I sne står urt og busk i skjul

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I sne står urt og busk i skjul"

Transkript

1 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2015 I sne står urt og busk i skjul Tekst: B. S. Ingemann, 1831 Melodi: J. P. E. Hartmann, 1866 I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude, dog synger der en lille fugl på kvist ved frosne rude. Giv tid! giv tid! - den nynner glad og ryster de små vinger, - giv tid! og hver en kvist får blad, giv tid! - hver blomst udspringer. Giv tid! og livets træ bli'r grønt, må frosten det end kue, giv tid! og hvad du drømte skønt, du skal i sandhed skue. Giv tid! og åndens vinterblund skal fly for herlig sommer, giv tid, og bi på herrens stund, hans skønhedsrige kommer.

2 Beboer NYT: Liselund Friplejeboliger: Dødsfald: Anna Djernis Nielsen, Bolig 6 Ingrid Marie Kristensen, Bolig 40 Liselunds Venner kommer på besøg i Leve- og bomiljøerne på Liselund: Bomiljø 1 Lørdag d Kl Lørdag d Kl Bomiljø 2 Lørdag d Kl Lørdag d Kl Bomiljø 3 Lørdag d Kl Lørdag d Kl Bomiljø 4 Lørdag d Kl Lørdag d Kl MØDER Tirsdag d Kl Liselunds Venner Tirsdag d Kl Generalforsamling i Liselunds Venner i Salen. En dejlig dag (A perfekt day) Når igen det er slut på en dejlig dag, hvor så mange glæder du fandt, Medens klokken slår sine muntre slag, som en tak for den dag, der svandt, mon så du helt forstår, hvad en dejlig dag er værd for det trætte sind? Du har glemt de sorger, der ligger bag, skjult af solens sidste skind. En gang bli`r det slut på en dejlig dag. Før du ved det er din aften nær. Hvad du gav og tog midt i livets jag, du vil se hvad det nu er værd. Men mindst vil farve en dejlig dag så skøn som et morgengry. Selvom så hjertet slår sine sidste slag, er der altid en dag på ny.

3 Kære Alle på Liselund Tusind tak for samarbejdet i det år, der snart rinder ud. Med forventningens glæde hilser vi det nye år velkommen. Vi vil fortsat bestræbe os på at levere en god service til jer, baseret på venlig imødekommenhed og høj faglighed. Skulle I imod forventning opleve noget andet, hører jeg gerne fra jer. I det nye år kan vi glæde os over, at vi har modtaget en gave fra Fonden Mariehjemmene på kr til indkøb af to stk. udendørs musikinstrumenter. Vi skal have fundet en god placering. Og mon ikke det vil kunne anspore jeres børnebørn og oldebørn til at give lidt musikalsk klimpren ind i hverdagen. I er også selv velkommen til at slå tonen an. Der vil fortsat være en vifte af tilbud til jer i hverdagen. Vi har et godt samarbejde med aktivitetscenteret med deres mangfoldige tilbud til jer. Vi har vores nye bus, som, når vejret bliver mildere, vil bringe jer på ture ud i det blå. Og husk vores to personers el-cykel. Den er fantastisk til små ture i den nære omegn. Med ønsket om et godt nytår Marne Kvesel

4 Aktivitetscentret på LISELUND FASTE UGEAKTIVITETER TLF Mandag Lettere gymnastik Kl Motionsgymnastik for damer Kl Hjælp til Nem ID Kl Sangtimen Kl Herregruppe Akvavitten Kl Vi bager brød Kl Balancehold motion Kl Gymnastik for damer Kl Snakke Café Kl Samtalegruppe i pusterummet Kl Tirsdag Motion for mænd Kl EDB, lær at bruge computeren Kl Tirsdags-kom-sammen Kl Krolf Kl Lettere motion for damer Kl Kreativt værksted, håndarb. tages med Kl Træværksted Kl Sangkor Kl Onsdag Spil-sammen formiddag Kl Linedance (hver onsdag) Kl Krolf Kl Torsdag Motionsgymnastik for mænd Kl Gåture med og uden stave Kl Musik og bevægelse Kl Kol-hold Kl EDB, lær at bruge computeren Kl Kortspil /diverse spil Kl Trædrejning / snedkeri Kl Fredag Motion for folk m/knogleskørhed. Kl Madhold med sund mad Kl Ønsker du at spille billard på Liselund, kan nærmere oplysninger fås hos Bent Larsen Aktivitetscentret på LISELUND Januar måneds udstiller: Grethe Hansen Kom og se de mange flotte malerier.

