Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med."

Transkript

1 Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 7. marts 2018 kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen HJ afbud Doris Nielsen FL Kirsten Højmose Schnabel HJ Susanne Jensen KL Mads U. H. Pedersen FL Mette Kirkegaard-Kjær HJ Berit Rosenkilde FL afbud Ledere: Alice Trangeled FL afbud Rie Dam Vineke FL Søren Nøhr KL Lise Lybæk KL Flemming Wittenberg KL Anne Grethe Nielsen HJ Maj Britt Overgaard KL afbud Elever: Daniel Helledie FL afbud Pia Bering Ronja Kjær Nielsen HJ Hans Jørgen Bæk Amanda Wittenberg KL afbud DAGSORDEN 1. Referat fra sidste møde. Er der spørgsmål/kommentarer til det udsendte referat 2. Tema Skolebestyrelsesvalg. Forskud valg og evt. regler herfor. Tidsplan. (bilag) Flemming, Mads og Hans Jørgen Ingen kommentarer til udsendte referat Bæk præsenterede modeller fra skoledistrikt syd ift. afvikling af valg. Der sendes en forespørgsel ud til de forældrevalgte ift. om man ønsker at fortsætte arbejdet i bestyrelsen. Det er også en mulighed at fortsætte i 2 år og

2 Side 2 hjælpe en ny bestyrelse i gang. Resterende medlemmer vælges for en 4-årig periode. Hvis man ønsker at fortsætte i bestyrelsen retter man henvendelse til Bæk. Det er en fordel at der er nogle, der fortsætter for at undgå en helt ny bestyrelse uden gengangere. Det er vigtigt at profilere bestyrelsesarbejdet og synliggøre, hvad den har indflydelse på via Intra og evt. FB. Det besluttes, at der afholdes valgmøde på hver matrikel for at imødekomme nærhedsprincippet. Bestyrelsen skal være repræsenteret på disse møder. Hver matrikel finder et tidspunkt i uge 20, hvor man ønsker at afholde valgmøde. 3. Sager Principper Nationale test (ændret lidt) og holddannelse. (bilag) Efter behandling i MED-udvalget er der foretaget små ændringer i princippet omkring holddannelse. Ift. princippet omkring nationale test er det præciseret at der udarbejdes handleplaner ift. obligatorisk test i dansk på elever, der placerer sig i kategorierne mangelfuld præstation eller ikke tilstrækkelig præstation i henhold til retningslinjerne i Kommunal strategi for læsning. Disse udarbejdes af dansklærerne i samarbejde med skolens læsevejleder. I tilfælde, hvor læreren skønner at der er brug for en større indsats ift. elever orienteres forældre i MinUddannelse. Læreren adviserer forældre via Intra, når der er vigtig information på MinUddannelse. Det foreslås en tilføjelse ift. hvordan bestyrelsen ønsker at arbejde med resultater. Søren udarbejder et forslag, der bearbejdes på næste møde.

3 Side 3 Retningslinjer for forebyggelse af mobning på skolerne i Hjallerup Skoledistrikt Anne-Grethe Læringsmiljøvejlederne i distriktet har udarbejdet en fælles antimobbestrategi gældende for alle matrikler. Det nye er et øget fokus på den forebyggende indsats samt handleanvisninger ift. at håndtere situationer, når der opstår mobning. Derudover indeholder den en ny definition af mobning som et fælles ansvar i gruppen, hvor alle tager ansvar for handling og forebyggelse. Med oprettelsen af Den nationale klageinstans mod mobning har forældre mulighed for at klage, hvis skolen ikke har opfyldt de fire handlepligter, der er i loven. 1.Hvis skolen ikke har en forebyggende antimobbestrategi. 2.Hvis skolen ikke har udarbejdet eller gennemført en handlingsplan på baggrund af en henvendelse om mobning, eller at handlingsplanen ikke er tilstrækkelig. 3. Hvis skolen ikke har foretaget de midlertidige foranstaltninger, der er nødvendige for at standse mobningen, indtil handlingsplanen iværksættes. 4. Hvis skolen ikke har informeret dig om, hvilke tiltag der er blevet vedtaget. Klagen indsendes til skolen, og hvis skolen ikke giver medhold i klagen sendes den videre til Den Nationale Klageinstans mod Mobning. Hvordan når vi ud til forældrene? Det foreslås at det publiceres i bidder på FB for at orientere. Den nye definition på mobning er vigtig at få ud til forældrene i forbindelse med forældremøder. Det foreslås at lade elever producere små film, der kan lægges på FB. Anne-Grethe tager forslagene med til læringsmiljøvejlederne. Budget BÆK gennemgik budget 2018 Og det blev vedtaget.

4 Side 4 Forventet regnskab 2017 og ønske om forbrug af overskuddet. Der er et overskud på 2,5 mio. hvoraf leasing af pc ere udgør 688,000 kr. Derudover er der et overskud på de enkelte matrikler som de kan bruge. Det blev besluttet at en stor del af overskuddet bliver fordelt på de forskellige matrikler, så man selv har mulighed for at prioriterer, hvad overskuddet skal bruges til. 16.b. Forslag om en kortere skoledag uden at ændre på antallet af lektioner. Primært Hjallerup Skole. Ud fra pædagogiske ønsker om tolærerordninger er der set på et forslag til, hvordan skoledagen kan forkortes på Hjallerup Skole. Forslaget betyder at linjerne kan bibeholdes, men eleverne kan maksimalt være i skole til kl Vælges denne løsning vil der kunne konverteres til 2 lærerordninger i udvalgte lektioner på mellemtrin og i overbygningen. På Klokkerholm og Flauenskjold arbejdes der videre med at finde en egnet løsning til at forkorte elevernes skoledag. 4. Elever. Er der noget fra de enkelte skoler? 5. Orientering. Trivselsundersøgelserne for eleverne er åben igen. Trivselsundersøgelsen for personalet. HJ: Automat med et mindre udvalg af mad til den lille sult er sat op. Elevrådet med Ronja i spidsen har været primus motor ift. elevernes evaluering af faglokaler kontra klasselokaler i overbygningen. National trivselsmåling er igangsat og er man som forældre utryg ved at lade sit barn deltage elektronisk er det muligt at besvare en papirudgave. På Hjallerup skole er der på mellemtrin og i overbygningen afholdt personlige samtaler med TR og medarbejder fra HR. Herefter lægges en strategi i samarbejde med ledelsen ift. hvordan der skal arbejdes videre. KL: arbejdet i team med udvalgte punkter. Der arbejdes videre på pædagogisk dag.

5 Side 5 FL: arbejdet i små grupper mhp. at bevare det gode arbejdsklima på skolen. SFO: fokus på lærer-pædagog samarbejde. LBO: udarbejdet et dokument ift. at man føler sig langt fra det samlede Brønderslev kommune. CO har været på besøg. Personalesituationen I K-klassen er der pr. 1/3 fastansat en ny lærer og ergoterapeutens timetal er øget. Borgmesteren har været på besøg i FL og KL. Observatorium Formanden Der søges fonde et par måneder mere. Der ansøges om et beløb fra overskuddet. Dette tages op på et kommende møde. Opfordrer til afholdelse af brandøvelse på alle matrikler. Har lavet en aftale med Christian B. angående et arrangement for forældre til elever med ordblindeproblematikker. 6. Evt. Ferieplan for SFO skal på næste møde. Der er frigivet midler fra anlægspuljen til renovering af toiletter på KL. BÆK viste Brønderslevs skolevæsens placering ift. fremgang i karakterer mm. Dokumentet sendes med referatet som bilag. Næste skolebestyrelsesmøde torsdag den 5. april på Klokkerholm Skole kl Udgivelsesdato: Referent: Anne-Grethe Nielsen

