NYT OM HELHEDSPLANEN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "NYT OM HELHEDSPLANEN"

Transkript

1 Status på helhedsplanen for Hyldespjældet Byggeudvalget, BO-VEST og COWI vil gerne invitere til informationsmøde i beboerhuset den kl om helhedsplanen for Hyldespjældet. På informationsmødet vil arbejderne i helhedsplanen blive gennemgået og der vil blive fremlagt forslag til omfanget af renoveringen og redegjort for økonomien i de enkelte forslag. Helhedsplanen indtil nu I arbejdet med at udvikle helhedsplanen for Hyldespjældet har BO-VEST været i løbende kontakt med Landsbyggefonden/LBF. Siden den midlertidige ansøgning om renoveringsstøtte i 2012 og Fondens besigtigelse af afdelingen senere i 2012, har der været dialog om at definere hvilke tekniske forundersøgelser, der skulle gennemføres. Dette resulterede i en endelig ansøgning til Landsbyg- gefonden om renoveringsstøtte i Den endelige ansøgning var omfattende og vi fik desværre ikke alt den økonomiske støtte vi havde håbet på. Blandt andet ville Landsbyggefonden ikke støtte en udvendig facadeisolering, som ellers var et stort ønske. Helhedsplansoplægget er resultatet af en lang proces. Der er arbejdet dels med konkrete renoveringsløsninger til enkelte bygningsdele og dels med at afklare hvilke af disse renoveringsløsninger, der kan opnå støtte fra Landsbyggefonden. Landsbyggefondens støttetilsagn Landsbyggefonden har i sit støttetilsagn tilkendegivet, at de fuldt støttede arbejder vil have 0 kr. i huslejekonsekvens. Dette begrundes med afdelingens relativt høje huslejeniveau. Delvist støttede arbejder og eventuelt u-støttede, private arbejder vil derimod have en huslejekonsekvens. Tre løsninger til en renovering Af hensyn til beslutningen om omfanget af helhedsplanen og konsekvenserne for huslejeniveauet efter renoveringen vil Byggeudvalget gerne præsentere 3 forskellige løsninger, der alle indeholder forskellige arbejder fra den totale liste af arbejder, der er blevet søgt støtte om hos Landsbyggefonden.

2 Løsning 1 indeholder renovering af boligerne og de mest nødvendige renoveringer af materialegården og beboerhuset. Alle arbejder støttes af LBF, på nær vinduer og døre, hvor LBF støtter 1/3 af udgiften. Byggeudvalget anbefaler at bruge en del af afdelingens henlæggelser til nye vinduer og døre i boligerne. Løsning 1 medfører ikke en huslejestigning. Løsning 2 indeholder arbejderne i løsning 1 samt renovering af tagbrønde, dræn, stikledninger og en yderligere renovering af materialegården og beboerhuset. Løsning 2 medfører en huslejestigning på 6,1%. Løsning 3 indeholder arbejderne i løsning 1 og 2 samt en delvis facadeisolering af boligerne. Løsning 3 medfører en huslejestigning på 12,2%. Nedenfor er der for hver bygningsdel uddybet, hvilken skade der er tale om, hvad der skal gøres for at udbedre skaden og hvad det vil koste. Økonomien for de enkelte punkter er anført som den samlede anskaffelsessum: Håndværkerprisen og administrative omkostninger, byggepladsudgifter, rådgiverhonorar mv. Beskrivelse af arbejder 1.Skader på tage og tagterrasser Tagene er nedslidte og mangler fald mod nedløb, der er fundet lunker, dampbuler, manglende skiferbestrøning og dårlige svejsesamlinger. Vandet stående på tagene mange steder. Via fugtscanninger af tagene, er der nogle steder fundet fugt i tagisoleringen under tagpappen. Udbedring: Tagpap og opfugtet isolering udskiftes. Der isoleres overalt iht. gældende krav i bygningsreglementet. Ny isolering udlægges med fald for bedre afvandingsforhold af tagfladerne. Økonomi: Udbedringen af tagene koster ca. 52,2 mio. kr. Arbejdet er støttet af Landsbyggefonden.

3 2. Skader på betonfacader Der er mange skader på tæerne på betonelementerne og de blå betonelementer har revner pga. alkalikiselreaktioner. Der er kuldebroer i de lodrette elementfuger og kuldebroer i de vandrette elementsamlinger ved etage- og tag dækkene. Kuldebroerne giver, sammen med kulde og trækgener, betingelser for skimmelvækst på kolde overflader. Udbedring: Facaderne renoveres ved at opskære de lodrette fuger og isolerer dem. Tåen på betonelementerne afskæres og der på støbes nye på elementerne. Betonelementerne overfladebehandles med f.eks. svumning med indfarvet mørtel. Det vurderes at de mest skadede blå betonelementer skal udskiftes og de resterende skal overfladebehandles for at bremse fugtindtrængningen. Økonomi: Renoveringen af betonfacaderne koster ca. 107,3 mio. kr. Arbejdet er støttet af Landsbyggefonden. Alternativ i tillæg til udbedring: Facadeisolering høje sokler ved Store Torv. af C-huse, trapperumsfacader og Økonomi: Delvis facadeisolering af C-huse, trapperumsfacader og høje sokler koster ca. 25,7 mio. kr. Arbejdet er ikke støttet af Landsbyggefonden. 3. Skader på vinduer og døre Skodder og døre er slidte og der er konstateret råd i træværket. De oprindelige trævinduer er udført med en vandret bundfals, hvilket er en forkert konstruktion. Der er kuldebroer ved vinduer og døre både ved træet og ved fugerne. Der er begyndende råd i træet. Udbedring: Vinduer, skodder og yderdøre i boliger, Store Torv 8-39 og i autoværkstedet udskiftes med et tilsvarende elementer, der overholder gældende standarder. Økonomi: Udskiftningen af vinduer, skodder og døre koster ca. 34,5 mio. kr. Ca.11,4 mio. kr. eller en 1/3 af dette beløb er støttet af Landsbyggefonden.

