Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene"

Transkript

1 Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene År 2012

2 Forord fra bestyrelsen Et godt nærmiljø er meget værd. En boligforening er et lille samfund i samfundet, hvor vi alle er afhængige af hinandens forståelse. Det er derfor helt naturligt, at der må opstilles visse regler for at skabe gode rammer for beboere og bebyggelse. Det skaber tryghed og tilfredshed, hvis alle erkender nødvendigheden af gensidig hensyntagen. Husk altid det er os selv, der gennem huslejen kommer til at betale for istandsættelserne eller ødelæggelserne og hærværk. HUSK, at enhver overtrædelse af husorden i sin yderste konsekvens kan medføre opsigelse af lejemålet. Bestyrelsen Klager / Ansøgninger Samtlige klagemål vedrørende bebyggelsen eller beboelsen samt naboer etc. skal ske skriftligt til bestyrelsen og altid med navn på klager. Anonyme klager vil ikke blive behandlet. Ansøgninger vedrørende ændringer i beboelse m.m. skal ske skriftligt til Lejerbo.

3 Støj hensyn til dine naboer En vigtig, ja næsten afgørende faktor for et godt og rart miljø er, at vi viser hinanden hensyn. At vi i det daglige både inden- og udendørs ikke generer hinanden med urimelig støj. Tænk på dine naboer hvad enten du ser fjernsyn, hører radio eller spiller musik, har en hund der gør eller du støjer på anden måde. Det er trist, at få ødelagt en sommerdag i haven på grund af naboens støj. Skal du holde fest, er det altid en god idé, at informere naboerne. De fleste vil så tage støjen fra festen med godt humør. Anvendelse af maskiner og værktøj Værktøj, maskiner og haveredskaber der støjer, må kun benyttes i tidsrummet : Mandag til fredag fra kl til kl Lørdag fra kl til kl Søndag og helligedage fra kl til kl Renovationsordning Husholdningsaffald bliver afhentet 1 gang hver uge. Der skal være fri adgang på fliser, således at skraldemændene kan komme til med deres kørevogn. Papir / plast containeren bliver tømt hver 3. uge. Glas / metal containeren bliver tømt hver 8. uge. Haveaffaldet og storskraldet bliver afhentet jf. Brøndby Kommunes affaldskalender, der udsendes til alle husstande primo april, hvert år. Haveaffaldet og storskraldet må tidligst udsættes dagen før afhentningen. Yderligere oplysninger kan ses på Brøndby Kommunes hjemmeside

4 Poser til haveaffald Affaldssække til bebyggelsens haveaffald kan afhentes på Ejendomskontoret, Torpedammen 30, i kontortiden. Haver Havens vedligeholdelse påhviler helt og fuldt ud lejeren og der gælder følgende bestemmelser : Hækken skal klippes på alle sider mindst 2 gange årligt, ultimo juni og ultimo oktober. Hækken må maximalt være 1.80 m høj og skal være fri for ukrudt, græs og andre vækster. Ingen træer må have en højde på mere end 4 meter. Over denne højde skal træet topbeskæres. NB: med hensyn til træer henvises der til Brøndby Kommunes regulativer omkring beskæring af træer. Ingen grene må hænge ud over hækken. Såfremt frugter fra træer havner på vejen skal disse fjernes. Nyplantning i haven må ikke genere hækken eller de tilstødende haver. Vedligeholdelse af haverne er til og med ydersiden af hækken. Både for og baghave skal altid fremstå ryddelig. Kasserede ting må ikke henstilles i haverne. Det kan fx være køle / fryseskabe, vaskemaskiner, andre køkkenmaskiner, cykler, knallerter, biler, trailer eller mange andre kasserede effekter. Se under renovation om storskrald. Der må kun opsættes plankeværk i forhaven efter forud indhentet godkendelse fra bestyrelsen, dog max. 120 cm i højden. Der kan ikke gives tilladelse til opsættelse af plankeværk i baghaven der erstatter hæk. Husk altid at soklen på dit hus skal have mindst 10 cm s synlighed. Dette for at undgå fugt i murværket.

5 Slange til havevanding Fører du en slange op over taget til brug for havevanding, må dette kun ske ved, at den bliver kastet henover taget. Taget må ikke betrædes. Stophaner Der er et lille skilt anbragt på udhusets ydermur. Skiltet angiver hvor stophanen findes. Stophanen skal være tilgængelig. Skiltet må ikke fjernes eller flyttes. Kloak- og brønddæksler Kloak- og brønddæksler må ikke tildækkes, hverken med jord, fliser eller anden stenbelægning. Gamle olietanke Tidligere havde hvert rækkehus eget oliefyr med nedgravet olietank i forhaven. Da vi gik over til fjernvarme blev denne naturligvis tømt. Skulle jorden begynde, at synke fordi den gamle tank er faldet sammen, kontakt da varmemesteren. Tilbygninger og ændringer af boligen Afdelingen har godkendte tegninger til bygninger. Tegninger kan fås på kontoret. Før arbejdet påbegyndes, skal der søges om tilladelse hos Lejerbo. Der skal medsendes tegning og forklaring på det man ønsker at udføre. Man skal påregne sig at betale et gebyr. Byggeriet må ikke påbegyndes, før ansøgningen er godkendt og dette er meddelt skriftligt til lejeren. Når tilbygningen / ændringen af boligen er udført, skal det synes og godkendes af varmemesteren.

6 Varmeforsyning Alle rækkehusene har fjernevarme med egen varmeveksler. Hold jævnligt øje med anlægget og kontroller forskellen mellem ind- og udgangstemperatur. Der skal sædvanligvis være en forskel mellem ind- og udgangstemperatur på cirka 36 grader. Hvis ikke, kontakt da varmemesteren. I fyringssæsonen er det ikke nogen god ide, at lade en enkelt radiator klare varmen til de øvrige rum. Sørg for, at alle radiatorer er åbne for at opnå en jævn temperatur i huset. Læs om gode råd om fjernevarme på Udluftning Det er meget vigtigt med hyppige udluftninger, for at undgå fugtskader i huset. Vær opmærksom, hvis der kommer dug på indersiden af vinderne, så luft ud. Et udluftnings tip : Hold ventiler i døre og vinduer åbne, så får du et bedre indeklima. Sanitet- og Glasforsikring Afdelingen er forsikret på dette område. Ved uheld kontakt varmemesteren. Radio- TV, antenner og paraboler Alle rækkehuse er via fællesantenne anlægget tilsluttet kabel-tv. Ved antennefejl kontaktes Stofa, telefon Efterfølgende skal varmemesteren orienteres. Inden opkald til Stofa : Sikre dig, at det ikke er dit TV der er fejl på og spørg naboer om de har samme problem. Vort abonnement dækker kun antennefejl. Er årsagen en anden, må man selv betale Stofa for udkaldet. Paraboler skal placeres i baghaven (dog skal placering af parabol ske på en sådan måde, at den overholder samme regler som nyplantning). Største diameter er 50 cm. Største højde er 120 cm fra terræn.

7 Hårde hvidvarer Rækkehuset er udstyret med et komfur, som afdelingen bekoster reparationer på. Udskiftning og reparation afgøres af varmemesteren. Lofter Loftrummet må under ingen omstændigheder benyttes til nogen form for opbevaring. Loftrummet bliver synet ved fraflytning. Loftrummet indgår ikke i lejemålet. Loftlemmen skal til enhver tid være tilgængelig. Modernisering Der er mulighed for lån til brug af råderet ved modernisering af køkken og badeværelse. Henvendelse skal ske til Afdelingsbestyrelsen. Husdyr Hund og kat skal registreres og der skal skriftlig tilladelse fra Afdelingsbestyrelsen til, at holde enten 1 hund eller 1 kat. Ved bortgang af eksisterende hund/kat skal denne afmeldes og ny tilladelse indhentes, hvis man anskaffer sig erstatning for bortgange hund/kat. Registreringsblanketten kan afhentes og afleveres på ejendomskontoret i kontortiden. Samtidig skal gyldig dokumentation forevises for, at hunden er ansvarsforsikret jf. hundeloven. Hunde skal føres i snor i bebyggelsen samt efterladenskaber skal fjernes. Skal du passe en hund eller kat i mere end 14 dage, skal du søge dispensation hos Afdelingsbestyrelsen. Vi har besluttet at vi ikke ønsker hunde der går under betegnelsen muskel / kamphunde i bebyggelsen. Reference jf. Dansk Kennel Klub liste.

8 Parkering Der må ikke parkeres på vendepladser og spærreflader. Det er ikke tilladt, at parkere campingvogne eller trailer på parkeringsarealerne udover gældende lovgivning. Snerydning Det er lejerens pligt, at holde adgangen til hoveddør, postkassen, skraldebøtten og papircontaineren is- og snefri. Flytning Ved opsigelse af lejemålet kontaktes administrator Boligselskabet Lejerbo, der fremsender en opsigelsesblanket. Fremleje Kontakt administrator Boligselskabet Lejerbo, da fremleje kun må foretages med deres skriftlige tilladelse. Selskabslokale Afdelingen råder over selskabslokalet, som er beliggende : Kærdammen 1 i kælderen. Lokalet kan lejes ved personlig henvendelse på Ejendomskontoret, Torpedammen 30 Torsdag fra kl til kl Telefon Husorden er vedtaget på afdelingsmødet den

Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene

Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene Husorden for Lejerbo Afdeling 94 - Dammene År 2012 Indholdsfortegnelse Afdelingens drift og ledelse... 3 Forord fra bestyrelsen... 4 Klager / Ansøgninger... 4 Støj hensyn til dine naboer... 5 Anvendelse

Læs mere

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 7, Voldgården Husorden

Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 7, Voldgården Husorden Postfunktionærernes Andelsbolig-Forening Afdeling 7, Voldgården Husorden Vedtaget på afdelingsmødet d. 26. august 2009. Husorden for Postfunktionærernes Andels Boligforening. Side 1 af 10 Indholdsfortegnelse.

Læs mere

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet

Husorden. for. På sporet. Samvirkende Boligselskab. Samvirkende Boligselskaber 3044-6 - På sporet for På sporet Samvirkende Boligselskab E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 8 GENERELT En boligafdeling kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Indholdsfortegnelse.

Indholdsfortegnelse. Husorden for Postfunktionærernes Andels Boligforening. Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse. Side nr. Pkt. nr. Tekst. 1 Indholdsfortegnelse. 2 Journal for rettelser. 3 Indledning 4 1. Afdelingens drift og ledelse.

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD DØRSKILTE ALTANER FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE

Læs mere

Husorden afdeling 88 - Skæphøj

Husorden afdeling 88 - Skæphøj Nærværende husorden er udarbejdet af afdelingsbestyrelsen og vedtaget på det årlige afdelingsmøde. Denne reviderede udgave er vedtaget på afdelingsmødet den 27. september 2011. Vi lægger i husorden op

Læs mere

Civica. Afdeling 312 Rismarken

Civica. Afdeling 312 Rismarken Husorden Civica Afdeling 312 Rismarken En boligafdeling er et minisamfund, hvor man mere eller mindre er afhængig af hinanden.vi er fælles om mange ting og derfor er det naturligt at der er nogle regler

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken

Husorden. Afd. 26 - Himmerlandsparken Husorden Afd. 26 - Himmerlandsparken Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag Onsdag 09.00 16.00 Torsdag 10.00 17.00 Fredag 09.00 12.00 En boligafdeling med flere beboere er et miniaturesamfund.

Læs mere

Husorden Afd. 216 Borgergade

Husorden Afd. 216 Borgergade Husorden Afd. 216 Borgergade Administration: Kirkegade 3 9600 Aars Kontortid: Mandag - onsdag 09.00-16.00 Torsdag - onsdag 10.00-17.00 Fredag onsdag 09.00-12.00 Aars Boligforening er en almen boligorganisation

Læs mere

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade

HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Husorden afd.10 HUSORDEN Kayerødsgade, Thomas Boss Gade, Søndergade, Jernbanegade og Nyhavnsgade Hensyn til dine naboer Det er enhver lejers pligt og i lejerens egen interesse at følge afdelingens forskrifter

Læs mere

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017.

Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Husorden Paltholmpark Revision af den 07. september 2017. Affald: Af hygiejniske grunde skal alt affald, også affald fra husdyr, være indpakket. Glas, haveaffald, aviser, batterier og andet brandbart affald

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ALTANER ANTENNER/PARABOLER FORURENING BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26

Husorden Afdeling 21. Fjordparken 4-26 Husorden Afdeling 21 Fjordparken 4-26 INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD: SIDE: INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING AFFALD BAD OG TOILET DØRE/VINDUER EL EMHÆTTER HAVER 5 HUSDYR (HUND/KAT) 6 MUSIK -

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 231 - Anemonevej Godkendt på afdelingsmødet den 03.09.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER, M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE...3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. GENERELT CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38:

Ordensregler for Afdeling 20. Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: «Lejekontrakt_Navn» «Lejekontrakt_Medunderskriv» Dato Ordensregler for Afdeling 20 Bloksbjergparken 1-69 & 2-38: Generelt: Der skal ansøges om tilladelse til væsentlige ændringer ved boligen/haven, samt

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 015 - Sprogøvej Godkendt på afdelingsmødet den 09.08.2012 RÆKKEHUSE Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2

Læs mere

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden afd. 9 1 Bygninger HUSORDEN Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Markiser, flagstænger kan opsættes efter aftale med afdelingsbestyrelsen. Ekstra antenner og paraboler kan opstilles uden for

Læs mere

Husorden afdeling 88 - Skæphøj

Husorden afdeling 88 - Skæphøj Nærværende husorden er udarbejdet af afdelingsbestyrelsen og vedtaget på det årlige afdelingsmøde. Denne reviderede udgave er vedtaget på afdelingsmødet den 22. september 2015. Vi lægger i husorden op

Læs mere

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden

«Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej Husorden «Afdeling_nr» Alabu Bolig Afd. 46 Heravej 117-145 Husorden Pr. 8. september 1999 Revideret 9. september 2009 Haveregler vedtaget pr. 16. september 2013 (Punkt 6 i husordenen tilrettet jfr. Haveregler)

Læs mere

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE

HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE HUSORDEN REGLER OG RETNINGSLINIER FOR AFDELING 007 MERN GAMLE SKOLE INDHOLDSFORTEGNELSE INDLEDNING... 3 GENERELT HUSDYRHOLD... 3 FORSIKRINGER... 3 ANTENNER... 4 SKILTNING... 4 I LEJLIGHEDEN KØLESKABE,

Læs mere

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133.

Husorden Afdeling 8. Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. Husorden Afdeling 8 Clematisvej 1, 3, 4 og 6, Bregnevej 1 11, Forbindelsesvejen 121, 123, 125, 131 og 133. INDHOLDSFORTEGNELSE TIL HUSORDEN INDHOLD SIDE INDLEDNING 3 ANSVAR OG FORSIKRING 3 ANTENNER, PARABOLER

Læs mere

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT CYKLER, KNALLERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V... 3 FORSIKRING...3

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING

BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT DØRSKILTE FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING BRANDDØRE «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BRANDØRE... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1

Husorden. for. Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Husorden for Vedtaget på på afdelingsmødet den: HUSORDEN 1 Formål med husordenen Formålet med denne husorden er at sikre, at alle lejere kender de regler, der er vedtaget på beboermødet, så alle ved, hvordan

Læs mere

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015

Roskilde Nord Boligselskab 2602-4 - Mølleengen Godkendt på afdelingsmødet den 25. februar 2015 . Roskilde Nord Boligselskab for M0LLEENGEN Roskilde N ord Boligselskab Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009

Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Afdeling 3 HUSORDEN Vedtaget marts 2009 Indledning: En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund. Man bliver mere eller mindre afhængig af hinanden man bliver fælles om mange ting og derfor

Læs mere

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

CYKLER, KNALLERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FÆLLES OPHOLDSRUM FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FÆLLES OPHOLDSRUM... 3 FORSIKRING...

Læs mere

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN

20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN 20. AUGUST 2018 HUSORDEN FOR ASMILD HEGN Indholdsfortegnelse AFFALD... 2 AFLØB, BAD OG TOILET... 2 AKTIVITETER... 2 ANTENNER... 2 FODRING AF FUGLE OG ANDRE DYR... 2 FÆLLESAREALER... 2 GRILL... 2 GRØNNE

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 017 - Slagelsegade Godkendt på afdelingsmødet den 21.11.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO

DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO DEN ALMENNYTTIGE ANDELSBOLIGFORENING VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 238 GRÆSTED HAVE REVIDERET 10. JANUAR 2012 1 - Anlægget Da alle gerne vil bo i et pænt kvarter, er der gjort meget for at skabe en god bebyggelse.

Læs mere

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej

Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Husorden 1-1012 Herlevgårdsvej Vedtaget den 15. marts 2006. Det er vigtigt, du som beboer kender dine rettigheder og pligter, som de fremgår af lejekontrakten, denne HUSORDEN, vedligeholdelsesreglementet

Læs mere

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting.

Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange ting. Husorden. Husorden for AAB afdeling 26. Indledning: En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi er blevet mere eller mindre afhængige af hinanden, og fælles om mange

Læs mere

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle

HUSORDEN. For beboerne i AB-Sprotoften. Afd. 8. Tronnealle HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 8. Tronnealle 1. GENBRUGSØ Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere som forefindes på genbrugsøen.

Læs mere

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 22, Abildvej 20 A - O. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 22, Abildvej 20 A - O Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller mindre afhængige

Læs mere

Husorden 1-1015 Egeløvparken

Husorden 1-1015 Egeløvparken Husorden 1-1015 Egeløvparken Vedtaget på afdelingsmødet den 19. maj 2014 Husorden for afdeling 1015 Egeløvparken En boligafdeling som»egeløvparken«kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er

Læs mere

Husorden for afdeling L Kapellanvej og Præstevænget

Husorden for afdeling L Kapellanvej og Præstevænget Byggeforeningen af 1933 Husorden for afdeling L Kapellanvej og Præstevænget Formål: Husorden er udarbejdet med henblik på gennem regulering af beboeradfærd at skabe et godt og sundt leve-/bomiljø til glæde

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M. V.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3

Læs mere

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade

Husorden afdeling 1. Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Husorden afdeling 1 Husorden Saltholmsgade, Bornholmsgade, Morsøgade, Bogøgade, Sejrøgade og Fyensgade Vivabolig Sjællandsgade 11 9000 Aalborg team1@vivabolig.dk Tlf. 9813 2504 CVR. 3183 1814 Reg. 9280

Læs mere

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING

GENERELT BARNEVOGNE, CYKLER M.M. BESØGSDYR/FERIEDYR BRANDDØRE AFFALD DØRSKILTE ANTENNER/PARABOLER FODRING AF FUGLE M.V. FORSIKRING «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER M.M.... 3 BESØGSDYR/FERIEDYR... 3 BRANDDØRE... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Fynshuse. Samvirkende Boligselskaber For Fynshuse Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver

Læs mere

Husorden afdeling 88 - Skæphøj

Husorden afdeling 88 - Skæphøj 22. september 2015. Affald: Affald skal sorteres efter Reno Syds retningslinjer http://renosyd.dk/sorteringsguide/ I afdelingen har vi containere til restaffald, pap/papir og emballage, samt beholder til

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, ROLLA- TORER M.M. AFFALD BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. ALTANER / VINDUER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ALTANER... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, ROLATORER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 BRANDØRE... 4 DØRSKILTE... 4 FODRING

Læs mere

Ordensreglement for afdeling 107, Klintevej

Ordensreglement for afdeling 107, Klintevej Ordensreglement for afdeling 107 Klintevej Dato 22.03.2010 Vordingborg Boligselskab Side 1/6 Hvorfor et ordensreglement? En boligafdeling med mange beboere er et miniaturesamfund: Man bliver mere eller

Læs mere

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden

Velkommen til. Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5. Arbejdernes Andels- Boligforening Varde. Husorden Velkommen til Afd. 01, Lundvej 24 og Aavangen 1, 3, 5 Arbejdernes Andels- Boligforening Varde Husorden En boligforening med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. Vi bliver mere eller

Læs mere

Byggeforeningen af 1933. Husorden. for afdeling E, Jørgen Rudsvej, Erik Banners Vej og Henrik Thotts Vej

Byggeforeningen af 1933. Husorden. for afdeling E, Jørgen Rudsvej, Erik Banners Vej og Henrik Thotts Vej Byggeforeningen af 1933 Husorden for afdeling E, Jørgen Rudsvej, Erik Banners Vej og Henrik Thotts Vej 1. Generelt 3 Formål... 3 Den daglige kontakt til administration... 3 Særlige forhold... 3 Forsikringer...

Læs mere

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. Bispebjerg Terrasser. Samvirkende Boligselskaber For Bispebjerg Terrasser Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk - Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 5 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund.

Læs mere

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN

ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN ORDENSREGLER BOLIGGAARDEN AFDELING 32 STÆVNEN Vedtaget på afdelingsmødet den 17. september 2015 Side 1 af 5 Affald 1. Der må ikke henlægges affald udenfor de dertil indrettede containere. 2. Af hygiejniske

Læs mere

Velkommen som beboer i Hjerteparken

Velkommen som beboer i Hjerteparken Velkommen som beboer i Hjerteparken Boligselskabet BSB Svendborg samt Hjerteparkens afdelingsbestyrelse byder alle nye beboere velkommen her til afdeling 8 Hjerteparken. Vi vil håbe, at I kan falde godt

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. 13. FEBRUAR 2013 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere

Læs mere

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring

Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Ordensreglement for Haveforeningen Hjortespring Maj 2017 15. reviderede udgave 1. Medlemmer af Haveforeningen Hjortespring er til enhver tid pligtige til at overholde dette ordensreglement. Adgang til

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 312 - Markvænget Godkendt på afdelingsmødet den 08.09.2015 Side 2 af 5 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 3 Forurening... 3 Musik... 3 Parabol/antenne...

Læs mere

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse

HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse HUSORDEN Rækkehuse og fritliggende huse Afdeling 412 - Bekkasinvej Godkendt på afdelingsmødet den 27.08.2012 Side 1 af 4 Indholdsfortegnelse Fælles ordensregler... 2 Forurening... 2 Musik... 2 Parabol/antenne...

Læs mere

HUSORDEN AFD GRØNBO

HUSORDEN AFD GRØNBO HUSORDEN AFD. 112-02 GRØNBO Afdelingsbestyrelsen byder dig / jer velkommen som beboer i afdelingen med ønsket om, at Du / I bliver tilfredse med at bo i området. Afdelingen har på det ordinære afdelingsmøde

Læs mere

HUSORDEN FOR BYENGEN NORDENGEN

HUSORDEN FOR BYENGEN NORDENGEN HUSORDEN FOR BYENGEN NORDENGEN Hørsholm Kokkedal Afd. 9 NUVÆRENDE HUSORDEN Ifølge lejeloven påhviler det Boligselskabet efter bedste evne at sørge for, at der hersker god orden i ejendommene. Lejeren har

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD

HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 105 HAVEKILDEGÅRD VEDTAGET PÅ DET ORDINÆRE AFDELINGSMØDE JUNI 1997 REV. FEBRUAR 2014 Et godt klima er meget værd! Med disse sider vil vi gerne orientere nuværende

Læs mere

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger

HUSORDEN Dannerhøj. 1 Bygninger Husorden afd.17 HUSORDEN Dannerhøj Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Dannerhøj, hvor mange mennesker bor så tæt sammen som

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN

HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 350 KROGTOFTEN GODKENDT PÅ AFDELINGSMØDET DEN 13. SEPTEMBER 2004 REV. PÅ BEBOERMØDET DEN 26. FEBRUAR 2013 1. Anlægget Skån de grønne områder - alle vil gerne

Læs mere

Velkommen til Afdeling 1

Velkommen til Afdeling 1 Husorden afd. 1 Velkommen til Afdeling 1 Boligforeningen Lillebælt er en almennyttig boligforening. Det betyder bl.a., at det er en demokratisk forening, man er medlem af. Den øverste myndighed er generalforsamlingen,

Læs mere

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst.

HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. HUSORDEN Gældende for Vanggården afd. 23, beliggende Stenbjergvej i Aalborg Øst. Bebyggelsen består af rækkehuse med tilknyttede haver og skure, samt fælles parkeringsområder og grønne arealer. Alle vil

Læs mere

1. HUSORDEN. 2. Generelt

1. HUSORDEN. 2. Generelt Husorden afd. 15 1. HUSORDEN Store Tingbakke, Vodskov 2. Generelt Denne husorden skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at opretholde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Store Tingbakke, hvor

Læs mere

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN

HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN HUSORDEN FOR ETAGEBYGGERIET RØDOVRE BOLIGSELSKAB AFDELING 9 VALHØJGÅRDEN Varmemesterkontor : Valhøjs Alle 121 i gavlen, telefon 3670 0317 Kontortid : Mandag og torsdag personlig henvendelse mellem kl.

Læs mere

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Ordensreglement. Afdeling 38 Engkærgårds Allé Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Ordensreglement Afdeling 38 Engkærgårds Allé 106-238 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden.

Husk, at du kan risikere at miste din bolig, hvis du ikke overholder husorden. Leveregler for godt naboskab Vi bor mange mennesker i 5713-4 Veksølund. Vi har forskellige interesser og måder at indrette vores liv på. For at kunne trives sammen har vi tre simple leveregler: 1. Vi tager

Læs mere

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden.

HUSORDEN. Generelt. Ikke alt kan komme med i en husorden, så derfor opfordrer vi til, at alle beboere viser hensyn til hinanden. Husorden afd. 11 HUSORDEN Generelt Husordenen skal ses i sammenhæng med nødvendigheden af at (opret)holde faste regelsæt i en fælles bebyggelse som Lille Tingbakke, hvor mange mennesker bor så tæt, som

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001

Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Velkommen som beboer i Varde BSB afd. 9001 Når man flytter ind i en bolig, ønsker man naturligvis at komme så godt ud af det med de andre beboere som muligt. Derfor har hver afdeling et sæt fælles regler

Læs mere

Husorden Hørgården 3

Husorden Hørgården 3 Husorden 1-1035 Hørgården 3 Vedtaget af organisationsbestyrelsen den 16. september 2016 Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling kan sammenlignes med et minisamfund, hvor beboerne er mere eller mindre

Læs mere

Husorden Herlev Torv

Husorden Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 6. september 2016. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe

Læs mere

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d

AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO. Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej d AFDELING 7 SØPARKEN HUSORDEN & TILLADTE FORANDRINGSARBEJDE BOLIGSELSKABET DANBO Svanestien 1 47 Lærkevej 2 40 Søvej 13 19 d. 01.10.16 INDHOLD INDLEDNING... 2 HUSORDEN... 2 ANSVAR OG FORSIKRING... 2 BAD,

Læs mere

Husorden 1-1013 Herlev Torv

Husorden 1-1013 Herlev Torv Husorden 1-1013 Herlev Torv Vedtaget den 3.marts.2003. Et godt klima skaber trivsel En boligafdeling er et lille samfund, hvor beboerne bliver mere eller mindre afhængige af hinanden. For at skabe et godt

Læs mere

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen

Husorden. Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Husorden Hasseris Boligselskab Afdeling 13 Sløjfen Kære beboere På vores beboermøde den 12. september 2012, blev vores husorden vedtaget i erkendelse af, at det skaber tryghed og tilfredsstillelse, når

Læs mere

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER

BARNEVOGNE, CYKLER, KNAL- LERTER M.M. GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. FODRING AF FUGLE M.V. AFFALD FORSIKRING ANTENNER/PARABOLER «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, KNALLERTER M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING... 3

Læs mere

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING

FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING FREDERIKSBORG ALMENE BOLIGFORENING HUSORDEN AFDELING 405 LANGBJERG PARK BØR OPBEVARES SAMMEN MED LEJEKONTRAKT SEPTEMBER 2000 REV. 9. SEPTEMBER 2013 Skik og orden Enhver beboer forpligter sig til at iagttage

Læs mere

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade

HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade Husorden Afdeling 9 HUSORDEN - Jyttevej, Heimdalsgade og Lundsgårdsgade 1 Bygninger Beboerne er økonomisk ansvarlige for de skader, som leg, hærværk eller lignende måtte påføre bygninger og andre bygningsdele.

Læs mere

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY

HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY HAVEGUIDE FOR RÆKKEHUSENE KORNAGERVEJ/TORSVANG UNDER BOLIGSELSKABET AKB LYNGBY Denne guide skal bruges af alle beboere, der har fået stillet en have til rådighed i forbindelse med lejemål i rækkehusene

Læs mere

Husorden. For. 3023-8 Herlevhuse. Samvirkende Boligselskaber

Husorden. For. 3023-8 Herlevhuse. Samvirkende Boligselskaber For Samvirkende Boligselskaber E-mail: kab@kab-bolig.dk Hjemmeside: www.kab-bolig.dk Side 1 af 7 GENERELT En boligafdeling med mange beboere kan sammenlignes med et miniaturesamfund. I bliver mere eller

Læs mere

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab.

Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment boligselskab. Gældende ordensregler vedtaget på afdelingsmødet i Bispehaven den 2. september 2008. Fælles spilleregler giver fair play. Det betyder, at der er en række regler, som skal overholdes, når man bor i et alment

Læs mere

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger.

Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. Sådan vil vi bo her! - husorden og leveregler for dig, der bor i Røde Kro Velkommen som beboer i fsb s afdeling Røde Kro en af Danmarks mange almene boliger. I Røde Kro ønsker vi at have et godt naboskab,

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

Husorden. for. Mergeltoften

Husorden. for. Mergeltoften for Mergeltoften Side 1 af 6 GENERELT En boligafdeling som vores med mange beboere med forskellig baggrund, er et lille samfund i sig selv. Vi er mere eller mindre afhængige af hinanden og vi er fælles

Læs mere

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial»

Indholdsfortegnelse. «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V.... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 DØRSKILTE... 3 FODRING

Læs mere

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE

HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE BOLIGFORENINGEN VIBO HUSORDEN VIBO AFDELING 141 CHARLOTTEGÅRDSHAVE GODKENDT NOVEMBER 1996 REV. 30. APRIL 2014 Velkommen til afdeling 141 Afdelingen har selvfølgelig en husorden, den er ment som en hjælp

Læs mere

Husorden. Afdeling 34 Engdalgårdsvej & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon:

Husorden. Afdeling 34 Engdalgårdsvej & Tornøegade 12, 8300 Odder. Telefon: Husorden Afdeling 34 Engdalgårdsvej 94 166 & 34 49 Adresse: Tornøegade 12, 8300 Odder Telefon: 70 27 97 97 Hjemmeside: E-mail: www.domibolig.dk mail@domibolig.dk Telefon- og ekspeditionstid: mandag kl.

