!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "!!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster"

Transkript

1 !!!!KB DAGEN!!!! AFHOLDES!D. 19. SEPTEMBER.! Tilmelding til spisning om aftenen ved KB-dagen kan ske i Tutten og koster 100kr.. Sponsorere, venskabsklub, KB-frivillige fra Tinderbox og Grøn koncert er også inviteret! KBs julefrokost afholdes 21. nov. Damerne spiller finale i Carlslund/Albani pokalen lørdag d. 12. september kl på Dalum IFs anlæg. Herre 6 er ikke længere blandt os, men herre 7 overtager deres plads i turneringen. Udmeldinger og ændringer i oplysninger (adresse m.m.) skal ske på hjemmesiden (Kildemosen.dk Medlemsinfo medlemsændring) Kontingent betales 1. september problemer i forbindelse hermed rettes til kasserer Hanne. Sponsorudvalget vil meget gerne høre fra dig, hvis du kender til en mulig sponsor. Kontakt: sponsor@kildemosen.dk Fremover håndhæves de KB-officielle regler vedr. Tuttens åbningstider.

2 OBS nogle af holdenes navneforandring! - Dame 1 (Fynsserien) - Dame 2 (Serie 2) - Dame 7mands (7 M C) - Herre 1 (serie 2) - Herre 2 (serie 3) - Herre 3 / teleholdet (OB 70) - Herre 4 / ølholdet (Serie 4) - Herre 5 (/ det gamle herre 7) (serie 4) - Veteraner, Superveteraner, Masters FRA KB TIL det gamle herre 6 / Loges hold : I er stadig meget velkomne i klubben, hvis I har lyst til at fortsætte fodboldkarrieren på et af klubbens andre hold! Jeg har i dette nyhedsbrev fået æren af at tage jer med lidt dybere ned i KB. Jeg har siddet og overvejet meget, hvordan jeg skulle gøre det her for, at i kunne få mest indsigt. Jeg blev enig med mig selv om, at jeg vil fortælle jer en lille historie. Der var engang en lille fodbold klub midt i Odense. Denne klub hed Kildemosens boldklub. Som så mange andre klubber før den, havde denne også et aktivitetsudvalg. Det er faktisk netop dette udvalg i KB, denne historie vil dreje sig om. De fleste kender dog ikke dette udvalg. Møderne bliver holdt i skjul i den hemmelige kælder i KB, og de dukker kom frem i lyset, når store arrangementer bliver holdt i klubben. Jeg vil i min historie invitere jer alle med til et af disse møder i kælderen og give jer en indsigt i, hvem vi er og hvordan, vi arbejder. Det er en sen torsdag aften. Mødet har været længe planlagt - i hvert fald ca. en uge. Møder bliver af en eller anden årsag altid lagt lige efter en fodboldtræning. Stine, Jacob, Gitte og Maria står og venter, som de altid gør. Laura er nemlig i bad, og når Laura er i bad, kunne vi alle sammen nå 3 gange i bad. Endelig dukker Laura op, og det top hemmelige udvalg forsvinder ned i den top hemmelige kælder. Mødet denne dag står på at arrangere KB Olympiaden - et af klubbens store sociale arrangementer. Alle er ankommet til kælderen, og mødet starter:

3 - Maria: Hvem henter øl? - Stine: Det kan jeg godt. Stine kommer lidt efter tilbage med øl til alle mand. - Jacob: Jaa, i dag har jeg noteret, at vi skal have planlagt Olympiaden. Jeg har følgende punkter: Hvilke aktiviteter skal vi have, Hvad mangler vi at handle, derudover har jeg selvfølgelig regnet lidt på tiden. Hvis alle aktiviteterne skal gå op, skal der være 4 aktiviteter ud over de obligatoriske. Hver aktivitet skal vare 27,5 min. Alle har mulighed for at drikke 3,7 øl inden næste aktivitet, hvis man altså er hurtigt. - Laura: Ej hahahaha, det minder total meget om dengang, jeg boede på Grønland, der kunne alle bare drikke sindssyg meget og. - Stine: Ja skulle vi ikke starte med at snakke om aktiviteterne. Alle nikker og mødet kan derved fortsætte efter Lauras anekdote. - Maria: Altså jeg har engang prøvet en leg, hvor man skulle løbe om kap mod hinanden med bind for øjnene. - Gitte: JAJAJAJA det er en vildt go ide. Det kunne være så sjovt!! - Jacob: Argh, det tror jeg bliver for farligt; kan Maria udføre den leg kl 17, efter hun har drukket øl hele dagen? - Alle: Nårhh, neej nok ikke. - Laura: Men det var altså ligesom dengang, hvor jeg faldt ned fra et træ og slog hovedet. - Stine: JAA det havde vi også en i børnehaven, der gjorde Laura, det var så vildt at - Jacob: Har vi andre ideer? - Stine: Jeg synes, vi skal lave en le,g hvor vi skal bygge tårne af skumfiduser, spaghetti og sølvpapir! - Gitte: JAJAJAJA det er en MEGA go ide! Det synes jeg. - Jacob: Jamen kan Maria det kl 17, når hun har drukket øl hele dagen? Alle andre summer lidt og må konkludere, at det kan godt lade sig gøre. - Laura: Jeg har prøvet en leg oppe i Lemvig, vi var til noget fødselsdag, og så havde de arrangeret en kæmpe fest og så - Jacob: Kom til sagen Laura. - Laura. Når ja, jamen der skulle man spille fodbold på en presenning med brun sæbe på. - Gitte: JAJAJAJA det er en vildt go ide. Lad os gøre det! - Jacob: Jamen kan Maria det kl 17, når hun har drukket øl hele dagen? - Alle: NEEJ. Sådan fortsætter møderne typisk. Til sidst, når der ikke er mere øl tilbage, og folk utålmodigt venter på, at Laura bliver færdig med sine historier, afsluttes mødet typisk sådan: - Jacob: Så jeg sørger for kål, fadøl, jeg snakker med Hanne og finder præmier. Stine sørger for at bestille mad hos kokken og jomfruen og Maria tager legeklodser med. - Gitte: Hvad skal jeg? Jeg kan altså også godt stå for noget af det? Jeg har god tid?

4 For at opsummere består KBs fest og aktivitetsudvalg af: Jacob: Bossen, Jacob er matematisk og sørger altid for, at alle vores referater er delt ind i farver efter, hvem der skal hvad. Jacob kan godt lide, når man får tingene gjort uden alt for meget snik snak. Jacob er god til et få alle til at indse, hvad der er realistisk, og hvad der ikke er. Stine: Stine er pædagog, hun sørger altid for, at alle har det godt. Stine er glad for at påtage sig nogle opgaver, og er super glad for at hygge snakke lidt ind i mellem. Stine er organiseret og har styr på tingene. Gitte: Gitte er udvalgets evige glade og positive person. I Gittes øjne kan alt lade sig gøre! Gitte er glad for at hjælpe ALLE, og sætter altid et kæmpe smil på læberne af alle. Laura: Er desværre lige gået ud af udvalget. Tak for dit store arbejde i udvalget, og TAK for at vi nu kan få overstået vores møder lidt hurtigere. Maria: Jaa, for mig virker det mest af alt som om, jeg er et målbart instrument for, hvad der er realistisk, og hvad der ikke er. Men mon ikke jeg også finder den rigtig plads i udvalget snart. Fælles for os alle er dog, at vi alle er helt tosset med øl. I anledningen af damernes kvalifikation til pokalfinalen i weekenden, har Peter Thagaard skrevet et tilbageblik på sin tid i KB sammen med træner Peter Illum: Peter Illum blev som bekendt ansat i KB sommeren 2012, og med i pakken var jeg også. Man er altid spændt på at starte som træner et nyt sted, og vi fandt hurtigt ud af, vi ikke havde så mange spillere - til en god træning var vi måske kun 10. Vi fik dog lidt tilgang og hjælp af andre, og så kunne vi få det til at køre rundt med 1 hold, hvor målsætningen var at rykke i Fynsserien, hvilket lykkedes os efter en enkelt sæson. Vi kunne derfor gå til vinterpause med lidt ro i sindet. Når en ny sæson starter op, er man som træner spændt på, om man får nye spiller, om nogle har forladt os, hvilket begge dele var tilfældet, så vores mission var, at vi skulle blive i rækken og skabe et helt fodboldhold, hvor alle er lige vigtige, hvor begge dele faktisk lykkedes os. Da vi nåede sommeren 2013, skete der noget i dameafdelingen; Der kom et lukket damehold til KB, og vi startede op med at tænke hvor er alle spillerne henne?, og faktisk overvejede vi, hvorvidt holdet overhovedet kunne fortsætte. Men så skete der et eller andet, om Gud havde hørt os eller hvad, det kan jeg ikke svare på, men spillere begyndte der at komme, og fra hele Danmark, så vores hold kunne fortsætte. Vi trænere kunne se igennem sæsonen, at vi blev bedre og bedre dog med enkelte udfald i nogle kampe.

5 I foråret 2014, tog dameafdelingen endnu en drejning, da det tidligere lukkede hold blev lagt sammen med vores Fynsseriehold. For første gang i Illums og min tid i KB, havde vi 2 hold at styre, hvor vi fik Kildemose-legenden Anita med ind over som holdleder. Dette forår var vi for første gang også på træningslejr, der fandt sted i Sønderjylland, da vores sønderjyske spillere synes, det kunne være sjovt, at vi kunne komme derned og blive vist frem, hvilket vi trænere og resten af holdet var helt med på. Der er kun ros at give for alt det arbejde, de sønderjyske spillere og deres forældre gjorde, som gav os en fremragende træningslejr, hvor spillere og trænere blev skubbet mere sammen. Som sæsonen skred frem, kunne vi se, vi var ved at skabe et helt hold dygtige fodboldspillere, der blev bedre og bedre, og det var også i forårssæsonen 2014, jeg fik en kamp som cheftræner, der blev vundet 6-2 i Tårup. Selvom der måske ikke skete det helt store i starten af 2014, så skal jeg lige love for, der skete noget i efteråret 2014, hvor dameafdelingen fik utrolig mange nye medlemmer - vi skulle lære nye navne til næsten hver træning. Det var helt vildt, og noget vi trænere aldrig havde oplevet før, så det var en ny situation, hvor der pludselig var kamp om pladserne, og forventninger blev større. I takt med spillernes forbedringer, begyndte vi at gå efter en top 3 placering. Dette lykkedes ikke, men vi henter 16 ud af 21 point i de sidste 7 kampe, inden vi gik på vinterpause, hvor vi som noget nyt skulle spille indendørsturnering. Foråret 15 startede rodet, hvor nogle nye kom til og andre skiftede klub. Endvidere fik vi også en ny træner til 2 holdet, Peter Petersen (kaldt PP). Vi tog endnu engang på træningslejr i det Sønderjyske. Fodboldmæssigt havde vi lært lidt fra året før, og da vi igen havde en træningskamp mod Sønderborg, havde vi helt styr på dem og fik uafgjort. Hold 2 havde også en træningskamp mod Åbenrå, hvor der var gejst over hele linjen. Ligesom året før, var der fest lørdag aften, hvor der blevet grillet pølser og lavet mad til os, igen af vores fantastiske Sønderjyske forældre. Som noget nyt skulle vi søndag på en køretur / bil-løb, der fungerede som rundvisning i det Sønderjyske. I forhold til sæsonen havde vi en forventning om at rykke op, og det var ikke langt fra at lykkes. Ydermere spillede damerne med i den fynske pokalturnering, hvor de inden sommerpausen kvalificerede sig til semifinalen. Forventningerne til hold 2 var i foråret ikke så store. I denne sæson fik vi også et 7mandshold til damerne så alle havde en chance for at spille kamp. Dameafdelingen er vokset lidt igen her efter sommerferien. Heriblandt Katrine Dam, der har scoret hurtigste debutmål efter 45 sek. spilletid. - Et lille sidespring. Forventningerne til Fynsserien er højere til dette efterår, trods vi startede med et nederlag til B1913. Dog tog holdet revanche i pokalsemifinalen, hvor B1913 blev smadret og tog hjem efter 120 min dyst. 2. holdet starter op i serie 2, hvor missionen er at opbygge en rigtig god grundstamme, så vi kan få dem tilbage til serie 1 som et rigtigt stærkt hold, og med 4 point efter 2 kampe er det realistisk. Vores 7mandshold med Anita som holdleder kører bare derudaf med sejre! Til allersidst vil jeg sige, KB er en rigtigt dejlig klub; Dameafdelingen har holdt masser af fester, og i er gode til og se hinanden udenfor banen også. Jeg håber, vi kan få dameafdelingen til at vokse mere endnu. KB FOREVER

6 I denne måned har vi modtaget følgende nyheder: Lørdag d. 1. August 2015 står som en helt speciel dag for Rasmus Lenne Larsen, der i KB-regi slår sine folder for 1./2. Herre Senior. Denne dag var nemlig dagen, hvor Rasmus blev gift med sin elskede Maja. Dette er i sagens natur en stor begivenhed for parret og derfor var Rasmus holdkammerater heller ikke i tvivl da muligheden opstod. Seks friske fyre valgte derfor at hoppe i KB-trøjer og stod efter endt vielse klar udenfor Ansgars Kirke, med hver sin fodbold for at stå espalier for det glade brudepar og deres gæster. Reaktionerne var rimelig entydige fra både gæster og brudepar, der alle roste de fremmødte for deres kreative måde at lykønske brudeparret. Fra hele Kildemosens Boldklub skal lyde et stort tillykke, med ønsket om alt godt fremover, til Maja og Rasmus forud for deres fælles fremtid.!!!!!!husk KB DAG 19. SEPTEMBER. TILMELDING TIL AF- TENSMAD KAN SKE I TUTTEN HOS HANNE!!!!!!

7 Kampprogram: Dato Kl. Række Pulje Hjemmehold Udehold :00 Carlslund Pokalen (K) Ubberud IF Kildemosens BK :00 Herre S4 P 3 F.C. Odense Kildemosens BK (1) :00 Herre S4 P 5 Kildemosens BK (2) OKS :30 Herre S3 Aarup BK Kildemosens BK :00 Kvinde senior S2 Årslev BK Kildemosens BK :00 Herre S2 Kildemosens BK Birkende BK :00 Albaniserien (K) Kildemosens BK Oversidder :00 Kvinde senior 7M C Kildemosens BK Holluf Pile-Tornbjerg :15 Veteran 2015 Dalum IF Kildemosens BK :45 Masters A ØB Kildemosens BK :15 OB 70 FC Odense Kildemosens BK :15 Supermasters Dalum IF KFUM/Kildemosen :00 Albaniserien (K) Søndersø BK Kildemosens BK :45 Herre S2 Chang (2) Kildemosens BK KB DAG!!! :30 Kvinde senior S2 Kildemosens BK Stenstrup IF KB DAG!!! :30 Herre S4 P 3 Kildemosens BK (1) OB (1) KB DAG!!! :30 Herre S4 P 5 ØB (1) Kildemosens BK (2) KB DAG!!! :00 Herre S3 Kildemosens BK KFUM.s BK :00 Albaniserien (K) Kildemosens BK Tårup IF :00 Kvinde senior 7M C Skjoldsparken IF Kildemosens BK :00 Veteran 2015 Kildemosens BK OB :40 Herre S2 FIUK, Odense Kildemosens BK :00 OB 70 Kildemosens BK BK Røde stjerne :00 Supermasters KFUM/Kildemosen Kværndrup BK :00 Kvinde senior S2 Allested U & IF Kildemosens BK :00 Herre S4 P 5 Kildemosens BK (2) Agedrup-Bullerup BK :00 Herre S2 Kildemosens BK Posten :00 Albaniserien (K) Flemløse BK Kildemosens BK :00 Herre S4 P 3 FC Hjallese Kildemosens BK (1) :00 Herre S3, efterår 2015 Glamsbjerg IF Kildemosens BK :45 Veteran 2015 Nyborg G & IF Kildemosens BK :45 OB 70 FK Utopia Kildemosens BK :45 Supermasters Otterup B & IK KFUM/Kildemosen :00 Kvinde senior 7M C Kildemosens BK Marienlyst :30 Kvinde senior S2 Kildemosens BK Langeskov IF :30 Herre S2 SUB Ullerslev Kildemosens BK :30 Albaniserien (K) Kildemosens BK Ubberud :00 Herre S4 P 3 Kildemosens BK (1) Chang (3) :00 Herre S3 Kildemosens BK Bolbro G & IF (1) :00 Herre S4 P 5 Chang (5) Kildemosens BK (2)

8 :00 Kvinde senior 7M C Posten Kildemosens BK :30 Veteran 2015 Kildemosens BK BBB :30 Supermasters KFUM/Kildemosen OB Kildemosevej Odense C Tlf Følg os på Facebook og Instagram Sponsorer og samarbejdspartnere!!

KBs julefrokost afholdes 21. nov.

KBs julefrokost afholdes 21. nov. KBs julefrokost afholdes 21. nov. Tilmelding skal ske i Tutten OBS begrænset antal pladser først til mølle! Så hvis du vil være sikker på en plads, så skynd dig at tilmelde og betale hos Hanne i Tutten!

Læs mere

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - sammen er vi stærkest Nyheder: Der er fastlagt dato for KB dag og KB olympiade! Tilmelding som frivillig for Kildemosens Boldklub til Tinderbox er nu afsluttet, og tilslutningen er stor!! Årets Kb er 2015 skal kåres på olympiadedagen

Læs mere

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten.

Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. Der er arrangeret god mad og vinsmagning hos vores sponsor No. 61 lørdag d. 23. april. Tilmelding skal ske i tutten. KB-dagen dette forår løber af stablen lørdag d. 21. maj! Længere nede kan du læse mere

Læs mere

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram!

Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! Husk KB dag 9. maj! OBS!!! KB dag tillæg er at finde sidst i nyhedsbrevet efter klubbens kampprogram! KB Olympiaden er 8. august! Den nye dametræner er faldet godt til læs en status fra ham længere nede

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august!

KB Olympiaden er 8. august! KB Olympiaden er 8. august! Hvis du kan arbejde til Tinderbox onsdag d. 24. juni kl. 9-21 samt 29. juni kl. 00.30-06.30 og derved tjene penge til KB + få en billet til Tinderbox, så kontakt Pernille Tiger

Læs mere

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.

KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside. KB Olympiaden er 8. august! Tilmeldingen kan ske i Tutten eller direkte til Hanne. Turneringsprogrammerne er online på DBUs hjemmeside.!kb DAGEN BLIVER 19/9! Husk der hver torsdag i juli er fælles sommertræning

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Kildemose-helligdag afholdes Kristi himmelfarts torsdag 25. maj OBS: Der afholdes ingen træning på anlægget denne dag KB dag afholdes lørdag 10. juni KONTINGENT SKAL BETALES FØR, MAN KAN TRÆNE OG SPILLE

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Savner du at spille fodbold efter sæsonen er slut? Kom til vintertræning se mere længere nede! KBs julefrokost er lørdag d. 26. november Juleafslutning 19. december Se et program over hvilke aktiviteter,

Læs mere

!KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB

!KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB !KB DAGEN AFHOLDES D. 19. SEPTEMBER.! Flemming Hansen og Michael Worre er nye æresmedlemmer i KB Pernille Tiger Teichert blev kåret til årets KB er 2015 Nye trænere til herre 6: Velkommen til Mathias Dahl

Læs mere

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub

Trænerguide. En hjælpende hånd til nye og gamle trænere. Kildemosens Boldklub Trænerguide En hjælpende hånd til nye og gamle trænere Kildemosens Boldklub Sommer, 2018 Indhold Side 1 Rykning af kamp.................. 1 2 Ønsker til kampprogram............. 1 3 Udstyr til kamp..................

Læs mere

Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub

Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub Referat af generalforsamling i Kildemosens Boldklub Torsdag 8. februar kl. 20.00. 29 deltagere 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges til dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for 2017 v. bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke!

Vi starter på en frisk her i februar og ønsker dem held og lykke! BERETNING 2009 Sportsligt har vi haft et godt år på senior siden, hvor serie 3 har formået at holde sig i netop serie 3. I foråret skulle vi afslutte den sidste hele sæson. Inden forårets kampe lå vi lige

Læs mere

Dagsorden jf. foreningens vedtægter:

Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Dagsorden jf. foreningens vedtægter: Referent: Louise Kaa 24 deltagere inklusiv bestyrelsen og dirigenten. 1. Valg af dirigent Jørgen Simonsen vælges som dirigent 2. Formandens beretning ved formand Kenneth

Læs mere

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest

Kildemosens Boldklub - Sammen er vi stærkest Nyheder: KB vandt titlen som Årets fynske fodboldklub 2017 ved Fynsk fodboldaward! Dame 2 har fået nyt trænerteam! Læs mere længere nede. KB Juleafslutning med gløgg og æbleskiver afholdes mandag 18. dec.

Læs mere

PROGRAM DEN JANUAR

PROGRAM DEN JANUAR PROGRAM DEN 12.-13.-14. JANUAR Velkommen til Fynske Bank Cup, den 12. - 13. - 14. januar 2018 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til vores indendørsstævne i Arena Assens.

Læs mere

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016

Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Referat fra Points generalforsamling 21. april 2016 Startet kl. 20.25 afsluttet kl. 21.10. Der var 21 medlemmer der deltog, inklusiv medlemmerne i bestyrelsen. Valg af dirigent Per Larsen Beretninger Formand

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 2 August Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 2 August 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Andet FORMANDEN HAR ORDET Du sidder nu med 2. udgave i 2016 af OB & IK-klubnyt. Der sker

Læs mere

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv

Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Måløv Idrætspark Måløv Hovedgade 48, 2760 Måløv Velkommen Det er med rigtig stor glæde, at Måløv Boldklub kan byde velkommen til Måløv Cup 2017. Turneringen har været en fast sommertradition lige siden

Læs mere

KAMPPROGRAM. Fredag den 18. august til søndag den 20. august 2017

KAMPPROGRAM. Fredag den 18. august til søndag den 20. august 2017 + 2017 + KAMPPROGRAM Fredag den 18. august til søndag den 20. august 2017 + Velkommen til Stensballe Talentstævne 2017 kan endelig begynde! Stensballe IK vil gerne byde alle Med den fantastiske opbakning

Læs mere

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg

Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Formandens Beretning 2014 i Fortuna- Svendborg Så er det endnu engang blevet tid til en beretning i Fortuna Svendborg Først vil jeg fortælle lidt om vores hold. U10 Piger Det har egentlig været to vidt

Læs mere

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet

OB & IK`S KLUBNYT. Nummer 1 Maj Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet OB & IK`S KLUBNYT Nummer 1 Maj 2016 Formanden har ordet Nyt fra senior Nyt fra ungdom Nyt fra aktivitetsudvalget Nyt fra sponsor Andet FORMANDEN HAR ORDET Jeg er ny formand i OB & Ik, valgt på generalforsamlingen

Læs mere

04042007, 02:45:52 Holdsamarbejder Side 1 af 4

04042007, 02:45:52 Holdsamarbejder Side 1 af 4 Side 1 af 4 Superveteran, 2007 Pulje 1 Kildemosen/KFUM Kildemosens BK, KFUM.s BK Odense Masters A, 2007 Pulje 1 KFUM/Kildemosen KFUM.s BK Odense, Kildemosens BK U-18 drenge M, forår 2007 Pulje 1 B 1913/HPTI

Læs mere

KAMPPLAN. 4 S.f.B. 6. Ron. 4 U10 dr.5m A Stævne. 5 U10 dr.5m B Stævne 7. Kampnr Dag Dato Kl. Hjemmehold Omkl. Udehold Omkl. HD LD LD Bane RH X X KG

KAMPPLAN. 4 S.f.B. 6. Ron. 4 U10 dr.5m A Stævne. 5 U10 dr.5m B Stævne 7. Kampnr Dag Dato Kl. Hjemmehold Omkl. Udehold Omkl. HD LD LD Bane RH X X KG Kampnr Dag Dato Kl. Hjemmehold Omkl. Udehold Omkl. HD LD LD Bane Lør 1. aug 11.00 U1 Drenge- Søndersø RH 22 Søn 1. aug 09.00 U1 Drenge M M S.f.B. RH X X Søn 1. aug 09.0 U1 dr-2 2 Otterup X 199 Søn 1. aug

Læs mere

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien

FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien FODBOLDSTART 2010 Fodbold for hele familien MAMMEN IDRÆTSFORENING Velkommen til ny sæson. Velkommen til en ny sommersæson i Mammen Idrætsforening. Vi håber, at du og din familie kan bruge et eller flere

Læs mere

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste:

Årets gang 2007. 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årets gang 2007 Årgang 98, Miniput Yngste: Årgang 98 har haft en meget flot sæson, hvor hovedmålet var at lære at spille den rigtige fodbold a la AB, og helst i den bedste

Læs mere

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET

FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Oldboys 30 37 år Veteraner 38 44 år Super veteraner 45 49 år Masters 50 56 år Super masters 56 66 år Danefæ 67 - > år FODBOLD HELE LIVET HELE ÅRET Vinder 2018 2019 B.67 Kildemosen BBB Årslev OB Indbydelse

Læs mere

Kampprogram Dalum Pige Cup 2014 U10 - Lørdag d. 31. maj

Kampprogram Dalum Pige Cup 2014 U10 - Lørdag d. 31. maj Kampprogram Dalum Pige Cup 2014 U10 - Lørdag d. 31. maj Ankomst meldes senest 30 min før kampstart til stævnekontoret der findes i telte på banerne. Spilletid: 2 x 10 min Spilleform: 5-mands Pulje 1: Næsby

Læs mere

Waw for en weekend lige ved og langt fra

Waw for en weekend lige ved og langt fra Waw for en weekend lige ved og langt fra Her kommer der lidt ord omkring vores weekend på Rømø hvor vi spillet slutspil om DM i år Som i nok ved så måtte vi desværre nøjes med sølv i denne sæson men f

Læs mere

Faxe Kondi Cup den 27. december for U12 drenge i Ørbæk Hallen

Faxe Kondi Cup den 27. december for U12 drenge i Ørbæk Hallen Faxe Kondi Cup den 27. december for U12 drenge i Ørbæk Hallen 1 2 3 4 Nyborg G&IF 1 Nyborg G&IF 2 Nyborg G&IF 3 Nyborg G&IF 4 TPI 1 Glade Gutter Næsby B TPI 2 HOGG Højby S&G Dalum IF Årslev B Ørbæk B Faaborg

Læs mere

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010

Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Beretning til generalforsamling den 25. marts 2010 Sæsonen 2009/2010 nærmer sig nu hastigt afslutningen. Det har været en sæson med blandet følelser og jeg vil derfor i denne beretning over seniorernes

Læs mere

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor:

Ungdom. spot på sporten // MARTs 2012. Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene. Hovedsponsor: Ungdom Ligatræning - her Jacob Østergaard med U14 drengene spot på sporten // MARTs 2012 Hovedsponsor: Ungdom FORÅRET ER PÅ VEJ - ØV :-) Foråret er på vej - både i flg. kalenderen og når vi kigger ud mod

Læs mere

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG

NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG SUPERVETERANERNE NR. 22 JULI 2011 ÅRGANG 6 Så gik den første halvdel af sæsonen, og det er blevet til flere nederlag end sejre, men en stigende formkurve fortæller os, at vi i efteråret helt sikkert vil

Læs mere

KAMPPROGRAM. Fredag den 16. august til søndag den 18. august 2019

KAMPPROGRAM. Fredag den 16. august til søndag den 18. august 2019 + 2019 + KAMPPROGRAM Fredag den 16. august til søndag den 18. august 2019 + Velkommen til Stensballe Talentstævne 2019 en weekend med smil, glæde og en masse fodbold! Stensballe IK vil gerne byde alle

Læs mere

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson.

Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Ungdomsafdelingen: Når dette læses er vi allerede godt i gang med indendørssæsonen efter en begivenhedsrig efterårssæson. Der er blevet spillet en masse bold til både træning og kamp og jeg tror at alle

Læs mere

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2007 Klubnummer Navn Antal foreninger 161 Total medlemmer Passive 28.327 3.110 I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år.

N: Jeg hedder Nina og jeg er 13 år gammel. Jeg har været frivillig et år. Interview Fokusgruppe med instruktører i alderen - år 0 0 0 0 Introduktionsrunde: I: Vil I starte med at præsentere jer i forhold til hvad I hedder, hvor gamle I er og hvor lang tid I har været frivillige

Læs mere

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013

ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvindeNyt Herning Januar 2013 ErhvervsKvinder Herning er kommet godt fra start i dette nye år. Hvad kan lokke friske og aktive kvinder ud i sne, frost, kulde og... fra en håndboldkamp? - Det kunne

Læs mere

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total

MEDLEMSTAL Børn år Unge I år Unge II år Voksne år Senior år. Total MEDLEMSTAL 2016 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Klub Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 24 0

Læs mere

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015

Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Gentofte Svømmeklub Nyhedsbrev - Lotte Friis Juni 2015 Hej Allesammen, Sæsonen 2014/2015, min første i Gentofte Svømmeklub, er på vej ind i de sidste spændende og afgørende uger, Selvom mange kilometer

Læs mere

Transskription af interview Jette

Transskription af interview Jette 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 Transskription af interview Jette I= interviewer I2= anden interviewer P= pædagog Jette I: Vi vil egentlig gerne starte

Læs mere

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub

Nr. Lyndelse/Søby Idrætsforening, fodbold Nr. Søby Boldklub Ringe Boldklub Medlemstal 2015 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer I alt Assens Fodbold Club 41 107 39

Læs mere

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014

Rema 1000 Marienlund Drenge Cup 2014 Stævneprogram Lørdag den 16. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Endnu engang er det med stor glæde at vi kan byde velkommen til Rema 1000

Læs mere

Nyhedsbrev. Valby Boldklub

Nyhedsbrev. Valby Boldklub Nyhedsbrev Valby Boldklub NYHEDER FRA UNGDOMSAFDELINGEN Ny klubtrøje: Valby Ungdom præsenterer hermed afdelingens nye klubtrøje. Tanken med den nye trøje er, at den kan benyttes hver gang, vi skal til

Læs mere

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne

Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne Velkommen til Brøndbyernes I.F. Jubilæums Stævne U10, U11, U12 og U13 Velkommen til Jubilæumsfodbold Det er mig en stor glæde at kunne byde velkommen til Brøndby IF Jubilæums Cup 2014. Ungdomsfodbold og

Læs mere

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive

TOTAL FYN 2006. Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2006 Antal foreninger Total medlemmer Passive 160 27.959 2.396 Klubnr. Navn I alt (minus passive) H0-12 H13-18 H19-25 H26-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-25 D26-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Program for Danske Bank Cup

Program for Danske Bank Cup Program for Danske Bank Cup I Ubberud Hallen lørdag og søndag Den 12. & 13. november 2011 Arrangør Ubberud I.F Indefodbold afdeling Velkommen Det er med stor glæde, at Ubberud Idrætsforening og Danske

Læs mere

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille.

28/05-2014. Skrevet af: Amira og Mille. 28/05-2014 I dag er det anden dagen. I går mødtes vi på stationen, og tog derefter toget til Ringsted, hvor der var en kort ventetid, efterfulgt af en lang tur hele vejen til Aalborg. På denne togtur var

Læs mere

Øens Hold Cup U9 Drenge Arrangeret af Aarslev BK & OB

Øens Hold Cup U9 Drenge Arrangeret af Aarslev BK & OB Øens Hold Cup U9 Drenge Arrangeret af Aarslev BK & OB Række 1 Række 2 Række 3 BBB Fremad Amager 1 FC Broby 2 Brøndby IF A Fremad Valby C Fremad Amager 2 Brøndby IF B Hjerting IF Fremad Amager 3 FC Broby

Læs mere

Månedsmagasinet Cross Court

Månedsmagasinet Cross Court Månedsmagasinet Cross Court SIDSTE NYT Hygge på lørdag Årgang 3 Udgave 12 1.holdet debuterer i 1.division... Motionist camp søndag 10.00-13.00 1.holdet debuterer lørdag den 28.oktober kl. 10.00 hjemme...

Læs mere

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING

SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA TIL BANE FORDELING SUPERBRUGSEN HAR ÅBEN LØRDAG OG SØNDAG FRA 08.00 TIL 20.00. BANE FORDELING RESULTATER OG STILLINGER KAN SES PÅ www.cupoffice.dk/20170811_superbrugscup PROGRAM OG INFORMATIONER VEDR. SUPERBRUGS CUP 2017.

Læs mere

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014

ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 ÅRSRAPPORT SIK HÅNDBOLD 2013/2014 DET SPORTSLIGE Vores far/mor/barn-hold har igen i år samarbejdet med gymnastikafdelingen, dette har været en et godt samarbejde. Gymnastikafdelingen har givet udtryk for

Læs mere

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN.

POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. PI Fodbold POLITIETS IDRÆTSFORENING KØBENHAVN FODBOLDAFDELINGEN. Medlemsmøde i fodboldafdelingen lørdag d. 30. januar 2016 kl. 1415 i Valby hallen. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer

Medlemstal 2017 Børn år Unge år Unge år Voksne år Senior år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Medlemstal 2017 Børn - 0-12 år Unge 13-18 år Unge 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Total AC Odense 0 0 0 0 0 0 0 38 0 0 38 Agedrup-Bullerup

Læs mere

Intersport cup Den januar 2016

Intersport cup Den januar 2016 Intersport cup Den 8. 9. 10. januar 2016 Munkebo Boldklub byder velkommen til alle hold Intersport Cup-Munkebo 2016 8.- 9. 10. januar U-11 starter fredag, kl.17.00, 2 puljer (nr. 1 og nr. 2 til finalepulje)

Læs mere

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur

Damefodboldklubben HERIF De Studerendes Idræt i Odense - DSIO Den Irakisk / Danske kultur Medlemstal 2014 Børn - 0-12 år Unge I - 13-18 år Unge II - 19-24 år Voksne - 25-59 år Senior - 60+ år Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0 0 0

Læs mere

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn

MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn MEDLEMSTAL 2011 DBU Fyn Navn H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive Total uden passive Aarup Boldklub 132 44 27 85 5 77 27 13 14 0 12 424 Agedrup-Bullerup Boldklub 0 0

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Kampprogram Drenge U9 Aarslev BK oktober 2017

Kampprogram Drenge U9 Aarslev BK oktober 2017 Kampprogram Drenge U9 Aarslev BK 13.-15. oktober 2017 A B C Dalum IF Rød OB 1 Sanderum BK OKS 1 SFB (1+2) Bramdrupdam GIF 1 Ikast FS 1 Vinding SF AB 1 KB KB (1+2) Ledøje-Smørum 1 Himmelev-Veddelev BK 1

Læs mere

KAMPPROGRAM 2015. Stævne-ledelse: Verner Sørensen tlf. 31713413 Mette Stern tlf. 30335795 Maria Zurek M-M tlf. 28148241

KAMPPROGRAM 2015. Stævne-ledelse: Verner Sørensen tlf. 31713413 Mette Stern tlf. 30335795 Maria Zurek M-M tlf. 28148241 KAMPPROGRAM 215 Fredag den 14. august til søndag den 16. august Adresse: Stensballe Idræts Klub Stensballe Hallen Bygaden 57, 87 Horsens Tlf.: 7565 8191 Stævne-ledelse: Verner Sørensen tlf. 31713413 Mette

Læs mere

DALBY-STÆVNET 2015 PROGRAM

DALBY-STÆVNET 2015 PROGRAM VELKOMMEN TIL DALBY-STÆVNET 2015 27-28-29 November PROGRAM SPILLESTED: HINDSHOLM-HALLEN DALBYBYGADE 5 5380 DALBY STÆVNE-TELEFON: 28606756 FODBOLD FOR HYGGE OG SJOV PRAKTISKE OPLYSNINGER REGLER Der spilles

Læs mere

Stævne program Fredag. Pulje 1 U17 drenge kl. 19.00. Pulje 2 U17 drenge kl. 20.00. Nr 1 og 2 i hver pulje går videre til en finalepulje kl 21.

Stævne program Fredag. Pulje 1 U17 drenge kl. 19.00. Pulje 2 U17 drenge kl. 20.00. Nr 1 og 2 i hver pulje går videre til en finalepulje kl 21. Stævne program Fredag Pulje 1 U17 drenge kl. 19.00 A: TPI 1 B: TPI 3 C: Team Brie D: Liverpool FC E: El Capitánes TPI 1 TPI 3 - Team Brie Liverpool FC - El Capitánes TPI 1 - TPI 3 Team Brie - Liverpool

Læs mere

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB

Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Øens Hold Cup - U10 Drenge Arrangeret af Ringe BK & OB Række 1 (8x8) Række 2 (8x8) Række 3 (5x5 Dalum IF 1 (Rød) Allerød FK (Blå) Harte G&IF (Grøn) Hornslet IF (Hvid) Kerteminde (Blå) Allerød FK 1 (Blå)

Læs mere

Generalforsamling 2014

Generalforsamling 2014 Generalforsamling 2014 DAGENS MATCH: (No. 1: 2 ks. Manneklubbolde/No. 2: 4 fl. vin/no. 3: 4 Manneklubtrøjer) No. 1: Allan Hansen, Mogens Lundh, Kaj Mortensen (31 point), Svend Skiby 103 point No. 2: Torben

Læs mere

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive

Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive TOTAL FYN 2009 Antal foreninger Total medlemmer Passive 162 28.343 2.401 Klubnummer Navn I alt(minus passive) H0-12 H13-18 H19-24 H25-60 H>60 D0-12 D13-18 D19-24 D25-60 D>60 Passive 08500105 Aarup Boldklub

Læs mere

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden:

Herreklubben. Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober Dagsorden: Herreklubben Referat fra ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 27. oktober 2018. Dagsorden: 1. Valg af dirigent Finn Aagaard Andersen valgt 2. Bestyrelsens beretning Se bilag 1. Beretning godkendt 3. Fremlæggelse

Læs mere

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot.

Medlemstallet pr. 31.12.09 er vi på 316 medlemmer. Hvilket er meget flot. Forkvinde s årsberetning 2009 Vi havde haft generalforsamling den 16 april 2009 på Fredericiaskolen. Der kom desværre ikke ret mange til samlingen. De fleste var skoleelever, der kom. Vi var godt nok skuffet

Læs mere

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia.

Indhold. Model for en dag vol. 2. Julegaveværksted. Det Blå Marked. Juledekorationer. Madbix med gæstekok. Nissebowling. Lucia. Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 4. nov Model for en dag vol. 2 To, Ki, Ja, Tr, Ti Tors 6. nov Butterflymøde Ki, Ja, Ca, Tirs Tors 11. nov 13. nov Svanesang Julegaveværksted Drengerøvsaften FIFA på PlayStation

Læs mere

Iben Eriksen. Privatrådgiver. Dir. tlf: 6520 4841. Vilhelm M. Nielsen Privatrådgiver Dir. tlf: 6520 4850. Chefrådgiver

Iben Eriksen. Privatrådgiver. Dir. tlf: 6520 4841. Vilhelm M. Nielsen Privatrådgiver Dir. tlf: 6520 4850. Chefrådgiver Kerteminde Cup 2009 Jørgen O. Schou Afdelingsdirektør Dir. tlf: 6520 4840 Bente Granhøj Jensen Hovedkasserer Dir. tlf: 6520 4934 Iben Eriksen Dir. tlf: 6520 4841 Jesper Petersen Dir. tlf: 6520 4852 Rene

Læs mere

Danske Bank Cup 2012

Danske Bank Cup 2012 Danske Bank Cup 2012 Søhus-Stige BK`s ungdomsafdeling og Danske Bank byder jer hermed velkommen til Danske Bank Cup 2012 i Søhushallen. Vi takker for Jeres tilmelding og opbakning. Stævnet er fra vores

Læs mere

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR

PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR PROGRAM CUP 2017 DEN 11. OG 12. FEBRUAR Dalum IF vinder i U11 drenge 2016 Velkommen til Fynske Bank -Cup, den 11. - 12. februar 2017 Assens FC byder spillere, trænere, sponsorer og publikum velkommen til

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen?

Nej, øhm. Jamen, hvad var baggrunden egentlig for jeres eller for dit initiativ til at starte gruppen? Transskription af interview med Emil 14/04/2016 Så skal jeg lige høre først, hvor gammel du er? Jeg er 25. 25, øh, og det er så basket du spiller? Dyrker du andre sportsgrene, sådan? Øh, altså, jeg går

Læs mere

Nyhedsbrev fra MIK fodbold

Nyhedsbrev fra MIK fodbold Nyhedsbrev fra MIK fodbold Sommeren er i fuld gang og for en stund er fodbolden erstattet af ferie og afslapning. Dette skal dog ikke forhindre MIK fodbold i at gøre status over forårets bedrifter og kigge

Læs mere

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om.

Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Historien om Anita og Ruth Anita og Ruth var venner jeg siger var, fordi der skete så meget i deres forhold siden hen, så. Og det er bl.a. noget af det, som det her handler om. Anita og Ruth. Da de var

Læs mere

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN

5/ SÅBY-SVEBØLLE BI. PRISER SÅBY FODBOLD TIP & VIND PRÆMIERE FRA TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI *TJEK STILLINGEN ddd SÅBY FODBOLD EGEVEJ 6 4060 KIRKE SÅBY TIP & VIND PRÆMIERE FRA DAGLI BRUGSEN GEVNINGE TRÆNEREN HAR ORDET! LÆS OGSÅ TROELS BECH KIGGEDE FORBI 5/5-2018 SÅBY-SVEBØLLE BI. *TJEK STILLINGEN DAGENS SPONOSOR

Læs mere

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion

Kampprogram. mod. mod. mod. mod. mod. mod. Kampens bold sponsor: Serie 1 Damer. Søndag d. 23. april kl på Lødderup Stadion Kampprogram Serie 1 Damer Søndag d. 23. april kl. 15.00 på Lødderup Stadion U16 drenge Mester Torsdag d. 20. april kl. 19.00 på Nykøbing Stadion U15 drenge 1 Lørdag d. 22. april kl. 14.00 på Lødderup Stadion

Læs mere

SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8. SVETS første holdopstilling til

SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8. SVETS første holdopstilling til SUPERVETERANERNE NR. 30 JULI 2013 ÅRGANG 8 SVETS første holdopstilling til 7-mandsfodbold 24. april 2013 Kvartalets side 2 mand Kurt Karlsen har været medlem af Måløv Boldklub siden 2004, og han spillede

Læs mere

Fjordager IF Fodbold. præsenterer. Cup 2019 U8, U9, U10, U11 & U12. Lørdag den 17. aug Søndag den 18. aug. 2019

Fjordager IF Fodbold. præsenterer. Cup 2019 U8, U9, U10, U11 & U12. Lørdag den 17. aug Søndag den 18. aug. 2019 Fjordager IF Fodbold præsenterer Cup 2019 U8, U9, U10, U11 & U12 Lørdag den 17. aug. 2019 Søndag den 18. aug. 2019 Østbirkvej 21, Seden, 5240 Odense NØ Velkommen En kæmpe tak fordi I har valgt at deltage

Læs mere

Tre måder at lyve på

Tre måder at lyve på Tre måder at lyve på Skrevet af Ghita Makowska Rasmussen Sted: Café Blomsten i Nyhavn Personer: Et forhold fra fortiden Tid: ns fødselsdag 1 Scene En mand ankommer på en café. Tjekker. Går igen. Kommer

Læs mere

Marienlyst Drenge Cup 2012

Marienlyst Drenge Cup 2012 Stævneprogram Søndag den 19. august 1 Stor tak til vores sponsorer Hovedsponsor Præmiesponsor 2 Praktiske informationer Velkommen Det er med stor glæde at vi kan byde velkommen til dette års Marienlyst

Læs mere

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder

Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder Få alle med inkluder mennesker med psykiske vanskeligheder DANSK ARBEJDER IDRÆTSFORBUND IFs Idræt for sindet - siden 1996 Få alle med Mange mennesker med psykiske vanskeligheder dyrker efterhånden idræt

Læs mere

Dansk Drentsche Patrijshond Klub

Dansk Drentsche Patrijshond Klub Dansk Drentsche Patrijshond Klub Nyhedsbrev Maj/Juni 2017 Kære medlemmer, der ligger jo en stor del af ens tid i at arbejde og nogle periode er mere travt end andre og derfor har vi besluttet at laver

Læs mere

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år

DBU Fyn - Medlemstal år år år år 60+ år DBU Fyn - Medlemstal 2018 0-12 år 13-18 år 19-24 år 25-59 år 60+ år I alt Kommunenavn Foreningsnavn Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Damer Herrer Assens Assens Fodbold Club 9 92 7 98

Læs mere

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til?

Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Har du købt nok eller hvad? Det ved jeg ikke rigtig. Hvad synes du? Skal jeg købe mere? Er der nogen på øen, du ikke har købt noget til? - Ja, en.

Læs mere

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar?

Sæsonen 2004/2005 for divisionsholdene. Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? Lad os se på det. Sæt jer ned Er I klar? 3. division herrer - slutstilling Bronzemedalje i 3. div. det er vel ik så ringe endda 3. division damer - slutstilling Damerne vinder 3. div. og sikrer oprykning

Læs mere

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend.

Man kommer ikke sovende til den slags mål. Træningen foregår nu fire gange om ugen og der er kamp næsten hver weekend. 98 - U13 Kære forældre og spillere på 98 U13 Så er vi klar til endnu en sæson. er en klub med store ambitioner - og disse gælder naturligvis også for årgang 98. Det er målet for årgang 98 på lang sigt,

Læs mere

Danske Bank Cup Stevns 2012 Lørdag d. 7. januar og søndag d. 8. januar 2012 i Stevnshallen

Danske Bank Cup Stevns 2012 Lørdag d. 7. januar og søndag d. 8. januar 2012 i Stevnshallen Lørdag d. 7. januar og søndag d. 8. januar 2012 i Stevnshallen Danske Bank og Store Heddinge Boldklubs ungdomsafdeling inviterer hermed til indendørsturneringen Danske Bank Cup Stevns 2012. Det koster

Læs mere

VELKOMMEN TIL FC BELLA

VELKOMMEN TIL FC BELLA VELKOMMEN TIL FC BELLA PIGE/SENIOR FODBOLD I MØRKHØJ, GLADSAXE KOMMUNE FC Bella, c/o Jimmy Magelund, Nissumvej 41, 2860 Søborg Telefon 3031 7315 E-mail: info@fcbella.dk CVR-nr.: 29670374 Bankkonto: 1551-4485012109

Læs mere

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende)

Men at få fingrene helt ned i maskinrummet. er dog et helt andet indblik (både positivt og udfordrende) Årsberetning 2014 Så er endnu et år gået for THK. Som nuværende THK-dreng og med blå/hvidt blod i årene, så var det, at blive formand og træde ind i løvens hule noget, som man måske troede men kendte lidt

Læs mere

B1913 CUP februar Alle pokaler/medaljer overrækkes i

B1913 CUP februar Alle pokaler/medaljer overrækkes i B1913 CUP 20-22 februar 2015 Alle pokaler/medaljer overrækkes i Det er med stor fornøjelse, at B1913 byder velkommen til B1913 CUP for U8-U12 drenge og piger. Stævnet afholdes i B1913`s hal på Syddansk

Læs mere

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom

Nyhedsbrev FC Roskilde ungdom August 2011 Nyhedsbrev i FC Roskilde ungdom Velkommen til et nyt tiltag i FC Roskilde ungdom. Som noget nyt vil FC Roskilde ungdom 4 gange om året udsende et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet skal bruges til at

Læs mere

Velkommen til LIVOL U12 PokalCup Lørdag d. 5. maj 2018

Velkommen til LIVOL U12 PokalCup Lørdag d. 5. maj 2018 Velkommen til LIVOL U12 PokalCup Lørdag d. 5. maj 2018 PokalCup kun for U12-hold. På tværs af niveauer. Deltagelse fra hele landet. Til LIVOL U12 PokalCup er alle medhjælpere og dommere frivillige, som

Læs mere

VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK

VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK VELKOMMEN TIL KERTEMINDE BK INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U12 Format 7X7 Spilletid 2X25 min. Adresse Enggade 19, 5300 Kerteminde

Læs mere

VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK

VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK VELKOMMEN TIL OTTERUP B&IK INFORMATION & KAMPPROGRAM Uafhængig bank-, investeringsog pensionsrådgivning! www.f10.dk Fakta Årgang U13 Format 11X11 Spilletid 2X30 min. Adresse Bryggerivej 2, 5450 Otterup

Læs mere

Indefodboldstævne 2011

Indefodboldstævne 2011 Indefodboldstævne 2011 Resultater 2. spilledag Pulje 1 Kroggårdsskolen 4 13-3 12 Seden skole 4 10-5 9 Paarup skole 4 7-6 4 Havrehed skolen 4 7-11 4 Stige skole 4 1-13 0 Pulje 2 Sct. Hans skole 4 8-4 12

Læs mere

Formandens beretning 2012/2013

Formandens beretning 2012/2013 Formandens beretning 2012/2013 Timring Læringscenter har nu eksisteret i et år og dette er dermed den første beretning for Timring Læringscenter. Det har været et rigtig spændende første år, men også et

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold. PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter

Havdrup Sommer Cup Havdrup Fodbold.  PROGRAM. Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Havdrup Fodbold www.hgi-fodbold.dk PROGRAM Søndag den 17. august 2014 Havdrup Idrætscenter Indhold Velkommen til Havdrup Sommer Cup 2014... 3 Regler for Havdrup Sommer Cup... 4 Puljeoversigt... 6 Puljeoversigt

Læs mere