Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F."

Transkript

1 27. august 2015 Forslag Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden opførelsen og lever derfor ikke op til nutidens standarder for så vidt angår bad og køkken. I den forbindelse er rør og tekniske installationer forældede og kræver renovering. På den baggrund har et byggeudvalg siden maj 2014, arbejdet på at kortlægge en forestående og omfattende renovering af afdelingen. Eksterne rådgivere fra Arkitektfirmaet Mikkel Holst har udført en teknisk gennemgang og miljøscreening af bad, køkken og de tekniske installationer, herunder prøveudtagninger, som er sendt til Teknologisk institut. Ved den tekniske gennemgang er det konstateret, at der er væsentlige gennemtæringer på rør og faldstammer. Derfor skal hovedledninger og faldstammer udskiftes. Renoveringen kommer i hovedtræk til at omhandle: Totalrenovering af badeværelser Udskiftning af faldstammer, stigestrenge og brugsvandsledninger Udskiftning af hovedledninger i kælder Etablering af drænledning i terræn ved blok 5 og 6 Udskiftning af isolering på varmerør i kælder Udskiftning af loftplader i opgange Etablering af vandmålere Etablering af røgalarmer Udskiftning af ringeklokker Renoveringen forventes at vare i måneder begyndende ultimo januar 2016 og med afslutning medio Forslag i forbindelse med den kommende renoveringen er delt op i 2, hvor det ene forslag omhandler renovering af tekniske installationer, herunder rør og faldstammer m.m. i forbindelse med totalrenovering af badeværelser, og det andet forslag omhandler totalrenovering af køkkener.

2 Forslag 1 Totalrenovering af tekniske installationer, herunder rør og faldstammer i forbindelse med totalrenovering af badeværelser Badeværelserne udføres efter renovering af tekniske installationer, herunder rør og faldstammer med lyse fliser på vægge og mørke fliser på gulv. Toilet udføres som hængetoilet med soft-close på sæde og håndvask i hvid med hvidt væghængt underskab. I ældreboligerne er der lagt vægt på at opfylde pladskrav for den selvhjulpne beboer, og/eller beboer med 1-2 hjælpere. Badeværelserne lever op til krav om tilgængelighed. Billede af et renoveret badeværelse

3 Bemærkninger fra Administrationen: Administrationen, som har været en del af byggeudvalget, anbefaler, at der gennemføres den nødvendige renovering. Renoveringen vil naturligvis medføre huslejestigninger, men hvis boligerne ikke bliver renoveret nu, vil en fremtidig udlejning af kommende ledige boliger blive vanskelig og medføre tab for afdelingen/boligselskabet. Beboerne må påregne en byggeperiode, hvor hverdagen i afdelingen bliver noget anderledes, da området vil bære præg af, at det er en byggeplads i renoveringsperioden. Administrationen har fuld tillid til, at vores erfarne rådgivere på området (Arkitektfirmaet Friis Andersen) planlægger processen og tager de hensyn, der skal tages, så byggeperioden kommer til at foregå så nemt som muligt. Arkitektfirmaet Friis Andersen er af byggeudvalget efter udbud blevet valgt som totalrådgivere for renoveringen. Det vil sige, at Friis Andersen forestår projekteringen fra projektforslag til hovedprojekt, og i udførelsesfasen står de for byggeledelsen og fagtilsynet. Økonomi: 1. års ydelse er beregnet efter et kreditforeningslån på kr. over 30 år. Pris pr. bolig - pr. måned - afrundet til hele kr. Fordeling pr. m2 antal m2 pris pr. bolig pr. md. 1- rums 14 37, rums 8 54, rums 16 54, rums 4 74, rums 28 75, rums 1 80, rums 1 85, rums 93 76, rums 11 77, rums 6 92, I alt 182 Som nævnt i indledningen er det ved den tekniske gennemgang konstateret, at der er væsentlige gennemtæringer på rør og faldstammer. Derfor skal hovedledninger og faldstammer udskiftes, hvilket vil sige, at der er tale om en tvungen renovering.

