RE-DESIGN DRAMA KOR SANG DANS BILLEDKUNST MUSIKUNDERVISNING PROGRAM. Skoleåret

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RE-DESIGN DRAMA KOR SANG DANS BILLEDKUNST MUSIKUNDERVISNING PROGRAM. Skoleåret"

Transkript

1 RE-DESIGN DRAMA KOR SANG DANS BILLEDKUNST MUSIKUNDERVISNING PROGRAM Skoleåret

2 KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENINGEN! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til en ny sæson i skoleåret , hvor børn og unge kan deltage i aktiviteter inden for musik, sang, dans, drama, design og billedkunst. Kulturforeningen blev stiftet i Det er en selvstændig forening med en bestyrelse af forældre. Foreningens formål er at forestå aktiviteter for børn og unge som et frivilligt tilbud om kulturel aktivitet i deres fritid. Foreningen bygger på medlemskab for de børn og unge, som vil deltage i foreningens aktiviteter. Medlemmer skal betale et årligt kontingent på 100 kr. Foreningen er også åben for børn og unge, som ikke er elever på Bordings Friskole. I sidste sæson deltog ca. 200 elever i de frivillige aktiviteter, og vi håber på lige så mange i den nye sæson. De fleste af sidste års instruktører og aktiviteter er med igen, og husk: Elever kan GRATIS deltage i KORSANG, når de er tilmeldt anden aktivitet. Årets nye tilbud er Re-design og guitarsammenspil! Programmet rummer gennemgang af de aktiviteter, som tilbydes samt praktiske oplysninger om priser, tilmelding mv. Inden tilmelding beder vi alle om at gennemlæse programmet grundigt, så grundlaget for deltagelse er kendt! Har du spørgsmål, så kontakt Thomas Siersbæk-Hansen. Tilmelding skal ske senest fredag den 22. juni, hvorefter aktiviteterne tilrettelægges, så deltagerne efter ferien kan få besked om optagelse og tidspunkt for den tilmeldte aktivitet. Sæsonen begynder 1. september og slutter efter 31 gange i maj For den nye sæson er det vores ønske og håb, at et godt samarbejde mellem forældre, elever og instruktører kan være til gavn og glæde for børnenes kulturelle udvikling og deres lyst til at udfolde sig kreativt. Karen Bendix (formand), Mogens Krabek (sekretær) og Thomas Siersbæk-Hansen (leder)

3 MUSIKUNDERVISNING MUSIC MIND GAMES Music Mind Games giver den grundlæggende forståelse for noder, klange og rytmer og danner et godt fundament for enhver, der ønsker at spille et instrument eller synge. Music Mind Games er musikteori forvandlet til sjove spil og lege. Music Mind Games gør det spændende og meget nemmere at lære noderne og rytmerne. Vi leger teorien ind med sjove kortspil, magiske noder og lyd. MUSIC fordi det handler om at lære noder, klange og rytmer. MIND fordi det handler om at lære noget og blive klogere. GAMES fordi det først og fremmest drejer sig om at lege og spille, mens man bliver fortrolig med musikkens universelle alfabet. Eleverne må gerne medbringe egne instrumenter, så vi kan prøve at spille efter magiske noder. Antal: Hold á 4 elever Lektion: 30 min. Dag&tid: Efter aftale Instruktør: Birgitte Fremmerey Deltagerpris pr. måned: 200 kr. for 30 min. BLOKFLØJTE At spille blokfløjte er nemt og sjovt! Og ikke mindst er fløjten BILLIG at anskaffe; 120 kr. Lille investering, godt begynderinstrument, der giver børnene en succesoplevelse. Med udgangspunkt i børnesange, lette melodier og hvad eleven selv ønsker arbejdes der med elevens musikalske kreativitet og spilleglæde. Musikkens puls og rytme indlæres ved at få kroppen med; vi synger melodien, danser og klapper, og så spiller vi den! Teoretisk node- og rytmelære indlæres dels ved små kryds-og-tværs opgaver, dels med sjove kortspil og magiske noder. Undervisningen danner således et godt fundament for et hvilket som helst instrument. Jeg forsøger så vidt muligt at danne grupper med forskellige instrumenter, hvis eleverne har en ven/veninde, der spiller et andet instrument, bliver det endnu sjovere at spille. Små interne koncerter spiller vi ind imellem, hvis der er stemning for det. Så kan familien komme og høre på. Sammenspils-lektioner består af sammenlægninger af solo-lektioner à 20 min. s varighed. Antal: Solo, duo eller flere Lektion: 20 el 30 min. Dag&tid: Efter aftale Instruktør: Birgitte Fremmerey Deltagerpris pr. måned: 435 kr. for 20 min. eller 600 kr. for 30 min.

4 MAXIMUSIK Vi fortsætter, hvor vi slap med Minimusik: At gengive og udføre en rytmisk figur Træne at indgå i sammenspil med andre Indgå i et sangligt fællesskab Enkle noder og rytmefigurer Følge musikkens puls, tempo og dynamik Improvisere på vores instrumenter Jeg glæder mig til at se kendte ansigter fra minimusik, og nye kan sagtens være med til maximusik. Vi skal lave fagter og bevægelser, som understøtter rytme og indhold i sangene, og vi skal lege nye og gamle sanglege. KLAVER Hvis du har et klaver og gerne vil lære at spille, så er det nu du skal i gang! Alle kan lære at spille, og alle kan få glæde af det. På klaver kan du spille selv, 4-hændigt sammen med en ven, akkompagnere et instrument/sang eller spille i et orkester, og det i mange forskellige genrer. Der er verden af muligheder med klaveret - men først skal du naturligvis have styr på det grundlæggende. Fra klasse Antal: Min. 12 elever Lektion: 45 min. Dag&tid: Mandag Instruktør: Maria Kull Deltagerpris pr. måned: 170 kr. Fra 0. klasse Antal: Solo Lektion: 20 eller 30 min. Dag&tid: Bertha: torsdag. Øvrige lærere efter aftale. Instruktører: Bertha Vidstein Petersen, Mikkel Håkonsson, Jeppe Pedas Deltagerpris pr. måned: 435 kr. for 20 min. eller 600 kr. for 30 min.

5 GUITAR Mange ting er muligt på en guitar. Vi tager udgangspunkt i, hvad der tænder den enkelte elev og bygger oven på det. Det kan være alt fra børnesange til rock-guitar. Akkorder, tablatur og noder er redskaber, som bruges til at spille guitar. Fra 2. klasse Antal: Solo/sammenspil Lektion: 20 eller 30 min. Dag&tid: Efter aftale Instruktør: Martin Buono Deltagerpris pr. måned: 435 kr. for 20 min. eller 600 kr. for 30 min. Der er ingen tvivl om, at øvelse gør mester, når man skal lære at spille guitar. Så man skal have lyst til at øve sig, hvis man vil blive god! Vi lægger vægt på improvisation, da det udvikler mange kompetencer på én gang. Ved tilmelding til 30 min., bruges de 10 min. til sammenspil med andre. Mange ting er muligt på en guitar, det kan være alt fra børnesange og popsange til klassisk musik. Vi starter med at lære hvordan guitaren er opbygget og derefter går vi straks igang med at spille musik efter noder og akkorder, som er et must for at lære at spille guitar. El-BAS Vil du lære at spille el-bas, har du nu chancen! Vi tager udgangspunkt i børnesange, velkendte popsange og lign. En del af undervisningen er at du skal udvikle din musikalitet gennem lette nodeopgaver og øvelser i efterspilning. Antal: Solo Lektion: 20 min. Dag&tid: Efter aftale Instruktør: Mikkel Håkonsson Deltagerpris pr. måned: 435 kr. for 20 min. GUITARORKESTER fra 3. klasse Ved tilmelding af 30 min. guitarundervisning, får man tilbudt muligheden for at deltage i Bordings guitarorkester. Guitarorkestret er en social, sjov og lærerig måde at spille musik på.

6 LOKALET RUNDT et kreativ rum med musik, også kendt som musikkarrusel Til rytmisk sammenspil vil der blive oprettet hold på 3-5 elever. Ideen er at eleverne kan tilmelde sig, uden at vide på forhånd, hvilket instrument de gerne vil spille på. Undervisningsforløbet er åbent, og vi spiller på alle instrumenter, roterer mellem instrumenter, spiller kendte numre, komponerer i fællesskab og laver musiske/ rytmiske øvelser. Eleverne får mulighed for lynhurtigt at lære simple teknikker på instrumenterne, så de kan udtrykke sig kreativt sammen. Antal: Hold á 3-5 elever Lektion: 30 min. Dag&tid: Efter aftale Instruktør: Andreas Fryland Deltagerpris pr. måned: 200 kr. for 30 min. TROMPET Trompeten bliver brugt i meget forskellig musik, lige fra jazz-ballade til Jingle bells, salsaband eller symfoniorkester. Den giver mange muligheder for at være med i sammenspil i næsten alle genrer. Hvis man bruger tid, energi og tålmodighed på trompeten, belønner den med den smukkeste klang, seje høje toner eller gode melodier, man gerne vil spille. I timerne arbejder vi med blæseteknik, lærer noder og spiller stykker, som eleven kan være med til at vælge. Antal: Solo Lektion: 20 min. Dag&tid: Efter aftale Instruktør: Sara Bruntse Deltagerpris pr. måned: 435 kr. SAXOFON Saxofonen er et blæseinstrument, som kan spille med i mange forskellige sammenhænge. Den er især meget brugt indenfor jazz og pop musik. Saxofon er nemt at gå til, og man bliver hurtigt bedre, især hvis man øver sig et par gange om ugen. Den har en stor fed klang som får melodier til at klinge igennem på smukkeste vis. Anbefales fra 3. klasse. Fra 3. klasse Antal: Solo Lektion: 20 min. Dag & tid: Efter aftale Instruktør: Ulrik Bencard Deltagerpris pr. måned: 435 kr.

7 SANG Solosang er for dig, der gerne vil blive bedre til at synge. Du kan synge alle genrer, lige fra pop til musical og klassisk. Du lærer at trække vejret rigtigt og bruge maven når du synger. Du lærer også at fortælle den lille historie som hver sang er. Men allermest er det fedt at skråle igennem og synge alle de hits du har i dig! Fra klasse Antal: Solo eller gerne flere Lektion: 20 eller 30 min. Dag&tid: Maria tirsdag, Louise mandag og tirsdag Instruktør: Louise Bøttern, Maria Kull Deltagerpris pr. måned: 435 kr. for 20 min. eller 600 kr. for 30 min. BORDING-KORET Kom og mærk hvor glad man bliver af at synge sammen i kor når det lyder godt og det gør det! Du lærer kanons og sange med to stemmer, sange vi alle sammen kender og sange vi ikke kender og måske nogle helt nye sange. Koret synger enstemmige og flerstemmige sange; pop, rock, klassisk, salmer, folkesange eller musical vi plukker i genrerne, lidt for enhver smag. Du lærer også en bedre sangteknik og at holde din stemme, når vi synger flerstemmigt. Alle elever i Musikskolen kan deltage GRATIS, hvis de også er tilmeldt en anden aktivitet. Men husk også her tilmelding! Antal: Min. 12 elever Lektion: 45 min. Instruktør: Maria Kull Dag&tid: Tirsdag kl Deltagerpris pr. måned: 160 kr. eller gratis, hvis tilmeldt anden aktivitet TROMMER Hovedvægten lægges på at udbygge rytmisk sikkerhed. Du kommer til at arbejde med koordination, stikteknik, improvisation og noder. Antal: Solo Lektion: 20 min. Dag&tid: Alle dage Instruktører: Mia Olsen, Andreas Fryland Deltagerpris pr. måned: 435 kr

8 BILLEDKUNST & RE-DESIGN BILLEDSKOLE Børnene får mulighed for at opleve, lære om og arbejde med forskellige materialer og teknikker indenfor tegning, maleri og rumlig form. Der veksles imellem mellem fælles bundne opgaver og temaer, hvor børnene præsenteres for kunstneriske retninger og teknikker - og et åbent eksperimenterende rum, hvor børnene kan arbejde frit. Der er mulighed for at arbejde individuelt og sammen med nogen. Eleverne vejledes individuelt. RE-DESIGN Børnene får mulighed for at designe nye ting ud af gamle både brugsting og kunstobjekter. Der kan skabes nye designs af gammelt tøj, dekoreres små møbler, laves skulpturer af genbrugsmaterialer. I det hele taget anvendes genbrugsmaterialer til forbedrede udgaver af det, de var eller der skabes helt nye design af dem. Børnene arbejder med forskellige projekter efter eget valg og kan arbejde individuelt eller sammen med andre efter lyst og behov. Mette Wille er billedkunstner og lærer: Mette Wille er billedkunstner og lærer: Fra 1. til 4. klasse Antal: 12 til 20 elever Lektion: 90 min. Instruktør: Mette Wille Dag&tid: Mandag kl Deltagerpris pr. måned: 285 kr. Fra 2. til 6. klasse Antal: 12 til 20 elever Lektion: 90 min. Instruktør: Mette Wille Dag&tid: Tirsdag kl Deltagerpris pr. måned: 285 kr.

9 DANS & DRAMA DANS For mig handler dans med børn om kropsbevidsthed, leg og fantasi. At vi igennem dansen og dens mange forskellige tekniker kan gøres os klogere på os selv og hinanden. Dans skal for mig opleveles som et frirum og et sted vi for alvor for lov til at være umiddelbare, ærlige og sande. Fra 1. til 2. klasse Antal: Min.12 elever Lektion: 45 min. Dag og tid: Onsdag Deltagerpris pr. måned: 180 kr. Instruktør: Emilie Kilkowska Yssing DRAMA I dét rum vi skaber sammen en gang om ugen, skal der være plads til fantasien uanset hvor den bevæger sig hen. For mig er dramaundervisningen en øvelse i at lege, med alt hvad det indebærer; den æstetiske oplevelse, den sanselige og den emotionelle, skal alle være i spil. Jeg sætter rammerne for legene, og så bevæger vi os indenfor dem og hopper spontant ud af dem bagefter. Til drama skal man mærke sig selv som menneske ved at udgive sig for at være alt muligt andet. Der er ingen rigtige eller forkerte valg - kun hengivelse. Vi skal opsætte en teaterforestilling, og det vigtigste er at børnene selv bliver den skabende kraft. De skal ikke vurderes i deres leg, men ledes i den rigtige retning. De skal også mærke det sammenhold der opstår ved at skabe noget sammen, og øve dét. På dramaholdet får alle børn mulighed for at være frie uanset alder, baggrund og baggage. Fra 4. til 7. klasse Antal: Min. 12 elever Lektion: 60 min. Dag og tid: Torsdag Deltagerpris pr. måned: 205 kr. Instruktør: Frej Lorenzen

10 PRAKTISKE OPLYSNINGER SÆSONPLAN Sæsonen rummer i alt 31 lektioner. Aktiviteterne er fordelt over 9 måneder med start i uge 36 (fra 1. september) og afslutning i løbet maj Der er ingen aktiviteter på skolens ferie-/fridage og i emneuger. AKTIVITETERNE - placeres normalt efter skoletid dvs. efter kl Ved nogle aktiviteter er (som vejledning) angivet den ugedag, hvor de forventes at foregå. TILMELDING Tilmelding sker på Forældre-intra under tilmelding til arrangementer - eller ved at aflevere den udfyldte tilmeldingsblanket til skolens kontor. Tilmeldingsfristen er den 22. juni OBS også på Skole-Intra Ved senere tilmelding optages, hvis der fortsat er plads. OPTAGELSE Lige efter sommerferien vil eleverne modtage besked om optagelse og tidspunkt for den tilmeldte aktivitet. For individuel undervisning i musikskolen gælder: Hvis en elev absolut ikke kan spille på den udmeldte tid, skal forældre snarest kontakte læreren, som vil være behjælpelig med at finde et andet tidspunkt. Vi forsøger at få plads til alle tilmeldte elever, men beder om forståelse for, at alle ikke kan få den bedste tid især ikke på instrumenter med stor søgning. Her må enkelte elever være indstillet på sene spilletider. Ved holdundervisning (maximusik, dans, kor, design, drama og billedskole) skal der være minimum 12 elever på holdet, ellers bliver det ikke oprettet. Foreningen forbeholder sig ret til nødvendige ændringer af aktivitetstider, og hjemmet vil da blive underrettet. UDMELDELSE Tilmelding og betaling er bindende for hele sæsonen. Udmeldelse kan kun ske efter endt prøvetid på de første 2 måneder, der udløber 31. oktober. Husk, at der også betales for undervisning i prøvetiden. Udmeldelse skal ske skriftligt til kulturforeningens leder Thomas Siersbæk-Hansen og altså ikke til instruktør eller skolens kontor! Derefter kan udmeldelse kun finde sted ved skoleskift eller længerevarende sygdom med én måneds varsel. Den bindende tilmelding og betaling hænger udover det pædagogiske hensyn sammen med et hensyn til instruktørens beskæftigelse og ansættelse, idet de har krav på at kende omfanget af deres arbejdstid i

11 kulturforeningen i forhold til øvrig beskæftigelse. AFLYSNING Sæsonen rummer i alt 31 undervisningsgange for hver elev. Ved lærers sygdom vil elev få ekstra undervisning på et andet tidspunkt, hvis ikke muligt med vikar. Hvis læreren aflyser mere end 3 gange i løbet af sæsonen, tilbagebetales elevbetalingen svarende til antal aflyste timer herudover. besked i god tid til læreren. Udeblivelse eller fravær pga. sygdom, lejrskole mv. erstattes ikke. INSTRUMENTER Skolen råder over klaver/keyboard, guitar/ el-bas, violin, trommer og trompet, som kan benyttes i undervisningen. Herudover må elever selv anskaffe sig instrument. Instruktørerne rådgiver gerne mht. køb eller leje. FRAVÆR / AFBUD Hvis en elev må melde afbud til undervisningen, skal elev/forældre give PRISER OG BETALING BORDINGS KULTURFORENING - MEDLEMSKAB For at kunne deltage i foreningens aktiviteter skal eleven være medlem af Bordings Kulturforening. Medlemskab oprettes automatisk samtidig med tilmelding/optagelse. Kontingentet er 100 kr., som dækker udgifter til at drive foreningen med. Kontingentet er det samme, uanset om man deltager i én eller flere aktiviteter. BETALING FOR DELTAGELSE I AKTIVITET Udover kontingent indgår betaling for aktivitet. Deltagerprisen er angivet ved opslaget for de enkelte aktiviteter. Elevbetalingen for undervisning opkræves månedsvis bagud af skolens kontor - sammen med skolepengene - i 9 månedsrater fra oktober 2018 til og med juni Sammen med første betalingsrate for september 2018 opkræves også kontingentet på 100 kr. for medlemskab af kulturforeningen.

12 INSTRUKTØRER: NAVN TLF. Thomas Siersbæk-Hansen leder Andreas Fryland trommer, lokalet rundt Bertha Vidstein Petersen klaver Birgitte Fremmerey blokfløjte, music mind games Emilie Kilkowska Yssing dans Frej Lorenzen drama Jeppe Pedas klaver Louise Bøttern sang Maria Kull kor, sang, maximusik Martin Buono guitar Mia Olsen trommer Mikkel Håkonsson klaver, elbas Mette Wille billedkunst, re-design Sara Bruntse trompet Ulrik Bencard saxofon

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA

PROGRAM. Skoleåret 2010-11. Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA PROGRAM Skoleåret 2010-11 Tilbud om aktiviteter i fritiden: MUSIK SANG KOR TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST SHOWDANS DRAMA KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENING! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til

Læs mere

PROGRAM. Skoleåret 2016-17 MUSIK SANG KOR SHOWDANS TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST DRAMA BRIDGE KUNST PÅ TVÆRS

PROGRAM. Skoleåret 2016-17 MUSIK SANG KOR SHOWDANS TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST DRAMA BRIDGE KUNST PÅ TVÆRS PROGRAM Skoleåret 2016-17 MUSIK SANG KOR SHOWDANS TEKSTILDESIGN BILLEDKUNST DRAMA BRIDGE KUNST PÅ TVÆRS KLAR TIL SÆSONSTART I KULTURFORENINGEN! Bordings Kulturforening byder alle velkommen til en ny sæson

Læs mere

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK

MUSIKSKOLENS TEMAUGE TEMA: NORDISK MUSIK PROGRAM FOR MUSIKSKOLENS TEMAUGE Fra den 3. til den 8. marts 2014 TEMA: NORDISK MUSIK DE FLESTE AKTIVITETER AFSLUTTES PÅ DAGEN FORÆLDRE (OG ANDRE) ER DERFOR VELKOMNE TIL AT OVERVÆRE DET AFSLUTTENDE KVARTER

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2015-2016 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2015-2016. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2018-2019 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2018-2019. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Frivillig musikundervisning

Frivillig musikundervisning Frivillig musikundervisning Sct. Ibs Skole 2017-2018 Til forældrene Hermed information om frivillig musikundervisning på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2017-2018. Undervisningen i alle instrumenter foregår

Læs mere

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010

Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Musiktilbud Sct. Ibs Skole 2009/2010 Til forældrene Hermed information om musikvalgfag på Sct. Ibs Skole for skoleåret 2009 / 2010. Undervisningen i alle instrumenter foregår på Sct. Ibs Skole, men da

Læs mere

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020

Skovens Børn. Undervisningsprogram 2019/2020 Skovens Børn Undervisningsprogram 2019/2020 Velkommen til Skovens Børn Skovens Børn tilbyder sine medlemmer fritidsundervisning i musik, sang og dans etc. Aktivitetstilbuddene varierer fra år til år, afhængigt

Læs mere

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til!

Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Musikskolen har brug for dig i uge 15!! Læs om vores aktiviteter og meld dig til! Kære elever og forældre! I uge 15 vender musikskolen op og ned på, hvordan vi gør tingene. Den normale undervisning bliver

Læs mere

Vindblæs. Musikskole. Program

Vindblæs. Musikskole. Program Vindblæs Musikskole Program 2013/2014 Velkommen Velkommen til Vindblæs Musikskole! Det er en gave livet igennem at kunne spille på et instrument eller være god til at synge. At spille musik træner ens

Læs mere

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9

Musikskolen. frivillige undervisningstilbud. Sæson 2015-16. Tilmelding senest 1. juni. af 9 Musikskolen frivillige undervisningstilbud Tilmelding senest 1. juni Sæson 2015-16 af 9 Velkommen Undervisere Kåre Tórður Anette Det er mig en stor glæde, at kunne byde velkommen til en ny sæson i Musikskolen

Læs mere

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014

Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 Den åbne skole Forslag til konkrete partnerskaber mellem grundskole og musikskole januar 2014 1. Music Mind Games i 0. klasse 2. Stryg, strenge og Blæs i 2. klasse 3. Kor- og sangskole i 3. klasse 4. Blæserklasse

Læs mere

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus

DET MUSISKE HUS DET MUSISKE HUS. Vælg et hold der passer dig... 2 Det Musiske Hus Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne give vores elever muligheden for at musikken kan komme til at spille endnu mere for dem, og samtidig udnytte at vi har et

Læs mere

Invitation til. Musikskolens Musikuge

Invitation til. Musikskolens Musikuge Invitation til Musikskolens Musikuge Uge 9 2014 1 Velkommen til Musikugen Musikskolen omlægger i uge 9 al den almindelige undervisning og tilbyder i stedet andre spændende, anderledes og alternative undervisningstilbud.

Læs mere

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme

18/19. Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne. Et liv med musik... DET MUSISKE HUS. og benytte huset. efter skoletid. kan komme Et liv med musik... 18/19 FREDERIKSSUND PRIVATE REALSKOLE Kig ind i hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset Et Et liv frirum med musik... med musik Det Musiske hus Vi vil her på FPR, gerne

Læs mere

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk)

Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Fredagsbrev 16. december 2011 (www.fritime.dk) Kære alle Benyt lige juleferien til at checke for lus (også i overbygningen), de hygger sig åbenbart i en kold tid. Se endvidere tilbuddet om musikundervisning

Læs mere

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING

BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING BILLEDSKOLE, MALING OG TEGNING På billedskole eller til maling og tegning kan du være kreativ og prøve at lave kunst på forskellige måder og med forskellige materialer. Tit

Læs mere

Velkommen til Den Kreative Skole

Velkommen til Den Kreative Skole Velkommen til Den Kreative Skole Jeg vil gerne byde velkommen til Den Kreative Skoles nye sæson 2018/2019. Vi vil hermed præsentere en bred palet af tilbud til den enkelte elev med mulighed for individuel

Læs mere

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11

Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Workshop-tilbud 31/10 & 1/11 Vi glæder os til at se jer til workshops! Den 31. okt. og 1. nov. 2017 er særlige dage i musikskolen. Vi har nemlig skemafrie dage for at få plads til forskellige tværgående

Læs mere

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Luci-optog! Igen i år er 2. klasses kor et julekor. Det betyder,

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM

FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM FAVRSKOV MUSIKSKOLE SÆSONPROGRAM 2009-2010 VELKOMMEN! Favrskov Musikskole tilbyder musikundervisning for alle mellem 0 og 25 år, med bopæl i Favrskov Kommune. Vi har 27 dygtige lærere, som er parate til

Læs mere

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER

KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER GJELLERUPSKOLEN KOR GUITAR SAMMENSPIL SKOLEORKESTER KOR 2 2. kl. / Lærer: Sarah Agergaard Det bliver ikke jul i Gjellerup, før 2. klassernes korsangere har gået Lucia-optog! Igen i år er 2. klasses kor

Læs mere

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole

Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Musikundervisningen på Ringsted Lilleskole Det praktiske Sang/kor Sammenspil Rytmisk træning INDSKOLING (1., 2., 3.) Alle synger enten i grupper eller sammen. Kanonsangen anvendes. Der introduceres forskellige

Læs mere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere

Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere Målgruppe: Musiklærere og andre interesserede undervisere den 27. februar 2012 på Vinde Helsinge Fri- og efterskole i samarbejde med Vestmus University College Sjælland Center for Undervisningsmidler Stenstuegade

Læs mere

Musikundervisning i den nye skolereform.

Musikundervisning i den nye skolereform. Musikundervisning i den nye skolereform. Den nye skolereform vil give et kæmpe løft til samarbejdet mellem Musikskolen og folkeskolerne i Lemvig Kommune. Det er en enestående chance for at understøtte

Læs mere

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011

VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 VINDBLÆS FRISKOLE MUSIKSKOLEN 2010/2011 Musikskole 2010-2011 Vi byder endnu engang alle hjertelig velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og

Læs mere

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017

Profilfag Mellemtrin. valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Profilfag Mellemtrin valghæfte for 1. periode skoleåret 2016/2017 Vonsild Skole - En skole i balance og bevægelse Det er tid til at vælge profilfag:-) Profilfag er små fordybelsesområder på ca. 10 uger,

Læs mere

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud!

Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014. Idékatalog. Be happy and sing it out loud! 1 Musikskolen i folkeskolen Skolereform 2014 Idékatalog Be happy and sing it out loud! Mere sang og musik i skolen skaber grobund for fordybelse, faglighed og trivsel 2 Forord: Folkeskolen står over for

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2015 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN

Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Horsens Musikskole Undervisningstilbud 2011-2012 MUSIKSKOLEN Velkommen i Horsens Musikskole år 2011-2012 Musik er fællesskab. Jørn Steffensen, Musikskoleleder I musikskolen lærer du at spille og synge

Læs mere

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V

MUSIK. på Vesterbro Ungdomsgård. Absalonsgade 8, 1658 København V MUSIK på Vesterbro Ungdomsgård Absalonsgade 8, 1658 København V musik@vesterbro-ungdomsgaard.dk 33 55 00 87 Musik på Vesterbro Ungdomsgård Vesterbro Ungdomsgård skal være Københavns bedste musiktilbud

Læs mere

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006

BILLED- SKOLEN PROGRAM 2005 2006 BILLEDSKOLEN PROGRAM 2005 2006 Velkommen til Billedskolens 10. sæson Billedskolen tilbyder undervisning for elever fra 2.-10. klassetrin, som er bosat i Høje-Taastrup Kommune. I Reerslev, Fløng og Sengeløse

Læs mere

Fagplan for Musik. Sang. Instrumentalspil

Fagplan for Musik. Sang. Instrumentalspil Fagplan for Musik Formål Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler deres evne til at opleve og fordybe sig i sang, musik og bevægelse, og til at udtrykke sig på disse områder. Gennem

Læs mere

Anderledes Uge på Musikskolen

Anderledes Uge på Musikskolen Anderledes Uge på Musikskolen Vær med når musikskolen laver Anderledes Uge fra den 9.-17 marts. Der er ikke almindelig undervisning i denne uge. Til gengæld sker der en masse andre spændende aktiviteter

Læs mere

N. Kochs Musikskole 2012/2013

N. Kochs Musikskole 2012/2013 Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil Combo Workshops Trommer Bass Guitar Trompet Saxofon Sang Klaver Teori/hørelære Garagerock Sang, dans og rytmeleg Uden Strøm Multimusik Sammenspil

Læs mere

Mål Indhold Gode råd Materialer

Mål Indhold Gode råd Materialer På Tjørnegårdskolen Sang 0. 2, Mål Indhold Gode råd Materialer Glæden ved sang Kende et repetoire af nye, ældre danske sange og salmer Sange med flotte melodier, og tekster, der er sjove at synge. Forskellige

Læs mere

Valgfag på Feldballe Friskole

Valgfag på Feldballe Friskole Valgfag på Feldballe Friskole For elever i fritidsordningen på Feldballe Friskole bliver der nu flere valgfag at vælge imellem i løbet af året. I dette lille hæfte kan du se hvilke aktiviteter det handler

Læs mere

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17.

Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Undervisningsplan musik 5.klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014

Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Musikskolen Ringkøbing-Skjern 2013/2014 Tilmelding senest den 23. maj 2013 Velkommen til Musikskolen Ringkøbing-Skjern sæson 2013/2014 Husk Musikskolen. Sådan lyder sloganet til en kampagne i forbindelse

Læs mere

Årsplan for 3. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag: Musik. Ugeplan - dag Emne/tema/projekt Mål & Arbejdsformer

Årsplan for 3. klasse Skoleåret 2014/2015 efterår Fag: Musik. Ugeplan - dag Emne/tema/projekt Mål & Arbejdsformer Musikfagets overordnede formål: At eleverne udvikler deres evne til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik. Desuden skal undervisningen give eleverne forudsætninger for aktiv deltagelse i

Læs mere

Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne

Kig ind i DET MUSISKE HUS hvor eleverne liv med... DET MUIKE HU 16 FREDERIKUND PRIVATE REALKOLE 2016 Kig ind i DET MUIKE HU hvor eleverne efter skoletid kan komme og benytte huset liv medmed... med med DET MUIKE HU HU 16 Vi vil her på Frederikssund

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2018 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2017 Undervisningen i faget Musik bygger på Forenklede Fællesmål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres

Læs mere

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning.

FAVRSKOV MUSIKSKOLE. Det spirer frem alle vegne, nu hvor sommeren er på vej. Det betyder, at musikskolens sæson nærmer sig sin afslutning. Sæson 2014/15 Volume 4 Nyhedsbrev FAVRSKOV MUSIKSKOLE Indhold Sommerhilsen...1 Kommende arrangementer...2 Tak til tournéholdet... 2 Ny sæson 2015/16...2 Om Bazartilbud...3 Musikskolen og Folkeskolereform.3

Læs mere

Smil med Martin Emil. Sigerslevøster Private Musik- og Kreaskole Skoleåret 2017/18. Tlf.:

Smil med Martin Emil. Sigerslevøster Private Musik- og Kreaskole Skoleåret 2017/18. Tlf.: Smil med Martin Emil Sigerslevøster Private Musik- og Kreaskole Skoleåret 2017/18 Tlf.: 31 13 64 24 CVR nr: 33 29 58 98 e-mail: smilmedmartinemil2011@gmail.com 1 Smil med Martin Emils Musik- og Kreaskole

Læs mere

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17.

Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Undervisningsplan musik.4 klasse 16/17. Emne: We Are All Mad Tematisk tager vi af sæt i The Beatles album Stg. Pepper grundet i den surrealistiske musiske tilgang i musikken som komplimentere den verden

Læs mere

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her Læs om top sommer skoler SKO TILMELDING NU LEN Horsens Kunstmuseum Læs om top sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2012 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2012 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

Årsplan for klasse Musik. Lærer: Anne V. Overvejelser:

Årsplan for klasse Musik. Lærer: Anne V. Overvejelser: Årsplan for 1-2-3. klasse. 2016-2017. Musik. Lærer: Anne V. Overvejelser: I trinmålene for musik er undervisningens udvikling opdelt i 3 områder: Musikudøvelse Musikalsk skaben Musikforståelse I 1. klasse

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Visuelt Gymnasium Læs om nyt Horsens Kunstmuseum Læs om nyt BILLED fremtid starter her SKO LEN Visuelt Gymnasium din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid starter. Her kommer

Læs mere

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020

UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020 UNDERVISNINGSPLAN FOR MUSIK 2019/2020 Undervisningen i faget Musik bygger på Fælles Mål. Signalement og formål med musik Som overordnet mål i faget musik, er intentionen at eleverne skal inspireres og

Læs mere

Undervisningsplan musik 6.klasse 16/17

Undervisningsplan musik 6.klasse 16/17 Evaluering 6 kl musik Undervisningsplan musik 6.klasse 16/17 Musik We are all mad Vi skal arbejde med, musikanalyse, musik begreber, form, stemninger og dynamik. Vi arbejder ud fra the Beatles album Stg.

Læs mere

Program. Albertslund Billedskole 18/19

Program. Albertslund Billedskole 18/19 Program Albertslund Billedskole 18/19 Billedskolen i Albertslund er for børn, unge og voksne med lyst til at arbejde kreativt med kunstneriske udtryk fx tegning, maling, collage, skulptur og installation.

Læs mere

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter

EFTER SKOLETID. Fritidstilbud og -aktiviteter EFTER SKOLETID Fritidstilbud og -aktiviteter 1 Kære elever og forældre Her ser I vores brede vifte af tilbud. Vi har forsøgt at dække de forskellige dage godt ind, ligesom vi har bestræbt os på, at aktiviteterne

Læs mere

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune

SOMMER. for børn. Favrskov Kommune SOMMER for børn 2018 Favrskov Kommune Uge 27 BMX-, SCOOT- OG SKATERSKOLE Er du bidt af en gal skater og vil du gerne lære nye tricks? Så kom til 2 dage, hvor den professionelle skater Thomas Tarzan Hansen

Læs mere

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM

VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM VADGÅRD SKOLE BLÆSER IGENNEM På Vadgård Skole bliver der truttet, trompetteret og taget godt imod skolens nye tilbud om at give elever gratis undervisning i messinginstrumenter i samarbejde med Gladsaxe

Læs mere

Årsplan musik 1.a og 1.b på Interskolen 2012/2013 Periode Musikaktiviteter Materialer Evaluering

Årsplan musik 1.a og 1.b på Interskolen 2012/2013 Periode Musikaktiviteter Materialer Evaluering Årsplan musik 1.a og 1.b på Interskolen 2012/2013 Periode Musikaktiviteter Materialer Evaluering 33 Velkommen til musik. Introduktion til musiklokalet og dets instrumenter. Regler og rutiner i musiklokalet.

Læs mere

Skolekatalog

Skolekatalog Skolekatalog 2018-2019 Formål Fortsat godt samarbejde med skolerne omkring at styrke kreativiteten, den faglige og personlige udvikling, dannelsen og livsdueligheden hos børn og unge i Fredericia Kommune.

Læs mere

Læreplan Musisk Skole Kalundborg KOR

Læreplan Musisk Skole Kalundborg KOR 1 2015 Læreplan Musisk Skole Kalundborg KOR Formål.side 2 Faglige mål og fagligt indhold..side 3 - Teknik..side 4 - Kor/ det at synge sammen side 5 - Indstudering side 6 - Musikalske udtryk side 7 - Gehør/Improvisation

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU TILMELDING NU om Meget mere Animation Læs mere Horsens Kunstmuseum BILLED fremtid starter her SKO LEN Læs mere om Meget mere Animation TILMELDING NU din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2014 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Forår 2014 Selvom Billedskolen nu er 15 år, så

Læs mere

Evaluering af de praktisk musiske fag 2014/15

Evaluering af de praktisk musiske fag 2014/15 Evaluering af de praktisk musiske fag 2014/15 Evaluering af faget Håndværk 3.-5. kl. 2014-15 De fysiske forhold. Undervisningen i 3.-5. klasse dækker fagene billedkunst, håndarbejde og sløjd. Vi er de

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s SÆSONPROGRAM TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2017-2018 kulturskolen Musik Billedkunst Scenekunst Da n s TILMELDING 3. APRIL - 5. MAJ MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN OG UNGE MUSIKALSK BABYLEGESTUE Her bliver din babys musiske, sproglige

Læs mere

Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar

Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar 1 2015 Læreplan Musisk Skole Kalundborg Akustisk guitar Formål.side 2 Faglige mål og fagligt indhold - Teknik..side 3 - Indstudering side 4 - Musikalske udtryk..side 5 - Gehør/Improvisation side 6 - Hørelære/teori.side

Læs mere

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD

INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD INTET OPSTÅR AF INTET UNDTAGEN LOMMEULD Musik kræver ikke bare musikinstrumenter men også nogen, der har lært at spille på dem. Fra 1. januar 2007 er det er lovkrav, at alle kommuner har en musikskole.

Læs mere

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse

Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse med bevidsthed om egen og andres rolle i musikalsk udfoldelse Fagformål for faget musik Eleverne skal i faget musik udvikle kompetencer til at opleve musik og til at udtrykke sig i og om musik, herunder synge danske sange. Faget skal bibringe dem forudsætninger for

Læs mere

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne!

Sæson 2013/2014 Nyhedsbrev 5. Der afholdes ÅBENT HUS i Favrskov Musikskole. i Kulturhus Sløjfen i Hadsten. Alle er velkomne! Kære elever og forældre, Her får du de seneste nyheder fra musikskolen. I denne udgave kan du læse om bl.a. Summer Camp i uge 27, Åbent Hus på lørdag, tilmelding til sæson 2014/15, datoer for sommerkoncerter

Læs mere

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens

Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens Årsplan Skoleåret 2014/2015 Musik Nedenfor følger i rækkefølge undervisningsplaner for skoleåret 14/15. Skolens del og slutmål følger folkeskolens fællesmål slut 2009. 1 FAGPLAN. SIDE: AF: FAG: Musik KLASSE:

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR/SOMMER 2016 BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2016 en fritidsundervisning, hvor begreber som design, illustration og animation nu bliver en del af flere fritidshold.

Læs mere

Syddjurs Friskole Ugebrev 26

Syddjurs Friskole Ugebrev 26 Syddjurs Friskole Ugebrev 26 KALENDER: uge 26: Hele skolen er på lejrtur sammen 14/8: kl. 9.00 : Første skoledag efter sommerferien 30/9-5/10: Udenlandstur for 6. - 9. klasser 2018 Ugebrevet udkommer normalt

Læs mere

Eleven kan udfolde sig selvstændigt i sang, spil og bevægelse. Eleven kan arrangere og komponere musikalske udtryk

Eleven kan udfolde sig selvstændigt i sang, spil og bevægelse. Eleven kan arrangere og komponere musikalske udtryk Kompetencemål Kompetenceområde Efter klassetrin Efter 4. klassetrin Efter 6. klassetrin Musikudøvelse Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil og bevægelse Eleven kan deltage opmærksomt i sang, spil

Læs mere

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål

MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN. Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål MUSIK GIDEONSKOLENS UNDERVISNIGSPLAN Oversigt over undervisning og forhold til trinmål og slutmål Ministeriet skriver: Formål for faget Musik Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler

Læs mere

I musikundervisningen vil vi kommer omkring musikudøvelse, det musikalsk skabene samt musikforståelse.

I musikundervisningen vil vi kommer omkring musikudøvelse, det musikalsk skabene samt musikforståelse. Årsplan for musik med 6. Klasse 2011-2012 I musikundervisningen vil vi kommer omkring musikudøvelse, det musikalsk skabene samt musikforståelse. For at eleverne får et bredt repertoire af sange vil vi,

Læs mere

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II

i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II i den åbne skole Idekatalog januar 2014 vers. II Formål Vi på Den Kreative Skole ser frem til at være med til at styrke kreativiteten ude på folkeskolerne i Fredericia: dér, hvor børnene er. Vi glæder

Læs mere

Slutmålet efter 6. klasse er, at eleverne kan: Musikudøvelse

Slutmålet efter 6. klasse er, at eleverne kan: Musikudøvelse MUSIK Forord Formålet med undervisningen i musik er at opelske børnenes naturlige evne og glæde ved at udfolde sig med sang, musik og bevægelse. Undervisningen skal bibringe børnene en livslang glæde ved

Læs mere

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO!

LAD MUSIKKEN SPIRE OG GRO! Velkommen i Favrskov Musikskole FAVRSKOV MUSIKSKOLE vil gerne hjælpe dig med at vokse i musikken. Der er mange forskellige ting som kan hjælpe dig til, at du kan gro i musikskolen. Denne folder er en hjælp

Læs mere

Idékatalog. Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen

Idékatalog. Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Idékatalog Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Hillerøds folkeskoler og musikskolen har igennem mange år haft et særdeles godt og tæt samarbejde, som nu udvides gennem læringsreformen. Dette katalog

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D

din kreative fremtid starter her SKO LEN TILMELDING NU Nyhed Horsens Kunstmuseum mode * 3D Nyhed mode * 3D BILLED fremtid starter her SKO LEN din kreative Horsens Kunstmuseum Forår 2015 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Billedskolen tilbyder i foråret 2015 en fritidsundervisning, hvor begreber som

Læs mere

Musikskole 2009-2010

Musikskole 2009-2010 Musikskole 2009-2010 Velkommen til endnu et år på Vindblæs musikskole. Vi ser frem til at møde eleverne i både sammenspil- og solofagstimerne og håber på mange hyggelige og musikalske timer i løbet af

Læs mere

Hannæsskolens valgfag overbygningen

Hannæsskolens valgfag overbygningen Hannæsskolens valgfag overbygningen 2012 2013 Valg-INFO Som elev i overbygningen har du en del valgmuligheder. Skolen udbyder både tilbudsfag, valgfag og lektiecafé. Tilbudsfag er sprogfag, som du kan

Læs mere

Nyvej 7, 5762 Vester Skerninge - Tlf. 62241600 - www.vskfri.dk - skoleleder@vskfri.dk. Fagplan for Musik

Nyvej 7, 5762 Vester Skerninge - Tlf. 62241600 - www.vskfri.dk - skoleleder@vskfri.dk. Fagplan for Musik Fagplan for Musik Formål Formålet med undervisningen i musik er, at eleverne udvikler deres evne til at opleve og fordybe sig i sang, musik og bevægelse, og til at udtrykke sig på disse områder. Gennem

Læs mere

UVMs Læseplan for faget Musik

UVMs Læseplan for faget Musik UVMs Læseplan for faget Musik Læseplanen er struktureret ud fra de tre centrale kundskabs- og færdighedsområder. Den indeholder en angivelse af undervisningens progression i den obligatoriske musikundervisnings

Læs mere

Musik Fælles Mål 2019

Musik Fælles Mål 2019 Musik Fælles Mål 2019 Indhold 1 Fagets formål 3 2 Fælles Mål 4 Kompetencemål 4 Fælles Mål efter klassetrin Efter 2. klassetrin 5 Efter 4. klassetrin 6 Efter 6. klassetrin 7 Fælles Mål efter kompetenceområde

Læs mere

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017

BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLEDSKOLEN HORSENS FORÅR 2017 BILLED SKOLEN Velkommen! Her i folderen kan du læse holdbeskrivelser, finde ud af hvilke hold du vil gå på og tilmelde dig. Billedskolen er for dig, der brænder for at arbejde

Læs mere

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole.

kulturskolen Musik Billedkunst drama Da n s SÆSONPROGRAM Kulturfag for alle TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 mariagerfjordkulturskole. SÆSONPROGRAM 2018-2019 kulturskolen Kulturfag for alle Musik Billedkunst drama Da n s TILMELDING 16. APRIL - 9. MAJ 2018 MARIAGERFJORD KULTURSKOLE MUSIK BØRN, UNGE OG VOKSNE Det skal være sjovt at gå til

Læs mere

LÆREPLAN Musisk Skole Kalundborg

LÆREPLAN Musisk Skole Kalundborg LÆREPLAN Musisk Skole Kalundborg Forskolen (0-9 år) Formål. side 2 Grundsyn. side 3 Mål for undervisningen i forskolen. side 3 Faglige mål og fagligt indhold - At styrke barnets umiddelbare musikglæde.

Læs mere

Årsplan Musik i 2. klasse 2010/2011

Årsplan Musik i 2. klasse 2010/2011 www.aalborg-friskole.dk Sohngårdsholmsvej 47, 9000 Aalborg, Tlf.98 14 70 33, E-mail: kontor@aalborgfriskole.dk Årsplan Musik i 2. klasse 2010/2011 De to musiktimer om ugen, har jeg valgt at dele op i moduler,

Læs mere

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum

din kreative fremtid starter her SKO TILMELDING NU LEN Læs om skoler Horsens Kunstmuseum Læs om top Sommer skoler BILLED fremtid starter her SKO din kreative LEN Horsens Kunstmuseum Sommer og efterår 2013 TILMELDING NU BILLED SKOLEN Sommer og efterår 2013 Det er her en kreativ fritid og fremtid

Læs mere

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte 2012-2013. Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2012-2013 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig Brorsonskolen p-fag 2012/2013 Kære elever og forældre. Brorsonskolen tilbyder alle elever i 6. og

Læs mere

Læseplan for MUSIK 0. til 7. klasse

Læseplan for MUSIK 0. til 7. klasse Læseplan for MUSIK 0. til 7. klasse Musikken er en del af vores kultur og indtager en betydelig plads i børns og unges hverdag. Det er derfor naturligt, at musikundervisningen beskæftiger sig med såvel

Læs mere

For at fastholde fokus på visionen, har alle kulturforløb tre gennemgående læringsmål, som alle kulturforløb skal opfylde.

For at fastholde fokus på visionen, har alle kulturforløb tre gennemgående læringsmål, som alle kulturforløb skal opfylde. Skoleåret 19/ 20 Kreativitet Dette materiale introducerer til musikforløbet Trut og Trommer, som er et af de kunst- og kulturforløb, der gennemføres i Lejre Kommunes børnekulturelle indsats- Dronten. Den

Læs mere

Musikundervisning efter skolen på skolen

Musikundervisning efter skolen på skolen Musikundervisning efter skolen på skolen Sankt Petri Musikskole har gjort det til sin opgave, at finde, vække og fremme musikalske interesser og talenter hos den enkelte elev. Elevernes motivation skal

Læs mere

Ullits Gymnastikforening

Ullits Gymnastikforening Ullits Gymnastikforening byder velkommen til en ny sæson Aktiviteter i Ullits Minihal Vi begynder i uge 37 d. 12. september 2016/2017 Hold Far/mor/barn gymnastik Tid: Mandag kl. 16.30-17.25 Alder: ca.

Læs mere

Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen

Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Idékatalog Samarbejde mellem Musikskolen og Folkeskolen Slagelse Musikskole og folkeskolerne har igennem mange år haft et godt samarbejde, som nu udvides gennem folkeskolereformen. Dette katalog kan bruges

Læs mere

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig

P-FAG. Valghæfte Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud Brorsonskolen har til dig P-FAG Valghæfte 2013-2014 Brug dette hæfte til at informere dig om de tilbud har til dig p-fag 2013/2014 Kære elever og forældre. tilbyder alle elever i 6. og 7. klasse at deltage i en P- fagsordning med

Læs mere

Én for Alle Alle for Én

Én for Alle Alle for Én Én for Alle Alle for Én 1 Palle spiller guitar Mathias spiller tromme og vibrafon 2 Sille spiller ukulele og guitar Her kan du se de instrumenter de 3 Musikterer spiller på: Vibrafon Ukulele Trommer Guitar

Læs mere

Årsplan MIM 2011/2012, 2. og 3. klasse

Årsplan MIM 2011/2012, 2. og 3. klasse Årsplan MIM 2011/2012, 2. og 3. klasse Bemanding i MIM-timerne: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag UJ/ySK/ISA UJ/ySK/ISA UJ/ySK/ISA UJ/ySK/ISA - Mål for undervisningen: Mange af eleverne har behov for,

Læs mere

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013

VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 VALGFAG OG TILBUDSFAG 8/9. KLASSE 2012-2013 I 8/9. klasse kan du vælge mellem disse valgfag: SLØJD BILLEDKUNST TEATERKONCERT HJEMKUNDSKAB TEKSTILDESIGN SPANSK KOR RYTMISK MUSIK Der skal være mindst 16

Læs mere

Slutmål og undervisningsplan for faget musik

Slutmål og undervisningsplan for faget musik Musikundervisningens formål: Musik er en del af vores kultur og indtager en betydelig plads i børns og unges hverdag. Det er derfor naturligt, at musikundervisningen beskæftiger sig med samtidens musik,

Læs mere

Musik på. Helsinge Realskole --- Beskrivelse og målsætning - juni 2013

Musik på. Helsinge Realskole --- Beskrivelse og målsætning - juni 2013 Musik på Helsinge Realskole --- Beskrivelse og målsætning - juni 2013 1 Musik på Helsinge Realskole Vi vægter den daglige morgensang højt på vores skole. Her bliver to af vores kerneværdier tradition og

Læs mere

Interessefag - foråret 2019

Interessefag - foråret 2019 Interessefag 1 Interessefag - foråret 2019 Drama 3 Naturkunst 4 Naturama - dinosaurerne kommer 5 Stomp 6 Kortspil, andre spil sjov og hygge 7 Mountainbike 8 Den Store Bagedyst 9 Fodbold og basketball 10

Læs mere

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden

Det Klingende Museum. på besøg i musikkens verden Det Klingende Museum på besøg i musikkens verden gok gok kling klang Babuuuuu athjuuuu bum suse rumle pip pip dyt! mijauuuuu hurraaaa! ding dong Lydene i og omkring os plim plim klap klap risle bøvs! knirke

Læs mere