Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis!

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis!"

Transkript

1 Nærvær, klarhed og retning i daglig praksis! Jeg afholder i et kursusforløb for mennesker, som ønsker at bringe mere af sig selv i spil i daglig praksis arbejdsmæssigt såvel som privat. Jeg har i øjeblikket et tilsvarende forløb i gang med afslutning juni I forbindelse med håndteringen af udfordringer i arbejdslivet og i livet i øvrigt anvender de fleste af os kun en begrænset del af vores kapacitet. Kursusforløbet rummer inspiration, læring og træning, som vil bidrage til, at det, du kan, og den person, du er, kommer mere til udtryk i din daglige praksis herunder i forbindelse med beslutningstagning. Vi vil arbejde ud fra en helhedsorienteret tilgang, som bl.a. indebærer, at tænkning, følelser og hvad vi kan kalde indre viden tilsammen betragtes som en helhed. Vi vil i den forbindelse arbejde med, at du finder adgang til det, du ved bedst til din indre stifinder. Mange af os forestiller os som en selvfølge, at udfordringer og beslutninger er noget, vi skal håndtere i form af at gøre noget. Vi bliver handleorienterede både, når det giver mening, og når det faktisk ikke er hensigtsmæssigt. Og når det ikke er hensigtsmæssigt, fremmer vi risikoen for at udvikle stress. Du vil i løbet af kurset arbejde med og erfare, at væren er en fuldstændig ligeså vigtig kompetence som det at gøre i forbindelse med både kommunikation og beslutningstagning. Og når den erfaring manifesterer sig i din praksis, vil eventuelle tendenser til stress kunne heles og ny stress forebygges. Kurser i meditation og mindfulness kan hjælpe kroppen til at vende sig til at være mere i ro, end den er i hverdagen og indebære øget opmærksomhed på egne behov. Men når vi efter et sådant kursus atter indgår i en dagligdag hjemme og i arbejdssammenhæng, glider vi naturligt ind i de rytmer, reaktionsmåder og vaner, som er nært koblet til hverdagen, og som vi har udviklet og anvendt i årevis. Selvom der indgår elementer af mindfulness undervejs, er dette kursus ikke et kursus i mindfulness. Der er tale om et forløb, hvor vi arbejder målrettet med, at du gradvis integrerer inspiration, træning og erfaringer fra kurset med hverdagens praksis. Vi fokuserer med andre ord på at skabe konkrete koblinger mellem på den ene side inspiration og læring fra kurset og på den anden side din ageren i arbejdslivet og livet i øvrigt. Det er min erfaring gennem de senere år fra både individuelle sparringsforløb og fra gruppeforløb, at tilgangen, vi anvender på kurset, og udbyttet, kan supplere andre efteruddannelsesforløb, hvad enten der er tale om business school forløb herunder HD, moduler på en diplomuddannelse, mindfulness kurser, terapeutisk efteruddannelse, selvudviklingskurser eller kommunikations kurser.

2 HVAD? Jeg har gennem de senere år bl.a. inspireret af Otto Scharmers Teori U udviklet en helhedsorienteret og procesorienteret tilgang til at arbejde med udvikling, kommunikation og beslutningstagning. Kernen i tilgangen er knyttet til skabelsen af et fortroligt rum for lytten og for dialog, og vi arbejder bl.a. med at uddybe evnen til at lytte til andre og til en selv. Udover at varetage oplæg og introducere øvelser sørger jeg for, at nærvær og en hvis fordybelse kommer til at udgøre en rød tråd i kursusforløbet. Som deltager deler du konkrete faglige og personlige erfaringer og udfordringer og modtager sparring og reaktioner fra mig og fra de øvrige deltagere. HVORFOR? Vi er i det daglige såvel i arbejdslivet som i livet i øvrigt udsat for massive påvirkninger udefra i form af bl.a. krav og forventninger fra mennesker omkring os, indtryk fra diverse digitale medier og en for manges vedkommende travl, tæt besat hverdag. Der er dagen igennem ting, der skal gøres og beslutninger, som skal træffes. Hertil føjer sig bl.a. vore egne krav og forventninger til os selv. Heroverfor står den erfaring, at vi alle indefra besidder fornemmelser af og viden om, hvad der er vigtigt / sandt for os fra situation til situation jfr. også udtrykket dybest set/inderst inde ved jeg det godt!. Det er i møderne mellem på den ene side de omtalte påvirkninger udefra og ovenfra fra dit hoved en ydre strøm og på den anden side den indre viden en indre strøm, at vi fra situation til situation tager stilling, vælger og handler. Derfor er det vigtigt, at der hersker en vis balance mellem de to strømme. I vores kultur er der en markant tendens til ubalance mellem de to strømme, idet den ydre strøm fremstår meget stærk mens den indre strøm hos de fleste af os er for svag. Det overordnede mål med kursusforløbet er, at deltagerne via styrkelse af den indre strøm får skabt en bedre balance de to strømme imellem i daglig praksis. HVEM? Målgruppen omfatter mennesker med nysgerrighed på og ønske om inspiration fra en helhedsorienteret tilgang til beslutningstagning og lederskab i arbejdslivet såvel som i livet i øvrigt. Måske oplever du at befinde dig i en form for vadested i dit med behov for at finde ny retning? Måske er du nysgerrig på, hvordan du kan bringe dig selv den du er, og det du kan mere i spil i forbindelse med dine daglige gøremål såvel de arbejdsmæssige som de personlige. Måske arbejder du med ledelse og er nysgerrig på, hvordan du kan tilføje en helhedsorienteret tilgang til din praksis. Måske er du optaget af beslutningstagning og ønsker inspiration til, hvordan du selv og hvordan du sammen med andre kan træffe solide, bæredygtige beslutninger i dit arbejdsliv og i livet generelt.

