Velkommen til AAE Skoleåret Dagens gang, Værelsesmanual & Svar på alle dine spørgsmål ;-)

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til AAE Skoleåret Dagens gang, Værelsesmanual & Svar på alle dine spørgsmål ;-)"

Transkript

1 Velkommen til AAE Skoleåret Dagens gang, Værelsesmanual & Svar på alle dine spørgsmål ;-)

2 Dagens gang på alm. hverdage Morgenmad, man møder værelset samlet senest 0710 Rengøring Undervisning Formiddagspause med servering i spisesalen Fællessamling Undervisning 1150 Middag/fællestime 1235 Middag/fællestime Undervisning 1515 Eftermiddagsservering 1800 Aftensmad Studietime Aftenservering i spisesalen 2215 På eget værelse 2245 Stort lys slukket og kun stille snak Om fredagen Ta selv bord 1245 Fællessang 1515 Undervisningen slutter FAQ Aftenaktiviteter Den bedste måde at arrangere aftenaktiviteter er ved at skrive i FBgruppen. Der er minimum et aktivitetstilbud hver aften. Cirka hver anden uge er der et fælles aftenarrangement hvor alle elever deltager. Alene på værelset Ingen behøver at sove alene på AAE, hvis du er alene på værelset i en længere periode kan du få lov til at sove i en ledig seng på et andet værelse indtil din roomie er tilbage. Badning Badning i hav eller å, skal altid aftales med en lærer først. Hvis I vil i svømmehal kan I få rabat hvis I laver en aftale med tilsynslæreren. Beskeder Der er mulighed for at give fælles beskeder til fællessamling. Hvis det drejer sig om glemte ting, er det bedst at efterlyse dem i FB-gruppen. Bliveweekender Der kan enten være weekender hvor alle bliver på skolen i weekenden eller linjeweekender hvor det er en linje der skal blive. Bliveweekender kaldes også fællesweekender. Cykling Husk altid at låse din cykel når du ikke bruger den, så kan du altid finde den hurtigt. Cykler uden mærkat og/eller udenfor cykelskure vil blive flyttet. Al cykling i skolesammenhæng foregår med cykelhjelm. Det kan være en god idé at få cyklen hjem henover vinteren hvis ikke du bruger den. Dyner For at undgå at sprede sygdom mere end uundgåeligt på et sted som så mange mennesker som en efterskole er, så er din dyne personlig og kun beregnet til at sove med. Hvis du har brug for et hyggetæppe må du til gengæld gerne bruge dit sengetæppe eller sovepose.

3 Elevfester Det er et forældreudvalg der står for at arrangere elevfesterne. For at festerne kan blive til noget er det vigtigt, at der er nok forældre der gerne vil hjælpe. Elevråd Jeres mulighed for at diskutere alt omkring vores hverdag på AAE. Elevrådet har sin egen pengekasse til indkøb af fx spil, bordtennis- og poolgrej. El-apparater El-keddel og toastjern må godt medbringes hvis det ingen gener giver. Facebook-gruppen Her kan du fx efterlyse mistede ting. Også arrangementer som elevfester og lignende kan I snakke om her. Fitness Husk at rydde op efter dig selv. I studietimen er fitness lukket. Ved mangelfuld oprydning bliver lokalet lukket for fritidsbrug. Det er Ingeborg, IH der er ansvarlig for lokalet, hvis I skulle have nye idéer. Flytning af inventar Flytning af inventar skal altid aftales med jeres teamlærere først. Forlænget weekend Før eller efter en fællesweekend holder vi som regel forlænget weekend, hvilket betyder at du kan komme hjem en dag før og holde en lidt længere weekend. Fritagelser Fritagelse foregår enten via direkte via SkolePlan. Det er EKSTREMT vigtigt at forældrene husker dette. Skolen kan ikke give fri det er altid forældrene der tager deres barn fri. Fællessamling Til fællessamlingen samles hele skolen i skolens spisesal, der synges to sange, fremsiges fadervor eller anden tekst til refleksion og gives fælles beskeder for dagen. Fællestimer Den ½ times fællestime (fortælling, sang eller aktuelt) foregår i skolens foredragssal. Fødselsdage Ugens fødselsdage fejres hver mandag til fællessamling hvor der synges fødselsdagssang for ugens fødselarer. Glemte ting Hvis du finder glemte værdigenstande kan de afleveres på personalerummet hvor de bliver låst inde i et skab. Glemt tøj lægges i bænken i hallen. Gæster til hverdag Husk altid først at tjekke med tilsynslærer at det er OK at få besøg og derefter også at præsentere evt. gæster, så vi ved hvem der er i huset. Du kan få gæster på besøg fra efter studietimen kl Gæster i weekenden Hvis du ønsker overnattende gæster i weekenden skal du have lov af weekendtilsyns-læreren først. Du kan enten efter aftale låne en evt. ledig seng på værelset eller låne en af skolens ekstramadrasser. Hvis du får overnattende gæster af modsat køn laver du bare en aftale med et andet værelse med samme køn. Gæster skal følge husets regler og program på lige fod med andre weekendelever.

