oktober 2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "oktober 2019"

Transkript

1 Med Mads Fuglede til Foreløbigt program: oktober 2019 Søndag d. 13. oktober Kl Afrejse fra Billund via Frankfurt til Washington Dulles ankomst ca Kl Afrejse fra København via Toronto til Washington Dulles ankomst kl Eter pas- & toldkontrol transfer til hotel nær Arlington & Pentagon, 3 overnatninger inkl. morgenmad. Efter indkvartering: Hvis tiden tillader det besøg ved Jefferson Memorial, der ligger nær hotellet. Mandag d. 14. oktober Vi begynder dagen med et besøg på Capitol Hill, Kongressen hvor Senatet og Repræsentanternes Hus holder til i hver sin ende af bygningen. Herfra forsætter vi til Library of Congress, et af verdens største nationalbiblioteker med over ansatte. Der bliver frokostpause på Union Station inden vi om eftermiddagen besøger Newseum et af de nyere og mere populære museer, der dækker emner som pressefrihed og store begivenheder op gennem historien, udstiller dagens forsider fra ca. 80 internationale aviser og har et NBC interaktivt nyhedsstudie. Dagen slutter med en tur forbi Det Hvide Hus inden vi vender tilbage til vores hotel.

2 Tirsdag d. 15. oktober Vi begynder dagen med et besøg på Arlington krigskirkegården, en af USA's ældste og største på 253 ha beliggende ned til Potomac floden vest for DC. Her ligger over faldne begravet bl.a. John & Robert F. Kennedy. På vejen ind mod DC (District of Columbia) passerer vi Pentagon, USA's Forsvarsministerium der hører hjemme i en af verdens største kontorbygninger. Eftermiddagen bruger vi bl.a. til et besøg på Air & Space Museum på The Mall med Washington Memorial. Længere mod vest finder vi Korea & Vietnam Veterans Memorial og Lincoln Memorial alt et must at se, specielt hvis man ikke tidligere har besøgt DC. Onsdag d. 16. oktober Vi forlader vores hotel og kører igen til The Mall, hvor der er tid til at besøge et eller 2 af de museer, der hører under The Smithsonian se udvalget her Over middag håber vi at kunne få lov til at besøge Den danske Ambassade, for at blive orienteret om den politiske situation i USA. Hvordan har man mærket de sidste års skiftende politiske vinde og hvordan ser fremtiden ud? Sidst på eftermiddagen sætter vi kursen mod Pennsylvania et par timers kørsel fra Washington DC evt. med et stop i Baltimore, Maryland på vejen.

3 Torsdag d. 17. oktober Dagen er tilegnet Philadelphia, en af USA's mest historiske byer, da det var her, man erklærede sig for uafhængige i 1776 og i 1787 vedtog USA's grundlov. Byens centrum rummer over 60 nationale historiske vartegn/seværdigheder og repræsenterer på mange måder det ældste af USA som nation. Vi besøger The National Constitution Center, der giver et indblik i amerikansk selvforståelse omkring den amerikanske revolution og tilblivelsen af Amerikas Forenede Stater. Efter frokostpausen bliver vi vist rundt i Independence Hall, hvor uafhængighedserklæringen blev diskuteret og vedtaget i 1776 og sidenhen den amerikanske grundlov blev vedtaget i Sidst på eftermiddagen forlader vi Philadelphia og kører vestpå mod Lancaster. Fredag d. 18. oktober Pennsylvania og specielt Lancaster County er kendt for sine store Amish samfund. Vi forsøger at blive klogere på denne religiøse bevægelse, der tæller ca medlemmer primært i det nordøstlige USA. Amish folket udvandrede fra Europa i løbet af det 18. århundrede for i USA at kunne praktisere deres mere strikse form for kristendom, som ikke var velset i Europa. En lokal kontakt hjælper os med at arrangere besøget.

4 - rejser siden 1986 Herfra videre til Gettysburg, der er kendt for 2 begivenheder i USA's historie: Slaget ved Gettysburg d juli 1863, der betød et vendepunkt for borgerkrigen og Abraham Lincolns Gettysburg Address d. 19. november 1863, der betragtes som en af de mest berømte taler i USA's historie. Vi overnatter i området omkring Gettysburg, Lørdag d. 19. oktober I nærheden af Gettysburg finder vi også Dwight D. Eisenhowers hjem en gård, der i dag er museum. Gården blev købt som weekendbolig i 1950 og blev hans hjem efter præsidenttiden. Måske kan vi ligesom flere statsledere komme til at besøge gården! Vi fortsætter derefter mod syd ind i staten Virginia og Blue Ridge Mountains, en af kontinentets største bjergkæder, der strækker sig fra New York i nord til South Carolina. Her finder vi også Shenandoah National Park med dens 105 miles lange Skyline Drive en vej langs Blue Ridge Mountains højderyg med mere en 75 udsigtspunkter. Vi bor i Charlottesville, en universitetsby, også kendt som hjemby for Thomas Jefferson, USA's 3. præsident. Søndag d. 20. oktober I Charlottesville med ca indb. finder man ca. 60 kirker/menigheder. Vi håber at finde en god prædikant, som vil tage os under sine vinger denne søndag formiddag og give os en fornemmelse af, hvilken rolle religionen spiller for mange amerikanere i deres dagligdag måske kan vi mødes med nogle fra menigheden bagefter. Om eftermiddagen besøger vi Monticello, en plantage ejet af Thomas Jefferson, som arvede området efter sin far og som 26-årig byggede det palæ, som var hans hjem resten af livet; i dag indrettet som museum. Den ca. 100 ha store ejendom er beliggende umidelbart sydøst for Charlottesville og er i dag på UNESCOs verdensarvsliste Om aftenen fælles afslutningsmiddag

