LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. produktbrochure

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. produktbrochure"

Transkript

1 LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR produktbrochure

2

3

4 Vi bygger på vores stolte arv Som pioneren inden for defibrillerings- og monitoreringsteknologi fortsætter Physio-Control med at definere standarden for udstyr til akut hjertebehandling. Vores LIFEPAK enheder er blevet båret til toppen af Mount Everest og sendt ud i verdensrummet på den internationale rumstation. Der er over en halv million enheder i brug på nuværende tidspunkt i brandberedskab, ambulancer og hospitalers akutvogne i hele verden. Siden Physio-Control blev grundlagt i 1955, har vores produkter hjulpet med at redde mange tusinde liv og haft en positiv indflydelse på utallige mange andre. Selv når vi bringer nye banebrydende produkter på markedet, er der visse ting, der ikke forandrer sig. Nøjagtigt som før står navnet LIFEPAK for en robust, bærbar enhed, som du kan stole på hver eneste dag. En LIFEPAK enhed står aldrig alene. Det er vores mål at levere komplette løsninger til akut hjertebehandling lige fra første redder indtil hospitalet. Vores produkter er systemer. Alt arbejder sammen med dig uanset om det er tilbehør, engangsudstyr, fleksibel energidosering eller dataløsninger, der hjælper dig med at indsamle patientdata og lære af dem, så plejen kan forbedres. Når du køber en LIFEPAK monitor/defibrillator, får du en avanceret monitor/defibrillator OG virksomheden, der står bag. Med Physio-Control får du: Pionererne inden for udstyr til hjertemonitorering og -defibrillering præhospitalt. Innovatører, der kontinuerligt er på forkant med forbedring af patientpleje ADAPTIV bifasisk teknologi med op til 360 J, som giver patienterne den bedste chance for at overleve; desuden en sikker, webbaseret strøm af EKG-data til hjælp til at forbedre resultaterne for STEMI-patienter, og monitorering af kulilte for at opdage den væsentligste årsag til forgiftningsdødsfald. En reklamationsret, der er blandt de bedste i branchen. Brancheførende teknisk service hos kunden. En virksomhed, der har vist sig levedygtig gennem mere end 50 år. Reddere, der iler til livstruende situationer med vores produkter hver eneste dag, inspirerer os og giver os vigtige informationer. Den viden, som vi indhenter under arbejde med verdens største organisationer inden for akutberedskab, holder os til ilden, så vi fortsat forbedrer standarden for holdbarhed såvel som de kliniske standarder.

5 Den nye standard

6

7 Den nye standard Monitoren vurderes på, hvad den kan gøre for dig. Du har brug for et produkt, der har de seneste kliniske funktioner og er konstrueret til at præstere det, som du behøver både nu og i fremtiden; desuden skal det være solidt nok til med sikkerhed at fungere under alle de forhold, som du støder på under akutpleje. Physio-Control s defibrillatorer har sat standarden i over 50 år, og 15-modellen hæver niveauet. Den fører an med nye kliniske og funktionsmæssige innovationer og har hele vejen rundt den legendariske robusthed, der kendetegner LIFEPAK TOUGH.

8 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Den nye standard... i klinisk innovation Nye monitoreringsparametre De finder tilstande, der er svære at diagnosticere, og forbedrer desuden patientplejen med Masimo Rainbow Technology. LIFEPAK 15 er den eneste monitor, der integrerer ikke-invasiv monitorering for kulilte, SpO 2 og methæmoglobin (til påvisning af udsættelse for kemiske stoffer og visse lægemidler). Avanceret støtte til behandling af STEMI-patienter Du kan nemt tage et præmedicinerings 12-afledningers EKG og så overlade det til 15-modellen at foretage kontinuerlig monitorering af alle 12 afledninger i baggrunden samt at gøre dig opmærksom på forandringer via vores unikke funktion ST Segment Trending. Hvis du bruger 15-modellen sammen med den webbaserede LIFENET STEMI Management Solution, kan du automatisk og simultant udveksle kritiske patientdata med flere patientplejeteam i hele regionen. Den stærkest eskalerende energi, der kan fås ADAPTIV bifaseteknologi giver mulighed for at eskalere til 360 J for de bedste resultater. Nyere undersøgelser har påvist, at refibrillering er almindelig blandt VF-hjertestopspatienter, og at defibrillering af tilbagevendende episoder med VF bliver stadig vanskeligere. 1,2,3,4 I endnu et nyligt gennemført randomiseret, kontrolleret klinisk forsøg var graden af VF-afbrydelse højere med et eskalerende højere energiregimen på 200 J og mere modellen giver dig mulighed for at eskalere energidoseringen op til 360 J for de patienter, der er vanskelige at konvertere. Dokumenteret genoplivningsvejledning Genoplivningsmetronomen bruger en hørbar tone til at styre kompressionshastigheden og giver dig en påmindelse uden distraherende verbal kritik. Dokumenteret at hjælpe brugere med at gennemføre kompressioner og ventilationer inden for det i AHA-retningslinjerne4 anbefalede område. Og få med CODE-STAT Data Review software med avancerede genoplivningsanalyser den tilbagemelding efter hændelsen, som du behøver for at forbedre genoplivningsproceduren.

9 i operativ innovation Bimodal LCD-skærm med SunVue Med et enkelt tryk kan du skifte fra fuld farve til SunVue-funktion med høj kontrast og opnå noget af den bedste læsbarhed i sollys, der fås. En stor skærm (8,4 diagonalt) og fuld farve giver maksimal læsbarhed fra alle vinkler. Platform der kan opgraderes Vores produkter er konstrueret som platforme, der på fleksibel vis kan tilpasse sig protokoller under udvikling og nye retningslinjer, ligesom de kan opgraderes, når du er klar til at tage nye behandlinger i brug. Med større processorkraft og højere hastighed er 15-modellen konstrueret til at vokse sammen med ændringer i dine behov og således hjælpe dig til at undgå dyre, for tidlige udskiftninger. Denne fleksibilitet betyder, at 15-modellen er klar til de forventede ændringer, der indføres med 2010-retningslinjerne. Den seneste litiumbatteri-teknologi Batterikraft, der overgår eller matcher alle konkurrenter på markedet. Tilstrækkelig kapacitet til at køre en hel vagt igennem, selvom den vejer mindre. Den smarte teknologi, der indgår i dette batterisystem, hjælper med at styre batterikapaciteten hensigtsmæssigt ved at lade dig vide, når batterispændingen er ved at være opbrugt....lifepak TOUGH Fungerer selv hvis den tabes, sparkes, gennemblødes, bliver snavset præcis som dig selv. LIFEPAK 15 enheden klarer faldprøver på 75 cm, hvilket svarer til, at den falder ud af en seng eller bliver tabt under transport. Tæthedsgrad IP44 betyder, at den fortsætter med at fungere i kraftig blæst, regn og andre barske miljøer. Hærdet både udvendigt og indvendigt Vi lyttede til dine ønsker og monterede et stødabsorberende håndtag, en dobbeltlags skærm, der kan tåle knubs fra dørhåndtag og sengestolper, samt TRUE-LOCK kabelforbindelser i forbedret konstruktion for sikker monitorering og behandling. Uovertruffen service hos kunden Vores dygtige serviceteam* er tilgængelige i kontortid alle hverdage året rundt. Enhedens selvkontrollerende funktion alarmerer serviceteamet hvis der er behov for service, så du kan stole på, at den er klar, når du har brug for den. * Der kan vælges mellem en række kundetilpassede serviceordninger. Datakonnektivitet Mens du behandler patienter, indsamles der monitoreringsdata i LIFEPAK monitor/defibrillatoren. Derpå tilsluttes den let til elektronisk patientjournal og andre systemer, så information sendes til de steder, hvor den behøves. Bluetooth er blevet forenklet, så du trykker bare på en knap, når du vil sende data. Opmærksomhed på detaljen Vi overså intet. Vi lagde den sidste hånd på denne næste generation af monitorer/ defibrillatorer ved at montere et ergonomisk håndtag, et større hastighedshjul, der gør indstillingen nem, og et opdateret tastatur, som er nemt at rengøre.

10

11 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Den nye standard i akutpleje Den eneste monitor/defibrillator på markedet med kulilte- og methæmoglobinmonitorering integreret i enheden. ST Trend og 12-afledningers transmissioner via LIFENET STEMI Management Solution betyder, at 15-modellen spiller en væsentlig rolle for reduktion af responstiderne fra dør til ballon. Genoplivningsmetronomen er en gennemprøvet teknologi, der aktivt fører brugere til en ensartet kompressionshastighed uden behov for ekstra eksternt hardware. Den sidste nye teknologi for litium-ion-batterier giver 6 driftstimer og en udskiftningscyklus på 2 år. TRUE-LOCK kabelstik i forbedret konstruktion betyder, at du kan stole på sikker afgivelse af behandling. Det ergonomisk konstruerede håndtag har indbyggede støddæmpere og passer i to behandskede hænder, så enheden nemt kan videregives til næste person. Ved tryk på blot en enkelt knap kan du skifte fra LCD-farvevisning til SunVue funktionen for at opnå den bedste læsbarhed i sollys.

12 Med næsten LIFEPAK 12 enheder ude i marken på verdensplan havde vi store erfaringsmængder at trække på under konstruktionen af LIFEPAK 15 monitor/defibrillator.

13 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator Den nye standard i akutpleje SAMarbejder med dig De fem årtier, hvori vi har arbejdet sammen med organisationer inden for akutberedskab, giver vores viden dybde nok til at tilbyde innovative løsninger, der virkelig fungerer. Uafbrudt pleje Lige fra gaden til skadestuen og administrationskontoret tilbyder vi et komplet løsningsprogram, uanset om du har behov for beredskab eller kvalitetskontrolanalyser. Vores produktprogram dækker bredt fra AED er til minimalt trænede reddere (LIFEPAK CR Plus AED) til kompakte, men alligevel stærke defibrillatorer til grundlæggende livredning (LIFEPAK 1000 defibrillator) til avancerede monitorer/defibrillatorer til avanceret livredning (LIFEPAK 12 og LIFEPAK 15 monitorer/defibrillatorer) til den ideelle enhed til akutvogne på hospitaler (LIFEPAK 20 defibrillator/monitor). Ensartethed blandt vores produkter betyder, at du kan regne med ensartede energidoser i alle LIFEPAK enheder, nemt kan udveksle data samt minimere udgifter til uddannelse. Kvalitetsgenoplivning for at redde flere liv Physio-Control udstyrer de nye LIFEPAK 15 monitorer/defibrillatorer med en gennemprøvet 4 genoplivningsvejledning (genoplivningsmetronomen) og tilbyder LUCAS Chest Compression systemet, der er konstrueret til at yde effektiv, ensartet og uafbrudt kompression i overensstemmelse med AHA-retningslinjerne. Sammen med CODE-STAT Data Review software med avancerede genoplivningsanalyser giver disse funktioner en stærk tilbagemeldingssløjfe, der fremmer forbedringer i genoplivningsresultaterne. Sammenkædning af arbejdet i marken og på hospitalet med henblik på at forbedre STEMI- patienters overlevelseschancer Undersøgelser viser en signifikant sammenhæng mellem præhospitale 12-afledningers EKG er og kortere dør-til-ballon tider for patienter med akut koronarsyndrom (AKS). To nyligt udførte undersøgelser fandt, at effekten var stærkest, når kateteriseringslaboratoriet blev aktiveret, mens patienten stadig var på vej til hospitalet. 7,8 Minutterne er afgørende hvis akutindsats-til-ballon tiden stiger fra 90 minutter til 120 minutter, er det påvist, at dødeligheden for AKS stiger med 40%. 5 Overførsel af 12-afledningers EKG er fra hændelsesstedet med LIFEPAK 12 eller LIFEPAK 15 monitor/defibrillator via LIFENET Cardiac Care netværket kan hjælpe med at overholde AHA/ACC retningslinjen om 90 minutter dør-til-ballon for patienter med ST-elevations myokardieinfarkt (STEMI). 6 Mens ambulancemandskabet fokuserer på patienten, leverer STEMI Management Solution fra Physio-Control EKG-data på sikker vis, når og hvor det behøves, og sammenkæder således behandlingsteamene præhospitalt, på skadestuen og for perkutan koronar intervention. Sammenknytning af patientdata på tværs af systemet Indsaml patientdata i LIFEPAK monitor/defibrillatoren og send dataene ud til andre systemer inklusive elektronisk patientplejerapportering. Vores datastyringsløsninger gør det nemt at overføre patientinformation fra LIFEPAK-anordninger til din pc, konsolidere patientdata og analysere resultaterne på tværs af systemet. Brug DT EXPRESS Data Transfer software til at downloade data fra kritiske hændelser og kurveformsdata fra LIFEPAK anordninger til din pc, tilføje supplerende patientdata, printe en papirrapport og gemme optegnelser på en diskette. Eksporter data til CODE-STAT 7.0 Data Review software med avancerede genoplivningsanalyser for at konsolidere alle ekspeditions-, behandlings- og resultatdata til et enkelt elektronisk arkiv. Vi dækker dig ind Vi bygger vores produkter efter konceptet LIFEPAK TOUGH, så de er stærke, og vi sikrer dem med en reklamationsret, der er blandt de mest omfattende i branchen. Vi gør dem nemme at konfigurere til patienternes plejeprotokoller, og vi leverer softwareopgraderinger, efterhånden som teknologien udvikles. Med henblik på at du kan få mest muligt ud af dine Physio-Control produkter, vil repræsentanten tilbyde uddannelse på arbejdsstedet, og vi tilbyder ligeledes specialuddannelse for superbrugere Alle enheder leveres med en uddannelses CD til selvtræning. Når du har brug for service, kan du henvende dig til et af branchens største og bedst uddannede netværk af servicepersonale, der kommer, hvor der er brug for dem.

14

15 Den nye standard i akutpleje

16 Physio-Control produkter og løsninger Oplev den legendariske kvalitet, der har gjort LIFEPAK produkter og -tjenester til en klar favorit i hele verden. Som din tro partner, når du redder liv, tilbyder vi et komplet løsningsprogram, uanset om du har brug for beredskab eller kvalitetskontrolanalyser. Defibrillators/Monitorers LIFEPAK 12 Defibrillator/Monitor Der er næsten LIFEPAK 12 defibrillatorer/monitorer i brug på nuværende tidspunkt i redningsberedskaber og på hospitaler i hele verden. Tilbagemelding fra dette globale samfund holder os i gang med at tænke nye tanker og tilføje funktioner, der kan hjælpe dig med at redde liv. LIFEPAK 12 defibrillator/monitoren samler multiparameter behandlings- og diagnostiseringsfunktioner i en robust, bærbar enhed. Brug et værktøj, der kan takle moderne patientplejebehov og tilpasse sig fremtidens udfordringer. LIFEPAK 20 Defibrillator/Monitor Fordi den bygger på samme konstruktion som sin forgænger, er LIFEPAK 20 defibrillator/monitor kompakt og let, så den er velegnet ved udrykninger og til brug under transport. 20-modellen er intuitiv i brug og sætter reddere i stand til at yde tidlig og effektiv defibrillering. 20-modellen kombinerer på intelligent måde AED-funktion og manuel funktion, så standarderne fra Joint Commission on Accreditation of Healthcare Organizations overholdes, og der let og hurtigt kan ydes en avanceret diagnostisk og terapeutisk indsats. 20-modellen er klinisk avanceret og med kraftige funktioner; den benytter litiumionbatteri-teknologi for lang driftstid ved transport af patienter fra den ene afdeling til den anden. Desuden har den ADAPTIV bifasisk teknologi med stød på op til 360 joule. LIFEPAK CR Plus Automatisk Ekstern Defibrillator Da CR Plus er konstrueret til minimalt trænede reddere i erhvervsmæssige og offentlige miljøer, kan den trin for trin instruere redderen med rolige, tydelige stemmemeddelelser. Den er enkel at bruge og er bygget med samme avancerede defibrilleringsteknologi som den, der anvendes af beredskabs- og hospitalspersonale. LIFEPAK 1000 Defibrillator 1000-modellen er en kraftig og kompakt enhed, der er udviklet til at behandle patienter med hjertestop og levere vedvarende hjertemonitorering. Indbygget fleksibilitet betyder, at 1000-modellen kan programmeres til brug for reddere eller for klinisk personale; den giver desuden plejepersonale mulighed for at ændre protokoller ved ændring i standarder. En stor og intuitiv skærm viser grafik og EKG, som er tydelig og let at aflæse på afstand modellen er den mest robuste defibrillator i LIFEPAK-sortimentet, og du kan roligt tage den med i de barskeste omgivelser.

17 Datastyring og konnektivitetsværktøjer LIFENET STEMI Management Solution Denne løsning muliggør en problemfri, sikker og fleksibel strøm af EKG-data mellem præhospitalsmiljø, skadestue og hjertecentre og hjælper dig således med hurtigt at identificere STEMI-patienter, forbedre dør-til-ballon tider og reducere falske positive aktiveringer af kateteriseringslaboratorier. Ved tryk på en enkelt knap kan reddere sende 12-afledningers EKG-data fra en LIFEPAK defibrillator/monitor med transmissionsmuligheder til flere modtagere via et virtuelt STEMI-plejenetværk, der oprettes med vores webprogram og sikre datacenter, samt til dine gateway-enheder såsom smarttelefoner, PDA er og eksisterende hospitals-pc er. CYBERMATE Denne softwareløsning hjælper beredskabspersonale med at indsamle patientdata i marken via bærbare computere. Patientplejejournaler overføres trådløst til en central computer, hvor de er tilgængelige for kvalitetskontrolanalyser og rapportering såvel som systemer for kontering og journalstyring. CODE-STAT Data Review Software med avancerede genoplivningsanalyser Dette værktøj til gennemgang efter hændelsen skriver noter om brystkompressioner i patientens kontinuerlige EKG-rapport og udregner genoplivningsstatistikker, så du kan opfylde 2005 AHAretningslinjerne. Denne software forenkler dataindsamling og rapportering ved at konsolidere alle udryknings-, behandlings- og resultatdata til et enkelt elektronisk arkiv. Du kan downloade, gennemgå, styre og analysere akutmedicinske data fra flere LIFEPAK defibrillatorer. Denne anvendelse letter ligeledes kvalitetsanalyser og driftsmæssige beslutninger, da den muliggør benchmarking og tendensrapporter, så du kan have styr på systemets ydelse. DT EXPRESS Data Transfer Software Det enkle Windows-baserede softwareprogram styrer data fra LIFEPAK enheder. Softwaren gør det nemt at downloade data fra kritiske hændelser og kurvedata til din pc, tilføje supplerende patientdata, printe en papirrapport og gemme optegnelser på en disk. Eksportér filer til CODE-STAT 7.0 Data Review software for opbevaring og visning på skærmen.

18 Specifikationer GENERELT LIFEPAK 15-monitor/defibrillator har seks hovedfunktioner: AED-funktion: til automatisk EKG-analyse og en vejledt behandlingsprotokol til patienter med hjertestop. Manuel funktion: til udførelse af manuel defibrillering, synkroniseret DC-konvertering og EKG og overvågning af livstegn. Arkivfunktion: til adgang til gemt patientinformation. Opsætningsfunktion: til ændring af standardindstillingerne for enhedens funktioner. Servicefunktion: til autoriseret personale til udførelse af diagnostiske test og kalibreringer. Demo-funktion: til simulerede kurver og trendgrafer til demonstrationsformål. STRØM Batterier: Genopladeligt litium-ion-batteri, 11,1 V typisk Område for indgangsspænding: mellem +8,8 og +12,6 VDC med nominel kapacitet på 5,7 Ah Dobbelt batterikapacitet med automatisk skift Indikator for/meddelelse om lav batterispænding: Indikator for lav batteriopladning og meddelelse om lav batterispænding i statusområdet for hvert batteri Indikator for/meddelelse om udskiftning af batteri: Opladningsmålers indikator for udskiftning af batteri, toner og meddelelse om udskiftning af batteri i statusområdet for hvert batteri. Når det angives, at batteriet skal udskiftes, skifter apparatet automatisk til det andet batteri. Når det indikeres, at begge batterier skal udskiftes, meddeler en stemmemeddelelse brugeren, at batteriet skal udskiftes. MÅL OG VÆGT Vægt: Basismonitor/defibrillator med ny papirrulle og to batterier installeret: 8,6 kg; Fuldt udstyret monitor/defibrillator med ny papirrulle og to batterier installeret: 9,1 kg Litium-ion-batteri: 0,59 kg Tilbehørstaske og skulderrem: 1,77 kg Standardpadler (hårde): 0,95 kg Højde: 31,7 cm Bredde: 40,1 cm Dybde: 23,1 cm SKÆRM Størrelse (aktivt visningsområde): 212 mm diagonalt, 171 mm bred x 128 mm høj Opløsning: Skærmtype 640 punkter x 480 punkter LCD-farveskærm med baggrundsbelysning Skærmfunktion, der kan indstilles af bruger (fuld farve eller SunVue med høj kontrast) Viser EKG og alfanumeriske værdier, vejledning til udstyr eller meddelelser i mindst 4 sekunder Viser op til tre kurver Skanderingshastighed for kurvevisning: 25 mm/sek. for EKG, SpO 2, IP og 12,5 mm/sek. for CO 2 DATASTYRING Apparatet indsamler og gemmer patientdata, hændelser (inklusive kurver og kommentarer) og uafbrudte registreringer af kurver og patientimpedans i den interne hukommelse. Bruger kan vælge og udskrive rapporter samt overføre gemte oplysninger via understøttede kommunikationsmetoder. Rapporttyper: Tre formattyper for kritiske hændelsesjournaler i CODE SUMMARY (kort, mellem og lang): 12-afledningers EKG med STEMI-erklæringer Uafbrudt EKG (kun overførsel) Trendoversigt Resumé af livstegn Snapshot Hukommelseskapacitet: Den samlede kapacitet er 360 minutters kontinuerlig EKG og 400 enkelte kurvehændelser. Den maksimale hukommelse for en enkelt patient har en maksimal kapacitet på op til 200 rapporter med en enkelt kurve og 90 minutters kontinuerligt EKG. KOMMUNIKATION Apparatet er i stand til at overføre dataregistreringer med en direkte eller trådløs forbindelse. Seriel port RS-232 kommunikation +12 V tilgængelig Begrænset til apparater, der højst tager 0,5 A Bluetooth -teknologi Bluetooth-teknologi tilbyder trådløs kortdistancekommunikation med andre Bluetooth-aktiverede enheder. MONITOR EKG EKG overvåges vha. flere forskellige kabelarrangementer: Et kabel med 3 ledningsledningstråde anvendes til 3-afledningers EKG-overvågning. Et kabel med 5 ledningsledningstråde anvendes til 7-afledningers EKG-overvågning. Et kabel med 10 ledningsledningstråde anvendes til 12-afledningers EKG-indsamling. Kablet med 10 ledningsledningstråde fungerer som et kabel med 4 ledningsledningstråde, når brystelektroderne fjernes. Standardpadler eller QUIK-COMBO-pacing/defibrillerings-/EKGelektroder bruges til afledningsovervågning med padler. Frekvensrespons: Monitor: 0,67 til 40 Hz eller 1 til 30 Hz Padler: 2,5 til 30 Hz Afledningsvalg: Afledning I, II, III (EKG-kabel med 3 ledningsledningstråde) Afledning I, II, III, AVR, AVL og AVF indsamlet samtidigt (EKGkabel med 4 ledningstråde) Afledning I, II, III, AVR, AVL, AVF og C indsamlet samtidigt (EKGkabel med 5 ledningstråde) Afledning I, II, III, AVR, AVL, AVF, V1, V2, V3, V4, V5 og V6 indsamlet samtidigt (EKG-kabel med 10 ledningstråde) EKG-størrelse: 4, 3, 2,5, 2, 1,5, 1, 0,5, 0,25 cm/mv (fastsat til 1 cm/mv for 12-afledningers EKG) Hjertefrekvensvisning: bpm digital visning Nøjagtighed: ±4% eller ±3 bpm, alt efter hvilken værdi der er højest Indikation af, at værdi ligger uden for området: Skærmen viser --- QRS-detekteringsområde Varighed: 40 til 120 ms Amplitude: 0,5 til 5,0 mv Hjertesymbolet blinker for hver QRS-detektering Fællessignalundertrykkelse (CMRR): EKG-ledninger: 90 db ved 50/60 Hz SpO 2 Sensorer: Masimo sensorer inklusive Rainbow sensorer Vist mætningsværdiområde: 50 til 100% Nøjagtighed for mætning: 70 til 100% (0 69% ikkespecificeret) Voksne/pædiatriske: ±2 på sidste ciffer (ingen bevægelse) ±3 på sidste ciffer (bevægelse) Søjlediagram over dynamisk signalstyrke Pulstone, når SpO 2 -pulseringer registreres Gennemsnitstid for SpO 2 -opdatering kan vælges af brugeren: 4, 8, 12 eller 16 sekunder SpO 2 følsomhed kan vælges af brugeren: Normal, Høj SpO 2 -måling: Funktionelle SpO 2 -værdier vises og gemmes Pulsfrekvensområde: 25 til 240 bpm Pulsfrekvensnøjagtighed (voksne/pædiatriske): ±3 på sidste ciffer (ingen bevægelse) ±5 på sidste ciffer (bevægelse) Valgfri visning af SpO 2 -kurve med auto-forstærkningskontrol SpCO Sensorer: kun Rainbow sensorer Visningsområde for SpCO-koncentration: 0 til 40% Nøjagtighed for SpCO: ±3 på sidste ciffer SpMet Sensorer: kun Rainbow sensorer SpMet-mætningsværdiområde: 0 til 15,0% SpMet-skærmopløsning: 0,1% op til 10%, ved enkeltcifferopløsning op til 15% SpMet-nøjagtighed: ±1 på sidste ciffer NIBP Blodtryk Systolisk blodtryksværdiområde: 30 til 255 mmhg Diastolisk blodtryksværdiområde: 15 til 220 mmhg Værdiområde for gennemsnitligt arterietryk: 20 til 235 mmhg Enheder: mmhg Nøjagtighed for blodtryk: ±5 mmhg Blodtryksmålingstid: 20 sekunder, typisk (eksklusive tid for oppustning af manchet) Pulsrate Pulsrateområde: 30 til 240 pulsslag pr. minut Nøjagtighed for pulsrate: ±2 pulsslag pr. minut eller ±2%, afhængigt af hvilken værdi der er størst Funktionsegenskaber Startmanchettryk: Kan vælges af brugeren, 80 til 180 mmhg Automatisk måletidsinterval: Kan vælges af brugeren fra 2 min. til 60 min. Automatisk tømning af manchet for højt tryk: Hvis manchettrykket overstiger 290 mmhg For lang tid: Hvis måletiden overskrider 120 sekunder CO 2 CO 2 -område: 0 til 99 mmhg Enheder: mmhg eller % Nøjagtighed for respirationsfrekvens: 0 til 70 bpm: ±1 bpm 71 til 99 bpm: ±2 bpm Respirationsfrekvensområde: 0 til 99 åndedrag/minut Stigetid: 190 ms Responstid: 3,3 sekunder (omfatter tidsforsinkelse og stigetid) Initialiseringstid: 30 sekunder (typisk), sekunder. Omgivelsers tryk kompenseres automatisk internt Valgfri visning: CO 2 trykkurve Skaleringsfaktorer: Autoscala, 0 20 mmhg (0 4 Vol%),0 50 mmhg (0 7 Vol%), mmhg (0 14 Vol%) Invasivt tryk Transducertype: Strain gauge, resistiv bro Transducerfølsomhed: 5 μv/v/mmhg Anslagsspænding: 5 VDC Konnektor: Electro Shield CXS 3102A 14S-6S Båndbredde: Digitalt filtreret, DC til 30 Hz (< -3 db) Nuldrift: 1 mmhg/t uden transducerdrift Nuljustering: ±150 mmhg inklusive transducerforskydning

19 Nøjagtighed for talværdier: ±1 mmhg eller 2% af målt værdi, afhængigt af hvilken værdi der er størst, plus transducerfejl Trykområde: -30 til 300 mmhg i seks områder, der kan vælges af brugeren Visning af invasivt tryk Visning: IP-kurve og talværdier Enheder: mmhg Betegnelser: P1 eller P2, ART, PA, CVP, ICP, LAP (kan vælges af bruger) Trend Tidsskala: Auto, 30 minutter, 1, 2, 4 eller 8 timer Varighed: Op til 8 timer ST segment: Efter den indledende 12-afledningers EKG-analyse vælges og detekteres trends for EKG-afledning med den største ST forskydning Visning Valg af: HF, PR (SpO 2 ), PR (NIBP), SpO 2 (%), SpCO(%), SpMet(%), CO 2 (EtCO 2 /FiCO 2 ), RR (CO 2 ), NIBP, IP1, IP2, ST ALARMER Hurtiginstallering: Aktiverer alarmer for alle aktive livstegn VF/VT-alarm: Aktiverer kontinuerlig CPSS-overvågning i manuel funktion Apnø-alarm: Afgives, når der er gået 30 sekunder siden sidst detekterede åndedrag Grænser for hjertefrekvensalarm: Øvre, bpm; lavere, bpm Omfatter indikator for, hvilke alarmer der er aktive FORTOLKNINGSALGORITME Fortolkningsalgoritme for 12 afledninger: University of Glasgows analyseprogram for 12 afledninger omfatter AMI- og STEMI-erklæringer PRINTER Udskriver uafbrudt strimmel med de viste patientoplysninger og rapporter Papirstørrelse: 100 mm Udskrivningshastighed: 25 mm/sek. eller 12,5 mm/sek. Valgfri: 50 mm/sek. time-base for 12-afledningers EKG-rapporter Forsinkelse: 8 sekunder Automatisk udskrivning: Kurvehændelser udskrives automatisk Frekvensrespons Diagnostisk: 0,05 til 150 Hz eller 0,05 til 40 Hz Monitor: 0,67 til 40 Hz eller 1 til 30 Hz DEFIBRILLATOR Bifasisk kurve: Bifasisk trunkeret eksponentiel Følgende specifikationer gælder fra 25 til 200 ohm, medmindre andet er angivet: Energinøjagtighed: ±1 joule eller 10% af indstilling, afhængigt af hvilken værdi der er størst, til 50 ohm ±2 joule eller 15% af indstilling, afhængigt af hvilken værdi der er størst, til ohm. Spændingskompensation: Aktiveret, når engangsterapielektroder er tilsluttet. Energiudgang inden for ±5% eller ±1 joule, afhængigt af hvilken værdi der er størst, af 50 ohm værdi begrænset til den tilgængelige energi, hvilket resulterer i levering af 360 joule til 50 ohm Padleudstyr: QUIK-COMBO-pacing-/defibrillerings-/EKGelektroder (standard) Standardpadler (ekstraudstyr) Kabellængde 2,4 m langt QUIK-COMBO-kabel (eksklusive elektrodemontering) Manuel funktion Energivalg: 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 15, 20, 30, 50, 70, 100, 125, 150, 175, 200, 225, 250, 275, 300, 325 og 360 joule Opladningstid: Opladningstid til 360 joule på mindre end 10 sekunder, normalt Synkroniseret DC-konvertering: Energioverførslen starter inden for 60 ms fra QRS-spidsværdien Detektering af padleafledning afbrudt: Overgangspunktet, hvor enheden går fra at antage, at QUIK-COMBO-elektroder er korrekt tilsluttet til patienten, og til at antage, at elektroderne ikke er tilsluttet, er 300 ±50 ohm. AED funktion Stødadviseringssystem (SAS): Et system til EKG-analyse, der informerer brugeren, hvis algoritmen detekterer en stødbar eller en ikke-stødbar EKG-rytme. SAS indsamler kun EKG via terapielektroder. Stødklargøringstid: Udstyret er klar til at afgive stød inden for 20 sekunder, hvis den indledende stødaflæsning er STØD ANBEFALET, når der anvendes et fuldt opladet batteri ved normal stuetemperatur Bifasisk udgang: Stødniveauer, der går fra joule med samme eller større energiniveau for hvert efterfølgende stød cprmax -teknologi: I AED-funktionen er cprmax-teknologien en metode til at maksimere HLR-tiden, som patienten modtager, med det overordnede mål at forbedre overlevelsesprocenten for patienter, der behandles med AED er. Opsætningsvalgmuligheder: Auto-analyse: Giver mulighed for automatisk analyse. Valgmulighederne er FRA, EFTER 1. STØD Indledende HLR: Giver mulighed for, at brugeren får besked om at starte HLR i en periode før anden aktivitet. Valgmulighederne er FRA, ANALYSÉR FØRST, HLR FØRST Tid, indl. HLR: Tidsinterval for indledende HLR. Valgmulighederne er 15, 30, 45, 60, 90, 120 og 180 sekunder HLR før stød: Giver brugeren mulighed for at få besked om at starte HLR, mens apparatet oplader. Valgmulighederne er FRA, 15, 30 sekunder Pulskontrol: Giver brugeren mulighed for at få besked om at starte en pulskontrol på forskellige tidspunkter. Valgmulighederne er ALTID, EFT. 2. ST. EJ ANBEF., EFT. HV. ST. EJ ANBEF., ALDRIG Stød-serie: Giver mulighed for HLR efter 3 på hinanden følgende stød eller efter et enkelt stød. Valgmulighederne er FRA,TIL HLR-tid: 1 eller 2 Tider for HLR, der kan vælges af bruger. Valgmulighederne er 15, 30, 45, 60, 90, 120, 180 sekunder og 30 minutter PACER Pacingfunktion: Demand eller non-demand, standardværdier for frekvens og strømstyrke (kan vælges af bruger) Pacingfrekvens: 40 til 170 PPM Frekvensnøjagtighed: ±1,5% over hele området Udgangskurve: Enkeltfaset trunkeret eksponentiel strømimpuls (20 +1,5 ms) Udgangsstrømstyrke: 0 til 200 ma Pause: Pacingimpulsfrekvens reduceret med en faktor 4 ved aktivering Resistensperiode: 200 til 300 ms ±3% (funktion af hastighed) KRAV TIL OMGIVELSER Apparatet opfylder de funktionelle krav under eksponering for følgende miljøer, medmindre andet er angivet. Driftstemperatur: 0 til 45 C, -20 C i 1 time efter opbevaring ved stuetemperatur, 60 C i 1 time efter opbevaring ved stuetemperatur Opbevaringstemperatur: -20 til 65 C bortset fra terapielektroder og batterier NIBP: -20 C til 65 C en uges opbevaringstid CO 2 -modul: -20 C til 70 C Realtids-ur: -20 C til 70 C Relativ luftfugtighed, i drift: 5 til 95%, ikke-kondenserende Kun NIBP: 15 til 95%, ikke-kondenserende Atmosfærisk tryk, i drift: -382 til m ( til ft) NIBP: -152 til m (-500 til ft) Modstandsdygtighed over for vand, i drift: IP44 (stænk-, støvog sandtæt) iht. IEC 529 og EN 1789 (uden tilbehør undtagen 12-afledningers EKG-kabel, hårde padler og batterier) Vibration: MIL-STD-810E metode 514.4, Propelfly - kategori 4 (figur spektrum a), Helikopter - kategori 6 (3,75 Grms), Motorkøretøj - kategori 8 (3,14 Grms), EN 1789 sinuskurve sweep, 1 oktav/min, Hz, ±0,15 mm/2 g Stød (fald): Kan tåle 5 fald på hver side fra 46 centimeters højde ned på en stålflade EN 1789: Kan tåle fald fra 76 centimeters højde på hver af de 6 overflader Stød (funktionelt): Opfylder kravene i IEC og MIL-STD-810E til stød: 3 stød pr. overflade ved 40 g, 6 ms halvsinusimpulser Stød: 1000 stød ved 5 g med impulsvarighed på 6 ms Slag, ikke i drift: IEC ,5 + 0,05 joule slag UL ,78 Nm slag med stålkugle på 5 cm i diameter Opfylder IEC beskyttelsesniveau IK 04 EMC: EN :2001 Medicinsk udstyr - Generelle sikkerhedskrav - supplerende standard: Elektromagnetisk kompatibilitet - krav og tests i EN :2003: (Paragraf 36) Særlige krav til sikkerhed for hjertedefibrillatorer og hjertedefibrillatormonitorer Rengøring: Rengøring 20 gange med følgende: Kvaternær ammonium, isopropylalkohol, brintoverilte Modstandsdygtighed over for kemikalier: 60 timers eksponering for angivne kemikalier: Betadine (10% povidoneiodine-opløsning), kaffe, cola, dextroxe (5% glukoseopløsning), elektrode-gel/masse (98% vand, 2% Carbopol 940), HCL (0,5% opløsning, ph=1), isopropylalkohol, NaCl-opløsning (0,9% opløsning); der vil være en kosmetisk misfarvning af padlekammerets kortslutningselement, når det har været udsat for HCL (0,5% opløsning). BATTERI Batterispecifikationer Batteritype: Litium-ion Vægt: 0,59 kg Spænding: typisk 11,1 V Kapacitet (nominel): 5,7 amperetimer Opladningstid (med helt afladet batteri): 4,5 timer (typisk) Batteriindikatorer: Hvert batteri har en opladningsmåler, der angiver den omtrentlige opladning. En opladningsmåler, der viser to eller færre lamper efter en opladningscyklus, angiver, at batteriet skal udskiftes. Opladningstemperaturområde: 5 til 35 C Driftstemperaturområde: 0 til 50 C Temperaturområde ved langtidsopbevaring (>1 dag): 0 til 35 C

20 I over 50 år har Physio-Control, der fremstiller de berømte LIFEPAK defibrillatorer, udviklet teknologier og konstrueret udstyr, der er legendariske blandt ambulancemandskaber, klinisk plejepersonale og i samfundet generelt. LITTERATURLISTE 1 Stiell IG, Walker RG, Nesbitt LP, et al. Biphasic trial: A randomized comparison of fixed lower versus escalating higher energy levels for defibrillation in out-of-hospital cardiac arrest. (Bifasisk forsøg: En randomiseret sammenligning af fast lavere i forhold til eskalerende højere energiniveauer for defibrillation ved hjertestop andre steder end i hospitaler. Cirkulation. 2007;115: Chapman FW, Walker RG, Koster RW. Use of 360 joule biphasic shocks for initial and recurrent ventricular fibrillation in prehospital cardiac arrest [ERC abstract O-33]. Genoplivning. 2006;69: Walsh SJ, McClelland AJJ, Owen CG, et al. Efficacy of distinct energy delivery protocols comparing two biphasic defibrillators for cardiac arrest. AM J Cardiol. 2004;94: Kern KB, Stickney RE, Gallison L, Smith RE, Chapman FW. A compression/ventilation metronome prevents hyperventilation by professional rescuers. Circulation. 2008; 118:S_766 (abstract). 5 McNamara RL, Wang W, Herrin J, et al. Effect of door-to-balloon time on mortality in patients with ST-segment elevation myocardial infarction. JAm Coll Cardiol. 2006;47: Antman EM, Anbe DT, Armstrong PW, et al. ACC/AHA guidelines for the management of patients with ST-elevation myocardial infarction: executive summary: a report of the ACC/AHA Task Force on Practice Guidelines (Committee to Revise the 1999 Guidelines on the Management of Patients With Acute Myocardial Infarction). Cirkulation. 2004;110: Bradley EH, Herrin J, Wang Y, et al. Strategies for reducing the door-to-balloon time in acute myocardial infarction. N Engl J Med. 2006;355: Swor R, Hegerberg S, McHugh-McNally A, et al. Prehospital 12-lead ECG: efficacy or effectiveness? Prehosp Emerg Care. 2006;10: Bemærk: Alle informationer inklusive sammenligninger er korrekte og nøjagtige pr. marts For yderligere information kontakt veligst deres lokale Physio-Control representant eller besøg vores hjemmeside For further information please contact your local Physio-Control representative or visit Physio-Control Headquarters Willows Road NE Redmond, WA USA Tel Fax Physio-Control Operations Netherlands B.V. Keizersgracht , 1015 CJ Amsterdam, NL Tel +31 (0) Fax +31 (0) Physio-Control Denmark Sales ApS info.nordic@physio-control.com Tel Physio-Control, Inc. Alle navne i dette er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Specifikationer kan ændres uden varsel. Ikke alle produkter kan leveres overalt i verden. Fabrikantens overensstemmelseserklæring oplister produkter og tilbehør, som kan leveres i EU. GDR _C

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi

LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi LIFEPAK 1000 DEfibrillator med cprmax teknologi Works like you work. S I M P LY P R O F E S S I O N A L Avanceret batteriteknologi. Stor skærm giver klar og tydelig grafik og tekst. cprmax giver mest mulig

Læs mere

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat

LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor. Altid parat LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/Monitor Altid parat 1 Det kan ikke undre, at professionelt sundhedspersonale stoler på LIFEPAK 20e I mere end 50 år har Physio-Control udviklet teknologier og konstrueret udstyr,

Læs mere

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer

PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR. Til beredskabsorganisationer PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 15 MONITOR/DEFIBRILLATOR Til beredskabsorganisationer 1 LIFEPAK 15 Monitor/Defibrillator LIFEPAK 15 monitor/defibrillator lever op til kravene. Når der skal reageres på nødsituationer,

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

EDGE System ELEKTRODER

EDGE System ELEKTRODER EDGE System ELEKTRODER Works like you work. S t a n d a r d e n f o r m u l t i f u n k t i o n e l l e e l e k t r o d e r Øget patientkomfort Mindre hudirritation Øget patientsikkerhed Minimeret forsinkelse

Læs mere

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE

LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system PRODUKTBROCHURE LIFENET -system Hvad enten du arbejder i ambulancen eller på skadestuen er effektiviteten af udstyr, oplysninger og beslutninger vigtig for at kunne redde flere liv. 1 LIFENET-SYSTEM

Læs mere

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE

LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE LIFEPAK 1000 DEFIBRILLATOR PRODUKTBROCHURE Ikke alle hjertetilfælde er ens. Det er førstehjælpere heller ikke. I denne branche er der behov for fleksibilitet og det er lige netop, hvad LIFEPAK 1000 defibrillatoren

Læs mere

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE

TrueCPR. Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed PRODUKTBROCHURE TrueCPR Vejledningsenhed Vil man opnå de bedste resultater, skal man udføre den bedste hjerte-lunge-redning (HLR). Det er lettere sagt end gjort: Står man midt

Læs mere

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module

PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE. LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR. med CodeManagement Module PRODUKTBROCHURE PRODUCT BROCHURE LIFEPAK 20e DEFIBRILLATOR/MONITOR med CodeManagement Module Uanset økonomiske stramninger og udvikling af stadigt nye retningslinjer er jeres hospital fortsat fokuseret

Læs mere

LIFEPAK 15 kvikguide

LIFEPAK 15 kvikguide LIFEPAK 15 kvikguide Refererer til infonetdok. 484884 På venstre side af skærmen sidder alle kabelindgange (pånær til padler) MONITORENS OPBYGNING Kapnograf (CO2) Saturation (Sp02) Blodtryk (NIBP) EKG

Læs mere

Dette ansigt udstråler tryghed

Dette ansigt udstråler tryghed Dette ansigt udstråler tryghed Her er grunden. Hos Physio-Control er vores renommé - og mission - bygget på tryghed. Den tryghed, som opstår efter mere end 50 år med innovation, vedvarende engagement i

Læs mere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere

Endnu bedre support til. professionelle livreddere Endnu bedre support til professionelle livreddere Mere end AED Plus I 2002 lancerede ZOLL AED Plus -med Real CPR Help HLR-feedback i realtid, der for første gang nogensinde informerer livreddere om, hvorvidt

Læs mere

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter

Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker. agefter Den vigtigste hændelse ved et hjertestop er hvad der sker agefter Powerheart G5 giver dig selvtillid til at hjælpe. I Danmark. Dit lokale Cardiac Science team står altid til rådighed med support og den

Læs mere

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det.

LIFEPAK DEFIBRILLATORER. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. LIFEPAK DEFIBRILLATORER Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Fuld energi op til 360 joule til de pateinter som har brug for det. Alle Physio-Control defibrillatorer kan afgive

Læs mere

Hvad er LIFEPAK TOUGH?

Hvad er LIFEPAK TOUGH? LIFEPAK 15 MONITOR/DEfibrillator Works like you work. Hvad er LIFEPAK TOUGH? I nødsituationer er udstyret af afgørende betydning for den samlede indsats. Hvis det går i stykker, kan det koste mere end

Læs mere

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com

HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR. www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR www.laerdal.com HEARTSTART MRx MONITOR/DEFIBRILLATOR 948001 Vægophæng til køretøjer 948002 Jævnstrøms lader 948006 Cadex, 2 batteri lader 948007 Cadex, 4 batteri lader

Læs mere

Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal.

Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal. Kontraktbilag 5 Beskrivelse af integration mellem defibrillator/monitor og Præhospital Patientjournal. Side 1 af 6 Side 2 af 6 1 Integrationer i den mobile enhed I forbindelse med registrering af vitaldata

Læs mere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere

AED Plus. Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere AED Plus Den bedst mulige hjælp til førstehjælpere Nødvendig hjertemassage De nyeste retningslinjer fra Det Europæiske Råd for Genoplivning (European Resuscitation Council, ERC) udgivet i 2010, siger det

Læs mere

LIFEPAK AED Response System. Tilsluttet. Klar.

LIFEPAK AED Response System. Tilsluttet. Klar. LIFEPAK AED Response System Tilsluttet. Klar. 1 LIFEPAK CR2 Defibrillator Med LIFELINKcentral AED Program Manager En ny vej til offentligt tilgængelig defibrillation Pludseligt hjertestop kan ramme enhver

Læs mere

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE

LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE LUCAS BRYSTKOMPRESSIONSSYSTEM PRODUKTBROCHURE Deres partner i genoplivning Effektive kompressioner og godt blodflow betyder livreddende HLR Effektive brystkompressioner sørger for livsvigtig ilt til hjernen

Læs mere

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret

LIFEPAK 20. Defibrillator/Monitor. Simpel og alligevel avanceret LIFEPAK 20 Defibrillator/Monitor Simpel og alligevel avanceret Et hjertestop kan indtræde når som helst, hvor som helst. Også på dit hospital. Selv under de bedst mulige plejeforhold opstår der hjertestop:

Læs mere

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen

Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Den første og eneste hjertestarter, der guider dig hele vejen Mere end bare en hjertestarter en hjertestarter, der guider dig hele vejen alarmering hjerte-lunge-redning defibrillering avanceret behandling

Læs mere

LUCAS 2 brystkompressionssystem

LUCAS 2 brystkompressionssystem LUCAS 2 brystkompressionssystem CPR Evolved tilgængelig nu Hvad vil du syntes om den nye LUCAS 2? Fleksibel strømforsyning LUCAS 2 kan strømforsynes enten fra batteri alene eller ved tilslutning til strøm

Læs mere

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid

Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Stiller flere data til din rådighed uden at stille større krav til din tid Brug Welch Allyn CardioPerfect workstation-software til at administrere dine kardiopulmonale testdata Alle Welch Allyns kardiopulmonale

Læs mere

AED Pro tilbehør og træningsprodukter

AED Pro tilbehør og træningsprodukter AED Pro tilbehør og træningsprodukter Pads CPR-D-padz De innovative to-i-en CPR-D-padz som sikrer hurtig og præcis placering. De registrerer og rapporterer dybden og frekvensen af brystkompressionerne

Læs mere

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal.

Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Professional Series bevægelsesdetektorer Ved, hvornår alarmen skal lyde. Ved, hvornår den ikke skal. Nu med Antimask teknologi, flere zoner og spraydetektering Uovertrufne Bosch teknologier forbedrer detekteringsevnen

Læs mere

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401

Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 Oxix MÅLING AF OPLØST ILT BROCHURE DK 5.40 OXIX BROCHURE 1401 SENSOR MED MINIMAL VEDLIGEHOLDELSE Oxix til måling af opløst ilt er et unikt system, hvor en avanceret solid-state optisk sensor kommunikerer

Læs mere

Invacare. Platinum Mobile. Frihed til et aktivt liv

Invacare. Platinum Mobile. Frihed til et aktivt liv Invacare Platinum Mobile Frihed til et aktivt liv Invacare Platinum Mobile Platinum Mobile er den seneste bærbare iltkoncentrator fra Invacare. Med Platinum Mobile tilbyder vi den sidste nye pulseflow

Læs mere

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt

Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Welch Allyn Connex Spot Monitor kort oversigt Indholdsfortegnelse Tænd/slukknap...2 Sluk...2 Log på, og vælg en profil...2 Batteristatus...2 Skift profil...2 Start/stop blodtryk...2 Start intervaller...2

Læs mere

DEN FØRENDE HJERTESTARTER

DEN FØRENDE HJERTESTARTER DEN FØRENDE HJERTESTARTER EN HJERTESAG VÆR KLAR, NÅR HVERT SEKUND TÆLLER Det sker på brøkdelen af et sekund. En person falder om med pludseligt hjertestop og uret begynder at tikke. Du ringer efter hjælp,

Læs mere

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart!

Ruko SmartAir. Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! Ruko SmartAir OFF LINE Effektiv og enkel elektronisk adgangskontrol med Mifare teknologi Det er let, det er sikkert, og det er smart! ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Fremtiden i

Læs mere

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler

Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Bosch leverer effektiv og hurtig kommunikation til hospitaler Patientpleje Er der mange patienter, der skal plejes på samme tid, og kun begrænset personale giver et Bosch personsikringssystem en problemfri

Læs mere

Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator

Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator TILLID Det er nu blevet endnu lettere at køre en simulator Når en simulator er lettere at bruge, bliver træningen mere effektiv. SimPad er udviklet i tæt samarbejde med vores simulations brugere. Fra mange

Læs mere

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren

Vedvarende energi. Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren Vedvarende energi Sådan kommer du i gang med LEGO Energimåleren de LEGO Group. 2010 The LEGO Group. 1 Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af Energimåleren... 3 2. Sådan påsættes Energiakkumulatoren... 3

Læs mere

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator)

Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Orientering om AED (Automatisk Ekstern Defibrillator) Beredskabsmester Lars M. Sørensen Hvorfor Hjertestarter Tidlig alarmering Tidlig hjertemassage Tidlig defibrillation Tidlig stabillisering Hvad er

Læs mere

40 Brugsanvisning AM

40 Brugsanvisning AM 40 Brugsanvisning AM Cardio 40 1 2 AM 4 5 3 OK (OK) Tryk i ur-visningen for at komme til menu-tilstand. I tilstanden Menu, tryk på knappen for at indtaste eller bekræfte et valg. Når du registrerer, kan

Læs mere

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide

LEOGICS Pen-tablet. Hurtig installationsguide LEOGICS Pen-tablet Hurtig installationsguide Velkommen Tak for købet af LEOGICS PT-1001 Pen-tablet. Du vil opdage hvor nemt det er at styre din computer ved brug af en digital pen i stedet for en mus.

Læs mere

Vildtkamera DTC-530V.

Vildtkamera DTC-530V. Vildtkamera DTC-530V. Indhold fortegnelse......... 1 Kom godt i gang.........2 Information......... 2 Anvendelse......... 3 Fjernbetjening...... 3 Hukommelse kort......... 4 Quick Start...... 4 Isæt batterier.........

Læs mere

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug

Oversigt.: LED Indikator Optag / Stop Button Lince MIC Nulstil Hul USB Plug 1. Brugervejledning 2. Tak for dit køb af vores pen-optager. Læs venligst denne manual omhyggeligt og grundigt før ethvert forsøg på at betjene dette produkt og beholde den for din fremtids reference.

Læs mere

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO

Mark like a Professional. Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional Markeringssystem FlyMarker PRO Mark like a Professional FlyMarker PRO Version MOBIL Med den håndholdte CNC markeringssystem Fly- Marker PRO, bliver markering af store, tunge og

Læs mere

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning

ELCANIC A/S. ENERGY METER Type ENG110. Version 3.00. Inkl. PC program: ENG110. Version 3.00. Betjeningsvejledning ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 Version 3.00 Inkl. PC program: ENG110 Version 3.00 Betjeningsvejledning 1/11 Generelt: ELCANIC A/S ENERGY METER Type ENG110 er et microprocessor styret instrument til

Læs mere

DEFA introducerer verdens mest

DEFA introducerer verdens mest DEFA introducerer verdens mest intelligente bilalarm? DVS90 alarm fra DEFA sætter en ny standard for alarmsystemer for køretøjer Alarmen tilpasses køretøjet ved montering DVS90 er konstrueret på en fleksibel

Læs mere

Kronback tracers P4+

Kronback tracers P4+ Brugervejledning Kronback tracers P4+ Fax:(+45) 46 907 910 Side 1 of 19 CONTENT 1. UDFORMNING OG FORBINDELSER 4 1.1. Serie nummer 5 1.2. Grafisk display 5 1.3. Navigationsknapper 6 1.4. 6-30V strømforsyning

Læs mere

Bluetooth højttaler BABHCK811_1

Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Bluetooth højttaler BABHCK811_1 Tillykke Tillykke med dit nye Amitech produkt! Oplysningerne i denne brugervejledning kan ændres uden varsel. Amitech Danmark A/S er ikke erstatningspligtig i tilfælde

Læs mere

Bosch genopfinder havearbejdet.

Bosch genopfinder havearbejdet. Bosch genopfinder havearbejdet. Du genopfinder haven. Batteridrevne haveredskaber www.bosch-garden.dk Bosch batteridrevne haveredskaber. med lithium-ion-teknologi. 36 V Du er altid et skridt foran med

Læs mere

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL!

MANUAL FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 SKIOLD GØR EN FORSKEL! MANUAL SKIOLD GØR EN FORSKEL! FANTRONIC 20AMP. TRIAC SLAVEENHED FOR VENTILATION VER:FAN 1.1 981 002 317 Ver. 01 11-03-2013 Indhold 1. INTRODUKTION... 4 2. BESKRIVELSE FANTRONIC... 5 2.1 SÅDAN FUNGERER

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog

CCS COMBO 2 ADAPTER. Instruktionsbog CCS COMBO 2 ADAPTER Instruktionsbog ADVARSEL GEM DISSE VIGTIGE SIKKERHEDSOPLYSNINGER. Dette dokument indeholder vigtige instruktioner og advarsler, som skal følges ved brug af CCS Combo 2-adapteren. Advarsel:

Læs mere

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera

MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera MIC-serien 550 Robust, udendørs PTZ-kamera 2 MIC-serien 550 Sætter standarden inden for overvågning Attraktivt, kompakt design til diskret integration i overvågningsmiljøer Robust, hærværkssikret konstruktion

Læs mere

2 Tilbage ( ) 3 OK (OK) 4 Op (p)

2 Tilbage ( ) 3 OK (OK) 4 Op (p) 60 Brugsanvisning Cardio 60 1 2 3 1 Lys / Tænd/Sluk( / ) 2 Tryk og hold på for at tænde for enheden. For at slukke for enheden, skal du holde knappen nede for at åben undermenuen, og bruger herefter op-

Læs mere

Fluke Connect moduler Tekniske data

Fluke Connect moduler Tekniske data Fluke Connect moduler Tekniske data Giver dig fleksibiliteten til at opbygge dit trådløse system som du ønsker det når du ønsker det. De trådløse Fluke 3000 FC testværktøjer er et team, og modulerne spiller

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6

BRUGERVEJLEDNING DK 45 KABEL CTEK COMFORT CONNECT KNAPPEN RESET FEJLLAMPE OPLADERKABEL STRØMLAMPE. CTEK COMFORT CONNECT eyelet M6 BRUGERVEJLEDNING TILLYKKE med købet af din nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

Brugsanvisning AED-træner

Brugsanvisning AED-træner Brugsanvisning AED-træner VARENUMMER Copyright 2007 Cardiac Science Corporation. Alle rettigheder forbeholdt. AED (automatiseret ekstern defibrillator)-træneren er et apparat, som er beregnet til brug

Læs mere

PFM 5000 måleinstrument

PFM 5000 måleinstrument Anvendelse Flerstrengede systemer PFM 5000 kan beregne komplicerede flerstrengede varmesystemer ved at simulere det hydrauliske system ved hjælp af indreguleringsberegninger baseret på aflæsninger i hver

Læs mere

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang

Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser. 1. Funktioner. 2. Produkt gennemgang Dobbelt sender detektor med 4 kanals frekvenser Tak, fordi du har købt denne stråle detektor, læs venligst denne brugsanvisning omhyggeligt før installation. Forsøg aldrig at adskille eller reparere produktet.

Læs mere

TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 FØJ TIL MINE SAMMENLIGNINGER

TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 FØJ TIL MINE SAMMENLIGNINGER TECRA Z40-C-12Z PARTNUMMER: PT465E-03F046N5 Windows 10 Pro 64-bit 6. generation Intel Core i5-6200u processor med Intel Turbo Boost Technology 2.0 35,6 cm (14,0"), Toshiba ikke-refleksiv, fuld HD TFT-skærm

Læs mere

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter.

Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Dansk Dansk Keepower Lader Tak fordi du valgte en Keepower NXT batterilader, et valg som afspejler din tekniske viden og evne til at værdsætte kvalitetsprodukter. Læs betjeningsvejledningen inden opladning.

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300

Toshiba EasyGuard i brug: Portégé M300 Den ultimative og robuste all-in-one ultrabærbare pc. Toshiba EasyGuard består af en række funktioner, der hjælper erhvervskunder med at opfylde deres behov for større datasikkerhed, avanceret systembeskyttelse

Læs mere

LIFEPAK 15- MONITOR/DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 15- MONITOR/DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 15- MONITOR/DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 15- MONITOR/DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtige oplysninger Registrering af enhed Registrer enheden på www.physio-control.com. Det

Læs mere

LIFEPAK 15 -MONITOR/DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 15 -MONITOR/DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 15 -MONITOR/DEFIBRILLATOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtige oplysninger!usa Rx Only!USA Sporing af apparatet FDA i USA (kontoret for kontrol med fødevarer og medicin) kræver, at producenter og distributører

Læs mere

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet

Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet Med AAMS spray scanneren, måles fordelingen af sprøjtevæsken. Væskens fordeling under sprøjtebommen afspejler kvaliteten af sprøjtearbejdet undermarkforhold. Fordelingen måles med høj præcision, og uafhængig

Læs mere

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse

Webstech trådløs overvågning af din Biomasse Diameter 91 mm Ekst. antenne længde 2,77 m Kabinet: Interval Frekvens Rækkevidde op til 50 m (placeret i fri luft, foroven på biomassen) TEMPERATUR Målingsskala - 20 til 80 C Nøjagtighed +/ - 0,4 C (mellem

Læs mere

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger

4Timer. Guide AGT. Touch screen. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger Guide Guide infrared, infrared Guide MobIR er et infrarødt kamera i mobilformat. Præventiv vedligeholdelse El-eftersyn Diagnostik af bygninger Tekniske diagnoser Hjælpemiddel til dyrlæger AGT AF IR & Visual

Læs mere

LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING

LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING LIFEPAK 20-DEFIBRILLATOR/MONITOR BETJENINGSVEJLEDNING Vigtige oplysninger!usa Rx Only!USA Sporing af apparatet FDA i USA kræver, at producenter og

Læs mere

HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER...

HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER... HAWKER MODULAR LADER KEEP ON GOING! SELV NÅR EN DEL AF TEAMET MANGLER... MODULAR: INDSTILLING EN NY STANDARD OPTIMAL YDEEVNE OG PÅLIDELIGHED Plug and play moduler administreres af opladerens algoritme.

Læs mere

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato:

2x50 ETHERNET MODUL. RS485 slave med Ethernet-IP. Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE v1 Dokument nr.: 0422md2x50-2v1 Dato: Kokkedal Industripark 4 DK-2980 Kokkedal Denmark info@eilersen.com Tel +45 49 180 100 Fax +45 49 180 200 2x50 ETHERNET MODUL RS485 slave med Ethernet-IP Gælder for: Program nr.: AUXSLAVE.140422.2v1 Dokument

Læs mere

Manual SMARTCD.G2 02.2015

Manual SMARTCD.G2 02.2015 02.2015 2 / 14 1 Anvendelsesområde... 3 2 Sikkerhedsanvisninger... 4 3 Leverancens omfang... 5 4 Tilslutning til PC/laptop... 6 5 Opladning af batterier... 7 6 Idrifttagning... 8 7 Konfiguration af Bluetooth

Læs mere

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG.

LÆS MANUALEN GRUNDIGT FØR INSTALLATION OG GEM TIL FREMTIDIG BRUG. MANUAL OVERSVØMMELSESALARM Produktnummer: 5101-002 Udviklet af CAVIUS Oversvømmelsesalarmen er designet til at opdage vandlæk fra vaskemaskiner, vandrør eller i vaskeskabe. Kan også benyttes til at advare

Læs mere

Updater KINO. Opsætning og installation

Updater KINO. Opsætning og installation Updater KINO Opsætning og installation Indholdsfortegnelse Kort updater... 3 Beskrivelse... 3 Hovedkomponenter i updateren... 4 Specifikationer:... 4 Tilslutninger... 5 Spænding til Updateren (CN12 og

Læs mere

Tour Mate. Page 1 of 7

Tour Mate. Page 1 of 7 Tour Mate Page 1 of 7 Tour Mate Manual 1. Beskrivelse Tour Mate er et nyt skud på stammen af GPS produkter. Modellen har 4 innovative funktioner.. Find et punkt: Med 8 LED pile, vise Tour Mate dig vej

Læs mere

Toshiba EasyGuard i brug:

Toshiba EasyGuard i brug: Toshiba EasyGuard i brug Toshiba EasyGuard i brug: tecra a5 Få mobil produktivitet i helt nye dimensioner. Toshiba EasyGuard indeholder en række funktioner, der hjælper mobile erhvervskunder med at opfylde

Læs mere

samaritan PAD og PDU Saver EVO brugervejledning

samaritan PAD og PDU Saver EVO brugervejledning samaritan PAD og PDU Informationerne i dette dokument kan ændres uden advarsel, og de udgør ikke nogen forpligtelse for HeartSine Technologies Inc. Ingen del af denne vejledning må reproduceres eller overføres