3 HVORDAN? Kursusforløbet strækker sig fra september 2018 til maj 2019 og består af tre elementer: 8 kursusdage (eksternat), 5 kursusaftener og minimum 2 individuelle samtaler. Når kurset strækker sig over 9 måneder, er det fordi de forandringer, som deltagelse i kurset kan afstedkomme for den enkelte, er af dybtgående karakter og derfor kræver, at vi over en længere periode anvender vekselvirkningen mellem erfaringer og udfordringer fra deltagernes hverdag og læring og inspiration fra kursusforløbet. Learning is experience. Everything else is just information. (Einstein) Vekselvirkningen er en forudsætning for, at du som deltager skridtvis kan koble de ny erfaringer og indsigter til din daglige praksis. De hele kursusdage giver mulighed for både oplæg, refleksion, sparring og dialog og bidrager til skabelse af tillid og nærvær i gruppen. På aftenmøderne fokuseres overvejende på sparring, refleksion og dialog knyttet til de udfordringer deltagerne bringer ind. De individuelle samtaler bidrager til at fremme kobling mellem læring og inspiration fra kursusdagene og din daglige arbejdsmæssige og personlige hverdag. Deltagerantallet er begrænset til 4-6 personer. De af deltagerne, som måtte have interesse for det, vil i forlængelse af kurset kunne fortsætte som gruppe og samles nogle timer af gangen fx én gang i kvartalet med Jesper som tovholder og inspirator. KURSISTUDTALELSER Jeg har deltaget i to forløb, som jeg begge synes har været fremragende. Intenst, overraskende og meget givende. Personligt har jeg haft stort udbytte af at stifte bekendtskab med Otto Scharmers Teori U. Den er blevet en fast følgesvend i min hverdag. Jeg har efter hver gang følt mig vældig opløftet, og meget af det, vi er igennem, bliver siddende i mig i dagene efter, selv om jeg måske ikke engang kan huske detaljerne. Det bliver mere og mere en fornemmelse i maven, som jeg kan bruge når udfordringerne melder sig.

4 JESPER Jeg er uddannet socionom og Psykoterapeut MPF og har en Master uddannelse fra Københavns Universitet indenfor feltet kommunikation, ledelse og samarbejde. Jeg er 64 år og har siden 1988 haft egen praksis, hvor jeg beskæftiger mig personlig udvikling, kommunikation og supervision. Jeg er gennem årene blevet stadig mere opmærksom på værdi og kvaliteter forbundet med anvendelsen af et helhedsorienteret grundsyn og en vis fordybelse i forbindelse med kommunikation og beslutningstagning. PRAKTISKE OPLYSNINGER KURSUSAFGIFT: Kr Inkluderer: 1 modul a 2 kursusdage (lørdag + søndag kl.9:30 16:30 / eksternat) 6 kursusdage (lørdage kl.9:30 16:30) 5 kursusaftener (torsdage kl.18:30 21:30) 2 individuelle samtaler pr. deltager Kaffe, te, frugt og småkager på kursusdagene og kursusaftenerne Frokost på kursusdagene sørger deltagerne selv for. Supplerende individuelle sessioner kan tilkøbes honorar: kr.600,00/tim. KURSUSBEVIS: Der udleveres kursusbevis ved kursusforløbets afslutning STED: Kurset afholdes i min praksis på Nørrebro. TID: Kursusdagene og mødeaftenerne er placeret i perioden september 2018 til maj I 2018: Lør. + søn. 8-9/9 (2 hele dage) (eksternat) - tor. 27/9 (aften) - lør. 6/10 (hel dag) - tor. 1/11 (aften) - lør. 24/11 (hel dag) Hertil kommer en individuel samtale, som aftales i løbet af året. Yderligere samtaler kan tilkøbes. I 2019: Lør. 19/1 (hel dag) - tor. 31/1 (aften) - lør. 2/3 (hel dag) - tor. 14/3 (aften) - lør. 6/4 (hel dag) - tor. 9/5 (aften) - lør. 25/5 (hel dag). Hertil kommer en individuel samtale, som aftales i løbet af året. Yderligere samtaler kan tilkøbes.

5 TILMELDING: Tilmelding foretages inden pr. mail til Jesper på mail adressen: Har du ikke haft kontakt med mig i forvejen via individuelle samtaler, parsamtaler eller i kursus sammenhæng, afholdes en vederlagsfri samtale inden evt. bekræftelse på tilmeldingen. Umiddelbart efter tilmeldingsfristens udløb modtager du mail med besked, om der er plads, og om du er optaget på kurset. Du vil også modtage praktisk information i forhold til kursussted m.m. FORTRYDELSESRET Du har en fortrydelsesret på 14 dage fra den dato, du har modtaget mail med besked om optagelse. Hvis du vælger at fortryde tilmeldingen skal du sende mig en mail. AFMELDING Ved afmelding efter fortrydelsesrettens udløb, men senest 7 uger før kursusstart, betales et administrationsgebyr på kr. 500,00. Ved afmelding senere end 7 uger før kursusstart hæfter man for hele kursusgebyret. Kun i særlige tilfælde kan kursusgebyret tilbagebetales (minus administrationsgebyr) ved afmelding senere end ovennævnte frister. Kurset udgør et samlet forløb, som man betaler for. BETALING OG BETALINGSFRISTER Betaling til: Reg.nr Konto nr Betaling kan efter nærmere aftale opdeles i et antal rater. F.eks. i form af månedsvise eller kvartalsvise indbetalinger. YDERLIGERE INFORMATION Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig: Mail: jesloth@pc.dk Mobil tlf.nr.: Hjemmeside: / Jesper Sloth Socionom Psykoterapeut MPF Master i Ledelse og Samarbejder (KU)

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis!

Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Skab balance, klarhed og retning i daglig praksis! Jeg afholder i 2017-18 et kursusforløb for mennesker, som ønsker at bringe mere af sig selv i spil i daglig praksis arbejdsmæssigt såvel som privat. I

Læs mere

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab

Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab 1 Kursus i beslutningstagning, kommunikation og lederskab Jeg afholder løbende kursusforløb for mennesker, som ønsker at øge deres kapacitet i forbindelse med kommunikation, ledelse og beslutningstagning.

Læs mere

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen.

Uddannelsen ruster dig til både at se og leve på nye måder. Og også til at modstå de udfordringer der kan opstå. Fra dit indre og fra omverdenen. SPIRITUEL UDDANNELSE til dig der vil udfolde din sjæls energi til dig der vil skabe et lyst og let liv i kærlighed til dig der vil leve i endnu mere lys og glæde 2015 Spirituel Uddannelse er stedet, hvor

Læs mere

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange.

Den enkelte deltager vil sætte denne forståelse og udforskning i relation til eget liv og egne livsovergange. OVERGANGE I LIVET Døre til indre transformation Levende Nærværs Træning EN 7 MÅNEDERS TRÆNING FORDELT OVER 4 KURSER Træningen holdes i stille lokaler centralt i København uden overnatning 11. - 14. maj

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du have et indre holdepunkt, som du kan navigere ud

Læs mere

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019

FORÅRS RETREAT. Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris. Villa Fjordhøj, den marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Formål, indhold og pris Villa Fjordhøj, den 21. 24. marts 2019 FORÅRS RETREAT Bevidst udvikling og ledelse af dig selv Tanker og mentale konstruktioner

Læs mere

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ

MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ LÆR UNGE AT FINDE DEN INDRE RO KURSUSCENTER BROGAARDEN APRIL/MAJ 2014 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK MINDFULNESS SOM PÆDAGOGISK VÆRKTØJ Lær

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne

Se inspirerende billeder og få al information som nedenfor i dette link via munonne En fri Himmel At frisætte livet i hverdagen EN LEVENDE NÆRVÆRS TRÆNING 6 MÅNEDERS MASTERTRÆNING der giver mulighed for sand fordybelse og meditativ vedholdenhed i trygge rammer og med tid til udforskning,

Læs mere

Mindfulness i pædagogikken

Mindfulness i pædagogikken Mindfulness i pædagogikken Et praksisrettet og forskningsunderbygget kursus for undervisere og vejledere, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden 25.11-26.11.2013 Generator kurser og konferencer

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du gennemgå en personlig udvikling, så du får et indre

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokko den 22.-29. marts 2015 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

NY LEDER - NY VIRKELIGHED VI SKABER GROBUND FOR DIN UDVIKLING OG KOMMER TÆT PÅ DIG SOM NY LEDER

NY LEDER - NY VIRKELIGHED VI SKABER GROBUND FOR DIN UDVIKLING OG KOMMER TÆT PÅ DIG SOM NY LEDER NY LEDER - NY VIRKELIGHED VI SKABER GROBUND FOR DIN UDVIKLING OG KOMMER TÆT PÅ DIG SOM NY LEDER NY LEDER - NY VIRKELIGHED FORMÅL OG UDBYTTE Mange nye ledere kastes ud i deres første lederjob uden at være

Læs mere

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab

Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Teori U workshop for kvinder om personligt lederskab Marokkos bjerge og ørken Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer eller er selvstændige.

Læs mere

NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING OG KVALIFICERING KURSUS BROGAARDEN MIDDELFART 05.-06.03.2015 KURSER & KONFERENCER

NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING OG KVALIFICERING KURSUS BROGAARDEN MIDDELFART 05.-06.03.2015 KURSER & KONFERENCER NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING OG KVALIFICERING KURSUS BROGAARDEN MIDDELFART 05.-06.03.2015 KURSER & KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING OG KVALIFICERING

Læs mere

Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017

Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017 Personligt lederskab Workshop for kvinder i Marokkos bjerge og ørken 30. september 7. oktober 2017 Sahara ørkenen - lederudviklingsrejsen 2014 MÅLGRUPPE Kvinder, der arbejder som ledere på alle niveauer

Læs mere

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab.

