Indkaldelse til ordinær generalforsamling 11/

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Indkaldelse til ordinær generalforsamling 11/11-2015"

Transkript

1 Indkaldelse til ordinær generalforsamling 11/ Der forelå følgende dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent og referent. 2. Afstemning af Vesthallen. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 4. Atlética TRI Horsens aflægger beretning samt regnskab for det forløbne år. 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab for Atlética for det forløbne 6. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for Atlética for det kommende år til godkendelse. 7. Behandling af indkomne forslag. 8. Vedtægtsændringer 9. Fastsættelse af kontingent. 10. Valg af bestyrelse. 11. Valg af udvalg m.m. 12. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. 13. Valg af revisor og revisorsuppleant. 14. Evt. Ad.7 Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen. Ad.9 I år er følgende bestyrelsesmedlemmer på valg: Ulla G. Vinther Rudi Jørgensen Mikael Kristensen Morten Bundgaard Julie B. Bertelsen (ønsker at træde ud). 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog Lars Vinther til dirigent. Lars Vinther blev valgt og kunne konstatere at generalforsamlingen var lovlig indkaldt.

2 Ole Sørensen blev valgt til referent Steen T. Nielsen stillede spørgsmål om hvorfor der kun var blevet offentliggjort 2 forslag når der stod at der var tre forslag. Det manglende forslag var indkommet fra Atletica TRI, og det var trukket tilbage da det ville blive en del af vedtægsændringerne. Klaus Egedesø mente til trods for dette at generalforsamlingen er lovlig og beslutningsdygtig. 2. Afstemning af Vesthallen. Bestyrelsen vil gerne have mandat til at bruge op til ,00 kr i forbindelse med flytning til Vesthallen. Ole Frantz mener at vi skal sikre os at kommunen har en forpligtigelse på kr uanset, hvordan vi fremskaffer beløbet. Denne kommunale forpigtigelse nedskrives over 20 år. Der blev foretaget skriftlig afstemning. 71 stemmeberettigede, 2 blanke, 10 nej og 59 ja, det vil sige at bestyrelsen er bemyndiget til at gå videre og bruge op til ,00 kr. 3. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. Bestyrelsens beretning for 2014/2015 Bestyrelsen Bestyrelsen konstituerede sig efter sidste års generalforsamling med Keld Olsen, som kasserer. Henrik Læsø, som næstformand og undertegnede, som formand. Vi har i løbet af året afholdt 8 bestyrelsesmøder, samt strategimøder med blandt andet Horsens kommune. Det har været et rigtig hårdt år med mange nye beslutninger, aftaler der skulle genforhandles og lære at vi ikke altid kan gøre som vi plejer. Medlemmer Vi har i år fået 112 nye medlemmer og 91 udmeldinger så aktuelt er vi 475 medlemmer i Atlética. Heraf er 94 Atlética Tri. Gennemsnitsalderen er steget lidt igen til ca 45 år, men fordelingen imellem mænd og kvinder er næsten lige. Vi skriver det hvert år, men interessen for at løbe er stor så vi håber den positive kurve vil fortsætte for Atlética. Målet er 600 medlemmer i 2020.

3 Træning Vi er i det forgange år blevet introduceret for en ny træningsform. Heckmann træning den simple version er løb langsommere og bliv hurtigere, mere udholdende. Første gang Morten Hviid nævnte LSD træning var vi sikkert flere der troede at hans vilde 60 er opvækst havde givet udslag i noget helt galt. Sådan forholdt sig heldigvis ikke, Morten Hviid og Ole Frantz har vist i den grad fundet en træningsform, som passer en del løbere i klubben. De har god tilslutning, selv på en gang Søndags træning. I den anden ende af træningsmulighederne har Ole Sørensen og Mikael Kristensen delt en stor flok løbere efter en given sluttid på halvmarathon. Det har givet mange, lange, hurtige intervaller og tempoture med lidt kilometer. Der blev også sat nogle slutmål, som krævede at der løbes hele vejen, som Ole siger. Dette år har ikke været meget andeledes end andre så Steen T har haft ca 30 nye løbere igennem hans opstartstræning. De lyttede, de kæmpede for til sidst at sejre og løbe deres første stævneløb med succes. Flere er blevet medlemmer og har haft nye mål siden. Paw har valgt at tage en pause, som træner, idet han åbenbart er bange for at fare vild på sine off road turer og ikke være i stand til at nå hjem til den planlagte træning En stor tak skal lyde til Paw for hans indsats. Klubture Vi har i år haft 2 klubture med god tilslutning. Den første tur lå i foråret med 49 løbere, som deltog i Craft Active Run i Aalborg. Der var arrangeret bus og vi fik morgenmad, kaffe og fællessang på turen opad efter løbet blev der serveret sandwich og sodavand. Selve løbet er en lidt anden historie for afmærkningen var lidt en by i Rusland. Flere løbere fik simpelthen for mange kilometer og en enkelt udgik pga placeringen af skilte (stod inde i en hæk) Jeg havde bla nævnt det var et fladt løb og det skulle jeg nok ikke have sagt for der var en ENKELT bakke, som trak tænder ud og den fik vi lov at øve os på 2 gange. Tænker ikke jeg har fået de bedste tanker fra flere af løbere, men bakketræning det er lige os. Så havde vi Vejle Ådalløbet med ikke mindre end 99 Atlética løbere.det er helt vildt og man kunne altid se den røde klubfarve. 3 borde inde i hal 3 skulle der til for at besidde os til efter løbet med sandwich og sodavand. Der var perfekt løbevejr og flere lavede PR og de nye løbere, som deltog fik prøvet et løb de havde arbejdet for at gennemføre. Alt i alt en super dag. Aktive De aktive har igen i år deltaget i flere mesterskaber og, ja, i har sikkert gættet det men de elsker og slæbe medaljer med hjem. Dette år blev det til ikke mindre end 48 Guldmedaljer 9 Sølvmedaljer 5 Broncemedaljer. Det er simpelthen helt vildt og skulle nogen af jer gå rundt med drømmen om at deltage er jeg sikker på Ole Sørensen vil være behjælpelig. Den imponerende liste med deltagere hænger jeg på opslagstavlen i klubben og så kan i lige lure den.

