MEDLEMSORIENTERING Nr. 1/ Side 1

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "MEDLEMSORIENTERING Nr. 1/ Side 1"

Transkript

1 Side 1 Generalforsamling. Ølstykke marts 2018 På den ordinære generalforsamling den 22. februar 2018, var 34 af 272 parceller repræsenteret. Generalforsamlingen vedtog et budget som medfører et kontingent for 2018 på 1.500,- kr. (Det detaljerede budget fremgår af denne informations side 4). Kontingentet skal indbetales på det vedhæftede indbetalingskort senest søndag d.15. april OBS: Hvis navnet på indbetalingskortet ikke er rigtigt, f.eks. på grund af ejerskifte, bedes du selv rette navnet inden indbetaling, samt maile det nye navn til bestyrelsen på bestyrelsen@baekkegaarden.dk Lejere bedes straks videresende /- give denne medlemsorientering samt det vedhæftede indbetalingskort til ejeren af ejendommen. På generalforsamlingen blev følgende forslag behandlet: Bestyrelsens forslag om, at fastsætte et rykkergebyr til 100,- kr., blev vedtaget. Bestyrelsens forslag om, at indbetale ,- kr. til vejfonden, blev vedtaget. Forslag til vedtægtsændring af At det ikke vil være tilladt at opsætte andet, end levende hegn i skel grænsende til fællesarealer Forslag trukket tilbage. Forslag ang. Renovering af græshøjen ved P-plads v/ Haghardsvej bliver udbedret Forslag trukket tilbage. Forslag til vedtægtsændring Ændring af tider for hvornår man må gøre brug af motoriseret havemaskiner o. lign på hverdage og weekend Forslaget nedstemt. På generalforsamlingen var Sekretæren, Bogholderen & Ansvarlig for grønne områder på valg. June Andersen genopstillede til posten som Sekretær, Allan Fynsk som Bogholer og Thomas Nissen, som Ansvarlig for grønne områder. Alle 3 personer blev genvalgt enstemmigt. Herefter er bestyrelsens sammensætning således: Formand... : René Christianen, Skjoldsvej 27 tlf Sekretær... : June Andersen, Skjoldsvej 43 tlf Bogholder... : Allan Fynsk, Skjoldsvej 75 tlf Kasserer... : Frederikke Hallson-Elhauge, Hagbardsvej 56 tlf. Områdeansvarlig... : Thomas Nissen, Hagbardsvej 25 Tlf. Grundejerforeningens hjemmeside Bestyrelsen kan kontaktes på bestyrelsen@baekkegaarden.dk og vi besvarer den hver uge. Bestyrelsen vil sørge for at lægge informationer op løbende på hjemmesiden, så alle grundejerne kan holde sig orienteret om hvad der sker i vores grundejerforening m.m.

2 Side 2 Grundejerforeningens Facebook gruppe. Søg under Grundejerforeningen Bækkegården Ansøg om medlemskab. Bestyrelsen vil lægge informationer ud løbende, så alle grundejere kan holde sig orienteret om hvad der sker i vores grundejerforening. Man kan også bruge gruppen til at dele / spørge om gode råd imellem hinanden. Sti belysning Egedal kommune står for belysningen i vores grundejerforening & Seas NV står for vedligeholdelse & servicering. Betalingsservice PBS Det blev besluttet ved generalforsamlingen 2017, at vi skulle tilgå PBS senest Vi havde egentlig sat os et mål om, at få PBS op at køre allerede i år. Men da der stadig er en række ting vi ikke er helt sikre på endnu, så bliver det først næste år, altså fra 2019, at vi går over til PBS. Mere information følger når vi nærmer os. Nye 4 Kammer skraldespande. Kommunen vil tilbyde en gratis 4-kammer skraldespand til alle. Det er en beholder som er opdelt i papir, glas, plast og metal. Det er som sagt et tilbud, som giver følgende valgmuligheder: 1) Man kan sige nej og selv køre affaldet på genbrugsstationen, Som man plejer. 2) Man kan sige ja til en 240 L spand 3) Man kan sige ja til en 370 L spand Hvis man siger ja så skal skraldespanden stå max 5 m væk fra skel ud til en vej, ellers så bliver de ikke tømt. Det er ikke et problem for villaerne, men det giver så et problem for nogle beboere i rækkehusene. Her kan en evt. løsning være, at der bliver lavet fliseområder hvor man så skubber sin skraldespand hen, en gang om måneden. Parcellerne har allerede nu fået grønt lys til tilbuddet, men rækkehusene må vente noget længere, da vi sammen med kommunen skal have fundet en løsning hvis der er rækkehuse der tilmelder sig ordningen. Der skal nok komme mere info, når vi ved mere om sagen. Stiopretning: Som nævnt på generalforsamlingen d. 22. februar, har vi i gang sat opretning af foreningens stisystemer. I 2017 fik vi omlagt den store sti på Hagbardsvej, i 2018 påtænker vi, at omlægge den store sti på Skjoldsvej og i 2019 er det den store sti mellem Helgesvej og Roarsvej der skal have en tur. Hvis der er penge til det i budgettet, vil vi også få omlagt nogle af de mindre stier der trænger til det. Vi har været rundt på stierne for at se hvordan de har det og på den måde fundet frem til rækkefølgen. Skulle i opleve at der står vand eller der er fordybninger som er til gene, må i meget gerne kontakte områdeansvarlige Thomas Nissen (tlf ), skrive en mail (bestyrelsen@baekkegaarden.dk) eller lave et opslag på vores Facebook gruppe (grundejerforeningen Bækkegården). Rensning af rabatter og kantsten: Hvis i oplever problemer med vand på stierne kan det være en god ide, at grave rabatterne af, så de er i niveau med eller lige under stiniveauet. Dette kan hjælpe vandet med at løbe væk og kan måske afhjælpe problemet.