4 4. Skader på træfacader På fællesbygninger på Storetorv 8-39 og på autoværkstedet er den udvendige træbeklædning udført forkert uden ventilation og opsat for tæt på terræn, med opfugtning af beklædningen og rådskader til følge. Udbedring: Træbeklædningen og underlag udskiftes på fællesbygningen på Store Torv 8-39 og på autoværkstedet. Der isoleres iht. gældende krav og der monteres ny facadebeklædning. Økonomi: Udbedringen af træfacaderne koster ca. 1,3 mio. kr. Arbejdet er støttet af Landsbyggefonden. 5. Skader på betontrapper Betontrapperne og konsoller er mange steder i dårlig stand. Armeringsjernene i betonen på trapper og konsoller er kloridangrebne fra tø salt og ruster pga. for lille dæk lag. Trapperne er for smalle og stejle ifølge gældende krav. Udbedring: Trapper udskiftes til nye 2 løbs trapper, der ikke er så stejle. De værst angrebne konsoller fjernes og nye opsættes. Økonomi: Udskiftning af trapper og konsoller koster ca. 9,4 mio. kr. Arbejdet er støttet af Landsbyggefonden. 6. Terrænkonstruktion og dæk over port Arbejderne omfatter: Skimmelsanering af entre gulv pga. utætte entredøre, radonsug, isolering af dæk over de blå portåbninger, isolering af sokler under facadeelementer med træbeklædning på Store Torv 8-39, isolering af betonfundamenter på Store Torv, renovering af tagbrønde og dræn og renovering af stikledninger. Udbedring: Skimmel og radon. Der udskiftes hoveddøre og gulvkonstruktionen skimmelsaneres og der ligges nyt gulv. Der etableres et radonsug i alle boliger for effektivt at nedbringe niveauet af radon. Økonomi: Skimmelsanering af entre gulv og radon koster ca. 21,3 mio. kr. Arbejderne er støttet af Landsbyggefonden. Udbedring: Dækket over portåbningerne og soklerne under facadeelementer med træbeklædning og betonfundamenterne på Store Torv isoleres, tagbrønde, dræn og stikledninger renoveres.

5 Økonomi: Isolering af dæk ved port, sokler og betonfundamenter, renovering af tagbrønde, dræn og stikledninger koster ca. 20,1 mio. kr. Arbejderne er ikke støttet af Landsbyggefonden. 7. Installationer -ventilation og el I boligerne er der dårlig eller ingen udsugning fra badeværelserne. Ventilationshulet i loftet giver trækgener. Udbedring: Der etableres mekanisk udsugning i bad og friskluftventiler i stue og værelser. Økonomi: Etablering af mekanisk ventilation i bad og friskluftventiler koster ca. 9,9 mio. kr. Arbejderne er støttet af Landsbyggefonden. Der er et ønske om at etablere selvstændige elmålere for A2 boligerne, der i dag er samlet i grupper af 4-5 boliger. Der er konstateret tæringsskader i fællesbygningerne på Store Torv. Udbedring: Der etableres selvstændige elmålere i A2 boliger og tæringsskader udbedres. Økonomi: Etablering af elmålere og udbedring af tæringsskaderne koster ca. 2,1 mio. kr. Arbejderne er ikke støttet af Landsbyggefonden. 8. Skader på materielgård Materialegården er meget nedslidt og med mange rådskader pga. uhensigtsmæssige konstruktioner. Minimums udbedring: Træbeklædning og underlag udskiftes. Der isoleres iht. gældende krav og der monteres ny facadebeklædning. Den rådangrebne trækonstruktion udskiftes. Økonomi: Udskiftning af træbeklædning og trækonstruktion koster ca. 1,4 mio. kr. Arbejderne er støttet af Landsbyggefonden. Yderligere udbedring: Taget renoveres, vinduer, døre og porte udskiftes, sokler under træbeklædning isoleres, genhusning af materialegård. 5

6 Økonomi: Renovering af tag, vinduer, døre og porte, isolering af sokler og genhusning koster ca. 2 mio. kr. Arbejderne er ikke støttet af Landsbyggefonden. 9. Ombygning af 3 etagers boliger til nye boligtyper Der er et behov for flere 1 plans boliger med bedre adgangsforhold. Samtidig er der en del 3 plans boliger, der ikke er så eftertragtede på grund af en uhensigtsmæssig indretning og et stort trappeareal. Ombygning: Et antal 3 etagers boliger ombygges. Boligen deles op i en ny boligtype i stueetagen og en 2 etages bolig ovenpå. Der inddrages samtidig en A2 bolig i hver af de nye boliger. Økonomi: Ombygningen og opdelingen af 3 etagers boligerne koster ca. 34,7 mio. kr. Arbejderne er støttet af Landsbyggefonden. 10. Beboerhus Beboerhuset fremstår med nedslidte facader. Der er rådskader i facadebeklædningerne, der ikke er udført hensigtsmæssigt. Minimums udbedring: Træbeklædningen udskiftes. Der isoleres iht. gældende krav og der monteres ny facadebeklædning. Økonomi: Udbedringen af træfacaderne koster ca. 780 tusind kr. Arbejdet er støttet af Landsbyggefonden. I forhold til brug, arbejdsmiljø og nutidige energikrav er beboerhuset utidssvarende. En yderligere renovering og udvidelse kan forbedre beboerhuset. Yderligere udbedring: Taget renoveres, der skiftes vinduer og yderdøre. Økonomi: Tagrenovering, nye vinduer og døre, nye installationer og udvidelse koster ca. 6,7 mio. kr. 1/3 af udgiften til tagrenovering og nye vinduer og døre er støttet. Resten af arbejderne er ikke støttet af Landsbyggefonden.

7 Oversigt og huslejekonsekvens Skemaet giver et overblik over de tre forskellige løsninger, hvilke arbejder der er med (grå markering) og hvad de vil betyde for huslejen. En huslejestigning på 0 kr. markerer, at hele arbejdet er støttet af Landsbyggefonden/LBF. Der arbejdes stadigvæk med den detaljerede finansiering for løsning 3. Der kan forekomme ændringer af forslaget. forekomme ændringer af forslaget. Helhedsplan Løsning 1 Huslejestigning kr./m²/år 1 Tage og tag terrasser Løsning 2 Huslejestigning kr./m²/år Løsning 3 Huslejestigning kr./m²/år Tagrenovering boliger og autoværksted. Renovering tagterrasser. 2 Betonfacader Reparationer, renovering af fuger, overfladebehandling, udskiftning af blå elementer. Alternativ i tillæg til udbedring: Delvis facadeisolering. C-huse, trapperum, høje sokler. 52 kr. U-støttet arbejde Henlæggelser betaler 5 mio. 3 Vinduer og døre Nye vinduer, døre og skodder i bolig, Store Torv og autoværksted. 0 kr. 1/3 støttet af LBF Henlæggelser betaler resten 0 kr. 1/3 støttet af LBF Henlæggelser betaler resten 0 kr. 1/3 støttet af LBF Henlæggelser betaler resten 4 Træfacader Udskiftning facade beklædning autoværksted og Store Torv. 5 Betontrapper Udskiftning af trapper og konsoller. 6 Terrænkonstruktion og dæk over port Skimmelsanering og radon. 7

