Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde"

Transkript

1 Møde den: 9. oktober 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding Gulbech, Pernille Leth Stentov, Christina Troelsen, Erling Kjeldsen Hyldig, Kjeld M. Søndergaard, Peter René Kithler, Helle Karvonen, John Rothborg Mortensen, Leif Østergård Mikkelsen, Steen Dan Christiansen, Kim Kusk Mortensen, Dorthe M. Andersen, Hanne Vester Rasmussen og Niels Damgaard Hansen. Afbud: Lotte Thiessen, Camilla Mikkelsen DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden blev godkendt. Medarbejderne havde en præcisering til referatet fra den 13. september 2017, de ønsker, at det fremgår, at det fremgår, at de op til stillinger, der skal nedlægges, skal tages ud af ca. 200 stillinger, som er Administrationscenter ST undtagen ST Bygninger. ST Bygninger er undtaget denne gang, da der løbende har været foretaget besparelser på området. Desuden havde medarbejderne et spørgsmål til afværgeforanstaltningerne omkring naturlig afgang og orienteringen på tværs af enhederne på AU. Niels sagde, at alle vakante stillinger er blevet nøje overvejet. Det er en balance i forhold til de opgaver, der skal løses og hensynet til medarbejdernes arbejdsforhold og arbejdsmiljø. Niels sagde desuden, at omplacering tænkes ind i processen hele tiden både internt i administrationscenteret og i forhold til øvrige enheder på AU. Ledelsen i administrationscentret har informeret LEA og HR-kredsen om besparelsesprocessen i administrationscentret. Men omplaceringen kan først blive mere konkret, når vi kender navnen på dem, der ønsker omplacering. Når der er vakante stillinger vurderer ledelsen løbende mulighederne for omplacering på AU. Med de to bemærkninger blev referatet fra den 13. september 2017 godkendt. Referatet fra det ekstra mødet i LSU den 27. september 2017 er under udarbejdelse og udsendes sammen med dagsordenen til næste møde i LSU den 31. oktober Meddelelser Niels orienterede fra mødet ASU. Niels fortalte, at ASU havde drøftet, hvor drøftelsen af for eksempel besparelser og stillingsnedlæggelser skal behandles. ASU er enig i at detaljerne skal foregå lokalt, men der har været uenighed om processen. Keld fortalte, at ASU derfor ønsker et temamøde omkring procedure fremover i forhold til orientering om for eksempel afskedigelser, så det sikres at alle relevante parter bliver orienteret på rette tidspunkt.

2 LSU var enige om, at sådanne drøftelser skal behandles i LSU. Derefter er der en forpligtigelse til at orientere ASU. Status vedr. procesforbedringer Der er ikke noget nyt siden sidste møde i LSU Status på byggesager Der er ikke noget nyt siden sidste møde i LSU 3. Status på besparelser herunder frivillige fratrædelser v. Niels Niels orientrede om status på besparelser og afværgeforanstaltninger. Niels fortalte, at økonomichefen har opsagt sin stilling. Karin Sutherland, der er souschef i økonomi er konstitueret som økonomichef. Niels fortalte desuden at status på afværgeforanstaltningerne er, at der er indgået/er ved at blive indgået 4 aftaler om frivillige fratrædelser og én senioraftale. Niels fortalte, at der er indgået individuelle aftaler med dem alle. Aftalerne er også indgået med henblik på at kunne fastholde nogle kompetencer indtil et bestemt tidspunkt. Foruden økonomichefen har der været yderligere 2 opsigelser. Niels fortalte, at det samlet betyder, at vi er kommet længere end han havde turde håbet på, og Niels håber stadig på, at vi kommer under 10 afskedigelser. Niels sagde desuden, at det kan blive nødvendigt at besætte nogle af de vakante stillinger, men lederteamet vil gøre alt for at finde løsninger, så antallet af afskedigelser begrænses mest muligt. Medarbejderne spurgte til TR ernes inddragelse i forbindelse med forhandlingen af de frivillige fratrædelser. Niels svarede, at han har en forventning om at medarbejderne inddrager TR. Ledelsen har ved alle henvendelser om fratrædelsesaftaler rådet medarbejderne til at kontakte deres TR. Vi har endvidere rådgivet medarbejderne til at drøfte det med andre rådgivere, herunder bank, a-kasse og pensionsselskab. 4. Fremlæggelse af procesplan for den 2. november. Niels indledte punktet med kort at redegøre for baggrunden for den procesplan som ledelsen har foreslået. Niels fortalte, at procesplanen i store træk er blevet til efter et meget stort ønske fra medarbejderne på baggrund af dårlige erfaringer med tidligere processer. Der har blandt andet fra medarbejdernes side været et meget stort ønske om at kunne sidde hjemme den 2. november, og først møde på arbejde efter, at Niels har meddelt, at nu har de berørte medarbejdere fået besked om, at de desværre er påtænkt afskediget. Det forventes at alle medarbejdere møder ind senest kl 10, med mindre de har lavet andre aftaler med deres leder.