3 Side 3 Grundejerforeningens fællesarealer & Parkeringsforhold Bestyrelsen har fået flere henvendelser ang. parkeringsforhold især ved rækkehusene. Der er ikke altid nok parkeringspladser ved ens eget rækkehus. Vi vil gerne opfordre til, at man ikke parkerer sin trailer, campingvogne e.l. på de fælles parkeringsarealer. Trailers må holde på egen matrikel men ikke på fællesparkeringen eller fællesarealerne. På denne måde hjælper vi hinanden i dette fællesskab. Vedligeholdelse. Bestyrelsen vil igen år, løbende bese alle grundejerforenings områder, og de grundejere, som ikke lever op til vores vedtægter, vil blive kontaktet af bestyrelsen.. I vedtægternes 5, står der blandt andet: Medlemmerne vedligeholder rabatter omkring deres parcel. Denne vedligeholdelse af rabatter omfatter også renholdelse af kantstenene. Ved jævnligt at fjerne ukrudt m.m. fra kantstenene i vores område, forlænger vi asfaltens levetid, og får også et pænere udseende på vores veje. Derfor opfordrer bestyrelsen medlemmerne til at rense kantstenen hele vejen rundt om sin parcel, nogle gange om året. Bestyrelsen har desværre måtte konstatere, at flere grundejere forsat ikke lever op til vores vedtægter, og vi finder ofte poser med flasker, haveaffald, træstubbe / rødder m. m. liggende rundt omkring i vores Grundejerforening. En rigtigt kedelig tendens, som der i sidste ende kan komme til at koste os alle mere i bortafskaffelse, da vi ikke bare kan lade det ligge og flyde i vores Grundejerforening. Færdsel med bil o.l. på stier og græsarealer: Det er ikke tilladt, at færdes med knallerter, motorcykler eller biler på stierne eller græsarealerne. Stierne er ikke dimensioneret til bilkørsel og tager skade af den tunge vægt. Snerydning. Bestyrelsen har indgået en mundligt aftale med vores leverandør for vores grønne områder, om at vi bestiller snerydning / saltning efter behov. Vi har prioritering 2 hos vores leverandør. Tinglysning af carporte. Bestyrelsen skal gøre alle grundejere, som ønsker at få opført carport i fremtiden, opmærksomme på, at det er blevet en ret bekostelig affære og at man skal regne med omkring kr.4000,- i tinglysning, samt div. omkostninger inden tinglysningen er gennemført. Vedligeholdes af carporte. Bestyrelsen skal gøre alle grundejere, som har carporte, om at sørge for at vedligeholde dem, såsom fjernelse af ukrudt og sørge for at udskifte ødelagt tage m.m. Fastelavn Fastelavn blev en KÆMPE stor succes i år Vi var 50 børn & 60 voksne Vi forsætter til næste år og det bliver søndag d.3 marts Information følger, når vi nærmer os.

4 Side 4 Arbejdsdag i Grundejerforeningen. Søndag den 26. August 2018 kl. 10:30 hvor vi mødes på legepladsen ved Hagbardsvej 65. Sæt allerede nu kryds i kalenderen Det plejer at være en hyggelig dag. Hundeluftning Bestyrelsen har konstateret, at der desværre fortsat er en del hundeejere som ikke finder det besværet værd, at finde posen frem når hunden har besørget. Derfor henvises til vedtægternes 6 om husdyrhold, hvor der står: Hunde må ikke luftes på de grønne områder, hvis man ikke straks fjerner disses efterladenskaber. Husk et par poser når du lufter hunden (hvis du har en pose i overskud vil den sikkert glæde den hundelufter som har glemt en, og derfor ikke samler op). Husk også at tage posen med hjem i din egen affaldsspand, og smid den ikke i området!. Venlig hilsen Bestyrelsen

5 Vedtaget budget for 2018: Poster Kontorartikler EDB & Software udgifter Advokat Fotokopi Bestyrelsesudgifter Telefon Grønne Områder Sti belysning Forsikring Sti opretning Legepladser Arbejdsweekend (272 x 25 kr.) Diverse udgifter Gebyr bank Driftsudgifter Vejfond Budget kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr kr. Side 5 I alt kr kr. I alt pr. grundejer kr.

Fremmødte: Nr. 12, 15, 19, 24, 30, 40, 58, 82, 84, 98, 104, 130, 131, 139, 147, 159.

Fremmødte: Nr. 12, 15, 19, 24, 30, 40, 58, 82, 84, 98, 104, 130, 131, 139, 147, 159. Referat af ordinær generalforsamling og efterfølgende ekstraordinær generalforsamling torsdag 3. april 2014 kl. 19.00 Uddannelsescentret Gribskov, Fællesrum, Skolegade 43. (tæt ved kulturhusets sale).

Læs mere

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent

Elstedgårde. Generalforsamling Onsdag d. 8. marts 2017 kl i Sognegården v/elsted Kirke. Velkommen. 1. Valg af dirigent og referent Elstedgårde Generalforsamling 2017 Onsdag d. 8. marts 2017 kl. 19.00 i Sognegården v/elsted Kirke Velkommen 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Regnskabsaflæggelse for 2016 4.

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling 2015

Referat ordinær generalforsamling 2015 Referat ordinær generalforsamling 2015 Den ordinære generalforsamling blev afholdt torsdag den 19. marts 2015. 30 Fremmødte 1. Valg af dirigent Stine Brandt Jensen fra K 190 blev valgt enstemmig som dirigent.

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Generalforsamling 2017

Generalforsamling 2017 Generalforsamling 2017 Bestyrelsen indkalder herved til Ordinær Generalforsamling. Mandag 20. februar 2017 kl. 19.00 på Lyshøjskolen Grå Aula, indgang G Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje,

Hvem er vi. Parkerede biler på vores smalle veje. Beder vi Dem, venligst om at parkere. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Velkommen til Hvem er vi Parkerede biler på vores smalle veje. Af hensyn til den daglige trafik på vores smalle veje, Der opstår ofte farlige situationer pga. parkerede biler, Aht. Ambulancer, brand, snerydning,

Læs mere

Ordinær generalforsamling For Grundejerforeningen Kirsebærvangen, Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 20.00-22.30 på "Torvet" i Balsmoseskolen

Ordinær generalforsamling For Grundejerforeningen Kirsebærvangen, Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 20.00-22.30 på Torvet i Balsmoseskolen Ordinær generalforsamling For Grundejerforeningen Kirsebærvangen, Tirsdag den 18. marts 2014 kl. 20.00-22.30 på "Torvet" i Balsmoseskolen Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Beretning

Læs mere

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget:

Regnskabet blev godkendt, se vedhæftede eller hjemmeside. 4. Behandling af budget: Referat fra Generalforsamling. Til stede var representanter fra hus nr. 3,5,38,7,16,22,11,17,33,31 1. Brian Byskov blev valgt som dirigent og referent. 2. Bestyrelsens årsberetning ved formanden: Det har

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018

GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD   Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 GRUNDEJERFORENINGEN HOLMEGÅRD www.holmegaard-gf.dk Til medlemmerne... Kokkedal, 6. oktober 2018 Hermed indkaldes til ordinær Generalforsamling Tirsdag den 6. november 2018 kl. 19.00 22.00 i mødesalen på

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2008 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 21.02. 2008 Deltagerantal 8 + 5 bestyrelsesmedlemmer Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Bestyrelsen for grundejerforeningen indkalder hermed, ifølge vedtægternes 10, til

Bestyrelsen for grundejerforeningen indkalder hermed, ifølge vedtægternes 10, til Formand: Michael Borum Hagbardsvej 67 3650 Ølstykke Tlf.: 4717 7636 Internet : www.baekkegaarden.dk E-mail : bestyrelsen@baekkegaarden.dk Bestyrelsen for grundejerforeningen indkalder hermed, ifølge vedtægternes

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag 18. maj 2010 kl. 19.30 Grundejerforeningen Ølstykke den 1. maj 2010 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Dagsorden jf. lovene: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse. 4. Forslag til budget. Ordinær generalforsamling

Læs mere

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup

Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Ordensreglement For Andelsboligforeningen Nørre Torp, Gjellerup Formålet med reglementet er at gøre opholdet så behageligt som muligt samt at bevare områdets grønne udseende, og dette bør tages i betragtning,

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2010 1 Referat fra generalforsamlingen mandag, den 22.02. 2010 Inden generalforsamlingen havde vi besøg af projektleder Bjarne Rasmussen fra

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen Ørnebjerg

Grundejerforeningen Ørnebjerg Grundejerforeningen Ørnebjerg Indkaldelse til ordinær Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2018 i Kantinen på Toftehøjskolen, Frederiksborgvej 4 Kl. 19.30: 1. Valg af Dirigent. Generalforsamling starter.

Læs mere

Revideret 12.oktober 2016

Revideret 12.oktober 2016 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Romalt har 3 hjertestartere

Romalt har 3 hjertestartere GRUNDEJERFORENINGEN ROMALT Romalt har 3 hjertestartere Se kortet på bagsiden Informations folder efteråret 2015 Nyt fra Grundejerforeningen Kære Grundejere I Grundejerforeningen Romalt Velkommen til den

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole

Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Referat af ordinær generalforsamling Onsdag den 25. april 2012 på Terslev Skole Formanden Ivan nr. 51 bød velkommen til de fremmødte. Til stede var følgende parceller og andelsboliger repræsenteret: Nr.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 1 2009 Referat fra generalforsamlingen torsdag, den 19. 02. 2009. Deltagerantal 10 + 5 bestyrelsesmedlemmer. Dagsorden i henhold til vedtægterne.

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Ordinær generalforsamling Dagsorden: 1. Valg af referent 2. Valg af dirigent 3. Godkendelse af bestyrelsens årsberetning 4. Godkendelse af årsregnskab 5. Fremlæggelse af budget a. Forslag til investering

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Grundejerforeningen Birketing/Buhlsvej

Grundejerforeningen Birketing/Buhlsvej Grundejerforeningen Birketing/Buhlsvej Referat af ordinær generalforsamling tirsdag 26. februar 2008 kl. 19:00 i Viuf forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 30. april 2014 Referat af ordinær generalforsamling 2. april 2014 Der var til generalforsamlingen fremmødt 17 medlemmer samt 6 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Regnskab 2009 for Ejerlejlighedsforeningen Gedser RESULTATOPGØRELSE. Indtægter Regnskab 2008 Regnskab 2009 Budget 2009 Noter.

Regnskab 2009 for Ejerlejlighedsforeningen Gedser RESULTATOPGØRELSE. Indtægter Regnskab 2008 Regnskab 2009 Budget 2009 Noter. ÅRSREGNSKAB 2009 Side 1 Regnskab 2009 for Ejerlejlighedsforeningen Gedser RESULTATOPGØRELSE Indtægter Regnskab 2008 Regnskab 2009 Budget 2009 Noter kt. Indtægter fra husejerne kr. kr. kr. 1010 Fællesbidrag

Læs mere

Revideret 9.November 2018

Revideret 9.November 2018 Vi håber, at I vil befinde jer godt ved at bo her. Fra flere sider gøres der tiltag for at gøre det attraktivt og hyggeligt at bo i Klosterparken, så vi opfordrer Jer derfor til at deltage i de forskellige

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2019 Indhold Velkommen side 3 Generelt side 3 Information fra bestyrelsen side 3 Kontingent side 3 TV-anlæg side 4 Snerydning side 5 Parkering side 5 Vandrør side 5 Affaldssortering