8 Renovering tagbrønd, dræn og stikledninger. 48 kr. 48 kr. Isolering af dæk over porte, isolering af sokler og betonfundamenter Store Torv. 7 Installationer ventilation og el 4 kr. Mekanisk udsugning i bad, friskluftventiler i stue og værelser. 8 Materialegård Minimums udbedring: Ny trækonstruktion og træfacade. Yderligere udbedring: Tagrenovering, vinduer, døre, porte udskiftes, sokler isoleres, genhusning af materialegård. 5 kr. 5 kr. 9 Ombygning af 3 etagers boliger til nye boliger Opdeling i ny boligtype i stueetagen og en 2 etages bolig ovenpå. 10 Beboerhus Minimums udbedring: Udskiftning facade beklædning Yderligere udbedring: Tagrenovering og nye vinduer og yderdøre 3 kr. 1/3 støttet 3 kr. 1/3 støttet Stillads Stillads i 360 dage

9 Huslejekonsekvens ved helhedsplan inkl. private arbejder kr./m²/år Omregnet til huslejestigning i % i forhold til budgetlejen 2017 Gennemsnitlig husleje i dag iht. budget 2017 Gennemsnitlig husleje iht. budget 2017 efter gennemførsel af helhedsplanen Løsning 1 Løsning 2 Løsning 3 0 kr. 57 kr. 113 kr. 0,0% 6,1% 12,2% 927 kr. 927 kr. 927 kr. 927 kr./m²/år 983 kr. /m²/år 1040 kr./m²/år Vi glæder os til at se jer til informationsmødet den kl i beboerhuset. 9

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering Beboerinformationsmøde Onsdag den 25. oktober 2017 Christian Lind BO-Vest Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S 1 Hyldespjældet - Helhedsplan INFORMATIONSMØDE vedrørende:

Læs mere

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Ekstraordinært beboermøde Tirsdag den 28. november 2017

Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering. Ekstraordinært beboermøde Tirsdag den 28. november 2017 Hyldespjældet - Helhedsplan Renovering Ekstraordinært beboermøde Tirsdag den 28. november 2017 Christian Lind BO-VEST Merete Hjorth Rasmussen COWI A/S 1 Hyldespjældet - Helhedsplan INFORMATIONSMØDE vedrørende:

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN

NYT OM HELHEDSPLANEN Vi inviterer til Ekstraordinært beboermøde og afstemning om helhedsplanen for Hyldespjældet onsdag den 14. marts 2018 kl. 19:00-21:00 i Hyldespjældets beboerhus. Der er digital afstemning om helhedsplanen

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN. Temamøde om indeklima i helhedsplanen for Hyldespjældet tirsdag den 6. februar 2018 kl. 19:00-21:30 i Hyldespjældets beboerhus.

NYT OM HELHEDSPLANEN. Temamøde om indeklima i helhedsplanen for Hyldespjældet tirsdag den 6. februar 2018 kl. 19:00-21:30 i Hyldespjældets beboerhus. Vi inviterer til Temamøde om indeklima i helhedsplanen for Hyldespjældet tirsdag den 6. februar 2018 kl. 19:00-21:30 i Hyldespjældets beboerhus. Her i folderen kan du læse om de udførte undersøgelser og

Læs mere

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi

Afrapportering af beboerinddragelsen i Hyldespjældet fase 1 og 2. August 2011. Udarbejdet af Cowi 1 Landsbyggefonden 18/10 2011 Studiestræde 50 mek/ 1554 København K Materialet omfatter: Tekniske forundersøgelser. Trin 1. Tilstandsundersøgelse. Rev. 1. december 2010. Udarbejdet af Cowi Tekniske forundersøgelser.

Læs mere

PROJEKTBESKRIVELSE JUNI 2018 BO-VEST. AFD. 60 HYLDESPJÆLDET BILAG TIL SKEMA A ANSØGNING. Parallelvej Kongens Lyngby.

PROJEKTBESKRIVELSE JUNI 2018 BO-VEST. AFD. 60 HYLDESPJÆLDET BILAG TIL SKEMA A ANSØGNING. Parallelvej Kongens Lyngby. ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JUNI 2018 BO-VEST. AFD. 60 HYLDESPJÆLDET PROJEKTBESKRIVELSE BILAG TIL SKEMA A ANSØGNING PROJEKTNR.

Læs mere

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund

Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund Kommunalbestyrelsen Albertslund Kommune Nordmarks Alle 2620 Albertslund 30. juni 2018 KRO/JRA Vedrørende Vridsløselille Andelsboligforenings afd. 10, Hyldespjældet, Skema A ansøgning for helhedsplan LBF

Læs mere

TEKNISKE FORUNDERSØGELSER TRIN 3, RENOVERINGSFORSLAG INDHOLD. 1 Tage og tagterrasser 2

TEKNISKE FORUNDERSØGELSER TRIN 3, RENOVERINGSFORSLAG INDHOLD. 1 Tage og tagterrasser 2 BO-VEST AFDELING 10, HYLDESPJÆLDET TEKNISKE FORUNDERSØGELSER TRIN 3, RENOVERINGSFORSLAG ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk JANUAR 2012

Læs mere

Til: Cc: Kære Albertslund Kommune Att. Merete Løve Drewsen. Merete Løwe Drewsen

Til: Cc: Kære Albertslund Kommune Att. Merete Løve Drewsen. Merete Løwe Drewsen Fra: 1 - VA afd. 10 Hyldespjældet Kristian Overby Skema [kro@bo-vest.dk] A ansøgning Hører til journalnummer: 03.02.00-G01-8-18 Til: Merete Løwe Drewsen [eld@albertslund.dk] Cc: Halis Demir [hde@bo-vest.dk]

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 05. december 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 17. november 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældet Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN

FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN FREDERIKSBERG HUSE JUNI 2018 EKSTRAORDINÆRT BEBOERMØDE OM FORELØBIG HELHEDSPLAN DAGSORDEN Historik v/asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet Sjælland Frederiksberg Huses udfordringer v/ Asger Nøhr Ahmed, Boligselskabet

Læs mere

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20.

