Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S"

Transkript

1 Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S

2 Case: Silkeborg Beslag & Værktøj A/S En brancheløsning til Trælaster & Værktøjsgrossister balance.as har udviklet en brancheløsning i NAV som en overbygning - til at varetage de særlige områder der findes i Trælaster og professionelle værktøjsbutikker. Løsningen tilbyder blandt andet: Håndtering af lager og priser samt vedligeholdelse af priser fra DB + TOPCO m.fl. og dækker alt fra: - Forespørgsel - Ordre - Indkøb håndtering Kasseløsning med betalingsmodul og betalingskort Styring af pakkelager Håndtering af træ i længder Styring af dine kampagner Elektronisk indkøb Varebestilling via håndterminal Stærk økonomistyring Fakturering til det offentlige Fuld integreret webshopløsning Microsoft Dynamics NAV er et økonomisystem og forretningssystem (også kaldet et ERP system) til små og mellemstore virksomheder. NAV understøtter virksomhederne med deres økonomi, bogføring, logistik, lager, ordrer, drift, produktion, kunder, medarbejdere og andre vigtige arbejdsprocesser for en virksomhed. De fleste kender og omtaler stadig NAV under navnet Navision. Reelt set er Navision en ældre udgave af den NAV, vi kender i dag.

3 Den gode service har fået opbakning Silkeborg Beslag & Værktøj A/S er der 100 % for sine kunder. SBV har et kæmpe udvalg og et bagland af de bedste danske og udenlandske leverandører. Kvalitet, konkurrencedygtige priser og lynhurtig levering er nogle af deres kendetegn. Med har de fået et IT-system, der understøtter den gode service og giver medarbejderne en smart hånd med i dagligdagen. I denne folder kan du læse, hvad Silkeborg Beslag & Værktøj havde af overvejelser i valget af ny IT, og hvordan medarbejderne oplever systemet. Uffe Jacobsen Indehaver Uffe Jacobsen har drevet Silkeborg Beslag & Værktøj A/S siden 2005.

4 Nem brugerflade - Jeg må sige, at det nye system fungerer godt. Det er smart med ikoner, og vi har fået lavet hver vores genveje og finesser. Det er nemt, når vi skal finde oplysninger frem, mens vi står med kunderne. Jeg kan hurtigt finde gamle fakturaer, rekvisitioner, se historik på deres køb, og hvad jeg lige har læst ind med håndscanneren. Det kan ikke være nemmere, og jeg synes vi har lært det hele ret hurtigt, selv om vi ikke er 22 år mere. Det er også nemt at gøre kassen op. Det tager et par klik. Det samme når kunderne vil lave indbetalinger af gamle beløb ved kassen. Vi taster bare kundens telefon- eller kontonummer, så får vi beløbene frem. På den måde kan jeg betjene kunderne hurtigere og yde en bedre service. Hvad er blevet lettere? - Hvor jeg før brugte fire klik på en opgave, bruger jeg i dag kun et. Morten har indstillet genvejene, så de passer perfekt til mine opgaver. Torben Frahm Butik Torben Frahm betjener kunder i butikken og køber ind.

5 Med håndscanneren kan man lave lageroptælling, indkøb, ordre, priskontrol samt oprettelse af nye vare. Det er nemt at læse data ind til videre behandling og kan nedsætte tidsforbruget betragteligt. En man har tillid til - Det var vigtigt for os at finde en IT-udbyder, vi kunne stole på. En, vi havde tillid til. Vi skulle være sikre på, at systemet ikke udgår fra den ene dag til den anden eller binder os til en leverandør. Det var også meget vigtigt for os at få et system, der kan det hele uden at der kommer ekstraregninger, når vi får brug for noget nyt. Inden vi valgte var vi ude hos andre og se, hvordan systemet rent faktisk virker. Vi prøvede at gå alle funktionerne igennem i praksis. Vi ville ikke skifte til noget nyt, blot fordi nogen havde fortalt os, at det var fantastisk. Jeg synes, man skal se det i aktion, før man beslutter sig. Gå ud og tal med nogle, der står med det hver dag. Det var det, vi gjorde. Det er mange ressourcer, man lægger i at skifte IT. Det koster en masse penge, og det koster en masse tid, hvor man flytter fokus fra at sælge varer. Derfor skal det være holdbart. Hvad er blevet lettere? - Vi har fået et bedre og hurtigere system, der kan mange flere ting og kan rumme mange flere oplysninger. Vi kan lave salgsstatistikker på sælgerne og købsstatistikker på kunderne. Plus at vi kan få alle oplysninger skrevet ind på hver sag. Hvem henter varerne? Hvor bliver de brugt? Hvad er rekvisitionsnummer, sagsnummer, navn på byggeplads mv. Det har vi overblik over nu. Uffe Jacobsen Indehaver Uffe Jacobsen har drevet Silkeborg Beslag & Værktøj A/S siden sættes op til den enkelte bruger eller gruppe af brugere fx således at alle sælgere har en ens profilopsætning, så de kan hjælpe hinanden. En bogholders profil kan sættes op på en anden måde, så det der skal bruges, er på skærmen. På denne måde bliver profil-vedligehold enkelt, og har man flere funktioner, kan man have flere profiler på skrivebordet.

6

7 Det forenkler min dag - Selv om jeg er en mand i min bedste alder og måske har sværere ved at lære nyt, har været nemt og simpelt for mig at lære. I dag kan jeg slet ikke forstå, at vi har haft det gamle system. Jeg kan mange flere ting nu, og det forenkler min hverdag meget. Funktionerne er blevet finjusteret til hver af os hen ad vejen, og vi må altid ringe til Morten også efter kl. 17 og i weekenden. Han er tålmodig og er en god sparring. Han kommer også til os i butikken og hjælper. Hele systemet med alle data hænger i en sky, så vi kan logge ind på det alle steder fra. På to timer derhjemme kan jeg nå, hvad jeg normalt når på otte timer i butikken. Selvfølgelig har vi været irriteret over alt det nye i starten. Men nu hvor vi har lært det at kende, kører det bare på rutinen. Hvad er blevet lettere? - Når jeg skal bestille varer, tager jeg den trådløse håndscanner med rundt i butikken og scanner varerne med det samme. Det hele ordnes i én bevægelse, og varerne kan blive i indkøbsvognen ved kassen. Jørgen Berg Butik Jørgen Berg betjener kunderne i butikken og er indkøber.

8 Det er nytænkning - Selv om jeg alle dage har været C5-bruger, så vil jeg bare sige, kom i gang! NAV er nytænkning og gør hverdagen nemmere, fordi det er så elektronisk. Fremadrettet bliver der ikke ret mange indtastninger, og jeg kan stort set ikke lave fejl. I starten skal der selvfølgelig tastes en del ind. Det er et benarbejde, der skal gøres, for at det hele kan blive nemt. Man skal også lære nogle nye genveje, men Morten har været der for os hele tiden med mange fif til, hvordan jeg kan gøre tingene nemmere. Jeg synes, det har været en fed udfordring og sjovt at blive kastet ud i det nye system. Mange har tendens til at holde fast i det gode gamle. Men det er lige indtil, man står med det nye og ikke forstår, hvordan man kunne leve med det gamle. Hvad er blevet lettere? - Alting ligger elektronisk. Jeg kan læse posteringer direkte ind fra banken, og så er de bogført. Jeg kan læse alle leverandørbilag elektronisk ind, så jeg ikke behøver at have dem i papirform. Systemet er også klar til elektronisk fakturering. Dorthe Bogholderiet Dorthe er freelance i bogholderiet og er helt ny på NAV. Med mulighed for indscanning af leverandørfaktura kan posterne altid findes i systemet, og med et enkelt klik kan man se leverandørens faktura. Her er der også mulighed for opsætning af godkendelses-flow så man kan sikre at leverandørfaktura blive godkendt af rette medarbejder.

9 Hurtigt at bestille varer - Bestillingen af varer er blevet meget, meget let. Omkring halvdelen af mine bestillinger foregår via mail nu. Når jeg har varenumre og en mailadresse, trykker jeg bare på en knap, og så er varerne bestilt. Før skulle jeg stort set altid ringe til leverandørerne. I dag kan jeg også kode salgsordren direkte til rekvisitionen, så der er et match med det samme. Det er også nemt at modtage varer med håndscanneren og give hurtig besked til kunderne. Med det nye system kan vi sende en sms til kunden med det samme og fortælle, at deres varer er kommet. Det fungerer rigtigt godt. Jeg har prøvet et hav af systemer. Jeg synes ikke, at har været svært at lære. Hvad er blevet lettere? Fra tidligere hvor man skrev op hvad man manglede ringede til leverandøren og bestilte varerne til nu, hvor man ved hjælp af håndterminalen scanner stregkoden og taster antallet indlæser det hele på en købsordre som sendes på mail direkte til leverandøren. Benny Solnæs Benny Solnæs har ansvar for indkøb og varemodtagelse.

10 Supporten er i topklasse - Vi har mange flere muligheder i det nye system, end vi havde før. Og vi lærer stille og roligt mere og mere. Jeg har lært meget nyt ved at prøve mig frem og snakke med Morten. Morten har været en rigtig god hjælp, og supporten fra balance. as er i topklasse. Både når jeg skal lære nye funktioner, og hvis noget driller. Kan jeg mon det? Ja, det kan jeg. Der bliver svaret hurtigt, og balance.as kender vores forretning og behov. Før vi gik i luften, kørte vi et testprogram i 14 dage. Det var en tryg start. Vi kunne teste alt fra vores egne computere. Det gamle system er ufatteligt hurtigt forsvundet ud af fingrene og hovedet. I dag er jeg heller ikke afhængig af, at jeg skal sidde ved min egen computer mere. Jeg kan logge på systemet alle steder fra. Når nogle af kollegerne skal have hurtigt svar på noget, kan jeg klare det, uanset hvor jeg er. Hvad er blevet lettere? Balance.as indsigt i vores forretning har gjort et skifte nemt. Vi har startet med det, vi skal bruge i hverdagen og udbygget vores viden step by step. Det er klart, at vi med brancheløsningen kommer nemmere i mål. Når supporten så bruges er det ofte en af dem der har været her som tager telefonen - hvilket gør det nemmere at forklare hvad udfordringen er supporten kan forstå hvad jeg mener. Supporten er ligesom kommet tættere på. Susanne Jacobsen Administrationen Vi kom godt i gang - Da vi gik i luften med kom der to fra balance.as og var ved siden af os i to hele arbejdsdage. Efterfølgende har vi haft nogle småjusteringer og småkurser for at lære det sidste at kende. Morten har været her ofte for at se, om vi havde tilegnet os nogle dårlige vaner, som skulle stoppes. Han skulle være sikker på, at vi gjorde det rigtigt. Vi har haft rigtigt meget undervisning, rigtig mange test og rigtig meget prøvning, inden vi skiftede. Noget er klaret i arbejdstiden, andet om aftenen, siger Uffe Jacobsen.

11 Vi giver en bedre service - Jeg kører meget ud til kunderne, hvor jeg hjælper dem med sortimenter og opfyldningsaftaler. Med det nye system kan jeg gå ind og taste ordrer, tjekke lagerstatus og slå salgspriser op direkte ude hos kunderne via ipad. Jeg kan tjekke leveringsaftaler, produktsedler og det hele. På den måde kan jeg svare kunderne hurtigt og præcist og yde en hurtig service. Netop den gode service og dybere viden om tingene er det, som vores forretning bygger på. Det er blevet meget nemmere med, og plat- formen er nem at bruge. Alle kan gå ind og se, hvad der er på lager og hente varebeskrivelser og data. Vi har lært de mange funktioner i et roligt tempo, der passer til os. Der har været nogle ahaoplevelser undervejs: Wow kan vi det! kan tilgås fra en IPAD med appen NAV. Her vil man kunne se det samme som hvis man sidder foran skærmen på kontoret Hvad er blevet lettere: - Før havde vi mange lister på papir, vi gik rundt med til hinanden for at tjekke priser og detaljer. Nu kan vi selv gå ind og tjekke det hele i systemet, uanset hvor vi er, og slippe ordren med det samme. Det hænger ikke på en anden person. Ordrer kan håndteres hele vejen fra en købsordre til leverandør. Vi kan også trykke sælgerkoder ind og nemt finde vores egne sager frem. Henrik Brandt Henrik Brandt er salgschef og er ofte ude på kundebesøg.

12 Vi har været med siden Navision gik med ble Vi rådgiver, integrerer og servicerer C5 og Navision. Vi kender hvert et hjørne og servicerer både de nyeste og de ældre versioner af programmet. Vi elsker IT. Men vi elsker vores kunder endnu højere. Der skal være balance i tingene. Balance mellem omkostninger og udbytte. Balance mellem smart og relevant og balance i samarbejdet. Aktieselskabet balance.as har arbejdet med Dynamics NAV siden balance.as Kokholm 1C Kolding Søndergade Stoholm Tlf mail@balance.as

IT-løsning til trælaster NAV. Timber

IT-løsning til trælaster NAV. Timber IT-løsning til trælaster NAV Timber NAV4Timber ny brancheløsning til trælasterne - udviklet på nyeste teknologi naturligvis! Umiddelbart efter frigivelsen af den spritnye Microsoft Dynamics NAV 2013 gik

Læs mere

Hjælp din forretning igang med Ajour

Hjælp din forretning igang med Ajour Hjælp din forretning igang med Ajour Hvorfor er Ajour perfekt for din forretning? Ajour gør bare det hele nemt for jer! Bag den elegante og intiutive brugerflade, er Ajour bygget af avancerede integrationer

Læs mere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere

Nordenta Webshop. - online-bestilling har aldrig været lettere Nordenta Webshop - online-bestilling har aldrig været lettere Nordentas webshop gør det nemt for dig, at bestille forbrugsvarer, når det passer dig. Udvidede søgemuligheder, bedre billeder, klinikkens

Læs mere

Gør din hverdag lettere med Bygma.dk/proff

Gør din hverdag lettere med Bygma.dk/proff Det er nemt at komme i gang Gør din hverdag lettere med Bygma.dk/proff Få overblik over Fakturaer Følgesedler Dokumenter til kvalitetssikring og meget mere Bygma.dk/proff gør din hverdag lettere Det er

Læs mere

Opdateringsbrev NewStore Food version 040

Opdateringsbrev NewStore Food version 040 Opdateringsbrev NewStore Food version 040 I den nærmeste fremtid bliver NewStore Food opdateret med nedenstående forbedringer og rettelser. Skanning af stregkoder i felterne Købspris og Salgspris på varekortet

Læs mere

Delfi Connect / Delfi Com

Delfi Connect / Delfi Com Scanning med Delfi scanner Ved hjælp af Delfi scanner (ex memor, Delfi Nova eller Lynx) er det muligt at scanne reservedele til: Serviceordrer Salgsordrer Indkøbskladde Lageroptælling/status Tidsregistrering

Læs mere

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV

SMARTrevisor. Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning. Baseret på Microsoft Dynamics NAV SMARTrevisor Revisorløsningen, der effektiviserer og accelererer din forretning Baseret på Microsoft Dynamics NAV Dine kunder flytter sig. Flytter du med? At kunne tilbyde dine kunder den bedst tænkelige

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Gavelisten. Indholdsfortegnelse. 1. Opstart af Gavelisten side 2. 2. Kunden udfylder en ønskeseddel side 3 - print ønskeseddel

Gavelisten. Indholdsfortegnelse. 1. Opstart af Gavelisten side 2. 2. Kunden udfylder en ønskeseddel side 3 - print ønskeseddel Gavelisten Indholdsfortegnelse 1. Opstart af Gavelisten side 2 2. Kunden udfylder en ønskeseddel side 3 - print ønskeseddel 4. Opret en Gaveliste side 4 - persondata (fig. 3) - ønsker (fig. 4+5+6) - manuelt

Læs mere

Altid med, altid opdateret

Altid med, altid opdateret MIT BDO BDO Online Sikker og nem login Mit BDO benytter NemID til login. Det betyder, at du ikke får endnu et brugernavn og en adgangskode at holde styr på. Hold dig opdateret Download vores App Mit BDO

Læs mere

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde

RS Standard. Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde RS Standard Effektivt og struktureret bogføringssamarbejde 1 RS Standard Spar penge - gør brug af vores erfaringer med hvad der virker! Benyt dig af vores standardiserede bogføringspakke RS Standard. RS

Læs mere

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op.

Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Du skal ikke sælge sand i Sahara. Du skal sælge den støvsuger der suger det op. Bliv butikselev hos AO Hos AO lærer du at sælge. Ikke hvad som helst. Men præcis det, kunden har brug for. Uanset om det

Læs mere

Minuba - C5 Integration Manual

Minuba - C5 Integration Manual Minuba - C5 Integration Manual INDHOLD Ordliste... 1 1 Opsætning i Minuba.... 2 1.1 Oversigt over indstillinger... 2 2 API og filstuktur... 3 2.1 Filstuktur... 3 3 Opsætning i C5... 4 3.1 System opsætning...

Læs mere

DentalSuite. Kreditormodul

DentalSuite. Kreditormodul DentalSuite Kreditormodul Side 1 Kreditorsystemet er en integreret del af DentalSuite bogholderiet. Med kreditormodulet behøver du kun at have fat i dine regninger én gang. Når kreditordialogen aktiveres

Læs mere

HJEMMESIDE Brugervejledning

HJEMMESIDE Brugervejledning HJEMMESIDE Brugervejledning Antalis DK Her får du Antalis, Europas førende distributør af papir, emballageløsninger og medier til visuel kommunikation, brugervejledning til vores hjemmeside. «Just Click

Læs mere

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e -

Kasseløsning. - V i g ø r d e t l e t t e r e - Kasseløsning - V i g ø r d e t l e t t e r e - CompuCash samler alle opgaver i restauranten, butikken og kiosken i ét og samme system. Vi tilbyder en helt unik program tilpasning - både til den enkelte

Læs mere

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj

www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj www.carl-ras.dk dit værktøj til vores værktøj Vi ved godt, at du ikke altid har brug for vores kompetente vejledning for at gøre dine indkøb hos os. Nogle gange skal du blot have genopfyldt dit lager.

Læs mere

Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans.

Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans. Stregkodescanning Winfinans Stregkodescanning i Winfinans fungerer ud fra filosofien om at det skal virke på alle stregkodescannere med en webbrowser direkte ind i Winfinans. Stregkodescanning kan foretages

Læs mere

EDI til Microsoft Dynamics

EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics EDI til Microsoft Dynamics Anvend EDI og udnyt potentialet fuldt ud i økonomisystemer fra Microsoft Dynamics herved opnår din virksomhed et mindre ressourceforbrug og færre fejl.

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Få det bedste fra Windows 10

Få det bedste fra Windows 10 PRØV TO NYE, FANTASTISKE FUNKTIONER: Få det bedste fra Windows 0 Windows 0 byder på en perlerække af nye og spændende funktioner. Vi har fundet to smarte programmer, der giver dig en forsmag på det nye

Læs mere

Konsignationslager & ordreproces

Konsignationslager & ordreproces Microsoft Dynamics AX Fall Konsignationslager & ordreproces 16. 1 Generelle fordele ved at bruge AX Kongsignationslager: - Lagerprocessen er ens for lagermedarbejdere - Kontrol og opfølgning er ensrettet

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Manual til. Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem

Manual til. Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem Manual til Niels Bohr Institutets Rekvisitionssystem Indhold Indledning til manualen... 1 Roller i rekvisitionssystemet... 2 Log In... 3 Forside... 5 Vælge projekter... 6 Oprette rekvisitionen... 7 Dispositions

Læs mere

Indhold Opstartsprocedure... 3 Dankort... 3 Korrekt åbningsprocedure af dankortterminalen... 4 Korrekt lukkeprocedure af dankortterminalen...

Indhold Opstartsprocedure... 3 Dankort... 3 Korrekt åbningsprocedure af dankortterminalen... 4 Korrekt lukkeprocedure af dankortterminalen... Quickguide Indhold Opstartsprocedure... 3 Dankort... 3 Korrekt åbningsprocedure af dankortterminalen... 4 Korrekt lukkeprocedure af dankortterminalen... 4 Logon på Dynamics NAV... 4 Overblik over Dynamics

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Varemodtagelse med B. Har den nye funktion(b)ogfør, som kan bruges i stedet for (R)egistrer. Funktionen( B)ogfør medfører:

Varemodtagelse med B. Har den nye funktion(b)ogfør, som kan bruges i stedet for (R)egistrer. Funktionen( B)ogfør medfører: Varemodtagelse med B Har den nye funktion(b)ogfør, som kan bruges i stedet for (R)egistrer. Funktionen( B)ogfør medfører: At reservedelslageret kan varemodtage, lige så snart varerne er kommet i hus. At

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Kursuskalender 2013 Dynamics AX, C5 og NAV 1. jan - 30. juni 2013

Kursuskalender 2013 Dynamics AX, C5 og NAV 1. jan - 30. juni 2013 Kursuskalender 2013 Dynamics AX, C5 og NAV 1. jan - 30. juni 2013 Indhold Introduktion til Microsoft Dynamics C5 3 Microsoft Dynamics C5 Udvidet 4 Dynamics C5 Budgettering 5 Dynamics C5 Årsafslutning 6

Læs mere

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data

AirBOSS Minuba. Leveret af: Sydjysk Data AirBOSS Minuba Leveret af: Sydjysk Data Administrationssystem Skab overblik, udnyt ressourcer og spar tid Professionel kundekontakt Opret professionelle tilbud og ordrer, når kunden ringer. Send det på

Læs mere

DentalSuite. Kreditormodul

DentalSuite. Kreditormodul DentalSuite Kreditormodul Side 1 Kreditorsystemet er en integreret del af DentalSuite bogholderiet. Med kreditormodulet behøver du kun at have fat i dine regninger én gang. Når kreditordialogen aktiveres

Læs mere

Serviceordrer Salgsordrer Lageroptælling Tidsregistrering (kun Delphi COM)

Serviceordrer Salgsordrer Lageroptælling Tidsregistrering (kun Delphi COM) Scanning med Delfi scanner Ved hjælp af Delfi scanner (CAP72, CAP73, COM) er det muligt at scanne reservedele til: Serviceordrer Salgsordrer Lageroptælling Tidsregistrering (kun Delphi COM) Opsætning af

Læs mere

Integration mellem OpenBizBox og E conomic

Integration mellem OpenBizBox og E conomic Integration mellem OpenBizBox og E conomic 1. Introduktion Integrationens formål er at sørge for at ordre der laves i OpenBizBox automatisk bliver eksporteret som en ordre i E conomic. Hvorved det gøres

Læs mere

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5

FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 FRA DYNAMICS C5 TIL DYNAMICS NAV Beskyt din investering i C5 I september 2013 meddelte Microsoft, at tiden er løbet fra den velkendte Microsoft Dynamics C5, som stammer fra midt 90 erne. Microsoft ønsker

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

Center Logistik. mågård data. Automatiske fakturaer som får det hele med. Garanti for korrekt udlevering af varer. mågård data - Center Logistik

Center Logistik. mågård data. Automatiske fakturaer som får det hele med. Garanti for korrekt udlevering af varer. mågård data - Center Logistik mågård data Center Logistik Center Logistik holder styr hvilke varer der modtages, hvor og hvornår varerne udleveres til kunderne og hvem der har udleveret dem. Der oprettes og vedligeholdes løbende en

Læs mere

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S

TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S TILLYKKE MED DIN NYE WEBBASEREDE INFO-SKÆRM JCD A/S MANUAL TIL OPSTART AF JCDS WEBBASEREDE INFO-SKÆRM Denne lille folder beskriver kort, hvordan du tilkobler din nye info-skærm PC til et trådløst netværk.

Læs mere

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Har du overvejet andre muligheder for at modtage virksomhedens ordrer? Det kunne f.eks. være vha. EDI, XML eller

Læs mere

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV?

8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? 8 Tips & Tricks: Overvejer du også at skifte fra C5 til NAV? + Introduktion Stifter og Direktør af IT-Effect Kim Friis fortæller igennem 8 korte afsnit, hvad man skal overveje, når man skifter fra C5 til

Læs mere

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER

HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER HØST ALLE FORDELENE MED DIGITALE VÆRKTØJER En bog til håndværkeren der er klar til at tage det digitale skridt og dermed optimere sin dagligdag. Koster det at skippe digitaliseringen? Flere og flere virksomheder

Læs mere

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland nno Annoncestyring til Microsoft Business Solutions C5 -Data nno vers. 1.2.1 til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 1. Introduktion til nno nno til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 er et ekstra

Læs mere

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde

Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde. Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Optælling med PDA, beregn lageropgørelseskladde Inden man påbegynder en optælling, skal man tage stilling til hvilke varer, man ønsker at tælle op. Men ikke mindst skal man, når man foretager selve optællingen

Læs mere

Opsætning på PC Luk Navision. På skrivebordet højreklikkes på Navision ikonet. Herefter vælges Rediger.

Opsætning på PC Luk Navision. På skrivebordet højreklikkes på Navision ikonet. Herefter vælges Rediger. Overførsel af købsordre til GRENE (Simpel) Fra købsordren dannes en fil, som typisk placeres lokalt på brugerens PC eller på et fællesdrev, som alle brugere har adgang til. På Grenes webshop trækker man

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5.

Indholdsfortegnelse. 1. Åbningsbilledet Forsiden på ILS Online Bestilling Afsendte bestillinger 7. 5. Form 04-91-01 04-92-01 Indkøbsservice - Vejledning/Instruktion Navn Vejledning til ILS online, praktiserende læger Udarbejdet af Lena Rachlitz Gældende fra 10. januar 2018 Godkendt af Erstatter Vejledning

Læs mere

Brugervejledning Pædagogisk IT (PIT) Webshop

Brugervejledning Pædagogisk IT (PIT) Webshop Brugervejledning Pædagogisk IT (PIT) Webshop Dato: 1. april 2014 Version 1.0 Brugervejledning PIT Webshop Side 2 af 14 Indhold Velkommen til PIT Webshop... 3 Bestillingsprocessen i ord... 4 Bestillingsprocessen

Læs mere

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people

Succes med CRM. Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people Succes med CRM Det behøver slet ikke at være så svært! made for sales people CRM handler om at huske at kontakte dine kunder! Alt efter om du er salgschef, marketingmedarbejder eller arbejder indenfor

Læs mere

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1

RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger. 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS Autogenbrug Se vejen frem med RCS løsninger 13-02-2014 RCS Autogenbrug - Infomøde -- RCS IT A/S 1 RCS hvem er vi? Autogenbrugsbranchen Kundefordeling Hvorfor et nyt program? Programmodel Skalérbar

Læs mere

Den forretningsorienterede mobile IT strategi

Den forretningsorienterede mobile IT strategi Den forretningsorienterede mobile IT strategi v/ Bo Snitkjær Nielsen bsn@globeteam.com 5. Oktober 2011 Globeteam Virumgårdsvej 17A 2830 Virum Indhold Den forretningsorienterede mobile IT strategi Hvorfor

Læs mere

Kursuskalender 2014. Microsoft Dynamics NAV C5 2014

Kursuskalender 2014. Microsoft Dynamics NAV C5 2014 Kursuskalender 2014 Microsoft Dynamics NAV C5 2014 Indhold Introduktion til Microsoft Dynamics NAV Introduktion til Microsoft Dynamics NAV 3 Dynamics NAV Finans - Grundlæggende 4 Dynamics NAV Finans -

Læs mere

Alt, hvad du har behov for, samlet et sted

Alt, hvad du har behov for, samlet et sted Alt, hvad du har behov for, samlet et sted Opdag en bedre måde at arbejde på Fotografsystemet, det mest inovative software til professionelle fotografer, som du kan købe til billed-, ordre-, kunde- og

Læs mere

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk:

Lundberg. Lundberg Nyt, december 2013. Information om C5 standard og C5 Håndværk: Lundberg Nyt, december 2013 C5 Standard og Håndværk 2012 ny version klar Status på C5 2012 s levetid Integration til Håndværk LMe WPA Timesedler Fakturaboks KlarPris. Nyt produkt: Gem emails Nyt om navne

Læs mere

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015 Side 1 af 29 Navision Stat 7.0 ØSY/STO 18. maj 2015 Kvikguide om tilpasning af rollecenteret Overblik Formål Denne kvikguide omhandler de tilpasninger som du kan foretage i Handlingsbåndet, Navigationsmenuen

Læs mere

Kursuskalender Dynamics C5, NAV, C5online og NAVonline, CRM 01. juli. 2013-07. jan. 2014

Kursuskalender Dynamics C5, NAV, C5online og NAVonline, CRM 01. juli. 2013-07. jan. 2014 Kursuskalender Dynamics C5, NAV, C5online og NAVonline, CRM 01. juli. 2013-07. jan. 2014 Indhold Introduktion til Microsoft Dynamics C5 3 Microsoft Dynamics C5 Udvidet 4 Dynamics C5 Budgettering 5 Dynamics

Læs mere

Kvalitet og nemhed gør en forskel

Kvalitet og nemhed gør en forskel Kvalitet og nemhed gør en forskel RV Unique er din totalleverandør af hygiejne-, rengørings- og forbrugsartikler Engangsartikler Papir Værnemidler Rengøringsmidler Måtter Vores ekspertise er din tryghed

Læs mere

ASPECT4 Logistik og det nye look. v. Carsten Kjær Petersen

ASPECT4 Logistik og det nye look. v. Carsten Kjær Petersen ASPECT4 Logistik og det nye look v. Carsten Kjær Petersen Velkommen Momshåndtering ved salg over grænser Gennemgang af udvalgte andre nyheder Modernisering af applikationshjælp Opdatering af lagerjournaler

Læs mere

%ved ikke, om GUIDE % 56 % MESTER VI HAR SPURGT OVER MESTRE. Sådan gør de bedste i byggebranchen. vælger at fakturere hver uge

%ved ikke, om GUIDE % 56 % MESTER VI HAR SPURGT OVER MESTRE. Sådan gør de bedste i byggebranchen. vælger at fakturere hver uge MESTER GUIDE 19 VI HAR SPURGT OVER 1.000 MESTRE Sådan gør de bedste i byggebranchen 51 %ved ikke, om et projekt giver overskud, før man er i mål 56 % vælger at fakturere hver uge 85 % bruger elektronisk

Læs mere

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner

Brug af sagssystem. Vejledning i oprettelse og håndtering af sager. + reservering af statusscanner Brug af sagssystem Vejledning i oprettelse og håndtering af sager + reservering af statusscanner Indhold Kommunikation ved oprettelse af sager i sagssystemet... 2 En genstart kan ofte løse problemet...

Læs mere

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365

10 gode grunde. - derfor skal du vælge Office365 10 gode grunde - derfor skal du vælge Office365 1. Bedre samarbejde på tværs af lokationer En stor del af arbejdsstyrken tilbringer i dag langt mere tid væk fra deres kontor end hidtil. Dine ansatte kan

Læs mere

E-SHOPPEN. Brugervejledning

E-SHOPPEN. Brugervejledning E-SHOPPEN Brugervejledning KOM GODT I GANG MED WÜRTHS ONLINE LØSNING Denne manual er lavet for at hjælpe dig godt på vej til at bruge Würths e-shop. Den guider dig igennem med billeder og kan også anvendes

Læs mere

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013

Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Ditmer edagsorden Oktober 2013 Quick Guide Indhold For dig der skal i gang med at bruge ditmer edagsorden på ipad eller web 1. Sådan får du adgang til ditmer edagsorden... 2 2. Find udvalg

Læs mere

Kursuskalender. Microsoft Dynamics NAV

Kursuskalender. Microsoft Dynamics NAV Kursuskalender Microsoft Dynamics NAV Indhold Introduktion til Microsoft Dynamics NAV Introduktion til Microsoft Dynamics NAV 3 Dynamics NAV Finans - Grundlæggende 4 Dynamics NAV Finans - Udvidet 5 Dynamics

Læs mere

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA

FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV CONTINIA E FAKTURA FACTSHEET TIL MICROSOFT DYNAMICS NAV EGENSKABER > Al arbejde med dannelse af elektroniske fakturaer foregår inde i Microsoft Dynamics NAV. > Understøtter import og eksport af OIO XML og UBL (inklusive

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX. Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Effektiv Proces Produktion v/ Benny Jepsen & Henrik Oxlund Hjertet i EG er branchefokus Hjertet i EG er branchefokus Brancheløsning Brancheviden Erfaring

Læs mere

BDO s digitale produkter

BDO s digitale produkter BDO s digitale produkter Altid med, altid opdateret Download vores app Mit BDO i App Store og Google Play og få adgang til: Login til Mit BDO BDO s guide Skat, moms og personalegoder Indscanning af bilag,

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

Maskinøkonomi. Maskinøkonomi. Maskinøkonomien er et maskinkontokort, der samler de vigtigste oplysninger om maskinen.

Maskinøkonomi. Maskinøkonomi. Maskinøkonomien er et maskinkontokort, der samler de vigtigste oplysninger om maskinen. Maskinøkonomi Maskinøkonomien er et maskinkontokort, der samler de vigtigste oplysninger om maskinen. Data, der skal vises, og måden, de skal vises på, afgøres af opsætningen i det kontoskema, som i DSM-opsætningen

Læs mere

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015

Resultat af brugertilfredshedsundersøgelsen på Staples april 2015 Tilfredshed med sortimentet Dækker sortimentet størstedelen af dit behov? Tilfredshed med kvaliteten Lever kvaliteten af produkterne op til dine forventninger? Tilfredshed med salgskonsulenten Benytter

Læs mere

Modtag købte materialer. Maj 2012

Modtag købte materialer. Maj 2012 Modtag købte materialer Maj 2012 Indhold Modtag købte materialer... 1 Indhold... 2 Modtag købte materialer... 3 Start af Modtag købte materialer... 3 Skanning af stregkoder... 4 Registrering af modtaget

Læs mere

Find bilag med Naviger-funktionen

Find bilag med Naviger-funktionen Find bilag med Naviger-funktionen I Microsoft Dynamics NAV har du mulighed for at navigere dig frem til et bestemt bilag. Du kan vælge funktionen i vinduer med poster og vinduer, der indeholder bogførte

Læs mere

Shop Floor Control. Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201008

Shop Floor Control. Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk. Side 1. Copyright: Naddon version 201008 Shop Floor Control Microsoft Dynamics NAV 2009 Klassisk Side 1 Indholdet i dette dokument må på ingen måde gengives helt eller delvist hverken på tryk eller i anden form - uden forudgående skriftlig tilladelse

Læs mere

Status vejledning. Vejledning i håndtering af status scanner, tømning og indlæsning til EasyPOS

Status vejledning. Vejledning i håndtering af status scanner, tømning og indlæsning til EasyPOS Status vejledning Cipherlab CPT8000 Vejledning i håndtering af status scanner, tømning og indlæsning til EasyPOS 1 Indhold 2 Håndterminalen... 1 2.1 Beskrivelse af taster... 1 2.1.1 Hvad bruges tasterne

Læs mere

Battle. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. Leverandørfakturahåndtering med MediusFlow XI. www.medius-group.com

Battle. FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen. Leverandørfakturahåndtering med MediusFlow XI. www.medius-group.com Battle Leverandørfakturahåndtering med MediusFlow XI FORRETNINGSsystemer 2013 Bo K. Larsen Forudsætninger International børsnoteret selskab Datterselskaber i 20 lande Europa, USA & Asien I gang med at

Læs mere

DDB Detail lageroptælling

DDB Detail lageroptælling Lageroptælling kan foretages med håndscanner ved disken eller med håndterminaler af type Delfi Cap72 eller Cap 73. Lageroptælling findes i menupunktet Kartoteker/Lager status / Optælling. Skærmbillede

Læs mere

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE

SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE SystemGruppen KOMPETENCE OG SERVICE Velkommen til System Gruppen Hos SystemGruppen sætter vi meget stor pris på vores kunder. Vi vil gerne sørge for, at du føler dig kompetent serviceret og godt hjulpet.

Læs mere

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk

Den NYE Sparex hjemmeside. Let at finde, udvælge og bestille online. www.sparex.dk Let at finde, udvælge og bestille online DK Finde 1. Find det hurtigere Optimeret søgning nedbryder dit valg jo flere detaljer du indtaster. Det giver dig mulighed for at søge på Sparex reservedelsnumre,

Læs mere

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014

Retningslinjer for Ipads GRÅSTEN FRISKOLE Version 2.0 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 side 1 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 1 side 2 af 11 Gældende fra 1.11.2014 Indhold Introduktion... Retningslinjer for Gråsten Friskole Side 32 ipad-sættet... 3 Ejerskab

Læs mere

DDB Detail Kom i gang med programmet

DDB Detail Kom i gang med programmet Installation af program Der er sendt eller hentet en ZIP fil på www.ddb-detail.dk. Denne ZIP fil skal udpakkes på f.eks. drev C:\ i en mappe f.eks. DDB_Detail. Opret en genvej til filen DDB_Detail.exe

Læs mere

Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene. Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene

Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene. Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene Overførsel af købsordre til Hydra-Grene eller Grene Fra købsordren dannes en fil, som typisk placeres lokalt på brugerens PC eller på et fællesdrev, som alle brugere har adgang til. På Hydra-Grenes webshop

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX

Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX Fold mulighederne ud med Microsoft Dynamics AX På vores onlinebaserede webinarer kan du få overblik over de mest effektive tillægsløsninger til Dynamics AX og se, hvordan du optimerer din virksomheds forretningsgange

Læs mere

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV

optimér rutiner - spar omkostninger Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV optimér rutiner - spar omkostninger ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

EG One giver en hånd med under hele byggeriet

EG One giver en hånd med under hele byggeriet EG One giver en hånd med under hele byggeriet få større overskud til at drive forretning og skabe øget salg og vækst. EG www.eg.dk Har du også brug for mere tid til det vigtige? 3 Få styr på økonomi og

Læs mere

Introduktion til denne manual

Introduktion til denne manual DdD Statusmanual Introduktion til denne manual Denne manual er delt i 4 mindre manualer, som du kan bruge samlet til en komplet statusmanual eller hver for sig. 1) En step by step guide a. Beskriver step-by-step

Læs mere

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer

GAMING. hurtig håndtering af spillematerialer GAMING hurtig håndtering af spillematerialer 1 2 3 Helhedsløsning til events og spil Kæmper du med at få logistikken til flere tusind spilsalgssteder til at fungere med en leveringstid på bare et par timer?

Læs mere

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst!

Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Skab en bæredygtig forretning med It-systemer skræddersyet til vækst! Claus Hedeager Pedersen, International markering manager, Mamut Iværk&Vækst2011 9. september 2011 1 At forenkle og effektivisere hverdagen

Læs mere

IndFak Modtager manual

IndFak Modtager manual IndFak Modtager manual 1. Modtagerens arbejdsopgaver... 3 1.1 Indledende forklaring til IndFak... 3 1.1.1 Indkøbsprocessen... 3 1.1.2 Varemodtagelse... 4 1.1.3 Fakturaprocessen... 4 1.1.4 Opsamling...

Læs mere

Bliv fri for indtastninger

Bliv fri for indtastninger Bliv fri for indtastninger Nu kan du slippe for tidskrævende indtastninger af købsfakturaer. Efter et hurtigt scan bliver fakturaoplysninger genkendt og data registreres automatisk i Dynamics NAV, klar

Læs mere

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC

Online overalt. Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Online overalt Få Danmarks bredeste dækning med mobilt bredbånd fra TDC Tag internettet med i lommen Den ene dag på kontoret, den næste på farten. Variation i kalenderen kræver fleksible muligheder for

Læs mere

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede.

Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Salgsordre maskiner Salgsordre finder du under menuen Maskinhandel - Salg. Salgsordre er opdelt i et hoved- og et linje-skærmbillede. Nederst på salgsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på

Læs mere

Artesa seminar. Opdatering fra 2.11 -> 3.20

Artesa seminar. Opdatering fra 2.11 -> 3.20 Artesa seminar Opdatering fra 2.11 -> 3.20 Udarbejdet den 7. marts 2012 Opdateret den 7. marts 2012-1 - Indholdsfortegnelse 1 Forord... 5 2 Modulgennemgang... 6 2.1 Generelt... 6 2.1.1 Brugeropsætning

Læs mere

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3

HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 HJÆLP TIL IGANGSÆTNING AF WINKOMPAS 3 1. Opstart af WinKompas 3 Når WinKompas 3 er startet op, vil der fremkomme et skærmbillede, hvor du skal indtaste følgende oplysninger for at få adgang til programmet:

Læs mere

Revolutionerende ligetil

Revolutionerende ligetil EN NY BEGYNDELSE FOR ALLE VIRKSOMHEDER Revolutionerende ligetil FIRMAFON.DK 71 99 99 99 Med Firmafon kan du på få minutter opsætte et telefonsystem med omstillingsbord og mobiltelefoni til din virksomhed.

Læs mere

Webshop. Kom godt i gang

Webshop. Kom godt i gang Webshop Kom godt i gang Agenda IT infrastruktur, arbejdsgange samt flow i en webshop Pause Vækst på top og bund Pause Brugervenlighed og IBIZ-center Tak for i dag Introduktion Mikkel Leth Olsen mikkel@ibiz-center.dk

Læs mere

Gennemgang af ios app

Gennemgang af ios app Gennemgang af ios app Log ind Log ind skærmen er det første du møder når du starter app en. Her kan du vælge at oprette en ny konto eller logge ind i en eksisterende. Husk at vælge et sikkert password,

Læs mere

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET

CONTINIA DOCUMENT CAPTURE FACTSHEET FACTSHEET EGENSKABER Continia Document Capture DATAFANGST > Lokal- og fjernbaseret scanning af købsfakturaer direkte ind i Microsoft Dynamics NAV. > Automatisk download og registrering af PDF-dokumenter

Læs mere

Vejledning til bagersystemet version 3.0. Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/Varer.

Vejledning til bagersystemet version 3.0. Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/Varer. Oplysninger om dine varer findes under Lager/. Varetabellen anvendes til at oprette og vedligeholde stamdata for råvarer, varer og opskrifter. 08-02-2008 Side 1 af 10 Tryk Ctrl+N eller klik på ikonet for

Læs mere

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes

Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Problemstilling: Ordrestørrelsen bliver mindre men der kommer flere ordrer, der skal tastes Har du overvejet andre muligheder for at modtage virksomhedens ordrer? Det kunne f.eks. være vha. EDI, XML eller

Læs mere

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion.

ACTIVE WORKFLOW. Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER. Your challenge. Our passion. OPTIMÉR RUTINER - SPAR OMKOSTNINGER ACTIVE WORKFLOW Elektronisk bilagshåndtering i Microsoft Dynamics NAV Scanning og behandling af bilag i Microsoft Dynamics NAV Minimering af fejl og automatiseret opfølgning

Læs mere

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering

Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering Ø90 Online - sådan - Kasseregistrering DLBR Ø90 Online Kasseregistrering Her beskrives hvordan du anvender kasseregistrering og de tilknyttede faciliteter til din løbende bogføring i Ø90 Online. Redigeret

Læs mere

Maskinhandel - købsordre

Maskinhandel - købsordre Maskinhandel - købsordre Købsordre er opdelt i et hoved- og et linje skærmbillede. Nederst på købsordren er der 6 knapper med kald til undermenuer på købsordren. Følgende undermenuer kan kaldes: Ordre

Læs mere