4 Løbsarrangementer Horsens Folkebladløbet og Beringsstafetten, som vi har sammen med orienteringsklubben, er begge blevet afholdt i år med god deltagelse og må jeg sige rigtigt flot løbevejr. Økonomisk har de begge givet flotte resultater. Når man møder ind om morgenen til begge løb og ser de tomme arealer er det lidt vildt og tænke sig at i løbet af timer er alt sat op til at modtage løbere og gæster på dyrskuepladsen eller i Bygholm park. Om aftenen er det samme scenarie bare omvendt hvordan skal vi dog overskue dette, men det lykkedes altid og det skyldes i høj grad de mennesker, som er tovholdere på begge løb og ikke mindst alle jer der er hjælpere på dagene. Kombinationen af de to ting gør at vi hvert år har glade og tilfredse deltagere i løbet og publikum ligeledes har en god dag. Så tusind tak skal det lyde herfra. 24/12 RUN blev også afviklet i 2014 med største rekord af antal runder, som nogensinde er blevet opgjort. Vi håber selvfølgelig at kunne gøre det mindst ligeså godt i år for det går jo til et godt formål. Jeg var meget glad for at se mange af jer give et lille nap med og i er hjertelig velkommen igen i år, hvis tiden er til det..og jeg mangler stadigvæk min Julemand, så skulle i kende en så tag fat i mig. Klubhuset Klubhuset er noget der har fyldt rigtigt meget i vores snakke og tanker i bund og grund har ingen af os lyst til at flytte væk fra Dyrskuepladsen, men den beslutning blev taget for os af kommunen, da pladsen blev sat til salg. Hvilket betyder vi bor der på lånt tid. Siden er der blevet arbejdet med Vesthallen, med fokus på at Atlética skal have sit eget. Lynhurtigt blev det klart at økonomi til projektet var en mangelvare, og derfor hele tiden skulle holdes for øje. Det har givet mange møder, mails og diskussioner med kommunen. Nu er vi tæt på at være i mål og vi har fået egne baderum og klublokale, men dette for man ikke uden en pris. Udfordringen for Atlética var en egen betaling op til kr for at få det vi ville. Det er lykkedes os at få selvbyg på depotrummet i åbent terræn, som kommunen prissatte til kr , vi har fået en pris på kr og så udfører vi arbejdet selv i samarbejde med Fiskerne og Freja, det medfører en besparelse på kr Fondssøgningsudvalget, som blev nedsat på sidste års Generalforsamling er gået i gang med det store arbejde med at søge midler til projektet, herunder inventar etc. Så det bliver meget spændende og følge dem i deres videre virke. Diverse Vi har haft et par klubaftener i Sportigan med god deltagelse og det er dejligt og se til træning og stævner at mange har Atlética uniform på og i vinterhalvåret er i rigtig gode til at huske refleksvest, næsten inden trænere begynder at snakke om det. Hjemmesiden har også været i rivende udvikling, seneste tiltag er Facebook profil og vi er sikre på at der kommer masser af spændende læsning fra når i er på egne løb eller til fælles løb. Jeg vil selvfølgelig opfordre til at vi bruger den pæne tone derinde for det er jo et offentligt forum.

5 Husk ligeledes at næste kontingentbetaling bliver elektronisk på hjemmesiden så har i ikke allerede en profil hjælper vi selvfølgelig meget gerne ud med det. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige Tusind tak til alle jer, som hvert år bruger jeres fritid på at gøre Atlética til det den er, nemlig en helt fantastisk klub med glade mennesker der har lyst til at dyrke denne sport sammen med andre. Dette var bestyrelsens beretning fra endnu et år i Atlética, Tak. Horsens den 11 November Ole Frantz oplyste at fondsudvalget var igang og at visse ansøgninger kunne søges sammen med de øvrige klubber og andre ansøgninger for Atletica alene. 4. Arlética TRI Horsens aflægger beretning samt regnskab for det forløbende år. Formands beretning 2015 Tri afdelingen. I løbet af december måned 2014, valgte de daværende medlemmer af tri udvalget / bestyrelsen at trække sig en efter en. I takt med at de trak sig blev der udpeget nye medlemmer til tri bestyrelsen, som det altid havde været kutyme at gøre i klubben. Således sad der en ny gruppe af medlemmer og skulle tage over fra en gruppe der havde sat der i flere år. Efter det første møde i midten af januar, bredte der sig en uro og underen over måden dette var forgået på blandt tri medlemmerne. Vi har fejlagtigt kald tri udvalget for tri bestyrelsen gennem flere år, og derfor har man misforstået måden hvorpå beslutninger blev taget. Den nye bestyrelse indkaldte derfor til et medlemsmøde, som blev afholdt i slutningen af februar. Til mødet var den nuværende bestyrelse, Morten Bundgaard, Henrik Læsø samt knap 35 medlemmer af tri klubben. På mødet blev der snakket om hvor medlemmerne så triklubben, og hvor man gerne så at den bevægede sig hen af. Der blev snakket om hvorvidt at man skulle forsætte som fuldgyldigt medlem af Atletica, som vi altid havde været. Om vi skulle blive en klub i klubben, med mere selvbestemmelse, eller helt bryde ud af klubben. Der var en god og konstruktiv diskussion, hvor alle kom med indput til at gøre tri klubben til en bedre klub for medlemmerne. Dagen endte med en afstemning ved håndsopretning, hvor der var stort flertal for at tri bestyrelsen skulle arbejde videre imod at vi bliver en klub i klubben. Vi har siden klubmødet siddet med til ca. 20 møder, hvor af de 7 har været bestyrelses møder, resten har været med Atletica, Svømmeklubben, Dtrif, og DIF. Der har igen i år været stor interesse for triatlon sporten, og vi har igen i år haft en stor medlemstilgang. Vi har samtidig mistet nogle medlemmer, da vi stadig ser en del der kommer et år eller to, får kørt deres Ironman og så forsvinder igen. Vi begynder dog at

6 kunne mærke en større tilgang fra medlemmer der kommer uden interesse for ironman, men mere for motionstriatlon. Det næste vi forventer at se inden for de næste år, er en stor tilgang af medlemmer der vil køre Exterra. Vi har i år valgt at bruge lidt flere penge på det sociale, så som vores træningslejre og vores interne cup. Vi havde derfor en gruppe i Malaga på træningslejr i uge 10, for andet år i træk, og turen i 2016 er allerede arrangeret. Vi havde ligeledes en stor gruppe på træningslejr i Søhøjlandet ved Silkeborg i April måned. Igen i år har der stor aktivitet til diverse stævner, og vores medlemmer har vist klubbens farver i næsten alle verdens hjørner i år. ½ IM Mallorca, Spanien ½ IM St. Pölten, Østrig Triatlon Alicante, Spanien Triatlon Sierra Nevada, Spanien Challenge Denmark Ironman Frankfurt Ironman Copenhagen Ålborg Triatlon ( DM på ½ IM ) Full Distance Fyn ( DM på IM ) Challenge Alemere, Holland ½ IM Cozumel, Mexico ½ IM Lanzarote, Spanien ½ IM Belek, Tykiet IM Hawaii ( VM IM) Ironman Arizona Derudover har vi også været flot repræsenteret ved storset alle danske stævner. Her kan det nævnes at vi har et utroligt stor antal af podie placeringer og sejre ved mange af stævnerne Ingen nævnt, ingen glemt. Dog bliver jeg nød til at fremhæve en helt speciel dag, d. 5. Juni. En dag vi sent glemmer i tri klubben, ca. Kl 7 startede Lars Ekman Jørgensen i Kerteminde og Katrine Lund Meldgaard Nielsen i Frankfurt. I løbet af de næste 10,5 time var de to i gang med hver deres pragt præstation, og ca. Kl var Lars dansk mester på den fulde jernmands distance, og Katrine var europamester ligeledes på Ironman distancen. Den første europamester i klubben! D. 10 oktober var Katrine derfor til start ved det legendariske Ironman Hawaii, sammen med Kenneth Thonsgaard. Kenneth er den første i klubben der deltager på Hawaii for 2. gang

7 Resultatopgørelse nov 2014 til okt 2015 Kontingent overskud Kontingent DtriF kontingent Diverse Svømning underskud -66 Svømning Svømmetræner og andre udgifter Træningslejr Hawaii aften Julefrokost Sponsor Atletica FIT & SUND Renter/gebyr Resultat Aktiver Balance Passiver Bank indestående Egenkapital primo bevægelse Ultimo Gæld Gæld diverse Svømning Sponsor 3 årig kr kr

8 I 2015 har Atletica tri et lille overskud. Hovedparten af indtægterne kommer fra kontingent indbetalinger. Hoved udgiften er licens/kontingent til DTrif. Derudover er der brugt penge på sociale arrangementer og træningslejr i foråret. Cuppen har vi prøvet at gøre noget ud af ved at samles bagefter til spisning, hvilket har samlet mange af klubbens medlemmer. Sidst vil jeg gerne takke Atletica for samarbejdet i det forgangene år, samt deres store forståelse og hjælp i vores arbejde med at etablere os som en klub i klubben. Michael Nielsen Formand Tri 5. Forelæggelse af det reviderede regnskab for Atlética fordet forløbende år. Keld gennemgik det uddelte regnskab, som man havde kunnet se i klubben udvisende et Overskud på ,00 kr. og en egenkapital på ,00 kr. Regnskabet er udfærdiget på baggrund af bogføringen foretaget af Lisel. Stigningen i kontingent indbetaling hænger sammen med det stigende medlemstal. Det mindre overskud i Beringsstafetten skyldes primært at man efter forrige års afslutning fik en opkrævning fra Koda. Leje af transportmidler indeholder, leje af bus i forbindelse med klubturen til Ålborg. Kurser indeholder udgifter til træneruddannelse herunder tri-afdelingen. Posten klubture/foredrag indeholder udgifter til turen til Dresden og foredrag med Jesper Olsen. Underskud i køkkenet hænger sammen mmed at der er gratis kaffe på træningsaftener. Der er i årets løb købt for ca ,00 kr. kaffe og te. Der er brugt ca ,00 kr. på den nye hjemmeside. Aktiebeholdningen udgøres af aktie i Danske Bank. Og tilgodehavender vedrører Berings Stafetten, som endnu ikke er afsluttet. Skyldige poster indeholder ej udbetalt tilskud til Atletica Tri ,00 kr. Lars Falkenberg Rasmussen spurgte om regnskabet var revideret. Dette kunne Keld bekræfte.

9 Klaus spurgte om man bogfører forbrug fra køkkenregnskabet til mødeaktiviteter, hvilket Keld kunne bekræfte. Regnskabet blev godkendt. 6. Forelæggelse af bestyrelsens budgetforslag for Atlética for det kommende år til godkendelse. Keld gennemgik det fremlagte budget. Der var afsat yderligere kr. I forbindelse med flytning til nyt klublokaler kr er afsat til dækning af aflysning af musik i forbindelse med den planlagte Jubilæumsfest. Budgettet blev godkendt efter at kontingtforslaget var vedtaget. 7. Behandling af indkomne forslag. Forslag 1 Bestyrelsen foreslog at regnskabsåret skulle følge kalenderåret, således at man kunne nå at afslutte regnskabet for Berings Stafetten og eventuelle klubture i efteråret. For at dette kunne vedtages skulle 2/3 af de fremmødte stemmeberettigede stemme for. Forslaget blev vedtaget. Forslag 2 Steen T. Nielsen havde bedt om en afstemning som skulle afklare om vi overhovedet ville flytte og om afstemningen foretaget på hjemmesiden i august var bindende. Steens forslag blev forkastet, således at det opnåede flertal for at flytte til Vesthallen står ved magt. 8. Vedtægtsændringer. Forslaget til ændring af vedtægterne i forbindelse med at skrive Atlética TRI Horsens ud af Atléticas vedtægter affødte en masse indlæg. Der blev stillet spørgsmål til om den juridiske konstruktion med en klub i klubben var i orden, samtidig blev det anbefalet at man tog kontakt til DIF/DAF for at få juridisk assistance. Der blev ligeledes kommenteret på om det reelt var en skilsmisse, men det mente Michael Nielsen TRI afdelingen ikke, idet de meget gerne vil beholde navnet og den røde farve i klubdragten.

10 Den generelle holdning var at medlemmerne var for dårligt oplyst til at kunne tage stilling til den del af vedtægtændringerne. Forslaget blev forkastet. Forslag til ændring af regnskabsperiode, således at den næste regnskabsperiode afsluttes den 31.december 2016, samt ændring af de dermed afledte datoer blev vedtaget. 9. Fastsættelse af kontingent. Bestyrelsensforslag. Der var en del drøftelser af hvordan et familie kontingent skal håndteres hvis et eller flere familiemedlemmer vil være aktiv. Dette var ikke skrevet ind i forslaget men vil blive taget op af bestyrelsen. Følgende satser var foreslået: Familiekontingent stiger fra 425,00 kr. til 600,00 kr. årligt. Motion enkelt stiger 300,00 kr. til 400,00 kr. årligt. Ungdom u/18 år uændret 250,00 kr. årligt. Aktive falder fra 800,00 kr. Årligt til 700,00 kr årligt med en årlig opkrævning Triatleter falder fra 300,00 kr. til 100,00 kr. årligt. Med hensyn til kontingentet fra triatleter, var det noget usikkert, da vedtægtsændringerne Ikke blev godkendt. Bestyrelsens forslag blev godkendt og samtidig blev budgettet godkendt. 10. Valg af bestyrelse. I år er der 4 bestyrelsesmedlemmer på valg: Ulla G. Vinther ønsker ikke genvalg Rudi Jørgensen ønsker ikke genvalg Mikael Kristensen er villig til genvalg Morten Bundgaard er villig til genvalg Julie B Bertelsen ønsker at træde ud af bestyrelsen i utide. Ole Sørensen blev foreslået og valgt for et år. Til bestyrelsen blev desuden foreslået Ole Frantz Hansen, Søren Schultz Clausen og Pia Møller-Jensen. Følgende blev valgt ved skriftlig afstemning.

11 Morten Bundgaard, Ole Frantz Hansen, Søren Schultz Clausen og Pia Møller-Jensen 11. Valg af udvalg m.m. Bestyrelsen: Keld Olsen Henrik Læsø Ole Sørensen Morten Bundgaard Ole Frantz Hansen Søren Schultz Clausen Pia Møller-Jensen 1. suppleant: Rikke L. Møller 2. suppleant: Mikael Kristensen TRI-udvalg: Formand, Mikael Nielsen Næstformand Kasper Vibholm Nielsen Kasserer Line Nordli Chris Schmücher Katrine Meldgaard Lund Nielsen Rikke Staun Medlemsadministrator og kontingent: Keld Olsen Statistik: Kjeld Jensen Klubhus: Claus Rasmussen, lokale ansvarlig Lissi Møller, rengøring Keld Olsen, indkøb kiosk og køkken Keld Lauritsen, plan for klubhusværter Køkkenudvalg: Kim Nielsen Anne-Marie Nederby Jette Sørensen Horsens Løbet: Henrik Læsø Flemming Gram

12 Jacob Bang Korsholm Kurt Jørgensen Kim Nielsen Ole Sørensen Søren Vognsen Lars Vinther Mikael Kristensen Beringsstafetten: Keld Olsen Steen T. Nielsen Ejvind Jensen Ninna Kildsmark Frantz K. Jørgensen Stavgang: Kirsten Nørtoft Tilmelder aktive: Ole Sørensen Hjemmesiden: Søren S. Markussen Ole Frantz Hansen Annita Rasmussen, Facebook Revisor: Bente Jørgensen Revisorsuppleant: Per Ree Udvalg fondsansøgninger: Steen T. Nielsen Paw Rademacher Ole Frantz Hansen Pia Møller-Jensen Jesper Steffensen Onsdagsklubben: Kjeld Jensen 12. Valg af 2 suppleanter til bestyrelsen. Betyrelsen forslår Rikke L. Møller 1. suppleant, Rikke blev valgt Mikael Kristensen blev foreslået og valgt til 2. suppleant.

13

ad 6. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen

ad 6. Forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage før generalforsamlingen Generalforsamling i Atlética 2014.11.11 Der forelå følgende dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Afdelingsformændenes beretning.

Læs mere

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne

Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne Referat for MCV generalforsamling 19.02.2013 kl. 1900 i klublokalerne 1. Valg af dirigent. Søren Opstiller Søren Valgt 28 stemmeberettige er til stede til denne generalforsamling Afbud fra 8 medlemmer

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015

Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015 Bestyrelsesmøde i Atlética 20/1-2015 Der forelå følgende agenda for mødet: 1. Godkendelse af sidste referat 2. Klubture 2015 3. Økonomi Atlética 4. Ansøgningsskema til økonomi 5. Kort referat af tri-møde

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal.

Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Referat af ordinær generalforsamling torsdag 21. marts 2013 kl. 19.00 i Grøndal Centret i mødelokale 1+2 på 1. sal. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Bestyrelsens beretning for

Læs mere

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes:

Vores medlemmer har deltaget i en masse cykel løb. Af de fineste resultater kan nævnes: Mountainbike Club Vejle CVR.: 34151830 (Gammelt cvr: 30436245) Generalforsamling tirsdag d. 4. februar 2014 Sted: Klublokalerne Til stede: 30 medlemmer og bestyrelsen 1. Valg af dirigent Til dirigent blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014

Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Referat af bestyrelsesmøde d. 4/9-2014 Sted: Brimas Satellitvej 10, 8700 Horsens. Deltagere: Lars Vinther, Mikael Kristensen, Rudi Jørgensen, Keld B. Olsen, Henrik Læsø Sørensen, Morten Bundgaard og Rikke

Læs mere

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup.

Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Projekt/Tema Tid og sted Fordeler Generalforsamling Torsdag den 29. oktober 2015 kl. 17.00 i Werner (kantinen) Borupvang 9, i Ballerup. Medlemmer af Siemens Vinklub Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Onsdag den 26. marts 2014 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 5 OKT 2009 kl.1900 Fredensborg Bibliotek Jernbanegade 3, 1 sal 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub.

Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. Referat af ordinær generalforsamling i Ikast dart klub. 28 Februar 2018 kl. 1900 1. Valg af dirigent og referent. Per Mortensen blev valgt til dirigent og konstateret at indkaldelsen var rettidige over

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 23 juni 2016 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 17 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015

Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Referat ordinær generalforsamling for Jelling Musikfestivals Hjælperforening 2015 Tirsdag d. 24. februar 2015 kl. 19.00 Deltagere: Bestyrelsen + dirigent + 3 medlemmer af hjælperforeningen Dagsorden iflg.

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 Side 1 af 5 Referat af ordinær generalforsamling 2015 Dato: Torsdag den 30. april 2015, kl. 19.30 til 20.25. Sted: Formål: Auditoriet på Østerhøjskolen Grundejerforeningen Fuglehavens årlige ordinære generalforsamling

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013

Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 21. marts 2013 1 Vestre Baadelaug Indledning: Den ordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley

Ordinær generalforsamling i. Lyngby-Gladsaxe Volley Ordinær generalforsamling i 24. oktober 2017 Lyngby-Gladsaxe Volley Tirsdag den 31. oktober kl. 19.30 i Engelsborghallen, klublokalet Engelsborgvej 93, 2800 Kongens Lyngby Med følgende dagsorden: 1. Valg

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013

Velkommen. Herreklubben Nivå Golf Klub. Generalforsamling 2013 Velkommen Herreklubben Nivå Golf Klub Generalforsamling 2013 NCC 2013-04-18 1 Agenda Velkommen & Indskrivning Generalforsamling Spisning NCC 2013-04-18 2 Dirigent / Beretning 1. Valg af dirigent 2. Beretning

Læs mere

KFK Generalforsamling 2014. Referat

KFK Generalforsamling 2014. Referat 1 KFK Generalforsamling 2014. Referat Tilstede fra bestyrelsen: Henry Pedersen Torben Lund Jensen Per Knudsen Dan Saugstrup Ole Bruun Thomas Stark Afbud fra bestyrelsen: Jens Behrens Antal stemmeberettigede:

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen)

Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Referat af Bestyrelsesmøde i Langgarverne torsdag den 12. september 2013 kl. 19.00 (Klublokalet på Byskolen) Deltagere: Allan Nielsen, Poul Erik Tobiasen, Carina Møller, Pernille Olesen, Leif Jensen, Lars

Læs mere

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard

Grundejerforeningen Kildebrøndegaard Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Mandag den 22. april 2013 kl. 19.00 Greve Borgerhus, Greveager 9, 2670 Greve Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af regnskab til

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Kirke Hyllinge Antennelaug

Kirke Hyllinge Antennelaug Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 31. marts 2009 kl. 19.00 i Karleby Forsamlingshus, Karlebyvej 177, Store Karleby, 4070 Kr. Hyllinge. Antal fremmødte: 45 medlemmer, 6 bestyrelsesmedlemmer,

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00

Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 Referat af Marianne Rasmussen Antal stemmeberettiget 44 Dagsorden: Aktivitetsmøde i Udvalget for TeamGym Søndag den 4. november 2012 kl. 09.00 1. Valg af dirigent - Bent Garsted 2. Valg af stemmetællere

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø

Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø Sorø den 1. december 2015 Referat: Generalforsamling, torsdag den 26. november 2015 Sted: Sorø Golfklub, Suserupvej 7a, 4180 Sorø 1. Valg af dirigent. Formanden Ulla Buhl (UB) bød velkommen, og der blev

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl

Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl Generalforsamling (afdelingsmøde) i AAIG Atletik, Tri og Motion (forkortet ATM) Torsdag den 30. marts 2017 kl. 18.30 19.45 Deltagere: Der deltog 30 medlemmer i afdelingsmødet. 1. Valg af dirigent og referent

Læs mere

Generalforsamling 22.03.2013

Generalforsamling 22.03.2013 Generalforsamling 22.03.2013 Mødeart: Mødested: Generalforsamling - Single Rock Cafe Horsens. Vestergade 7B, 8700 Horsens. Mødedato: Fredag d. 22.03.2013 kl. 18.00. Referatdato: 22.03.2013. Deltagere:

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr lasse Rand om han ville være mødets Dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt.

Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen, som enstemmigt blev valgt. Dato: 9. marts 2016 Vedr.: Generalforsamling Jyllinge Løbeklub 2016. Formanden, Jette Nymann, bød velkommen til de 21 fremmødte medlemmer. Dagsorden: a. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Finn Mortensen,

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Mødereferat. Generalforsamling

Mødereferat. Generalforsamling Mødereferat Generalforsamling Tidspunkt: Sted: MAN 9 OKT 2006 kl.1900 Klubhuset Højdevangen 25 3480 Fredensborg Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af foreningens reviderede

Læs mere

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30.

General forsamling Randers BMX 21/ kl 19-20:30. General forsamling Randers BMX 21/2-2018 kl 19-20:30. 1. Velkomst Martin byder velkommen. 2. Valg af dirigent & referent Martin har tilbudt at være dirigent, Mai har meldt sig som mulig referent Dette

Læs mere

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010.

Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 2010 Referat af Generalforsamling i Sønderborg Cykle Klub den 1. marts 2010. 1) Valg af dirigent. Som dirigent blev valgt Karsten Andersen, der kunne konstatere at generalforsamlingen var indkaldt med

Læs mere

Referat af Generalforsamling februar 2013

Referat af Generalforsamling februar 2013 Referat af Generalforsamling februar 2013 Formanden Jesper Jensen bød velkommen til Trinords medlemmer der var fremmødt til årets generealforsamling. 1. Valg af dirigent og referent Formanden orienterede

Læs mere

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/

Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/ Vedtægter for Boldklubben Søborg 6/3-2015. 1: NAVN BOLDKLUBBEN SØBORG, hjemmehørende i Gladsaxe kommune, stiftet den 14. april 1972, er tilsluttet Danmarks Idrætsforbund under Dansk Håndbold Forbund og

Læs mere

Generalforsamling i VBK

Generalforsamling i VBK Generalforsamling i VBK Referat af ordinær generalforsamling d. 24.11.2015 1. Valg af dirigent samt referent og 2 stemmetællere. 2. Bestyrelsens beretning formand Per Nørgaard Klaus Rasmussen blev valgt

Læs mere

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00

REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 REFERAT FRA 0RDINÆRE GENERALFORSAMLING I SMØRBLOMSTERNE D. 18. NOVEMBER 2015 KL. 19.00 Generalforsamlingen blev afholdt i Fælleshuset, Skråplanet 18, Jonstrup, 3500 Værløse. Deltagere: Annette Calmar Simonsen,

Læs mere

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet

Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet Vedtægter for personaleforeningen for ansatte på Roskilde Universitet 1 Foreningens navn Foreningens navn er RUC on. 2 Foreningens formål Stk. 1 Foreningens formål er, igennem selskabeligt samvær og fælles

Læs mere

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00.

STRANDPARKENS BÅDELAUG, ISHØJ HAVN 2635 ISHØJ. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. REFERAT FRA GENERALFORSAMLING TIRSDAG DEN 19. MARTS 2013 kl. 19.00. GENERALFORSAMLINGEN BLEV AFHOLDT I KLUBHUSET Punkt 1 Punkt 2 Valg af dirigent og evt. stemmetællere. Michael Johansson blev valgt som

Læs mere

Referat Ordinær Generalforsamling

Referat Ordinær Generalforsamling Referat Ordinær Generalforsamling Dato: Torsdag d. 14. marts 2013 Sted: Kantinen ved ØBG, Buskelundtoften 3A, 8600 Silkeborg Referent: Brian Nykjær Brandt Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning fra

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2016 Afholdt 12. maj 2016 kl. 19:00 21:00 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var 23 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Søren E. Sørensen, formand Jeanette Ingemann, næstformand Kenth

Læs mere

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent.

Bent Andersen oplyste, at bestyrelsen foreslog Søren D. Sørensen som dirigent. REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I VISENS VENNER I TAASTRUP (VVT) ONSDAG DEN 15. MARTS 2017 KL. 19.00 I STORE SAL I MEDBORGERHUSET, TAASTRUP HOVEDGADE 71, 2630 TAASTRUP. Konstitueret formand Bent Andersen

Læs mere

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening

Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Generalforsamling - Ved Bjergets Grundejerforening Fremmødte: 23 Referent: Bolette Toft Mødedato: 29. marts 2016 Mødested: Stubhuset; kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig.

1) Valg af dirigent. Jens Søndergaard er valgt. Han konstaterer at alle tilstedeværende er stemmeberettigede og at indkaldelse er rettidig. 03.01.2019 REFERAT FOR ORDINÆR GENERALFORSAMLING I RSOK Onsdag den 23. januar 2019 på KulturStationen kl. 19.00 Klubben serverer kaffe, te, øl, vand og brød. Referat: Michael Niss Dagsorden iht. vedtægterne:

Læs mere

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg

Ordinær generalforsamling: 2. Valg af Dirigent. 3. Formandens beretning. 4. Beretning fra Seniorudvalg. 5. Beretning fra Ungdomsudvalg Referat Mødedato og sted: Sted: Mødeleder: Referent: Ordinær generalforsamling: Dagsorden: Stubbekøbing d. 24. februar 2011 23. februar 2012 kl. 19.30 SB s klubhus Benny Larsen Mads Stærk 1. Velkomst.

Læs mere

Vedtægter for foreningen GamMa

Vedtægter for foreningen GamMa Vedtægter for foreningen GamMa 5. udgave 14. december 2013 1. Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Alumneforeningen GamMa, og dens hjemsted er i København. 2. Foreningens formål Foreningens

Læs mere

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011

Silkeborg Cykle Ring Motion. Ordinær generalforsamling. Onsdag den 2. november 2011 Silkeborg Cykle Ring Motion Ordinær generalforsamling Onsdag den 2. november 2011 Onsdag den 2. november 2011 kl. 19 afholdtes ordinær generalforsamling i Silkeborg Cykle Ring Motion. Generalforsamlingen

Læs mere

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub

1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub 1 Referat fra generalforsamling i Glostrup Skiclub Torsdag d. 11. april 2013 kl. 18.30 Glostrup Fritidscenter Christiansvej 2 2600 Glostrup 25 medlemmer var mødt frem Den fungerende bestyrelse bød velkommen

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82

Klitmøller Lystfisker Forening Ørhagevej 156, Klitmøller, 7700 Thisted Telefon klubben: 97 97 56 91, CVR nr: 32 95 26 82 Fremmødt: 48 stemmeberettigede Pkt Forslag/Beslutning (Godkendelse af referater på næste møde) 1. Valg af dirigent Erik Odder blev foreslået som ordstyrer. Erik gennemgik at generalforsamlingen er indkaldt

Læs mere

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK.

Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Hele familiens nyhedsbrev April 2015 Så er vi startet i TAK. Der er gang i alle vores hold og vi er ret godt fyldt op. Der tegner sig en god klubånd som der plejer og vi håber at alle nye som gamle medlemmer

Læs mere

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014

www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 www.fnyk.dk Generalforsamling i Fredensborg Ny Kunstforening 2014 Læs: Indkaldelse Dagsorden Bestyrelsens forslag til ændringer og justeringer i foreningens Vedtægter og Formål Regnskab 2013 og Budgetforslag

Læs mere

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling

Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Referat fra rollespilsforeningen Dragonfactorys ordinære generalforsamling Den 9. februar 2017 kl. 19:00, Dragegården (Lystoftegaard), Gl. Skovlundevej 1, 2740 Skovlunde Tilstede: 15 stemmeberettigede,

Læs mere

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med:

Formanden Steen Seitner bød velkommen og herefter åbnede generalforsamlingen med: Ølstykke tennisklub - generalforsamling 2011 Sted: I hallen Dato: 31/03-11 Tidspunkt: 19.30 Deltagere fra bestyrelsen: Steen Seitner, Flemming Adriansen, Jørn Østergren, Flemming Scheuer- Larsen, Torben

Læs mere

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune.

1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 1 Klubbens navn er Amager Triatlon Klub, og er stiftet i 2013, med tilhørsforhold til Københavns kommune. 2 Klubbens formål er at skabe en platform hvor triatlon interesserede på alle niveauer, kan finde

Læs mere

Aalborg Kommunale Kunstforening

Aalborg Kommunale Kunstforening Aalborg kommunale Kunstforening Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 30 april 2018 kl. 19.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Kassereren aflægger regnskab 4. Indkomne

Læs mere

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005

Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referat af generalforsamling i USG Svømning og Vandpolo, Store Auditorium, IFI, Nørre Allé 51, 24.10.2005 Referenter: Anette Jensen, Søren Jensen Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark

Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl på Hotel Maribo Søpark Referat fra generalforsamlingen tirsdag den 16. februar 2012 kl. 19.00 på Hotel Maribo Søpark Til stede: 104 stemmeberettigede 1. Valg af dirigent. Tina Høpfner, der konstaterede at generalforsamlingen

Læs mere

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014

Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 Generalforsamling i ACK den 3. november 2014 00 Fremmøde: Der var mødt 35. 01 Valg af dirigent: Kirsten Nielsen 02 Valg af protokolfører: Erik 03 Formandens beretning: Der vedlægges bilag efter renskrivning

Læs mere

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere.