REFERAT. 17. januar 2014. VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20. REFERAT 17. januar 2014 VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde Dato: Den 16.1. 2014 i Hyldespjældets ejendomskontor fra kl. 17-20 Deltagere: Afbud: Byggeudvalget, VA afd. 10 Hyldespjældet: Vinie Hansen

Læs mere

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning!

Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! December 2015 Fysisk helhedsplan Nu er der afstemning! Igennem næsten to år har vi arbejdet på at udvikle en fysisk helhedsplan for Lundevænget. Nu er planen klar til afstemning ved ekstraordinært afdelingsmøde

Læs mere

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2

Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Renovering af Vognmandsparken 1 & 2 Vognmandsparken 1 og Vognmandsparken 2 står over for en såkaldt helhedsplan. Helhedsplanen er en større renovering af boligafdelingerne, hvor afdelingerne får økonomisk

Læs mere

Fælledgårdenes Helhedsplan

Fælledgårdenes Helhedsplan Fælledgårdenes Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

Korsgårdens Helhedsplan

Korsgårdens Helhedsplan Korsgårdens Helhedsplan Hvad er afdelingens udfordringer? Udvendige døre og vinduer Udtjente plastikvinduer, dårligt isolerende og utætheder. Plastikvinduer er svære at vedligeholde og reparere - kuldebroer

Læs mere

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG

VOJENS ANDELS-BOLIGFORENING AFD. 12 TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG TILSTANDSVURDERING OG RENOVERINGSFORSLAG DAGSORDEN Velkomst og valg af dirigent v/vojens Andels-Boligforening Tilstandsvurdering v/rambøll Renoveringsforslag v/rambøll Økonomi, herunder huslejestigning

Læs mere

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ.

AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. AFSTEMNINGSRUNDLAG - FORSLAG TIL HELHEDSPLAN PLUS BOLIG, AFD. 47 - C. P. HOLBØLLS PLADS / PETER BRUUNS VEJ / CARL ROTHES VEJ. 07.06.2018 Efter at der blev stemt nej til projektet i november 2017 samt input

Læs mere

REFERAT 04. marts 2013 MV(COWI)/NBJ Titel. Hyldespjældet, besigtigelse med Landsbyggefonden Ref

REFERAT 04. marts 2013 MV(COWI)/NBJ Titel. Hyldespjældet, besigtigelse med Landsbyggefonden Ref REFERAT 04. marts 2013 MV(COWI)/NBJ Titel Hyldespjældet, besigtigelse med Landsbyggefonden Ref LBF 0165 / Jnr.: 100318 / Jnr.: J-09-145 Dato 20. november 2012 Sted Hyldespjældet VA afdeling 10 Deltager

Læs mere

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE

9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE 9313 MORELHAVEN, SLANGERUP Helhedsplan til godkendelse AFDELINGSMØDE Historik 2009 Arbejdet med helhedsplanen begynder Fremtidssikringsanalyse og diverse forundersøgelser 2011 Foreløbig helhedsplan godkendes

Læs mere

Godkendelse af skema B for renovering for Plus Bolig afd. 57 Vegavej og Scheelsmindevej - Projekt og renoveringsudgift inden byggestart

Godkendelse af skema B for renovering for Plus Bolig afd. 57 Vegavej og Scheelsmindevej - Projekt og renoveringsudgift inden byggestart Punkt 14. Godkendelse af skema B for renovering for Plus Bolig afd. 57 Vegavej og Scheelsmindevej - Projekt og renoveringsudgift inden byggestart 2018-050780 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at

Læs mere

SKIMMELUNDERSØGELSE AF TERRÆNDÆK OG GULVE

SKIMMELUNDERSØGELSE AF TERRÆNDÆK OG GULVE BO-VEST. AFD. 10. HYLDESPJÆLDET SKIMMELUNDERSØGELSE AF TERRÆNDÆK OG GULVE ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk SÆRUNDERSØGELSE PROJEKTNR.

Læs mere

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts

1-18 Haunstrupgård Renovering. Informationsmøde d. 5. marts 1-18 Haunstrupgård Renovering Informationsmøde d. 5. marts Forslag om renovering er fremsendt. På mødet d. 21. marts skal det besluttes om renoveringen skal igangsættes. Ekstra ordinært afdelingsmøde d.

Læs mere

Skoleparken Helhedsplan

Skoleparken Helhedsplan Skoleparken Helhedsplan Nødvendige arbejder 2012 Boligselskabet Nordsjælland Karl Henning Sørensen arkitekter as Wissenberg, Rådgivende ingeniører A/S GBL gruppen for by- og landskabsplanlægning aps 01

Læs mere

Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej Ølstykke Att.: Tina Lykke Hansen E: E:

Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej Ølstykke Att.: Tina Lykke Hansen E: E: Egedal Kommune Dronning Dagmars Vej 200 3650 Ølstykke Att.: Tina Lykke Hansen E: tina.hansen@egekom.dk E: byggesagsafdelingen@egekom.dk 18. oktober 2018 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63

Læs mere

Ringparkens Helhedsplan

Ringparkens Helhedsplan Ringparkens Helhedsplan Siden 2011 er der blevet arbejdet på en helhedsplan i Ringparken. En helhedsplan tager normalt mange år at få gennemført og ændrer sig normalt gennem tiden. Da I sidst så projektet

Læs mere

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd.

SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE Sundby-Hvorup Boligselskab, afd. 23 FREDENSVEJ / VIKTORIAGADE. Afd. 04.09.2017 SUNDBY-HVORUP BOLIGSELSKAB, AFD. 23 Afd. 23 Sundby-Hvorup Boligselskab Afd. 23 9 boliger, Fredensvej 9-25 4 boliger, Fredensvej 1-7 8 Boliger, Viktoriagade 14-28 8 boliger, Viktoriagade 17-19

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 29. september 2011 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 22. september 2011 kl. 18:00 i Hyldespjældets beboerhus Deltagere:

Læs mere

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015

Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møl evangen 7. & 8. November 2015 Beboerinformation Åbent hus & Informationsmøde om helhedsplan for Møllevangen 7. & 8. November 2015 Invitation Kære beboer i Møllevangen, Som tidligere oplyst, er du inviteret til Åbent hus og informationsmøde

Læs mere

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Præstemoseskolen. M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Præstemoseskolen Adresse Placering M.Bechs Alle 122, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Beskrivelse af bygningen Præstemoseskolen er bygget i 1959 og er udbygget i henholdsvis 1980 og 2010.

