Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING"

Transkript

1 Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING

2 HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som styrker dine kompetencer til at rådgive kunderne om formue. Første del af uddannelsen fokuserer på at give dig en bred faglig viden. Vores ambition er, at du skal kunne klare de fleste situationer i formuerådgivningen med denne viden. Traditionelt har rådgiverne i de finansielle virksomheder primært haft kompetence inden for enten bolig, investering eller pension, hvilket let kan påvirke fokus i den enkeltes rådgivning. Uddannelsen er for dig, som vil være generalist på et højt niveau, hvor det at tage udgangspunkt i kundernes behov frem for din egen faglige interesse bliver noget, du gør, og ikke kun noget, du siger. På anden del af uddannelsen arbejder vi med at omsætte din faglighed til god rådgivning. Vi fokuserer på din kommunikation med kunden, så du bliver skarp til at formidle dit budskab, så kunden forstår det. Mange deltagere har stor erfaring i at holde kundemøder, men vi kan alligevel konstatere, at der er meget at vinde ved at træne dit budskab. Med uddannelsen får du en solid faglig viden, så du er i stand til at se kundens muligheder i en helhed. Du lærer at formidle dit budskab så kunden forstår det endnu bedre. Samtidig styrker du dine kompetencer i selv at finde løsninger på forskellige problemstillinger og holde mere effektive kundemøder. Du bliver en stærkere sparringspartner for dine kunder, kolleger og din virksomhed og endnu bedre til at skabe resultater. Tidligere deltagere siger, at deres evne til at skabe bundlinje er øget med op til 25%. Jeg er blevet meget mere fokuseret i min måde at stille spørgsmål på samt min måde at præsentere et produkt på. Er mere opmærksom på Eksamineret ikke at blive finansrådgiver for detaljeret - og Formuerådgivning samtidig slå på fokuserer det, som på betyder at give dig en bred noget faglig for viden. kunden". Vores filosofi er, at de fleste formuerådgivnings-situationer kan klares med en god generel viden, og uden at du behøver at være detaljeret. Afdelingen er blevet styrket på vidensniveau, da jeg kan svare på mange flere spørgsmål nu, eller jeg ved hvor jeg kan finde svar. Det betyder, at vi ikke skal forstyrre specialister, hver gang der opstår et spørgsmål". På uddannelsen lærer du at: afdække kundens behov inden for bolig, investering og pension i et helhedsperspektiv udarbejde en plan for kundens økonomi tilpasse kundens økonomi til planen sikre periodisk opfølgning på planen strukturere dine kundemøder. Uddannelsen afsluttes med én samlet eksamen. Du kan også tilmelde dig enkeltmoduler, hvis du blot mangler at opdatere dig på et af de områder, som indgår i uddannelsen.

3 OPBYGNING AF UDDANNELSEN DIN FORBEREDELSE Kick-off Pension Pension Erhverv UNDERSTØTTENDE AKTIVITETER Effektmåling Før- og efter-målinger E-learning-kurser Kompetenceprøve efter hvert fagmodul Investering MÅLGRUPPE Uddannelsen er for dig, der arbejder med de største og mest komplekse privatkunder. Du er formodentlig formuerådgiver eller skal være det inden for den nærmeste fremtid. Alternativt arbejder du med kundegruppen på anden eksler mellem teori, cases og fremlægning i plenum. vis. Din baggrund kan være erfaren privat- eller erhvervskunderådgiver eller specialist indenfor investering, bolig eller pension. Bolig Rådgivningsmodul 1 Casetræning Rådgivningsmodul 2 Rådgivningsmodul 3 Rådgivningsmodul 4 Eksamen (individuel tid) FORUDSÆTNINGER FOR AT DELTAGE Du skal have faglig viden på niveau med en rutineret og erfaren privatkunderådgiver. Det er afgørende for dit udbytte, at du forbereder dig til hvert modul. Undervisningen er tilrettelagt ud fra, at du har forberedt dig via forskellige læringsaktiviteter. I god tid inden undervisningsdagene får du tilsendt opgaver, og på den måde har du tid til at indsamle materiale og tilegne dig ny viden, som du skal bruge i dine løsninger. CASES Via cases får du sat din faglige viden i spil, og du kommer bredt rundt i stoffet, før du møder til undervisning. Du skal altid medbringe dine løsninger på det kommende modul, hvor din løsning er en del af pensum. Forud for modulerne kan du med fordel gennemgå en række e-learning-kurser for at genopfriske din grundviden inden for de faglige områder. TEAMARBEJDE Til rådgivningsmodulerne bliver deltagerne delt op i teams. Teamet skal lave fælles løsninger på cases og sende dem til underviser. Underviseren giver en faglig tilbagemelding på den løste case inden det næste rådgivningsmodul. På rådgivningsmodulet skal du præsentere løsningen med udgangspunkt i det gode kundemøde. Uddannelsen har givet mig et løft i forhold til min hverdag. Jeg har fået en grundviden, som jeg kan bygge videre på i forhold til hverdagen. Herfra er mit mål at få bygget løbende viden på sammen med en løbende erfaring.

4 KOMPETENCEPRØVE KICK OFF EN GOD START (1 DAG) For at demonstrere din viden skal du efter hvert fagmodul (4 i alt) gennemføre en kompetenceprøve. Prøven indeholder 20 multiple choice-spørgsmål, som er rettet mod det faglige indhold i det modul, som du netop har deltaget i. Du skal bestå prøven med minimum 70% rigtige og for at kunne gå til den endelige eksamen på uddannelsen, skal du have bestået alle kompetenceprøver. Kick off-dagen er med til at sikre dig et godt uddannelsesforløb. På dagen gennemgår vi rammerne for forløbet, mål og delmål, og vi ser på, hvordan du skal gennemføre kompetenceprøver og eksamen. Du får overblik over de forventninger, vi stiller dig i forbindelse med din deltagelse og inspiration til, hvordan du får det størst mulige udbytte af forløbet. Herudover får du mulighed for at fortælle om dine forventninger til forløbet. Du møder de andre deltagere, som du skal gennemføre forløbet sammen med. Du får mulighed for at aftale praktiske detaljer om samarbejdet og mulighed for at få svar på eventuelle spørgsmål. Min rådgivning er blevet mere personlig og målrettet den enkelte kunde. Jeg bruger især formueoverblikket i hverdagen til visuelt at vise kunderne, hvilken betydning sammensætningen af deres formue har, og hvordan den kan vokse.

5 PENSION FOKUS PÅ SÆRLIGE PENSIONSFAGLIGE TEMAER (2 DAGE) PENSION ERHVERV DE VIGTIGSTE ELEMENTER I DET DANSKE SKATTESYSTEM (3 DAGE) På dette modul arbejder vi blandt andet med nedsparing. Ud over egne pensionsordninger vil muligheder og samspil i relation til offentlige ydelser blive gennemgået. Vi arbejder desuden med kundens arvemæssige forhold og sætter fokus på testamente og særeje samt begunstigelse. Målet er at sætte dig i stand til at tage en generel dialog med dine kunder om pension med særlig fokus på temaer, der har interesse for formuende kunder. Formueforhold Alderspension, ratepension og livrente Arv, begunstigelse og testamente Offentlige ydelser, førtidspension, efterløn, folkepension. FORBEREDELSE Nedsparing Begunstigelse Sociale ydelser Arv og skifte Pensionsprodukter i pengeinstitutter Pensionsprodukter i livs- og pensionsforsikringsselskaber PensionsInfo På Pension Erhverv får du et overblik over de væsentligste elementer i det danske skattesystem for den formuende kunde, herunder den selvstændiges valg mellem opsparing i virksomhed og pensionsopsparing. Du opnår en faglig viden, som gør dig i stand til at rådgive og optimere kundens situation ud fra dit kendskab til kundens ønsker og individuelle skattemæssige forhold. Gennemgangen sker med respekt for, at der er en grænse for, hvor langt vi kan gå i rådgivningen, før revisor må tage over. Hovedemnerne er: Personskat Virksomhedsskatteordning Anparts- og aktieselskaber Pensionsmuligheder til virksomhedsejere Skattesystemet Indkomsttyper Skatteberegning Selskaber (ApS, A/S, holding) Selskabsskat/aktieindkomst Ophørspension 30%-reglen Virksomhedsskatteordning Optimering af kundens op- og nedsparing Generationsskifte FORBEREDELSE Personskat Selvstændigt erhvervsdrivende (Forventet forberedelse: 8-10 timer) (Forventet forberedelse: 6-8 timer)

6 INVESTERING INVESTERINGSRÅDGIVNING FOR FORMUENDE KUNDER (2 DAGE) BOLIG FOKUS PÅ DIN BOLIGRÅDGIVNING (2 DAGE) På investeringsmodulet sætter vi fokus på den formuende kundes behov på investeringsområdet. Målet er at give dig en faglig indsigt, der matcher den formuende kundes forventninger. Modulet giver dig inspiration til investeringsrådgivningen og gør dig i stand til at give dine kunder en bedre sparring på området. Faktorer, der påvirker de finansielle markeder Afkast og risici ved investering Investeringsforeninger Obligationer Aktier Porteføljesammensætning Afkastbeskatning FORBEREDELSE Investeringsforeninger Obligationer Børsnoterede aktier Økonomisk forståelse Markedsforståelse og markoøkonomi På boligmodulet sætter vi fokus på den formuende kundes behov på boligområdet. Målet er at sætte dig i stand til at tage en generel dialog med dine kunder om de boligrelevante emner, der har særlig interesse for formuende kunder, og på måde får bragt boligen i spil som et væsentligt formueaktiv i din helhedsrådgivning. Vi har fokus på at kunden får spredt sin risiko, så du kan skræddersy den rigtige løsning. Boligmarkedet her og nu samt projektkøb Finansiering, konvertering og indfrielser Ejendomsomsætning herunder køb af ejendom på tvangsauktion Handel mellem nærtstående og ejendomsavancebeskatning Andelsboliger og sommerhuse Udlejningsejendomme herunder lejeloven og forældrekøb FORBEREDELSE Boligfinansiering: Boligfinansiering generelt Realkreditfinansiering Indfrielser (Forventet forberedelse: 6-8 timer) Boligkøb: Før, under og efter købet Boligsalg: Før, under og efter salget Køb af ejendom på tvangsauktion Konvertering (Forventet forberedelse: 4-6 timer)

7 CASETRÆNING METODE-DAG (1 DAG) RÅDGIVNINGSMODULER SÆT DINE RÅDGIVNINGSKOMPETENCER I SPIL (5 DAGE) På dette modul vil vi angribe de cases, som du skal arbejde videre med på de kommende rådgivningsmoduler. Vi kigger på dem ud fra en helhedsbetragtning, så du er mere fortrolig med denne tilgang inden rådgivningsmodulerne. Helt konkret tager vi udgangspunkt i en familie, hvor du skal finde de informationer, som sikrer, at du kan udarbejde en optimal løsning for familien. Hvad er en case? Hvordan arbejder du med en case? Teamarbejde med cases Virksomhedsskatteordning Selskabsregnskab Erfaringsudveksling Sparring med undervisere På forløbets første moduler har du primært arbejdet med den faglige del. På rådgivningsmodulerne skal du arbejde med at omsætte fagligheden til den optimale rådgivning med udgangspunkt i kundens behov og værdisæt. Vi arbejder med struktur omkring kundemødet, som sikrer, at du har overblikket igennem hele din rådgivning. Vi arbejder aktivt med at opbygge det gode kundemøde og du får træning i og feedback på dine egne kundemøder. Du bliver ligeledes inspireret som observatør på andres kundemøder. Du får styrket dine kompetencer i at udvise ægte interesse for kunden og at få spurgt dybt nok ind, så du kan bruge denne viden aktivt, når du præsenterer din løsning for kunden. På rådgivningsmodulerne træner vi primært brugen af din brede faglige viden i konkrete rådgivningssituationer. Træningen sker i form af kundespil bygget op over en række forskellige temaer, der afvikles som cases, og vil typisk være opbygget således: Forberedelse til interview Interview Forberedelse til løsning Løsning Mange deltagere er positivt overraskede over, hvor tæt på dagligdagen mødet med kunden bliver. Vi arbejder med, hvordan du fungerer bedst i rollen som formuerådgiver. Det inkluderer også samarbejdet med dine kolleger i afdelingen, din chef og eventuelle centrale funktioner i dit pengeinstitut, som understøtter dit arbejde. Til at understøtte dine kompetencer i kundemødet arbejder vi aktivt med DiSC som adfærdsværktøj, og du får mulighed for at udarbejde brugbare spørgerammer til dine kundemøder. Imellem modulerne skal du i en gruppe udarbejde en skriftlig opgave. Opgaven bør du afsætte god tid til at løse. Du får faglig feedback inden rådgivningsmodulet.

8 EKSAMEN FÅ BEVIS PÅ DINE KOMPETENCER Eksamen foregår på FU og er fordelt over to dage. Her møder du en ekstern censor og en underviser fra FU. Eksamen foregår typisk på en tirsdag og en torsdag. METODE På første eksamensdag får du udleveret en case og får 15 minutter til at forberede et interview af en kunde, som du kunne møde i din hverdag. Interviewet varer 45 minutter. Herefter tager du hjem for at udarbejde dit løsningsforslag, så kundens ønsker bliver opfyldt. Du må bruge alle de hjælpemidler og systemer til beregninger, som du normalt benytter i din hverdag. Vi lægger primært vægt på din evne til at kombinere det fagligt korrekte med de informationer, kunden fremlægger, og på din evne til at formidle dit tilbud og afslutte salget. Du bliver bedømt efter 12-skalaen og får en karakter for den faglige del og en for din formidling. For at kunne gå til eksamen skal du have deltaget på alle moduler og bestået kompetenceprøverne. TILBUD TIL DIG 2 GRATIS TEMADAGE Vi udbyder løbende temadage, hvor vi behandler tidens relevante emner, og det er vores erfaring, at det er en god måde at holde sig opdateret med den nyeste viden. Når du har gennemført og bestået Eksamineret Finansrådgiver Formuerådgivning får du tilbud om at deltage i 2 gratis temadage. Dagene skal du bruge inden for 1 år efter endt eksamen. Forplejning på dagene er for egen regning. På anden eksamensdag møder du kunden igen og afslutter din eksamen med en præsentation af din løsning. Eksamen varer 45 minutter. Du skal blot tilmelde dig på mail til Tina Damgaard, tbd@finansudd.dk med oplysning om, hvilken temadag, du tilmelder dig, og hvornår du har afsluttet din uddannelse. (Eksamensafholdelse med individuelle tider)

9 KONTAKT OS Vil du høre mere, kan du kontakte: Finanssektorens Uddannelsescenter Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg Telefon Du kan også få mere information på Finanssektorens Uddannelsescenter 2018

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING

Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING Eksamineret finansrådgiver FORMUERÅDGIVNING HVAD FÅR JEG UD AF Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som styrker dine kompetencer til at rådgive kunderne

Læs mere

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER FORMUERÅDGIVNING

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER FORMUERÅDGIVNING EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER FORMUERÅDGIVNING HVAD FÅR JEG UD AF Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en målrettet uddannelse med afsluttende eksamen, som skal styrke dine kompetencer til at yde kunderne

Læs mere

Eksamineret finansrådgiver PENSION

Eksamineret finansrådgiver PENSION Eksamineret finansrådgiver PENSION HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Du får en solid faglig viden, som du kan bruge både i din rådgivning af kunder og i sparringen med dine kolleger. Samtidig styrker du dine

Læs mere

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING Den mest fagrelevante uddannelse jeg har taget i meget lang tid. Super og godt fagligt løft Thomas tidligere deltager på uddannelsen. HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE?

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? DEN ERFARNE RÅDGIVER VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Den erfarne rådgiver er en uddannelse for dig, der er erfaren privatkunderådgiver. Du er generelt rigtig dygtig til jobbet, men ønsker at blive endnu

Læs mere

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER PENSION

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER PENSION EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER PENSION HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Du får en solid faglig viden, som du kan bruge både i din rådgivning af kunder og i sparringen med dine kolleger. Samtidig styrker du dine

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? INVESTERING INVESTERING MED I din hverdag møder du kunder, der har mange penge stående på kontoen. Renten er lav, og i nogle situationer får kunden reelt set et negativt afkast, når der tages højde for

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN KLASSISK FORLØB - PRIVATLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION KREDIT BOLIG PERSONLIG PERFORMANCE AFLEVERINGS- OPGAVER Afleveringsopgave

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

PENSION KURSER PÅ RÅDGIVERNIVEAU

PENSION KURSER PÅ RÅDGIVERNIVEAU PENSION KURSER PÅ RÅDGIVERNIVEAU PENSIONSRÅDGIVNING - EN DØRÅBNER Finanssektorens Uddannelsescenter har et bredt udvalg af pensionskurser. Kurserne henvender sig til medarbejdere, som arbejder med pensionsrådgivning,

Læs mere

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING

EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING EKSAMINERET FINANSRÅDGIVER INVESTERING HVAD FÅR JEG UD AF AT DELTAGE? Finanssektorens Uddannelsescenter tilbyder en unik uddannelse inden for investeringsområdet med en afsluttende eksamen, der styrker

Læs mere

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN FINANS TRAINEE- UDDANNELSEN UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE ERHVERVSLINJEN KLASSISK FORLØB ERHVERVSLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION PRIVATKUNDEN ERHVERVSKUNDEN PERSONLIG PERFORMANCE AFLEVERINGS- OPGAVER

Læs mere

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0

DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 DEN ERFARNE RÅDGIVER 2.0 VIL DU SKABE FLERE FORRETNINGER? Mange tilmelder sig Den erfarne rådgiver for at få en faglig opdatering. Generelt har deltagerne lettere ved bolig end ved pension og investering.

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 ET NATURLIGT SKRIDT MOD RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET ET NATURLIGT SKRIDT TIL RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER Rådgivere

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 FRA PRIVAT TIL ERHVERV 2 ET NATURLIGT SKRIDT MOD RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET ET NATURLIGT SKRIDT TIL RÅDGIVNING AF ERHVERVSKUNDER Rådgivere

Læs mere

FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR VIRKSOMHEDER

FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR VIRKSOMHEDER FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR VIRKSOMHEDER FINANSSEKTORENS KOMPETENCEAFKLARING FOR RÅDGIVERE En standard på de områder, som vores kunder har til fælles, giver en grundig vurdering af det individuelle

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER MODULBESKRIVELSE PRIVATLINJEN KLASSISK FORLØB - PRIVATLINJEN MODUL INTRODUKTION & KOMMUNIKATION 2 DAGE KREDIT 1 DAG BOLIG 2 DAGE PERSONLIG PERFORMANCE 1 DAG AFLEVERINGS-

Læs mere

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt?

FU vejledning: Indsæt foto i rammen Beskær foto i ramme Er overskriften utydelig? Er logo og pay-off utydeligt? FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af tre grene: Et praktisk forløb i virksomheden Faget Finansielle

Læs mere

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN

FINANS TRAINEE-UDDANNELSE TILVALG TIL UDDANNELSEN FINANS TRAINEE-UDDANNELSE 2018 - TILVALG TIL UDDANNELSEN 7 FORSKELLIGE TILVALG Som deltager på Finans Trainee-uddannelsen har du mulighed for at koble yderligere 7 tilvalg til uddannelsen, herunder 4 regulative

Læs mere

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER

TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER TRAINEE-UDDANNELSE FOR BACHELORER SÆT TURBO PÅ DIN PERFORMANCE Vekslende uddannelse Det overordnede mål med Trainee-uddannelsen for bachelorer er at skabe rådgivere, der

Læs mere

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER UDDANNELSE DEN ERFARNE RÅDGIVER FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DIT UDBYTTE Opdatering af kompetencer med den nyeste faglige viden Genopfriskning af faglig viden inden

Læs mere

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS

FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS FINANS TRAINEE FINANS TRAINEE MED ELLER UDEN ECTS Finans Trainee-uddannelsen starter i september måned og strækker sig over 10 måneder. Uddannelsen består af et praktisk forløb i en virksomhed og et parallelt

Læs mere

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1

FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1 UDDANNELSE FRA PRIVAT TIL ERHVERV 1 Tag de første skridt til rådgivning af erhvervskunder FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET Tag de første

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN. Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN Bliv endnu bedre til at rådgive og sparre med dine erhvervskunder ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

SALGSLEDELSE I PRAKSIS

SALGSLEDELSE I PRAKSIS SALGSLEDELSE I PRAKSIS FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får praksisnære værktøjer, som du kan

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Certificeret Salgsledelse i Praksis udvikler dine evner som salgsleder. Du får

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN BLIV ENDNU BEDRE TIL AT RÅDGIVE OG SPARRE MED DINE ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for dig, der er ny erhvervsrådgiver og vil lære

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente rådgiver er

Læs mere

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER

FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER FRA PRIVAT- TIL ERHVERVSOMRÅDET TAG DE FØRSTE SKRIDT TIL AT RÅDGIVE ERHVERVSKUNDER Rådgivere har ofte enten erhvervs-

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER Danmarks bedste rådgiveruddannelse FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB UDVIKLING BÅDE PERSONLIGT OG PROFESSIONELT Det overordnede

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DANMARKS BEDSTE RÅDGIVERUDDANNELSE DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB MEROMSÆTNING I DIN PORTEFØLJE Det overordnede mål med Den kompetente Rådgiver er at uddanne rådgivere, der proaktivt

Læs mere

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER

ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVER- UDDANNELSEN VÆRKTØJ TIL RÅDGIVNING & SPARRING MED ERHVERVSKUNDER ERHVERVSRÅDGIVERUDDANNELSEN Erhvervsrådgiveruddannelsen er for den nye erhvervsrådgiver, der vil klædes målrettet på til

Læs mere

Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015

Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015 Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Rudersdal Erhvervsforening Onsdag d. 15. april 2015 Har du økonomi til at virkeliggøre dine pensionsdrømme? Hvad er formuerådgivning i Nordea Hvilke

Læs mere

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje

Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje individuel rådgivning og formuepleje Nykredit Privat Portefølje Invester i din fremtid Hvilke forventninger har du til fremtiden? Ved du, om de er realistiske, sådan som din

Læs mere

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed?

Private Banking. Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Private Banking Har din formue brug for ekstra opmærksomhed? Ekstra opmærksomhed giver tryghed Private Banking er for dig, der har en formue med en kompleks sammensætning og en størrelse, der rækker et

Læs mere

Tag hånd om din formue

Tag hånd om din formue Tag hånd om din formue -Skal du spare op i din virksomhed eller via din pension? v/formuekonsulent Susanne Rømer Strategi - risikospredning er sund fornuft Frie midler Manglende risikospredning Ejendom

Læs mere

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED

ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG MEDARBEJDERNES TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt flere udfordringer. De skal leve op til

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR

SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR SKAB EN FORBEDRINGSKULTUR ØG KVALITETEN OG SPAR TID LEAN MANAGER FINANS ARBEJD MERE EFFEKTIVT, ØG DIN TRIVSEL OG KUNDERNES TILFREDSHED Finansielle virksomheder har færre ressourcer til at løse stadigt

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

PRIVATE BANKING AARHUS

PRIVATE BANKING AARHUS PRIVATE BANKING AARHUS Private Banking i Ringkjøbing Landbobank, Aarhus I Ringkjøbing Landbobank tilbyder vi et godt og afprøvet setup til erhvervs- og privatkunder, holdingselskaber, fonde og foreninger

Læs mere

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk

DIGITAL OMSTILLING. 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter digital transformation individuelt og organisatorisk Søg om gratis deltagelse på: www.finanskompetencepulje.dk DIGITAL OMSTILLING 3 forløb, som understøtter

Læs mere

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER

DEN KOMPETENTE RÅDGIVER DEN KOMPETENTE RÅDGIVER Danmarks bedste rådgiveruddannelse FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN KOMPETENTE RÅDGIVER SKAB UDVIKLING BÅDE PERSONLIGT OG PROFESSIONELT Det overordnede

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point UDDANNELSE FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER NYESTE VIDEN BEDSTE FORMIDLING DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen

Læs mere

GET F IT, DEN 6. OKTOBER 2015. Digitaliseret pensionsrådgivning

GET F IT, DEN 6. OKTOBER 2015. Digitaliseret pensionsrådgivning GET F IT, DEN 6. OKTOBER 2015 Digitaliseret pensionsrådgivning Danmarks tredjestørste pensionsselskab 300.000 kunder AMP- og firmaordninger 257 mia. kr. i aktiver 7,8 mia. kr. i årlige indbetalinger 7,2

Læs mere

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget

Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Akademiuddannelsen - Fagudbud Foråret 2014 Undervisning i dagtimerne: Fagmodul Datoer Tidspunkt Eksamen Forløb for SVUberettiget Pris ledige Kommunikation & formidling Kommunikation i praksis 26.-27.03.,

Læs mere

Semesterets organisering og forløb Semestret består dels af et afgangsprojekt på 10 ECTS, dels af Erhvervsøkonomisk Metode på 5 ECTS.

Semesterets organisering og forløb Semestret består dels af et afgangsprojekt på 10 ECTS, dels af Erhvervsøkonomisk Metode på 5 ECTS. Semesterbeskrivelse for uddannelser ved Aalborg Universitet Semesterbeskrivelse for 1. semester på HDFR Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: MBA- og HD-studienævnet Studieordning:

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at gennemføre et Lean Six Sigma DMAIC-projekt på en konkret problemstilling i egen organisation 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse. For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation.

Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse. For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation. Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse For dig der har lyst til at afprøve Lean Six Sigma-metoden på en konkret problemstilling i egen organisation. 1 Dit udbytte En Lean Six Sigma Green Belt-uddannelse

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager?

Teamledelse. På kurset arbejder du med: Giv dit team god grund til at følge dig. Hvem deltager? Teamledelse Teamledelse Skab optimale rammer for dit team, og opnå bedre resultater Giv dit team god grund til at følge dig Fysiske teams, teams på distancen, nationale og globale teams skal ikke bare

Læs mere

VEJLEDNING til faglærere. Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort

VEJLEDNING til faglærere. Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort VEJLEDNING til faglærere Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort INDLEDNING Denne vejledning er målrettet faglærere og omhandler retningslinjer for merit og afkortning

Læs mere

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

Den nye leder. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point Den nye leder Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der er nødvendige for et godt afsæt

Læs mere

FINANSUDDANNELSEN INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Finansuddannelsen... 1. Den komplette rådgiver... 2. Base2Learn... 3. De bundne specialefag...

FINANSUDDANNELSEN INDHOLDSFORTEGNELSE. Velkommen til Finansuddannelsen... 1. Den komplette rådgiver... 2. Base2Learn... 3. De bundne specialefag... - En anderledes elevuddannelse INDHOLDSFORTEGNELSE Velkommen til Finansuddannelsen... 1 Den komplette rådgiver... 2 Base2Learn... 3 De bundne specialefag... 4 Personlig Udvikling & Salg....... 5 Den valgfrie

Læs mere

Rådgivning til store kvægbedrifter

Rådgivning til store kvægbedrifter Kvæg Rådgivning til store kvægbedrifter Tid og sted 5.-7. februar 2003 på AgroForum Koldkærgård. Baggrund Der stilles forskellige krav til management og organisering alt efter, om der er én eller flere

Læs mere

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019 Kurser/gå-hjem-møder 2018 2018 Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Mandag den

Læs mere

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019

TT REVISION. Kursuskatalog 2018/2019 TT REVISION Kursuskatalog 2018/2019 Kurser/gå-hjem-møder 2018 2018 Mandag den 27. august Persondataforordning slutspurt og første erfaringer Onsdag den 19. september Tirsdag den 25. september Tirsdag den

Læs mere

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point

DEN NYE LEDER. Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER Et lederudviklingsforløb med mulighed for ECTS-point DEN NYE LEDER HVAD SIGER TIDLIGERE DELTAGERE? Uddannelsen Den nye leder sikrer, at du bliver indført i de ledelsesmæssige værktøjer, der

Læs mere

RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER. Vejledning til rådgivere, der skal certificeres

RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER. Vejledning til rådgivere, der skal certificeres RØD CERTIFICERING FINANSSEKTORENS UDDANNELSESCENTER Vejledning til rådgivere, der skal certificeres 03-06-2015 INDHOLD Baggrund... 2 Selve prøven... 2 Prøveformen... 2 Hvad skal du præstere til prøven?...

Læs mere

INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig?

INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig? INSTRUKTØRNETVÆRK Måske noget for dig? Instruktørnetværket er foreningens ambassadører Som instruktør får du en central rolle i Skole og Forældres organisation. Gennem kursusaktivitet på de enkelte skoler

Læs mere

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis

Fagbeskrivelse. 6 ugers selvvalgt uddannelse. E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse E-handel Digital markedsføring Online kommunikation Strategisk kommunikation Kommunikation i praksis Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt

Læs mere

Velkommen til Pension og Sygeplejersker

Velkommen til Pension og Sygeplejersker Velkommen til Pension og Sygeplejersker Oplæg ved Ismail Kaplan Hvorfor er Lån & Spar her i dag? I 2005 indgik Lån & Spar og DSR et samarbejde DSR er ejere af Lån & Spar Mere end 4.300 medlemmer gør allerede

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt 6 DAGE Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter

Læs mere

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel

Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse. Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Fagbeskrivelse 6 ugers selvvalgt uddannelse Kommunikation i praksis Digital markedsføring E-handel Velkommen til vores program for 2014! Tak fordi du har valgt at kigge nærmere på vores 6 ugers uddannelsesforløb.

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for nye og erfarne teamledere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for nye og erfarne teamledere IBC Kurser og kompetenceudvikling Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for nye og erfarne teamledere IBC Kurser og kompetenceudvikling Få udviklet dit teamlederskab og styrk din performance

Læs mere

BYDELSMOR DEL. 1 Intro DEL DEL DEL. grunduddannelsen. Plan for. Materialeliste. Aktiviteter. til grunduddannelsen

BYDELSMOR DEL. 1 Intro DEL DEL DEL. grunduddannelsen. Plan for. Materialeliste. Aktiviteter. til grunduddannelsen BYDELSMOR grunduddannelse DEL 1 Intro til grunduddannelsen DEL 2 DEL 3 Plan for grunduddannelsen Materialeliste DEL 4 Aktiviteter til grunduddannelsen INTRO til grunduddannelsen for Bydelsmødre 1 I introen

Læs mere

moving business forward UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling

moving business forward UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling moving business forward NYE STANDARDER FOR LEARNING & DEVELOPMENT UNIK PERFORM NCE Fremtidens uddannelse, kurser og kompetenceudvikling UNIK PERFORMANCE Unik Performance ønsker at sætte nye standarder

Læs mere

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018

SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 SEGES Akademi STRATEGI OG FORRETNINGSUDVIKLING 5. FORLØB 2017/2018 Strukturudviklingen gør, at vi skal være eksperter i strategi og forretningsudvikling. Vi skal kunne bruge værktøjerne i praksis og hjælpe

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. IBCs Før-Leder Program. Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBCs Før-Leder Program Udviklingsprogram for medarbejdere med lederpotentiale IBC Kurser og kompetenceudvikling IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der

Læs mere

VEJLEDNING til faglærere. Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort

VEJLEDNING til faglærere. Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort VEJLEDNING til faglærere Afholdelse af Individuel Kompetence Vurdering (IKV) Industriens LEAN-kørekort INDLEDNING Denne vejledning er målrettet faglærere og omhandler retningslinjer for merit og afkortning

Læs mere

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Black Belt-uddannelse Lean Six Sigma For dig, der arbejder med meget komplekse problemstillinger og derfor har behov for et højt kompetenceniveau til at udføre komplekse forbedringsprojekter, der involverer store mængder data

Læs mere

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for både nye og erfarne teamledere.

IBC Kurser og kompetenceudvikling Lederuddannelser. Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for både nye og erfarne teamledere. IBC Kurser og kompetenceudvikling Team Manager Program (TMP) Lederudviklingsprogram for både nye og erfarne teamledere. IBC Kurser og kompetenceudvikling Få udviklet dit teamlederskab og styrk din performance

Læs mere

Produktionsrådgiver planteavl

Produktionsrådgiver planteavl 1 / 9 PROGRAM for: Produktionsrådgiver planteavl Bliv bedre til at udfordre dine kunder, finde forbedringspunkter på den enkelte bedrift og bruge sammenligningstal aktivt i din rådgivning. På kurset får

Læs mere

Lean Six Sigma Green Belt til Black Belt-uddannelsen

Lean Six Sigma Green Belt til Black Belt-uddannelsen For dig, der arbejder med meget komplekse problemstillinger og derfor har behov for et højt kompetenceniveau til at udføre komplekse forbedringsprojekter, der involverer store mængder data og forandringsledelse.

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på dine tilhørere Kom igennem med dit budskab At få folk med sig og skabe opbakning er en

Læs mere

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse

Lean Six Sigma Master Black Belt-uddannelse Statistik BPM Facilitering Coaching e- Learning Strategi DfLSS BB- Erfaring QFD DOE Forandringsledelse Lean Six Sigma -uddannelse For dig, der arbejder med Lean Six Sigma på strategisk niveau Dit udbytte

Læs mere

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue?

PFA Bank. Får du fuldt udbytte af din formue? PFA Bank Får du fuldt udbytte af din formue? 1 2 En enkel bank med en enkel model Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende for at

Læs mere

Uddannelsespræsentation

Uddannelsespræsentation Uddannelsespræsentation Mommark Handelskostskole Mommarkvej 374 6470 Sydals Tlf. 73425525 Fax 7440 7169 Handelsassistent salg med brancheretning VVS Kontorets åbningstider: Mandag - torsdag kl. 7.30-16.00

Læs mere

Senioranalyse Jens Olsen Bente Olsen En økonomisk rapport udarbejdet af

Senioranalyse Jens Olsen Bente Olsen En økonomisk rapport udarbejdet af Senioranalyse Jens Olsen Bente Olsen En økonomisk rapport udarbejdet af Seniorrådgiverne ApS, Kignæsbakken 26, 3630 Jægerspris telefon 20 49 10 49 / senioranalyse@seniorraadgiverne.dk Indhold Formål med

Læs mere

Sådan får du anvendt dit kursus i praksis. - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus

Sådan får du anvendt dit kursus i praksis. - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus Sådan får du anvendt dit kursus i praksis - Guide til at maksimere dit udbytte så du får størst værdi ud af dit kursus Introduktion Ifølge Robert Brinkerhoffs, studier om effekten af læring på kurser,

Læs mere

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue?

PFA BANK. - får du fuldt udbytte af din samlede formue? PFA BANK - får du fuldt udbytte af din samlede formue? EN ENKEL BANK MED EN ENKEL MODEL Nogle banker er gode til at rådgive om lån til bil, bolig og alt muligt andet. I PFA Bank arbejder vi udelukkende

Læs mere

Giv kunderne mere værdi med lean.

Giv kunderne mere værdi med lean. Giv kunderne mere værdi med lean. Hvor effektiv er din organisation? Bruger I tiden på de processer, der giver jeres kunder værdi? De fleste virksomheder har et stort potentiale i relation til at optimere

Læs mere

Investering i Andelskassen

Investering i Andelskassen Investering Investering i Andelskassen Investeringsrådgivning 1 Investeringsrådgivning Funktionerne på fondsområdet er samlet ét sted Andelskassen har samlet alle funktioner, der er relateret til fondsområdet,

Læs mere

Middle Management Program (MMP)

Middle Management Program (MMP) Middle Management Program (MMP) Lederudviklingsprogram for mellemledere. IBC Kurser og kompetenceudvikling Programmet til dig, der leder andre ledere, og som allerede har erfaring med denne lederrolle

Læs mere

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt

PROJEKTLEDELSE. Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt PROJEKTLEDELSE Bliv fortrolig med at bruge projektværktøjer klogt og effektivt Er du en del af et projekt, er der krav fra mange sider, hvad enten du er leder eller deltager. Og kravene omfatter en hel

Læs mere

Skatteeksperten I. Program for:

Skatteeksperten I. Program for: Program for: Skatteeksperten I Skatteeksperten er den sikre og nemme måde at holde dig helt opdateret og skarp på aktuelle skattemæssige problemstillinger, så du leverer de optimale løsninger til dine

Læs mere

Introduktion til ledelse

Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Introduktion til ledelse Bliv parat til at tage lederrollen Nye ledere kan med fordel starte her Med de basale personlige og faglige ledelseskompetencer kommer du godt fra start

Læs mere

Præsentationsteknik med gennemslagskraft

Præsentationsteknik med gennemslagskraft Præsentationsteknik med gennemslagskraft Brænd igennem, og gør indtryk på modtagerne Kom igennem med dit budskab Hvad enten du sælger, fremlægger ideer, beskriver visioner, præsenterer projekter eller

Læs mere

LÆR AT FORSTÅ AUTISMESPEKTRUM FORSTYRRELSER OG ADHD KURSER OG FORLØB FOR BØRN, UNGE OG DERES NÆRMESTE

LÆR AT FORSTÅ AUTISMESPEKTRUM FORSTYRRELSER OG ADHD KURSER OG FORLØB FOR BØRN, UNGE OG DERES NÆRMESTE LÆR AT FORSTÅ AUTISMESPEKTRUM FORSTYRRELSER OG ADHD KURSER OG FORLØB FOR BØRN, UNGE OG DERES NÆRMESTE INDIVIDUELT FORLØB TIL BARNET/DEN UNGE OG FAMLIEN Vi tilbyder forløb, der tager udgangspunkt i barnets

Læs mere

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice.

SERVICELEDER- UDDANNELSEN. et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. SERVICELEDER- UDDANNELSEN et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice. Tag en servicelederuddannelse et forløb som udvikler dine lederevner og virksomhedens kundeservice Servicelederuddannelsen

Læs mere

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg

IBC Innovationsfabrikken Salg. Bliv skarp på salg IBC Innovationsfabrikken Bliv skarp på salg Er du klar til at gå fra nul til hundrede og få værktøjer til at skabe resultater med dit salg? Bliv skarp på salget med forløb, der er målrettet dig. IBC Innovationsfabrikken

Læs mere

Uddannelseskatalog. Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet

Uddannelseskatalog. Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet Uddannelseskatalog Undervisning i værktøjer til effektdokumentation på Det specialiserede sociale område/børn og Ungeområdet Indhold Indledning... 3 Priseksempler... Error! Bookmark not defined. Grundkursus

Læs mere

Velkommen Jeppe Gaardboe. 04-11-2013 Side 1/15

Velkommen Jeppe Gaardboe. 04-11-2013 Side 1/15 Velkommen Jeppe Gaardboe 04-11-2013 Side 1/15 Dagsorden Præsentation af: Henrik Löwe Thomas Ladefoged Jyske Bank Zürich/Private Banking Jyske Bank Wealth Management Hvem er Jeppe Gaardboe? Nuværende økonomiske

Læs mere

PRIVATE BANKING HOLTE

PRIVATE BANKING HOLTE PRIVATE BANKING HOLTE Private Banking i Ringkjøbing Landbobank, Aarhus Bankdrift handler i bund og grund om tillid. Det er den altafgørende faktor for langt de fleste bankkunder, når de vælger bank. I

Læs mere