INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW"

Transkript

1 INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

2 DU KAN FORME VERDENS FØRSTE ÆGTE SMARTE HØREAPPARAT Kvaliteten af din høreoplevelse kan nu udvikle sig i realtid og i det virkelige liv. Dit WIDEX EVOKE høreapparat giver dig mulighed for intuitivt at forme din lytteoplevelse overalt, så du nemt kan overtage kontrollen, hvis du vil. Og hvis du ikke har tænkt dig at gøre noget? EVOKE tilpasser sig automatisk til dine daglige behov og daglige omgivelser. Så du ikke går glip af et eneste øjeblik. WIDEX EVOKE fås i et bredt udvalg af modeller, der passer til dine behov, præferencer og din livsstil.

3 HOLD TRIT MED DIT LIV DU HJÆLPER DET MED AT BLIVE ENDNU SMARTERE Hver gang du interagerer med WIDEX EVOKE, bliver det bedre. Lad os f.eks. sige, at du skræddersyr din lytteoplevelse i din favoritrestaurant. Så lærer EVOKE af det. Og vi bruger disse anonyme data til at opdatere SoundSense Technology i EVOKE til at gøre det endnu smartere hen ad vejen. Med andre ord er det intelligente EVOKE høreapparat, du køber i dag, endnu smartere i morgen. EVOKE kender forskel på klassisk musik og popmusik. Et møde lyder anderledes end et selskab. Og det holder trit med dig ved at kortlægge dit miljø og tilpasse sig i overensstemmelse hermed. Da de lyde, du oplever, konstant forandrer sig, reagerer EVOKE automatisk på miljøet omkring dig problemfrit og i realtid.

4 NEMT. INTUITIVT. SKRÆDDERSYET Skal lyden være endnu mere brugertilpasset? Lær EVOKE, hvordan du foretrækker at høre ved hjælp af nogle få tryk på EVOKE appen. SoundSense Learn giver dig to lydprofiler at vælge imellem. Du skal blot lytte til dem og vælge den lyd, du foretrækker lige så mange gange du vil. Det har aldrig været nemmere at forbedre sin hørelse i virkelige situationer i dagligdagen. HØR HVERT ØJEBLIK I støjende omgivelser skal du bruge høreapparatet til at filtre alt det fra, som kan forhindre dig i at høre tale. I rolige omgivelser vil du derimod gerne høre alle detaljerne. EVOKE har en indbygget kontrolenhed, der indstiller den optimale lyd til de forskellige lydmiljøer. Du kan nu opleve, hvad der sker i det virkelige liv og aldrig gå glip af det.

5 LIVAGTIG LYD, NATURLIGVIS Alle lyde har deres egne "opskrift". Og jo mere livagtig lyden er, jo nemmere er det at høre den. Derfor har vi givet EVOKE den mest naturlige lyd, du kan få fra et høreapparat. DU GLEMMER MULIGVIS, AT DU GÅR MED DET EVOKE husker alle de ændringer i lydstyrken, du foretager, og bruger dem intelligent i lignende situationer også selvom du befinder dig i et helt nyt miljø. Med den indbyggede SoundSense Adapt teknologi er høreapparatet så intelligent, at du til sidst kan glemme, at du går med det! ET PROGRAM, DER PASSER TIL ALLE Hvis du hellere vil afgive kontrollen, så prøv Universal-programmet og lad det automatisk tilpasse sig lydene omkring dig ved hjælp af den indbyggede Fluid Sound Analyzer og Controller. Så hvis du ikke ønsker at interagere med dit høreapparat, behøver du det heller ikke.

6 BEVAR FORBINDELSEN DEX TILBEHØR TILSLUT, BETJEN OG KOMMUNIKER DEX tilbehør gør det nemt at oprette forbindelse til audioudstyr, fjernbetjeninger, TV samt mobileller fastnettelefoner. Bed høreklinikken om flere oplysninger. EVOKE MODELLER OG TYPER EVOKE fås i seks bag-øret-modeller (BTE) og fire i-øret-modeller (ITE). Høreklinikken kan hjælpe dig med at vælge den ideelle model til dit specifikke høretab og til din personlige livsstil. BAG-ØRET-MODELLER (BTE) PASSION FUSION FUSION2 FASHION MINI FASHION FASHION POWER COM-DEX Til håndfri streaming COM-DEX REMOTE MIC Til forbedret hørbarhed i støj RC-DEX Din fjernbetjening I-ØRET-MODELLER (ITE) CIC-M CIC XP IM/IP CALL-DEX Til diskret streaming fra mobiltelefoner FM-DEX Til fleksibel streaming UNI-DEX Til plug-&-play mobiltelefonbrug VÆLG DINE FARVER Du kan vælge mellem 10 forskellige farver til BTEmodeller og 3 standardfarver til ITE-modeller. TV-DEX Når du skal se tv PHONE-DEX 2* Til nem brug af fastnettelefon *Tjek med Widex vedrørende tilgængelighed

7 HVILKET EVOKE ER DET RIGTIGE TIL DIG? WIDEX EVOKE 440 ULTIMATIV FUNKTIONALITET Hvis du ønsker den mest avancerede og kompromisløse teknologi: Intet andet Widex høreapparat med en så høj grad af automatisering En mere naturlig og virkelighedstro lyd end nogensinde før Den bedste evne til at forstå tale i ethvert miljø Tilpasser sig automatisk til dit miljø i 11 forskellige lyttesituationer Husker de ændringer, du foretager, og bruger dem i lignende situationer selv i nye omgivelser Branchens førende system til reduktion af vindstøj og derfor ideelt til udendørs brug Øjeblikkelig komfort og klarhed af tale i stille og støjende situationer Guider dig ubesværet til en bedre høreoplevelse, samtidig med at det husker dine præferencer og forbedrer sig løbende WIDEX EVOKE 330 FREMRAGENDE FUNKTIONALITET Hvis du kræver en høj standard af funktionalitet i alt, hvad du foretager dig: Tilpasser sig automatisk til dit miljø i 7 forskellige lyttesituationer Enestående evne til at forstå tale selv i udfordrende situationer Fantastisk til en aktiv livsstil Husker de ændringer, du foretager, og bruger dem i lignende situationer selv i nye omgivelser Guider dig ubesværet til en bedre høreoplevelse, samtidig med at det husker dine præferencer og forbedrer sig løbende WIDEX EVOKE 220 FUNKTIONALITET AF HØJ KVALITET Hvis du kræver god kvalitet for pengene: Tilpasser sig automatisk til dit miljø i 4 forskellige lyttesituationer Husker de ændringer, du foretager, og bruger dem i lignende situationer selv i nye omgivelser Valgfrit Komfort-program reducerer lyde og tilføjer komfort i stille og støjende omgivelser Guider dig ubesværet til en bedre høreoplevelse, samtidig med at det husker dine præferencer og forbedrer sig løbende WIDEX EVOKE 110 FUNKTIONALITET TIL EN OVERKOMMELIG PRIS Hvis du søger teknologiske løsninger til en overkommelig pris: Tllpasser sig automatisk til dit miljø i 3 forskellige lyttesituationer Hjælper dig med at høre svage lyde og svag tale tydeligt. LÆS MERE PÅ

8 TONELINK APP GIVER DIG KONTROL OVER DE VIGTIGSTE FUNKTIONER Gør din smartphone til en fjernbetjening, der giver dig mulighed for nemt at skifte program, justerere volumen samt skifte mikrofonretning for en mere fokuseret lydoplevelse. TONELINK gør det så nemt som muligt for dig at styre din høreapparatsløsning, så den passer til dit liv. Med TONELINK appen behøver du ikke at have en seperat fjernbetjening eller at tænke på, at du har høreapparater på. TONELINK app er tilgængelig for alle EVOKE modeller*. *undtagen EVOKE CIC-M modellen. TONELINK app giver dig også mulighed for at: Slå alle lyde fra eller justere din præference for taleforståelse eller lyttekomfort samt at justere lyden for høreapparaterne separat. Skifte program for at tilpasse lyttesituationen øjeblikkeligt Beslutte mikrofonretningen for at fokusere på netop de lyde, du ønsker at høre i det pågældende øjeblik TONELINK APP OVERBLIK Menu Medievolumen KOM I GANG MED TONELINK APP Dine WIDEX EVOKE høreapparater kombineret med TONELINK appen tilpasser sig dit liv ved at give dig mulighed for nemt at styre dine høreapparater på alle smartphones. Download TONELINK app i App Store eller Google Play ved at søge på WIDEX TONELINK. Hvis det er muligt, så anbefaler vi at downloade appen inden besøget hos din audiolog for at afprøve appen i demotilstand PARRING AF TONELINK APP TIL SMARTPHONE Åben TONELINK app og klik på Kom godt i gang Læs instruktionerne og ansvarsfraskrivelsen og klik Jeg accepterer Åben og luk batteridørene på dine EVOKE, tag dem på ørerne og klik "Næste" i appen Klik Par i appen for at parre dine EVOKE høreapparater med TONELINK appen Hvis du hørte en lyd afspillet i dine høreapparater, kan du klikke Ja og så er parringen afsluttet og appen er klar til brug TONELINK APP KOMPATIBILITET TONELINK appen kan downloades i Apple Store og Google Play. For at se vores seneste oversigt over hvilke smartphones, der er kompatible med TONELINK appen, bedes du besøge vores TONELINK app supportside: Skift program Dæmp volumen og juster præference for taleforståelighed eller lyttekomfort Download appen i:

9 TONELINK APP FEJLFINDING Hvis du oplever problemer med parringen af dine EVOKE høreapparater og TONELINK appen, anbefaler vi, at du følger de følgende fejlfindings-forslag: Skift batterier på dine høreapparater Sluk og tænd dine høreapparater ved at åbne og lukke batteridørene. Det er vigtigt, at du er i stille omgivelser under parringen af TONELINK appen og dine EVOKE høreapparater. Så find nogle stille omgivelser og gennemgå parringen igen. Tjek at volumen på din smartphone er sat til et passende niveau (ikke for højt eller lavt) Hvis de ovenstående forslag ikke hjælper dig til at gennemføre parringen af TONELINK app og dine Evoke høreapparater, så prøv følgende: Fjern parringen ved at klikke på menuen i øverste venstre hjørne i appen og vælg "Ny parring" Dette genstarter parringsprocessen. Du kan altid vælge Hjælpe-menuen under parringen ved at klikke på "Har du problemer? Tryk her for at få hjælp" i bunden af appen. EVOKE TM APP GUIDER DIG TIL DEN LYD DU ØNSKER AT HØRE I ØJEBLIKKET Du har sammen med din audiolog fundet en tilpasning, der passer til dine EVOKE F2 høreapparater og dit høretab. EVOKE app giver dig intuitiv kontrol af præference, volumen, programmer og mikrofonretning lige ved dine fingerspidser. Oveni dette, hjælper SoundSense Learn funktionen i EVOKE appen dig til at forfine din høreoplevelse i netop det øjeblik, hvor du ikke føler, at lyden i dine høreapparater lever op til dit hørebehov. For at gøre dette skal du blot lytte til to lydeksempler og vælge, hvilken du bedst kan lide: A eller B. De justeringer, din audiolog har lavet specifikt til dig, er udgangspunktet i SoundSense Learn. Slideren giver dig mulighed for at vælge, om du bedst kan lide A eller B og baseret på dit valg, får du et nyt lydeksempel, hvor du skal vælge, hvad du bedst kan lide. Jo flere gange du vælger din præference mellem A og B lydeksemplerne, jo bedre lærer dine EVOKE TM høreapparater dine præferencer, og hvordan du gerne vil høre i det pågældende øjeblik.

