Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub"

Transkript

1 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub nov DM til junior U19A holdet Klubbens U19A hold i AON juniorholdturneringen gentog bedriften fra 2012 og vandt igen det Danske Mesterskab for hold. Holdet som består af Victor Høier Barsøe, Victor Emil Madsen, Jonas Wenckens og Jakob Falk Schollert, der alle er 14 eller 15 år, skulle egentlig slet ikke have deltaget i U19A rækken der er for spillere fra 17 og op til 19 år, derfor er resultatet så meget flottere, da deres modstandere gennem alle sæsonens kampe har været 2 til 3 år ældre. I finalen der blev spillet søndag den 6. oktober på Værløse Golf Klubs flotte bane, var modstanderne fra Randers Golfklub. Matchen blev nøjagtig så spændende som forudset. 1. singlen Victor Høier Barsøe og 3. singlen Victor Emil Madsen delte begge deres match, men da 2. singlen Jakob Falk Schollert var 3 oppe inden hul 16, var det nok med en deling af dette hul, men Jakob satte trumf på og vandt også hul 16 og der med det Danske Mesterskab. Stort tillykke til drengene og holdkaptajn Freddy Falk. Flot resultat af mentorernes arbejde Vi har i år haft 89 prøvemedlemmer. Over 86 % af disse har nu tegnet et af de 3 forskellige medlemsskaber, vi har i klubben. Det er et meget flot resultat, som i høj grad skyldes en stor indsats af de cirka 30 mentorer, som har hjulpet prøvemedlemmerne i den 2 måneders prøveperiode. Fra klubbens side skal der hermed rettes en stor tak til mentorerne for deres indsats. Det er klubbens håb, at endnu flere vil melde sig som mentorer, således at hver mentor kun behøver et påtage sig hvervet en gang om året. Kontakt sekretariatet eller Henning Jensen, sussehen@gmail.com, hvis du er frisk til at tage en tørn som mentor i 2014.

2 Forpagtning af restauranten Bestyrelsen har i løbet af efteråret været i løbende dialog med Sanne og Niels om en forlængelse af forpagtningsaftalen. Det har desværre indtil videre ikke vist sig muligt at opnå enighed om en fortsættelse af deres forpagtning. Derfor er ansøgningsfristen forlænget til den 15. november, for at give flere mulighed for at søge. Afslutning for mikroer og juniorer Torsdag den 19. september 2013 holdt Roskilde Golf Klub afslutning for mikro og junior afdelingen. Der var omkring 35 børn og ligeså mange forældre/bedsteforældre til det festlige arrangement i klubhuset. Mikroerne startede med en lille konkurrence, hvor der skulle puttes på vores puttinggreen til 9 huller med forældrene/bedsteforældrene som point tællere. Alle udviste stor koncentration og glæde, og der blev hurtigt puttet de 9 huller. Vinderne blev Miranda Marszalek og Silas Telling Østergaard. Efterfølgende havde vi en slagkonkurrence om hvem der kunne slå længst. Her fik vi set rigtig mange flotte og lange slag, men Kathrine Haahr Larsen og Silas Telling Østergaard slog dog længst af alle. I året der er gået, har vi haft en rigtig god sæson, hvor vi har styrket den motoriske udvikling gennem leg og golf. Årets mikroer som har været: Gode kammerater, gode til at skabe glæde, som har været igennem en god udvikling med deres golfspil samt været flittig til træning blev: Miranda Marszalek og Lasse Schrøder Højrup. Hos juniorerne blev Emil Lyseen årets junior, udnævnelsen er også her fordi Emil har udvist stor træningsflid, godt kammeratskab og har udviklet sit golfspil henover året. Ved afslutningsfesten blev der uddelt mange præmier. Derfor skal der lyde en stor tak til præmiesponsorerne: Erich Bissen Kristoffersen, Brian Harder Try Harder, Torben Svendsen, Lasse Frølich Proshoppen, Arthin Lauersen, RoGK og Bent Østergaard.

3 Hulspils Klubmestre af klubbens lovende juniorer vandt i klubmesterskaberne i hulspil. Hos damerne måtte sidste årsmester Dorte Pyll Truesen se sig slået af 15-årige Celine Donstrup, matchen blev vundet 2 0 og afgjort da Celine vandt hul 17. Hos herrerne vandt Andreas H. Sørensen 3 2 over sidste års mester Lasse Frølich. Alle 4 spillere havde i løbet af matchweekenden været igennem flere meget spændende matcher. Tillykke til Celine og Andreas. Andreas og Celine med formand Jan Eriksen i midten. Resultater fra de seneste klubmatcher Carlsberg Cross Country A-rækken nr. 1 Frederik Hammerich B-rækken nr. 1 Flemming Jakobsen Dame-rækken nr. 1 Lene Rasmussen Volvo World Golf Challenge Volvo World Golf Challenge er en amatør turnering, der spilles med indledende runder over alt i verden. I Danmark deltog Danny Olsen fra Roskilde Golf Klub (HCP 19,8) og blev vinder af turneringen med 388 deltagere. Danny skal nu en tur til Oman eller Singapore, hvor han skal deltage i en Pro-Am med spillere fra verdens top 50. Vi glæder os til at høre om denne oplevelse i det nye år.

4 Hole in One Henning Jensen den 24. juli 2013 hul 7 Claus Borum den 11. september 2013 hul 5 Cäte Kloster Hansen den 24. september 2013 hul 7 Lissi Kindall den 11. oktober 2013 hul 18 Gloria Golf Club, Belek, Tyrkiet Claus Borum, hole-in-one, d. 11.sept Ændring af medlemskategori for 2014 Husk at ønskede ændring af medlemskategori for året 2014, skal være klubbens sekretariat i hænde senest den 30. november 2013 i henhold til vedtægternes 2 stk. 2, 2. afsnit. Regionsgolf 2014 Regionsgolf Danmark er Danmarks største holdturnering for klubgolfere. Roskilde Golfklub havde 10 hold med i Regionsgolf Danmark turneringen i To af vores hold nemlig SB og VE blev puljevindere og gik dermed videre til cup kampene, her tabte de desværre i første runde. Hvert hold spiller 6 kampe fordelt på månederne maj og juni, herefter følger cup kampe for puljevinderne i den videre færd mod finalestævnet.

5 Regionsgolf er opdelt i forskellige grupper, enten efter alder eller efter handicap og matcherne spilles som hulspil over 18 huller, hvor man spiller 3 herresingler, 1 damesingle og 1 mixed foursome.. I A, B, C og D turneringen spilles der i fire handicapgrupper: A- rækken, laveste handicap: Damer 4,5 Herre 4,5 B- rækken, laveste handicap: Damer 13,0 Herre 10,5 C- rækken, laveste handicap: Damer 20,0 Herre 16,6 D- rækken, laveste handicap: Damer 27,0 Herre 22,5 For at spille på et af de 4 hold skal man være fyldt 21 år. I Senior/Veteran turneringen spilles der fra scratch i følgende rækker: Senior A og Senior B, Veteran Elite, Veteran A, Veteran B, og Veteran C. I Senior rækkerne skal damer være fyldt 50 år og herrer 55 år inden udgangen af året. I Veteran rækkerne skal damer være fyldt 60 år og herrer 65 år inden udgangen af året. I regionsgolf spiller det sociale en vigtig rolle. Selv om der her konkurreres og spilles for alvor så er det sociale samvær og hyggen spillerne imellem, på tværs af klubberne, med til at gøre regionsgolf meget attraktivt. Roskilde Golfklub vil hermed gerne invitere dig til at være med til året 2014s Regionsgolf. Har du lyst til at prøve kræfter med Regionsgolf så kontakt Erik Christiansen på tlf eller på parken105@mail.dk. Nyt fra Frølich Golf Nu er sæsonen så småt ved at gå på hæld, og proshoppen vil gerne benytte lejligheden til og takke medlemmer, bestyrelse og kollegaer for en rigtig god sæson. Der er dog stadigvæk mulighed for at gøre en god handel med en masse gode tilbud. Til vintergolferen: Da vognforbuddet inden længe træder i kraft, er det en god ide allerede nu at have vinterudstyret klar. Bl.a. bærebag, vinterhandsker/luffer, hue, vinterstøvler, farvede bolde, vintertees osv. Alt dette og meget mere har vi hjemme nu. Derudover har vi følgende gode tilbud på Ecco Street sko (vandtæt) før kr ,00 nu kr. 899,00 Alt sommertøj sælges med 40 % og alle sommersko med 30 %.

6 NB! Husk i julehandlen, at det vi ikke har i butikken kan skaffes hjem på bestilling. I kan forespørge på mail: frolichgolf@hotmail.com Åbningstider: Shoppen har pr. 15. november åbent i weekenderne frem til jul fra kl Kom godt i gang med næste sæson og væk fra det kolde nord. Pro Jeppe Brinch har arrangeret to rigtig gode træningsophold, som bliver tilbudt til Roskilde Golf Klubs medlemmer. Fra den 19. til 26. januar, er der mulighed for at komme til Fuerteventura på en hyggelig golf- og træningstur på det skønne Playitas Resort. Turen henvender sig til alle typer af spillere og handicap (0-54), som gerne vil have en golftur med intensiv træning. I løbet af ugen vil der være undervisning i golfspillets små facetter. Der vil også være træning på banen i strategi og det mentale spil. Vi glemmer ikke det sociale og hyggelige... så der vil være rig mulighed for at slappe af samt at prøve nogle af Playitas mange tilbud. Der er plads til 12 spillere, så skynd jer at tilmelde jer. Fra den 15. til 22. februar, er der mulighed for at komme til det dejlige Algarve til et af Portugals smukkeste golfresorts omgivet af to varierende og kuperede golfbaner. Turen henvender sig til den let øvede golfer, som gere vil med på en hyggelig golftur og være klar til sæsonen. I løbet af ugen vil der rig mulighed for at få styr på golfsvinget samt de forskellige slag, men fokus vil være mest på golfbanen. Der vil dog være god tid til at komme ud at se og opleve det skønne Portugal, samt at få slappet af. Der er plads til 12 personer, så skynd jer at tilmelde jer. Se billeder fra destinationerne på RoGKs hjemmeside (links på forsiden). For yderlige informationer og tilmelding, kan I kontakte Jeppe Brinch på jeppebrinch@webspeed.dk eller på telefon