3 Niels sagde, at ledelsen gerne vil imødekomme det ønske, og da partshøringsbrevet kan sendes på e-boks er det juridisk dækkende. Niels sagde dog, at det forudsætter, at medarbejderne læser deres mail og tager telefonen, når funktionschefen ringer. Niels sagde desuden, at han gerne vil opfordre alle medarbejdere til at overveje at være på arbejde, da det er nemmere for ledelse, TR og kollegaer at støtte de berørte kollegaer, når de er til stede på kontoret. Medarbejderne spurgte til, hvordan de relevante TR ere bliver orienteret, så de kan stå til rådighed med støtte og eventuelt deltage i partshøringssamtalen som bisidder. Niels lovede, at alle relevante TR ere vil blive orienteret om geografier for de berørte medarbejdere. Dette forventes at ville ske i slutningen af uge 43. Men Niels opfordrede til, at TR erne så vidt muligt forsøger at holde deres kalender fri den 2. og 3. november. Niels fortalte desuden, at funktionscheferne i uge 43 vil afholde orienteringsmøder i de enkelte afdelinger. Her vil HR deltage og fortælle om formalia i en partshøring. Desuden skal man i de enkelte afdelinger drøfter, hvordan man støtter hinanden både på dagen og de efterfølgende periode. LSU havde desuden til ønske om at alle bilag til partshøringen vedlægges som links. Det lovede HR at arbejde på. LSU drøftede om TR må få navene på de medarbejdere, der påtænkes afskediget eller om de kun må få oplyst geografierne. Personalejura har efterfølgende oplyst, at moderniseringsstyrelsen anbefaler, at man ikke udleverer navnene, og universitetsledelsen har besluttet at AU følger moderniseringsstyrelsens anbefaling. 5. Fremlæggelse af overordnede udvælgelseskriterier for afskedigelser i Administrationscenter ST. Se bilag. LSU fik forelagt de overordnede udvælgelseskriterier som ledelsen har udarbejdet. Medarbejderne spurgte om det er muligt for de afskedigede medarbejder at få en uddybet begrundelse for at det er dem, der er blevet afskediget. Niels svarede, at der vil blive foretaget en sammenlignede vurdering af medarbejderne i forhold til de fremlagte kriterier, men da begrundelsen for afskedigelserne er, at administrationscentret skal spare, så vil der ikke blive givet yderligere begrundelser. Der var enighed om, at både ledelsen, medarbejderne og kollegaerne skal hjælpe de afskedigede medarbejdere med at komme videre på den bedst mulige måde, og det gør vi bedst ved at se fremad. Det kan man for eksempel gøre ved at drøfte muligheder fremadrettet i forhold til kompetenceudvikling. Men det er selvfølge først, når de berørte medarbejdere er klar til det. Niels orientrede desuden om, at dialogmøderne fortsætter.

4 6. Lønforhandling Se bilag. LSU drøftede det udarbejdede statistiske materiale for lønforhandlingen både for hele Science and Technology og for Administrationscenter ST. Dorthe fortalte, at FSU på deres møde havde bedt om, at der fremover også er en opdeling, der viser fordelingen på mænd og kvinder. Niels foreslog, at LSU skal have en temadrøftelse af lønforhandlingsprocessen og muligheder for effektiviseringer. Han vil i den forbindelse forslå, at vi inviterer de to grupper, der arbejder med lønforhandlinger som optimeringsprojekter til at komme med et oplæg til LSU. Det var der opbakning til. 7. Drøftelse af processen vedr. fælles arbejdskultur i Administrationscenter ST. Se bilag. På vegne af arbejdsgruppen gennemgik Christina kort notatet og spurgte, hvordan den videre proces skal være. LSU roste arbejdsgruppen for til et godt stykke arbejde. Hanne roste desuden alle de gode høringssvar. De har været med til at gøre notatet mere skarpt og tydeliggjort den arbejdskultur, som der ønskes i administrationscentret. Niels sagde, at arbejdskulturen er god at bruge i forbindelse med præsentation af nye medarbejdere. Beskrivelsen af arbejdskulturen på Administrationscenter ST fortæller, hvad der er vigtigt for administrationscentret som arbejdsplads. LSU drøftede, hvordan man får arbejdskulturen til at leve og blive en naturlig del af hverdagen. Der var enighed om, at det er en god ide at drøfte det i afdelingerne. Desuden vil det være en god ide at gøre det til en del af velkomstpakken de nye medarbejdere i administrationscentret får udleveret. Kim fortalte i forbindelse med arbejdskultur, at uddannelse i øjeblikket afprøver et koncept med stilletid på et par timer i løbet af en arbejdsdag. Det handler om at fjerne nogle af de forstyrrelser som konstant påvirker os. Det betyder konkret, at uddannelse har aftalt, at nogle timer hver eftermiddag, skal man undgå at forstyrre sine kollegaer. Kim fortalte, at medarbejderne i uddannelse har taget godt i mod initiativet og indtil videre er det kun en forsøgsordning. Kim lovede at holde LSU orienteret om udfaldet af forsøgsordningen. Uddannelse er blevet inspireret af en artikel om emnet. Artiklen vedhæftes referatet til inspiration. Niels roste initiativet og sagde, at han bakker op om tiltag, der for forbedre arbejdsmiljøet og effektivisere hverdagen i administrationscentret.

5 8. Evt. Niels spurgte om der er behov for et ekstra møde i LSU lige før eller efter den 2. november. Det blev aftalt, at Niels finder et muligt mødetidspunkt meget tæt på den 2. november Der blev desuden talt om muligheden for et møde umiddelbart efter den 28. november. Næste møde: Ekstra LSU møde den 31. oktober kl Ordinære møde 13. december kl Kommende punkter på dagsorden Evaluering af rammer for kompetenceudvikling i Administrationscenter ST Orientering om flekstidsaftale

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Møde den: 13. september 2017 kl Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Møde den: 13. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen, Bjørn Vinding

Læs mere

DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden og referat Det blev aftalt, at referatet for den 13. september 2017 godkendes på næste møde.

DAGSORDEN: 1. Godkendelse af dagsorden og referat Det blev aftalt, at referatet for den 13. september 2017 godkendes på næste møde. Møde den: 27. september 2017 kl. 09.00-11.00 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Bjørn Vinding Gulbech,

Læs mere

Afbud: Dorthe M. Andersen, Bjørn Vinding Gulbech, Helle Karvonen, Kim Kusk Mortensen, Anne Olsen, Camilla Mikkelsen.

Afbud: Dorthe M. Andersen, Bjørn Vinding Gulbech, Helle Karvonen, Kim Kusk Mortensen, Anne Olsen, Camilla Mikkelsen. Møde den: 16. maj 2016 kl. 10-12 Lokale 1521,220 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Referat LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Christina Troelsen, Erling Kjeldsen

Læs mere

REFERAT. Fællesmøde LSU/LAMU den 18. september 2018 kl Lokale Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde

REFERAT. Fællesmøde LSU/LAMU den 18. september 2018 kl Lokale Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde Fællesmøde LSU/LAMU den 18. september 2018 kl. 9.45-11.15. Lokale 1525-626 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C, Videolink til Aarslev og Roskilde REFERAT LSU for Administrationscenter ST Deltagere: Anne Olsen,

Læs mere

Fællesmøde den 9. oktober 2017

Fællesmøde den 9. oktober 2017 Fællesmøde den 9. oktober 2017 Administrationscenter ST DAGSORDEN 1) Status på besparelser herunder afværgeforanstaltninger 2) Procesplan for udleverings af partshøringsbreve (påtænkte afskedigelser) 3)

Læs mere

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Deltagere: LSU, AU Kommunikation. Fra HR deltager: HR-partner Helle K. Dahl, referent. Dagsorden AARHUS UNIVERSITET Møde den: 13. januar 2014 kl. 12.00-13.00 Sted: Mødelokale 1443-413 (videolink) Ekstraordinært LSU-møde i AU Kommunikation (2014-1) Dagsorden Deltagere: LSU, AU Kommunikation Fra HR deltager: HR-partner

Læs mere

Konsekvenser af budget

Konsekvenser af budget Konsekvenser af budget 2018 2021 Administrationscenter ST DAGSORDEN 1) Indledning - v. adm.chef Niels Damgaard Hansen 2) Budget 2018-2021 og konsekvenserne heraf - v. adm.chef Niels Damgaard Hansen 3)

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med en bemærkning om, at der fremover skal der være et fast punkt under meddelelser med en orientering fra ASU og FSU.

Dagsordenen blev godkendt med en bemærkning om, at der fremover skal der være et fast punkt under meddelelser med en orientering fra ASU og FSU. Møde den: 18. februar 2015 Ny Munkegade 118, 8000 Aarhus C Interim SU på Administrationscenter ST Referat Til stede: A-siden: Niels Damgaard Hansen (Adm.chef), Marianne Aarø-Hansen (Talent), Steen Dan

Læs mere

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt

4. Drøftelse og tilrettelæggelsen af processen for meddelelse om påtænkt Møde den: Mandag den 10. februar 2014 kl. 12.00 Sted: 1443/413 Ekstraordinært LSU Kommunikation REFERAT Til stede: Lykke Ankersen, Knud Holt Nielsen, Jetthe L. Revsgaard, Peder Holm-Pedersen, Henriette

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 26. juni 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen Referent: Pia

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 04.02.2014 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensen (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA), Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Esben

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde onsdag den 8. januar 2014, kl 13.00 14.45 Bygning 1431, lokale 013/015, Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde REFERAT Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 10. oktober 2017 kl. 13.00-14.00 Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C., bygning 1611-121B. Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Dagsorden Deltagere: Steen

Læs mere

US AARH FÆLLES ARBEJDSKULTUR I ADMINISTRATIONSCENTER ST AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY

US AARH FÆLLES ARBEJDSKULTUR I ADMINISTRATIONSCENTER ST AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY US AARH AARHUS UNIVERSITET SCIENCE AND TECHNOLOGY Dette dokument er udarbejdet af en arbejdsgruppe under Administrationscenter ST s LSU. Dokumentet, der har været i høring i forskellige fora, er i den

Læs mere

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik

6. Orientering om, hvordan omplaceringsmuligheder undersøges, jf. AU's personalepolitik Møde den: 4. februar 2014 AU Herning Ekstraordinært LSU-møde REFERAT Til stede: Michael Goodsite, Mikkel Nørgaard, Jan Laursen, Poul Erik Borg, Klaus Kolle, Mariann Hansen, Inger Kristensen, Ebbe Rasmussen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: Ekstraordinært LSU Møde den: 14.01.2013 1510-410 Ekstraordinært LSU REFERAT Til stede: Frank Jensens (FRJ), Ib Johannsen (IBJ), Jeanette Dandanell (JDA) Niels Pind (PIND), Jens W. Clausen (JWC), Bente Olsen (BEO), Charlotte

Læs mere

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget.

Medarbejderrepræsentanterne foreslog, at referater af nærværende og kommende møder udarbejdes som beslutningsreferat. LSU tilsluttede sig forslaget. LSU-møde Administrationscenter Aarhus BSS Den 31. januar 2017, kl. 12.30-15.00 Lokale: 1328-120 Referat Deltagere: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Aase Bak, Eigil Jensen, Susanne Dalsgaard Krag

Læs mere

Referat ekstraordinært LSU Dagsorden

Referat ekstraordinært LSU Dagsorden Deltagere: Birgit Schiøtt (BS), Jeppe Olsen (JOl) Christina Tindhof (CT), Jens W. Clausen (JWC), Hanne Vester Rasmussen (HVR, vikar for Charlotte Illum Nielsen, HR), Tommy Kessler (TK), Jeanette Dandanell

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 10. oktober 2017 kl. 13.00-14.00 Vennelyst Boulevard 9, 8000 Aarhus C., bygning 1611-121B. Samarbejdsudvalget, Administrationscenter Health Referat Deltagere: Steen H. Jakobsen, Søren Dam, Mads

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde i lønudvalget nedsat af FSU Fredag den 25. oktober 2013 kl. 8.00 9.30 Ndr. Ringgade 1, 8000 Aarhus C, Bygn. 1431-015 Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Olav W. Bertelsen, Uffe Pilegård Larsen,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 17. august 2016 kl. 10.30 11.30 Bygning 1525 626. Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C EKSTRAORDINÆRT FSU møde Deltagere FSU: Dekan Niels Christian Nielsen, Søren Bom Nielsen, Erik Baatrup, Olav W.

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ekstraordinært møde den 19. april LSU i AU HR

Referat AARHUS UNIVERSITET. Ekstraordinært møde den 19. april LSU i AU HR Ekstraordinært møde den 19. april 2017 Referat LSU i AU HR Til stede: Lederrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Lindberg Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Lene Fransen, Lizzi

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 05. februar 2014, kl. 15.45 17.15 Mødelokale: Bygning 1431, lokale 021/023 Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard, Peter

Læs mere

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år.

Det blev aftalt at gøre som foreslået af medarbejdersiden, men at anvendelse af suppleanter vil blive evalueret om et år. Møde den: 8. maj 2015 kl. 10.30-12.30 Mødelokale 1431-021/023 (videolink 1431021) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Anders Nyegaard

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU

1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen. Godkendt af LSU Møde den: 12.06.2017 1513-314 LSU FORELØBIGT Referat Til stede: BS, JWC, JDA, TOK, JO, CT, JO Afbud: Ingen 1. Godkendelse af dagsorden Tilføjelse af punkt Godkendelse af dagsorden tilføjet dagsordenen.

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Møde den: 15. december 2015 kl. 12:30 15:00 Referat Ny Munkegade 120 Lokale 1525-626 (mulighed for videolink) ST FAMU møde Ledelsesrepræsentanter: Niels Christian Nielsen (dekan), Jørgen B. Jespersen (daglig

Læs mere

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden

REFERAT. Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl Aarhus: , Emdrup: A112. Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Møde tirsdag d. 14. januar 2014 kl. 11.30-13.00 Aarhus: 1443-313, Emdrup: A112 REFERAT Ekstraordinært LSU-møde nr. 8 - AU Viden Deltagere: Lars Moseholm (fmd.), Lisbeth Ramsgaard Carlsen (næstfmd.), Jette

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Ekstraordinært møde den 7. januar 2014 Administrationens samarbejdsudvalg HR-huset, Jens Baggesensvej, Aarhus Videolink til Emdrup REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Louise Gade, Christina Breddam, Maria

Læs mere

Afskedigelsesprocessen

Afskedigelsesprocessen UNIVERSITY COLLEGE LILLEBÆLT Afskedigelsesprocessen Hvad kan jeg forvente af UCL, og hvad er mine rettigheder og pligter? Ved besparelser, organisationsændringer og opgavebortfald HR og Kommunikation,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 14. maj 2013, kl. 10.30 12.00 Bygning 1431 021. Nordre Ringgade 1, 8000 Aarhus C Ekstraordinært FSU-møde Deltager: Brian Bech Nielsen, Stig Ravn, Olav W. Bertelsen, Leif Flensborg, Jens Barfod,

Læs mere

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser

VILKÅR RETNINGSLINJER OG. Større organisationsændringer og reduktion af stillinger. omplacering rettigheder i opsigelsesperioden. lederforpligtelser Region Syddanmark Større organisationsændringer og reduktion af stillinger RETNINGSLINJER OG omplacering rettigheder i opsigelsesperioden regionsyddanmark.dk medarbejders rettigheder og pligter inddragelse

Læs mere

Fraværende: Marianne B. Johansen, Hanne Christensen og Emil Hornung Nissen Referent: Bente Pedersen

Fraværende: Marianne B. Johansen, Hanne Christensen og Emil Hornung Nissen Referent: Bente Pedersen Møde den: 24. marts 2015 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Samarbejdsudvalgsmøde, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen Harrit Jakobsen, Søren Dam, Mads Rasmussen, Maja Skrydstrup,

Læs mere

HR OG KOMMUNIKATION. Guide til ledere i håndtering af afskedigelser

HR OG KOMMUNIKATION. Guide til ledere i håndtering af afskedigelser HR OG KOMMUNIKATION Guide til ledere i håndtering af afskedigelser HR og Kommunikation 2016 Indhold 1. Indledning... 3 2. Afskedigelsesprocessen... 3 2.1 Fasen, hvor der træffes beslutning om, at der skal

Læs mere

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune. Maj 2010

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune. Maj 2010 Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune Maj 2010 Drøftet i Hovedudvalget 4. maj 2010 Dokumentnr.: 727-2010-58814 side 1 Baggrund. Med baggrund i byrådets forventede

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde. 1. Godkendelse af dagsorden Møde den: 8. april 2014 Institut for Odontologi LSU-møde REFERAT Ellen Frandsen, Mariann Andersen, Trine Agerbæk, Helle Tolboe (fra ca. 14.00), Dirk Leonhard, Mariann Bøje, Javier Garcia, Jens Heidmann,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt Møde den: 18. december 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich

Læs mere

Møde den: 23. marts 2017 kl LSU AU HR

Møde den: 23. marts 2017 kl LSU AU HR Møde den: 23. marts 2017 kl. 09.30 11.30 REFERAT LSU AU HR Til stede: Lederrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Dorotea Smesnjak (suppleant),

Læs mere

Afbud: Niels Damgaard Hansen, Knud Holt Nielsen, Søren Dam og Marie Louise Bro Pold

Afbud: Niels Damgaard Hansen, Knud Holt Nielsen, Søren Dam og Marie Louise Bro Pold Administrationens samarbejdsudvalg (ASU) Møde den: 22. juni 2017 Referat Til stede: Arnold Boon, Anne Lindholm Behnk, Kristian Thorn, Nikolaj Harbjerg, Helle Colding Seiersen, Claus Palle, Uffe Engberg,

Læs mere

Louise Gade orienterede om, at partshøringsperioden for de medarbejdere, som er varslet opsagt, løber til medio marts.

Louise Gade orienterede om, at partshøringsperioden for de medarbejdere, som er varslet opsagt, løber til medio marts. Ekstraordinært møde den 3. marts 2014 Administrationens samarbejdsudvalg Bygning 5531, Katrinebjergvej 107, Aarhus REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Niels Damgaard Hansen, Louise Gade, Christina Breddam,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 2. december 2016, kl. 13 15. Mødelokale: Bygning 1611, lokale 121B Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Ole Steen Nielsen, Steen Harrit Jakobsen, Thomas G.

Læs mere

Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018

Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018 Omplaceringer og afskedigelse i Region Sjælland 2018 Værd at vide om min ansættelsessituation i forbindelse med omplacering og afskedigelser i Region Sjælland Dato: 29. oktober 2018 *Nedenstående fire

Læs mere

NBI Budget 2009 og planer for reduktion af den faste stab ved NBI. Medarbejdermøde 17. december 2009

NBI Budget 2009 og planer for reduktion af den faste stab ved NBI. Medarbejdermøde 17. december 2009 NBI Budget 2009 og planer for reduktion af den faste stab ved NBI Medarbejdermøde 17. december 2009 Niels Bohr Institutets budget for 2009 Budget NBI Mio. kr. i 2009 PL-niveau Budget 2009 1 Indtægter 95,5

Læs mere

Til stede: A-siden: Niels Damgaard Hansen, Marianne Aarø-Hansen, Steen Dan Christiansen,

Til stede: A-siden: Niels Damgaard Hansen, Marianne Aarø-Hansen, Steen Dan Christiansen, Møde den: 9. december 2014 Bygning 1521, lokale 220 Møde i Interim SU på Administrationscenter ST Referat Til stede: A-siden: Niels Damgaard Hansen, Marianne Aarø-Hansen, Steen Dan Christiansen, Dorthe

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 1 vedlagt og findes på hjemmesiden) Referatet blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 1 vedlagt og findes på hjemmesiden) Referatet blev godkendt uden bemærkninger. Møde den: 1. juni 2015, kl. 12-13.30 Mødelokale: Bygning 1328/lokale 120 (dekanens mødelokale) Aarhus BSS administrations center LSU-møde Deltagere Ledelsessiden: Nikolaj Harbjerg (NIH), Anni Bækgaard

Læs mere

NÆRVÆR FRAVÆR. Hvidovre Kommune, Center for Personale og Løn Revideret , Acadre 17/26915, 17/172815

NÆRVÆR FRAVÆR. Hvidovre Kommune, Center for Personale og Løn Revideret , Acadre 17/26915, 17/172815 NÆRVÆR FRAVÆR Hvidovre Kommune, Center for Personale og Løn Revideret 31-07-2017, Acadre 17/26915, 17/172815 Indhold Hvordan håndterer du dine medarbejderes sygefravær?... 3 Hvad skal du, og hvad kan du?...

Læs mere

Denne drejebog er udarbejdet i april 2015 og erstatter en tidligere udarbejdet drejebog til ledere.

Denne drejebog er udarbejdet i april 2015 og erstatter en tidligere udarbejdet drejebog til ledere. Koncern HR, Stab April 2015 Generel drejebog Denne drejebog er udarbejdet i april 2015 og erstatter en tidligere udarbejdet drejebog til ledere. Drejebogen er tilrettet i lyset af de besparelser og omlægninger,

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 7. december 2015 kl. 13.00 15.00 REFERAT LSU AU HR Til stede: Ledelsen: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre Medarbejderrepræsentanter: Lene Fransen, Hanne Kaiser, Lizzi Edlich, Astrid V. H. Svendsen

Læs mere

REFERAT. Bemærkninger:

REFERAT. Bemærkninger: REFERAT Område MED - Specialrådgivningen Mødedato: Tirsdag den 3. september 2013 Mødested: Mødelokalet 1. sal, Nørregade 41, Haderslev Starttidspunkt: Kl. 13:00 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Karl Kristian

Læs mere

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale

1. Tema 1, MUS konceptet Helle orienterede om det nye MUS koncept, der i øjeblikket er til høring i de lokale Møde den: 6. februar 2013 kl. 09.00-12.00 Mødelokale 130 LSU Økonomi og Planlægning - Temadag Referat Deltagere: Gitte Bak Ditlefsen, Lene Bødskov, Malene Loft Sørensen, Henriette Jaquet, Lene Stensig,

Læs mere

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger.

2. Godkendelse af referat (bilag 2) Referatet fra mødet den 1. juni 2015 blev godkendt uden bemærkninger. Aarhus BSS administrationscenter LSU-møde den: 11. september 2015, kl. 10.30-12.00 Mødelokale: Bygning 1443/144 Referat Deltagere Ledelsesrepræsentanter: Nikolaj Harbjerg, Anni Bækgaard Langberg, Eigil

Læs mere

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen

REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110. Deltagere: Conni Simonsen. Erland U. Jessen Jesper Jensen REFERAT ASE LSU - møde 11 mandag den 16. februar 2015 kl. 09.15, mødelokale Edison 110 Deltagere: Conni Simonsen Asger Schou Erland U. Jessen Jesper Jensen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo Christina

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018

IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 IKS LSU Ordinært møde d. 17. januar 2018 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 17. januar 2018 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved

Læs mere

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune

Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune Retningslinjer for personalereduktioner i forbindelse med besparelser i Odder Kommune Godkendt i Hovedudvalget den 22. april 2014 side 1 Baggrund og indledning. Nærværende er udarbejdet med baggrund i

Læs mere

a. APV Lars Hansson bad de tilstedeværende fortælle, hvordan APV-processen forløber i deres respektive afdelinger.

a. APV Lars Hansson bad de tilstedeværende fortælle, hvordan APV-processen forløber i deres respektive afdelinger. Regionshuset Viborg Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Referat fra Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Møde den: 11. juni 2015 kl. 12.00-14.00 Mødelokale 1431-013/015 (videolink 1431015) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Anna Mette Morthorst, Anne Vedsted Hansen, Bjarke Parner,

Læs mere

Besparelser i administrationen

Besparelser i administrationen Koncern HR, Viborg, NS April Besparelser i administrationen -2019 Oplæg til drejebog for omplacering / afskedigelse af medarbejdere i administrationen i regionshusene Drejebogen vil blive behandlet på

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 26. juni 2015 kl. 10.00-12.00 Tandlægeskolen, Vennelyst Boulevard 9, bygning 1611, lokale 121B Samarbejdsudvalgsmøde, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen H. Jakobsen, Søren

Læs mere

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

REFERAT. Møde den: 14. juni 2018, kl Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 14. juni 2018, kl. 12.00 14.00 Sted: Bygn 1260, lok 310 Møde i samarbejdsudvalget REFERAT Medlemmer: Ole Bækgaard Nielsen + Janni Mosgaard Jensen + Annette Bachmann + Eva Therkildsen + Kristian

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

1. Kl : Godkendelse af dagsorden. 2. Kl : Økonomi og besparelsesproces a. Drøftelse af udvælgelseskriterier

1. Kl : Godkendelse af dagsorden. 2. Kl : Økonomi og besparelsesproces a. Drøftelse af udvælgelseskriterier Møde den: 15. januar 2014, kl. 13.00 15.15 Bygning 1520 732. Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C Ordinært FSU-møde Deltagere: Dekan Niels Christian Nielsen, Erik Østergaard Jensen, Stig Ravn, Uffe Pilegaard

Læs mere

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde.

I Økonomi og Bygninger blev det aftalt at drøfte temaet digital dannelse på et kommende møde. Referat UNIVERSITET Marianne Maria Larsen Dato: 30. november 2017 Side 1/3 Mødedato: 30. november 2017 Mødested: 1918-317 Mødelokale 3. etage Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Afbud: Niels

Læs mere

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N

Green Light House, Fakultetssekretariatet, Tagensvej 16 A, 2200 København N D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T REFERAT (GODKENDT) 21. JANUAR 2010 Forum Akademisk Råd Mødedato: Tirsdag d. 5. januar 2010, kl. 12.00-14.00

Læs mere

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3

Ann-Mari Simonsen, Steen Andersen, Anette Linderstrøm, Merete Kragh. 1/16 16/ Valg af mødeleder 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 12.02.2016 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland - mødelokale 1 + 2 Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Ikke tilstede: Anita Herold Gudmundsson, Rie Hestehave,

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl , i lokale 210, Østerport 2, Aalborg Møde nr. 1/2013 Social- og sundhedssektoren FOA, Aalborg afdeling Rekv. nr.: 215/300051/9501-13-24-00 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde tirsdag den 22. januar 2013, kl. 08.00-12.00, i lokale 210, Østerport

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3

Kim Walther Andreasen, Merete Kragh, Rie Hestehave, Anette Linderstrøm. 22/17 17/ Valg af dirigent til at lede mødet 3 REFERAT FOA Nordsjælland - afdelingsbestyrelsen Dato: 06.04.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland Arkivsag: 16/26183 Tilstede: Fremmødte suppleanter: Ikke tilstede: Anita Gudmundsson, Ann-Mari Simonsen,

Læs mere

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer:

DAGSORDEN. Møde den: 12. december 2014, kl Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget. Medlemmer: Møde den: 12. december 2014, kl. 11.30-13.30 Sted: Bygn 1260, lok 312 Møde i samarbejdsudvalget DAGSORDEN Medlemmer: Søren K Kjærgaard Annette Bachmann Bo Martin Bibbi Kim Iburg Janni Mosgaard Jensen Eva

Læs mere

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10.

Fakultetets SamarbejdsUdvalg. Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 10. KØBENHAVNS UNIVERSITET DET HUMANISTISKE FAKULTET Fakultetets SamarbejdsUdvalg MØDEREFERAT 11. DECEMBER 2015 Forum Ekstraordinært møde i FSU HR OG PERSONALEAFDELINGEN Møde afholdt: Torsdag den 10. december

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT

AARHUS UNIVERSITET REFERAT Ekstraordinært møde den 28. november 2013 Administrationens samarbejdsudvalg HR-huset, Jens Baggesensvej, Aarhus Videolink til Emdrup REFERAT Til stede: Jørgen Jørgensen, Søren Trangbæk, Louise Gade, Maria

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8)

Referat AARHUS UNIVERSITET. Afbud: Lene Fransen Ina Wilkens Nissen (skulle have deltaget under punkt 7 og 8) Side 1/5 Mødedato: 16. marts 2018 Mødested: Lokale 214, JBV Mødeemne: LSU Deltagere: Anne Lindholm Behnk, Gertrud Tefre (referent), Alev Gencay, Henrik Philipp Vestergaard, Lene Fransen, Lizzi Edlich,

Læs mere

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021

FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen /2021 REFERAT FOA Nordsjælland - Afdelingsbestyrelsen - Dato: 09.11.2017 kl. 8:30 Sted: FOA Nordsjælland, mødelokale I Arkivsag: 17/133445 Tilstede: Lene Lindberg, Rie Hestehave, Ann-Mari Simonsen, Ingrid L

Læs mere

Vejledning - Den gode proces i forbindelse med struktur- og organisationsændringer

Vejledning - Den gode proces i forbindelse med struktur- og organisationsændringer Vejledning - Den gode proces i forbindelse med struktur- og organisationsændringer Indledning Den gode proces i forbindelse ændringer i organisationen skal afspejle visionerne i personalepolitikken, de

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Administrationens samarbejdsudvalg (ASU) Møde den: 5. oktober 2017

Referat AARHUS UNIVERSITET. Administrationens samarbejdsudvalg (ASU) Møde den: 5. oktober 2017 Administrationens samarbejdsudvalg (ASU) Møde den: 5. oktober 2017 Referat Til stede: Arnold Boon, Anne Lindholm Behnk, Kristian Thorn, Nikolaj Harbjerg, Niels Damgaard Hansen, Søren Harbo Jensen, Claus

Læs mere

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede:

Ekstraordinært møde i FSU FSU. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, til Sted: 15b-007. Peter Wedel Bay. Referent: Til stede: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Ekstraordinært møde i FSU M Ø D E R E F E R A T 5. JANUAR 2016 Forum FSU Møde afholdt: Tirsdag den 5. januar 2016, 11.00

Læs mere

2. Evaluering af lønforhandlingerne Kristian indledte med at fortælle, at han overordnet set er tilfreds med forløbet af de årlige lønforhandlinger.

2. Evaluering af lønforhandlingerne Kristian indledte med at fortælle, at han overordnet set er tilfreds med forløbet af de årlige lønforhandlinger. Møde den: 18. august 2016 kl 10.00-12.00 Mødelokale 1445-019 (videolink 1445019) Møde i LSU for Uddannelse Referat Deltagere: Kristian Thorn, Helle Colding Seiersen, Anna Mette Morthorst, Thomas R. Vestergaard,

Læs mere

Der er en ret stor stigning fra 2016 til 2017 med ca. 2 dage i gennemsnit pr. medarbejder, hvilket svarer til mere end ét årsværk.

Der er en ret stor stigning fra 2016 til 2017 med ca. 2 dage i gennemsnit pr. medarbejder, hvilket svarer til mere end ét årsværk. Side 1/5 Mødedato: 25. januar 2018 kl. 11.15-12.00 Mødested: 1918-129 IT-Undervisningslokale Mødeemne: LSU Økonomi og Bygninger Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Anette Svejstrup, Arne N. Skov, Charlotte

Læs mere

Procesplan for afskedigelser i AAU Fælles Service (november december 2016)

Procesplan for afskedigelser i AAU Fælles Service (november december 2016) HR-afdelingen Fredrik Bajers Vej 7F 9220 Aalborg Ø Dato: 31. oktober 2016 Procesplan for afskedigelser i AAU Fælles Service (november december 2016) Efter afværgeforanstaltningsperioden står det klart,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET HEALTH

AARHUS UNIVERSITET HEALTH AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. oktober 2012, kl. 14.00-16.00 Mødelokale: Kollokvierum Øst, Victor Albeck bygningen Fakultetets samarbejdsudvalg REFERAT Deltagere: Allan Flyvbjerg, Anne Marie Bundsgaard,

Læs mere

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET

SCIENCE AND TECHNOLOGY AARHUS UNIVERSITET Møde den: 24. oktober 2012 Bygn. 1520, lokale 732 Ny Munkegade 120, 8000 Aarhus C Ordinært FSU møde Til stede: A-siden: Brian Bech Nielsen, Søren Bom Nielsen, Erik Østergaard Jensen, Thomas Skjødeberg

Læs mere

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018

Referat fra møde i ledersektionens bestyrelsen den 10. september 2018 Ref.: Dato: 10.09.2018 pts Tid: kl. 09:00 12:00 Sted: Glashuset Birk Centerpark 4 7400 Herning Indkaldte: Susanne Østergård Linda Nørgaard Tina Brandhøj Boel Bo Christensen Peter Sandkvist Jan Therkelsen

Læs mere

TR-kursus Modul 1A. Afskedigelser. September 2015. Lene Vibjerg SIDE 1

TR-kursus Modul 1A. Afskedigelser. September 2015. Lene Vibjerg SIDE 1 TR-kursus Modul 1A Afskedigelser September 2015 Lene Vibjerg SIDE 1 Velkommen til 3. dagen 8.00-8.45: Morgensang. 09.00-10.00: Afskedigelse - områdeopdelt 12.30-12.45: Evaluering v. kursusleder Birgit

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: Kirkesalsmøde Møde den: 03-03-2016 Kirkesalsmøde Referat Nyt fra LSU Goswin orienterede fra LSU-mødet, som blev holdt tidligere i dag bl.a. om: Initiativer i forbindelse med besparelser og indtægter i ST s budgetplan

Læs mere

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015

Referat. Referat fra HovedMED 19. februar 2015. Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Referat Sted: Hørsholm Rådhus, D1 Dato: 19. februar 2015 Deltagere: Hugo Pedersen, Kommunaldirektør, Formand Klaus Poulsen, Arbejdsleder Marianne Lindholdt, Næstformand, DLF Marlene Dalskov, BUPL Hanne

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Mandag den 18. marts 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Mandag den 18. marts 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Lønforhandling Administrationscenter ST

Lønforhandling Administrationscenter ST Lønforhandling 2019 Administrationscenter ST HVORFOR DETTE DIALOGMØDE? Sidste år prøvede vi en ny proces. Formålet var at få færre bristede forventninger og samtidig gøre processen mere effektiv. Hvad

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR ADMINISTRATIONSCENTER ST (SCIENCE AND TECHNOLOGY) SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 27. august 2013 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag

Læs mere

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07

FSU. Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013 kl Lokale 15B.0.07 D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FSU G O D K E N D T M Ø D E R E F E R A T Forum: Fakultetets Samarbejdsudvalg Møde afholdt: Fredag den 7. juni 2013

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering om beslutning af 22. oktober opfølgning på problemanalysen 3. Eventuelt

1. Godkendelse af dagsorden 2. Orientering om beslutning af 22. oktober opfølgning på problemanalysen 3. Eventuelt Ekstraordinært møde i Administrationens samarbejdsudvalg Fredag den 24. oktober 2014 REFERAT Til stede: Brian Bech Nielsen, Louise Gade, Christina Breddam, Niels Damgaard Hansen, Helle Colding Seiersen,

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl

Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 8. MARTS 2010 Forum: FSU FAKULTETSSEKRETARIATET LEDELSESSEKRETARIAT Møde afholdt: Tirsdag den 2. marts 2010 kl. 13 14.30 Sted: Referent: Mødesal

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats

Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg om boligsocial indsats Mødetidspunkt 15-05-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19.00 Tilstede: Anne Hjorth,

Læs mere

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra.

Drøftet Besluttet Ansvarlig Tilbagemelding fra de 3 elevråd ved Kasper, Gitte og Kirsten Referater lægges på forældreintra. REFERAT af bestyrelsesmøde Den 12. juni 2018 kl. 17.30 til 20.00. Deltagere: Kirsten Boel, Lars Bech, Anette Heide, Ulla Gilberg, Rasmus Kinnerup, Katrine Weinreich, Anne Friis Jensen, Kasper Stoholm,

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 24.01.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 15. januar 2019, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET AARHUS UNIVERSITET HEALTH Møde den: 24. august 2015 kl. 13.00-15.00 Katrinebjergvej 89F, bygning 5132, lokale 229 Møde i arbejdsmiljøudvalget, Administrationscenter Health Referat Til stede: Steen Harrit

Læs mere

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud:

Allerød Kommune. Referat. Hovedudvalget afholdt møde den 4. september Afbud: Referat Allerød Kommune Personale Allerød Rådhus Bjarkesvej 2 3450 Allerød Tlf: 48 100 100 kommunen@alleroed.dk www.alleroed.dk Hovedudvalget afholdt møde den 4. september 2017 Afbud: 1. Bemærkninger til

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Bemærkninger til referat af de seneste møde: Opmærksomheden rettes mod fejl under punkt 2. Der skulle have stået:

1. Godkendelse af dagsorden Bemærkninger til referat af de seneste møde: Opmærksomheden rettes mod fejl under punkt 2. Der skulle have stået: Dagsorden / referat - møde i Fælles MED Administration den 19. januar 2017 kl. 13.00 i mødelokale 3, Varde Rådhus, Bytoften 2 Deltagere: Mogens Pedersen, Anne-Mette Rørvang, Erik Schultz, Helle Marquertsen,

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen. Referat 22. februar 2016 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 2. februar 2016, kl. 10.15-15.15 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen,

Læs mere

Referat. LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl , mødelokale , Navitas AARHUS UNIVERSITET. Deltagere:

Referat. LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl , mødelokale , Navitas AARHUS UNIVERSITET. Deltagere: LSU - møde 9 Afholdt mandag den 15. september 2014 kl. 08.00, mødelokale 03.052, Navitas Referat Deltagere: Conni Simonsen Jens B. Bennedsen Asger Schou Erland U. Jessen Stig Ravn Klaus Kolle Peder Maribo

Læs mere