AU VIDEN REFERAT. Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AU VIDEN REFERAT. Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde"

Transkript

1 Møde den: 19. april 2013 A130 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager-Anderson, Anne Selsøe Sørensen, Eva Silberschmidt Viala og Merete Justesen (referent) Forslag til dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser a. Kompendier skal fortsat købes. Bøger bliver udleveret. b. Gruppeeksamen c. Følgegruppemøde og besøg hos BSS d. Information om akkreditering (SO, SP, SU, MB) e. Kaffe og rundstykker første undervisningsgang f. Beslutning om oprettelse af udbud medio maj g. Studieordning for positiv psykologi h. Efterårets møder i. UFU kl ii. UFU kl iii. Koordinator kl iv. Koordinator kl Godkendelse af undervisningsplaner 4. Godkendelse af budgetter 5. Godkendelse af ansøgninger om eksterne (DVIP) 6. Eksamen i Århus 7. Beskæftigelsesundersøgelse 8. Evaluering E Eventuelt AU VIDEN, AR, Emdrup Merete Justesen kontorfuldmægtig Dato: 07. maj 2013 Side 1/8 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden er godkendt. 2. Meddelelser a. Kompendier skal fortsat købes. Bøger bliver udleveret. b. Gruppeeksamen I henhold til eksamensbekendtgørelsen er det nu muligt igen at afholde mundtlige gruppeeksaminer. På masteruddannelserne er der dog i studieordningerne ikke beskrevet en mulighed for at aflægge den mundtlige del som gruppeeksamen, hvorfor det som udgangspunkt ikke er muligt at afholde disse gruppeeksaminer på masteruddannelserne. Hvis det skal være muligt, skal der enten søges dispensation fra studieordningens AU VIDEN, AR, Emdrup Aarhus Universitet Tuborgvej København NV

2 eksamensbestemmelser eller studieordningens eksamensbestemmelser skal laves om. c. Følgegruppemøde og besøg hos BSS Følgegruppen består af Birgitte Højland, Peter Plant, Monica Carlsson og Gorm Hansbøl. Der blev afholdt møde den 16. april Mødet handlede om hvordan man kan udvikle tiltag på efter- og videreuddannelsesområdet, f.eks. forskningsbaseret kurser inden for f.eks metodisk praktisk træning inden for vejledningsfeltet. Der er ligeledes arrangeret et besøg på BSS den 21. maj, hvor følgegruppen deltager, studielederen deltager og UFU et er inviteret. Der er to steder på AU, hvor der er mange masteruddannelser og de er organiseret meget forskelligt. Hanne fra ledelse inviteres også og Maria Marquard fra voksen er ligeledes inviteret. Studieleder/uddannelseskonsulent ønsker at være ind over, da det i forvejen er svært at bemande vores egne uddannelser. Studieleder ønsker at der skal laves en politik på området. Området skal vækste med 50 %. Referatet sendes til UFU-medlemmerne d. Information om akkreditering (SO, SP, SU, MB) Akreditteringsinstitutionen har været på besøg her i foråret. De skal nu lave en indstilling til akreditteringsrådet. Vi håber på, at få en afgørelse inden sommerferien. I efteråret skal masteruddannelsen i dansk som andetsprog og masteruddannelsen i læse- og skrivedidaktik akreditteres. e. Kaffe og rundstykker første undervisningsgang Institutleder Hanne Løngreen har godkendt, at vi kan servere kaffe og rundstykker til første undervisningsgang. f. Beslutning om oprettelse af udbud medio maj Studieleder, prodekan og uddannelsesleder beslutter hvad der udbydes. g. Studieordning for positiv psykologi Studieordningen for positiv psykologi er godkendt. De primære ændringer er modulnavne og eksamensbestemmelser. h. Efterårets møder i. UFU kl ii. UFU kl iii. Koordinator kl iv. Koordinator kl Studielederen og uddannelseskonsulenten vil gerne have datoerne til Møderne. UFU-medlemmerne skal melde tilbage, hvis de ikke kan deltage i de udmeldte møder, således at datoerne kan blive ændret meget hurtigt. i. Ny folder Der er kommet en ny folder omkring masteruddannelserne. Desværre har vi ikke været involveret i processen. 3. Godkendelse af undervisningsplaner 4. Godkendelse af budgetter 5. Godkendelse af ansøgninger om eksterne (DVIP)