10 Du kan gemme dine præferencer som et program og benytte det næste gang, du er i samme lydsituation. Du gemmer din egen præference-indstilling som program ved at vælge "Gem som" i lydmenuen. Programmet får navnet "Favorit" og du har mulighed for at personliggøre programmet med billede eller lokation for nemt at finde det igen. EVOKE app giver dig yderligere mulighed for at: Slå alle lyde fra eller justere høreapparatets præference for taleforståelighed eller lyttekomfort samt at justere volumen separat for høreapparaterne Bruge Equalizer til at justere lyden i bas, mellemtone og diskant Vælge mikrofonretning for at få fokus på lydene fra en specifik retning Justere lydblancen mellem høreapparaterne, telespole eller streaming (kun muligt ved streaming) for at få den bedste medie-lyd med Lydmikseren Tilføje lokation til programmerne for automatisk skift til program, når du træder ind på lokationen og mulighed for at finde dine høreapparaterne, hvis du har tabt dem EVOKE APP OVERSIGT Menu Batteristatus Hjælpe-funktion OPDATER DINE HØREAPPARATER PÅ FARTEN Dine EVOKE F2 høreapparater og EVOKE app opdateres løbende for at tilsikre, at du altid har den bedste version af dine høreapparater på ørerne. Hvis du bliver bedt om at opdatere dine høreapparater, er det vigtigt, at du klikker "Start opdatering" for at tilgå den fulde funktionalitet af dine høreapparater og Evoke app. Opdateringen kan tage op til et par minutter, og det er vigtigt, at du ikke afbryder opdateringen, før den er færdig. KOM I GANG MED EVOKE APP Dine WIDEX EVOKE TM høreapparater kombineret med EVOKE appen giver dig uovertruffen lyd i alle situationer, da du får mulighed for at styre apparaterne hen imod netop den lyd, du har behov for i øjeblikket. Ved at parre din iphone til dine EVOKE F2 høreapparater kan du nyde direkte streaming af telefonopkald, musik samt intuitive kontrolmuligheder. Da Android desværre ikke supporterer den nødvendige 2,4 GHz Bluetooth protokol endnu, er det ikke muligt at streame lyd direkte fra en Android smartphone. I stedet kan EVOKE app til Android bruges som en fjernbetjening for EVOKE F2 høreapparaterne og sammen med en COM-DEX give en helt håndfri streaming-løsning. Den diskrete CALL- DEX kan desuden bruges til at streame telefonopkald, Skype-kald osv. Nuværende program Vælg program Mute og volumenkontrol Lydmenu Download appen i: Download EVOKE app i App Store eller Google Play ved at søge på WIDEX EVOKE. Vi anbefaler, at du downloader appen inden din konsultation hos audiologen for at prøve appen i demo-tilstand.

11 PAR EVOKE APP TIL SMARTPHONE APPLE ios Vælg Indstillinger Generelt Tilgængelighed MFi-høreapparater Tænd Bluetooth Sluk og tænd dine EVOKE F2 høreapparater. Vent til din iphone har identificeret høreapparaterne. Hvis dine høreapparater ikke kan findes, så prøv at slukke og tænde dem igen. Vælg EVOKE høreapparaterne klik Par. Dine EVOKE høreapparater er nu parret med din iphone, og du kan benytte EVOKE app. ANDROID Vælg Indstillinger og tænd for Bluetooth Sluk og tænd dine EVOKE høreapparater. Vent til din smartphone har identificeret dine høreapparater og vises under "Tilgængelige enheder. Hvis dine høreapparater ikke kan findes, så prøv at slukke og tænde dem igen. Vælg dine EVOKE høreapparater. Dine EVOKE høreapparater er nu parret med din smartphone og du kan benytte EVOKE app. EVOKE APP KOMPATIBILITET EVOKE app kan downloades i Apple Store og Google Play. For at se vores seneste oversigt over hvilke smartphones, der er kompatible med EVOKE appen, bedes du besøge vores EVOKE app supportside: EVOKE APPFEJLFINDING Hvis du oplever problemer med at parre dine EVOKE F2 høreapparater til din smartphone, anbefaler vi, at du prøver følgende fejlfindingsforslag: Tjek, at der er tændt for Bluetooth, og at høreapparaterne er tæt på din smartphone Skift batterier på dine høreapparater Sluk og tænd dine høreapparater ved at åbne og lukke batteridørene Aktiver og deaktiver Flyfunktion Hvis de ovenstående forslag ikke hjælper, anbefaler vi følgende skridt: Fjern parringen ved at tilgå Indstillinger Generelt Tilgængelighed MFihøreapparater. Vælg høreapparaterne og klik "Glem denne enhed" Luk EVOKE appen, hvis denne er åben Genstart din smartphone Sluk og tænd din smartphone og genstart parringsprocessen Hvis du fortsat oplever problemer, kan du have for mange enheder tilknyttet dine høreapparater. Kontakt din audiolog for at få dem til at slette parringerne. Hvis du oplever problemer med den streamede lyd i dine EVOKE F2 høreapparater, anbefaler vi følgende skridt: Tjek, at dine høreapparater er parret til din smartphone Tjek, at Bluetooth er aktiveret Skift batterierne på dine høreapparater Aktiver og deaktiver Flyfunktion Sluk og tænd for på din smartphone For yderligere fejlfindingsmuligheder besøg vores EVOKE APP supportside:

12 ++BACK 16 Å[7py06o jd;gfk] Trykt af KLS/ #01 Widex og WIDEX EVOKE er varemærker registreret af Widex A/S. Widex A/S, Nymøllevej 6, 3540 Lynge Apple og Apple-logoet er varemærker registreret af Apple Inc. i USA og andre lande. App Store er et servicemærke registreret af Apple Inc. Android er et varemærke registreret af Google Inc. Google Play og Google Playlogoet er varemærker registreret af Google Inc.

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør. Alt, hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt, hvad du behøver for at være på Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge, og som er udviklet for at forbedre

Læs mere

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på

Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på Oticon Opn trådløst tilbehør Alt hvad du behøver for at være på BLIV TRÅDLØS Gør hverdagen nemmere Det trådløse tilbehør til Oticon Opn omfatter en række enheder, som er nemme at bruge og som er udviklet

Læs mere

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET

BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET BEVAR KONTROLLEN BLIV I NUET ALLE DE FANTASTISKE FUNKTIONER I WIDEX BEYOND NU GENOPLADELIGT Nu er det muligt at få verdens bedste lyd i et høreapparat, som er skabt til iphones, sammen med nem genopladning

Læs mere

VI PRÆSENTERER VERDENS FØRSTE HØREAPPARAT MED MACHINE LEARNING INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

VI PRÆSENTERER VERDENS FØRSTE HØREAPPARAT MED MACHINE LEARNING INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW VI PRÆSENTERER VERDENS FØRSTE HØREAPPARAT MED MACHINE LEARNING INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW HØRELSE HAR UDVIKLET SIG WIDEX EVOKE er baseret på vores helt nye chip-platform og er det første produkt,

Læs mere

Udvid din lytteoplevelse

Udvid din lytteoplevelse GN ReSound hjælper mennesker med at genopdage hørelsen med høreapparater, der efterligner det naturlige øres måde at behandle lyd på. Der betyder, at du kan glemme din hørenedsættelse - og i stedet fokusere

Læs mere

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende *

Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Opnå taleforståelse på niveau med normalthørende * Genopladelige høreapparater, der holder hele dagen * Se side 2 Deltag igen i aktiviteter, som du har trukket dig fra Er det anstrengende at følge med

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

Guide til mycontrol App.

Guide til mycontrol App. Guide til mycontrol App. Denne guide gælder til iphone. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Signia mycontrol fra App Store. Vigtigt: Sluk og tænd høreapparaterne. Du har nu tre

Læs mere

Guide til Smart Direct App.

Guide til Smart Direct App. Guide til Smart Direct App. Denne guide gælder til iphone. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Connexx Smart Direct App fra App Store. Vigtigt: Sluk og tænd for høreapparaterne.

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater

Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater Få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater TILBEHØR Din optimale forbindelse Med Oticon ConnectLine kan du få mest muligt ud af dine Oticon høreapparater i flere situationer end før. Med ConnectLine

Læs mere

Tillid til selv den mindste detalje

Tillid til selv den mindste detalje Tillid til selv den mindste detalje 02 03 Introducerer Med vores nyeste førsteklasses høreapparat, der er noget ganske særligt, får du en høreoplevelse, der er helt uden sammenligning. Du får en klarere,

Læs mere

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering

Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Quick-guide Genoprettelse af parring mellem Oticon Opn og trådløst tilbehør efter firmware-opdatering Remote 3.0 fjernbetjening Introduktion Indhold Efter opdatering af Oticon Opn firmware er det nødvendigt

Læs mere

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A

Gør. hver. dag. fantastisk. Beltone Amaze. M102661DK Rev.A Gør hver dag 2018 GN Hearing Care Corporation. Alle rettigheder forbeholdes. Beltone er et varemærke, der tilhører GN Hearing Care Corporation. Apple, Apple logoet, iphone, ipad, ipod touch og Apple Watch

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en iphone. Sådan parrer du høreapparaterne med din iphone. Sådan bruger

Læs mere

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron

Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Lyden af Viron. Tættere på virkeligheden. Viron Viron. Et høreapparat, der hjælper dig med at høre en naturtro lyd. Bernafon Viron minirite Oplev Virons naturlige lyd Det er ligesom at tage et billede

Læs mere

GN Hearing app brugsanvisning

GN Hearing app brugsanvisning GN Hearing app brugsanvisning Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din app. Appen er udviklet for at forbedre din lytteoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores

Læs mere

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion.

Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena. *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. * Zerena *Ukompliceret henviser til høreapparatets funktion. Zerena høreapparater giver dig adskillige muligheder. De har fremragende lydkvalitet, smarte

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App 1.8.0 Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App.8.0 Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en Andriod. Sådan parrer du Oticon Opn høreapparater med en Android.

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA Zerena høreapparater hjælper dig med at høre og kommunikere i alle situationer, lige fra stille og rolige til dynamiske og hurtigt skiftende.

Læs mere

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk.

Tilbehør. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. Tilbehør www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. Tilbehør til trådløse høreapparater. Livet lyder fantastisk. På dine betingelser: Tilpas dine lytteoplevelser. Følg børnene til skole om morgenen, mød venner

Læs mere

Guide til mycontrol App.

Guide til mycontrol App. Guide til mycontrol App. Denne guide gælder til Android. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Signia mycontrol fra Google Play. Vigtigt: Sluk og tænd høreapparaterne. Du har nu tre

Læs mere

Guide til Smart Direct App.

Guide til Smart Direct App. Guide til Smart Direct App. Denne guide gælder til Android. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Connexx Smart Direct App fra Google Play. Vigtigt: Sluk og tænd høreapparaterne.

Læs mere

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør

Beltone Direct Line. Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Line Få mere ud af dine høreapparater med trådløst tilbehør Oplev ægte frihed Det trådløse Line tilbehør gør det lettere for dig at deltage i enhver samtale og interagere med verden omkring dig på en intuitiv

Læs mere

Guide til Smart Remote App.

Guide til Smart Remote App. Guide til Smart Remote App. Før du begynder: Hent Connexx Smart Remote fra App Store eller Google Play. Sørg for, at der er stille omkring dig. VIGTIGT: Sluk og tænd høreapparaterne, og tag dem på. Du

Læs mere

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App

Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App Quick-guide for Oticon Opn & Oticon ON App Introduktion Dette er en guide til, hvordan du bruger Oticon Opn og Oticon ON App med en iphone. Sådan parrer du høreapparaterne med din iphone. Sådan bruger

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for din verden

Høreapparatet, som åbner op for din verden Høreapparatet, som åbner op for din verden Deltag igen i situationer, du plejer at undgå Er det anstrengende at følge med i samtalen? Kender du følelsen? Du sidder ved middagsbordet og kæmper for at følge

Læs mere

Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone

Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone Kort vejledning: Sådan bruges ReSound LiNX med din iphone Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound LiNX understøtter MFi-funktionalitet i følgende produkter fra

Læs mere

Guide til Smart Connect App.

Guide til Smart Connect App. Guide til Smart Connect App. Før du begynder: Hent Connexx Smart Connect fra App Store eller Google Play. Høreapparaterne skal være tændte og være på plads i ørerne. Smart Connect skal hænge om halsen

Læs mere

STOR LYD UDEN BARRIERER

STOR LYD UDEN BARRIERER STOR LYD UDEN BARRIERER NYE HORISONTER INDEN FOR HØRELSE Vi påstår ikke, at vi gør noget anderledes med WIDEX UNIQUE serien. Vi gør det bare endnu bedre. Det kan vi, fordi vi har finpudset hele processen

Læs mere

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA

UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA UKOMPLICERET HØRELSE. NÅR SOM HELST, HVOR SOM HELST. ZERENA ZERENA HØREAPPARATER er attraktive, har et elegant design, præcisionsteknologi og smarte betjeningsmuligheder. Bernafon Zerena minirite DET ER

Læs mere

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst.

ZERENA DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. ZERENA 9 7 5 DEN NYE DYNAMIK INDEN FOR HØRELSE FORTSÆTTER... Nye muligheder og nyt tilbehør. Ukompliceret hørelse. Når som helst, hvor som helst. RESULTAT FRA KLINISK BRUGERUNDERSØGELSE: ZERENA OVERGÅR

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Ny teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Guide til touchcontrol App.

Guide til touchcontrol App. Guide til touchcontrol App. Guiden gælder både til ios og Android. Før du begynder: Hav smartphone og høreapparater klar. Hent Signia touchcontrol fra App Store eller Google. Sørg for, at der er stille

Læs mere

Forbundet med verden.

Forbundet med verden. Pure 13 BT primax star Life sounds brilliant. Forbundet med verden. De nye Pure 13 BT høreapparater. Hørelse i verdensklasse med direkte forbindelse til iphone og TV. Høresystemer signia.dk/pure-13-bt

Læs mere

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen

SOUNDGATE. SoundGate forbinder dig med omverdenen SOUNDGATE SoundGate forbinder dig med omverdenen Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger gennem mange

Læs mere

Works with Android TM. En kort vejledning til ReSound Smart appen til Android

Works with Android TM. En kort vejledning til ReSound Smart appen til Android Works with Android TM En kort vejledning til ReSound Smart appen til Android Introduktion til ReSound Smart Hearing høreapparater HVILKE RESOUND HØREAPPARATER ER RESOUND SMART HEARING HØREAPPARATER? Det

Læs mere

En kort vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart appen til ios

En kort vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart appen til ios En kort vejledning til forbindelsesmuligheder og ReSound Smart appen til ios Introduktion til ReSound Smart Hearing høreapparater HVILKE RESOUND HØREAPPARATER ER SMART HEARING HØREAPPARATER? Her er en

Læs mere

Oticon Opn åbner op for en ny verden

Oticon Opn åbner op for en ny verden Oticon Opn åbner op for en ny verden Traditionel teknologi Fokuserer på en stemme, og undertrykker alle andre. Ny teknologi Åbner op for lydbilledet for at få flere stemmer med. Du kender nok følelsen.

Læs mere

Phonak RemoteControl App. Betjeningsvejledning

Phonak RemoteControl App. Betjeningsvejledning Phonak RemoteControl App Betjeningsvejledning Sådan kommer du i gang Remote Control App er udviklet af Phonak, som er en af verdens førende virksomheder inden for høreteknologi. Læs denne betjeningsvejledning

Læs mere

SELECTIC REMOTE APP. Betjeningsvejledning

SELECTIC REMOTE APP. Betjeningsvejledning SELECTIC REMOTE APP Betjeningsvejledning KOM GODT I GANG Selectic Remote-appen er udviklet af Sonova, verdens førende virksomhed inden for høreløsninger, som har hovedsæde i Zürich, Schweiz. Læs denne

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440 høreapparater kommunikerer

Læs mere

Brugsanvisning til app.