Læs mere

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder

Printer Administrations Løsninger. Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder Printer Administrations Løsninger Printer Administrations Løsninger Til enkel, centraliseret styring af printere og multifunktionelle enheder STYR ARBEJDSGANGENE DEN NEMME MÅDE AT STYRE DINE PRINTERE OG

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR

BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR BRUGERVEJLEDNING RUMSENSOR Side 1 til rumsensor Introduktion Rumsensoren fra LOCKON er en bevægelsessensor, som reagerer på bevægelser inden for rumsensorens dækningsområde. Når sensoren er slået til og

Læs mere

Oplev video og lyd, når det er bedst

Oplev video og lyd, når det er bedst artikel SateLlite p100 Satellite p100 Oplev video og lyd, når det er bedst Toshibas bærbare Satellite P100 leverer bedre personligt digitalt indhold. Satellite P100, der er udviklet med henblik på at håndtere

Læs mere

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på

Se nogle flere oversrifter med funktioner på de efterfølgende sider og læs videre på Alarms Manager er et system der overvåger, styrer og alarmerer fra alle tænkelige hændelser og fra et utal af forskellige systemer. Alarms Manager kan erstatte, eller supplere alle typer systemer og tekniske

Læs mere

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN

SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN SAMMEN KAN VI REDDE HINANDEN LÆS OM HJERTESTOP OG HJERTEPILOT SYSTEMET FAKTAHÆFTE Hjertepiloterne er et integreret system baseret på moderne teknologi. Uddannede førstehjælpere, kaldet hjertepiloter, med

Læs mere

Trust Energy Protector 325/525. Brugervejledning

Trust Energy Protector 325/525. Brugervejledning Trust Energy Protector 325/525 Brugervejledning Ophavsret/Copyright Tillige er det forbudt at reproducere eller overføre dele af denne brugsanvisning under enhver form og med ethvert middel, elektronisk

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst. Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang)

HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang) september, 26 2012 HASTEMEDDELELSE FOR SIKKER BRUG Reservebatterier og nye instruktioner til brugere af PAD 300/PAD 300P (hjertestarter med offentlig adgang) Kære Kunde, Formålet med dette brev er at informere

Læs mere

Hello! Smart Business Bluetooth Headset BRUGER MANUAL

Hello! Smart Business Bluetooth Headset BRUGER MANUAL Hello! Smart Business Bluetooth Headset BRUGER MANUAL Kære AWEI-bruger, Tak fordi du valgte AWEI produkt. Introduktion Tak fordi du købte modellen AWEI-A990BL smart Bluetooth stereo høretelefoner. Venligst

Læs mere

Teknisk manual for TIMETÆLLER/AFLADE MONITOR ISTR-P Spændingsområde fra 24V til 80V

Teknisk manual for TIMETÆLLER/AFLADE MONITOR ISTR-P Spændingsområde fra 24V til 80V Teknisk manual for TIMETÆLLER/AFLADE MONITOR ISTR-P Spændingsområde fra 24V til 80V VIGTIGSTE KENDETEGN: Nominel spænding fra 24V til 80V Automatisk indikation af batterispænding: 24V, 36V, 48V eller 72V.

Læs mere

Alt-i-én-fugtmåler. Brugsanvisning

Alt-i-én-fugtmåler. Brugsanvisning Brugsanvisning Alt-i-én-fugtmåler Model MO290 Måler fugt i træ og byggematerialer uden at skade overfladen eller med ekstern stikbensmåler. Hygrometeret måler luftfugtighed og luftens temperatur. Måleren

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER

BRUGERVEJLEDNING IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER BRUGERVEJLEDNING IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER Supplied by BRUGERVEJLEDNING FOR IMPULSE S 6/8 BATTERIOPLADER Denne brugervejledning hører til IMPULSE S-opladeren fra VICTRON ENERGY B.V. med en mærkestrøm

Læs mere

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold

Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem fra Bosch 0 100 o på et sekund! Holder billedet på skærmen og i fokus under alle forhold Højhastighedspositioneringssystem 0 til 100º på 1 sekund! Forskellige anvendelser

Læs mere

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE

Ruko ARX Access. Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol STAND OFF ALONE LINE LINE Access STAND ALONE OFF ON Total tryghed og sikkerhed med online adgangskontrol ASSA ABLOY, the global leader in door opening solutions Løsninger til ethvert behov Access indgår som toppen af kransekagen

Læs mere

VT04 og VT02 visuelle IR-termometre

VT04 og VT02 visuelle IR-termometre VT04 og VT02 visuelle IR-termometre Tekniske oplysninger Find problemer med det samme! Fluke visuelle IR-termometre kombinerer bekvemmeligheden fra et punkttermometer med den visuelle fordel ved et infrarødt

Læs mere

Trådløs Radio modtager

Trådløs Radio modtager Trådløs Radio modtager Installations vejledning for type: RRA85-C2V, 2 relæer, 230VAC RRA85-C2P, 2 relæer, 12/24 AC/DC RRA85-C4V, 4 relæer, 230VAC RRA85-C4P, 4 relæer, 12/24 AC/DC IP 44 DanZafe 1 I. PRODUKTBESKRIVELSE

Læs mere

TeleCare tilbehør til tryghedsalarmer

TeleCare tilbehør til tryghedsalarmer TeleCare tilbehør til tryghedsalarmer TILBEHØR Bevægelsessensor NEMO Nemo er en unik, trådløs bevægelsessensor med flere funktioner i samme enhed. Med brugervenlig udformning og mange anvendelsesmuligheder,

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10

Smart!wind SW-5.5, SW-7.5 og SW-10 Smart!wind, SW-7.5 og SW-10 -faset inverter til husstandsvindmølle, 5,5, 7,5 og 10 kw, standard med ekstra funktion til system kontrol. alle rounder af inverter for små vindmøller op til 20 kw! MODERNE

Læs mere

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT

LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT LET TILGÆNGELIG ENERGI OVERALT Anvend 230V/50Hz og 12V hvor som helst Oplad automatisk under kørsel, med bilens overskydende energi, eller tilslut direkte til lysnettet. LPS 230V 12V LITHIUM POWER SUPPLY

Læs mere

Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II

Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II STRENOMETER INFORMATION Lagtykkelsesmåler Elcometer 345 MARK II Elcometer 345 MARK II er en let, bærbar digital lagtykkelsesmåler med vidvinklet (105º) display for nem aflæsning af de gentagelige målinger.

Læs mere

NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION

NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION STRENOMETER INFORMATION NDT ULTRALYDSMÅLERE FLAW DETECTION FD700+ & FD700DL+, FD800DL & FD800DL+ STRENOMETER ApS KONGEVEJEN 213, DK-2830 VIRUM 45 95 07 00 E-MAIL: salg@strenometer.dk ndt.strenometer.dk

Læs mere

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering

VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering GE Security VVMIQ Indbrudsalarm med Intelligent videoverificering - viser årsagen, når alarmen går Hvad kan VVMIQ gør for dig? VVMIQ tilfører ekstra værdi til sikkerhedsløsninger, fordi den viser årsagen,

Læs mere

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935

JABRA PRO 935. Brugervejledning. jabra.com/pro935 JABRA PRO 935 Brugervejledning jabra.com/pro935 2014 GN Netcom A/S. Alle rettigheder forbeholdes. Jabra er et registreret varemærke tilhørende GN Netcom A/S. Alle andre varemærker heri tilhører de respektive

Læs mere

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet

Kontraktbilag 4. Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Kontraktbilag 4 Spørgsmål svar til udbudsmaterialet Nr. Spørgsmål: Spørgsmålet vedrører Svar: 1 I betragtning af at DS / EN 60601-1:2006 ikke er et krav for CE-mærkning, ønsker vi at vide, om I kan acceptere,

Læs mere

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt.

XS 0.8 38 DK 12V/0.8A OPLADERKABEL. *Dit forsyningsstik skal måske være anderledes for at passe til din stikkontakt. 12V/0.8A XS MANUAL TILLYKKE med dit køb af den nye professionelle switch mode-batterilader. Denne oplader indgår i en serie af professionelle opladere fra CTEK SWEDEN AB og repræsenterer den nyeste teknologi

Læs mere

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER

SHARKY 775 ULTRALYDS ENERGIMÅLER ANVENDELSE Ultralydsenergimåleren til registrering af alle afregningsrelevante data ved måling af energiforbruget i varme- og/eller køleanlæg. EGENSKABER 4 Batterilevetid 16 år (upåvirket af tilsluttede

Læs mere

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax

Sdr. Ringvej Vejen - Tlf Fax Brugsanvisning Varenr.: 9053317 Vejeindikator EziWeigh7i Sdr. Ringvej 1-6600 Vejen - Tlf. 70 21 26 26 - Fax 70 21 26 30 www.p-lindberg.dk Vejeindikator - Varenr. 9053317 Beskrivelse: Eziweigh7 er en avanceret

Læs mere