BORGERMØDE 2017 Status april 2018 for opfølgning på Borgermødet den 11. maj 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BORGERMØDE 2017 Status april 2018 for opfølgning på Borgermødet den 11. maj 2017"

Transkript

1 BORGERMØDE 2017 Status april 2018 for opfølgning på Borgermødet den 11. maj 2017 Nr. Aktivitet Handling Ansvarlig 1 Michael Jensen, Ishøj Strandbadeforening Isbjørnen Ønske om bedre faciliteter i form af nyt badehus. De nuværende omklædningsmuligheder i Kulturbåden er begrænsede. 2 Greve Strand grundejerforening Ønske om at præsentere bestyrelsen for visioner for Greve Marina/Hundigeparken. Panelet anmoder om, at ønskerne fremsendes til bestyrelsen. Ønsker fremsendes til Strandparken. Udført Det er ikke på nuværende tidspunkt muligt i forhold til lovgivningen, men badehuse er med i Strandparkens vision og indmelding til Erhvervsstyrelsen. 3 Borger, Greve Anmodning om, at orkidée-område ved Sælhuse plejes og vedligeholdes bedre, dvs. mindre beskæring af siv og mindre dræning Præsentationsmøde er arrangeret med Strandparkens sekretariat i okt. Der arbejdes i år med at afprøve nye plejemetoder ved orkidéeområdet. Afklip opsamles, og slåningen forgår på differentierede tidspunkter over sæsonen. / DR Afholdt Afprøves i sept. afhængigt af tørvejr, ellers forsøges der igen til næste år. Forsøg med rørhøster er i år blevet udført på området.

2 Forespørgsel om man kan finde et andet sted at lægge fedtemøget fra strandrensning end ved Sælhuse 4 Ruth Swedenborg, Vinterbaderne + Strandens Venner De gamle livredderhuse trænger til at blive malet, især i Hundige. Biogasanlægget i Solrød kan ikke benyttes til at komme af med tangen. Strandparken arbejder fortsat på at finde et passende sted. Det er ved at blive arrangeret i samarbejde med driften DR Strandparken forsøger at minimere områder som aflægningsplads, men det kan ikke undgås. Det skal afvandes inden en evt. bortkørsel. Er en del af driftens opgaver i Efterlyser flere bænke ved Svingelstien på strækningen mellem Gyvelhuse og Holmehuse Der er i år bestilt flere bænke til stierne, og de vil komme op i løbet af sæsonen. Opsætning af bænke blev udskudt og kommer først op i løbet af Anmodning om helårsbadebro, når de gamle sommerbadebroer udskiftes. Strandparken arbejder på at finde en badebro, der kan tåle is og diverse vejrforhold. Strandparken har indkøbt to nye badebroer. Den ene opsættes som forsøg hele året ud for Strandporten, Brøndby. Anmodning om, at der fjernes havtorn i området tættest på Perlemolen i Brøndby Arealet ud mod havnen tilhører havnen og ikke Strandparken. Kontakt Brøndby Havn med anmodning. Anmodning om, at fjerne buskads umiddelbart syd for toiletbygningerne Holmehuse, så træerne kun bevares. Det vil gøre området mere sikkert at færdes i og fjerne mulighederne for, at de bruges til at smide efterladenskaber i. Det vil blive gennemgået, når der laves plejeplaner om, hvorvidt der skal tyndes mere i dette område. Beplantningen skaber også læ til området. / DF Udtynding udført.

3 5 Ole Berthelsen, Friluftsrådet Spørger om der er indtænkt trafikseparering? Sagen undersøges i Strandparken. Det er ikke muligt med nuværende stier. Er der planer om ridespor i Strandparken? Panelet svarer, at cyklister og gående prioriteres højest. Konkrete forslag skal fremsendes til Strandparken, hvorefter det kan behandles. Forslag er behandlet i bestyrelsen. 6 Jens Ole Hestbæk Anmodning om at åløb lige før den nye pumpestation bliver oprenset. Udløbet til St. Vejleå bør sænkes og oprenses, så vandet kan løbe af. Underføring til vejene bør også oprenses. Ishøj Kommune er i gang med at undersøge vandstrømningen i St. Vejleå. Her ses også på, om der er nogle steder, som skal oprenses. DF Ishøj Kommune har gennemgået strækningen og oprenset, hvor det var nødvendigt. 7 Kenneth Madsen, Vejlauget Lystrupvej Hvis der bliver lavet en strandpromenade som vist i visionsoplæg, anmodes der om, at den får et mere naturligt og snoet udseende, end den som er lavet i Amager Strandpark. Det er noteret af Strandparken. Konkrete udseender af nye anlæg er først en del længere fremme i processen. 8 Erik Bjørn, Danmarks Naturfredningsforening Forslag om at der laves et stenrev langs med stranden på søterritoriet, da det medvirker til mindre sandflytning, mere hensigtsmæssigt algevækst, nedsat strømme så fedtemøg ikke kan komme ind på stranden, mulighed for aktiviteter, hvileplads til sæler, øget tæthed af fisk samt beskyttelse mod kysterosion. Det er noget, der kræver dispensation fra strandbeskyttelseslinjen, og det er p.t. stort set umuligt at få tilladelse til dette. Strandparken er ikke gået videre med sagen.

4 Ønske om at der etableres brugergruppe i Strandparken, så brugere og interessenter kan mødes og være mere med i udviklingen end blot ved det årlige borgermøde. Administrationen tager det med i betragtning. Fortsat ikke relevant, da Strandparken afventer tilbagemelding fra Erhvervsstyrelsen, før der arbejdes videre med udviklingen. Anmodning om at Sælstenen/Kællingestenen bliver flyttet tilbage til sin oprindelige placering ud for Lærke Allé eller Søvangs Allé, da den jævnligt bliver overmalet på sin nuværende placering nær Pilehuse. 9 Havnefoged, Hundige Havn Mener at Greve ikke i samme grad som Ishøj får nye legepladser, motionsredskaber og skraldespande. Spørger ind til hvordan Strandparken prioriterer og fordeler kommunerne imellem. 10 John Frisenvænge, Dansk Ornitologisk Forening Efterlyser visioner på naturens vegne i visionsoplægget, da der ikke er fokus på naturkvalitetsudvikling. Administrationen vil tage sagen op. Strandparken oplyser, at løberforeninger fra Greve har været med til at udvikle de nye motionsredskaber. Der er ved at blive lavet nye legepladser/legepladserne er ved at blive renoveret. Pernille Beckmann: Det er en igangværende proces at fordele ligeligt mellem kommunerne. Det vil fremgå tydeligere senere i udviklingsarbejdet. Sagen kan ikke prioriteres p.t. Det er taget med i betragtning i arbejdet med at udvikle Strandparken. Afventer tilbagemelding fra Erhvervsstyrelsen før vi arbejder videre med visionsoplægget. Ønske om brugergruppe for at dette bliver tilgodeset 11 Hans Jørgen Petersen, Greve Anmodning om, at Strandparkens køretøjer ikke kører på trampesti fra Sælstien til Olsbækken. Foreslår at der alternativt benyttes smallere køretøjer. Administrationen tager det med i betragtning. Det kan ikke undgås, da driften har brug for arbejdskørsel i området med biler, som kan klare at køre i strandens terræn. DR Er opmærksomme på problemet. Sti ved frøhuller ud for Lærkevej ønskes reetableret efter oprensning af frøhullerne. Stien er blevet ødelagt af Strandparkens Caterpillar. Driften vil prøve at genetablere stien. DR Der har pågået ny oprensning af paddehuller. Driften er ikke klar over,

5 12 Annette Larsen Spørger til om Strandparken på nuværende tidspunkt har planer om at forhøje digerne, og om det er lagt ind i nogle budgetter. 13 Svend Erik, Vinterbaderne Brøndby Strand Forespørgsel om det er muligt at få renoveret den asfalterede vej, der går over diget ved Brøndby Havn, så ældre og gangbesværede fra plejehjemmene har mulighed for at komme tættere på stranden. Strandparken oplyser, at der ikke er aktuelle planer om at forhøje digerne. Det oplyses endvidere, at det ikke er lagt ind i nogle budgetter. Driften vil undersøge sagen nærmere DF om det fortsat er et problem. Det er entreprenører, der oprenser vandhuller. Den asfalterede sti over klitterne, omkring der hvor den gamle Brøndby Havn lå, vil blive renoveret i løbet af Anmodning om opsætning af flere bænke ved strækningen ved diget. Strandparken har i år bestilt flere nye bænke til strækninger ved stierne. Denne strækning vil komme med i betragtning. Anmodning om opsætning af en eller to ugleredekasser ved ishuset i Brøndby Strandparken sætter ikke redekasser op. Anmodning om at der laves en rille i voldgraven omkring Heerup Stenene, så vandet kan løbe af fra området. 14 Borger, Brøndby Strand Forespørgsel om der er planer om at rydde ud i bevoksningen mod Brøndby, som man har gjort ved Vallensbæk. Pointerer at havtorn var med til at beskytte mod forhøjet vandstand Ønsket er taget med i Strandparkens videre evaluering af området Driften er i gang med udtyndingen og når også snart til Brøndby /DR Udtynding på tangen er udført, og driften fortsætter med løbende udtynding i Strandparken.

6 15 Rie Hornum, Ringebæk Søvej, Brøndby Skov ved Ringebæk Sø er ryddet, og der er lavet kørevej. Anmodning om at denne bevares. Det bevares som gåsti / trampesti /DF Forslag om at der opstilles skraldespande af metal til engangsgrille. Strandparken arbejder på en løsning til engangsgrillene, som kan fungere sammen med de nye skraldespande. Påpeger at den nye cykelsti i Vallensbæk er smallere end cykelstien i Ishøj. Stien i Ishøj er 3,20 meter hvorimod den kun er 2,25 meter i Vallensbæk 16 Willy Jensen, Sjølundshusenes Grundejerforening, Brøndby Anmodning om opsætning af bukke på cykelstier, da der køres hasarderet. 17 Bjørn West, Greve Anmodning om bedre kystsikring ved Olsbækken, da den løb over sine bredder, sidste gang der var forhøjet vandstand. Taget til efterretning Strandparken arbejder på at finde den rette løsning på problematikken. Strandparken vurderer ikke, at dette er en løsning, som kan afhjælpe problematikkerne på stien. Driften vil tjekke op på problemet. Olsbækken ligger i Greve Kommune, og henvendelsen skal derfor rettes til dem. 18 Borger, Greve Spørger om der har været kontakt til en jæger for at reducere bestanden af sorte fugle og ræve i Strandparken. Der har været en mindre reducering af bestanddelen af skarv. Strandparken går via Naturstyrelsen, når dette skal gøres. Der skal være dokumenteret grund til regulering. Strandparken har ikke nogen dokumentation for, at det er nødvendigt.

7 19 Borger Anmodning om optegnede baner på cykelstien for at mindske usikkerhed om, hvor man må køre. 20 Borger, Brøndby Gør opmærksom på at fugle kan tage skrald op af de nye skraldespande. Stien er ikke bred nok til separeret færdsel. Der arbejdes videre på at løse problemet. Skraldespandene er under udvikling med Strandparken, og vi er opmærksomme på problemet. Der er nu sat en inderskærm på. 21 Borger, Ishøj Gør opmærksom på at Strandparkens køretøjer kører græsset op og ødelægger området, når de kører ved Søvangen. 22 Borger Spørger om hvordan samarbejdet fungerer mellem Strandparken og Greve hvad angår strandrensning. Det er Ishøj Kommunes område Henvendelse skal derfor ske til Ishøj Kommune Pernille Beckmann: Der afprøves nye metoder, og kommunikationen er god. Målet er at få samme strandoprensning i hele Strandparken. 23 Morten Siig, Tranegilde Strand Grundejerforening Mener der er en afstand mellem visionerne, og det som der tales om ved borgermødet. Efterlyser en højere grad af borgerinddragelse. Dan Hasløv: Strandkommunerne i hele Køge Bugt forsøger i samarbejde at optimere oprensningen. Kommunalbestyrelserne i de berørte kommuner skal drøfte dette. Anmodning om gennemgang af træbroer, store og små, da skruer, bolte og lign. er farlige for cykeldæk. Der har i 2016 været en stor renovering af 6 broer i Strandparken, og de bliver løbende renoveret efter behov. Strandparken retter henvendelse til borgeren for at få en præcisering af den problematiske bro. DF/ Anmodning om at der ikke lægges slam på brinken i forbindelse med oprensning af åen langs stien, der starter ved Strandvangen. Driften følger vejledende lovgivning på området. DF

8 Forslag om at der afmærkes (ikke skiltes), om der må parkeres eller ej på areal foran ARKEN mod Jægersø. 24 Borger Forslag om at Strandparken kontakter Guldborgsund Kommune for at høre om deres erfaringer med strandoprensning 25 Ole Andersen, Holmesøvej, Brøndby Forslag om afgræsning med får og/eller køer i området bag Holmesø og/eller Maglebæk Sø i lighed med områderne ved Ishøj og Hundige. Afmærkning samt skiltning er under udarbejdelse i samarbejde med ARKEN. Pernille Beckmann: Oplyser, at det allerede er afprøvet. Der arbejdes på at lave nye plejeplaner for at få varierende naturoplevelser igennem Strandparken også med henblik på at få flere naturplejede områder med afgræsning. /DF Strandparken vurderer, at området er meget smalt og ikke oplagt til afgræsning.

BORGERMØDE 2016 Status maj 2017 for opfølgning på borgermøde afholdt den 11. maj 2016

BORGERMØDE 2016 Status maj 2017 for opfølgning på borgermøde afholdt den 11. maj 2016 BORGERMØDE 2016 Status maj 2017 for opfølgning på borgermøde afholdt den 11. maj 2016 Nr. Aktivitet Handling Ansvarlig 1 Winnie Bovhøj, Vejlauget Akacievangen / Humlevangen (Bøgevang), Brøndby Udført Ønske

Læs mere

BORGERMØDE 2016 Status maj 2016 for opfølgning på Borgermødet den

BORGERMØDE 2016 Status maj 2016 for opfølgning på Borgermødet den BORGERMØDE 2016 Status maj 2016 for opfølgning på Borgermødet den 11.05. 2016 Nr. Aktivitet Handling Ansvarlig 1 Winnie Bovhøj, Vejlauget Akacievangen / Humlevangen (Bøgevang), Brøndby Udført Ønske om

Læs mere

BORGERMØDE 2016 Status maj 2016 for opfølgning på Borgermødet den

BORGERMØDE 2016 Status maj 2016 for opfølgning på Borgermødet den BORGERMØDE 2016 Status maj 2016 for opfølgning på Borgermødet den 11.05. 2016 Nr. Aktivitet Handling Ansvarlig 1 Winnie Bovhøj, Vejlauget Akacievangen / Humlevangen (Bøgevang), Brøndby Udført Ønske om

Læs mere

Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov

Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov Kommentarer til Prioriteringskatalog for Greve Kyst 1. Kommentar fra: Resumé af kommentarerne Svar på kommentarerne Lars Tvedskov konstaterer, at det ikke er muligt at Lars Tvedskov forholde sig til de

Læs mere

KØGE BUGT STRANDPARK Vision og nye muligheder

KØGE BUGT STRANDPARK Vision og nye muligheder Køge Bugt Strandpark - Den visionære historie - Tilgængelighed - Strandparken - et landskab for alle - Særlige steder i strandparken - Havnene KØGE BUGT STRANDPARK Den visionære historie Den visionære

Læs mere

Natur- & Miljørådet. Referat af møde 21. maj Greve Kommune. Den 1. juni 2012/ARP

Natur- & Miljørådet. Referat af møde 21. maj Greve Kommune. Den 1. juni 2012/ARP Natur- & Miljørådet Greve Kommune Den 1. juni 2012/ARP Referat af møde 21. maj 2012 Mødet blev holdt i bådklubben, klubhus Hejren nr. 21, Hundige Havn kl. 16-18 Deltagere: Formand, Byrådsmedlem Brian Hemmingsen

Læs mere

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet Greve Kommune Teknik & Miljø Natur- & Miljørådet Referat af møde den 2. marts 2017 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Henrik Stuckert Danmarks Naturfredningsforening, Per Breddam, Preben Jensen Danmarks

Læs mere

Greve Kommune. Endelig udgave, 7. august 2012 Idekatalog for Greve Strand. Greve Strand

Greve Kommune. Endelig udgave, 7. august 2012 Idekatalog for Greve Strand. Greve Strand Greve Kommune Endelig udgave, 7. august 2012 Idekatalog for Greve Strand Greve Strand 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Vision for Greve Strand...3 Borgerinddragelse...4 Strukturplan...8 Idekatalog...10 Kolofon Idekatalog

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015

Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Vendsyssel J.nr. NST-4129-000-00001 Ref. ckjae 10. juli 2015 Klitsyn i Hjørring Kommune 2015 Mårup Kirke, d. 12. maj kl. 9.00 (Lokalnr. 350024) Repræsentant fra grundejerforeningen Strandgården Repræsentant

Læs mere

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet Greve Kommune Teknik & Miljø Natur- & Miljørådet Referat af møde den 12. november 2015 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Henrik Stuckert Danmarks Naturfredningsforening, Michael Kolstrup Friluftsrådet,

Læs mere

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet Greve Kommune Teknik & Miljø Natur- & Miljørådet Referat af møde den 26. oktober 2017 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Henrik Stuckert Danmarks Naturfredningsforening, Per Breddam, Preben Jensen Danmarks

Læs mere

Greve Kystplan. - om en plan der er mere end klimatilpasning

Greve Kystplan. - om en plan der er mere end klimatilpasning Greve Kystplan - om en plan der er mere end klimatilpasning Proces og borgerinddragelse Greve Kommune og kystplanlægning Udfordringer og potentialer Processen i Greve Strandvandring og workshops og ønsker

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand

Grundejerforeningen Hårbølle Strand Grundejerforeningen Hårbølle Strand www.grfhs.dk e-mail: grfhs.post@gmail.com Mødereferat Den 13/11-2007 Emne: Vejbesigtigelse på Baldersvej Tid: Torsdag den 28/6-2007 kl. 15.00. Sted: Baldersvej i Hårbølle.

Læs mere

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Stiplan for fredningen Helsingørs Grønne Vestkile 1 Indledning Natur- og Miljøklagenævnet meddelte med brev af 23. september 2011, at Natur- og Miljøklagenævnet

Læs mere

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet Greve Kommune Teknik & Miljø Natur- & Miljørådet Referat af møde den 4. februar 2014 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Henrik Stuckert Danmarks Naturfredningsforening, Carsten Oddershede Grøn Guide Greve,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for 2017

Bestyrelsens beretning for 2017 Bestyrelsens beretning for 2017 Mødefrekvens Bestyrelsen har siden sidste generalforsamling holdt 5 bestyrelsesmøder. Træfældning på Højager og Hvesager. I de første måneder af 2017 var fokus rettet mod

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2018

Klitsyn i Hjørring Kommune 2018 Vendsyssel Ref. CKJAE Den 30. oktober 2018 Klitsyn i Hjørring Kommune 2018 Tannis Strand, d. 7. maj kl. 09.30 (Lokalnr. 350023) Karsten Birkebæk, Naturstyrelsen Vendsyssel I klitterne bag Det Blå Ishus

Læs mere

Afrapportering af græsningsprojekt ved Torrig Vig

Afrapportering af græsningsprojekt ved Torrig Vig Afrapportering af græsningsprojekt ved Torrig Vig 1/7 Baggrund for projektet Engarealerne ved Torrig Vig også kaldet Koeng og Vigeng, er beliggende på Nordlolland lige vest for Kragenæs og Torrig Skov.

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

Referat af bestyrelsesmøde. Dagsorden. 1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dion Brun, Georg Rønsch, Linda Kampmann & Lisbeth Garder Kim Reenberg, Kim Sommer 28. august 2012 kl. 19.30 på Skibelund Krat Dagsorden 1. Opfølgning

Læs mere

Frederikshavn Kommune besigtigede en del af området sammen med 4 medlemmer af grundejerforeningen den 6. februar 2017.

Frederikshavn Kommune besigtigede en del af området sammen med 4 medlemmer af grundejerforeningen den 6. februar 2017. Frederikshavn Kommune Rådhus Allé 100 9900 Frederikshavn Grundejerforeningen Lodskovvadvej Tlf. +45 98 45 50 00 post@frederikshavn.dk www.frederikshavn.dk CVR-nr. 29189498 Dato: 10. februar 2017 Angående

Læs mere

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen

Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Forslag om fornyelse af asfalt i hele Grundejerforeningen Bestyrelsen har fået vurderet foreningens asfaltarealer. Vurderingen er, at den resterende levetid på vores asfalt arealer er kort. Hovedparten

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

NØDPUMPESTATION ISHØJ HAVN VED

NØDPUMPESTATION ISHØJ HAVN VED NØDPUMPESTATION VED ISHØJ HAVN 1 Indhold 1. Baggrund for anlæggelse af nødpumpestation ved Ishøj Havn 2. Øvrige gennemførte projekter 3. Hydraulisk grundlag 4. Tidsplan 5. Design samt placering af nødpumpestationen

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Til dig, der bor ved kysten. - regler og love for kystområdet

Til dig, der bor ved kysten. - regler og love for kystområdet Til dig, der bor ved kysten - regler og love for kystområdet 2012 Forord Kysten i Fredericia Kommune er i særklasse, fordi kystlandskabet rummer store og meget forskellige natur- og landskabsværdier. Det

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Bestyrelsesmøder 2008-2009

Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøder 2008-2009 Bestyrelsesmøde 06-05-2009 kl. 19.00 ved NC l: Godkendelse/opfølgning af referat fra 04. Februar 2009 2: Meddeleser/orientering fra formanden 3: Orientering fra kasserer 4: Orientering

Læs mere

at højden på de trin, der fortsat er synlige hæves med ca. 15 cm, og således at højden på gelænderet langs trappen hæves tilsvarende.

at højden på de trin, der fortsat er synlige hæves med ca. 15 cm, og således at højden på gelænderet langs trappen hæves tilsvarende. Grundejerforeningen 126 Tornby v/ Poul Erik Pedersen email: pepkir90@gmail.com Aalborg natur J.nr. NST-4122-860-00047 Ref. anand Den 1. juli 2011 Dispensation fra klitfredningen til at til renovere trappen

Læs mere

Natur- & Miljørådet Greve Kommune

Natur- & Miljørådet Greve Kommune Greve Kommune Teknik & Miljø Rådhuset Rådhusholmen 10 DK-2670 Greve Natur- & Miljørådet Greve Kommune Referat af møde 23. august 2012 Mødet blev holdt i klubhuset i Rørmosen. Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem

Læs mere

Katalog. Ideer til forskønnelse af kommunens strande

Katalog. Ideer til forskønnelse af kommunens strande Katalog Ideer til forskønnelse af kommunens strande Byrådet har i perioden 2020 til 2022 afsat i alt 3 mio. kr. til forskønnelse af Nivå Strandpark og kommunens andre strande. Nordsjællands Park og Vej

Læs mere

Effektiviserings- og prioriteringskatalog

Effektiviserings- og prioriteringskatalog 23. maj 2017 Effektiviserings- og prioriteringskatalog Indhold PT1. Ophør med Blå Flag ved strandene i Varde Kommune IKKE MEDTAGET... 29 PT2. Ophør med kystsikring ved Blåvand INDGÅR I BUDGETTET 2018-2021...30

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2017

Klitsyn i Hjørring Kommune 2017 Vendsyssel Ref. CKJAE Den 30. juni 2017 Klitsyn i Hjørring Kommune 2017 Tannis Strand, d. 5. maj kl. 10.00 (Lokalnr. 350023) Karsten Birkebæk, Naturstyrelsen Vendsyssel Klitten bag Det Blå Ishus besigtiges

Læs mere

Lokalplan Boldfælleden ved stranden

Lokalplan Boldfælleden ved stranden Lokalplan 1.10 Boldfælleden ved stranden Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 110 Lokalplanens indhold Lokalplanen, der omfatter arealet begrænset af Ishøj Strandvej mod nord, Store Vejleå og kommunegrænsen

Læs mere

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til

HVIDOVRE KOMMUNE. Dagsorden. til HVIDOVRE KOMMUNE Dagsorden fællesmøde Ejendoms- og Arealudvalget og Teknik- og Miljøudvalget onsdag den 6. maj 2009, kl. 17.30 i mødelokalet Kystagerparken, lokal 3667, Teknisk Forvaltning, Multihuset.

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012

REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012 REFERAT af bestyrelsesmøde i grundejerforeningen onsdag d. 26. september 2012 Deltagere: Lars Nymand, Michael Johansen, Lars Quistgaard og Helle Christiansen. Fraværende: Helle Eskesen. Agenda: 1. valg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl

Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl Referat af ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Skovsgården den 16. marts 2010 på Hørning Kro kl. 19.30. DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Nr. Indsiger Indsigelse Forslag til svar 1 Danmarks Naturfredningsforening Greve Afdeling v/ Per Breddam

Nr. Indsiger Indsigelse Forslag til svar 1 Danmarks Naturfredningsforening Greve Afdeling v/ Per Breddam Greve Kommune Center for Teknik & Miljø Indsigelse til Forslag til Strategi for Kommuneplan 2013 og Lokal Agenda 21 Nr. Indsiger Indsigelse Forslag til svar 1 Danmarks Naturfredningsforening Greve Afdeling

Læs mere

Klitsyn i Hjørring Kommune 2016

Klitsyn i Hjørring Kommune 2016 Vendsyssel Ref. CKJAE Den 29. juni 2016 Klitsyn i Hjørring Kommune 2016 Mårup Kirke, d. 2. maj kl. 9.00 (Lokalnr. 350024) Repræsentant for Hjemmeværnsgården Kyststrækning er udsat for erosion. Behovet

Læs mere

I samarbejde med den lokale kapgang klub Phønix VI 39, er der i Vallensbæk Kommune lavet fem dejlige og naturskønne motionsruter i kommunen.

I samarbejde med den lokale kapgang klub Phønix VI 39, er der i Vallensbæk Kommune lavet fem dejlige og naturskønne motionsruter i kommunen. Gang i Vallensbæk I samarbejde med TrygFonden sætter Indenrigs- og sundhedsministeren fokus på fysisk aktivitet i 2007 under overskriften Gang i Danmark med Kronpris Frederik som protektor. Gang i Danmark

Læs mere

Dialogmøde om etablering af et strandrensningslaug onsdag d. 14. dec. 2016

Dialogmøde om etablering af et strandrensningslaug onsdag d. 14. dec. 2016 Dialogmøde om etablering af et strandrensningslaug onsdag d. Program for i aften 19.00 Velkomst v. Pernille Beckmann Præsentation af program v. Peter Kjærsgaard Pedersen Strandrensning i Greve Kommune

Læs mere

1. Grønne områder: b. Behov for dræn i områderne Problemer mange steder. Det bliver dog for uoverskueligt at dræne de steder, hvor der er behov.

1. Grønne områder: b. Behov for dræn i områderne Problemer mange steder. Det bliver dog for uoverskueligt at dræne de steder, hvor der er behov. Grundejerforeningen Ovesdal Bestyrelsesmøde den 2. november 2015 (hos Preben) Til stede: Mads, Preben, Niels, Keld og Hans Chr. (Ref). 1. Grønne områder: a. Evaluering af samarbejdet med Klock Park & Have

Læs mere

Referat Det Grønne Råd's møde Onsdag den 24-08-2011 Kl. 15:30 Miljø og Teknik

Referat Det Grønne Råd's møde Onsdag den 24-08-2011 Kl. 15:30 Miljø og Teknik Referat Det Grønne Råd's møde Onsdag den 24-08-2011 Kl. 15:30 Miljø og Teknik Deltagere: Birger Jensen, Bruno Hansen, Henrik Fog-Møller, Jeppe Ottosen, Erik Brejninge Andersen, Carsten Hunding, Niels Andersen,

Læs mere

Indsatsområder i prioriteret rækkefølge tidsmæssigt

Indsatsområder i prioriteret rækkefølge tidsmæssigt FREDENSBJERGPARKEN GENEREL PLEJE Klipning af pur mellem boligblokke. Beskæring af beplantninger frem til renovering eller udskiftning. Vedligeholdelse af nyplantninger efter 3 års etableringspleje. 11.

Læs mere

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.

Referat fra generalforsamling. Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær. Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19. GRUNDEJER FORENINGEN STANGKJÆR Referat fra generalforsamling Ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen Stangkjær Torsdag den 21. marts 2013 kl. 19.00 i Kulturhuset Dagsorden ifølge vedtægterne: 1.

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a

BESTYRELSESMØDE. 14. november 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria. Afbud: Ole & Ala'a 14. november 2016 kl. 19.00 Deltagere: Sune, Rasmus, Bjørn & Maria Afbud: Ole & Ala'a Sted: Holbergsvej 32, 4180 Sorø BESTYRELSESMØDE Grundejerforeningen Klokkergården DAGSORDEN 1. Valg af ordstyrer &

Læs mere

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg

Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Bilag nr. 4: Notat med behandling af høringssvar Forslag til lokalplan nr. 435 for et boligområde ved Søndersøvej i Viborg Forslag til lokalplan nr. 435 har været i offentlig høring fra den 8. maj til

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 6. november 2014 kl. 16.00 i Udvalgsværelset Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Rikke Voss Hvelplund ( ) Jørgen Jacobsen ( ) Jakob Lausen ( ) Henrik Jerger ( ) Jesper

Læs mere

Hvor skal stien føre hen og hvem skal bruge den? V/ Casper Lindemann, Friluftsrådet

Hvor skal stien føre hen og hvem skal bruge den? V/ Casper Lindemann, Friluftsrådet Hvor skal stien føre hen og hvem skal bruge den? V/ Casper Lindemann, Friluftsrådet 1 Disposition Formål Stiens forløb Analyser Stityper og valg af underlag Stiens dimensioner Faciliteter og støttepunkter

Læs mere

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken

LUNDEGÅRDS- PARKEN. Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken LUNDEGÅRDS- PARKEN Talerør for beboere i Grundejerforeningen Lundegårdsparken Nr. 110 Årgang 40 December 2014 2 Lundegårdsparken Glædelig Jul Beboerne i Lundegårdsparken ønskes en rigtig glædelig jul samt

Læs mere

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016

Bestyrelsesmøde d. 30. august Dagsorden. Risskov den 30. august 2016 Risskov den 30. august 2016 Bestyrelsesmøde d. 30. august 2016 Fremmødt: Afbud: Referent: Jochumsen Bo Stig Larsen Jytte Harlev Petersen Michael Lerskov Beth Birgitte Christiansen Holger Schultz Michael

Læs mere

Notat til dagsordenspunkt

Notat til dagsordenspunkt Notat til dagsordenspunkt Emne Bilag 2 opsamling på dialogmøde vedr. strandresningslaug Sagsnr. 253-2016-79988 Dokumentnr. 253-2017-31656 Dato 14. februar 2017 Administrativ enhed Center for Teknik & Miljø

Læs mere

Bemærkninger til klage over modernisering af Resendal

Bemærkninger til klage over modernisering af Resendal Natur- og Miljøklagenævnet E-mail: nmkn@nmkn.dk Att. Kurt Bjerre Pedersen, kbp@nmkn.dk 22. september 2014 Bemærkninger til klage over modernisering af Resendal Natur- og Miljøklagenævnet har 4. september

Læs mere

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby

Grundejerforeningen Marielyst Strandpark Ferieby Dagsorden til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen 1. Valg af dirigent. 2. A. Årsberetning for 2015 B. Forelæggelse af revideret årsregnskab for 2015 til godkendelse C. Vedligeholdelsesplan

Læs mere

Referat. Formand Hans Odder bød forsamlingen velkommen og foreslog Erik Norman Sørensen som dirigent.

Referat. Formand Hans Odder bød forsamlingen velkommen og foreslog Erik Norman Sørensen som dirigent. SOLRØD STRANDS GRUNDEJERFORENING Solrød Strand, april 2011 Referat af den ordinære generalforsamling i torsdag d. 31. marts 2011 kl. 19.30 i Aktivitetscentrets store sal, Solrød center 85 1. Valg af dirigent

Læs mere

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Østre Strandvej, Solrød Strand. Ansvarlig myndighed:

Badevandsprofil. Badevandsprofil for Østre Strandvej, Solrød Strand. Ansvarlig myndighed: Badevandsprofil Badevandsprofil for Østre Strandvej, Solrød Strand Ansvarlig myndighed: Solrød Kommune Teknik og Miljø Solrød Center 1 2680 Solrød Strand www.solrod.dk Email: teknisk@solrod.dk Tlf.: 56

Læs mere

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred

Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Velkommen til årsmødet for sommerhusgrundejerforeningerne i Odsherred Årsmøde for formændene for sommerhusgrundejerne i Odsherred - Lørdag den 8. august 2015 Program Tidspunkt Aktivitet 10.30 10.40 Velkomst

Læs mere

Baneudvalgsmøde den 07.05.2013.

Baneudvalgsmøde den 07.05.2013. Baneudvalgsmøde den 07.05.2013. Deltagere: Afbud: Poul Hansen PH, Finn Gertov FG, Alf Abildgaard AA, Johnny Vilsen (greenkeeper), Børge Larsen BL (ref.) Knud Erik Kristensen KEK, Hans Jørgen Andersen HJA.

Læs mere

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet Greve Kommune Teknik & Miljø Natur- & Miljørådet Referat af møde den 19. marts 2015 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Henrik Stuckert Greve Museum, Ruth Hedegaard Friluftsrådet, Gert Pedersen Handicaprådet,

Læs mere

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør.

Ejendommen matr.nr. 65b Helsingør Overdrev, adresse. Gurrevej 166 3000 Helsingør. Fra den 1. november sender Helsingør Kommune posten digitalt! Gå ikke glip af vigtig post, husk derfor at tjekke din postkasse jævnligt på www.borger.dk. For at få adgang til din digitale postkasse skal

Læs mere

Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012.

Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012. Referat fra møde i Strynøudvalget den 4. juni 2012. Mødet blev afholdt kl. 15,00 på Ø-sammenslutningens kontor og indledt med spørgetid. Under spørgetiden drøftedes bl.a. følgende emner: Regler for afbrænding

Læs mere

Referat af Generalforsamlingen den 17. juni 2006

Referat af Generalforsamlingen den 17. juni 2006 Referat af Generalforsamlingen den 17. juni 2006 I. Valg af dirigent II. III. IV. Bestyrelsesberetning Behandling af forslag Forelæggelse af årsregnskab V. Forelæggelse af budget VI. VII. VIII. Valg af

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING. Lørdag den 12. april 2014 kl på Havnsø hotel. Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Lørdag den 12. april 2014 kl. 10.00 på Havnsø hotel Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2. Valg af stemmetæller. 3. Beretning fra bestyrelsen

Læs mere

Kystsikring Halsskov Ideer og visioner

Kystsikring Halsskov Ideer og visioner Kystsikring Halsskov Ideer og visioner Program Præsentation: Merete Hvis Dalnæs Projektleder Merete startede mødet med at byde velkommen, til de fremødte. Mødet omhandlede ideer og udformning af disse.

Læs mere

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet

Greve Kommune Teknik & Miljø. Natur- & Miljørådet Greve Kommune Teknik & Miljø Natur- & Miljørådet Referat af møde den 4. februar 2013 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Brian Hemmingsen Danmarks Naturfredningsforening, Carsten Oddershede Danmarks Sportfiskerforbund,

Læs mere

Idekatalog Masterplan for Sæby

Idekatalog Masterplan for Sæby IDEKATALOG MASTERPLAN FOR SÆBY Idekatalog Masterplan for Sæby Idekatalog fra Sæby Havns Beboerforening for området Sæby Havn, Strandgade, Klostergyden, Den gamle fabriksgrund, Nordstranden og Søndre strand

Læs mere

Rødskebølle Hundeskov - Projektbeskrivelse

Rødskebølle Hundeskov - Projektbeskrivelse Helle Mølgaard d. 04-01-2016 Acadre 12/33135 Rødskebølle Hundeskov - Projektbeskrivelse Baggrund I de senere år har der jævnligt blandt byens borgere og turister, været efterspurgt en hundeskov i Svendborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Referat fra kredsmøde 05-18

Referat fra kredsmøde 05-18 Referat fra kredsmøde 05-18 Mødedato og tid Onsdag d. 21. nov. kl. 19.00 Sted Tåstrup Kulturhus Mødeleder Niels Egeberg Referent Anne Wilms Emne Kredsbestyrelsesmøde Deltagere Niels, Ole, Arne, Kurt &

Læs mere

Strandudvalgets beretning for 2014 v/ Inge Fensten:

Strandudvalgets beretning for 2014 v/ Inge Fensten: Strandudvalgets beretning for 2014 v/ Inge Fensten: Møder med Kommunen: Strandudvalget har haft en del møder med kommunen i foråret i år, telefonsamtaler og en del brevveksling. Stranden og"grønt partnerskab":

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TÅRNBORG

GRUNDEJERFORENINGEN TÅRNBORG GRUNDEJERFORENINGEN TÅRNBORG Ved formanden Poul Otto Seidel, Rødhøjvej 30, Svenstrup, 4220 KORSØR Telefon 58 38 08 40 Mobil 30 54 90 59 E-mail: poseidel@dbmail.dk Stiftet den 10. juni 1969 - Dit lokale

Læs mere

Et grønt partnerskab om Trækstien ved Vejerslev Skov. Oktober 2012

Et grønt partnerskab om Trækstien ved Vejerslev Skov. Oktober 2012 Et grønt partnerskab om Trækstien ved Vejerslev Skov Oktober 2012 1 Indholdsfortegnelse Indledning 2 Projektbeskrivelse 3 Formidling 4 Trækstien 5 Tilladelser m.v. 7 Budget for stier og formidling 8 Forsidebillede:

Læs mere

Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø

Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø Høringssvar til Helhedsplan for Haraldsted Sø og Gyrstinge Sø Indsendt af Foreningen Oplevelsesstiens Venner. CVR nr. 35 32 41 78 Den 6. november 2015 Til Ringsted Kommune, Teknik og Miljø og til orientering

Læs mere

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet.

Kystdirektoratet har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en konsekvensvurdering for projektet. Julie Kierkegaard as landskabsarkitekter - Att: Lars Hegnet Rebekkavej 59 stuen 2900 Hellerup Kystdirektoratet J.nr. 13/00995-30 Ref. Thomas Larsen 28-10-2014 Tilladelse til anlæg af højvandmur og stenkastning

Læs mere

Nyhedsmail December 2015

Nyhedsmail December 2015 Nyhedsmail December 2015 Nyt digelag Harboøre digelag af 2015 Som I sikkert alle er bekendt med, blev det fra Lemvig Kommune bestemt, at alle grundejere på Harboøreland skulle overtage digerne op mod Limfjorden,

Læs mere

UDKAST Aftale om arealpleje For fredningen af Videslet beliggende matr. nr. 35e Sørig, Råbjerg og matr. nr. 7ae Napstjært By, Elling

UDKAST Aftale om arealpleje For fredningen af Videslet beliggende matr. nr. 35e Sørig, Råbjerg og matr. nr. 7ae Napstjært By, Elling UDKAST Aftale om arealpleje For fredningen af Videslet beliggende matr. nr. 35e Sørig, Råbjerg og matr. nr. 7ae Napstjært By, Elling 01-10- 2012 Frederikshavn Kommune/Natur Sagsbehandler: sili Administrative

Læs mere

Natur- & Miljørådet. Referat. Greve Kommune. Torsdag den kl i mødelokale 4+5

Natur- & Miljørådet. Referat. Greve Kommune. Torsdag den kl i mødelokale 4+5 Natur- & Miljørådet Torsdag den 20.05.10 kl. 16.00 i mødelokale 4+5 Medlemmer: Formand, Byrådsmedlem Brian Hemmingsen Danmarks Naturfredningsforening, Jan Kiding Grøn Guide Greve, Tina Frederiksen Sjællandske

Læs mere

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti

1. Opfølgning på beslutninger og opgaver 1.1. Vej & Sti Referat af bestyrelsesmøde Deltagere: Afbud: Dato: Dagsorden Frederik Agergaard, Georg Ørnskov Rønsch, Per René Schmidt, Inge Lise Møller Jensen & Stefan Krebs Jensen. Renè Olesen 26. august 2014 kl. 19.30

Læs mere

Bilag 1. - Hårlev Byskov, historik Hårlev Byskov - det oprindelige

Bilag 1. - Hårlev Byskov, historik Hårlev Byskov - det oprindelige Bilag 1. - Hårlev Byskov, historik Hårlev Byskov - det oprindelige Hårlev Byskov blev plantet i 1977. Oprindeligt var skoven delt op i 3 store beplantningsområder med forskellige arts sammensætninger og

Læs mere

Trylleskoven SOLRØD BEDRE SAMMENHÆNG MELLEM BY OG STRAND I SOLRØD KOMMUNE. Østre Strandvej. Lyngvej. Duevej. Staunings Ø

Trylleskoven SOLRØD BEDRE SAMMENHÆNG MELLEM BY OG STRAND I SOLRØD KOMMUNE. Østre Strandvej. Lyngvej. Duevej. Staunings Ø Trylleskoven SOLRØD BEDRE SAMMENHÆNG MELLEM BY OG STRAND I Østre Strandvej Lyngvej Duevej Staunings Ø Idéoplæg til bedre sammenhæng mellem by og strand i Solrød Kommune. Solrød Kommunes største attraktion

Læs mere

Rideskov i Hodsager Plantage

Rideskov i Hodsager Plantage Rideskov i Hodsager Plantage Projektbeskrivelse Projektleder: MJ Senest revideret: 4/9-14 Version: 1 Projektejer Erik Skibsted Herning Kommune, Natur og Grønne Områder Enghavevej 10 7400 Herning Tlf: 9628

Læs mere

Grønt Råd Beslutningsreferat

Grønt Råd Beslutningsreferat Grønt Råd Beslutningsreferat af møde den 5. marts 2015 kl. 16.00 i Udvalgsværelse Medlemmer Ebbe Vitt ( ) formand Charlotte Scheel ( ) Morten Bødker ( ) Jens Bjerregaard Christensen ( ) Jakob Lausen (

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Glattrup Nord, tirsdag den 22. marts 2011

Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Glattrup Nord, tirsdag den 22. marts 2011 Referat af generalforsamling i Grundejerforeningen Glattrup Nord, tirsdag den 22. marts 2011 1. Valg af dirigent Hans Boutrup, Huginsvej 54, blev af bestyrelsen foreslået og valgt. Han kunne konstatere,

Læs mere

Notat med administrativ vurdering. 3. november Henvendelse om hindret passage langs kyst ud for Tankefuldvej 2 (5700)

Notat med administrativ vurdering. 3. november Henvendelse om hindret passage langs kyst ud for Tankefuldvej 2 (5700) Notat med administrativ vurdering Kultur, Erhverv og Udvikling Natur og Klima Svendborgvej 135 5762 Vester Skerninge Tlf. 62 23 30 00 kulturogplan@svendborg.dk www.svendborg.dk Henvendelse om hindret passage

Læs mere

,e Domme Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Langtved Klit. Taksatio nskom miss ion en.

,e Domme Afgørelser - Reg. nr.: Fredningen vedrører: Langtved Klit. Taksatio nskom miss ion en. 02760.04 Afgørelser - Reg. nr.: 02760.04 Fredningen vedrører: Langtved Klit,e Domme Taksatio nskom miss ion en Naturklagenævnet Overfredningsnævnet Fredningsnævnet 14-02-1962 Kendelser Deklarationer FREDNINGSNÆVNET>

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej

Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Gældende fra 01 12 2012 Ordensregler for Grundejerforeningen Over Holluf Toften/Over Holluf vej Foruden efterfølgende regler gældende

Læs mere

Referat af Baneudvalgsmøde

Referat af Baneudvalgsmøde Referat af Baneudvalgsmøde 7.07.2008 Deltager Birgit, Jette, Ewan og Steen Udvalget gennemgik banen med henblik på at liste op hvad medlemmer og greenfeespillere kan tænkes at observere på en runde. Udvalg

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014

Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Generalforsamling i Ø-Kvarterets grundejerforening den 25. marts 2014 Bestyrelsens beretning ved formanden. Fra bestyrelsens side vil vi gerne byde jer rigtig hjertelig velkommen her til årets generalforsamling

Læs mere

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012

NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune 2. marts 2012 Svogerslev Lokalråd Teknik og Miljø Veje og Grønne Områder Sagsnr. 66043 Brevid. 1430885 Ref. AUM Dir. tlf. 46 31 37 25 anitaum@roskilde.dk NOTAT: Referat af møde ml. Svogerslev Lokalråd og Roskilde Kommune

Læs mere

Mærkeordningen God Adgang

Mærkeordningen God Adgang Mærkeordningen God Adgang Knudhule Strand Tilgængelighedsrapport Tåstrup, 06-08-2018 Indholdsfortegnelse 1. Velkommen 2. Tildeling af mærker 3. Sådan læser du rapporten 4. Kriterier, der forudsættes opfyldt

Læs mere

Grundejerforeningen Borupgård. Visionsplan

Grundejerforeningen Borupgård. Visionsplan Grundejerforeningen Borupgård Visionsplan 2025 1 Baggrund Grundejerforeningen Borupgård Grundejerforeningen Borupgård er en overbygning på grundejerforeningerne for de fem områder i Borupgård bebyggelsen:

Læs mere

Vi foreslår, at halvdelen af disse firkanter plantes til med træer, som ret tidligt opstammes,

Vi foreslår, at halvdelen af disse firkanter plantes til med træer, som ret tidligt opstammes, Naturstyrelsen, Søhøjlandet Favrskov Kommune Hinnerup Vandværk Frivillige aktører i Skovrådet Borgerforening takker for et informativt borgermøde i torsdags den 24.11.2016. Vi sender vores oplæg til anvendelse

Læs mere

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011

Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011 Bestyrelsens redegørelse for regnskabsåret 2011 Bestyrelsen har i lighed med sidste år, valgt at skrive en ledelsesberetning på side 6 i årsrapporten. Ledelsesberetningen beskriver de økonomiske forhold,

Læs mere

Vinterbadelauget Bifrost vinterbadelauget.dk CVR. NR. 34797706

Vinterbadelauget Bifrost vinterbadelauget.dk CVR. NR. 34797706 1 Vinterbadelauget Bifrost vinterbadelauget.dk CVR. NR. 34797706 REFERAT AF GENERALFORSAMLING 2014 BIFROST Torsdag, den 27. februar 2014 kl. 19,00 afholdtes ordinær og ekstraordinær generalforsamling i

Læs mere

Naturplan Granhøjgaard marts 2012

Naturplan Granhøjgaard marts 2012 1 Naturplan Granhøjgaard marts 2012 Jørgen & Kirsten Andersen Udarbejdet af skovrider Søren Paludan, Paludan Skov og Naturkonsulent Landbrug Landskab Natur Jagt Park 2 Indhold Sammendrag... 3 Rydning af

Læs mere

Rideskov i Hodsager Plantage

Rideskov i Hodsager Plantage Rideskov i Hodsager Plantage Projektbeskrivelse Projektleder: MJ Senest revideret: 4/2-15 Version: 2 Projektejer Projektleder Erik Skibsted Herning Kommune, Natur og Grønne Områder Enghavevej 10 7400 Herning

Læs mere

Formandens beretning for året 2014

Formandens beretning for året 2014 Formandens beretning for året 2014 Velkommen. Så gik der endnu et år. Og dette har budt på nye udfordringer. Selvfølgelig har de sidste detaljer vedr. overtagelsen fyldt meget, da den er en vigtig del

Læs mere

Principskitse. 1 Storegade

Principskitse. 1 Storegade 1 Storegade Strækning Som en del af byomdannelsen i Bredebro ønskes det at give Storegade et nyt profil mellem Søndergade og det nye torv. Det er et ønske at få bedre styr på parkering, skabe bedre forhold

Læs mere