PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg"

Transkript

1 PIPPI RONJA KARLSSON LØVEHJERTE fra Lønneberg Denne introduktion til ugens program er tiltænkt dig, som ikke har haft et barn på børnelejr tidligere. Programmet kan variere en smule fra år til år, men grundelementerne plejer at være, som du kan læse i denne beskrivelse. Den kristne, medmenneskelige vinkel, som børnelejren også står for, kommer til udtryk igennem morgenandagt ved flagstangen, bordbøn, bibelske fortællinger til formiddagsmødet og en andagt ved lejrbålet om aftenen. Der kan naturligvis være spørgsmål, som ikke besvares i beskrivelsen, og så er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere. Vi håber, at du vil læse dette med interesse. Vi glæder os til at være sammen med dit barn en hel uge i verdens skønneste omgivelser på Himmerlandsgården!

2 SØNDAG Aftensmad Aftenmøde med navne-skuespil og andagt Patruljeførermøde Søndag er første dag på børnelejren. De fleste førere ankommer tidligt til Himmerlandsgården for at gøre klar til at modtage børnene. En anden del af førerne følges med børnene på fællesrejserne. Den ene fællesrejse er kombineret tog og bus fra Sjælland, den anden del er bus igennem Jylland. Søndag, når vi ankommer, registreres alle børn, og de kan sætte deres penge i lejrbanken. Herfra trækkes de beløb, som de evt. vil købe snoller for i løbet af ugen. På den måde bliver penge ikke væk. Vi beder også børnene om at aflevere deres mobiltelefoner. Det gør vi af mange grunde, men først og fremmest handler børnelejr om at være sammen, og det gør vi bedst uforstyrret af spil, snap, sms og forsvundne telefoner. Vil barnet gerne i kontakt med mor eller far, kan de altid henvende sig til en voksen og få fat i sin telefon, men den bliver lagt tilbage i telefonkassen, så den ikke bliver væk eller forstyrrer i legen. Vælger man helt at lade telefonen blive hjemme, så kan man altid låne en telefon af en voksen på lejren! Børnene får anvist, hvor de skal bo, og de bliver installeret i køjesenge på værelser sammen med deres patruljer med cirka 8-10 andre børn. Til hver patrulje hører minimum 2 førere, som har det primære ansvar for børnene igennem ugen. Inden aftenmødet skal patruljerne i fællesskab beslutte, hvilket navn de skal kalde sig i løbet af ugen. Navnet skal gerne være temabestemt. Hver aften, inden sengetid, samler patruljerne op på dagen, der er gået, læser en hyggehistorie eller laver en rolig, samlende aktivitet. Førerne mødes hver aften for at gennemgå dagens begivenheder og aftale de sidste detaljer omkring den kommende dag.

3 MANDAG 7.30 Vækning 8.00 Flaghejsning, 9.30 Inspektion Fælles sport på plænen Sportsdag Underholdning: sang og sketch Lejrbål og andagt Patruljehygge Førermøde Hver morgen starter med morgenvækning og flaghejsning. Efter morgenmaden sørger børnene for at rydde op på værelserne, så der er klar til inspektion. Inspektionen er en løbende konkurrence igennem ugen, og vinderpatruljen bliver belønnet med en lille præmie i slutningen af ugen. Børnene deltager også på skift i alle de praktiske aktiviteter som borddækning, toiletrengøring, opvask, rengøring mv. Mandag holder vi sportsdag. Om formiddagen er der mulighed for almindelige sportsaktiviteter, og om eftermiddagen har vi planlagt en patruljeaktivitet, hvor patruljerne dyster i mere utraditionelle, temarettede sportsaktiviteter som fx støvlekast, guldpengesøgning i sandkassen mv. Vores lejrkiosk har åbent næsten hver dag. Her kan man købe et mindre udvalg af slik og snacks, men det er ikke de eneste snacks man skal regne med i løbet af ugen. Køkkenet sørger for snacks og drikkelse mellem måltider eller ved aktiviteter, så det er helt op til jer, om I vil lade jeres barn have lommepenge med til at handle snoller i kiosken. Om aftenen er der møde, men underholdning, som børnene i stor udstrækning kan være med i, hvis de har lyst. Der er mulighed for at være med til sketchs eller anden underholdning, som man kan få hjælp til at planlægge i løbet af dagen. Der er også masser af sang og anden underholdning, så som lejravis, optrin og andet godt. Nogle aftener har vi lejrbål, som også indeholder sange og en andagt, som en af førerne, eller lejrpræsten står for.

4 TIRSDAG 7.30 Vækning 8.00 Flaghejsning, 9.30 Inspektion Aktivitetstid Aktiviteter Sport og leg Underholdning: sang og sketch Andagt i patruljerne Aktivitetstiden er børnenes egen. Vi forbereder en masse forskellige, mere eller mindre aktive aktiviteter, som børnene frit kan vælge imellem. Vi har som regel et snitteværksted, bolsjekogning, maling, perler, krea-værksted, sketch-værksted. Valget af aktiviteter handler både om hvilket tema vi har, og hvilke kompetencer førerne kan bidrage med, så udvalget varierer lidt fra år til år. ONSDAG 7.30 Vækning 8.00 Flaghejsning, 9.30 Inspektion Aktivitetstid Strandtur Aftensmad Underholdning: sang og sketch Andagt Onsdag er vores fest-dag. Vi holder en kæmpe fest sammen med børnene, hvor der er god mad, underholdning, selskabsdanse og masser af overraskelser. Mange børn syntes det er sjovt at have særlig udklædning/festtøj med til netop denne begivenhed, og der er feststemning hele eftermiddagen, hvor førerne pynter spisestuen op i hemmelighed.

5 TORSDAG 8.00 Vækning 8.30 Flaghejsning, Inspektion Møde Aktivitetstid Aktivitetstid Fodboldkamp børn mod førere Underholdning Lejrbål og andagt FREDAG 8.00 Vækning 8.30 Flaghejsning, Inspektion Møde Aktivitetstid Middagsmad Kiosken er åben Markedsdagen åbner på plænen Underholdning Lejrbål og andagt Fredag holder vi markedsdag. Patruljerne planlægger hver især en bod, hvor de kan sælge fx pandekager, flettede armbånd, massage, konkurrencer og meget andet. Der er ikke rigtige penge i omløb, men særlige lejrpenge og en lejrbank, som tæller sammen hvilken patrulje der har højest indtjening. Forældre, bedsteforældre eller søskende og venner er velkommen til at besøge lejren til denne begivenhed. Det kan være en super måde at introducere kommende lejrdeltagere, men det er også en overvejelse værd, om ens barn har gavn af besøg. Nogle får lettere hjemve af at se deres forældre kortvarigt. Andre nyder at vise lejren frem for dem de holder af.

6 LØRDAG 8.30 Vækning 9.00 Flaghejsning, Strandtur eller fritid Middagsmad Terræntur Præmier og afslutningsmøde Andagt Lørdag er en særlig dag. Det er den sidste rigtige dag i lejrugen, og samtidig en dag, hvor vi har lidt ekstra tid til bare at være sammen. Aktiviteterne er pakket sammen, og vi har tid til en tur til stranden, eller bare tid til at være sammen med vores nye, eller gamle venner inden vi skilles igen. Førerne tilrettelægger en terræntur i nærområdet, hvor opgaverne kan være mange og forskelligartede, men altid temarelaterede. Mange førere går vældig meget op i at lave spændende poster, så det er altid noget af en oplevelse at deltage på terrænturen. Lørdag aften offentliggøres så alle resultaterne af de forskellige konkurrencer, som har kørt i løbet af ugen; vinder af terræntur, vinder af inspektion, vinder af sportsdag, og andre små og store udfordringer. SØNDAG Vækning Morgenmad m. madpakker Pakning Fællesrejse (flagstrygning)? ca Førerne spiser madpakker og siger farvel Søndag skal vi alle hjem. Det plejer at være med blandende følelser! De fleste er trætte. De fleste glæder sig lidt til at komme hjem, men rigtig mange fantastiske, fælles oplevelser gør også, at mange kommer hjem med mange nye kontakter, snap-venner, aftaler om at snakke sammen eller mødes og en hel masse at fortælle mor og far. Trætte, glade børn bliver sat på fællesrejser eller bliver hentet på Himmerlandsgården, og vi glæder os allerede til en ny omgang børnelejr til næste år!

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011

Informationsmøde. 2. Forældreerfaring 3. Forældretur, derefter snobrød. 1. Information om Thylejren 2011 Informationsmøde Informationsmøde 1. Information om Thylejren 2011 Hvor skal vi hen Hvad findes der på lejren Økonomi Lommepenge Dags- og uge program Hvad skal jeg have med Elektronisk underholdning Badning

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover

Informationsmøde. 1. Velkomst og forældreerfaring. 1. Bæver og ulve sommerlejr. 1. Fælles Information. 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde 1. Velkomst og forældreerfaring 1. Bæver og ulve sommerlejr 1. Fælles Information 1. Korpslejr: junior, spejder, senior + rover Informationsmøde Bæver og ulve sommerlejr Trevæld 2010 Hvor

Læs mere

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde

Informationsmøde. Knudens sommerlejr Martinegården, Enebærodde Informationsmøde Knudens sommerlejr 2007 Martinegården, Enebærodde Hvor er Enebærodde? Enebærodde set fra luften Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 7. juli kl.9:00 i bus. Husk at møde præcist.

