Udskrift af forhandlingsprotokollen

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Udskrift af forhandlingsprotokollen"

Transkript

1 EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og 91. hæfte Supplerende besigtigelses- og ekspropriationsforretning den 25. november 2016 Delstrækning Fredag den 25. november 2016 kl samledes kommissionen på parkeringspladsen ved LIDL, Marienbjergvej 104, 4760 for at afholde supplerende besigtigelse og ekspropriation i anledning af udbygning af banestrækningen mellem Ringsted -, jf. lov nr. 575 af 4. maj 2015 om anlæg og drift af en fast forbindelse over Femern Bælt med tilhørende landanlæg i Danmark. Til stede var Kommissarius ved Statens Ekspropriationer på Øerne, Helle S. Andersen, og de af transport- og bygningsministeren udpegede medlemmer af kommissionen Erik Larsen og Søren G. Nielsen. Endvidere mødte de fra Den Fælleskommunale Liste for Øernes Område udtagne medlemmer, Bent Jørgensen og Henning Alfred Rasmussen. Som repræsentant for tiltrådte Torben Nielsen kommissionen. Endvidere mødte den ledende landinspektør Inger Juhl Larsen. For Banedanmark mødte landinspektør Klavs Petersen, landinspektør Lars Pedersen og projekteringsleder Uwe Hess. Fra mødte Knud Jørgensen, Vejmyndighed, Trafik, Park og Havne. Protokollen førtes af specialkonsulent Pia Pals og fuldmægtig Nanna Dahl Pedersen. Supplerende besigtigelse Kommissarius fremlagde brev af 19. oktober 2016 fra Transport og Bygningsministeriet, hvori ministeriet har bemyndiget Kommissarius til at iværksætte supplerende besigtigelse og ekspropriation vedrørende udskiftning af en jernbanebro ved Orevej,. Eventuelle erstatningskrav vedrørende forhold, der ikke behandles i forbindelse med ekspropriationerne, kan efterfølgende fremsættes over for Kommissarius indtil et år efter anlæggets udførelse, jf. ekspropriationsproceslovens 21. Kommissarius fremlagde endvidere Supplerende Fortegnelse nr. 38 med supplerende besigtigelses- og ekspropriationsplan, tegn.nr. TNORX_1_119500_00-1 dateret 12. oktober Følgende passerede: Forudsætninger Efter afholdelse af Besigtigelsesforretningen den 8. marts 2016 er der indgået aftale mellem og Banedanmark om at udskifte den sporbærende bro ved Orevej, som tidligere alene var forudsat sideudvidet med fastholdelse af den nuværende bredde og frihøjde. Beslutningen betyder, at frirumsprofilet i både højde og bredde udvides. Således bliver der udover fortovet også plads til cykelbaner til sikring af de bløde trafikanter, samt at højden på broen bliver 4,5 meter, hvilket vil give store løft til trafikafviklingen af den tunge trafik i. Bredden bliver 12 meter og frihøjden bliver 4,5 meter.

2 Figur 1: Tværsnit under den nye bro. Da vejen skal sænkes for at skabe den fornødne frihøjde betyder det for de tilgrænsende ejendomme, at der skal ske yderligere indgreb udover det tidligere oplyste. Således etableres der skråning ind mod LIDL-ejendommen på Marienbergvej 4, ligesom Rampen på banens vestside skal tilpasses det nye sænkede vejprofil på Orevej. I den forbindelse vil der skulle ske tilpasning af overkørslen til ejendommen Orevej 3. Der er derfor behov for ekspropriation af et midlertidigt arbejdsareal, således at det fortsat er muligt at køre til ejendommen fra Rampen. Fremkomne bemærkninger Kommissarius redegjorde for formålet med den supplerende besigtigelses- og ekspropriationsforretning, der er at fastlægge og godkende det af Banedanmark fremlagte projekt med de eventuelle ændringer og bemærkninger ekspropriationskommissionen finder er nødvendige. Såfremt projektet kan godkendes vil de nødvendige ekspropriationer blive foretaget i forbindelse hermed. Banedanmark redegjorde for projektet, herunder en gennemgang af de areal- og rettighedserhvervelser Banedanmark finder nødvendige for at gennemføre anlægsprojektet. Repræsentant for oplyste, at kommunen ønsker, at normalhøjden under den sporbærende bro ved Orevej fremtidigt bliver 4,20 meter, da den alene er 3,40 meter nu. Den nuværende højde giver problemer i forhold til den tunge trafik, og projektet vil forbedre trafikafviklingen omkring kommunevejen Orevej betydeligt. Repræsentant for oplyste endvidere, at ejeren af matr.nr. 45a Ore,, beliggende Orevej 2, 4760 har udtrykt bekymring omkring anlægsarbejdernes betydning for ejendommen. På ejendommen drives en skole, og bekymringen vedrører særligt, at legepladsens hegn ud mod Orevej vil blive fjernet i forbindelse med anlægsarbejderne. Ejendommen er ikke arealmæssigt berørt af projektet. Banedanmark oplyste, at hegnet ikke er placeret på skolens grund, men at der måtte findes en løsning herpå. Det blev aftalt, at Banedanmark tog et særskilt møde med skolen for at afklare, hvorledes parterne sikrer, at der opretholdes sikkert hegn mod Orevej i anlægsperioden. Banedanmark oplyste endvidere, at beboere i området er informeret om projektet og projektets forløb. Ore, stillede spørgsmål om, hvorledes eventuelle bygningsskader som følge af vibrationer i anlægsfasen vil blive håndteret. Banedanmark oplyste, at der i fornødent omfang og efter konkret vurdering vil blive udført bygningsregistrering nærmest de vibrationstunge anlægsarbejder. Herudover vil der under anlægsarbejdet blive monteret vibrationsmålere på omkringliggende udvalgte bygninger, så vibrationsniveauet kan overvåges, og arbejdet eventuelt stoppes i tilfælde af overskridelse af vejledende grænseværdier.