5 Aktivitetscentret: Udover de faste aktiviteter sker der følgende i JANUAR 2015 TLF Mandag d. 5 Kl Kl Tirsdag d. 6 Kl Kl Onsdag d. 7 Kl Kl Mandag d. 12 Kl Kl Sangtimen. Kom og syng med. Cafe snak Der kan købes kaffe og plumkage Spil Handletur til brugsen. Husk tilmelding Nytårskomsammen på Bøgen Banko ved pensionistforeningen Sangtimen. Kom og syng med Cafe snak Der kan købes kaffe og æblekage Tirsdag d. 13 Kl Besøg af børnehaven Fra Attrupgårdsvej. Onsdag d. 14 Kl Kl Handletur til Brugsen. Husk Tilmelding Kakao og boller i Pusterummet Torsdag d. 15 Kl Gudstjeneste med kaffe ved Mette Krogholm Pedersen. Mandag d. 19 Kl Cafe snak Der kan købes kaffe og den du ved nok. Tirsdag d. 20 Kl Mini banko Onsdag d. 21 Kl Kl Kl Handletur til Brugsen. Husk Tilmelding Banko ved centerrådet. Oplæsning i Pusterummet Torsdag d. 22 Kl Danseeftermiddag med De musikalske venner Mandag d. 26 Kl Kl Tirsdag d. 27 Kl Oplæsning Sangtimen Cafe snak Der kan købes kaffe og brunsviger. Onsdag d. 28 Kl Handletur til brugsen. Husk tilmelding. Torsdag d. 29 Kl Nytårskoncert med Aalborg Pensionistorkester. Pris 130 kr. billeterne købes i centret.

6 Køkkenet på Liselund Du er velkommen til at besøge Cafe Lunden som altid. Her kan du købe mad, kaffe og kage. Du kan spise maden i Cafe Lunden eller tage maden med hjem. Åbningstider for køb og udlevering af den varme mad: man-torsdag kl fredag, weekend og helligdage kl Velkommen og GODT NYTÅR til alle siger Lise, Christian, Karoline og Minna. Kontakt dem for flere andre gode tilbud. Tlf Til beboerne i Pensionistbyen: Afhentning af papiraffald og småt brændbart sker næste gang: Onsdag, d. 7. jan og d. 4. februar 2015 Tjek hjemmesiden Bemærk venligst at det er to forskellige ordninger, så affaldet afhentes ikke samtidig. Bemærk ligeledes at der max. afhentes 3 enheder haveaffald. Husk! Kun klare sække til brændbart/haveaffald. Både container og affald stilles klar inden kl. 6. Til beboerne i Pensionistbyen: Mangler du viceværten? Ved fejl og mangler: mandag til torsdag kl , fredag til kl ring på tlf Uden for disse tidspunkter er der nødtelefon til: Formand: Knud E. Pedersen tlf Næstformand: Ian Salter tlf Kasserer: Poula Nielsen tlf

7 Det er hvidt herude Tekst: St. St. Blicher, 1838 Melodi: Thomas Laub, 1914 Det er hvidt herude, kyndelmisse slår sin knude overmåde hvas og hård, hvidt forneden, hvidt foroven, pudret tykt står træ i skoven som udi min abildgård. Det er tyst herude, kun med sagte pik på rude melder sig den små musvit. Der er ingen fugl, der synger, finken kun på kvisten gynger, ser sig om og hvipper lidt. Det er koldt herude, ravne skrige, ugler tude, søge føde, søge læ. Kragen spanker om med skaden højt på rygningen af laden, skeler til det tamme kræ. Hanen sig opsvinger på en snemand, sine vinger klaskende han sammenslår. Krummer halsen stolt og galer - hvad monstro han vil, den praler? Hvis endda om tø han spår! Inderlig jeg længes efter vår, men vinteren strænges, atter vinden om til nord! Kom, sydvest, som frosten tvinger, kom med dine tågevinger, kom og løs den bundne jord!

8 Kyndelmisse varsler lysere tider Det er kyndelmisse den 2. februar. Men hvad er kyndelmisse egentlig? Kyndelmisse er en fordanskning af det latinske candalarum misa, der betyder lysenes messe. Det er en katolsk højtid, som man vedblev med at fejre i Danmark til længe efter både reformationen og Struensee havde afskaffet dagen som fridag i Varsler og gilde Vejret betød så meget for datidens landbosamfund, at man tog varsler på højtidsdage. Ved kyndelmisse sagde man for eksempel, at hvis det blæste så meget, at 18 kællinger ikke kunne holde den 19. ved jorden, ville kulden ikke forsvinde før til påske. Omvendt kunne en stærk blæst også være god, for det betød, at vinterfoderet ikke slap op. Frygten for ikke have nok mad til både mennesker og dyr var en reel risiko. Man skulle tit langt hen i april eller måske endda maj, før der var noget nyt at spise fra naturens eget forråd. Indtil da måtte man nøjes med sidste års høst. Så det var ikke så mærkeligt, at bonden gjorde status ved kyndelmisse og helst skulle have halvdelen af forrådet i behold. Når alt således var tjekket og i orden, holdt man gilde. Kjørmesgilder hed kyndelmissetidens gilder, som tit var sammenskudsgilder med mad som flæsk og hvad der ellers egnede sig til at være opbevaret i tønder. Brændevin og dans til den lyse morgen - og det er sent i februar - hørte sig også til. Selv for oldermanden, som netop denne dag kunne overdrage det ærefulde erhverv til en anden, hvis han altså ønskede det.