Læs mere

Holdledermøde på KE 04.04.16 - Referat LD5 sommerlejr for de yngste

Holdledermøde på KE 04.04.16 - Referat LD5 sommerlejr for de yngste Holdledermøde på KE 04.04.16 - Referat LD5 sommerlejr for de yngste Dagsprogram på sommerlejren 8 Flaghejsning og morgenmad 9 Andagt 9.30 Aktivitetsmodul 12 Frokost 13.30 Aktivitetsmodul 17.30 Aftensmad

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 26 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: Uge 26: Lejrtur for hele skolen 28/6 kl. 11-12: Afhentning

Læs mere

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr.

FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014

Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Deltagerbrev for Sommerlejr på Sletten 2014 Dette lille hæfte indeholder alle de informationer, der er nødvendige for forberedelserne til at tage på sommerlejr. Skulle der stadig være nogle spørgsmål i

Læs mere

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede

Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Informationsmøde Knudens sommerlejre 2008 Bæver og ulve-lejr på Næsbycentret Åslejr på Thorup Hede Dagsorden Praktiske oplysninger om bæver/ulve lejr Praktiske oplysninger om Åslejr Fælles oplysninger

Læs mere

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset.

Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Så står sommeren for døren, juni måned er kommet godt i gang, og det tegner til den bliver solrig, varm og aktiv her i Sokkehuset. Sommerlejren: er absolut en af klublivets højdepunkter, den går i år til

Læs mere

Stald Bugges ride eventyr

Stald Bugges ride eventyr Stald Bugges ride eventyr Her har du muligheden for at deltage i Danmarks sjoveste og samtidig meget lærerige ride lejr i uge 26 og/eller uge 32. Det foregår på Stald Bugge, Juelsmindevej 260, 7120 vejle.

Læs mere

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder.

Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Marts måned og påsken står for døren og her er nyhedsbrevet hvor I kan se hvilke aktiviteter der kommer til at være de næste 2 måneder. Vi har som bekendt været lidt presset med de fysiske rammer gennem

Læs mere

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I

Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf I Afdeling Nord - Jægervangen 39, 2820 Gentofte I Afdeling Syd - Tjørnestien 7, 2820 Gentofte Tlf. 3965 6510 I www.bornehuset-solstraalen.dk Indholdsfortegnelse: Velkommen. 1 Faktatjek. 1 Fødselsdage...

Læs mere

Besked til alle vikinger I skal snart afsted

Besked til alle vikinger I skal snart afsted Besked til alle vikinger I skal snart afsted Nu er der kun et par uger til at du skal afsted på årets sommerlejr sammen med resten af kredsen og alle vennerne fra Husum som vi også var på sommerlejr med

Læs mere

Kære børn og forældre

Kære børn og forældre Kære børn og forældre Så er den danske sommer for alvor kommet over os, og det nyder vi i fulde drag! Så derfor har vi en masse udendørs aktiviteter på programmet i denne måned Mandag den 4. juni tager

Læs mere

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere.

Tumlinge 2 og Pilte ( klasse) skal sove i shelter og telte hele ugen, sammen deres ledere. Kære Lejrdeltager FDF Agedrup byder dig nu velkommen til noget af det bedste vi har i FDF, nemlig årets sommerlejr. Sommerlejren er en lille uge sammen med alle vennerne fra de ugentlige møder, hvor fantasi,

Læs mere

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole

Sommerlejr 2016. Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Sommerlejr 2016 Infomøde 4. april 2016 Kongeådalens Efterskole Agenda Dagsprogrammet Aktiviteter Særligt for Pilte Den særlige opgave Forplejning Tut Noget for lederne Hvad har vi glemt Dagsprogrammet

Læs mere

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter

Informationsmøde. Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Informationsmøde Sommerlejr ved Hummelmosen spejdercenter Hvor er Hummelmosen? Se mere om spejdercentret på www.hummelmosen.dk Generel info Afgang fra Blegdalsgården lørdag den 1. juli kl.8.30 på BG Jeres

Læs mere

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på

UGEBREV. uge Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på UGEBREV uge 25 2019 Ugebrevet udkommer normalt hver weekend. Deadline for indlæg er fredage kl. 20 på syddjursfriskolenyhedsbrev@hotmail.com KALENDER: 20/6 kl. 17.30 Sommerafslutning Uge 26: Lejrtur for

Læs mere

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne.

Maj. I dag er der ridning. Vi tager fra klubben ca. kl Hvis der er interesse for ridning, så skal I snakke med Bjarne. Maj Tirsdag 1-5 Onsdag 2-5 Torsdag 3-5 Fredag 4-5 I dag er klubben Lukket.. Velkommen til alle de nye 1 maj børn. Vi håber i får en dejlig dag i jeres nye klub. Hvis der er interesse for ridning, så skal

Læs mere

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!!

November Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl i danserummet!!!! Husk at vi øver Lucia Mandag til fredag kl 15.00 i danserummet!!!! Torsdag 1-11 Fredag 2-11 Alexander starter drengeklub op, der er info møde i dag kl 15. Fra i dag og frem til jul kan du lave din egen

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012. Velkommen tilbage fra sommerferie Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Uge 33, 34 og 35 August 2012 Velkommen tilbage fra sommerferie Jeg håber at I alle har nydt ferien og fået samlet ny energi, så I er klar til sensommerens og efterårets

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer

Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer Infomøde 12. dec. Hafjell - Lillehammer SE Udlandstur 2014 tur i Norge Hafjell v. Lillehammer Hvem? Alle elever på Sydvestjyllands Efterskole og medarbejdere + ægtefæller og børn i alt 180. Hvornår? Afrejse

Læs mere

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter

Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Sommerlejr 2019 Thurø bund spejdercenter Afgang: Fra Søndervangskolen Søndag Den 7. juli kl. 9.00 Hjem: Lørdag den 13. juli kl. 11.00 de fleste forælder henter på Thurø Der er mindst 25. ekstra pladser

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1

Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1. Mandag 8/1 Tirsdag 9/1 Onsdag 10/1 Torsdag 11/1 Fredag 12/1 Tirsdag 2/1 Onsdag 3/1 Torsdag 4/1 Fredag 5/1 Velkommen tilbage efter juleferien. Vi ønsker alle et godt nytår. I dag laver Anja Bolsjer i køkkenet, det koster kun 10 kr. Meld dig på hos Anja. Torsdags

Læs mere

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5

Maj Mandag 6-5 Tirsdag 7-5 Onsdag 8-5 Torsdag 9-5 Fredag 10-5 Søndag 12-5 Onsdag 1-5 Torsdag 2-5 Fredag 3-5 KLUBBEN HAR LUKKET. RIGTIG GOD FRI DAG. I dag starter alle de nye maj børn. Kom ned og byd dem velkommen i vores klub. Velkommen til jer. Ridning kører vi fra klubben

Læs mere

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her)

Køge BMX Klub DM i Feldborg 27./28. september 2014. OM DM LØBET I FELDBORG (officiel invitation findes her) Så er det blevet tid til sæsonens sidste tur til Jylland (med mindre man da lige napper DM revanchen i Tønder den 4. oktober). Denne gang går turen nordpå, hvor Feldborg BMX er vært ved Danmarksmesterskabet

Læs mere

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER

ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER ChessCamp 2006 S KAKLEJREN I 2. HOVEDKRED S DE ENDELIGE OPLYSNINGER LIDT OM Høve strand lejren Lejren ligger i hyggelige omgivelser i Odsherred, i nærheden af strand og skov. Der er også grønne arealer

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/

SFO1 Pavillonen sommer 2012. Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Stjernebrevet SFO1 Pavillonen sommer 2012 Tlf. nummer: 36 37 83 41 Hjemmeside: www.rk.dk/nyager-skole/ Juni måned står for døren og dermed kan vi både byde på kulturel aften, bedsteforældredag og gamle

Læs mere

Velkommen - Forældre til forældre

Velkommen - Forældre til forældre Velkommen - Forældre til forældre Vi synes selv, at vi har verdens bedste børnehave... -Og I bydes hjerteligt velkommen! Børnehaven er et rigtigt godt valg for Jer, der ønsker en lille og hyggelig børnehave.

Læs mere

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve FDF Ellevang-Risskov Tværmarksvej 20A 8240 Risskov FDF.dk/ellevang-risskov Hjemve Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve Udarbejdet af Gitte Taasti på vegne af FDF Ellevang-Risskov

Læs mere

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013

Overnatning i Buerup d. 22 23. august 2013 Torsdag d. 22. august Så kom dagen endelig hvor vi igen skulle af sted på overnatning i Buerup, så da vi havde sagt farvel til mor og far, og bussen var pakket, blev GPS en indstillet til forsamlingshuset

Læs mere

Min bog om Baunegård 1

Min bog om Baunegård 1 Min bog om Baunegård 1 Velkommen til Baunegård Denne lille bog er til dig, da du skal flytte ind på Baunegård. I bogen kan du læse eller få læst højt, hvad Baunegård er. Midt i Værløse ved en dejlig stor

Læs mere

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen.

Nyhedsbrev Juni 2015. Fælles. Vuggestuen. Sommerfest torsdag den 25. juni kl 18 er der fælles sommerfest for hele børnehuset og skolen. Nyhedsbrev Juni 2015 Fælles Det var en rigtig hyggelig afslutning vi havde den 29.maj. Og sikke et fremmøde. Vi havde løbende besøg fra skolen. Om eftermiddagen fik vi besøg, af bedsteforældre og andre

Læs mere

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve.

Hjemve. Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Hjemve FDF Overlund Gl. Randersvej 49 8800 Viborg overlund@fdf.dk ww.fdf-overlund.dk Din guide til, hvordan du kan hjælpe dit barn med at håndtere hjemve. Sådan gør vi fra FDF Generelt prøver vi på lejren

Læs mere

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter.