Referat af Møllepigernes generalforsamling. den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. Referat af Møllepigernes generalforsamling den 9. oktober 2018, hvor der var 35 deltagere. (Før generalforsamlingen var vi 21 der spiste sammen, det var utroligt hyggeligt.) Dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning

Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning 1 Hammerum Gjellerup Cykelklub Generalforsamling 2013 Formandens beretning Velkomst: Velkommen til generalforsamling her i HGC- Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 13. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015

Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Referat fra S.M.S.K. generalforsamling den 3 marts 2015 Generalforsamlingen som var klubbens sjette, blev afholdt i vores flydende klubhus, der deltog 35 personer heraf var der 24 stemmeberettigede medlemmer.

Læs mere

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926

Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening. Stiftet 26. februar 1926 Vedtægter for Knabstrup Idræts Forening Stiftet 26. februar 1926 1. Foreningens navn: Knabstrup Idrætsforening. Hjemsted Knabstruphallen, Ventedgårdsvej 42. Knabstrup 4440 Mørkøv. 2. Foreningens formål

Læs mere

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro.

Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. Referat af generalforsamlingen 2017 afholdt d. 19. august på Hotel Vissenbjerg Storkro. 1.a. Valg af dirigent: Flemming Glymov blev valgt 1.b. Valg af referent: Flemming Glymov og Jan Bøgsted udfærdiger

Læs mere

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014.

NØDEBO NIMBUS NYT. 1. kvartal 2014. NØDEBO NIMBUS NYT 1. kvartal 2014. I dette nummer: Bestyrelsen Indkaldelse til generalforsamling Regnskab 2013 Budget 2014 Året i billede og tekst af Bente. Kalenderen Formandens side Bestyrelsen: Formand:

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling.

Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Gentofte-Vangede IF seniorklubs generalforsamling. Referat af ordinær generalforsamling den 25 juni 2015 Sted : Gentofte-Vangede IF`s lokaler Mosebuen 28B 2820 Gentofte Fremmødte : 14 deltagere plus bestyrelse

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år

Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03. 1. Valg af dirigent Per Selmose. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Generalforsamling Egå Sejlklub 2015-11-03 1. Valg af dirigent Per Selmose 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år Storjolle udvalg. Evt. link til film fra Youtube. Kapsejladsudvalg Optimist afdeling

Læs mere

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent.

Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Referat fra General forsamling modelsejlklubben 28.02.15. Formanden bød velkommen og spurgte Hr. Lasse Rand om han ville være mødets dirigent. Lasse takkede for valget og satte mødet i gang med at konstatere

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009

Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Referat af ordinær generalforsamling 24. maj 2009 Velkommen til generalforsamlingen 2009, dejligt at se så mange er mødt op. Dette er mit første år som formand efter jeg overtog den tunge arv efter den

Læs mere

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen.

Indmeldelse sker via klubbens hjemmeside. Indmeldelsen er bindende for et år fra indmeldelsesdatoen. Skovshoved Triathlon Klub vedtægter: 1 - Navn og hjemsted Foreningen Skovshoved Triathlon Klub har hjemsted i Gentofte kommune og er stiftet den 17. oktober 2004. Foreningen er tilsluttet Dansk Triathlonforbund

Læs mere

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012

Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Page 1 of 6 Referat Ordinær generalforsamling Svebølle Motocross Klub 28.11.2012 Dagsorden: 1. Valg af ordstyre 2. Valg af referent 3. Formandens beretning v/per Kaiser 4. Fremlæggelse af revideret regnskab

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

Vedtægter for AGF Fanklub Odder

Vedtægter for AGF Fanklub Odder Vedtægter for AGF Fanklub Odder Seneste ændringer er vedtaget på ordinær generalforsamling d. 24. juni 2003. 1 Navn Klubbens navn er : AGF FANKLUB ODDER AGF Fanklub Odder har hjemsted i Odder, hvorfra

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET

REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET REFERAT AF GENERALFORSAMLING DEN 22. FEBRUAR 2005 I ØSTERBROHUSET Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent 2) Bestyrelsens beretning for det forløbne år. se nedenfor 3) Forelæggelse og godkendelse af

Læs mere

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen

Generalforsamling Grundejerforeningen Krogen Ordinær generalforsamling Denne generalforsamling afholdtes den 8. juni 2019. Det foregik på Himmerlandsgården. Tilstede Med bestyrelsen var der næsten 80 fremmødte, hvoraf de 48 var stemmeberettigede

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts.

Fight Center Herning. 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. Fight Center Herning Vedtægter 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Fight Center Herning. Foreningens undertitel er Foreningen for Mixed Martial Arts. 2. Foreningen er hjemmehørende i Herning. Sandagervej

Læs mere

Dartklubben Juelsminde Bulls

Dartklubben Juelsminde Bulls Dartklubben Juelsminde Bulls (foreningens navn) 1 Navn og hjemsted Foreningen er stiftet den 26. feb. 2018 og har hjemsted i Hedensted kommune. Foreningen er tilsluttet Dansk Dart Union(specialforbund/unioner)

Læs mere

Hilsen fra kassereren

Hilsen fra kassereren Godt nytår Så er vi i gang med 2009, godt i gang endda. Vi vil fra bestyrelsens side sige stor tak til alle hjælpere som har brugt kostbar fritid på at hjælpe med at holde klubben i gang. Det sætter vi

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING Tirsdag 16. MARTS 1999 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN med følgende dagsorden:

Læs mere