9 Hellige tre konger. Tidligere tiders ro og hvile frem til 6. januar kan nutiden ikke vente på. Ikke desto mindre slutter julen først med helligtrekongersdag. Højtiden helligtrekonger den 6. januar markerer, at de tre vise mænd - som den kristne tradition senere gjorde til konger og kaldte Balthazar, Melchior og Caspar - endelig fandt frem til Jesusbarnet, som de gav guld, røgelse og myrra skær, som der står i julesalmen "Et barn er født i Betlehem", og som man kan læse om i Matthæusevangeliet 2,1-12. Helligtrekongerslys De fleste er på arbejde og i gang med øvrige daglige gøremål efter juleferien, og udsalget er også i fuld gang. Tidligere tiders ro og hvile frem til 6. januar kan nutiden ikke vente på. Ikke desto mindre slutter julen egentlig først med helligtrekonger. Enkelte beholder derfor også juletræet og tænder det en sidste gang denne aften. Andre tænder et af de specielle helligtrekongerslys - nu dog uden krudt. Et helligtrekongerslys er et specielt hvidt tre-armet lys, der i gamle dage var forsynet med en smule krudt, der sagde bang, når lyset næsten var brændt ud. Når det lille knald lød, vidste alle, at nu var julen officielt forbi. Konger eller astrologer Om de tre vise mænd var konger, vides til gengæld ikke. Bibelens beskrivelse af dem tyder på, at de var astronomer af en slags - hvilket på den tid var to sider af samme sag. Men derudover er det rent gætteri, når det nogle gange siges, at Balthazar var etioper, Melchior asiat og Caspar europæer. Det eneste, Bibelen siger om de tre vise mænd, er, at de kom fra Østerland, det vil sige var ikke-jøder, og måske vidste de en del om stjerner. Dengang troede mange nemlig, at når en ny stjerne opstod på himlen, var det et tegn på, at en stor konge var født. De, der først opdagede den slags, var selvfølgelig de stjernekyndige. Og som alle andre fans af en superstjerne brød også de straks op og rejste langt for at hylde den nye stjerne.

10 Årets Nytårsfyrværkeri Onsdag d efter Nytårsmiddagen er der fyrværkeri på Liselund. Fyrværkeriet i år er sponsoreret af: Brugsen i Vodskov, Niels Jørgen Holm, Vodskov, Nørresundby Bank, Vodskov afd. og Liselund Friplejeboliger. Vi siger alle tak til vores sponsorer. Godt Nytår til alle.

11 Julekoncerten, torsdag d. 18. december 2014 EFTERLYSNING Var du med til koncerten? Fik du taget billeder til denne dejlige Julekoncerten med Tina Siel og Knud Erik Thrane???? Vi søger nogle gode billeder, kontakt venligst kontoret.

12 Nytårskoncert Torsdag den 29. januar kl i salen på Liselund. Aalborg Pensionistorkester underholder Lækker nytårsmenu fra Café Lunden Pris kr. 130,- Tilmelding nødvendig til Aktivitetscentret senest d. 26. januar 2015 Centerrådet sælger lodder med fine premier.

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Det er hvidt herude, kyndelmisse slår sin knude overmåde hvas og hård, hvidt forneden, hvidt foroven, pudret tykt står træ i skoven som udi min abildgård. Det er

Læs mere

Hør, hør, hvor det tør

Hør, hør, hvor det tør MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND FEBRUAR 2015 Hør, hør, hvor det tør Hør, hør, hvor det tør! Det hagler og pibler, det krabler og kribler fra tegl og tag, vi har solskin i dag. Alle små roser bag

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov JULI 2017 Hvor skoven dog er frisk og stor Hvor skoven dog er frisk og stor, Skovmærker der og jordbær gror, I træets bark er

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2017 Hvad var det dog, der skete? Mit vinterfrosne hjertes kvarts må smelte ved at se det den første dag i marts. Hvad

Læs mere

Solskinsvejr i september

Solskinsvejr i september MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Melodi: Peter Vesth - Tekst: Djorn Juni vækker et væld af glade minder. Sommerdagenes melodi er nu helt forbi. nu er byen blevet stille tiden går nu sin vante gang

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2011. Vær velkommen, Herrens år Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1849 Melodi: A. P.