Brugsanvisning til app. Brugsanvisning til app www.gnhearing.dk Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative

Læs mere

Tilpasset lydene i din tilværelse

Tilpasset lydene i din tilværelse Tilpasset lydene i din tilværelse AVANCERET HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis Forbedrer din dagligdag med en høreløsning, der er lige så individuel, som du selv er Alle hører forskelligt. Vi opfatter

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 220 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

Brugsanvisning til ReSound apps

Brugsanvisning til ReSound apps Brugsanvisning til ReSound apps Introduktion Tillykke, du har nu downloadet din ReSound app. ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring

Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Høreapparatet, som åbner op for en verden af læring Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Børn bliver konstant bombarderet

Læs mere

Brugsanvisning til app

Brugsanvisning til app Brugsanvisning til app Introduktion Appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine høreapparater. Vores innovative lydteknologi og design i kombination

Læs mere

Phonak Remote 2.1. Betjeningsvejledning

Phonak Remote 2.1. Betjeningsvejledning Phonak Remote 2.1 Betjeningsvejledning Kom godt i gang Phonak Remote App er udviklet af Sonova, verdens førende virksomhed inden for høreløsninger, som har hovedsæde i Zürich, Schweiz. Læs denne betjeningsvejledning

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer primax tilbehør Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Life sounds brilliant. Høresystemer www.signia-hearing.dk Få en lytteoplevelse der passer til dig og din hverdag. Følg børnene til skole om

Læs mere

Phonak Remote. Betjeningsvejledning

Phonak Remote. Betjeningsvejledning Phonak Remote Betjeningsvejledning Kom godt i gang Phonak Remote-appen er udviklet af Phonak, verdens førende virksomhed inden for høreløsninger, som har hovedsæde i Zürich, Schweiz. Læs denne betjeningsvejledning

Læs mere

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI

GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI GØR EN LILLE MELODI TIL EN ÆGTE HARMONI For en førsteklasses høreoplevelse JUNA 9 7 PICO RITE 1 2 Bernafon glæder sig over at kunne introducere det nye premium høreapparat Juna Pico RITE (receiver-in-the-ear).

Læs mere

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på Naturtro hørelse. M DK Rev.A

Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på  Naturtro hørelse. M DK Rev.A Få hele historien om ReSound Verso. Scan her eller gå ind på www.gnresound.dk/verso Naturtro hørelse M101481-DK-12.07-Rev.A Lyd i perfekt balance Forestil dig, at du nemt kan følge med i enhver samtale.

Læs mere

Motion primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. signia-hearing.

Motion primax. Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. signia-hearing. Motion primax Hør lydens farver. Motion primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Life sounds brilliant. Høresystemer signia-hearing.dk Motion primax høreapparater. Elegant, nem at betjene, ubesværet.

Læs mere

Benforankret høresystem. Open Sound. Open Life

Benforankret høresystem. Open Sound. Open Life Benforankret høresystem Open Sound. Open Life Slut dig til den åbne lydrevolution og en fremtid med tilslutningsmuligheder Platformen Velox S hastighed og kraft OpenSound Navigator 360 lyd Et paradigmeskift

Læs mere

WIDEX INTRODUCERER NATURTRO LYD I WIDEX DREAM

WIDEX INTRODUCERER NATURTRO LYD I WIDEX DREAM GODE 3GRUNDE WIDEX INTRODUCERER NATURTRO LYD I WIDEX DREAM DREAM er den nye serie af exceptionelle høreapparater fra Widex. Takket være den nye og banebrydende teknologiske platform TRUE ISP sætter DREAM

Læs mere

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen

Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURlig lyd De nye CLEAR 330 høreapparater fra Widex er fuldstændig trådløse, og de kan kommunikere med hinanden konstant, ligesom

Læs mere

Smart Hearing. Din guide til trådløse muligheder og ReSound Smart app til ios

Smart Hearing. Din guide til trådløse muligheder og ReSound Smart app til ios Smart Hearing Din guide til trådløse muligheder og ReSound Smart app til ios INDHOLD INTRODUKTION TIL RESOUND SMART HØREAPPARAT 04 Hvilke høreapparater fra ReSound er smarte høreapparater? 05 Apple enheder,

Læs mere

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All

Phonak Audéo TM B-Direct. Håndfri tale der er Made for All Phonak Audéo TM B-Direct Håndfri tale der er Made for All Dit høreapparat der er nemt at koble til både mobiltelefon og TV Hos Phonak stræber vi efter at skabe innovativ høreteknologi, der forbedrer livskvaliteten

Læs mere

Brugsanvisning til app.

Brugsanvisning til app. Brugsanvisning til app www.gnhearing.dk Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative

Læs mere

Trådløs forbindelse til omverdenen

Trådløs forbindelse til omverdenen SoundGate 2 Trådløs forbindelse til omverdenen www.bernafon.com Mulighederne for at få forbindelse til omverdenen er større end nogensinde før. Vi kan få forbindelse til vores familie, venner og kolleger

Læs mere

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk

primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 38659.indd 2 primax tilbehør Life sounds brilliant. Hør lydens farver. Tilbehør til høreapparater. Høresystemer www.signia-hearing.dk 08-04-2016 14:50:11 38659.indd 2 Få en lytteoplevelse der passer til

Læs mere

har givet os to ører designet til at arbejde sammen

har givet os to ører designet til at arbejde sammen Widex clear440-pa Naturen har givet os to ører designet til at arbejde sammen en verden af NATURLig lyd Naturen har givet os to ører, designet til at arbejde sammen. Og de nye WIDEX CLEAR 440-PA høreapparater

