Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018"

Transkript

1 Referat fra ordinært landsmøde 17. marts 2018 Dommerjubilarer: Annette fortalte lidt om deres virke i DcH i de mange år de har fungeret som DcH dommer: 40 år Flemming Aalund DcH dommer: 25 år Karin Sørensen DcH dommer: 25 år John Stenhøj DcH dommer: 25 år Leif Rasmussen Agilitydommer: 25 år Hans Peter Dinesen 1. Valg af dirigent Peter Agentoft Nielsen blev foreslået af hovedbestyrelsen og valgt af forsamlingen. 2. Beretninger: 1. Formanden aflægger beretning. Annette Lunau tilføjede til sin beretning, at der har været afholdt et hovedbestyrelsesmøde i februar, hvor forskellige tiltag blev sat i gang, primært med vores forretningsfører, Jan, som arbejdskraft. DcH shoppen Vi har i 2017 haft et godt samarbejde med bconzept ang. salg af varer på nettet, det har givet DcH et pænt tilskud, og derfor har Jan fået lavet en ny aftale med dem om, at vi fremadrettet kan købe gebyrfrit ved køb over 399,- og fragtfrit ved køb over 799,- og yderligere få 10% rabat ved køb over 1999,-, skal man bare have nogle småting af DcH s foreningsvarer, så sender Jan det fra sekretariatet portofrit. Vi har taget et udvalg af tøjet med, som I kan prøve og mærke her på landsmødet. Forsikringer Landsforeningen har en arbejdsskadeforsikring, som dækker alle DcH medlemmer med et hverv i foreningen. I løbet af de sidste 5 år har vi haft 16 arbejdsskader, som er blevet dækket af denne forsikring. Det har betydet, at vi ikke kan forhandle pris på denne forsikring, da ingen forsikringsselskaber ønsker at overtage en virksomhed med så mange skader. Vi risikerer også, at vi får en prisstigning, hvis vi ikke får styr på skaderne. Jeg vil derfor opfordre jer alle til at se på sikkerhed i lokalforeningerne. HB vil også gå i gang med at arbejde med anbefalinger omkring sikkerhed, så vi kan få antallet af skader ned. Agria DcH fik i 2017 en ny hovedsponsor Agria Dyreforsikring. Vi har fået en rigtig god 5 årig sponsoraftale, som vi er rigtig glade for. Agria har sponsoreret jakker og veste til dommere, konsulenter, kredsinstruktører og landsforeningens udvalg. Det er rigtig mange Pinewood jakker og veste, og det betyder, at der er leveringstid på tøjet. En del af det skal først produceres, da flere hundrede stykker tøj ikke bare ligger på lager. Jeg håber alle har forståelse for dette, og Agria har lovet, at alle naturligvis får deres tøj så hurtigt som muligt.

2 Uddannelsesudvalget arbejder med at få et kursus stablet på benene til alle lokalforeninger betalt af Agria. Kurserne kommer forhåbentlig i gang efter sommerferien i år. Jeg håber, det bliver en succes at få et kursus ud i lokalforeningerne, og vi får rigtig mange trænere med på disse kurser til ny inspiration og til glæde for hele DcH. Agria har også valgt at deltage på dette landsmøde med en stand, hvor I alle kan hente en pose med overraskelser og materialer, samt få en snak med dem, hvis I har nogle spørgsmål. Friluftsrådet Friluftsrådet har lagt deres tilskudsstruktur om, sådan at foreninger med aktiviteter, engagement og ansatte får et væsentligt større tilskud, end de har fået før. Det betyder, at DcH de næste 5 år vil stige væsentlig i det tilskud, vi får fra Friluftsrådet, så det er jo bare dejligt og et klart udbytte af, at vi har været synlige i Friluftsrådets arbejde fra landsforeningens side. Det vil være rigtig godt, hvis vi kan arbejde på at være endnu mere synlige i Friluftsrådets arbejde, i regioner og på landsplan. Der er mulighed for at søge støtte til arrangementer og tiltag, der omhandler friluftsliv, så jeg kan kun opfordre til at bruge fantasien og søge om tilskud, der er rigtig mange penge i puljerne. Effektivisering af HB s arbejde Vi har forsøgt at effektivisere HB s arbejdsform på forskellige måder i løbet af året. Vi har haft gang i forskellige moderne kommunikationsformer med vekslende held, og derfor har vi besluttet, at vi i år vil bruge en hel kursusdag på forskellige online løsninger, så vi kan arbejde mere effektivt. Åbenhed og synlighed af beslutninger og arbejdet i landsforeningen. Noget af det jeg gerne ville gøre noget ved er større åbenhed om HB s arbejde og beslutninger. Vi har arbejdet meget med at lave bedre referater fra HB-møder, så det er nemmere, at se hvad vi laver. Vi har lavet et nyhedsbrev, som alle kan abonnere på, og forsøger heri at fortælle om beslutninger og baggrunden for disse, så flere kan få indblik i, hvad der foregår i landsforeningen. Vi vil meget gerne gøre mere omkring information og åbenhed, så hvis der er nogen, der har ideer eller ønsker, så lad os høre om det gerne her i dag. 2. Hver udvalgsformand aflægger beretning. Ingen yderligere kommentarer. 3. Initiativfonden aflægger beretning. Der har ingen aktivitet været. 4. Aflæggelse af regnskab: Herunder aflæggelse af regnskab for Jubilæumsfonden og Initiativfonden ved landsforeningens kasserer.