Vi tilbyder at opbevare lommepengene (anbefales). Hvis dette ønskes, bedes lommepengene afleveret i en kuvert med navn og beløb anført gerne mønter. Sommerlejr 1 7. juli 2012 Kråruplund Krårupvej 31, 4990 Sakskøbing. Mødetid ved Bassebjerg søndag den 1. juli kl. 9.45 Hjemkomst til Bassebjerg lørdag den 7. juli ca. kl. 15.30 Evt. kontakt mobilnumre:

Læs mere

Forslag til rosende/anerkendende sætninger

Forslag til rosende/anerkendende sætninger 1. Jeg elsker dig for den, du er, ikke kun for det, du gør 2. Jeg elsker din form for humor, ingen får mig til at grine som dig 3. Du har sådan et godt hjerte 4. Jeg elsker at være sammen med dig! 5. Du

Læs mere

Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege

Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege Program for FamilieCamp den 5. - 7. december 2014 Sandvejen 40, Ulvshale, Stege Fredag d. 5. december Kl. 14,00 15.00: I ankommer og bliver budt hjertelig velkommen af hele Team Kidz Academy. I får udleveret

Læs mere

Dagsrytme for Børnehuset

Dagsrytme for Børnehuset Hverdags morgen: Dagsrytme for Børnehuset Kl. 6.00 Vi møder ind nattevagten har fordelt børn. Vi snakker sammen om hvordan natten er gået. Nattevagten overleverer informationer. Vi starter med at tage

Læs mere

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig.

BYDER VELKOMMEN TIL. Du skal have din mor og/eller far med, eller have en aftale med nogle andre forældre om, at de passer på dig. ÅRHUSKLUBBERNE OG DANSK SEJLUNION BYDER VELKOMMEN TIL TUNØ SEJLERLEJR D. 2. 7. AUG. VIL DU GÅ GLIP AF 6 SJOVE DAGE PÅ VANDET? NEJ VEL! Alle optimister og juniorsejlere fra sejlklubberne i Århus, Egå, Kaløvig,

Læs mere

Fredag den 25.november 2016

Fredag den 25.november 2016 den 25.november 2016 Så er juleforberedelserne allerede gang, og i morgen når der er Juleklippedag vil hele skolen og Krabben blive udsmykket med diverse julepynt, og juletræet stå klar til at blive tændt.

Læs mere

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD

Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD Februar 2013 BESTYRELSEN PÅSKELEJR 2013 SOMMERENS HOLD BESTYRELSEN FORMAND Birgitte Holm Petersen 39565841 NÆSTFORMAND Mikael Gajhede 30257403 KASSERER Torben Aagaard 32555612 SEKRETÆR Jan Mouritsen 31905161

Læs mere

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem

2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem 2015 Velkommen til Lundely Fritidshjem Nr. 1 Nr. 22 N. W. Gadesvej 1 + 22 3480 Fredensborg Tlf. 7256 2600 Fredensborg 2015 Velkommen til LUNDELY FRITIDSHJEM Lundely er et stort fritidshjem og en del af

Læs mere

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014

Sund og glad. Uge 29 13/7-19/7 2014 2014 Sund og glad Uge 29 13/7-19/7 2014 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad gennem de sidste 2 år. Det er en fantastisk uge, og derfor

Læs mere

VELKOMMEN TIL WINNIE.

VELKOMMEN TIL WINNIE. FEBRUAR 2014 Simon fyldte d. 9. feb. 20 år. Han inviterede derfor sin familie til pålægskagemand. Efter maden havde Simon besluttet, at de alle skulle i Bowl N Fun og bowle en time. Kenn havde fødselsdag

Læs mere

UGEBREV nr. 36 uge 21

UGEBREV nr. 36 uge 21 UGEBREV nr. 36 uge 21 Skolefest Tusind tak til alle børn og voksne for en rigtig god skolefest i går aftes. Det var som sædvanligt meget hyggeligt og et flot teaterstykke. Der skal også igen lyde en tak

Læs mere

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015

Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 Deltagerbrev FDF Efterårskursus 2015 1 10. 16. oktober 2015 Indhold Glæd dig det gør vi!... 3 Alle medbringer... 4 Diverse praktiske oplysninger om Efterårskurset... 5 Aktivitetsdag... 5 Bank... 5 Bureau...

