REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3, 5.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3, 5."

Transkript

1 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen (deltog ikke under pkt. 1-6), Jakob Tækker Afbud fra udvalget: Ingen Til stede fra Slots- og Kulturstyrelsen, herunder referent: Rikke Bjørnbøl (pkt. 9 og 10), Ane Bülow (pkt. 7, 11 og 12), Tine Vindfeld (pkt. 5, 6 og 12), Theis Petersen. Godkendt af udvalget den: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Beslutninger siden sidste møde 3. Nyt fra bestyrelsen 4. Økonomi 5. Status for Venedig Biennalen 6. Møde med operatør til dansk residency 7. Orientation Trip 8. Konsulentbistand til pulje for børn og unge 9. Revision af messeliste 10. Resultat af dialog med fokusgruppe af kunstnere om støttesystem 11. Resultat af dialog med fokusgruppe af kunsthaller om programstøtte 12. Justering af puljen Opstart af nye udstillingsplatforme 13. Evaluering af Staten Kunstfond 14. Udvalgets sidste halve år 15. Meddelelser 16. Næste møde 17. Eventuelt 18. Mødets gang

2 Side 2 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. 2. Beslutninger siden sidste møde Der var ingen beslutninger siden sidste møde. 3. Nyt fra bestyrelsen Formanden berettede fra sidste bestyrelsesmøde, samt om deltagelse på folkemødet på Bornholm. 4. Økonomi Slots- og Kulturstyrelsen præsenterede en oversigt over udvalgets økonomi, og udvalget tog oversigten til efterretning. 5. Status for Venedig Biennalen Venedig Biennalen åbnede maj, og udstillingen i den danske pavillon står nu frem til slutningen af november Sekretariatet berettede om seneste status. Udvalget drøftede deres indtryk af den danske pavillon og den øvrige Venedig Biennale og kom med første input til deres bidrag til evalueringen. 6. Møde med operatør til dansk residency Udvalget behandlede på uddelingsmøde i maj ti indkomne ansøgninger og havde på den baggrund inviteret to ansøgere: Fabrikken/Overgaden og Maltfabrikken/Kunsthal Aarhus/Statens Værksteder for Kunst til en uddybende samtale, inden den endelige beslutning træffes. Efter mødet besluttede udvalget, at bevilge midler til Maltfabrikken/Kunsthal Aarhus/Statens Værksteder for Kunst, dog skal der udvikles på hvordan det sikres at residenterne får den bredest mulige berøringsflade med hele den danske kunstscene, også den i København. Dette vil udvalget drøfte med dem på kommende møder. Efter 2 år skal der evalueres på om Maltfabrikken/Kunsthal Aarhus/Statens Værksteder for Kunst har levet op til forventningerne, før der evt. kan gives forlængelse. Udvalget vil samtidig gerne i dialog med Fabrikken om hvorledes udvalget på anden vis kan støtte de residencyaktiviteter, der finder sted på Fabrikken. 7. Orientation Trip Udvalget godkendte på møde 6. april 2017, at gentage tidligere års samarbejde med hollandske Mondriaan Fund om den såkaldte Orientation Trip en årlig to ugers grupperejse for kuratorer og kunstnere. Turen går i 2017 til USA's sydstater og Cuba og finder sted i november 2017.

3 Side 3 Udvalget havde igennem et open call modtaget i 9 ansøgninger. Udvalget valgte fire kandidater blandt de 9 indkomne ansøgninger to deltagere og to suppleanter. Suppleanter vælges for det tilfælde, at de højest prioriterede ansøgere alligevel ikke kan deltage. Deltagere: Aukje Lepoutre Ravn og Marie Dufresne. Førstesuppleant: Anna Frost. Anden suppleant: Julie Horne Møller. 8. Konsulentbistand til pulje for børn og unge Udvalget besluttede på sidste møde at udvalgets egne kunstfaglige kompetencer skal suppleres af kompetencer på det pædagogiske område. Derfor skulle der findes 2 eksterne konsulenter, som kan sidde med på uddelingsmøderne og bistå udvalget med at vurdere ansøgningerne under puljen Børn og unges billedkunstkompetencer. Konsulenterne, som skal honoreres, vil dog ikke få beslutningskompetence. Følgende konsulenter har sagt ja til opgaven for de to uddelingsrunder i 2017: Charlotte Fogh, Lektor, Det Samfundsfaglige og Pædagogiske Fakultet, Institut for Skole og Læring, Metropol. Jane Bendix, undervisnings- og udviklingsansvarlig, Arken Udvalget godkendte budgettet for honorering. 9. Revision af messeliste Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst reviderer én gang årligt listen over støtteberettigede messer i puljen Danske galleriers deltagelse på internationale kunstmesser. I denne forbindelse foretager sekretariatet en høringsrunde blandt de danske gallerier. Der er i år kun indkommet en enkelt tilbagemelding vedr. revision af messelisten for 2018, hvilket kan opfattes på to måder: Enten er gallerierne generelt tilfredse med den nuværende udformning af listen, eller også fungerer formen med en skriftlig høring ikke. Udvalget besluttede ikke at tilføje nye messer til messelisten. Udvalget drøftede den ringe feedback på høringen, og besluttede at tolke det som tilfredshed med den nuværende liste.