Dette forløb er for dig, som ønsker at kunne udtrykke dig med ro, overbevisning og autenticitet med det rette budskab. Personlig Power Find ro og brænd igennem med autenticitet og gennemslagskraft Vil du gerne brænde igennem og opnå autenticitet og gennemslagskraft uden at gå på kompromis med din integritet? Og vil du

Læs mere

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator En vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig i stand til at facilitere udvikling og læreprocesser med heste for både voksne og børn. Som eksamineret

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Et udviklingsforløb for den attraktive, erfarne medarbejder i 50 erne

Et udviklingsforløb for den attraktive, erfarne medarbejder i 50 erne Et udviklingsforløb for den attraktive, erfarne medarbejder i 50 erne Hvordan skal din senkarriere se ud? Styrk dine kompetencer og gør dig beredt til mange flere spændende arbejdsår! Dette forløb er tiltænkt

Læs mere

Mindfulness i PPR og sundhedsplejen - PPR og Sundhedsplejen i Mariager Fjord kommune. Kære læser

Mindfulness i PPR og sundhedsplejen - PPR og Sundhedsplejen i Mariager Fjord kommune. Kære læser Mindfulness i PPR og sundhedsplejen - PPR og Sundhedsplejen i Mariager Fjord kommune Kære læser I materialet kan du læse om kurset i Mariager Fjord PPR og sundhedspleje. Du kan også læse om Mariager fjords

Læs mere

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år

Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år Amager d. 11.02.2011 Gendai Reiki-kursus - aftenforløb med reiki og selvudvikling over et halvt år En unik mulighed for at kombinere Gendai Reiki-Trin 1 med intens personlig udvikling i en fast gruppe

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 45, København, 2016-2017 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker

Læs mere

Kursusforløb for personer med psykologisk betinget fedme/overspisning - næste opstart er september 2013

Kursusforløb for personer med psykologisk betinget fedme/overspisning - næste opstart er september 2013 Kursusforløb for personer med psykologisk betinget fedme/overspisning - næste opstart er september 2013 Baggrund Der findes i dag ganske få behandlingstilbud til personer som lider af fedme, som inddrager

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN, MIDDELFART 23.-24.04.2015 GENERATOR PÆDAGOGIK & PSYKOLOGI KURSEROGKONFERENCER.DK

Læs mere

KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014

KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014 SundTrivsel A/S KURSER OG UDDANNELSER 2013/2014 VELKOMMEN Sammensætningen i vores kursus- og uddannelsesrække bygger på vores forståelse af trivsel hos det hele menneske. For os indebærer trivsel/sundhed,

Læs mere

Mindjuice Speakeruddannelse

Mindjuice Speakeruddannelse Mindjuice Speakeruddannelse Vi har længe haft en drøm om at skabe en helt særlig uddannelse i gennemslagskraft. Efter mange års erfaringer med og viden om det menneskelige potentiale er det nu endelig

Læs mere

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for.

Uddannelsens grundtanke er det læringssyn, menneskesyn og hestesyn, der ligger bag alt, hvad Courage (udbyder af HEALfacilitator) står for. Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Vi ønsker at udbrede viden og kompetencer om hestes evne til udvikling af mennesker. HEALfacilitator er en vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig

Læs mere

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches?

Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Det, der ligger før os, og det, der ligger efter os, er for intet at regne mod det, der ligger inden i os. - Oliver Wendell Holmes Vil du være blandt verdens bedste ledere og teamcoaches? Så er Mindjuice

Læs mere

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN...

EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... EN RIGTIG LEDER ER ET DUMT SVIN... OM MOTIVATION MANAGEMENT I 2009 startede Motivation Management en succesfuld rejse. Vi har formået at forene motivation og ledelse på en succesfuld måde. Ideen om at

Læs mere

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater

Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Mentaltræning øget balance, nærvær og resultater Opnå mindre stress og bedre resultater med mentaltræning Styr dine tanker, så de ikke styrer dig Vi befinder os i en verden, hvor næsten alt drejer sig

Læs mere

Et kursus i toplederens vigtigste kompetence

Et kursus i toplederens vigtigste kompetence Effektiv Uddelegering Et kursus i toplederens vigtigste kompetence Er du diktator eller facilitator? Vækst kræver et målrettet fokus på udvikling, samarbejde og innovation. Men hvordan skaber man som

Læs mere

Pædagogisk Superstjerne Program

Pædagogisk Superstjerne Program Vil du være pædagogisk mindfulness pioner på din arbejdsplads - og i dit eget liv i 2013? Pædagogisk Superstjerne Program - for dig, der brænder for at gøre en forskel og ønsker et (arbejds-)liv, funderet

Læs mere

NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING OG KVALIFICERING KURSUS BROGAARDEN MIDDELFART GENERATOR KURSER OG KONFERENCER

NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING OG KVALIFICERING KURSUS BROGAARDEN MIDDELFART GENERATOR KURSER OG KONFERENCER NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING OG KVALIFICERING KURSUS BROGAARDEN MIDDELFART 05.-06.03.2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK NARRATIVE SAMTALER INSPIRATION, UDVIKLING

Læs mere

Intensiv uddannelse i virksomhedens kontrakter. Business LAW. Manager

Intensiv uddannelse i virksomhedens kontrakter. Business LAW. Manager Intensiv uddannelse i virksomhedens kontrakter Business Business Law - 2007 Business Hvad er BLM-uddannelsen BLM-uddannelsen er en målrettet juridisk uddannelse for erhvervsfolk. Uddannelsen tager udgangspunkt

Læs mere

Skab plads til det gode arbejdsliv!