Læs mere

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Carat. www.siemens.dk/hearing. Nyd lyden af livet. De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Carat www.siemens.dk/hearing Nyd lyden af livet De nye Carat-høreapparater. Fleksibilitet med en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Dine perfekte partnere til binaural hørelse og forbedret forbindelse

Læs mere

Formet efter lydene i dit liv

Formet efter lydene i dit liv Formet efter lydene i dit liv PREMIUM HØRETEKNOLOGI Premium Avanceret Basis OTICON ALTA EN HØRELØSNING, DER ER LIGESÅ INDIVIDUEL, SOM DU ER OTICON ALTA ÆNDRER, HVAD DER ER MULIGT INDEN FOR HØREOMSORG Din

Læs mere

En kort vejledning til trådløse muligheder og ReSound Smart 3D app

En kort vejledning til trådløse muligheder og ReSound Smart 3D app En kort vejledning til trådløse muligheder og ReSound Smart 3D app Indhold Kompatibilitet: Høreapparater og mobilenheder...4 Kom i gang med din iphone, ipad eller ipod touch...6 Par med dine ReSound Smart

Læs mere

Pure. Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk.

Pure.  Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Pure www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Pure-høreapparater. Diskretion og en helt ny lydkvalitet. Livet lyder fantastisk. Det højteknologiske team til binaural hørelse* og forbedret forbindelse

Læs mere

Brugsanvisning til app. resound.com

Brugsanvisning til app. resound.com Brugsanvisning til app resound.com Introduktion Resound apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Resound høreapparater. Resounds innovative lydteknologi

Læs mere

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING

INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING INTERTON APP BRUGERVEJLEDNING Introduktion Tillykke med at have downloadet Interton appen. Interton appen er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Interton

Læs mere

Phonak Audéo TM. Marvel. Det er mere end blot et fantastisk høreapparat. Det er et multifunktionelt vidunder.

Phonak Audéo TM. Marvel. Det er mere end blot et fantastisk høreapparat. Det er et multifunktionelt vidunder. Phonak Audéo TM Marvel Det er mere end blot et fantastisk høreapparat. Det er et multifunktionelt vidunder. De splinternye Marvelhøreapparater er beviset på vores bestræbelser mod at forbedre brugernes

Læs mere

BackBeat 100-serien. Brugervejledning

BackBeat 100-serien. Brugervejledning BackBeat 100-serien Brugervejledning Indhold Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Parring 4 Parring 4 Parringstilstand 4 Grundlæggende funktioner 5 Tænd eller sluk 5 Juster volumen 5 Besvar

Læs mere

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk.

Ace. www.siemens.dk/hearing. Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Ace www.siemens.dk/hearing Nyd livets lyde. De nye Ace høreapparater. Mere diskrete end nogensinde. Livet lyder fantastisk. Den diskrete duo til krystalklar lyd og nem betjening: Den nye Ace med touchcontrol

Læs mere

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch

Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Sådan bruges ReSound Smart apparater med din iphone, ipad og ipod touch Konfiguration og brug af Made for iphone (MFi) Hardware, der understøttes ReSound Smart apparater understøtter MFi-funktionalitet

Læs mere

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt.

Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. Alle samtaler. Alle mobiltelefoner. Friheden ved genopladeligt. A Sonova brand Driven by Tempus 1 Lavet til alle telefoner Moxi All-høreapparater forbindes direkte til alle telefoner* ikke blot iphones.

Læs mere

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand

Livet gjort nemmere. Tilpasning af Super Power er nu super nemt. A Sonova brand Livet gjort nemmere Tilpasning af Super Power er nu super nemt A Sonova brand Teknologi, der er perfektioneret til Super Power-klienter Personer med kraftigt til svært høretab har forskellige behov og

Læs mere

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com Beltone apps Brugsanvisning Beltone.com Introduktion Beltone apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Beltone høreapparater. Beltones innovative lydteknologi

Læs mere

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel.

Kom godt i gang NSZ-GS7. Netværksmedieafspiller. Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang DK Netværksmedieafspiller NSZ-GS7 Skærmbilleder, betjening og specifikationer kan ændres uden varsel. Kom godt i gang: ON/STANDBY Tænder og slukker afspilleren. Styring af tilsluttede enheder

Læs mere

STOR LYD UDEN BARRIERER

STOR LYD UDEN BARRIERER STOR LYD UDEN BARRIERER NYE HORISONTER INDEN FOR HØRELSE Vi påstår ikke, at vi gør noget anderledes med WIDEX UNIQUE serien. Vi gør det bare endnu bedre. Det kan vi, fordi vi har finpudset hele processen

Læs mere

BackBeat GO 3. Brugervejledning

BackBeat GO 3. Brugervejledning BackBeat GO 3 Brugervejledning Indhold Oversigt over headset 3 Vær på den sikre side 3 Par og monter 4 Parring 4 Få den bedste lyd 4 Installer appen 6 Brug BackBeat GO 3 Companion-appen 6 Opladning 7 Opladning

Læs mere

JABRA SPORT Pulse wireless

JABRA SPORT Pulse wireless JABRA SPORT Pulse wireless Brugermanual jabra.com/sportpulsewireless 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker

Læs mere

Høreapparater. Høreløsninger til alle.

Høreapparater. Høreløsninger til alle. www.siemens.dk/hearing Høreapparater. Høreløsninger til alle. Løsninger til alle. Hvilket høreapparat skal du vælge? Til møder. Førersædet i bilen. Få den rigtige løsning. I dag er høreapparater små, højteknologiske

Læs mere

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering?