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 8. marts kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 10. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 12. oktober kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl Referat Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 13. juni kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Der vil blive serveret en let anretning kl. 19.15.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 15. august kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen HJ Gitte Olsson FL Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 8. maj kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 8. maj kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 8. maj kl. 18.00-20.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 6. september kl STED: Klokkerholm Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 6. september kl STED: Klokkerholm Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Dagsorden Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 6. september kl. 18.00-20.00 STED: Klokkerholm Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. november kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. november kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 8. november kl. 18.00-20.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl. 18.30-21.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde onsdag den 10. oktober kl. 18.30-21.00 STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00. STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. oktober kl. 17.00-20.00 STED: Lærerværelset Kirsten har brød med. DELTAGERE Mikael Christensen Andreas Bak 9.b Henrik H. Mikkelsen Christoffer Juul Jensen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 14. december kl Spisning kl STED: Lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde mandag den 14. december kl Spisning kl STED: Lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 14. december kl. 17.00-20.00 Spisning kl. 19.00 STED: Lærerværelset DELTAGERE Mikael Christensen Andreas Bak 9.b Henrik H. Mikkelsen Christoffer Juul Jensen

Læs mere

Information til forældre Juni 2018

Information til forældre Juni 2018 Flauenskjold Skole Information til forældre Juni 2018 FLAUENSKJOLD SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Flauenskjold udgør sammen med Klokkerholm og Hjallerup skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset Side 1 Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 27. august kl. 17.00-20.00 Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: Lærerværelset DELTAGERE Mikael Christensen Christoffer Juul Jensen 9.A Henrik H. Mikkelsen

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 3. maj 2017 kl

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 3. maj 2017 kl Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 3. maj 2017 kl. 19 21.30 Deltagere: Per Skovgaard Rosen - forældrevalgt Casper Madsen - forældrevalgt Rikke Sejer - forældrevalgt Søren Døygaard -

Læs mere

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup Skole. Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup Skole Information til forældre Juni 2018 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Hjallerup udgør sammen med Klokkerholm og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum. Side 1 Dagsorden Skolebestyrelsesmøde torsdag den 9. april kl. 17.00. Bemærk: Ændret mødetidspunkt. STED: SFO ens personalerum. DELTAGERE Mikael Christensen Peter Møller 9.a Afbud Henrik H. Mikkelsen Christoffer

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2017 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2017 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2017 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup Hjallerup udgør sammen med Klokkerholm og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup.

Læs mere

Skolebestyrelse Stilling Skole

Skolebestyrelse Stilling Skole Skolebestyrelse Stilling Skole Dato 1.februar 2018 Kl. 16.30-20.30 i Personalerummet 1 Godkendelse af dagsorden Alle (B) Godkendt Ansvarlig Tid Referat Afbud: Lone, Mogens, Birgitte, Søren Riemer Pernille

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 27. februar 2008 kl. 19.00 21.00 på Grethes kontor Formøde kl. 18.30 på Hans Jørgens kontor for de forældrevalgte repræsentanter. Referat 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30. Møde nr. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Tirsdag den 24. september 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 11 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset..

Skolebestyrelsesmøde Kirke Hyllinge skole Tirsdag 17.september 2013 kl På lærerværelset.. 1. Godkendelse af referat Godkendt 2. Godkendelse af dagsorden Punkt 10 udgår og erstattes med Sundhed. Punkt 9 s op til punkt 4a. 3. Nyt fra elevrådene Intet elevrådet inviteres til næste møde. 4. Budget

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Michael Brandt, Mette Riisby, Christian Peschardt og Mark Thuun Suppleanter: Elever: Jonathan Frederik Rosted (9.C) og Amalie

Læs mere

0.a Konstituering af bestyrelsen Der skal vælges en formand og næstformand blandt de forældrevalgte medlemmer.

