIDE 15 SIDE 17 SIDE 18 HANDICAPKØRSEL I REGION MIDTJYLLAND REJSER UNDER 100 KM REJSER OVER

Læs mere

www.taxi4me.net Hermed fremsendes en manual til jeres Taxi4me taxibestillingsportal på www.taxi4me.net.

www.taxi4me.net Hermed fremsendes en manual til jeres Taxi4me taxibestillingsportal på www.taxi4me.net. AMAGER-ØBRO TAXI 2770 Kastrup Att.: Receptionen Kære Receptionen Hermed fremsendes en manual til jeres Taxi4me taxibestillingsportal på www.taxi4me.net. Bruger-ID: Password: 3250test test Taxi4Me er relativt

Læs mere

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk

Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Beretning for 2012-2013 Løgstrup Varmeværk Prisen Vi har haft et varmesalg på i alt 12.197 MW mod 11.024 MW i det foregående år. Forbruget har dermed været godt 10 % højere end i 2011/12. De fleste kan

Læs mere

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden!

Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Club La Santa app nem reservation lige ved hånden! Info til nye gæster www.clublasanta.com Information om vores Club La Santa app og din guide til reservationssystemet Indholdsfortegnelse Hvor kan jeg

Læs mere

handicap kørsel i sydtrafik

handicap kørsel i sydtrafik handicap kørsel i sydtrafik 1 Handicapkørsel i Sydtrafik 05 06 08 09 velkommen Hvordan bestiller du? Rejser med bil/liftbus Rejser med bil/liftbus og tog Hvad koster det? Betaling Sådan kan du rejse Rejser

Læs mere

Dommens dag. www.katbladet.dk. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Automatik i aften. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg.

Dommens dag. www.katbladet.dk. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Automatik i aften. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg. Danmarks mest læste taxiblad. KAT-Bladet nr.1. 2011. 28.årg. Dommens dag. Skal Taxa 4x35 have det dyreste? Taxa vs. Taxinævnet! x Automatik i aften www.katbladet.dk Side 1 Dommens dag. I den af Taxa 4x35

Læs mere

Indfør skadefore byggelse det betaler sig

Indfør skadefore byggelse det betaler sig Indfør skadefore byggelse det betaler sig Skadeforebyggelse for transportfirmaer og chauffører der udfører godstransport. Ring til os på 70 12 12 22 hvis du har brug for hjælp ved en skade. Rolig, vi hjælper

Læs mere

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK

VEJLEDNING TIL MØDEBOOKING PÅ WWW.AGROPARK.DK Kære lejere. Som I nok alle ved, har vi - efter lejernes ønske om at kunne se, hvilke mødelokaler der er ledige - fået udviklet et booking-modul til Intranettet, hvorfra al booking af mødelokaler fremover

Læs mere

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. Vikarbestilling. Quickguide. Version 4.0

PSYKIATRIENS VIKARCENTER. Vikarbestilling. Quickguide. Version 4.0 PSYKIATRIENS VIKARCENTER Vikarbestilling Quickguide Version 4.0 Kære Vikarbestiller, Psykiatriens Vikarcenter vil med denne lille pjece gerne give dig et redskab, der hurtigt hjælper dig med at bestille

Læs mere

Ved et møde i Sikring A/S sikkerhedsudvalg i februar 2002 bliver virksomhedens oversigt over arbejdsskader for 2001 fremlagt og gennemgået.

Ved et møde i Sikring A/S sikkerhedsudvalg i februar 2002 bliver virksomhedens oversigt over arbejdsskader for 2001 fremlagt og gennemgået. CASE VAGTER CASE VAGTER Situation nr. 1 Vagtfirmaet Sikring A/S blev etableret i 1990 med det formål at tilbyde virksomheder store og små en moderne og effektiv vagtservice omfattende ronderende vagter

Læs mere

DJK - still going strong

DJK - still going strong Juni DJK - still going strong Indpakningen af DJK ændrer sig med andre ord løbende, men ydelserne, vi leverer, er stadig kendetegnet af sikkerhed, stabilitet, erfaring og kontinuitet. Denne kontinuitet

Læs mere

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ******************************

K E N D E L S E. i sag nr. 136/04. afsagt den ****************************** 1 REJSE-ANKENÆVNET K E N D E L S E i sag nr. 136/04 afsagt den ****************************** REJSEMÅL: Pattaya, Thailand, 20.1. 2.2.2004 PRIS: I alt kr. 12.798,- KLAGEN ANGÅR: KRAV: Utilfredsstillende