Læs mere

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen

HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN Afdeling 9 Ådalen HUSORDEN For beboerne i AB-Sprotoften Afd. 9. - Ådalen 1. AFFALDSHUSET Affald sorteres jævnfør udleveret sorteringsvejledning. Affald bortskaffes i de dertil hørende containere

Læs mere

Velkommen. Afdeling 14

Velkommen. Afdeling 14 B O L IG F O RE N I N GE N VE S TVESTERBO E RB O BOLIGFORENINGEN Velkommen Velkommen I Afdeling I 14 Afdeling 14 Ådalsparken Hinnerup Ådalsparken Hinnerup Ny i afdeling 14 så læs med her Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d

Boligforeningen B42. Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d Boligforeningen B42 Ordensreglement for Afd. 36 Godkendt på ordinært afdelingsmøde d. 01.03.2018 1 I Generelt Reglernes ikrafttræden 1. Med virkning fra den 01.03.2018 erstatter dette ordensreglement tidligere

Læs mere

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014)

ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005) (Revideret juli 2014) Grønagerparkens Beboerrepræsentation Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro Sabro, Juli 2014 ORDENSREGLER for Lejere i Grønagerparken Ranunkelvej 147 239 8471 Sabro (Godkendt på beboermødet den 26. oktober 2005)

Læs mere

LYNGE-UGGELØSE BOLIGFORENING AFDELING 04 GLADGÅRDSVÆNGE HUSORDEN

LYNGE-UGGELØSE BOLIGFORENING AFDELING 04 GLADGÅRDSVÆNGE HUSORDEN 1 LYNGE-UGGELØSE BOLIGFORENING AFDELING 04 GLADGÅRDSVÆNGE HUSORDEN Ifølge lejeloven påhviler det boligforeningen at sørge for, der hersker god ro og orden i afdelingen Denne husorden er udformet med henblik

Læs mere

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald

HUSORDEN: Hensyn til andre beboere Tobaksrygning Affald Husorden afd.3 HUSORDEN: Husordenen er et sæt regler, der er vedtaget af afdelingens beboere. Husordenen handler blandt andet om, hvordan vi beboere skal opføre os for ikke at genere vore naboer eller

Læs mere

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M.

GENERELT BIL- KNALLERTKØRSEL M.V. DØRSKILTE FORSIKRING AFFALD ANTENNER/PARABOLER FORURENING CYKLER, KNALLERTER, INDKØBS- VOGNE M.M. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 CYKLER, KNALLERTER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 DØRSKILTE... 3 FORSIKRING... 3 FORURENING...

Læs mere

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev

Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev Evostate Bøgeparken ApS Bøgeparken 75-141, 5792 Årslev HUSORDENSREGLER Ejendommen administreres af: Evostate Partners A/S Torvegade 1, 4. 5000 Odense C Tlf.: 31633800 Email: info@evostate.dk Bøgeparken

Læs mere

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf.

Overtrædelser af ovenstående vil medføre, at den enkelte holdes ansvarlig for de af ejerforeningen afholdte omkostninger til oprydning heraf. Husorden Affald: I affaldsskakten må der alene smides lukkede affaldsposer, der er egnede til at komme ned i skakten. Der må således ikke smides hele pizzabakker eller andre større genstande ned i skakten.

Læs mere

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V.

GENERELT ANTENNER/PARABOLER BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBS- VOGNE M.M. BIL- & KNALLERTKØRSEL M.V. AFFALD FODRING AF FUGLE M.V. «Bruger_Initial» Indholdsfortegnelse GENERELT... 3 AFFALD... 3 ANTENNER/PARABOLER... 3 BARNEVOGNE, CYKLER, INDKØBSVOGNE M.M.... 3 BIL-, KNALLERTKØRSEL M.V... 3 FODRING AF FUGLE M.V.... 3 FORSIKRING...

Læs mere

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning

Indhold Boligen Området Husorden Til-/fraflytning Indhold Boligen... 2 Afløb/toilet:... 2 Akutte skader:... 2 Antenne:... 2 Hvidevarer:... 2 Nøgler og låse:... 2 Skure:... 2 Særlige aftaler:... 3 Udluftning:... 3 Vandlåse:... 3 Vedligeholdelse af have:...

Læs mere

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25

Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Husordensregler for Rosenvænget afd. 08/25 Vedtaget på beboermødet den 8. juni 2015 I en boligafdeling med mange beboer er man fælles om mange ting, og man bliver derfor mere eller mindre afhængige af

Læs mere