Læs mere

Velkommen i Stadionparken

Velkommen i Stadionparken Velkommen i Stadionparken 2018 Velkommen Med denne brochure vil vi gerne byde dig hjertelig velkommen i Grundejerforeningen Stadionparken. Generelt Foreningen består af i alt 118 parceller på adresserne

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 2013 1 Generalforsamling i Havre - Hvedemarken Afholdt tirsdag den 19. februar 2012 Kl. 19.30 i spejderhuset i Strandhuse. Dagsorden: 1. Valg

Læs mere

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1

HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 HUSORDEN ANDELSBOLIGFORENINGEN ENGDRAGET AFDELING 1 Indhold: 1. Formål 2. Fravær fra boligen 3. Antenner / Paraboler 4. Haver 5. Husdyr 6. Skadedyr 7. Musik / Støj 8. Egne Udendørsarealer 9. Parkering

Læs mere

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017

Generalforsamling Ugelbølle d. 25. oktober 2017 Deltagere: Samtlige grundejere i Østergårdsparken, Ugelbølle, 8410 Rønde Generalforsamling Sted: Ugelbølle Forsamlingshus Dato/tid: 14. marts 2017 kl. 19.00 14 MAR 2017 1. Valg af dirigent og referent.

Læs mere

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30

Grundejerforeningen Stagebjergparken. Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 Referat Ordinær generalforsamling 26. august 2010 kl. 19.30 21.30 1.Valg af dirigent Søren Krab blev valgt. 2. Formandens beretning om det forløbne år Formanden berettede: Bestyrelsen har i det forløbne

Læs mere

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016

Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 Generalforsamling Ordinær generalforsamling i grundejerforeningen Attebjerghøj torsdag den 25. februar 2016 1. Valg af dirigent Bestyrelsens forslog Jens Rasmussen fra Æblevænget 20 A som dirigent, og

Læs mere

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar.

Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15. februar. Der er omdelt i weekenden 12. februar. Generalforsamling i Vængerne 29. marts 2011 Antal fremmødte: 22 fremmødte + 6 bestyrelsesmedlemmer, 3 uden stemmeret Valg af dirigent Steen valg t Der er indkaldt rettidigt, da der er sendt ud inden 15.

Læs mere

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017

Referat af Generalforsamling Tirsdag d. 30. maj 2017 Referat af Generalforsamling 2017 Tirsdag d. 30. maj 2017 Ad 1 dirigent: Annemarie fra nummer 58. Ad 2 regnskab: Konto 2920 bankkonti Nordea kontostand pr.31.12.16 Konto 6110 indtægter ved 34 medlemmer

Læs mere

Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl i Tilst Sognegård

Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl i Tilst Sognegård Ordinær generalforsamling Grundejerforening Østermarken Mandag den 22. marts 2010 kl. 19.30 i Tilst Sognegård Anders Barlach/ formand Grundejerforeningen Østermarken, Tilst www.ostermarken.dk Valg af dirigent

Læs mere

BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole

BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole Indkaldelse til GENERALFORSAMLING 2015 for: BOELSMOSEGAARD Grundejerforening Tid: Søndag d. 14. juni 2014 kl. 10.00 (2. søndag i juni) Sted: Blistrup Skole Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 27. april til 1. maj 2018 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 22. maj 2018 kl. 19:30 VIGTIGT: Der skal vælges

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Skovledet d. 28. maj 2008 Tilstede: Margrethe og Torben nr. 7, Nicolai nr. 8, Sisse nr. 9, Jesper nr. 13, Anders nr. 14, Jens nr. 16, Ole nr. 20, Niels

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

Grundejerforeningen Lille Grundet

Grundejerforeningen Lille Grundet Grundejerforeningen Lille Grundet Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 26. april 2017 i Fælleshuset på Lønnestræde 22. 1. Velkomst og valg af dirigent og referent Formand Helmuth Schmidt bød

Læs mere

Generalforsamling i GF Lindehave torsdag den 12. marts 2015 Formandens beretning

Generalforsamling i GF Lindehave torsdag den 12. marts 2015 Formandens beretning Generalforsamling i GF Lindehave torsdag den 12. marts 2015 Formandens beretning Som i år er slået sammen med næstformandens beretning Efter sidste års generalforsamling 13. marts konstituerede bestyrelsen