Læs mere

FALKEPOSTEN. november

FALKEPOSTEN. november FALKEPOSTEN november 2016 HJÆLP OS MED AT BEVARE BUSSEN Med bussen kører vi turer ud i det blå, til havet, skoven, byen og Tivoli. En tur med bussen fremkalder glæde, følelse af frihed og vi får en fornemmelse

Læs mere

Arrild Privatskole og Børnehuset

Arrild Privatskole og Børnehuset Nyhedsbrev 24/2017 Nyt fra Børnehuset. Blå Gruppes Discofest Fredag den 2.juni holdt Blå Gruppe (langt om længe ) discofest. Børnene havde glædet sig meget. Vi hyggede med velkomstdrink, lækkert mad +

Læs mere

Aktiviteter box og drop in

Aktiviteter box og drop in Aktiviteter box og drop in Vi har delt aktiviteter op i aktivitetsbox og drop in aktiviteter. I lejragendaen kan I se, at der er plads til 9 stempler, der udløser 3 lejrmærker til uniformen. I skal i løbet

Læs mere

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV

JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV JUNI 2011 UDGAVEN SKREVET OG UDARBEJDET AF BØRN FRA: VEMMEDRUP SFO2 VEMMEDRUPVEJ 235, 4632 BJÆVERSKOV 1 MAJ 2011 REDAKTIONEN: EMILIE 3.A. EMILIE 4.A. YASMIN 4A. (ORLOV) SOFIE N. 4.A. SIMON 5.A. (FREE LANCE)

Læs mere

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012

Nyhedsbrev FDF SÆRSLEV. Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter. varme op til sommerlejren! Maj - Juni - Juli 2012 yhedsbrev Maj - Juni - Juli 2012 Forår er lig med bål, snobrød, leg, løb og andre udendørsaktiviteter - og så er vi ved at varme op til sommerlejren! FDF SÆSLV Foto + forsidefoto: Heidi ielsen Indhold

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien:

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015. Praktisk info vedr. sommerferien: Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Sommerferien 2015 Sol, sommer & ferietid for alle... Endelig sommerferie og skolefri, så kom ned i din klub og se hvad vi har fundet på. Mange er med klubben på

Læs mere

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet

18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet Søndag 14.00 Indskrivning. Lederen melder klubben til straks ved ankomst. 18.00 Velkomst, præsentation af udvalg og hjælpere, opråb af klubber Aftensmad - orientering om aftenaktivitet 19.00 Ledermøde

Læs mere

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre KOLLEUGE Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre Fra søndag d. 11. november - søndag d. 18. november holder 3 af troppens patruljer kolleweekend. En kolleuge er en uge, hvor vi bare er flyttet

Læs mere

Nyhedsbrev Januar/februar

Nyhedsbrev Januar/februar Så blev det vinter Dus Mellervang Frøstrupvej 4 9220 Aalborg Øst www.mellervangskolen.dk Nyhedsbrev Januar/februar BEMÆRK DUS-avisen kan også ses på Mellervangskolens hjemmeside under DUS, hvor alle månedens

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Informationsbrev vedr. skolebyt.

Informationsbrev vedr. skolebyt. Informationsbrev vedr. skolebyt. Fra mandag d. 30. maj til onsdag d.1.juni bytter vi skole med Gudbjerg Skole. Alle møder kl.8:15. Cykelholdet får deres bagage i bussen først, og cykler afsted sammen med

Læs mere

Praktiske oplysninger Zillertal 2013

Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Praktiske oplysninger Zillertal 2013 Indhold 1. Turens plan (s. 2-3) 2. Regler (s. 4) 3. HUSK (s. 4) 4. Pakkeliste (20 kg./ kg.) (s. 4 - ). Pension Franzenhof (s.6) http://www.franzenhof-radfeld.at/ og

Læs mere

Grønland lige om lidt

Grønland lige om lidt Grønland lige om lidt Program Flyveturen Mødetid Bagage / pakning Hvor skal vi bo Forplejning I Sdr. Strømfjord I Nuuk På vandreturen Vandretur Niveaudeling Fortræning Kontakt Økonomi Lejrbank/lommepenge

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012

Kære forældre! Post Danmark Rundt. Bornholm. Fripladsansøgning. Fredag den 24. august 2012 Kære forældre! Fredag den 24. august 2012 Post Danmark Rundt I onsdags var vi en lille flok, der var kørt til Rimsø for at se feltet fra Post Danmark Rundt komme susende forbi. Vi fik både lidt merchandise

Læs mere

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14.

Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Selvevaluering foretaget i juni 2014 af skoleåret 2013/14. Her på skolen er vi meget interesserede i at tilbyde den bedst mulige undervisning, trivsel og service til vores elever og jer som forældre. Derfor

Læs mere

Nyhedsbrev November 2010

Nyhedsbrev November 2010 Nyhedsbrev November 2010 Det er sgu svært at gøre oprør mod en far, der har en federe hættetrøje end en selv Sådan lyder overskriften til årets tema forældremøde i BFC, hvor vi har inviteret Søren Østergård,

Læs mere

Vallekilde-Hørve Friskole.

Vallekilde-Hørve Friskole. 28. oktober 2016 Vallekilde-Hørve Friskole. Fredagsbrev nr. 880 Næste uge: 29. oktober 01. november 02. november 04. november 05. november 06. november Udlejning 12.00 17.00 (1.kl.) Omfotografering kl.

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tir 5. Maj Loppemarked sælg selv

Læs mere

4. klasses avis 17. 21. maj 2010

4. klasses avis 17. 21. maj 2010 4. klasses avis 17. 21. maj 2010 Den fede overraskelse Mandag morgen klokken tidlig tog 4 og 5 til tyskland med tog I toget fik de at vide hvad de skulle alle dagene. Mandag med tog, tirsdag kanotur, onsdag

Læs mere

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk

Nyhedsbrev Juli - August. Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Nyhedsbrev Juli - August Hust at tilmelde jer nyhedsbrevet på vores hjemmeside. Tjek vores hjemmeside ud på www.klub144.dk Side 2 Kære alle. Så kom sommeren endelig til landet efter lang tids venten. Klub

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13

3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 3.A s BARCELONA-TUR SEPTEMBER 2013 15.9.13-19.9.13 Vi glæder os meget til at rejse med jer, og inden vi tager af sted, skal I læse nedenstående program for turen, som I også bedes medbringe, så I ved,

Læs mere

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS

TOFTHØJSK. Velkommen i Tofthøjskolens DUS TOFTHØJSK LEN Velkommen i Tofthøjskolens DUS Side 2 Velkommen til nye børn Vi er glade for at kunne byde jer og jeres barn velkommen i Tofthøjskolens DUS. Vi håber, vi vil få et godt samarbejde omkring

Læs mere

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater.

September Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9. Værkstederne har åbent. Kom ned i din klub og hyg dig med dine kammerater. September 2018 Mandag 3/9 Tirsdag 4/9 Onsdag 5/9 Torsdag 6/9 Fredag 7/9 Shoppetur for FK/JK er. Turen er gratis. Vi tager afsted kl 14.30 og er hjemme igen 20.30 på Åmarken. Husk penge og shoppe for og

Læs mere

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart

Nyhedsbrev. Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015. Godt nytår. Go-Kart Godt nytår Nyhedsbrev Bredalsparkens Fritidscenter Januar 2015 Jeg håber, at I alle er kommet godt ind i det nye år. Jeg håber, at 2015 vil blive et rigtig godt år for dig, for dine venner og for alle

Læs mere

Nyhedsbrev uge

Nyhedsbrev uge Nyhedsbrev uge 33 2016 Side 1 God weekend Side 6 Filur Side 2 Nyt fra Allan Side 7-10 Børnehaven Side 3 Høstfest Side 11-12 Vuggestue Side 4-5 0. klasse Side 13 Kalender, rengøring & kontakt Vejrumbro

Læs mere

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus

HUSK. Nyt fra Herskind Børnehus uge Fælles Nyt Herskind Børnehus Fælles Nyt Herskind Børnehus HUSK Dialogmødet mellem jer forældre og os der arbejder i Børnehuset er i morgen, tirsdag den 14. marts kl. 19.30 i Kultursalen. Er du IKKE meldt til, så kan det stadig lige

Læs mere

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015

Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 2015 Sund og glad UGE 29 12/7-18/7 2015 Side 2 Sund og glad Vi har her på Livsstilshøjskolen haft rigtig gode erfaringer med sommerkurset Sund og glad igennem de sidste 3 år. Hvert år er der både nye og

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

Indholdsfortegnelse:

Indholdsfortegnelse: MIDDELALDER AVISEN Indholdsfortegnelse: Kære Børn og forældre side 04 Tilmelding side 05 Afkrydsning side 05 Sælg dit gamle legetøj m.m. side 05 Plan for uge 20 side 06 Optog i byen side 06 Plan for uge

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 45 2014

Nyhedsbrev. uge 45 2014 Nyhedsbrev uge 45 2014 Så er det blevet efterår, bladene har fået en anden farve og falder af træerne. Klokken er sat 1 time tilbage, og det betyde, at vi for en kort tid får lysere morgener men tidligere

Læs mere

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018

Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Nyhedsbrev Espe Skole & Børnehave Juni 2018 Kære alle Nu nærmer sommerferien sig med hastige skridt; 6.klasserne er ved at gøre klar til sidste skoledag på Espe Skole, og solen samt sommervarmen er her

Læs mere

Deltagerbrev til Landslejren 2011

Deltagerbrev til Landslejren 2011 Deltagerbrev til Landslejren 2011 Kære deltager Du sidder nu med deltagerbrevet til Landslejren 2011 på Sletten. Her står de sidste praktiske informationer som du får brug for i forbindelse med lejren.

