CAMPINGRÅDET INFORMERER

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "CAMPINGRÅDET INFORMERER"

Transkript

1 S i d e 1 Indhold Elsikkerhed Pas på Dansk Domæne Registrering Sponsoraftale med Fendt i Tyskland Har du søgt om nedsættelse af vandafledningsafgift? Fokus på campingpas i 2009 Fødevarekontrol og ikke papirkontrol Sæt kryds i kalenderen: Årsmøde 2009 og kursus for nye lejrchefer Ny stjernekonsulent Regler for gebyr på kreditkort Salg af tobak til unge Forbrugertillid til camping Forbud mod campering på Farø Artikel: Aktiv Danmark - oplevelser som kan mærkes Elsikkerhed Sikkerhedsstyrelsen har i en kampagne tilfældigt udvalgt knapt 100 campingpladser, som de har besøgt. Ved besøgene har Sikkerhedsstyrelsen kunnet konstatere, at der rundt omkring var en hel del elinstallationer, der ikke er i den stand, som de burde være. Campingrådet har givet tilsagn om, at konsulenterne ved næste års besøg vil lægge stor vægt på, at alle campingpladser bør bede en autoriseret elinstallatør gennemgå pladsens elinstallationer i løbet af 2009, og herefter få rettet de eventuelle fejl og ulovligheder, der måtte være på campingpladsens elsystem. Kampagnen er et led i en række kampagner. Den næste kampagne retter sig med diskoteker og restauranter.

2 S i d e 2 Pas på Dansk Domæne Registrering Campingrådet advarede i sidste Campingrådet Informerer mod Dansk Domæneregistrering. Der var desværre en lejrchef, som nåede at indgå en aftale med dette firma. DD Registrering ApS henvendte sig til lejrchefen og ville sælge denne et domænenavn med.com.eu. Henvendelsen skete fra en person, som ringede fra et anonymt telefon nummer. Det blev oplyst, at der var en, der var ved at købe dette domænenavn, men i sagens gode tjeneste får lejrchefen tilbuddet om at købe domænenavnet først. Efterfølgende modtager lejrchefen rykkere og inkassotrusler. Lejrchefen henvendte sig til Campingrådet, som gik ind i sagen. Campingrådet truede med en retssag, hvis ikke aftalen blev annulleret. Det lykkedes at få annulleret aftalen og der blev fremsendt en kreditnota til campingpladsen. Campingrådet kan kun indtrængende opfodrer alle til at være på vagt over for disse annoncesælgere. Sponsoraftale med Fendt Campingrådet har indgået en sponsoraftale med Fendt i Tyskland. Aftalen går ud på, at den der har en gyldig - stemplet, underskrevet og udfyldt med navn mv. - kupon, får et nedslag i regningen på 13 euro. Campingpladsen får de 13 euro refunderet, når kuponen indsendes til Campingrådet. Kuponen ser således ud:

3 S i d e 3 Har du søgt om nedsættelse af vandafledningsafgiften? I foråret gennemførte Campingrådets brancheudvalg en spørgeskemaundersøgelse vedrørende vandafledningsafgiften. Undersøgelsen viste, at knap 25 % af alle campingpladser får et nedslag i vandafledningsafgiften, og der dermed er 75 % af campingpladserne, der betaler fuld afgift. Reglerne på området giver de enkelte kommuner mulighed for i hvert enkelt tilfælde at give nedslag i vandafledningsafgiften, hvis det kan sandsynliggøres, at en virksomhed afleder mindre til kloakken, end der løber ind. Men man har som virksomhed ikke krav på nedsættelse. Det er alene op til de enkelte kommuner at vurdere, om man ønsker at give et nedslag. Brancheudvalget har vurderet, at en samlet henvendelse til alle kommuner derfor ikke vil få nogen betydning, men opfordrer i stedet alle pladser til enkeltvis at tage dialogen med den lokale kommune om nedsættelse af afgiften. Har man pool, kan man henvise til at vand fordamper herfra. Ellers løber en del vand udenom kloakken fra tappesteder og ved rengøring af vogne etc. Det handler om at sandsynliggøre overfor kommunen, at ens virksomhed ikke afleder det samme til kloakken, som løber ind. Man kan altid henvise til, at andre kommuner giver nedslag, hvilket kommunen er velkommen til at få bekræftet ved henvendelse til Campingrådet. Får du nedsættelse i afgiften, må du meget gerne give Simon Bauer i Campingrådet besked, der følger området nøje. Fokus på Campingpas i 2009 Fra tid til anden ringer lejrchefer og fortæller om, at de har haft besøg af gæster, der ikke har haft et gyldigt campingpas. Fra sekretariatet bliver der taget kontakt til alle de campingpladser, hvor der er påpeget uregelmæssigheder. Dog ønsker sekretariatet en skriftlig dokumentation på, hvilken campingplads, der har optrådt uregelmæssigt. Langt de fleste uregelmæssigheder bunder i forglemmelser eller fejl. I 2009 vil der blive sat fokus på salget af campingpas ved konsulenternes besøg. Sekretariatet vil tilfældigt udtrække et antal campingpladser, hvor konsulenten meget grundigt vil gennemgå salget af campingpas og årsmærker på alle pladsens gæster.

4 S i d e 4 Fødevarekontrol og ikke papirkontrol. Folketingets partier har indgået en politisk aftale om fødevarekontrollen, der vil fjerne uhensigtsmæssige regler. Der har været mange virksomheder, der har fået bøder og sure smileys for forhold, der ikke havde noget at gøre med fødevaresikkerhed, men om manglende papirarbejde. I en analyse fra maj kunne det læses, at omkring 70 % af alle bøder blev givet for manglende papirarbejde, der ikke havde ret stor betydning for fødevaresikkerheden. Nogle af de mest grelle eksempler fra analysen var: En bager mistede sin elitesmiley, fordi der var genskin i den rude, hvor den glade smiley sad. Et andet sted udløste det en sur smiley, fordi den glade smileyrapport var faldet ned fra væggen. Et tredje sted var rengøring og hygiejne i top, men virksomheden fik alligevel en bøde, fordi de havde glemt at sætte kryds i egenkontrolrapporten. Det er positivt, at fødevareministeren Eva Kjer Hansen og de ansvarlige partier har lyttet til kritikken og nu sørger for at, at det fremover bliver fødevarekontrol og ikke papirkontrol, der kommer i fokus. Nu kan man så håbe, at Folketingets partier vil se på logningsreglerne, når man er i gang med at rydde op i tåbelige regler Sæt kryds i kalenderen: Årsmøde 2009 og kursus for nye lejrchefer Her følger et par vigtige datoer til kalenderen: Kursus for nye lejrchefer: Marts 2009 Årsmøde 2009 afholdes 21. april 2009

5 S i d e 5 Ny stjernekonsulent Campingrådet har pr. 1. december 2008 ansat Karin Stage som ny konsulent. Karin Stager er 49 år og uddannet lærer. Karin Stage vil i 2009 får ansvaret for campingpladserne i de gamle Vestsjællands og Frederiksborg amter samt et mindre antal campingpladser på Østfyn. Regler for gebyr på kreditkort Campingrådet har fået en par henvendelser vedrørende regler for gebyr på kreditkort. Her følger en kort gennemgang af, hvad der må opkræves af gebyrer på hvilke kreditkort: Der må IKKE opkræves gebyr for DANkort eller dansk udstedte internationale kreditkort (altså f.eks. et dansk VISA-kort / MasterCard) i fysisk handel. Fysisk handel betyder, at man står fysisk over for kunden. Hvis der er tale om udenlandske kreditkort, det vil sige et internationalt betalingskort udstedt i udlandet, må der opkræves gebyr. Dette gebyr må dog ikke være højere end det gebyr, som indløser (den virksomhed, som har indgået en aftale med forretningen/campingpladsen om et betalingssystem) opkræver af campingpladsen. Det betyder, at man ikke må tjene på gebyret. Endvidere skal det tydeligt fremgå ved skiltning, at der opkræves gebyr ved brug af disse kort. Campingrådet er ved at lave disse skilte, som kan opstilles. Hvis en gæst derimod bestiller et ophold via telefonsalg eller på internettet, kan campingpladsen opkræve et gebyr ifølge lovgivningen - det er ikke tale fysisk handel. De forretninger, som indgår en aftale om at modtage et internationalt betalingskort, skal også modtage alle kort med samme logo fra det pågældende kortselskab. Det betyder, at danske forretninger, der f.eks. indgår en aftale om at modtage et MasterCard, er forpligtet til at modtage alle MasterCards - uanset om de er udstedt i Danmark eller i et andet land. Spørgsmål til ovenstående kan rettes til Simon Bauer eller Victoria B. Lindtner..

6 S i d e 6 Salg af tobak til unge Den 1. september 2008 blev aldersgrænsen for salg af tobak til unge hævet til 18 år. Den nye lov skal udskyde unge menneskers eventuelle debut som rygere. Aldersgrænsen for salg af alkohol til unge er fortsat 16 år. I forbindelse med lovens ikrafttræden blev der informeret bredt via dagbladsannoncer. Dagligvarebutikker, kiosker, benzinstationer og andre salgssteder, hvor tobak sælges har fået tilsendt skilte med oplysning om aldersgrænserne til ophængning i butikkerne samt andet informationsmateriale. Samtidig vil butikspersonalet igen blive gjort opmærksom på, at man skal spørge efter billedlegitimation, når der kommer unge ind i butikken for at købe alkohol eller tobaksvarer. Forbrugertillid til camping For femte år i træk har Forbrugerstyrelsen udgivet det såkaldte Forbruger Forholds Indeks (FFI), som er en undersøgelse af danskernes opfattelse af 51 forskellige brancher. Øverst på listen ligger biografer, cykler og knallerter, isenkræmmere - og camping. Du kan læse hele FFI indekset på forbrugerstyrelsens hjemmeside: db_sortby=36343 Forbud mod camping på Farø Det er lykkedes Campingrådet, at få Vejdirektoratet til at stramme op overfor campister, der camperer på den store P- plads på Farø. Vejdirektoratet har nu opsat skilte, der informerer om reglerne, der siger, at man maksimalt må holde på den bagerste del af pladsen i 11 timer og maksimalt må holde på den forreste del af pladsen i 2 timer. Nu følger så arbejdet med at få håndhævet reglerne, da et skilt jo desværre ikke gør det alene. Dette vil Campingrådet fortsat være i tæt dialog med Vejdirektoratet omkring.

7 S i d e 7 Artikel: Aktiv Danmark - oplevelser som kan mærkes Sæt fokus på kvalitetsmærkede oplevelser - styrk din virksomhed med et medlemskab af Aktiv Danmark Det er ikke altid let for turister at finde de gode ferieoplevelser, men Aktiv Danmarks kvalitetsmærkeordning hjælper dem på vej. Foreningen Aktiv Danmark sikrer kvalitet, udvikling og markedsføring inden for seks temaer; gastronomi, wellness, golf, cykling, lystfiskeri og vandring. Kvalitetsmærkede oplevelser Flere og flere danske og udenlandske turister dyrker deres fritidsinteresser og passioner, når de holder ferie i Danmark. Derfor arbejder Aktiv Danmarks ca. 410 medlemmer til stadighed med at udvikle og markedsføre spændende oplevelsesprodukter, der profilerer Danmark som et land med fokus på passion, velvære og aktiv livsstil. Markedsføringsaktiviteterne planlægges med baggrund i analyser omkring turisternes motivation for at holde ferie i Danmark, trends og fakta om målgrupperne. Mange af Aktiv Danmarks 410 medlemmer er relativt små aktører, som via netværk med ligesindede virksomheder opnår en slagkraftig temaindsats. Målet er, at attraktive målgrupper på vores nærmarkeder skal kende Danmark som den destination i Nordeuropa med den højeste service og kvalitet. Som Campingplads er det muligt at opnå kvalitetsmærkning indenfor et eller flere af temaerne: cykling, golf, fiskeri, vandring og wellness såfremt medlemskriterierne kan efterleves. Hvorfor være medlem af Aktiv Danmark? Aktiv Danmark tilbyder sine medlemmer målrettet og professionel markedsføring i både Danmark og udlandet. En lang række markedsføringsydelser er indeholdt i det årlige kontingent på kr. 2500, ligesom det er muligt at opnå gode rabatter på øvrig annoncering, deltagelse i messer m.m. Aktiv Danmark er en stærk medlemsbaseret forening, der giver mulighed for, at det enkelte medlem kan præge udviklingen inden for de forskellige temaer. Som medlem er det i høj grad muligt at få indflydelse på udviklingen af temaerne. I foreningen er det nemlig medlemmerne, der bestemmer. Medlemmerne tager de overordnede beslutninger om temaets arbejde og vælger bestyrelsen på Aktiv Danmarks generalforsamling.

8 S i d e 8 Campingrådet bakker op om Aktiv Danmark Campingrådet var i 2004 med til at stifte Aktiv Danmark i samarbejde med VisitDenmark og en række andre turismeorganisationer og er repræsenteret i bestyrelsen. Aktiv Danmarks sekretariat er placeret hos VisitDenmark, hvilket betyder mange spændende samarbejdsmuligheder med VisitDenmarks markedskontorer. Som medlem af Campingrådet får du gratis kontrolbesøg med i medlemskabet. Kontrolbesøget har til formål at sikre at alle virksomheder lever op til medlemskriterierne Vil du lege med? Du kan læse mere om konkrete medlemsfordele, og hvordan du bliver medlem i Aktiv Danmarks nye 2009 profilfolder Vil du lege med?. Du kan downloade eller bestille hæftet på eller kontakte sekretariatsleder Maria Haugaard Christensen på tlf eller

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet

Få ret til mere. rabat kredit frihed. Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort. det rette supplement til Dankortet Få ret til mere rabat kredit frihed Spørgsmål & svar for LO Plus Guldkort det rette supplement til Dankortet 1. Om LO Plus Guldkort generelt 2 2. Brug og betaling 3 3. Om kreditkort 6 4. Ansvarsfuld långivning

Læs mere

J a n u a r 2 0 1 1 I N D H O L D VIGTIGE DATOER. Nyt fra Campingrådet!

J a n u a r 2 0 1 1 I N D H O L D VIGTIGE DATOER. Nyt fra Campingrådet! S CAMPINGRÅDET INFORMERER Nyt fra Campingrådet! Så er det blevet tid til studietur! I denne udgave af Campingrådet Informerer kan man se en beskrivelse af turen, samt finde tilmeldingsblanket. Derudover

Læs mere

Hans Korsgaard. Jeg kender den. For mig er drømmen blevet en livslang kærlighed. Til livet på en campingplads

Hans Korsgaard. Jeg kender den. For mig er drømmen blevet en livslang kærlighed. Til livet på en campingplads Hans Korsgaard Mange går med en drøm... Jeg kender den. For mig er drømmen blevet en livslang kærlighed. Til livet på en campingplads 1 Jeg ved, at mange mennesker går med en drøm om at købe en campingplads.

Læs mere

Forbrugerr Amagerfælledvej 56 2300 København S Forbruger- www.forbrug.dk redegørelse edegør 2005 else 2005

Forbrugerr Amagerfælledvej 56 2300 København S Forbruger- www.forbrug.dk redegørelse edegør 2005 else 2005 Forbrugerredegørelse 2005 Forbrugerredegørelse 2005 Redegørelsen er udarbejdet af Forbrugerstyrelsen Hovedbidragsydere til de enkelte kapitler er: Kapitel 1: Forbrugerforholdene i Danmark 2005: Morten

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Affiliate marketing for nybegyndere

Affiliate marketing for nybegyndere Affiliate marketing for nybegyndere En gratis e-bog om affiliate marketing skrevet af: Dennis V. Kjærgaard Forord Hvad kan du forvente af denne e-bog Denne e-bog har jeg valgt at skrive og udgive gratis.

Læs mere

Camping temaer. Campingrådet VisitDenmark Juli 2005. En markedsanalyse udarbejdet og gennemført af. Markedsanalytiker, cand. mag.

Camping temaer. Campingrådet VisitDenmark Juli 2005. En markedsanalyse udarbejdet og gennemført af. Markedsanalytiker, cand. mag. Camping temaer Campingrådet VisitDenmark Juli 2005 En markedsanalyse udarbejdet og gennemført af Markedsanalytiker, cand. mag. Helle Søndergaard & Markedsanalytiker, cand. merc. Jørgen Haller Jysk Analyse

Læs mere

Forbrugerredegørelse 2006

Forbrugerredegørelse 2006 Forbrugerredegørelse 2006 Redegørelsen er udarbejdet af Forbrugerstyrelsen Hovedbidragsyderne til de enkelte kapitler er: Kapitel 1: Forbrugerforholdene i Danmark 2006: Lasse Hamilton Heidemann Kapitel

Læs mere

Det er svært at bestemme selv, når man aldrig har lært det

Det er svært at bestemme selv, når man aldrig har lært det Denne artikel er den første i en række om forskellige brugerorganisationers arbejde med brugerindflydelse. Artiklen er blevet til på baggrund af et interview med repræsentanter fra ULF. Artiklen handler

Læs mere

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer

Håndbog for DFUNKs regionsforeninger. Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Håndbog for DFUNKs regionsforeninger Overblik og gode råd for bestyrelsesmedlemmer og koordinatorer Indhold: 1. Formålet med håndbogen 2. Regionsforeningens placering i organisationen 3. Arbejdet i bestyrelsen

Læs mere

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen

Nyhedsbrev om vagtordningen. Kære medlemmer af vagtordningen SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand - maj 2015 Nyhedsbrev om vagtordningen Kære medlemmer af vagtordningen i Solrød Strands Grundejerforening, i Jersie Strands Grundejerforening og i grundejerforeninger

Læs mere

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv.

Net-tjek. Net-tjek omfatter ikke reglerne for salg af finansielle tjenesteydelser så som aftaler om forsikring, lån, pension, værdipapirer mv. Net-tjek Introduktion Net-tjek er en guide, som henvender sig til dig, der vil oprette din egen web-butik med salg af varer og tjenesteydelser, og til dig, der allerede har en web-butik, men vil tjekke,

Læs mere

Markedsføring til børn og børnefamilier

Markedsføring til børn og børnefamilier Markedsføring til børn og børnefamilier Best practice case med udgangspunkt i eventen Grøn Vinter Udarbejdet af Kidvertising Agency 2011 Materialet er udarbejdet med støtte fra: DEN EUROPÆISKE UNION Den

Læs mere

Kreditsikring Brugerhåndbog

Kreditsikring Brugerhåndbog Kreditsikring Brugerhåndbog Indhold 1. Kom godt i gang... 4 2. Start Kreditsikring... 5 2.1 Hvornår og hvem må du kreditvurdere... 5 2.2 Hvornår må du bruge RKI registret i din rykkerprocedure og indberette

Læs mere

Ny overenskomst. Natarbejde. Konflikt i Vejen. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening

Ny overenskomst. Natarbejde. Konflikt i Vejen. danske taxivognmænds arbejdsgiverforening danske taxivognmænds arbejdsgiverforening Ny overenskomst Ny arbejdsgiverforening ser dagens lys i København. Læs historien side 5. Natarbejde Chauffører med natarbejde skal regelmæssigt til helbredskontrol.

Læs mere

Bestyrelsens beretning om Campingrådets virksomhed i 2013

Bestyrelsens beretning om Campingrådets virksomhed i 2013 Bestyrelsens beretning om Campingrådets virksomhed i 2013 Status for overnatninger Antallet af overnatninger steg med godt 1 % på årsbasis fra 2012 til 2013. Det skyldes ene og alene juli måned, hvor antallet

Læs mere

Nyhedsbrev for medlemshververe nr. 1 og 2 Marts og juli 2005

Nyhedsbrev for medlemshververe nr. 1 og 2 Marts og juli 2005 agitator Nyhedsbrev for medlemshververe nr. 1 og 2 Marts og juli 2005 Indhold Fortsat tilbagegang i medlemstal Medlemstallet i LO-forbundene er faldet i de seneste ti år, og udviklingen er accelereret

Læs mere

Sydbank MasterCard Business Debit

Sydbank MasterCard Business Debit Sydbank MasterCard Business Debit Kortservice Regler august 2010 Tlf. 70 10 78 79 info@sydbank.dk sydbank.dk Indholdsfortegnelse Kortservice 3 Kortservice 4 Regler 7 Regler for Sydbank MasterCard Business

Læs mere

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen

10 Typiske. AdWords fejl. - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på. Jan P. Olsen 10 Typiske AdWords fejl - Som koster dig penge og som Google tjener tykt på Af Jan P. Olsen Disclaimer Dette eksemplar af 10 Typiske AdWords Fejl er strengt personligt og giver kun dig ret til bogens indhold.

