Evaluering af den samlede undervisning skoleåret 2016/2017 (februar)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Evaluering af den samlede undervisning skoleåret 2016/2017 (februar)"

Transkript

1 Evaluering af den samlede undervisning skoleåret 2016/2017 (februar) Det samlede tilsyn med Bredballe Privatskole udgøres af den tilsynsførendes tilsyn samt vores egen beskrivelse i den samlede evaluering. Generelt om skolen Bredballe Privatskole er en nystartet skole, der fungerer på 3. skoleår. Skolen er blevet udbygget i løbet af dette skoleår, og lige efter jul kunne vi tage vores nye tilbygning i brug. Det har krævet stor fleksibilitet og omstillingsparathed for både elever, forældre og lærere i byggeperioden, hvor dele af undervisningen foregik i pavilloner. Det færdige byggeri har også medført en forøget søgning af elever til vores skole. Ved skoleårets start var vi 75 elever, men nu er vi på 89 og pr. 1./ starter der seksten nye før-skole-elever. Det betyder, at vi har en organisation, der hele tiden skal omstille sig og tilpasse sig skolens udvikling. Vi har haft sammenlæst klasse, men da vi har haft stor søgning til disse årgange, så har vi nu delt 4. klasse fra, så de fungerer som en selvstændig klasse. På nuværende tidspunkt af skoleåret er det svært at ansætte en fuldtidslærer, så derfor har vi valgt at ansætte flere kvalificerede lærere med mindre timetal, så vi kan ansætte to fuldtidsansatte lærere pr. 1.august 2017, som skal indgå i forårets samlede fagfordeling. Vi ønsker at samle flere fast- og fuldtidsansatte lærere, så vi er flere om at løfte opgaverne i forbindelse med stabiliseringen og videreudviklingen af skolen. Vi har en velfungerende skolehverdag, hvor vores elever udvikler sig fagligt og trives, hvilket vil fremgå af nedenstående beskrivelser. Det er unikt hos os, at vi har en velfungerende madordning, hvor eleverne er organiseret i familiegrupper, hvilket vil sige, at eleverne er sammensat i en familie fra alle skolens årgange. Vi har i forbindelse med vores nye skolekøkken ansat en madmor, hvor familiegrupperne en uge ad gangen er i køkkenet i 45 minutter og hjælper til med at forberede frokosten samt den efterfølgende oprydning. Eleverne spiser sammen i disse familiegrupper. Familiegrupperne og det faktum, at vi kun er omkring 100 elever gør, at vores elever har et godt, givende og respektfuldt sammenhold mellem store og små. Vi har fokus på både elevernes faglige udvikling og deres trivsel, da vi mener, at disse er gensidigt afhængigt af hinanden. Vi har en maksimum klassekvotient på 16 elever, og vores elevgennemsnit pr. klasse er på nuværende tidspunkt 12,43 elever pr. klasse, og det gør at lærerne er i tæt kontakt med eleverne og kan differentiere præcist i forhold til den enkelte elevs udviklingszone. Ligeledes har vi haft fokus på, at eleverne skal turde stå frem og fremvise forskellige faglige projekter, og det er blevet en naturlig del af vores undervisning.

2 Skolens værdigrundlag og dets afspejling i undervisningen Skolen hvor vi sætter fokus på høj faglighed, trivsel og personlig udvikling. Dette er centrale værdier for Bredballe Privatskole. Høj faglighed Vi sikrer en høj faglighed igennem en engageret og faglig kompetent lærerstab. Desuden evaluerer vi både løbende og via nationale og standardiserede test. Vi udarbejder årligt en omfattende og detaljeret elevplan med beskrivelse af kommende fokuspunkter og udviklingsområder. Vi mener, at en tydelig og guidende feed-back i elevernes arbejdsprocesser er central for videreudvikling af deres faglige niveau. Dette kan lade sig gennemføre fordi, vi har en lav klassekvotient, hvor læreren kan være nærværende og tæt på den enkelte elev. Desuden vægter vi, at der er ro og tid til fordybelse i undervisningen. Atmosfæren og omgangsformen på vores skole er kendetegnet ved gensidig respekt, som er opnået via klare og kærlige rammer. Dette modtager jævnligt tilkendegivelser af, da vi har en del elever på besøgsdage, og deres tilbagemeldinger er ofte, at her på skolen kan man være sig selv, og der er ro i timerne. Vi vil have en skole, hvor der undervises og hvor det er in at deltage, bidrage aktivt og yde sit bedste. I de fleste klasser har vi denne klassekultur. Der kan være enkelte af de store elever, hvor dette er en udfordring, men der indgår vi et tæt samarbejde med forældrene og UU- vejleder, så eleven bliver støttet bedst muligt. Trivsel Vi har i april måned 2016 gennemført Undervisningsministeriets Trivsel- og undervisningsmiljøundersøgelse, hvilken kan læses på følgende link: Vi vægter elevernes og lærernes trivsel højt, da utallige undersøgelser har vist, at der er en direkte sammenhæng mellem trivsel, koncentration, engagement og faglig udvikling. Vi har et åbent og tillidsfuldt miljø på skolen, hvor lærergruppen hjælper og sparrer med hinanden. Ligeledes har vi fokus på, at eleverne skal have løst eventuelle uoverensstemmelser eller konflikter, inden de forlader skolen, så det ikke kommer til at fylde uhensigtsmæssigt. I dette skoleår har vi desuden deltaget i et pilotprojekt Børn i Balance, som omhandler hvordan mindfulness kan øge elevernes koncentration og følelsesmæssige bevidsthed. Desuden har vi modtaget en grøn smiley for arbejdsmiljøet på skolen:

3 Personlig udvikling Elevernes alsidige og personlige udvikling styrker vi både i samværet og ved indholdet i undervisningen. Vi sørger for, at der i vores årsplanlægning indgår alternative dage med et indhold, der stimulerer mange forskellige kompetencer og hvor vi oplever eleverne i andre sammenhænge. Vi har hytteture, fisketur, hvor der fanges fisk, som tilberedes og spises i madordningen, vildtdage, hvor eleverne deltager sammen med en jæger i at råvildt parteres, og kødet tilberedes og indgår i madordningen samt båldage, hvor naturens råvarer tilberedes. Disse aktiviteter indgår med en faglig beskrivelse fra faget natur/teknik og biologi af formålet med aktiviteterne, men samtidig bringes vores elever i andre end de vante skolesituationer, og det gør, at andre sider af eleverne kommer i spil. Ligeledes har vi i år sat fokus på entreprenørskab og innovative læringsprocesser. På vores pædagogiske dag fik vi et oplæg til dette arbejde, og flere ideer kom i spil. Det har resulteret i en matematisk lektiekanal udarbejdet af klasse med små instruktionsvideoer. Ligeledes har klasse lavet en skoleavis, der skal oplyse om skolen og sælges til gavn for klassekassen. 1. klasse har skrevet en lille bog om deres skole i APPén LÆS og SKRIV, som de giver i gave til de nye før-skole-elever, når de kommer på besøg i børnehaveklassen for at se deres nye skole. På den måde inddrages eleverne i autentiske forløb, hvor deres produkter skal komme andre til gavn. Dette er med til at styrke deres ansvarlighed og personlige ejerskab til de læringsprocesser der foregår. Næste år vil vi gerne videreudvikle ideen og inddrage nogle af vores eksterne samarbejdspartnere. Det kan være reklameprojekter på en virksomhed og andre tiltag.

4 FAG- OG TIMEPLAN FOR SKOLEÅRET 16/17 Grundskolens minimums timetal findes via følgende link: Vores fag og timefordeling på klassetrin og fag: 0. klasse 1. klasse klasse 4. klasse 5. klasse 6. klasse klasse De humanistiske fag Dansk X Engelsk X Tysk Historie temadage 1+ temadag 1+ temadage 2+ temadage 2 + temadage 2 Kristendom X Indeholdt i dansk Indeholdt i dansk Indeholdt i dansk 1 Samfundsfag 2 Naturfag Matematik X Natur/Teknik X Biologi 2 Geografi 2 Fysik/kemi 2 Praktisk/musiske fag Idræt X Musik X Madkundskab Mad Mad Mad Mad 3 Mad Billedkunst X 2 2 2/halvårlig 1 Håndværk/design 2/halvårlig 2 2 Lektioner i alt (1lektietime)

5 Morgensang Morgensang er en del af skolens musikundervisning, hvor eleverne introduceres for og lærer forskellige sange og salmer. Vi har morgensang hver morgen. Madkundskab I skoleåret 2016/2017 indgår faget madkundskab i et vist omfang i skolens madordning, hvor eleverne på skift i deres familiegrupper er med til at tilberede dele af maden og anrette den samt den efterfølgende oprydning. Der indgår mest praktiske elementer i undervisningen. Men for 6. klasse er undervisningen tilrettelagt, således at den lever op til målene for faget madkundskab. Tysk Vi starter med tysk allerede i 4. klasse, da vi har erfaring med, at eleverne herved opnår en mere positiv og legende tilgang til faget, som vil gavne dem i deres senere skoleforløb. Det betyder, at eleverne på Bredballe privatskole samlet set har 390 timers tysk i deres skoleforløb. Læsebånd Når madholdene går fra, så har resten af eleverne læsebånd med den pågældende lærer, men det er den enkelte lærer, der afgør om der skal gennemføres læsebånd. Hvis læsebånd f.eks. rammer et fag med et lille timetal, så kan læreren vælge ikke at afholde læsebånd denne dag. Men ellers så gennemføres læsebånd, og det er dansklærerens ansvar, at der er læsestof til rådighed i klassen. Historie Vi afholder 4 temadage omhandlende historiske emner i løbet af skoleåret. I dette skoleår skal temaerne indtænkes i undervisningen i den pågældende periode. Ligeledes skal nogle af temadagene ligge parvist, så eleverne får større mulighed for fordybelse i de historiske temaer. I år skal temaet være jernalderen, hvor vi besøger det historiske værksted i Vingsted. Kristendom Kristendom er indtænkt i danskundervisningen som forløb, men også tilgodeset via temadage i forbindelse med højtiderne jul og påske.

6 Emneuger Vi afholder to emneuger i løbet af skoleåret. Den ene lægger i forbindelse med julen, hvor der arbejdes tematisk med julen. Her inddrages også kristendomsfaget. I februar afholder vi uge Sex, hvor også elevernes trivsel. Temaerne i trivselsarbejdet planlægges ud fra elevernes undervisningsmiljøundersøgelse, som er foretaget i foråret Frivillig lektiecafé Der tilbydes lektiecafe 1 ugentlig time efter skoletid i dette skoleår for eleverne i klasse.

7 Skolens undervisningsmål Bredballe Privatskole følger Undervisningsministeriets Fælles mål Lærerne udarbejder ved skoleårets start årsplaner, som er afstemt og referer til fælles mål og kompetenceområderne. Disse planer offentliggøres på skolens Intra-net samt læses og kommenteres af skoleleder. Skolens arbejde med frihed og folkestyrekravet Vores skole. Bredballe Privatskole er både elevernes, forældrenes og lærernes skole, hvor vi ønsker og arbejder for, at alle føler ejerskab og ansvarlighed for skolen. Der arrangeres fælles arbejdsdage og diverse sociale arrangementer af forældreråd og skolens venneforening. Skolens ordensregler, konfliktpolitik og formulerede mobbepolitik udtrykker en klar forventning om respektfuld adfærd i alle skolens sammenhænge og at konflikter løses igennem dialog og gensidig lytning. Link til mobbepolitik og konfliktløsning: Eleverne har ved fællesmøder været med til at formulere og udfærdige den vedtagne mobbepolitik. Vi søger som undervisere at inddrage eleverne mest muligt via demokratiske processer i de beslutninger, som er relevante for dem. Et eksempel er elevernes og forældrenes bidrag til tegninger af vores nye tilbygning. På temadage udfærdigede eleverne ønsker til deres kommende skole og dens indretning. Disse blev sendt til arkitekten og inddraget i det omfang, det kunne lade sig gøre. Ligeledes fik forældrene mulighed for at kommentere arkitektens skitser og påskrive kommentarer og gode ideer, inden byggeriet blev sat i gang. Bredballe Privatskole har et elevråd med en tilknyttet kontaktlærer, som tager initiativ til forskellige arrangementer/emneuger og prioriteringer af indkøb af f.eks. relevant legetøj.

8 Fokuspunkter for evalueringen Elevernes faglige udbytte af undervisningen Elevernes trivsel Evalueringsformer der benyttes på skolen 1. Folkeskolens prøver 2. Prøver og tests (Standardiserede prøver) 3. Frivillige nationale tests 4. Løbende evaluering 5. Elevplaner 6. Skole-hjemsamarbejde Tilsynsførendes besøg og efterfølgende erklæring I det efterfølgende er beskrevet hvordan vi arbejder med de ovennævnte evalueringsformer. Afslutningsvis er der udarbejdet et tillæg, som specifikt tager udgangspunkt i evalueringen af skoleåret 2016/ Folkeskolens Prøver Folkeskolens Prøver såvel mundtlige som skriftlige. Der afholdes 1-2 terminsprøver i dansk og matematik. Der afgives karakterer i klasse, dog vurderer den enkelte lærer det hensigtsmæssige i karaktergivningen i 7. klasse, og læreren vurderer selv i hvilket omfang karaktererne skal gives. Karaktergivningen efterfølges altid af en mundtlig eller skriftlig opfølgning, så eleverne er klar over, hvordan der kan arbejdes frem mod et højere niveau/større forståelse.

9 2. Prøver og test (Standardiserede prøver) Vi benytter også standardiserede prøver til at få et overblik over klassens niveau og om den enkelte elev udvikler sig alderssvarende. Disse standardiserede prøver tages i april og maj måned, eller som det foreskrives i prøvevejledningerne. Børnehaveklassen Sprogtest i september/april 1. klasse OS64 maj (læseprøve) MG 1 maj (matematikprøve) 2. klasse OS 120 (læseprøve) ST 2 (staveprøve) MG 2(matematikprøve) Ordblindescreening (DVO) 3. klasse SL 60 (læseprøve) ST 3 (staveprøve) MG 3 (matematikprøve) 4. klasse SL40(læseprøve) ST 4 (staveprøve) MG 4 (matematikprøve)

10 5. klasse LÆS5 (Læseprøve) ST 5 (staveprøve) MG 5 (matematikprøve) 6. klasse Nationale test i læsning ST 6 (staveprøve) MG 6 (matematikprøve) klasse Terminsprøver Projektopgave Diverse læseprøver, retskrivningog skriftlig fremstilling ST (staveprøver) Matematiske opgavesæt

11 3. De frivillige nationale test Vi deltager i de frivillige nationale test efter følgende plan, som er anvist af UVM: I oversigten nedenfor viser krydserne, på hvilke klassetrin og i hvilke fag de obligatoriske test skal gennemføres. I den frivillige testperiode kan testene ligeledes tages på klassetrinnet over og under det obligatoriske klassetrin. For eksempel kan en test, der er obligatorisk på 8. klassetrin, anvendes frivilligt på 7., 8. og 9. klassetrin. Fag \ klassetrin Dansk, læsning X X X X Matematik X X Engelsk X Geografi X Biologi X Fysik/Kemi X Dansk som andet sprog 4. Den løbende evaluering Vi evaluerer løbende i vores undervisning i forhold til de læringsmål, som vi opsætter for vores undervisningsforløb, eller som er i fokus i forhold til den enkelte elev. Vi bestræber os på at give eleverne direkte feedback og guidning i undervisningssituationen ved at organisere undervisningen, så der skabes tid sammen med den enkelte elev og dennes læringsproces. Disse evalueringer danner baggrund for vores opsætning af læringsmål. 5. Elevplaner Ligeledes udarbejdes der en udførlig elevplan, som sendes med eleverne hjem i maj måned. Denne elevplan indeholder opfølgningspunkter, som skal indarbejdes i den kommende tids undervisning i et samarbejde mellem skole og hjem. På den måde sikres det, at elevplanen bliver dynamisk. De opnåede testresultater og de daglige iagttagelser har kun værdi, hvis de indarbejdes i den efterfølgende periodes fokuspunkter.

12 6. Skole-hjemsamarbejde Forældrene inviteres to gange om året til skole-hjemsamtaler, hvor de med alle elevens dansk-matematik- og sproglærere kan drøfte mål for den fremtidige udvikling. Eleverne deltager i disse samtaler. Der afholdes individuelle skole-hjemsamtaler ved aktuelle problemstillinger. 7. Tilsynsførendes besøg og efterfølgende erklæring Tilsynsførendes besøg på skolen med oplevelse af skolens kultur og overværelse af undervisningstimer i forskellig fag og klasser er en vigtig del af skolens evaluering. Tilsynet sker efter en tilsynsplan, hvorefter den tilsynsførende skal påse, at undervisningen står mål med, hvad der almindeligvis kræves i folkeskolen. Tilsynet omfatter elevernes standpunkt i dansk, engelsk, historie og matematik og skolens samlede undervisningstilbud med undervisningsplaner og materialer. Tilsynsførende drøfter relevante forhold med lærere og skoleleder. Tilsynsførende udfærdiger efter besøget en tilsynsrapport. Denne rapport kan læses her:

13 Skoleåret 2016/2017 Prøver og Standardiserede tests På baggrund af de standardiserede test i dansk og matematik fra slutningen af sidste skoleår, som alle er gennemført efter planen samt resultaterne ved de frivillige nationale test, klarer størstedelen af vores elever sig som landsgennemsnittet eller derover. I vurderingen er der taget højde for, at vores klasser er sammenlæste, hvilket f.eks. betyder, at eleverne i 5. klasse har taget den frivillige læseprøve for 6. klasse. Vi har fra skolens start været bekendt med, at nogle af vores elever er ordblinde, men vi har også afdækket/opdaget nye elever med ordblindevanskeligheder. Dette slår igennem ved testresultaterne, der i afkodning (læseprøverne) og ved staveprøverne resulterer i et opmærksomhedskrævende resultat. Vi har derfor en elevgruppe, der har læse-stavevanskeligheder og som kræver særlig opmærksomhed og en tilrettelagt indsats. Vi har i dette skoleår tildelt dobbeltlærerlektioner ved de ældste elever samt 4 lektioner til individuel støtte til de ordblindelever i de ældste klasser, hvor de støttes i brugen af deres IT-rygsæk samt i struktureringen og udarbejdelsen af større skriftlige opgaver. På de yngre årgange har der været periodevise læse-stavekurser på 3-4 ugentlige lektioner. Eleverne har profiteret af denne indsats. Dette sammenholdt med, at der i nogle klasser på mellemtrinnet kun har været 9-10 elever har gjort at den enkelte lærer har kunnet lavet en målrettet og støttende indsats for de ordblinde elever i klasserne. Løbende evaluering Skolen udarbejder i maj måned elevplaner for samtlige elever med en detaljeret beskrivelse af elevens faglige udbytte i hvert enkelt fag, trivsel og personlig udvikling. Elevplanerne er et godt grundlag for samtaler med elever og forældre om status, fremadrettede udfordringer og udviklingsmuligheder og for en dialog om elevens trivsel. Elevplanen indeholder desuden en opgørelse over elevens fravær i perioden. Der afholdes to årlige skole-hjemsamtaler samt situationsbestemte samtaler efter behov. Efter afholdelsen af de nationale test modtog alle forældre et udskrift med resultatet ved de nationale test, hvilket blev drøftet på de efterfølgende skole-hjemsamtaler.

14 Handledel Ansætte to fuldtidsansatte lærere efter sommerferien, så antallet af lærerkræfter og kompetencer styrkes. Arbejdsprocesserne med entreprenørskab og innovative læreprocesser skal fortsættes i kommende skoleår, så det bliver projekter, der inddrager vores nærmiljø (børnehave, virksomheder og rekreative områder). Der nedsættes en arbejdsgruppe af dansklærere, der i samarbejde med skoleleder tester og tilrettelægger undervisning af læse- og skrivesvage elever, således at lærerne underviser/støtter deres egne elever. Arbejde med en systematik omkring feedback, samarbejdsstrukturer og responsgrupper i undervisningen blandt eleverne men også blandt lærerne. F.eks. ved at lærerne underviser sammen. Næste samlede evaluering udarbejdes februar Udarbejdet af Henriette Langkjær Skoleleder Bredballe Privatskole

Evaluering af skolens samlede undervisning

Evaluering af skolens samlede undervisning Evaluering af skolens samlede undervisning Fokuspunkter for evalueringen Elevernes faglige udbytte af undervisningen Elevernes trivsel Evalueringsformer der benyttes på skolen 1. Folkeskolens prøver 2.

Læs mere

SELVEVALUERING: SKOLENS PROFIL OPDATERET JANUAR 2017

SELVEVALUERING: SKOLENS PROFIL OPDATERET JANUAR 2017 Pkt. Evaluerings område 1. a Skolens værdigrundlag Her og nu (beskrivelse af praksis) Se beskrivelse 1.a. Målsætning At drive privat grundskole, hvor elevens lyst til læring styrkes i et miljø, hvor den

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2013 skolekode 183008 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler. Vurderingerne i erklæringen bygger både på data, som jeg

Læs mere

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf:

Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Der er flere formål med evalueringerne og med offentliggørelsen heraf: Sådan evaluerer vi Formål med og baggrund for evaluering: Ifølge Lov om friskoler og private grundskoler m.v. skal skolen regelmæssigt foretage en evaluering af skolens samlede undervisning og udarbejde

Læs mere

Evaluering og opfølgning:

Evaluering og opfølgning: Evaluering og opfølgning: Århus Privatskole underviser efter de af Undervisningsministeriet opstillede Fælles Mål (læs disse andetsteds på hjemmesiden under Lovpligtig information). Dette sikrer, at skolens

Læs mere

Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12

Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12 Evaluering af skolens samlede undervisning skoleåret 2011-12 Indhold 1. Evalueringsformer der benyttes på skolen 2. Evaluering af den samlede undervisning i skoleåret 3. Plan for opfølgning på evalueringen

Læs mere

A. Fokuspunkter for evalueringen. Fagligt udbytte af undervisning Elevernes trivsel. B. Evalueringsformer der benyttes på skolen

A. Fokuspunkter for evalueringen. Fagligt udbytte af undervisning Elevernes trivsel. B. Evalueringsformer der benyttes på skolen Indhold: A. Fokuspunkter for evalueringen B. Evalueringsformer der benyttes på skolen C. Evaluering af den samlede undervisning skoleåret 2013/14 D. Plan for opfølgning på evalueringen E. Næste evaluering

Læs mere

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole

Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Evaluering på Klippen, Den Kristne Friskole Følgende elementer indgår i skolens evalueringspraksis, idet der til stadighed arbejdes på at udvikle evalueringsmetoder på skolen, der ikke bare bliver evaluering

Læs mere

Den fastlagte evaluering - dansk Klasse Staveprøve Læseprøve Ansvarlig Klasselæsekonference. VM Forår: Ordkendskabsprøve 0.- LH 1.kl.

Den fastlagte evaluering - dansk Klasse Staveprøve Læseprøve Ansvarlig Klasselæsekonference. VM Forår: Ordkendskabsprøve 0.- LH 1.kl. Kapitel 2: af elevernes udbytte af undervisningen På Forberedelsesskolen er evaluering en naturlig del af undervisningen. Den foregår dels løbende og i forskellig form - dels på fastlagte tidspunkter i

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Udefriskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 665024 Skolens navn: Udefriskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anders Langskov 2. Angivelse

Læs mere

Indledning. Stenoskolen Jernbanegade Nakskov

Indledning. Stenoskolen Jernbanegade Nakskov Indledning. Vi har med virkning fra skoleåret 2017/2018 valgt at gå over til selvevaluering som tilsynsform på Stenoskolen. Modellen er den af Danmarks Privatskoleforening fremstillede model, som er godkendt

Læs mere

A. Fokuspunkter for evalueringen. Fagligt udbytte af undervisning Elevernes trivsel. B. Evalueringsformer der benyttes på skolen

A. Fokuspunkter for evalueringen. Fagligt udbytte af undervisning Elevernes trivsel. B. Evalueringsformer der benyttes på skolen Indhold: A. Fokuspunkter for evalueringen B. Evalueringsformer der benyttes på skolen C. Evaluering af den samlede undervisning skoleåret 2015/16 D. Plan for opfølgning på evalueringen -------------------

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Klim Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 811007 Skolens navn: Klim Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Inger Lund Gregersen 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Bredballe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280537 Skolens navn: Bredballe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars

Læs mere

Evalueringskulturen på Kværkeby Friskole

Evalueringskulturen på Kværkeby Friskole Evalueringskulturen på Kværkeby Friskole På Kværkeby Friskole arbejder vi med en evalueringskultur, der giver os mulighed for at skabe de bedste rammer og det bedste læringsmiljø for vores elever. Vi ønsker

Læs mere

SKOLENS EVALUERING AF DEN SAMLEDE UNDERVISNING

SKOLENS EVALUERING AF DEN SAMLEDE UNDERVISNING 1. Evaluering af trinmål Vi forventer, at Roser Skolens elever til enhver tid har mulighed for at opnå kundskaber og færdigheder, der gør dem i stand til uden problemer at kunne fortsætte i folkeskolen.

Læs mere

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012

Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Tilsynsplan skoleåret 2011/2012 Dato Tid Indhold Mandag d. 22.-8. 17.00 20.00 Bestyrelsesmøde. Dialog i forhold til tilsynsrapporten. Forventninger til tilsynet. Gennemgang af tilsynsplan. Torsdag d. 15.-9.

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning på Østerbro lilleskole

Evaluering af den samlede undervisning på Østerbro lilleskole Evaluering af den samlede undervisning på Østerbro lilleskole På Østerbro Lilleskole har vi en bred evalueringskultur som udføres i vekselvirkning mellem den skriftlige og mundtlige dialog. Evaluering

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vestbyen Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280928 Skolens navn: Vestbyen Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Struer Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 671011 Skolens navn: Struer Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Evaluering AF SKOLEÅRET 2011/12

Evaluering AF SKOLEÅRET 2011/12 Evaluering AF SKOLEÅRET 2011/12 Februar 2013 Indhold A. Evalueringsformer der benyttes på skolen B. Evaluering af den samlede undervisning skoleåret 2011/12 C. Plan for opfølgning på evalueringen D. Næste

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Greve Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 253013 Skolens navn: Greve Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Mentiqa-Nordjyllandskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851087 Skolens navn: Mentiqa-Nordjylland 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lene Thorhauge

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skjern Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skjern Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Skjern Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 669010 Skolens navn: Skjern Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Annemarie

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Ådalens Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 183008 Skolens navn: Ådalens Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Solsideskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Tandslet Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 535007 Skolens navn: Tandslet Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Principper for skolehjemsamarbejdet

Principper for skolehjemsamarbejdet Principper for skolehjemsamarbejdet Skole-hjemsamarbejdet tager udgangspunkt i folkeskolelovens formål: 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne kundskaber og færdigheder, der: forbereder

Læs mere

Kapitel 2: Evaluering af elevernes udbytte af undervisningen

Kapitel 2: Evaluering af elevernes udbytte af undervisningen Kapitel 2: Evaluering af elevernes udbytte af undervisningen På Hindholm Privatskole er evaluering en naturlig del af undervisningen. Den foregår dels løbende og i forskellig form - dels på fastlagte tidspunkter

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2017 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at udføre

Læs mere

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018

Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Tilsynserklæring for RYSLINGE FRISKOLE for skoleåret 2017/2018 Skole: Graabjergvej 22, 5656 Ryslinge Skolekode: 477005 Tilsynsførende: Jette Olsen Tilsynsdatoer: 23/11, 24/11, 6/2, 7/2 Tilsyn i fag og

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Th. Langs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Th. Langs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Th. Langs Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 743017 Skolens navn: Th. Langs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj. Selvevaluering

Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj. Selvevaluering Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse Danmarks Privatskoleforening Undersøgelsesværktøj Selvevaluering Her og nu situation Evaluering Undersøgelsesværktøj. Skolens egne undervisningsmål.

Læs mere

Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole

Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole Plan over tilsyn skoleåret 2013/14 Den Alternative Skole Dato Tid Indhold Onsdag d. 20.-11 9.00 14.00 Deltage i undervisningen: Fremlæggelse på afgangsholdet om deres studietur til Montenegro og besøg

Læs mere

Tilsynserklæring for 2019 for

Tilsynserklæring for 2019 for Tilsynserklæring for 2019 for 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280461 Skolens navn: Skelbæk Friskole 1. Navn på den eller de tilsynsførende Lisbet Lentz 2. Angivelse af datoer for tilsynsbesøget

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Filskov Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280388 Skolens navn: Filskov Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Nordbyskolens evalueringsplan

Nordbyskolens evalueringsplan Nordbyskolens evalueringsplan Evalueringsform Beskrivelse Ansvarlig Hvornår Årsplaner Årsplanen tager udgangspunkt i fagenes fælles mål (http://ffm.emu.dk/) Lærere Årsplanen er tilgængelig i personale-

Læs mere

Ringe Kost- og Realskole har i mere end 60 år tilbudt skolegang og undervisning som står mål med hvad der normalt forventes i folkeskolen.

Ringe Kost- og Realskole har i mere end 60 år tilbudt skolegang og undervisning som står mål med hvad der normalt forventes i folkeskolen. Evaluering af skolens samlede undervisning for Ringe Kost- og Realskole, Afdeling Kostskolen. Baggrund: I henhold til Lov om frie grundskoler 1 b. stk. 3, skal frie grundskoler regelmæssigt foretage en

Læs mere

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1 Skolens profil

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1 Skolens profil Evaluering af kapitel 1: Skolens profil Skolens ledelse bestående af skoleleder Jeppe Møller Tobberup, viceinspektør Alice Bach Andersen, SFO-leder Pernille Hossy, afdelingsleder Helle Lindgaard, afdelingsleder

Læs mere

Statusområde Status Vi er især tilfredse med Vi ønsker at videreudvikle Tiltag & tidsperspektiv Skolens værdigrundlag og den daglige undervisning

Statusområde Status Vi er især tilfredse med Vi ønsker at videreudvikle Tiltag & tidsperspektiv Skolens værdigrundlag og den daglige undervisning EVALUERING 2016 Skolens undervisningstilbud Statusområde Status Vi er især tilfredse med Vi ønsker at videreudvikle Tiltag & tidsperspektiv Skolens værdigrundlag og den daglige undervisning Skolens daglige

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole:

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole: Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Forlev Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 325007 Skolens navn: Forlev Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Helle Pia Kirkelund

Læs mere

Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 30.03.2015

Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 30.03.2015 Bestyrelsen Skørbæk-Ejdrup Friskole Ejdrupvej 33, Skørbæk 9240 Nibe Eksternt tilsyn med Skørbæk-Ejdrup Friskole 30.03.2015 Tilsynet med Skørbæk-Ejdrup Friskole, skolekode 831 006, er foretaget af chefkonsulent

Læs mere

Skolens evaluering af den samlede undervisning giver et overblik over:

Skolens evaluering af den samlede undervisning giver et overblik over: Skolens evaluering af den samlede undervisning giver et overblik over: 1. Hvornår og hvordan har skolen evalueret trinmål og undervisningsplaner? 2. Står skolens undervisning mål med hvad der almindeligvis

Læs mere

Hvad lærer dit barn? Evaluering, test og elevplaner i folkeskolen

Hvad lærer dit barn? Evaluering, test og elevplaner i folkeskolen Hvad lærer dit barn? Evaluering, test og elevplaner i folkeskolen Evalueringskulturen skal styrkes Folketinget vedtog i 2006 en række ændringer af folkeskoleloven. Ændringerne er blandt andet gennemført

Læs mere

Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole.

Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole. Side 1 af 6 Det grundlæggende skolesyn for Herning Friskole. Institutionens formål er at drive en friskole efter de til enhver tid gældende love og andre retsregler for friskoler og private grundskoler

Læs mere

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14

Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Skolereform på Hummeltofteskolen 14-1515 Velkommen til kontaktforældremøde 19.8.14 Program 1. Præsentation af den nye bestyrelse, bestyrelsens årsplan 14-1515 samt principper for kontaktforældrearbejdet.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Viby Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 263003 Skolens navn: Viby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer for

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Bredballe Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280537 Skolens navn: Bredballe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Lars Jespersen

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Lødderup Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 773032 Skolens navn: Lødderup Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Vanløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101135 Skolens navn: Vanløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Jernbanegade Nakskov Postbox 35 kontor: lærerværelse: Fax:

Jernbanegade Nakskov Postbox 35 kontor: lærerværelse: Fax: Evaluering og opfølgningsplan. Nakskov d. 8. januar. Undervisningsministeriet giver en vis frihed til den enkelte private frie skole til selv at afgøre, hvor lang tid der skal være mellem de enkelte evalueringer,

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Stenløse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 235006 Skolens navn: Stenløse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08

Kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08 Gjessø Skole Kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08 Dette er Gjessø Skoles kvalitetsrapport for skoleåret 2007/08. Her præsenteres skolens vurdering af en række data, der beskriver væsentlige forhold på

Læs mere

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret Børge Koch Teglgårdsvej 23 6100 Haderslev Tlf.: 72665250 E-mail: bfko@ucsyd.dk Haderslev, den 23. maj 2017 Tilsynserklæring vedr. Haderslev Realskole, Christiansfeldvej 20, 6100 Haderslev for skoleåret

Læs mere

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen.

Hovedopgaven består i at vurdere, om undervisningen i friskolen står mål med undervisningen i folkeskolen. Tilsynserklæring for: Margrethelyst Friskole Persievej 2 8300 Odder Telefon: 77348529 www.margrethelyst.dk Email:info@margrethelyst.dk Skolekode:280214 Tilsynsførende: Pædagogisk konsulent ML- Consult

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Gladsaxe Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 159017 Skolens navn: Gladsaxe Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jytte Vedel

Læs mere

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode

Tilsynserklæring for Ådalens Privatskole 2016 skolekode 1. Indledning Denne tilsynserklæring er udarbejdet af tilsynsførende Lisbet Lentz, der er certificeret til at føre tilsyn med frie grundskoler, og valgt af bestyrelsen på Ådalens Privatskole til at føre

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Billesborgskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 259021 Skolens navn: Billesborgskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Ninna Braüner 2. Angivelse

Læs mere

Der er i lærergruppen i forhold til den samlede evaluering og skolens 5. års evalueringsplan i 2013 fokus på følgende 3 områder:

Der er i lærergruppen i forhold til den samlede evaluering og skolens 5. års evalueringsplan i 2013 fokus på følgende 3 områder: Evaluering 2013 Der er i lærergruppen i forhold til den samlede evaluering og skolens 5. års evalueringsplan i 2013 fokus på følgende 3 områder: Evaluering, karakterer, udtalelser De praktisk-musiske fag

Læs mere

Skolens navn: Vejle Privatskole

Skolens navn: Vejle Privatskole Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Vejle Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280474 Skolens navn: Vejle Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Peter Jensen 2. Angivelse

Læs mere

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler

Kvalitetsrapport 2009. Randers Kommunes Folkeskoler Kvalitetsrapport 2009 Randers Kommunes Folkeskoler Indledning Skolens individuelle kvalitetsrapport indeholder både en kvantitativ og en kvalitativ del. Den kvantitative del omfatter faktuelle oplysninger

Læs mere

Elevens faglige. standpunkt og. generelle udbytte af undervisningen. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj.

Elevens faglige. standpunkt og. generelle udbytte af undervisningen. Danmarks Privatskoleforening. Undersøgelsesværktøj. Elevens faglige standpunkt og generelle udbytte af undervisningen Danmarks Privatskoleforening Undersøgelsesværktøj Selvevaluering Undersøgelsesværktøj. r. Kapitel 2.a Undersøgelsesværktøj til opgørelse

Læs mere

A. Fokuspunkter for evalueringen. Fagligt udbytte af undervisning Elevernes trivsel. B. Evalueringsformer, der benyttes på skolen

A. Fokuspunkter for evalueringen. Fagligt udbytte af undervisning Elevernes trivsel. B. Evalueringsformer, der benyttes på skolen Indhold: A. Fokuspunkter for evalueringen B. Evalueringsformer, der benyttes på skolen C. Evaluering af den samlede undervisning skoleåret 2017/18 D. Plan for opfølgning på evalueringen -------------------

Læs mere

Selvevaluering på Helsinge Realskole ( ): Kapitel 3: Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse

Selvevaluering på Helsinge Realskole ( ): Kapitel 3: Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse Evaluering af kapitel 3: Undervisningens mål, tilrettelæggelse og gennemførelse Formålet med kapitlet er at evaluere, hvordan skolen formulerer og justerer undervisningsmålene for skolens fag og fagområder.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Th. Langs Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Th. Langs Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Th. Langs Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 743017 Skolens navn: Th. Langs Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Evalueringsplan for Landsbyskolen Samlet beskrivelse af skolens evalueringsplan:

Evalueringsplan for Landsbyskolen Samlet beskrivelse af skolens evalueringsplan: 1 Evalueringsplan for Landsbyskolen 1/6 Samlet beskrivelse af skolens evalueringsplan: 1. Med denne evalueringsplan redegøres for en samlet plan over, hvordan vi arbejder med evaluering. Planen skal dels

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Solsideskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 851052 Skolens navn: Solsideskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Birthe Rømer Thulstrup

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Birkerød Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 205006 Skolens navn: Birkerød Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Karsten

Læs mere

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune

Elevplaner i Meebook. Vejledning. Københavns kommune Elevplaner i Meebook Vejledning Københavns kommune Vejledning til elevplaner i Meebook 1. Introduktion til vejledningen Denne vejledning søger at guide ledere og pædagogisk personale til, hvordan arbejdet

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Romalt Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280405 Skolens navn: Romalt Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jens Chr. Pedersen

Læs mere

Evaluering af undervisningen på Halsnæs lilleskole

Evaluering af undervisningen på Halsnæs lilleskole Evaluering af undervisningen på Halsnæs lilleskole Bekendtgørelse af lov om friskoler og private grundskoler m.v.: 1 b. Skolen skal regelmæssigt underrette eleverne og forældrene, jf. 38, om sit syn på

Læs mere

Selvevaluering på RpR

Selvevaluering på RpR Side 1 af 6 Selvevaluering på RpR Roskilde private Realskole er gået over til Selvevaluering. Dette erstatter det tidligere tilsyn med skolen, som en ekstern tilsynsførende har udført, og udgivet rapporter

Læs mere

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Timring Læringscenter

KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013. Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013. Timring Læringscenter KVALITETSRAPPORT SKOLEOMRÅDET 2012/2013 Herning Kommune, Center for Børn og Læring KVALITETSRAPPORT 2012/2013 Timring Læringscenter 1 Indholdsfortegnelse 1 TIMRING LÆRINGSCENTER 3 2 RAMMEBETINGELSER 4

Læs mere

Læs skolens målsætning her: Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22.

Læs skolens målsætning her:   Skolens elevtal er her maj elever og det samlede antal lærere er 22. SKOLENS PROFIL Skolen: Sct. Joseph Søstrenes Skole er en katolsk skole, og dermed adskiller den sig fra de fleste andre skoler. Der undervises i de samme fag som i folkeskolen, men en katolsk skole bygger

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordskovens Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordskovens Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Nordskovens Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 473012 Skolens navn: Nordskovens Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Torsten

Læs mere

Solhverv Privatskole Tilsynserklæring / Tilsynsrapport 2014

Solhverv Privatskole Tilsynserklæring / Tilsynsrapport 2014 Privatskole Tilsynserklæring / Tilsynsrapport 20 Tilsynet er gennemført i perioden marts september i.h.t. Bekendtgørelse om certificeret tilsyn på frie grundskoler. Skolens navn: Privatskole, Nr. Truevej

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Den dansk-franske Skole af 2014skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280545 Skolens navn: Den dansk-franske Skole af 2014 1.1 Navn på den eller de

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Slagelse Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280540 Skolens navn: Slagelse Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Hoven Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 760004 Skolens navn: Hoven Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Viborg Private Realskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 791014 Skolens navn: Viborg Private Realskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang

UDSKOLINGEN 7. 9. årgang UDSKOLINGEN 7. 9. årgang Kære elever og forældre. Velkommen til Bryrup Skole. Skolen er inddelt i tre områder indskolingen, mellemtrinnet og udskolingen. Skolens lærere har valgt hvilket alderstrin af

Læs mere

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1: Skolens profil

Selvevaluering på Helsinge Realskole: Kapitel 1: Skolens profil Evaluering af kapitel 1: Skolens profil Formålet med kapitlet er at få indblik i den kontekst skolens selvevaluering indgår i samt at kvalitetsevaluere skolens profil. Kapitlet falder i tre dele: 1. Præsentation

Læs mere

Vejle Privatskole. 1 b. Skolen skal regelmæssigt underrette eleverne og forældrene, jf. 38, om sit syn på elevernes udbytte af skolegangen.

Vejle Privatskole. 1 b. Skolen skal regelmæssigt underrette eleverne og forældrene, jf. 38, om sit syn på elevernes udbytte af skolegangen. Vejle Privatskole Evaluering af skolens undervisning 2016 Vejle Privatskole bruger en bred vifte af summative og formative evalueringer for at sikre, at undervisningen står mål med kravene i fælles mål

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Sankt Ansgars Skole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 101082 Skolens navn: Sankt Ansgars Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Videbæk Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Videbæk Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Videbæk Kristne Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 681009 Skolens navn: Videbæk Kristne Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Friskolen i Brammingskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 557007 Skolens navn: Friskolen i Bramming 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Christel

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Høje Taastrup Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Høje Taastrup Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Høje Taastrup Privatskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280471 Skolens navn: Høje Taastrup Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Tilsynsplan Ørestad Friskole

Tilsynsplan Ørestad Friskole Tilsynsplan Ørestad Friskole Hvert år: Danskundervisning alle trin Matematikundervisning alle trin Engelskundervisning mellemtrin og udskoling Det samlede timetal og fagrækken oversigt over fag og timetal

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Egebakkeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Egebakkeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Egebakkeskolenskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 751095 Skolens navn: Egebakkeskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Kundby Friskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280674 Skolens navn: Kundby Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Aksel Goth 2. Angivelse

Læs mere

1. Værdigrundlag s Mål og vision s. 3. a) Almen- og specialklasseundervisning s. 3. b) Særlige tilbud til elever s. 3. c) Evalueringskultur s 4

1. Værdigrundlag s Mål og vision s. 3. a) Almen- og specialklasseundervisning s. 3. b) Særlige tilbud til elever s. 3. c) Evalueringskultur s 4 Virksomhedsplan Gildbroskolen 2008-2009 1 Indholdsfortegnelse 1. Værdigrundlag s. 3 2. Mål og vision s. 3 3. Organisationen a) Almen- og specialklasseundervisning s. 3 b) Særlige tilbud til elever s. 3

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Forberedelsesskolen: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 731016 Skolens navn: Forberedelsesskolen 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Roskilde Private Skoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 265018 Skolens navn: Roskilde Private Skole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2.

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Stevns Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 389009 Skolens navn: Stevns Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende 2. Angivelse af datoer

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Idestrup Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Idestrup Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2017/2018 for Idestrup Privatskoleskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 280210 Skolens navn: Idestrup Privatskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Anne Birte

Læs mere

Eksternt tilsyn med Skørbæk Ejdrup Friskole Skoleåret 2015/2016

Eksternt tilsyn med Skørbæk Ejdrup Friskole Skoleåret 2015/2016 Bestyrelsen Skørbæk-Ejdrup Friskole Ejdrupvej 33, Skørbæk 9240 Nibe Eksternt tilsyn med Skørbæk Ejdrup Friskole 30.03.2016 Skoleåret 2015/2016 Tilsynet med Skørbæk-Ejdrup Friskole, er foretaget af chefkonsulent

Læs mere

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014

Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Tilsynserklæring for Ros Privatskole 2013/2014 Af tilsynsførende Peter Følle Jensen Roskilde, d. 6. marts 2014 Baggrund for tilsyn Dette tilsyn for Ros Privatskole (skolekode 280396), blev aftalt med skoleleder

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 151022 Skolens navn: Michael skolen Rudolf Steiner i Hjortespring 1.1

Læs mere

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole

Skole-hjem kommunikation. Udskoling på Malling Skole Skole-hjem kommunikation Udskoling på Malling Skole Skolen ønsker en tæt og åben dialog med forældrene. Derfor inviterer vi til samtaler og forældremøder i løbet af skoleåret. Kommunikationen foregår fortrinsvist

Læs mere

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode

Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Tilsynserklæring for skoleåret 2018/2019 for Oure Friskole: 1. Skolens navn og skolekode Skolekode: 435006 Skolens navn: Oure Friskole 1.1 Navn på den eller de tilsynsførende Jette Olsen 2. Angivelse af

Læs mere