Golfklubben Lillebælt

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Golfklubben Lillebælt"

Transkript

1 L GOLFKLUBBEN I L L E B Æ LT Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf GOLFNYT - SEPTEMBER 2015

2 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os!

3 Formand Jørgen Jæger Pedersen Foto: Peter Leth-Larsen Jeg vil gerne opfordre jer til at slutte massivt op omkring klubmesterskabet, for at være med til at festliggøre matcherne, og ikke mindst fejre vinderne For en udendørs idrætsaktivitet som golf, er vejret typisk et tema, der indgår i de fleste golfspilleres indbyrdes dialog, - før eller under runden. Det har også været tilfældet i august måned, der vejrmæssigt gjorde et flot forsøg på at indhente den manglende sommer, som hidtil har præget Det har også bevirket et pænt antal besøgende greenfeespillere, hvoraf en del er kommet på grund af Try3Golf aftalen. Try3Golf er blevet en noget større succes, end vi 3 involverede golfklubber havde turdet håbe på. Det samarbejde har en række af trekantområdets hoteller også haft gavn af. En tilsyneladende win win-situation for alle. Som formand for GKL er det glædeligt, at konstatere en flot tilslutning til matcherne Slå et slag for Kræftens Bekæmpelse, og Et spil for livet til støtte for en øget interesse for organdonation. To vigtige områder, som det er vigtigt at støtte i bestræbelserne på, at kunne gøre endnu mere for de mennesker, der bliver ramt af alvorlig sygdom. En succesfuld deltagelse i Regionsgolf nærmer sig afslutningen af en sæson, hvor 3 hold Vest-A, Senior C og Veteran C, nu deltager i slutspillet om landsmesterskabet. En spændende matchform, som det er mit håb, at endnu flere i GKL får lyst til at deltage i næste år. Det årlige fællesmøde i formandskabet for de Fynske golfklubber er nyligt afholdt. I den overordnede sammenligning, ligger GKL flot, når det handler om økonomi, medlemsudvikling, kontingentniveau og personale. Samarbejdet omkring reduceret greenfee fortsætter uændret med kr. 200 på hverdage. Som det kan ses, er der i øjeblikket ved at blive lagt nyt tag på maskinbygningen. Dertil kommer, at toiletterne på 1. sal i klubhuset skal have en opdatering her i efteråret. Sammen med de øvrige fysiske tiltag i årets løb, fremstår golfklubbens bygningsmæssige faciliteter nu flotte og indbydende. Derfor er det også mit håb, at vi ikke igen får vores gode forhold til naboerne belastet, som da en golfspiller for nyligt havde behov for at forrette sin nødtørft bag hegnet, ved stien mellem hul 1 og hul 2. Klubmesterskabet, som er årets sportslige højdepunkt, står nu for afvikling over 2 weekender, her i den sidste del af september. Jeg vil gerne opfordre jer til at slutte massivt op omkring klubmesterskabet, for at være med til at festliggøre matcherne, og ikke mindst fejre vinderne. Selvom efterårsfarverne nu rykker nærmere, så står banen fortsat klar til mange runder. Vi ses derude. Jørgen Jæger Pedersen Formand

4 SEND DEN GODE ENERGI VIDERE BLIV ENERGISPONSOR STØT DIN FORENING ØKONOMISK NÅR DU TÆNDER LYSET DERHJEMME Skift til Energisponsor-el eller -naturgas fra TREFOR og bliv energisponsor for din forening. For hvert energisponsor-produkt du vælger, støtter TREFOR din forening med et beløb, der afspejler dit årsforbrug. Vælger du begge produkter og har din familie et gennemsnitsforbrug, støtter vi din forening med 165 kr.* hvert år. Alle kan være med. Det er hurtigt og nemt at skifte - og endda til konkurrencedygtige priser. Læs mere og tilmeld dig på trefor.dk/energisponsor. Eller ring på tlf * Beregnet ved et årligt gennemsnitsforbrug på kwh el og m 3 naturgas.