3 Jubilæumsfonden har fået 5 % af overskuddet ,- samt finansielle indtægter, så samlede indtægter var på ,-, der har været udgifter og afskrivninger på 9.317,- og dermed et overskud på ,- i 2017, egenkapitalen er hermed ,-. Initiativfonden har ikke været aktiv, men har måttet betale negative renter og gebyrer og har en egenkapital på ,-. Landsforeningens regnskab viser, at der har været lidt lavere indtægt på kontingenter pga. lavere medlemstal. Vi var medlemmer et fald på 514 medlemmer i 2017, dette er bundrekord siden år Vi har fået mange penge ind på sponsorindtægter, og der har været indtægter på sekundære indtægtskilder i alt på ,-. Erik synes, at Jan har lavet et fantastisk godt stykke sponsorarbejde! Total har vi haft indtægter på ,-. Udvalgsomkostningerne ligger på ,- en stigning på ,- i forhold til 2016 men ,- under budget. DM-omkostninger blev på , ,- mindre end 2016 og ,- over budget, så det var meget tæt på. har en udgift på ,- en stigning på ,-, hvilket ligger i en velfortjent lønstigning til Jan. Hovedbestyrelsen har brugt ,- mere, men det kommer fra sponsor tøjet, som er konteret her som udgift. Landsmøderne har kostet mere pga. 2 afholdte landsmøder, vi har sparet et fællesmøde væk. Øvrige omkostninger er faldet, og vi har brugt mindre på eksterne konsulenter, advokater m.m. Alt i alt har hovedbestyrelsen brugt ,-. Vi har fået negative renter, men positive indtægter på værdipapirer. Regnskabet viser, at vi mangler medlemmer, men at vi har fået større sponsorindtægter og salg fra shoppen. Så vi har haft omkostninger på ,- en stigning på ,- mod 2016 og indtægter på en stigning på ,- mod 2016, årets resultat viser ,- i overskud et fald på ,- i forhold til DcH har nu en egenkapital på ,-. Erik takkede vores interne revisorer for et godt samarbejde og sagde tak for tilliden som landskasserer i de mange år. 5. Målsætninger: Hovedbestyrelsen fremlægger DcH s fælles målsætning til vedtagelse. Annette gennemgik målsætningen for landsforeningen. Peder Søndergaard DcH Lindholm spurgte, hvad arbejdet om ny kontingentstruktur indeholder. Annette svarede, at her var der tænkt på noget lignende rullende kontingent. Maja Hansen DcH Holstebro spurgte ind til, om træner ikke skulle byttes ud med instruktør i målsætningen. Disse ændringer vil efterfølgende blive rettet når grundorienteringerne bliver godkendte.

4 Linda Lundh kandidat til landsnæstformand kommenterede, at det ikke er det enkelte medlem, der er medlem af landsforeningen, det er lokalforeningen, der er medlem. Annette kommenterede, at det er kroner pr. medlem, der bliver afregnet. Målsætningen blev godkendt af forsamlingen. 6. Indkomne forslag: Annette fortalte om baggrunden og arbejdet med vedtægter, og tanken om at vedtægter skal tænkes som rammer, og skal derfor være mere åbne, sådan at vores forening kan tage hurtigere beslutninger. 35/18 Forslag til reviderede vedtægter for landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening fra hovedbestyrelsen. Bent Pedersen DcH Mariager spørger ind til 4.5 personer og medlemskaber, hvad det betyder, og 5.2 hvad indebærer det med honorar til hovedbestyrelsen. Annette svarede ang. 4.5, man kan sagtens være fuldgyldigt medlem i flere foreninger på en gang. Hun svarede ang. 5.2 ang. honorar, så kan der i dag ikke udbetales honorar, men at vi i de nye vedtægter har muligheden for at give honorar, dette skal dog godkendes på landsmødet. Birthe Eriksen DcH Bording spurgte ind til om 2/3 flertal ved afstemninger ikke gjorde det for svært at lave ændringer og om man ikke skal ændre dette. Annette svarede, at det er meget vigtigt at sikre at foreningens medlemmer står bag beslutningerne og at de virkelig vil disse beslutninger. Bent Pedersen kommenterede at de nye grundorienteringer kun kræver normalt flertal og derved bliver gode forslag nok ikke stemt ned mere. Der var fejl i stemmeseddel antallet, og der blev derfor uddelt nye stemmesedler. Der stemmes. Ja 381 Nej 7 Blank 1 Godkendt. 36/18 Forslag til reviderede vedtægter for kredse under landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening fra hovedbestyrelsen. Annette fortalte om diskussion om vedtægterne i HB. Peder Søndergaard DcH Lindholm foreslår, at det uddybes, hvem der må deltage på generalforsamling og kredsrådsmøder. Hvis man flytter fra orientering nr. 20 til vedtægter. 3.1 og 5.6. Ole Christensen DcH Kongerslev 5.1 forslag om at der skal skrives enten hverdagsaftner og lørdage, til mødetidspunkter Janna Juhler Konsulentudvalget foreslår, at der bakkes op om Peder Søndergaards forslag. Frede Pedersen DcH Vojens bakker op om Peder Søndergaards forslag. Annette Lunau kommenterede Peder Søndergaards forslag, at der mangler hvem, der skal betale for disse udvalgsformænd.