4 Forslag 2 Totalrenovering af køkkener i forbindelse med renovering af badeværelser Forudsætning for forslaget er, at forslag 1 bliver vedtaget, hvilket er nødtvunget af hensyn til gennemtæring af rør m.m. De nuværende køkkener er af så ringe standard og materialer, at det er påtrængende, at der sker en køkkenudskiftning, da det er vanskeligt at reparere mere på de nuværende køkkener ved fremtidige istandsættelser ved fraflytning. Derudover lever de nuværende køkkener langt fra op til standarden for køkkener i dag og dermed vanskeliggør kommende udlejning. Køkkenerne vil blive indrettet som de eksisterende. Der vil være hvide vægge, karme og indfatninger, gulv som et laminat trægulv, hvide køkkenelementer og mørk bordplade. Over bordplader monteres et hvidt glasstænkpanel. Under overskabe monteres energivenlig LED-spot og rustfri stålvask som nedfræses i bordplade (dog ikke i ældrebolig). Komfur udskiftes og ændres, så det bliver selvstændig kogeenhed og en ovn. Der forberedes installation til vaskemaskine og opvaskemaskine. Billede af køkken I ældreboligerne, som har en anden indretning end på billedet, er der lagt vægt på at opfylde pladskrav for den selvhjulpne beboer og/eller beboer med 1-2 hjælpere. Derfor monteres bordplader med vægskinner, så de kan højdereguleres til den enkelte lejer. Underskabe udføres som mobile elementer, så køkkenet er egent for eventuelle kørerstolsbrugere.

5 Bemærkninger fra Administrationen: Administrationen, som har været en del af byggeudvalget, anbefaler, at der gennemføres den nødvendige køkkenrenovering. Ved renovering af rør, faldstammer og bad vil der ske en indgriben i de eksisterende køkkener, hvor der skal etableres en inspektionslem. Derfor anbefaler administrationen, at afdelingsmødet beslutter at renovere alle køkkener samtidig, da det vil være en dyrere løsning at gøre efter princippet om individuel køkkenrenovering og dermed billigere at udbedre bad og køkken samtidig. Økonomi: De angivne priser er budget-priser og dermed ikke endelige. Administrationen forventer, at den endelige pris for en køkkenudskiftning vil blive billigere, hvis alle køkkener renoveres samtidig. 1. års ydelse beregnet efter et kreditforeningslån på kr. over 20 år. Type Antal pris pr. stk. pris pr. bolig pr. md. Type Type Type Type *Adresser for de enkelte typer køkkener fremgår af næste side Afdelingsmødet skal tage stilling til et af følgende: A Der udføres en individuel renovering af køkkener i forbindelse med renovering af rør, faldstammer og bad. Det vil sige, at nuværende og kommende beboerne bestemmer, hvornår de ønsker et nyt køkken vel vidende, at det kan blive en dyrere løsning. B Der udføres en individuel renovering af køkkener i forbindelse med renovering af rør, faldstammer og bad, men der sker en tvungen køkkenrenovering ved fraflytning. C Der udføres en renovering af alle køkkener i forbindelse med renovering af rør, faldstammer og bad, da løsningen dermed bliver billigere, og samtidig lever boligerne op til nutidens standard.

6 Adresser for de enkelte typer køkkener Type stk. Håndværkerudgift type Vendsysselvej Lindevænget Lindevænget 2-12 Ekskl. type 2 Type 2 24 stk. Håndværkerudgift Vendsysselvej 35, st th. Vendsysselvej 37, st tv. Lindevænget 14, st th. Lindevænget 16, st tv. Lindevænget 2, st th. Lindevænget 4, st tv. Type 3 8 stk. Håndværkerudgift 4.3 Vendsysselvej 31 A, st Vendsysselvej 33 J, st Type 4 32 stk. Håndværkerudgift 4.4 Vendsysselvej 31 B - E, st Vendsysselvej 33 F - I, st Forslag 3 På repræsentantskabsmødet den 20. maj 2015 er vedtaget en ny skabelon til afdelingens husordensregler. På den baggrund har afdelingsbestyrelsen sammen med administrationen indarbejdet de gældende husordensregler for afdeling 11 i den nye skabelon. I den forbindelse er vedligeholdelsesregler, der tidligere er fremgået af afdelingens husordensregler, flyttet til afdelingens lokale regler. Husorden med lokale regler vedlægges til godkendelse.

7 Forslag 4 Afdelingsbestyrelsen foreslår, at der tilføjes følgende til afdelingens lokale regler: Maling af indvendige døre i lejligheden Det er tilladt at male de indvendige døre i lejligheden. Dørene skal males i en hvis farve, der er let tonet. Bemærkninger fra Administrationen: Hvis forslaget bliver vedtager, skal man søge tilladelse til at male de indvendige døre hos ejendomsfunktionæren, der giver tilladelsen på følgende betingelser: Malerarbejdet skal udføres håndværksmæssigt korrekt og males med minimum en glans 40 maling. Det anbefales a bruge en hvis farve, der er let tonet. Malerarbejdet udføres uden udgift for Nykøbing F. Boligselskab Vedligeholdelse i boperioden foretages for beboerens regning Hvis arbejdet udføres på disse vilkår, og arbejdet ved fraflytning bliver godkendt af synsmanden, vil arbejdet ikke blive forlangt tilbageført som oprindeligt Forslag 5 Afdelingsbestyrelsen foreslår, at der opføres 1 ekstra tørregård. Placeringen af tørregården drøftes på afdelingsmødet. Sidste år blev det besluttet at opføre 1 tørregård, Det har efterfølgende vist sig, at der er behov for yderligere 1 tørregård. Bemærkninger fra Administrationen: Prisen for at opføre 1 tørregård vil være ca kr. Finansieringen kan ske over driftsbudgettet i Forslag 6 Afdelingsbestyrelsen foreslår at lukke 16 carporte, 9 på Lindevænget og 6 på Vendsysselvej, så det bliver garager. Bemærkninger fra Administrationen: Pris for montage af 16 aluminiumsporte vil være ca kr. Finansieringen sker ved at sætte den månedlige betaling fir garagerne til 300 kr. pr. garage mod 125 kr. pr. carport i dag. Hvis eksisterende carporte lukkes giver det parkeringsbesvær for biler over 4,30 m, da pladsen reduceres ved montage af portene.

8 Carportene på Lindevænget måler (bredde 2,70 meter x længde 4,50 meter) Carportene på Vendsysselvej måler (bredde 2,74 meter x længde 4,60 meter)

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 11 Lindevænget/Vendsysselvej 3. september 2015 kl Restaurant Kikko, Vendsysselvej 7, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 + 2 Renovering af rør og tekniske installationer, herunder bad og køkken Afdelingen, som er opført tilbage i 70 erne, har ikke været renoveret og moderniseret indvendigt siden

Læs mere

Hejrevej Afdeling 8. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hejrevej Afdeling 8. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hejrevej 12-42 Afdeling 8 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

BYGGEAVIS Byggeavis nr. 1 december 2015

BYGGEAVIS Byggeavis nr. 1 december 2015 BYGGEUDVALG Lis Bentin Direktør Mike Hergot Inspektør RÅDGIVERE Arkitektfirmaet Friis Andersen A/S Totalrådgiver arkitekt Ulla Albertsen AJ Consult A/S Underrådgiver - ingeniør Robert Madsen Organisationsbestyrelse

Læs mere

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning

RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND. Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning RENOVERING AF FALDSTAMMER OG BRUGSVAND Alvorlighed og nødvendighed Økonomi og husleje Nyt toilet og bad? Planlægning ALVOR OG NØDVENDIG BRUGSVAND ALVOR OG NØDVENDIGHED FALDSTAMMER Almen tilstand/restlevetid:

Læs mere

Baggesensvej & Landlystvej Afdeling 13 AB. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Baggesensvej & Landlystvej Afdeling 13 AB. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Baggesensvej 28-40 & Landlystvej 32-34 Afdeling 13 AB Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

Handleplan for Abildgården 2011/2012

Handleplan for Abildgården 2011/2012 Budgetår 2011/2012 Handleplan for Abildgården 2011/2012 Baggrund Handleplanen er et værktøj til at planlægge og få overblik over den nødvendige vedligeholdelse og beboernes eventuelle ønsker til fremtidige

Læs mere

ØDEINDKALDELSE, 2. OMRÅDEMØDE orsdag d. 3. april kl. 19

ØDEINDKALDELSE, 2. OMRÅDEMØDE orsdag d. 3. april kl. 19 ØDEINDKALDELSE, 2. OMRÅDEMØDE orsdag d. 3. april kl. 19 Til beboere Diget 1-27 Hegnet 1-27 Gærdet 1-7 Mødet afholdes i Glostrup Hallen, Glostrup Idrætspark, Hal 1, Stadionvej 80, 2 Glostrup. Lokalet vil

Læs mere

ÅB 51 1.tv. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: ÅB 51 1.th. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: 2

ÅB 51 1.tv. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: ÅB 51 1.th. Fordør, udvendig: Ingen bemærkninger Fordør, indvendig: 2 ÅB 5.tv. Fordør, udvendig: : Trekantsliste (monteres ikke) ÅB 5.th. Fordør, udvendig: 2 : Trekantsliste (monteres) 2: Udbedres (pletmales) : Afslutning af vinyl på dørtrin 2: Fuge ved kabelkasse mod loft

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 25. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 4-102 Afdeling 25 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013.

Byggesagens samlet varighed forventes at være ca. 40 uger med opstart primo april 2013. Sag nr. 52036 E/F Ibstrupparken III NOTAT vedr. Udskiftning af vandinstallationer Dato: 20.11.2012 Rev. 24.01.2013 Generalforsamling d. 21.03.2013 Indledning Efter besigtigelse af tilfældigt udvalgte boliger,

Læs mere

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Blomsterkvarteret. Afdeling 15. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Blomsterkvarteret Afdeling 15 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Hejrevej 2-10. Afdeling 6. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hejrevej 2-10. Afdeling 6. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hejrevej 2-10 Afdeling 6 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 32-34, & Nattergalevej Afdeling 17. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 32-34, 45-71 & Nattergalevej 2-16 Afdeling 17 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre

Læs mere

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr

../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr ../ Orientering../ Beti ngelser../ Proced u re../ Minimumskr IndholdsfortegneIse Køkken...3 Orientering....................... 3 Betingelser...4 Procedure...5 Minimumskrav......... 8 Egne notater / tegning...

Læs mere

Lindeparken 2-20. Afdeling 20. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Lindeparken 2-20. Afdeling 20. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Lindeparken 2-20 Afdeling 20 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19

BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 BEBOERINFORMATION UDSKIFTNING AF KØKKENER I AFDELING 19 September 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE Hvorfor skal køkkener skiftes?... 1 Hvornår begynder renoveringen?... 1 Hvordan kommer håndværkerne ind?... 2

Læs mere

Baggesensvej 28-40. Afdeling 13 A. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Baggesensvej 28-40. Afdeling 13 A. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Baggesensvej 28-40 Afdeling 13 A Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Hejrevej Afdeling 6. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hejrevej Afdeling 6. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hejrevej 2-10 Afdeling 6 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 6 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø.

Boligselskabet Midtsjælland Afd SØTORVET, Hvalsø. 47 nye lavenergiboliger i størrelsen m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø 47 nye lavenergiboliger i størrelsen 73-108 m2 beliggende i Hvalsø. Boligselskabet Midtsjælland Afd. 146-1 SØTORVET, Hvalsø BEBYGGELSE Boligselskabet

Læs mere

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn:

Vedligeholdelse af din bolig. Vedligeholdelsesreglement B. Boligafdelingens navn: Vedligeholdelse af din bolig Vedligeholdelsesreglement B Boligafdelingens navn: Gillesager/ Lindeager Afdelingsmødet har vedtaget reglerne for standard for vedligehold på afdelingsmødet den: 31/ 3 2016

Læs mere

Ombygning af Hækkevold og Helleborg

Ombygning af Hækkevold og Helleborg Ombygning af Hækkevold og Helleborg - beslutningsoplæg til det fælles afdelingsmøde onsdag den 27. januar 2010 En helt nødvendig ombygning Boligerne i Hækkevold 9 15 (fsb) og Helleborg 9 15 (SAB) er små

Læs mere

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan

Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej Handleplan Fremtidssikring af Herlevgårdsvej. September 2007 Indhold side Hvad er fremtidssikring? 4 Introduktion til handleplanen 6 Afdelingens vision 7 Handleplanen:

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Kollektiv råderet. Lejer betaler via hus. Køkkener og bad Vejledning

Kollektiv råderet. Lejer betaler via hus. Køkkener og bad Vejledning Kollektiv råderet Lejer betaler via hus Køkkener og bad Vejledning Kontakt til AAB administration angående køkkener: Kontaktperson: Ann Andersen Mail: kokkenaab.dk Tlf. 33 76 04 50 Hvordan kommer nuværende

Læs mere

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I

PLUMS GÅRD. Moderne boliger midt i Assens BOLIGER VI LEVER I PLUMS BOLIGER VI LEVER I GÅRD Moderne boliger midt i Assens Nyt spændende boligområde midt i Assens FAB bygger 55 moderne lejligheder ved træ laden i Plums Gård. Tæt på gågade / sivegade og i gåafstand

Læs mere

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER

RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER RÅDHUSPARKEN ALLERØD - 30 FAMILIEBOLIGER DANSKE FUNKTIONÆRERS BOLIGSELSKAB DATO: 16.09.2015 Rådhusparken Allerød: Rådhusparken ligger på Rådhusvej mellem Allerød Rådhus og Allerød St på den tidligere Rådhusgrund.

Læs mere

Råderetskatalog afdeling 38, Søvej 3-21

Råderetskatalog afdeling 38, Søvej 3-21 Råderetskatalog afdeling 38, Søvej 3-21 Den udvidende råderet giver dig stor frihed til at indrette din egen bolig. Kataloget er ikke stationært. Men hele tiden under udvikling. Nye ting kommer til, andre

Læs mere

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 7, Tietgensvej 8. september 2015 kl. 18.00 Selskabslokalet Ejegodvej 1, 4800 Nykøbing F.

Forslag til afdelingsmødet for afdeling 7, Tietgensvej 8. september 2015 kl. 18.00 Selskabslokalet Ejegodvej 1, 4800 Nykøbing F. 27. august 2015 Forslag 1 På repræsentantskabsmødet den 20. maj 2015 er vedtaget en ny skabelon til afdelingens husordensregler. På den baggrund har afdelingsbestyrelsen sammen med administrationen indarbejdet

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

til blokmøde Fjældevænget

til blokmøde Fjældevænget Velkommen til blokmøde Fjældevænget Tirsdag den 31. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad er der sket siden 2012? for de der har været med fra starten. Hvad

Læs mere

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109.

Råderetsregler 2006. Afd. 13. Præsteskoven 1-109. Råderetsregler 2006 Afd. 13 Præsteskoven 1-109. Indledning Boligindretning optager mange danskere, og idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige. Råderetten giver lejerne, som har lyst

Læs mere

Din bolig - dit hjem

Din bolig - dit hjem Din bolig - dit hjem brug råderetten Juli 2005 Du bor i en almen boligafdeling, hvor du har ret til at sætte dit eget præg på din bolig. Det har du haft længe. Men med den nye lov om råderet, der trådte

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Din afdeling har valgt at vedligeholde boligerne efter A-ordning. Kort fortalt betyder det følgende:

Din afdeling har valgt at vedligeholde boligerne efter A-ordning. Kort fortalt betyder det følgende: Afdeling: 1.3047 Hedelyngen Dato: 27. september 2017 Dette vedligeholdelsesreglement er udarbejdet efter reglerne i lov om leje af almene boliger lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Brug af råderet i AlmenBolig+

Brug af råderet i AlmenBolig+ Brug af råderet i AlmenBolig+ 1. Dine muligheder 2. Forandringsarbejde 3. Forbedringsarbejde 4. Fremgangsmåde - hvordan kommer jeg i gang 5. Hvordan kommer jeg i gang med arbejder der kræver særlig tilladelse

Læs mere

Højmarken Afdeling 36. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Højmarken Afdeling 36. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Højmarken 2-86 Afdeling 36 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig.

Læs mere

Oversigt over forslag

Oversigt over forslag fsb Bispeparken Oversigt over forslag Til behandling på ordinært afdelingsmøde i Bispeparken Forslag om udskiftning af vandinstallationer og faldstammer Forslag omkring budgetjustering ved vedtagelse af

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 36 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk

STØBERIET RINGE. Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk STØBERIET RINGE Fyns Almennyttige Boligselskab fabbo.dk Støberiet er et flot anlagt, visionært og bæredygtigt boligbyggeri i Ringe. Fyns Almennyttige Boligselskab opfører 46 boliger i Støberiet, fordelt

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nørrebjerg Rundddel 184-198 Odense SØ Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en

Læs mere

til blokmøde Rydevænget

til blokmøde Rydevænget Velkommen til blokmøde Rydevænget Mandag den 30. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt

Råderet. - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Råderet - sådan får du dine ønsker til hjemmet opfyldt Hvad er råderet? Din bolig er dit hjem. Den er din, så længe du bor der, og her er det dig, der bestemmer. Ikke bare med hensyn til hvilke farver,

Læs mere

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast)

Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) EJERFORENINGEN VALBYGÅRDSVEJ 76, A & B FORMAND LARS SONNE KRISTIANSEN, VALBYGÅRDSVEJ 76 A, 3.TV., 2500 VALBY - TLF. 36 30 35 03 6. marts 2006 Vedligeholdelsesplan (1. Udkast) Indhold Indledning... 2 1.

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nytoften 1-37, Odense SØ Bredgade 91 5560 Aarup www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdig & tillid er to vigtige parameter når man skal leje en bolig. Som udlejer

Læs mere

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen

Haraldsvej. Boliger i helt ny bydel i Vejen Haraldsvej Boliger i helt ny bydel i Vejen Afdeling 1229-0 Lejerbo Kolding Regionskontor Kolding 71 boliger - både etageboliger og rækkehuse - med altaner og/eller privat have. Pakhustorvet 4 6000 Kolding

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal

Læs mere

Højmarken 25-57, 88-166. Afdeling 39. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Højmarken 25-57, 88-166. Afdeling 39. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Højmarken 25-57, 88-166 Afdeling 39 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes

Læs mere

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej 104-262. Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part

54 st+1.sal 52 st+1.sal 50 st+1.sal 48 st+1.sal. 46 st. 46 Part. 44 st. 44 Part. 42 st. 42 Part B G D C F 64 66 st+1.sal st+1.sal Mølledammen 56 58 60 62 st+1.sal st+1.sal E st+1.sal st+1.sal Boligselskabet Domea Fredensborg Region København Nord fdeling 6806 Mølledammen 20 2980 Kokkedal 4 st+1.sal

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING EGELYPARKEN

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse VORDINGBORG BOLIGSELSKAB AFDELING EGELYPARKEN Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG

BADEVÆRELSER. Dato:10.07.2015 KATALOG FOR BEBOERVALG KATALOG FOR BEBOERVALG Dato:10.07.2015 BADEVÆRELSER Gælder for blok 116 og blok 1005 (prøveblokke) Kom og se prøver på fliser, brusere, vandhaner osv. i Galleriet ved afdelingsbestyrelsens kontor, Melissehaven

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Spurvelunden 39 A-B, Vejle Allested Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Spurvelunden 39 A - B Vejle Allested, 5672 Broby Opførselsår: 1997 Projekttype: Arkitekt::

Læs mere

VURDERING. af skønnede forbedringer i Almen Bolig+ Holmsgaard udfører også...

VURDERING. af skønnede forbedringer i Almen Bolig+ Holmsgaard udfører også... VURDERING af skønnede forbedringer i Almen Bolig+ Holmsgaard udfører også... køkkener badeværelser facader tage altaner gårdanlæg kloak skybrudssikring fugtsikring VVS-installationer el-installationer

Læs mere

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden

REFERAT. Ekstraordinært afdelingsmøde. Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00. Beboerlokalerne i nr. 108. Dagsorden REFERAT Ekstraordinært afdelingsmøde Tirsdag den 20. oktober 2015, kl. 19.00 Beboerlokalerne i nr. 108 1. Velkomst Dagsorden 2. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg 3. Afdelingsbestyrelsens forslag

Læs mere

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL PROJEKTET_ OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL I rækkehusene er der tegnet en trappe ned til det nederste niveau i baghaven er det muligt for kørestolsbrugere at få adgang til haven på en anden måde Nej, det er ikke

Læs mere

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D

ETAPE 1 - OMRÅDE 13 KVARTERET UNDER FORANDRING BASIS- OG TILKØBSKATALOG. Blok D ETAPE 1 - OMRÅDE 13 BASIS- OG TILKØBSKATALOG Blok D KVARTERET UNDER FORANDRING Køkken D Lejligheder th er spejlvendte. Diget nr. 33, 35, 41, 43. Leddet nr. 5, 7, 13, 15 Kunde/Leveringsadresse: Butik: Info:

Læs mere

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler

1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering, forsatsvinduer, termostatventiler De tilladte forbedringer er beskrevet i Bekendtgørelse om drift af almene boliger m.v. af 19. juni 1998 - nr. 372 Positivlisten ser således ud: 1. Energibesparende foranstaltninger, herunder efterisolering,

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 001 - Herninglund Godkendt på afdelingsmødet den 18.09.2012 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden.

MUNKEBJERGPARKEN Dagsorden. Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Information om helhedsplanen for afd. 9 Munkebjergparken. 4. Hvad der skal ske, og hvor lang tid kommer det til at tage. 5. Hvilke gener vil arbejdet

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal leje

Læs mere

Tønder Andelsboligforening

Tønder Andelsboligforening Tønder Andelsboligforening Råderetskatalog Afdeling 27 Hvad er råderet? Råderet er en ret for lejerne i alle almene boliger. Det gælder både for familieboliger, ungdomsboliger og ældreboliger. Råderetten

Læs mere

Budget 2015. RØDOVRE BOLIGSELSKAB Brandholms Alle 11 2610 Rødovre. Afdeling 9. Afdelingens budget udviser en stigning på 1,70% Svarende til 335.

Budget 2015. RØDOVRE BOLIGSELSKAB Brandholms Alle 11 2610 Rødovre. Afdeling 9. Afdelingens budget udviser en stigning på 1,70% Svarende til 335. Afdeling 9 Budget 2015 Afdelingens budget udviser en stigning på 1,70% Svarende til 335.000 Ny gennnemsnitlig årlig leje pr. m 2 693 Eksempler på husleje Antal m 2 Husleje 2014 Ændring Husleje 2015 57,9

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. De 5 hovedregler side 1-2. Forbedringer side 3. Forandringer side 4. Kollektiv råderet side 5. Godtgørelse side 6

INDHOLDSFORTEGNELSE. De 5 hovedregler side 1-2. Forbedringer side 3. Forandringer side 4. Kollektiv råderet side 5. Godtgørelse side 6 RÅDERET 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE De 5 hovedregler side 1-2 Forbedringer side 3 Forandringer side 4 Kollektiv råderet side 5 Godtgørelse side 6 Installationsretten side 7 RÅDERET i din afdeling Princippet

Læs mere

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 3. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Kort gennemgang af projektet herunder hvad er der sket siden sidste møde?

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark

Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark Vedligeholdelsesreglement for Eskemosepark Vedligeholdelsesreglement udarbejdet med udgangspunkt i Boligselskabernes Landsforening Standard vedligeholdelsesreglement, november 1998, og efter reglerne i

Læs mere

Vedligeholdelsesregler. A-ordning. Nykøbing F. Boligselskab. Slotsgade Nykøbing F. Tlf

Vedligeholdelsesregler. A-ordning. Nykøbing F. Boligselskab. Slotsgade Nykøbing F. Tlf Vedligeholdelsesregler A-ordning Nykøbing F. Boligselskab Slotsgade 20 4800 Nykøbing F. Tlf. 54 84 19 70 www.nfbo.dk nfbo@nfbo.dk Side 1/5 A-ordning kort fortalt Beboeren sørger i boperioden for boligens

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Havremarken 1 A-D, Skallebølle Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Havremarken 1 A - D Skallebølle, 5492 Vissenbjerg Opførselsår: 1997 Projekttype: Arkitekt:: 4

Læs mere

AAB afd. 6 - Tycho Brahes Allé DISPOSITIONSFORSLAG TIL NYE KØKKENER OG BAD forsøg med sprinkling - august 2004

AAB afd. 6 - Tycho Brahes Allé DISPOSITIONSFORSLAG TIL NYE KØKKENER OG BAD forsøg med sprinkling - august 2004 AAB afd. 6 - DISPOSITIONSFORSLAG TIL NYE KØKKENER OG BAD forsøg med sprinkling - august 2004 Adresseliste Bygherre: AAB afd. 6 2300 København S AAB Havnegade 29 1058 København K tlf 33 76 01 00 Rådgivere:

Læs mere

HVAD DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU FRAFLYTTER DIN BOLIG

HVAD DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU FRAFLYTTER DIN BOLIG HVAD DU SKAL VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU FRAFLYTTER DIN BOLIG «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse Hvad du skal være opmærksom på, når du fraflytter din bolig?... 3 Medlemskab... 3 Vedligeholdelseskontoen...

Læs mere

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT

VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT VEDLIGEHOLDELSES- REGLEMENT Afdeling 233 - Rosenvænget Godkendt på afdelingsmødet den 20.08.2013 Side 2 af 9 Indholdsfortegnelse A-ordningen - kort fortalt... 3 Ændring af lejekontrakten... 3 Beboerklagenævn...

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse 1 Bagrund Heldigvis synes de fleste beboere, at Saltværkshuse er et dejligt sted at bo. Det skal det også være i fremtiden. Derfor er der siden

Læs mere

Din bolig dit hjem Brug råderetten

Din bolig dit hjem Brug råderetten Din bolig dit hjem Brug råderetten Marts 2014 Du bor i en almen boligafdeling, hvor du har ret til at sætte dit eget præg på din bolig. Det har du haft længe. Men loven om råderet har du mulighed for at

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Vordingborg Boligselskab Afd. 110 Stege Havblik Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

Retningslinier for køkkenrenoveringer

Retningslinier for køkkenrenoveringer Favrskov Boligselskab Til beboerne i afd. 152 Kappelsdal Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: len len@al2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Retningslinier for køkkenrenoveringer Hvilket

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A - normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A - normalistandsættelse Fakse Boligselskab Torvegården 1-86 4640 Fakse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr.

Læs mere

RÅDERET i din afdeling... 3 DE 5 HOVEDREGLER FORBEDRINGER, ret til godtgørelse ved fraflytning og der kan ikke kræves retablering fx:...

RÅDERET i din afdeling... 3 DE 5 HOVEDREGLER FORBEDRINGER, ret til godtgørelse ved fraflytning og der kan ikke kræves retablering fx:... RÅDERET 2018 INDHOLDSFORTEGNELSE Indhold RÅDERET i din afdeling... 3 DE 5 HOVEDREGLER... 3 FORBEDRINGER, ret til godtgørelse ved fraflytning og der kan ikke kræves retablering fx:... 6 FORANDRINGER, ingen

Læs mere

Arendalsvej Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Arendalsvej Afdeling 22. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Arendalsvej 104-262 Afdeling 22 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes uendelige.

Læs mere

Hjejlevej 1-11, 2-16. Afdeling 12 B/C. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Hjejlevej 1-11, 2-16. Afdeling 12 B/C. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Hjejlevej 1-11, 2-16 Afdeling 12 B/C Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes

Læs mere

AB Solbjerg. Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004. Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter

AB Solbjerg. Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004. Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter AB Solbjerg Forslag til udnyttelse af tagetage marts 2004 Rådgivende Ingeniører F.R.I. i samarbejde med Thomas Kullegaard AS Arkitekter Notat Forord Andelsboligforeningen Solbjerg står i nær fremtid overfor

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Tryghed & Trivsel Hvor og hvornår får jeg yderligere information som beboer. Tidsplan I prøvelejligheden Soldugvej 31 st.th., vil der blive afholdt åbent hus arrangement

Læs mere

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982

Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 1. Organisation Boligselskabet BSB Søllerød ejer tre ejendomme: Afdeling Adresse Antal lejemål Opførelsesår 6601 Sofievej 4 8 24 1949 6602 Dronninggårds Allé 6-10C 40 1952 6603 Sofievej 5 12 1982 Administrationen

Læs mere

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1

Beboervalg mellem 3 forskellige typer greb, se tegn. nr. TA.X.4.03_X_1 Sorgenfrivang II Inventaroversigt: Generelt: Som udgangspunkt er der ikke trægulv under eksisterende køkkenelementer. Der skal udføres nyt spånpladegulv hvor eksisterende køkkenelementer har stået. (se

Læs mere

Eksklusive lejligheder i historisk bygning. skriv dig op til lejlighederne på:

Eksklusive lejligheder i historisk bygning. skriv dig op til lejlighederne på: DET GAMLE BIBLIOTEK Eksklusive lejligheder i historisk bygning Jelling Boligselskab skriv dig op til lejlighederne på: www.lejeboligen.nu Jernbanevej/Fårupvej, Jelling Den centrale placering tæt på skole,

Læs mere

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN

Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Rev. 08-08-2007 INDIVIDUEL KØKKENUDSKIFTNING KRAV TIL ET KØKKEN Navneliste Ejendomsansvarlig: Boligselskabet Baldersbo Præstevænget 46 2750 Ballerup Telefon nummer: 44970886 Telefax nummer: 44682810 Direktør:

Læs mere

ORIENTERENDE BEBOERMØDE

ORIENTERENDE BEBOERMØDE ORIENTERENDE BEBOERMØDE DAGSORDEN 1. Velkomst og orientering om projektets stade 2. Præsentation af hovedentreprenøren 3. Orientering om den endelige indretning af de renoverede 4. Orientering omkring

Læs mere

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi.

Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad skal der ske i afdelingen. Hvorfor en helhedsplan Byggeteknik resultater. Nye lejlighedsplaner Hvad bliver huslejen Eksempler på leje før og nu med boligstøtte

Læs mere

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Tornegården

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Tornegården Du Kan - Du Må Den Attraktive råderet i Køge Boligselskab Tornegården Hvad er råderet? Når du bor i en almen bolig, har du ret til at forbedre eller forandre den. Det kaldes for råderet. I henhold til

Læs mere

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Solbakken II

Du Kan - Du Må. Den. Køge Boligselskab Solbakken II Du Kan - Du Må Den Attraktive råderet i Køge Boligselskab Solbakken II Hvad er råderet? Når du bor i en almen bolig, har du ret til at forbedre eller forandre den. Det kaldes for råderet. I henhold til

Læs mere

Råderetskatalog. Afdeling 28, Nørrebrogade. Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig

Råderetskatalog. Afdeling 28, Nørrebrogade. Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig Råderetskatalog Afdeling 28, Nørrebrogade Om mulighederne for Forbedringer / ændringer Af din bolig Vedtaget den 30. januar 2006 Side 2 boligforeningen Østerbo Indholdsfortegnelse Indledning 3 Hovedregler

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nørrebjerg Rundddel 184-198 Odense SØ Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal

Læs mere

Vesterled Afdeling 10. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen

Vesterled Afdeling 10. Råderet. - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Side 1 af 7 Vesterled 25-63 Afdeling 10 Råderet - og mange andre muligheder for forbedringer af boligen Om råderet Boligindretning optager mange beboere. Idéer og muligheder for at forandre boligerne synes

Læs mere

Køkkenrenovering. Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj

Køkkenrenovering. Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj Favrskov Boligselskab Afd. 131 C. A. Thyregodsvej 8230 Åbyhøj Langkærvej 2F 8381 Tilst T 87 45 91 91 www.al2bolig.dk Init: LEN LEN@AL2bolig.dk J. nr. 2. marts 2018 Køkkenrenovering. Hvilket køkken kan

Læs mere

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019

Velkommen. til infomøde. Rydevænget. Onsdag den 6. februar 2019 Velkommen til infomøde Rydevænget Onsdag den 6. februar 2019 Dagsorden Præsentation af vinderprojektet (Rolf/Robin) Tidsplan (Morten & Holger) Du skal bo i boligen, mens den renoveres (Morten & Holger)

Læs mere

Udlejning af boliger på Fyn.

Udlejning af boliger på Fyn. Udlejning af boliger på Fyn. Nytoften 1-37, Odense SØ Kratholmvej 62 5260 Odense S www.sepgruppen.dk Tillid mellem lejer & udlejer Troværdighed & tillid er to vigtige parametre når man skal leje en bolig.

Læs mere