5 Nyt fra Seniorerne Jeg vil også opfordre til, at man som nybegynder tager mod tilbuddet om at deltage i kaninturneringerne, som klubben arrangerer med andre fynske klubber. Venskabsmatcherne i august måned samlede desværre ikke helt så mange deltagere, som vi kunne have ønsket. I Kellers Park deltog kun 14 af vore medlemmer, men da Fjordolderne havde valgt at afholde turneringen på en anden dag end den, hvor de normalt har deres Senior-match, kunne vi ikke melde afbud. Det blev en meget hyggelig runde, vi fik en fin frokost, og der var præmier til 3 af vore spillere. Ved matchen med Birkemoses seniorer hos os den 20. august var der ikke så mange af vore egne medlemmer som sædvanlig, og heller ikke fra Birkemose var der samme fremmøde som tidligere. Årsagen til det lavere deltagerantal fra hjemmeklubben var sandsynligvis, at Golfpigerne og Torsdagsherrerne havde deres årlige match mod hinanden samme dags eftermiddag, og en del af seniorklubbens kvindelige medlemmer deltog som medlemmer af Golfpigerne om eftermiddagen i stedet for som seniorer om formiddagen. Men vi havde en fin match i godt vejr, med god mad, som vi spiste ude på terrassen. Det er aftalt med begge klubber, at vi mødes til venskabsmatcher igen næste år. Den officielle afslutning på sæsonen nærmer sig, og vi afholder som sædvanlig en sæsonafslutningsmatch, som i år finder sted den 24. september. Denne dag spiller vi kun 9 huller enten på de flade eller i bakkerne med efterfølgende frokost, men ligesom de forudgående par år forventer jeg, at vi også i oktober måned afvikler 18-hullers matcher, hvorefter vi fra starten af november går over til kun at spille 9 huller hver torsdag. Og så kan jeg oplyse, at vores Golf/Bridge-klub, hvor det er en forudsætning for medlemskab, at man er eller har været medlem af Golfklubben Lillebælt, starter op den 1. oktober Vi spiller hver torsdag kl. 13,00 i Østergades Forsamlingshus. Du kan se oplysninger om klubben og, hvis du er interesseret i at være med, tilmelde dig på den liste, der er hængt op på Seniorernes tavle i greenfee-rummet, eller henvende dig til bestyrelsen i bridgeklubben. Deres navne og kontaktoplysninger fremgår af opslaget. Britta Pedersen Formand for Seniorklubben Dagligt ligger der scorekort i greenfee rummet, hvor tiden er bekræftet, men flere spillere er ikke dukket op. Derfor, hvis man fx har en fast aftale om at spille på en bestemt dag i ugen, så book KUN til dem, der møder op! Tiderne der ikke bliver benyttet kan bruges af andre spillere, og der vil såldes heller ikke blive printet unødige scorekort ud.

6 Nyt fra Golfpigerne Regionsgolf ABCD - A-række holdet er i finalen Der har siden sidst været afholdt hele 3 matcher. I begyndelsen af august spillede vi venskabsmatch mod Vejle Ladies Section og vandt, måske fordi det var på hjemmebane. Det var ikke tale om store scores for nogle af holdene, GKL endte med en gennemsnitscore på 24, Vejle måtte nøjes med 20. Torsdag d. 18. august havde vi som sædvanlig en meget hyggelig match mod herrerne. Det var tæt på, at damerne fik lov til at beholde pokalen, kun sølle to points gjorde udslaget. Ved sammentællingen af de 10 bedste scores på hvert hold opnåede herrerne 347 points mod vores 345. Efter at have vundet alle kampe i den indledende turnering, har A-række holdet spillet sig frem til finalen. Både 1/8-dels og 1/4 finalen blev vundet knebent med 6-5, i begge matcher med vundet foursome og damesingle, 1 delt herresingle var derfor nok til at sikre en sejr. Semifinalen blev spillet i Kellers Park Golfklub, her spillede holdet mod de seneste års suveræne mestre fra Breinholtgaard. Her mødte foursome deres overmænd og måtte se sig besejret. Heldigvis vandt både damesingle og alle 3 herresingler og en samlet sejr på 8-3 var hjemme. Holdet spiller finale søndag den 13. september i Odense Golfklub. Spillere på holdet gennem indledende runde og slutspil: Bente Rosenbæk, Anne Louise Pedersen, Jette Friis Simonsen og Birgitte Olsen René Finseth, Søren Brinck, Lars Høll Christiansen, Martin Andersen, Thomas Sørensen, Kim Hansen, Morten Illum Nielsen, Claus Rasmussen og Lars Romsøe - Flemming Bo Nielsen trådte til i 1/4-finalen, da kaptajnen måtte melde fra med en skade. Vi håber selvfølgelig på endnu en sejr når der spilles finale i Odense. Vinderen af finalen skal spille landsfinale i Horsens den 20. september Foursome: Bente og Thomas, efter 2 år uden nederlag, måtte de se sig besejret mod Breinholtgård Årets sidste match i dameklubben var en match sponseret af Skoringen, Middelfart. På trods af kraftig blæst var der fine scores og flotte gavekort-præmier, der efterfølgende kunne omsættes i butikken. René Finseth Helle Peterson

7 NY T NY T NY T NY T NY T!!! GREENFEEKLUBBEN E20 Husk at købe dit medlemskab af GREENFEEKLUBBEN E20 og spil alt det du vil indtil på Kaj Lykke Golfklub, Vejen Golfklub, Fredericia Golfklub og Golfklubben Lillebælt. Køb medlemskabet nu for kun kr Medlemskabet kan købes i sekretariatet.