Læs mere

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen.

På vegne af Boligselskabet Friheden ansøges hermed om Hvidovre Kommunes behandling og godkendelse af Skema A-ansøgningen. Hvidovre #JobInfo Kommune Criteria=KABside1# Att.: Lars Belt Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre 31. oktober 2012 Rev. 1. november 2012 KAB Vester Voldgade 17 1552 København V T 33 63 10 00 F 33 63 10 01 Boligselskabet

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården

Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Budget for diverse opgaver til udførelse på ejendommen AB Lindegården Bygningsdel Tag Taget er udført i tagpap på brædder. Taget har en hældning på 10 grader (jf. tegningerne), og bæres af gitterspær.

Læs mere

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2

Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 Førsynsregistrering Solbjerghave Ejerlejlighed 2 sbs rådgivning september 2015 Indholdsfortegnelse 01. Formål... 2 02. Ejendomsoplysninger... 3 03. Konklusion... 4 04. Generel information om ejendommen...

Læs mere

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018

Helhedsplan i Stougården. Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Ekstraordinært afdelingsmøde 18. april 2018 Hvad er en helhedsplan? Landsbyggefonden & helhedsplan Landsbyggefonden o Fond o Indtægter fra boligafdelingerne o Støtter helhedsplaner Helhedsplanen o Forny

Læs mere

TAGRENOVERING OG NYE PLANKEVÆRK

TAGRENOVERING OG NYE PLANKEVÆRK Afdeling 13 Afdeling 14 1 DAGSORDEN Valg af dirigent v/vojens Andels-Boligforening Forelæggelse af projekt, og omfang af udskiftning v/rambøll Forelæggelse af økonomi, herunder huslejestigning v/vojens

Læs mere

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013

Bygningsgennemgang af FIOMA den 28.06.2013 af FIOMA den 28.06.2013 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund jernstøberi og maskinfabrik. Besigtigelsen er foretaget ved en visuel gennemgang og der er foretaget

Læs mere

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN

STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN STATIONSGÅRDEN FORELØBIG HELHEDSPLAN HISTORIK 1951-1954: Bygningerne opføres (Banetoften opføres i 1958) 1975: Gavle er hulmursisoleret i Banetoften 1986: Vinduer udskiftes til indadgående plastvinduer 1995: Gavlene

Læs mere

HVORFOR EN HELHEDSPLAN

HVORFOR EN HELHEDSPLAN HVORFOR EN HELHEDSPLAN HVORFOR HELHEDSPLAN? Smørum gårdhuse er opført i 194 og har i dag nogle byggetekniske udfordringer i forhold til indeklima, badeværelser, krybekældre og facader. Især badeværelserne

Læs mere

2 BÅRING BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING

2 BÅRING BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING 2 BÅRING BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger. 7 bygninger (bygn. 1, 2, 4, 5, 6, 7 og 8) er af flere omgange sammenbyggede til én sammenhængende skolebygning.

Læs mere

BYGGETEKNISK GENNEMGANG

BYGGETEKNISK GENNEMGANG Dato: 19-07-19 BYGGETEKNISK GENNEMGANG Rapporten er udarbejdet af Boligeftersyn P/S, Per Henrik Lings Allé 4, 5. sal, 2100 København Ø og omhandler gennemgang af nedenstående ejendom: Sælger: Morsø Kommune

Læs mere

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej

Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Velkommen til ekstraordinært afdelingsmøde vedrørende Helhedsplan for afdeling 2 Rødegårdsvej Dagsorden: 1 A Valg af dirigent 1 B Valg af referent 2 Behandling af forslag 1 Stemmeudvalg: Forslag 1. Det

Læs mere

GALGEBAKKEN INFORMATIONSMØDE

GALGEBAKKEN INFORMATIONSMØDE GALGEBAKKEN INFORMATIONSMØDE 07.05.2019 HISTORIK 2012 2013 2014 2015 2016 2017 Ventilationsudvalg Foreløbig Helhedsplan Skema A Prøvehuse/færdiggørelse Helhedsplan RÅDGIVERE TILDELES OPGAVEN (SEPT.) TLF

Læs mere

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013

Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Orienteringsmøde Filstedvej Himmerland afd. 6 Tirsdag den 6. maj 2013 Dagsorden 1. Velkomst præsentation. 2. Status hvad er sket siden sidst 3. Præsentation af projekt 4. Tidsplan - rækkefølge arbejdet

Læs mere

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015

Afd 32 - Stævnen. Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Afd 32 - Stævnen Ekstra ordinært beboermøde 21. maj 2015 Dagsorden Velkomst ved Anita Kjeldsen 1. Valg af dirigent, referent 2. Orientering vedr. helhedsplan 3. Godkendelse af helhedsplan Valg af dirigent

Læs mere

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08.

Afbud: REFERAT. Referat Punkt 1: Godkendelse af dagsorden. Punkt 2: Status for helhedsplanen REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE 08. REFERAT TIL BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdt den: 07.02.2019 kl.19:00 til kl. 20.30, Hyldespjældets ejendomskontor. 08. FEBRUAR 2019 /KRO Fase: Rådgiverudbud Fase 4 Sags

Læs mere

FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144. Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund

FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144. Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund FIOMA Bygningsggennemgang af FIOMA den 15.10.20144 Byggeafdelingen har den 28. juni 2013 besigtiget det tidligere Fioma / Frederikssund rikssund jernstøberi j og maskinfabrik. Besigtigelsen er fooretaget

Læs mere

Langhøjskolen. Hvidovrestrandvej 70, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone.