5 Mandag d. 21. oktober Vores USA-rejse lakker mod enden og det går hjemad. Vi forlader Charlottesville om formiddagen og har et par timers kørsel til Dulles lufthavnen vest for DC, hvor vi har mødetid først på eftermiddagen. Kl Afrejse fra Dulles International via Toronto til København Kl Afrejse fra Dulles International via Frankfurt til Billund Tirsdag d. 22. oktober Kl Hjemkomst København Ca Hjemkomst Billund Priser pr. person: Grundpris i dobbeltværelse: Medlemspris: Tillæg for enkeltværelse: Ret til ændringer forbeholdes ,- kr ,- kr ,- kr. Rabatter pr. person: Ved tilmelding og fuld betaling inden gives en rabat på kr. pr. pers. Grundprisen inkluderer: Flytransport København/Billund-USA og retur på økonomiklasse Transport i USA som beskrevet i program 8 overnatninger i dobbeltværelse inkl. morgenmad* Fælles afslutningsmiddag i Charlottesville (excl. drikkevarer) Program og besøg som beskrevet Dansk rejseleder Alle obligatoriske afgifter *) Se under hotelkvalitet Om Mads Fuglede: Mads Fuglede, medlem af Folketinget siden 1. oktober Er cand.mag. i historie og filosofi og har undervist i historie og international politik med speciale i USA på højskoler og universiteter. Erfaren USA-ekspert og har i forbindelse med de 3 seneste præsidentvalg været fast kommentator hos TV2. Er rejsevant i hele USA også med grupper, som denne. Praktiske oplysninger: Tilmelding/betaling: Til Fogt Studie- & Grupperejser nemmest på Find den ønskede rejse og udfyld blanketten. Hvis du er medlem af Venstre, så husk at skrive dit medlemsnummer nederst på blanketten under Bemærkninger. Så deltager du til medlemspris. Medlemsnummer finder du på dit indbetalingskort for kontingent eller på bagsiden af Liberalt Overblik. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os telefonisk på tlf eller på mail til rejsmed@fogtrejser.dk.

6 Efter modtagelse af din tilmelding fremsender vi 2 fakturaer: Depositum kr. pr. person til betaling ved modtagelsen - Restbetaling 61 dage før afrejsen. Prisen er udregnet på grundlag af valutakurserne pr. 13. november 2018 Afbestilling: Bemærk venligst, at ved afbestilling senere end 61 dage før afrejse ydes ingen refusion af det indbetalte beløb. Det tilrådes derfor at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker afbestilling i tilfælde af sygdom hos deltageren eller dennes nærmeste familie. Rejseforsikring: Det gule sundhedskort dækker kun i Danmark. Det er derfor påkrævet at have en rejseforsikring, der dækker sygdom & hjemtransport. Inden afrejse bedes oplyst policenummer og selskab. Begge forsikringer kan tegnes hos dit forsikringsselskab eller spørg os. Pas/visum: Kopi af pas bedes fremsendt ved tilmelding. Som dansk statsborger kræves ikke visum til USA. Det kræves dog, at man har registreret og får godkendt sin ankomst via ESTA på internettet. Dette koster 14 US$ per person. Det påhviler den rejsende selv at registrere sig vi fremsender de oplysninger, som skal bruges ca. 1 måned før afrejsen. Har man indenfor de sidste par år været i USA og allerede registreret sig på ESTA skal denne blot fornys med de aktuelle oplysninger. Er du ikke dansk statsborger kontakt da Fogt Rejser. Valuta: US$ bør medbringes hjemmefra. Veksling er meget besværligt i USA. Betalings- & kreditkort (Visa og Master Card, evt. Diners Club og American Express) kan benyttes på hoteller, i stormagasiner og i de fleste forretninger. Hæveautomater forefindes. Flyvningerne til og fra USA er via Frankfurt eller Toronto og videre til Washington DC. Flytiderne er foreløbige. 1 stk. håndbagage + 1 kuffert (max 23 kg) er inkluderet. Ønsker du at forsætte på egen hånd i USA kan hjemrejsen ændres (evt. mod tillæg), såfremt dette oplyses ved bestilling af rejsen. Afhængig af tilmeldingssituationen tages forbehold for ændret rejserute og dermed flytider. Hotelkvalitet: Gode mellemklassehoteller måske ikke beliggende lige midt i smørhullet men så tæt på som muligt. I USA er det endnu ikke udbredt med morgenmad inkluderet i overnatning, men vi bestræber os på at levere en (omend beskeden) morgenmad. Indkvartering: Ønsker man som enerejsende at dele værelse med en anden, er dette muligt såfremt en anden enerejsende af samme køn har samme ønske. Ellers opkræves enkeltværelsestillæg også hvis den ene af personerne melder fra p.g.a. sygdom eller lignende. Turen rundt i USA foregår i minibusser - ved en større gruppe dog i normal turistbus, der i USA ikke altid er af helt samme standard, som vi kender til her i Europa. Drikkepenge: I USA er drikkepenge langt mere udbredt end hos os. Hav derfor altid småpenge (gerne i mindre sedler) ved hånden og husk på, at i USA er lønnen ofte sat efter, at kunden betaler % i drikkepenge.

