Din virksomheds optimale SUNDHEDSFORSIKRING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Din virksomheds optimale SUNDHEDSFORSIKRING"

Transkript

1 Din virksomheds optimale SUNDHEDSFORSIKRING

2 Virksomhedens sundhed i trygge hænder Vi kan alle komme til skade eller få brug for professionel hjælp til sygdom og skade. Derfor har Mølholm Forsikring siden 1999 specialiseret sig i at sikre medarbejdere i danske virksomheder en hurtig, korrekt og professionel behandling, hvis de bliver syge eller kommer til skade. Tryghed i dagligdagen Hos Mølholm Forsikring tror vi på, at tryghed i virksomhedens dagligdag ikke kun er et spørgsmål om at have raske og aktive medarbejdere. Spørger du os, så handler det også om at vide, at alle virksomhedens medarbejdere er godt dækket ind og kan få hurtig hjælp til undersøgelse og behandling, hvis skade eller sygdom stikker en kæp i hjulet på den aktive hverdag. Med en sundhedsforsikring hos os sikrer vi derfor, at alle dine kollegaer altid har let og hurtig adgang til undersøgelse og behandling hos Danmarks dygtigste specialister - og altid inden for 10 arbejdsdage efter anmeldelsen er godkendt. På forkant med jeres behov Ligeledes tilstræber vi hver dag at være på forkant med markedet, og vi udvikler hele tiden vores koncept til gavn for både virksomheden og dens medarbejdere. Det betyder fx, at vi i forbindelse med behandling hos fysioterapeut, kiropraktor og psykolog i vores eget behandlernetværk altid tilbyder det nødvendige antal behandlinger, som skal til for at medarbejderen bliver rask og kan vende tilbage til hverdagen igen.

3 Sundhedsforsikringen giver dine medarbejdere adgang til: Hurtig sagsbehandling (1 2 arbejdsdage) Undersøgelse og/eller behandling hos speciallæger og professionelle behandlere - og hos speciallæge altid senest 10 arbejdsdage efter vi har godkendt skadeanmeldelsen Landsdækkende behandlernetværk - altid tæt på bopæl og socialt netværk Sundhedsfaglig rådgivning og sparring med vores mange sygeplejersker Omfattende udbud af undersøgelses- og behandlingstyper Nem og hurtig anmeldelse af skader via selvbetjeningsplatformen Mit Mølholm Virksomhedens fordele: Raskere og mere effektive medarbejdere Færre sygedage og lavere fravær blandt medarbejderne Bedre medarbejdertrivsel Bedre muligheder for at fastholde kompetencer og viden i virksomheden Færre udgifter til vikarer og overarbejde til øvrigt personale Øget mulighed for forebyggende kollektiv sundhedsindsats i virksomheden Attraktivt personalegode til medarbejderne Adgang til en lang række forebyggende sundhedstiltag

4 Vores sundhedsfaglige ekspertise - jeres fordel Sygeplejersker sikrer det optimale behandlingsforløb Hos Mølholm Forsikring er vi stolte af vores sundhedsfaglige ekspertise. Det er nemlig den, som sikrer, at dine kollegaer altid bliver henvist til netop den undersøgelse og behandling, som passer til deres konkrete behandlingsbehov. For at vi i hver eneste sag har det fagligt bedste udgangspunkt til at vurdere dine kollegaers behandlingsbehov, har langt størstedelen af vores skadebehandlere en sygeplejefaglig baggrund. Det sikrer ikke blot, at vi altid har den fornødne viden og erfaring til at vurdere hvilke specialister, der bedst kan hjælpe dine kollegaer tilbage til en aktiv hverdag. Det betyder også, at vi altid kan rådgive om, hvordan man ved hjælp af genoptræning eller ændringer i livsstilen kan forebygge, at lignende skavanker eller sygdomme opstår i fremtiden. Ingen helbredsoplysninger ved indmeldelse Hver dag sender vi mange kunder afsted til undersøgelse og behandling. Når vi gør det, har vi en mission. Vi vil levere den hjælp og service, som gør, at vi kan blive ved med at være danskernes foretrukne valg af sundhedsforsikring - og her handler det ikke alene om tryghed. Her er tillid også en af hjørnestenene. Det er bl.a. derfor, at vi hos Mølholm Forsikring viser tillid til vores kunder ved ikke at kræve helbredsoplysninger ved indmeldelse. Dermed har alle dine kollegaer hurtig og lige adgang til sundhedsforsikringen - uanset tidligere sygdomshistorik. På den måde undgår både virksomheden og ikke mindst dine kollegaer at skulle trækkes gennem en længere procedure ved indmelding. Samtidig er din virksomhed også meget hurtigere sikret.

5

6

7 Landsdækkende behandlernetværk - altid tæt på jer Undersøgelse og behandling tæt på bopæl og socialt netværk er en vigtig forudsætning for at sikre et så skånsomt sygdomsforløb som muligt. Vi samarbejder derfor altid med de dygtigste privathospitaler og professionelle behandlere over hele landet, så vi kan tilbyde behandling tæt på din og dine kollegaers bopæl. På nogle områder samarbejder vi med allerede eksisterende behandlernetværk. Fx inden for fysioterapi, kiropraktik og psykologbehandling. Derved trækker vi på en unik faglig viden og erfaring i de enkelte brancher, som gør det muligt for os altid at have kontakt til så bredt og kompetent et felt af behandlere som muligt. Det har givet os et af Danmarks største og mest specialiserede behandlernetværk, som er specifikt målrettet til jeres behov. Løbende tilpasning og kvalitetskontrol Netværket opdateres og udvides løbende, så vi altid tilbyder de dygtigste og mest kompetente behandlere. Når vi optager nye behandlingssteder, sikrer vi os altid gennem en nøje udvælgelse, at de lever op til vores høje krav til behandlingskvalitet. Ligeledes kvalitetstester vi løbende vores behandlere i netværket. Gennem systematiske brugerundersøgelser måler vi vores kunders oplevelse af behandlingen samt behandlingsstedets serviceniveau. For kun ved hele tiden at sikre dig og dine kollegaer adgang til de bedste behandlingssteder over hele landet kan vi blive jeres foretrukne valg af sundhedsforsikring og det vil vi være.

8 Omfattende hjælp til behandling Vi kender det sandsynligvis alle sammen. Et knæ, der gør ondt. En ryg, der driller. Eller en gammel sportsskade, som bryder ud igen. Tre hurtige eksempler på, at vi alle kan komme til skade og få brug for professionel hjælp til at undgå sygedage og langvarige sygdomsforløb. Vores behandlernetværk dækker derfor ikke blot hele Danmark. Det dækker også behandlingskompetencer og -erfaringer inden for en lang række behandlingstyper bl.a. til fysiske skader og lidelser. På en række af vores behandlingstyper behøver du ikke først indhente en lægehenvisning fra din egen læge for at kunne anmelde din sygdom eller skade. Vi klarer udvælgelsen sammen med dig. Med en sundhedsforsikring hos os, kan dine medarbejdere blive henvist til følgende undersøgelses- og behandlingstyper: Undersøgelse og operation hos speciallæge* Fysioterapi* Kiropraktik Ergoterapi Akupunktur Fodterapi Diætist* Zoneterapi Massage Misbrugsafvænning* Tandbehandling efter ulykke* * Kræver lægehenvisning Sundhedskompas Hjælp til undersøgelse og behandling dækkes altid ifølge vores gældende forsikringsbetingelser. I de tilfælde, hvor forsikringen ikke dækker den ønskede behandling, aktiverer vi vores sundhedskompas, hvor vores sygeplejersker hjælper med opdateret og ny viden om medarbejderens rettigheder til behandling i det offentlige sundhedssystem.

9

10 Hurtig hjælp når hverdagen slår knuder En krise i familien eller for mange opgaver i hverdagen. Nogle gange er professionel psykisk hjælp en nødvendig udvej for at få hverdagen tilbage på rette spor. Derfor har vi hos Mølholm Forsikring sikret os, at vores behandlernetværk også omfatter Danmarks dygtigste psykologer og psykiatere. Det betyder, at vi udelukkende tilbyder psykisk behandling hos autoriserede psykologer og psykiatere. Som ved behandling af fysiske lidelser er det selvfølgelig også altid den behandler tættest på dig og med den største ekspertise inden for den anmeldte sygdom eller lidelse, som foretager behandlingen. Derved er du og dine kollegaer også ved behov for psykisk behandling altid sikret den erfaring og indsigt, som et succesfuldt og skånsomt behandlingsforløb kræver. Når vi modtager en skadeanmeldelse, vurderer vi altid, hvor hurtigt der er brug for hjælp. Det gør vi for altid at kunne tilbyde den behandling, som er krævet. Vi starter behandling efter tre kriterier: Standardbehov Anmeldelsen behandles inden for en til to arbejdsdage, og efter godkendelse starter behandlingen hos en udvalgt behandler inden for 10 arbejdsdage. Hastebehov Anmeldelsen behandles og godkendes med det samme, og behandlingen starter hurtigst muligt hos en udvalgt behandler. Akutbehov Anmeldelsen behandles direkte, og behandlingen starter hos en udvalgt behandler i løbet af få timer.

11

12

13 Fleksibilitet - find den sundhedsløsning, som passer jer... En skræddersyet virksomhedsaftale Det er afgørende for os at levere sundhedsforsikringer, der matcher kundernes behov og situation og som giver en omfattende dækning. Derfor tilbyder vi også en række tilvalgsløsninger, som yderligere øger værdien af jeres sundhedsforsikring. Til jeres virksomhed kan I fx tilknytte: Udvidet Helbredsundersøgelse Tilbyd dine medarbejdere et grundigt helbredstjek hvert andet år, og hjælp dem med at opdage og forebygge sygdomme i tide. Undersøgelsen inkluderer efter behov bl.a.: en medicinsk undersøgelse, en lungefunktionsundersøgelse og en røntgenundersøgelse af hjerte og lunger Lille Helbredsundersøgelse Giv dine medarbejdere et kort men intensivt helbredstjek. Undersøgelsen foretages af en sygeplejerske eller fysioterapeut på din virksomhed og indbefatter: måling af talje- og hofteomkreds, BMI, fedtprocent, blodtryk, kolesterol, triglycerid, blodsukker, maks. iltoptagelse, kondital samt en motiverende samtale. Kollektiv Børnedækning Har du lyst til at gøre noget særligt for dine medarbejdere og deres familie? Med en kollektiv børnedækning til virksomhedens sundhedsforsikring sikrer du også dine kollegaers børn under 24 år samme gode dækning. Tandforsikring Store tandlægeregninger kan hurtigt blive en bombe under privatøkonomien. Samtidig kan billige lappeløsninger hurtigt betyde, at medarbejderen får et unødigt højt fravær fra arbejdspladsen pga. mange tandlægebesøg. Udbygger du sundhedsforsikringen med en tanddækning via Dansk Tandforsikring, skaber du ro om tandbehandlingerne for både kollegaer og arbejdsgiver.

14 Kontakt Mølholm Forsikring Lille Tornbjerg Vej Odense SØ Telefon: Fax: molholmforsikring.dk CVR-nummer: Åbningstider Mandag torsdag: Fredag: Mølholm Forsikring er ejet af Gjensidige Forsikring, der er et af de ledende nordiske skadeforsikringsselskaber, og som tilbyder skadeforsikring i Norge, Danmark, Sverige og Baltikum. I Norge tilbydes også bank, pension og sparing. Læs mere om Gjensidige Forsikring på gjensidige.dk Ret til ændringer til indholdet af denne brochure forbeholdes. Der henvises til de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser ved tvivlsspørgsmål til denne brochure.

15

16 Lille Tornbjerg Vej Odense SØ Tlf molholmforsikring.dk CVR-nr: EAN-nr:

DIN GENVEJ TIL BEHANDLING så er du i trygge hænder

DIN GENVEJ TIL BEHANDLING så er du i trygge hænder SUNDHEDSFORSIKRING DIN GENVEJ TIL BEHANDLING så er du i trygge hænder Velkommen til din nye sundhedsforsikring nu er hjælpen til sygdom og skade altid inden for rækkevidde! Hos Mølholm Forsikring tror

Læs mere

SUNDHEDSFORSIKRING så er du i trygge hænder

SUNDHEDSFORSIKRING så er du i trygge hænder SUNDHEDSFORSIKRING SUNDHEDSFORSIKRING så er du i trygge hænder Velkommen til din nye sundhedsforsikring nu er hjælpen til sygdom og skade altid inden for rækkevidde! Hos Mølholm Forsikring tror vi på,

Læs mere

SUNDHEDSFORSIKRING med behandlingsgaranti

SUNDHEDSFORSIKRING med behandlingsgaranti SUNDHEDSFORSIKRING med behandlingsgaranti HVAD GØR DU når du får en skade eller bliver syg? Når du får brug for undersøgelse eller behandling, er hjælpen altid lige ved hånden. På www.mølholm-forsikring.dk

Læs mere

BEHANDLINGSFORSIKRING PRIVAT

BEHANDLINGSFORSIKRING PRIVAT BEHANDLINGSFORSIKRING PRIVAT Genvej til hurtig behandling Hos Mølholm Forsikring tror vi på, at tryghed i hverdagen ikke kun handler om at være rask. Det handler også om at vide, at man er sikret hurtig

Læs mere

BEHANDLINGSFORSIKRING PRIVAT

BEHANDLINGSFORSIKRING PRIVAT BEHANDLINGSFORSIKRING PRIVAT Genvej til hurtig behandling Hos Mølholm Forsikring tror vi på, at tryghed i hverdagen ikke kun handler om at være rask. Det handler også om at vide, at man er sikret hurtig

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Finlandgade 1 5100 Odense C Tlf.: 65 20 21 20 Fax: 65 20 21 21 Mølholm Sundhed Arbejdstid: Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Forsikringsbetingelser 1. januar 2013 1 Hvem er omfattet: Alle

Læs mere

BEHANDLINGS- OG SUNDHEDSKOMPAS

BEHANDLINGS- OG SUNDHEDSKOMPAS BEHANDLINGS- OG SUNDHEDSKOMPAS Indholdsfortegnelse Kort om behandlings- og sundhedskompasset...4 Den optimale kurs mod din behandling...7 Second opinion...9 Samarbejde med det offentlige...11 Samspil med

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Finlandgade 1 5100 Odense C Tlf.: 65 20 21 20 Fax: 65 20 21 21 Mølholm Sundhed Arbejdstid: Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Forsikringsbetingelser 1. januar 2014 1 Hvem er omfattet: Alle

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Finlandgade 1 5100 Odense C Tlf.: 65 20 21 20 Fax: 65 20 21 21 Mølholm Sundhed Arbejdstid: Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Forsikringsbetingelser 1. januar 2015 1 Hvem er omfattet: Alle

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv

Bedre Helbred Eksklusiv Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser 1. januar 2012 MØLHOLM Forsikring A/S Finlandgade 1 5100 Odense C Tlf.: 65 20 21 20 Fax: 65 20 21 21 1 Hvem er omfattet: Alle medarbejdere der har en Mølholm

Læs mere

BEHANDLINGSFORSIKRING

BEHANDLINGSFORSIKRING Codan care BEHANDLINGSFORSIKRING 1 Codan Care VENTETID ER SPILDTID Med Codan Care Behandlingsforsikring kan du og dine medarbejdere komme hurtigt videre Codan Care Behandlingsforsikring er et godt valg

Læs mere

BEHANDLINGSFORSIKRING

BEHANDLINGSFORSIKRING codan care BEHANDLINGSFORSIKRING Codan Forsikring A/S Gammel Kongevej 60 1790 København V Tel 33 55 55 55 www.codan.dk 2 Codan Care Codan Care 3 Ventetid på behandling kan blive et stort problem For din

Læs mere

CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING

CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING CODAN CARE BEHANDLINGSFORSIKRING 1 Codan Care VENTETID ER SPILDTID Med Codan Care Behandlingsforsikring kan du og dine medarbejdere komme hurtigt videre Codan Care Behandlingsforsikring er et godt valg

Læs mere

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik QUICKGUIDE - dit hurtige overblik Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11 Skader, sygdomme og lidelser dækkes

Læs mere

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik QUICKGUIDE - dit hurtige overblik Generelt om sundhedsforsikringen Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11

Læs mere

Danica SunDheDSSikring

Danica SunDheDSSikring Danica Sundhedssikring 2 DAnica sundhedssikring DAnica sundhedssikring 3 Danica Sundhedssikring giver dig flere valgmuligheder Bliver du syg eller kommer ud for en ulykke, giver Danica Sundhedssikring

Læs mere

QUICKGUIDE. - Dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - Dit hurtige overblik QUICKGUIDE - Dit hurtige overblik 1 Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11 Skader, sygdomme og lidelser

Læs mere

QUICKGUIDE. - Dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - Dit hurtige overblik QUICKGUIDE - Dit hurtige overblik Generelt om sundhedsforsikringen Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11

Læs mere

DET BETALER SIG AT GIVE DINE ANSATTE EN SUNDHEDSFORSIKRING

DET BETALER SIG AT GIVE DINE ANSATTE EN SUNDHEDSFORSIKRING Sundhedsforsikring DET BETALER SIG AT GIVE DINE ANSATTE EN SUNDHEDSFORSIKRING Få en skræddersyet sundhedsforsikring til alle dine medarbejdere. Det giver tryghed og fordele for dig og dine ansatte. Ring

Læs mere

DET BETALER SIG AT GIVE DINE ANSATTE EN HELBREDSFORSIKRING

DET BETALER SIG AT GIVE DINE ANSATTE EN HELBREDSFORSIKRING Helbredsforsikring DET BETALER SIG AT GIVE DINE ANSATTE EN HELBREDSFORSIKRING Få en skræddersyet helbredsforsikring til alle dine medarbejdere. Det giver tryghed og fordele for dig og dine ansatte. Ring

Læs mere

MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING

MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING MØLHOLM BEHANDLINGSFORSIKRING KÆRE MEDLEM Fængselsforbundet har samarbejdet med Willis og Mølholm Forsikring om en behandlingsforsikring siden 2003, hvor Fængselsforbundet indgik den første aftale, sammen

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Lille Tornbjerg Vej 30 5220 Odense SØ Tlf.: 65 20 21 20 Fax: 65 20 21 21 Mølholm Sundhed Arbejdstid: Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Forsikringsbetingelser 1. januar 2017 1 Hvem er omfattet:

Læs mere

Skandias sundhedsløsninger. Produktbeskrivelser og priser 2017

Skandias sundhedsløsninger. Produktbeskrivelser og priser 2017 Skandias sundhedsløsninger Produktbeskrivelser og priser 2017 Hvorfor vælge Skandias sundhedsforsikringer? Vi har i Skandia fokus på, at medarbejdere bliver hjulpet hurtigt med professionel privatbehandling.

Læs mere

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik QUICKGUIDE - dit hurtige overblik Generelt om sundhedsforsikringen Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11

Læs mere

Det handler om at komme trygt tilbage, når du har været ude for en alvorlig ulykke

Det handler om at komme trygt tilbage, når du har været ude for en alvorlig ulykke Det handler om at komme trygt tilbage, når du har været ude for en alvorlig ulykke Kom trygt tilbage på arbejde igen Hvis du har været ude for en alvorlig ulykke, der griber ind i dit liv og din dagligdag,

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Finlandgade 1 5100 Odense C Tlf.: 65 20 21 20 Fax: 65 20 21 21 Mølholm Sundhed Arbejdstid: Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Forsikringsbetingelser 1. januar 2016 1 Hvem er omfattet: Alle

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser

Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Lille Tornbjerg Vej 30 5220 Odense SØ Tlf.: 65 20 21 20 Fax: 65 20 21 21 Mølholm Sundhed Arbejdstid: Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser Forsikringsbetingelser 1. januar 2017 1 Hvem er omfattet:

Læs mere

Sundhedssikring giver virksomheden. et ekstra løft

Sundhedssikring giver virksomheden. et ekstra løft Sundhedssikring giver virksomheden et ekstra løft Sundhedssikring i Topdanmark Vi er ikke bange for at kalde vores sundhedsforsikring for markedets bedste. Hos os er dag til dag-service, fleksibilitet

Læs mere

FAI-forsikring. Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI.

FAI-forsikring. Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI. FAI-forsikring Accident Foreningen af Auto- og Industrilakerere og If har sammen udviklet en fordelagtig forsikring, som vi tilbyder dig som medlem af FAI. Ring til If og hør mere: 70 12 12 22 fai-forsikring

Læs mere

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik QUICKGUIDE - dit hurtige overblik Generelt om sundhedsforsikringen Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11

Læs mere

Sundhedssikring. giver virksomheden et ekstra løft

Sundhedssikring. giver virksomheden et ekstra løft Sundhedssikring giver virksomheden et ekstra løft Sundhedssikring i Topdanmark Vi er ikke bange for at kalde vores Sundhedssikring for markedets bedste. Hos os er dag til dag-service, fleksibilitet og

Læs mere

sundhedsforsikring Jeg ønsker at blive tilmeldt Kost & Ernæringsforbundets frivillige sundhedsforsikring. Adresse Dato og underskrift Navn Medlemsnr.

sundhedsforsikring Jeg ønsker at blive tilmeldt Kost & Ernæringsforbundets frivillige sundhedsforsikring. Adresse Dato og underskrift Navn Medlemsnr. Blanketten skal indsendes til Kost & Ernæringsforbundet, Holmbladsgade 70, 2300 København S. Hvis Kost & Ernæringsforbundet har modtaget blanketten inden den 15. i måneden, træder sundhedsforsikringen

Læs mere

Sundhedsforsikringer i Danmark

Sundhedsforsikringer i Danmark Sundhedsforsikringer i Danmark Den Norske Forsikringsforening 12. september 2018 Underdirektør Karina Ransby helt kort Brancheforening for danske Forsikrings- og pensionsskaber Vi har 110 medlemmer: 44

Læs mere

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik QUICKGUIDE - dit hurtige overblik Generelt om sundhedsforsikringen Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11

Læs mere

Fakta om din pension hos

Fakta om din pension hos Fakta om din pension hos Lidt om dine muligheder hos PGA PGA har forhandlet en god aftale i stand på pension, privathospital forsikring samt livsforsikring og tab af arbejdsevne. Pensionsordning giver

Læs mere

GRAFISK PENSION. Udvidelse af sundhedsforsikringen pr. 1. januar 2017

GRAFISK PENSION. Udvidelse af sundhedsforsikringen pr. 1. januar 2017 GRAFISK PENSION Udvidelse af sundhedsforsikringen pr. 1. januar 2017 Nye ydelser fra 2017 Sundhedstest og anbefaling (screeningsværktøj) Rådgivning ved sygefravær Guide i sundhedssystemet Indsats mod længerevarende

Læs mere

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik QUICKGUIDE - dit hurtige overblik Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11 Behandlings- og sundhedskompas...12

Læs mere

Pension for selvstændiges. velfærdspakker. Pension forsikring sundhedssikring

Pension for selvstændiges. velfærdspakker. Pension forsikring sundhedssikring Pension for selvstændiges velfærdspakker Pension forsikring sundhedssikring 2 i dag er en god dag at begynde din pension Derfor sparer selvstændige op hos Pension for Selvstændige Hos Pension for Selvstændige

Læs mere

PFA Helbredssikring. Brug livet! din vej til hurtig behandling

PFA Helbredssikring. Brug livet! din vej til hurtig behandling PFA Helbredssikring din vej til hurtig behandling Vi ved ikke, hvad der sker om lidt. Heldigvis. Men vi kan alle komme til skade eller blive syge. Derfor kan medlemmer og deres ægtefæller nu kan købe en

Læs mere

Sundhed og forebyggelse. Privat Service Branchemøde del I TR-Forum 2013

Sundhed og forebyggelse. Privat Service Branchemøde del I TR-Forum 2013 Sundhed og forebyggelse Privat Service Branchemøde del I TR-Forum 2013 Dagsorden Helle Gullacksen, PensionDanmark: Status på PensionDanmarks sundhedsindsats Peter Hamborg Faarbæk, 3F: 3F s sundhedsprojekt

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder Tryghed, frihed og sundhed En god pensionsordning skaber tryghed. En god pensionsordning giver dig frihed i form af en fornuftig opsparing, når du ikke længere

Læs mere

Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX

Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX Velfærdspakkerne BASIS, EKSTRA og FLEX Selvstændige sparer op hos Pension for Selvstændige Pension for Selvstændige (PFS) er etableret af Håndværksrådet, TEKNIQ og Dansk Byggeri for at give dig adgang

Læs mere

Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA

Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA Velfærdspakkerne FLEX, BASIS og EKSTRA Hvem kan købe Velfærdspakkerne?... det kan alle virksomhedsejere og deres ægtefælle eller samlever samt alle ledende medarbejdere i virksomheden. Du skal oprette

Læs mere

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS

EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS EN GOD PENSION TIL DIN MEDARBEJDER STYRKER DIN ARBEJDSPLADS GØR DIN ARBEJDSPLADS STÆRKERE Medarbejderne er den vigtigste ressource, og med en god pensionsordning gør du din arbejdsplads stærkere. Du øger

Læs mere

LOS PENSION en enkel og fleksibel løsning

LOS PENSION en enkel og fleksibel løsning LOS PENSION en enkel og fleksibel løsning 1 EN ENKEL OG FLEKSIBEL LØSNING LOS Pension er udviklet for at kunne imødekomme medlemmernes behov for at skabe ansvarlige og attraktive arbejdspladser. Den nye

Læs mere

Markedets bedste Sundhedssikring hjælper dig til behandling hurtigst muligt, når behovet opstår. Topdanmark Sundhedssikring giver blandt andet:

Markedets bedste Sundhedssikring hjælper dig til behandling hurtigst muligt, når behovet opstår. Topdanmark Sundhedssikring giver blandt andet: Sundhedssikring God behandling, når du har allermest brug for det Sundhedsforsikring til dig - og evt. familien Markedets bedste Sundhedssikring hjælper dig til behandling hurtigst muligt, når behovet

Læs mere

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik

QUICKGUIDE. - dit hurtige overblik QUICKGUIDE - dit hurtige overblik Generelt om sundhedsforsikringen Indholdsfortegnelse Generelt...3 Fysisk behandling...5 Psykisk behandling...7 Speciallæge...9 Øvrig pleje og behandling...10 Andet...11

Læs mere

Sådan får medarbejderne gavn af sundhedspakken

Sådan får medarbejderne gavn af sundhedspakken Sådan får medarbejderne gavn af sundhedspakken 0 1 Hjælp til navigation i det offentlige system via Sundhedsdoktor Danica Sundhedsrådgivning sikrer, at sundhedssikringskunder kan få rådgivning ved afslag

Læs mere

Præmien for sundhedsforsikringen betales af Nordea.

Præmien for sundhedsforsikringen betales af Nordea. 1 Sundhedsforsikring 2 Beskrivelse af sundhedsforsikringen 3 Generelt Nedenfor følger et uddrag af forsikringsvilkårerne. Ved uoverensstemmelser er de samlede forsikringsvilkår gældende. Præmien for sundhedsforsikringen

Læs mere

Få hjælp med det samme. Brug Health Care Rådgivningen det er en del af vores service

Få hjælp med det samme. Brug Health Care Rådgivningen det er en del af vores service Få hjælp med det samme Brug Health Care Rådgivningen det er en del af vores service Næsten 1 million danskere har i dag en privat sundhedsforsikring. Langt de fleste har forsikringen igennem deres arbejde.

Læs mere

Sundhed og forebyggelse. Handel, Transport & Industri Branchemøde del I TR-Forum 2013

Sundhed og forebyggelse. Handel, Transport & Industri Branchemøde del I TR-Forum 2013 Sundhed og forebyggelse Handel, Transport & Industri Branchemøde del I TR-Forum 2013 Dagsorden Henrik Brandt, PensionDanmark: Status på PensionDanmarks sundhedsindsats Andreas Jürgensen, : Resultater fra

Læs mere

LOS Pension. En enkel og fleksibel løsning

LOS Pension. En enkel og fleksibel løsning LOS Pension En enkel og fleksibel løsning 1 En enkel og fleksibel løsning LOS Pension er udviklet for at kunne imødekomme medlemmernes behov for at skabe ansvarlige og attraktive arbejdspladser. Den nye

Læs mere

Sundhedsforsikring til kost- og ernæringsfaglige

Sundhedsforsikring til kost- og ernæringsfaglige sundhedsforsikring Sundhedsforsikring til kost- og ernæringsfaglige Men vi har måttet sande, at samfundet ændrer sig, og behovet for behandling bliver større og større. Gabet vokser mellem danskernes efterspørgsel

Læs mere

Sundhedsforsikring. Dækninger. Sådan fungerer forsikringen. Sundhedssikring dækker. Sundhedssikring dækker ikke. God dækning til dig og din familie

Sundhedsforsikring. Dækninger. Sådan fungerer forsikringen. Sundhedssikring dækker. Sundhedssikring dækker ikke. God dækning til dig og din familie Sundhedsforsikring God dækning til dig og din familie Vores Sundhedssikring giver blandt andet: Frit valg af behandler vi hjælper gerne med at finde den rigtige Hurtig sagsbehandling oftest fra dag til

Læs mere

Markedets bedste Sundhedssikring hjælper dig til behandling hurtigst muligt, når behovet opstår. Topdanmark Sundhedssikring giver blandt andet:

Markedets bedste Sundhedssikring hjælper dig til behandling hurtigst muligt, når behovet opstår. Topdanmark Sundhedssikring giver blandt andet: Sundhedssikring God behandling, når du har allermest brug for det Sundhedsforsikring - til både børn og voksne Markedets bedste Sundhedssikring hjælper dig til behandling hurtigst muligt, når behovet opstår.

Læs mere

Danica Sundhedssikring. Pensionsordning

Danica Sundhedssikring. Pensionsordning Danica Sundhedssikring Pensionsordning Danica Sundhedssikring giver dig flere valgmuligheder Bliver du syg eller kommer ud for en ulykke, giver Danica Sundhedssikring dig mulighed for selv at bestemme,

Læs mere

Mølholm Forsikring. Privathospitalsforsikring. Der sikrer garanti for undersøgelse/behandling

Mølholm Forsikring. Privathospitalsforsikring. Der sikrer garanti for undersøgelse/behandling Mølholm Forsikring Privathospitalsforsikring Der sikrer garanti for undersøgelse/behandling Hvem er Mølholm Forsikring A/S Mølholm Forsikring A/S Ejes af speciallæger Mølholm Forsikring bruger primært

Læs mere

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder

Dine funktionærers firmapension. få overblik over jeres muligheder Dine funktionærers firmapension få overblik over jeres muligheder En bedre pensionsordning til dine medarbejdere For at sikre den bedste pensionsordning til alle medlemmerne i Grafisk Arbejdsgiverforening

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER

PENSION FOR FUNKTIONÆRER PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning Funktionærer som er omfattet af en overenskomst med HK eller TL 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for

Læs mere

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder

assistance 8 timer DIN PENSION - få OvErblIk OvEr DINE muligheder assistance 8 TIMER DIN PENSION - få overblik over dine muligheder 2 PENSIONSINFO Den rigtige pensionsordning til dig For at sikre den bedste pensionsordning for alle medarbejdere i Georg Jensen har vi

Læs mere

Tilbud på Sundhedsforsikring. Brancheforeningen for Reklameartikler

Tilbud på Sundhedsforsikring. Brancheforeningen for Reklameartikler Tilbud på Sundhedsforsikring Brancheforeningen for Reklameartikler Brancheforeningen for Reklameartikler Vi har fornøjelsen af at tilsende vort tilbud på sundhedsordninger. Tilbuddet er baseret på følgende

Læs mere

Amadeus Speciallægecenter ET SUNDT LIV - for dig eller din virksomhed

Amadeus Speciallægecenter ET SUNDT LIV - for dig eller din virksomhed Amadeus Speciallægecenter ET SUNDT LIV - for dig eller din virksomhed 0808_AMADEUS_brochure1.indd 1 9/16/08 10:55:13 AM Amadeus Speciallægecenter Amadeus er et speciallægecenter, som hjælper dig eller

Læs mere

Policenr Sundhedsforsikring for

Policenr Sundhedsforsikring for Policenr. 652 336.739 Sundhedsforsikring for Fængselsforbundet Hvad dækker Trygs sundhedsforsikring? Med Trygs Sundhedsforsikring får du hurtig og nem adgang til undersøgelse og behandling. Hvem kan dækkes

Læs mere

Sundhedsforsikring for Centralforeningen For Stampersonel (CS) og Hovedorganisationen Af Officerer i Danmark (HOD)

Sundhedsforsikring for Centralforeningen For Stampersonel (CS) og Hovedorganisationen Af Officerer i Danmark (HOD) Sundhedsforsikring for Centralforeningen For Stampersonel (CS) og Hovedorganisationen Af Officerer i Danmark (HOD) Hvad dækker Trygs sundhedsforsikring? Med Trygs Sundhedsforsikring får du hurtig og nem

Læs mere

Helbredsforsikring. Accident både for privat- og firmamedlemmet. Nu har du mulighed for at købe helbredsforsikring gennem Patientforeningen.

Helbredsforsikring. Accident både for privat- og firmamedlemmet. Nu har du mulighed for at købe helbredsforsikring gennem Patientforeningen. Helbredsforsikring Accident både for privat- og firmamedlemmet Nu har du mulighed for at købe helbredsforsikring gennem Patientforeningen. Accident Sygdom og tilskadekomst er altid ubelejligt både for

Læs mere

WILLIS STIFINDER. Fra sygemelding til raskmelding. Willis skoleforsikringsprogram

WILLIS STIFINDER. Fra sygemelding til raskmelding. Willis skoleforsikringsprogram WILLIS STIFINDER Fra sygemelding til raskmelding Willis skoleforsikringsprogram Vi er klar... TIL AT HJÆLPE WILLIS STIFINDER er et uvildigt rådgivningskoncept, der hjælper dig allerede fra den 14. sygefraværsdag

Læs mere

Sundhedsydelser - når. Arbejdsgiverbetalte

Sundhedsydelser - når. Arbejdsgiverbetalte September 2005 Erhverv Sundhedsydelser - når arbejdsgiveren betaler Vejledning E nr. 138 Version 1.1 digital E 1.1 nr. digital 138 Vejledningen er ny i virksomhedsserien. Resumé Arbejdsgiverbetalte sundhedsydelser

Læs mere

Velfærdspakken Basis og Velfærdspakken Ekstra. pensionsordninger med indbygget tryghed

Velfærdspakken Basis og Velfærdspakken Ekstra. pensionsordninger med indbygget tryghed Velfærdspakken Basis og Velfærdspakken Ekstra pensionsordninger med indbygget tryghed Selvstændige sparer op hos Pension For Selvstændige Pension For Selvstændige (PFS) er etableret for at give dig adgang

Læs mere

VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA

VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA 2 Derfor sparer selvstændige op hos Pension for Selvstændige Hos Pension for Selvstændige får du ikke bare en pensionsordning. Vi spørger til dine individuelle ønsker

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 VELKOMMEN TIL PENSION FOR FUNKTIONÆRER Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsordning.

Læs mere

Godt klædt på. til at fastholde syge medarbejdere

Godt klædt på. til at fastholde syge medarbejdere Godt klædt på til at fastholde syge medarbejdere 1 Hvad kan vi hjælpe med i Danica Pension? På danicapension.dk er der masser af gode råd om sygefravær til både virksomheder og medarbejdere. Gå ind under

Læs mere

VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA

VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA VELFÆRDSPAKKERNE FLEX, BASIS OG EKSTRA 2 Derfor sparer selvstændige op hos Pension for Selvstændige Hos Pension for Selvstændige får du ikke bare en pensionsordning. Vi spørger til dine individuelle ønsker

Læs mere

Behandlingssikring. Hurtigt og sikkert gennem behandlingssystemet

Behandlingssikring. Hurtigt og sikkert gennem behandlingssystemet Behandlingssikring Hurtigt og sikkert gennem behandlingssystemet Behandlingssikring Behandlingssikring er en forsikring for, at du får hjælp fra en uafhængig læge til at komme hurtigt og sikkert gennem

Læs mere

Rehabilitering. Kom videre efter en ulykke

Rehabilitering. Kom videre efter en ulykke Rehabilitering Kom videre efter en ulykke Ingen kan sikre sig mod livets små og store udsving. Men vi kan hjælpe dig med at komme hurtigere tilbage til din hverdag. Når tingene ikke går som planlagt En

Læs mere

Få en medarbejder hurtigt videre

Få en medarbejder hurtigt videre Rehabilitering Erhverv Få en medarbejder hurtigt videre efter en ulykke Ingen kan sikre sig mod livets små og store udsving. Men vi kan hjælpe jeres medarbejdere, så de hurtigere kan få deres hverdag tilbage.

Læs mere

Dine medarbejderes firmapension. Få overblik over jeres muligheder

Dine medarbejderes firmapension. Få overblik over jeres muligheder Dine medarbejderes firmapension Få overblik over jeres muligheder En bedre pensionsordning til dine medarbejdere For at sikre den bedste pensionsordning til alle medlemmerne i Grakom har vi valgt Nordea

Læs mere

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning

PENSION FOR FUNKTIONÆRER. en enkel og fleksibel løsning PENSION FOR FUNKTIONÆRER en enkel og fleksibel løsning 1 EN ENKEL OG FLEKSIBEL LØSNING Pension for Funktionærer er udviklet for at sikre en fortsat konkurrencedygtig og tidssvarende pensionsløsning. Løsningen

Læs mere

Hold Fast gruppeforsikring

Hold Fast gruppeforsikring Vejledning om dækning til Hold Fast gruppeforsikring tegnet i tilknytning til pensionsordning i PenSam 1. Dækning Forsikringen dækker, hvis kunden i forsikringstiden dokumenterer at være i fare for at

Læs mere

OPDATERING AF PENSIONSORDNING PFA PLUS PR. 1. JANUAR 2014 (VIA FTF-RAMMEAFTALE) DOBL

OPDATERING AF PENSIONSORDNING PFA PLUS PR. 1. JANUAR 2014 (VIA FTF-RAMMEAFTALE) DOBL OPDATERING AF PENSIONSORDNING PFA PLUS PR. 1. JANUAR 2014 (VIA FTF-RAMMEAFTALE) DOBL AUGUST 2014 side 1 AGENDA Velkommen v. Jens Nordentoft De væsentligste forbedringer PFA Plus En komplet ordning Opsparing

Læs mere

Din pension. få overblik over dine muligheder

Din pension. få overblik over dine muligheder Din pension få overblik over dine muligheder En bedre pensionsordning til dig Ny pensionsleverandør I EG Koncernen har vi valgt Nordea Liv & Pension som pensionsleverandør fordi de opfylder vores høje

Læs mere

Vejledning til selvstændige, der samarbejder med forsikringsselskaber og netværk

Vejledning til selvstændige, der samarbejder med forsikringsselskaber og netværk Vejledning til selvstændige, der samarbejder med forsikringsselskaber og netværk Denne tekst beskriver bedste praksis, når du samarbejder med forsikringsselskaber og netværk. Et stigende antal klienter

Læs mere

Sundhedsmentor Øg trivslen og minimér sygefraværet

Sundhedsmentor Øg trivslen og minimér sygefraværet Sundhedsmentor Øg trivslen og minimér sygefraværet Med Sundhedsmentor gør vi dine medarbejdere langtidsholdbare. Gennem støtte og rådgivning kan vi Forhindre sygemeldinger Få sygemeldte medarbejdere tilbage

Læs mere

Bedre Helbred Eksklusiv

Bedre Helbred Eksklusiv Bedre Helbred Eksklusiv Abonnementsbetingelser gældende fra 1. januar 2018 Indledning FORSIKRINGSBETINGELSERNES OPBYGNING Forsikringsbetingelserne har følgende opbygning: Fællesbetingelserne der gælder

Læs mere

Dansk Tandforsikring Erhverv. Et medarbejdergode, der for én gangs skyld kommer alle medarbejdere til gode

Dansk Tandforsikring Erhverv. Et medarbejdergode, der for én gangs skyld kommer alle medarbejdere til gode Dansk Tandforsikring Erhverv Et medarbejdergode, der for én gangs skyld kommer alle medarbejdere til gode Spar op til 80% på tandlægeregningen Der er medarbejdergoder og så er der en gruppeordning hos

Læs mere

Sundhedsforsikring vilkår - private

Sundhedsforsikring vilkår - private 1. Udbyder 1.1 Doctorservice Sundhedsforsikring udbydes af. 1.2 har fysisk adresse på Flæsketorvet 68,1., 1711 København V, CVR-nummer: 29525129. 1.3 Den erhvervsmæssige hovedaktivitet hos er lægefaglig

Læs mere

Forskelsbilag - Sundhedsforsikring Vilkår nr januar 2018

Forskelsbilag - Sundhedsforsikring Vilkår nr januar 2018 Forskelsbilag - Sundhedsforsikring Vilkår nr. 29-5 - januar 2018 1. Om din forsikring Afsnit 1.D Hvad dækker din forsikring? LB Forsikring henviser til behandlingssteder inden for vores kvalitetssikrede

Læs mere

Sundhedsforsikring vilkår (virksomheder)

Sundhedsforsikring vilkår (virksomheder) 1. Udbyder 1.1 Doctorservice sundhedsforsikring udbydes af. 1.2 har adresse på, 2730 Herlev, CVR-nummer: 29525129. 1.3 Den erhvervsmæssige hovedaktivitet hos er lægefaglig konsulentvirksomhed. 2. Grundlag

Læs mere

Når ryggen giver problemer

Når ryggen giver problemer Et fokuseret behandlingskoncept til personer, der oplever problemer i forbindelse med lænderyg eller med gener fra sædemuskulatur eller ben. Et aktivt og fokuseret behandlingskoncept Ryglidelser er et

Læs mere

Din pensionsordning og sundhedsforsikring

Din pensionsordning og sundhedsforsikring Aon Risk Solutions Health & Benefits Din pensionsordning og sundhedsforsikring - trygge rammer hele livet April 2018 Velkommen Danske Advokaters Pensionsordning 3 Pensionsopsparing 4 Din pensionsopsparing

Læs mere

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte

Sammen passer vi godt på din virksomhed. Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Sammen passer vi godt på din virksomhed Erhvervsforsikring for dig med 0-9 ansatte Hvorfor erhvervsforsikring fra Privatsikring? Vi er specialister i de mindre virksomheder Når det gælder erhvervsforsikringer,

Læs mere

Få sunde medarbejdere, mere produktive hjerner. og optimer på virksomhedens bundlinie.

Få sunde medarbejdere, mere produktive hjerner. og optimer på virksomhedens bundlinie. Få sunde medarbejdere, mere produktive hjerner og optimer på virksomhedens bundlinie. Hvorfor investere I SUNDHED DET ER VELDOKUMENTERET, at virksomheder, der aktivt tør satse på sundhedsfremmende tiltag,

Læs mere

VISION FOR PRAKSISOMRÅDET. God kvalitet i praksis

VISION FOR PRAKSISOMRÅDET. God kvalitet i praksis VISION FOR PRAKSISOMRÅDET God kvalitet i praksis 1 Forord Med denne vision sætter Region Sjælland gang i en proces, der skal udvikle praksisområdet de kommende år. REGION SJÆLLAND STYRKER PRAKSISOMRÅDET

Læs mere

Pædiatri børnesygdomme Patientvejledning

Pædiatri børnesygdomme Patientvejledning Pædiatri børnesygdomme Patientvejledning 006 PrivatHospitalet Danmark Velkommen Hos PrivatHospitalet Danmark kommer vores kunder altid i første række. Som kunde hos os oplever du en høj faglig kvalitet

Læs mere

Pension for Funktionærer Sammen får I mere. Skab værdi for din virksomhed og dine medarbejdere med en attraktiv pensionsordning.

Pension for Funktionærer Sammen får I mere. Skab værdi for din virksomhed og dine medarbejdere med en attraktiv pensionsordning. Pension for Funktionærer Sammen får I mere Skab værdi for din virksomhed og dine medarbejdere med en attraktiv pensionsordning. Indhold En enkel og fleksibel løsning 3 Sammen får I mere 4 Moderne investeringsmuligheder

Læs mere

Q1 Hvad er dit overordnede indtryk af klinikken?

Q1 Hvad er dit overordnede indtryk af klinikken? Q1 Hvad er dit overordnede indtryk af klinikken? 0% 10% 20% 30% 40% 50% 60% 70% 80% 90% 100% Meget godt Godt Hverken godt eller dårligt Dårligt Meget dårligt 1 / 23 Q2 Adgangsforhold og fysiske rammer:

Læs mere

PENSION MED GODE MULIGHEDER

PENSION MED GODE MULIGHEDER PENSION MED GODE MULIGHEDER EN ATTRAKTIV OG FLEKSIBEL LEDERPENSION TILPAS ORDNINGEN TIL DIT LIV Pension handler ikke kun om fremtiden, når du en dag går på pension. Det handler også om dit liv i dag. Om

Læs mere

Sådan bruger du PensionDanmark Sundhedsordning. www.pension.dk/sundhed

Sådan bruger du PensionDanmark Sundhedsordning. www.pension.dk/sundhed Sådan bruger du PensionDanmark Sundhedsordning www.pension.dk/sundhed Om din sundhedsordning Hvis du har sundhedsordningen, kan du få hurtig behandling af problemer og gener i led, muskler og sener. Du

Læs mere

TAB AF ERHVERVSEVNE-FORSIKRING. Når din medarbejder bliver syg

TAB AF ERHVERVSEVNE-FORSIKRING. Når din medarbejder bliver syg TAB AF ERHVERVSEVNE-FORSIKRING Når din medarbejder bliver syg Når din medarbejder bliver syg 50 % af alle, der har været sygemeldt i mere end 12 uger, vender aldrig tilbage på arbejdsmarkedet. Med en Tab

Læs mere

En del af holdet med det samme

En del af holdet med det samme 2 En del af holdet med det samme Som kunde hos har du adgang til dygtige medarbejdere og til en lang række opgaver og funktioner på kontoret. Det kan være, når du skal bruge flere ressourcer i forbindelse

Læs mere