4 Hygiejne Der hænger flasker med håndsprit rundt omkring, brug dem og minimér risikoen for at blive syg. I køkkenet skal man altid have fodtøj på. K-gruppe Det nærmeste du kommer en familie på AAE er k-gruppen. Du kan altid snakke med din k-lærer om hvad som helst. Alternativt kan du også bruge en anden lærer fra dit team. I har k-møde en gang om ugen og desuden vil jeres k-lærer spise middag med jer så tit som muligt men som udgangspunkt 3 ud af ugens 5 dage. Klaver Du må gerne bruge skolens klaverer hvis du kan spille ;-) Køkkentjans Flere gange om året vil du have køkkentjans. Du skal både lære noget om ernæring, madlavning og god hygiejne. Når du er i køkkenet en hel uge begynder din køkkenuge onsdag og slutter efterfølgende tirsdag. Du skal selv holde dig ajour med hvad der foregår på dine boglige hold i løbet af ugen. Madværksted Det er efter aftale muligt, at låne madværkstedet hvis man fx gerne vil bage en kage eller lignende. Det er vigtigt, at man vasker op straks efter brug. Madrasser Madrassen i din seng har kun én plads og det er netop i sengen. Hvis du skal bruge en madras et andet sted fx hvis I sover sammen i et andet rum i weekender, så har skolen ekstra madrasser du kan låne efter aftale med en lærer. Mobiltelefon Vi har kun ganske få mobilregler på AAE. Den vigtigste er: Tænk dig om og vis hensyn. Du må stort set have din mobil med dig altid. Der er situationer hvor det er god stil som udgangspunkt at beholde den i lommen og vente med at tjekke sms og lignende til senere. Spisesal og foredragssal er mobilfrie zoner i skoleåret 18/19. Du må godt have den med men kun på lydløs og i lommen. Måltider Der er mødepligt til de tre hovedmåltider. Til middag sidder du sammen med din k- gruppe. Om morgenen og aftenen må du sætte dig hvor du har lyst. Der sættes spande med klude frem under ta -selv-bordet så I kan tørre bordet af efter afrydning. Der serveres desuden mellemmåltider til formiddag, eftermiddag og aftenkaffe som du selv bestemmer om du vil deltage i. Musik I Hvis I afspiller musik udenfor er det vigtigt at udvise hensyn til skolens naboer. Musik II Hvis du kan spille et instrument eller er ved at lære det må du gerne bruge skolens musiklokaler. Det er Jonas du skal lave musik-aftaler med. Nøgler og nøglebrik Pas rigtig godt på dine nøgler. Det koster 200,- kr for en ny værelsesnøgle og/eller 100,- kr for en ny sort nøglebrik. Der skal afregnes for mistede nøgler med det samme via MobilePay.

5 Områderengøring Det er (måske ligesom derhjemme) jer selv der skal rydde op og gøre rent efter jer selv. Pas & sygesikring Hvis du skal ud og rejse med skolen, skal du aflevere dit pas til den ansvarlige lærer 14 dage før afrejse. Du opbevarer selv dit gule sygesikringsbevis hvis du skulle komme til skade. Udover det gule skal du sørge for at have et blåt når vi skal ud og rejse. Post Dagens post uddeles af aftentilsynet. Skader I Uanset hvordan du er skadet så skal du altid møde op til undervisningen medmindre du har en klar aftale med din lærer. Skader II Hvis du kommer til at ødelægge noget så giv en lærer besked med det samme, så det kan blive repareret eller erstattet. Afhængigt af hvad der er sket kan du eller din forsikring komme til at skulle betale for udbedring af skaden. Sker der flere skader på jeres værelse uden at der melder sig en ansvarlig kan I blive holdt fælles ansvarligt. Sørg for at passe godt på jeres ting, fx koster en ny kost 100,- kr, en ny stol koster 800,- kr og en opslagstavle mellem 400,- og 1000,- afhængig af størrelsen. Studietime I studietimen fra hver dag kan du lave lektier eller på anden vis øve dig på fagligt stof. Der er en lærer der går rundt fra værelse til værelse på hvert område i hele studietimen - og du må kun være på dit eget værelse. Hvis du vil arbejde sammen med andre end dit eget værelse kan I sidde sammen i enten opholdsstuen eller A1 hvor der også er en lærer I kan få hjælp af. Du kan enten være på eget værelse eller sidde i opholdsstue eller lokale A1. Vi betragter studietimen som undervisning, dvs. dine forældre skal skrive dig fri hvis du skal noget andet udenfor skolens område fra Spil I Skolen har rigtig mange brætspil. De ligger i opholdsstuen. Husk at rydde op efter jer selv og lægge dem tilbage, så de altid er klar til de næste der vil låne dem. Spil II Det er ikke tilladt at spille om penge eller tings af værdi. Svømmehal Hvis I vil i svømmehal kan I få rabat hvis I laver en aftale med vagtlæreren. Sygdom Det er Pia (PH) og Ruth (RS) der er skolens sygeansvarlige. Hvis du er så alvorlig syg, at du ikke kan vente at tale med Pia eller Ruth kan morgentilsynslæreren godt skrive dig syg. Du skal ALTID tale med en voksen inden du lægger dig syg. Syg om natten Hvis du bliver alvorlig syg om natten har du følgende muligheder: Du kan banke på døren til vagtværelset eller du kan ringe på nattevagt-telefonen. Denne er kun og udelukkende til elever om natten. Søndagsrengøring Hver søndag kl mødes I i foredragssalen hvorefter der er rengøring på skolens fællesområder, så skolen fremstår pænt at komme hjem til for dem som har været væk i weekenden.

6 Søndagssamling Hver søndag aften er der samling i spisesalen kl , så det er vigtigt at skolen har fået besked inden hvis du af den ene eller anden grund endnu ikke er mødt ind på det tidspunkt. Køkkenholdet sætter boller/kage frem til hygge efter afkrydsning og beskeder. Tandlæge Du skal fortsat bruge din egen tandlæge derhjemme. Det er en god idé fx at lægge tandlægetider i forbindelse med forlængede weekends. Tyveri Det burde ikke være nødvendigt, men desværre er der altid nogle der kan føle sig fristet til at tage fx ting eller penge der ligger åbent fremme. Lås skabe til hverdag og lås værelset når I alle tager på weekend. Skulle du være uheldig, har vi en registreringsblanket som du bedes udfylde. Ugens billede Hver uge har du mulighed for at sende dit forslag til Ugens billede som bliver sat i glas og ramme og sat på hylden på UVfløjen, følg Året der er gået her. Forslag til ugens billede sendes til jt@aabybroefterskole.dk senest efterfølgende mandag. Der er en hyggepræmie der kan deles (fx med værelset) hvis dit billede bliver valgt. Ugens billede vil også blive lagt ud på skolens Instaprofil aabybro_efterskole. Video-overvågning Der er video-overvågning udvalgte steder på skolens område, både ude og inde. Overvågningen skal primært forebygge tyveri, men kan også bruges til opklaring af andre alvorlige sager. Værelsesoprydning & rengøring Morgenoprydning Ryd op (på borde, tøj i skabe) Fej gulvet Tøm skraldespanden Red sengen Hovedrengøring Som om morgenen Kom i alle hjørner Ryd op i alle hylder Dit skab skal være ryddeligt indvendigt Aftør alle vandrette flader Vask gulvet Fredagsoprydning Som om morgenen Pak din taske hvis du skal hjem i weekenden og stil den klar på sengen Weekender Det er en rigtig god idé at blive på skolen så mange weekender som muligt. Det er tit netop i weekender at du kommer til at snakke med andre end du går sammen med i hverdagen. På weekendopslagstavlen kan I se hvem der er ansvarlig lærer de forskellige weekends. Det er vedkommende du (i god tid) skal snakke med hvis du har nogle idéer eller ønsker til en weekend. I normale weekender mødes i om fredagen kl i spisesalen og fordeler praktiske opgaver som madlavning og oprydning og/eller opvask. Som udgangspunkt så er man der enten hele weekenden eller tager hjem. Der er fælles områderengøring hver søndag kl Wifi Der er Wifi på hele skolens område. Netværket hedder elev. Du kan snakke med enten Jens (JO) eller Lars (LP) hvis du har brug for hjælp.

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden

Velkommen på Øse Efterskole. Regler og husorden Velkommen på Øse Efterskole Regler og husorden Øse-Reglement Velkommen til dit værelse Dette er dit/jeres hjem de næste 10 måneder. Derfor er det naturligvis vigtigt at I får det indrettet så hyggeligt

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være

Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland. Et rart sted at være INFORMATIONER Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder du nyttige informationer og husregler. Vi forventer at du overholder

Læs mere

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE

Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE 2017 Praktiske oplysninger AARHUS EFTERSKOLE Praktiske oplysninger Aarhus Efterskole Brunbakkevej 21 8270 Højbjerg tlf 8627 1777 Udenfor kontorets åbningstid vil man kunne kontakte en vagtlærer på dette

Læs mere

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019

Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 Retningslinjer for Risskov Efterskole Risskov, April 2019 BADEREGLER Som elev har du efter anvisning fra tilsynslærer mulighed for at tage til stranden og bade. Hvis du ønsker at bade, kan dette kun ske

Læs mere

Indhold Advarsler og bortvisning

Indhold Advarsler og bortvisning Retningslinjer for Risskov Efterskole Indhold Advarsler og bortvisning 1 Alkohol og rusmidler 2 Computer mm 2 Cykel 2 Fritidsarbejde 2 Gæster 2 Meddelelsesbogen 3 Mobiltelefon 3 Måltider 3 Rengøring 4

Læs mere

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten

Velkommen til Sølager HUSORDEN. Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten Velkommen til Sølager HUSORDEN Gældende for afdelingerne på Sølager: Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene, derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside:

Telefonnumre mv. Skolens hovednummer Vagttelefon: Hjemmeside: 2017 2018 Telefonnumre mv. Skolens hovednummer 59 31 53 45 Skolens telefon besvares så vidt muligt på hverdage mellem kl. 09.00 og Kl. 15.00. Hvis vi ikke tager telefonen, kan der indtales en besked på

Læs mere

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf

INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf INFORMATIONER STUK Vestergade 8, 6520 Toftlund Tlf. 74 83 20 62 www.kostskolen.dk Velkommen til Kostskolen i Sønderjylland Vi glæder os til at have dig som elev på vores kostskole. Her i mappen finder

Læs mere

Velkommen til Bethesda

Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda Velkommen til Bethesda. Vi glæder os til at være sammen med dig og din familie. I denne pjece er der nyttige informationer til dig om dagligdagen, husregler og alt det praktiske

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2013 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2017 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105

VÆRD AT VIDE. Velkommen til. barselsophold på Afsnit 105 VÆRD AT VIDE Velkommen til barselsophold på Afsnit 105 Vi har her samlet en række praktiske informationer til dig om hverdagen og tilbuddene på afsnittet. Du er velkommen til at spørge os, hvis der er

Læs mere

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO

INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO INFOFOLDER SKOLEHJEMMET I AUDEBO AMU Audebo afdelingen Audebo Skolevej 6B, 4300 Holbæk 2 3 VELKOMMEN TIL SKOLEHJEMMET Vi håber, du får et godt kursusophold på EUC Nordvestsjælland. Du skal have et godt

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Tårnbygård Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Kongensgaards elevhåndbog

Kongensgaards elevhåndbog Kongensgaards elevhåndbog Find svar på dine spørgsmål her Kongensgaard Efterskole Alkohol: Det er ikke tilladt at indtage eller være i besiddelse af alkohol på KGE. Heller ikke til og fra skolen. Overtrædelse

Læs mere

Velkommen. til skoleåret 2012-13

Velkommen. til skoleåret 2012-13 Velkommen til skoleåret 2012-13 PRAKTISKE OPLYSNINGER Skolens adresse Halvorsmindevej 107-109, 9800 Hjørring (www.halvorsminde.dk.) Skolens kontor Kontortid: 9.00 14.30 Tlf.: 98 92 12 22 Fax: 98 91 10

Læs mere

Praktiske forhold håndbog

Praktiske forhold håndbog Praktiske forhold håndbog Afdelingslærer/ Kontaktlærer: Hver afdeling har to kontaktlærere. Det er kontaktlæreren, der har den primære kontakt til både elev og forældre. Afdelingsture: Hver afdeling tager

Læs mere

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45

Telefonnumre. Skolen: 59 31 53 45 2013 2014 Telefonnumre Skolen: 59 31 53 45 Kontortid mellem kl. 08.00-12.30 alle dage. Herefter besvares telefonen i det omfang vi er på kontoret. Telefonsvareren aflyttes om morgenen. Vagtmobil: 21 23

Læs mere

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas

Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Velkommen til Forsorgshjemmet Aas Forsorgshjemmet Aas tilbyder i henhold til Servicelovens 110, midlertidig ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte

Læs mere

Velkommen. til skolehjemmet i. Odder

Velkommen. til skolehjemmet i. Odder Velkommen til skolehjemmet i Odder Skolehjemsassistenter Jacob Andersen Brian Andersen Søren Laursen Claus Christensen Henrik Fischer-Mogensen Claus Lønborg Alting til sin tid Undervisning 8.50-16.45 Mandag

Læs mere

Første uge på Brejninggaard Efterskole

Første uge på Brejninggaard Efterskole Første uge på Brejninggaard Efterskole August 2015 Søndag d. 9/8 14.00 Skolen åbner for indkvartering efter sengeredning og udpakning er der kaffe i Hallen 15.30 Velkomst i hallen 16.30 Første møde med

Læs mere

Dagsrytme for Børnehuset

Dagsrytme for Børnehuset Hverdags morgen: Dagsrytme for Børnehuset Kl. 6.00 Vi møder ind nattevagten har fordelt børn. Vi snakker sammen om hvordan natten er gået. Nattevagten overleverer informationer. Vi starter med at tage

Læs mere

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte

Brejninggaard Efterskole 2011-2012. Orienteringshæfte Brejninggaard Efterskole 2011-2012 Orienteringshæfte I sidder nu med orienteringshæftet fra Brejninggaard Efterskole, hvor I kan få svar på mange af de spørgsmål, som I måtte have før skolestart. A Affaldssortering

Læs mere

Velkommen til Sølager husorden

Velkommen til Sølager husorden 3. udgave Velkommen til Sølager husorden Gældende for afdelingerne Buen, Spidsen og Udsigten På Sølager bor du ikke alene. Derfor er der en husorden, der gør det nemmere at bo mange sammen. Medarbejderne

Læs mere

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang

Vonsild SFO. Velkommen til glidende overgang Glidende overgang Vonsild SFO Velkommen til glidende overgang Glidende overgang er et tilbud til kommende skolebørn om at starte på Vonsild Skole 1. april. Indtil skolestart - i august - vil børnene være

Læs mere

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN

VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN VELKOMMEN TIL MUNKEGÅRDEN Elevhåndbog Tilhører: DIN DAGLIGDAG Godt du kom Du møder naturligvis frisk og veludhvilet til. Arbejdstøj Du vil få udleveret det arbejdstøj og fodtøj, der er nødvendigt for den

Læs mere

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN

BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN BALLEGUIDE 2011/12 OM SKOLEN OG HVERDAGEN Ballevej 57 7182 Bredsten Kontor tlf. 75 88 12 05 Lærerværelse tlf. 20 91 85 99 Ledelse, Dorthe og Jan Fredsted 20 45 25 05 info@balle-efterskole.dk www.balle-efterskole.dk

Læs mere

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER!

RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! RØNBJERGTUREN 2018 HYTTER! Køkken: Der er køleskab og lille fryser i hvert hus. Der er opvaskemaskine, men I skal selv have sæbe/tabletter med til maskinen og evt. opvaskemiddel. Ovnen og opvaskemaskinen

Læs mere

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside: Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer:

Børnehuset Fuglsang. Velkommen til. Østhuset. Hjemmeside:   Adresse: Askevænget nummer 2. Telefonnummer: Børnehuset Fuglsang Velkommen til Østhuset Hjemmeside: www.fuglsang.ltk.dk Adresse: Askevænget nummer 2 Telefonnummer: 45 28 57 40 Mail: Leder Mette Zander: mekl@ltk.dk Åbningstider: Mandag til torsdag:

Læs mere

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund.

Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Gensidig respekt, omsorg, overbærenhed og forståelse er en forudsætning for alt frugtbart samarbejde og gælder uanset etnisk og religiøs baggrund. Plejehjemmet Løjtegårdsvej Løjtegårdsvej 100 2770 Kastrup

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020

Velkommen til Billeshave Efterskole. Skoleåret 2019/ 2020 Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2019/ 2020 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Håndklæder og toiletsager.

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf

Velkommen til. Jernbanegade Hobro Tlf Velkommen til Jernbanegade 26 9500 Hobro Tlf.97115160 Velkommen i Jernbanegades børnehus I denne folder vil i finde en række praktiske informationer om mange forskellige ting der er værd at vide når dit

Læs mere

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen:

De fysiske rammer: Fællesarealer på afdelingen: De fysiske rammer: Afdelingen består af 28 boliger, hvor hver bolig indeholder entré, bad, toilet, stue og lille altan eller have. Endvidere indbefatter hver bolig: El-seng Gardinstænger. Stuearealet er

Læs mere

Velkommen i Gittes dagpleje

Velkommen i Gittes dagpleje Velkommen i Gittes dagpleje 1 Jeg hedder Gitte Gudmandsen og min mand hedder Toni. Vi har to drenge, Kasper og Lasse. Lasse er stadig hjemmeboende. Jeg vil med denne bog give jer indblik i min dagpleje.

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015

VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 VELKOMMEN til skoleåret 2014-2015 lærere VELKOMMEN HJERTELIG VELKOMMEN Vi er glade for at netop I har valgt Halvorsminde Efterskole 1.0. I er med på det første hold, hvor rammerne og indholdet i høj grad

Læs mere

SELVEVALUERING 2016/17

SELVEVALUERING 2016/17 SELVEVALUERING 2016/17 Evalueringsspørgsmål: I hvor høj grad harmonerer skolens regelsæt med forældrenes forventninger til et regelsæt? Model: Med udgangspunkt i Brugerorienteret Evaluering Rødding Fri

Læs mere

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk

Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Skolenyt uge 46 www.ørdingfriskole.dk Ugens højdepunkter Denne uge står den jo i festens tegn og med en spændende emneuge op til. Vi har hver morgen hørt gode historier om konger og desuden på de enkelte

Læs mere

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre

KOLLEUGE. Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre KOLLEUGE Kære Isfugle, Skalleslugere, Lappedykkere og forældre Fra søndag d. 11. november - søndag d. 18. november holder 3 af troppens patruljer kolleweekend. En kolleuge er en uge, hvor vi bare er flyttet

Læs mere

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset.

Alfabetisk liste. Man deltager som ung i de aktiviteter der sker i og udenfor huset. Unge-håndbog 1 A Alfabetisk liste Aften-te: Aften-te serveres (som buffet) hver aften omkring kl. ca. 21.30. Derved har du mulighed for at få noget mad inden sengetid. (du må ikke bare frit gå i køleskabet).

Læs mere

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole

Vester Vandet. Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk. Information om Skive Lejrskole Information om Skive Lejrskole Vester Vandet Frederiksdal Allé 7 7800 Skive 99 15 32 80 tams@skivekommune.dk www.ungdomsskolen-skive.dk Til skoler, foreninger, privatpersoner og andre med interesse i at

Læs mere

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer

Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Bestyrelsesmøde søndag den 12. april varighed: 3,5 timer Fremmødte: Theis Palm Julie Ottesen Lena Marie Hybschmann Line Søderberg Degn Kasper Klose Bak Siw Søby Rasmussen Mødets referent: Lena Marie Hybschmann

Læs mere

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken.

Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Vi byder dig og dine forældre velkommen til Daginstitutionen Norddalsparken. Daginstitutionen Norddalsparken er en aldersintegreret institution med børn i alderen 0-6 år. Lederen er Bente Nielsen, Daglig

Læs mere

Indhold: Afslutningsturen foregår på en campingplads, hvor der bliver lavet en stor teltlejr. På campingpladsen er der forskellige aktiviteter.

Indhold: Afslutningsturen foregår på en campingplads, hvor der bliver lavet en stor teltlejr. På campingpladsen er der forskellige aktiviteter. Afslutningstur Formål: Formålet med afslutningsturen er at give elever og lærere en god afsluttende oplevelse sammen. På afslutningsturen er der mulighed for at have mere tid til hinanden, end der er i

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 50 skolebørn og 4 voksne. Men i den

Læs mere

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016

VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 VELKOMMEN til skoleåret 2015-2016 ORDENSREGLER ORDENSREGLER Eleverne skal vise hensyn over for deres omgivelser og for hinanden. Eleverne skal passe undervisningen og aftaler i øvrigt. Eleverne må gerne

Læs mere

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen.

Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 1 Den daglige pædagogiske praksis i Børneinstitutionen Frøgården Vuggestueafdelingen. 2 Den daglige pædagogiske praksis i Vuggestueafdelingen. I denne folder har vi forsøgt at beskrive vores mål for den

Læs mere

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring

Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Velkommen til EUC Nords skolehjem - Hjørring Skolehjemmet er for dig... der er i gang med en erhvervsuddannelse og har mere end 5 kvarters transport til skolen. facebook.com/ skolehjem Velkommen På EUC

Læs mere

Munkegårdens elevhåndbog

Munkegårdens elevhåndbog 2015 Tilhører: Din dagligdag: Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag weekend 8.00-8.45 Morgenmad og morgenrutiner i husene (ikke dagelever) 9.00-10.30 Bo-uv. I hvert sit hus dagelever på Vejrupvej 10.30-10.45

Læs mere

VELKOMMEN I TURBOHUSET

VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET VELKOMMEN I TURBOHUSET. Turbohuset er en sfo, med daglig drift af Højmark børnehus. Vi har til huse på Højmark skole om morgenen og eftermiddagen. Vi er som regel i børnehuset i

Læs mere

Velkommen til Billeshave Efterskole

Velkommen til Billeshave Efterskole Velkommen til Billeshave Efterskole Skoleåret 2018/ 2019 1 PAKKELISTE: Når du kommer til efterskolen skal du medbringe: Almindeligt tøj, badetøj, fodtøj til længere gåture og regntøj. Desuden liggeunderlag

Læs mere

Informationer vedr. LM i Vejen

Informationer vedr. LM i Vejen Informationer vedr. LM i Vejen 18. 20.08 2017 Vigtigt Det er KUN tilladt at gå fra skolen til idrætscentret gennem tunnelen. Det er farligt og forbudt at gå over vejen! Og stien er hurtigere Overnatning

Læs mere

Velkommen til vores vuggestue

Velkommen til vores vuggestue Velkommen til vores vuggestue Med denne folder får du nogle vigtige praktiske informationer om dit barns hverdag i vuggestuen. Heri beskrives, hvad vi tilbyder, og hvad vi forventer af dig i det fremtidige

Læs mere

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie.

Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Kære Velkommen til Fredensgård Den 1. august 2015 skal du starte i vuggestuen, og vi glæder os rigtig meget til at møde dig og din familie. Vi vil gerne have besøg af jer, inden du starter. Så kan I se

Læs mere

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info.

DGI Fyn og SHORES. Vandsportsferielejr. Program og praktisk info. DGI Fyn og SHORES Vandsportsferielejr Program og praktisk info www.dgi.dk 0 Indhold Velkomst til Vandsportsferielejren på Strynø 2 Huskeliste 3 Lejrregler 4 Kontaktoplysninger 5 Lejrbank 5 Stilletelt 5

Læs mere

Foreløbigt program TalentWeek 2016

Foreløbigt program TalentWeek 2016 Foreløbigt program TalentWeek 2016 Herunder findes det foreløbige program for TalentWeek 2016. Bemærk at mindre ændringer kan forekomme. Det endelige program udleveres til alle deltagerne på TalentWeek

Læs mere

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785

Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Kirkeløkke 15 Tlf.: 74582907 Mobil: 29449785 Nedenstående er udarbejdet i et forsøg på at afhjælpe nogle af de spørgsmål som forældre ofte stiller i forbindelse med en start i Vilstrup Skoles Fritidsordning.

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads er 3950,-/mdr.

Læs mere

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5

Prøve i Dansk 2. Skriftlig del. Læseforståelse 2. November-december 2015. Tekst- og opgavehæfte. Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Prøve i Dansk 2 November-december 2015 Skriftlig del Læseforståelse 2 Tekst- og opgavehæfte Delprøve 2: Opgave 3 Opgave 4 Opgave 5 Hjælpemidler: ingen Tid: 60 minutter Udfyldes af prøvedeltageren Navn

Læs mere

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden.

Vi er så heldige, at der kommer 10 forældre med, som vil hjælpe os med maden. Kære forældre Feldballe den 17/8-2019 Nu nærmer tiden sig for vores store fælleslejr til Tandslet Friskole. Skolen ligger på Als og har rigtig gode faciliteter både inde og ude, som vi glæder os til at

Læs mere

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017.

Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Nyhedsbrev Regnbuen Maj 2017. Sure citroner. Hermed det sidste nye fra os i Regnbuen. I går fredag sagde vi farvel til 25 forventningsfulde børn, som bare er så KLAR til, at komme i SFO/skole. Vi vil gerne

Læs mere

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2019/20

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2019/20 Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2019/20 Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er formålet, der skal gennemsyre hele vort virke. - 1 - INTRODUKTION I forhold til hele

Læs mere

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE.

INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. INFORMATIONSFOLDER INDSKOLINGEN PÅ NØRRE NISSUM SKOLE. 1 Kære forældre Med denne informationsfolder håber vi at kunne give svar på nogle af de spørgsmål der opstår, når jeres barn starter i skole, og dermed

Læs mere

Tylstrup Skoles Regelsæt

Tylstrup Skoles Regelsæt Tylstrup Skoles Regelsæt Revideret sommeren 2011. Tylstrup Skoles Grundregler Hils på hinanden Vis hensyn Tal pænt Lad andres ting være i fred. Adfærd på skolen indebærer: Brug indestemme. På gangen Gå

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

VELKOMMEN TIL SKÅRUPSKOLEN

VELKOMMEN TIL SKÅRUPSKOLEN VELKOMMEN TIL SKÅRUPSKOLEN SKOLEÅRET 2012/2013 Velkommen til elever og forældre på ankomstdagen Søndag den 12. august 2012 Kl. 15.00 Kl. 16.00 Kl. 17.00 Ankomst og indkvartering Kaffe, velkomst og præsentation

Læs mere

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO

VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VELKOMMEN I BØVLING FRISKOLES SFO VI ER ALLE EN VIGTIG BRIK, FOR AT VI KAN FÅ EN DEJLIG OG HYGGELIG DAG I SFO. Kære forældre! Personalet og bestyrelsen byder jer hermed velkommen til Bøvling SFO. Vi ønsker

Læs mere

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN

VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN VELKOMMEN TIL BØRNEHAVEN Svend Poulsensvej 154, 3060 Espergærde, Åbningsningstid: mandag-fredag kl. 6.30 17.00 Galaksen: 49284357 Himmel Stuen: 49284356 Stjernerne: 49284358 Leder David Seebach: 49282451

Læs mere

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet

Kære forældre! Med venlig hilsen Personalet Velkommen til Børnehuset Kære forældre! Velkommen til Pilehaven. Her er nogle praktiske oplysninger om vores hverdag som vi håber, vil være med til at gi en god start i børnehaven. I er altid velkommen

Læs mere

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse

24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Nyhedsbrevet indeholder: Tyverier fra garderoben, og hvad vi gør ved det 24 timer du aldrig glemmer, stort arrangement for 4. 7. klasse Sommerferieaktiviteter Fremtiden for børnene fra Mørk skole Koloni

Læs mere

Dagsrytme for Unge / voksenhuset.

Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Dagsrytme for Unge / voksenhuset. Velkommen i unge / voksenhuset Vi glæder os til samarbejdet, og beder dig læse følgende: Som vikar / ny kollega i Unge / Voksenhuset forventer vi, at du har haft 3 introduktionsvagter

Læs mere

Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger

Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger Husregler på Bakkegården de sikrede afdelinger Husregler for de sikrede afdelinger på Bakkegården Social adfærd og omgangstone Det forventes, at vi taler pænt og respektfuldt til hinanden. Det forventes,

Læs mere

Sommerlejren Sejerborg

Sommerlejren Sejerborg Sommerlejren Sejerborg Kære forældre. I dette informations brev vil I finde de praktiske oplysninger I har behov for, i forbindelse med jeres barns/børns lejrophold på Sejerborg. Vi glæder os til at give

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8.

Indholdsfortegnelse. Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2. Personalet 3. Dagsrytmen 4. Når I starter i børnehave 5. Traditioner 6. Temauger 8. Indholdsfortegnelse Velkommen til Limfjordsbørnehaven 2 Personalet 3 Dagsrytmen 4 Når I starter i børnehave 5 Traditioner 6 Temauger 8 Ture 8 Mad 9 Praktiske oplysninger 10 Sådan er børnehaven indrettet

Læs mere

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole.

FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE. Læs mere på www.haarslevefterskole. FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP PÅ TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE Læs mere på www.haarslevefterskole.dk IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSLEV EFTERSKOLES

Læs mere

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave

Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Forældrepjece Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Kære forældre velkommen til Idrætsinstitutionen Aktivarius Børnehave Jeres barn har nu fået plads i Idrætsinstitutionen Aktivarius børnehave som er

Læs mere

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898

Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Landsbyordning ved Hou Skole Nørregade 9, Hou 9370 Hals Tlf: 99317898 Mobil: 25197898 Vi ønsker hermed at byde jer og jeres barn velkommen i Landsbyordningen på Hou skole. Vi håber, at denne folder kan

Læs mere

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2017/18

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2017/18 Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2017/18 Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er formålet, der skal gennemsyre hele vort virke. - 1 - INTRODUKTION I forhold til hele

Læs mere

A-Z folder for Klintholm

A-Z folder for Klintholm A-Z folder for Klintholm Klintholm Aktiviteter udenfor huset. Skal en børnegruppe på tur ud over det sædvanlige, bliver det skrevet på tavlen. Alle aktiviteter foregår som udgangspunkt i børnehavens åbningstid.

Læs mere

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59.

Forstander: Anita H Hansen. 39 98 76 60. Daglig leder: Ingelise Andersen 39 98 76 62 Daglig leder Conny Zarp 39 98 76 59. Velkommen til Søndersøhave! Denne brochure er tænkt som en hjælp til Dem og Deres pårørende. Brochuren indeholder en række oplysning i forbindelse med indflytning og ophold i Søndersøhave. Har De spørgsmål,

Læs mere

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015

GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 GF HERSTEDLUND - HERSTEDHUS ORDENSREGLER / KRAV TIL OPRYDNING 2015 HERSTEDHUS er fælles ejendom for beboerne i Grundejer Foreningen Herstedlund (GFH), og huset er til fælles benyttelse og dermed et fælles

Læs mere

Velkommen til Sneslev Landbørnehus

Velkommen til Sneslev Landbørnehus Velkommen til Sneslev Landbørnehus Natur` ligvis Adresse: Haslevvej 379 4100 Ringsted tlf. 57627000 Mobil: 41196577 Mail: kan@ringsted.dk Åbningstider: Vi har åbent mandag torsdag kl. 6.30-17.00 og fredag

Læs mere

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2016/17

Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2016/17 Indholdsplan for Aabybro Efterskole i skoleåret 2016/17 Livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse er formålet, der skal gennemsyre hele vort virke. - 1 - INTRODUKTION I forhold til hele

Læs mere

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe

Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Velkommen til Område Øst afd. Børnehuset Heimdal Velkomstmappe Vuggestuen Institutionens adresse og telefon nummer: Børnehuset Heimdal Ny strandvej 3A 4640 Faxe Tlf.: 56 20 34 90/ 20 45 47 32 Område leder:

Læs mere

Skoleinfo 2015-16 Ryslinge Efterskole. Velkommen!

Skoleinfo 2015-16 Ryslinge Efterskole. Velkommen! Velkommen! Vi vil gerne byde alle elever og forældre velkommen til Ryslinge Efterskole. Vi ser frem til samarbejdet om at skabe et godt skoleår for alle, og vi håber, at vi med denne skolefolder kan give

Læs mere

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015

Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Værkstedsuge Uldum Højskole 2015 Mandag den 6. juli 16.00-18.00 Ankomst og indkvartering (kaffe, te og saft i Pejsestuen) i Spisesalen 19.00 Velkomst og præsentation i St. Skolestue Derefter Rundvisning

Læs mere

Lenes dagpleje. Data: Sms/ring: 61134475. Mail: lenesimonsenstrangholt@outlook.dk

Lenes dagpleje. Data: Sms/ring: 61134475. Mail: lenesimonsenstrangholt@outlook.dk Lenes dagpleje Jeg hedder Lene Simonsen Strangholt, og har været dagplejer siden 1992. Jeg er uddannet pædagogisk assistent. Jeg har normalt 4 børn i dagpleje, i alderen 6 mdr. til 3 år, hvorefter børnene

Læs mere

Praktisk information om Børnenes Akademi

Praktisk information om Børnenes Akademi Praktisk information om Børnenes Akademi VELKOMMEN TIL FRISKOLEN BØRNENES AKADEMI Denne pjece er en introduktion til dig som ny forældre på Børnenes Akademi. I pjecen vil vi nævne nogle af de praktiske

Læs mere

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund

Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Velkommen til Vuggestuen Stjernestund Åbningstider Vuggestuens åbningstider er følgende: Mandag til torsdag kl. 6.30 16.30 Fredag kl. 6.30 16.00 Pris og tilskud Prisen for en vuggestueplads pr. 1/1-2019

Læs mere

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2

Velkommen. Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Velkommen Adresse: Børnehuset Skovkanten Esrum Hovedgade 21 B 3230 Græsted tlf. 72 49 90 40 tryk 2 Mail: Annette R. Jensen arjen@gribskov.dk (områdeleder) Netti Bromose cnebr@gribskov.dk (daglig pædagogisk

Læs mere

VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET. Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling

VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET. Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling VELKOMMEN BØRNEAFSNITTET Regionshospitalet Horsens Ortopædkirurgisk afdeling Afdelingen: Ortopædkirurgisk børneafsnit modtager patienter i alderen 0-18 år. Afsnittet er placeret på Ortopædkirurgisk sengeafdeling

Læs mere

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt

Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt Forsorgshjemmet Aas er et tilbud i henhold til Servicelovens 110 der tilbyder midlertidigt ophold, omsorg og støtte til mennesker, som er socialt udsatte og ikke har eller ikke kan opholde sig i egen bolig

Læs mere

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om:

Thunfiskens ABC. Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken. I denne pjece kan du læse om: Thunfiskens ABC Regler og politikker for Børnehuset Thunfisken I denne pjece kan du læse om: Skiftetøj Fejring af fødselsdage Måltider i institutionen Legetøjsfredag Sygdom Legeaftaler Afleveringstidspunkt

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten

Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Indholdsfortegnelse. Blæksprutten Hvem er vi Side 1 Hvad vægter vi Side 2 Praktiske oplysninger Side 3 + 4 Kostpolitik Side 5 Konflikter Side 6 Fysiske rammer Side 7 Uderummet Dokumentation Møllevej 9

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse

FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT H Å R SLEV EFTERSKOLE FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB. For elever i 7. og 8. klasse FAGLIGHED, FANTASI OG FÆLLESSKAB FORÅRSCAMP TO FANTASTISKE DAGE OG EN NAT PÅ HÅRSLEV EFTERSKOLE For elever i 7. og 8. klasse IDRÆT / DRAMA / FRILUFTSLIV MUSIK / MEDIE / KREATIV HÅRSL EV EFTERSKOLES FORÅRSCAMP

Læs mere

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere.

Program. Idrætsferielejr. Årets program til alle deltagere. Program Idrætsferielejr Årets program til alle deltagere www.dgi.dk Indhold: Velkomst fra Lejrledelsen side 2 Huskeliste side 3 Lejrregler side 4 Adresser Side 5 Lejrbank Side 5 Stillerum Side 5 Program

Læs mere

Velkommen til Børnehaven Skovparken!

Velkommen til Børnehaven Skovparken! Velkommen til Børnehaven Skovparken! Med disse sider vil vi gerne give jer nogle praktiske oplysninger og give jer et indtryk af, hvordan det er at gå i vores børnehave. Der er specielt to forhold, der

Læs mere

Den Grimme Ælling 0-3 år Tommelise 3-5 år Klodshans 5-6 år

Den Grimme Ælling 0-3 år Tommelise 3-5 år Klodshans 5-6 år Den Grimme Ælling 0-3 år Tommelise 3-5 år Klodshans 5-6 år Velkommen Til Tommelise 2 I Tommelise er der tre stuer. Svalen, Åkanden og Sommerfuglen 3 Stuerne har næsten samme størrelse. Her ses Sommerfuglen

Læs mere