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013. 41 fremmødte

Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013. 41 fremmødte Referat Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Kirsebærvangen 12. marts 2013 41 fremmødte 1. Valg af dirigent K140. Vælges enstemmigt Dirigenten takker for valget og konstaterer at generalforsamlingen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN GRUNDEJERFORENINGEN HAVRE-OG HVEDEMARKEN BEBOERINFORMATION 2014 1 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning ved formanden. 3. Fremlæggelse af regnskab 2013. 4. Indkomne forslag 5. Valg af

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Uvelse Park, onsdag den 27. september 2017 a) Valg af dirigent og referent Som dirigent blev valgt Flemming Petersen, UP11. Som referent blev valgt Edda Phipps, UP12. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indkaldt, og at generalforsamlingen

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 Indhold : Forsikring Side 1 Korrektion af indlæg Problemer med antennesignal i Ørenlyd nr. 132 Side 2 Arbejdsweekend

Læs mere

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling

Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Grundejerforeningen Musvågevej Ordinær generalforsamling Lørdag d. 1. marts 2014 Ålbæk gl. Kro 1 Grundejerforening Musvågevej 2 1 Dagsorden 1. Marts 2014 Velkomst 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning.

Læs mere

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN

VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN VELKOMMEN TIL MØLLEPARKEN Hermed en lille hilsen til dig og din familie, som beboere i Mølleparken Med dette hæfte vil vi gerne give en kort beskrivelse af vores afdeling, dens muligheder og husorden.

Læs mere

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018

Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Generalforsamling i Grundejerforeningen Bredekæret 11. april 2018 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af regnskab 4. Indkomne forslag 5. Budget, herunder fastsættelse

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 6. april 2012 Referat af ordinær generalforsamling 27. marts 2012 Der var til generalforsamlingen fremmødt 12 medlemmer samt 5 fra bestyrelsen. Følgende dagsorden var udsendt: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens

Læs mere

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden.

Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Ulleroden forår 2009 Fastelavns-hygge på Drosselvænget Sammen med det dejlige forår følger endnu en udgave af Ulleroden. Det er blevet tid til forårets mange små og større istandsættelsesprojekter for

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Værebro å Søndag d. 29 marts 2015.

Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Værebro å Søndag d. 29 marts 2015. Referat fra generalforsamling i Grundejerforeningen Værebro å Søndag d. 29 marts 2015. Valg af dirigent og referent. Som dirigent valgtes Jacob From og som referent Gitte Sørensen. Dirigenten takkede for

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd

Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Referat fra ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Mejrup Syd Deltager: 16 personer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, jfr. 11. Jørgen Trankjær blev valgt. 2. Beretning om grundejerforeningens virksomhed

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19:30

Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19:30 Grundejerforeningen Ølstykke den 28. april til 1. maj 2017 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek (mødesal) Tirsdag 23. maj 2017 kl. 19:30 Dagsorden jf. vedtægterne:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 8. april 2014 Grundejerforening Nørreskov Huse Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Indlæg fra Bredballe Skovpark 4. Forelæggelse af

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 14. Juni 2011 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010

Grundejer- og Antenneforeningen Kildesø Ølstykke 08-03-2010 Side 1 af 6 GRUNDEJER- OG ANTENNEFORENINGEN KILDESØ MØDEREFERAT Ordinær generalforsamling afholdt den 24. februar 2010 kl. 19-21.30. på Bækkegårdsskolen, Ølstykke Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 13. april 2015 kl. 19.00 Fælleshuset Søhusene I, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til godkendelse

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 20. april 2011 Regnskab 2010/2011 Budget 2011/2012 Bestyrelsen 2011/2012 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug

Vedtægter for Monsunvejs Vejlaug 1 Foreningens navn og formål Foreningens navn er: Monsunvejs Vejlaug, Brøndby Strand. Foreningens formål er: at varetage medlemmernes fælles interesser i overensstemmelse med tinglyste deklarationer, offentlig

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling

Referat af Ordinær Generalforsamling Referat af Ordinær Generalforsamling Afholdt d. 27. april 2006, i Helsinge Kulturhus, Lille Sal Mødet startede kl. 19:00, og til stede var: ialt 27 husstande, 26 stemmeberettigede: 5, 12, 13, 14, 20, 30,

Læs mere

A/B Slukefter. Forespørgelse ang. booking af fælleshuset, Rådyrløkken 13E.

