TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019"

Transkript

1 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019

2 Kurser/gå-hjem-møder Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Tirsdag den 20. november Gå-hjem-møde for bestyrelser og andelshavere i andelsboligforeninger Gå-hjem-møde om strategi sæt tempo på væksten med strategien som motor Planlæg din seniortilværelse og optimer dine pensionsudbetalinger

3 Kurser/gå-hjem-møder 2019 (2020) 2019 Mandag den 21. januar Mandag den 28. januar Tirsdag den 24. september Sæson kick off for bogholdere og regnskabschefer Praktiske udfordringer for ejerledere, direktører eller bestyrelsesmedlemmer Skat og moms for bogholdere Onsdag den 23. oktober Har du den rigtige forretningsmodel? Torsdag den 14. november 2020 Mandag den 20. januar Gå-hjem-møde for virksomhedsledere (rapportering og virksomhedstestamente) Sæson kick off for bogholdere og regnskabschefer

4 Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Mandag den 27. august Betaling kr. 500 for deltagelse (der bydes på en sandwich) EU s persondataforordning trådte i kraft den 25.maj EU-forordningen og den opdaterede persondatalov betyder at alle danske virksomheder, foreninger og institutioner skal overholde forordningens artikler. Vi har allerede modtaget de første reaktioner fra Datatilsynet. Af nyheder kan nævnes at der bl.a. strammes op på kryptering af mails, der indeholder fortrolig information om personer mv. Kurset er bygget op således at du både får en introduktion til reglerne og får vist konkrete forslag til hvordan reglerne kan overholdes. Der kan stilles spørgsmål bl.a. til jurister og IT-sikkerhedsfolk der demonstrerer løsninger på GDPR via programmet DPO Advisor. Bemærk at der opkræves gebyr for deltagelse (kr. 500).

5 Gå-hjem-møde for bestyrelser og andelshavere i andelsboligforeninger Onsdag den 19. september Det er gratis at deltagelse (der bydes på en sandwich) Få et indblik i den nye andelsboligforeningslov og de væsentligste ændringer. Bliv introduceret i hvad de nye regler kommer til at betyde for din andelsboligforening. Hør om de nye regler for vurdering af ejendommen samt reglerne om bestyrelsens ansvar. Bliv klædt på til at forstå et regnskab, hvordan andelskronen beregnes og hvad der påvirker andelskronen. Hvordan indregnes ejendommen og hvad er hensættelser. Der bliver også givet en indførelse i både renteswap og lån og låneomlægning. Med andre ord får du styr på de væsentligste forhold omkring regnskab og økonomi i din andelsboligforening. Kurset egner sig også til potentielle købere af en andelsbolig.

6 Gå-hjem-møde om strategi Tirsdag den 25. september Det er gratis at deltagelse (der bydes på kaffe og kage) Sæt tempo på væksten med strategien som motor. Alle virksomheder bør have en strategi. Uanset størrelse. Så ved man i hvilken retning virksomheden skal udvikle sig. Det skal også meget gerne være med til, at du prioriterer dine ressourcer, tid og energi rigtigt. Kom og hør et inspirerende indlæg fra en af vores eksterne samarbejdspartnere Henrik Specht fra Keypoint og hør, hvorfor du bør have en strategi. Hør blandt andet, hvorfor det giver mening at have en strategi, og hvordan den også kan hjælpe i forholdet til f.eks. Bank, eller hvis virksomheden inden for en kortere årrække står for, at skulle sælges.

7 Planlæg din seniortilværelse og optimer dine pensionsudbetalinger Tirsdag den 20. november Det er gratis at deltagelse (der bydes på en sandwich) Planlægning af seniortilværelsen i god tid er vigtigt, men det sker desværre al for sjældent. Få et indblik i, hvordan du får mest muligt ud af din pensionsopsparing, og se eksempler på, hvor meget pensionsformuen og udbetaling kan optimeres. Få et indblik i, hvordan der foretages modregninger mv. Med afsæt i formuen i dag og familiesammensætningen gives et praktisk eksempel på, hvor meget seniortilværelsen kan gøres endnu bedre med optimering af pensionsudbetalingerne. Der gives i det konkrete eksempel helt nøjagtige anvisninger af, hvad der skal foretages af tiltag nu og i fremtiden. Vi kigger endvidere på optimeringsmuligheder og ser også på en arveanalyse.

8 Sæson kick off for bogholdere og regnskabschefer Mandag den 21. januar Det er gratis at deltagelse (der bydes på kaffe og kage) Bliv opdateret på de seneste skatteregler og momsregler. Kurset henvender sig til CFO, bogholdere og regnskabschefer som gerne vil opdateres på de seneste regelændringer og seneste skatte- og momsafgørelser på området. Få endvidere gode råd på områder, hvor vi som revisor oftest ser udfordringer eller fejl. Dagen går med andre ord på gennemgang af Nyheder indenfor skat, moms og regnskab. Det er gratis at deltage og inviter gerne en kollega eller bekendt med på dagen.

9 Praktiske udfordringer som ejerledere, direktører eller bestyrelsesmedlemmer Mandag den 28. januar Betaling kr for deltagelse Hos DA i Vester Voldgade (der bydes på en let frokost) I 2017 gennemførte vi et praktisk halvdagskursus, hvor vores deltagere blev testet i en ledelses-/bestyrelsessimulator. Formålet var at få et indblik og træning i samarbejde i bestyrelsen om de praktiske udfordringer, man som bestyrelsesmedlem bliver mødt med ude i virksomhederne. Denne gang prøver du kræfter med både at agere med salg af din virksomhed og du vil også blive præsenteret for muligheden for køb af en virksomhed. I samarbejde med dine bestyrelseskollegaer bliver du mødt med en række praktiske problemstillinger du skal forholde dig til og løse den bedst muligt. Der er INGEN forudsætning for at deltage. Bemærk at der opkræves gebyr for deltagelse (kr ).

10 Skat og moms for bogholdere (udvidet kursus) Tirsdag den 24. september Betaling kr. 750 for deltagelse (der bydes på en let frokost) Vi stiller skarpt på både nyheder og ikke mindst de særlige forhold og praktiske udfordringer bogholdere og regnskabschefer oftest støder ind i. Hvad er gældende momsregler og hvilke praktiske udfordringer omkring moms og skat oplever vi, når vi møder vores kunder og gennemfører vores revision. Vi gennemgår f.eks. overordnet skat og moms på biler, moms for udenlandske transaktioner samt energiafgifter mv. Vi gennemgår skattemæssige udfordringer omkring f.eks. beregning af fri bil, bruttotrækordninger, muligheder omkring acontoskat og meget mere. Bemærk at der opkræves gebyr for deltagelse (kr. 750).

11 Har du den rigtige forretningsmodel? Onsdag den 23. oktober Betaling kr. 500 for deltagelse (der bydes på en sandwich) Business as usual?.. Disruption?.. Jeg ved bedst. Bliv udfordret på om der skal justeres på din forretningsmodel. Bliv udfordret på spørgsmål som; - Hvad tilbyder du kunden? (løser du problemer eller skaber du værdi?) - Hvordan sælger du og til hvem? - Hvordan tjener du penge på det? - Hvilke ressourcer anvender du? Bliv præsenteret for et eksempel på en model, som giver dig hjælp til at få styr på din forretningsmodel herunder om dit produkt, dit salg, din organisation og din økonomi er løbende gennemtænkt. Dagen går med andre ord på, at du lærer at arbejde med at udfordre din egen virksomheds forretningsmodel med dagens faktiske udfordringer.

12 Gå-hjem-møde for virksomhedsledere (rapportering og virksomhedstestamente) Torsdag den 14. november Det er gratis at deltagelse (der bydes på en sandwich) Får du nok ud af din løbende rapportering? Bliv inspireret til at få mere ud af din løbende økonomirapportering i din virksomhed. Vi giver eksempler på, hvordan du som ejerleder kan få et hurtigt og enkelt overblik over tallene, så du nemmere kan forholde dig til dem, og ikke mindst træffe de rigtige beslutninger om drift, investering og finansiering af virksomheden. Har du overvejet et virksomhedstestamente? Et virksomhedstestamente kan være en nødplan og drejebog for virksomhedens fortsatte drift ved ejerlederens pludselige alvorlige sygdom eller død. Virksomhedstestamentet udarbejdes bl.a. for at skabe sikkerhed for familie, ansatte, leverandører og f.eks. banken. Vi giver et overblik over, hvad et virksomhedstestamente bør indeholde og udfordrer dig på, hvorfor du bør overveje et virksomhedstestamente for din virksomhed.

13 Sæson kick off for bogholdere og regnskabschefer Mandag den 20. januar Det er gratis at deltagelse (der bydes på kaffe og kage) Bliv opdateret på de seneste skatteregler og momsregler. Kurset henvender sig til CFO, bogholdere og regnskabschefer som gerne vil opdateres på de seneste regelændringer og seneste skatte- og momsafgørelser på området. Få endvidere gode råd på områder, hvor vi som revisor oftest ser udfordringer eller fejl. Dagen går med andre ord på gennemgang af Nyheder indenfor skat, moms og regnskab. Det er gratis at deltage og inviter gerne en kollega eller bekendt med på dagen.

14 Praktiske oplysninger Vi anbefaler tilmelding i god tid, da der er begrænset plads på vores kurser/gåhjem-møder. Med mindre andet er angivet er deltagelse gratis. Tilmelding sker til Tina Andersen på mail tan@ttrevision.dk Hvis du skulle blive forhindret i at deltage på et kursus du allerede er tilmeldt beder vi om at du melder afbud så tidligt som muligt på ovenstående mailadresse. Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser indtil 3 uger før kursets start i tilfælde af for få tilmeldte deltagere.

15 VI GLÆDER OS TIL AT SE DIG

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019 Kurser/gå-hjem-møder 2018 2018 Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Mandag den

Læs mere

aktiviteter forår 2016 Fyn

aktiviteter forår 2016 Fyn aktiviteter forår 2016 Fyn Velkommen til et nyt spændende forår med arrangementer og kurser i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange arrangementer og kurser, som ABF tilbyder i Kreds

Læs mere

Moms. Persondata. Andelsboliger Firmabiler NYE KURSER EFTERÅR Handel med udlandet VIDEN OG VÆRKTØJER TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Moms. Persondata. Andelsboliger Firmabiler NYE KURSER EFTERÅR Handel med udlandet VIDEN OG VÆRKTØJER TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER VIDEN OG VÆRKTØJER TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER NYE EFTERÅR 2017 Kurser for bogholdere, regnskabschefer, virksomhedsejere og administratorer Moms ersondata Handel med udlandet Andelsboliger Firmabiler

Læs mere

Kursuskatalog Københavns Kommune

Kursuskatalog Københavns Kommune Kursuskatalog Københavns Kommune Få flere og bedre frivillige Få styr på din forenings økonomi og tilskudsregnskab Den gode modtagelse Startpakke: Muligheder som ny forening i København Inklusion af socialt

Læs mere

Moms. Persondata. Andelsboliger Firmabiler NYE KURSER EFTERÅR Handel med udlandet VIDEN OG VÆRKTØJER TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER

Moms. Persondata. Andelsboliger Firmabiler NYE KURSER EFTERÅR Handel med udlandet VIDEN OG VÆRKTØJER TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER VIDEN OG VÆRKTØJER TIL MINDRE OG MELLEMSTORE VIRKSOMHEDER NYE EFTERÅR 2017 Kurser for bogholdere, regnskabschefer, virksomhedsejere og administratorer Moms ersondata Handel med udlandet Andelsboliger Firmabiler

Læs mere

Kursusprogram. Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og moms Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic

Kursusprogram. Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og moms Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic Kursusprogram 2014 Bogføring Årsafslutning Løn og personale Skat og Budget og økonomistyring Regneark Visma Summa Summarum Saldi Dinero E-conomic Gratis informationsmøder Bogføring Varighed Datoer (København)

Læs mere

aktiviteter forår 2016 Sydjylland

aktiviteter forår 2016 Sydjylland aktiviteter forår 2016 Sydjylland Velkommen til et nyt spændende forår med arrangementer og kurser i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange arrangementer og kurser, som ABF tilbyder i

Læs mere

Den Nye Generation Ejerledere

Den Nye Generation Ejerledere Dato 28.03.2014 og 07.04.2014 kl. 08:30 til 11:00 og 11.04.2014 kl. 08:30 til 13:00 Sted Forskerparken 10, 5230 Odense M Pris Kr. 1.650,00 inkl. moms Baggrund og formål Fra det fynske erhvervsliv er der

Læs mere

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse

2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse fremtiden starter her... 2015/efterår Dansk erhvervs Kurser i HR og ledelse FÅ NY OG OPDATERET VIDEN OM ALT FRA HR OG LEDELSE TIL HÅNDTERING AF STRESS, CSR OG MEGET MERE. Kurserne henvender sig til både

Læs mere

aktiviteter efterår 2016 Fyn & Sydjylland

aktiviteter efterår 2016 Fyn & Sydjylland aktiviteter efterår 2016 Fyn & Sydjylland Velkommen til et nyt, spændende efterår med arrangementer og kurser i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange arrangementer og kurser, som ABF

Læs mere

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER

STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER ØKOLOGISK LANDSFORENING INVITERER TIL INSPIRATIONS- OG UDDANNELSESDAGE STYRK DIT SALG AF ØKOLOGISKE FØDEVARER Afsætningen af økologiske fødevarer er fortsat i vækst og efterspørgslen stigende, men det

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2015 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

KURSUSKATALOG 2017 Februar

KURSUSKATALOG 2017 Februar KURSUSKATALOG 2017 Februar 2017 1 KURSUSKATALOG 2017 Kurser foråret 2017... 3 Grundejernes Investeringsfond (GI) 1. marts 2017 kursus 01/2017... 3 Finansiering af udlejningsejendomme 14. marts 2017 kursus

Læs mere

Lær IT. Efterår 2014

Lær IT. Efterår 2014 Lær IT Efterår 2014 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Denne sæson har vi valgt at fokusere på, hvordan man får oprettet en Digital postkasse samtidig

Læs mere

Kursuskatalog for medlemmer af GLS-A Fora ret 2018

Kursuskatalog for medlemmer af GLS-A Fora ret 2018 Kursuskatalog for medlemmer af GLS-A Fora ret 2018 Formålet med kurserne er, at virksomhederne kan få viden om rettigheder og pligter i forhold til medarbejderne. Det gælder både i forhold til overenskomster

Læs mere

KURSUSTILBUD - FOR MEDLEMMER AF AFDELINGSBESTYRELSEN EFTERÅR 2017

KURSUSTILBUD - FOR MEDLEMMER AF AFDELINGSBESTYRELSEN EFTERÅR 2017 KURSUSTILBUD - FOR MEDLEMMER AF AFDELINGSBESTYRELSEN EFTERÅR 2017 INDHOLD Efterårets tilbud 2017...3 Ny i afdelingsbestyrelsen...4 Fra konflikt til dialog - del 1 Adfærd i konfliktsituationer...5 Jura

Læs mere

Seminar om finanskrisen. Finanskrisen Sådan styrer du gennem krisen

Seminar om finanskrisen. Finanskrisen Sådan styrer du gennem krisen Seminar om finanskrisen Finanskrisen Sådan styrer du gennem krisen På vores seminar får du viden om konkrete værktøjer og initiativer, der kan optimere og beskytte værdierne i din virksomhed. Kriser er

Læs mere

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk

Roskilde Kommunes foreningskurser. Kurser for foreningsledere 2015-16. Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget. www.roskilde.dk Roskilde Kommunes foreningskurser Kurser for foreningsledere 2015-16 Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget www.roskilde.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Roskilde Kommune Roskilde kommune er nu klar

Læs mere

2015-2016. kursusprogram. www.abf-rep.dk

2015-2016. kursusprogram. www.abf-rep.dk 2015-2016 kursusprogram 13 BYGGERI Byggearbejder i andelsboligforeningen København 11.02.16 kl. 17-20 Esbjerg 14.03.16 kl. 19-22 Ekstern advokat Kurset tager udgangspunkt i andelsboligforeningens rolle

Læs mere

Foreningsarrangementer i foråret 2017

Foreningsarrangementer i foråret 2017 Foreningsarrangementer i foråret 2017 DGI Storkøbenhavn (DGI), (IFK) under Danmarks Idrætsforbund og Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) i s Kommune har indgået et strategisk samarbejde for at arbejde

Læs mere

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015:

Kurser efterår 2015. - Alt optaget! IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: IT-kurser på bibliotekerne efteråret 2015: Galten Bibliotek Brug din iphone / ipad til Bibliotekets online tjenester Mandag d. 26. oktober kl. 11.00-12.30 Hørning Bibliotek Android tablet / smartphone

Læs mere

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019

Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Konferenceprogram 23. og 24. september 2019 Indlæg fra VUCHosting, DXC Technology, Styrelsen for Undervisning og Kvalitet samt Styrelsen for IT og Læring. Kom up to date med digitale eksamensbeviser, Uddannelsesmodellen,

Læs mere

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer efterår 2016

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer efterår 2016 08.09.2016 Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer efterår 2016 Iværksætterkurser er kollektive arrangementer, som er målrettet potentielle og nye iværksættere, hvor der formidles nyttig viden

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN)

PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) PERSONDATAPOLITIK (EKSTERN) INDSAMLING OG ANVENDELSE AF PERSONOPLYSNINGER HOS FREDERIKSHAVN HAVN Denne politik er en del af Frederikshavn Havns samlede dokumentation for, at virksomheden overholder den

Læs mere

ÅBNE HOLD EFTERÅR 2010

ÅBNE HOLD EFTERÅR 2010 ÅBNE HOLD EFTERÅR 2010 BLS - Business Language Services When language means business færøsk hindi dansk hollandsk engelsk arabisk fransk polsk græsk portugisisk tysk svensk farsi russisk italiensk tagalog

Læs mere

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET

Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET Nemt på Nettet IT-kursuskatalog EFTERÅR 2015 NEMT PÅ NETTET 1 Nemt på Nettet Borgernes kommunikation med det offentlige bliver i stadig højere grad digital. Holbæk Kommunes projekt Nemt på Nettet er et

Læs mere

Bevægelsesvejleder- WORKSHOP

Bevægelsesvejleder- WORKSHOP Bevægelsesvejleder- WORKSHOP 12. december 2019 Sinatur Hotel Storebælt Østerøvej 121, 5800 Nyborg MASTERCLASS#2 Dansk Skoleidræt inviterer i regi af Sæt Skolen i Bevægelse til workshopdag for bevægelsesvejledere

Læs mere

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT. Forår 2016 GRATIS KURSER. -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2016 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for begyndere og øvede. Du kan tilmelde dig ét eller

Læs mere

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig

Lær IT GRATIS Forår 2015 KURSER -dog er tilmelding nødvendig Lær IT Forår 2015 GRATIS KURSER -dog er tilmelding nødvendig Velkommen til forårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle både for nybegyndere og for dem der trænger til at få opgraderet

Læs mere

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT

GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT GENERALFORSAMLING OG MEDLEMSARRANGEMENT KEMI & LIFE SCIENCE Torsdag den 19. marts 2015 NYBORG STRAND, ØSTERØVEJ 2, 5800 NYBORG VIGTIGT! Der er vigtige vedtægtsændringer til afstemning på generalforsamlingen

Læs mere

Kursuskalender. Årshjul

Kursuskalender. Årshjul Kursuskalender 2016-2017 Kursuskalenderen tilbyder foreninger og frivillige kurser/temamøder som kan gøre det lettere at være frivillig leder. Kurserne er sat ind i nedenstående årshjul. 9. Temamøde: pressemeddelelse

Læs mere

MOMS 2010. Bliv opdateret på. Få styr på de nye regler!

MOMS 2010. Bliv opdateret på. Få styr på de nye regler! 1-dags kursus Bliv opdateret på MOMS 2010 Få styr på de nye regler! Få fradrag for det, du har krav på kend de centrale elementer i moms loven, og lær, hvordan du bruger dem Indgående og udgående moms

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013

Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kursuskatalog for frivillige efterår 2013 Kurser for efteråret 2013 Kære frivillige Velkommen til PTU s kursuskatalog for efteråret 2013. Vi tilbyder igen en række spændende kurser for alle vores dygtige

Læs mere

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april.

Februar 2008. JA TAK, vi, kommer personer til fyraftensmødet den 8 april. Februar 2008 Fyraftensmøde den 8. April kl. 18.15: Næste BY NIGHT er lige om hjørnet. Kan vi give hinanden gode ideer om temaet Italiensk Aften. Hvad skal der til før vores bydel bliver fyldt med gode

Læs mere

Derfor bør du have en strategi

Derfor bør du have en strategi Derfor bør du have en strategi Strategi handler grundlæggende om at afklare, hvordan virksomheden kommer op på næste niveau. Og om, hvordan den kan skabe yderligere værdi for kunderne og for virksomheden

Læs mere

Effektive Supply Chains i en global verden

Effektive Supply Chains i en global verden Effektive Supply Chains i en global verden med fokus på leverandør relationer og økonomistyring TEKNOLOGISK INSTITUT TAASTRUP DEN 4. OKTOBER 2007 Det får du ud af at deltage: Styrk virksomhedens konkurrenceevne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen

Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Referat af bestyrelsesmøde i Forældreforeningen Brug Folkeskolen Mandag d. 24. august 2015, kl. 17:00-19:00 Søllerødgade 33, Nørrebro Tilstede: Jakob, Anja, Anna, Henriette, Marianne, Yanaba (Pia Hegner

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018

KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 KURSUSOVERSIGT FORÅRET 2018 Mobilselvskab 87% NU! Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster 30 min Kalb Kurser Sted: Åvedvej 7,1.sal, Løgumkloster De sociale medier er her, der og alle vegne. De

Læs mere

Holdet består af 5-7 deltagere, så du får rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi fokuserer på det, som du har brug for at dykke ned i.

Holdet består af 5-7 deltagere, så du får rig mulighed for at stille spørgsmål, og vi fokuserer på det, som du har brug for at dykke ned i. Facebook, del 1 - Teknik og funktioner på Facebook og Instagram Har du oprettet en virksomhedsside på Facebook, men mangler du overblik over, hvilke muligheder det sociale medie egentlig rummer? Og vil

Læs mere

Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013. Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk

Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013. Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk Zynergi-Netværkets aktivitetskalender 2012-2013 Zynergi er visionen om vækst gennem læring, videndeling og et stærkt netværk Den Europiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Netværksordningen

Læs mere

Ad. pkt. 2. Kredsbestyrelsens beretning og oplæg til aktivitetsplan v/lisa Lassen, kredsformand

Ad. pkt. 2. Kredsbestyrelsens beretning og oplæg til aktivitetsplan v/lisa Lassen, kredsformand Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Sydjylland Tirsdag den 21. september 2016, kl. 19:00 Røde-Kro, Hotel og Restaurant, Vestergade 2, 6230 Rødekro Til kredsgeneralforsamlingen var der 38 stemmeberettigede

Læs mere

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter.

Iværksætterkursus. Download forretningsplan og budgetplaner Som forberedelse til kurset kan du downloade skabeloner til forretningsplan og budgetter. Iværksætterkursus Formål Formålet med kursusrækken er at give dig og din nystartede virksomhed det bedst mulige fundament fra starten. Du lærer at navigere uden om faldgruber samtidig med, at du får et

Læs mere

Lær IT på biblioteket

Lær IT på biblioteket Lær IT på biblioteket Program for forår 2014 Kik ind i bibliotekets IT-værksted på eller på. Her kan du få hjælp til at komme videre. Og du kan møde andre begyndere. Filmstriben- hvad er det? Hvordan bruger

Læs mere

Moms og afgifter for den offentlige sektor

Moms og afgifter for den offentlige sektor Deltag på et intensivt seminar om Moms og afgifter for den offentlige sektor Det får du ud af at deltage: n Indblik i de seneste lovændringer og afgørelser n Præsentation af konkrete eksempler og cases

Læs mere

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN

VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN KURSUS CENTER VIDEN & INSPIRATION TIL FJERNVARMEBRANCHEN Det største udbud af kurser med konkrete værktøjer til din hverdag For alle s. 4 Ledelse & bestyrelse s. 4 Distribution s. 4 Fyringsteknik & energiproduktion

Læs mere

aktiviteter efterår 2015 Jylland & Fyn

aktiviteter efterår 2015 Jylland & Fyn aktiviteter efterår 2015 Jylland & Fyn Velkommen til et spændende efterår i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange, spændende aktiviteter, som ABF udbyder i efteråret 2015. Med omkring

Læs mere

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016

DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 www.taarnbybib.dk DIGITAL LÆRING - KURSER FORÅR 2016 TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKER VELKOMMEN TIL TÅRNBY KOMMUNEBIBLIOTEKERS KURSER 2 Vil du gerne lære om det nye Windows styresystem, se hvad en 3D-printer

Læs mere

Kursuskatalog 2016. Følg med! Meld dig til DFFs nyhedsbrev på. www.fibromyalgi.dk. DANSK FIBROMYALGI-FORENING Lergravsvej 53 2300 København S

Kursuskatalog 2016. Følg med! Meld dig til DFFs nyhedsbrev på. www.fibromyalgi.dk. DANSK FIBROMYALGI-FORENING Lergravsvej 53 2300 København S Følg med! Meld dig til DFFs nyhedsbrev på www.fibromyalgi.dk Kursuskatalog 2016 DANSK FIBROMYALGI-FORENING Lergravsvej 53 2300 København S Tlf.: 33235560 Mail: dff@fibromyalgi.dk Husk at melde dig til

Læs mere

STIL EFTER NYE SUCCESER

STIL EFTER NYE SUCCESER STIL EFTER NYE SUCCESER Arrangementer Forår 2016 INDDRIVELSER NETWORKING DE SVÆRE SAMTALER BESØG HOS NYBORG STRAND GENERALFORSAMLING MØD BORGMESTEREN Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af Østfyns

Læs mere

Kursuskatalog for frivillige forår 2013

Kursuskatalog for frivillige forår 2013 Kursuskatalog for frivillige forår 2013 Velkommen til kursusåret 2013! Kære frivillige Som noget nyt er vi i PTU begyndt at udbyde kurser til alle vores frivillige. Det er derfor Husk at os oplyse en glæde

Læs mere

Kursus for Borgere med BPA

Kursus for Borgere med BPA Kursus for Borgere med BPA Kursus om Arbejdsmiljø Kursus om Ledelse, Kommunikation og Konflikthåndtering Kursus om Personalejura Kursus om Den gode ansættelsessamtale et kursus i teori og praksis Kursus

Læs mere

IT-kurser. fra Middelfart Kommune

IT-kurser. fra Middelfart Kommune IT-kurser fra Middelfart Kommune Efterår 2016 Middelfart Kommune og bibliotekerne er klar med en række nye IT-introduktioner Kurserne fordeler sig på følgende emner: Grundlæggende IT Begynder-internet

Læs mere

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN 1 INDHOLD 3 Samarbejde uden grænser 4 BDO den rådgivende revisor på tværs af den dansk svenske grænse Ydelser: 5 Legal 5 Skat og moms 6 Corporate Finance 6 Business

Læs mere

Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015

Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015 Sjælland & Bornholm aktiviteter efterår 2015 Velkommen til et spændende efterår i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange, spændende aktiviteter, som ABF udbyder i efteråret 2015. Med

Læs mere

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015

Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015 28 juli 2015 Iværksætterkurser i Holstebro, Lemvig og Struer forår 2015 Iværksætterkurser er kollektive arrangementer, som er målrettet potentielle og nye iværksættere, hvor der formidles nyttig viden

Læs mere

Skatteservice. det betaler sig

Skatteservice. det betaler sig Skatteservice det betaler sig Har du styr på din selvangivelse?...så sker der ikke noget Effektivt Hurtigt Gratis Fast kontaktperson Fejl eller mangler på din selvangivelse kan få store økonomiske konsekvenser.

Læs mere

Forretningsudvikling for SMV ere i plastbranchen Temamøde

Forretningsudvikling for SMV ere i plastbranchen Temamøde Forretningsudvikling for SMV ere i plastbranchen Temamøde Tirsdag, den 19. november 2013, kl. 13:00 17:00 Mødelokale 1 A og B Syddansk Universitet, Niels Bohrs Vej 9, DK- 6700 Esbjerg Introduktion Plastbranchen

Læs mere

ITD Kurser og fyraftensmøder

ITD Kurser og fyraftensmøder ITD Kurser og fyraftensmøder for danske vognmandsvirksomheder Efterår 2012 ITD Brancheorganisation for den danske vejgodstransport Lyren 1. DK-6330 Padborg Tlf. +45 7467 1233 Fax +45 7467 4317 itd@itd.dk.

Læs mere

Dødsboeksperten KURSUS OG ERFADAG:

Dødsboeksperten KURSUS OG ERFADAG: KURSUS OG ERFADAG: Dødsboeksperten Dødsboeksperten er for dig, der arbejder aktivt med dødsbobehandling i hverdagen. Kompetente undervisere og erfarne kolleger vil inspirere dig med grundlæggende viden

Læs mere

Oplevelsesbaseret innovation

Oplevelsesbaseret innovation Oplevelsesbaseret innovation I n s p i r a t i o n s & U d v i k l i n g s f o r l ø b Velkommen til vækstgruppeforløbet vækst via oplevelser oplevelser som fremtidens konkurrenceparameter i fødevarebranchen

Læs mere

Moms og afgifter for det private erhvervsliv

Moms og afgifter for det private erhvervsliv Deltag på et intensivt seminar om Moms og afgifter for det private erhvervsliv Det får du ud af at deltage: n Indblik i de seneste nyheder og ændringer n Overblik over moms- og afgiftsforhold i Danmark

Læs mere

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN

BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN BDO SAMARBEJDER PÅ TVÆRS AF GRÆNSEN 1 INDHOLD 2 3 4 Samarbejde uden grænser BDO den rådgivende revisor på tværs af den dansk tyske grænse 5 5 Ydelser: Legal Skat og moms Corporate Finance Business Services

Læs mere

DANSK FORVALTNINGSSELSKAB A/S dit administrationsselskab

DANSK FORVALTNINGSSELSKAB A/S dit administrationsselskab DANSK FORVALTNINGSSELSKAB A/S dit administrationsselskab Hvem er vi? Dansk Forvaltningsselskab A/S er et mindre ejendomsadministrationsselskab med en stor faglig kompetence. Vi forvalter erhvervsejendomme,

Læs mere

Kurser sommer/sensommer 2011

Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser sommer/sensommer 2011 Kurser og foredrag Sommeren i Frivilligcenter Aarhus byder på flere spændende arrangementer. Vi har to kurser og en temaaften at byde på. Skab overskud og trivsel i dit frivillige

Læs mere

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat

Odense Sport & Event Sponsorseminar på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00. Optimér dit sponsorat Odense Sport & Event på TRE-FOR Park Tirsdag den 2. november 2010 kl. 08.15-14.00 Optimér dit sponsorat Velkommen! Et godt sponsorat kan gøre en forskel for samarbejdspartnere, for jer og for hele lokalsamfundet,

Læs mere

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012

FrivilligCenter Lolland. Kurser Fo r å r 2012 FrivilligCenter Lolland Kurser Fo r å r 2012 Vi glæder os til at se jer Kære frivillig Velkommen til foråret 2012. Vi har samlet en række spændende kurser som du har mulighed for at deltage i. Som medlemsforening

Læs mere

MEGET MERE END REVISION OG REGNSKAB

MEGET MERE END REVISION OG REGNSKAB MEGET MERE END REVISION OG REGNSKAB VELKOMMEN TIL ET ANDERLEDES REVISIONSSELSKAB Vi er på samme tid et traditionelt statsautoriseret revisionsaktieselskab OG en innovativ værdiskabende rådgivningsvirksomhed.

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSKAMERIKANSK FODBOLDFORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSKAMERIKANSK FODBOLDFORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2017 DAFF DANSKAMERIKANSK FODBOLDFORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne ligger

Læs mere

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed

Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed Sådan kan it blive en pengemaskine for din virksomhed INVITATION TIL GRATIS ROADSHOW 1 kr. 2 kr. EG www.eg.dk/byg Lidt bedre på alle områder Ofte er det ikke så meget, der skal til for at øge produktiviteten.

Læs mere

Samlet træningsplan Forår 2016

Samlet træningsplan Forår 2016 Samlet træningsplan Forår 2016 Træningen i firkanter afvikles året igennem dog undtaget juli og december. lydighed samt evt. apportering. BASIS 2 Efter -kurset fortsætter vi nu med den grundlæggende lydighed

Læs mere

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND

KURSUSKATALOG. Amerikansk Fodbold DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND KURSUSKATALOG Amerikansk Fodbold 2014 DAFF DANSK AMERIKANSK FODBOLD FORBUND DAFF TRÆNERUDDANNELSER TRÆNERUDDANNELSER DAFF tilbyder hvert år træneruddannelser indenfor amerikansk fodbold. Uddannelserne

Læs mere

It-kontrakter. Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter. Overblik over komplekse kontrakter. Undgå it-kontrakternes største faldgruber

It-kontrakter. Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter. Overblik over komplekse kontrakter. Undgå it-kontrakternes største faldgruber It-kontrakter 2 7. m a j 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Værktøjer til at håndtere forhandlingen af it-kontrakter Kurset opfylder kravene til efteruddannelse for advokater

Læs mere

KURSUSKATALOG 2014 DØVBLINDEKONSULENTER

KURSUSKATALOG 2014 DØVBLINDEKONSULENTER KURSUSKATALOG 2014 DØVBLINDEKONSULENTER _ 2 _ Indholdsfortegnelse Målgrupper og kursusform... 3 Døvblindekonsulentordningen... 4 Visitatorer og forebyggende medarbejdere: Ældre med en alvorlig syns- og

Læs mere

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE

PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE PERSONDATAPOLITIK EO-SERVICE EO-Service, ejet af Erling Outzen tilbyder forskellige ydelser via vores hjemmeside, eller via personlig henvendelse. Brugen af disse ydelser kræver, at der afgives personoplysninger.

Læs mere

Bestyrelsesarbejde. På kurset arbejder du med at: Lev op til dit ansvar i bestyrelseslokalet. Mød en advokat, en jurist og en økonom

Bestyrelsesarbejde. På kurset arbejder du med at: Lev op til dit ansvar i bestyrelseslokalet. Mød en advokat, en jurist og en økonom Bestyrelsesarbejde Bestyrelsesarbejde Bliv et værdiskabende, kompetent og ansvarligt bestyrelsesmedlem Lev op til dit ansvar i bestyrelseslokalet Bestyrelsen er virksomhedens øverste ledelse. Derfor er

Læs mere

aktiviteter forår 2016 Sjælland

aktiviteter forår 2016 Sjælland aktiviteter forår 2016 Sjælland Velkommen til et nyt spændende forår med arrangementer og kurser i ABF! Du modtager hermed en samlet oversigt over de mange arrangementer og kurser, som ABF tilbyder i Kreds

Læs mere

KURSUSKATALOG 2018/19

KURSUSKATALOG 2018/19 KURSUSKATALOG 2018/19 September 2018 1 KURSUSKATALOG 2018-19 Kurser efteråret 2018... 3 Persondata (GDPR) 31. oktober 2018 kursus 01/2018... 3 Lejeloven (Brush Up) og nyheder 14. november 2018 kursus 02/2018...

Læs mere

Hvad er tidsperspektivet og ressourceforbruget? Hvordan sammensætter du det perfekte team? Datarum hvorfor, hvad er det til, og hvad er tilladt?

Hvad er tidsperspektivet og ressourceforbruget? Hvordan sammensætter du det perfekte team? Datarum hvorfor, hvad er det til, og hvad er tilladt? Due diligence med fokus på den finansielle og juridiske due diligence-proces TEKNOLOGISK INSTITUT TAASTRUP DEN 6. SEPTEMBER 2006 Hvad er formålet med og betydningen af finansiel og juridisk due diligence?

Læs mere

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET

SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET SÆT FOKUS PÅ EFFEKTIVITET Arrangementer Efterår 2015 BLIV SYNLIG PÅ INTERNETTET BESØG HOS FØTEX NYBORG PERSONLIG EFFEKTIVITET FACEBOOK BESØG HOS TRIOPLAST Deltagergebyr kun kr. 500 + moms Medlemmer af

Læs mere

Økonomi for ikke-økonomer

Økonomi for ikke-økonomer 2-dags kursus Økonomi for ikke-økonomer - Grundlæggende økonomi og budgetarbejde Bliv bedre rustet til budgetarbejdet Få større forståelse for de økonomiske sammenhænge i din virksomhed Lær at udarbejde

Læs mere

ROIIT AKADEMI 2013 / 2014

ROIIT AKADEMI 2013 / 2014 ROIIT AKADEMI 2013 / 2014 ROIIT AKADEMI TILBYDER I 2013 / 2014 UNIKKE KURSER OG SEMINARER, HVOR DU, DER ER SÆRLIGT INTERESSERET I LEDELSE AF WEB OG IT TIL DIN VIRKSOMHED, KAN FÅ UNDERVISNING PÅ ET FAGLIGT

Læs mere

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl

Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland. Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl Til ABF's medlemsforeninger i kreds Vestsjælland Hotel Strandparken, Kalundborgvej 58, 4300 Holbæk Referat fra kredsgeneralforsamling i kreds Vestsjælland Dato og tid: torsdag den 22. september 2016, kl.

Læs mere

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014

Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Skab dig - unik! Kurser Forår 2014 Forandring fryder, når vaner du bryder. Alle har X-faktor præsentationsteknik og performance Coaching i hverdagen som kommunikationsmetode Sig, hvad du mener på den gode

Læs mere

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014

Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Velkommen til Aarhus Bridgeklub sæsonen 2013-2014 Indhold Præsentation af Aarhus Bridgeklub... 3 Bestyrelsen:... 5 Turneringsledere:... 6 Mandag eftermiddag:... 7 Undervisning mandag eftermiddag... 8 Mandagsklubben...

Læs mere

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog

Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Recoveryskolen Psykiatriens Hus Randers Kursuskatalog Forår/sommer 2016 Velkommen til Recoveryskolen Hvad? Recovery handler om, at man kan komme sig helt eller delvist fra psykisk sygdom. Recovery handler

Læs mere

Til dig der er skrevet op eller ønsker at skrive dig op på A/B Estlandsgadekarreens eksterne venteliste til andelslejligheder.

Til dig der er skrevet op eller ønsker at skrive dig op på A/B Estlandsgadekarreens eksterne venteliste til andelslejligheder. Til dig der er skrevet op eller ønsker at skrive dig op på A/B Estlandsgadekarreens eksterne venteliste til andelslejligheder. AB Estlandsgadekarreen modtager mange henvendelser fra folk der ønsker at

Læs mere

BLIV ET SKARPT MEDLEM AF KULTURBESTYRELSEN

BLIV ET SKARPT MEDLEM AF KULTURBESTYRELSEN I samarbejde med BLIV ET SKARPT MEDLEM AF KULTURBESTYRELSEN Landets kulturinstitutioner står i de kommende år over for et øget politisk pres for at betyde mere for flere kunne tjene flere penge selv. Der

Læs mere

Lær IT. Efterår 2015

Lær IT. Efterår 2015 Lær IT Efterår 2015 IS G RAT ER endig K U RStilmelding nødv r -dog e Velkommen til efterårets Lær Mere Om IT kurser Vi tilbyder gratis IT kurser for alle, både for nybegyndere og dem der trænger til at

Læs mere

Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018

Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018 Udviklingsforløb for iværksættere og SMV Efterår 2018 / Strategi, business- og forretningsplan med målsætninger / Ledelse, salgsledelse, selvledelse og ledelse af samarbejdspartnere / Økonomi med budget,

Læs mere

Energi, motivation og menneskeligt overskud

Energi, motivation og menneskeligt overskud Temadag for dig, der vil motivere andre til at lykkes Energi, motivation og menneskeligt overskud Fra tanke til handling 14. juni 2016 i Den Gamle By Fordi vi elsker at bidrage til, at mennesker lykkes

Læs mere

Skatteeksperten I. Program for:

Skatteeksperten I. Program for: Program for: Skatteeksperten I Skatteeksperten er den sikre og nemme måde at holde dig helt opdateret og skarp på aktuelle skattemæssige problemstillinger, så du leverer de optimale løsninger til dine

Læs mere

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014

OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 OVERSIGT OVER ARRANGEMENTER 2014 Onsdag den 15. januar kl. 14.00:... Foredrag: Det gode liv hvad er det? Tirsdag den 11. februar kl. 19.00:... Generalforsamling Onsdag den 26. marts kl. 14.00:... Foredrag

Læs mere

STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB

STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB STYRK DIN TURISMEFORRETNING OG DIT LEDERSKAB Her er forløbet du har ventet på! Et samlet forløb med de vigtigste elementer for at drive en god og bæredygtig forretning. Deltagere: Ledere/ledende medarbejder/indehavere

Læs mere

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014.

8) Behandling af indkomne forslag. Eventuelle forslag skal være bestyrelsen i hænde senest den 24. april 2014. CONTRA DANCE PARTNERS Referat af generalforsamling afholdt torsdag den 8. maj 2014 kl. 19.00 på Roskilde Kro, Albertslund Dagsorden ifølge vedtægterne: 1) Valg af dirigent 2) Valg af referent 3) Formandens

Læs mere

Dynamics C5 2015 og Dynamics NAV 2015

Dynamics C5 2015 og Dynamics NAV 2015 Hør om den nye Dynamics C5 2015 og Dynamics NAV 2015 Er du på udkig efter et program, der kan skabe bedre overblik over din økonomi og gøre det nemmere og hurtigere for dig at lave dine opgaver? Kom til

Læs mere

Bliv klædt på til det rigtige ejerskifte. Ole Maagaard Pedersen Driftsøkonomikonsulent

Bliv klædt på til det rigtige ejerskifte. Ole Maagaard Pedersen Driftsøkonomikonsulent Bliv klædt på til det rigtige ejerskifte Ole Maagaard Pedersen Driftsøkonomikonsulent Succes med ejerskiftet Disposition Overblik over ejerskifteproces Step 1. Afklaring Familiehandel senior Step 1. Afklaring

Læs mere

KURSUSKATALOG 2013 DØVBLINDEKONSULENTER

KURSUSKATALOG 2013 DØVBLINDEKONSULENTER KURSUSKATALOG 2013 DØVBLINDEKONSULENTER Indholdsfortegnelse Målgrupper og kursusform... 3 Døvblindekonsulentordningen... 4 Ældre med en alvorlig syns- og hørenedsættelse... 5 Døvblindhed og kompenserende

Læs mere