Vær med til at skabe PSYKIATRI PÅ TVÆRS. Få økonomisk støtte til projekter, der sætter mennesket i centrum. Søg om op til kr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Vær med til at skabe PSYKIATRI PÅ TVÆRS. Få økonomisk støtte til projekter, der sætter mennesket i centrum. Søg om op til kr."

Transkript

1 Vær med til at skabe PSYKIATRI PÅ TVÆRS Få økonomisk støtte til projekter, der sætter mennesket i centrum Søg om op til kr.

2 Hvorfor kan I søge støtte? FOA Fag og arbejde, Sundhedskartellet, Socialpædagogernes Landsforbund, KL og Danske Regioner er gået sammen om at skabe bedre og mere attraktive arbejdspladser i behandlingsog socialpsykiatrien med projektet Psykiatri på tværs. Mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende skal have den rette og mest effektive hjælp. Den får de ved, at behandlings- og socialpsykiatrien bliver endnu bedre til at samarbejde på tværs af fag og sektorer. Samarbejdet på tværs kan forbedres ved at sætte det gode forløb for mennesker med psykiske lidelser i centrum. Bedre samarbejde på tværs vil skabe arbejdspladser med større arbejdsglæde og højere tilfredshed blandt de mennesker, der hver dag får hjælp i psykiatrien. Parterne bag projektet har afsat 3,2 millioner kr. til projekter, der går på tværs af social- og behandlingspsykiatrien. Puljen kan medarbejdere og ledere i kommuner og regioner sammen søge til fælles projekter. Hvad kan I søge støtte til? En attraktiv arbejdsplads i psykiatrien er kendetegnet ved høj faglighed og kvalitet. Den er præget af tillid, samarbejde, god kommunikation samt koordinering og sammenhængende forløb på de enkelte arbejdspladser og mellem de forskellige sektorer og fag. I kan derfor søge støtte til projekter: der i sig selv er med til at øge samarbejdet på tværs af sektorer og fag i psykiatrien. der udvikler og afprøver konkrete værktøjer og metoder til samarbejde på tværs af psykiatrien. Den økonomiske støtte kan fx bruges til: udvikling og afprøvning af nye samarbejdsmetoder. eksterne/interne konsulenter og oplægsholdere. formidlings- og netværksaktiviteter. temadage. forplejning mv. Den økonomiske støtte kan ikke bruges til løndækning eller investering i it eller tid. Arbejdskraft vil derfor som udgangspunkt være en investering fra arbejdspladsens side. Hvem kan søge? Alle ansatte i regioner og kommuner - ledere som medarbejdere - kan søge støtte. Det gælder også HR-afdelinger og andre, der vil udvikle det fælles samarbejde om en bedre indsats for mennesker med psykiske lidelser. Ingen idéer er rigtige eller forkerte. Det er op til jer at vurdere, om jeres valg af metode kan skabe sammenhæng på tværs af psykiatrien. Projekterne skal foregå i et samar-bejde mellem behandlings- og socialpsykiatrien. Der er intet krav til størrelsen af arbejds-pladsen, eller til hvor mange arbejdspladser, der går sammen om at søge projektstøtte.

3 Tildelingskriterier Et indstillingsudvalg bestående af fagpersoner, ansatte og ledere inden for psykiatrien og parterne vil udvælge, hvilke projekter, der får støtte, og hvor meget af det ansøgte beløb, de i givet fald får tildelt. De vil vælge projekterne på baggrund af, i hvor høj grad de lever op til følgende tildelingskriterier: Hvordan får man økonomisk støtte? 1. Nye metoder til samarbejde: I hvor høj grad skaber projektet nye metoder og værktøjer til samarbejde, der har positiv effekt på den rette og mest effektive hjælp til borgeren 2. Værdi for andre: Hvor stor værdi har det konkrete resultat af projektet i form af fx konkrete værktøjer og metoder, som andre inden for psykiatrien kan bruge efterfølgende 3. Bredt samarbejde på tværs: I hvor høj grad skaber projektet samarbejde og netværk på tværs af sektorer og forskellige fagligheder jo flere fag jo bedre 4. Høj involvering: Hvor mange ansatte og ledere inden for psykiatrien involverer projektet på tværs af fag og sektorer 5. Budget: Sammenhæng mellem økonomi og projektindhold Krav til projekterne 1. Projektidéerne skal kunne afprøves i en afgrænset periode fra 1. november 2011 til 1. november Hvert projekt skal have to kontaktpersoner: En repræsentant fra socialpsykiatrien og en repræsentant fra behandlingspsykiatrien. 3. Der skal udpeges en ansvarlig projektleder, som kan være en af kontaktpersonerne. Men det behøver ikke være tilfældet. 4. Projektet skal evalueres til et arrangement i november Projektet skal minimum to gange i løbet af projektet kommunikere til parterne om evt. effekter eller gode eksempler fra projektet. Disse erfaringer vil parterne kommunikere bredt ud via relevante kanaler. Afrapportering Afrapporteringen vil være centreret omkring jeres vurdering af: Effekt - hvad fik I ud af det? Kort beskrivelse af værktøjer og metoder, som I vil dele med andre. Anbefalinger til andre på baggrund af jeres projekt.

4 KICK OFF-ARRANGEMENT Parterne bag Psykiatri på tværs arrangerer kick off-arrangementer fem steder i landet. Formålet er at give jer mulighed for: at udvikle gode idéer til samarbejdsprojekter på tværs. at finpudse idéer, som I allerede har, men som I måske mangler en relevant samarbejdspartner til. Derudover vil der på hver enkel kick off være: inspiration til jeres daglige arbejde. uddybning af hele Psykiatri på tværs-projektet. Tilmelding: Tid og sted Syddanmark 29. august 2011, Det Bruunske Pakhus, Kirkestræde 3, 7000 Fredericia Midtjylland 30. august 2011, Performers House, Papirfabrikken 76, 8600 Silkeborg Nordjylland 31. august 2011, Helnan Phønix Hotel, Vesterbro 77, 9000 Ålborg Hovedstaden 1. september 2011, Kulturhuset Islands Brygge, Islands Brygge 18, 2300 Kbh. S Sjælland 2. september 2011, Badeanstalten, Sdr. Stationsvej 1-5, 4200 Slagelse ANSØGNINGSFRIST 21. SEPTEMBER 2011 I kan sende jeres ansøgning elektronisk som vedlagt fil til Mette Jeilman, mail: MEJ@sl.dk eller udfylde den online på Personaleweb: Medio oktober får I besked om, hvorvidt I har fået tildelt støtte og i givet fald hvor meget. Hvis I får tildelt et mindre beløb end det, I har søgt om, vil I blive bedt om at bekræfte, at I vil gennemføre projektet og evt. med hvilke justeringer. Vælger I ikke at gennemføre projektet, vil den tildelte støtte frafalde og gå til et andet projekt, der enten har fået afslag eller tildelt et mindre beløb end ansøgt. Den tildelte støtte udbetales, når der er fremsendt regnskab med dokumentation for de afholdte udgifter, og projektet er evalueret. Yderligere oplysninger: I kan læse mere om projektet på Har I praktiske spørgsmål i forhold til ansøgningsproceduren eller andet, kan I kontakte Mette Jeilman tlf: , mail: MEJ@sl.dk Med venlig hilsen Parterne: Mie Andersen FOA Fag og arbejde. ( tlf , mail: aman@foa.dk ) Ditte Sørensen Socialpædagogernes Landsforbund ( tlf , mail: dis@sl.dk ) Hans Jessen Sundhedskartellet ( tlf , mail: hje@sundhedskartellet.dk ) Kurt Hjortsø KL ( tlf , mail: khk@kl.dk ) Helene Skude Jensen Danske Regioner ( tlf , mail: hsj@regioner.dk )

5 Ansøgningsskema 1. Ansøger: 1. Navn på arbejdsplads(er) 2. Navn på Kommune/region 2. Kontaktpersoner 1. Navn 1. Navn 2. Adresse 2. Adresse Telefon 4. Telefon 3. Projektets titel 4. Projektets mål og succeskriterier: Hvornår har projektet været en succes? 5. Kort beskrivelse af projektet (belys gerne i forhold til tildelingskriterier): 1. Beskriv projektet 2. Hvilke behov dækker projektet 6. Hvem skal deltage i projektet? 7. Projektlængde (tidsplan) 8. Økonomien i projektet (budget) 9. Hvordan vil I i overordnede træk gennemføre projektet? 10. Hvordan vil I kommunikere projektets resultater? Ansøgningsfrist 21. september Ansøgningen sendes elektronisk som vedlagt fil til Mette Jeilman, mail: MEJ@sl.dk

Medindflydelse på egne arbejdsopgaver

Medindflydelse på egne arbejdsopgaver Medindflydelse på egne arbejdsopgaver har I den gode idé? Få økonomisk støtte til projekter i kommunerne I kan søge om 30.000 til 70.000 kr. Hvad kan I søge støtte til? Alle typer af kommunale arbejdspladser

Læs mere

Søg støtte til projekter

Søg støtte til projekter Søg støtte til projekter hvor tværfaglighed eller inddragelse af brugerne er grundstenen. Vær med til at fremme tværfagligheden og inddragelse af brugerne indenfor kultur & fritid og teknik & miljø -områderne.

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgningsfrist: 1. november Svar på ansøgning: Ultimo december Ansøgningsskema sendes til:

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Forår 2019 Efterskoleforeningen administrerer på vegne af Undervisningsministeriet en årlig pulje til forsøgsog udviklingsarbejde

Læs mere

Bedre inddragelse af mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende gennem civilsamfundet

Bedre inddragelse af mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende gennem civilsamfundet Satspuljeopslag: Bedre inddragelse af mennesker med psykiske lidelser og deres pårørende gennem civilsamfundet Ansøgningsfrist den 23. april 2019 kl. 12.00 22. februar 2019 Som led i satspuljeaftalen på

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgningsfrist: 1. november Svar på ansøgning: Ultimo december Ansøgningsskema sendes til:

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015 Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2015 Indhold 1. Forsknings- og informationsprojekternes formål og karakter... 3 1.1. Hvad kan der ydes tilskud til?...

Læs mere

Puljeopslag: Forbedret brug af livshistorier i plejen og omsorgen for mennesker med demens.

Puljeopslag: Forbedret brug af livshistorier i plejen og omsorgen for mennesker med demens. Puljeopslag: Forbedret brug af livshistorier i plejen og omsorgen for mennesker med demens. Regeringen og satspuljepartierne har som led i satspuljeaftalen på sundheds- og ældreområdet for 2017-2020 afsat

Læs mere

Puljeopslag: Indsatser til inklusion og fastholdelse af særligt sårbare patienter med diabetes i behandlings- og rehabiliteringsforløb

Puljeopslag: Indsatser til inklusion og fastholdelse af særligt sårbare patienter med diabetes i behandlings- og rehabiliteringsforløb Dato 12-06-2018 Sagsnr. 4-1611-128/5 Puljeopslag: Indsatser til inklusion og fastholdelse af særligt sårbare patienter med diabetes i behandlings- og rehabiliteringsforløb Hermed inviteres kommuner, regioner

Læs mere

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for.

Vejledning til ansøgning i Videncenter for. Velfærdsledelse. 1. Titel. 2. Ansøgt beløb. 3. Hovedansøger 17/03/11. Videncenter for. Vejledning til ansøgning i Videncenter for Velfærdsledelse Dette er en vejledning til udfyldelse af ansøgningsskemaet. For yderligere information henvises til www.velfaerdsledelse.dk. Mulige ansøgere opfordres

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Implementering og udbredelse af forløbsprogrammer for børn og unge med psykiske lidelser

Implementering og udbredelse af forløbsprogrammer for børn og unge med psykiske lidelser Satspuljeopslag: Implementering og udbredelse af forløbsprogrammer for børn og unge med psykiske lidelser Ansøgningsfrist den 5. april 2018 kl. 12.00 Som led i satspuljeaftalen på sundheds- og ældreområdet

Læs mere

Målrettet opsporing af mennesker med høj risiko for at have eller udvikle type 2-diabetes

Målrettet opsporing af mennesker med høj risiko for at have eller udvikle type 2-diabetes Satspuljeopslag: Målrettet opsporing af mennesker med høj risiko for at have eller udvikle type 2-diabetes Ansøgningsfrist den 22. november 2018 kl. 12.00 Sundhedsstyrelsen inviterer hermed kommuner til

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Puljeopslag: Pulje til at tilpasse indretning og fysiske omgivelser i forhold til at forebygge og håndtere udadreagerende adfærd

Puljeopslag: Pulje til at tilpasse indretning og fysiske omgivelser i forhold til at forebygge og håndtere udadreagerende adfærd Puljeopslag: Pulje til at tilpasse indretning og fysiske omgivelser i forhold til at forebygge og håndtere udadreagerende adfærd Sundhedsstyrelsen inviterer hermed kommuner og private leverandører på ældreområdet

Læs mere

Skema 2: Projektbeskrivelsesskema

Skema 2: Projektbeskrivelsesskema Skema 2: Projektbeskrivelsesskema Fælles undervisning 1. 2. Projektets titel: Fælles undervisning om psykiatri og misbrug i Region Hovedstaden Baggrund: Projektet baserer sig på en række erfaringer og

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Ansøgningsskema Grundlovspuljen

Ansøgningsskema Grundlovspuljen Side 1 af 5 Ansøgningsskema Grundlovspuljen Ansøgning til 1. runde 25/2 25/4 2014. Ansøgninger på min. 100.000 kr. Ansøger Navn på ansøgerorganisation Skriv navnet på den enhed (forening, institution eller

Læs mere

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen

Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Vigtig information forud for ansøgning til Landsbypuljen Ansøgningsfrist 14. november 2016 Der er hvert år ca. 1.250.000 kr. til uddeling. Der kan søges om både hel- eller delvis finansiering. Der kan

Læs mere

Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang

Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang Vejledning til ansøgning til pulje til medicingennemgang Hvilke oplysninger skal ansøgningen indeholde? Vedlagte ansøgningsskema, projektbeskrivelsesskema og budgetskemaer udfyldes elektronisk ved indskrivning

Læs mere

Opslag af satspulje: Den gode psykiatriske afdeling. Udvikling af modelafdelinger i psykiatrien

Opslag af satspulje: Den gode psykiatriske afdeling. Udvikling af modelafdelinger i psykiatrien Opslag af satspulje: Den gode psykiatriske afdeling Udvikling af modelafdelinger i psykiatrien Som led i satspuljeaftalen på sundhedsområdet 2010-2013 har fået til opgave at forestå satspuljeprojektet

Læs mere

Dato Udmøntning af satspuljen styrket sundhedsfaglig rådgivning og lettere adgang til psykiatrisk udredning

Dato Udmøntning af satspuljen styrket sundhedsfaglig rådgivning og lettere adgang til psykiatrisk udredning Dato 24-02-2017 Sagsnr. 4-1613-205/1 bpse bpse@sst.dk Udmøntning af satspuljen styrket sundhedsfaglig rådgivning og lettere adgang til psykiatrisk udredning Hermed inviteres regioner til at søge om midler

Læs mere

Indhold. Generelle vilkår for distriktspuljerne... 2 Distriktspuljen for it... 5 Distriktspuljen for Socialt humanitært område og motion...

Indhold. Generelle vilkår for distriktspuljerne... 2 Distriktspuljen for it... 5 Distriktspuljen for Socialt humanitært område og motion... Indhold Generelle vilkår for distriktspuljerne... 2 Distriktspuljen for it... 5 Distriktspuljen for Socialt humanitært område og motion... 7 1 Puljer i 2019 - Beskrivelse af vilkår for distriktspuljerne

Læs mere

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 30. juni 2016 Indhold: 1. Hvordan sendes en ansøgning? 2. Overblik over ansøgning og kommunikation

Læs mere

Ansøgningsskema til Regionernes Medicinpulje

Ansøgningsskema til Regionernes Medicinpulje Ansøgningsskema til Regionernes Medicinpulje Baggrund Danske Regioners bestyrelse har etableret en uafhængig forskningspulje på medicinområdet. Puljens størrelse er 22 mio. kr. i 2015 og ansøgningsfristen

Læs mere

Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde

Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde Jobglæde som værktøj i dit rekrutteringsarbejde Thomas Dahlgaard Rekrutteringsdirektør i Jobindex A/S Ansvar for rekrutteringsafdeling, tekst & kommunikationsafdeling, medieafdeling og annonceafdeling

Læs mere

FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT

FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT FÆLLESTILLIDS- REPRÆSENTANT GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Dit område er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en

Læs mere

Ansøgningsskema for satspuljeprojektet:

Ansøgningsskema for satspuljeprojektet: Ansøgningsskema for satspuljeprojektet: Afprøvning af en fremskudt regional funktion i børne- og ungdomspsykiatrien Frist for indsendelse af ansøgning: 18. maj 2018 kl. 12.00 Skemaet sendes til: E-mail:

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Aktiv sygemelding Projektperiode: 2009 2010 Målgruppe: Målgruppen for

Læs mere

Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 2

Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 2 Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 2 Revideret den 6. juli 2007 Indholdsfortegnelse 1. Forebyggelsesfonden kan under hovedformål 2 yde støtte til følgende formål:... 3 1.1. Prioriterede

Læs mere

Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger

Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 01.03.2019 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 30341171 Evt. P-nummer Navn Vejnavn BEDRE PSYKIATRI - Thisted/Morsø Kjeldgårdsvej Husnummer

Læs mere

Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger

Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 28.02.2018 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 30341171 Evt. P-nummer Navn Vejnavn BEDRE PSYKIATRI - Thisted/Morsø Kjeldgårdsvej Husnummer

Læs mere

Styrkelse af det tværfaglige, tværsektorielle samarbejde omkring voksne med spiseforstyrrelse

Styrkelse af det tværfaglige, tværsektorielle samarbejde omkring voksne med spiseforstyrrelse Psykiatri på tværs Styrkelse af det tværfaglige, tværsektorielle samarbejde omkring voksne med spiseforstyrrelse Vi vil i det følgende beskrive et udviklingsprojekt mellem Afsnit for spiseforstyrrelser,

Læs mere

Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 3

Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 3 Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 3 Revideret den 6. juli 2007 Indholdsfortegnelse 1. Forebyggelsesfonden kan under hovedformål 3 yde støtte til følgende formål:... 3 1.1. Prioriterede

Læs mere

På de følgende sider er den beskrivelse af Den Folkekirkelige Udviklingsfond, som vil kunne findes på km.dk, samt ansøgningsskema

På de følgende sider er den beskrivelse af Den Folkekirkelige Udviklingsfond, som vil kunne findes på km.dk, samt ansøgningsskema Kirkeudvalget KIU alm. del - Bilag 3 Offentligt Mulighed for støtte fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond Der er nu mulighed for at søge støtte fra Den Folkekirkelige Udviklingsfond til udvikling af initiativer

Læs mere

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region

Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Stillingsprofil for direktør i Welfare Tech Region Job- og personprofilen indeholder Stillingen 1. Ansættelsesvilkårene 2. Organisationen 3. Welfare Tech Regions konkrete mål 4. Welfare Tech Regions ydelser

Læs mere

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal

Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 26. oktober 2016 Indhold: 1. Hvordan sendes en ansøgning? 2. Overblik over ansøgning og kommunikation

Læs mere

Fra idé til ansøgning - en vejledning

Fra idé til ansøgning - en vejledning LAG Nyborg Fra idé til ansøgning - en vejledning Hvordan laver jeg en ansøgning til LAG Nyborg? Mange mennesker går rundt med gode idéer til et projekt, men får aldrig realiseret idéerne, fordi arbejdet

Læs mere

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller

Borgerbudgetter for 2015. Forslag til to modeller Borgerbudgetter for 2015 Forslag til to modeller 1 Model 1: Én stor pulje - alle kommunens borgere og aktører kan søge under overskriften Udviklingsstrategien bredt Formål / politiske krav og vilkår for

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner

Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner Satspuljeopslag: Udbredelse og forankring af peers-indsatser til mennesker med psykiske lidelser i kommuner og regioner Ansøgningsfrist den 1. november 2019 kl. 12.00 Som led i satspuljeaftalen på sundhedsområdet

Læs mere

SAMMEN OM PSYKIATRI FÆLLES SPROG, FÆLLES FORSTÅELSE, FÆLLES ANSVAR. 22 Syddanske kommuner og Region Syddanmark

SAMMEN OM PSYKIATRI FÆLLES SPROG, FÆLLES FORSTÅELSE, FÆLLES ANSVAR. 22 Syddanske kommuner og Region Syddanmark SAMMEN OM PSYKIATRI FÆLLES SPROG, FÆLLES FORSTÅELSE, FÆLLES ANSVAR 22 Syddanske kommuner og Region Syddanmark SAMMEN OM PSYKIATRI FÆLLES SPROG, FÆLLES FORSTÅELSE, FÆLLES ANSVAR Baggrund Mange borgere med

Læs mere

Frivilligt socialt arbejde

Frivilligt socialt arbejde Frivilligt socialt arbejde Esbjerg Kommune 2010 [VEJLEDNING TIL ANSØGNING AF 18 MIDLER] Vejledningen beskriver ansøgningsprocedure og kriterier for tildeling af støtte til frivilligt socialt arbejde i

Læs mere

Udmøntning af satspuljen Ambulant kontakt efter udskrivning fra psykiatrien til forebyggelse af selvmord

Udmøntning af satspuljen Ambulant kontakt efter udskrivning fra psykiatrien til forebyggelse af selvmord Dato 01-02-2017 Sagsnr. 4-1613-176/1 Udmøntning af satspuljen Ambulant kontakt efter udskrivning fra psykiatrien til forebyggelse af selvmord Hermed inviteres regioner til at søge om midler til et pilotprojekt

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Forår 2018 Efterskoleforeningen administrerer på vegne af Undervisningsministeriet en årlig pulje til forsøgsog udviklingsarbejde

Læs mere

Baggrund Region Sjælland har afsat puljemidler i 2016 til finansiering af de prioriterede indsatsområder på arbejdsmiljøområdet.

Baggrund Region Sjælland har afsat puljemidler i 2016 til finansiering af de prioriterede indsatsområder på arbejdsmiljøområdet. Vejledning til ansøgning til Arbejdsmiljøpuljen i 2016 Baggrund Region Sjælland har afsat puljemidler i 2016 til finansiering af de prioriterede indsatsområder på arbejdsmiljøområdet. Ansøgninger til puljen

Læs mere

Ansøgning om støtte. til projekt:

Ansøgning om støtte. til projekt: Ansøgning om støtte til projekt: Rummelighed i forhold til psykisk sårbare på arbejdsmarkedet Ansøgningen sendes til: Silkeborg Kommune Att. LBR Silkeborg v/lauge Clemmensen Søvej 1-3 8600 Silkeborg E-post:

Læs mere

Unge med psykiske vanskeligheder overgang fra barn til voksen Til beslutningstagere i kommuner

Unge med psykiske vanskeligheder overgang fra barn til voksen Til beslutningstagere i kommuner 1 Unge med psykiske vanskeligheder overgang fra barn til voksen Til beslutningstagere i kommuner SOCIALSTYRELSEN VIDEN TIL GAVN SAMARBEJDSMODELLEN 4. Samarbejdsmodellen som metode 2 INDHOLD Vejen til uddannelse

Læs mere

Brugerstyret psykiatri

Brugerstyret psykiatri Brugerstyret psykiatri Hvad betyder det i praksis? Til ledere og medarbejdere i Psykiatrien »Brugeren af Psykiatrien skal sikres afgørende bestemmelse over sit behandlingsforløb...«brugerstyret psykiatri

Læs mere

Konsulent Hans Jessen, Sundhedskartellet

Konsulent Hans Jessen, Sundhedskartellet Tilbud der understøtter arbejdet og processerne med implementering af kliniske retningslinjer Indsatser og arrangementer i foråret 2016, der vil give arbejdspladserne værktøjer og inspiration til det videre

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

MADKUNDSKABSPULJEN - ANSØGNINGSKRITERIER

MADKUNDSKABSPULJEN - ANSØGNINGSKRITERIER MADKUNDSKABSPULJEN - ANSØGNINGSKRITERIER Madkamp For et styrket madkundskab Projektet Madkamp For et styrket madkundskab vil fremme de danske skoleelevers interesse og evner i forhold til fødevarer, mad

Læs mere

Principper for tildeling af tilskud

Principper for tildeling af tilskud Tilskud til frivilligt socialt arbejde jf. 18 i lov om social service Ansøgningsfrist mandag den 1. september 2014 Ansøgningsskemaet downloades og gemmes som et Word dokument, der navngives med foreningens

Læs mere

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN

SEKRETARIATET FOR SPECIALPSYKOLOGUDDANNELSEN Opslag af uddannelsesstillinger, Specialpsykologuddannelsen i psykiatri, med tiltrædelse 1. december 2018. På de næste sider kan du se de forskellige uddannelsesforløb, der opslås i de 5 danske regioner.

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2014

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2014 Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspuljen 2014 Indhold 1. Forsknings- og informationsprojekternes formål og karakter... 3 1.1. Hvad kan der ydes tilskud til?...

Læs mere

Udmøntning af satspuljemidler - til sundhedsfremmende og forebyggende modelprojekter omkring gruppen af de socialt mest udsatte

Udmøntning af satspuljemidler - til sundhedsfremmende og forebyggende modelprojekter omkring gruppen af de socialt mest udsatte Til de kommunale sundheds- og socialforvaltninger samt kommunale og kommunalt støttede væresteder Udmøntning af satspuljemidler - til sundhedsfremmende og forebyggende modelprojekter omkring gruppen af

Læs mere

Skive Bydelspulje Retningslinjer

Skive Bydelspulje Retningslinjer 2015 www.skive.dk Skive Bydelspulje Retningslinjer [ 2 ] Skive Bydelspulje Retningslinjer Udgiver: Skive Kommune Teknisk Forvaltning Rådhuspladsen 2 7800 Skive Tlf.: 9915 5500 Mail: tek@skivekommune.dk

Læs mere

Pulje til særlig indsats til ledige over 50 år

Pulje til særlig indsats til ledige over 50 år Ansøgningsskema for Pulje til særlig indsats til ledige over 50 år Finanslovskonto 17.46.43.30 Projektets navn: Ansøger Kommune Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn, adresse, telefon, e-mail) Seniorvikar

Læs mere

Frivillig social indsats

Frivillig social indsats Frivillig social indsats Esbjerg Kommune 2013 [RETNINGSLINJER FOR ANSØGNING AF 18 MIDLER] Indledning Esbjerg Kommune afsætter hvert år et beløb til den lokale frivillige sociale indsats. Midlerne er afsat

Læs mere

Kerteminde LAG. Overskrift. Fra idé til ansøgning

Kerteminde LAG. Overskrift. Fra idé til ansøgning Kerteminde LAG Overskrift Fra idé til ansøgning Når du vil skrive en ansøgning til Kerteminde LAG.. Formålet med denne lille folder er at hjælpe projektansøgere med at få lavet gode ansøgninger til Kerteminde

Læs mere

Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje

Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje Retningslinjer Kulturens Udviklingspulje januar 2019 Indhold FØR DU SØGER 3 PULJENS FORMÅL 3 DET FORMELLE 3 ANSØGNINGS- OG SVARFRIST 3 HVEM KAN SØGE? 4 HVEM KAN IKKE SØGE? 4 HVAD KAN DER SØGES TIL? 4 HVAD

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte fra puljen om sociale tilbud til mennesker med sindslidelser (15M) Ansøgningsfrist 1. november 2005

Ansøgning om økonomisk støtte fra puljen om sociale tilbud til mennesker med sindslidelser (15M) Ansøgningsfrist 1. november 2005 SOCIALMINISTERIET Tilskudsadministrationen Postboks 1059 1008 København K Ansøgning om økonomisk støtte fra puljen om sociale tilbud til mennesker med sindslidelser (15M) Ansøgningsfrist 1. november 2005

Læs mere

Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner

Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner Ministeriet for Ligestilling og Kirke Pulje til fremme af mangfoldighed og flere mænd i daginstitutioner Ansøgning sendes med alm. post eller e-mail til: Ministeriet for Ligestilling og Kirke, Frederiksholms

Læs mere

Afprøvning af en fremskudt regional funktion i børne- og ungdomspsykiatrien

Afprøvning af en fremskudt regional funktion i børne- og ungdomspsykiatrien Satspuljeopslag: Afprøvning af en fremskudt regional funktion i børne- og ungdomspsykiatrien Ansøgningsfrist den 18. maj 2018 kl. 12.00 Som led i satspuljeaftalen på sundhedsområdet for 2018-2021 er der

Læs mere

Folkemøde 1 om deltagerbudgetter

Folkemøde 1 om deltagerbudgetter Folkemøde 1 om deltagerbudgetter Mandag d. 17. august kl. 16.30-18.30 Godsbanen VELKOMMEN TIL Folkemøde om deltagerbudgetter Program kl. 16.30 Velkomst v/ rådmand Thomas Medom Præsentation af rammerne

Læs mere

Projektet er finansieret af resultatkontrakten for 2013 mellem Cabi og Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering.

Projektet er finansieret af resultatkontrakten for 2013 mellem Cabi og Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering. Fastholdelse af medarbejdere med nedsat arbejdsevne i job via de sociale kapitler som alternativ til fleksjob eller som forudsætning for evt. ansættelse i fleksjob på hidtidig arbejdsplads Projektbeskrivelse

Læs mere

Borgerbudgettering - i landsbyerne i Randers Kommune

Borgerbudgettering - i landsbyerne i Randers Kommune Borgerbudgettering - i landsbyerne i Randers Kommune Indledning Landdistriktsudvalget i Randers Kommune har besluttet at gennemføre et forsøgsprojekt med borgerbudgettering. Kort fortalt vælges et antal

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 12. juli 2018 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 2 3. Opret

Læs mere

VELKOMMEN TIL FOLKEMØDE OM DELTAGERBUDGETTER. Tirsdag 5. april 2016 kl Godsbanen

VELKOMMEN TIL FOLKEMØDE OM DELTAGERBUDGETTER. Tirsdag 5. april 2016 kl Godsbanen VELKOMMEN TIL FOLKEMØDE OM DELTAGERBUDGETTER Tirsdag 5. april 2016 kl. 16.30-18.30 Godsbanen Program kl. 16.30 Velkomst v/ rådmand Thomas Medom Præsentation af rammerne for deltagerbudget v/ Bo Egil Hansen

Læs mere

Ansøgningsmateriale for breddeidrætskommuner 8. juli 2009

Ansøgningsmateriale for breddeidrætskommuner 8. juli 2009 Ansøgningsmateriale for breddeidrætskommuner 8. juli 2009 Alle landets kommuner kan søge om at blive en breddeidrætskommune. Bag initiativet med breddeidrætskommuner står Kulturministeriet i partnerskab

Læs mere

Demonstrationsprojekter Miljøvenligt landbrug

Demonstrationsprojekter Miljøvenligt landbrug Direktoratet for FødevareErhverv Demonstrationsprojekter Miljøvenligt landbrug Vejledning om tilskud til demonstrationsprojekter om de miljøvenlige jordbrugsforanstaltninger og om økologisk jordbrugsproduktion.

Læs mere

Emply Project. Nyt projekt. Senest opdateret: 12. maj 2015 Version 1/MO/2015

Emply Project. Nyt projekt. Senest opdateret: 12. maj 2015 Version 1/MO/2015 Emply Project Nyt projekt Senest opdateret: 12. maj 2015 Version 1/MO/2015 1 Denne brugermanual tager udgangspunkt i, hvordan du som projektleder / puljeadministrator har mulighed for at oprette et nyt

Læs mere

Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger

Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 01.08.2018 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 30341171 Evt. P-nummer Navn Vejnavn BEDRE PSYKIATRI - Thisted/Morsø Kjeldgårdsvej Husnummer

Læs mere

Ansøgning sendes til: Indenrigs- og Socialministeriet, Tilskudskontoret, Holmens Kanal 22, 1060 København K. Ansøgningsfrist 1.

Ansøgning sendes til: Indenrigs- og Socialministeriet, Tilskudskontoret, Holmens Kanal 22, 1060 København K. Ansøgningsfrist 1. Indenrigs- og Socialministeriet BILAG 1 15.64.08.10 Kompetenceudvikling i botilbud (STIBO) Ansøgning sendes til: Indenrigs- og Socialministeriet, Tilskudskontoret, Holmens Kanal 22, 1060 København K. Ansøgningsfrist

Læs mere

Pulje til investeringer i kollektiv bustrafik. Vejledningsmateriale

Pulje til investeringer i kollektiv bustrafik. Vejledningsmateriale Pulje til investeringer i kollektiv bustrafik Vejledningsmateriale 31. august 2017 3 Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder Indhold Pulje til investeringer i kollektiv bustrafik 4

Læs mere

55+ fastholdelse og udvikling i Greve Kommune

55+ fastholdelse og udvikling i Greve Kommune 55+ fastholdelse og udvikling i Greve Kommune Greve Kommune ARBEJDSMARKED BAGGRUND EFTERLØN PENSION I Danmark har både offentlige og private virksomheder en stor udfordring med at fastholde og udvikle

Læs mere

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune.

FC Storstrømmen Overbygning af Vordingborg kommunes fodbold klubber samt placering af Talentcenter T+ i Vordingborg kommune. Dette skema skal udfyldes ved ansøgning til Udviklingsog markedsføringspuljen. Der må gerne vedlægges bilag, men ansøgningsskemaet skal give et kort, præcist, samlet overblik over projektet. Journalnummer

Læs mere

Vejledning til ansøgning for

Vejledning til ansøgning for Vejledning til ansøgning for Rådgivnings- og aktivitetscentre til mennesker med demens og deres pårørende, herunder yngre med demens Ansøgningsskemaet udfyldes elektronisk ved indskrivning i fil fra Sundhedsstyrelsens

Læs mere

Invitation til at deltage i forsøgsordning med styrket frit valg inden for madservice på ældreområdet

Invitation til at deltage i forsøgsordning med styrket frit valg inden for madservice på ældreområdet Dato 13-08-2018 Invitation til at deltage i forsøgsordning med styrket frit valg inden for madservice på ældreområdet Med finanslovsaftalen for 2018 er regeringen og Dansk Folkeparti enige om at styrke

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspulje for 2012

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspulje for 2012 Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Landdistriktspulje for 2012 Indhold 1. Forsknings- og informationsprojekternes formål og karakter... 3 1.1. Hvad kan der ydes tilskud

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Projektbeskrivelse for Fremfærd Bruger Projekt Teknologi og tillid

Projektbeskrivelse for Fremfærd Bruger Projekt Teknologi og tillid Projektbeskrivelse for Fremfærd Bruger Projekt Teknologi og tillid Baggrund for projektet Teknologiske løsninger og digitaliseringen udvikler sig eksponentielt og eksplosivt nu og i fremtiden. Vi ser med

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 26.02.2019 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 33991223 Evt. P-nummer Navn Vejnavn LungeSagen Thy Mors Klitvejen Husnummer 62 Etage Side/Dør

Læs mere

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST

Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Sådan søger du Det overraskende møde & alternative arenaer Puljen under KONTRAST Vejledning til ansøgere KulturKANten - hvad er det? KulturKANten 2013-2016 er et samarbejde mellem de 11 nordjyske kommuner,

Læs mere

Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 2

Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 2 Forebyggelsesfondens vejledning om støtte til hovedformål 2 Juni 2007 Indholdsfortegnelse 1. Forebyggelsesfonden kan under hovedformål 2 yde støtte til følgende formål:... 3 1.1. Prioriterede midler i

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

18 tilskud til sociale foreninger

18 tilskud til sociale foreninger 18 tilskud til sociale foreninger Guide til ansøgning og nye kriterier Oplæg på Vindrosen 24. August 2017 Sofie Valbjørn, Borger & Arbejdsmarked Rammer for 18 tilskud Formål Støtte frivilligt socialt arbejde

Læs mere

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab

Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Ansøgningsskema - Rum til Fællesskab Udfyld ansøgningsskemaet og send det til: rumtilfaellesskab@holb.dk. Husk at sende ansøgningsskemaet sammen med en tro- og loveerklæring og et selvlavet dokument med

Læs mere

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre

Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Vejledning til ansøgning for pulje vedr. sammenhængende indsatser imod ensomhed og mistrivsel hos ældre Generelt Ansøgningsskemaet indeholder 5 delskemaer: Skema 1: Generelle oplysninger om projektet Skema

Læs mere

Venteliste oprydning pr. 21. maj 2015 Sagsnr. Beløb Sum Modtagelsesdato Region 1 80299 1.375.000,00 1.375.000,00 03-11-2005 Nordjylland 2 80288

Venteliste oprydning pr. 21. maj 2015 Sagsnr. Beløb Sum Modtagelsesdato Region 1 80299 1.375.000,00 1.375.000,00 03-11-2005 Nordjylland 2 80288 Venteliste oprydning pr. 21. maj 2015 Sagsnr. Beløb Sum Modtagelsesdato Region 1 80299 1.375.000,00 1.375.000,00 03-11-2005 Nordjylland 2 80288 1.375.000,00 2.750.000,00 03-11-2005 Nordjylland 3 80287

Læs mere

Puljen til forbedring af den kollektive trafik i yderområder. Samlet ansøgningsmateriale

Puljen til forbedring af den kollektive trafik i yderområder. Samlet ansøgningsmateriale Puljen til forbedring af den kollektive trafik i yderområder Samlet ansøgningsmateriale 24. januar 2014 3 Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder Indhold Puljen til forbedring af den

Læs mere

Vejledning til ansøgning for satspuljen. Kultur på Recept

Vejledning til ansøgning for satspuljen. Kultur på Recept Vejledning til ansøgning for satspuljen Kultur på Recept Hvilke oplysninger skal ansøgningen indeholde? Vedlagte ansøgningsskema, projektbeskrivelsesskema og budgetskemaer udfyldes elektronisk ved indskrivning

Læs mere

Cykelparkering i Pulje til supercykelstier og cykelparkering. Samlet vejledningsmateriale

Cykelparkering i Pulje til supercykelstier og cykelparkering. Samlet vejledningsmateriale Cykelparkering i Pulje til supercykelstier og cykelparkering Samlet vejledningsmateriale 3. september 2014 1 Cykelparkering i Pulje til supercykelstier og cykelparkering Indhold Pulje til supercykelstier

Læs mere

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter. fra Indenrigs- og Socialministeriets Landdistriktspulje for 2010

Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter. fra Indenrigs- og Socialministeriets Landdistriktspulje for 2010 Vejledning om tilskud til forsknings- og informationsprojekter fra Indenrigs- og Socialministeriets Landdistriktspulje for 2010 Indhold 1. Forsknings- og informationsprojekternes formål og karakter...3

Læs mere

Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder. Vejledningsmateriale

Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder. Vejledningsmateriale Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder Vejledningsmateriale 8. december 2015 3 Pulje til forbedring af den kollektive trafik i yderområder Indhold Pulje til forbedring af den kollektive

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil...

Bredbåndspuljen. Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal. Indhold. 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen? Opret din profil... Bredbåndspuljen Guide til brug af Energistyrelsens tilskudsportal Kontor/afdeling Center for Tele Dato 31. marts 2017 Indhold 1. Hvor finder jeg tilskudsportalen?... 2 2. Opret din profil... 3 3. Opret

Læs mere

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord

Jobsøgning. - set fra en headhunters skrivebord Jobsøgning - set fra en headhunters skrivebord Hvad er vigtigst for jobsucces? Kapabiliteter: Kapabiliteter: Færdigheder Intelligens Personlighed Motivation 1. Intelligens 2. Personlighed 3. Motivation

Læs mere

Udmøntning af den nye integrationspulje

Udmøntning af den nye integrationspulje Stab og Udvikling Dato: 27. september 2016 Tlf. dir.: 4477 6594 E-mail: nins@balk.dk Kontakt: Nina Birthe Sørensen Udmøntning af den nye integrationspulje Kommunalbestyrelsen besluttede på deres møde den

Læs mere