8 Nyt fra Turneringsudvalget Turneringer siden sidst: Middelfart Sparekasse Lillebælt Open, Junior Rangliste-turnering for unge under 21 år, som blev spillet den 1.august 2015, havde deltagelse af 35 spillere, hvoraf der desværre kun var én pige. De unge mennesker spillede 2 x 18 huller fra hhv. hvid og blå tee, uden handicap. Turneringen blev vundet af Jonas Lykke Sørensen fra Esbjerg med 151 bruttoslag (første runde i 71 slag og anden runde i 70 slag), nr. 2 blev Christian Brandt Hansen fra Stensballegaard med 142 slag (2 runder i banens par), mens vores egen Frederik Niemann Christensen blev nr. 3 med 148 slag. For at illustrere, hvor godt de unge mennesker spiller skal det bemærkes, at Frederiks anden runde i 72 slag svarede til, at han lavede 40 stableford-point! Som bemærket i sidste nummer af GOLFnyt, var det desværre ikke muligt at få nogen til at melde sig som frivillig til hvervet som forecaddie på nogle af vore huller. Jeg synes, det er meget skuffende, at der er så ringe opbakning bag en turnering, hvor det gælder om at vise vores bane frem for fremmede spillere, der faktisk spiller under nogle ret vanskelige betingelser, da de typisk ikke kender banen. Heldigvis var der så mange forældre med, at der med stort set alle bolde var en person, som kunne hjælpe dem med at lede efter bolde. Lørdag den 29. august var vi så nået til Slå et Slag for DitLiv til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Der var tilmeldt 90 spillere, og med turneringsfee, salg af Brobizz -er og lotteri blev der i alt indsamlet kr. Tak til alle, som deltog og støttede det gode formål. Se information om ikke-afhentede gevinster fra lotteriet andetsteds i bladet. Vindere blev: A-rækken (slagspil): 1. René Finseth, 70 nettoslag 2. Lars Høll Christiansen, 73 slag 3. Knud Karlshøj, 74 slag B-rækken (slagspil): 1. Simon Hein Glintborg, 66 nettoslag 2. Georg Thomsen, 68 slag 3. Hans Christian Kaad, 69 slag C-rækken (stableford): 1. Palle Jespersen, 40 point 2. Tove Holm, 39 point 3. Arne Højgaard Eriksen, 38 point D-rækken (9 huller stableford): 1. Jonas Emil Studstrup, 22 point 2. Arne Pagh, 20 point 3. Jytte Schjørring, 19 point. Søndag den 6. september havde vi ET SPIL FOR LIVET-turneringen, hvor en repræsentant for organisationen Oplysning om Organdonation fortalte om, hvordan det havde været for hende pludselig at få organsvigt og stå i den situation, at hun helst skulle have en ny lever inden for få dage. Det var en meget tankevækkende fortælling, og som Brian Hegelund, der på organisationens vegne stod for turneringen, sagde: Det er vigtigt, at du tager stilling til, om du vil være organdonor. Der blev spillet i 2 lige store rækker, og direktør Claus Hansen var med til at overrække de præmier, som Middelfart Sparekasse havde sponseret. Vinderne blev: A-rækken: 1. Henrik Wulff, 34 point 2. Heine Kilsgaard, 32 point 3. Ebbe Knudsen, 32 point B-rækken: 1. Peter Lyck, 38 point 2. Jonas Emil Studstrup 32 point 3. Torben Jensen, 32 point Kommende turneringer: Klubmesterskabet i Slagspil afvikles i weekenden 19. og 20. september. I år er der som noget nyt åbnet for, at alle herrer, som har max. hcp. 18,4, kan spille i rækken HERRER. Herre-rækken spiller 2x18 huller lørdag og 1x18 huller søndag fra hvid tee.

9 Hvis man ønsker at spille i denne række og IKKE i den række, man ellers aldersmæssigt er indplaceret i, er det NØDVENDIGT, at man oplyser dette i bemærkningsfeltet, når man tilmelder sig til turneringen, så jeg kan markere i systemet, hvilken række, der skal spilles i, da Golfbox endnu ikke kan håndtere, at spilleren selv vælger række (jeg håber, det bliver muligt næste år). Her skal særlig gøres opmærksom på, at DGU har ændret aldersgrænsen for Mid-Age-herrer, således at man nu automatisk henføres til denne række, når man er fyldt 30 år, hvis ikke man udtrykker ønske om at spille i rækken HERRER. Bestyrelsen har besluttet, at der også skal åbnes for, at alle damer, som har max. hcp. 26,4, kan spille i rækken DAMER, uanset alder. Damer, som er fyldt 50 år, henføres til rækken Damer Senior, hvis IKKE det anføres i bemærkningsfeltet, at man ønsker at spille i rækken DAMER. Dame-rækken spiller 2x18 huller lørdag og 1x18 huller søndag fra blå tee. I hver række kvalificerer de 8 bedst placerede spillere sig automatisk til at deltage i Klubmesterskabet i Hulspil, som finder sted i weekenden 26. og 27. september. Deltagere i Hulspil tilmeldes af turneringsleder. Det er derfor nødvendigt, at I ved tilmelding til Klubmesterskabet i Slagspil svarer på, om I kan og vil deltage i Klubmesterskabet i Hulspil, hvis I kvalificerer jer til det. Og så er vi nået til den næstsidste turnering i år. Restaurant og Cafe Golfen er sponsor for sæsonafslutningsturneringen. Den spilles lørdag den 3. oktober, og turneringsfee indbefatter som sædvanlig middag og en festlig aften. Turneringen er åben for tilmelding i Golfbox. Britta Pedersen Formand for Turneringsudvalget Sponsorturnering Den 30. august 2015 blev matchen for klubbens sponsorer afviklet i et godt golfvejr. Matchen blev afviklet som en 4 mands holdturnering, hvor Panorama-holdet blev vinder med 136 points, efterfulgt af Golan Pipe System med 134 points og med Terp Virksomhedsraadgivning/Middelfart Sparekasse på 3. pladsen med 133 points. Venlig hilsen Kurt Terp