Skab plads til det gode arbejdsliv! Skab plads til det gode arbejdsliv! Kære medlem! Vi ved det godt. Det talte ord har stor betydning. Vi ved også, at der findes gode og dårlige måder at håndtere for eksempel et problem eller travlhed på.

Læs mere

Tag livet til dig fra hi til energi Netværksforløb for kvinder.

Tag livet til dig fra hi til energi Netværksforløb for kvinder. Tag livet til dig fra hi til energi Netværksforløb for kvinder. Et feminint forvandlingsrum med genveje til mere nydelse, flere handlemuligheder og bedre balance i dit liv! Forestil dig at Du er fuld af

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Mindfulness gennem mental træning

Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mindfulness gennem mental træning Mere fokus, mindre stress og endnu bedre resultater Giv din hjerne ro til at arbejde I en verden, hvor næsten alt drejer sig om ydeevne

Læs mere

Stressvejleder - Certificeringsuddannelse

Stressvejleder - Certificeringsuddannelse Stressvejleder - Certificeringsuddannelse Markedets bedst dækkende Stressvejleder Uddannelse 6 moduler / 9 dages uddannelse I samarbejde med DISCOVER har vi som de første i Danmark valgt at tilføre vores

Læs mere

Ledelse af professionelle læringsfællesskaber

Ledelse af professionelle læringsfællesskaber Ledelse af professionelle læringsfællesskaber Et handlings- og praksisorienteret udviklingsforløb for ledere, ledelsesteam, projektledere, teamledere og koordinatorer på alle former for uddannelsesinstitutioner.

Læs mere

LEDEREN I BALANCE. UDBYTTE: Efter forløbet vil du stå stærkere i forhold til:

LEDEREN I BALANCE. UDBYTTE: Efter forløbet vil du stå stærkere i forhold til: LEDEREN I BALANCE LEDEREN I BALANCE Programmet vil hjælpe dig med at blive en endnu bedre leder ved at opnå balance i dig selv. Det giver mere ro i dit liv, og du kan dermed bidrage med en fornemmelse

Læs mere

Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne.

Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne. Her kan alle klubbens trænere få inspiration på samme kursus - og samtidig give hinanden sparring på hverdagens udfordringer. Store Kursusdag - 7. januar 2012 i Dronninglund hallerne. Håndboldens Store

Læs mere

Foreningen De Positive Budskaber

Foreningen De Positive Budskaber Foreningen De Positive Budskaber Efterårsprogram 2014 Søren Hauge Marianne Tiffanie Kirkskov Jette Harthimmer Martin Guldberg Christian Viborg Jens Erik Knudsen Dyb Magi At rejse i mange dimensioner Sådan

Læs mere

I ønskes alle en rigtig god sommer og vi ses igen i efteråret. Hilsen DDUR

I ønskes alle en rigtig god sommer og vi ses igen i efteråret. Hilsen DDUR Efterårets kurser i Rosenmetoden Det Danske Uddannelsescenter for Rosenmetoden (DDUR) kan fejre 5 års jubilæum den 1. november 2015 Det har været en dejlig tid, hvor rigtig mange mennesker har vist os

Læs mere

KRAP follow up kursus 8 dage på Brogaarden i Middelfart, efteråret 2015

KRAP follow up kursus 8 dage på Brogaarden i Middelfart, efteråret 2015 KRAP follow up kursus 8 dage på Brogaarden i Middelfart, efteråret 2015 Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik for fagfolk, som arbejder med udsatte børn/unge eller med mennesker med særlige

Læs mere

KRAP follow up kursus 8 dage på Brogaarden i Middelfart, forår 2016

KRAP follow up kursus 8 dage på Brogaarden i Middelfart, forår 2016 KRAP follow up kursus 8 dage på Brogaarden i Middelfart, forår 2016 Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik for fagfolk, som arbejder med udsatte børn/unge eller med mennesker med særlige

Læs mere

Anastasis. 4 årig psykoterapeutuddannelse

Anastasis. 4 årig psykoterapeutuddannelse Anastasis 4 årig psykoterapeutuddannelse ANASTASIS PSYKOTERAPEUTUDDANNELSE Anastasis Psykoterapi bygger på en syntese af elementer fra forskellige selvudviklings-traditioner og terapeutiske retninger,

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi

MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi MBNT Mindfulness-baseret kursus i naturterapi Kurset er for dig, der gerne vil finde tilbage til et liv med mere livsglæde og mindre stress, eventuelt ovenpå en stresssygemelding, og for dig, der vil udvikle