5 Peder Søndergaard vil gerne flytte dette fra orienteringen til vedtægten. Forslag 1 til ændring fra DcH Lindholm. Deltagere på kredsgeneralforsamlinger og kredsrådsmøder defineres sammen med omkostningerne til kørslen for disse personer. Forslag 2 til ændring fra DcH Kongerslev. Tidspunkt for afholdelse af møder hverdagsaftener og lørdag/søndag. Der stemmes 401 stemmer Forslag ja 18 nej Forslag ja 141 nej Blanke 11 Ændringsforslag 38/18 med vedtaget ændringer. Der stemmes 401 stemmer 401 ja Forslaget er vedtaget. 37/18 Forslag til reviderede vedtægter for lokalforeninger tilsluttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening fra hovedbestyrelsen. Annette motiverede forslaget. Maja Hansen DcH Holstebro, 6.2 og 6.6 der er lidt fejl i datoer, samt valg af medlemmer. Bent Pedersen DcH Mariager stiller spørgsmål ang. 5.5 som ikke er understreget, er det meningen? Frede Pedersen kreds 4, forklarer hvorfor det står som det står. Annette Lunau kommenterer dette, og siger at det er frit for lokalforeningerne, derfor skal det ikke understreges, og dette er ikke ændret fra de gamle vedtægter. Der stemmes 400 ja Forslaget er vedtaget. 89/18 Forslag til reviderede grundorienteringer for landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening fra hovedbestyrelsen. Annette Lunau motiverede forslaget. Annette Barksman DcH Lolland spørger til hvordan hovedbestyrelsen definerer ledelseserfaring. Annette Lunau svarer, at det kun er eksempler på nogle af de kompetencer man skal have som medlem af hovedbestyrelsen, så det at man har været i DcH en årrække på forskellige

6 poster er vel ledelseserfaring. Forslag 1 Ole Christensen DcH Kongerslev orientering nr. 17 mener, der skal sikres en ordentlig kommunikation ud til lokalforeninger. Forslag 2 Ole Christensen foreslår at orientering nr. 20 ang. kredsbestyrelsens opgaver at de skal anmelde deltagere til DM slettes, da det ikke forholder sig sådan i dag. Forslag 3 Heidi Fly DcH Vesthimmerland forslag til orientering nr. 90 det er ikke udvalget der står for afholdelse af konkurrencerne, det er lokalforeningen. Der stemmes om forslagene Forslag 1 Ja 294 Nej 95 Blank 1 Forslag 2 Ja 272 Nej 103 Blank 14 Forslag 3 Ja 294 Nej 95 Blank 1 Grundorienteringerne blev godkendte af forsamlingen efter til rettelse af ovenstående. 414/17 Forslag om Initiativfondens genoprettelse med opsættende virkning fra DcH Galten. Forslaget trukket. 71/18 Forslag om frigørelse af Initiativfondens midler fra DcH Lindholm. Peder Søndergaard DcH Lindholm motiverede forslaget, og vil gerne have Initiativfonden mere aktiv og opsøgende til at få tiltag der kunne få flere medlemmer til DcH. 72/18 Forslag om frigivelse af Initiativfondens midler fra DcH Højme. Forslaget trækkes under forudsætning af det foranstående forslag bliver godkendt. DcH Lindholms forslag blev godkendt. 7. Fastsættelse af kontingent til landsforeningen. 82/18 Forslag om kontingent fra hovedbestyrelsen. Erik motiverede forslaget om uændret kontingent.

7 Forslaget godkendt af forsamlingen. 8. Valg af landsformand Udgår Valg af næstformand Linda Lundh opstiller og motiverer sit kandidatur. 380 ja 6 nej 5 blanke 10. Valg af landskasserer Stella Egholm Jensen opstiller som landskasserer, og motiverer sit kandidatur som landskasserer. 380 ja 11. Valg af personlig suppleant for kasserer Henrik Bøgelund blev valgt. 12. Meddelelse om kredsenes valg af hovedbestyrelsesmedlemmer (kredsformændene) og suppleanter for disse. Kreds 2 har ikke fået valgt formand Gitte D. Christensen er konstitueret formand Kreds 4 Frede Pedersen genvalgt, suppleant Maja Oxholm Kreds 6 René Pedersen genvalgt, suppleant Thomas Linhus 13. Valg af udvalgsformænd for de faste udvalg, jf. 17 I år skal der vælges formænd for: Eftersøgningsudvalget Olav Møller stiller op som formand og motiverede sig selv. Han blev valgt. Nordisk udvalg Dorthe Ellgaard stiller op som formand og motiverede sig selv. Hun blev valgt. Ungdomsudvalget Julie Koed Aasted stiller op som formand og motiverede sig selv. Hun blev valgt Konsulentudvalget Janna Juhler genopstiller som formand, vil gerne tage en periode mere og vil også gerne takke Ole Alex for hans arbejde i udvalget. Hun blev genvalgt. Dommerudvalget Thomas Ryhave genopstiller. Han blev genvalgt. Brugshundeudvalget Morten Jensen genopstiller. Han blev genvalgt.