10 Endnu mere nyt fra Turneringsudvalget Har I lagt mærke til -at Golfbox nu ikke kun fortæller jer, hvad tid og på hvilket hul, I skal starte til en turnering, men også, hvem I skal spille sammen med, og hvilket handicap, medspillerne har, når startlisten bliver offentliggjort? -at der også er et link til turneringens startliste i den samme mail? -at I ikke længere skal møve jer ned gennem alle årets måneder, når I kommer ind på Klubturneringer for at tilmelde jer til en turnering, men at de mest aktuelle turneringer nu står øverst på kalenderen? Der sker hele tiden forbedringer/ændringer i det (ikke længere helt) nye turneringsmodul i Golfbox, og nogle af dem popper bare op, uden at vi, der har administrator-adgang opdager det. Til gengæld er der visse ting, som vi godt kunne ønske os var muligt, men som det tilsyneladende ikke er så nemt at få til at virke. En af de ting, jeg godt kunne ønske mig, var, at man kunne tilmelde sig til turneringer, hvor der skal betales turneringsgebyr, på Golfbox-standeren ude i greenfee-rummet. Men det er desværre endnu ikke muligt. Det er heller ikke muligt at tilmelde sig til hold- eller partnerturneringer på Golfbox-standeren, så der er man også nødt til at have fat i sin computer der-hjemme. Og jeg ved, at dem, der står for Ægteparturneringerne, meget ønsker sig, at systemets Order of Merits kunne anvendes til hold-/partner-turneringer. Det kan de desværre endnu ikke, selv om Golfbox havde stillet os i udsigt, at det nok kom i løbet af denne sæson. Så de laver stadig Order of Merit i regneark. Til gengæld kan man nu igen tilmelde sig til f.eks. Golfpigernes og Torsdagsherrernes ugentlige turneringer på Golfbox-standeren den samme dag, som turneringen spilles, og i samme arbejdsgang udskrive scorekort. Britta Pedersen Formand for Turneringsudvalget BOSS Synoptik Cup Klubbens hold til Landsdelsfinalen i BOSS Synoptik Cup, som spilles i Svendborg lørdag den 12. september, er følgende: Handicapgruppe 1: Adel Jakopovic Handicapgruppe 2: Peter Iversen Handicapgruppe 3: Jørgen Christiansen Handicapgruppe 4: Arne Møller Simonsen Handicapgruppe 5: Lone Jakobsen Der deltager 19 klubber i denne landsdelsfinale. Der spilles i alt 5 Landsdelsfinaler, og ingen deltagende klub spiller Landsdelsfinale på egen bane. Turneringen er en holdturnering. Der spilles stableford, hvor alle 5 deltageres scorer tæller til holdets resultat. Vinder og runner-up fra Landsdelsfinalen går videre til Landsfinalen, som spilles i Aarhus Golf Club søndag den 4. oktober Vi ønsker holdet held og lykke på lørdag.

11 Uafhentede gevinster fra SLÅ ET SLAG-lotteriet Følgende gevinster fra SLÅ ET SLAG-lotteriet blev ikke afhentet ved udtrækningen efter turneringen lørdag den 30. august 2015: GUL SERIE T 10 Camilla Läckberg: Stenhuggeren LYSEBLÅ SERIE Z 5 Øreringe med lilla perle (til hul i ørerne) Z 44 Øreringe (til hul i ørerne) sølv/sorte Z 253 Øreringe med lilla perle (til hul i ørerne) Kontakt mig for afhentning/udlevering af gevinster, enten på mail: britta@treb.dk eller på mobil Britta Pedersen Turneringsleder Hvis du ønsker at udmelde dig af GKL eller ændre dit medlemskab for år 2016, skal dette ske inden 1. november i henhold til 5 i klubbens vedtægter. Se evt. vedtægternes fulde ordlyd på Konkurrence Du kan vinde 2 greenfeebilletter til Blommenslyst Golfklub, hvis du svarer rigtigt på følgende spørgsmål: Hvilket medlem af Golfklubben Lillebælt vandt æren af at spille mod b.la. Thomas Bjørn som optakt til Made In Denmark? Send svaret i en mail til medieudvalg@gmail.com Såfremt der er flere med det korrekte svar vil der blive trukket lod mellem alle de korrekte besvarelser. Vi skal have modtaget svaret senest onsdag d. 23. september.

12 Undgå langsomt spil! Behøver en golfrunde tage fire timer eller derover? Svaret er naturligvis nej, læs de følgende 4 gode råd som er udgivet af Dansk Golf Union 1. Vent med at gå ud på første hul! En hovedårsag til langsomt spil er, at spillerne for tidligt slår ud på første hul. I officielle matcher skyldes det den lagte tidsplan, og ved private runder det lettere hektiske ønske om hurtigst muligt at komme af sted. Derfor: Tag i stedet ventetiden på første tee Vent gerne til alle på holdet foran er helt fremme på green Vent med slaget mod green til holdet foran er helt væk fra green. Dette lille trick alene giver en meget bed re spillerytme for alle og kan fjerne stort set al ventetid på runden 2. Slå ud før du skriver! Et væsentligt unødigt tidsforbrug finder sted på hvert teested, når spillerne først skal til at diskutere hinandens score på foregående hul, lede efter nye tees eller bolde, ud i busken for at tisse, masser af prøvesving og hvad tiden ellers går med. Derfor: Spilleren med honnøren bør gå direkte på teestedet og slå sit drive Vent med at skrive scorekort til efter udslaget Find nye tees eller gå i busken undervejs i spillet, når de andre skal slå. Blot to minutter sparet på hvert teested vil korte runden af med 36 minutter 3. Vær klar til at spille! Megen unødig tid bruges på, at alle fire spillere på samme hold følges ad ud til boldene, én efter én. Når første spiller har spillet videre, går gruppen samlet til næste bold osv. Derfor: Gå i stedet straks ud til hver sin bold Foretag straks den mentale forberedelse af slaget Vær klar til at spille når turen kommer. (Hold øje bagud, så I ikke bliver ramt!) Gennemføres denne procedure system atisk, kan der spares mange minutter på en runde 4. Hold øje bagud! Det er væsentligt at erkende og acceptere, at nogle golfspillere spiller hurtigere end andre! Derfor: Hold øje med om der nærmer sig hurtigere spillere bagfra Find ud af hvem det er, og hvor hurtigt de spiller Er I ved at blive indhentet, så spørg om de ønsker at spille forbi Siger de ja tak, så lad dem hurtigst muligt gøre det. (I dag siger reglen, at hurtigere spillere skal have lov til at gå igennem langsommere spillere - uanset om de er én, to, tre eller fire.) Hvis hurtigere spillere får lov at spille igennem, så snart det er muligt, vil mange golfrunder også kunne afkortes betydeligt Flere gode råd: Ved at følge de fire råd skærer du en god portion tid af en golfrunde, og har du øje for flere tidsbesparende aktiviteter, kan det blive til endnu mere. f.eks.: Behøver vi at markere 30 cm. putts? Behøver vi at læse alle putts fra alle sider? Behøver vi at lede alle fem minutter efter hver eneste skævert? Behøver vi at tage fire prøvesving før hvert slag? Kan vi gå bare lidt hurtigere mellem slagene? Kan vi undgå uhensigtsmæssig placering af udstyr omkring greens, når vi skal putte? Kan vi lære golfreglerne bare lidt bedre, så eventuelle tvivlsspørgsmål kan afgøres hurtigere? Vi håber, at DGU s undersøgelse af alle de forskellige elementer i en golfrunde vil afsløre endnu flere områder, hvor der kan spares tid. Hurtigere golfrunder er en nødvendighed. Af hensyn til både golfspillerne og golfen! Med venlig hilsen Dansk Golf Union

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt LI LL T N GO K LU B BE LF EBÆ L Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf GOLFNYT - MAJ 2015 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os! Formanden har ordet... Den gode og positive

Læs mere

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt L GOLFKLUBBEN I L L E B Æ LT Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf GOLFNYT - APRIL 2014 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os! Formanden har ordet... Det er næsten ikke

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt LI LL T N GO K LU B BE LF EBÆ L Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf GOLFNYT - JULI 2015 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os! GOLFKLUBBEN LILLEBÆLT - GOLFNYT Formand

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Design Rengøring Open

Design Rengøring Open Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst Design Rengøring Open 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open Kellers

Læs mere

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker:

16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: Siden sidst 2016 16.06: Aftenen bød igen igen på rigtigt fint vejr med svag vind, lettere overskyet og 16-18 grader. Det medførte også flotte scores i alle 3 rækker: A: Allan Poulsen 37 point Jens Sandal

Læs mere

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag.

Golfens Dag er et bestyrelsesarrangement - godt hjulpet af mange frivillige. Der var mange besøgende og vi havde en fin dag. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 24. februar 2016 Beretning for et 2015 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen beretning om et, 2015, der er gået i Tollundgaard Golfklub. Der har været tale om et

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt L GOLFKLUBBEN I L L E B Æ LT Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf GOLFNYT - MAJ 2014 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os! Formanden har ordet... TAK til 64 af klubbens

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2016

Seniorklubben Årsplan 2016 Seniorklubben Årsplan 2016 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 16.-23. Golfrejse april

Læs mere

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt LI LL T N GO K LU B BE LF EBÆ L Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf NY GOLF T - SEPTEMBER 201 4 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os! Formanden har ordet... Afviklingen

Læs mere

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea.

Nordea Fyn Tour. Oktober Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Nordea Fyn Tour Oktober 2011 Turneringsbetingelser for 2012: Sponsor: Nordea Fonden. Benævnes i daglig tale Nordea. Fyn Tour er et samarbejde mellem de fynske golfklubbers, Langelands Golfklubs og Ærø

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG.

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG. MATCHPROGRAM 2018 8,april ÅBNINGSMATCH 2018. Sponsor: SPORTOUTLET / INTER-SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome-Stableford Høj / Lav. Max. Hcp. 44 Mødetid Kl. 9.00 Gunstart Kl. 10.00 Turneringsleder:

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt LI LL T N GO K LU B BE LF EBÆ L Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf GOLFNYT - APRIL 2015 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os! Formanden har ordet... Hvert år, ved denne

Læs mere

Ladies Section Danmark Sæson 2011

Ladies Section Danmark Sæson 2011 Ladies Section Danmark Sæson 2011 Turneringsdatoer Indledende runder 2011 1. På egen damedag uge 19 2. På egen damedag uge 21 3. På egen damedag uge 24 Alle resultaterne fremsendes, efterhånden som de

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

Klubmesterskab Slagspil & Hulspil

Klubmesterskab Slagspil & Hulspil Klubmesterskab Slagspil & Hulspil December 2017 Indholdsfortegnelse Generelt 3 Generelle turneringsbetingelser 3 Datoer 3 Bane & teested 3 Deltagere 3 Tilmelding 3 Turneringsfee 3 Afbud 3 Caddie og persontransport

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2017

Seniorklubben Årsplan 2017 Seniorklubben Årsplan 2017 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 19.-26. Golfrejse Nord

Læs mere

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia

CHAMPIONSHIP. Turnerings Program. 16. August 2015 SHIO TOUREN. 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst. 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia Turnerings Program 10. Maj Psykolog Team Classic Blommenslyst 14. Juni Easyfood Invitational Fredericia 16. August 2015 SHIO TOUREN 16. August Nordea Championship Lillebælt 20. Sep. Design Rengøring Open

Læs mere

REGIONSGOLF 2015 - INFORMATIONER - TILMELDING - HULSPILSREGLER

REGIONSGOLF 2015 - INFORMATIONER - TILMELDING - HULSPILSREGLER REGIONSGOLF 2015 - INFORMATIONER - TILMELDING - HULSPILSREGLER Nu nærmer tiden sig hvor det er tid til at melde sig til regionsgolf og Holstebro Golfklub håber at mange vil melde sig til for at repræsentere

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben Side 1 Dragsholm Golf Seniorklub Program 2014 Udg.1E Dato Mød e tid Turneringsform T.leder Bemærkninger 8.apr 15.apr Foursome, stableford note 3 og 11 Puttekonkurrence note 6 og 11 22.apr Hulspil:Københavner

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Golfklubben Lillebælt

Golfklubben Lillebælt L GOLFKLUBBEN I L L E B Æ LT Golfklubben Lillebælt udsigt til god golf GOLFNYT - AUGUST 2014 Støt vores sponsorer.. GOLFKLUBBEN L I L L E B Æ LT De støtter os! Formanden har ordet... Den varmeste juli

Læs mere

Referat fra Formandsmødet 14. november 2016 kl i Golfklubben Lillebælt.

Referat fra Formandsmødet 14. november 2016 kl i Golfklubben Lillebælt. Referat fra Formandsmødet 14. november 2016 kl. 19.00 i Golfklubben Lillebælt. Tilstede: Banen Jesper Hjort -Begynderudvalget Georg Thomsen Baneservice/Husudvalget Jørgen Rasmussen Eliteudvalget/Medieudvalget

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Siden sidst 2016 *** A: Allan Poulsen 71 netto. Bjarne Nielsen 74. B: Kristian Dam 64 netto! Flemming Nielsen 67! Jan Kristensen 69!

Siden sidst 2016 *** A: Allan Poulsen 71 netto. Bjarne Nielsen 74. B: Kristian Dam 64 netto! Flemming Nielsen 67! Jan Kristensen 69! Siden sidst 2016 Torsdag d. 30.06, sidste spilleaften for juni, bød på 2 førerbolde i hver af de 3 rækker. Dvs. de 4 bedste fremmødte for juni i en række spillede mod hinanden, så man altså kan måle sig

Læs mere

Senior Open fredag 14.juni 2019

Senior Open fredag 14.juni 2019 Senior Open fredag 14.juni 2019 I turneringen deltog 75 spillere på 18-hulsbanen med gunstart kl. 9.00. 12 spillere på 9-hulsbanen med gunstart kl.100. Der var individuelle matcher i såvel dame- som herrerækker,

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00

Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Noter fra GKLs bestyrelses møde med udvalgsformænd, den 24/11-14, kl. 19.00 Formanden Formanden bød velkommen og udtrykte en stor tak til alle frivillige i GKL, og til greenkeepere og administration. Økonomien

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN STATIONSTURNERINGEN 2013 Turneringsbetingelser Matchafvikling Matchen spilles mellem stationer og afdelinger samt pensionister under PI København. Puljematcher skal afvikles

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere.

Emne: Noter fra generalforsamling den Dato: Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. MENS SECTION Notat Emne: Noter fra generalforsamling den 25-10-2018 Dato: 27-10-2018 Den ordinære generalforsamling blev afholdt den 25. oktober 2018 med 30 deltagere. 1 VALG AF DIRIGENT Henning Jeppesen

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub.

Velkommen. til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Program sæson 2015 Velkommen til sæsonen 2015 i Men s Section Odder Golfklub. Men s Section byder tidligere og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en ny spændende sæson torsdag 2. april 2015, hvor

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014

Indbydelse. Danske Politimesterskaber i golf 2014 Indbydelse Danske Politimesterskaber i golf 2014 Sct. Knuds Golfklub Slipshavnsvej 16 5800 Nyborg 65 31 12 12 Nyborg Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen i samarbejde med Dansk Politiidrætsforbund,

Læs mere

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard

I løbet af vinteren har vi arbejdet med at lave en spændende program, sponsorer. Section, Horsens, Juelsminde og Lyngbygaard Mens section 2014 Captain byder velkommen til ny sæson Matchkalenderen - se midtersiderne Se hvordan du tilmelder dig til mens section side 2 SAT Cup 2014 side 2 Reglerne i Mens Section side 6 Tour de

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER

HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER HEDEMÆNDENE 2015 PROGRAM, TURNERINGSPLAN OG PROPORTIONER ENDELIG EN NY SÆSON Velkommen til endnu en sæson i Hedemændene. I denne sæson vil der være 4 rækker. A række der spiller slagspil, B og C række

Læs mere

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN

VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VELKOMMEN TIL DEN 36. UDGAVE AF KOKKEDAL UGEN VI GLÆDER OS TIL AT BYDE DIG PÅ EN UGE MED SJOVE GOLFOPLEVELSER I MUNTERT, SOCIALT SAMVÆR TILSAT KULINARISKE INDSLAG, LIFLIGE DRIKKE OG EN HERLIG AFSLUTNINGSAFTEN.

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Referat fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 11. april 2014. 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 24. februar 2014. 2 Velkomst til Asger, Connie og Anne. 3 Referat fra Generalforsamlingen den 24.

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat

Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat Info fra Bestyrelsesmøde på Saint Donat 31. oktober 2014. Dagsorden 1 Godkendelse af sidste referat fra møde den 12. sep. 2014. 2 Evaluering på afholdte turneringer: - Klubmesterskab - Spaniensturen -

Læs mere

Medlemsnyt September 2017

Medlemsnyt September 2017 Medlemsnyt September 2017 Åbningstider i sekretariatet: Mandag OBS NY TID kl. 13.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag og søndag kl. 8.00 13.00 Åbningstider i proshoppen:

Læs mere

Åbningsturneringen 6.april 2018

Åbningsturneringen 6.april 2018 Åbningsturneringen 6.april 2018 Klokken 9.30 mødte 92 spillere op for at deltage i Seniorklubbens åbningsturnering. 36 par på 18-huls banen og 10 par på 9-huls banen deltog i foursome parturneringen. Der

Læs mere

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 1. marts 2018 13:08 Emne: Bagmærker, Regions golf, Handicap system Bagmærker 2018. Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente

Læs mere

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien

Indledning. Bestyrelsens arbejde. Økonomien Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 27. februar 2014 Beretning 2014 Indledning Nedenstående beretning er bestyrelsens bud på at fortælle om et der er gået i Tollundgaard Golfklub. Desværre har vi nu

Læs mere

D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E

D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E 2019 D A M E K L U B B E N S B E S T Y R E L S E Lone Mikkelsen Formand Mobil 2085 9225 lone-leo@hotmail.com Heidi Bentzen Sponsor-ansvarlig Mobil 2330 3579 bentzen@fambentzen.dk Tove Lauridsen Kasserer

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018

Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Referat Bestyrelsesmøde d. 17. april 2018 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 17.30 20.30 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Peter Bundgaard Hansen (PBH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Jan Hvidberg

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

21.7 Også denne aften 26 mand inkl 1 gæst. Dejligt vejr dog med lidt rumlen i baggrunden.

21.7 Også denne aften 26 mand inkl 1 gæst. Dejligt vejr dog med lidt rumlen i baggrunden. Siden sidst 2016 21.7 Også denne aften 26 mand inkl 1 gæst. Dejligt vejr dog med lidt rumlen i baggrunden. Flere flotte scores men stor spredning i feltet. A: Allan Poulsen 43 p Det er godt nok sejt 75-3

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup.

Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Golf N Beercup Invitational 2014. Modtag hermed den officielle invitation til 2014 Golf N Beercup. Den 19. juni 2014 starter årets største golfoplevelse. Vi mødes i år torsdag aften til fælles afgang til

Læs mere

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen.

Herreklubben. Jens takkede for valget, og kunne bekræfte, at der var rettidigt og lovligt indkaldt til generalforsamlingen. Herreklubben Referat Ordinær Generalforsamling Lørdag den 31. oktober 2015 kl. 19.00. på Æ Knapp. Deltager: 41 medlemmer af Herreklubben. Velkomst ved Herreklubbens formand: Asger S. Schmidt Dagsorden:

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3.

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. KAPITEL 18 GOLF Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. Yderligere henvises der til stævnemanualen. A. GENERELT Forbundsmesterskabet i golf, er en golfturneringen der

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Husk tilmelding til på søndag. Husk at det er på søndag, der er Pinseturnering, tilmelding er åben i Golfbox. Sponsor: Loftet Fine Dining

Husk tilmelding til på søndag. Husk at det er på søndag, der er Pinseturnering, tilmelding er åben i Golfbox. Sponsor: Loftet Fine Dining Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. maj 2018 12:28 Emne: Pinseturnering - Maraton Golf Husk tilmelding til på søndag. Husk at det er på søndag, der er Pinseturnering, tilmelding er åben i Golfbox. Sponsor:

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

T I R S D A G S D A M E R N E 2019

T I R S D A G S D A M E R N E 2019 T I R S D A G S D A M E R N E 2019 Formøde: Tirsdag d. 9. april 2019 Sæsonstart: Tirsdag d. 16. april 2019 Afslutning: Tirsdag d. 1. oktober 2019 Matchfee: Kr. 300,00 MATCHUDVALG: Lis Rathsach 26801718

Læs mere

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991

Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 Solvognspigerne Dameklubben Odsherred Golfklub stiftet 1991 2019 Program Åbnings turnering Venskabs turneringer Tee 56 Sensommer turnering Udflugt 3 kølle turnering Årsafslutning Åbningsturneringen er

Læs mere

Åbningsturnering søndag den 7. april

Åbningsturnering søndag den 7. april Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 2. april 2019 10:04 Emne: Åbnings turnering - Gratis træning - Greenfee Club No 1 Åbningsturnering søndag den 7. april Turneringen er en åben makker/partner-turnering.

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl

Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni Dagsorden. Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl Referat Bestyrelsesmøde d. 12. juni 2017 Sted: Kanehøjgaard, Ishøj Golfklub Tid: kl. 19.00 21.00 Indkaldt Klaus Gundertofte (KG) Jesper R. Hørning (JRH) Peter Langballe Sørensen (PLS) Peter Bundgaard Hansen

Læs mere

Vinter 4-kølleturnering 2017.

Vinter 4-kølleturnering 2017. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 13. februar 2017 15:32 Emne: Breinholtgård Golfklub - Nyhedsbrev Vinter 4-kølleturnering 2017. I anledning af at Proshoppen og Restauranten er på plads og klar til sæsonen

Læs mere

Næstved Skytteforening

Næstved Skytteforening Referat af General forsamling. Torsdag D. 19.03.15 side 1 af 5. 1. Valg af dirigent. Finn Ritz blev valg og overtog ordet 1a Valg af 2 stemmetællere. Lone Meulengracht & Kazimier Mechula 2. Formandens

Læs mere

Hvor intet er nævnt i Generelle turneringsbetingelser i Midtsjællands Golfklub, henvises til Golfreglerne.

Hvor intet er nævnt i Generelle turneringsbetingelser i Midtsjællands Golfklub, henvises til Golfreglerne. Generelle turneringsbetingelser I Midtsjællands Golf Klub. Version 20150330 1. Midtsjællands Golfklubs regler Alle klubturneringer i Midtsjællands Golfklub spilles efter de til enhver tid gældende Golfreglerne

Læs mere

VELKOMMEN TIL HERREKLUBBEN

VELKOMMEN TIL HERREKLUBBEN VELKOMMEN TIL HERREKLUBBEN Er du Mand og klar til Herregolf I Hammel Golf Klub har vi tre officielle Klubber i Klubben Dame, Herre og Senior Senior. Herreklubben Herreklubben er en Klub i Klubben for Hammel

Læs mere

Til sidste vil vi gerne sende en stor tak til vores sponsorer, og samtidig opfordre alle vores medlemmer til at støtte vores sponsorer.

Til sidste vil vi gerne sende en stor tak til vores sponsorer, og samtidig opfordre alle vores medlemmer til at støtte vores sponsorer. På vegne af bestyrelsen bydes hermed velkommen til 2018 sæsonen i Men s Section. Vi er overbeviste om at alle medlemmer, gamle som nye, glæder sig til den nye sæson, med start den 29. marts 2018 Igen i

Læs mere