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

Forældrebrev 12. april 2013

Forældrebrev 12. april 2013 Forældrebrev 12. april 2013 1. Anden uge i lockouten Så sluttede den anden uge i lockouten. 0.-1. klasse har også i denne uge modtaget undervisning fra Bettina mandag, tirsdag og fredag. SFO en har været

Læs mere

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie

Frørup Marts 2013. Påskeferie. Påskeferie. Påskeferie Smørhullet Skolen Fredag 1 Forældrekaffe Lørdag 2 Søndag 3 Mandag 4 Der arbejdes med perler i værkstedet DH omsorgsdag Tirsdag 5 Der arbejdes med perler i værkstedet 3.F: skole-hjem-samtaler Onsdag 6 Der

Læs mere

SOMMERSJOV I VEST. og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie,

SOMMERSJOV I VEST.   og. Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, SOMMERSJOV I VEST Aktiviteterne afholdes i den første uge af din sommerferie, uge 27 Mandag d. 2. juli fredag d. 6. juli 2018 Der er sjov for både store og små, så skynd dig at melde dig til, så du kan

Læs mere

Det sker i Alslev i Julen

Det sker i Alslev i Julen VI SER FREM TIL 2018 MED FLERE SPÆNDENDE TING PÅ PROGRAMMET Det sker i Alslev i Julen På vegne af alle byens foreninger TAK! 2017 Velkommen til Julen i Alslev anno 2017 Der sker mange ting i Alslev op

Læs mere

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info.

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info. DGI Fyn og SHORES Vandsportsferielejr Program og praktisk info www.dgi.dk 0 Indhold Velkomst til Vandsportsferielejren på Strynø 2 Huskeliste 3 Lejrregler 4 Kontaktoplysninger 5 Lejrbank 5 Stilletelt 5

Læs mere

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt.

Fredagsbrev d uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Fredagsbrev d.9.6.2017 uge 23. Så mange er vi. Her er eleverne på vej på bondegårdsbesøg hos familien Vadsholt. Vejret så meget truende ud, og bedre blev det ikke, da vi klikkede ind på Dmi. Men heldigvis

Læs mere

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011).

Min familie består af min kæreste Jens-Peter og vores 2 dejlige piger Sarah (2008) og Johanne (2011). Musikdagplejer Louise Østergaard Nielsen Klintevej 60 6000 Kolding Åbningstider: Mandag Torsdag: 6.30-16.15 Fredag: 6.30 15.30 Fakta om mig og min familie Jeg er født i 1983. Jeg har arbejdet som dagplejer

Læs mere

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017

Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 Forældreinfo til spejdernes lejr 2017 1 Indhold Kort om hvad spejdernes lejr er for noget:... 3 Fællestransport:... 4 Besøgsdag/ Afhentningsdag for mikro og minier:... 4 Oppakning:... 5 Ordensregler:...

Læs mere

Nyhedsbrev. uge 49 2014

Nyhedsbrev. uge 49 2014 Nyhedsbrev uge 49 2014 Så blev det december, der er ingen sne men vejret er blevet koldere, og den første nattefrost har vist sig. Jeg er sikker på, at en del af os håber der kommer lidt sne, mens andre

Læs mere

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald

Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Det bliver til et torsdagsbrev denne uge, det suser bare derud af med fuld skrald Vi er gået ind i den mørke tid, få reflekser og lys på jeres unger, så de kan ses af bilisterne. Vi har afholdt forældresamtaler

Læs mere

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere.

Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. KØS-Sejlsport, Juniorafdelingen, Svaneknoppen 5, 2100 København Ø. Invitation til Sommerlejr for Optimistjolle og Feva sejlere. Kære opti-sejlere, Feva-sejlere og forældre Vi er nu godt i gang med forberedelserne

Læs mere

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG

ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG ÅBENT TIRSDAG OG TORSDAG 18.30-21.30 ANLÆGSVEJ 7, 4100 RINGSTED. TLF: 57 62 71 80 / 28 19 65 35 MAIL: KLUBSVANEN@GMAIL.COM WWW.KLUBSVANEN.DK Dag Dato Aktivitet Personale Tirs 2. sep Svanesang To, Ki, Ja,

Læs mere

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart:

Nyhedsbrev for Perler efter skabelon: Doodleart: Nyhedsbrev for Endnu en måned er gået. Det har været en spændende måned, der har budt på mange sjove aktiviteter og oplevelser. Efteråret nærmer sig og det mærkes ved at børnene er mere indenfor og benytter

Læs mere

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til!

Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle af andre børn? Ellers skal vi nok hjælpe dig til hurtigt at falde til! Kære Vi glæder os til, at du skal begynde her i Herslev Børnehus Vi byder dig velkommen dag d. /, kl. hvor vil tage imod dig og din mor og far. Vi håber, at du glæder dig. Måske kender du allerede nogle

Læs mere

VELKOMMEN I MIT HJEM

VELKOMMEN I MIT HJEM VELKOMMEN I MIT HJEM Jeg hedder Mari-Louise og har arbejdet som dagplejer siden 2001. Var lige væk 8 måneder i 2008. Hvor jeg arbejdede i køkkenet hos Frømandskorpset i Kongsøre. Mit hjem, som udover mig

Læs mere