Langhøjskolen. Hvidovrestrandvej 70, 2650 Hvidovre. Bygningerne er placeret i byzone. Langhøjskolen Adresse Placering Beskrivelse af bygningen Brutto areal Benyttelse Hvidovrestrandvej 70, 2650 Hvidovre Bygningerne er placeret i byzone. Langhøjskolen er opført i 1970, og fik i 2004 en mindre

Læs mere

Per Carlo Nilsson Bo42. Hans Mikkelsen Michael Jensen Lars Pommerencke

Per Carlo Nilsson Bo42. Hans Mikkelsen Michael Jensen Lars Pommerencke LBF- drøftelse af afdeling Svaneke, Dato: 20.12. 2018 Sagsnummer: 103 426 Referat Emne: LBF-drøftelse af afdeling Svaneke, Mødedato: D. 13. november 2018 Mødested: Gartnervangen 20, 3700 Rønne Deltagere:

Læs mere

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C

Referenceliste. Mejlgade, Aarhus C. Fredens Torv, Aarhus C Referenceliste Mejlgade, Aarhus C Den bevaringsværdige ejendom er oprindeligt fra 1845 og anvendt dels til bolig og dels til erhverv. Ejendommen har de seneste år lidt under manglende vedligeholdelse,

Læs mere

Magistraten Møde den kl Side 1 af 5. Punkt

Magistraten Møde den kl Side 1 af 5. Punkt Punkt 3. Hasseris Boligselskab - afdeling 5 - Stationsmestervej 6-122 og Dyrskuevej 13-51. 447 almene familieboliger - Renoverings- og driftsstøtte med kapitaltilførsel - Godkendelse inden byggestart (skema

Læs mere

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n

HELHEDSPLAN. M ø l l e p a r k e n HELHEDSPLAN M ø l l e p a r k e n Dagsorden AFDELINGSMØDE 23.10.2018 1. Velkomst ved formanden 2. Nedsættelse af stemmeudvalg 3. Gennemgang af projekt v. Jess Sørensen 4. Gennemgang af Økonomi v. projektleder

Læs mere

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 10 VESTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 6 bygninger, hvoraf 3 er sammenbyggede. Bygningerne er fra perioden 1896 til 1997. Bygning 1 Grå bygning Bygningen er fra 1896

Læs mere

UDBEDRING AF FUGTPROBLEMER SKOVPARKEN, NÆSTVED

UDBEDRING AF FUGTPROBLEMER SKOVPARKEN, NÆSTVED UDBEDRING AF FUGTPROBLEMER SKOVPARKEN, NÆSTVED HENRIK M. TOMMERUP RAMBØLL - RENOVERING & BYGNINGSFYSIK HMT@RAMBOLL.DK SKOVPARKEN, ALMENBOLIGER Rambøll har for Lejerbo udarbejdet helhedsplan for renovering

Læs mere

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING

7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING 7 NØRRE AABY SKOLE RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 7 bygninger, hvoraf de 5 er sammenbyggede med forbindelsesgange. 5 bygninger er i ét plan, og 2 er med 2 etager. Bygningerne

Læs mere

til blokmøde Fjældevænget

til blokmøde Fjældevænget Velkommen til blokmøde Fjældevænget Tirsdag den 31. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE.

VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. VELKOMMEN TIL 1. ORIENTERENDE AFDELINGSMØDE VEDRØRENDE HELHEDSPLAN FOR AFD. 7 HØJSTRUPHAVE. Dagsorden: Præsentation - hvem er vi. Hvad er der sket siden 2012? for de der har været med fra starten. Hvad

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN

INFORMATION OM HELHEDSPLANEN INFORMATION OM HELHEDSPLANEN TRANEMOSEGÅRD AFD. 12 GILLESAGER/LINDAGER Kære beboer Der er blevet udarbejdet en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen er udarbejdet i samarbejde med beboerne, byggeudvalget

Læs mere

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A)

Vivabolig - Afd Store Tingbakke almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) Punkt 5. Vivabolig - Afd. 15 - Store Tingbakke - 217 almene boliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A) 2012-52587 By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender renoveringsprojektet og den tilhørende helhedsplan og

By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at byrådet godkender renoveringsprojektet og den tilhørende helhedsplan og Punkt 9. Vivabolig, afd. 15, Store Tingbakke, 9310 Vodskov 217 almene boliger renoveringsog driftsstøttesag med kapitaltilførsel ansøgning om støtte inden renovering (skema B) 2015-011733 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

God energirådgivning - klimaskærmen

God energirådgivning - klimaskærmen God energirådgivning - klimaskærmen Tæt byggeri og indeklima v/ Anne Pia Koch, Teknologisk Institut Byggeri Fugt og Indeklima 1 Fokus på skimmelsvampe Mange forskellige faktorer influerer på indeklimaet

Læs mere

til blokmøde Rydevænget

til blokmøde Rydevænget Velkommen til blokmøde Rydevænget Mandag den 30. oktober 2017 Dagsorden Landsbyggefonden Renoveringsprojektet Din situation under renoveringen Hvad med huslejen Hvornår Spørgsmål Landsbyggefonden? Fordele

Læs mere

Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14

Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14 Bilag til punkt 3 og 5. Afdelingsmøde i Havremarken 28. maj 2018, kl. 19.00 Solbjerg Haves selskabslokale, Solbjerg Have 12-14 Pkt. 3 Præsentation af projekt og projektøkonomi vedr. udskiftning af vinduer

Læs mere

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER

INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER INFORMATION OM HELHEDSPLANENS TILGÆNGELIGHEDSBOLIGER Rev. Dato: 16.05.2018 1 KÆRE BEBOER Denne folder handler om Helhedsplanen for Moldeparken. Den fortæller om det renoveringsprojekt, som blev vedtaget

Læs mere

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015

HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 HELHEDSPLAN FOR TINGBJERG 1 VELKOMMEN AFDELINGSMØDE 3. SEPTEMBER 2015 DAGSORDEN DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden for mødet 3. Orientering om helhedsplan - herunder orientering

Læs mere

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN

RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN RENOVERING AF AFD. 1 HELHEDSPLAN 11.02.2019 33 31 OVERSIGT, BOLIGTYPER Bakkebo afd. 1 består af rækkehuse beliggende langs Bejsebakkevej & Vestre Alle. Bebyggelsen består overordnet af 5 typer boliger.

Læs mere

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7

Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl i beboerhuset, Store Torv 7 Fyldestgørende referat af det ordinære regnskabsbeboermøde i Hyldespjældet den 17. marts 2016 kl. 19.30 i beboerhuset, Store Torv 7 Der deltog 21 husstande Derudover deltog Ejendomsleder Jesper Handskemager,

Læs mere

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn

Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn Ejerforeningen Infanterivej v/ Jimmy Christiansen Infanterivej 14-32, Randers bygningssyn marts 2008 Udgivelsesdato : 6. marts 2008 Projekt : 12.8964.01 Udarbejdet : Peter Frilund Kontrolleret : Godkendt

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om status for helhedsplanen i Åhaven: - Hvad er der sket siden sidst. - Hvad skal der ske. - Skønnet tidsplan.

Læs mere

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser

AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser AGENDA Hvorfor renovere? Hvad renoveres? Skærmvæg i værelse og fælleskøkken Opbevaring af indbo Tidsplan for renoveringen Adgang til værelser Studierum Husleje Forsikring Information Hvorfor renovere Utætte

Læs mere

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September

I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Info Vedr. Facadeprojekt I forbindelse med facadeprojektet holdt vi en udstilling med åbent hus i festlokaler over Netto D. 25 og D. 26 September Der var et stort fremmøde med mange positive kommentar

Læs mere

ALBERTSLUND SYD GÅRDHUSENE PRØVEHUS

ALBERTSLUND SYD GÅRDHUSENE PRØVEHUS ALBERTSLUND SYD GÅRDHUSENE PRØVEHUS Albertslund Syd, gård- og rækkehusene, Albertslund Syd, gårdhusene, 1966 2007 løsningsforslag gårdhuse NOVA5 arkitekter as løsningsforslag gårdhuse NOVA5 arkitekter

Læs mere

VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN

VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN VELKOMMEN TIL BEBOERMØDE OM HELHEDSPLANEN FOR RINGPARKEN Ringparkens helhedsplan procesplan Der udarbejdes et første udkast til en helhedsplan med et foreløbigt omfang. (2010-2012) Materialet indsendes

Læs mere

Bygning A (primære bygningsdele):

Bygning A (primære bygningsdele): Adresse: Roasvej 40 Post nr. og by: 2750 Ballerup Reference: Henrik Møgelgaard Prisindikation på K2 & 3 skader Bygning A (primære bygningsdele): 1. Tagkonstruktion/-belægning/skorsten Bygningsdel: 1.1

Læs mere

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING

5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING 5 GELSTED BØRNEUNIVERS - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 2 Skolen består af 8 bygninger fra perioden 1958 til 1998, hvoraf 3 er sammenbyggede. Øvrige er fritstående, og er bl.a. en ombygget villa,

Læs mere

Vejlby Hus. Beboerinformationsmøde nr. 1 Landsbyggefondstøttet renovering. den 23. oktober 2018

Vejlby Hus. Beboerinformationsmøde nr. 1 Landsbyggefondstøttet renovering. den 23. oktober 2018 Vejlby Hus Beboerinformationsmøde nr. 1 Landsbyggefondstøttet renovering den 23. oktober 2018 Dagsorden 1. Velkomst og præsentation v. afdelingsbestyrelsen 2. Projektets historik og aktuelt v. Birgitte

Læs mere

RUGHAVEN PROJEKTMAPPE VEDRØRENDE RENOVERING AF BOLIGBEBYGGELSE VED RUGHAVEN

RUGHAVEN PROJEKTMAPPE VEDRØRENDE RENOVERING AF BOLIGBEBYGGELSE VED RUGHAVEN RUGHAVEN PROJEKTMAPPE VEDRØRENDE RENOVERING AF BOLIGBEBYGGELSE VED RUGHAVEN RENOVERING AF 57-0 RUGHAVEN Rughaven er Lejerbo Aalborgs ældste afdeling fra ca. 1954. Den er også pt. en af de billigste afdelinger

Læs mere

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke.

Merethe Hjorth Rasmussen (MHR), COWI. Erik Juul (EJ) & Zlata Petersen(ZP), Friis & Moltke. BYGGEUDVALGSMØDE VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Afholdes den: 10.11.2015 kl.17:30 til kl. 20.00, Hyldespjældets ejendomskontor. 27. oktober 2015 /CHL Fase: Tilretning af helhedsplan Fase 3

Læs mere

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE

PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA ApS Råbrovej 36, 2765 Smørum, tlf Mail: 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE 07 - Forundersøgelse Skenkelsø Mølle EGEDAL KOMMUNE PALUDAN & RAMSAGER ARKITEKTFIRMA 23.11.2018 1 Bygning: Skenkelsø Mølle Adresse: Maglehøjvej 42, 3650 Ølstykke Møllen Bygningsdele, som skal vurderes:

Læs mere

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015

Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 2015 Bo42 Afdeling 3 Tilstandsrapport 215 Afdeling 3 Byvangen 26-4 & 23-33 Indholdsfortegnelse Generelle oplysninger om tilstandsrapport side 3 Større renoveringsopgaver side 5 Anvendelsesbudget side 8 Udarbejdet:

Læs mere

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager)

SKØNSERKLÆRING xx. Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) SKØNSERKLÆRING Besigtigelse den: Ejendommen: Klager: (I det følgende betegnet som klager) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende betegnet som indklagede 1) Beskikket bygningskyndig: (I det følgende

Læs mere

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen

Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Notat vedr. bygningsmæssig tilstand af toilet og minikøkken på Kulturstationen Adresse: Sverriggårdsvej 4, 9520 Skørping (Kulturstationen) Ejer: Rebild Kommune Registrering foretaget d. 13. november 2018.

Læs mere

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god

Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god. Dårlig. Mindre god. Normal. Meget god 1.0.1 Tagrygning. Tagrygningen fremstår i en god stand. Der anbefales at tagrygningen gennemgås hvert tredje år for utætheder. 1.0.1 Dog er der flere steder at fastgøringsskuerne IKKE er ordentligt skruet

Læs mere

Helhedsplanen for Galgebakken

Helhedsplanen for Galgebakken December 2016 Helhedsplanen for Galgebakken 2016 går på hæld, og helhedsplanudvalget gør status på årets arbejde. I denne Byggepost har vi skrevet en historik, så alle kan blive opdaterede på de mange

Læs mere

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde.

Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. REFERAT 20. februar 2012 /MEK Helhedsplan for VA afd. 10 Hyldespjældet byggeudvalgsmøde. Referat af: Merete Ø. Krapper Afholdt den: 30. januar 2012 kl. 18.00 i Hyldespjældets beboerhus Deltagere: Byggeudvalget,

Læs mere

Bygherre: Vivabolig, afdeling 4 (tidligere Boligselskabet Østparken, afdeling 6)

Bygherre: Vivabolig, afdeling 4 (tidligere Boligselskabet Østparken, afdeling 6) Punkt 7. Vivabolig - Rughaven og Hørhaven m.fl. - 380 almene familieboliger - Renoverings- og driftsstøttesag med kapitaltilførsel - Ansøgning om støtte (skema A). 2013-9584. By- og Landskabsudvalget indstiller,

Læs mere

Bygnings rapport med drift og vedligehold.

Bygnings rapport med drift og vedligehold. Bygnings rapport med drift og vedligehold. Marts 2012 Andelsboligforeningen Ulfbuen 2620 Albertslund. Michael Jensen Skibbroen 26, 2450 København SV. - telefon 20 15 06 42 - www.godtbyggeri.com - info@godtbyggeri.com

Læs mere

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING

11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING 11ØSTRE SKOLE - RENOVERING OG GENOPRETNING Bygningsplan 1 Skolen består af 10 bygninger fra perioden 1952 til 2004, hvoraf de 9 er sammenbyggede. Kun SFO fremstår som en selvstændig bygning. Der pågår

Læs mere

PRÆSENTATION AF HELHEDSPLANEN

PRÆSENTATION AF HELHEDSPLANEN Nummer 4 september 2017 RENOVERING AFD. 21 PRÆSENTATION AF HELHEDSPLANEN Det har været en lang rejse. Faktisk er det fem år siden, at boligselskabet første gang fik tilsagn fra beboerne på Kjeldsens Alle

Læs mere

at der til Landsbyggefonden ydes et grundkapitaltilskud på kr. svarende til 10% af anskaffelsessummen, og

at der til Landsbyggefonden ydes et grundkapitaltilskud på kr. svarende til 10% af anskaffelsessummen, og Punkt 11. Godkendelse af Skema A for 4 almene familieboliger samt renovering for Boligforeningen af 1944 afdeling 4 - Skansevej 46-76 og Toftevej 54-62 + 39, Nørresundby 2017-038978 By- og Landskabsforvaltningen

Læs mere

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport.

Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. 15. januar 2013 Ejendom 2 Eksempel på en tilstandsrapport hvor sælger måtte give et afslag i salgsprisen på grund af en afskrækkende tilstandsrapport. Boligen er opført i 1968 og er i 1 plan. Boligarealet

Læs mere

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent

Åhaven. Dagsorden: Præsentation: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent ÅHAVEN Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent b. Valg af referent 2. Orientering om: Status på Helhedsplanen for Åhaven. Hvad er der sket siden sidst. Skønnet tidsplan. 3. Eventuelt. Status på

Læs mere

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd

Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd FYNS ALMENNYTTIGE BOLIGSELSKAB Afdeling Fyrreparken (01 15) Til beboerne i Fyrreparken Den 20. september 2017 Indbydelse til ekstraordinært afdelingsmøde afd. 01 15. Som oplyst i det tidligere omdelte

Læs mere

Facaderenovering PROBLEMER. Den røde blok. De grå blokke. Generelt. Mørtelfuger smuldrer. o. De elastiske fuger ved altaner og vinduer er nedbrudte.

Facaderenovering PROBLEMER. Den røde blok. De grå blokke. Generelt. Mørtelfuger smuldrer. o. De elastiske fuger ved altaner og vinduer er nedbrudte. Facaderenovering ER Den røde blok Mørtelfuger smuldrer. De elastiske fuger ved altaner og vinduer er nedbrudte. De grå blokke Betonfacader fremstår med afskalninger pga. armeringskorrosion. Der er skader

Læs mere

Hvidovre Kommune Rådhuset Att.: Tom Rasmussen Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. LBF Jnr. 375

Hvidovre Kommune Rådhuset Att.: Tom Rasmussen Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre. LBF Jnr. 375 Hvidovre Kommune Rådhuset Att.: Tom Rasmussen Hvidovrevej 278 2650 Hvidovre Avedøre Boligselskab 3504-2/0011 Avedøre Stationsby Nord Helhedsplan Renovering af badeværelser, lejlighedssammenlægning, ombygning

Læs mere

Stemmegrundlag. Ekstraordinært afdelingsmøde. JA eller NEJ? Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40

Stemmegrundlag. Ekstraordinært afdelingsmøde. JA eller NEJ? Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 Stemmegrundlag afstemning om Helhedsplan Åbyhøjgård afdeling 110 Ekstraordinært afdelingsmøde Onsdag den 29. Januar 2014 kl. 19.00 i Petersmindes Fælleshus, Åbyhøjgård 40 JA eller NEJ? Skal Åbyhøjgård,

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring

SKØNSERKLÆRING. Skønsmandens erklæring 1 SKØNSERKLÆRING J.nr. 10056 Oversigt over klagepunkter: Klagers påstand: Den bygningssagkyndiges forklaring: 1. Sokkel understøtter ikke facade, vinduer og døre. 2. Facadebeklædning er for tæt på terræn

Læs mere

Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt

Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt Boligudvalget 2010-11 BOU alm. del Bilag 22 Offentligt Mulig køber Tlf.: mail nr. Mail BYGKON Højbjerg, den 1. november 2010 Vedrørende Gxxxxvej, 8660 Skanderborg bygningsrapport Bygningsrapport omfattende

Læs mere

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet

NYT OM HELHEDSPLANEN. Status på helhedsplanen for Hyldespjældet. Renovering af Hyldespjældet Status på helhedsplanen for Hyldespjældet I januar gennemført vi en registrering af skimmelangrebene i Hyldespjældet en positiv og god proces.derudover arbejder vi videre med at samle materialerne til

Læs mere

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN

INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN VELKOMMEN TIL INFORMATIONSMØDE SKOLEPARKEN HILLERØD SKOLEPARKEN Hillerødholmsalle 17-137 3400 Hillerød Bakkegade 25 Postbox 113 3400 Hillerød AFTENENS PROGRAM : Velkommen Siden sidst Overblik - helhedsplan

Læs mere

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III

Budget for diverse opgaver til udførelse ejendommen E/F Nannasgården I og III - afdeling Nannasgården III Samlet økonomi Bemærk: Omkostninger til administrator, finansieringsomkostninger og evt. øvrige bygherreomkostninger er ikke medregnet. Alle delpriser er eksklusiv moms. Budget for diverse opgaver til

Læs mere