8 14. Valg af 2 interne revisorer Ulla Pedersen og Lorents Nielsen blev genvalgt. 15. Valg af 2 suppleanter for de interne revisorer May-Britt Schlicker Jette Larsen 16. Eventuelt Birthe Eriksen DcH Bording sagde at det næsten er umuligt at komme med til konkurrencer i A-og E-klassen. Alt for få konkurrencer til for mange hunde. Alle konkurrencer lægges på online og både kreds og landsdækkende. De foreslår at der skal åbnes for tilmelding 6 uger før luk igen 3 uger før. Ønsker mere ligelig fordeling af dem der kan komme med. Forkert at man forfordeler egen kreds. Ved max tilmelding lodtrækning eller først til mølle. Jin Hempel modtager op til 20 mails om dagen, fordi jeres mail postkasse er fuld. Og oplyser at hundeførere skal opdatere deres konti med hundens ID-nummer (chipnummer + stambogsnummer). Poul Erik Larsen Nordfyn Vil advare mod betaling ved tilmelding så skal lokalforeningen tilbagebetale stor ulejlighed for lokalforeningen. Kan måske løses ved max tilmelding blev der svaret. Jim Hempel fortæller at der endnu ikke automatisk kan lukkes for tilmelding. Vi vil integrere et betalingsmodul i online tilmelding. Joan kreds 3 kommentere, at der mangler konkurrencer, for at vi kan dække alle behov for konkurrencer. Annette Lunau foreslår som hundefører at A- og E- konkurrencer kun skal være kredskonkurrencer. Dorthe Ellegaard vil gerne kommentere, at det er vigtigt at der kan blive fyldt op i konkurrencerne, derfor landsdækkende konkurrencer. Annette Lunau takkede af og udnævnte Erik Hansen som æresmedlem, efter hans 14 år som landskasserer og øvrige arbejde for landsforeningen. Med venlig hilsen Annette Lunau Landsformand Danmarks civile Hundeførerforening.

Referat fra det Ordinære landsmødet 2017

Referat fra det Ordinære landsmødet 2017 Valg af dirigent Peter Agentoft Nielsen blev igen valgt til dirigent. Uddeling af æresbeviser og jubilæumsvaser Torben Kjærbo Ibsen uddelte følgende: 25 års jubilæumsvase til Dommer Poul Rode Nielsen 25

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 16. marts 2019

Referat fra ordinært landsmøde 16. marts 2019 Referat fra ordinært landsmøde 16. marts 2019 Annette startede med at udnævne Johnny Voss til æresmedlem i DcH, for sin store indsats for landsforeningen gennem rigtig mange år. Hun hædrede også dommere

Læs mere

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet:

Referat HB-mødet den 5. maj i Huset. Deltagere på mødet: 168/19 den 17-5-19 Referat HB-mødet den 5. maj i Huset Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Christian Ravn kredsformand kreds 1 Gitte D. Christensen

Læs mere

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB

Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Til: Lokalforeningerne, 25.02.2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds 2, d. 23.02.2015 Mødet startede med en præsentationsrunde, da mange af lokalforeningerne

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl på Fjeldsted Skov Kro REFERAT: 311/ 18 22-10-2018 Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 13. oktober kl. 9.00 på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand

Læs mere

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart

Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Dato 18-11-2016 postnr. 297/16 Referat fra formandsmøde den 12. og 13. november 2016 på Huset i Middelfart Deltagere på mødet, se nederst i dette referat. Velkomst ved Torben Mødet startede kl.11.00 hvor

Læs mere

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsgeneralforsamling d. 15/ kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsgeneralforsamling d. 15/02 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat 1. Valg af Dirigent 2. Beretning John Bermann, DcH Hjørring foreslået og valgt. Dirigenten afklarede

Læs mere

Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015

Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015 Til: 106/15 Lokalforeningerne, 24-3-2015 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat fra ordinært landsmøde 21. marts 2015 Landsformand Torben Kjærbo Ibsen bød velkommen til landsmødet. Jubilæumsfonden

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl på hotel Hedegården i Vejle Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 2. februar kl. 9.00 på hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Mødeleder Landsformand Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Næstformand Linda Lundh

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Status fra sekretariatet (JEN) Medlemsstatistikken viser at vi er 247 medlemmer mere end sidste år. Kreds 1 har den bedste udvikling.

Status fra sekretariatet (JEN) Medlemsstatistikken viser at vi er 247 medlemmer mere end sidste år. Kreds 1 har den bedste udvikling. Referat fra HB-mødet den 17. august 2019 på Fjelsted Skov Kro. 257/19 29-8-2019 Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Henrik Bøgelund Landskasserer Christian

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni.

Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Referat fra Hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 24. juni. Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Vedtægter for kreds 4

Vedtægter for kreds 4 Vedtægter for kreds 4 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at: Samle lokalforeningerne i kredsens virkeområde og arbejde på at opfylde DcH s

Læs mere

Risskov civile Hundeførerforening.

Risskov civile Hundeførerforening. Bankkonto: 7110-1096775 Adresse på træningsplads: Viengevej 7, 8240 Risskov. Cvr. nr.: 34175640 Forslag til ændring af landsforeningens vedtægter 5,7,10,12 og 14 stk 1. vedrørende ansættelse og godkendelse

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde søndag d. 18. marts kl på Sportshotel Vejen

Referat fra hovedbestyrelsesmøde søndag d. 18. marts kl på Sportshotel Vejen Referat fra hovedbestyrelsesmøde søndag d. 18. marts kl. 8.30 på Sportshotel Vejen Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Næstformand Linda Lundh LL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Afgående Landskasserer

Læs mere

Referat fra HB møde den 14. maj 2017

Referat fra HB møde den 14. maj 2017 Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 14. maj. på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej 7, 7100 Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 2 Susanne Kjær SK Kredsformand

Læs mere

Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016

Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016 126/16 29.03.16 Referat ordinært landsmøde 19. marts 2016 Uddeling af Jubilæumsvase fra Jubilæumsfonden til 4 dommere. Kurt Madsen 25 år. Ole Christensen 25 år. Kim Olin 25 år var ikke tilstede. Arne Waage

Læs mere

/ Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen. Deltagere på mødet:

/ Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen. Deltagere på mødet: Hovedbestyrelsesmøde fredag og søndag d. 15. og 17. marts på Sportshotel Vejen Deltagere på mødet: Annette Lunau landsformand og mødeleder Linda Lundh landsnæstformand Stella Egholm Jensen landskasserer

Læs mere

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018

213/ Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Referat fra HB mødet den 23. juni 2018 Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Stella Egholm Jensen SEJ Kredsformand i kreds 1 Christian Ravn CR Kredsformand i kreds 2 Gitte D Christensen GDC

Læs mere

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro

Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Hovedbestyrelsesmøde søndag d. 15. oktober på Fjeldsted Skov Kro Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD Kredsformand i kreds 3 Jørgen

Læs mere

Susanne Kjær motiverede forslaget og fortalte om baggrunden for forslaget, og hvorfor det bliver genfremsat af hovedbestyrelsen.

Susanne Kjær motiverede forslaget og fortalte om baggrunden for forslaget, og hvorfor det bliver genfremsat af hovedbestyrelsen. Referat fra ekstraordinært landsmøde 22. april 2017 Afholdt i Folkesalen i Vejen idrætscenter Petersmindevej 1 6600 Vejen Susanne Kjær bød velkommen til det ekstraordinære landsmøde. Valg af dirigent Peter

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 10. februar kl på hotel Hedegården i Vejle

Referat fra hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 10. februar kl på hotel Hedegården i Vejle Referat fra hovedbestyrelsesmøde lørdag d. 10. februar kl. 9.00 på hotel Hedegården i Vejle Deltagere: Mødeleder Annette Lunau AL Landskasserer Erik Hansen EH Kredsformand i kreds 1 Claus Dalsgaard CD

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 22. februar 2017 STED Chr. VI Overdrevskro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt Lindevang,

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening LANDSFORMAND 96/13 Til Lokalforeningerne, Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige, HB REFERAT fra: Torben Ibsen Tårupvej 26 8963 Auning Tlf: 5355 2100 torben@dch-danmark.dk

Læs mere

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016

Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 Til: Lokalforeningerne, 06-06-2016 Landsudvalgsmedlemmer, Postansvarlige HB Referat Kredsrådsmøde. Mandag den 6. juni 2016 1. Orientering fra kredsformanden v. Susanne Kjær Vi har pt. ikke en kredseftersøger,

Læs mere

Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen.

Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen. Referat fra fællesmøde den 14. april 2018 kl. 09:00 på. HUSET. 161/18 27-4-2018 Deltagere se liste i bilag. Referent Jan E. Nielsen Annette bød velkommen og informerede om det praktiske på dagen. Præsentation

Læs mere

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov

Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov 205/19 den 11-6-19 Referat fra HB-mødet den 2. juni på Fjeldsted Skov Opfølgning på sidste møde og nyt fra landsformanden (AL) Vi er blevet gjort opmærksom på, at DcH Kjellerup har hold der træner i DcH-programmet.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ;

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle ; Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 Kredssekretær Dorthe Dalgaard Nielsen Atlasvej 24, 7100 Vejle 26 16 96 21; ddn@cdmail.dk Referat fra Kredsgeneralforsamling den 17. februar 2014 kl. 19.30 i DcH

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening

Danmarks civile Hundeførerforening Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 1 Kredsformanden Kredsformandens beretning 2015 Aars, januar 2015 Aktivitetsniveauet i 2015 står ikke tilbage for de tidligere år. Der har været rigtig mange aktiviteter