Læs mere

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014

TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Vejledning TILMELDING AF EVENTS TIL FOLKEMØDET 2014 Alle organisationer, partier, virksomheder og private, der ønsker at optræde som officielle arrangører på Folkemødet 2014, skal have deres event optaget

Læs mere

Vedtægt for bestillingskontoret Fredericia Taxa

Vedtægt for bestillingskontoret Fredericia Taxa Vedtægt for bestillingskontoret Fredericia Taxa Droskeselskabet Odense Taxa amba, herefter benævnt Droskeselskabet, har i henhold til lovbekendtgørelse nr. 1039 af 8. oktober 2009 om taxikørsel m.v., som

Læs mere

Jens Jørgen Nygaard Formand for taxinævnet Ib Terp Næstformand for Taxinævnet Thomas Bak Taxinævnets forretningsudvalg

Jens Jørgen Nygaard Formand for taxinævnet Ib Terp Næstformand for Taxinævnet Thomas Bak Taxinævnets forretningsudvalg Taxinævnet i Region Hovedstaden Frederiksberg Rådhus Smallegade 1 2000 Frederiksberg Telefon 3821 2750 man-torsdag 09.00-12.00 - Fax 3821 2749 Eksp.tid: mandag og torsdag 9.00-17.00, tirs., ons., fredag

Læs mere

Elevmappe bil. Vigtige datoer: Min kørelærer (Udfyldes når du er tildelt en kørelærer) Navn: Tlf.: Manøvrebane (kravlegård): Dato: / Mødetid: Sted:

Elevmappe bil. Vigtige datoer: Min kørelærer (Udfyldes når du er tildelt en kørelærer) Navn: Tlf.: Manøvrebane (kravlegård): Dato: / Mødetid: Sted: Telefon/sms: 2425 4200 www.easydrive.dk info@easydrive.dk Køge Bugt køreskole Tøxensvej 2, 4600 Køge Åmarkens køreskole Lodsvej 2, 1.sal, 2650 Hvidovre EasyDrive.dk - Ishøj Teori: Lodsvej 2, 1.sal, 2650

Læs mere

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort

Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Trafikselskabet FynBus CVR nr.: 29 97 99 44 EAN nr.: 5798002496055 11. november 2014 Handelsbetingelser_Telekørsel med betalingskort og evt. periodekort Handelsbetingelser Telekørsel administreres af trafikselskabet

Læs mere

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland

Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Vejledning til Sydtrafiks handicapkørsel i Sønderjylland Gældende fra 1. november 2008 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR

KOM GODT I GANG SOM ADMINISTRATOR TOUCHPOINT LILLE APP TIL STOR HJÆLP SOM ADMINISTRATOR Maj2017_17436 Sådan anvender du Touchpoint som administrator I denne guide beskriver vi, hvordan du som administrator anvender app en til at indstille

Læs mere

Vælg det kort, der passer bedst til virksomhedens behov

Vælg det kort, der passer bedst til virksomhedens behov Statoil Kort til virksomheder Vælg det kort, der passer bedst til virksomhedens behov Få rabat når du tanker, vasker bil og kredit på køb samt mange andre fordele Få mange muligheder med et Statoil Kort

Læs mere

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber.

Der spørges endvidere til, om kravet om fremsendelse af GPS-positioner minimum hvert minut også vil gælde for taxiselskaber. Spørgsmål og Svar B8 7. maj 2009 Spørgsmål 23 vedr. bilag 2 - Hvorledes har Movia tænkt sig, at kommunikationen mellem operatør (taxibestillingscentral) og Movia i forbindelse med modtagelse af vognløb

Læs mere

Dansk Krolf Union DKU Stævner

Dansk Krolf Union DKU Stævner 28. april Generelt I skrivende stund afvikler DKU 3 stævner, der alle giver point til verdensranglisten. DM er kun for spillere der er medlem af en klub under DKU. VM og VM for par er åbne stævner, hvor

Læs mere

TJEN PENGE PÅ NETTET

TJEN PENGE PÅ NETTET TJEN PENGE PÅ NETTET [Skriv tekst] Side 0 Indholdsfortegnelse Indledning... 1 Hvilke fordele er der ved at tjene penge på nettet?... 1 Måder du kan tjene penge på nettet... 2 Din egen blog... 2 Produktanmeldelser...

Læs mere

Jeg ved godt det ikke er dig jeg egentlig skal skrive til, men du er den jeg har en mail adresse på hos Det Faglige Hus.

Jeg ved godt det ikke er dig jeg egentlig skal skrive til, men du er den jeg har en mail adresse på hos Det Faglige Hus. Retsudvalget 2017-18 REU Alm.del Bilag 312 Offentligt Hej Thomas Da jeg slet ikke er inde i lovgivningen, så er din mail videresendt, og du vil enten høre fra Søren igen, eller vores kommunikationschef.

Læs mere

SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM. guide til taxichauffører

SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM. guide til taxichauffører SÅDAN FUNGERER DET NYE TAXI MANAGEMENT SYSTEM guide til taxichauffører 2015 KÆRE CHAUFFØR Københavns Lufthavne A/S (CPH) får i disse år mange flere passagerer. Det betyder også et større behov for transport

Læs mere

Metroen binder byen sammen døgnet rundt, alle ugens dage. Med Metroen har københavnerne og byens besøgende en mulighed for at komme nemt og hurtigt

Metroen binder byen sammen døgnet rundt, alle ugens dage. Med Metroen har københavnerne og byens besøgende en mulighed for at komme nemt og hurtigt Velkommen i Metroen Metroen binder byen sammen døgnet rundt, alle ugens dage. Med Metroen har københavnerne og byens besøgende en mulighed for at komme nemt og hurtigt rundt på en bæredygtig måde. Billetter

Læs mere

Danske Handicaporganisationers svar til Movia s høring vedrørende sammenlægning af de tre handicapkørselsordninger i Østdanmark

Danske Handicaporganisationers svar til Movia s høring vedrørende sammenlægning af de tre handicapkørselsordninger i Østdanmark Bilag 08.4 Maj-Britt Fahnøe Trafikselskabet Movia Gammel Køge Landevej 3 2500 Valby Hvidovre, 4. april 2008 Sag 08/220 Dok. 3837/08 CAG/kft Danske Handicaporganisationers svar til Movia s høring vedrørende

Læs mere

Referat fra Kontaktudvalgsmøde

Referat fra Kontaktudvalgsmøde Dato Journalnr Sagsbehandler e-mail Telefon 03.10..2017 1-15-0-75-810-41-15 Lis M. Møller lmm@midttrafik.dk 87408280 Referat fra Kontaktudvalgsmøde Sted Mødetidspunkt Mødedeltagere Afbud Richard Motzfeldt,

Læs mere

Download vores gratis Flextur-app. Så har du altid din Flextur lige ved hånden.

Download vores gratis Flextur-app. Så har du altid din Flextur lige ved hånden. En Flextur kan bestilles tidligst 14 dage før og senest to timer inden, du vil hentes. Du får altid oplyst det præcise afhentningstidspunkt. Du skal blot være klar fem minutter før. Husk altid at oplyse

Læs mere

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE.

VIGTIGT INFORMATION! KLUBMODUL ELEVSKOLE. VIGTIGT INFORMATION! Sportsrideklubben Aalborg (SAO) overgår til et nyt administrativt system. Dette betyder væsentlige ændringer og forbedringer for ALLE medlemmer af SAO. Fra 1. oktober 2013 skal man

Læs mere

Handicapkørsel. Vejledning til brugere og chauffører

Handicapkørsel. Vejledning til brugere og chauffører Handicapkørsel Vejledning til brugere og chauffører Gældende fra 1. november 2007 Denne vejledning forklarer om vilkårene for at bruge Sydtrafiks handicapkørsel og opdateres en gang årligt i forbindelse

Læs mere

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt

Bilag. Region Midtjylland. Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt Region Midtjylland Orientering om samarbejdsaftale med Midttrafik om overtagelse af den siddende patientbefordring i det tidligere Århus Amt Bilag til Regionsrådets møde den 19. november 2008 Punkt nr.

Læs mere

BLIV FØRSTEHJÆLPER BORGER

BLIV FØRSTEHJÆLPER BORGER BLIV FØRSTEHJÆLPER BORGER DANMARK REDDER LIV er et samarbejde mellem DANMARK REDDER LIV er støttet af Region Syddanmark, Region Sjælland og Østifterne c/o Dansk Folkehjælp T: 70 220 230 M: info@redderliv.dk

Læs mere

Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål P om øget samkørsel, delebilsordninger mv.

Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål P om øget samkørsel, delebilsordninger mv. Transportudvalget 2014-15 TRU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 308 Offentligt Talepapir til brug for besvarelse af samrådsspørgsmål P om øget samkørsel, delebilsordninger mv. Samrådsspørgsmål P - TRU

Læs mere

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært

Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005. Revisorskifte. det er ikke så svært Temahæfte 7 udgivet af Foreningen Registrerede Revisorer FRR 1. udgave 2005 Revisorskifte det er ikke så svært Indhold Nye øjne på virksomheden Nye øjne på virksomheden 3 Revisorskifte en tjekliste 4 Hvad

Læs mere

VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 1

VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 1 VEJLEDNING - ANVENDELSE AF AFTALEN 50.85 Brændstof og fyringsolie DELAFTALE 1 20072016 50.85 Brændstof og fyringsolie Vejledning Introduktion Denne vejledning er en del af det implementeringskit, som SKI

Læs mere

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag:

AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: AFGØRELSE FRA TELEANKENÆVNET Sag: 17-285 Klager: xx Indklagede: Hi3G Denmark A/S Scandiagade 8 2450 København SV Danmark CVR: 26123445 Klagetema: Mobil Regningsklage Opkald til satellittelefoner Nævnets

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER

3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3OMSTILLING 3OMSTILLING APP - QUICKGUIDE TIL RECEPTIONISTER 3Omstilling App til iphone og Android smartphones er en nem måde at forbinde til din virksomheds mobilomstilling. App en downloades og installeres

Læs mere

Hvad synes du om indholdet af kurset?

Hvad synes du om indholdet af kurset? Oversigt 2011 Evaluering af brugerundervisning Randers Bibliotek. Evaluering har i 2011 været op til underviserne om det skulle på programmet cirka 220 svar. Hvad synes du om indholdet af kurset? 86 40%

Læs mere

handicap kørsel i sydtrafik

handicap kørsel i sydtrafik handicap kørsel i sydtrafik 1 Handicapkørsel i Sydtrafik 05 06 08 14 velkommen Hvordan bestiller du? Rejser med bil/liftbus Rejser med bil/liftbus og tog Sådan kan du rejse Rejser med bil/liftbus Rejser

Læs mere

Kvalitetsstandarder for handicapkørsel til Specialiserede Tilbud. og Ringsted kommune.

Kvalitetsstandarder for handicapkørsel til Specialiserede Tilbud. og Ringsted kommune. Kvalitetsstandarder for handicapkørsel til Specialiserede Tilbud i Ringsted kommune Kvalitetsstandarderne er udarbejdet i et samarbejde mellem Egons Turist- & Minibusser I/S og Svebølle-Værslev Turistfart

Læs mere

Spørgsmål og svar Skolekort:

Spørgsmål og svar Skolekort: Spørgsmål og svar Skolekort: Indholdsfortegnelse Hvem kan få kort og kortets gyldighed:... 2 Hvem kan få skolekort:... 2 Gyldighed:... 2 Oprettelse af skole, brugere, betalere:... 2 Oprettelse af skole:...

Læs mere

pengehåndtering i bus og taxi Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros

pengehåndtering i bus og taxi Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros pengehåndtering i bus og taxi Branchearbejdsmiljørådet for transport og engros Pengehåndtering i bus og taxi Indhold: Penge en del af dit arbejde Tal ikke om pengene... 1 I løbet af arbejdsdagen... 1 Når

Læs mere

FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE LAGRE J-6 TINGSKOVVEJ 3 7000 FREDERICIA

FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE LAGRE J-6 TINGSKOVVEJ 3 7000 FREDERICIA FREDERICIA KOMMUNE Brandvæsenet EKSTERN BEREDSKABSPLAN FORENINGEN DANSKE OLIEBEREDSKABSLAGRE LAGRE J-6 TINGSKOVVEJ 3 7000 FREDERICIA 2 Ekstern beredskabsplan FDO J-6 Indholdsfortegnelse 1. Forord... 3

Læs mere

Opsætning før undervisning

Opsætning før undervisning Vejledning til Opsætning før undervisning Version pr 2011-11-10 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

Vold, overfald, røverier og trusler i taxi-branchen 2006

Vold, overfald, røverier og trusler i taxi-branchen 2006 Vold, overfald, røverier og trusler i taxi-branchen 2006 1. Jule-aften, Struer: En taxikunde tildeler chauffør knytnæveslag fordi han skal betale 50 kroner i gebyr for kørsel uden for kommunegrænsen. I

Læs mere