7 Strømforsyning: 110 v. adapter bør medbringes! Vejret: Som september-vejr i Danmark, dvs. lidt varmere end vi kender det i oktober. Rejsen arrangeres i øvrigt i.h.t. vore almindelige betingelser Fotos fra 2018-rejsen til USA

8 - rejser siden 1986 FOGT STUDIE- & GRUPPEREJSER, VINGEVEJ 2, DK 4760 VORDINGBORG TLF./PHONE FAX: WEB: CVR-NR.: REG.NR. 400 I REJSEGARANTIFONDEN

oktober 2018

oktober 2018 Med Mads Fuglede til Revideret program pr. 14. august 2018: 14. - 23. oktober 2018 Søndag d. 14. oktober Kl. 10.25 Afrejse fra Billund via København til Washington Kl. 12.20 Afrejse fra København ned SAS

Læs mere

oktober 2018

oktober 2018 Med Mads Fuglede til Foreløbigt program: 14. - 23. oktober 2018 Søndag d. 14. oktober Kl. 11.15 Afrejse fra Billund via London Heathrow med British Airways til Philadelphia Kl. 13.40 Afrejse fra København

Læs mere

Letland & Estland september 2018

Letland & Estland september 2018 Med Anton Yding til Letland & Estland 25. - 30. september 2018 De baltiske lande var selvstændige i mellemkrigstiden og blev annekteret af Sovjetunionen efter 2. verdenskrig. Balterne betragter de 45 år

Læs mere

Paris & Normandiet juni 2018

Paris & Normandiet juni 2018 Med Anton Yding til Paris & Normandiet 24. - 29. juni 2018 Søndag 24. juni kl. 06.15 Seneste mødetid i Billund Lufthavn. Individuelt check-in. kl. 07.15 Afrejse fra Billund med Air France til Paris CDG

Læs mere

Serbien & Ungarn september 2018

Serbien & Ungarn september 2018 Med Kirsten Bruun og Noa Jankovic til Serbien & Ungarn 4. - 11. september 2018 Tirsdag d. 4. september Kl. 12.25 Anbefalet mødetid Københavns Lufthavn afrejse kl. 14.25 med Norwegian Kl. 12.35 Anbefalet

Læs mere

REJSE TIL SKOTLAND 2017

REJSE TIL SKOTLAND 2017 REJSE TIL SKOTLAND 2017 MED ELLER UDEN BREXIT INKL. ISLE OF ARRAN Skotland 25.-29. juni 2017 med fly ab København 6.845 kr. Brexit og Skotland hvordan hænger det sammen eller gør det? Se det bedste af

Læs mere

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM 15.-17. JUNI 2017 Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt mod Køge. Undervejs mulighed

Læs mere

REJSETILBUD TIL VENSTRE

REJSETILBUD TIL VENSTRE REJSETILBUD TIL VENSTRE I SAMARBEJDE MED FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM PROGRAM Torsdag d. 15. juni Kl. 16.30 Afrejse fra Olesens Busser: Hobrovej 172, 9530 Støvring Mulighed for parkering! Udrejse via Storebælt

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med FRDK til USA 10.-18. juni 2014 På basis af erfaringerne fra en tidligere FRKDstudietur til USA og Canada samt ønsket om også at besøge Jill Clapperton,

Læs mere

Æventyrlige Italien September 2018

Æventyrlige Italien September 2018 Æventyrlige Italien 11.-18. 18. September 2018 - rejser siden 1986 Tidligere var det populært blandt kulturpersonligheder fra mange lande at tage på dannelsesrejse til Italien. Landets glorværdige historie

Læs mere

Taiwan. det andet Kina 17.990, 15.990,- kr.

Taiwan. det andet Kina 17.990, 15.990,- kr. Forlænget og forbedret - men samme pris! Taiwan det andet Kina 15. - 26. februar 2017 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det

Læs mere

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016

Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Island New York Washington DC. Niagara Falls 30. september til 10. oktober 2016 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder,

Læs mere

Dag & dato: Fredag 10-Oct

Dag & dato: Fredag 10-Oct Eastern USA 2008 Fredag 10-Oct Ferien er i gang! Lang dag forude: Vi bliver hentet af en taxa kl. 05:30, så med tog til København, fly til Paris og først om eftermiddagen med fly fra Paris til New York.

Læs mere

Taiwan det andet Kina

Taiwan det andet Kina Taiwan det andet Kina 24. februar 5. marts 2016 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det andet Kina, som de færreste vesterlændinge

Læs mere

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016

Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Biler, fly, teknik udvidet tur 14.-18. februar 2016 Er du født med benzin i blodet og interesserer dig for alt, der har med biler og teknik at gøre, så er dette næsten drømmerejsen for dig. På denne rejse

Læs mere

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen

THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen THOMAS UBER CUP FINALERNE KUALA LUMPUR, MALAYSIA DEN 07. 18. MAJ 2010 med mulighed for ophold i Hua Hin eller Bangkok på hjemrejsen Program Udrejse fredag den 07. maj 2010 Afgang København kl. 14.30 Ankomst

Læs mere

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER

OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER OPLEV USA - MED DANSK REJSELEDER Afrejse den 27.marts - 5. april 2014 Lorem et kr. 2.916.795 Spændende rundrejse til Østkysten's historiske landemærker REJSEPLAN På denne tur besøger I 3 stater i USA og

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - NY LAVERE PRIS - lørdag 8. november til onsdag 19. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen er planlagt, så den både har spændende faglige

Læs mere

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur

Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015. En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur Petanque-rejse til Bourgogne 1.-8. juni 2015 En aktiv petanquerejse med spil og fransk kultur En rejse der er udfærdiget i samarbejde med formændene for Pétanque Bourgogne og de lokale klubber. Der tilbydes

Læs mere

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed

ndhtxtfoto Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika februar 2017 (begge dage inkl.) fra idé til virkelighed ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Nicaragua - det oversete land i Mellemamerika 19. - 28. februar 2017 (begge dage inkl.) Kort om turens indhold mm (se også dagsprogrammet for detaljerne):

Læs mere

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020

Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Studietur l Californien, Nevada og Arizona 28. februar - 9. marts 2020 Har du lyst l at opleve både landbrug og storslået natur i Californien, Nevada og Arizona, er chancen der nu. Vi kører fra San Francisco

Læs mere

Morten Andersen i Saints Hall of Fame

Morten Andersen i Saints Hall of Fame Morten Andersen i Saints Hall of Fame Ta med ham til New Orleans og se optagelsen samt hyldesten på denne helt eksklusive tur 4.- 10. november 2009 Onsdag den 4. november Afrejse med SAS/United Airlines

Læs mere

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid.

Ordebekræftelse. Fly Dato Strækning Tid. Ordebekræftelse Windpower 2011 21. 26. maj 2011 i Anaheim Bestilt af : Dansk Eksportforening / Vindmølleindustrien Att : Rikke Berg Sørensen / Dorte Burin Møller Adresse : Glarmestervej 20a 1. / Rosenørns

Læs mere

Studietur l Tyskland november 2018

Studietur l Tyskland november 2018 Studietur l Tyskland 4.-11. november 2018 Ovenpå en meget speciel og på mange måder skidt sommer for landbruget er det måske en god idé at komme med på en studietur l Tyskland med flere spændende, faglige

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2018

Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Ramlerne god golf og sammenhold 2018 Grevskabet Cheshire, Nordvestlige England 26-29 april 2018 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver England, nærmere betegnet til det lille Grevskab Cheshire,

Læs mere

Studietur til Washington Præsidentvalg - digitale medier - politisk kommunikation

Studietur til Washington Præsidentvalg - digitale medier - politisk kommunikation Studietur til Washington Præsidentvalg - digitale medier - politisk kommunikation Danske Medier inviterer til studietur Washington/New York 23. 29. september 2012 I samarbejde med Lasse Jensen (radioprogrammet

Læs mere

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016

New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 New York Washington DC. Niagara Falls Island 13. til 23. maj 2016 Tag med Herning Folkeblad, Midtjyllands Avis, Sørens Rejser og OurWorld A/S på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum.

Læs mere

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest

Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn. 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Ta med BØJGAARD TRAVEL til Formel 1 i skønne Ungarn 28. juli-1. august 2011 på Hungaroring i Budapest Det er ikke tilfældigt, at en af vores Formel 1-ture går til Budapest, som var et de første rejsemål

Læs mere

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming.

TILMELDING. På turen skal vi være sammen med Bitten Høgh, som bor og arbejder i Kunming. KINA REJSE 2013 Tag med på en spændende og uforglemmelig rejse til YUNNAN PROVINSEN i det sydvestlige Kina fra den 20. juli til den 3. august 2013 Ved tilmelding senest den, 1. januar 2013 gives der kr.

Læs mere

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019

Kunstrejse til Madrid og Toledo den maj 2019 SKIVE KUNSTFORENING HAVNEVEJ 14 DK-7800 SKIVE WWW.SKIVEKUNSTFORENING.DK KONTAKT@SKIVEKUNSTFORENING.DK Arrangør: Skive Kunstforenings rejsegruppe Kunstrejse til Madrid og Toledo den 25.-30. maj 2019 Så

Læs mere

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010

New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 New York Niagara Falls Washington, 24. september til 2. oktober 2010 Tag en bid af the big apple Oplev det brusende Niagara Falls Oplev Washington DC. En flot og interessant rundrejse Med rejseleder hele

Læs mere

17.990,- kr. Taiwan. det andet Kina

17.990,- kr. Taiwan. det andet Kina Taiwan det andet Kina 26. feb.-8.. marts 2020 Mange har gennem de sidste 25-30 år besøgt Kina riget i Midten. Men i den sydlige del af det kinesiske hav ligger det andet Kina, som de færreste vesterlændinge

Læs mere

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine

Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Rejsen til Regional Wonca Congress of Family and Community Medicine Montevideo, Uruguay / 18. 21. Marts 2015 -med The Scandinavian Delegation of Family Physicians Teknisk arrangør: Trine-K Travel Design

Læs mere

5 dagstur med bus til Berlin

5 dagstur med bus til Berlin 5 dagstur med bus til Berlin Udrejse: Søndag d. 10. juni 2012 Hjemrejse: Torsdag d. 14. juni 2012 Hotel: Berlin Mark Hotel 4 stjernet Hotel Meinekestrasse 18-19 D10719 Berlin www.berlinmarkhotels.de Vi

Læs mere

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019

Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur fra New York l Orlando i Florida 27. oktober l 6. november 2019 Du nok set fotos af Frihedsgudinden i New York rig g mange gange. Men aldrig stået klods op

Læs mere

Ramlerne god golf og sammenhold 2019

Ramlerne god golf og sammenhold 2019 Ramlerne god golf og sammenhold 2019 East Sussex, England 26-29 april 2019 Destinationen for Ramlernes Årlige forårstur bliver igen England, nærmere betegnet til East Sussex, hvor Dale Hill Golf Resort

Læs mere

Island Washington DC. New York Boston maj 2017

Island Washington DC. New York Boston maj 2017 Island Washington DC. New York Boston 08. - 19. maj 2017 Læserklubben ved Herning Folkeblad, Midtjyllands avis, Sørens rejser og OurWorld A/S, har fornøjelsen at tilbyde denne rejse. Tag med på denne fantastiske

Læs mere

Julegave/Konfirmationsgave? Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: april rejser siden 1986

Julegave/Konfirmationsgave? Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: april rejser siden 1986 Julegave/Konfirmationsgave? Fra Jylland med bus: 14.-18. april 2019 Med børn & børnebørn til Berlin Fra København med fly: 14.-17. april 2019 Har du/i et barn/barnebarn i teenagealderen, som fortjener

Læs mere

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium

Med 2a til New York. Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Med 2a til New York Den 4.-10. marts 2013 Signe Slot & Mimi Olsen Hvidovre Gymnasium Praktiske oplysninger: Adresse i New York The West Side YMCA 5 West 63rd Street New York, NY 10023 Tlf.: +001 212 875

Læs mere

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010

Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 DGI petanque Aktiv ferie ved Middelhavet 22.-29. maj 2010 Kursus og sightseeing ved La Ciotat La Ciotat ligger 25 km øst for Marseille, og det er her petanquespillet startede i 1910. Turen indeholder bl.a.:

Læs mere

Tilbud aktivrejse 2014

Tilbud aktivrejse 2014 Tilbud aktivrejse 2014 Neukirchen med bus 6 dage/3 nætter Prisen er gældende i uge 27 (28. juni 03. juli) 2014 Gasthof Venedigerhof Pris pr. person unge u. 18 år ved minimum 20 deltagere kr. 2.798,- Wolkensteinerbär

Læs mere

Gilleleje Golfklub 2006

Gilleleje Golfklub 2006 Gilleleje Golfklub 2006 ***Pronstorfer Krug, Wardersee, Tyskland Vers. 2 14. oktober 05 Forventet rejseplan med forbehold for ændringer Kl. Fredag den 05. maj 2006 07.00 Afgang fra Gilleleje Golfklub.

Læs mere

Balatonfüred Cup 2017

Balatonfüred Cup 2017 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold - For piger & drenge årgang 97 til og med 04 Søndag d. 02/7 til søndag d. 09/7 Balatonfüred Cup 2017 Team Helsinge Håndbold deltager for første gang i det dansk

Læs mere

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012

New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 New York Washington 2. juni til 10. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi bevæger

Læs mere

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK

Grupperejse til London 12-19/04 2015, 8 dage/ 7 nætter 17 4390,00 74630,00 DKK Alexandra Hotel, tillæg enkeltværelse 2 1890,00 3780,00 DKK Thisted Gymnasium og HF-Kursus Ringvej 32 7700 Thisted Att: Michael Søndergård Faktura / Depositum Dossier : 52385/3230 Kundenr. Dato : 0003692 : 29/08/2014 Salgskonsulent : Vibeke Arrangement Antal Stk.

Læs mere

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019.

ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. ENGLAND EN TUR MED ANTIK & THE 4 DAGE MED FLY, AFREJSE FRA BILLUND D. 6.MAJ 2019. På denne rejse til England vil temaet være»antik og The«, hvor vi bor i byen Oxford, og her vil vi begynde vores rejse

Læs mere

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012

New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 New York Washington DC. Toronto Island 2. til 14. juni 2012 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige

Læs mere

Iford Manor!!" #$ %$ & '

Iford Manor!! #$ %$ & ' Iford Manor!!" #$ %$ & ' () Fakta Transport: Fly fra Kastrup til London Heathrow med SK503 11. maj klokken 12:00 Hjemrejse fra Heathrow med SK506 den 16. maj klokken 16:50 I England bliver vi transporteret

Læs mere

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september

REJSEPROGRAM 21. september til 28. september REJSEPROGRAM 21. september til 28. september Søndag den 21. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september

REJSEPROGRAM 14. september til 21. september REJSEPROGRAM 14. september til 21. september Søndag den 14. september Ankomst til Birmingham lufthavn kl. 18.35 (afgang 17.35 fra København med SK2535) Gæsterne afhentes i lufthavnen og køres til Hollymount

Læs mere

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010

TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 TAG MED PÅ TILSKUERREJSE TIL VM i PARIS AUGUST 2010 Kun 12 pladser tilbage Sidste tilmeldingsfrist den 18. juni 2010 Velkommen til Paris byernes by Årets VM afholdes i Paris, som vel næsten ikke behøves

Læs mere

New York Washington 03. til 11. september 2011

New York Washington 03. til 11. september 2011 New York Washington 03. til 11. september 2011 Tag med på denne fantastiske tur til den vestlige verdens centrum. Rejsen giver et indgående indblik i byernes seværdigheder, historie og daglige liv. Vi

Læs mere

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018

Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den april 2018 Australien rejse i forbindelse med Konvention i Melbourne den 11-14.april 2018 Afrejse København den 1.april 2018 til 21.april 2018 Hermed følger den endelige rejseplan og pris i forbindelse med Konvention

Læs mere

28. februar 3. marts 2013

28. februar 3. marts 2013 London/Birmingham The Birmingham Dentistry show 28. februar 3. marts 2013 Tag med Tandlægeforeningen til The Dentristy Show i Birmingham. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning

Læs mere

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012

Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 Riis Rejsers reference: STK1112212 Juletur Berlin 29/11 til 2/12-2012 I fortsættelse af behagelig samtale glæder det os at kunne præsentere følgende forslag til jeres rejse: Op mod jul er Berlin altid

Læs mere

Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet august 2017

Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet august 2017 Tæt på tjekkerne udenfor Prag Cesky Brod, Tjekkiet 18.-23. august 2017 - rejser siden 1986 Tjekkiets hovedstad, Prag har i årtier med god grund tiltrukket turister fra hele verden. Men der er også en verden

Læs mere

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid

Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Tag med Det Spanske Hus til Salamanca, Ávila og Madrid Salamanca, Plaza Mayor Oplev en af Spaniens smukkeste og mest spændende historiske byer, Salamanca, kom et smut til den velbevarede middelalderby

Læs mere

Studietur til Californien

Studietur til Californien ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Californien - fredag 7. november til tirsdag 18. november 2014 (begge dage inkl.) Studieturen med højst 12 deltagere er planlagt med både spændende faglige

Læs mere

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld.

Dubai UAE International Dental Conference. 3. 8. februar 2013. OurWorld A/S, Nørregade 51, 7500 Holstebro. Tlf. 97 42 50 40 Mail: info@ourworld. Dubai UAE International Dental Conference 3. 8. februar 2013 Tag med Tandlægeforeningen til AEEDC Dubai 2013. Vi tager os af det praktiske for dig med samlet fly og hotelbookning og den sædvanlige service

Læs mere

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos

En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos Ferie med indhold J En rejse ind i det allerhelligste af dig selv #Skønne Samos #Ferie #Meditation #Sol #Strand #Stilhed #Fordybelse #Healing #Renselse #Celler #Hellige steder #Tid til mig selv #Egen kærlighed

Læs mere

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august

ROLD SKOVS VENNER. RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage august august ROLD SKOVS VENNER RHINEN - RÜDESHEIM - 6 dage - 2017 9. august - 14. august Rold Skovs Venner har rundet de 30 år, og det fejrer vi på utallige opfordringer fra mange medlemmer. Der er mange, som har sagt

Læs mere

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris

Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur med bus l SIMA 21.-24. februar 2015 inklusiv ophold i Paris Paris har en masse at byde på, og vi har sammensat en tur, der byder på noget af det allerbedste

Læs mere

Ungdomsskolens Skitur 2014

Ungdomsskolens Skitur 2014 Ungdomsskolens Skitur 2014 Turen går til.. Rejseplan Afgang fra Ungdomsskolen, Nordens Alle 1, Brønderslev fredag d. 14. feb. kl.13.00 med mødetid kl.12.30 med 2 busser. Inden afgang tjekkes pas + sygesikringsbevis

Læs mere

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018

Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 For Skibhuscentret arrangerer Frørup Rejser ApS. 6 dages rejse til Mosel Tyskland Afrejse den 27. maj 2018 Rejse til et af Tysklands mest idylliske vindistrikter, hvor vi skal opleve vinbjergene, de små

Læs mere

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA

KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA Dato: 24. 06 2016 KLASSISK SAFARI I DET NORDLIGE TANZANIA På denne dejlige safari til Tanzanias verdensberømte nordlige safariområder kan nogle af Afrikas... Tlf.: (+45) 56 36 25 45 info@safarieksperten.dk

Læs mere

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto

1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015. ndhtxtfoto www.frdk.dk Nr. 4 Side 1 af 5 25. marts 2015 1. Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 1.Studietur for FRDK til England 14.-18. juni 2015 ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studieturen har mest

Læs mere

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts

2.d Studietur Berlin mandag d. 9 marts - Fredag d. 13 marts Studietur Berlin mandag d. 9 - Fredag d. 13 Mandag d. 9 Afrejse fra Horsens Gymnasium Kl. 08.00 Forventet ankomst i Berlin kl. 15.00 Indkvartering på værelser Tirsdag d. 10 Onsdag d. 11 9-11 Besøg i bydelen

Læs mere

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth.

hvor vi skal overvære Bundesliga kampen Hamburger SV SpVgg Greuther Fürth. Til FC Vestsjællands sponsorer 29. januar 2013 Kære alle. Herved har FC Vestsjællands Erhvervsklub fornøjelsen at invitere til en spændende busrejse til Hamborg i dagene fredag den 1. marts søndag den

Læs mere

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN

PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN 2018 PROGRAM FOR USA 3A JAKOB SCHOW-MADSEN OG JØRGEN JENSEN Torsdag 13.9. Fredag 14.9. Lørdag 15.9. Søndag 16.9. Mandag 17.9 07.30: Mødetid i Billund, som I selv kommer til. 10.10: Afgang fra Billund HUSK:

Læs mere

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019

Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 Medlem af Rejsegaran fonden nr. 2911 Studietur l New Zealand 17. januar l 3. februar 2019 New Zealand er kendt for meget - ikke mindst sin omfa ende landbrugsproduk on og overvældende natur. Det er også

Læs mere

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring

Kili Kenya Safari ,- 8 dage. Ring Kili Kenya Safari Amboseli - Lake Naivasha - Masai Mara I Masaiernes Kenya kunne man fristes til at sige om denne safari Fra udsigten til Kilimanjaro via Rift Valley søen Naivasha til de store rovdyrs

Læs mere

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017

Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Program for rejser til Solformørkelsen i USA i august 2017 Rejseinformation for tillægsrejse. Rejse for Astronomisk Selskab www.astronomisk.dk og Amatør-Astronomisk Forening www.aaf.dk Rejse til USA fra

Læs mere

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads

Introduktion. Grønland. Ilulissat Isbjergenes holdeplads Introduktion På opfordring og i samarbejde med Albatros Travel arrangerer IPA Vordingborg igen i 2012 oplevelses/kultur/- naturrejse til Grønland. Turen er for IPA medlemmer med familie og evt. bekendte.

Læs mere

Jul på Costa del Sol - Torremolinos

Jul på Costa del Sol - Torremolinos Jul på Costa del Sol - Torremolinos Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra: Pris fra: 3.745,- Højdepunkter Udflugt til Gibraltar Granada med Alhambra Malaga Den hvide by Mijas ****hotel i populære Torremolinos

Læs mere

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013

BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 BADMINTON VM GUANGZHOU & HONG KONG 02. 15. AUGUST 2013 Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store handelsprovins. Med sin beliggenhed ikke

Læs mere

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Berlin. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Berlin Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 07.11.2019 10.11.2019 2.395,- Højdepunkter Festivitas i anledning af 30 års dagen for Murens fald Vi guider dig hen til de store steder.

Læs mere

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013.

Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Tag med Six Foot Stompers til 43. Dixielandfestival i Dresden. Torsdag 16. maj mandag 20. maj 2013. Six Foot Stompers på Højbro Plads under Copenhagen Jazzfestival 2012. Six Foot Stompers inviterer til

Læs mere

PATCHWORK

PATCHWORK PATCHWORK 03.11.19 09.11.19 På kurset får du mulighed for at fordybe dig i emnet, samtidig med, at du sammen med holdet får indblik i nye tendenser og brydninger inden for kunst og kultur. Derudover er

Læs mere

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag.

FLY 2018 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger. Billund Varna Hjemrejse natten efter onsdag. FLY 2018 Side 1/5 Rute 1. Direkte TORSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 31.05 07.06 14.06 21.06 28.06 05.07 12.07 19.07 26.07 02.08 09.08 16.08 23.08 30.08 06.09 13.09 Udrejse

Læs mere

FAKTA OM TUREN. Dagsprogram. Overnatning og hoteller CANADA USA. Toronto NEW YORK. Syracuse. Niagara Falls. New York. PENNSYLVANIA Lancaster

FAKTA OM TUREN. Dagsprogram. Overnatning og hoteller CANADA USA. Toronto NEW YORK. Syracuse. Niagara Falls. New York. PENNSYLVANIA Lancaster Toronto Niagara Falls CANADA USA Syracuse NEW YORK PENNSYLVANIA Lancaster Washington D.C. New York NEW JERSEY FAKTA OM TUREN New York City og Washington D.C. byder på masser af storbyoplevelser med alt,

Læs mere

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014

Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Tag med til Warszawa i efterårsferien Busrejse i perioden 11. - 18. oktober 2014 Warszawa ligger smukt ved Wisla floden med ca. 3 mio. indbyggere. Den flotte gamle bydel kom på UNESCOs Verdensarvsliste

Læs mere

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring

På eventyr i Dubai ,- 12 dage. Ring På eventyr i Dubai Oplev Dubai by night og besøg Abu Dhabi. På denne 12 dages rejse, har I god tid til at opleve både Dubai og Abu Dhabi. Vi har indlagt flere udflugter, der gør at I får mest muligt ud

Læs mere

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium

Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni. Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage. Løgumkloster Refugium Harzen med kosteskaft og munkekutte 10. juni - 17. juni Programmet er tilrettelagt, så også hørehæmmede kan deltage Løgumkloster Refugium Busrejse til Harzen 10. 17. juni 2011 med forberedende dage på

Læs mere

Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.)

Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.) ndhtxtfoto fra idé til virkelighed Studietur til Sverige, Finland, Rusland og Letland 27. oktober til onsdag 6. november (begge dage inkl.) Den årlige studietur - den femte af slagsen - går til Sverige,

Læs mere

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX

PETANQUE I FRANKRIG juni 2009 CHÂTEAUROUX PETANQUE I FRANKRIG 01. 07. juni 2009 CHÂTEAUROUX Arrangeret af Niels og Birthe Toft Med hjælp af Jean Claude Besnard, UFOLEP DGI s samarbejdspartner UFOLEP i Frankrig har inviteret DGI petanquespillere

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere

Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Inspiration Rejsemål: Verona Baseret på 18 deltagere Verona har med sin gunstige placering, som indgangsdøren mellem nord og syd, været en vigtig by lige siden Romerriget. Byen er da også den by i Italien,

Læs mere

Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina

Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina Holstebro RejseCenter byder velkommen til Sudirman Cup d. 10. 17. maj 2009 i Guangzhou, Kina Guangzhou er hovedstaden i provinsen Guangdong, der med sine ca. 70 mio. indbyggere er blevet Sydkinas store

Læs mere

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN

TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN TILBUD FOR TO UGER I CAPE TOWN Dato: august 2015 Det samlede tilbud bliver på i alt godt 13.000 DKK for to personer for 13 dage. 12 overnatninger med morgenmad og med fem arrangerede ture. Tilbuddet er

Læs mere

Eastern Highlights. 10 dage. Lad os gøre din ferie bedre

Eastern Highlights. 10 dage. Lad os gøre din ferie bedre Eastern Highlights 10 dage Lad os gøre din ferie bedre fakta om turen 10 dages rundrejse i det østlige USA med dansk rejseleder Det østlige USA er først og fremmest New York og Washington D.C., og de to

Læs mere

Danes for Hillary USA TUR

Danes for Hillary USA TUR Danes for Hillary USA TUR Dato: 27-10-2016 Varighed: 16 dage Pris: 3 prispakker Afrejse: København Dagsprogram Dag 1 København - Miami, USA. Check-in på Best Western Atlantic Beach Resort Dag 2 Besøge

Læs mere

Island. 9. til 13. september

Island. 9. til 13. september Island 9. til 13. september NordjyskeFordele og OurWorld A/S har i samarbejde med andre medier fornøjelsen at præsentere denne rejse til Island. Island er et land med et ekstremt natursceneri. Naturen

Læs mere

Oktoberfest i München.

Oktoberfest i München. Oktoberfest i München. Vær med når en af verdens største folkefester fylder 200 år. Strøby Turist kan i samarbejde med Best Travel tilbyde en oplevelse ud over det sædvanlige. En af verdens største folkefester,

Læs mere

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014

KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER 2015 Foto: Rose - 2014 KOREAREJSER byder i 2015 på to grupperejser en Sommer- og en Efterårstur. Sommerturen er fra søndag 27. juni til søndag 11. juli 2015. Rejseprogrammet for sommerturen

Læs mere

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra:

Normandiet - Caen. Højdepunkter dage Fyn, Jyl., Sjæ ,- Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: Normandiet - Caen Afrejse: Hjemkomst: Varighed: Afrejse fra (Bus): Pris fra: 4.895,- Højdepunkter Invasionskysten Bayeuxtapetet Memorial Museet i Caen Mont Saint-Michel klosteret Side 1 af 5 Normandiet

Læs mere

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede!

IRLAND. Påsken 2014. En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND Påsken 2014 Rock of Cashel, Lough Hyne, Cape Clear, Dingle Peninsula, Shannon River, Cliffs of Moher, Connemara En rejse for danske naturinteresserede! IRLAND PÅSKEN 2014 DUMAS-JOHANSEN og danske

Læs mere

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard

Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010. med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Pro Bowl og vinterferie i Miami 26. januar 2. februar 2010 med Jesper Elming og Jimmy Bøjgaard Tirsdag den 26. januar Afrejse med Continental Airlines om morgenen via New York med ankomst sidst på aftenen

Læs mere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere

Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Inspiration Rejsemål: Hamburg Baseret på 120 deltagere Besøg Beatles gamle gennembruds-by og kom tæt på en storby i rivende udvikling. Hamburg er en af Tysklands ældste og mest velhavende byer, men det

Læs mere

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger

FLY 2017 Side 1/5. Fra Til Dag Udrejs Ank. Hjemr. Ank. Fly ud/hjem Bemærkninger FLY 2017 Side 1/5 Rute 1. Direkte TIRSDAG fra Billund til Varna - sælges som enkeltbilletter Dato 30.05 06.06 13.06 20.06 27.06 04.07 11.07 18.07 25.07 01.08 08.08 15.08 22.08 29.08 05.09 Udrejse 895 2395

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 235/2007 afsagt den 23. juni 2008 ****************************** KLAGER P T (3 pers.) 2630 Tåstrup SALGSBUREAU ARRANGØR Stjernegaard Rejser A/S Stjernegaard

Læs mere