People First. Lad ikke undskyldningerne komme i vejen... Har du brug for en opgradering? Har du brug for en opgradering? People First Vi mener, at det kræver mere end blot avanceret teknologi og audiologi at udvikle de bedste høreapparater. Dette er grunden til, at vi placerer personen i centrum

Læs mere

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden

Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Høreapparatet, som åbner op for dit barns verden Med Oticon Opn Play kan dit barn trives i en fantastisk kaotisk verden Det er slut med at overbelaste børns hjerner Alle børn er nysgerrige på at opdage

Læs mere

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM

WIDEX INTRODUCERER I WIDEX DREAM GODE 3GRUNDE WIDEX INTRODUCERER naturtro lyd I WIDEX DREAM DREAM er den nye familie af exceptionelle høreapparater fra Widex. Takket være den nye og banebrydende teknologiske platform TRUE ISP sætter DREAM

Læs mere

BackBeat GO 600-serien. Brugervejledning

BackBeat GO 600-serien. Brugervejledning BackBeat GO 600-serien Brugervejledning Indhold Parring 3 Parring 3 Par en anden enhed 3 Parring med Mac-enhed 3 Opladning og tilpasning 4 Opladning 4 Basisfunktioner 5 Oversigt over headset 5 Tænd/sluk

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Velkommen Tak, fordi du valgte Arlo Baby. Læs videre for at få vigtige oplysninger, som kan hjælpe dig med at få din nye Arlo Baby sat op. Hvis du har brug for hjælp, bedes

Læs mere

Startvejledning til Arlo Baby

Startvejledning til Arlo Baby Startvejledning til Arlo Baby Hvad er der i kassen? Arlo Baby-kamera USBstrømkabel USBstrømforsyning (varierer efter område) Plade til vægmontering Skruer og plugs 3 Hent Arlo-appen Download den gratis

Læs mere

HØR BEGGE SIDER AF HISTORIEN I LÆNGERE TID

HØR BEGGE SIDER AF HISTORIEN I LÆNGERE TID DØV HØR BEGGE SIDER AF HISTORIEN I LÆNGERE TID BRUGER TRE GANGE MINDRE BATTERISTRØM END ANDRE TRÅDLØSE CROS LØSNINGER LYD TRANSMITTERES FRA BRUGERENS DØVE ØRE TIL ØRET MED BEDRE HØRELSE WIDEX CROS WIDEX

Læs mere

Smart Hearing er fremtiden

Smart Hearing er fremtiden Smart Hearing er fremtiden Smart Hearing Velkommen til fremtiden Smart Hearing vil ændre den opfattelse, som mange har om høreapparater, - for nu tilpasser de sig dig, i stedet for at du skal tilpasse

Læs mere

Ace primax. Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer.

Ace primax. Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer. Ace primax Hør lydens farver. Ace primax høreapparater. For ubesværet hørelse. Høresystemer www.signia-hearing.dk Ace primax høreapparater. Diskret, så godt som usynligt, ubesværet. De nye Ace høreapparater

Læs mere

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening

VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR. SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening VEJLEDNING I ANVENDELSE AF TRÅDLØST TILBEHØR SoundGate 3 SoundGate Mikrofon TV-adapter 2 Telefonadapter 2 RC-N fjernbetjening SN2_ILLU_Neckloop_HI SN2_ILLU_Charger_HI SN2_ILLU_UsbCable_HI Formål I denne

Læs mere

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed

Phonak Bolero V. Den bedste ydeevne og pålidelighed Phonak Bolero V Den bedste ydeevne og pålidelighed Rejs ud i verden Livet skal leves. Du har fortjent at rejse ud og opleve alt det, verden har at byde på. Uanset om du bruger tid sammen med venner og

Læs mere

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on

Usynlighed der giver dig selvsikkerhed, af tilværelsens rige lydscenarier. Life is on Life is on Vi lytter til behovene hos dem, der stoler på vores ideer og knowhow. På en kreativ måde udfordrer vi teknologien og udvikler avancerede høreløsninger, der hjælper hørehæmmede til at høre, forstå

Læs mere

Brugsanvisning til brugsanvisning

Brugsanvisning til brugsanvisning Brugsanvisning til brugsanvisning Introduktion ReSound appene er udviklet for at forbedre din høreoplevelse og hjælpe dig med at få mest muligt ud af dine ReSound høreapparater. ReSounds innovative lydteknologi

Læs mere

Hør lydens farver. Cellion primax. Nye Cellion høreapparater. Nemme at bruge i en travl hverdag. Med nyt induktivt, kontaktfrit ladesystem.

Hør lydens farver. Cellion primax. Nye Cellion høreapparater. Nemme at bruge i en travl hverdag. Med nyt induktivt, kontaktfrit ladesystem. Cellion primax Hør lydens farver. Nye Cellion høreapparater. Nemme at bruge i en travl hverdag. Med nyt induktivt, kontaktfrit ladesystem. Hørsystemer www.signia-hearing.dk Den nye Cellion. Få mest ud

Læs mere

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com

Beltone apps Brugsanvisning. Beltone.com Beltone apps Brugsanvisning Beltone.com Introduktion Beltone apps er lavet til at forbedre din høreoplevelse og give dig mulighed for at få mere ud af dine Beltone høreapparater. Beltones innovative lydteknologi

Læs mere

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning

Jabra. Elite 65t. Brugervejledning Jabra Elite 65t Brugervejledning 2017 GN Audio A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et varemærke tilhørende GN Audio A/S. Bluetooth navnet, mærket og logoerne er registrerede varemærker, som ejes

Læs mere