Læs mere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere

Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Til: HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtagere Hovedbestyrelsesmøde den 26. juni 2015 Fjeldsted Skov Kro, Store Landevej 92 5592 Ejby og 27. juni 2015 på Ungdomslejren Skallebøllecentret, Vissenbjerg

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Referat fra hovedbestyrelsesmøde Lørdag d. 7-2 2015 Til: HB Alle landsudvalg Lokalforeninger Postansvarlige 41/15 Den 8.2.2015 Hovedbestyrelsesmøde den 7.2. 2015 kl. 09.00 på Hotel Hedegaarden, Vald. Poulsensvej

Læs mere

Vedtægter for DcH Esbjerg

Vedtægter for DcH Esbjerg Vedtægter for DcH Esbjerg 1 Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Foreningens navn er: DcH Esbjerg jf. DcH Danmark også kaldet: Esbjerg civile Hundeførerforening / Danmarks civile hundeførerforening Esbjerg.

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v / kredskasserer Pia Johnsen Svanevej 8, 8723 Løsning, 2010 4880, kreds3kasserer@rundering.dk REFERAT FRA Kredsgeneralforsamling den 26. februar 2013 kl. 19.30

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG

Vedtægter for. Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG Vedtægter for Danmarks civile Hundeførerforening AALBORG VEDTÆGTER FOR LOKALFORENINGER UNDER LANDSFORENINGEN DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING (Vedtaget 29.01.2018) Foreningens navn er: Danmarks civile

Læs mere

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer.

Referat fra generalforsamling mandag d 29/ stemmeberettigede medlemmer. den 29. januar 2018 Referat fra generalforsamling mandag d 29/1 2018 23 stemmeberettigede medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bestyrelsen forslog Christian Platen som dirigent, Vedkommen blev valgt.

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

Referat fra fællesmøde den 4. maj 2019

Referat fra fællesmøde den 4. maj 2019 Referat fra fællesmøde den 4. maj 2019 167/19 17-5-2019 Referat fra fællesmøde lørdag den 4. maj i Huset. Deltagerlisten kan ses i bunden af dette dokument. Velkommen v/annette Lunau Annette bød velkommen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening

Vedtægter for Esbjerg civile Hundeførerforening 1 Foreningens navn er / EcH. Dens hjemsted er Esbjerg Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening / DcH. 2 Foreningens formål er dels at virke til anvendelse af

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 20. juni 2018 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. Kredsrådsmøde Onsdag d. 20. juni 2018 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat. 0: DcH Forretningsfører Jan Nielsen: 1. Bambora online betalingssystem. Se medsendte orientering

Læs mere

Referat af møde nr. 11 i DcH s Initiativfond.

Referat af møde nr. 11 i DcH s Initiativfond. Vejen, 16. marts 2019 Referat af møde nr. 11 i DcH s Initiativfond. Deltagere: Peder Søndergaard, Kreds 1, Inger-Lis Pedersen, Kreds 2, Maja Oxholm, Kreds 4, Flemming Aalund, Kreds 5, Jeanette Pedersen,

Læs mere

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro

Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Referat fra Dommerseminar 2017 den 18. og 19. november på Nørregaards Højskole i Bjerringbro Deltagere: DU: Thomas Ryhave, Ole Suurland, Klaus Krog og Ulla Pedersen Kreds 1: Ole Christensen og Lars Walther

Læs mere

Referat fra HB møde Den 22.3.2015

Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Referat fra HB møde Den 22.3.2015 Til: 113/15 HB Landsudvalg Lokalforeninger Postmodtager Hovedbestyrelsesmøde den 22.3.2015 kl. 08.00 på Best Western Hotel Fredericia. Den 27.03.2015 Deltagere: Torben

Læs mere

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark

Ordblinde / Dysleksiforeningen i Danmark Referat fra generalforsamling lørdag d. 7. april 2018 Fænøsund Konference og Ferie Oddevejen 8 5500 Middelfart 1. Velkomst Mogens Schmidt, formand, bød generalforsamlingen velkommen 2. Valg af ordstyrer,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR Vedtægter VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, HELSINGØR (Understregede sætninger er fastsat af Landsforeningen DcH. De skal medtages og kan ikke ændres af lokalforeningen) 1 Foreningens navn

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst.

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00. i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsrådsmøde Onsdag d. 4. november 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra kredskassereren samt DcH Vesthimmerland, Øland, Hadsund, Støvring og Morsø Referat Inden

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT - KREDSRÅDSMØDE Marianne Lind Sekretær Horserødvej 2B 3000 Helsingør Tlf. 4975 1730 DATO 18.september 2007 STED DELTAGERE AFBUD FRAVÆRENDE Osted Kro Kredsbestyrelsen:,

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2017

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2017 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2017 164a/17 14-5-2017 1. KONSTITUERING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Indkaldelsen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro.

Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts Fjelsted Skov kro. Referat Eftersøgningsudvalg Udvalgsmøde d. 30 marts 2018. Fjelsted Skov kro. Deltagere: Brian Jensen Connie Kisselhegn Olav Møller Frede Pedersen HB`s kontaktperson Referent: Gurli Møller Referat: 1. Præsentation

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.

Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele. Danmarks civile Hundeførerforening KREDS 3 v/kredssekretær Michael Rode Jensen Digevej 20 8830 Tjele, 98 62 29 31, miroje@post.tele.dk REFERAT FRA KREDSGENERALFORSAMLING den 17. februar 2009 Fraværende

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2019

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2019 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2019 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal.

Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Generalforsamling den 20. marts 2013, kl. 19 i Kerteminde Skoles festsal. Referat. Punkt 1: Velkomst, valg af dirigent og 2 stemmetællere: Per Buch valgt som dirigent. Kent Stephensen valgt som referent.

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 13. september, 2017 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 13. september, 2017 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Kredsformanden bød velkommen Dagsorden 1: Nyt fra formanden: DM i Nordisk der mangler stadig en

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2016

Referat fra generalforsamlingen 2016 Referat fra generalforsamlingen 2016 Dato: 16. april 2016 Tid: Kl. 13.00-17.00 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup Generalforsamlingen blev indledt med uddeling af

Læs mere

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016

Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 Hjerneskadeforeningen Aarhus/Østjylland Referat af Generalforsamling d. 30/1 2016 1) Valg af dirigent Viggo Jonasen 2) Valg af stemmetællere Knud Aage Flohr Knudsen og Peter Nørdam 3) Bestyrelsens beretning

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Grundejerforeningen Vejlby Strand

Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand Referat fra foreningens generalforsamling afholdt i Harboøre-Hallen, lørdag, den 9. maj 2009 kl. 10,00. Formanden Jørgen K. Jensen (JKJ) bød velkommen til de fremmødte

Læs mere

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017

Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 Referat for BCK Generalforsamling Dato: 29. august 2017 1. Valg af dirigent Anette Bak Fristen for indkaldelse til generalforsamling er overholdt, men regnskabet er lagt på for sent. Af hensyn til de fremmødte

Læs mere

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017

Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 Vedtægter for DcH-Brande afd. Januar 2017 DcH-Brande afdelings bestyrelse januar 2016 Formand: Svend Ludvigsen Møllevej 6, Blåhøj 7330 Brande 21 65 21 90 svend35@icloud.com Næstformand: Kasserer: Sekretær:

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 14. marts 2014 kl. 20.00 i Brugsens nye lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 89 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund

Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Referat generalforsamling i Dansk Sportsklatreforbund Generalforsamling blev afholdt i DGI-Huset i Aarhus d.13 marts 2005. Den skriftlige indkaldelse til klubberne blev udsendt 4/2. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

LANDSFORENINGENS VEDTÆGTER forslag

LANDSFORENINGENS VEDTÆGTER forslag LANDSFORENINGENS VEDTÆGTER forslag 15.12.17 1. Foreningens navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er: Landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. I vedtægterne efterfølgende refereret til som landsforeningen.

Læs mere

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden.

Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Bestyrelsen og tilmeldte medlemmer. Agenda: 1. Åbning af Generalforsamlingen v/formanden. Referat 06.03.2015 Mødeart: Mødested: Generalforsamling, Single Rock cafe, Horsens. Vestergade 7B, Horsens Mødedato: Fredag d.06.03.2015. kl. 18:00. Referatdato: Deltagere: Referat sendt til: Referent:

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 18. sep kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Kredsrådsmøde Onsdag d. 18. sep. 2019 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst Referat Kredsformanden DM - fanen er pakket og bliver ikke glemt denne gang - 47 deltager fra kreds 1

Læs mere

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening.

VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. VEDTÆGTER for Christiansfeld civile Hundeførerforening. Foreningens navn er Christiansfeld civile Hundeførerforening, CcH Dens hjemsted er Christiansfeld i Kolding Kommune. Foreningen tegnes ved underskrift

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Svenstrup civile Hundeførerforening / Danmarks civile Hundeførerforening Svenstrup. Forkortes DcH Svenstrup. 1.2

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD.

VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. VEDTÆGTER FOR DANMARKS CIVILE HUNDEFØRERFORENING, KØGE AFD. 2011 1 Foreningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening, Køge afd. Dens hjemsted er Køge Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35.

Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl i fælleshuset, Brinken 35. Side 1 af 5 Andelsboligforeningen Kirsebærhaven Referat fra generalforsamling i Andelsboligforeningen K irsebærhaven, Mogenstrup torsdag 12. april 2012 kl. 19.00 i fælleshuset, Brinken 35. Dagsorden: 1.

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018

Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 Forretningsorden og konstituering for DcH s hovedbestyrelse 2018 1. SAMMENSÆTNING Hovedbestyrelsen træder sammen snarest efter det årlige ordinære landsmøde og konstituerer sig. Hovedbestyrelsen består

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 11 marts 2015 kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Dagsorden Kredsrådsmøde Onsdag d. 11 marts 2015 kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Afbud fra DcH Aalborg, Thisted, Øland, Morsø, Frederikshavn, Thyholm og Hadsund. 1: Nyt fra formanden:

Læs mere

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening

Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening Vedtægter for lokalforeninger tilknyttet landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening 1. Lokalforeningens navn og hjemsted 1.1 Lokalforeningens navn er Danmarks civile Hundeførerforening Brønderslev.

Læs mere

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018

Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Indkomne forslag ved Schæferhundeklubben for Danmarks Repræsentantskabsmøde d. 18. marts 2018 Forslag 1 - Indsendt af HB: Hovedbestyrelsen ønsker at Repræsentantskabet giver deres tilkendegivelse til følgende:

Læs mere

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat

Kredsrådsmøde. Onsdag d. 16. november kl i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. Referat Kredsrådsmøde Onsdag d. 16. november kl. 19.00 i Sport og Kulturcenter Brovst, Damengvej 2, Brovst. 1: Velkomst Referat Dorthe Ellegaard bød velkommen til kredsrådsmødet med en særlig velkomst til formand

Læs mere

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler

REFERAT. Personaleforening for Køge Kommunes ansatte. Personaleafdelingen. Medlemmer. Teaterbygningen. Kirsten Sattler REFERAT MØDE DEN 9. APRIL 2013 Personaleforening for Køge Kommunes ansatte Fælles- og Kulturforvaltningen Personaleafdelingen Deltagere Medlemmer Sted Teaterbygningen Referent Kirsten Sattler Generalforsamling

Læs mere

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016

Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Referat af DGI Fyns årsmøde d. 11. marts 2016 Indledning og mindeord Gert Clausen blev mindet Valg af dirigent og stemmetællere og referat Poul Weber blev valgt til dirigent Dirigenten erklærede årsmødet

Læs mere

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg

Nødebo Kro Nødebovej Fredensborg Blistrup, den 6. februar 2018 GENERALFORSAMLING 27. marts 2017 Til stede: Kirsten Aunstrup, Bruno Bjerre,, Flemming Jørgensen, Lisbeth Larsen, Jens Lassen, Merete Rosenberg, Camilla Svanebjerg, Ib Østlund,

Læs mere

Vedtægter for DCH ARDEN

Vedtægter for DCH ARDEN Vedtægter for DCH ARDEN 1. Foreningens navn er Arden civile Hundeførerforening. Dens hjemsted er Arden. Foreningen er som lokalforening medlem af landsforeningen Danmarks civile Hundeførerforening. 2.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg

KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg KOMMENTAR TIL VEDTÆGTSÆNDRING i DcH-Svendborg Forslaget til vedtægtsændring vil blive fremsat ved generalforsamlingen d 15 november 2018. Hvis man som lokalklub vil være medlem af DcH Danmark, så er der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING

VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING VEDTÆGTER FOR BRENDERUP OG OMEGNS CIVILE HUNDEFØRERFORENING 1. Foreningens navn er Brenderup og Omegns civile Hundeførerforening (BocH). Dens hjemsted er Middelfart Kommune. Foreningen er medlem af landsforeningen

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt.

Referat af generalforsamlingen 2010. 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. Referat af generalforsamlingen 2010 1. Valg af dirigent. Kristian Olsen blev enstemmig valgt. 2. Valg af 3 stemmetællere. Helle Hansen, Gunvor Andersen og Connie Hansen enstemmig valgt. 3. Godkendelse

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl

Referat Ekstraordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Tirsdag den 29. november 2011 Nordstjernen, Blokhus, kl Ekstraordinær generalforsamling Nordstjernen, Blokhus, kl. 19.00 Antal fremmødte 115 Antal stemmeberettigede 110 Antal fuldmagter 13 Formanden bød kl. 19.00 velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS)

Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) Referat Generalforsamling Landsforeningen for Økosamfund (LØS) 26. april 2013 kl. 15.00 18.20 på Dyssekilde Deltagere: Leif, Thorkild, Catalina, Ib, Elsebeth, Leif, Henny, MaiBritt, Leanne, Claudio, Birgitte,

Læs mere

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer

DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer DCH Helsingør 2019, Forslag til vedtægtsændringer, med kommentarer På landsmødet d. 17. marts 2018, blev der vedtaget en række vedvægtsændringer som skal implementeres i lokalforeningerne. Formålet med

Læs mere

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165

GENERALFORSAMLING. Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 23. april 2012 Til Husejeren - Bestyrelsen indkalder hermed til GENERALFORSAMLING Tirsdag d. 22. maj 2012 kl. 19.30 (dørene åbnes kl. 19.00) i Krypten, Taksigelseskirken, Jagtvej 165 DAGSORDEN 1. Valg

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30)

Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Referat af generalforsamling 2012 i Dansk Selskab for Ergoterapeutisk Forskning den 16. marts 2012 (kl. 13.30) Mette Leth, Sonja Vinkler, Eva Ejlersen Wæhrens, Lisa Østergård, Helle Dreier, Kirsten Petersen,

Læs mere

Gymnastikforeningen Køge Bugt

Gymnastikforeningen Køge Bugt Gymnastikforeningen Køge Bugt Stiftet den 21. september 1970 Således vedtaget på generalforsamlingen den 21. september 1970 med seneste ændringer den 7. oktober 2002 4. marts 2008 4. marts 2009 4. marts

Læs mere