3 Punkt 3., 4. og 5. blev taget som et samlet punkt Der er en del undervisningsplaner, budgetter og ansøgninger om eksterne, der ikke er modtaget rettidigt. Da det i forvejen er et stort arbejde at godkende undervisningsplaner, budgetter og ansøgninger om eksterne, der er modtaget rettidigt og hvor de korrekte modeller og skemaer er anvendt, er det desværre et endnu større arbejde, når der kommer planer, budgetter og ansøgninger om eksterne for og når de udmeldte skabeloner ikke bliver fulgt. Uddannelsesfagudvalget besluttede, at informere koordinatorer og modulansvarlige om vigtigheden i at overholde udmeldte deadlines og benytte de udmeldte skabeloner. Det blev besluttet, at lave en skriftlig mailhøring på de undervisningsplaner, budgetter og ansøgninger om eksterne, der er modtaget for. Hver enkelt UFU-medlem kigger på de moduler, som han/hun har fået tildelt. Det skal understreges overfor alle, at APA-standarden skal benyttes i Londonmodellerne og at linket til APA-standarden sendes ud til alle. Modul Undervisningsplan Budget Eksterne Master i børnelitteratur Session 5 og 8 mangler litteratur og forberedelse. Session 11 mangler litteratur og session 14 mangler forberedelse. Der mangler modulnummer på forsiden. Ret til og send ny. Godkendt Dagtilbuds- og indskolingsdidaktik Der er meget forberedelse til nogle af sessionerne, f.eks. session 1 og 4. I bør overveje at skelne mellem anbefalet og supplerende litteratur. Akademisk skrivning er et særtilbud til modul 1 masterstuderende. Datoerne bliver meldt ud snarest. Eksamensbestemmelserne skal stå i undervisningsplanen. Session 1: Indholdsbeskrivelsen er mere en påstand end et indhold. Session 4, 5 og 8 er kun fra Der står i oversigtsplanen at alle sessioner er fra Forkert logo. Betyder stjernen at litteraturen er i kompendiet? Andre steder står der at litteraturen er i kompendiet. Hvad betyder stjerne så? Det bør ensartes og APA-standard skal benyttes. Med under 20 studerende kører I med reduceret udbud og har 20 AT pr. studerende samt 25 AT til koordination. Der skal derfor desværre reduceres i budgettet. Der står modul 3 i budgettet. Hvis der er under 20 studerende kører I med reduceret udbud og har 20 AT pr. studerende samt 25 AT til koordination. Der skal derfor desværre reduceres i budgettet. Ansøgning på Stine mangler navn på ansøgning. Dækker kun rejseudgifter i forhold til billigste offentlige transport.

4 - Århus Der er meget forberedelse til nogle af sessionerne, f.eks. session 1 og 4. I bør overveje at skelne mellem anbefalet og supplerende litteratur (hvad der skal læses og hvad der kan læses). Akademisk skrivning er et særtilbud til modul 1 masterstuderende. Datoerne meldes snart ud. Eksamensbestemmelser skal stå i undervisningsplanen. Session 1: Indholdsbeskrivelsen er mere en påstand end et indhold. Session 4, 5 og 8 er kun fra Der står i oversigtsplanen at alle sessioner er fra Forkert logo. Der mangler budget for modul 1 Århus. Budgettet for Århus skal udarbejdes. Der er meget forberedelse til nogle af sessionerne, f.eks. session 7. APA-standarden skal følges. Det er ikke nok at skrive læs de anførte tekster som forberedelse. Eksamensbestemmelser skal stå i undervisningsplanen. Session 8 er kun fra Der står i oversigtsplanen at alle sessioner er fra Forkert logo Budgettet er mangelfuldt. Master i dansk som andetsprog og Uddannelsen til underviser i dansk som andetsprog Sprog KBH Modtaget for (Efterfølgende sendt i mailhøring 25/4) Modtaget for Modtaget for Sprog hold A MANGLER Modtaget for Modtaget for Sprog hold B MANGLER Modtaget for Modtaget for Andet KBH Modtaget for (Efterfølgende sendt i mailhøring 25/4) Modtaget for Modtaget for Andet hold A MANGLER Modtaget for Modtaget for Andet hold B MANGLER Modtaget for Modtaget for MANGLER MANGLER MANGLER Masterp. KBH og AARH LAICS Der mangler undervisere til de enkelte sessioner. Og der mangler tidspunkter til undervisningen under de enkelte sessioner. Annemette Kjærgaard står i budgettet, men ikke i oversigten over undervisere. Hvad med Silja Kamille Friis? Er hun ikke ekstern, når hun ikke er fra CBS. UFU vil gerne have samarbejdsaftalen. Ansøgning om ekstern mangler en underskrift. Tages rejseudgifterne fra jeres eget budget?

5 Der mangler undervisere til de enkelte sessioner. Og der mangler tidspunkter til undervisningen under de enkelte sessioner. Master i ledelse af uddannelsesinstitutioner Frans Ørsted Andersen tjekker plan op i mod studieordning. APA-standard skal følges. Mangler eksamensbestemmelser. Den følger ikke Londonmodellen. Formål, indhold og form følger ikke det der står i studieordningen. Logo ikke tydeligt. Der står ikke hvem der underviser i hvilke tidsperioder. Side 10: Man kan ikke lave et tilbud ud over undervisningen, der skal danne baggrund for noget undervisning. Udlever evt. på DVD eller offentliggør på anden vis, så alle kan forberede sig og så skal det stå under forberedelse til næste undervisningsgang. Planen skal gennemgås for sproglige fejl. Ingen litteratur til workshop 4. UFU mangler afklaring på de timer der er til uddannelsen. UFU vil gerne have samarbejdsaftalen, inden budgettet kan godkendes. CBS er eksterne, hvis vi betaler dem - ellers ikke. Mangler at budgettere med vejledning og eksamen. UFU vil gerne have samarbejdsaftalen, inden budgettet kan godkendes. Mangler at budgettere med vejledning og eksamen. UFU vil gerne have samarbejdsaftalen. Der mangler underskrift på skemaerne. Tages rejseudgifterne fra jeres eget budget? Master i læse- og skrivedidaktik Overskrifterne på londonmodellen benyttes, men der står meget lidt i undervisningsplanen. Planen kan ikke godkendes, da det vurderes, at den ikke følger londonmodellen. Undervisningsplanen for masteruddannelsen i vejledning modul 1 sendes som et godt eksempel på undervisningsplan. Budget godkendt Master i positiv psykologi - KBH og AARH - KBH og AARH Modtaget for (Efterfølgende sendt i mailhøring 25/4) Forkert logo. Eksamensformen skal kopieres fra den nyligt godkendte studieordning. Den rigtige londonmodel skal følges og forberedelse skal uddybes. Master i socialpædagogik Modtaget for DVIP skal under DVIP. Er der særaftale til facilitering? Nye budgetter skal udarbejdes. Modtaget for Ebbe Lavendt sender faktura på præcist hvad? Begrundelse mangler. Mangler budget for rejseudgifter.

6 Forkert logo. Session 10 mangler. Session 12 mangler. Session 18 mangler. Session 4 har meget lidt litteratur tilknyttet. Session 7 mangler forberedelse. Session 8: der står ikke hvad de skal kunne. Session 8: det er meget at skulle læse en ph.d. Session 9: Mangler læringsmål. Forkert logo. For lidt beskrivelse på side 2. Mangler tilrettelæggelse og indhold. For lidt beskrivelse af forberedelse til undervisning. Der er mange undervisere. Indholdet 26. september er lidt tyndt. Skeln mellem fællesforelæsninger og fællesforelæsninger med specialpædagogik. Der skal læses korrektur. Master i specialpædagogik Der er mange undervisere. Der skal stå modul 1 på forsiden. Londonmodellen skal følges. Vibeke Skrøder mangler på listen over undervisere. Den gamle kompetenceprofil benyttes. Brug den nye med viden, færdigheder og kompetencer. Eksamensbestemmelser mangler. For lidt forberedelse. Mange undervisere. Holdnummer skal slettes. Brug ordentlig logo. Det fremgår ikke, at det er en fællesforelæsning på session 2. Dagene er ikke sessioner. Det er uklart hvordan sessionerne er delt op. Ved ny underviser/tema er det en ny session. En session er som regel 2 1/2 time. Der mangler en masse personer på budgettet. Står de så under specialpædagogik? Har I en særlig timeaftale? Hvis I deles om det, så skal det fremgå af begges budgetter med halvdelen med en note. Budgettet er mangelfuldt. Hvis I deles om det, så skal det fremgå af begges budgetter med halvdelen med en note. Budgettet er mangelfuldt. Hvis I deles om det, så skal det fremgå af begges budgetter med halvdelen med en note. Budgettet er mangelfuldt. Hvis I deles om det, så skal det fremgå af begges budgetter med halvdelen med en note. Ditte Andersen. AU-der skal laves en aftale, da hun er ansat på AU. Skal der ikke bruges midler til rejse. Mangler ansøgning på Maya Thisted. Normalt gives kun billigste offentlige transport, men da Frank Bylov er handicappet godkendes at han kan benytte bil. Ansøgning om ekstern ikke underskrevet. 50 timer til rejse fra Brønshøj kan ikke godkendes. Der ydes kun transport svarende til billigste offentlige transport og normalt ikke inden for Storkøbenhavn Godkendt

7 Master i sundhedspædagogik Meget at læse til første seminar. Fællesforelæsninger skal ind som en del af planen og ikke til sidst. 1. seminar - mangler info om lokale til fællesforelæsningen. Modtaget for (Efterfølgende sendt i mailhøring 25/4) Master i vejledning Godkendt. Kan bruges som eksemplarisk eksempel på en god undervisningsplan. Brug andre begreber end primær og sekundær. Benyt anvendt eller supplerende. Master i voksnes læring og kompetenceudvikling Forkert logo. Holdnr. skal slettes. Tilrettelæggelsesformen er ikke ens med studieordningen. Lad være med at bruge primær og sekundær. Benyt anvendt eller supplerende. Hans Siggaards litteratur mangler noget. Sessions 6: der står forberedelse under indhold. Mangler info under session 9 og 10. Mangelfuldt budget. Mangler timer til vejledning og eksamen. Modtaget for Der er mange eksterne. Bemandningssituationen bør overvejes. Godkendt. Mangler at budgettere med timer til vejledere. Budgettet er fint. Kristina Mariager-Anderson skal ikke være vejleder. Nyt budget skal udarbejdes. Fjern Knud og Ole : ) Der står fee i budgettet men ikke noget på ansøgningsskemaet. Intet overslag på rejseudgifterne til Jane Wills. Modtaget for Der mangler ansøgninger om eksterne. Ans. vedr. Christian Kragh-Pedersen godkendt. Godkendt. Godkendt Godkendt. Gerne hele timer i budgettet. FÆLLES Modul 4 INTET INTET FÆLLES og 3 APA-standard skal benyttes. Der mangler noget litteratur. Anne Larson undersøger litteraturen til Hans Siggaards forelæsning. Men der skal mere info om Ulrik Brandis litteratur.

8 6. Eksamen i Århus Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalg godkendte, at der kan afholdes eksamen i Århus på uddannelser, der kun udbydes i København efter følgende retningslinjer: Uddannelserne skal have vejledere bosat i Århus, så der ikke skal bruges rejsetid og så der ikke er rejseudgifter for vejlederne. Censorerne skal som udgangspunkt også bo i Århus. Vejlederfordelingen skal tage højde for dette forhold, således at studerende i Århus får tildelt vejledere bosat i Århus. Der skal være studerende nok til næsten en hel eksamensdag. 7. Beskæftigelsesundersøgelse Punktet udsættes til næste gang. 8. Evaluering E2012 Gorm Hansbøl udleverede et skriftligt notat om undervisningsevalueringen vedrørende efteråret Svarprocenten er desværre så ringe, at det ikke giver mening at forholde sig yderligere til evalueringen. Underviserne opfordres i notatet til, at evaluering sidste undervisningsgang skal gøres obligatorisk. Derudover skal det sikres, at de studerende benytter deres AU-mail og at denne fungerer efter hensigten. Uddannelsesfagudvalget bakker op om notatet, fordi evalueringerne er vælige i relation til akkrediteringsprocessen, hvorfor notatet vil blive sendt til studielederen. 9. Eventuelt Der blev til orientering udleveret en oversigt over instituttets forslag til stillinger knyttet til Campus Aarhus i 2013, heriblandt er der to stillinger knyttet til masteruddannelserne. Referatet er godkendt i mailhøring

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 13. møde den 2. december 2013 kl. 9.30-13 Lokale A104 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Gorm Hansbøl (Uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson Tilforordnede:

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde

AU VIDEN REFERAT. Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde Møde den: 2. oktober 2013 A407 Masteruddannelsernes uddannelsesfagudvalgsmøde REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Frans Ørsted Andersen, Anne Larson, Kristina Mariager- Anderson og Merete Justesen (referent),

Læs mere

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne

AU VIDEN. Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne Møde den: 13. marts 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne REFERAT Til stede: Gorm Hansbøl, Stig Brostrøm, Elisabeth Arnbak, Maria Marquard, Kristina Mariager-Andersson,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE øde den 30. november 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne

UddannelsesFagUdvalgsmøde på masteruddannelserne 16. møde den 2. oktober 2014 kl. 14.00-16.00 Lokale D118 MasterUddannelsesFagUdvalgsmøde Deltagere: Jeanette Magne Jensen (uddannelsesleder) Frans Ørsted Andersen Anne Larson Kristine Mariager-Anderson

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Møde den 19. maj 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 27. februar 2017 kl. 9.15-12.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn

ARTS. Referat. Møde 23. maj 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Møde 23. maj 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator og formand) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Tilforordnede:

Læs mere

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130

AU VIDEN. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 17. marts 2014 Tid: 13.00 15.00 Lokale: A130 Deltagere: Gorm Hansbøl, Karen Lund, Elina Maslo, Bent B. Andreasen, Nina Tange, Anne Larson, Hanne Knudsen,

Læs mere

AU VIDEN REFERAT. Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne

AU VIDEN REFERAT. Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne Møde den 8. oktober 2013 A130 Møde for koordinatorer og modulansvarlige på masteruddannelserne REFERAT Til stede: Stig Roesen, Pernille Hovej, Ida Stub Nielsen, Ib Ravn, Lis Hemmingsen, Kristina Mariager-Andersson,

Læs mere

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat

ARTS. Møde 24. april 2018 kl Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn. Referat Møde 24. april 2018 kl. 10-14 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Helle Merete Nordentoft

Læs mere

ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120

ARTS STUDIER. Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: Lokale: D120 ARTS STUDIER Møde for masterkoordinatorer og -modulansvarlige Dato: 24. marts 2015 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Lone Nordin, Helle Merete Jacobsen, Elina Maslo, Bergthora,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 4. oktober 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Jeanette Magne

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: Lokale: D120 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 7. marts 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Bergthora Kristjansdottir, Claus Haas, Vibe Aarkrog,

Læs mere

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne

Uddannelsesnævnsmøde på masteruddannelserne ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 17. marts 2016 kl. 10.00-14.00 Lokale D118 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Deltagere: Lotte Hedegaard-Sørensen Frans Ørsted Andersen Tilforordnede:

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Der blev tilføjet undervisningsevaluering E2018 under punkt 6. Herefter blev dagsordenen Møde 4. september 2018 kl. 11-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (forperson) Frans Ørsted Andersen Helle Merete Nordentoft Helene Gad Ratner Lotte Hedegaard

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 18. marts 2018 kl Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Side 1/5 Mødedato: 18. marts 2018 kl. 13-15 Mødested: Emdrup D120 Mødeemne: Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Vibe Aarkrog (formand), Jeanette Magne (afgående formand), Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 7. marts 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Bergthora Kristjansdottir, Frans Ørsted Andersen,

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Tea Berg Skailand, Lene Mejer Frederiksen Møde den: 23. oktober 2015 A 011 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen,

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid:

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE. Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: Møde for masterstudiekoordinatorer og modulansvarlige Møde den 30. maj 2018 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D120 Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator), Søren Langager, Karen Bjerg Petersen, Vibe

Læs mere

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE AARHUS UNIVERSITET

ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE AARHUS UNIVERSITET ARTS STUDIER, EFTER- OG VIDEREUDDANNELSE Møde den 9. november 2018 kl. 10-14 Lokale D120 Masteruddannelsernes Uddannelsesnævn Deltagere: Jeanette Magne (formand), Frans Ørsted Andersen, Lotte Hedegaard-Sørensen,

Læs mere

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

REFERAT. Møde den: 2. november 2012 kl D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 2. november 2012 kl. 10-13 D120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 7. september 2012 D 219 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Simon Nørby, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Pernille Munkebo Hussmann Fraværende:

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: Lokale: D118 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 13. oktober 2017 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Anna Kathrine Frørup, Bergthora Kristjansdottir,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi Møde den: 6. september 2013 D 120 UFU-møde - Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen, Rikke Friis, Lene Myong, Nina Rasmussen,

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 5. oktober 2012 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Eva Viala, Anne Maj Nielsen, Charlotte Mathiassen, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Iben Kiilsgaard, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. august 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Tanja Louise Rasmussen, Rikke Merete Friis,

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011

Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011 Evaluering af Masteruddannelsen i dansk som andetsprog, foråret 2011 Der har i foråret 2011 været udbudt et modul i masteruddannelsen i dansk som andetsprog. Modulet er samlæst med Uddannelsen til underviser

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK Referat af studienævnets 8. Møde i 2012 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV.

Læs mere

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Linda Kragelund deltager ikke mere i uddannelsesnævnet, da hun ikke længere er ansat på DPU.

Ad punkt 1: Godkendelse af dagsorden Linda Kragelund deltager ikke mere i uddannelsesnævnet, da hun ikke længere er ansat på DPU. Møde 2. oktober 2017 kl. 10-13 Lokale D120 Masteruddannelsernes uddannelsesnævn Referat Deltagere: Jeanette Magne (uddannelseskoordinator) Frans Ørsted Andersen Lotte Hedegaard-Sørensen Eva Silberschmidt

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 6. studienævnsmøde Tidspunkt: mandag den 26. maj, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder)

Fraværende: Dorte Kousholt, Lene Mejer Frederiksen, Signe Marie Hinge (studievejleder) Møde den: 13. november 2015 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Simon Nørby, Lene Myong, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Nina

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden

1. Godkendelse af dagsorden Møde i Koordineringsudvalget for Kandidatuddannelsen i uddannelsesvidenskab 6. juni 2016 kl. 12.30-15.30 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Bente Elkjær, Lasse Michael

Læs mere

Evaluering af Master i Vejledning

Evaluering af Master i Vejledning Evaluering af Master i Vejledning På masteruddannelsen i Vejledning blev der i foråret 2009 udbudt et modul:. Ud af 31 tilmeldte, har 13 besvaret dette evalueringsskema, hvilket giver en svarprocent på

Læs mere

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE

DPU - DANMARKS INSTITUT FOR PÆDAGOGIK OG UDDANNELSE Side 1/5 Undervisningsevaluering på DPU 2016 Nærværende notat er en sammenfatning af drøftelserne i studienævnet på DPU på baggrund af undervisningsevalueringerne for 2016 behandlet og fremsendt af de

Læs mere

AU STUDIEADMINISTRATION, ARTS AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl i lokale A403

AU STUDIEADMINISTRATION, ARTS AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl i lokale A403 REFERAT Masterkoordinatormøde den 18. april 2012 kl. 14-15.30 i lokale A403 Deltagere: Janne Hedegaard Hansen, Hilde Bollen, Hanne Knudsen, Ib Ravn, Jeanette Magne Jensen, Lis Hemmingsen, Mikala Hansbøl,

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK REFERAT Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København NV. Susanne Bartram Studienævnssekretær E-mail: studienaevn.edu@au.dk Tidspunkt:

Læs mere

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: Lokale: D118

Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: Lokale: D118 Møde for masterstudiekoordinatorer, modulansvarlige og -undervisere Møde den 15. september 2016 Tid: 13.00 14.30 Lokale: D118 Deltagere: Jeanette Magne Jensen, Vibe Aarkrog, Bjørn Hamre, Bergthora Kristiansdottir,

Læs mere

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010 Møde den: 1. juni 2010 Sted: A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Morten Misfeldt, Per Fibæk Laursen, Morten jacobsen, Sia Hovmand Sørensen og Stella Marie Klausen Afbud: Malou Juelskjær, Søren

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 1. november 2013 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi REFERAT Til stede: Charlotte Mathiassen, Anne Maj Nielsen, Dorte Kousholt, Niels Christian Mossfeldt Nickelsen, Simon Nørby, Sebastian Damkjær-Ohlsen,

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat 5. studienævnsmøde Tidspunkt: Tirsdag den 7. juli 2015, kl. 11-14 Sted: A011 Aarhus Universitet AU Studieadministration, Arts Studienævnet for Uddannelse og Pædagogik Tuborgvej 164 2400 København

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. Mødedato: 22. marts 2019 kl Mødested: Emdrup D120, Århus Mødeemne: Masterkoordinatormøde Side 1/7 Mødedato: 22. marts 2019 kl. 11-12.30 Mødested: Emdrup D120, Århus 1483-523 Mødeemne: Masterkoordinatormøde Deltagere: Eva Silberschmidt Viala, Søren Langager, Kristina Mariager-Andersson, Anna

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening

1. Godkendelse af dagsorden 2. Meddelelser: Fra studienævnet, anonymisering af eksamensopgaver, alumneforening Mødedato: 15. december 2017 Mødested: D 120 Mødeemne: Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Side 1/5 Deltagere: Charlotte Mathiassen, Kristine Kousholt, Simon Nørby, Isabel Joy Axtmann Hansen, Mathias

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011 I foråret 2011 blev der på kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi udbudt to moduler, diversitet og perspektiv. Modulerne er blevet

Læs mere

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET

INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET INSTITUT FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK (DPU) AARHUS UNIVERSITET LSAU ekstraordinært om institutjustering den 10. marts 2014 kl. 11.00-12.00 D120 og 2113-252 GODKENDT REFERAT Medlemmer A-siden: Hanne Løngreen,

Læs mere

Evaluering af Master i Sundhedspædagogik

Evaluering af Master i Sundhedspædagogik Evaluering af Master i Sundhedspædagogik I foråret 2009 blev der udbudt et modul på masteruddannelsen i Sundhedspædagogik: Sundhed i et samfundsmæssigt og. Der var 29 tilmeldte på dette modul, hvoraf 14

Læs mere

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi

Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi Evaluering af suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi På suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi blev der i foråret 2009 udbudt undervisning i modulet. Der var 61 studerende tilmeldt dette

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi

Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi Evaluering af Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi I efteråret 2009 blev der på Kandidatuddannelsen i pædagogisk psykologi udbudt undervisning på fire moduler: Introduktion, Læring, kognition og

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse

Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Undervisnings- og uddannelsesevaluering på Danmarks Institut for Pædagogik og Uddannelse Denne politik udfolder Arts retningslinjer for evaluering og sigter dels mod evalueringen af undervisningen på de

Læs mere

Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk

Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk Evaluering af kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk Der blev i foråret 2009 udbudt undervisning på to moduler på kandidatuddannelsen i Didaktik, dansk: Tekst og mundtlighed tekst og og. På Tekst og mundtlighed

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur I efteråret 2009 havde de studerende på Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur, mulighed for at følge disse fire moduler:, Pædagogisk

Læs mere

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET

STUDIENÆVNET FOR UDDANNELSE OG PÆDAGOGIK AARHUS UNIVERSITET Referat af 10. studienævnsmøde Tidspunkt: torsdag d. 6. november, kl. 11-15 Sted: D120/2113-252 Tidspunkt: torsdag d. 6. november 2014, kl. 11-15 Sted: D120 Aarhus Universitet AU Studieadministration,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Møde den: 21. maj 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Lene Myong, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Lisser Rye Ejersbo, Karina

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog, efterår 2010

Evaluering af Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog, efterår 2010 Evaluering af Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog, efterår 2010 På Masteruddannelsen i Underviser i dansk som andetsprog blev der i efteråret 2010 udbudt undervisning på de tre følgende

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 17. november 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Morten Høyer bad om at få tilføjet et punkt om eksamen på modul 1.

1. Godkendelse af dagsorden Morten Høyer bad om at få tilføjet et punkt om eksamen på modul 1. Møde den: 12. november 2010 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Malou Juelskjær, Anne Morin, Kirstine Louise Mei Petersen, Erik Storrud, Bue Bohr, Morten Høyer

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 24. september 2010 D120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Anne Morin, Kirstine Louise Mei Petersen, Lise Lefevre, Morten

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Forslag om et punkt om specialeworkshop mellem punkt 6 og 7. Herefter godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Forslag om et punkt om specialeworkshop mellem punkt 6 og 7. Herefter godkendt. Møde den: 2. februar 2015 D 120 UFU-møde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Simon Nørby, Lene Myong, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder), Karina Byskov Kristensen, Tanja Louise

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i socialpædagogik

Evaluering af Masteruddannelsen i socialpædagogik Evaluering af Masteruddannelsen i socialpædagogik I efteråret 2009 blev der på Masteruddannelsen i socialpædagogik udbudt undervisning på modulet. Der var 22 studerende tilmeldt dette modul, hvoraf de

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011 Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, foråret 2011 I foråret 2011 blev der udbudt et modul på Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, perspektiv. Modulet blev udbudt i Emdrup

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/8 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 14. juni, kl. 10:00 16:00 Mødested: Emdrup lokale A112 og Aarhus lokale 1483-525 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels Bonderup

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 13. marts 2012, kl Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 13. marts 2012, kl. 14.00 16.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje

Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje Uddannelse & Kvalitet, Sundhedsvidenskab Referat af møde i Studienævnet for Kandidatuddannelserne i Fysioterapi, Ergoterapi, Jordemodervidenskab, Klinisk sygepleje og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016.

2. Meddelelser 2.1 Nyt fra studienævnet: Udkast til 2017-studieordningens kompetenceprofil skal godkendes på Studienævnsmødet den 16. december 2016. Møde den: 7. december 2016 D 120 Uddannelsesnævn Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Poul Nissen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Iram Khawaja (suppleant), Anne Maj Nielsen (afdelingsleder),

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der på Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi udbudt fire moduler hhv., Læring, kognition og udvikling,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk På Kandidatuddannelsen i didaktik, dansk, blev der undervist på tre moduler i efteråret 2009: Almen didaktik, Litteratur og læsemåder tekst og og Danskfagenes

Læs mere

Resultater af evalueringen af undervisningen på masteruddannelserne i foråret 2007

Resultater af evalueringen af undervisningen på masteruddannelserne i foråret 2007 Resultater af evalueringen af undervisningen på masteruddannelserne i foråret 2007 Vibe Aarkrog Studieleder for masteruddannelserne Formålet med dette notat er at opsummere de væsentligste resultater af

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010

Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010 Evaluering af Masteruddannelsen i Vejledning, efteråret 2010 På Masteruddannelsen i vejledning blev der i efteråret 2010 udbudt undervisning på modulerne og. I alt var der 57 studerende tilmeldt til de

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i vejledning

Evaluering af Masteruddannelsen i vejledning Evaluering af Masteruddannelsen i vejledning På Masteruddannelsen i vejledning blev der i efteråret 2009 udbudt undervisning på modulerne og Vejledning i praksis. På modulet var der 30 studerende tilmeldt,

Læs mere

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT

Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Møde i Uddannelsesfagudvalget for uddannelsesvidenskab 16. marts 2015 kl. 13.00-16.00 Emdrup lokale D120, Aarhus lokale 252 bygning 2113 REFERAT Deltagere: Jonas Greve Lysgaard, Oliver Kauffmann, Malou

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 25. marts 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Anne Morin, Eva Viala, Bue Bohr, Iben Thuri Andersen, Maja Berggreen, Tanja Thinggaard Andersen,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk, foråret 2011

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk, foråret 2011 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk, foråret 2011 På Kandidatuddannelsen i Didaktik, Dansk blev der i foråret 2011 udbudt to moduler, Humanistisk videnskabsteori og og Tekst og mundtlighed

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi Evaluering af Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi I efteråret 2009 blev der på Suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi udbudt undervisning på modulet Pædagogisk-psykologisk teori. På dette

Læs mere

ARTS AARHUS UNIVERSITET

ARTS AARHUS UNIVERSITET Godkendt referat af 5. møde i Uddannelsesfagudvalget for didaktikuddannelserne (UFU) 14. maj 2014 kl. 10.00-15.00 Deltagere: Anna Karlskov Skyggebjerg, Tomas Højgaard, Lisbeth Haastrup, Sven-Erik Holgersen,

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi

Referat AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Møde den: 18. marts 2016 D 120 Uddannelsesnævnsmøde Pædagogisk psykologi Referat Til stede: Charlotte Mathiassen, Dorte Kousholt, Simon Nørby, Kristine Kousholt, Louise Andrès, Altan Cakiroglu, Astrid

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt 2 moduler indenfor pædagogisk psykologi hhv. Udvikling, subjektivering og diversitet og. I alt

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre, Jonas Lieberkind, Nikoline Scanholm, Louise Guldberg Roesen, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 13. juni 2016 kl. 12.00-15.00 1443-413 Videolink (12); Emdrup D118 Videolink (25) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Dirk Michel-Schertges, Jørn Bjerre,