4 Side Resultat af dialog med fokusgruppe af kunstnere om støttesystem Styrelsen afholdt 22.maj et fokusgruppemøde med 10 kunstnere om deres oplevelser med støttesystemet. Styrelsen vil gerne omsætte input fra fokusgruppen til konkrete forbedringer, der giver kunstnerne en bedre oplevelse af kunststøttesystemet. Udvalget tog orienteringen om resultater fra fokusgruppemøde til efterretning, og drøftede hvilke tiltag udvalget kan tage for at forbedre kunstnernes oplevelse af kunststøttesystemet. 11. Resultat af dialog med fokusgruppe af kunsthaller om programstøtte Den nuværende pulje, der giver støtte til udstillingssteders udstillingsprogram (udstillingsudgifter) i 2 år, har eksisteret siden Puljen afløste en tidligere pulje, der gav ren driftsstøtte. Udvalgets erfaring indtil videre er, at der i meget vid udstrækning er behov for ændringer af udstillingsprogrammer efter bevilling. Dette indikerer, at der kan være behov for at evaluere puljen. 16. maj 2017 inviterede styrelsen følgende 5 kunsthaller til et dialogmøde om ordningen: Charlottenborg Rønnebæksholm Gl Strand Brandts Kunsthal Århus På baggrund af referat fra mødet besluttede udvalget følgende ændringer i puljen: Tekniske ændringer: - Der indføres 1 årlig ansøgningsfrist i april. - Der skal søges for hele kalenderår, hvorved afregning/afrapportering kan falde sammen med institutionens årsrapport. - Det skal være valgfrit om der søges for 1 eller 2 år ad gangen. Kunsthallerne havde kommenteret, at kravet om at væsentlige ændringer i det støttede udstillingsprogram skal godkendes af udvalget opfattes som en mistillid til kunsthallernes kompetencer. Helt generelt er det vigtigt for udvalget at kunsthallerne ikke opfatter programstøtten som en slags driftsstøtte. Der er tale om udstillingsstøtte og derfor ønsker udvalget fortsat at få forelagt væsentlige ændringer.

5 Side 5 Udvalget har kun meget sjældent trukket midler når de har fået forelagt ændringer i udstillingsprogrammerne, så generelt har udvalget udvist tillid til at kunsthallerne kan holde niveauet når de ændrer i programmet. Kunsthallerne kan på den baggrund godt have tillid til at udvalget er i stand til at vurdere om niveauet er fastholdt når de anmoder om godkendelse af ændringer. 12. Justering af puljen Opstart af nye udstillingsplatforme Ved sidste uddeling var der 12 ansøgninger om nye udstillingsplatforme, hvoraf langt de fleste lå på Nørrebro og Østerbro. Udvalget besluttede at skærpe kriterierne for puljen, således at formålet med at bringe samtidskunsten ud de steder, hvor der ikke i forvejen er mulighed for at møde samtidskunst, står tydeligere. Udvalget besluttede, at tilføje følgende kriterie, som ligger udover hovedkriteriet om kvalitet: Er udstillingsplatformen geografisk placeret et sted i Danmark, hvor det brede publikum kun i mindre omfang har mulighed for at møde samtidskunst lokalt. 13. Evaluering af Statens Kunstfond På bestyrelsesmødet d. 30. januar blev det aftalt at igangsætte en proces for evaluering i Statens Kunstfond i løbet af Udvalget drøftede deres input til evalueringen. 14. Udvalgets sidste halve år Udvalget har kun ½ år tilbage af sin periode, og det skal sikres at igangsatte initiativer kommer i havn. Udvalget drøftede hvilke initiativer, der skal færdiggøres på de to sidste udvalgsmøder i efteråret. 15. Meddelelser Intet under dette punkt. 16. Næste møde Næste møde er et udvalgsmøde og finder sted 4. september 2017.

6 Side Eventuelt Udvalget besluttede, at proceduren for godkendelse af projektændringer, fx under udstillingsprogram, fremover skal være at formanden kan godkende alene, men såfremt der skal gives afslag skal det samlede udvalg høres. Udvalget bad om at der planlægges et ekstra møde i efteråret på ½ dag, hvor udvalget drøfter, hvad der skal stå i testamentet til det kommende udvalg. Ansøgningen SKBP blev genbehandlet af det samlede udvalg og afslaget blev fastholdt. Ved den første behandling af ansøgningen havde Claus Andersen erklæret sig inhabil, men det viste det sig at han ikke var, hvorefter ansøgningen blev genbehandlet af det samlede udvalg, inklusiv Claus Andersen 18. Mødets gang Der var tilfredshed med mødets gang.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 4, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 4, 5. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 35 Mødedato: 06.04.2017 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 4, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 5. 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: Tidspunkt: kl Sted: Lokale 5. 5. 8. september 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 37 Mødedato: 04.09.2017 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 5. 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand),

Læs mere

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen.

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen. 12.03.2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 3 Mødedato: 19. 21.03.2014 Tidspunkt: 19.03.2014: Kl. 09.00-16.00 20.03.2014: Kl. 08.00 17.00 21.03.2014: Kl. 08.00 19.00 Sted

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen (formand), Charlotte Fogh, Jane Jin Kaisen, Peter Land, Søren Assenholt. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 4 Mødedato: 11.04.2018 Tidspunkt: kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale Astrid Noack, 4. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Lisette Vind Ebbesen

Læs mere

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen

REFERAT. Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 28 Mødedato: 01.09.2016 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Claus Andersen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Jakob Tækker, Claus Andersen Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 26 Mødedato: 12.05.2016 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Mødelokale Bodil Kjer, 4. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 20 Mødedato: 05.11.2015 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. < > Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 10 Mødedato: 4.09.014 5.09.014 9.09.014 30.09.014 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 13-1 3. sal (ved direktionssekretariatet) REFERAT

Læs mere

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

REFERAT. Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 33 Mødedato: 01.02.2017 Tidspunkt:kl. 9-16 Sted: Mødelokale 8 Til stede fra udvalget: REFERAT Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. 6. juni 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 7 Mødedato: 28.05.2014 Tidspunkt: Kl. 10.00-16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Bodil Nielsen, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Claus Andersen, Jakob Tækker. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 9 Mødedato: 05.09.2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8, stuen. REFERAT Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker

REFERAT. Til stede fra udvalget: Gitte Ørskou (formand), Lilibeth Cuenca Rasmussen (næstformand), Bodil Nielsen, Claus Andersen, Jakob Tækker Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Billedkunst Møde nr. 30 Mødedato: 2.- 3.11.2016 Tidspunkt: 02.11.2016: Kl. 09.00 16.00 03.11.2016: Kl. 13.00 16.00 Sted: Mødelokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 32 Mødedato: 21.06.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Lise Harlev (næstformand), Anna Krogh, Mads Gamdrup, Jesper Elg. 5. april 2013 Jour.nr.: Statens Kunstråds Internationale Billedkunstudvalg Møde nr. 19 Mødedato: 11. 12.03.2013 Tidspunkt: 11.03.2013: kl. 10 16 12.03.2013: kl. 09 16 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Rune Gade (formand), Jette Gejl Kristensen (næstformand), Kristina Ask, Lars Mathisen, Inge Merete Kjeldgaard. 9. november 2011 Jour.nr.: Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 6 Mødedato: 05 07.10.2011 Tidspunkt: 05.10 Kl. 10.00-16.00 06.10 Kl. 09.00 16.00 07.10 Kl. 09.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 29 Mødedato: 21. 22.02.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 1, 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 1, 5. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 27 Mødedato: 13. 14. september 2018 Tidspunkt: kl. 10.30 17.00 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete Kjeldgaard, Peter Kirkhoff Eriksen. Statens Kunstråds Billedkunstudvalg Møde nr. 13 Mødedato: 06.09.2012 Tidspunkt: Kl. 09.00 17.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Jette Gejl Kristensen (formand), Kristina Ask, Inge Merete

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jens Smærup Sørensen (fm.), Mai Misfeldt, Bo Hr. Hansen. Afbud fra udvalget: Ingen afbud.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Jens Smærup Sørensen (fm.), Mai Misfeldt, Bo Hr. Hansen. Afbud fra udvalget: Ingen afbud. 14. maj 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 9 Mødedato: 8. og 9. maj 2019 Tidspunkt: kl. 9.00 16.00 Sted: 5. sal, møderum 1. REFERAT Til stede fra udvalget: Jens Smærup

Læs mere

Referat. Til stede fra Projektstøtteudvalget for Scenekunst: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock

Referat. Til stede fra Projektstøtteudvalget for Scenekunst: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass, Mikael Fock 27. maj 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst 31. møde og Internt seminar Mødedato: 18. april kl. 9.30 19. april 2016 kl. 17.00 Sted: Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Anne Blond, Lisbet Friis, Mads Quistgaard, Janne Krogh. Afbud fra udvalget: Ane Fabricius

REFERAT. Til stede fra udvalget: Anne Blond, Lisbet Friis, Mads Quistgaard, Janne Krogh. Afbud fra udvalget: Ane Fabricius 20. november 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtte udvalg for Kunstfond og Design Møde nr. 11 Mødedato: 20.november 2018 Tidspunkt: kl. 09.00-15.00 Sted: Lokale: NHØP, 3. sal REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen (dag 2), Jacob Fabricius.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen (dag 2), Jacob Fabricius. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 31 Mødedato: 27. 28.05.2019 Tidspunkt: kl. 10-16 Sted: Dag 1: Lokale 2 Dag 2: Lokale 1 REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge,

Læs mere

Kl mødtes udvalget med musiklivet i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg REFERAT

Kl mødtes udvalget med musiklivet i Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg REFERAT Dato 20. august 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 6 Mødedato: 16. og 17. august 2018 Tidspunkt fra kl. 9.15 den 16. august til kl. 14.15 den 17. august. Sted: Comwell Hvide

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 24. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 3 Mødedato: 10. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 6 Møde med Uafhængige scenekunstnere og Sammenslutningen

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Signe Høirup Wille-Jørgensen. Dato 20. marts 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 19. marts 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdtes i mødelokale 3 på 5. sal Kl. 13.00 deltog rigsrevisionen

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 10 Mødedato: 23.06.15 Tidspunkt: kl. 8 15.30 Sted: Lokale 6 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 7. februar 2014 Tidspunkt: Kl. 11.00 til 16.20 Sted: Lokale 8, stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 6. december 2012 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 6. december 2012 Tidspunkt: Kl. 11.00 17.00 Sted: Lokale 6 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 5 Mødedato: 2. september 2014 Tidspunkt: kl. 10 13 Sted: Lokale REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Geir Sveaass, Mikael Fock, Kasper Daugaard Poulsen 10. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for scenekunst Møde 2 Mødedato: 23. januar 2014 Tidspunkt: Kl. 10.30 16.30 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme, formand, Kamila Slocinska, Juliane Wammen og Jan Sonnergaard 6. april 016 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Litteratur Møde nr. Mødedato: 9. marts 1. april 016 Tidspunkt: 9.3.: kl.11-17; 30.-31.: kl. 9-14:00; 31.3.: kl. 9-18:00; 1.04.: kl. 9-13:30 Sted: Lokale

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard, Marianne Klint, Andreas Garfield. 25. september 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 8 24. september 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, Lokale 2, 5. sal REFERAT Til stede fra

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Esben Danielsen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Michael Bojesen, Bernard Villaume, Dorte Bille, Emil de Waal, Li-Ying Wu og Esben Danielsen. Dato 29. april 2019 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 14 Mødedato: 26. april 2019 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.00 Mødet holdes i mødelokale 3 på 5. sal og efter frokost i mødelokale

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalget for Billedkunst Møde nr. 11 Mødedato: 6. oktober 2016 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 8 i stueetagen

REFERAT. Statens Kunstfonds Legatudvalget for Billedkunst Møde nr. 11 Mødedato: 6. oktober 2016 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 8 i stueetagen 11. oktober 2016 Statens Kunstfonds Legatudvalget for Billedkunst Møde nr. 11 Mødedato: 6. oktober 2016 Tidspunkt: kl. 10.30 17.30 Sted: Lokale 8 i stueetagen REFERAT Mødedeltagere: Søren Taaning, Ane

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3

REFERAT DAGSORDEN. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl Sted: Lokale 3 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 4 Mødedato:26. september 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 13.30 Sted: Lokale 3 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej, Niels Rønsholdt, Asbjørn Keiding og Mikael Rørsted. 23. april 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 14 Mødedato: 22. april 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Kl. 13.15 til 14.00 møde med ministeren

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh, Bettina Milling Bakdal, Boris Berlin, Jesper Moseholm og Morten Løbner Espersen.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh, Bettina Milling Bakdal, Boris Berlin, Jesper Moseholm og Morten Løbner Espersen. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design Møde nr. 27 Mødedato: 23. maj 2016 Tidspunkt: Kl. 9:00 14:00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, lokale 3 REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.:

REFERAT DAGSORDEN. Sagsfremstilling nr.: 26. juni 2012 Statens Kunstråds Scenekunstudvalg Møde nr. 22 Mødedato: 22. juni 2012 Tidspunkt: Kl. 10.00 17.00 Sted: Lokale 8 i stueetagen i Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Rikke Juellund,

Læs mere

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard (med på Facetime fra Canada), Marianne Klint, Andreas Garfield, Leiv Arne Kjølmoen.