A/B Slukefter. Forespørgelse ang. booking af fælleshuset, Rådyrløkken 13E. 2 Lundegårdsparken Kantsten - renholdelse. Bestyrelsen vil opfordre grundejerne til at rengøre vejareal - d.v.s. feje og ikke mindst fjerne ukrudt. Såfremt ukrudt m.v. får frie tøjler, vil det medføre,

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tid: Tirsdag d. 28. marts 2017 Kl.: 19,00 Sted: Beboerhuset, Egekrattet 20, Antal deltagere: 20 beboere deltog i Generalforsamlingen Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby

Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Grundejerforeningen Allegaardens Villaby Til alle grundejere i Allegaardens Villabyer. Vi er nu kommet så langt med vejprojektet, at vi kan afslutte vores kassekredit og konvertere den til et lån med fast

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria

Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Referat af ordinær generalforsamling den 4. april 2018 Grundejerforeningen Arnakkegård Afholdt i Vipperødhallens Cafeteria Formanden bød velkommen til generalforsamlingen. Punkt 1. Valg af dirigent Bestyrelsen

Læs mere

Til medlemmerne. Der indkaldes til ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek. Tirsdag den 27 maj 2008 kl

Til medlemmerne. Der indkaldes til ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek. Tirsdag den 27 maj 2008 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 25.04.2008 Dagsorden jf. lovene: Til medlemmerne. Der indkaldes til ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN. 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER

GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN. 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN FUGLEVANGEN 3120 Dronningmølle Medlem af Gribskov Grundejerforbund Øst TIL NYE MEDLEMMER Bestyrelsen byder Dem velkommen i Grundejerforeningen Fuglevangen og vedlægger foreningens

Læs mere

Medlemsnyt september 2007

Medlemsnyt september 2007 Medlemsnyt september 2007 Bestyrelsen lovede på den ordinære generalforsamling, at der fremover jævnligt ville udkomme nyhedsbreve til medlemmerne. I dette nyhedsbrev vil vi orientere om det der er sket

Læs mere

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet

Grundejerforeningen Fredensborg Søpark. Ordensregler. Retningslinjer for fællesskabet Grundejerforeningen Fredensborg Søpark Ordensregler Retningslinjer for fællesskabet 2014 Forord Nedenstående retningslinjer er udarbejdet på baggrund af mere eller mindre uskrevne regler, som stort set

Læs mere

GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl på Restaurant Vadestedet.

GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl på Restaurant Vadestedet. NR. 162. GRUNDEJERFORENINGEN BLOMSTERHAVEN CVR-nummer 36 23 24 71 MARTS 2019 www.blomsterhaven.net GENERALFORSAMLING TIRSDAG den 30. APRIL 2019 Kl. 19.00 på Restaurant Vadestedet. Dagsorden: 1. Valg af

Læs mere

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16

Punkt. 1 Valg af dirigent Hans nr 16 Generalforsamling i grundejerforening Birkevangen d. 16. September 2015 Referent: Per Folmersen nr 15. Deltager. Nr 16, 23,31,9,46,40,27,25,13,42,15,30 Afbud fra nr 24 og 14 Ikke repræsenteret 1,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,14,17,18,19,20,21,22,24,26,28,29,32,33,34,35,36,37,38,39,41,42,

Læs mere

G/F Øresundsparken Nivå

G/F Øresundsparken Nivå Generelt Ordensreglementet er vedtaget på ordinær generalforsamling (17. marts 2009) og udarbejdet med henvisning til Vedtægter for Grundejerforeningen Øresundsparken 3, stk. 1, b, samt den tinglyste deklaration

Læs mere

REGNSKAB REGNSKABSÅR 2013. Grundejerforeningen To-Bjerg v/kass. Niels W. Aagaard To-Bjerg 116, 4300 Holbæk. Resultatopgørelse, Balance og budgetter

REGNSKAB REGNSKABSÅR 2013. Grundejerforeningen To-Bjerg v/kass. Niels W. Aagaard To-Bjerg 116, 4300 Holbæk. Resultatopgørelse, Balance og budgetter Grundejerforeningen To-Bjerg v/kass. Niels W. Aagaard To-Bjerg 116, 4300 Holbæk Tlf. 59465919 E-mail: 2bjerg@mail.dk Web: www.gf-tobjerg.dk REGNSKAB REGNSKABSÅR 2013 Resultatopgørelse, Balance og budgetter

Læs mere

Grundejerforeningen Jyllingelund

Grundejerforeningen Jyllingelund Grundejerforeningen Jyllingelund Vedtægter senest opdateret 21. september 2016 Vedtægter 1 NAVN OG HJEMSTED FORENINGENS NAVN ER: "JYLLINGELUND" FORENINGENS HJEMSTED ER: 4040 JYLLINGE 2 MEDLEMMERNES FORPLIGTELSER

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen.

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Duemosen. Torsdag d. 12. april 2012 kl. 19:00 Rejsestanden, 3630 Jægerspris. Bestyrelsesmedlemmer repræsenteret på generalforsamlingen: Cathrine Axelsen,

Læs mere

2. Hvor bor du? 3. Hvordan oplever du niveauet for snerydning og saltning på kommunale veje og stier i dit lokalområde?

2. Hvor bor du? 3. Hvordan oplever du niveauet for snerydning og saltning på kommunale veje og stier i dit lokalområde? 1 2. Hvor bor du? 3. Hvordan oplever du niveauet for snerydning og saltning på kommunale veje og stier i dit lokalområde? 4.. Hvordan oplever du niveauet for de forskellige fortovsbelægninger? 5. Hvordan

Læs mere

Grundejerforeningen Bredekæret

Grundejerforeningen Bredekæret Grundejerforeningen Bredekæret Referat af Generalforsamling 18. april 2012 Regnskab 2011/2012 Budget 2012/2013 Bestyrelsen 2012/2013 Formand Kasserer Sekretær Peter Toft Jon Finsen Kim Brejndal Bredekæret

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2016

Bestyrelsens beretning 2016 Bestyrelsens beretning 2016 Et tilbageblik på året har vist, at der har været nok at se til. Vi startede året med en lille udskiftning i bestyrelsen. Vi sagde farvel til Troels og Jan. Tusind tak for et

Læs mere

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB

AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB AABENRAA ALMENE BOLIGSELSKAB Kallemosen 16 6200 Aabenraa Tlf. 74 64 36 00 Fax 74 64 36 32 Til beboere i afdeling 1 Kirkevej Tinglev Cvr-nr 14 79 86 17 Sydbank A/S Kto. 7910-1751331 30. marts 2012 Referat

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00

Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 Referat af Generalforsamling i Grundejerforeningen Klostermarken Onsdag, den 26. Marts 2014 kl. 19:00 WWW.KLOSTERMARKENRIBE.DK Indhold Referat:... 3 Bilag 1) Bestyrelses beretning 2013... 6 Bilag 2) Regnskab

Læs mere

Grundejerforeningen Favrholm. Forslag til løsninger for affaldsordning

Grundejerforeningen Favrholm. Forslag til løsninger for affaldsordning Grundejerforeningen Favrholm Forslag til løsninger for affaldsordning Fælles oplysninger Der er opstillet fire løsningsforslag, som der skal stemmes om Der er fordele og ulemper ved hver løsning og økonomien

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012

REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 REFERAT AF GENERALFORSAMLING D. 28. FEBRUAR 2012 Fremmødte Nr. 1-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 2-1 fremmødt - repr. 2 stemmer Nr. 6-2 brevstemmer Nr. 8 2 brevstemmer Nr. 9-1 fremmødt - repr. 2 stemmer

Læs mere

Grundejerforeningen Vasegården

Grundejerforeningen Vasegården Grundejerforeningen Vasegården Dato for møde: 18. marts 2015 Tidspunkt: Kl. 19.30 Sted: Solrød Bibliotek lok. 25 A + 25 B Ansvarlig: Bestyrelsen Referat udarbejdet af: Bjarni Raj Mortensen (10) Fremmødte

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen 2002

Referat fra generalforsamlingen 2002 \ Referat fra generalforsamlingen 2002 Formanden bød velkommen og fremviste dagsordenen. Formanden informerede om de nye tiltag i området: Området nord for Børnehaven udstykkes og anlægges, så snart der

Læs mere

Formandens beretning Y2004

Formandens beretning Y2004 Y2004 Pga. hospitalsindlæggelse kunne jeg desværre ikke deltage i den ordinære generalforsamling den 31/3 2004. Denne beretning dækker perioden oktober 2003 august 2004. Grundejerforeningens hjemmeside

Læs mere