Læs mere

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010

Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 Evaluering af Suppleringsuddannelsen i Pædagogisk Psykologi, efterår 2010 I efterårssemesteret 2010 blev der udbudt et modul indenfor suppleringsuddannelsen i pædagogisk psykologi. I alt var der 53 tilmeldte

Læs mere

Evaluering af Masteruddannelsen i Socialpædagogik, efteråret 2010

Evaluering af Masteruddannelsen i Socialpædagogik, efteråret 2010 Evaluering af Masteruddannelsen i Socialpædagogik, efteråret 2010 I efteråret 2010 blev der på Masteruddannelsen i Socialpædagogik udbudt undervisning på to moduler og Udviklingsog/. På disse moduler var

Læs mere

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk psykologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 Campus Aarhus D. 29.-30. august, 2019 Aarhus Universitet 8000 Aarhus VELKOMMEN TIL DPU Kære nye studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til pædagogisk psykologi

Læs mere

b. Personale Intet nyt.

b. Personale Intet nyt. Møde i koordineringsudvalget for Bacheloruddannelsen i uddannelsesvidenskab den 5. maj kl. 12.30-16.00 Emdrup lokale Emdrup D118, Aarhus 2113-252 Trøjborg REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Trine Ø. Nielsen,

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Møde den: 31. januar 2018 Lokale 366, Bygning 1481, Nobelparken IKK Studienævnsmøde Dagsorden 1. Opfølgning på referat og godkendelse af dagsorden 2. Indkomne sager 2.1 Dispensationssag vedr. ansøgning

Læs mere

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen

Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja Grøn Damsgaard, Lasse Emil Niels Jensen Møde den: 14. marts 2016 kl. 10.00-13.00 Emdrup A019 Videolink (12); 1443-240 Arts Videolink (20) Referat Uddannelsesnævnet for Pædagogisk Sociologi (UN) Deltagere: Anne Larson, Nikoline Scanholm, Tanja

Læs mere

Evaluering af masteruddannelsen i Ledelse af uddannelsesinstitutioner, efteråret 2010

Evaluering af masteruddannelsen i Ledelse af uddannelsesinstitutioner, efteråret 2010 Evaluering af masteruddannelsen i Ledelse, efteråret 2010 I efteråret 2010 blev der på masteruddannelsen i Ledelse udbudt undervisning på modulerne og Grundlæggende organisations- og ledelsesteorier. I

Læs mere

1 af 5. Modulansvarlige Nina Tange, Ib Ravn, Undervisere Lektor Ib Ravn, Specialkonsulent Nina Tange,

1 af 5. Modulansvarlige Nina Tange, Ib Ravn, Undervisere Lektor Ib Ravn, Specialkonsulent Nina Tange, Uddannelse: Masteruddannelsen i Positiv Psykologi Modul (nr. + navn): Modul 4, Masterprojekt ECTS: 15 Semester + år: Forår 2018 Undervisningssted: Emdrup hhv. Aarhus Modulansvarlige Nina Tange, nta@dpu.dk,

Læs mere

Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik

Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik Evaluering af masteruddannelsen i Sundhedspædagogik Der blev i efteråret 2008 udbudt undervisning i et modul på masteruddannelsen i sundhedspædagogik. Det var i modulet Sundhedspædagogik og sundhedsfremme:

Læs mere

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014

Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Referat af møde nr. 9 i Det Juridiske Fagstudienævn 12. november 2014 Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen,

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 13. december 2018, kl. 12.30-15.00 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-556 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere.

Næstformand Christian Lund Hansen har sammen med medstuderende gennemgået delpolitik for overgang til job og karriere. J.nr. ipoetzsch REFERAT Emne: Referat fra Studienævnsmøde Dato og tidspunkt: Den 14. december 2015 kl. 15.00-17.00 Sted: Campusvej 55, Konferenceafsnittet, lokale 96. Deltagere: Hans Lund, Anders Holsgaard,

Læs mere

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen.

Dekanen har foreslået, at uddannelsesledere bliver sektionsledere. Pia Bramming informerer UFU, når der er nyt i sagen. Møde den: 13 november 2013 kl. 12-16. ekstra tid pga. undervisningsplaner Lok. B101a i Emdrup og lok. 2113-252 på Trøjborg Møde i Uddannelsesfagudvalget for Bacheloruddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3)

1. Godkendelse af dagsorden og referat Dagsorden og referat godkendt. 2. Meddelelser (Bilag 1, 2 og 3) Møde den: 18. december 2013 kl. 8.45-11.45 Emdrup: lok. B101a. Trøjborg: lok. 2113-252 Møde i Uddannelsesfagudvalget for Kandidatuddannelsen i Uddannelsesvidenskab REFERAT Deltagere: Pia Bramming, Bente

Læs mere

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi

Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Godkendt Ref: kkmo Mødedato: 14. december 2017 Mødested: Emdrup A011 Aarhus 1483-523 Mødeemne: Uddannelsesnævnet for Kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi Side 1/5 Deltagere: Medlemmer: Lars Holm

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere