1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en lønkørsel Eksempler på advis Eksporter data til excel...

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en lønkørsel Eksempler på advis Eksporter data til excel..."

Transkript

1 Fejl og advis i SLS Side 1 af 13 I denne brugervejledning får du en beskrivelse af Fejl og advis. Du kan skelne mellem fejl og advis, der dannes i forbindelse med online indrapportering i SLS - og de, der dannes efter en batch kørsel (fx en lønkørsel, en aflevering af nemkonto-filer, eller en adhoc kørsel). Indhold 1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en lønkørsel Eksempler på advis Eksporter data til excel Online fejl, advis og informationer Online-testen foretages i forhold til det fulde lønmodtagerregister, så der gennemføres en omfattende test i forbindelse med, at du indrapporterer i SLS. Fejl Hvis du fx prøver at oprette en allerede eksisterende løndel, får du straks en Fejl i SLS, og du kan ikke komme videre, før du ændrer på din indrapportering, evt. vælger at lade være at gemme ændringen. Fejl ser ud som denne:

2 Side 2 af 13 Advis Hvis du fx ændrer en Overenskomst-ændring, tilbage i tiden og derfor overskriver en anden overenskomst-forekomst, vil det medføre en (følge) ajourføring af forekomsten, og du vil få et Advis, en advarsel om det. Advis ser ud som denne: Her kan du se den helt overordnede forskel på om du får en online-fejl eller et online-advis: Hvis du får en Fejl Du kan ikke komme videre før der er handlet på fejlen. Hvis du får et Advis Som hovedreglen skal du bare skal være opmærksom på konsekvensen. Hvis det har en konsekvens, som ikke har været hensigten, skal du naturligvis foretage en rettelse eller ændring.

3 Side 3 af 13 Informationer Du kan også komme ud for at du får en information om en given handling. Her ser du et eksempel på en sådan information: Du kan fremsøge online advis under knappen Inddata og derefter knappen Advarsler. Advarsler fremsøges pr. transaktion i en given lønkørsel jf. eksempel nedenfor.

4 Side 4 af Fejl og advis efter en lønkørsel Fejl og advis fra lønsystemet og fra NemKonto og SKAT, stilles til rådighed på to måder: Uddata kontrollog Uddata 721 indeholder fejl og advis, som institutionen enten skal sagsbehandle eller være orienteret om. Uddata 721 indeholder ikke fejl og advis, der er modtaget fra NemKonto eller SKAT. Uddata 721 leveres som PDF-fil, og kan bestilles ved brug af denne blanket. Fejl og advis modulet i SLS Fejl og advis-modulet i SLS indeholder alle fejl og advis, også dem fra NemKonto eller fra SKAT inkl. fejl og advis som skal behandles i Moderniseringsstyrelsen (disse skal institutionen ikke behandle). Du har mulighed for at: Fremsøge alle der har en given fejl/advis til en kørsel, fordi du fx ønsker at foretage en samlet sagsbehandling Fremsøge alle advis fra SKAT og/eller NemKonto, hvilket du kan gøre ved at vælge Aktuel løngeneration:

5 Du finder fejl og advis under advarselstrekanten : Side 5 af 13 I aktuel løngeneration kan du søge på fx systemafsnit: eskattekort eller NemKonto:

6 Fejl og advis i øvrigt Fejl og advis fra fx systemafsnit Registervedligeholdelse og Beregning, der knytter sig til en given lønkørsel, kan hentes i Fejl og advismodulet i SLS i den givne lønkørsel. Side 6 af 13 Vælg den lønkørsel, du skal bruge fejl og advis fra oftest den seneste lønkørsel. OBS! Det er vigtigt at du forholder dig til alle fejl og alle advis. Alle skal undersøges, men det er ikke alle, der skal gøres noget ved. Du har mulighed for selv at udskrive en liste med de relevante lønnumre. Det gør du via Liste i menulinjen. Her vil Max antal forekomster: altid blive opsat med 100 automatisk dette tal kan du ændre til f. eks Hvis søgningen har ramt flere end 999 forekomster, har du mulighed for at foretage en ny søgning, hvor du indsætter det sidste lønnummer fra første udskrivning, som søgekriterium sammen med fejlkoden, og udskriver igen.

7 Åbn en given fejl/advis via søgevinduet. Her ser du et udpluk af vinduet med mere beskrivelse: Side 7 af 13

8 Side 8 af 13 Søgning i online-advis fra en lønkørsel Du kan vælge at se alle fejl og advarsler for din SLS-gruppe, ved at taste gruppenummeret og trykke på søg. Du kan fremsøge et givent cpr.nummer ved at taste dette i cpr.nr-feltet: Hvis du vil begrænse din søgning, kan du vælge at søge på de advarsler, der er fremkommet direkte fra din egen indberetning, eller de advarsler der er fremkommet fra de følgetransaktioner, som systemet danner. (Følgetransaktion betyder, at systemet har dannet en transaktion - fx oprettet en ATP-løndel på baggrund af din oprettelse af en medarbejder). Alle betyder at du fremsøger alle transaktioner Ja, betyder at du kun fremsøger følgetransaktionerne Nej, betyder at du kun fremsøger dine egne transaktioner Du kan også begrænse din søgning til kun at fremsøge advarsler eller kun fremsøge fejl Systemafsnittet fortæller lidt om, hvor i processen advis et eller fejlen er opstået. Kender du advis erne, vil du efterhånden kunne genkende nogle af dem. For at fremsøge fejl og advis i følgende systemafsnit, skal du skifte løngeneration til den senest afviklede: Regved (Registervedligeholdelse) Registerkontrol Beregning TVG-transer (tværgående indrapportering eller kontrol)

9 For at fremsøge fejl og advis i følgende systemafsnit, skal du skifte til aktuel løngeneration: Side 9 af 13 eskattekort NemKonto Registertilretning Oprydning (advis fra oprydning er kun til orientering) Uddata Online Test De enkelte fejl og advis har hver deres kode, som også kan bruges som søgekriterium. Bogstaverne indikerer hvilket systemafsnit advarslen vedrører: FB = Fast program i forbindelse med Beregning af lønnen FT = Fast program i forbindelse med TVG-transaktioner (tværgående indrapportering og kontrol) FU = Fast program Uddata. For FU-fejl og advarsler gælder, at de dannes efter en lønkørsel - og derfor skal fremsøges i aktuel lønkørsel og først kan fremsøges 3-4 hverdage efter den lønkørsel de vedrører. FU0025 og FU0026 kommer fra NemKonto. OT = Online Test RB = Regelsprogsstyret Beregning (den del af beregningen, der ikke er programmeret i det faste program i SLS). RK = RegisterKontrollen (den del af lønkørslen, hvor lønmodtagerregistret gennemløbes for relevante kontroller). RR = RegistertilRet. I modsætning til Registerkontrollen, som er resultatet af sidste lønkørsel, er registertilretningen det register som indeværende lønkørsels transaktioner vil medføre. Registertilret. skal fremsøges i aktuel løngeneration og Regved i relevant løngeneration. Begge er en del af RR.

10 Side 10 af Eksempler på advis I dette afsnit kan du finde eksempler på advis, samt beskrivelse - som du kan anvende når du skal kontrollere og sagsbehandle advis efter en lønkørsel. Advis et betyder at lønmodtager ikke får udbetalt løn. I bør kontrollere at lønberegningen er korrekt. Advis et betyder at beregning ikke har kunnet foretages tilbage til den startdato, der er indrapporteret. I skal selv beregne for den manglende periode og indrapportere på anden vis. Advis et betyder at lønnen overstiger sikkerhedsmaksimum på ,00 og derfor standses. I skal kontrollere om den høje udbetaling er korrekt, og evt. sørge for udbetaling til medarbejderen.

11 Side 11 af 13 Advis et betyder, at personen ikke har nogen NemKonto, og beløbet derfor er returneret til institutionens KUB konto i Danske Bank. OBS! FU0025 og FU0026 er advis, der er dannet på baggrund af retursvar fra NemKonto og skal fremsøges i Aktuel løngeneration efter en lønkørsel. Advis et er dannet, fordi I har standset lønmodtagerens nettoløn. Bemærk: Manuel standsning af beløb, giver en difference på konto 97.81, da U 980 ikke vil stemme med beløb, som er hævet i banken. Advis et betyder, at der er anvendt en forkert stillingskode (STIKO). Stillingskoder over er forbeholdt tjenestemænd og tjenestemandslignende ansættelser (klassificerede stillingskoder = KLASS.STIKO) og kan derfor ikke anvendes til en overenskomstansat. I skal indberette en anden stillingskode.

12 Side 12 af 13 Advis et er dannet, fordi pensionsbidrag af tillæg ikke er reguleret automatisk, fordi regulering evt. skal beregnes med to forskellige pensionsprocenter i samme måned. Du kan finde en nærmere beskrivelse samt et regneark til hjælp til manuel beregning i vejledningen om advis RB7199. Der er kommet ny en overenskomst/aftale med et nyt lønforløb, der bevirker, at lønmodtageren skal ændres til en anden klasse, da der ellers kan blive udbetalt forkert løn. I skal sørge for at skifte lønmodtagerne til korrekt klasse. Dette advis er dannet fordi det står beløb i ferietotalerne for indeværende år (DÅ) i de faste felter i SLS. 4. Eksporter data til excel

13 Du har mulighed for at kunne udsøge Fejl og Advis og eksportere søgeresultatet til excel. Side 13 af 13 Du kan opstille dine søgekriterier i søgelinjen og derefter vælge menupunktet Liste, Eksportér til Fil jf. nedenfor. Til sidst trykker du på Eksportér og gemmer resultatet på et lokalt drev (evt. et fællesdrev) vær opmærksom på, at filen på dette tidspunkt skal slutte med.csv. Se fx eksempel ovenfor, hvor regnearket er gemt på C drevet. Du kan læse mere om eksport af data i brugervejledningen: Eksport af data fra SLS til Excel.

1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en batchkørsel... 4

1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en batchkørsel... 4 Fejl og advis i SLS Side 1 af 11 I dette opslag får du en beskrivelse af Fejl og advis. Du kan skelne mellem fejl og advis, der dannes i forbindelse med online indrapportering i SLS - og de, der dannes

Læs mere

Løninformation nr. 18 af 22. september 2016 (LG 10/16, 2.)

Løninformation nr. 18 af 22. september 2016 (LG 10/16, 2.) Løninformation nr. 18 af 22. sept. 2016 (LG 10/16, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 10/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. september 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 5 af 8. marts 2017 (LG 04/17, 1.)

Løninformation nr. 5 af 8. marts 2017 (LG 04/17, 1.) Løninformation nr. 5 af 8. marts 2017 (LG 04/17, 1.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 04/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. marts 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2017 (LG 03/17, 1.)

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2017 (LG 03/17, 1.) Løninformation nr. 3 af 8. feb. 2017 (LG 03/17, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 03/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. februar 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 19 af 7. oktober 2016 (LG 11/16, 1.)

Løninformation nr. 19 af 7. oktober 2016 (LG 11/16, 1.) Løninformation nr. 19 af 7. oktober 2016 (LG 11/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 11/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. oktober 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 21. oktober 2016 (LG 11/16, 2.)

Løninformation nr. 20 af 21. oktober 2016 (LG 11/16, 2.) Løninformation nr. 20 af 21. oktober 2016 (LG 11/16, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 11/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2016 (LG 08/16, 2.)

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2016 (LG 08/16, 2.) Løninformation nr. 14 af 21. juli 2016 (LG 08/16, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 08/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. juli 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 6. april 2017 (LG 05/17, 1.)

Løninformation nr. 7 af 6. april 2017 (LG 05/17, 1.) Løninformation nr. 7 af 5. april 2017 (LG 05/17, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 05/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 11. april 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 4 af 20. februar 2017 (LG 03/17, 2.)

Løninformation nr. 4 af 20. februar 2017 (LG 03/17, 2.) Løninformation nr. 4 af 20. feb. 2017 (LG 03/17, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 03/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. februar 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 17 af 7. september 2016 (LG 10/16, 1.)

Løninformation nr. 17 af 7. september 2016 (LG 10/16, 1.) Løninformation nr. 17 af 7. sept. 2016 (LG 10/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 10/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. september 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 21. december 2016 (LG 01/17, 2.)

Løninformation nr. 24 af 21. december 2016 (LG 01/17, 2.) Løninformation nr. 24 af 21. dec. 2016 (LG 01/17, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. december 2016 (LG 01/17, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. december 2016 (LG 01/17, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. december 2016 (LG 01/17, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. december 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 8. juli 2016 (LG 08/16, 1.)

Løninformation nr. 13 af 8. juli 2016 (LG 08/16, 1.) Løninformation nr. 13 af 8. juli 2016 (LG 08/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. juli 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 22. november 2016 (LG 12/16, 2.)

Løninformation nr. 22 af 22. november 2016 (LG 12/16, 2.) Løninformation nr. 22 af 22. nov. 2016 (LG 12/16, 2.) Side 1 af 11 Løninformation om lønkørsel for LG 12/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. november 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Eksport af data fra SLS til Excel

Eksport af data fra SLS til Excel Eksport af data fra SLS til Excel Side 1 af 8 I denne emnebeskrivelse kan du finde en kort beskrivelse af, hvordan man kan eksportere resultat af søgninger i Sumdata, Fejl og advis samt Engangsløndele

Læs mere

Eksport af data fra SLS til Excel

Eksport af data fra SLS til Excel Eksport af data fra SLS til Excel Side 1 af 8 I denne brugervejledning kan du finde en kort beskrivelse af, hvordan man kan eksportere resultat af søgninger i Sumdata, Fejl og advis samt Engangsløndele

Læs mere

Via Sumdata i SLS, har du mulighed for online-opslag på de beregnings- og konteringsresultater, der findes i tilknytning til en given lønkørsel.

Via Sumdata i SLS, har du mulighed for online-opslag på de beregnings- og konteringsresultater, der findes i tilknytning til en given lønkørsel. Sumdata i SLS Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du bruger og hvilke muligheder, der findes online i Sumdata i SLS. Der er ikke mulighed for at se Sumdata i HR-Løn. Via Sumdata

Læs mere

Løninformation nr. 18 af 20. august 2015 (LG 09/15, 2.)

Løninformation nr. 18 af 20. august 2015 (LG 09/15, 2.) Løninformation nr.18 af 20. august 2015 (LG 09/15, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 09/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. august 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.)

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 03/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. februar 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 21 af 7. november 2014 (LG 12/14, 1.)

Løninformation nr. 21 af 7. november 2014 (LG 12/14, 1.) Løninformation nr. 21 af 7. november 2014 (LG 12/14, 1.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 12/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. november 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 5 af 7. marts 2014 (LG 04/14, 1.)

Løninformation nr. 5 af 7. marts 2014 (LG 04/14, 1.) Løninformation nr. 5 af 7. marts 2014 (LG 04/14, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 04/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. marts 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 7. juli 2017 (LG 08/17, 1.)

Løninformation nr. 13 af 7. juli 2017 (LG 08/17, 1.) Løninformation nr. 13 af 7. juli 2017 (LG 08/17, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. juli 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 21. august 2014 (LG 09/14, 2.)

Løninformation nr. 16 af 21. august 2014 (LG 09/14, 2.) Løninformation nr. 16 af 21. august 2014 (LG 09/14, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 09/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. august 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2017 (LG 11/17, 2.)

Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2017 (LG 11/17, 2.) Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2017 (LG 11/17, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 11/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2014 (LG 11/14, 2.)

Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2014 (LG 11/14, 2.) Løninformation nr. 20 af 23. oktober 2014 (LG 11/14, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 11/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Flytning af registre eller ny kontostreng

Flytning af registre eller ny kontostreng Flytning af registre eller ny kontostreng Side 1 af 6 I denne vejledning kan du læse om maskinel opsætning af ny intern kontoplan, samt flytninger af lønmodtagerregistre mellem institutioner fx ifm. ressortændringer

Læs mere

Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.)

Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.) Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 09/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. august 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 20. december 2017 (LG 01/18, 2.)

Løninformation nr. 24 af 20. december 2017 (LG 01/18, 2.) Løninformation nr. 24 af 20. dec. 2017 (LG 01/18, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 01/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. december 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 17 af 9. september 2014 (LG 10/14, 1.)

Løninformation nr. 17 af 9. september 2014 (LG 10/14, 1.) Løninformation nr. 17 af 9. september 2014 (LG 10/14, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 10/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. september 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Nr. 24 af 21. december 2010 (LG 01/11, 2.)

Nr. 24 af 21. december 2010 (LG 01/11, 2.) Nr. 24 af 21. december 2010 (LG 01/11, 2.) SLS-information om lønkørsel for LG 01/11, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2010. Til denne lønkørsel er der følgende informationer 1. Ændringer

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 22. juni 2015 (LG 07/15, 2.)

Løninformation nr. 14 af 22. juni 2015 (LG 07/15, 2.) Løninformation nr. 14 af 22. juni 2015 (LG 07/15, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 07/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. juni 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Sletning af registre og inddata

Sletning af registre og inddata Sletning af registre og inddata Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om automatiske sletningsbetingelser i lønsystemet samt om, hvordan du sletter registre og inddata manuelt. Indhold 1. Automatisk

Læs mere

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.)

Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.) Løninformation nr. 3 af 8. februar 2019 (LG 03/19, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 03/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. februar 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 7. april 2016 (LG 05/16, 1.)

Løninformation nr. 7 af 7. april 2016 (LG 05/16, 1.) Løninformation nr. 7 af 7. april 2016 (LG 05/16, 1.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 05/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. april 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 26 af 17. december 2013 (LG 01/14, 2.)

Løninformation nr. 26 af 17. december 2013 (LG 01/14, 2.) Løninformation nr. 26 af 17. december 2013 (LG 01/14, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.)

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.) Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 08/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

AKKO og afgangsårsag Rettelser tilbage i tid

AKKO og afgangsårsag Rettelser tilbage i tid AKKO og afgangsårsag Rettelser tilbage i tid Side 1 af 6 I denne brugervejledning kan du læse om, hvordan du foretager rettelser af afgangsårsager mere end 11 måneder tilbage i tiden. Indhold 1. Sådan

Læs mere

Løninformation nr. 2 af 25. januar 2018 (LG 02/18, 2.)

Løninformation nr. 2 af 25. januar 2018 (LG 02/18, 2.) Løninformation nr. 2 af 25. januar 2018 (LG 02/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 02/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. januar 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 11. juli 2018 (LG 08/18, 1.)

Løninformation nr. 13 af 11. juli 2018 (LG 08/18, 1.) Løninformation nr. 13 af 11. juli 2018 (LG 08/18, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/18, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. juli 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

I denne brugervejledning kan du læse om, hvilke automatiske ajourføringer der sker i lønsystemet.

I denne brugervejledning kan du læse om, hvilke automatiske ajourføringer der sker i lønsystemet. Ajourføringsregler Side 1 af 8 I denne brugervejledning kan du læse om, hvilke automatiske ajourføringer der sker i lønsystemet. Indhold 1. Online ajourføring i SLS... 1 2. Ajourføringsregler - Ansættelsesforhold...

Læs mere

I denne emnebeskrivelse kan du læse om Skyldige beløb i lønsystemet, og du kan

I denne emnebeskrivelse kan du læse om Skyldige beløb i lønsystemet, og du kan Skyldige beløb Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om Skyldige beløb i lønsystemet, og du kan se, hvordan du skal indrapportere i forskellige situationer. Indhold: 1. Indledning... 1 2. Skyldige

Læs mere

Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.)

Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.) Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 02/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. januar 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Lønkontrol - Værktøjer

Lønkontrol - Værktøjer Indhold 1. Forord 3 2. Overblik 4 3. Værktøjer fra lønsystemet 4 3.1 Hidtil eksisterende kontrolmateriale 5 4. Værktøjer i LDV 6 5. Samlet oversigt 7 6. Kort beskrivelse nye uddata 7 1. Forord Værktøjsunderstøttelse

Læs mere

Løninformation nr. 8 af 10. april 2019 (LG 05/19, 1.)

Løninformation nr. 8 af 10. april 2019 (LG 05/19, 1.) Løninformation nr. 8 af 9. april 2019 (LG 05/19, 1.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 05/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. april 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 18 af 21. september 2017 (LG 10/17, 2.)

Løninformation nr. 18 af 21. september 2017 (LG 10/17, 2.) Løninformation nr. 18 af 21. sept. 2017 (LG 10/17, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 10/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. september 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

ATP i SLS. Side 1 af 6. I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold

ATP i SLS. Side 1 af 6. I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold ATP i SLS Side 1 af 6 I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold 1. ATP-satser... 2 2. ATP og flere ansættelsesforhold... 3 3. Efterregulering af ATP-sats...

Læs mere

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2017 (LG 02/17, 1.)

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2017 (LG 02/17, 1.) Løninformation nr. 1 af 10. jan. 2017 (LG 02/17, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 02/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. januar 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 23. oktober 2013 (LG 11/13, 2.)

Løninformation nr. 22 af 23. oktober 2013 (LG 11/13, 2.) Løninformation nr. 22 af 23. oktober 2013 (LG 11/13, 2.) Side 1 af 11 Løninformation om lønkørsel for LG 11/13, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. november 2013 (LG 12/13, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. november 2013 (LG 12/13, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. november 2013 (LG 12/13, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 12/13, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. november 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.)

Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.) Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 06/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. maj 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Registerprint i SLS. Side 1 af 12. I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint. Indhold

Registerprint i SLS. Side 1 af 12. I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint. Indhold Registerprint i SLS Side 1 af 12 I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint Indhold 1. Registerprint - hoved... 2 2. Registerprint variabel del... 2 3. Grundoplysninger... 4 4. Løndele...

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.)

Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.) Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 05/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. april 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.)

Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.) Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 11/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.)

Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.) Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 08/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Nr. 13 af 8. juli 2008 (LG 08/08, 1.)

Nr. 13 af 8. juli 2008 (LG 08/08, 1.) Nr. 13 af 8. juli 2008 (LG 08/08, 1.) Nr. 13 af 8. juli 2008 (LG 08/08, 1.) Indledning Denne SLS-information indeholder emner og beskrivelser, der knytter sig til løngeneration 08/08, 1. lønkørsel. Indhold

Læs mere

Løninformation nr. 11 af 8. juni 2016 (LG 07/16, 1.)

Løninformation nr. 11 af 8. juni 2016 (LG 07/16, 1.) Løninformation nr. 11 af 8. juni 2016 (LG 07/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 07/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. juni 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 20. september 2013 (LG 10/13, 2.)

Løninformation nr. 20 af 20. september 2013 (LG 10/13, 2.) Løninformation nr. 20 af 20. september 2013 (LG 10/13, 2.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 10/13, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. september 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 23. august 2017 (LG 09/17, 2.)

Løninformation nr. 16 af 23. august 2017 (LG 09/17, 2.) Løninformation nr. 16 af 23. august 2017 (LG 09/17, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 09/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. august 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 24. august 2018 (LG 09/18, 2.)

Løninformation nr. 16 af 24. august 2018 (LG 09/18, 2.) Løninformation nr. 16 af 24. august 2018 (LG 09/18, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 09/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. august 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Uddata. Side 1 af 20. I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold

Uddata. Side 1 af 20. I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold Uddata Side 1 af 20 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold 1. Indhold... 2 2. Uddata fra SLS... 2 - U 198, Kontroluddata... 2 - U 700,

Læs mere

Løninformation nr. 6 af 18. marts 2016 (LG 04/16, 2.)

Løninformation nr. 6 af 18. marts 2016 (LG 04/16, 2.) Løninformation nr. 6 af 18. marts 2016 (LG 04/16, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 04/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. marts 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 26 af 18. december 2015 (LG 01/16, 2.)

Løninformation nr. 26 af 18. december 2015 (LG 01/16, 2.) Løninformation nr. 26 af 18. dec. 2015 (LG 01/16, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 8. april 2014 (LG 05/14, 1.)

Løninformation nr. 7 af 8. april 2014 (LG 05/14, 1.) Løninformation nr. 7 af 8. april 2014 (LG 05/14, 1.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 05/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. april 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 9. juni 2015 (LG 07/15, 1.)

Løninformation nr. 13 af 9. juni 2015 (LG 07/15, 1.) Løninformation nr. 13 af 9. juni 2015 (LG 07/15, 1.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 07/15, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. juni 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.)

Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.) Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 12. december 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2013 (LG 11/13, 1.)

Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2013 (LG 11/13, 1.) Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2013 (LG 11/13, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 11/13, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. oktober 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Pensionsbidrag Rettelser mv.

Pensionsbidrag Rettelser mv. Pensionsbidrag Rettelser mv. Side 1 af 9 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du skal forholde dig, når der er: indbetalt for meget til en pensionskasse indbetalt for meget til en IA pension indbetalt

Læs mere

Nr. 1 af 11. januar 2010 (LG 02/10, 1.)

Nr. 1 af 11. januar 2010 (LG 02/10, 1.) Nr. 1 af 11. januar 2010 (LG 02/10, 1.) Indledning Denne SLS-information indeholder emner og beskrivelser, der knytter sig til løngeneration 02/10, 1. lønkørsel. Indhold Dette dokument indeholder følgende

Læs mere

Information om OK18 i lønsystemet - 2

Information om OK18 i lønsystemet - 2 Information om OK18 i lønsystemet - 2 OK18 standsning af løn i lønsystemet (2) Som led i overenskomstforhandlingerne har de faglige organisationer varslet strejke og blokade, og Finansministeriet har varslet

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Lønseddel. Side 1 af 11

Lønseddel. Side 1 af 11 Lønseddel Side 1 af 11 I denne emnebeskrivelse beskriver vi hver enkelt del af en lønseddel. I kapitel 1 vises en lønseddel, hvor alle elementer er nummereret. I kapitel 2 forklarer vi hvert enkelt element.

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 16 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 24. juli 2018 (LG 08/18, 2.)

Løninformation nr. 14 af 24. juli 2018 (LG 08/18, 2.) Løninformation nr. 14 af 24. juli 2018 (LG 08/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 08/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Bilag M, indrapportering og beregning i SLS

Bilag M, indrapportering og beregning i SLS Bilag M, indrapportering og beregning i SLS Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan pension iht. Bilag M indrapporteres og beregnes i SLS. Bilag M indeholder en aftale om pensionsforhold

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. december 2018 (LG 01/19, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. december 2018 (LG 01/19, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. december 2018 (LG 01/19, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. december 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 9 af 9. maj 2016 (LG 06/16, 1.)

Løninformation nr. 9 af 9. maj 2016 (LG 06/16, 1.) Løninformation nr. 9 af 9. maj 2016 (LG 06/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 06/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 17. maj 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Flytning af registre eller ny kontostreng

Flytning af registre eller ny kontostreng Flytning af registre eller ny kontostreng Side 1 af 5 I denne emnebeskrivelse kan du læse om maskinel opsætning af ny intern kontoplan, samt flytninger af lønmodtagerregistre mellem institutioner fx ifm.

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 20. november 2014 (LG 12/14, 2.)

Løninformation nr. 22 af 20. november 2014 (LG 12/14, 2.) Løninformation nr. 22 af 20. november 2014 (LG 12/14, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 12/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. november 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 24. juli 2013 (LG 08/13, 2.)

Løninformation nr. 16 af 24. juli 2013 (LG 08/13, 2.) Løninformation nr. 16 af 24. juli 2013 (LG 08/13, 2.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 08/13, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.)

Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.) Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.) Nr. 19 af 8. oktober 2008 (LG 11/08, 1.) Indledning Denne SLS-information indeholder emner og beskrivelser, der knytter sig til løngeneration 11/08, 1. lønkørsel.

Læs mere

Feriepenge i eindkomst

Feriepenge i eindkomst Feriepenge i eindkomst Side 1 af 18 I denne vejledning kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst - og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede feriepenge i SLS eller eindkomst.

Læs mere

Løninformation nr. 3 af 13. februar 2014 (LG 03/14, 1.)

Løninformation nr. 3 af 13. februar 2014 (LG 03/14, 1.) Løninformation nr. 3 af 7. februar 2014 (LG 03/14, 1.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 03/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. februar 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 12 af 22. juni 2018 (LG 07/18, 2.)

Løninformation nr. 12 af 22. juni 2018 (LG 07/18, 2.) Løninformation nr. 12 af 22. juni 2018 (LG 07/18, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 07/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. juni 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 24. maj 2018 (LG 06/18, 2.)

Løninformation nr. 10 af 24. maj 2018 (LG 06/18, 2.) Løninformation nr. 10 af 24. maj 2018 (LG 06/18, 2.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 06/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. maj 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 25 af 8. december 2015 (LG 01/16, 1.)

Løninformation nr. 25 af 8. december 2015 (LG 01/16, 1.) Løninformation nr. 25 af 8. december 2015 (LG 01/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. december 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Periodisering af indkomst mv.

Periodisering af indkomst mv. Periodisering af indkomst mv. Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du se regler i lønsystemet i forbindelse med årsskiftet og periodisering af indkomst mv., og du kan se, hvordan du skal indrapportere

Læs mere

Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2015 (LG 11/15, 1.)

Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2015 (LG 11/15, 1.) Løninformation nr. 21 af 7. oktober 2015 (LG 11/15, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 11/15, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. oktober 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.)

Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.) Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.) Side 1 af 12 Løninformation om lønkørsel for LG 08/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. juli 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Ferie- og fraværsregistrering i SLS

Ferie- og fraværsregistrering i SLS Ferie- og fraværsregistrering i SLS Side 1 af 18 De generelle regler om registrering af fravær er beskrevet i Fraværsregistrering i HR-Løn I denne vejledning vil du kunne læse om hvordan du foretager registreringer

Læs mere

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår.

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Engangsregistre Side 1 af 7 Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Fordelen ved at anvende engangsregistre er, at engangsregistre

Læs mere

Løninformation nr. 6 af 9. marts 2015 (LG 04/15, 1.)

Løninformation nr. 6 af 9. marts 2015 (LG 04/15, 1.) Løninformation nr. 6 af 9. marts 2015 (LG 04/15, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 04/15, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 13. marts 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E

Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E Side 1 af 17 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du forholde dig, hvis du har ansatte, der har grønlandske eller færøske indkomster - eller hvis du har

Læs mere

Løninformation nr. 23 af 7. december 2017 (LG 01/18, 1.)

Løninformation nr. 23 af 7. december 2017 (LG 01/18, 1.) Løninformation nr. 23 af 7. dec. 2017 (LG 01/18, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 01/18, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 11. december 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår.

Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Engangsregistre Side 1 af 7 Engangsregistre anvendes til anvisninger af engangskarakter - dvs. fra én til fire anvisninger pr. kalenderår. Fordelen ved at anvende engangsregistre er, at engangsregistre

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 18. december 2018 (LG 01/19, 2.)

Løninformation nr. 24 af 18. december 2018 (LG 01/19, 2.) Side 1 af 7 Løninformation nr. 24 af 18. dec. 2018 (LG 01/19, 2.) Løninformation om lønkørsel for LG 01/19, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. december 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 13 af 9. juli 2014 (LG 08/14, 1.)

Løninformation nr. 13 af 9. juli 2014 (LG 08/14, 1.) Løninformation nr. 13 af 9. juli 2014 (LG 08/14, 1.) Side 1 af 11 Løninformation om lønkørsel for LG 08/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. juli 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 22. november 2011 (LG 12/11, 2.)

Løninformation nr. 22 af 22. november 2011 (LG 12/11, 2.) Løninformation nr. 22 af 22. november 2011 (LG 12/11, 2.) Side 1 af 10 Løninformation om lønkørsel for LG 12/11, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. november 2011. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 23. november 2018 (LG 12/18, 2.)

Løninformation nr. 22 af 23. november 2018 (LG 12/18, 2.) Løninformation nr. 22 af 23. nov. 2018 (LG 12/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 12/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. november 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 6 af 11. marts 2019 (LG 04/19, 1.)

Løninformation nr. 6 af 11. marts 2019 (LG 04/19, 1.) Løninformation nr. 6 af 11. marts 2019 (LG 04/19, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 04/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. marts 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Feriepenge i eindkomst, for institutioner med egen feriefond

Feriepenge i eindkomst, for institutioner med egen feriefond Feriepenge i eindkomst, for institutioner med egen feriefond Side 1 af 12 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan feriepenge indberettes til eindkomst og hvordan du skal foretage rettelser af beregnede

Læs mere