Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe"

Transkript

1 Generelle vilkår og betingelser for autocamper leje med Auto Europe Aftaleforhold - Reservation af køretøjskategori Auto Europe LLC har arrangeret din autocamper leje med udlejningfirmaet anført på denne bookingsbekræftigelse. Auto Europe LLC har fungeret som booking agent for at kunne formidle lejeaftalen mellem udlejningsfirmaet og dig. For at kunne arrangere lejemålet har Auto Europe LLC opkrævet betalingen fra dig på vegne af udlejningsfirmaet. Denne bookingsbekræftigelse er ikke en lejekontrakt og Auto Europe tilbyder ikke billeje. Når udlejningen afhentes, skal en lejekontrakt, der forelægges af udlejningsfirmaet, nævnt på voucheren, og som er i henhold til de lokale love, underskrives. Auto Europe kan ikke holdes ansvarlig, hvis du ikke opfylder alle udlejningsfirmaets krav for at leje køretøjet, eller hvis du ikke har alle de påkrævede dokumenter. Yderligere gebyrer kan tilkomme ved leje udenfor de normale åbningstider, samt gebyrer i den lokale valuta opført under udlejningsfirmaets vilkår og lejebetingelser. Alle priser er garanteret i valutaen anført ovenfor. Alle gebyrer for serviceydelser faktureres af og under kontrakt med udlejningsfirmaet anført ovenfor. Auto Europe LLC er blot en formidler og kan derfor ikke udstede momsregninger. Auto Europe LLC, 39 Commercial Street, Portland, ME er et "Limited Liability Company" registeret i Delaware, No , USA. Alle autocamper priser er garanteret i Euro og alle lokale gebyrer er faktureres i den lokale valura. Autocamper kategori Reservationer er kun muligt for køretøjskategorien og ikke for en specifik model. Det nævnte køretøj er typisk et eksempel på køretøjet i denne kategori. Lejeren på stedet forbeholder sig ret til at udlevere et køretøj af en højere kategori, hvis den valgte kategori er ikke tilgængelig. Særlige betingelser for autocampere Der gælder faste tidspunkter for afhentning og aflevering af autocampere. Der kan anmodes om afhentning og aflevering af autocampere uden for disse tidsrum, og hvis det er muligt, vil det altid medføre ekstra gebyrer. Disse gebyrer kan kun fremlagt efter bookingen er bekræftet. Detaljerede instruktioner om køretøjet vil blive givet ved afhentning.

2 Reservationsændringer Skulle du få brug for at forlænge din aktive reservation, bedes du kontakte Auto Europe mindst tre uger før lejeaftalen udløber, ellers vil vores partnere opkræve de lokale toldtariffer og betingelser i overensstemmelse hermed. Vi er ikke i stand til at gribe ind over for dette. Ændringen til en bestilt køretøjskategori på stedet sker i overensstemmelse med de lokale toldtariffer og betingelser. Du har ikke ret til nogen refundering, hvis du aflevere et køretøj før den planlagte dato, hvis overtagelsen er forsinket på grund af en fejl på dine vegne, eller hvis du beslutter ikke at gøre brug af køretøjet. Alle ændringer til booking grundet flyrejse, ankomsttider osv. skal videresendes til Auto Europe så hurtigt som muligt, ellers kan vi ikke garantere dig et tilgængeligt køretøj. Betaling Køretøjet er endeligt booket, når vi har sendt dig en bekræftelse. Fuld forudbetaling skal ske før fristen angivet i vilkårene for bekræftelsen. Hvis betalingen modtages for sent, er køretøjet ikke længere garanteret, selvom bookingen være sikret bilen, men de booking fortsætter. Den betalte lejepris til Auto Europe inkluderer ikke Lokale betalingsanlæg eller motorvejsafgifter Gebyr ved for sen aflevering Brændstofomkostninger Valgfri tilkøb eller udstyr betalt lokalt til autocamper udlejningsfirmaet Envejsgebyr, hvis relevant, betalt lokalt Kørsel til andre lande Kunderne skal anføre rejse til andre lande på reservationstidspunktet. I de fleste tilfælde skal autocamper udlejeren bevilje enhver rejse over landegrænser, hvilket medføre et dagligt gebyr lokalt. Hvis der gældet et gebyr, vil kunder blive informeret om gebyret før betaling af reservationen, forudsat at de har informeret Auto Europe om deres rejseplaner i forvejen. Afbestilling af reservation Der accepteres kun skriftlige afbestillinger pr. sendt til: muccampers@autoeurope.de. Afbestillingen vil træde i kræft, når der modtages en bekræftelse per mail. For yderligere vilkår, se bekræftelsen.

3 Kundeservice Hvis der opstår problemer under turen til afhentning/aflevering, skal lejeren straks kontakte afhentningsstedsstationen eller udlejningsfirmaets hovedkontoret. Denne information kan findes på voucheren, som du modtager efter den fulde betaling. Skulle dette være utilstrækkelig til at løse problemet, bedes du kontakte Auto Europe s autocamper afdeling, Landsberger Straße 155, München, Telefon: muccampers@autoeurope.de Depositum Lejeren skal ved afhentning fremvise gyldigt kreditkort i eget navn for depositummet. Depositummet svarer normalt til beløbet for forsikringsfritagelse. Depositum kan blive debiteret. I et sådant tilfælde vil det debiterede depositum blive tilbagebetalt efter lejens afslutning uden erstatningskrav. Ekstraudstyr Barnestol, tagstativ mv. kan tilbydes mange forskellige steder. Bemærk venligst, at sikkerhedsstandarderne for barnestole på den sydlige halvkugle ikke kan sammenlignes med de europæiske standarder. Auto Europe anbefaler, at du tager dine egne autostole med dig. Førerens alder For de fleste lande gælder det, at føreren er minimum 21 år. Forholdene varierer afhængig af landet og udlejningsfirmaet. Vilkår og betingleser for udlejningsfirmaet vil gælde i forhold til lejebekræftelsen. Kørekort/ Pas De fleste udlejningsfirmaer kræver, at føeren skal have været i besiddelse af et gyldigt kørekort i mindst et år. Vi anbefaler kraftigt, at man anskaffer sig et internationalt kørekort, hvis man rejser uden for EU-landene. Et gyldigt pas eller ID kort vil også være nødvendigt på afhentningstidspunktet.

4 Forsikring Køretøjsforsikring Grundlæggende forsikring er inkluderet i lejeprisen. Det dækker "forsikrede" skader på den lejede autocamper Lejeren er ansvarlig for eventuelle skader på det lejede køretøj i første omgang, indtil nogen tredjepart-ansvaret er etableret Lejeren er altid ansvarlig for en selvrisiko, ekstra forsikring kan købes lokalt, hvis leverandørerne tilbyder det. Nogle udlejningsselskaber tilbyder ekstra forsikring muligheder (VIP), som reducerer selvrisiko beløbet Offentlig ansvarsforsikring Inkluderet i lejeprisen Dækker "forsikrede" skader på tredjemand og deres ejendom Den totale beløb af forsikringer ('forsikringssummen') varierer for køretøjet og føreren Den lovpligtige grænse (dvs. i det land, hvor du kører på tidspunktet) dikterer forsikringssummen for føreren. De fleste udlejningsfirmaer tilbyder en ekstra forsikringsmulighed (SLI), for at øge forsikringssummen pr. fører, mens andre omfatter SLI i den basis lejepris. Passagerernes sundhed og velvære er ikke omfattet af lejeforsikringen Databeskyttelse Bemærk, at denne hjemmeside er baseret på servere, der kontrolleres af Auto Europe, LLC, et amerikansk selskab. Alle data, som du sender til os, vil blive behandlet ikke kun af Auto Europe Deutschland GmbH Ltd, men også af Auto Europe, LLC, i USA. Hvis du ikke ønsker at dine data bliver overføret til Auto Europe, LLC, i USA, skal du ikke bruge dette websted. Når du benytter vores tjenester, accepterer du, at dine data vil blive behandlet i USA og vedkender, at overførslen af dine data til USA og til Auto Europe, LLC er nødvendig for os, for at vi kan tilbyde dig vores tjenester. Datakontrol Du kan til enhver tid anmode om adgang til dine data samt foretage ændringer eller sletning. Kontakt os venligst på data-protection@autoeurope.de eller send en skriftlig anmodning til følgende adresse: Auto Europe Deutschland GmbH Landbergerstrasse München Tyskland

5 Erstatningsgrænserne Som en direkte agent, er Auto Europe udelukkende ansvarlig for formidling af reservationen af biludlejningen til biludlejningsfirmaet, så det for kunden er mulight, at fuldføre billejen på de aftalte betingelser. Auto Europe er ikke ansvarlig, hvis lejeaftaler ikke gennemføres lokalt af grunde, som kunden er ansvarlig for, herunder manglende eller ugyldige dokumenter på afhentningstidspunktet (kørekort, pas/personnummer, kreditkort, gavekort), som ikke opfylder minimumskravene for lejen/maksimum alder, manglende evne til at køre på grund af indtagelse af alkohol, narkotika, recepter mv. Bortset fra det, er Auto Europe kun er ansvarlig for kompensation af de finansielle skader som følge af forsætlige eller alvorligt uagtsomme handlinger af sine medarbejdere. I tilfælde af simpel uagtsomhed, skal Auto Europe s ansvar og størrelsen af erstatningen begrænses til de forudsigelige tab typiske for kontrakten, og kun i tilfælde af en overtrædelse af kontraktlig forpligtelse, hvis overholdelse er af særlig betydning for opfyldelsen af kontrakten. Auto Europe er ansvarlig for sager, der er umulige fra begyndelsen, hvis hindringen efter opfyldelse var kendt af Auto Europe eller hvis dens mangel på viden skyldtes grov uagtsomhed. Den førnævnte begrænsning eller udelukkelse af ansvar gælder ikke i tilfælde af skader på liv, krop og sundhed. I tilfælde af, at vores ansvar bør udelukkes eller begrænses, skal det samme også gælde for ansvaret af Auto Europe s medarbejdere, repræsentanter og agenter. Med undtagelse af krav baseret på skadevoldende handlinger, skal ansvaret for skader ophøre efter et år. Auto Europe er ikke ansvarlig og hæfter ikke for eventuelle krav baseret på den kontraktmæssige lejeaftale mellem kunden og autocamper udlejningsfirmaet eller for autocamperen selv. I sådanne tilfælde har kunderne brug for at kontakte autocamper udlejningsfirmaet som deres aftalepartner. Auto Europe er ikke ansvarlig og hæfter ikke for den lejede bil selv, især ikke for den tekniske sikkerhed eller om køretøjet er egnet til kundens behov. I denne henseende er kundernes krav udelukkende begrænset til den pågældende leverandør / leverandøren på stedet. Diverse Den manglende effektivitet af enkelte bestemmelser i lejekontrakten resulterer ikke i den manglende effektivitet af den samlede kontrakt. Desuden gælder de generelt gældende lovmæssige bestemmelser. Maj 2018

Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents.

Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents. Almindelige betingelser for leje af safaribil hos Thy Leasing A/S i samarbejde med Naturevents. Chaufføren Den person, som er anført som lejer, er den primære anvender af køretøjet. Vedkommende skal være

Læs mere

Beskyttelse af personlige oplysninger

Beskyttelse af personlige oplysninger Beskyttelse af personlige oplysninger Auto Europe anser beskyttelse af dine personlige data som vores største ansvar. Nedenfor vil vi gerne informere dig om de data, vi behandler, samt formålet i overensstemmelse

Læs mere

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer.

Du vil blive forsynet med et køretøj, enten direkte fra os eller fra os som agent, afhængig af vores samarbejde med udlejer. Vær opmærksom på at du bestiller direkte hos rentalcars.com og ikke hos Flybillet.dk rentalcars.com har fysisk kontor i St George House, 56 Peter Street, Manchester M2 3NQ, England og vores virksomhedsnummer

Læs mere

HERTZ: ALDERSGRÆNSE Forskellige aldersgrænser gælder ved udlejningen. Der kan blive opkrævet et såkaldt Young Driver Surcharge for førere under 25 år.

HERTZ: ALDERSGRÆNSE Forskellige aldersgrænser gælder ved udlejningen. Der kan blive opkrævet et såkaldt Young Driver Surcharge for førere under 25 år. HERTZ: LEJEBETINGELSER Enhver udlejning, du foretager på grundlag af denne booking, sker på grundlag af de lejebetingelser, der gælder på det Hertz-kontor, hvor bilen afhentes. KØREKORT Alle førere (også

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015

Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 Red Rental A/S Betingelser for udlejning af udstyr 03/08/2015 1.0 Anvendelsesområde 1.1 Nedenstående betingelser finder anvendelse på samtlige aftaler om udlejning af udstyr, der indgås mellem Red Rental

Læs mere

Vilkår for brug af moovel og moovel Brugernavn

Vilkår for brug af moovel og moovel Brugernavn Vilkår for brug af moovel og moovel Brugernavn moovel GmbH, Fasanenweg 15-17, 70771 Leinfelden-Echterdingen, Tyskland ("moovel GmbH") ejer og driver moovel mobilitetsplatformen ("moovel"), der kan tilgås

Læs mere

Vilkår og betingelser

Vilkår og betingelser Vilkår og betingelser VIGTIG JURIDISK MEDDELELSE Indledning Denne juridiske meddelelse gælder for alt indhold på denne reservationsside. Læs disse vilkår og betingelser for brug ( Brugervilkår ) grundigt

Læs mere

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved

Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved Lejeaftale & lejebetingelser for udlejning af selskabslokale på Militærvej 18, 4700 Næstved i samarbejde med Guldtryk CVR Nr. 74806414 Dato : er indgået flg. aftale med Lejer/Navn Mail Adresse Tlf. Lejeperiode/Dato:

Læs mere

VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING

VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING VOLKSWAGEN VIBORG VW CALIFORNIA UDLEJNING Volkswagen California camper-udlejning VW California Coast 2,0 TDi 102 HK VW California Coast 2,0 TDi 150 HK DSG 4x4 VW California Ocean 2,0 TDi 150 HK DSG Kr.

Læs mere

MAAN Rental ODE ApS. Betingelser for udlejning af udstyr

MAAN Rental ODE ApS. Betingelser for udlejning af udstyr - 1 - MAAN Rental ODE ApS Betingelser for udlejning af udstyr 1.0 Anvendelsesområde. 1.1 Nedenstående betingelser finder anvendelse på samtlige aftaler om udlejning af udstyr, der indgås mellem MAAN Rental

Læs mere

Generelle betingelser for billeje i Sydafrika og Namibia. Standardpakke

Generelle betingelser for billeje i Sydafrika og Namibia. Standardpakke Generelle betingelser for billeje i Sydafrika og Namibia Minimum lejeperiode er 1 dag. En leje dag regnes som en 24 timers cyklus, som starter på det tidspunkt, bilen bliver hentet. Der er en maksimal

Læs mere

Tillægsforskrifter Udlejning af køretøj

Tillægsforskrifter Udlejning af køretøj Tillægsforskrifter Udlejning af køretøj Side 1(3) Disse tillægsforskrifter er udarbejdet af Card Services i henhold til de Generelle Vilkår punkt 1 og udgør et tillæg til de Administrative Forskrifter.

Læs mere

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet.

Alle ovennævnte ydelser skal bestilles i god tid før lejemålets start. Air-condition skal altid bestilles ved ordreafgivelse på lejemålet. Lejebetingelser og standardudstyr: Dette er standardudstyr i vore autocampere: Stort køleskab til 12V, 230 V og gas, køkken med 2 eller 3 kogeblus, elektrisk vandpumpe til køkken og toiletrum, koldt og

Læs mere

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018)

Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Databeskyttelse og politik til beskyttelse af personlige oplysninger for spørgeundersøgelsesdeltager (21/05/2018) Hvem er vi? Vi er O.R.C. International Ltd. Vi er en virksomhed, som er registreret i England,

Læs mere

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris.

Fra den 42. dag før lejeperiodens begyndelse eller senere eller ved manglende fremmøde*) betales 100 % af lejeaftalens pris. Generelle lejebestemmelser De generelle lejebestemmelser er gældende for samtlige ferieboliger formidlet gennem Vacasol International A/S (i det følgende kaldt Vacasol). Vacasols virke er formidling af

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1. Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

(Gyldig: December 2016) 5/5

(Gyldig: December 2016) 5/5 Handelsbetingelser Remarketing 1. Generelle oplysninger 1. Brugeren af disse Handelsbetingelser er AUTO1 Group, GmbH, Bergmannstr. 72, 10961 Berlin (herefter benævnt som Auto1 ). Disse betingelser gælder

Læs mere

RÅDETS TREDJE DIREKTIV af 14. maj 1990 om indbyrdes tilnærmelse af medlemsstaternes lovgivning om ansvarsforsikring for motorkøretøjer (90/232/EØF)

RÅDETS TREDJE DIREKTIV af 14. maj 1990 om indbyrdes tilnærmelse af medlemsstaternes lovgivning om ansvarsforsikring for motorkøretøjer (90/232/EØF) 1990L0232 DA 11.06.2005 001.001 1 Dette dokument er et dokumentationsredskab, og institutionerne påtager sig intet ansvar herfor B RÅDETS TREDJE DIREKTIV af 14. maj 1990 om indbyrdes tilnærmelse af medlemsstaternes

Læs mere

Lejebetingelser for kort tidsleje

Lejebetingelser for kort tidsleje Generelt Lejebetingelser for kort tidsleje 1.1 Ejendomsretten til elcyklen tilkommer EBIKECENTER.DK (herefter benævnt udlejer). Lejer må ikke viderleje, pantsætte eller på anden måde overdrage rettighederne

Læs mere

Aftale omkring behandling af persondata.

Aftale omkring behandling af persondata. Databehandleraftale Aftale omkring behandling af persondata. Aftalen Denne databehandleraftale er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig) og ApS (Databehandler), og er gældende

Læs mere

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør

Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør Salg- og leveringsbetingelser for udlejning af udstyr og tilbehør 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige udlejnings- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Trust Rental

Læs mere

Lejekontrakt Trailer

Lejekontrakt Trailer Lejekontrakt Trailer De generelle lejebetingelser, som kan indeholde betingelser, der kan være særligt byrdefulde for lejer, er gældende, medmindre de er fraveget ved de individuelle eller særligt, skriftligt

Læs mere

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT

- med dig i fremtiden DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: Mentor IT DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: Mentor IT Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indgåede kontrakt mellem kunden (Dataansvarlig)

Læs mere

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen

Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen Generelle salgs- og leveringsbetingelser i forbindelse med konsulentydelser fra HR-juristen 1. Indledning Disse generelle betingelser finder anvendelse såfremt der ikke er aftalt andre betingelser i den

Læs mere

Særbilag 1 Trepartsaftale

Særbilag 1 Trepartsaftale Staten og Kommunernes Indkøbsservice Zeppelinerhallen H. C. Hansens Gade 4, 2300 København S Telefon +45 33 42 70 00 CVR 17472437 EAN 5790000275847 til mellem Staten og Kommunernes Indkøbsservice A/S CVR

Læs mere

Bilag A Databehandleraftale pr

Bilag A Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (Beierholms kunde) indgåelse af aftale om levering af finansielle ydelser, som beskrevet i samarbejdsaftale, foretager Databehandleren (Beierholm)

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk.

Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. Generelle vilkår og betingelser for køb, der foretages i online-shoppen på www.grohe.dk. 1 Generelt, de generelle vilkår og betingelsers anvendelsesområde 1.1 Alle leverancer og serviceydelser fra Grohe

Læs mere

Vilkår og betingelser for Danmark Store

Vilkår og betingelser for Danmark Store Vilkår og betingelser for Danmark Store Omfang Disse vilkår og betingelser ("Vilkår") gælder for ordrer, du som forbruger (en person, der optræder uden for rammerne af vedkommende persons virksomhed eller

Læs mere

Mellem. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (SLKE)

Mellem. Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard København V CVR nr (SLKE) Mellem Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme H.C. Andersens Boulevard 2 1553 København V CVR nr. 34072191 (SLKE) og "Indsæt Arrangørens navn og adresse" (Arrangøren) er dags dato indgået følgende Aftale

Læs mere

Rejsevilkår for grupperejser med Active Tours AS

Rejsevilkår for grupperejser med Active Tours AS Active Tours AS Sjåstad Industriområde 6750 Stadlandet NORGE Org nr: 897 834 332 Rejsevilkår for grupperejser med Active Tours AS Nedenfor følger de generelle rejsevilkår for Active Tours AS (inkluderet

Læs mere

FORRETNINGSBETINGELSER

FORRETNINGSBETINGELSER FORRETNINGSBETINGELSER 1. ANVENDELSE 1.1 Disse forretningsbetingelser (herefter Betingelserne ) finder anvendelse på aftaler indgået mellem Quickimport ApS, CVR-nr. 33 86 87 23 (herefter Quick ) og kunden

Læs mere

Bilag B Databehandleraftale pr

Bilag B Databehandleraftale pr 1. BAGGRUND, FORMÅL OG OMFANG 1.1 Som led i den Dataansvarliges (s kunde) indgåelse af aftale om levering af ydelser, som beskrevet i Aftalen, foretager Databehandleren () behandling af personoplysninger,

Læs mere

Drive&Share FAQ Spørgsmål primært relateret til SnappCar Spørgsmål primært relateret til Europcar

Drive&Share FAQ Spørgsmål primært relateret til SnappCar Spørgsmål primært relateret til Europcar Drive&Share FAQ Spørgsmål primært relateret til SnappCar 2 Om SnappCar 2 Jeg har allerede en bil, hvorfor modtager jeg dette tilbud? 3 SnappCar ønsker 5 mio. færre biler på vejen i 2022 - hvorfor tilbyder

Læs mere

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298).

Om at leje feriehus. booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Om at leje feriehus booking.visitnordjylland.dk administreres af VisitKerteminde (CVR: 30588298). Hjemmeside og system er lavet for, at gøre det nemmere for dig som gæst når du skal besøge Kerteminde.

Læs mere

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375

Samarbejdsaftale. mellem. CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 Samarbejdsaftale mellem CNA Insurance Company Limited Hammerensgade 6, 1. sal, 1267 København K CVR nr. 24256375 og [Forsikringsmæglerens navn og adresse] (Herefter Forsikringsmægleren ) 1. Indledning

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS

DATABEHANDLERAFTALE. General aftale omkring behandling af persondata. Udarbejdet af: ZISPA ApS DATABEHANDLERAFTALE General aftale omkring behandling af persondata Udarbejdet af: ZISPA ApS Aftalen Denne databehandleraftale (Aftalen) er ZISPA s generelle databehandler aftale til den indgåede samhandelsaftale

Læs mere

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE BILAG 14: DATABEHANDLERAFTALE Side 1/9 Aftale om databehandling mellem Kunden og Leverandøren Side 2/9 Vejledning: [Dette bilag kan ikke ændres af tilbudsgiver. Bilaget udgør således i sin helhed et mindstekrav

Læs mere

2. Betal nu - og Betal ved afhentning -reservationer

2. Betal nu - og Betal ved afhentning -reservationer RESERVATIONSBETINGELSER Læs venligst dette dokument, før du gennemfører vores reservation, da det giver vigtige oplysninger om din reservation og din billeje, herunder hvad du skal medbringe, når du afhenter

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL

GENERELLE BETINGELSER FOR CARLSON WAGONLIT TRAVEL Carlson Wagonlit Travel (herefter benævnt CWT) er et erhvervsrejsebureau, som servicerer virksomheder i forbindelse med erhvervsrejser. Ethvert køb hos CWT sker på de efterfølgende generelle betingelser,

Læs mere

Arbejdsgiveransvar nr

Arbejdsgiveransvar nr Indholdsfortegnelsen er ikke en del af de almindelige betingelser for Arbejdsgiveransvar Afsnit Indhold Side nr. 1 De sikrede... 1 2 Forsikringen omfatter... 1 3 Forsikringen omfatter ikke... 1 4 Undladelse

Læs mere

Såfremt du ikke har indgået en agent-booking aftale, kan du også via startbilledet anmode om en sådan aftale.

Såfremt du ikke har indgået en agent-booking aftale, kan du også via startbilledet anmode om en sådan aftale. Introduktion til Scandlines agent-booking system 1. Login For at logge ind på bookingsystemet skal du benytte dit agent ID-nummer samt dit password, som du har fået oplyst af Scandlines i forbindelse med

Læs mere

2.2 Opmærksomheden henledes udtrykkeligt på, at eventuelle modstridende almindelige forretningsbetingelser fra kundens side ikke anerkendes.

2.2 Opmærksomheden henledes udtrykkeligt på, at eventuelle modstridende almindelige forretningsbetingelser fra kundens side ikke anerkendes. DACHSER Group SE & Co. KG's almindelige forretningsbetingelser for software- og konsulentaftaler. 1. Aftalens genstand 1.1 DACHSER Group SE & Co. KG og alle dets tilknyttede selskaber og datterselskaber

Læs mere

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK

SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK SALGSBETINGELSER FOR GROUPON-VÆRDIBEVISER - DANMARK 1. Generelle oplysninger 1.1 Disse salgsbetingelser gælder for alle værdibeviser, der købes på Groupons websted. 1.2 Groupon betyder Groupon ApS, der

Læs mere

! Lejeaftalen er underlagt loven i det land, hvor du afhenter køretøjet og indgås mellem dig og

! Lejeaftalen er underlagt loven i det land, hvor du afhenter køretøjet og indgås mellem dig og RESERVATIONSBETINGELSER Læs venligst dette dokument, før du gennemfører vores reservation, da det giver vigtige oplysninger om din reservation og din billeje, herunder hvad du skal medbringe, når du afhenter

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om DALTEK

Læs mere

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme.