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2011. Vær velkommen, Herrens år Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1849 Melodi: A. P. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JANUAR 2011 Vær velkommen, Herrens år Tekst: N. F. S. Grundtvig, 1849 Melodi: A. P. Berggreen, 1852 Vær velkommen, Herrens år, og velkommen herhid! Sandheds Gud,

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. September Jeg bærer med smil min byrde

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. September Jeg bærer med smil min byrde MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov September 2016 Jeg bærer med smil min byrde Jeg bærer med smil min byrde, jeg drager med sang mit læs, jeg er som den vilde

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov AUGUST 2016 Nu er dagen fuld af sang og nu er viben kommen, bekkasinen natten lang håndterer elskovstrommen. Plukke, plukke

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MAJ 2012 Jeg ved, hvor. Jeg ved, hvor der findes en have så skøn, hvor søgen er blå, og hvor skoven er grøn, hvor fuglene bygger i løvhækkens ly og flyver hver morgen

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNII 2012 I østen stiger solen op, den spreder guld på sky, går over hav og bjergetop, går over land og by. Den kommer fra den favre kyst, hvor paradiset lå; den

Læs mere

Så kom bussen - det skal fejres.

Så kom bussen - det skal fejres. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Liselund Friplejeboligers nye bus Krista Dahl klippede snoren til den nye bus med guldsaksen. Så kom bussen - det skal fejres. Torsdag d. 25.09.2014 kom vores nye

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov Oktober 2016 1. Nu falmer skoven trindt om land, og fuglestemmen daler, nu storken flyver over strand, ham følge viltre svaler.

Læs mere

Vintersange for Guitar. Mogens Sørensen

Vintersange for Guitar. Mogens Sørensen Vintersange for Guitar Mogens Sørensen Spurven sidder stum bag Kvist;... 3 et er hvidt herude... 4 I sne står urt og busk i skjul... 5 Sneflokke kommer vrimlende... 6 Nu sner det... 7 Spurven sidder stum

Læs mere

Når vinteren rinder i grøft og i grav

Når vinteren rinder i grøft og i grav MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Når vinteren rinder i grøft og i grav Joh. Torild Joh. Skjoldborg (Med min hakke min skovl og min spade) 1 Når vinteren rinder i grøft og i grav og rugens krøllede

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND JUNI 2017 Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov I Danmark er jeg født, dér har jeg hjemme, der har jeg rod, derfra min verden går. Du danske sprog, du er min moders

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Danmark, nu blunder den lyse nat bag ved din seng, når du sover. Gøgen kukker i skov og krat, Vesterhavet og Kattegat synger, imens det dugger, sagte som sang ved

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Når egene knoppes

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Når egene knoppes MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Når egene knoppes og granerne duppes, og skræpperne kante den støvede vej. Når frøen fortæller, mens guldregnen hælder sig over syrenen i hviskende leg, da dages,

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Folkemelodi - Tekst: Viggo Happel SNEVALSEN No'n ka' li' en forårsdag, det bli'r deres egen sag, andre elsker sommerskov'n når der' fuglesang forov'n eller gyldent

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND FEBRUAR 2012 Fr. W. Mülller / V. Andstrøm Jeg er en folkepensionist højt oppe i de tres, så jeg sku faktisk være trist og sur og utilfreds. Falderi faldera faldera.

Læs mere

Leve Livet. Februar 2018

Leve Livet. Februar 2018 Leve Livet Februar 2018 Indholdsfortegnelse: Månedens fødselsdage... 1 Sangbogen... 2 Livet leves... 4 Beboerliste... 16 Rart at vide:... 17 Månedskalender... 18 Redaktion: Anne-Marie Bolvig og René Sørensen.

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov November 2016 Dybt hælder året i sin gang, snart ødes eng og lund, farvel med al din lyst og sang, du korte sommerstund! Snart

Læs mere

Julen 2016 i Holbøl kirke

Julen 2016 i Holbøl kirke Julen 2016 i Holbøl kirke Med fredslys fra 1. søndag i advent til helligtrekonger. 1 Advent er forventning og forberedelse til julen, hvor vi fejrer, at Jesus kom til verden. Adventskrans, julekrybbe,

Læs mere

Kræmmermarked d. 26.08.2012

Kræmmermarked d. 26.08.2012 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND SEPTEMBER 2012 Kræmmermarked d. 26.08.2012 Billeder fra en dejlig dag med sol, glade køber og sælger og Hjemmeværnets musik- og tambourkorps med flere. God handel

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MAJ 2016 Gå med i lunden Det er nat, og vækkeuret tikker sit tak, nattergalen slår det høje C. Hvad skal man så? Skal man i

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetscenteret Baunehøj Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj November - december 2017 Januar 2018 Mærkedage Fødselsdag: november: Peter Brandt, Åsmunn Döhl, Peter Knud Nielsen, Jonna Pedersen,

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MARTS 2015

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MARTS 2015 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MARTS 2015 Beboer NYT: Fo' ajle di små blomster Fo' ajle di små blomster dæ' dov æ' te' i år, å fovle, de æ' ette te' å se'e, så fin å frisk å faver som bø'eskovi

Læs mere

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2

Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Februar 2015 Årgang 15, nr. 2 Godt man stadig har lidt vinter forråd Pris: 10,00 kr. Torstorp Plejecenter Administrationen Sümeyra Kan Fener 43 35 27 00 Centerleder Alice Ordrup 43 35 26 84 Stedfortræder

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Jeg vælger mig april

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND. Jeg vælger mig april MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Jeg vælger mig april Jeg vælger mig april! i den det gamle falder, i den det ny får fæste. Det volder lidt rabalder, dog fred er ej det bedste, men at man noget vil!

Læs mere

Skovmærket Aktivi ttens kalender Febr uar 2018

Skovmærket Aktivi ttens kalender Febr uar 2018 Skovmærket Aktivittens kalender Februar 2018 Side 2 Februar 2018 Tillykke med fødselsdagen, ønsker vi Jens Peter Jørgensen, 5/2 Per Jakobsen, d. 8/2 Edith Jensen, d. 9/2 Ole Jensen, d. 13/2 Henning Sørensen,

Læs mere

Aktiviteter Efterår 2014-2015

Aktiviteter Efterår 2014-2015 Foto af IO Aktiviteter Efterår 2014-2015 Smedegården Aktivitetscenter Smedegårdsvej 58 9220 Aalborg Øst Tlf: 9931 3672 Åbningstider mandag til torsdag fra kl. 9-16 fredag kl. 9-15 Nyttig information om

Læs mere

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806

FRISTEDET. Dumpen 5A, st. 8800 Viborg. Tlf. 86100806 HER FRISTEDET Dumpen 5A, st. 8800 Viborg Tlf. 86100806 Åbningstider: Mandag - Fredag 10.00-20.00 Tirsdag 10.00-16.00 Lørdag - Søndag og helligdage 10.00-20.00 Tirsdag Sind Ungdom 16.00-21.00 Alle dage

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov MARTS 2016 I haven stod en vintergæk, den stod og råbte: send mig væk, ja, send mig til en pige hen, ja, send mig til en ven.

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2011. Der dage..

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2011. Der dage.. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND NOVEMBER 2011 Der dage.. Der dage, hvor alting er tonet i gråt, hvor solen slet ikke er fremme, og dage hvor livet er meningsløst hårdt, og så der dage som denne.

Læs mere

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf

Aggerhusavisen. Februar Parkvej Præstø Tlf Aggerhusavisen Februar 2019 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 KONKURRENCE Og nu kom Kjørmes Knud. Kyndelmisse slår sin knude. Ravne skrige, ugler tude... men vinteren strenges, atter vinden om i nord.

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juni 2018

ASTERSPOSTEN Juni 2018 ASTERSPOSTEN Juni 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN FEBRUAR 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5

Læs mere

FALKEPOSTEN. december

FALKEPOSTEN. december FALKEPOSTEN december 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag

Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Ammershøj bladet Velkommen til maj 2019 Store Bededag Dagen hed officielt "ekstraordinær, almindelig bededag" og har siden 1686 ligget fast på fjerde fredag efter påske. Denne lovfæstede store bededag

Læs mere

FALKEPOSTEN. December

FALKEPOSTEN. December FALKEPOSTEN December 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND April 2015

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND April 2015 MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND April 2015 Hvert vers af denne gamle børnesang indledes med et talt spørgsmål, hvorefter svaret synges. Når kommer våren vel? Når den sortblå svale kommer og bebuder

Læs mere

Afslutning d. 31. marts 2014

Afslutning d. 31. marts 2014 Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2014 30. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Afslutning d. 31. marts 2014 Vi mødes kl. 18.45 i Gimsing Sognegård, hvor vi holder Struer Folkedanserforening

Læs mere

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.:

Aktivitetsposten. Bauneporten 22 tlf.: Aktivitetsposten Bauneporten 22 tlf.: 45 28 48 09 Aktivitetscenteret Baunehøj Februar Marts 2017 Mærkedage Fødselsdag: Februar: Jytte Dinesen, Preben Jensen, Magna Jørgensen, Valborg Lorentsen, Herdis

Læs mere

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1

STEN O LKE FO april 2019 Figur 1 FOLKEOSTEN april 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Juli/August Jeg er havren Tekst: Jeppe Aakjær Musik: Aksel Agerby Jeg er havren, jeg har bjælder på mer end tyve tror jeg på hvert strå Bonden kalder dem for mine

Læs mere

Ørslevkloster skole august Ny, spændende og kreativ skole

Ørslevkloster skole august Ny, spændende og kreativ skole Ørslevkloster skole august 2014 Ny, spændende og kreativ skole I sne står urt og busk i skjul 1) I sne står urt og busk i skjul, det er så koldt derude, dog synger der en lille fugl på kvist ved frosne

Læs mere

4. søndag efter hellig tre konger 2014

4. søndag efter hellig tre konger 2014 4. søndag efter hellig tre konger 2014 Det er en særlig dag i dag Det er den 2. februar, og den 2. februar er en gammel helligdag, som hedder kyndelmisse. I Danmark var kyndelmisse en helligdag, som man

Læs mere

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk

Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Der kan findes mere om disse salmer og andre af Karstens salmer på http://karstensalmer.blogspot.dk Mel.: Barn Jesus 1 Den første julenat på jord, da kongesønnen fødtes. En stjerne klar på himlen stor

Læs mere

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.

Anitta skriver. 23. december kl. 14.00 er der julegudstjeneste i salen. Jeg ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår. Plejecenter Skovvænget December 2015 Anitta skriver I dette nummer: Anitta skriver 1 Fødselsdage mv. 2 Værd at vide.. 3 Bruger/ pårørenderåd Høreomsorg Venner af Skovvænget 4 4 4 Aktiviteten 5 Billeder

Læs mere

Nyhedsbrevet GLORIA. Januar Den omsorgsfulde piratfiskefar. en akvarieekspert i arbejde. Og meget mere

Nyhedsbrevet GLORIA. Januar Den omsorgsfulde piratfiskefar. en akvarieekspert i arbejde. Og meget mere Nyhedsbrevet GLORIA Januar 2014 Den omsorgsfulde piratfiskefar en akvarieekspert i arbejde Og meget mere 1 Redaktør: Ansvarshavende redaktør: Jacob Schelde Søren Christian Østerby Spørgsmål/kommentarer/indlæg:

Læs mere

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RA N DPOSTEN AUGUST 2017 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Bo Petersen 55 36 39 40 bopn@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

FALKEPOSTEN. September

FALKEPOSTEN. September FALKEPOSTEN September 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1

Kursusmappe. HippHopp. Uge 15. Emne: Verden omkring mig HIPPY. Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 Uge 15 Emne: Verden omkring mig Kursusmappe Baseret på førskoleprogrammet HippHopp Uge 15 Emne: Verden omkring mig side 1 HIPPY HippHopp Uge15_Verden omkring mig.indd 1 06/07/10 12.05 Uge 15 l Verden omkring

Læs mere

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1

OSTEN P ALKE F Oktober 2015 Figur 1 FALKEPOSTEN Oktober 2015 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov DECEMBER 2016 1) Dejlig er den himmel blå, lyst det er at se derpå, hvor de gyldne stjerner blinke, hvor de smile, hvor de vinke

Læs mere

07. JANUAR 2014 kl. 9.00

07. JANUAR 2014 kl. 9.00 OMRÅDE KÆRDALEN Pris kr. 5,00 Årgang 18 Nummer 01 Januar 2014 Telefonnr. 79965800 Brugerrådet: Erik Schmidt (formand) 75368114 Vivi Pedersen 32520456 (næstformand) Ingelise Nielsen 22889699 (Kasserer)

Læs mere

Kastanjehaven. Lokalblad

Kastanjehaven. Lokalblad Kastanjehaven Lokalblad Januar 2018 1 Alle beboere og pårørende ønskes en rigtig glædelig Jul samt et godt Nytår. 2017 har været et spændende år, hvor vi har haft meget at glæde os over, f.eks. har vi

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 4. Årgang nr. 29 november / december 2014 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar,

Læs mere

Hilsen fra redaktionen

Hilsen fra redaktionen NYHEDSBLADET - for Klingstrupvænget & Rødegårdsvej Hilsen fra redaktionen Kære beboer, Du sidder nu med årets første udgave af vores nyhedsblad; rigtig mange gange velkommen. I dette nyhedsblad skal vi

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. December 2015. Tekst: B. S. Ingemann, 1850 Melodi: Fr.

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov. December 2015. Tekst: B. S. Ingemann, 1850 Melodi: Fr. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov December 2015 Glade jul, dejlige jul Tekst: B. S. Ingemann, 1850 Melodi: Fr. Gruber, 1818 Glade jul, dejlige jul, engle daler

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov Februar 2016 Frydeligt med jubelkor hilses vårens komme, svalen melder trindt på jord: "Frostens tid er omme!" Land og hav og

Læs mere

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER

Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER Æ AVIS HUSAVIS LEOS PLEJECENTER AUGUST 2016 Redaktionen består af: Bettina G. Lone M. Indlæg til avisen fra beboere, pårørende og personale samt andre interesserede modtages gerne og senest den 20. I hver

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Månedens Smag: Skikke og traditioner i januar

Månedens Smag: Skikke og traditioner i januar Månedens Smag: Skikke og traditioner i januar af Smagens Dag ved Kirsten Marie Pedersen og Hanne Birkum Smag på skikke og traditioner Til eleven Hver måned kan du opleve smagen i en ret eller i et måltid,

Læs mere

Struer Folkedanserforening

Struer Folkedanserforening Struer Folkedanserforening Medlemsorientering marts. 2016 31. årgang NR. 3 www.struerfolkedanserforening.dk Kære Midtvejs-hold og kære Voksenhold. Fuglene synger, vintergækker og erantis pryder haverne,

Læs mere

ASTERSPOSTEN Juli 2018

ASTERSPOSTEN Juli 2018 ASTERSPOSTEN Juli 2018 PLEJECENTER Hjemmeside: www.astersvej.roskilde.dk Mail: astersvej@roskilde.dk PLEJECENTER ASTERSVEJ 9 TLF. 46 31 61 34 Telefontid alle hverdage mellem kl. 8.00 og 15.00 Leder: Træffes

Læs mere

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg.

TAK til jer, som har givet bidrag til bevarelse af bussen på Falkenberg. januar 2018 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse af,

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov SEPTMBER 2017 Septembers himmel er så blå dens skyer lyser hvide og lydt vi hører lærken slå som før ved forårstide. Den unge

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN. ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale 1. jan Ki, Tr 6. jan Aftengymnastik

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND APRIL. Anemonesangen.

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND APRIL. Anemonesangen. MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND APRIL Anemonesangen. Dagen er så fuld af anemoner fuglefløjt og farvespil i lyse kroner Natten fuld af farlige dæmoner Spøgefugle, troldemænd og heksekoner Åh anemoner

Læs mere

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Nyhedsbrevet: Nu kun på nettet (næsten)

Nyhedsbrev. Michael Skolen. Nyhedsbrevet: Nu kun på nettet (næsten) Nyhedsbrev Michael Skolen Nyhedsbrevet: Nu kun på nettet (næsten) Som konsekvens af at alt for få af de trykte nyhedsbreve finder vej hjem til jer, men ender med at ligge og flyde rundt på skolen, bliver

Læs mere

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR.

EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. Sept. - Oktober 2015 EFTERÅRSFEST FOR BEBOERE, PÅRØRENDE OG PERSONALE TORSDAG D. 1. OKTOBER 2015 KL. 17.00 MENUEN OFFENTLIGGØRES SENERE PRIS PR. PÅRØRENDE: KR. 150,00 MED FRI BAR MAX 2 PÅRØRENDE PR. BEBOER

Læs mere

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken.

December 2012 Januar Julemarked på Lyngparken. December 2012 Januar 2013 Julemarked på Lyngparken. Aktiviteter på Lyngparken i december Mandag, den 3. Tøjsalg fra kl. 10 til 13 Tirsdag, den 4. kl. 11 Julefrokost for beboere og personale. Personalet

Læs mere

Aktiviteter Oktober 2015

Aktiviteter Oktober 2015 Aktiviteter Oktober 2015 Thulebakken Thulebakken 6 9000 Aalborg Tlf: 9931 5339 Åbningstid Mandag til torsdag fra kl. 9.00 15.45 Velkommen til Aktivitetscentret Thulebakken! Aktivitetscentret på Thulebakken

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Rigtig Glædelig jul Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00 16.00 Tirsdag Fra 9.00 16.00 Onsdag fra 9.00

Læs mere

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND

ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND ST RAN DPOSTEN JUNI 2016 PLEJECENTRET VINTERSBØLLE STRAND TELEFONLISTE Jette Schultz 55 36 39 40 jesc@vordingborg.dk Astrid Conradi 55 36 39 41 ascn@vordingborg.dk Afdeling 4 55 36 39 44 Afdeling 5 55

Læs mere

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie!

Fælles info. Nyhedsbrev SFO Fritterhøjen uge 41 2013. Efterårsferie! Fælles info Efterårsferie! Vi har åbent i efterårsferien fra kl. 06.30 til 16.00. Bemærk venligst at vi lukker 1 time tidligere end til daglig! Tilmelding ikke nødvendig (se forklaring om dette i de sidste

Læs mere

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE

BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE BRÆNDERIPOSTEN - MÅNEDSBLAD FOR BRÆNDERIGÅRDENS BEBOERE SAMT AKTIVITET centrets BRUGERE Aktivitet centrets ÅBNINGSTIDER: Mandag fra 9.00-16.00 Tirsdag Fra 9.00-16.00 Onsdag fra 9.00-16.00 Torsdag fra 9.00-16.00

Læs mere

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00

Aggerhusavisen. November 2015. Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90. Løssalg kr. 10.00 Aggerhusavisen Løssalg kr. 10.00 November 2015 Parkvej 1 4720 Præstø Tlf. 55 36 30 90 Forsiden: Efterårsløv. Pedel Karl Speth kan i dagtimerne og på alle hverdage træffes på telefon: 30 53 02 37. I week-

Læs mere

Hovergården Februar 2018

Hovergården Februar 2018 Hovergården Februar 2018 ERINDRINGSDANS HOVERGÅRDEN Vi danser fortsat hver onsdag kl. 11.00 Alle kan deltage, fysisk formåen ingen hindring Der er afdansningsbal onsdag den 18. april kl. 11.00 musik ved

Læs mere

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter

Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Valdemarshus Sundheds- og Aktivitetscenter Aktiviteter andet halvår 05. August - 18. december 2014 Valdemarshus har åbent dagligt fra 09:00 til 17:00 Valdemarshus, stedet hvor vi alle mødes Information

Læs mere

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN

Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN Januar 2012 3. årg. Nr. 1 P-POSTEN ØSTSALLING PENSIONISTFORENING NYHEDSAVIS PENSIONISTFORENINGENS NYHEDSAVIS JANUAR 2012 3. ÅRGANG NR. 1 Formanden skriver: Ventetiden Den 1. december var vi til adventsfest

Læs mere

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge.

Vi havde også en dejlig arbejdsdag i lørdag og rigtigt mange arbejdsopgaver blev løst. Der er igen arbejdsdag på lørdag i næste uge. Uge 38 Gjerrild-Bønnerup Friskole, Knud Albæks Vej 4, Gjerrild, 8500 Grenå Tlf.8638-4422, E-post: kontoret@gbfriskole.dk Hjemmeside: www.gbfriskole.dk SFO. 8638-4460 Aktuelt Endnu en uge er gået og det

Læs mere

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård

Lysglimt. Himmelev gl. Præstegård Lysglimt Himmelev gl. Præstegård 5. Årgang nr. 31 marts / april 2015 Lysglimt-redaktionen Anne-Lise Sørensen, frivillig i Oasen Rikke Søder, Aktivitetsleder Anni Hansen afd. B Avisen udkommer januar, marts,

Læs mere

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre?

Interviews og observationer fra MOT-sammen Da du startede i MOT-sammen, havde du så aftalt at tage af sted sammen med andre? Interviews og observationer fra MOT-sammen 2018 Indhold Interview 1...1 Interview 2:...2 Interview 3:...4 Interview 4:...5 Interview 5...6 Interview 6:...8 Observationer:...9 Interview 1 Informant: Mand,

Læs mere

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1

OSTEN P FALKE juli 2017 Figur 1 FALKEPOSTEN juli 2017 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Karneval i Aalborg Øst

Karneval i Aalborg Øst Karneval i Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Juni BEMÆRK DUS-avisen kan kun ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens billeder ligeledes kan ses Læs om Karneval i Aalborg

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1

OSTEN P ALKE F Februar 2016 Figur 1 FALKEPOSTEN Februar 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til vandet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre

Åpark Centret. Program 1/7 31/ Åbne Aktivitetscentre Åpark Centret Program 1/7 31/12 2018 Åbne Aktivitetscentre Indholdsfortegnelse Velkommen til Åpark Centret... 3 Oversigt over faste ugentlige aktiviteter... 4 Åpark Centrets Aktivitetstilbud... 5 KREATIVE

Læs mere

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling

HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling HvabeHaren og dyrene i Ha det godt-skoven Personlig udvikling på en naturlig og eventyrlig måde Skrevet af Thomas Wibling INDHOLD Kapitel 1: Velkommen til Ha det godtskoven...................................

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

KLC-bladet Januar 2018

KLC-bladet Januar 2018 KLC-bladet Januar 2018 Generel Information Adresse : Knud Lavard Centret Eksercerpladsen 3 4100 Ringsted Ansvarshavende redaktør : Inger Boye - ibo@ringsted.dk 2 Bruger- og pårørende rådet på KLC 2017/2018

Læs mere

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1

OSTEN P FALKE aug ust 2019 Figur 1 FALKEPOSTEN august 2019 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi ture ud i det blå, til havet, stranden, skoven og byen. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND

MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND MÅNEDSBLAD FOR PENSIONISTBYEN LISELUND Hüttel-Sørensens Vej 61, 9310 Vodskov APRIL 2017 En vintergæk, et påskeæg en sommerfugl på glade vinger. Fra en ven, som har dig kær, en kærlig hilsen bringer. Hvem

Læs mere

Aktiviteter på Lyngparken i April

Aktiviteter på Lyngparken i April April maj 2013 Traditionen tro får alle beboere på Lyngparken en blomst til Påske, her er Lyngparkens Venner klar til turen rundt på stuerne, for at ønske god påske. Aktiviteter på Lyngparken i April Onsdag,

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere