Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 1. Udgave

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 1. Udgave - 15-01-2015"

Transkript

1 Fredensborg Golf Club Kaninfolderen Udgave

2 Vejen til banetilladelse Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal altid bæres synligt på din bag. Golfkørekort: Vejen til banetilladelse Kortet Vejen til banetilladelse benyttes til at holde styr på, hvor langt du er nået i forhold til opnåelse af permanent banetilladelse. Du kan herefter påbegynde/fortsætte din træning hos pro en, og du har nu adgang til på egen hånd at benytte: driving range indspilsgreen og putting green. For at få det fulde udbytte af dit medlemskab og din nye fritidsinteresse, kan det anbefales at bruge meget tid på træningsbanen i starten. Undervisning hos pro en er også en god idé. På den måde kommer man hurtigere ned i handicap og får dermed også et større udbytte af sit medlemskab For at opnå banetilladelse, skal du gennemgå følgende: For helt uprøvede spillere tilbyder Fredensborg Golf Club følgende ordning: Spilleren samler underskrifter på Golfkørekortet, som udleveres i sekretariatet. Her skal spilleren gennemføre en række discipliner for at kvalificere sig til banetilladelsen (se Golfkørekortet )! De 7 obligatoriske træningslektioner til Golfkørekortet bestilles i Proshoppen på telefon Mellem lektionerne selvtrænes mindst 2 gange. Efter gennemførelse af de 7 træningslektioner og selvtræning afsluttes med en slagprøve, som skal bestås. Kravet i denne slagprøve er, at man som dame skal kunne slå 8 ud af 10 slag 60 meter og kunne slå 5 ud af 10 slag ud af en bunker. For herrer er kravet 80 meter og samme antal slag og i bunker samme krav som for damer. Slagprøven skal godkendes af pro en. Herefter er man klar til kaninturneringer, som spilles hver mandag i tidsrummet kl (Se opslag i klubhuset)! parallelt med kaninturneringerne gennemgår man ved selvstudium golfreglerne på Prøven er gratis. Resultatet vil blive sendt direkte til klubbens kontoret@fgc.dk, og det er et krav, at prøven bestås.

3 En spilprøve, hvor der spilles 5 huller fra grøn tee. Her skal opnås 10 point. Når man har indhentet alle underskrifterne på kørekortet, afleveres det i sekretariatet, hvorefter man får sin banetilladelse og bagmærke. Med din banetilladelse har du, som alle andre aktive medlemmer, ret til at spille golf på hele banen efter de regler, som til enhver tid er gældende. Supplerende træning hos pro en Evt. spil på banen, 3-4 huller mod betaling, ledsaget af pro en (pro ens vurdering). Der er mulighed for, at det kan foregå i grupper.

4 Kaninturnering Kaninudvalget arrangerer en række turneringer hver mandag fra april til september. Her er der fokus på, at nye golfmedlemmer lærer banen godt at kende, og hvordan man som golfspiller bevæger sig mest hensigtsmæssigt på banen. - Der spilles 9 huller, oftest som stableford. Ved indmeldelse får du tildelt et handicap på 62 (kvinder) 61 (herrer), men som kanin spiller du fra grønt teested og har et spillehandicap på 56/50. (Forklaring af handicap og spillehandicap se Ordforklaringer/golfsprog sidst i denne folder). Hvem kan deltage i kaninturnering? Alle med et handicap (Hcp) på 37 eller højere kan deltage. Der spilles i 2 rækker: Kanin B: Damer: Herrer: Kanin A: Damer: Herrer: Spillere som opnår et lavere Hcp end 37 i løbet af sæsonen kan fortsat deltage i kaninturneringerne resten af sæsonen, men uden for præmierækken. Disse spillere vil fortsat kunne blive reguleret ned i Hcp. Spillere i række Kanin A vil som oftest have mulighed for at deltage i klubbens turneringer. Af turneringsbetingelserne for de enkelte turneringer fremgår, hvem der kan deltage.

5 Praktiske oplysninger i øvrigt vedr. kaninturneringer Almindelig mandag mødested ved starterhuset ved hul 1 For kaniner, der har banetilladelse: Første starttid ved kaninturneringerne er som regel kl Sidste starttid er kl For kaniner, der endnu ikke har banetilladelse: Her møder man første gang op klokken Nye kaniner, der skal gå 5 huller med guide anden gang, skal skrive sig på listen fra kl Tilmelding: Tilmeldingsliste hænger på opslagstavlen en uge før turneringen. Det er en god ide at komme i god tid, så man kan varme op med træning på driving range, putting green eller indspilsbanen, inden man skal i gang på banen. Du skal melde dig til turneringslederen senest 10 min. før, og være klar til at slå ud. Dvs. du skal sørge for at medbringe en pitchfork, tees og en god portion bolde. To tællesnore er ligeledes en god idé. Scorekortet skal også være udfyldt har du brug for hjælp til at udfylde det, så kom 20 min. før! Der betales en turnerings fee på 30 kr. til turneringslederen. Dette turnerings fee anvendes udelukkende til præmier vedrørende kaninturneringerne. Præmieuddelingerne sker de mandage, hvor der spilles med gunstart (se efterfølgende afsnit) og præmier vil kun blive uddelt, såfremt man selv er til stede, alternativt har aftalt med en anden, at denne afhenter præmien. Gunstart Den 2. mandag i hver måned har vi gunstart. Det er en hyggelig og social holdturnering, hvor man har mulighed for at lære de andre kaniner bedre at kende., Gunstarten indebærer, at alle tilmeldte kaniner fordeles på banens 9 første huller, hvor hele turneringen afvikles - og alle starter samtidig - normalt kl Mød op senest en halv time før turneringen starter, så der er tid til at afregne turnerings fee og til at komme ud til hullerne inden turneringen starter. Efter turneringen, hvor alle er færdige stort set samtidigt, spiser vi samlet i klubhuset og benytter lejligheden til at drøfte generelle spørgsmål, herunder regelspørgsmål. Turnerings fee ved gunstart turneringer inkluderer den efterfølgende obligatoriske middag og er derfor højere end sædvanligt. Tilmelding er nødvendig og bindende!

6 Banetilladelse, hvidt bagmærke, DGU-kort, og hvad så? Når du har modtaget din banetilladelse har du ret til at spille på hele banen i Fredensborg og derudover har du med dit DGU-kort også ret til at spille Greenfee på andre golfbaner, såfremt dit aktuelle Hcp opfylder de lokale restriktioner. FGC har, ligesom de fleste andre klubber, handicap-restriktioner for greenfeespillere. Som medlem af FGC gælder disse restriktioner ikke for dig, men til gengæld forventes det af dig, som af alle andre medlemmer, at du positivt medvirker til at undgå langsomt spil på banen. Brug det du har lært, følg bolden foran dig, vis hensyn og tolerance over for andre spillere! Huskeregler på banen for kaniner. Sådan går du dig på banen: En golfrunde (18 huller) er fastsat til ca. 4 timer (9 huller) ca. 2 timer Du og din vogn/bag skal følges ad hele tiden - også i roughen - (Du skal ALDRIG tilbage efter din vogn/bag)! Bevæg dig frem i terrænet med god hastighed altså ikke slentretempo Vær klar til at slå, når det er din tur Ved green køres vognen/sættes bag en helt frem på højde med flaget - så du er klar til at gå til næste hul Ved greens må vognen IKKE køres mellem green og fairway bunker Læg tørv på plads på fairways Ret nedslagsmærker på greens; derfor skal pitchforken være i lommen! Ved vandhazarder; er din bold gået i vandet, så gå frem og identificér den hvis muligt. Brug ikke tid på at lede, MEN slå en NY bold efter dropreglerne fra det sted, hvor bolden sidst krydsede hazarden Dernæst kan du gå frem og lede, så sinker du ikke spillet Er du i tvivl, om du kan finde din bold efter udslag, så spil en provisorisk Hvis der skal ledes efter en bold, så hjælper den spiller, hvis bold ligger længst fremme på banen. De øvrige spillere går frem og slår deres bolde og kan så assistere, hvis bolden stadig ikke er fundet Husk, der må kun ledes i max. 5 minutter! Slå kun det antal slag, dit handicap berettiger dig til (det er jo ikke minigolf, vi spiller) Hvis du vurderer, at du ikke har slag nok tilbage for at nå i hul så saml op (det er næppe i dag, du vinder verdensmesterskabet ) Turnering/match; indtil du pr. automatik har overblik over, hvor mange slag du har på hvert enkelt hul, så hav også dit eget scorekort med dine slag angivet på hvert hul med på banen Scorekort; husk at scoren først noteres, når du er gået frem til næste huls teested. God tur

7 Turneringsplan 2015 DATO TURNERINGSLEDER TYPE / TIDSPUNKT 13 April Normal April Normal April Normal Maj Normal Maj Gunstart kl 17:30 med fællesspisning og md s præmier 18 Maj Normal Juni Normal Juni Gunstart kl 17:30 med fællesspisning og md s præmier 15 Juni Normal Juni Normal Juni Normal Juli Normal Juli Gunstart kl 17:30 med fællesspisning og md s præmier 20 Juli Normal Juli Normal August Normal August Gunstart kl 17:30 med fællesspisning og md s præmier 17 August Normal August Normal August Normal September Normal September Gunstart kl 17:30 med fællesspisning og md s præmier 21 september Normal September Alle Finale Gunstart klokken med spisning Bemærk: 1. Ved Gunstart og Finale er der efterfølgende fællesspisning og præmieuddeling for samtlige turneringer siden den foregående gunstart 2. Ved gunstart skal du være klar til at gå ud på banen en halv time før det angivne starttidspunkt.

8 Faciliteter omkring FGC Driving range benyttes til at træne alle former for slag, bortset fra indspil og putting. Træningsbolde er til fri afbenyttelse Du må ikke slå bolde ud på driving range, når: der samles bolde op der er gående eller anden trafik på stien til højre for udslagsretningen Indspilsbanen benyttes til at træne det korte spil omkring green samt slag fra sandbunker. Træningsbolde, som findes på indspilsbanen, samles op efter brug. Puttinggreen benyttes til at træne putning og kun putning. Her benytter du dine egne bolde. Pro en, træning og udstyr / proshop Pro en: Klubbens professionelle Pro er Robert Greve. Robert, som siden 1990 har været professionel golfspiller, startede som assistent i Århus Golf Klub og blev i 1993 udlært som professionel golftræner. Robert arbejdede som Pro i Smørum Golf Center til 1998 og blev herefter Chefpro i Harekær Golf Club. Robert har siden 1999 været Chefpro i Fredensborg Golf Club. Træningslektioner: Tidsbestilling er nødvendig og foregår i Proshoppen, eller påtlf.: Alle former for golfundervisning gives også for hold. Har du særlige ønsker, kan det arrangeres ved henvendelse til Proshoppen. Udstyr: I Proshoppen kan du få råd og vejledning og købe al slags golfudstyr. Det behøver ikke at være dyrt at spille golf. Man kan til tider købe brugt udstyr og/eller halve sæt. I forbindelse med undervisningen kan Robert give dig den rigtige vejledning mht. hvad du lige nøjagtig har brug for.

9 Ordforklaringer / golfsprog Adressere En spiller har adresseret bolden, når han har taget sin stance og samtidig har placeret (grounded) sin kølle ved bolden; dog har spilleren i en hazard adresseret bolden, så snart han har taget sin stance. Bag Banen Bunker Drive Drop Fairway Fore Grounde Gun-start Handicap Honnøren Kanin Luftslag Markering Markør Out of Bounds Pro Spillehandicap Taske til golfkøller. Hele det område, hvor spil er tilladt. Gravet fordybning i jorden delvist fyldt med sand eller grus. (se def. i golfreglerne). Slag fra teestedet (første slag på et hul). Spilleren skal stå oprejst og holde bolden ud i strakt arm, i skulderhøjde, og fra denne position lade bolden falde. Den del af banen der er klippet som en græsplæne. Advarselsråb: En bold kan være på vej mod dig, vend ryggen til og duk dig. At placere køllen i kontakt med jordoverfladen bag bolden alene ved køllens vægt. Alle turneringsdeltagere starter samtidig, men fra forskellige huller. Hcp er generelt det antal slag, som gives eller modtages på grund af ulig spillerstyrke. Se også Spillehandicap. Retten til at slå først fra teestedet. Begynder i golf. Tilsigtet slag, hvor bolden ikke rammes. (Tæller som et slag). Afmærkning bag bolden i forhold til spilretning - af det sted, hvorfra en bold i spil er løftet iht. Golfreglerne. Som regel en medslagspiller, der på spillerens scorekort fører regnskab med spillerens score på hver enkelt hul. Område uden for banens grænser (se def. i golfreglerne). Golfprofessionel golftræner. S.Hcp er det antal slag man har til rådighed på en konkret bane. Hvis man opnår 18 stablefordpoint ved 9 huller, (36 point ved 18 huller) har man gået til sit handicap. Får man flere point, har man gået bedre end sit handicap, hvorfor scorekort skal indleveres således, at handicappet kan blive reguleret. Hvis man får færre point bliver handicap ikke reguleret.

10 Handicap (Hcp) og Spillehandicap (S.hcp) for Hcp over 36 HERRER DAMER Kanin Gul Rød Grøn Rød Gul Grøn Rk. Hcp S.hcp Hcp S.hcp Hcp S.hcp Hcp S.hcp Hcp S.hcp Hcp S.hcp A A A A A A A A A A B B B B B B B B B B B B B B B

11 Begynder- og kaninudvalget 2015 Fast Mobil Lene Willadsen Elsebeth Larsson Lisbeth Pflug Helga Kofod Nielsen Du er altid meget velkommen til at kontakte udvalget Fredensborg Golf Club Skovsvinget Fredensborg Hjemmeside: Telefon

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen. 2. Udgave - 23-03-2016 Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2016 2. Udgave - 23-03-2016 Vejen til banetilladelse Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2017 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen

Fredensborg Golf Club. Kaninfolderen Fredensborg Golf Club Kaninfolderen 2018 Velkommen Du er nu blevet medlem af Fredensborg Golf Club (FGC), og du har fra sekretariatet modtaget: Det midlertidige bagmærke Det midlertidige bagmærke skal

Læs mere

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub.

Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Velkomstfolder for Midtsjællands Golfklub. Senest opdateret d. 9/6-2013 Danmarks hyggeligste golfklub Sjællands mest attraktive kontingent Midtsjællands Golfklub er en unik klub der går nye veje og tilbyder

Læs mere

Begynder i Aalborg Golf Klub

Begynder i Aalborg Golf Klub Begynder i Aalborg Golf Klub Indholdsfortegnelse Velkommen 2 Prøvemedlemskab 3 Leje af udstyr 3 Krav til et DGU-kort 3 Prøveforløbet 4 Lektioner 4 Regelprøve 4 Etikettegodkendelse 4 Banetilladelse 4 Dine

Læs mere

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil?

1. Hvad siger reglerne om det tilfælde, hvor du rammer dig selv eller dit udstyr (i parmatcher tillige din makker) med din egen bold i slagspil? Teoriprøve Prøven er bestået, såfremt der er højest 2 fejl i golfregel spørgsmålene og højest 1 fejl i etikette spørgsmålene. Der er en time til besvarelsen, og der må bruges golfregler og andet kaninlitteratur

Læs mere

Information til nye Golfspillere

Information til nye Golfspillere Information til nye Golfspillere Nye Golfspillere Hedensted Golf Klub byder dig velkommen som ny golfspiller, eller kanin, som vi kalder det indtil du er færdig med din golfuddannelse. Vi håber du får

Læs mere

Prøvemedlemskab 2015

Prøvemedlemskab 2015 Prøvemedlemskab 2015 Information og praktiske oplysninger Prøvemedlemskab - 2015 Måske har du aldrig prøvet at spille golf og overvejer du om det er noget for dig? Måske har du spillet pay and play golf

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet

BEGYNDERUDVALGET BEGYNDERMAPPE. Din guide til golfkørekortet BEGYNDERMAPPE Din guide til golfkørekortet 1 Begynderudvalget 2016 Torben Schütt 50551045 tortov@webspeed.dk Henrik Mortensen 47333036/2532 2203 hmort@frederikssund.dk Preben Rasmussen 46733179/30253179

Læs mere

Prøvemedlemskab 2014

Prøvemedlemskab 2014 Prøvemedlemskab 2014 Information og praktiske oplysninger Prøvemedlemskab - 2014 Måske har du aldrig prøvet at spille golf og overvejer du om det er noget for dig? Måske har du spillet pay and play golf

Læs mere

Begynder i Søllerød Golfklub 2019 BU 2019

Begynder i Søllerød Golfklub 2019 BU 2019 BU 2019 Begynder i Søllerød Golfklub 2019 Indhold: Begynderudvalget side 1 Begynder mandage side 1 Obligatorisk undervisning for sæson 2019 side 3 Betaling / priser side 4 Dress code side 4 Golfkørekort

Læs mere

Prøvemedlem i Furesø Golfklub

Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub Prøvemedlem i Furesø Golfklub (FG) Har du lyst til at blive prøvemedlem i Furesø Golfklub? Vi vil glæde os til at lære dig at kende og til at give dig nogle gode oplevelser

Læs mere

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee

D A N S K G O L F U N I O N. Golfkørekortet. Så er der ikke langt til 1. tee D A N S K G O L F U N I O N Golfkørekortet Så er der ikke langt til 1. tee Teori spil indhold til regelmøder teorispørgsmål H O V E D S P O N S O R Golfkørekortet Det skal du igennem Så er der ikke langt

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget

REGELPRØVE. Aarhus Golf Club. Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget REGELPRØVE arhus Golf lub Regelmæssigt Rundt Regel- og Handicapudvalget Den store blå regelprøve Prøven (PDF) består af 17 spørgsmål med et separat svarark (Word) og et scorekort med et fiktivt handicap.

Læs mere

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING

Velkommen til. Kr.995,- Prøvemedlem skab. Yngling/senior GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Velkommen til Prøvemedlem skab. Yngling/senior 2017 Kr.995,- GODE OPLEVELSER RELATIONER - UDVIKLING Sådan kommer du i gang med at spille golf som YNGLING eller SENIOR i Viborg Golfklub. 2 Kig op til Kjeld

Læs mere

Du spiller primært mod dig selv, men alligevel er Golf en meget social sport

Du spiller primært mod dig selv, men alligevel er Golf en meget social sport Regelundervisning 1 Oversigt 1. Introduktion 2. Regelbøgerne 3. Gennemgang af et golfhul 4. Fore 5. Påklædning. 6. Kaninprøve 7. Begynderkort 1 / prøvemedlemskort. 8. Begynderprogram 2. 9. Begynderturneringer

Læs mere

Vejledning for nygolfere i 2015

Vejledning for nygolfere i 2015 Opdateret den 15. april Vejledning for nygolfere i 2015 Håndbog for dig som aldrig før har spillet golf Gilleleje Golfklub Sophienlund Alle 13 3250 Gilleleje Tlf.: 49718056 E-mail: info@ggk.dk web: www.ggk.dk

Læs mere

Kursus for begyndere 2017

Kursus for begyndere 2017 Kursus for begyndere 2017 Norddjurs Golfklub byder dig velkommen i klubben Velkommen Begynderudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv nybegynder. I denne folder finder du gode råd og

Læs mere

Information til nye golfspillere

Information til nye golfspillere Odder Golfklub Information til nye golfspillere Odder Golfklub byder dig velkommen som ny golfspiller Vi håber, du får den samme fornøjelse af golf som alle vi andre Med denne folder, vil vi gerne byde

Læs mere

Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club

Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club Velkommen som prøvemedlem i Aarhus Golf Club Du er nu prøvemedlem i Aarhus Golf Club. Du har modtaget en mail fra Peter og Marianne på klubbens sekretariat, som byder dig velkommen og giver en masse forskellig

Læs mere

Turneringsbestemmelser

Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelser Turneringsbestemmelserne er udarbejdet af Turneringsudvalget og fastlægger retningslinjer for, hvorledes turneringer planlægges og afholdes i Søhøjlandet Golf. Definitioner Turneringer

Læs mere

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub

Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Velkommen på golfskole i Sebber Kloster Golf Klub Golf er en af Danmarks største sportsgrene med 150.000 medlemmer i 190 klubber landet over. Så mange mennesker kan ikke tage fejl golf ER en fantastisk

Læs mere

Informationer til nye golfspiller

Informationer til nye golfspiller Skanderborg golfklub kan tilbyde et prøvemedlemskab med en varighed på 3 måneder, som introduktion til golf og ikke mindst, den rette måde at lære spillets finesser på. Et prøvemedlemsskab for 2015 indeholder:

Læs mere

VEJLEDNING TIL TEORIPRØVE TID TIL RÅDIGHED

VEJLEDNING TIL TEORIPRØVE TID TIL RÅDIGHED VEJLEDNING TIL TEORIPRØVE Prøven består af 30 spørgsmål. Spørgsmålene er opdelt i 3 grupper. Nogle spørgsmål er Etikette spørgsmål Andre spørgsmål er om Definitioner Og resten af Spørgsmål er Regel spørgsmål

Læs mere

Himmelbjerg Golf Club Bakbjergvej 7 8653 Them. Tlf.: 87 98 31 00 Fax: 87 98 31 31. Mail: hgc@himmelbjerggolf.dk. www.himmelbjerggolf.

Himmelbjerg Golf Club Bakbjergvej 7 8653 Them. Tlf.: 87 98 31 00 Fax: 87 98 31 31. Mail: hgc@himmelbjerggolf.dk. www.himmelbjerggolf. VELKOMMEN TIL Himmelbjerg Golf Club Bakbjergvej 7 8653 Them Tlf.: 87 98 31 00 Fax: 87 98 31 31 Mail: hgc@himmelbjerggolf.dk www.himmelbjerggolf.dk 2 VELKOMMEN TIL HIMMELBJERG GOLF CLUB Vi vil med dette

Læs mere

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre.

Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Juniorpolitik: Indledning: Velkommen til Søllerød Golfklub. Denne vejledning er skrevet til Søllerød Golfklubs junior golfspillere, samt deres forældre. Som junior golfspiller kan der opstå mange spørgsmål

Læs mere

VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub

VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub Velkommen Juniorudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv junior. I denne folder finder du gode råd og vejledning til at komme godt i gang med

Læs mere

BEGYNDERMAPPEN 2017 BU 2017

BEGYNDERMAPPEN 2017 BU 2017 BEGYNDERMAPPEN 2017 BU 2017 Indhold: Begynderudvalget side 1 Begynder mandage side 2 Obligatorisk undervisning for sæson 2017 side 3 Betaling / priser side 4 Dress code side 5 Golfkørekort side 5 Par 3

Læs mere

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre

Prøvemedlem 2015. Velkommen. Her får du glad golf for alle aldre Prøvemedlem 2015 Velkommen Her får du glad golf for alle aldre Silkeborgvej 44 / 8700 Horsens / Tlf. 7561 5151 / info@horsensgolf.dk / www.horsensgolfklub.dk Prøvemedlemskab 2015 Horsens Golfklub kan tilbyde

Læs mere

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser.

vind, scorekort, handicapsystemet, sikkerhed og ikke mindst samværet med andre glade golftosser. BEGYNDERHÅNDBOGEN Velkommen til Brøndby Golfklub Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Velkommen til sæson 2018

Velkommen til sæson 2018 Klub 37 2018 Velkommen til sæson 2018 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere og ikke mindst nye Klub 37 medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golf sæson. Her får du et hurtigt overblik

Læs mere

Begynderhåndbogen 2016

Begynderhåndbogen 2016 Begynderhåndbogen 2016 Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene. Birdie - Regelprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til birdie prøve: Prøven består af 25 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Der kan være flere svar til spørgsmålene.

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2016

Seniorklubben Årsplan 2016 Seniorklubben Årsplan 2016 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 16.-23. Golfrejse april

Læs mere

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben

Turneringsform T.leder Bemærkninger. Margot. Sten. Kirsten S. Preben Side 1 Dragsholm Golf Seniorklub Program 2014 Udg.1E Dato Mød e tid Turneringsform T.leder Bemærkninger 8.apr 15.apr Foursome, stableford note 3 og 11 Puttekonkurrence note 6 og 11 22.apr Hulspil:Københavner

Læs mere

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2017 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2017 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er et informationsbrev for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at dette brev vil give nye spiller et

Læs mere

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar.

Etiketteprøve for Søllerød Juniorer. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Etiketteprøve for Søllerød Juniorer Vejledning til etiketteprøve: Prøven består af 20 spørgsmål. Spørgsmålene besvares ved at sætte kryds ud for det rigtige svar. Husk at skrive dato, navn og medlemsnummer

Læs mere

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog

Juniorgolf 2018 JUNIORHÅNDBOG. Junior Håndbog JUNIORHÅNDBOG 2018 Juniorudvalget byder dig velkommen i Vejen Golfklub. (VGK) Dette er en information for alle juniorer og forældre i Vejen Golfklub. Vi håber at denne håndbog vil give nye spiller et godt

Læs mere

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide

Par-3 banen G O LFK LU B. Baneguide Par-3 banen 3 2 4 5 1 GILLELEJE G O LFK LU B Baneguide 60 56 m fra tee Hul 1 68 m til midt-green 86 60 m herfra til midt-green Hul 2 102 m 91 72 Hul 3 105 m 53 Hul 4 60 m 51 41 45 Hul 5 63 m 1) Tidsbestilling

Læs mere

Golfregler. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford)

Golfregler. Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford) Golfregler Vi følger John og Maria rundt på 18 hullers slagspil (stableford) SPØRGSMÅL 1: Maria driver ud på hul 1 og lægger sig langt ud til venstre. Hun er bange for, at bolden er out of bounds, så hun

Læs mere

Vejledning for turneringsledere

Vejledning for turneringsledere Vejledning for turneringsledere Formål: I bestræbelserne på at sikre en ensartet og høj kvalitet i afviklingen af sæsonens mange klubturneringer i Sorø Golfklub har turneringsudvalget fundet det væsentligt

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

Regelquiz. Hvor godt kender du reglerne i golf??

Regelquiz. Hvor godt kender du reglerne i golf?? Regelquiz Hvor godt kender du reglerne i golf?? Hvis du i løbet af sommeren bliver forhindret i at spille golf pga ferie eller dårligt vejr, kan du bruge lidt tid på at løse denne regelquiz og måske få

Læs mere

Åbningsturnering søndag den 7. april

Åbningsturnering søndag den 7. april Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 2. april 2019 10:04 Emne: Åbnings turnering - Gratis træning - Greenfee Club No 1 Åbningsturnering søndag den 7. april Turneringen er en åben makker/partner-turnering.

Læs mere

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club Velkommen til Bakbjergvej 7 8653 Them tlf. 87 98 31 00 mail: hgc@himmelbjerggolf.dk www.himmelbjerggolf.dk Side 2 Velkommen til Vi vil med dette lille hæfte gerne byde dig velkommen i, og håber du må få

Læs mere

Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK

Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK Begynderhåndbog Ishøj Golf Klub (IGK) Køgevej 275 2635 Ishøj Tlf. 43 32 77 00 INFO@ISHOJGOLFKLUB.DK WWW.ISHOJGOLFKLUB.DK Velkommen til IGK Hvem er IGK Ishøj Golfklub blev grundlagt 2004 og har pt. ca.

Læs mere

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup

Sydsjællands Golfklub Mogenstrup DGU Dansk Golf Union Ønsket påklædning for medlemmer og gæster i Golfklubben. Sydsjællands Golfklub Mogenstrup Dress code for members Stiftet den 6. juni 1974 and guests of the Golf Club. Ønsket påklædning

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B

PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B PROGRAM 2009 T R E H Ø J E G O L F K L U B MEDLEMSBETINGELSER Alle kvindelige medlemmer af Trehøje Golfklub, der er over 18 år, og har hcp 40 eller derunder kan være medlem af Trehøje-Pigerne. Vi spiller

Læs mere

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter.

- tage kærlig hånd om nye golfspillere og introducere dem for golfspillets facetter. Begynderhåndbogen Velkommen til Brøndby Golfklub. Brøndby Golfklub blev grundlagt i 1999, hvor det lykkedes at etablere en 9 hullers golfbane i Den grønne kile. Banen blev udvidet fra 9 til 18 huller i

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

ORDENS- OG ETIKETTEREGLER FOR VÆRLØSE GOLFKLUB Vedtaget på bestyrelsesmøde 19. juni 2014.

ORDENS- OG ETIKETTEREGLER FOR VÆRLØSE GOLFKLUB Vedtaget på bestyrelsesmøde 19. juni 2014. ORDENS- OG ETIKETTEREGLER FOR VÆRLØSE GOLFKLUB Vedtaget på bestyrelsesmøde 19. juni 2014. Indhold: Generelt Ordens- & Etiketteregler for klubhus, omklædningsrum og terrasse Ordens- & Etiketteregler for

Læs mere

En Hurtig Guide til Golfreglerne

En Hurtig Guide til Golfreglerne En Hurtig Guide til Golfreglerne Regelkomiteen Regelkomiteen Ret til ændringer forbeholdes indtil endelig godkendelse fra The R&A, St. Andrews foreligger. En Hurtig Guide til Golfreglerne Da golfspillet

Læs mere

Juniorudvalget i Aarhus Aadal Golf Club byder dig velkommen som aktiv junior.

Juniorudvalget i Aarhus Aadal Golf Club byder dig velkommen som aktiv junior. VELKOMMEN NY JUNIOR Velkommen Juniorudvalget i Aarhus Aadal Golf Club byder dig velkommen som aktiv junior. I denne folder finder du gode råd og vejledning til at komme godt i gang med at spille golf.

Læs mere

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul

DANSK GOLF UNION. Golfkørekortet. Nu er der ikke langt til 1. hul DANSK GOLF UNION Golfkørekortet Nu er der ikke langt til 1. hul TEORI prøver spil Golfkørekortet Golf er den mest populære voksensport i Danmark, og det er der mange grunde til. Og en ting er sikkert:

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af:

Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Ægtepargolf 2015 1 Udvalget og turneringslederne bag ægteparturneringen består af: Eli Hage Niels Hage Kirsten Kobborg Niels Kobborg 30662176 51493432 40306135 30740848 labo@mail.dk kirstenkobborg@youmail.dk

Læs mere

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club

Velkommen til. Himmelbjerg Golf Club Velkommen til Bakbjergvej 7 8653 Them tlf. 87 98 31 00 mail: hgc@himmelbjerggolf.dk www.himmelbjerggolf.dk Side 2 Velkommen til Vi vil med dette lille hæfte gerne byde dig velkommen i, og håber du må få

Læs mere

Ku du tænke dig at spille golf? så er

Ku du tænke dig at spille golf? så er så er det rette sted at begynde! Hvorfor spille golf? Golf er en vedvarende udfordring. Uanset hvor ofte du træner, vil du hver gang du er på golfbanen opleve noget nyt og få nye udfordringer. Du vil opleve

Læs mere

Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015.

Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015. Etikette og ordensregler for Blokhus Golfklub 2015. Generelt Klubbens aktive medlemmer - der ikke er i kontingentrestance eller i karantæne - har adgang til spil på banen efter de regler, der er gældende

Læs mere

Generelle turneringsbetingelser

Generelle turneringsbetingelser Generelle turneringsbetingelser i Generelle turneringsbetingelser i Viborg Golfklub 1 1.1. Tilmelding Der åbnes op for tilmelding senest 2 uger før turneringen afholdes, og fristen for tilmelding udløber

Læs mere

Cross-Country & Adventure baneguiden

Cross-Country & Adventure baneguiden Cross-Country & Adventure baneguiden Baneguide: Læs baneguiden omhyggelig. Her finder du oplysninger om tee-stedets placering, fairwayforløb og hvilke greens du skal spille til. Læg specielt mærke til

Læs mere

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.

Prøvemedlemskab af. Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub. Prøvemedlemskab af Hestehaven 200 5220 Odense SØ Telefon 6595 9000 E-mail: sekretariatet@odensegolfklub.dk Hjemmeside: www.odensegolfklub.dk 2011 BEGYNDERUDVALGET - tidligere kaldet Kaninkomite (da begyndere

Læs mere

Vinter 4-kølleturnering 2017.

Vinter 4-kølleturnering 2017. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 13. februar 2017 15:32 Emne: Breinholtgård Golfklub - Nyhedsbrev Vinter 4-kølleturnering 2017. I anledning af at Proshoppen og Restauranten er på plads og klar til sæsonen

Læs mere

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering.

De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. De generelle turneringsbestemmelser er gældende i alle klubturneringer medmindre andet er bestemt i den enkelte turnering. 1. Regler Alle turneringer afvikles efter de af The Royal & Ancient Golf Club

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS).

ZÉÄy. Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). Velkommen som ny golfspiller i Trelleborg Golfklub Slagelse. (Blandt venner kaldet TGS). En væsentlig ting at holde sig for øje er at alle golfspillere på et eller andet tidspunkt har været begyndere Det

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

VELKOMMEN GOLFREGLER

VELKOMMEN GOLFREGLER VELKOMMEN GOLFREGLER ET GOLFHUL FORTRINSRET PÅ BANEN Fortrinsret på banen afgøres af gruppens spilletempo Hvis en bold ikke kan findes på få sekunder, når der ledes, bør gruppen bagved vinkes igennem En

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2019 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2017

Seniorklubben Årsplan 2017 Seniorklubben Årsplan 2017 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 19.-26. Golfrejse Nord

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

INTRODUKTION TIL GOLF

INTRODUKTION TIL GOLF INTRODUKTION TIL GOLF April 2018 VELKOMMEN TIL GOLF Vi byder dig hermed velkommen som prøvemedlem i Norddjurs Golfklub. Vi håber du bliver så glad for at spille golf, at du vil fortsætte som fuldt medlem

Læs mere

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog

Udgivet september 2014. Sponsorkatalog Udgivet september 2014 Sponsorkatalog GK Storstrømmen har et omfattende sponsorsamarbejde. Et samarbejde der er til gavn for begge parter. Det er vigtigt at sponsorrelationer opbygges og udvikles i tæt

Læs mere

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse

Dansk Politiidrætsforbund. Sjælland Open. Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub. Arrangør: PI-Slagelse Dansk Politiidrætsforbund Sjælland Open 2010 Arrangør: PI-Slagelse Den 18 juni 2010 Korsør Golfklub Sjælland Open Slagelse Politi Idrætsforening har hermed fornøjelsen at invitere til Sjælland Open i golf

Læs mere

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur.

Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Baneguide 2016 Velkommen til Odsherred Golfklub og rigtig god tur. Praktiske bemærkninger: Toiletfaciliteter findes efter 4. og 12. hul, samt i omklædningsrum i klubhuset (efter hul 9). Drikkevand findes

Læs mere

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016

Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Kaninfører i Brøndby Golfklub 2016 Velkommen som kaninfører i Brøndby Golfklub. Med dette kaninførernotat forsøger vi at beskrive kaninførerrollen i Brøndby Golfklub. Kaninførernotatet skal ses som en

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: RØDT GOLF KØREKORT Når du har bestået pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Røde Golf Kørekort. Det giver dig ret til at

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012

Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Vinteraktiviteter 1. november 2011-15. marts 2012 Golf spilles hele året - i hvert fald i Smørum Smørum Golfcenter Åben og aktiv - hele året!! 27 lange huller, par 35, 35, 36 9 huller Intermediate 9 huller

Læs mere

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club

Golf-kørekort. Asserbo Golf Club Golf-kørekort Junior Asserbo Golf Club Medl. Nr.: Navn: Adresse Telefon/mobil: Mail: LILLE GRØNT GOLF KØREKORT Når du har gennemført pkt. 1-2, har du erhvervet dig det Lille Grønne Golf Kørekort. Det giver

Læs mere

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K

DRIVING RANGE KLUB HUS A R T - W O R K Baneguide 2012 4 7 3 5 8 2 6 DRIVING RANGE 9 1 1 KLUB HUS 6 7 5 4 2 9 18 10 P 3 8 17 12 11 14 16 13 15 A R T - W O R K Velkommen til Køge Golf Klub Banens første 9 huller er anlagt i 1970 og de sidste

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018

Velkomstmøde. Introudvalget 20. juni 2018 Velkomstmøde Introudvalget 20. juni 2018 Agenda Klubben Introudvalget Medlemskaber Træning Så skal der spilles Klubben HJGK Hjemmesiden Nyttig information på hjemmesiden Sekretariatet Sekretariatschef

Læs mere

Til sidste vil vi gerne sende en stor tak til vores sponsorer, og samtidig opfordre alle vores medlemmer til at støtte vores sponsorer.

Til sidste vil vi gerne sende en stor tak til vores sponsorer, og samtidig opfordre alle vores medlemmer til at støtte vores sponsorer. På vegne af bestyrelsen bydes hermed velkommen til 2018 sæsonen i Men s Section. Vi er overbeviste om at alle medlemmer, gamle som nye, glæder sig til den nye sæson, med start den 29. marts 2018 Igen i

Læs mere

Dansk Baneguide

Dansk Baneguide Dansk Baneguide 009-00 Danish Air Photo Velkommen til Solrød Golf Klub Solrød Golf klub går nu ind i sin. fulde sæson som 8 huls golfbane. Og der er sket mangt og meget på de år som er gået, siden klubben

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Køge Golf Klubs 50 års jubilæum

Køge Golf Klubs 50 års jubilæum Køge Golf Klubs års jubilæum Turneringer og fest i Jubilæumsugen 8.-13. juli 2019 Det er med stolthed, at Køge Golf Klub i år fejrer -års jubilæum! Som den 24. golfklub i Danmark, kom Køge Golf Klub til

Læs mere

Nordsjælland Open i golf

Nordsjælland Open i golf Nordsjælland Open i golf Dansk Politiidrætsforbund Den 26. september 2012 Arrangør: PI-Nordsjælland Velkommen til Nordsjælland Open i golf 2012 Det er en stor glæde at byde kollegaer, sportsudøvere, dommere,

Læs mere

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation.

Golf. 6. Mobiltelefon Mobiltelefon skal være slukket under spil på banen. Brug af mobiltelefon kan medføre diskvalifikation. Golf Opdateret april 2009 Generelle turnerings- og spilleregler 1. Turnerings- og spilleregler Nedennævnte turnerings- og spilleregler er gældende for DM-stævner, der arrangeres under Dansk Firmaidrætsforbund.

Læs mere

Kom godt i gang med golf

Kom godt i gang med golf Kom godt i gang med golf Golfklubben Lillebælt giver dig nu mulighed for at prøve kræfter med golfspillet, hvor vi inviteret til begyndertræning og prøvemedlemsskab i 2 måneder. - Opstartkursus lørdag

Læs mere

Teestedet. 1. Teestedet. Regel 11 Tee op indenfor 2 køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag.

Teestedet. 1. Teestedet. Regel 11 Tee op indenfor 2 køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag. Teestedet 0. Teestedet. Regel Tee op indenfor køllelængder. Slag udenfor teestedets grænse tæller ikke. Man får to straffeslag.. Teestedet. Tabt bold. Uspillelig bold. På fairway. Gul vandhazard 0. Areal

Læs mere

Alssund Golfklub. Bane Guide

Alssund Golfklub. Bane Guide Alssund Golfklub Bane Guide Alssund Golfklub - Bane Guide Velkommen Velkommen til Alssunds Golfklubs bane. Vi glæder os over, at du har valgt at spille golf her, og håber du nyder banen og naturen. Banen

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

BANEGUIDE. Par

BANEGUIDE. Par BANEGUIDE Par 7 5 59 BANEOVERSIGT LÆNGDER 5.900-5.00-5.000 -.00 7 STI TIL HUL 7 VAND STI TIL HUL 8 Driving range Putting green Par banen KLUBHUS 0 VELKOMMEN TIL GOLFKLUBBEN STORSTRØMMEN Klubben blev stiftet

Læs mere

Program for prøvemedlemskab

Program for prøvemedlemskab Sekretariatet Telefon: 43 74 11 22 e-mail: info@cgcgolfclub.dk www.cgcgolfclub.dk 2013 Program for prøvemedlemskab Golfsvinget 16-20 2625 Vallensbæk Telefon: +45 43 64 92 93 www.cgc.dk Hul 19 Stedet, hvor

Læs mere

Korsør Golf Klub Guide til prøvemedlemmer og nye medlemmer 2016

Korsør Golf Klub Guide til prøvemedlemmer og nye medlemmer 2016 Korsør Golf Klub Guide til prøvemedlemmer og nye medlemmer 2016 Velkommen til Korsør Golf Klub Korsør Golf Klub - specielt trænerne og begynderudvalget vil gøre deres bedste, for at du får en god oplevelse

Læs mere