3 På den baggrund er det muligt at spore eventuelle nye bygningsskader, som må følge af anlægsprojektet. Ore, stillede spørgsmål om, på hvilken baggrund grænseværdierne for mikrotesla er blevet fastsat. Banedanmark oplyste, at Verdenssundhedsorganisationen (WHO) og de danske sundhedsmyndigheder anbefaler, at der ikke er beboelse i områder, der berøres af et magnetfelt med en styrke større end 0,4 mikrotesla. Dette er baseret på et forsigtighedsprincip og gælder alene for beboelsesejendomme. Ore, stillede endvidere spørgsmål om, hvorvidt hjørnet mod Marienbergvej og Volmersgade kan friholdes i et sådan omfang, at ejendommen bevarer indsigt fra vejkrydset til parkeringsareal og supermarked. Det blev foreslået, at entreprenørens arbejdsplads i stedet flyttes til det sydøstlige hjørne af parkeringsarealet på ejendommen. Banedanmark oplyste, at de ville undersøge mulighederne for, at hjørnearealet kan friholdes i et sådan omfang, at der alene sker arbejdskørsel. Herudover oplyste Banedanmark, at denne løsning vil medføre, at der skal eksproprieres yderligere et areal til midlertidig arbejdsareal, hvilket betyder at flere parkeringspladser vil blive inddraget end forudsat i arealfortegnelsen. Ore, oplyste, at de var indforståede med denne løsning. Banedanmark oplyste, at de ville undersøge mulighederne for at imødekomme disse ønsker. Yderligere fremkomne bemærkninger fremgår under ekspropriationsforretningen vedrørende de enkelte ejendomme. Kommissionens overvejelser og beslutninger Kommissionen bemærkede, at det midlertidige arbejdsareal på matr.nr. 179f Ore, søges tilpasset i dialog med ejeren efter de fremkomne bemærkninger og ønsker, således at hjørnet ved Volmersgade/Marienbergvej friholdes ca. 20 meter fra skel fra Marienbergvej. Kommissionen godkendte herefter det fremlagte projekt, idet der fastsættes følgende særlige bestemmelser: Særlige bestemmelser for de enkelte ejendomme: Stationering Matr.nr. og adr. St bhs. St bhs. St bhs. St bhs. Litra q Ore, vej, Orevej Matr.nr. 197d Ore, Marienbergvej Statsbanen Litra d Ore, vej, Brovejen Litra f Ore, vej, Rampen Beskrivelse af areal- og rettighedserhvervelse Der etableres støjskærm. Der afgives areal til regulering af kommunevej. Der etableres støjskærm. Lodsejer Banedanmark

4 St bhs. St bhs St bhs. St bvs. St bvs. Matr.nr. 39aa Ore, Orevej 3 A - 3 B Matr.nr. 40a og 40b Ore, Rampen Matr.nr. 168, 169, Rampen Litra h Ore, vej, Volmersgade Matr.nr. 179f Ore, Marienbergvej 104 arbejdsareal til regulering af overkørsel til ejendommen. Der eksproprieres permanent areal til regulering af kommunevej. Der eksproprieres permanent areal til udvidelse af kommunevejen - Volmersgade. eldrift. adgangsret til trappe og støttemur rørledning. Brian Hyldgaard Pedersen Lidl Danmark K/S Ekspropriation Medmindre andet er anført under de enkelte løbenumre, foretog kommissionen herefter den rekvirerede ekspropriation vedrørende de i Fortegnelse nr. 38 under lb.nr. Vos-001, Vos-005, Vos-007, Vos- 008, Vos-016, Vos-017 og Vos-018 opførte ejendomme. Følgende passerede: Lb.nr. Vos-001, matr.nr. 7000d Ore, beliggende vej, Brovejen Ejer:, Valdemarsgade 43, For mødte Knud Jørgensen Lb.nr. Vos-005, matr.nr. 7000q Ore,, beliggende vej, Orevej Ejer:, Valdemarsgade 43, For mødte Knud Jørgensen Lb.nr. Vos-007, matr.nr. 40a og 40b Ore,, beliggende Rampen Ejer:, Valdemarsgade 43, For mødte Knud Jørgensen Banedanmark indgår en teknisk aftale med om arealforhold og veje m.m. Lb.nr. Vos-008, matr.nr. 179f Ore, For ejeren, Lidl Danmark K/S, Profilvej 9, 6000 Kolding mødte ejendomschef Kristian Pedersen og advokat Thomas Bøgholm. Parterne redegjorde for deres synspunkter.

5 Banedanmark oplyste, at kommissionens beslutning ved besigtigelsesforretningen om at undersøge brugen af arbejdsarealer nærmere i forhold til de fremkomne bemærkninger betyder, at de i arealfortegnelse angivne størrelse og anvendelse af arbejdsarealer kan ændre sig væsentligt. Ejeren advokat henviste til indlæg af 24. november 2016 fremsendt til Kommissariatet, hvor der på ejerens vegne er redegjort for dennes synspunkter. Der er særligt lagt vægt på, at indgrebet skal være proportionelt, og der ønskes en tilpasning af arbejdsarealet, således at forretningens synlighed bevares. Der henvises til, at indgrebet i øvrigt bør søges reduceret mest muligt, og at der i erstatningsfastsættelsen skal tages hensyn til et forventeligt omsætningstab. Ejerens advokat henviste endvidere til de fremførte synspunkter vedrørende ledningsservitut, og anførte, at ejeren ikke kan acceptere at gæsteprincippet fraviges, medmindre der løbende betales vederlag herfor eller, at deklarationen indeholder en udtrykkelig passage om, at ledningsejer afholder udgifter i forbindelse med byggeri m.v. Ejerens advokat oplyste, at indlægget af 24. november 2016 ikke tog højde for de på forretningen drøftede løsninger, hvor en større synlighed søges sikret, hvorfor en del af ejerens krav og bekymringer kunne elimineres ved ændringer, som drøftet ved besigtigelsen. Banedanmark tilpasser arealfortegnelsen med de nødvendige arealstørrelser og brugen af arbejdsarealer i overensstemmelse med pågældende undersøgelser og drøftelser. Der fremsendes på baggrund af den reviderede arealfortegnelse skriftligt erstatningsforslag til parterne. Lb.nr. Vos-016, matr.nr. 197d Ore, Ejer: Banedanmark, Amerikas Plads 15, 2100 København Ø. Der bliver ikke tale om Lb.nr. Vos-017, matr.nr. 39aa Ore,, beliggende Orevej 3A-3B, 4760 Ejeren, Brian Hyldgaard Pedersen v/advice Ejendomsadministration ApS, Valdalsvænge 3, 4760 mødte. Parterne redegjorde for deres synspunkter. Ejeren anførte, at ejendommen er indrettet med 3 lejligheder, som alle lejes ud. Ejeren udtrykte bekymring for lejernes parkeringsmuligheder under anlægsarbejdet. Banedanmark oplyste, at der efter aftale med vil blive reserveret parkeringspladser på Rampen, som kan anvendes af lejerne under anlægsarbejdet. Dog skal arealet alene anvendes i 2 uger i perioden marts til juni Indgrebet varsles med mindst 2 uger. Banedanmark reetablerer arealet. Der blev indgået følgende Forlig For samtlige ulemper, herunder for midlertidig brug af arbejdsareal: kr. Erstatningen udbetales uden renter inden den 1. februar Brian Hyldgaard Lb.nr. Vos-018, matr.nr. 7000f Ore,, beliggende vej, Rampen Ejer:, Valdemarsgade 43, For mødte Knud Jørgensen Herefter afsluttedes forretningen, idet protokollen blev underskrevet. Helle S. Andersen Erik Larsen Søren G. Nielsen Bent Jørgensen Henning Alfred Rasmussen Torben Nielsen Inger Juhl Larsen Klavs Petersen Lars Pedersen Uwe Hess /Nanna Dahl Pedersen Udskriftens rigtighed bekræftes Henriette Swierkosz

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 77. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning, ekspropriation og

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af Den nye bane København-Ringsted 198. hæfte Møde den 17. december 2018 Solrød Kommune Mandag

Læs mere

Udbygning af Ringsted-Femern Banen Ekspropriationsmøde i Næstved

Udbygning af Ringsted-Femern Banen Ekspropriationsmøde i Næstved Udbygning af Ringsted-Femern Banen Ekspropriationsmøde i Næstved Ringsted-Femern Banen 3.maj 2018 1 Dagsorden 1. Velkommen 2. Generelt om Ringsted-Femern Banen 3. Arealerhvervelse 4. Eldrift og beplantning

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af en ny bane København-Ringsted 180. hæfte Besigtigelses- og ekspropriationsforretningen den

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 31 Vallensbæk og Høje-Taastrup Kommuner Stationering 8.900 11.600

Arealfortegnelse nr. 31 Vallensbæk og Høje-Taastrup Kommuner Stationering 8.900 11.600 Arealfortegnelse nr. 31 Vallensbæk og Høje-Taastrup Kommuner Stationering 8.900 11.600 2 Banedanmark Den nye bane København- Ringsted Arealfortegnelse nr. 31 Maj 2014 Løbenumre 081, 083-087, 090-091, 100-101,

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af støjskærm ved Sundbrovej, Svendborg 1. hæfte Besigtigelsesforretningen den 3.-4.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 78. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning og ekspropriation den

Læs mere

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme

Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By, Kregme Trafik og Veje Rådhuspladsen 1 DK 3300 Frederiksværk 3. september 2015 Side 1 af 4 Sagsnr 2014/0010182 CPR/CVR Bent Brønnum Rygårds Alle 34, Tibirke Sand 3300 Frederiksværk Vedr. matr.nr. 13ii Kregme By,

Læs mere

Aftale mellem Albertslund Kommune og Banedanmark

Aftale mellem Albertslund Kommune og Banedanmark Aftale på ekspropriationsvilkår mellem Banedanmark og om erstatning for arealer mv. på matr. nr. 84c Vallensbæk By, Vallensbæk og 120 Taastrup-Valby By, Taastrup Nykirke, lb. nr. 434 og 437 i forbindelse

Læs mere

arbejde i Vordingborg

arbejde i Vordingborg 05 NEW BRIDGE MASNEDSUND Banedanmarks UMENTNR: E3005-10 TEGN./KONTROL: PLU/HRU arbejde i Vordingborg D Ringsted-Femern banen Renovering af jernbanebroen over Hvad skal der ske i Vordingborg Ny perronbro

Læs mere

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE

EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION - TIL FORBEDRING AF VEJE EKSPROPRIATION TIL FORBEDRING AF VEJE Pjecen beskriver, hvad der sker, når staten eksproprierer. Hvad ekspropriation betyder Hvorfor der er en Ekspropriationskommission,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 25. marts 2009) 19. hæfte Onsdag den 25. marts 2009 kl.

Læs mere

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015

Side 1. Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 Side 1 Protokol over åstedsforretning med påfølgende forligsforhandling den 29. april 2015 I anledning af anlæg af dobbeltrettet cykelsti langs Faxevejs og Rønnedevejs sydside fra Rønnede til Faxe, afholdtes

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne. 3. hæfte Ekspropriationsforretningen den 21. juni 2011. Etablering af forbindelsesrampe til

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 162. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning den 26. august 2014.

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 1

Arealfortegnelse nr. 1 nr. 1 Vedrørende ekspropriation til forlægning af Herredsvejen Udarbejdet den 26. april 2019. Fortegnelse over ejere og brugere af ejendomme mv., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Skanderborg

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 78. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning og ekspropriation den

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 5. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende jernbaneanlæg på Øerne Anlæg af en ny bane København-Ringsted 179. hæfte Besigtigelses- og ekspropriationsforretningen den

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbaneanlæg mellem Ringsted og Holeby 31. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Cykelstier på Gladsaxevej

Cykelstier på Gladsaxevej Gladsaxe Kommune Cykelstier på Gladsaxevej Protokol til åsteds- og forligsforretning December 2004 Gladsaxe Kommune Cykelstier på Gladsaxevej Protokol til åsteds- og forligsforretning December 2004 Dokument

Læs mere

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015

Tilslutningsanlægget ved Ødisvej. Borgermøde den 24. marts 2015 Tilslutningsanlægget ved Ødisvej Borgermøde den 24. marts 2015 Program Velkomst Udvalgsformand Knud Erik Langhoff, Kolding Kommune Projektgennemgang Projektleder Niels Koefoed, Vejdirektoratet Afdelingsleder

Læs mere

Udskrift af Bro over Grenåbanen. Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen.

Udskrift af Bro over Grenåbanen. Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen. Side 1 af 7 Bro over Grenåbanen Ombygning af skæringen mellem Grenåvej og Grenåbanen Vejdirektoratet etablerer en vejbro over Grenåbanen og nedlægger dermed jernbaneoverskæringen. Jernbaneskæringen Trafikstyrelsen

Læs mere

NORDLIG OMFARTSVEJ VED NÆSTVED INFORMATIONSMØDE DEN 2. APRIL 2013

NORDLIG OMFARTSVEJ VED NÆSTVED INFORMATIONSMØDE DEN 2. APRIL 2013 NORDLIG OMFARTSVEJ VED NÆSTVED INFORMATIONSMØDE DEN 2. APRIL 2013 NIELS KORSGAARD PROJEKTLEDER - VEJDIREKTORATET PROGRAM Kl. 19.00-19.10: Velkomst v/ Projektleder Niels Korsgaard Kl. 19.10-19.20 : Procedurer

Læs mere

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109.

Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Bjergvej 109 Byrådet har i henhold til gældende spildevandsplan vedtaget, at nykloakere Bjergvej 109. Det nødvendige anlægsarbejde vil berøre privat ejendom. Byrådet har derfor vedtaget, at såfremt det

Læs mere

INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING

INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING Per Hansen Maglesøvej 4 4300 Holbæk Dato: 13. december 2018 Sagsnr.: 18/33908 Sagsb.: milee Lsp. j.nr. 49682 Sagsb.: hø/kef INDVARSLING TIL ÅSTEDSFORRETNING Ang. : Rettigheder til arealerhvervelse til

Læs mere

Foreløbigt referat fra åstedsforretning

Foreløbigt referat fra åstedsforretning Teknik & Miljø Trafik og Veje Prinsens Allé 5 8800 Viborg Tlf.: 87 87 87 87 trafikogveje@viborg.dk www.viborg.dk Foreløbigt referat fra åstedsforretning Vedr. ekspropriation til Ny Absalonsvej og Hærvejen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af handlingsprotokollen ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 171. Hæfte Mødet den 30. september 2014 med endelig protokol af 18. november

Læs mere

Kloakprojekt Trykledning Jordrup

Kloakprojekt Trykledning Jordrup By- og Udviklingsforvaltningen Køb og Salg Nytorv 11 6000 Kolding Telefon 79 79 79 79 Telefax 79 79 13 70 EAN 5798005310051 E-mail byogudvikling@kolding.dk www.kolding.dk Protokol over Dato 26. juni 2015

Læs mere

Besigtigelsesforretning delstrækning Vordingborg

Besigtigelsesforretning delstrækning Vordingborg Besigtigelsesforretning delstrækning Vordingborg Ringsted-Femern Banen 8. Marts 2016 1 Agenda Formål og baggrund for projektet ved projektdirektør Jens Ole Kaslund Hvad ønsker vi at bygge? ved projektleder

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby 38. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

Vedrørende etablering af en Letbane på Ring 3. Hermed følger bekendtgørelse om fremrykket ekspropriation vedrørende oveimævnte projekt

Vedrørende etablering af en Letbane på Ring 3. Hermed følger bekendtgørelse om fremrykket ekspropriation vedrørende oveimævnte projekt ved Statens Ekspropriationer på Øerne Herlev Kommune Herlev Bygade 90, 2730 Herlev Dato 5. februar 2016 J.nr. 835-6- Deres Ref. Vedrørende etablering af en Letbane på Ring 3. Hermed følger bekendtgørelse

Læs mere

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje.

UDSKRIFT. forhandlingsprotokollen. for ekspropriation i henhold til. lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for ekspropriation i henhold til lov om miljøbeskyttelse jfr. procedure i h.t. lov om offentlige veje. Ekspropriation til regnvandsbassin ved Birkelse Med henblik på

Læs mere

Besvarelse af spørgsmål 192 alm. del stillet af udvalget den 29. januar 2019 efter ønske fra ikke medlem af udvalget Rasmus Prehn (S).

Besvarelse af spørgsmål 192 alm. del stillet af udvalget den 29. januar 2019 efter ønske fra ikke medlem af udvalget Rasmus Prehn (S). Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalget 2018-19 ERU Alm.del - endeligt svar på spørgsmål 192 Offentligt Folketingets Erhvervs-, Vækst- og Eksportudvalg ERHVERVSMINISTEREN 25. februar 2019 Besvarelse af spørgsmål

Læs mere

Elektrificering og ekspropriation

Elektrificering og ekspropriation Elektrificering og ekspropriation Hvad betyder det for dig som nabo til jernbanen? Elektrificering og ekspropriation hvad betyder det for dig? Banedanmark er i gang med at elektrificere store dele af det

Læs mere

Ansøgning om statslige projekter på jernbane og VVM

Ansøgning om statslige projekter på jernbane og VVM Ansøgning Oplysninger om ansøger Hvem indsender ansøgningen? Ansøger Rådgiver på vegne af ansøger Ansøger Indtast CVR-nummeret på den virksomhed, som du ansøger på vegne af. Oplysninger om virksomheden

Læs mere

Protokol til åstedsforretning.

Protokol til åstedsforretning. Protokol til åstedsforretning. Randers kommune har planlagt en ombygning af krydset Hadsundvej/Glentevej/Gråpilevej til lyssignalreguleret kryds. Der blev derfor afholdt åstedsforretning den 12. august

Læs mere

EKSPROPRIATION. Femern Bælt danske jernbanelandanlæg Udbygning af banestrækningen Ringsted Holeby Næstved Syd - Lundbykurven

EKSPROPRIATION. Femern Bælt danske jernbanelandanlæg Udbygning af banestrækningen Ringsted Holeby Næstved Syd - Lundbykurven Bekendtgørelse EKSPROPRIATION Femern Bælt danske jernbanelandanlæg Udbygning af banestrækningen Ringsted Holeby Næstved Syd - Lundbykurven Nedennævnte dage afholdes ekspropriation i anledning af udbygning

Læs mere

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk

Bilag til rettelsesblad nr. 3. 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Bilag til rettelsesblad nr. 3 6620.102 Landskabsbroer, Hvinningdal og Skægkær Bæk Projektændringer i forbindelse med ekspropriation VD/16.09.2012/sckj UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN

Læs mere

Banedanmarks arbejde i Lundby

Banedanmarks arbejde i Lundby Banedanmarks arbejde i Lundby Ringsted-Femern Banen 04.10.2017 1 Dagsorden Banedanmark ved Klaus Jørgensen og Lene Tørnæs Helbo 1. Ringsted-Femern Banen 2. Broarbejde og hvad det medfører (Lene for MT

Læs mere

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane

Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Ekspropriation af Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane vil strække sig over 27 km fra Lyngby til Ishøj og er planlagt til at åbne i 2021. Den vil køre på tværs af S-togsnettet

Læs mere

Vejledning og almindelige vilkår vedr. ekspropriation til vandledningsanlæg i Aabenraa Kommune

Vejledning og almindelige vilkår vedr. ekspropriation til vandledningsanlæg i Aabenraa Kommune Vejledning og almindelige vilkår vedr. ekspropriation til vandledningsanlæg i Aabenraa Kommune 1. INDLEDNING 1.1 ORIENTERING Denne vejledning er udarbejdet med det formål at orientere om den procedure,

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND NEDLÆGGELSE OG SIKRING AF OVERKØRSLER AARHUS - GRENAA (Besigtigelsesforretningen den 25. april 2018) 6. hæfte Onsdag

Læs mere

Kommunaldirektører og direktør i Region Hovedstaden

Kommunaldirektører og direktør i Region Hovedstaden Notat Emne: Fra: Til: Kopi til: Orientering om igangsættelse af ekspropriation og understøttende kommunikation Hovedstadens Letbane Kommunaldirektører og direktør i Region Hovedstaden Tekniske direktører

Læs mere

Cityringen. Informationsmøde ved Nørrebroparken onsdag den 6. april 2011

Cityringen. Informationsmøde ved Nørrebroparken onsdag den 6. april 2011 l Cityringen Informationsmøde ved Nørrebroparken onsdag den 6. april 2011 Formål med mødet > At fortælle om ændring > At besvare jeres spørgsmål om Metro-arbejdet Informationsmøde 6. april 2011 Velkommen

Læs mere

AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING. dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE

AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING. dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE AREALFORTEGNELSE TIL ÅSTEDS- OG FORLIGSFORRETNING dato xx STI MELLEM DANSTRUP OG DAVIDSVÆNGE Ved forretningen den xx mødte: For Fredensborg Kommune: Dato: xx Sagsnr.: Indvarsling til åsteds- og forligsforretning

Læs mere

Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd. Informationsmøde den 25. august 2015

Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd. Informationsmøde den 25. august 2015 Tilslutningsanlæg 53 ved Skanderborg Syd Informationsmøde den 25. august 2015 Program Velkomst til mødet borgmester Jørgen Gaarde Præsentation af projekt Vejdirektoratet Påvirkning af trafik på Vroldvej

Læs mere

Arbejdet påbegyndes i oktober 2012, hvilket er tidligere end den tidsplan, som blev fremlagt på det sidste informationsmøde i juni 2011.

Arbejdet påbegyndes i oktober 2012, hvilket er tidligere end den tidsplan, som blev fremlagt på det sidste informationsmøde i juni 2011. 27.02.12 Projekt Den nye bane København-Ringsted Fagområde: Mødereferat for informationsmøde den 21. februar 2012 på Kilden, Nygårds Plads 31, 2605 Brøndby. Mødedeltagere Brøndby Haveforening Afdeling

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN HOLSTEBRO N - AULUM CYKELSTI VED SKIVEVEJ (Besigtigelsesforretningen den 3. november 2015) 24. hæfte Tirsdag

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen

Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring. Metro-Cityringen 83. hæfte Supplerende besigtigelsesforretning og ekspropriation den

Læs mere

Besigtigelsesforretning Offentligt møde Glumsø Station

Besigtigelsesforretning Offentligt møde Glumsø Station Besigtigelsesforretning Offentligt møde Glumsø Station Ringsted-Femern Banen 08.11.2018 1 Dagsorden 1. Ringsted Femern Projekt v/ Anlægschef Pernille Palstrøm 2. Glumsø Station og Areal- og Rettighedserhvervelse

Læs mere

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark.

Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Notat Udarbejdet af Bente Christensen 17. maj 2017 på vegne af Banedanmark. Nærværende notat er udarbejdet til Miljøstyrelsen ifm. de ændringer til VVM-anmeldelsen fremsendt 14. oktober 2016, der er besluttet

Læs mere

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup

Borgermøde Haderup Omfartsvej. 1. oktober 2014 i Haderup Borgermøde Haderup Omfartsvej 1. oktober 2014 i Haderup Dagsorden for mødet 19.00-19.15 Velkomst og indledning Finn Stengel Petersen, formand for Teknik- og Miljøudvalget i Herning Kommune Karsten Kirk

Læs mere

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE)

Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Informationsmøde 8. juni 2015 SKOVVEJEN SYD OM REGSTRUP (KALUNDBORGMOTORVEJENS 2. ETAPE) Dagsorden 1. Velkomst 2. Baggrund Anlægslov og VVM-undersøgelser 3. Status for Ringvejen v/holbæk Kommune 4. Tidsplan

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende hovedlandevejsanlæg på Øerne Etablering af en dobbeltrettet cykelsti på hovedlandevej 123, Lumsås Odden Færgehavn ved Lumsås

Læs mere

Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation

Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation Plads til letbanen - værd at vide om ekspropriation Hovedstadens Letbane Hovedstadens Letbane vil strække sig over 28 km mellem Lyngby og Ishøj og er planlagt til at åbne i 2023/2024. Den vil køre på tværs

Læs mere

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje

Ekspropriation. af arealer og ejendomme til statens veje Ekspropriation af arealer og ejendomme til statens veje Information om Ekspropriation af arealer og ejendomme til vejanlæg Denne pjece beskriver, hvad der sker i forbindelse med en ekspropriation af arealer

Læs mere

VEJSYNSPROTOKOL Gasværksvej: Pag. 1-5

VEJSYNSPROTOKOL Gasværksvej: Pag. 1-5 VEJSYNSPROTOKOL ---------------------------------------------------------------- Gasværksvej: Pag. 1-5 ---------------------------------------------------------------- Hørsholm Kommune har afholdt vejsyn

Læs mere

Jernbanen og arealforhold

Jernbanen og arealforhold Jernbanen og arealforhold Jernbanen og arealforhold ISBN 978-87-90682-91-0 Layout: Banedanmark Foto: Peter Thornvig Banedanmark Anlægsudvikling Amerika Plads 15 2100 København Ø www.banedanmark.dk Jernbanen

Læs mere

Besigtigelsesforretning Offentligt møde - Næstved Nord

Besigtigelsesforretning Offentligt møde - Næstved Nord Besigtigelsesforretning Offentligt møde - Næstved Nord Ringsted-Femern Banen 30.10.2018 1 Dagsorden 1. Ringsted Femern Projekt v/ Anlægschef Pernille Palstrøm 2. Areal- og Rettighedserhvervelse v/ Landinspektørerne

Læs mere

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev

Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev Ny motorvej Give- Billund-E20-Haderslev VVM-undersøgelse 26. juni 2017 Kolding Herreds Landbrugsforening Emner vi behandler i aften Generel præsentation af projektet og VVM-processen Erfaringer fra andre

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 1

Arealfortegnelse nr. 1 Udarbejdet den 11. juli 2017 Fortegnelse vedrørende arealer, der vil blive berørt af en ekspropriation, som Thisted Kommune påtænker at gennemføre i forbindelse med etablering af cykelsti langs Ballerumvej.

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende statsveje på Øerne Etablering af ny fjordforbindelse ved Frederikssund (Rute 53 Frederikssund Elverdam) 36.

Læs mere

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej.

Åstedsforretning. Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Herning kommune Åstedsforretning Ekspropriation til anlæg af cykelsti langs Vildbjergvej og Ejsingkærvej. Udskrift af protokollen fra åstedsforretningen 3. og 4. april 2013 Geopartner Landinspektørgården

Læs mere

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG

U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG U D S K R I F T AF PROTOKOLLEN FOR OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN FOR NORDJYLLAND OG VIBORG Torsdag den 5. marts 2014 kl. 9.30 samledes overtaksationskommissionen på pendlerpladsen ved Haverslev. Til stede

Læs mere

Arealfortegnelse nr. 1

Arealfortegnelse nr. 1 nr. 1 Vedrørende ekspropriation til forlængelse af Jøncksvej i Rødby Udarbejdet den 19. september 2018. Fortegnelse over ejere og brugere af ejendomme mv., der vil blive berørt af en ekspropriation, som

Læs mere

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND

UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND UDSKRIFT AF FORHANDLINGSPROTOKOLLEN FOR STATSEKSPROPRIATIONSKOMMISSIONEN FOR JYLLAND MOTORVEJEN BORDING FUNDER (Detailbesigtigelsesforretningen den 7. november 2006) 7. hæfte Tirsdag den 7. november 2006

Læs mere

I Landinspektørnævnets sag /2015 afsagde Landinspektørnævnet den 4. juli 2015 følgende: KENDELSE:

I Landinspektørnævnets sag /2015 afsagde Landinspektørnævnet den 4. juli 2015 følgende: KENDELSE: Om en landinspektørs adfærd i forbindelse med en skelafmærkning Landinspektør L afmærkede et skel uden forinden at have ladet klagerne udtale sig om skellets beliggenhed, selv om klagerne i 2011 havde

Læs mere

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00

Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund. Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Ny Fjordforbindelse ved Frederikssund Informationsmøde i Frederikssund 19. marts 2015 kl.19.00 Borgmester John Schmidt Andersen Frederikssund Kommune Aftenens ordstyrer Trine Sick Erik Stoklund Larsen

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen EKSTRAKTUDSKRIFT Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg i henhold til Lov om en Cityring Sydhavnslinjen 9. hæfte Ekspropriations- og supplerende besigtigelsesforretning

Læs mere

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall

Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall Dato 2. oktober 2015 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 15/07542-23 Side 1/5 Etablering af cykelsti mellem Thorsø og Sall I brev af 5. maj 2015 har du klaget over

Læs mere

Besigtigelsesforretning

Besigtigelsesforretning Præsentation af projektet i Svenstrup 18.09.2013 Besigtigelsesforretning Opgradering af jernbanestrækningen Hobro - Aalborg Nedlæggelse af tre offentlige jernbaneoverkørsler Program Ellidshøj og Svenstrup

Læs mere

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af

Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Herning kommune Arealfortegnelse Version 1.1 (2017-09-13) Fortegnelse over ejer af ejendomme m.v., der vil blive berørt af en ekspropriation, som Herning Kommune agter at gennemføre i anledning af Byudvikling

Læs mere

Cityringen. v/enghave Plads. Cityringen

Cityringen. v/enghave Plads. Cityringen v/enghave Plads Deltagere fra Metroselskabet: Christine Hammer, landinspektør, projektleder Metroselskabet Lars Anton Jensen, landinspektør, rådgiver Gitte E. Albertsen, informationsansvarlig Lovgrundlag

Læs mere

Haraldsgade 2/Tagensvej 98

Haraldsgade 2/Tagensvej 98 Haraldsgade 2/Tagensvej 98 Dagsorden: 1. Velkomst, præsentation 2. Gennemgang af anlægsarbejdet herunder tidsplan 3. Gennemgang af støj- og vibrationsundersøgelse 4. Betydning af resultater 5. Spørgsmål

Læs mere

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune

Banedanmark. Den nye bane København Ringsted. Vedr. skærende veje og stier i Ishøj Kommune Banedanmark : Den nye bane København Ringsted Notat: Vedr. skærende veje og stier i Version: 1 Udarbejdet af: Banedanmark Dato: 9.januar 2012 Indhold 1. Indledning... 3 2. Omlægning af veje og stier...

Læs mere

Udskrift af forhandlingsprotokollen

Udskrift af forhandlingsprotokollen Udskrift af forhandlingsprotokollen for ekspropriationskommissionen vedrørende anlæg af en fast forbindelse over Femern Bælt Udbygning af danske jernbanelandanlæg mellem Ringsted og Holeby 19. hæfte Besigtigelsesforretningen

Læs mere

*** * *** * * * * * *** * * * Retten i Roskilde Akt.nr.: *** *** Tinglysningsafdelingen 18Z596. Side: 11

*** * *** * * * * * *** * * * Retten i Roskilde Akt.nr.: *** *** Tinglysningsafdelingen 18Z596. Side: 11 *** * *** * * * Side: 11 * * *** * * * Retten i Roskilde Akt.nr.: *** *** Tinglysningsafdelingen 18Z596 Påtegning på byrde Vedrørende matr.nr. 12 BZ, Ejendomsejer: Bent Ipsen Lyst føråte gang den: 10.06.2009

Læs mere

Ny Bane ved Aalborg Lufthavn. Besigtigelsesforretning. Velkommen

Ny Bane ved Aalborg Lufthavn. Besigtigelsesforretning. Velkommen Besigtigelsesforretning Velkommen Program for dagen Formiddag Velkomst og fælles gennemgang af projektet Spørgsmål og svar Ejendomsvis/personlig gennemgang af projektet Eftermiddag Besigtigelse af projektet

Læs mere

Cityringen. v/ Trianglen. v/ Vibenshus Runddel. Cityringen. Nabomøde 31. marts 2009

Cityringen. v/ Trianglen. v/ Vibenshus Runddel. Cityringen. Nabomøde 31. marts 2009 v/ Trianglen og v/ Vibenshus Runddel Deltagere fra Metroselskabet: Christine Hammer, landinspektør, projektleder Metroselskabet Henrik Weiersøe Jensen, landinspektør, rådgiver for Metroselskabet Lotte

Læs mere

Besigtigelsesforretning Vordingborg Nord

Besigtigelsesforretning Vordingborg Nord Besigtigelsesforretning Vordingborg Nord Ringsted-Femern Banen 28.09.2017 1 Dagsorden 1. Ringsted Femern Projektet og anlægsarbejder på delstrækningen Vordingborg Nord v/ Anlægschef Klaus S. Jørgensen

Læs mere

Elektrificering Aarhus - Lindholm. Besigtigelsesforretning. Velkommen

Elektrificering Aarhus - Lindholm. Besigtigelsesforretning. Velkommen Besigtigelsesforretning Velkommen Hvem er vi: Projektleder Ditte Holst Nielsen dhsn@bane.dk Landinspektør Kenneth Vittrup kenvi@vd.dk Landinspektør Anja Holmgaard Graversen ahg@vd.dk Projektassistent Birgitte

Læs mere

UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN for Nord og Vestsjælland

UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN for Nord og Vestsjælland UDSKRIFT af forhandlingsprotokollen for OVERTAKSATIONSKOMMISSIONEN for Nord og Vestsjælland Forretningen den 18. juni 2013, Sag SJ 5-2013 Sag: Fastsættelse af erstatning for overtagelse af ca. 11,27 ha.

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 9. april 2010 09/07866 EKSPROPRIATION TIL OFFENTLIG VEJ Vejdirektoratet har behandlet en klage fra advokaten på vegne af K og N C T over Kommunens afgørelse af

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL Side 1-4 Københavns Kommune, Center for Anlæg og Udbud, påtænker etablere en stibro over Inderhavnen fra Havnegade til Grønlandske Handels Plads. Der blev derfor afholdt åstedsforretning,

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 20. august 2012 11/17240 PÅBUD OM STØTTEMUR I breve af 2. november og 16. december 2011 har advokaten på vegne af ejeren af E vej 16 klaget over Kommunens påbud

Læs mere

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne

Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Bemærkninger fra orienteringsmøde med lodsejere og borgerne Projekt Den nye bane København-Ringsted Fagområde: Orienteringsmøde vedr. skærende veje Mødedato/tid 5. sep 2013 Næste mødedato/tid: - Referent

Læs mere

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016

11920 Syd om Regstrup. Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 11920 Syd om Regstrup Møde nr. 2 i Naboforum den 17. august 2016 Dagsorden 1. Velkomst og status på projektet 2. Oldtidsfund ved Skovvejen v/ museumsinspektør Lone Claudi- Hansen, Museum Vestsjælland 3.

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL ------------------------------------------------------ Krydsombygning Viborgvej/Anelystvej pag. 1-6 ------------------------------------------------------ Aarhus Kommune agter at

Læs mere

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL

EKSPROPRIATIONSPROTOKOL EKSPROPRIATIONSPROTOKOL -------------------------------------------------------- Cykelsti Allingåbro - Ørsted: Side 1-8 -------------------------------------------------------- Norddjurs Kommune påtænker

Læs mere

Udskrift. forhandlingsprotokollen. for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N. For Århus og Holstebro. Forretning den 9.

Udskrift. forhandlingsprotokollen. for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N. For Århus og Holstebro. Forretning den 9. TS82101-00046 Udskrift af forhandlingsprotokollen for O V E R T A K S A T I O N S K O M M I S S I O N E N For Århus og Holstebro Forretning den 9. april 2018 Mandag den 9. april 2018, ca. kl. 10.20 samledes

Læs mere

Elektrificering Aarhus - Lindholm. Besigtigelsesforretning. Velkommen

Elektrificering Aarhus - Lindholm. Besigtigelsesforretning. Velkommen Besigtigelsesforretning Velkommen Hvem er vi: Projektleder Ditte Holst Nielsen dhsn@bane.dk Landinspektør Kenneth Vittrup kenvi@vd.dk Landinspektør Anja Holmgaard Graversen ahg@vd.dk Projektassistent Birgitte

Læs mere

Informationsmøde Næstved

Informationsmøde Næstved Informationsmøde Næstved Ringsted-Femern Banen 24. maj 2016 Præsenteret af projektdirektør Jens Ole Kaslund og anlægschef Klaus S. Jørgensen 1 Ringsted Femern Banen indtil nu 2008: Traktat mellem Tyskland

Læs mere

Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst

Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst Punkt 26. Godkendelse af ekspropriation til etablering af vejudvidelse af Tranholmvej i Aalborg Øst 2017-041605 By- og Landskabsforvaltningen indstiller, at Byrådet godkender, at der træffes beslutning

Læs mere

Arealbehov Ny Ellebjerg Station- Avedøre Havnevej. Nybygningsløsningen. København-Ringsted projektet

Arealbehov Ny Ellebjerg Station- Avedøre Havnevej. Nybygningsløsningen. København-Ringsted projektet Arealbehov Nybygningsløsningen København-Ringsted projektet 17. august 2009 3 Arealbehov Forord Forord Dette fagnotat omhandler arealbehov for Nybygningsløsningen på strækningen Ny Ellebjerg Station -.

Læs mere

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti

Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Dato 10. november 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/08278-16 Side 1/7 Afgørelse af klage over ekspropriation til cykelsti Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Vej- og Trafikudvalget

Vej- og Trafikudvalget Vej- og Trafikudvalget Beslutningsprotokol 29-01-2016 08:30 Mødelokale C127A, Silkeborg Rådhus Afbud fra: Lars Faarup, Erling Prang. Silkeborg Kommune Søvej 1, 8600 Silkeborg Tif.: 8970 1000 www.silkeborgkommune.dk

Læs mere