0.a Konstituering af bestyrelsen Der skal vælges en formand og næstformand blandt de forældrevalgte medlemmer. Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. september 2016 kl. 19 21.30 i nr. 39 REFERAT Deltagere: Per Skovgaard Rosen - forældrevalgt Rikke Sejer - forældrevalgt Søren Døygaard

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl

Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/ kl Status: Lukket 1. marts 2018 Skolebestyrelsesmøde Onsdag d.28/2 2018 kl. 19.00-21.00 Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen, Helle Bygholm Jensen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat

Skolebestyrelsesmøde onsdag d kl i Tølløse. Referat Afbud: Jeanne, Karina Mødeleder: Tanja Punkt 0 Godkendelse af referat Kl. 18.00 /aftaler Godkendt Punkt 1. Kl. 18.05 Nyt/punkt til og fra elevrådet Alle Punkt 2. Kl. 18.05 Vi beder om en status fra Pia

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 13. september 2017 kl. 18.00-20.30 Lærerværelset på afdeling Marienlyst Formøde for forældrevalgte medlemmer kl. 17.30 MØDEDELTAGERE Tanja Jakobsen Camilla Cordius

Læs mere

Tilstede: Annette, Thomas, Laila, Marie, Louise, Peter, Helle, Morten, Ellen, Flemming, Karina, Jean, Elisabeth, Jes, Sussane. Afbud: Referent: MT

Tilstede: Annette, Thomas, Laila, Marie, Louise, Peter, Helle, Morten, Ellen, Flemming, Karina, Jean, Elisabeth, Jes, Sussane. Afbud: Referent: MT Tilstede: Annette, Thomas, Laila, Marie, Louise, Peter, Helle, Morten, Ellen, Flemming, Karina, Jean, Elisabeth, Jes, Sussane. Afbud: Referent: MT Dagsorden E641: Trivsel. Tilsyn med opnåelse af skolens

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset

Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00. Øster Brønderslev Lærerværelset Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde nr. 12: Onsdag d. 25. oktober 2017 kl 19:00-21:00 Øster Brønderslev Lærerværelset Afbud: Michael, Pia, Peter, Anton, Andrea, Peter Dagsorden 0. Godkendelse - Referat fra

Læs mere

Gældende fra den 1. januar. 2018

Gældende fra den 1. januar. 2018 Antimobbestrategi for Stige skole Gældende fra den 1. januar. 2018 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Mobning blandt børn i skolen opstår altid i utrygge kulturer. Alle børn har ret til og

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 04. maj 2017 Dagsorden Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen Afbud: Betina Persson Fraværende:

Læs mere

Afbud: Marianne Nielsen. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af

Afbud: Marianne Nielsen. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning 1 O Gennemgang af SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 24.2.2016 Tid: kl. 17.00-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Egebækvej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Bente Lyngsøe Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Mette Bøge

Læs mere

Referat fra møde i Skolebestyrelsen

Referat fra møde i Skolebestyrelsen Referat fra møde i Skolebestyrelsen Torsdag den 22. september 2016 kl. 18.00 20.00 på Sct. Jørgens, Manøvej 14, 4700 Næstved Medlemmer: Tine Willingshøj Louise Jakobsen Anita Scheel Lars Jørgensen Stine

Læs mere

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl

Tved Skole. Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE. Tirsdag d. 4. november 2014 kl Tved Skole Referat fra SKOLEBESTYRELSESMØDE på TVED SKOLE Tirsdag d. 4. november 2014 kl. 19.00-21. 30 Mødedeltagere: Forældrerepræsentanter: Elisabeth Rokkjær Hammer, Puk Skovgaard Hansen, Pia Buchave,

Læs mere

Dagsorden KFR-møde d Velkomst 2. Præsentation af bestyrelsen. (poster) 3. Oplæg til kommende møder:

Dagsorden KFR-møde d Velkomst 2. Præsentation af bestyrelsen. (poster) 3. Oplæg til kommende møder: Dagsorden KFR-møde d. 3.4.2008 1. Velkomst 2. Præsentation af bestyrelsen. (poster) 3. Oplæg til kommende møder: Matematik Forældre i skole Sprog Ect. 4. Hvorfor skal mit barn læse? Oplæg ved Lene Riss

Læs mere

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet

2 Nyt fra elevrådet (O) Ønske om vandautomat på mellemtrinnet Vester Nebel Skole Dato 27. oktober 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Onsdag d. 7. juni 2017 kl 19:00-21:00. På Øster Brønderslev Centralskole lærerværelset

Onsdag d. 7. juni 2017 kl 19:00-21:00. På Øster Brønderslev Centralskole lærerværelset Dagsorden: Skolebestyrelsesmøde nr. 9: Onsdag d. 7. juni 2017 kl 19:00-21:00 På Øster Brønderslev Centralskole lærerværelset Afbud: Palle, Carsten. Videoklipberetningen: Der vil blive filmet og taget fotos

Læs mere

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen

Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen Skolebestyrelsens møder på Gåsetårnskolen DAGSORDEN/REFERAT Dato/tid: Onsdag den 27. februar 2019, kl. 18.00-20.45 obs udvidet mødetid Afdeling/lokale: Marienberg afd., personalerummet Deltagere: Mathias

Læs mere

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang.

Godkendt. 69/14 Orientering fra: a) elevrådsrepræsentanter Lasse (næstformand) og Jacob (formand) er valgt. Begge er fra 9. årgang. Nr. 8-2014 Skolebestyrelsesmøde Hærvejsskolen tirsdag den 23. september 2014 kl. 18.30 på Skovbrynet Forventet slut tidspunkt 21.15-21.30 Afbud: Susanne Holst Afbud næste møde: Fraværende: Sang: Lis Sang

Læs mere

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte Nytårskur Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. januar 2017 Referat Formøde for forældrevalgte 18.30-19.00 Nytårskur Sandwich fra 19.00 20.00 Tid: Selve mødet er fra 20.00-21.30 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten

Læs mere

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl

Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl Referat fra møde i skolebestyrelsen torsdag d. 8. maj 2014 kl.18.30 20.30 Fremmødte: Birgitte, Karoline, Dion, Gitte, Jesper, Pia og Kirsten (referent) Afbud: Maibritt 1. Godkendelse af referat fra mødet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat

Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat Tid og sted Vibeskolen Skolebestyrelsesmøde Referat 07.03.2013 kl. 18.30-21.00 afdeling Aunslev Til stede Lene Jørgensen, Morten Søgaard, Simon B. Carlsen, Line Laugesen, Helle Lorenzen, Randi Sicko, Michael

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen

Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Referat af skolebestyrelsesmøde på Bramsnæsvigskolen Sted: Personalerummet Dato og tid: 29. januar 2019, 18.30-20.30 Deltagere: Afbud: Møderækken: 28. august 26. september 30. oktober 6. december 29. januar

Læs mere

Gældende fra den Hvad vil vi med vores antimobbestrategi?

Gældende fra den Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Antimobbestrategi for Frederiksværk Skole Gældende fra den 18.8.2017 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Formålet med antimobbestrategien på Frederiksværk Skole er at beskrive, hvordan skolen

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen

Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Skolebestyrelsesmøde Fladsåskolen Dato: torsdag d. 19. september Tid: 19.00 21.00 Sted: afd. Korskilde Tilstede: Søren Rasmussen Blak, Heidi Nonbo, Camilla Nerup, Nina Lise, Karen Berner Skipper, Boris

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM

Dagsorden og referat. Dato: Tid: Sted: SIM. Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole og SIM Dagsorden og referat Emne: Fælles Skolebestyrelsesmøde Dato: 24.1.2018 Tid: 18-21 Sted: SIM Mødedeltagere: Skolebestyrelsesmedlemmer og ledere fra Rårup Skole, Stouby Skole, Hornsyld Skole, Stenderup Skole

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30

Skolebestyrelsesmøde Amagerskolen 19. april :30-20:30 19. april 2017 17:30-20:30 (Spisning 17:30-18:00) Deltagere: Forældrerepræsentanter: John Myrup, Mette von Meyeren G. Hersbøll, Anne Marie Obbekær Thomsen, Dan Jelling Petersen, Bettina Lysgaard og Henriette

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet

Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag d. 27. februar 2018 kl I personalerummet Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 27. februar 2018 kl.18.00 21.00 I personalerummet Tilstede: Victor (elevråd), Bente, Anja, Morten, Mette, Helle, Lisanette, Ditte, Gunni, Rikke, Marcin og Martin 1. Bemærkninger

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d.2/ kl Der vil være sandwich/smørrebrød

Skolebestyrelsesmøde Torsdag d.2/ kl Der vil være sandwich/smørrebrød Status: Lukket Skolebestyrelsesmøde Torsdag d.2/11 2017 kl. 18.00-21.00 Der vil være sandwich/smørrebrød Til stede: Afbud: Tina Skelgaard, Thomas Larsen, Søren Smedegaard, Jeanet Gramm, Lars-Henrik Madsen,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen

Peder syv skolen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D KL Michael Bondrup Holm; Dorte Hjøllund; Malene B Sørensen SKOLEBESTYRELSESMØDE DAGSORDEN. TIRSDAG D. 18.9. 2018 KL. 19.00 21.00. Indkaldt Forældre: Repræsentanter: Mia Graae, Nikolaj H Trap, Malene B Sørensen, Allan L Jensen, Mikkel Ulrik Mortensen, Lone Wendt,

Læs mere

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl

ABSALONS SKOLE ROSKILDE KOMMUNE. Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/ kl Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 28/11 2016 kl. 17.30 20.30. Deltagere: Hanne Arboe Brøndum, Mette Gudman Henriksen, Uffe Jankvist, Thomas U. Stilling, Thorleif Frøkjær, Karen Asholt Pedersen, Emilie Sewerin

Læs mere

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken

Dagsorden og Referat. Referent: Kopi til: Sags Id Skovbakken Dagsorden og Referat Vedrørende: 20180827 Dagsorden Mødedato: 27082018 Kl 17-20 Deltagere: Mikkel, Emil, Lene, Lise, Mogens, Sille Torben, Louise, Lars, EMØ, BBO, AHA Afbud: Rikke, Henrik Vestskolen Afd.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen

Dato for møde Tidspunkt Sted 15. januar Mølleholmskolen Skolebestyrelsesmøde ato for møde Tidspunkt Sted 15. januar 2015 17.30 Mølleholmskolen agsorden 0. Godkendelse af dagsorden og referat 1. Meddelelser: Formand Ledelse Medarbejdere H-sporet og SFO Elevrådet

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Torsdag den 9. november 2017 kl. 19-21 Sted: Bindslev Skole Deltagere udover bestyrelsen: Louise Høholt og Birgit Amtoft Mødeleder: Christian Afbud fra Kristian Voerså

Læs mere

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER

DAGSORDEN/REFERATER DRØFTELSESPUNKTER Skolebestyrelsesmøde 21. juni 2017 kl. 16.00 18.30 Tilstede: Charlotte Johansen, Morten Væver, Brian Matzon, Jeanette Brigsted Ruhe, Mette Schmidt, Mikkel Kälher Poulsen, Tine Steendorph, Michael Fogt,

Læs mere

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning

Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015. Skolebestyrelsens arbejde og betydning Velkommen til valgmøde til suppleringsvalg til skolebestyrelsen på Avedøre Skole 2015 Skolebestyrelsens arbejde og betydning Hvad er en skolebestyrelse? Folketinget har vedtaget, at der på alle folkeskoler

Læs mere

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15.

Referat. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde 2. Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:30/20:15. Vester Nebel Skole Dato 18. juni 2015 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde

Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30. Dagsorden for skolebestyrelsens møde Dagsorden for skolebestyrelsens møde Afbud fra Lars Thestrup og Ditte L. Buchwald 1. suppleant Susanne H. Hansen og 2. suppleant Zania K. Pedersen er indkaldt Tirsdag den 16. september 2014 Kl. 18.30 84-14

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018

Referat skolebestyrelsesmøde den 8. februar 2018 Tune skole Højen, Skolegade 10. -Lunden, Lundegårdshegnet 9 -SFO, Lundegårdshegnet 11 4030 Tune Tlf. 43 97 32 50 og 43 97 35 60 og SFO 43 97 35 75 tuneskole@greve.dk www.tuneskole.dk. Skolenummer 253006

Læs mere

Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune

Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune Styrelsesvedtægt for skoleområdet i Brønderslev Kommune Styrelsesvedtægten for folkeskoleområdet I henhold til folkeskolelovens 41 skal byrådet, efter indhentet udtalelse fra skolebestyrelserne, fastsætte

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset

Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/ kl ca på lærerværelset A LHOLM REFERAT SKOLEN Skolebestyrelsesmøde torsdag d. 17/9 2009 kl. 17.00 ca. 21.30 på lærerværelset Til stede: Kim, Niels Jørgen, Michael, Susanne C., Susanne P., Jannick, Vagn, Ole, Vibeke og Martin

Læs mere

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Opfølgning/ansvarlig 1. O Oplæg v/ pædagogiske ledere på Gredstedbro skole

Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Opfølgning/ansvarlig 1. O Oplæg v/ pædagogiske ledere på Gredstedbro skole Dato: 05-02-2019 Tid: 17:00-19:30 Sted: Gredstedbro skole Deltagere: Mette Hager H. Petermann Lasse Bo Varberg Ervolder Dennis Kjær Pernille E. Walz Pia Bennedsen Prahl Anette Rosendahl Thyssen Hanne Lassen

Læs mere

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen

Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Stauning Skole Stauning Bhv. Fællesbestyrelsen Dagsorden Bestyrelsesmøde: Tirsdag den 22/09 kl. 19.00 21.30. Mødeleder: Anne Mette Kaffe: Inge Afbud: Jette 1. Tidspunkt 19.00 19.05 Godkendelse af referat

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut. 21. oktober 2014 Mødelokalet 1.sal 17.00-19.00. Deltagere

Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut. 21. oktober 2014 Mødelokalet 1.sal 17.00-19.00. Deltagere x Harte Skole Dato 10. okt. 2014 Udsendt af Louise Mogensen Afbud til Louise Mogensen Direkte telefon 79 79 79 45 E-mail lobm@kolding.dk Referat af møde i Møde nr. Skolebestyrelsesmøde 4 Mødedato Mødested

Læs mere

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1

Hjallerup skole. En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Hjallerup skole En skole i trivsel en skole i vækst. Information til forældre Juni 2016 HJALLERUP SKOLE 1 Distrikt Hjallerup I august 2016 træder de nye skoledistrikter i Brønderslev Kommune officielt

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut

Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut Sjølund-Hejls Skole Dato 1 august 2013 Udsendt af Jan Hjorth Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde 08-13 Mødedato Mødested Møde start/slut Afbud til Jan Hjorth Direkte telefon 79 79 78

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra sidste møde.

1. Godkendelse af referatet fra sidste møde. Fjordbakkeskolens Skolebestyrelse Bestyrelsesmødet den 30/11 2017 i Skærbæk, referat Deltagere Elever: Jonas Bech Kristensen (afbud), Bjarke Rye Søndergaard. Forældre: Jonas Skovkonge (formand), Helle

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT

Østskolen. Skolebestyrelsen ved Østskolen REFERAT Kommende møder: Tirsdag 27.9. (Afd. Karise), tirsdag 25.10. (Afd. Hylleholt), torsdag 24.11. (Afd. Rollo), mandag 19.12. (Afd. Karise), tirsdag 17.1. (Temamøde Strøbyskolen), tirsdag 31.1. (Afd. Hylleholt),

Læs mere

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2

Skolebestyrelsen. Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.30 18.30 på afdeling Søndermark (lærerværelset) Møde nr. 2 Medlemmer: Afdeling Søndermark: Susanne, Jens-Ole, Kitt, Bo, Poul, Lærke. Afdeling Østre: Lene, Jon, Jørn (repr.

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl

Referat skolebestyrelsesmøde nr Mandag d , kl SKOLE, INSTITUTIONER & KULTUR Skovvejens Skole Referat skolebestyrelsesmøde nr. 6 2017-18 Mandag d. 05.02.18, kl. 18.00-21.00 Dato: 31.1.18 Sagsbehandler Distriktsskoleleder Gitte Graatang Morten Smistrup,

Læs mere

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum

Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag i skolens personalerum Dagsorden til skolebestyrelsesmøde torsdag 25.2.2016 18.30 21.00 i skolens personalerum Tilstedeværende: Bente Wutborg, Carsten Nielsen, René Brændstrup, Michael Eisig, Lene Hygum, Peder Dahl, Gitte Schmidt,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 3/ kl Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 3/10 2017 kl. 19.00-21.00 Afbud fra: JM, Sidsel Deltagere: Flemming, Monica, Karina, Bo, Birgitte, JAA, JH, PBL, MS, Elevrepræsentanter: ingen Elevrådet 10 min Nyt

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet

Tirsdag den 10. november 2015 kl på Søndermark, Personalerummet Tirsdag den 10. november 2015 kl. 16.30 18.30 på Søndermark, Personalerummet Møde nr. 3 Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Jon Madsen, Christian Christiansen, Michael Tyske-Andersen, Pia Koefoed Nielsen,

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen

Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl Frokoststuen Referat af skolebestyrelsesmøde onsdag d. 18. marts 2015 kl. 19-21.30 Frokoststuen Mølleskolen tlf. 87-943100 www.moelleskolen-ry.dk Formand: Marianne Thorhauge Fraværende: 55-2014/15: 5 min. Godkendelse

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde nr. 16

Skolebestyrelsesmøde nr. 16 . Skolebestyrelsesmøde nr. 16 Onsdag d. 28. februar på afd. Jernløse 18.30-20.30 De næste møder Mandag d. 19/3 Kildebjerg torsdag d. 12/4 Knabstrup mandag d. 14/5 Undløse tirsdag d. 12/6 Jyderup DELTAGERE

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup

Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl på Ganløse Skole. Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Referat af skolebestyrelsesmøde den 22. januar 2019 kl. 19.00 21.30 på Ganløse Skole Faste deltagere: Skoleledelsen: Lise Bjerregaard Suzette Vinstrup Forældrerepræsentanter: Carsten Rysgaard Peter Mortensen

Læs mere

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede:

DRAGØR SKOLE. Møde 7. Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd. Til Stede: Møde i skolebestyrelsen på Dragør Skole mandag den 9. marts kl. 19. på Dragør Skole Syd Møde 7 Skolebestyrelsesmødet Medlemmer: Forældrerepræsentanter: Steen Elkær-Hansen, Lene B. Clausen, Troels Kjær

Læs mere

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole

Skolebestyrelsen for Slangerup Skole Skolebestyrelsen medlemmer: Forældre: Lasse Beck, Malene Bidstrup Pedersen, Tina Stadlmayer, Michael Brandt, Vanessa Futtrup, Mette Asgaard Suppleanter: Casper Larsen, Anette R. Poulsen, Malene Langkilde

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl.

Referat af skolebestyrelsesmøde. Dato: 18/6 2014. Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. Referat af skolebestyrelsesmøde Dato: 18/6 2014 Kl. 17.00 ( bemærk) (ny bestyrelse er inviteret til kl. 18- der er spisning kl. 19) Afbud fra: Peter, Flemming Tilstede: Sted: Ellekildeskolen Punkter til

Læs mere