Læs mere

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade

Fortællinger sælger. - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Fortællinger sælger - Sådan serverer vi Lønstrups fortællinger på sølvfade Forord Fortælling er et effektivt redskab i markedsføring og branding. De bedste fortællere har alle dagetiltrukket det største

Læs mere

Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af erhvervsuddannelserne

Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af erhvervsuddannelserne Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af erhvervsuddannelserne - en kvalitativ undersøgelse blandt praktikvirksomheder DANMARKS EVALUERINGSINSTITUT Kvalitetssikring og kvalitetsudvikling af erhvervsuddannelserne

Læs mere

Hvordan kan vi få flere lærlinge til at gennemføre maleruddannelsen? Afsluttende projektrapport, september 2011

Hvordan kan vi få flere lærlinge til at gennemføre maleruddannelsen? Afsluttende projektrapport, september 2011 Hvordan kan vi få flere lærlinge til at gennemføre maleruddannelsen? Afsluttende projektrapport, september 2011 Skrevet af Ann Carina Tetschner, Konsulent, Center for arbejdsliv og læring 1 Forord til

Læs mere

Forbrugerforhold på markedet for ejendomsmægling. Konkurrence- og Forbrugeranalyse 06

Forbrugerforhold på markedet for ejendomsmægling. Konkurrence- og Forbrugeranalyse 06 Forbrugerforhold på markedet for ejendomsmægling Konkurrence- og Forbrugeranalyse 06 2012 Forbrugerforhold på markedet for ejendomsmægling Forbrugerforhold på markedet for ejendomsmægling Konkurrence-

Læs mere

Resultat og retning 2013-2014

Resultat og retning 2013-2014 Resultat og retning 2013-2014 #tivoli #odense #aarhus #sharingcph #skagen #legoland #bornholm #visitdenmark Indhold Resultater 3 Formandens beretning 4 Turismen er vigtig for Danmark 6 Kort om VisitDenmark

Læs mere

Toppen af Danmark. Nyhedsbrev - september 2010. Formanden har ordet. Lysets Land. Nye markedsføringstiltag. Naturen+ siden sidst

Toppen af Danmark. Nyhedsbrev - september 2010. Formanden har ordet. Lysets Land. Nye markedsføringstiltag. Naturen+ siden sidst Nyhedsbrev - september 2010 Toppen af Danmark Formanden har ordet Lysets Land Nye markedsføringstiltag Naturen+ siden sidst Vækst via Netværk - Lysets Land 2020 Nyt fra turistbureauerne Formanden har ordet...

Læs mere

Kommunernes hjælp til voksne med ADHD

Kommunernes hjælp til voksne med ADHD Kommunernes hjælp til voksne med ADHD Center for Ligebehandling af Handicappede Januar 2006 Kolofon Titel: Kommunernes hjælp til voksne med ADHD Forfatter: Center for Ligebehandling af Handicappede/Kira

Læs mere

Beretning fra formanden

Beretning fra formanden Årsberetning 2010 Beretning fra formanden 2010 et udfordrende år Allerede ved indgangen til det nye årti var 2010 et udfordrende år fortsat præget af den finanskrise, der for alvor slog igennem to år tidligere.

Læs mere

SPOT PÅ SPILLERAGENTER

SPOT PÅ SPILLERAGENTER SPOT PÅ SPILLERAGENTER Af Martin Bager & Lean Bach - bragt i Spillernyt, marts 2011 Agenter fylder mere og mere på den danske håndboldscene på godt og ondt. Martin Bager og Lean Bach er suppleanter i Håndbold

Læs mere

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning

Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads Værktøjer til min praktikpladssøgning Guiden til praktikplads værktøjer til min praktikpladssøgning BRUG FOR ALLE UNGE 1 Integrationsministeriet Brug for alle unge Holbergsgade

Læs mere

Jens Ole Træholt Pedersen E-handel

Jens Ole Træholt Pedersen E-handel Jens Ole Træholt Pedersen E-handel Lovgivning B to B og B to C Handel over grænser Nordjyllands RegnskabsService Side 1 af 23 nrspost@gmail.com Indholdsfortegnelse 1. Lovgivning omkring e-handel...3 1.1

Læs mere