Læs mere

Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. Gymnasiepædagogik. Kurser for vejledere og kursusledere Efteråret 2009

Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. Gymnasiepædagogik. Kurser for vejledere og kursusledere Efteråret 2009 Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier Gymnasiepædagogik Kurser for vejledere og kursusledere Efteråret 2009 Forord: Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier afholder kurser for

Læs mere

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING

LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING LÆR AT ARBEJDE MED ORGANISATIONSOPSTILLING PRAKTISK UDDANNELSESFORLØB TIL UDVIKLING AF DIT PERSONLIGE LEDERSKAB, TEAMS OG ORGANISATIONER AUGUST 2018 - MAJ 2019 Uddannelsen til dig, der vil have træning

Læs mere

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN

N Æ RVÆ R O G E M P AT I I SKOLEN Præsentation af undervisere Som fælles grundlag og inspiration var vi deltagere på et kursus i 2007 afholdt på Vækstcenteret. Vi arbejder alle professionelt med børn og unge. Kurset var arrangeret af foreningen

Læs mere

Personlig vækst og gennemslagskraft

Personlig vækst og gennemslagskraft Personlig vækst og gennemslagskraft Styrk dit mentale overskud, og giv din kommunikation ny kraft Hold hovedet koldt, og bevar overblikket Har du et arbejde, hvor det forventes af dig, at du udviser personlig

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE En metode

Læs mere

Mindfulness i hverdagen

Mindfulness i hverdagen Mindfulness i hverdagen Mindfulness i Hverdagen En workshop for dig, der vil være dit bedste jeg. Hver dag. Dette vil være den dag, du bagefter husker som den bedste investering i 2014. På få timer giver

Læs mere

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi.

Du kan også få individuel mindfulness træning, evt sammen med samtaleterapi. Hvor og hvordan? Træningen foregår i trygge rammer i små grupper på 6-9 personer. Der aftales tavshedspligt i gruppen. Vi mødes i gruppen 2½ - 3 timer (incl. pause) 1 gang om ugen i 8 uger. Hver gang vi

Læs mere

ACT og Unge. 2-dags kursus

ACT og Unge. 2-dags kursus ACT og Unge 2-dags kursus Dato 6.-7. oktober 2015 i Hillerød (Tilmeldingsfrist 6. september 2015) 11.-12. november 2015 i Ryomgård (Tilmeldingsfrist 11. oktober 2015) Pris Kr. 2.950,- ex. moms, inkl. en

Læs mere

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer.

Tænd din ildsjæl. Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013. Generator foredrag, kurser og konferencer. www.foredragogkonferencer. Tænd din ildsjæl Et kursus om teenagecoaching og relationskompetence for fagfolk, der arbejder med unge Kursuscenter Brogaarden Den 05. 06.09.2013 Generator foredrag, kurser og konferencer www.foredragogkonferencer.dk

Læs mere

Velkommen til kurset:

Velkommen til kurset: Kurser - Konferencer - Klientforløb - Mentorer Afd. i: Ryomgård, Aarhus, Randers, Skanderborg, Ringe, Hillerød Velkommen til kurset: ACT og Unge 2-dags kursus Dato 6.-7. oktober 2015 i Hillerød (Tilmeldingsfrist

Læs mere

Autisme- Fordybelse for Forældre 2018

Autisme- Fordybelse for Forældre 2018 Autisme- Fordybelse for Forældre 2018 AutismeFordybelse for Forældre AutismeFordybelse har til formål, at du som forælder øger din viden om og forståelse for dit barn med autisme. Alle forældre ønsker,

Læs mere

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER

KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER KOGNITIV UDDANNELSE REDSKABER, TEKNIKKER OG KVALIFICERING AF SAMTALER MED UNGE KURSUSCENTER BROGAARDEN 2014/2015 GENERATOR KURSER OG KONFERENCER WWW.KURSEROGKONFERENCER.DK KOGNITIV UDDANNELSE En metode

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 48, Aarhus, marts 2018 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

STIFINDER PROGRAMMET AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES

STIFINDER PROGRAMMET AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES STIFINDER PROGRAMMET WORTH FOLLOWING AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES STIFINDERPROGRAMMET ET EFFEKTIVT OG UNIKT UDVIKLINGSFORLØB SIDEN 1994 LÆRINGSPRINCIPPER OG INSPIRATION E N UNIK KOMBINATION AF METODER

Læs mere

Kan vi fortælle andre om kernen og masken?

Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Kan vi fortælle andre om kernen og masken? Det kan vi sagtens. Mange mennesker kan umiddelbart bruge den skelnen og den klarhed, der ligger i Specular-metoden og i Speculars begreber, lyder erfaringen

Læs mere

Stresshåndtering og livsglæde i hverdagen. Foredrag i FOA d. 20. marts 2018 i Aakirkeby Hallerne S/I

Stresshåndtering og livsglæde i hverdagen. Foredrag i FOA d. 20. marts 2018 i Aakirkeby Hallerne S/I Stresshåndtering og livsglæde i hverdagen Foredrag i FOA d. 20. marts 2018 i Aakirkeby Hallerne S/I Overblik Generelt om Hanne og Balancebasen Mindfulness Stresshåndtering og livsglæde Natur og Sundhed

Læs mere

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24.

TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. TÆND DIN ILDSJÆL ET KURSUS OM TEENAGECOACHING OG RELATIONSKOMPETENCE FOR FAGFOLK, DER ARBEJDER MED UNGE BRANDBJERG HØJSKOLE DEN 23. 24. MAJ 2013 GENERATOR FOREDRAG, KURSER OG KONFERENCER WWW.FOREDRAGOGKONFERENCER.DK

Læs mere

Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. Gymnasiepædagogik. Kurser for vejledere og kursusledere Efteråret 2007

Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier. Gymnasiepædagogik. Kurser for vejledere og kursusledere Efteråret 2007 Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier Gymnasiepædagogik Kurser for vejledere og kursusledere Efteråret 2007 Forord: Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier afholder kurser for

Læs mere

Hvad er dit næste skridt?

Hvad er dit næste skridt? Hvad er dit næste skridt? KURSER I EFTERÅRET September - November 2014 kursus-hæfte-a5.indd 1 21/06/14 18.39 Efterårskurser VEJLE PINSEKIRKE INVITERER TIL EN RÆKKE SPÆNDENDE EFTERÅRSKURSER. KURSERNE ER

Læs mere

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling

Kursus i konflikthåndtering. AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling AMELUNG Mediation & Organisationsudvikling Vil du gerne styrke trivsel i din organisation? Er du godt rustet til at tackle konflikter? Får du udnyttet uenigheder positivt? Mange ledere og medarbejdere

Læs mere

Din læringsrejse. En guide til lederafklaringsforløbet Leder på spring. i Østjysk LedelsesAkademi

Din læringsrejse. En guide til lederafklaringsforløbet Leder på spring. i Østjysk LedelsesAkademi Din læringsrejse En guide til lederafklaringsforløbet Leder på spring i Østjysk LedelsesAkademi Indholdsfortegnelse 1. Indledning 3 2. Samtale med nærmeste leder 4 3. Skabelon for samtale med nærmeste

Læs mere

Cirkelsamtale og konfliktmægling - en udviklingsfremmende tilgang

Cirkelsamtale og konfliktmægling - en udviklingsfremmende tilgang Cirkelsamtale og konfliktmægling - en udviklingsfremmende tilgang Et kursus i forebyggelse og håndtering af uhensigtsmæssig adfærd og konflikter, samt udvikling af ikke-kognitive kompetencer i arbejdet

Læs mere

Åbne KRAP kurser 8 dage i Ålborg og Middelfart, efteråret 2012

Åbne KRAP kurser 8 dage i Ålborg og Middelfart, efteråret 2012 Åbne KRAP kurser 8 dage i Ålborg og Middelfart, efteråret 2012 Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik for fagfolk, der arbejder med udsatte børn og unge KRAP er udviklet som et integreret

Læs mere

SUPERVISIONSUDDANNELSE ved UCL

SUPERVISIONSUDDANNELSE ved UCL Kompetencegivende SUPERVISIONSUDDANNELSE ved UCL To sammenhængeden diplommoduler fra Den sociale diplomuddannelse: i alt 20 ECTS points svarende til 1/3 diplomuddannelse Modtag supervision - Træn supervisorrollen

Læs mere

ÅBNE HOLD EFTERÅR 2010

ÅBNE HOLD EFTERÅR 2010 ÅBNE HOLD EFTERÅR 2010 BLS - Business Language Services When language means business færøsk hindi dansk hollandsk engelsk arabisk fransk polsk græsk portugisisk tysk svensk farsi russisk italiensk tagalog

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

MINDFULNESS FOR BØRN

MINDFULNESS FOR BØRN MINDFULNESS FOR BØRN MENTOR UDDANNELSEN (MBM- UDDANNELSEN) Vi fødes alle med bevidst nærvær Det er ikke hokus pokus nærværet har vi alle med os. Stille og roligt fjerner vi os fra nærværet, og bliver mere

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Projektleder i praksis. Miniuddannelse (3 kursusdage) med individuel opgave. Holdstart den 30. oktober København

Projektleder i praksis. Miniuddannelse (3 kursusdage) med individuel opgave. Holdstart den 30. oktober København Projektleder i praksis Miniuddannelse (3 kursusdage) med individuel opgave Holdstart den 30. oktober 2018 - København Projektleder i praksis På denne miniuddannelse får du styrket din viden om de grundlæggende

Læs mere

Relationskompetence. Et uddannelsesforløb om empati og nærvær i forholdet mellem børn og voksne

Relationskompetence. Et uddannelsesforløb om empati og nærvær i forholdet mellem børn og voksne Relationskompetence Et uddannelsesforløb om empati og nærvær i forholdet mellem børn og voksne Begynder i september 2017 Afsluttes i februar 2018 Opfølgningsdag i august 2018 UNDERVISERE Familieterapeut

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

Mindful Company Compact

Mindful Company Compact Mindful Company Compact Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Side 2 Hvorfor vi er gode til det vi gør Side 3 Hvad siger deltagere og indkøbere?

Læs mere

Bæredygtig ledelse Lær at lede og facilitere organisationer mod større bæredygtighed

Bæredygtig ledelse Lær at lede og facilitere organisationer mod større bæredygtighed Bæredygtig ledelse Lær at lede og facilitere organisationer mod større bæredygtighed 1 2 Din indre tilstand er afgørende for, om du lykkes med strategier og beslutninger. Derfor har vi stærkt fokus på

Læs mere

Kommunikation og ledelse, E12

Kommunikation og ledelse, E12 Kommunikation og ledelse, E12 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 50, Aarhus, marts 2019 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne

INSTRUKTØR UDDANNELSE. i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne INSTRUKTØR UDDANNELSE i meditation, mindfulness og anerkendende metode ved Henning Daverne GENERELT Hvem bør deltage? Denne uddannelse henvender sig til dig, der ønsker at styrke dine personlige og professionelle

Læs mere

Supervisoruddannelsen: 30 timers teori-kursus 20 timers supervision af supervision. Tilmelding efter først til mølle princippet

Supervisoruddannelsen: 30 timers teori-kursus 20 timers supervision af supervision. Tilmelding efter først til mølle princippet Ps Er du psykolog og varetager supervisionsopgaver eller har lyst til at supervisere, så er dette noget for dig. På denne 10-dages uddannelse, vil du få rig mulighed for at vitalisere og træne centrale

Læs mere

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb)

Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb) Mindfulness Based Stress Reduction (MBSRforløb) Bliv mere selvbevidst, og undgå stress Trænger du til forandring? Er det tid til at gøre en forskel i dit arbejds- og privatliv? Og ønsker du at blive en

Læs mere

Den dobbelte virkelighed

Den dobbelte virkelighed + 2015 - kurser 14. november Den dobbelte virkelighed Den dobbelte virkelighed 1 2 Dit sind Din bevidsthed Din eksistens +Velkommen til kurset Stifter og underviser Carsten Laursen Den dobbelte virkelighed

Læs mere

Bliv MasterMentor i Motivation

Bliv MasterMentor i Motivation Er du klar til at skabe overskud, motivation og målbare resultater? Bliv MasterMentor i Motivation Praksisuddannelsen for dig, der vil gøre en forskel for mennesker! JobEdu s MasterMentor uddannelse i

Læs mere

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C

Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du at undervise i Yoga? 1 årig forløb hvor personlig udvikling og videregivelse er i centrum. Århus C Ønsker du et forløb med udvikling af egen yogapraksis. Blive i stand til at undervise i yoga

Læs mere

Åbent KRAP kursus 8 dage i Middelfart med start i december 2015

Åbent KRAP kursus 8 dage i Middelfart med start i december 2015 Åbent KRAP kursus 8 dage i Middelfart med start i december 2015 Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik for fagfolk, som arbejder med udsatte børn/unge eller med mennesker med særlige behov

Læs mere

Workshop og møderække: Ledelse af den koordinerende sagsbehandler

Workshop og møderække: Ledelse af den koordinerende sagsbehandler Workshop og møderække: Ledelse af den koordinerende sagsbehandler Den tværsektorielle organisering og de ledelsesmæssige rammer er centrale for driften af den koordinerende sagsbehandlerfunktion. Rammevilkår,

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema PUF, Hold 1, MPG-uddannelsen, E11

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Evalueringsskema PUF, Hold 1, MPG-uddannelsen, E11 Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Evalueringsskema PUF, Hold 1, MPG-uddannelsen, E11 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af modulet: - Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Følgende

Læs mere

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik

Mindful Company. Hvad vi kan. Praktik. Mindfulness på bundlinjen. Hvad siger deltagerne? Hvorfor vi er gode til det vi gør. Program, pris og praktik Mindful Company oto: Chris Burkard, National Geographic Mindfulness på bundlinjen Hvad vi kan Hvad siger deltagerne? Praktik Resultater fra gennemførte forløb Hvorfor vi er gode til det vi gør Hvad siger

Læs mere

Retreat Juni 2017

Retreat Juni 2017 Retreat 8.-11. Juni 2017 Et intenst retreat i naturen med træning i mindfulness, nærvær og personligt lederskab med Roxana Kia og Lars Lundbye Styrk dit overskud Forny din energi Træn dit fokus I den amerikansk-indianske

Læs mere

Innovativ projektlederskab - efteruddannelse for byudviklere

Innovativ projektlederskab - efteruddannelse for byudviklere Innovativ projektlederskab - efteruddannelse for byudviklere Kombineret efteruddannelse og projektsparring Få redskaberne til at udvikle dine lederskabskompetencer så de projekter, du arbejder med, får

Læs mere

1-årigt uddannelsesforløb. i et systemisk og narrativt perspektiv for konsulenter & familie-behandlere

1-årigt uddannelsesforløb. i et systemisk og narrativt perspektiv for konsulenter & familie-behandlere 1-årigt uddannelsesforløb i et systemisk og narrativt perspektiv for konsulenter & familie-behandlere v / Pia Laursen Underviser: Pia Laursen, uddannet Cand. Psych. Efter-følgende uddannet på Milano-skolens

Læs mere