Valhøjs Allé 130. Gennem dit ansættelsesforhold i CHRISTOFFERSEN & KNUDSEN indsamles der personoplysninger om dig.

Save this PDF as:
 WORD  PNG  TXT  JPG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Valhøjs Allé 130. Gennem dit ansættelsesforhold i CHRISTOFFERSEN & KNUDSEN indsamles der personoplysninger om dig."

Transkript

1 PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte hos, CVR-nr (herefter KNUDSEN ). Det er til enhver tid KNUDSEN, der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger. Som følge af din ansættelse i KNUDSEN accepterer du denne privatlivspolitik. 1. Generelt 2. Personoplysninger 2.1 Hvad er personoplysninger? 2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? 2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? 2.4 Hvordan beskytter vi dine personoplysninger? 2.5 Retten til adgang til dine personoplysninger 2.6 Retten til berigtigelse af dine personoplysninger 2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger 2.8 Kan vi ændre behandlingen af personoplysninger? 3. Kontakt 1. Generelt Gennem dit ansættelsesforhold i KNUDSEN indsamles der personoplysninger om dig. Disse retningslinjer er udarbejdet ud fra EU s Databeskyttelsesforordning, som får virkning i Danmark fra 25. maj 2018, samt den nye danske databeskytt elseslov, der supplerer reglerne i databeskyttelsesforordningen og den nuværende persondatalov (samlet gældende lovgivning ). Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. Oversigt:

2 2. Personoplysninger 2.1 Hvad er personoplysninger? KNUDSEN behandler dine personlige oplysninger i forbindelse med ansøgningsprocessen og når du ansættes, ligesom der løbende indsamles personoplysninger som led i ansættelsesforholdet. Det er primært oplysninger som navn, adresse, postnummer, telefon - og mobiltelefonnummer, fødselsdato, ansøgning og CV, advarsler, men det kan også være oplysninger fra egen læge i forbindelse med sygefravær. Sådanne helbredsoplysninger anses som følsomme personoplysninger, og der stilles derfor større krav sikkerhedsni- De personoplysninger, som vi indsamler i forbindelse med dit ansættelsesforhold, vil blive opbevaret i din elektroniske personalemappe. 2.2 Hvor længe opbevarer vi personoplysninger? Opbevaring af personoplysninger afhænger af, hvor længe dit ansættelsesforhold hos KNUDSEN består. Under det løbende ansættelsesforhold opbevares de oplysninger, vi har indsamlet om dig i din personalemappe. Vi vil dog løbende slette de oplysninger, som ikke længere har relevans for dit ansættelsesforhold. 2.3 Hvad bruger vi personoplysninger til? De personoplysninger, vi indsamler om dig i forbindelse med ansøgningsprocessen og under det løbende ansættelsesforhold, bruges først og fremmest til almindelig personaleadministration og dermed også til opfyldelse af den kontrakt, du har indgået med KNUDSEN. Oplysningerne kan i nødvendigt omfang blive videregivet til tredjepart, herunder blandt andet til de relevante offentlige myndigheder samt lønudbyder, sundhedsforsikring, pensionsselskab mv. Anden videregivelse tillades kun, såfremt gældende lovgivning undtagelsesvis tillader videregivelse af generelle personoplysninger. Derudover kan vi behandle dine oplysninger, hvis behandlingen er nødvendig for, at KNUDSEN (eller tredjemand) kan forfølge en legitim Si de 2/5 veau ved opbevaring af sådanne oplysninger.

3 interesse, der udspringer af anden lovgivning eller kollektiv overenskomst, medmindre hensynet til dig går forud herfor Efter ophør af ansættelsesforhold Ved ophøret af dit ansættelsesforhold, vil vi tage stilling til, om alle dine oplysningerne skal slettes. Som udgangspunkt vil dine per sonoplysninger blive slettet uden unødigt ophold og senest 5 år efter endt ansættelse. Efter opbevaringsperioden på 5 år vil din samlede personalemappe blive slettet, medmindre lovgivningen undtagelsesvis giver grundlag for en længere opbevaring. -konto. -kontoen vil kun holdes aktiv i en begrænset periode og afhænger af din funktion/stilling hos KNUDSEN. Fratrådte funktionærers -konto vil holdes aktiv i 6 måneder fra fratræden, og fratrådte timelønnedes -konto vil holdes aktiv i 2 måneder efter fratræden. I den periode hvor -kontoen er aktiv, vil den kun benyttes til modtagelse af hvis der modtages private s, vil -kontoen dog blive benyttet til videresendelse af disse til den fratrådte medarbejders private e -mailkonto. 2.4 Beskyttelse af personoplysninger Ifølge gældende lovgivning skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer de personlige oplysninger, du afgiver, i vores IT -system med begrænset adgang, som kun betjenes af medarbejdere særligt betroet dertil. Vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om behandlingen af dine personoplysninger håndteres forsvarligt og under hensyntagen til dine rettigheder som ansat. Si de 3/5 Når dit ansættelsesforhold er ophørt, vil du ikke længere have adgang til din

4 2.5 Retten til indsigt i dine personoplysninger Du har ret til at få KNUDSENs bekræftelse på, om personoplysninger vedrørende dig selv behandles og i givet fald a dgang til personoplysningerne. Du er tillige berettiget til at anmode om og modtage personoplysninger om dig selv, som du har afgivet til KNUDSEN (dataportabilitet). Du er desuden berettiget til at gøre indsigelse mod behandling af dine personoplysninger. Retten til berigtigelse af dine personoplysninger Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig selv berigtiget af KNUDSEN uden unødig forsinkelse. 2.7 Retten til sletning af dine personoplysninger Du har ret til at få personoplysninger om dig selv slettet af KNUDSEN uden unødig forsinkelse, hvis KNUDSEN ikke fortsat har en legitim interesse i at opbevare, herunder be handle, dine personoplysninger. Bemærk venligst, at såfremt KNUDSENs behandling af dine oplysninger fortsat er nødvendig i henhold til gældende lovgivning, kan du ikke kræve, at dine personoplysninger slettes. 2.8 Ændringer i behandlingen af personoplysninger Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Ændres retningslinjerne, rettes datoen for sidst opdateret nederst på siden. Disse retningslinjer bliver evalueret og om nødvendigt revideret en gang årlig. Si de 4/5 2.6

5 3. Kontakt Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos KNUDSEN, skal du rette henvendelse til personaleafdelingen på Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, skal du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsig t i, hvilke informationer der er registreret om dig. Hvis du ønsker at klage over KNUDSENs behandling af dine Datatilsynet Borgergade 28, København K Telefon: Med venlig hilsen Christoffersen Knudsen A/S Adm. direktør - Birger Villirs Direktør - Mogens Ulrich-Sørensen Senest revideret: maj 2018 Næste revision: maj 2019 Si de 5/5 personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet:

6 Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet herunder. Med min underskrift bekræfter jeg indholdet og alle datoer i dette dokument. Mogens Ulrich-Sørensen Underskriver Serienummer: PID: IP: :29:20Z Birger Abildgaard Villirs Underskriver Serienummer: PID: IP: :13:32Z Dette dokument er underskrevet digitalt via Penneo.com. Signeringsbeviserne i dokumentet er sikret og valideret ved anvendelse af den matematiske hashværdi af det originale dokument. Dokumentet er låst for ændringer og tidsstemplet med et certifikat fra en betroet tredjepart. Alle kryptografiske signeringsbeviser er indlejret i denne PDF, i tilfælde af de skal anvendes til validering i fremtiden. Sådan kan du sikre, at dokumentet er originalt Dette dokument er beskyttet med et Adobe CDS certifikat. Når du åbner dokumentet i Adobe Reader, kan du se, at dokumentet er certificeret af Penneo e-signature service Dette er din garanti for, at indholdet af dokumentet er uændret. Du har mulighed for at efterprøve de kryptografiske signeringsbeviser indlejret i dokumentet ved at anvende Penneos validator på følgende websted:

PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ).

PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ). Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab PRIVATLIVSPOLITIK FOR ANSATTE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for ansatte i, CVR-nr. (herefter Selskabet ). Som følge af din ansættelse

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos CVR-nr. 15281545 AJ Consult A/S. (herefter Selskabet) Som følge

Læs mere

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik.

Som følge af din aftale med Firmaet accepterer du denne privatlivspolitik. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos Malermester Björn Forsberg A/S, CVR-nr. 29398038 (herefter Firmaet ). Som følge af din aftale med

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: 5P4CZ-34NAG-I4CUD-IYDIC-IPVFO-MDZSF

Penneo dokumentnøgle: 5P4CZ-34NAG-I4CUD-IYDIC-IPVFO-MDZSF Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet

Læs mere

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Har du spørgsmål vedrørende vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte os. PRIVATLIVSPOLITIK For kunder og potentielle kunder hos Flemming Svendsen VVS ApS. Som dataansvarlig virksomhed ligger data beskyttelse os meget på sinde. Vi værner om de personoplysninger, vi håndterer,

Læs mere

Oplysninger om persondata til kunder

Oplysninger om persondata til kunder Oplysninger om persondata til kunder Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale hos DM Spåntagning ApS CVR-nr.30599624 (herefter "Selskabet").

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG LEVERANDØRER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale med: Sundby Thy Autoophug Aps. CVR nr. 15234482

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: KQPPP-WY6SK-5XXAL-E7F12-8GILX-N8P4Z

Penneo dokumentnøgle: KQPPP-WY6SK-5XXAL-E7F12-8GILX-N8P4Z Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes identiteter er blevet registereret, og informationerne er listet

Læs mere

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER

OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER OPLYSNING OM PERSONDATA OM VORES KUNDER PN Entreprise Steensbergsvej 25, 3230 Græsted Oplysninger om Persondata til vores kunder. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Læs mere

Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet

Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet Privatlivspolitik for medlemmer af Veganerpartiet Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemmer af Veganerpartiet, CVR-nr. 39950243. Denne privatlivspolitik gælder for dit medlemskab

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE

PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE PERSONDATAPOLITIK FOR ARRANGØRER OG PARTNERE RETNINGSLINJER FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER FOR ARRANGØRER OG PARTNERE HOS FORENINGEN FOLKEMØDET. FORENINGEN FOLKEMØDET KIRKEGADE 4, 3770 ALLINGE CVR:

Læs mere

Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K

Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K Penneo dokumentnøgle: GC4OV-KBQ6E-LYALE-YX8N5-662SC-3S81K Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Dokumentet er underskrevet via Penneo sikker digital underskrift. Underskrivernes

Læs mere

Hans Køreskoles Import & Uddannelsescenter. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse

Hans Køreskoles Import & Uddannelsescenter. Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder i forbindelse med opfyldelse af aftale mellem (herefter "Kunden") og, CVR-nr. 18567288, (herefter "Uddannelsescentret").

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10

Visma Addo identifikationsnummer: 478B-477-6C10 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv København K. E/F Udsigten - Referat af ordinær generalforsamling 2018

Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv København K. E/F Udsigten - Referat af ordinær generalforsamling 2018 DEAS Søren Frichs Vej 50 DK8230 Åbyhøj Glen Marc Nesgaard Margretheholmsvej 62, 4. tv. 1432 København K Åbyhøj, 12. juli 2018 Kundenummer 8-965-246-4 Direkte telefon +45 39 46 61 99 jew@deas.dk E/F Udsigten

Læs mere

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til

1.3 Nedenfor fremgår de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adga ng til Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 63-47115 Dato 26. november 2018 OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Læs mere

People Like Us ApS CVR nr Vermlandsgade København S. Indsamlingsregnskab 2017 (j. nr )

People Like Us ApS CVR nr Vermlandsgade København S. Indsamlingsregnskab 2017 (j. nr ) People Like Us ApS CVR nr. 37 86 05 06 Vermlandsgade 2 2300 København S Indsamlingsregnskab 2017 (j. nr. 17-920-01849) INDHOLDSFORTEGNELSE Indholdsfortegnelse... 1 Ledelsespåtegning... 2 Den uafhængige

Læs mere

Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland

Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland Indsamlingsregnskab for perioden 3. november 2014 1. april 2015 Ledelsespåtegning Komiteen i Birgitte Roager Olsens Cancerbehandling i Tyskland har dags

Læs mere

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr

Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører i med Anker Hansen og Co. A/S ( AHC ) CVR-nr. 11 57 33 47.

Læs mere

Visma Addo identifikationsnummer: E

Visma Addo identifikationsnummer: E Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER)

OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) OPLYSNINGER OM PERSONDATA TIL KUNDER OG ØVRIGE SAMARBEJDSPARTNERE (HERUNDER BEBOERE OG BOLIGFORENINGER) Retningslinjer for behandling af personoplysninger for kunder og leverandører BM Maler A/s ( selskabet

Læs mere

Boligselskabet Isafjord A.M.B.A Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr

Boligselskabet Isafjord A.M.B.A Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr Njalsgade 30A, st. tv., 2300 København S CVR-nr. 46 80 70 14 Omberegning af andelsværdi for 2017 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk

Læs mere

Carl Emil Feldt og hans familie

Carl Emil Feldt og hans familie STATSAUTORISERET CVR: 15 91 56 41 REVISIONSAKTIESELSKAB TLF: 33 30 15 15 STORE KONGENSGADE 68 E-MAIL: CK@CK.DK 1264 KØBENHAVN K WEB: WWW.CK.DK Regnskab for indsamling til Indsamlingsregnskab 28. juni 2017-1.

Læs mere

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger.

I, Privatlivspolitik for Kunder, kan du læse om vores politikker, principper og procedure for håndtering af personoplysninger. Forord Hvad er databeskyttelsesforordningen? Forordningen stiller krav til hvordan personoplysninger behandles. Med behandling menes enhver form for aktivitet med personlige oplysninger, f.eks. indsamling,

Læs mere

Landsforeningen Praktisk Økologi Tudsdamvej Hundslund CVR nummer:

Landsforeningen Praktisk Økologi Tudsdamvej Hundslund CVR nummer: Landsforeningen Praktisk Økologi Tudsdamvej 2 8350 Hundslund CVR nummer: 14 73 80 45 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2018 Indholdsfortegnelse 1. Identifikation af det reviderede årsregnskab for

Læs mere

Visma Addo identification number: F67-2D6

Visma Addo identification number: F67-2D6 Dokumentet er underskrevet med Visma Addo digital signeringsservice. Underskrifterne i dette dokument er juridisk bindende. Underskrivernes identiteter er registreret og listet herunder. Med min underskrift

Læs mere

Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017

Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017 Grundejerforeningen Sandager Revisionsprotokollat til årsregnskabet 2017 Kallermann Revision A/S statsautoriseret revisionsfirma INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1. Konklusion på den udførte revision 42 2. Ikke-korrigeret

Læs mere

P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15. Penneo dokumentnøgle: 5ZKQN-DF48I-WZIZP-PPTQL-2W05T-GN30E

P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15. Penneo dokumentnøgle: 5ZKQN-DF48I-WZIZP-PPTQL-2W05T-GN30E P. Holm ApS Revisionsprotokollat til årsregnskabet for 2014/15 Indholdsfortegnelse Side 1 Revision af årsregnskabet 46 1.1 Årsregnskabet 46 1.2 Forhold af væsentlig betydning for vurdering af årsregnskabet

Læs mere

!"# $"!% Penneo dokumentnøgle: 846TX-XXFU4-SH5WJ-ESNE1-UP6FN-VIJ74

!# $!% Penneo dokumentnøgle: 846TX-XXFU4-SH5WJ-ESNE1-UP6FN-VIJ74 !" $"!% & (!" $"!%, -./( 0 10, 4 0 /5. 54 ( $6 7""" 888 // 9 9 :!!!;< (9:===>6!"!? 4!"$"!" /!>";7 =/$"!$ : A4B==!=%=$"C A4B==!=%=66C A4B==%7 $!!>C A4B==%7 7$

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING NORD Ejendomsadministration ApS Kildebakken 1 2860 Søborg Telefon 39 57 00 20 (10-13) mail@nord-ejd.dk www.nord-ejd.dk CVR-nr: 33 39 05 72 Søborg, den 2. marts 2019 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Børne- og Ungdomsforeningen i. Grenaa Frikirke. Årsregnskab CVR-nr

Børne- og Ungdomsforeningen i. Grenaa Frikirke. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Børne- og Ungdomsforeningen i Grenaa Frikirke Årsregnskab 2017

Læs mere

Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017

Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017 Ejerforeningen Ferieprojekt Hvide Sande Sluse M.b.a. Årsrapport 2017 Årsrapporten er godkendt på foreningens generalforsamling Hvide Sande, den 24/3 2018 Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

Løkkefonden CVR-nr Indsamling via internetdonationer

Løkkefonden CVR-nr Indsamling via internetdonationer Løkkefonden CVR-nr. 34 44 04 17 Indsamling via internetdonationer Indsamlings- og fordelingsregnskab for 1. april 2017-31. december 2017 PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab,

Læs mere

Privatlivspolitik for ansatte

Privatlivspolitik for ansatte Privatlivspolitik for ansatte Anlægsgartner Torben Jensen & Søn, Aps CVR 36465573 Databeskyttelsesforordningen Forord Hvad er databeskyttelsesforordningen? Forordningen stiller krav til hvordan personoplysninger

Læs mere

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september august 2016

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september august 2016 Tlf: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89, Box 712 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 INDSAMLINGSREGNSKAB FOR LittleBigHelp afholdt

Læs mere

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr. 65 62 10 53 Bilag til selvangivelsen for 2017 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T: 4636 6000 F: 4636 0770 E: rir@rir.dk www.rir.dk Uafhængigt

Læs mere

E. Saether Holding A/S

E. Saether Holding A/S E. Saether Holding A/S Ryttermarken 11, 3520 Farurn CVR-nr. 20 4154 87 Arsrapport 2017 Godkendt pi selskabets ordin»re generalforsamling den 31. maj 2018 Dirigent: Building a better working world E.

Læs mere

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september juni 2017

INDSAMLINGSREGNSKAB FOR. LittleBigHelp. afholdt i perioden 1. september juni 2017 Tlf: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89, Box 712 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 INDSAMLINGSREGNSKAB FOR LittleBigHelp afholdt

Læs mere

Odense Vineyard. Årsregnskab CVR-nr

Odense Vineyard. Årsregnskab CVR-nr Årsregnskab 2014 CVR-nr. 34426244 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 4 Resultatopgørelse 1. januar

Læs mere

Nyreforeningen København CVR nr Regnskab for landslotteri afholdt i perioden 15. marts juni 2016

Nyreforeningen København CVR nr Regnskab for landslotteri afholdt i perioden 15. marts juni 2016 STATSAUTORISERET CVR: 15 91 56 41 REVISIONSAKTIESELSKAB TLF: 33 30 15 15 STORE KONGENSGADE 68 E-MAIL: CK@CK.DK 1264 KØBENHAVN K WEB: WWW.CK.DK Nyreforeningen København CVR nr. 59 26 47 10 Regnskab for

Læs mere

JP Property Invest ApS

JP Property Invest ApS JP Property Invest ApS CVR-nr. 31 86 33 33 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2015 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling

Læs mere

Hjælp til Stine Legarth Thomsen

Hjælp til Stine Legarth Thomsen P. Knudsens Gade 9, 1. TV., 2450 København SV INDSAMLINGSREGNSKAB 14. februar 29. august 2017 INDHOLDSFORTEGNELSE Oplysninger om indsamlingen 3 Påtegninger Ledelsespåtegning 4 Den uafhængige revisors påtegning

Læs mere

DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 BUDGET FOR 2018

DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 BUDGET FOR 2018 STORE KONGENSGADE 110 B & F-H ÅRSREGNSKAB FOR 2017 & BUDGET FOR 2018 DEN SEKUNDÆRE EJERFORENING FORENINGSOPLYSNINGER Foreningens navn: Matr. Nr. 270 Sankt Annæ Øster Kvarter, København Beliggende: Store

Læs mere

Tæmer Abdo Wahab indsamling. IN nr Indsamlings- og fordelingsregnskab. 12. november marts 2017

Tæmer Abdo Wahab indsamling. IN nr Indsamlings- og fordelingsregnskab. 12. november marts 2017 Naverland 2 2600 Glostrup Tlf. 43 43 44 77 Fax 43 43 44 79 haamann@haamann.dk www.haamann.dk Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr. 24 25 69 95 Tæmer Abdo Wahab indsamling IN nr. 01704 Indsamlings-

Læs mere

Dansk Cøliaki Forening Trekronergade 147 B 2500 Valby. Ledelsens regnskabserklæring vedrørende årsrapporten for regnskabsåret CVR-nr.

Dansk Cøliaki Forening Trekronergade 147 B 2500 Valby. Ledelsens regnskabserklæring vedrørende årsrapporten for regnskabsåret CVR-nr. Dansk Cøliaki Forening Trekronergade 147 B 2500 Valby Ledelsens regnskabserklæring vedrørende årsrapporten for regnskabsåret 2017 CVR-nr. 28953070 Til TimeVision, Godkendt Revisionspartnerselskab Denne

Læs mere

Nordjysk Tandlægeforening CVR-nr

Nordjysk Tandlægeforening CVR-nr CVR-nr. 17 69 59 08 Årsrapport for 2017 Godkendt af generalforsamlingen, den / 2018 Dirigent: STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk

Læs mere

Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi CVR-nr

Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi CVR-nr Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi CVR-nr. 33 54 49 36 Bogføringsbalance 2018 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB Vi er et uafhængigt medlem af det globale rådgivnings- og revisionsnetværk Aarhus

Læs mere

Smedefabrikken ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr

Smedefabrikken ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr Smedefabrikken ApS CVR-nr. 32 30 75 58 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2016 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af Opgørelse

Læs mere

D.S.I.SkelbækKollegiet

D.S.I.SkelbækKollegiet D.S.I.SkelbækKollegiet Skelbækvej152180 9800Hjørring CVRnr.15646489 Matr.nr.1cø,V.TirupBy,Skt.Olai Ejd.4615/SFA Budgetforperioden 01.08.201631.07.2017 Administrator DEASA/S Skibbrogade3 Aalborg Administratorsogbestyrelsenspåtegning

Læs mere

Indsamlingsregnskab for perioden

Indsamlingsregnskab for perioden Ahornsgade 1, kl. th., 2200 København N CVR-nr. 33 23 46 94 Indsamlingsregnskab for perioden 16.08.16-15.08.17 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende

Læs mere

ISA WORLD SUP. Copencold Hawaii. Denmark 2017

ISA WORLD SUP. Copencold Hawaii. Denmark 2017 ISA WORLD SUP Copencold Hawaii Denmark 2017 Vi er tættere på dig 2 Ledelsens påtegning Projektlederen har dags dato behandlet og godkendt stævneregnskabet for regnskabsåret 1. januar 2017-31. december

Læs mere

I Mesterens Lys. Årsrapport CVR-nr

I Mesterens Lys. Årsrapport CVR-nr CVR-nr. 26428033 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Resultatopgørelse 1. januar 2014-31. december 2014 5 Aktiver pr. 31.

Læs mere

NCTU IVS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 3. december 2014 til 31. december CVR-nr:

NCTU IVS Langebrogade København K. ÅRSRAPPORT 3. december 2014 til 31. december CVR-nr: NCTU IVS Langebrogade 5 1411 København K ÅRSRAPPORT 3. december 2014 til 31. december 2015 CVR-nr: 36453001 1. Regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets generalforsamling, den / 2016

Læs mere

Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi

Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi Dansk Selskab for Pædiatrisk Fysioterapi CVR-nr. 33 54 49 36 Årsregnskab 2017 STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB BEIERHOLM medlem af RSM International - et verdensomspændende netværk af uafhængige

Læs mere

Regnskabserklæring til revisor for Museum Sydøstdanmark. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Regnskabserklæring til revisor for Museum Sydøstdanmark. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Museum Sydøstdanmark Algade 97 4760 Vordingborg Regnskabserklæring til revisor for Museum Sydøstdanmark Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Finansielle revision

Læs mere

Ejendomsselskabet Slotsgården A/S

Ejendomsselskabet Slotsgården A/S Ejendomsselskabet Slotsgården A/S CVR-nr. 25 67 54 87 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015/16 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 71 2 Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2015/16 71 3 Revisionen

Læs mere

GAP Group ApS. Årsrapport CVR-nr Otto Brandenburgs vej 82, 3. th København SV

GAP Group ApS. Årsrapport CVR-nr Otto Brandenburgs vej 82, 3. th København SV GAP Group ApS CVR-nr. 35 48 38 02 Otto Brandenburgs vej 82, 3. th. 2450 København SV Årsrapport 2015 (Regnskabsperiode 1. januar 2015-31. december 2015) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S

Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S Ejendomsselskabet Godthåbsvej 187 A/S CVR-nr. 25 67 52 82 Revisionsprotokollat for regnskabsåret 2015/2016 Indholdsfortegnelse 1 Indledning 67 2 Konklusion på revisionen af årsregnskabet for 2015/16 67

Læs mere

JP Property Invest ApS

JP Property Invest ApS JP Property Invest ApS Vesterbrogade 124 B st. th. 1620 København V CVR-nr. 31 86 33 33 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2016 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens

Læs mere

H Trier Holding ApS Stidalsmarken Silkeborg. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 8. februar december 2016

H Trier Holding ApS Stidalsmarken Silkeborg. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 8. februar december 2016 Stidalsmarken 9 8600 Silkeborg CVR-nr: 37 44 43 75 ÅRSRAPPORT 8. februar - 31. december 2016 (1. regnskabsår) Godkendt på selskabets generalforsamling, den 15/2 2017 Dirigent Hanne Trier INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

The Gospel Fellowship. Årsregnskab CVR-nr

The Gospel Fellowship. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Årsregnskab 2018 CVR-nr. 33566247 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E

Referat af ordinær generalforsamling i. A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Referat af ordinær generalforsamling i A/B Sankt Hans Gade 9A - 9E Der blev den 14. december 2017 afholdt generalforsamling i vaskekælderen under Sankt Hans Gade 9E. 1. Valg af dirigent og referent. DAGSORDEN

Læs mere

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Årsregnskab 2017 CVR-nr. 26414520 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. 3. Godkendelse af referat af organisationsbestyrelsesmødet den 7. november 2017

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. 3. Godkendelse af referat af organisationsbestyrelsesmødet den 7. november 2017 Møde Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken Dato 6. marts 2018 kl. 17:00 Sted Pavillonen ved Materielgården Deltagere Kaj Stauning Carl W Jensen Morten Mørck Brian Steinmetz Ivan Fogtmann Vagn

Læs mere

Retshielpen i Vollsmose Vol l smose Al 16 10, dense N②

Retshielpen i Vollsmose Vol l smose Al 16 10, dense N② B l 巨 RHOLm Vi SKABER BALANEE Retshielpen i Vollsmose Vol l smose Al 16 10, 5240 0dense N② CVR n1 35726802 Ar sr appor t f or 2017 t i l Ci vi l st yr el sen Sagsn1 14-211- 00090 STATSAUTORI SERET REVI

Læs mere

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger

EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Referat fra ordinær generalforsamling i Gårdlauget Wessels Minde Gårdlauget Wessels Minde afholdte ordinær generalforsamling onsdag 23. maj 2018, kl. 16:30 i ejerforeningens Wessels Haves selskabslokaler.

Læs mere

Specifikationer til årsrapporten for 2017

Specifikationer til årsrapporten for 2017 Horsens Ny Teater A/S CVR-nr. 15 13 21 32 Specifikationer til årsrapporten for 2017 Horsens Ny Teater A/S Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af Specifikationer

Læs mere

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE

PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Skau Reipurth & Partnere Advokatpartnerselskab J.nr. 64-45629 Dato 17. maj 2018 PRIVATLIVSPOLITIK - MEDLEMSVIRKSOMHEDER OG SAMARBEJDS- PARTNERE Retningslinjer for behandling af personoplysninger for medlemsvirksomheder

Læs mere

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31.

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31. Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Sameksistens ApS Istedgade 62, 5. tv. 1650 København V Årsrapport

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Næstformand

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand Bestyrelsesmedlem Bestyrelsesmedlem Næstformand Møde Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken Dato 6. juni 2017 kl. 17:00 Sted Pavillonen ved Materielgården Deltagere Kaj Stauning Carl W Jensen Abbas Ghalkhani Brian Steinmetz Erik Frølund Thomsen

Læs mere

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr

Foreningen Evangelist. Årsregnskab CVR-nr Registrerede Revisorer - FSR CVR: 3234 4720 Ledreborg Allé 130i 4000 Roskilde Telefon: 4632 5632 revisor@merrevision.dk www.merrevision.dk Foreningen Evangelist Årsregnskab 2016 CVR-nr. 26414520 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201.

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej A og B, afholdt den kl i kælderen i nr. 201. A D V O K AT C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T Referat af ordinær generalforsamling i A/B Englandsvej 199-201 A og B, afholdt den 13.6.2017 kl. 19.30 i kælderen i nr.

Læs mere

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr

Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr Stenlien Vandværk a.m.b.a. CVR-nr. 65 62 10 53 Revisionsprotokollat af 25. april 2018 (side 39-42) vedrørende årsregnskabet for 2017 Himmelev Bygade 70 Postbox 116 4000 Roskilde CVR-nr. 33 78 05 24 T:

Læs mere

Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres:

Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening. Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Beierholm Munkehatten 1 B 5220 Odense SØ Regnskabserklæring til revisor for Odense Lærerforening Efter anmodning skal jeg afgive nedenstående erklæring i forbindelse med jeres: Revision af årsregnskabet

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12

Referat af ordinær generalforsamling 2019 i. E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Referat af ordinær generalforsamling 2019 i E/F Frøbels Allé 1-7 / Ewaldsensvej 8-12 Afholdt mandag den 29. april 2019 kl. 19.00 Cobblestone, Gammel Køge Landevej 57, 2500 Valby Med følgende dagsorden:

Læs mere

Regnskab for. Charity arrangement afholdt. Torsdag den 1. marts 2018

Regnskab for. Charity arrangement afholdt. Torsdag den 1. marts 2018 29 87 67 38 Regnskab for Charity arrangement afholdt Torsdag den 1. marts 2018 Indholdsfortegnelse Side Ledelsespåtegning Den uafhængige revisionspåtegning Foreningsoplysninger Ledelsesberetning for indsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade april 2017 Sag nr. 18026/HCF Referat af ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 20. april 2017 Den 20. april 2017 blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Skindergade 21 4 medlemmer var repræsenteret

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) BJØRN NIELSEN 600223 HO SH GENERALFORSAMLINGSREFERAT Mandag den

Læs mere

Husorden. for. A/B Thingstedgaard Bregnerødvej B 3460 Birkerød

Husorden. for. A/B Thingstedgaard Bregnerødvej B 3460 Birkerød Husorden for A/B Thingstedgaard Bregnerødvej 156-164B 3460 Birkerød N y r o p s g a d e 1 3, 1. 1 6 0 2 K ø b e n h a v n V T l f. : 3 3 3 8 1 1 1 1 F a x. : 3 3 3 8 1 1 1 0 w w w. b o l i g a d m i n

Læs mere

Advanced Offshore Solutions ApS. Årsrapport for 2015

Advanced Offshore Solutions ApS. Årsrapport for 2015 Holme Parkvej 268 8270 Højbjerg CVR-nr. 29427356 Årsrapport for 2015 (Opstillet uden revision eller review) 10. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Winthers Have ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr

Winthers Have ApS. Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret CVR-nr Winthers Have ApS CVR-nr. 35 47 52 22 Opgørelse af skattepligtig indkomst med specifikationer for indkomståret 2016 Indholdsfortegnelse Side Ledelsens erklæring 1 Revisors erklæring om opstilling af Opgørelse

Læs mere

Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Referat af ekstraordinær generalforsamling

Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Referat af ekstraordinær generalforsamling Til andelshaverne i AB Thomas Laubs Gade 11-13 Bente Naver Ejendomsrådgivning og -administration ApS Ejendomsmægler/valuar og administrator MED Røgerupvej 4 DK 4050 Skibby Telefon +45 36 44 11 74 Telefax

Læs mere

Obton Solenergi Badin Komplementaranpartsselskab

Obton Solenergi Badin Komplementaranpartsselskab Obton Solenergi Badin Komplementaranpartsselskab Silkeborgvej 2, 8000 Aarhus C CVR-nr. 37 10 60 54 Årsrapport for perioden 17. september 2015-31. december 2016 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling,

Læs mere

vedtægter Præstelodden GRUNDEJERFORENINGEN for Penneo dokumentnøgle: LIJGY-MZF8T-BDCUX-PCJ4L-Y7C6I-08O84

vedtægter Præstelodden GRUNDEJERFORENINGEN for Penneo dokumentnøgle: LIJGY-MZF8T-BDCUX-PCJ4L-Y7C6I-08O84 vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN Præstelodden Vedtægter for Grundejerforeningen Præstelodden 1. Navn Grundejerforeningens navn er Præstelodden, dens hjemsted er Melby, og dens område er de grunde der

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling:

Referat af ordinær generalforsamling: Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S Store Kongensgade 24 B 1264 København K A/B Glasgården Dato:20. marts 2019 Ejd.nr: 1-567 Referat af ordinær generalforsamling: Der blev den 19. marts 2019 afholdt

Læs mere

V E D T Æ G T E R. For foreningen Jysk børneforsorg/fredehjem -----

V E D T Æ G T E R. For foreningen Jysk børneforsorg/fredehjem ----- Navn og hjemsted: V E D T Æ G T E R For foreningen Jysk børneforsorg/fredehjem ----- 1 1.1. Foreningens navn er Jysk børneforsorg/fredehjem. 1.2. Foreningen har hjemsted i Århus Kommune, Danmark. Formål:

Læs mere

LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM, 9870 SINDAL RESULTATBUDGET 2018/19

LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM, 9870 SINDAL RESULTATBUDGET 2018/19 Tlf: 96 20 76 00 frederikshavn@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Rimmens Alle 89 DK-9900 Frederikshavn CVR-nr. 20 22 26 70 LENDUM KRAFTVARMEVÆRK A.M.B.A. TÅRSVEJ 37B, LENDUM,

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem

Organisationsbestyrelsesmøde A/B Frydenhøjparken. Formand. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem. Bestyrelsesmedlem Andelsboligforeningen 23A 2650 Hvidovre Møde Organisationsbestyrelsesmøde A/B Dato 19. marts 2019 kl. 17:00 Sted Pavillonen ved Materielgården Deltagere Kaj Stauning Formand KS Carl W Jensen CWJ Annette

Læs mere

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen.

2. Bestyrelsens beretning for det senest forløbne år. Bestyrelsens beretning var udsendt skriftligt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. REFERAT København, 24. maj 2018 Ejendomsnummer 8-548 E/F Nordlyset ordinær generalforsamling Mødested: Hotel Adina Mødedato: tirsdag den 22. maj 2018 kl. 18.00 Fremmødte: Der var repræsenteret 46 af foreningens

Læs mere

Næstved Bykirke. Årsregnskab CVR-nr

Næstved Bykirke. Årsregnskab CVR-nr Årsregnskab 2016 CVR-nr. 60203911 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Anvendt regnskabspraksis 5 Resultatopgørelse 1. januar

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. København, 23. april 2019 Ejendomsnummer 8-308 REFERAT E/F Rosendalsgade 15/Slagelsegade 14 ordinær generalforsamling Mødested: Hos Julie Langhoff, Slagelsegade 14, 1. th., 2100 København Ø Mødedato: 4.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden

Referat af ordinær generalforsamling. i A/B Kjøgegaarden Referat af ordinær generalforsamling i A/B Kjøgegaarden Afholdt tirsdag d. 28. april 2015 kl. 19:00. Valby Kulturhus, Teatersalen på Valgårdsvej 4. Med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg

Læs mere

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31.

Sameksistens ApS. Istedgade 62, 5. tv København V. CVR-nr Årsrapport for perioden 1. januar til 31. Istedgade 62, 5. tv. 1650 København V Årsrapport for perioden 1. januar til 31. december 2015 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den Bent Dahl

Læs mere

Dansk Psykiatrisk Selskab CVR-nummer: Revisionsprotokollat vedrørende: Årsregnskab for 1. januar december 2018

Dansk Psykiatrisk Selskab CVR-nummer: Revisionsprotokollat vedrørende: Årsregnskab for 1. januar december 2018 CVR-nummer: 15792817 Revisionsprotokollat vedrørende: Årsregnskab for 1. januar - 31. december 2018 Indholdsfortegnelse 1 Revision af årsregnskabet... 3 1.1 Identifikation af det reviderede årsregnskab...

Læs mere

Henriette Lønstrup indsamling. Journalnummer Indsamlings- og fordelingsregnskab. 1. juni marts 2017

Henriette Lønstrup indsamling. Journalnummer Indsamlings- og fordelingsregnskab. 1. juni marts 2017 Naverland 2 2600 Glostrup Tlf. 43 43 44 77 Fax 43 43 44 79 haamann@haamann.dk www.haamann.dk Haamann A/S, Statsautoriserede revisorer CVR-nr. 24 25 69 95 Henriette Lønstrup indsamling Journalnummer 16-920-01474

Læs mere

Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København

Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København Sbi 2012 ApS i likvidation Langelinie Allé 35, 2100 København CVR-nr. 15 30 03 96 Årsrapport 1. januar - 31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling

Læs mere

Vordingborg Erhvervsforening 4760 Vordingborg. CVR-nr Årsrapport 2018

Vordingborg Erhvervsforening 4760 Vordingborg. CVR-nr Årsrapport 2018 Vordingborg Erhvervsforening 4760 Vordingborg CVR-nr. 35 65 17 56 Årsrapport 2018 Efterfølgende årsrapport er fremlagt og godkendt på foreningens generalforsamling, den / 2019. Dirigent 6337 nj Indholdsfortegnelse

Læs mere

Areopagos. Årsrapport CVR-nr

Areopagos. Årsrapport CVR-nr CVR-nr. 10526094 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Ledelsespåtegning 2 Den uafhængige revisors påtegning på årsregnskabet 3 Resultatopgørelse 1. januar 2014-31. december 2014 5 Aktiver pr. 31.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl

Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt kl A D V O K A T C A R S T E N K I R S T E I N M Ø D E R E T F O R H Ø J E S T E R E T 00697-0001 19.6.2017 Referat af ordinær generalforsamling i A/B Istedgade 66-84, afholdt 25.4.2017 kl. 19.00 Til stede

Læs mere