REFERAT Til stede fra udvalget: Lars Seeberg, Tina Tarpgaard (med på Facetime fra Canada), Marianne Klint, Andreas Garfield, Leiv Arne Kjølmoen. 13. februar 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 2 8. februar 2018 Tidspunkt: Kl. 9.30 17.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, lokale 4, 5. sal Kl. 13.00: Lise Saunte, SLKS

Læs mere

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart.

Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Bestyrelsen Fomars Billund den 18.11.2014 Referat fra bestyrelsesmødet i Fomars Den 21. november 2014 kl.10.00-12.00 på Hotel Sixtus, Teglgårdsvej 73, 5500 Middelfart. Afbud: Jan Olsen, VDK Michael Sølvsten,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme (formand), Inge Lise Hornemann, Juliane Wammen, Kamila Slocinska og Dan Ringgaard

REFERAT. Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme (formand), Inge Lise Hornemann, Juliane Wammen, Kamila Slocinska og Dan Ringgaard 6. april 2018 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Litteratur Møde nr. 11 Mødedato: 3. 6. april 2018 Tidspunkt: kl. 10:00-16:00 Sted: Lokale 1 på 5. sal. REFERAT Til stede fra udvalget: Tomas Lagermand Lundme

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 9. maj 2018.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 9. maj 2018. Dato 23.april 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 3 Mødedato: 20. april 2018 Tidspunkt fra kl. 9.00 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 3, 5. sal Kl. 9.00 til 10.00. Mødtes med det

Læs mere

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten

Kl til deltog Jens Nielsen og Trine Heide under behandlingen af pkt. 20 Orkesterrapporten Dato 18. december 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 42 Mødedato: 15. december 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl. 15.30 Sted: Mødelokale 1, 5. sal Kl. 13.45 til 14.30 deltog

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg indtil kl. 13.30, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg indtil kl. 13.30, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 11. august 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 6 Mødedato: 27. august 2014 Tidspunkt: Kl. 10.00 til 15.00 Sted: Lokale 8, stuen Fra kl. 13.00 til kl.13.30. Mødtes udvalget med

Læs mere

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 17. januar 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 32 Mødedato: 26. januar 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.15.30 Sted: Mødelokale 8 i stuen Eline Wernberg Sigfusson deltog i mødet

Læs mere

REFERAT. Møde med ministeren kl til

REFERAT. Møde med ministeren kl til 30. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 11 Mødedato: 29. januar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til 15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen Møde med ministeren kl. 15.15 til 16.00.

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013.

REFERAT. Godkendt af udvalget den 5. november 2013. 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 29 Mødedato: 21. og 22. oktober 2013 Tidspunkt: mandag 10.00 17.00 og tirsdag 9 12.30 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas Sandberg, Katrine Nyland Sørensen, Marianne van Toornburg og Jesper Bay. 1. marts 2013 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 23 Mødedato: 11. marts 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.00 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Thomas

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 3 Mødedato: 23 24. april 2014 Tidspunkt: kl. 9 16 Sted: Lokale 8 og 5 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand),

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Søren Taaning, Ane Mette Ruge, Eva Steen Christensen, Jacob Fabricius og Mikkel Carl. Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 28 Mødedato: 1. 2. november 2018 Tidspunkt: Dag 1: kl. 10.30 16.00 Dag 2: kl 9-16 Sted: Lokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Søren Taaning,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

REFERAT. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 20. marts 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 15.00 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Jens Smærup Sørensen, Tomas Lagermand Lundme, Kristina Holgersen,

Læs mere

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4.

REFERAT/ DAGSORDEN. 2. VIA-DSR møde Punkt 1. Valg af ordstyrer og referent. Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4. 2. VIA-DSR møde 2017 Sted: Campus Randers Jens Otto Krags Pl. 3 8900 Randers C Lokale 1.56 Mødedato: 27. marts 2017 Deltagere [Navne] Gæster Per Rye under pkt. 4 Afbud [Navne] Dagsorden 1. Valg af ordstyrer

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 9. december 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 31 Mødedato: 8. december 2016 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.15.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente

Læs mere

Udstillingsperiodernes længde aftales mellem Den Frie Udstillingsbygning og den individuelle kunstnersammenslutning.

Udstillingsperiodernes længde aftales mellem Den Frie Udstillingsbygning og den individuelle kunstnersammenslutning. 28. november 2017 SKBP90.2017-0002 Den Frie Udstillingsbygning DEN FRIE UDSTILLING Oslo Plads 1 2100 København Ø E-mail: kjs@denfrie.dk Tilskud til drift af Den Frie Udstillingsbygning 2018-2021 Tilsagn

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 5 14. marts 2014 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 2 Mødedato: 11. marts 2014 Tidspunkt: Kl. 9.30-12.30 Sted: Lokale 5 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen,

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Henrik Marstal, Maria Frej indtil kl. 15.20 og Niels Rønsholdt. 16. marts 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 13 Mødedato: 26. marts 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.20 Sted: Mødelokale 8 i stuen Fra kl. 13.00 til 14.00 mødtes udvalget

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede

Referat. Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl til Referat fra mødet. Tilstede Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 16. juni 2015 kl. 10.00 til 12.00 Emne: Referat fra mødet Tilstede Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Maria Frej, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 6. marts 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 2 Mødedato: 4. - 5. marts 2014 Tidspunkt: Tirsdag kl. 12.00 til onsdag kl. 13.00 Sted: Schæffergården, Jægersborg Allé 166, 2820

Læs mere

Sagsfremstilling nr.: 2. Godkendt referat fra sidste rådsmøde til orientering 189 Orienteringen blev taget til efterretning.

Sagsfremstilling nr.: 2. Godkendt referat fra sidste rådsmøde til orientering 189 Orienteringen blev taget til efterretning. Statens Kunstråd Møde nr. 19 Mødedato: 5. december 2012 Deltagere Fra Statens Kunstråd: Rune Gade, Jette Gejl, Camilla Christensen, Jan Thielke, Sanne Kofod Olsen,, John Frandsen, Grethe Rostbøll (1-5

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Asbjørn Keiding.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Asbjørn Keiding. 26. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 22 Mødedato: 25. januar 2016 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl.16.00 Sted: Mødelokale 8 i stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Bente

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 12. december 2017 kl. 13.00-16.00 hos Ikast- Brande Kommune, Rådhusstrædet 6, 7430 Ikast. Der var afbud fra Margrete Bak. Referent var direktør Erik Krarup.

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej.

REFERAT. Til stede fra udvalget: Bente Dahl, Henrik Jansberg, Asbjørn Keiding, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt, Søren B. Kristensen og Maria Frej. 3. marts 2017 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 33 Mødedato: 2. marts 2017 Tidspunkt fra kl. 9.30 til kl.17.00 Sted: Mødelokale 1, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget: Bente Dahl,

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 7 Mødedato: 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 7 Mødedato: 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 8 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 7 Mødedato: 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 9-16 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder (formand), Kristina

Læs mere

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup

DAGSORDEN. Bestyrelsesmøde. Dato: 10. oktober Tidspunkt: Kl Sted: Administrationsbygningen, Terndrup DAGSORDEN Bestyrelsesmøde Dato: 10. oktober 2017 Tidspunkt: Kl. 17.00 20.00 Sted: Administrationsbygningen, Terndrup Til stede: Birgit Christensen Carsten Bojesen Jørgen Nielsen Lene Nygaard Lilli Brunø

Læs mere

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendt referat fra forrige møde til orientering 528 3. Meddelelser 4. Økonomi 529 5. Statens Kunstråd 530

REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendt referat fra forrige møde til orientering 528 3. Meddelelser 4. Økonomi 529 5. Statens Kunstråd 530 Statens Kunstråds Musikudvalg Møde nr. 28 Mødedato: 23. september 2013 Tidspunkt: kl. 10.00 14.15 Sted: Lokale 8, stueetagen REFERAT Til stede fra udvalget: Erik Bach, Edna Rasmussen, Katrine Nyland Sørensen,

Læs mere

Til stede fra Slots- og Kulturstyrelsen, herunder referent: Marie Husted Dam (ref.), Annette Bach.

Til stede fra Slots- og Kulturstyrelsen, herunder referent: Marie Husted Dam (ref.), Annette Bach. Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 19 Mødedato: 28. november 2016 Tidspunkt: kl. 10.00-16.00 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 7. december 2015 Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 2. december 2015 Tidspunkt: Kl. 10.00 16.00 Sted: Lokale 8 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Anne Lise Marstrand-Jørgensen

Læs mere

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt.

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Mikael Rørsted, Henrik Marstal og Niels Rønsholdt. 26. februar 2014 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 12 Mødedato: 25. februar 2015 Tidspunkt: fra kl. 10.00 til kl. 22.00 Sted: Bella Sky, Center Boulevard 5, 2300 København S Til

Læs mere

Frivilligrådet DAGSORDEN

Frivilligrådet DAGSORDEN Frivilligrådet DAGSORDEN Sted: Mødelokale 11, Glesborg Glesborg Bygade 1 Glesborg Dato: Mandag den 27. februar 2017 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 16:30 Medlemmer: Kaj Aagaard Hans Stagstrup Kristensen Kristian

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer.

Referat. Frivilligrådet. Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard. Medlemmer. Referat Frivilligrådet Frivilligrådet Tirsdag den 11. april 2017 Kl. 16:00 Helle Pedersen Skarresøvej 3, 8550 Ryomgaard Medlemmer Molly Thomsen Helle Pedersen Peter Tofft Jens Dueholm Petersen Kirsten

Læs mere

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00

Referat. Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl til 12.00 Referat Udvalg: PASS Dato: Tirsdag den 23. februar 2016 kl. 10.00 til 12.00 Tilstede Joan Prahl, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Anne-Dorthe Sørensen, Danske Regioner Jette Hovedskov, Danske

Læs mere

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend

12.01.2012. Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen, Marjanne den Hollander, Karen Kochen, Merethe Fehrend Referat Referat af møde i: Regionsbestyrelsesmøde i region sjælland Dato for møde: 12.01.2012 For referat: Dato for udarbejdelse: Lise Hansen 07.02.2012 Deltagere: Lise Hansen, Lisbet Jensen, Lars Nielsen,

Læs mere

Tilstede fra udvalget: Christine Buhl Andersen (formand), Eva Koch (næstformand), Jakob Jakobsen, Mikael Andersen, Gitte Ørskou.

Tilstede fra udvalget: Christine Buhl Andersen (formand), Eva Koch (næstformand), Jakob Jakobsen, Mikael Andersen, Gitte Ørskou. 26. marts 2009 Referat Begivenhed Møde i Kunstrådets Internationale Billedkunstudvalg 9. -10. marts 2009. Referat af møde i Kunstrådets internationale billedkunstudvalg 9. -10 marts 2009. Godkendt af CBA

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget den 26. februar Sagsfremstilling nr.:

REFERAT. Godkendt af udvalget den 26. februar Sagsfremstilling nr.: Dato 12. februar 2018 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 1 Mødedato: 9. februar 2018 Tidspunkt fra kl.11.00 til kl. 16.00 Sted: Mødelokale 6, 5. sal REFERAT Til stede fra udvalget:

Læs mere

REFERAT. Dagsorden for det internationale arbejde / Lars Sidenius og Anne-Marie Rasmussen deltager

REFERAT. Dagsorden for det internationale arbejde / Lars Sidenius og Anne-Marie Rasmussen deltager Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Litteratur Møde nr. 2 Mødedato: 10 11. marts Tidspunkt: Kl. 09.00 15.00 Sted: Helenekilde Badehotel REFERAT Til stede fra udvalget: Thomas Harder

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN.

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 26. oktober 2010 Nr. 7/2010 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 26. OKTOBER 2010 PÅ CHRISTIANSBORG, KØBENHAVN. Mødedeltagere: Lennarts Damsbo-Andersen, Anne Knudsen, Fritze Tillisch, Martin Taarup, Gert Møller, Oluf Brandt, André Gremaud

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE)

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE) Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design Møde nr. 14 Dato: 9. februar 2015 Sted og tidspunkt: Kulturstyrelsen, mødelokale 1, stuen kl. 9-15 REFERAT Til stede fra udvalget: Astrid

Læs mere

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne.

Referat. Kunstrådet. Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt Kunstrådet ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Referat Den 29. januar 2013, kl. 09:00 holdt ordinært møde i mødelokale B, Ullasvej 23, Rønne. Mødet slut kl. 11.00 Medlemmer: Anne Sofie Meldgaard Ben Woodhams Dorthe Fink Erling Risager Heidi Hentze

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl

REFERAT. Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl Statens Kunstfonds bestyrelse Møde nr. 5 Mødedato:27. november 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 15.00 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard, Lars Seeberg,

Læs mere

REFERAT. Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden

REFERAT. Sagsfremstilling 1. Godkendelse af dagsorden Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 3 Mødedato: 6. juni 2018 Tidspunkt: kl. 11.00 13.30 REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Michael Bojesen, Jens Smærup Sørensen, Tomas Lagermand Lundme, Bente Skjøttgaard,

Læs mere

REFERAT. 7. februar Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie. 24. januar 2014 kl

REFERAT. 7. februar Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie. 24. januar 2014 kl REFERAT Kulturstyrelsen H. C. Andersens Boulevard 2 1553 København V Telefon 3373 3373 Telefax 3391 7741 post@kulturstyrelsen.dk www.kulturstyrelsen.dk 7. februar 2014 Møde i Museumsudvalget for Kunsthistorie

Læs mere

REFERAT. Godkendt af udvalget d. 14. september Dagsorden

REFERAT. Godkendt af udvalget d. 14. september Dagsorden 21. august 2017 Statens Kunstfonds Legatudvalg for Billedkunst Møde nr. 18 Mødedato: 15. 16. august 2017 Tidspunkt: kl. 10.30 21.00 Sted: Bornholm, Hotel Siemsens Gaard REFERAT Mødedeltagere: Søren Taaning,

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen og Mikael Fock

REFERAT. Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen og Mikael Fock 15. januar 2015 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 14 5. december 2014 Tidspunkt: Kl. 8.00 17.00 Sted: Mødelokale 8, stuen REFERAT Til stede fra udvalget: Ditte Maria Bjerg,

Læs mere

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4

Referat. Assens Kunstråd. Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00. Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Referat Forum Assens Kunstråd Tid Tirsdag 11. september kl. 15.00-17.00 Sted Assens Rådhus, mødelokale 4 Deltager Jørgen Svenstrup, Elisabeth Rask, Anne Bjørn, Oluf Lund, Peter Tybjerg, Peter Nielsen,

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden lørdag den 4. februar 2012 51 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

REFERAT. Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass og Mikael Fock.

REFERAT. Ditte Maria Bjerg, Sara Topsøe-Jensen, Kasper Daugaard Poulsen, Geir Sveaass og Mikael Fock. 7. november 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 36 27. oktober 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 16.30 Sted: Slots- og Kulturstyrelsen, H.C. Andersens Boulevard 2 Lokale 8, stuen

Læs mere

Frivilligrådet REFERAT

Frivilligrådet REFERAT Frivilligrådet REFERAT Sted: Mødelokale 13, Glesborg Glesborg Bygade 1 8585 Glesborg Dato: Mandag den 22. oktober 2018 Start kl.: 15:30 Slut kl.: 17:30 Medlemmer: Fraværende: Kaj Aagaard Lillian Friis

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

5. Formål Som vi aftalte sidst skal vi have en dialog om mere overordnede ting for

5. Formål Som vi aftalte sidst skal vi have en dialog om mere overordnede ting for Dagsorden / Referat ordinært møde Tisvilde Lokalråd. D. 6 september 2017 hos Jakob Skovridervænget 20, Tisvildeleje. KL 19 Deltagere: Eskil Borup, Lis Freisner, Jakob Snedled, Peter Wilhjelm, Claus Sabroe

Læs mere

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur

Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Åben referat Fritids- og Folkeoplysningsudvalget Fritid og Kultur Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 16:30 Mødet afsluttet: kl. 18:30 Mødested: Mødelokale 122, 1. sal, Hjørring Rådhus Fraværende: Kim

Læs mere

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø

REFERAT. Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag den 15. november 2010 kl Mødelokale 1, Rådhuset i Hvalsø REFERAT Lejre Kommune Møllebjergvej 4 4330 Hvalsø T 4646 4646 F 4646 4615 H www.lejre.dk Esben Frederiksen Social & Arbejdsmarked D 4646 4720 E esfr@lejre.dk Møde i Handicaprådet i Lejre Kommune Mandag

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Søren B. Kristensen.

REFERAT. Bente Dahl, Henrik Jansberg, Maria Frej, Henrik Marstal, Niels Rønsholdt og Søren B. Kristensen. 23. august 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Musik Møde nr. 27 Mødedato: 22. august 2016 Tidspunkt: fra kl. 9.30 til kl.15.30 Sted: Mødelokale 5 i stuen Mødtes med Lotte Toftemark og Line

Læs mere

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE)

REFERAT. Til stede fra udvalget: Astrid Krogh (AK), Bettina Milling Bakdal (BMB), Boris Berlin (BB), Morten Løbner Espersen (MLE) Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Kunsthåndværk og Design Møde nr. 12 Dato: 24. november 2014 Tidspunkt: 9-12 - efterfulgt af et fællesmøde med legatudvalget 12:30-14:30 (Referat: Bilag 1) - efterfulgt

Læs mere

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5

Formand for Lejre Kunstforening Mogens Petersen. Stenka Hellfach fra Somewhere deltog under punkt 3, 4 og 5 Lejre Kommunes Billedkunstråd 11. maj 2017 MØDEFORUM: Lejre Kommunes Billedkunstråd TID OG STED: Torsdag den 11. maj kl. 10-15. Mødet blev holdt i Maries hus på Tadre Mølle. DELTAGERE: Kunstner Vibeke

Læs mere