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub oktober 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub DM til klubbens junior U19A hold Roskilde Golfklub har fået sit første danske mesterskab for juniorhold, da vores U19A i weekenden slog Svendborg ved finalestævnet

Læs mere

Nyhedsbrev marts 2014

Nyhedsbrev marts 2014 Nyhedsbrev marts 2014 marts 2014 Ny leder i Roskilde Golf Klub Det er med stor glæde, at bestyrelsen kan præsentere Thomas Wichmann som klubbens ny forretningsfører. Thomas har de seneste 5 år været ansat

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2013

Bestyrelsens beretning 2013 Bestyrelsens beretning 2013 Økonomi Golfklubberne i Danmark har det svært i disse tider, klubber går konkurs og der kæmpes om medlemmerne. I vores nærområde gik Greve Golf Klub konkurs i foråret 2012,

Læs mere

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite

NYHEDSBREV NR Pink Cup. 17. maj Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup 2. Familie-Golf 3. Golf & Gourmet 4. Wilson Demo dag 5. Resultater klubbens hold og Elite 1. Pink Cup Skynd dig - at tilmelde dig Pink Cup - den meget farverige og festlige golfturnering som

Læs mere

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning

Agenda. Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Agenda Hvem er juniorafdelingen Protræner Træning Turneringer Lillebrorlotteri Sponsorer Pigegolf Danmarksturneringen Hjemmesiden Afslutning Juniorafdelingen Juniorer pr. 1.3.2015 162 juniormedlemmer 46

Læs mere

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til

Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til Generalforsamling i Henne golfklub Torsdag, den 23. november 2017. Velkommen til Jer alle velkommen til vores revisor Jesper Clausen og til bestyrelsen for Henne golfbane a/s Først det sportslige. Vi har

Læs mere

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu

JULI 2018 No. 8. Hammel Golf Klub. Banen lige nu JULI 2018 No. 8 Banen lige nu Banen er tør knastør. Den danske sommer viser sig i år fra den meget flotte side, med mange soltimer. Men det betyder så desværre, at vores fairways skriger på vand, da vi

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2016

Seniorklubben Årsplan 2016 Seniorklubben Årsplan 2016 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 16.-23. Golfrejse april

Læs mere

Mvh. Kenneth. Tlf

Mvh. Kenneth. Tlf Tlf. 58 50 52 00 Medlemsnyt August 2016 Nyt fra formanden Kære medlemmer. Jeg vil gerne takke for opbakningen og beklage for den turbulente tid omkring min formandspost, jeg er utroligt glad for de mange

Læs mere

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september.

KLUBMESTERSKAB. Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. KLUBMESTERSKAB Som lovet kommer her lidt flere billeder fra klubmesterskabet i september. HOLE IN ONE Det lykkedes i går (8/10-17) Poul Bach Talbro, Sct. Knuds på HCA's hul 2 at lave hole-inone. Det skete

Læs mere

REGIONSGOLF 2015 - INFORMATIONER - TILMELDING - HULSPILSREGLER

REGIONSGOLF 2015 - INFORMATIONER - TILMELDING - HULSPILSREGLER REGIONSGOLF 2015 - INFORMATIONER - TILMELDING - HULSPILSREGLER Nu nærmer tiden sig hvor det er tid til at melde sig til regionsgolf og Holstebro Golfklub håber at mange vil melde sig til for at repræsentere

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017.

KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. KALUNDBORG GOLFKLUB. PLANLAGTE MATCHER 2017. 2 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2017. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome Høj / Lav. Max. HCP. 44,0 Mødetid: Kl. 9:00 Gunstart Kl. 10:00

Læs mere

Nr 1. Indspil November 2014

Nr 1. Indspil November 2014 Nr 1. Indspil November 2014 TURNERINGER Klubbens Alvidende blæksprutte når det gælder turneringer, afvikling af turneringer og indtastninger af resultater i GOLFBOX. Kjeld Hansen k.hansen45@hotmail.com

Læs mere

Turneringsprogram 2017

Turneringsprogram 2017 Turneringsprogram 2017 Information fra turneringsudvalget om aktiviteter for året 2017. Der sker en del forandringer i forhold til sidste års turneringsplan. Der er ikke så mange turneringer. Vi gentager

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2012 Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyt fra bestyrelsen I forbindelse med ændringer i klubbens organisation har bestyrelsen besluttet at oprette et markedsføringsudvalg og at flytte aktiviteterne

Læs mere

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub

Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Pressemeddelelse: Årgang 2014 Nr. 8 Side 1 Himmerland Forsikring fornyer hovedsponsorat og står bag golfturnering i Aars Golfklub Golffeberen raser i det vesthimmerlandske og selvom den kommende European

Læs mere

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne)

Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Velkomst og intro til udvalget Pro en har ordet Medlemssituationen Udvalgets målsætning Træningen 2014 Arrangementer & turneringer (interne eksterne) Forventninger til spillere og forældre Hjemmeside Mød

Læs mere

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE,

Klubber i Klubben. Hvad får man? - noget for dig! GOLF ER FOR ALLE: FRISK LUFT, MOTION, KONKURRENCE, Kr. 2.950,00 i årligt kontingent. Kr. 2.000,00 i årligt kontingent mod forevisning af studiekort. Klubber i Klubben Hvad får man? Man får årligt 4 fællestræningslektioner af pro en. Man får frie golfbolde

Læs mere

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde

Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente dit bag-mærke i Pro Shoppen. LADIES SECTION holder opstartsmøde Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 1. marts 2018 13:08 Emne: Bagmærker, Regions golf, Handicap system Bagmærker 2018. Selv om temperaturen ikke viser det, så står sæson 2018 for døren, og du kan nu hente

Læs mere

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev

Nyhedsbrev. Hedens golfklub Medlemsåret/Kontingent Formanden har ordet. Nyhedsbrev Hedens golfklub 2017 Hedens Hedens Golfklub Golfklub September xx. måned 2017 år Formanden har ordet Medlemsåret/Kontingent 2018 Den våde sommer er gået på hæld, og vi er kommet ind i et mere stabilt efterår,

Læs mere

Klubber i Klubben. - noget for dig!

Klubber i Klubben. - noget for dig! Klubber i Klubben - noget for dig! Kaninklubben - for alle nye medlemmer i Brøndby Golfklub Golfinerne kun for kvinder Jernene kun for herrer Mandagsseniorerne for alle som er fyldt 60 år og par hvor den

Læs mere

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne.

Årets første hole in one. SCL - Tryk. Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Kalø Golf Club Club Golf Kalø N y h e d s b r e v A p r i l 2 0 1 0 N r. 2 Pink Cup En rigtig dame match hvor pengene går ubeskåret til Støt brysterne. Alle damer i klubben kan allerede nu sætte kryds

Læs mere

Medlemsnyt September 2017

Medlemsnyt September 2017 Medlemsnyt September 2017 Åbningstider i sekretariatet: Mandag OBS NY TID kl. 13.00 17.00 Tirsdag til torsdag kl. 8.00 16.00 Fredag kl. 8.00 15.00 Lørdag og søndag kl. 8.00 13.00 Åbningstider i proshoppen:

Læs mere

1. REGIONSGOLF !!!!

1. REGIONSGOLF !!!! 1. Regionsgolf 2015 2016!! 2. Undervisere søges! 3. Indspil v. Jørn Anderson 4. Hole in one 5. Herreklubben 6. HCA-G3 7. Parmatchklubben 8. Mandagspigerne 9 Suppegolf 10. Åben vintergolf 11. Begynderudvalget

Læs mere

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt.

Marts måned var udsædvanlig tør og varm, og det gjorde, at vi allerede kunne åbne banen 20/3, det har aldrig tidligere været muligt. BANEN Vejret i årets 3 første uger startede meget mildt. Den 20/1 kom frosten som varede til sidst i februar; den var så hård, at jorden frøs helt ned i 70-80 cm s dybde, og det forvoldte store frostsprængninger

Læs mere

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG.

MATCHPROGRAM april. GOLFENS DAG. MATCHPROGRAM 2018 8,april ÅBNINGSMATCH 2018. Sponsor: SPORTOUTLET / INTER-SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome-Stableford Høj / Lav. Max. Hcp. 44 Mødetid Kl. 9.00 Gunstart Kl. 10.00 Turneringsleder:

Læs mere

Ungdomsundervisning 2012

Ungdomsundervisning 2012 1 Ungdomsundervisning 2012 Sådan kommer du i gang med ungdomsgolf på Lyngbygaard Lyngbygårdsvej 29, 8220 Brabrand. Tlf 8744 1070 info@lyg.dk www.lyg.dk Kære junior / ungdomsspiller Velkommen på Lyngbygaard

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2012

Juniorafdelingen Sæson 2012 Juniorafdelingen Sæson 2012 Velkommen til endnu en golf sæson Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg for at I har den

Læs mere

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12

I N F O N Y T NR 11. På fotoet ovenfor ses holdet der ved distriktsfinalen i Volsted vandt en flot sølvmedalje. Aabybro Golfklub Side 1 10-Nov-12 Junior Afdelingen Juniorene i Aabybro Golfklub har haft en fantastisk sæson. Der har været mange hyggelige trænings samlinger med godt socialt samvær, men også med seriøs træning. Juniorene har ikke kun

Læs mere

Nyhedsbrev April 2007

Nyhedsbrev April 2007 Nyhedsbrev April 2007 Sæsonen er i fuld gang husk Golfens dag! Nu er foråret kommet og der er gang i rigtig mange aktiviteter i Greve Golf Center. Vores næste store projekt bliver Golfens dag, hvor vi

Læs mere

Venlig hilsen Klubmesterskabsudvalget Pia Bennetsen, Ulla Sparholt, Vibeke Lindberg (23 34 09 30), Tina Kolding (72 66 59 35) 1 Version 3

Venlig hilsen Klubmesterskabsudvalget Pia Bennetsen, Ulla Sparholt, Vibeke Lindberg (23 34 09 30), Tina Kolding (72 66 59 35) 1 Version 3 Program til klubmesterskabet 2013 Lørdag den 6. april i Idrætshuset, Gymnasiehallen, kl. 9:00. Velkommen til klubmesterskabet. Tak for alle tilmeldingerne. Vi har nu sammensat et program, hvor vi har forsøgt

Læs mere

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben

Husketavlen. Specielle begivenheder 2013. http://www.benniksgaardgolf.dk/dameklubben Husketavlen Vi spiller med teeoff fra kl. 15:00 til kl. 16:30, dog har vi i år givet tilladelse til teeoff fra kl. 06:00 til 16:30. Vi spiller i 2 serier fordelt med lige antal deltager pr. serie på selve

Læs mere

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside?

Kalø Golf Clubs herrehold klarede oprykningsspillet. Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6. Generalforsamling. Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Kalø Golf Club Club Golf Kalø Nyhedsbrev September 2010 Nr. 6 Generalforsamling Årets Generalforsamling finder sted onsdag d. 24/11 kl. 19.00 i Møllerens Hus Har du også besøgt vores nye hjemmeside? Hjemmesiden

Læs mere

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen

VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen VELKOMMEN til informationsmøde i Juniorafdelingen Program: 1. Velkomst 2. MGC junior afdeling / hjemmeside 3. MGC juniorudvalg 4. Visioner for juniorafdelingen 5. MGC Pro er / Golfudstyr 6. Træning / Træningshold

Læs mere

KLUBMESTERSKABER 2018

KLUBMESTERSKABER 2018 KLUBMESTERSKABER 2018 LØRDAG 7. APRIL KL. 9:00 HERLUFSHOLM HALLEN, HAL 1 TAK TIL HERLUFSHOLM BADMINTONS SPONSORER byder velkommen til det årlige klubmesterskab, der afvikles i Herlufsholmhallen lørdag,

Læs mere

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling

Mandagspigerne afholder ordinær generalforsamling 1. Generalforsamling 2. Mandagspigerne 3. Bagskabe 4. Begynderafdelingen 5. Parmatchklubben 6. Kaninklubben 7. HCA-G3 8. Herreklubben 9. Regionsgolf 10. Vi spiller golf 11. Juniorudvalget 1. GENERALFORSAMLING

Læs mere

Nyt fra Roskilde Golf Klub

Nyt fra Roskilde Golf Klub Nyt fra Roskilde Golf Klub April 2015 Dette nyhedsbrev blev sendt ud på mail med billeder og links. Her er informationen samlet i ét dokument. Kære medlemmer, Generalforsamlingen måtte af sikkerhedsmæssige

Læs mere

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret

Turneringsoversigt Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret Turneringsoversigt 2018 Turneringer som tæller med til Holmegaard Cup finalen 2018, markeret Turneringer som tæller med i Abacus Cup 2018, markeret 15-04-2018 29-04-2018 13-05-2018 03-06-2018 01-07-2018

Læs mere

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve:

Prøvemedlemskab. Regelaften: Regelprøve: Begynderfolder 2018 Prøvemedlemskab Et prøvemedlemskab gælder i 3 måneder og inkluderer følgende: Opstartsdag med træning og informationer Derudover 3 x fællestræning, samt 2 privatlektioner Regelaften:

Læs mere

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016.

Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. ROSKILDE GOLF KLUB Kommissorium / tilskudsregler for juniorelite- senior- veteran- og regionsspillere 2016. - HOLDTURNERINGER I DGU REGI - INDIVDUELLE RANGLISTETURNERINGER OG DGU MESTERSKABER M.FL. I DK

Læs mere

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen

Åbent Hus. Brugt udstyr søges. Resultater fra SuperSenior. Resultater fra Åbningsturneringen MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus Brugt udstyr søges Resultater fra SuperSenior Resultater fra Åbningsturneringen Gahrn-Jensen Cup søndag den 17. april - sidste tilmelding torsdag

Læs mere

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole

Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Aars Golfklubs Juniorgolf sommerskole Tirsdag og onsdag i uge 27 blev der afholdt golf sommerskole for klubbens juniorer. Der var 14 ivrige juniorer som havde valgt at bruge et par dage af deres sommerferie

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender.

Først i det nye år har der været møder med mange interessenter vedrørende kommende års kalender. Tollundgaard Golfklub Generalforsamling 21. februar 2018 Beretning for et 2017 Indledning Hermed aflægger bestyrelsen i Tollundgaard Golfklub beretning om et 2017. Der er tale om et med stabilt medlemstal,

Læs mere

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016

Herreklubben. Referat. Generalforsamlingen 2016 Referat. Generalforsamlingen 2016 1. Valg af dirigent Jens Jepsen udeblev og Asger S. Schmidt foreslog selv at tage hvervet som dirigent. Der blev ikke foreslået andre emner. Dirigenten Bekræftede, at

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde.

Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved næste møde. Referat af bestyrelsesmøde den 24. juni 2014. Dagsorden: A. Konstatering af fremmødte B. Gennemgang og underskrift af referater fra sidste møde Afbud fra Henrik Lerfeldt og Lars Lundby Underskrives ved

Læs mere

Bærebags og vinterregler fra 7. nov.

Bærebags og vinterregler fra 7. nov. Elite Smiley 16/12 2011 Nyheder 2011 Restaurant Albatros har i starten af december haft besøg af levnedsmiddelkontrollen. Besøget resulterede i en Elite Smiley, som er den flotteste bedømmelsen en restaurant

Læs mere

Udvalgenes beretning for 2014

Udvalgenes beretning for 2014 Udvalgenes beretning for 2014 Juniorudvalget Igen i år har juniortræningen været delt op på henholdsvis begynder, bredde og talenttræning. Martin er kommet til som ny træner og det virker som om, at juniorerne

Læs mere

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf

Dagsorden: 1. Sidste referat. 10. IT udvalg. 2. Eventuelt. 11. Sportsudvalg Kvalifikation til Nordic League Eliten Regionsgolf Emne Bestyrelsesmøde Dato: 29. september 2014 kl. 17:30 20.30 Sted: Skovbo Golfklub Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Johnny Hansen (JH) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Michael Østerbye (MØ) Henrik Østerbye

Læs mere

Åbningsturnering søndag den 7. april

Åbningsturnering søndag den 7. april Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 2. april 2019 10:04 Emne: Åbnings turnering - Gratis træning - Greenfee Club No 1 Åbningsturnering søndag den 7. april Turneringen er en åben makker/partner-turnering.

Læs mere

Klubmesterskab Slagspil & Hulspil

Klubmesterskab Slagspil & Hulspil Klubmesterskab Slagspil & Hulspil December 2017 Indholdsfortegnelse Generelt 3 Generelle turneringsbetingelser 3 Datoer 3 Bane & teested 3 Deltagere 3 Tilmelding 3 Turneringsfee 3 Afbud 3 Caddie og persontransport

Læs mere

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab

NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB. Årsberetninger. fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011. Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetninger 2012 fra udvalgene i Næstved Golfklub 2011 Samt Årsregnskab NÆSTVED GOLFKLUB - ÅRSBERETNINGER/REGNSKAB Årsberetning fra Sponsorudvalget 2012 Netop

Læs mere

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test

Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Nyheder 2005 1. Tee kursus og Thomas Bjørn Short Game Test Lørdag, den 15. oktober indledte 15 juniorer efterårsferien med en dag på træningsbanen. De fleste af dem deltog for at få bevis på, at de har

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB.

KALUNDBORG GOLFKLUB. KALUNDBORG GOLFKLUB. MATCHER 2015. 12 Apr. ÅBNINGSNMATCH 2015. Sponsor: SPAR NORD HOLBÆK. Matchform: Greensome høj/lav 18 huller. Max. HCP. 44,0 gunstart. Mødetid: Kl. 9:00 Turneringsleder: Max Anthoni

Læs mere

Begynder INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Begynder INFO. Velkommen til.   Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Begynder INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +45 86673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Overvejer du at spille golf, men er lidt usikker på om det nu er det rigtige

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2012 Økonomi Økonomien i Marielyst Golf Klub ser fornuftig ud. Vi kommer ud med et overskud. Det kunne være succes kriteriet, med den sommer vi havde. 6 ugers banelukning

Læs mere

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011

Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Beretning for Marielyst Golf Klub april 2011 Økonomi I de seneste års beretninger har økonomien fyldt en del. Det gør den også i år, men kun for at beskrive, at vi er nød til at passe på udgifterne, når

Læs mere

Lantmännen / Danpo match

Lantmännen / Danpo match Lantmännen / Danpo match Årgang 2013 Nr. 9 Side 1 Søndag den 18. august afholdte Aars Golfklub den årlige Lantmännen/Danpo match Lantmännen/Danpo matchen, er tradionelt den match i Aars Golfklub som tiltrækker

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Sportsudvalget beretning 2017

Sportsudvalget beretning 2017 Sportsudvalget beretning 2017 2017 sæsonen blev den vådeste og koldeste i mange mange år. På trods af vanskelige baneforhold - det dårlige og kolde vejr, blev der spillet golf - ja ren faktisk glimrende

Læs mere

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub

Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 15. august 2019 16:26 Emne: Nyhedsbrev Kære alle medlemmer i Breinholtgård Golfklub I anledning af, at vi Nicolai Dahl og Jeppe Thybo i næste uge drager

Læs mere

Seniorklubben Årsplan 2017

Seniorklubben Årsplan 2017 Seniorklubben Årsplan 2017 Blå baggrund: Gul baggrund: Grøn baggrund Finder ikke sted i Gennemgående fredagsturnering Sociale spil Højby Dato: Aktivitet: Art: Bemærkninger: marts 19.-26. Golfrejse Nord

Læs mere

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016.

KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/ PLANLAGTE MATCHER 2016. KALUNDBORG GOLFKLUB. 29/1 2016 PLANLAGTE MATCHER 2016. 3 Apr. ÅBNINGS-MATCH. Intersport / Sport Outlet Kalundborg Matchen 2016. Sponsor: SPORT OUTLET / INTER SPORT KALUNDBORG. Matchform: Greensome høj/lav

Læs mere

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018

Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 22. november 2017 10:35 Emne: Breinholtgård Golf Klub - Nyhedsbrev Greenfee Club No 1. Vi fortsætter det gode samarbejde i Greenfee Club No 1. i 2018 Normalpris er 800,-

Læs mere

Formandens beretning 2017

Formandens beretning 2017 Formandens beretning 2017 Tak for ordet. Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2017 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2017:

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2017 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2017 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2015 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere

Forslag fra klubberne 2018

Forslag fra klubberne 2018 Forslag Nr. K- 01 Asserbo Koordinator Frank Larsen Forslag tekst Forslag til ændring af handicap opdeling for senior, veteran og superveteran. Der skal spilles i samme handicap række inddeling som for

Læs mere

K L U B M E S T E R S K A B E R

K L U B M E S T E R S K A B E R K L U B M E S T E R S K A B E R BRØNDBY BADMINTON KLUB B B K 2018 1 Turneringsudvalget byder hermed alle deltagere: Velkommen til klubmesterskaberne 2018 for seniorer og ungdom. Så byder vi nok en gang

Læs mere

Nielsens Fødselsdagsturnering. Giv en ven en gratis golfoplevelse. FritspilsAftale med Korsør. SuperSenior

Nielsens Fødselsdagsturnering. Giv en ven en gratis golfoplevelse. FritspilsAftale med Korsør. SuperSenior MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Nielsens Fødselsdagsturnering Giv en ven en gratis golfoplevelse FritspilsAftale med Korsør Hvordan gør du når du kommer til Korsør? SuperSenior 9. NYHEDSBREV

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. OKTOBER 2013

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. OKTOBER 2013 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE DEN 31. OKTOBER 2013 Til stede: Jan Eriksen, Lars Søndergaard, Flemming Hvid, Torben Madsen, Jan Grønbech, Bo Sponholtz og Peter Pedersen samt Lasse Frølich under punkt 2 på

Læs mere

Ladies Section Danmark Sæson 2011

Ladies Section Danmark Sæson 2011 Ladies Section Danmark Sæson 2011 Turneringsdatoer Indledende runder 2011 1. På egen damedag uge 19 2. På egen damedag uge 21 3. På egen damedag uge 24 Alle resultaterne fremsendes, efterhånden som de

Læs mere

Juniorafdelingen Sæson 2014

Juniorafdelingen Sæson 2014 Juniorafdelingen Sæson 2014 Velkommen til endnu en golfsæson i Odsherred Golfklub Så er det tid til at planlægge sæsonens golfaktiviteter, og denne folder er et godt redskab for dig og din familie så sørg

Læs mere

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3.

Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. Fra: Breinholtgård golfklub på vegne af Breinholtgård golfklub Sendt: 3. august 2018 14:10 Emne: Åbent hus - Golf og revy - Ferie Åbent hus. Årets

Læs mere

Distriktsmøde. 6. februar Randers Golf Klub - hul 1

Distriktsmøde. 6. februar Randers Golf Klub - hul 1 Distriktsmøde 6. februar 2016 Randers Golf Klub - hul 1 Velkomst Præsentationsrunde Albatros Golf Klub, Göteborg- hul 4 Dagens program Juniordistriktets aktiviteter i 2016 Afholdelse af lejre for juniorer

Læs mere

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem.

Vi er i år 31 juniorer. 4 nye har meldt sig ind. Det er jo bare herligt. Et stort velkommen til de nye Juniorer. Ta godt i mod dem. Kære alle, Hermed får I et forårs-nyhedsbrev. Sæsonen er kommet rigtig godt i gang. Der har været fuld aktivitet på træningsanlægget og flere af jer har fået spillet en del runder og øvet svinget så det

Læs mere

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b

VARK V a l l e n s b æ k R u l l e s k ø j t e k l u b Kære Alle, Så er udendørssæsonen kommet godt i gang, og vi har afholdt et vellykket åbent hus arrangement, som også har givet anledning til nogle nye ansigter i klubben. Det er også den tid på året, hvor

Læs mere

Samarbejdet med lystefiskeklubben er fortsat og der er aktivitet i det gamle hønsehus på Gedevadgaard.

Samarbejdet med lystefiskeklubben er fortsat og der er aktivitet i det gamle hønsehus på Gedevadgaard. Banen Vejret drillede os alle i starten af 2013, vi skulle helt hen i midten af april før sneen og frosten var væk. Men herefter fik vi en rigtig god periode og havde faktisk en rigtig god sæson set med

Læs mere

Breinholtgård golfklub. Sendt: 14. marts :52. Ølkort, Golfregler, Regionsgolf. Banearbejde.

Breinholtgård golfklub. Sendt: 14. marts :52. Ølkort, Golfregler, Regionsgolf. Banearbejde. Fra: Breinholtgård golfklub Sendt: 14. marts 2018 11:52 Emne: Ølkort, Golfregler, Regionsgolf Banearbejde. Greenkeeper afdelingen arbejder i disse dage med at gøre banen klar, til når forårsvejret forhåbentlig

Læs mere

Turneringsbetingelser Vest Senior/Veteran

Turneringsbetingelser Vest Senior/Veteran Turneringsbetingelser Vest Senior/Veteran rgd.dk/vest-seniorveteran/ Nedenstående turneringsbetingelser vil være gældende for turneringerne i 2018. Deltagende klubber Deltagere Klubber, der deltager i

Læs mere

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013

VELKOMMEN! JUNIOR OPSTARTSMØDE 2013 ! VELKOMMEN! JUNIOR OPSRTSMØDE 2013 JUNIORUDVALG Lene Thomsen Formand Mette Kaysen Bo Damgaard Susanne Salling Hans Henrik Søllested Thomas Axelsen DET FÅR DU SOM JUNIOR Fast ugentlig træning af klubbens

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 10 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Velkommen til golfklubben

Velkommen til golfklubben Her kan du færdes midt i naturen. Medlemskaber efter individuel behov. Velkommen til golfklubben Afslappet og hyggelig klubmiljø Varde Golfklub Tager imod dig med et smil! Spil Golf i Varde Golfklub -

Læs mere

Nystrup Start Thisted Forsikring

Nystrup Start Thisted Forsikring Nystrup Start Thisted Forsikring De spillere kom nærmest flaget på par3-hullerne 4, 8 og 11. Det er fra venstre mod højre Else Thomsen, Mikkel T. Pedersen, Sigurd Skovborg, Thora Nielsen, Grethe Nystrup

Læs mere

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,-

Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- Prøvemedlem HELE 2018 for KUN kr. 995,- inkl. uddannelse og efterfølgende tilladelse til at spille på banen i Gyttegård og på andre golfbaner (DGU-kort (F)) INFORMATION Se også mere på www.gyttegaardgolfklub.dk

Læs mere

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon

Junior INFO. Velkommen til. Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon Junior INFO Velkommen til Spangsbjerg Allé 50 DK-8800 Viborg Telefon +4586673010 mail@viborggolfklub.dk www.viborggolfklub.dk 2 Introduktion Viborg Golfklub er blandt de største klubber i Danmark målt

Læs mere

Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2016 og som ikke er blandt os mere. TAK!

Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2016 og som ikke er blandt os mere. TAK! Tak for ordet. Formandens beretning 2017 Først vil jeg bede forsamlingen rejser sig og mindes de medlemmer, som vi mistede i 2016 og som ikke er blandt os mere. TAK! Bestyrelsens beretning for året 2016:

Læs mere

Seniorklubben. Klubregler

Seniorklubben. Klubregler Seniorklubben Opdateret: 05. oktober 2018 Klubregler Formål: Det er Seniorklubbens formål inden for golfreglerne og vedtægterne for Odsherred Golfklub at fremme golf spillet og det sociale samvær blandt

Læs mere

Velkommen til sæson 2019

Velkommen til sæson 2019 Klub 37 2019 Velkommen til sæson 2019 Klub 37 vil gerne byde alle både gamle Begyndere, Klub 37 medlemmer og ikke mindst nye medlemmer velkommen til en fantastisk og frisk golfsæson i Klub 37. Her får

Læs mere

VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub

VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub VELKOMMEN SOM JUNIOR i Norddjurs Golfklub Velkommen Juniorudvalget i Norddjurs Golfklub byder dig velkommen som aktiv junior. I denne folder finder du gode råd og vejledning til at komme godt i gang med

Læs mere

DGI, Badminton. Klubmesterskaber 2017

DGI, Badminton. Klubmesterskaber 2017 Klubmesterskaber 2017 1 Badminton Klub Byder velkommen til Klubmesterskab lørdag den 18 marts 2017 Stævner starter kl 09.00 og det er vigtig at møde i god tid. Præmier : Der er vandrepokal til alle klubmestre

Læs mere

KLUBMESTRE HULSPIL. Damer: Dorthe Schødt Dame Senior: Mette Jørgensen Dame Veteran: Ellen Siggaard

KLUBMESTRE HULSPIL. Damer: Dorthe Schødt Dame Senior: Mette Jørgensen Dame Veteran: Ellen Siggaard KLUBMESTRE HULSPIL Gennem to weekender i september dystede flere af klubbens medlemmer om titlen Klubmester. Der blev kæmpet i seks rækker; - tre hos damerne og tre hos herrerne og resultatet i Hul-spil

Læs mere

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3.

Dansk Militært Idrætsforbund JUN 2015 KAPITEL 18 GOLF. Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. KAPITEL 18 GOLF Der henvises generelt til DMI bestemmelser for stævnevirksomhed, jf. kap. 3. Yderligere henvises der til stævnemanualen. A. GENERELT Forbundsmesterskabet i golf, er en golfturneringen der

Læs mere

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub

Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub Nyhedsbrev fra Roskilde Golf Klub juni 2013 Match for prøvemedlemmer 21 af forårets prøvemedlemmer fik en oplevelse af golfspillets blandede facetter, da de deltog i en match for prøvemedlemmer på par3

Læs mere

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp

Åbent Hus 15. april. Klubben har brug for flere medlemmer. - og for din hjælp MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Åbent Hus 15. april Klubben har brug for flere medlemmer - og for din hjælp Spil en 9 hullers makkerturnering med en Åbent Hus-gæst kl. 10 eller kl. 14 Eller

Læs mere

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland

Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland AUGUST 2018 No. 11 Hammel Golf Klub Mesterskab 2018 Præsenteret af Sparekassen Kronjylland I weekenden 25. og 26 august 2018, blev HGK Klubmesterskab afviklet. Trods den lange tørke periode, og efterfølgende

Læs mere

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club?

Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF. i Mollerup Golf Club? Kunne du tænke dig at SPILLE GOLF i Mollerup Golf Club? Så benyt dig af vores prøvemedlemskab 2018 Det er nu, du kan prøve, om golf er noget for dig I Mollerup Golf Club kan du i 2018 købe et prøvemedlemskab,

Læs mere

Velkommen til Søllerød Golfklub

Velkommen til Søllerød Golfklub Velkommen til Søllerød Golfklub 2016 Klubbens vision: Søllerød Golfklub er en dynamisk sportsklub, som danner rammen for et godt klubliv for alle medlemmer - hele året. Klubben vil med udgangspunkt i glæden

Læs mere