Ved lejeaftaler, der indgås på en dato senere end 6 uger før planlagt ankomstdato, forfalder lejen til betaling i fuldt omfang med det samme. Flytransport Du skal selv arrangere din transport til og fra Kreta og siden informere os om, hvornår du ankommer / rejser. For information om flyselskaber m.v. se vores sider med links. Vi påtager os intet

Læs mere

Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET

Forretningsorden for Darz bor JAGT AGENTURET Forretningsorden for "Darz bor" JAGT AGENTURET I. Introduktion 1. Disse regler indeholder en række principper, der beskriver agenturs vilkår og betingelser i forbindelse med organisering jagter, agenturets

Læs mere

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig )

Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) Aftalen foreligger mellem kunden (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og Steuermann ApS Flæsketorvet 68 1711 København V CVR. nr. 35809422 (i det følgende betegnet Databehandler ) (herefter samlet

Læs mere

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening:

GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD. 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: GENERELLE BRUGSBETINGELSER FOR HOMERR LTD Generelt 1. I disse Generelle Brugsbetingelsers omfang har følgende begreber følgende mening: Generelle Brugsbetingelser Disse Generelle Brugsbetingelser; Applikation

Læs mere

Regler for registrering af Domænenavne

Regler for registrering af Domænenavne Regler for registrering af Domænenavne DEFINITIONER Disse regler for registrering af domænenavne anvender de begreber, der er defineret i vilkårene og betingelserne og/eller ADR. FORMÅL OG ANVENDELSESOMRÅDE

Læs mere

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601

Trailerforsikring. Forsikringsbetingelser. Version 20-601 Forsikringsbetingelser Trailerforsikring Version 20-601 Thisted Forsikring Thyparken 16 7700 Thisted Tlf: 96 19 45 00 post@thistedforsikring.dk www.thistedforsikring.dk CVR: 31 00 75 18 Bank: Sparekassen

Læs mere

Servicevilkår for Betalingstjenester

Servicevilkår for Betalingstjenester for etalingstjenester for etalingstjenester 1. Generelt Disse for etalingstjenester () gælder for erhvervskunder, hvis dette aftales mellem Kunden og Nordea, eller hvis Nordea har oplyst Kunden om, at

Læs mere

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr

Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference. Mellem. Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej Valby CVR nr Rammeaftale om afholdelse af enavigation konference Mellem Søfartsstyrelsen Carl Jacobsens Vej 31 2500 Valby CVR nr. 2983 16 10 Og XXX Herefter kaldet Leverandøren 2/6 1 Præampel... 3 2 Generelt... Fejl!

Læs mere

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale

Kontraktbilag 3. Databehandleraftale Kontraktbilag 3 Databehandleraftale 1. DATABEHANDLERAFTALENS OMFANG OG FORMÅL Formålet med behandlingen af personoplysninger er overordnet set at drive en iværksætterpilotordning som nærmere fastlagt i

Læs mere

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser

Bilag 1: Programmets Medlemsbetingelser MEDLEMSBETINGELSER FOR FORDS LOYALITETSPROGRAM Disse betingelser regulerer dit medlemskab af Fords Loyalitetsprogram Gældende fra juni 2015 Se tidligere udgaver af betingelserne her 1 Definitioner Ford

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Denne databehandleraftale (Aftalen) er er et tillæg til den indga ede samtykke mellem kunden (Dataansvarlig) og GSGroup Esbjerg (Databehandler)

Læs mere

FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring. Rev. 14.04.14

FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING. Sektion A: Generelle vilkår. Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring. Rev. 14.04.14 FORSIKRINGSBETINGELSER NØGLEFORSIKRING Sektion A: Generelle vilkår Sektion B: Særlige vilkår Nøgleforsikring Rev. 14.04.14 AIG Europe Limited, Osvald Helmuths vej 4, 2000 Frederiksberg, Danmark CVR nr.

Læs mere

SØNDERJYSK WEEKENDKURER

SØNDERJYSK WEEKENDKURER Indledning Sønderjysk Weekendkurers (herefter SW) almindelige forretningsbetingelser for transporter gælder for alle transporter, der udføres af SW s, uanset om disse udføres af SW s eller af en tredjepart

Læs mere

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK

HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK HANDELSBETINGELSER FOR MITDEPOTRUM.DK Mitdepotrum.dk Handelsbetingelser Lejekontrakt 1 DET LEJEDE Lejer får ret til at opbevare gods i et angivet opbevaringsrum. Leje og opbevaring sker på følgende vilkår:

Læs mere

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET

PAKKEREJSE-ANKENÆVNET PAKKEREJSE-ANKENÆVNET 1 K E N D E L S E i sag nr. 2012/0033 afsagt den 28. januar 2013 ****************************** KLAGER AE (2 voksne/3 børn) v/dj SALGSBUREAU ARRANGØR Peacock Travel A/S Peacock Travel

Læs mere

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1

DATABEHANDLERAFTALE. Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 DATABEHANDLERAFTALE Aftale omkring behandling af persondata Januar 2018 Version 1.1 Udarbejdet af: Jansson Gruppen A/S på vegne af: Jansson EL A/S, CVR nr.: 73 28 93 19 Jansson Alarm A/S, CVR nr.: 74 78

Læs mere

Knallertforsikring VERSION

Knallertforsikring VERSION Knallertforsikring FORSIKRINGSBETINGELSER VERSION 34-200818-1 Certus Forsikringsagentur ApS Indholdsfortegnelse DÆKNINGSSKEMA FOR KNALLERTFORSIKRING... 3 FORSIKRINGSBETINGELSER... 4 1 GENERELT / INDLEDNING...

Læs mere

L E J E K O N T R A K T

L E J E K O N T R A K T L E J E K O N T R A K T 1. Parterne 1.1. Mellem Halsnæs Kommune Cvr.nr 29188416 Rådhuset 3300 Frederiksværk (i det følgende kaldet udlejer) og Frivillighedscenteret Cvr.nr xxxxx xxx (i det følgende kaldet

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER FOR KK-METAL P/S 1. Anvendelse 1.1 Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om KK-Metal P/S s, CVR-nummer 37841676, ( Virksomheden

Læs mere

Sammensatte rejsearrangementer hvornår er betingelserne opfyldt?

Sammensatte rejsearrangementer hvornår er betingelserne opfyldt? Sammensatte rejsearrangementer hvornår er betingelserne opfyldt? Ny lovbestemmelse Sammensatte rejsearrangementer er en ny kategori af rejsetyper. De nye regler træder i kraft den 1. juli 2018 og er baseret

Læs mere

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport I det nedenstående benævnt kaldes Flyttefirmaet for F. Ved kunden skal det forstås ejeren respektive den, der på ejers vegne er bemyndiget

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Arbejdsredskabsforsikring. (udgave per )

Forsikringsbetingelser for Arbejdsredskabsforsikring. (udgave per ) Forsikringsbetingelser for Arbejdsredskabsforsikring (udgave per. 1.12.2008) Indholdsfortegnelse for Arbejdsredskabsforsikring 1. Kørselskaskodækning 2. Kaskodækning 3. Fællesbestemmelser 3.1. Hvem er

Læs mere

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt:

Lejebetingelser. BYENSBIL.DK. Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejer accepterer ved sin underskrift følgende: Generelt: Lejebetingelser. 1. Køretøjet må kun føres af folk på 18 år og derover med et fuldgyldigt kørekort. 2. Al anvendelse skal ske i overensstemmelse

Læs mere

Betingelser for rejsearrangørers brug af VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for rejsearrangørers brug af VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for rejsearrangørers brug af VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner.

Mobilize Me ApS. Salgs- og Leveringsbetingelser til erhvervskunder, kommuner, offentlige og private institutioner. 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Mobilize Me s, CVR-nummer 34208077, ( Virksomheden ) salg og levering af serviceydelser

Læs mere

Forsikringsbetingelser for. Motoransvarsforsikring. Betingelser nr

Forsikringsbetingelser for. Motoransvarsforsikring. Betingelser nr Gjensidige Forsikring A.C. Meyers Vænge 9 DK-2450 København SV Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring ASA,

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med Routes,

Læs mere

Generelle betingelser for vurderingsydelser

Generelle betingelser for vurderingsydelser Generelle betingelser for vurderingsydelser 1. Gyldighed og aftalegrundlag Dansk Ejendomsforvaltnings vurderingydelser leveres i henhold til en særskilt aftale ( Aftalen ) og på følgende betingelser (

Læs mere

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer.

Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet i lejeperioden. Ved tilkøb af slutrengøring beregnes 3 timer. LEJEKONTRAKT Mellem Boligselskabet Sjælland, Afdeling 224 Trehøje og Lejer Adresse: Tlf. Legitimation (Lejeren skal være fyldt 21 år) Mail Aftale om leje fra til Tiden brugt på slutrengøring er inkluderet

Læs mere

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring

Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring Forsikringsbetingelser for Knallert-forsikring 14.09.2011 Indholdsfortegnelse for Knallert-forsikring 1. Fællesbestemmelser 1.1. Hvem er dækket? 1.2. Hvad skal du gøre, hvis du kommer ud for en skade?

Læs mere

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt "Parterne" og hver for sig "Part")

CC GROUP DENMARK Databehandleraftale Kunde Version: (herefter samlet benævnt Parterne og hver for sig Part) DATABEHANDLERAFTALE Aftalen foreligger mellem Adresse Post nr. og By CVR. nr. xx xx xx xx (i det følgende betegnet Dataansvarlig ) og CC GROUP DENMARK Møllebugtvej 5 7000 Fredericia Att: CVR. nr. 27415032

Læs mere

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT

FINNAIR Corporate Programme Aftalevilkår DANMARK GENERELT GENERELT Disse vilkår og betingelser er gældende for Finnair Corporate-programmet (herefter kaldet "programmet"). Bortset fra disse vilkår og betingelser er ingen andre regler gældende. Programmet er udviklet

Læs mere

Forsikringsbetingelser for

Forsikringsbetingelser for Gjensidige Forsikring Otto Mønsteds Plads 11 DK-1563 København V Tlf. +45 70 10 90 09 Fax +45 70 10 10 09 CVR-nr. 33 25 92 47 info@gjensidige.dk www.gjensidige.dk dansk filial af Gjensidige Forsikring

Læs mere

9913-1 Maj 2013. Vilkår for Patientforsikring

9913-1 Maj 2013. Vilkår for Patientforsikring 9913-1 Maj 2013 Vilkår for Patientforsikring Topdanmark Forsikring A/S Vilkår for Patientforsikring 9913-1 Maj 2013 2 Generelle oplysninger Aftalen er indgået med Topdanmark Forsikring A/S, i det følgende

Læs mere

Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser Salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse Følgende vilkår og betingelser ( Vilkår og betingelser eller Aftale ) finder anvendelse på samtlige tilmeldinger og aftaler om træningskurser, der afholdes

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser Almindelige salgs- og leveringsbetingelser 1. Anvendelse og gyldighed Enhver leverance sker på grundlag af nedenstående salgs- og leveringsbetingelser, medmindre anden skriftlig aftale er indgået mellem

Læs mere

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE

ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? PERSONOPLYSNINGER OG BEHANDLING AF DISSE ER DU BEKENDT MED SIKKERHEDEN OMKRING OG BESKYTTELSEN AF DINE PERSONOPLYSNINGER? Telia Finance sætter stor pris på den tillid, du viser til vores behandling af dine personoplysninger. Vi vil gerne forklare,

Læs mere

Udlejningskontrakt. Lejers Data. Luftfartøj data 1. CAVOK ApS Birkemosevej 1C, DK-8361 Hasselager tlf: +45 8744 1414 www.cavokflying.

Udlejningskontrakt. Lejers Data. Luftfartøj data 1. CAVOK ApS Birkemosevej 1C, DK-8361 Hasselager tlf: +45 8744 1414 www.cavokflying. Udlejningskontrakt Indhold Udlejningskontrakt... 1 Lejers Data... 1 Luftfartøj data... 1 Kontraktvilkår... 2 Særlige aftaler... 3 Lejeperiode... 3 Underskrifter... 3 Udlejningsbetingelser... 4 Lejers Data

Læs mere

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX

Rengøringsaftale. Side 1 af 8. Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk. I det følgende kaldet Kunde. XXXX Rengøringsaftale Mellem Nukissiorfiit Hovedkontor Issortarfik 3 3900 Nuuk I det følgende kaldet Kunde. og XXXX I det følgende kaldet Leverandøren Side 1 af 8 1. Aftalens retlige grundlag:... 3 2. Rengøringsaftalens

Læs mere

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse

Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder. 1. Anvendelse Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler med EPEA

Læs mere

Betingelser for erstatning Politianmeldelse af tyveriet skal være sket på det sted, hvor tyveriet fandt sted.

Betingelser for erstatning Politianmeldelse af tyveriet skal være sket på det sted, hvor tyveriet fandt sted. REGLER OM OMFANG ID DOKUMENTER - IDDK2011:1 Forsikringen dækker 1. Udgifter til genanskaffelse af id-dokumenter Forsikringen dækker udgifter til at genanskaffe stjålne id - dokumenter, kørekort, pas eller

Læs mere

Aftale om udlejning til AVM i ishockey

Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale om udlejning til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727 2235 E-mail: booking@visitherning.dk

Læs mere

Vilkår for Hund 09-2 August 2009

Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Vilkår for Hund 09-2 August 2009 Fortrydelsesret Du har ret til at fortryde din bestilling Ifølge Forsikringsaftalelovens 34 i, kan du fortryde, at du har bestilt forsikringen. Fortrydelses fristen er

Læs mere

, ( Virksomheden ) salg og levering

, ( Virksomheden ) salg og levering Almindelige salgs- og leveringsbetingelser for produkter til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler om Automation

Læs mere

Officiel firmaprofil

Officiel firmaprofil Officiel firmaprofil Alanya-hjem er et ejendomsformidlingsselskab der er startede i 2003 som service og udlejning. Vi er beliggende centralt ved Alanyas øst strand Oba, Vi har ikke forretnings kontor men

Læs mere

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre

til gengæld for en forpligtelse til at udføre en automatisk månedlig ordre GLOBALE itworks VILKÅR : kundeloyalitet Opdateret i April 2013 1. Loyal Kundens ordre vil blive underskrevet af dig som kunde først, og det virker! Global 5325 State Road 64 E Bradenton, FL 34208 USA (herefter

Læs mere

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey

Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale om udlejning af feriehuse og lejligheder til AVM i ishockey Aftale mellem (Udlejer) (adresse) (postnr. & by) (i det følgende kaldet udlejeren) og VisitHerning Østergade 21 7400 Herning Tlf: 9727

Læs mere