KØBSAFTALE Græsengen 1B, 4000 Roskilde. Parcelhusgrund

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KØBSAFTALE Græsengen 1B, 4000 Roskilde. Parcelhusgrund"

Transkript

1 Side 1 af 7 Byrådssekretariatet, Jura, HGB 23. november 2018 J.nr P19/ KØBSAFTALE Græsengen 1B, 4000 Roskilde Parcelhusgrund Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR. nr ) og [navn, CPR nr., adresse] som køber er indgået følgende aftale om køb af matr.nr. 17ak Skyttemarken, Roskilde Jorder, beliggende Græsengen 1B, 4000 Roskilde. Delarealet har et areal på m2, heraf vej 0 m2 (bilag 1). Delarealet, der er en ubebygget grund, overtages af køber, som den er og forefindes den. Fra overtagelsesdatoen henligger delarealet for købers regning og risiko i enhver henseende. 1 Såfremt de i 4 omhandlede byggemodningsarbejder, som skal udføres af Roskilde Kommune, ikke er udført i et sådant omfang, at køber kan påbegynde byggearbejdet på overtagelsesdagen, udskydes overtagelsesdagen tilsvarende uden ansvar for sælger. Der udfærdiges ikke refusionsopgørelse, idet køber direkte fra Roskilde Kommunes Ejendomsbeskatning modtager opkrævning på ejendomsskatten. Delarealet er omfattet af lokalplan 356 for Margrethehåbsvej, parcelhuse og tæt/lav-boliger, område 3a (bilag 2). Ny bebyggelse skal opføres i overensstemmelse med bestemmelserne i lokalplan

2 Side 2 af 7 Delarealet overtages med de samme almindelige rettigheder, byrder og forpligtelser, hvormed det har tilhørt sælger og tidligere ejere, idet køber er indforstået med at respektere de servitutter, der med eller uden pant i forbindelse med byggemodning m.v. af Roskilde Kommune er eller vil blive pålagt ejendommen. Efter servituterklæring af den 17. august 2018 overføres følgende servitutter til delarealet (bilag 3) Den 6. marts 1991 lyst dokument om forsynings-/afløbsledninger mv. (vedrører kun delareal 4) (bilag 4) Den 9. september 1993 lyst dokument om varmeforsyning/kollektiv varmeforsyning mv (bilag 5) Den 15. august 2000 lyst lokalplan nr. 356 (bilag 2) Endvidere lyses i forbindelse med udstykningen af området servitut om forbud mod videresalg i ubebygget stand, pligt til at påbegynde byggeri inden for et år efter den aftalte overtagelsesdag, bevaring af egetræer, forbud mod terrænregulering uden for byggefeltet på delareal 4, afløbsledninger, pligt til etablering af grundejerforening, herunder driftsforpligtelser for foreningen mv (bilag 6). I øvrigt henvises til hovedejendommens blad i tingbogen. Lokalplan 356 bestemmer, at for parcelhusbebyggelse må bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom ikke overstige 25. Køber har modtaget et kortudsnit over delarealet, der ud over eksisterende terrænkurver viser placering af tilslutningspunkt til vejledende bundkote for kloak, placering af øvrige stikledninger og overkørsel mv. Desuden er der angivet koter på færdigt terræn i skel mod vej, og hvor der er sket indbygning af jord (bilag 7). Sælger oplyser, at der på delarealet i forbindelse med byggemodningen er fjernet flere store træer og stød. Køber må derfor påregne at finde tilbageværende trærødder på delarealet. 3 Købesummen for delarealet er [tal] kr. incl. moms. Heraf betales ved købsaftalens underskrift kontant til sælger kr., mens køber senest 7 dage efter sælgers accept af købstilbud stiller pengeinstitutgaranti for den resterende del af købesummen. Garantistiller skal betale garantisummen kontant til sælger på overtagelsesdagen i overensstemmelse med regning, der udsendes til køber inden overtagelsesdagen. Betaling skal ske, uanset om skøde endnu ikke måtte være tinglyst. Såfremt garantistillelsen ikke sker rettidigt, er sælger efter påkrav berettiget til at hæve handlen.

3 Side 3 af 7 Såfremt købesummen ikke indbetales rettidigt, betales rente efter rentelovens regler om for sen indbetaling, indtil købesummen er indbetalt Med hensyn til byggemodning kan oplyses følgende: 4 Kloak Kloaksystemet i området er etableret som separatsystem, det vil sige med spildevand i den ene ledning og regnvand i den anden ledning. Fors Spildevand Roskilde A/S etablerer og bekoster stikledninger til afledning af spildevand og regnvand til delarealet, afsluttende med 2 brønde ca. 1 m inde på delarealet. Der er offentlig kloak frem til skel. Efter lokalplan kan byrådet - efter ansøgning - tillade, at regnvand fra tage og adgangsarealer spredes og delvis nedsives på delarealet, når det kan ske uden gener for naboejendomme. Regn- og spildevandsledninger etableres på en sådan måde, at der ikke kan garanteres afvanding fra kælder direkte til det overordnede ledningsnet. Såfremt køber imidlertid ønsker at etablere kælder, må køber for egen regning etablere pumpeanlæg. Udgifter forbundet med sikring af boligen efter Bygningsreglementet kap. 4.6 om opstigende grundvand og jordfugt er sælger uvedkommende. Drænvand skal tilsluttes regnvandssystemet ved eventuel etablering af drænpumpe. Såfremt der stødes på markdræn, skal disse retableres eller omlægges uden kapacitetsforringelse. Udgiften hertil og udgiften til fremtidig vedligeholdelse af dræn på delarealet afholdes af køber. Køber afholder alle udgifter til kloakanlæg både til spildevand og regnvand på egen ejendom. Vand Fors Vand Roskilde A/S etablerer vandforsyning frem til delarealet. Roskilde Kommune afholder tilslutnings-og ledningsbetalingen. Etablering af jordledningen fra skel til bebyggelse skal udføres af købers autoriserede VVS-virksomhed, og udgifterne hertil betales af køber.

4 El Side 4 af 7 SEAS-NVE A/S forestår etablering af den overordnede elforsyning i området. Roskilde Kommune afholder delarealets tilslutningsbetaling til SEAS-NVE A/S. Køber afholder dog alle udgifter til etablering af stikledning fra delarealet til det overordnede elforsyningsnet, som er frem til det nærmeste elskab. Antenne, telefon, internet YouSee A/S etablerer antenne, telefon og internet frem til delarealet. Abonnements-, drifts- og tilslutningsudgifter er sælger uvedkommende. Fjernvarme Delarealet skal som udgangspunkt tilsluttes områdets kollektive fjernvarmeforsyning v/ Fors Varme Roskilde A/S, og selskabet etablerer hovedledningen i vejen. Køber betaler uden for købesummen investerings- og stikledningsbetaling til fjernvarmeforsyningen efter gældende betingelser. Investerings- og stikledningsbetalingen udgør pr. 1. januar 2018 ca kr. inkl. moms. Hvis boligen opføres som lavenergibyggeri har køber krav på dispensation fra tilslutningspligten, og køber kan derfor vælge om boligen ønskes tilsluttet fjernvarmeforsyning, eller om der ønskes en anden opvarmningskilde, jf. BEK nr. 690 af 21. juni 2011 om tilslutning m.v. til kollektiv varmeforsyningsanlæg. Vej-og stianlæg Der er adgang til Græsengen fra den offentlige vej Margrethehåbsvej. Græsengen er en privat fællesvej. Roskilde Kommune anlægger stikvejen ind i udstykningen og stien, markeret h-h i Lokalplan 356, beliggende syd for delarealerne 2, 3 og 5, jf. udstykningsplan af den 7. marts 2018 (bilag 1). Anlægget forventes færdiggjort med slidlag og finish i 2020, dog afhængig af udbygningen af udstykningen. Roskilde Kommune etablerer belysning langs vejen. Roskilde Kommune udfører en overkørsel på max. 5 m bredde til delarealet. Placeringen af overkørslen er fastlagt i vejprojektet og fremgår af kortudsnittet (bilag 7). Vej- og stiarealer forbliver Roskilde Kommunes ejendom. Drift og vedligeholdelse af stikvejen, der får status af privat fællesvej, inkl. vejbelysningen og stien h-h frem til det vestlige skel af ejendommen matr. nr. 16a Skyttemarken, Roskilde Jorder overdrages til grundejerforeningen, se nedenfor. Endvidere skal grundejerforeningen deltage i drift og vedligeholdelse af den del af den private fællesvej Græsengen, der ligger ud for delarealerne 1 og 2, markeret som A-A i Lokalplan 356. Forpligtelsen gælder også vejens udstyr, herunder vejbelysningen.

5 Side 5 af 7 Søen (vedrører kun delareal 4): På delareal 4 er en beskyttet sø, jf. naturbeskyttelseslovens 3, stk. 1. Der må ikke uden dispensation foretages aktiviteter, der medfører en tilstandsændring af søen. Der må ikke uden for byggefeltet, som vist på bilag 1, ske terrænregulering. Hegn mv. Hegn i naboskel må kun etableres som klippede eller fritvoksende hække, eventuelt suppleret af trådhegn (max. højde 1,2 m), placeret i eller ved beplantningen. Langs skel mod veje, stier og friarealer skal parcellerne hegnes med bøgehække. Hækken skal plantes på egen grund 30 cm fra skel, se lokalplanen 8. Grundejerforening Grundejerne i det nye boligområde, der består af delarealerne 1, 2, 3, 4 og 5, er forpligtet til at oprette en grundejerforening med medlemspligt for alle 5 grundejere i udstykningsområdet, se servitut herom (bilag 6). Grundejerforeningen skal forestå drift, vedligeholdelse og fornyelse af stikvejen ind i området og stien h-h. Endvidere skal grundejerforeningen deltage i drift, vedligeholdelse og fornyelse af den del af den private fællesvej Græsengen, der ligger ud for delarealerne 1 og 2, markeret som A-A i Lokalplan 356. Forpligtelsen gælder også vejenes udstyr, herunder vejbelysningen. Grundejerforeningen skal oprettes senest, når der er sket indflytning i 50% af boligerne, eller når Byrådet kræver det. Grundejerforeningens vedtægter skal godkendes af Byrådet. Delarealet overdrages fri for leje-og forpagtningsforhold af enhver art, ligesom den overdrages ubehæftet. 5 6 Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for jordbundsforholdene på delarealet, herunder bæreevne m.v. Desuden fraskriver sælger sig ethvert ansvar for forurening, herunder jord- og grundvandsforurening, lugtforurening og støjforurening. Endelig fraskriver sælger sig ansvaret for købers eventuelle meromkostninger ved tilstedeværelse af fortidsminder m.v. på delarealet. Køber er opfordret til at gennemgå GEO s geotekniske rapporter nr. 1 for parcelhusudstykningen, dateret den 23. april 2018 (bilag 9). Endelig opfordres køber til selv at få foretaget supplerende jordbundsundersøgelser.

6 Side 6 af 7 Sælger oplyser, at der kan være udført terrænregulering internt på delarealet i forbindelse med byggemodningen (bilag 7). Købesummen fastsættes under hensyntagen til ovennævnte ansvarsfraskrivelse, hvorved køber overtager risikoen for delarealets tilstand i enhver henseende. Køber accepterer derfor, at der ikke kan gøres mangelindsigelser gældende af nogen art, bortset fra vanhjemmel hverken som erstatning eller forholdsmæssigt afslag. Køber bevarer dog op til et år efter overtagelsesdagen sin adgang til at kræve ophævelse af handlen, hvis de almindelige betingelser herfor er til stede. Køber er opfordret til at drøfte denne ansvarsfraskrivelse med en advokat. Sælger oplyser, at det af Roskilde Kommunes arkiver fremgår, at udstykningsområdet har været bebygget i hvert fald før år Der har været bolig/landbrug indtil 1993, hvorefter området har været anvendt til ungdomsklub. Der er oplysninger om en liter nedgravet olietank fra 1962, som er tømt og afblændet i Tanken er ikke lokaliseret, men formodes at ligge i nærheden af eksisterende bygningers fyrrum. Tanken blev i 1983 erstattet af en liter indendørs olietank, som er fjernet i 1993 i forbindelse med overgang til fjernvarme. Der er ikke oplysninger om andre forurenende aktiviteter eller anden virksomhed end landbrug, ligesom der ikke er sager om konstateret jordforurening eller flytning af jord. Udstykningsområdet, der ligger uden for områdeklassificering, er ikke kortlagt, og Region Sjælland har ikke oplysninger om udstykningsområdet i øvrigt. Der henvises til jordforureningsattest og fortegnelse over materiale fra Roskilde Kommunes og Regionen Sjællands arkiver for ejendommen Græsengen 1 (bilag 9). Sælger oplyser, at der næppe kan forventes at være bevaret fortidsminder af væsentlig karakter på udstykningsområdet, jf. Roskilde Museums erklæring i henhold til museumslovens 25 (bilag 10). Sælger oplyser, at sælger ikke er bekendt med forhold vedrørende jordbund, forurening eller fortidsminder, der ikke er nævnt i udbudsmaterialet eller dettes bilag, og som vil være væsentligt bebyrdende for køber. 7 Alle omkostninger i forbindelse med denne handel betales af køber, herunder udgiften til advokat og registreringsafgift. Der har ikke medvirket ejendomsmægler ved handlen. Køber er pligtig til at tage skøde på delarealet senest på overtagelsesdagen. Den tinglysningsmæssige berigtigelse af ejendomshandlen forestås af køber. Sælger

7 Side 7 af 7 kan pålægge køber at lade sig bistå af advokat i forbindelse med handlens berigtigelse. Bilag til denne købsaftale: 1. Udstykningsplan af den 4. oktober Lokalplan 356 for Margrethehåbsvej, parcelhuse og tæt/lav-boliger 3. Servituterklæring af den 17. august Servitut, lyst den 6. marts 1991, om forsynings-/afløbsledninger mv. (delareal 4) 5. Servitut, lyst den 9. september 1993, om varmeforsyning/kollektiv varmeforsyning mv 6. Servitut, lyst 11. september 2018 om forbud mod videresalg i ubebygget stand, pligt til at påbegynde byggeri inden for et år efter den aftalte overtagelsesdag, bevaring af egetræer, forbud mod terrænregulering uden for byggefeltet på delareal 4, afløbsledninger, pligt til etablering af grundejerforening, herunder driftsforpligtelser for foreningen mv 7. Kortudsnit over delarealerne (stikskitse) 8. GEO s geotekniske rapport nr. 1 af den 23. april 2018 vedr. parcelhusudstykning 9. Jordforureningsattest og fortegnelse over materiale fra Roskilde Kommunes og Regionen Sjællands arkiver for ejendommen Græsengen Udtalelse vedr. fortidsminder fra Roskilde Museum af den 4. maj Oplysning om fortrydelsesret 12. Udbudshæfte 13. Matrikelkort Roskilde, den Som sælger: ROSKILDE BYRÅD P. b. v. e. b. Roskilde, den Som køber: Hanne Gauhl Bentsen Juridisk Chefkonsulent

KØBSAFTALE Bækken, Trekroner. Parcelhusgrund

KØBSAFTALE Bækken, Trekroner. Parcelhusgrund Side 1 af 7 Byrådssekretariatet, Jura, HGB 15. december 2014 J.nr. 13.06.02P19/249061 KØBSAFTALE Bækken, Trekroner Parcelhusgrund Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR. nr. 29189404)

Læs mere

KØBSAFTALE Ageren, Trekroner Øst Grund til tæt-lavt byggeri

KØBSAFTALE Ageren, Trekroner Øst Grund til tæt-lavt byggeri Byrådssekretariatet, Jura, HGB 7. april 2014 J.nr. 13.06.02P19/250011 KØBSAFTALE Ageren, Trekroner Øst Grund til tæt-lavt byggeri Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR. nr. 29189404)

Læs mere

KØBSAFTALE Marken 4, Trekroner. Parcelhusgrund

KØBSAFTALE Marken 4, Trekroner. Parcelhusgrund Side 1 af 8 Byrådssekretariatet, Jura, HGB 9. februar 2015 J.nr. 13.06.02P19/203622 KØBSAFTALE Marken 4, Trekroner Parcelhusgrund Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (CVR. nr. 29189404)

Læs mere

KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Vestre Hedevej

KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Vestre Hedevej ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet Jura HGB j.nr. 288255 21. december 2018 KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Vestre Hedevej Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde med

Læs mere

KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Håndværkervænget, Gundsømagle (del nr. 4)

KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Håndværkervænget, Gundsømagle (del nr. 4) HGB 14. juni 2016 J.nr. 13.06.02G01-214012 KØBSAFTALE Erhvervsgrund ved Håndværkervænget, Gundsømagle (del nr. 4) Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger (cvr.nr. 29189404) og [navn

Læs mere

Købsaftale Storparcel beliggende Vestergade 14B, 4130 Viby Sj. Matr. nr. 38 Viby By, Syv

Købsaftale Storparcel beliggende Vestergade 14B, 4130 Viby Sj. Matr. nr. 38 Viby By, Syv ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet - Jura 11. februar 2019 Sagsnr. 255024 - HGB Købsaftale Storparcel beliggende Vestergade 14B, 4130 Viby Sj. Matr. nr. 38 Viby By, Syv Mellem Roskilde Byråd på Roskilde

Læs mere

Udbud af parcelhusgrund. Græsengen 1B, Margrethehåb

Udbud af parcelhusgrund. Græsengen 1B, Margrethehåb Udbud af parcelhusgrund Græsengen 1B, Margrethehåb Jyllinge Gundsømagle Ågerup/Store Valby Herringløse Veddelev Roskilde Trekroner Svogerslev Placering af grunde på Græsengen. Vindinge Vor Frue Gadstrup

Læs mere

Udbud af parcelhusgrunde. 4 grunde på Græsengen, Margrethehåb

Udbud af parcelhusgrunde. 4 grunde på Græsengen, Margrethehåb Udbud af parcelhusgrunde 4 grunde på Græsengen, Margrethehåb Jyllinge Gundsømagle Ågerup/Store Valby Herringløse Veddelev Roskilde Trekroner Svogerslev Placering af grunde på Græsengen. Vindinge Vor Frue

Læs mere

Købsaftale Matr. nr. 12 ch Nymarken, Himmelev Universitetsparken 6, 4000 Roskilde

Købsaftale Matr. nr. 12 ch Nymarken, Himmelev Universitetsparken 6, 4000 Roskilde ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet - Jura 22. november2016 J.nr. 13.06.02P19-275888 Købsaftale Matr. nr. 12 ch Nymarken, Himmelev Universitetsparken 6, 4000 Roskilde Mellem Roskilde Byråd på Roskilde

Læs mere

BETINGET KØBSAFTALE Erhvervsgrund på Lykkegårdsvej, Roskilde

BETINGET KØBSAFTALE Erhvervsgrund på Lykkegårdsvej, Roskilde HGB j.nr. 297918 16. november 2017 BETINGET KØBSAFTALE Erhvervsgrund på Lykkegårdsvej, Roskilde Mellem Roskilde Byråd på Roskilde Kommunes vegne som sælger og [navn og adresse], med CVR. nr. [tal], som

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Betinget købsaftale Del nr. 2 af matr. nr. 9ad og del nr. 4 af matr. nr. 11g begge af Vestermarken, Roskilde Jorder Storparcel på Musicon

Betinget købsaftale Del nr. 2 af matr. nr. 9ad og del nr. 4 af matr. nr. 11g begge af Vestermarken, Roskilde Jorder Storparcel på Musicon ROSKILDE KOMMUNE Byrådssekretariatet - Jura HGB 18. marts 2015 Sagsnr. 196435 - HGB Betinget købsaftale Del nr. 2 af matr. nr. 9ad og del nr. 4 af matr. nr. 11g begge af Vestermarken, Roskilde Jorder Storparcel

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr...af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde

Købesummen ønskes ikke offentliggjort. Betinget skøde Afgift: kr. Akt.: Skab: nr. J.nr.: Ejerlav: Bågegård, Tommerup Matr.nr.: Beliggende: Teglværksvej 5690 Tommerup Anmelder: Advokatfirmaet Bisgaard & Dolberg A/S Tallerupvej 39 5690 Tommerup Tlf. 6376 1103

Læs mere

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK)

KØBSAFTALE. Mellem. Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) KØBSAFTALE Mellem Egedal Kommune Rådhustorvet 2 3660 Stenløse (i det følgende benævnt EK) og [Virksomhedsnavn] CVR-nr. [Nummer] [Adresse] [postnummer] (i det følgende benævnt Køber) er d.d. indgået aftale

Læs mere

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej

Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD. Storparceller på Halmstadvej Ejendomme 27. august 2013/AB Til brug for afgivelse af bud KØBSTILBUD Storparceller på Halmstadvej Storparcellerne Parcel A (ca. 13.788 m2) Parcel B (ca. 10.755 m2) Begge parceller er beliggende på Halmstadvej

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår 2014 for salg af Cotta-Slow grunde ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset af køberen med de

Læs mere

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD

SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD Ejendomme Februar 2016/HA Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: SALGSSVILKÅR FOR HVIDKLØVER I GØDVAD 1 GRUNDEN Den solgte grund overdrages, som den er og forefindes og med de samme rettigheder,

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber)

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom,

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum 2/10-14 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Solbjergvej 19B, Bælum Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 8g Bælum By, Bælum, beliggende Solbjergvej

Læs mere

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget)

KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) KØBSAFTALE. (Almindelige vilkår for salg af grunde ved Skolevænget) 1. Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori denne forefindes, og som beset af køberen med de på grunden evt. værende

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr Den vestlige Del, Gimsing. Grunden er beliggende Kjelding Høj... Grunden

Læs mere

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden:

der er bekendt med udbudsmaterialet samt de vilkår der stilles i dette materiale, tilbyder herved Silkeborg kommune at købe grunden: KØBSTILBUD Tilbud skal afgives skriftligt, angive et fast beløb og være uden forbehold. Tilbuddet skal fremsendes med en udskrift af dette dokument som købstilbud i sin helhed. Dokumentet skal være underskrevet

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring

K Ø B S A F T A L E. Grundene er beliggende henholdsvis Sandgraven 1 og 3, Øster Hornum, 9530 Støvring K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe følgende grunde: - matr.nr. 46c Ø. Hornum By, Øster Hornum og - del af matr.nr. 46b Ø. Hornum

Læs mere

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund)

KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) KØBSAFTALE (Almindelige vilkår for salg af storparceller til punkthuse (grund nr. 16) ved Sofielund) Grunden: Ejendommen er en ubebygget grund, som sælges i den stand, hvori den forefindes, og som beset

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Sysselbjergvej, Almind Nr. 44, 46, 48 og 50 Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.:

Læs mere

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten

SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten maj 2012 sag 07/17066 SALGSVILKÅR for erhvervsparcellerne beliggende Erhvervsparken Klank i Galten Salgsvilkår 1. Oplysninger om grundene Parcellerne er beliggende i Erhvervsparken Klank ved Århusvej/

Læs mere

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX

KØBSAFTALE. Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede XXXX XXXX XXXX Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Brønderslev Kommune, Ny Rådhusplads 1, 9700 Brønderslev, sælger herved til medundertegnede en parcel af det kommunen tilhørende udstykningsareal: Moltkesvej 1, Dronninglund

Læs mere

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 11 og 45, 8600 SILKEBORG

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 11 og 45, 8600 SILKEBORG SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 11 og 45, 8600 SILKEBORG STORPARCELLERNE: Tusindfryd 11, 8600 Silkeborg, matr.nr. 4d Resendal By, Gødvad, er 9.492 m 2 Tusindfryd 45, 8600 Silkeborg, matr.nr. 4f Resendal By,

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund matr. nr., Strandbjerggård Hovedgård, Humlum. Grunden er beliggende Strandbjerggårdparken,

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsgrund Grynderupvejen 18, Nørager Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe matr.nr. 1tæ, Nørager Hgd., Durup, beliggende

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E

Boeslunde. Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Boeslunde Parcelhusgrunde på Mosevænget (Lokalplan 102) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Tlf. nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Elkærholmparken, Vester Nebel Nr. 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, og 28. Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR

Læs mere

Tilbud KØBER: Sags nr. 2011/ GELSER: AFLEDTEE. til fjernvarme, el, vandd og kloak. stikledninger TINGLYSTE. Deklaration Servitutterne

Tilbud KØBER: Sags nr. 2011/ GELSER: AFLEDTEE. til fjernvarme, el, vandd og kloak. stikledninger TINGLYSTE. Deklaration Servitutterne Tilbud På Sandhusvænget 5000 Odense C SÆLGER: ODENSE KOMMUNE KØBER: V/ ODENSE BYRÅD Sags nr. 2011/ Tilbuddet er udarbejdet den AREAL OG PRIS: Parcelhusgrunden er udstykket som matr.nr. Grundens areal er

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Oktober 2010 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende ved Eltangvej/Nordager Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede

Udkast KØBSAFTALE. Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede Udkast KØBSAFTALE Undertegnede Hillerød Kommune, Trollesmindealle 27, 3400 Hillerød sælger herved til medundertegnede ca. m2 af matr. nr. Trollesminde, Hillerød Jorder, indtegnet på bilag til denne købsaftale.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-4899-33 KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE KILDEBJERGS AGRE, BJÆVERSKOV 2. DEL AF ETAPE 1 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Kirkegade 12 i Ebeltoft 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder

Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Salg af arealer ved Kildemarksvej, 4760 Vordinborg del af matr. nr. 7 f og 7 al Iselingen, Vordingborg Jorder Kollegie 20.635 m2 Vordingborg Uddannelsescenter TV2 Øst Ca. 7.400 m2 Arealets nærmere beliggenhed

Læs mere

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til

Købsaftale. Rådhuset 7600 Struer. sælger herved. til Købsaftale Underskrevne Struer Kommune Rådhuset 7600 Struer sælger herved til den kommunen tilhørende ubebyggede grund delnr.. af matr. nr.,. Grunden er beliggende... Grunden er på m2 og i øvrigt afsat

Læs mere

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup

Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Købsaftale Etape 2 Krybilyparken, Brylle 5690 Tommerup Undertegnede: Sælger herved til medundertegnede: Parcel nummer x (nedenfor kaldt ejendommen) jfr. vedhæftede udstykningsplan af 11. februar 2007 udarbejdet

Læs mere

Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse

Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse Tønder Kommunes salg af grunde sker i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 med tilhørende

Læs mere

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris

OPLYSNINGSSKEMA GRUNDE. Køber(e): Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Køber(e): GRUNDE OPLYSNINGSSKEMA Morbærhaven anfør husnr., 9000 Aalborg parcel nr.anfør parcel.nr. Gl. Hasseris by, Hasseris Navn: Navn: Adresse: Adresse: Postnr./by: Postnr./by: Tlf. : Tlf. : CPR-nr.:

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for udstykningen Martin Madsens Vej og J.C. Danielsens Vej i Hornslet. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller Gældende for storparcel ved Ole Geislers Vej i Hornslet 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 4r Orup by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 25. august 2015 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1.

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov

Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Købstilbud med salgsvilkår for byggegrund Skolevej 4, Lunderskov Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: tilbyder

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Dalgårdsvej 35, Thorsager 1. Udbud af parcelhusgrunde De kommunale parcelhusgrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt

Læs mere

HØJGÅRDSPARKEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE

HØJGÅRDSPARKEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE HØJGÅRDSPARKEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. III. Vejanlæg inkl. belysning. IV. Beplantningsanlæg.

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord November 2013 KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af erhvervsarealer beliggende i Industri Nord Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr: E.mail: CVR nr.: tilbyder herved Kolding Kommune

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Brogårdsvej i Tarm Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene Brogårdsvej 45-59 ligger i et ældre boligområde. Grundene er

Læs mere

Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse

Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse Generelle salgsvilkår for byggegrunde til opførelse af enfamiliehuse og sommerhuse Tønder Kommunes salg af grunde sker i henhold til Indenrigsministeriets bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 med tilhørende

Læs mere

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 73, 8600 SILKEBORG

SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 73, 8600 SILKEBORG SALGSVILKÅR FOR TUSINDFRYD 73, 8600 SILKEBORG Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: 1 Grunden Ejendomme Juli 2017/HA Sags nr.: EMN-2015-07134 Grunden overdrages, som den er og forefindes og med

Læs mere

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert

Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Købstilbud med salgsvilkår for parcelhusgrunde, beliggende Skolebakken 42a-e og Rytterskolevej 18 i Nr. Bjert Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. 3. Servitutter og deklarationer KØGE KOMMUNE 2008-18417-69 TORVET 1 4600 KØGE SPÆTTEVÆNGET, EJBY EJBY NORD 3. ETAPE KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget boligparcel matr.

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk

K Ø B S A F T A L E. Tlf. nr.: teknik@slagelse.dk www.slagelse.dk Højbjergparken Parcelhusgrunde Lokalplan 129-området Lysehøj K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 90 91 Tlf. nr.:

Læs mere

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E

Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsarealer på Asienvej (lokalplan 1185) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 ejendomme@slagelse.dk

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev

K Ø B S A F T A L E. Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev 7/9-15 K Ø B S A F T A L E Erhvervsområde ved Industriparken i Haverslev Undertegnede Navn/Virksomhed: Adresse: CPR/CVR.: Tlf.: E-mail: tilbyder herved at købe den jordlod af Rebild Kommune som er markeret

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Eltangvej, Lilballe Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon nr:

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 8b Vindbyholt by, Roholte sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge.

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen. En ubebygget erhvervsparcel matr.nr. Ølby by, Højelse, beliggende Lykkebækvej, 4600 Køge. KØGE KOMMUNE TORVET 1 4600 KØGE 2016-020298-36 Bellingeparken, Lykkebækvej, Køge KØBSAFTALE Sælger: Køge Kommune, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 1. Parterne 2. Ejendommen En ubebygget erhvervsparcel matr.nr.

Læs mere

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand.

Købsaftale. Navn: Adresse: By: Grunden er beliggende ved privat fællesvej og sælges i byggemodent stand. Afgift: kr. Akt: skab nr. (udfyldes af tinglysningskontoret) Ejerlav: Erritsø By, Erritsø Matr. nr.: Matr. nr. Beliggende: Argentinervej husnummer j.nr.: Købsaftale Fredericia Kommune sælger herved den

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

H A N D E L S A F T A L E

H A N D E L S A F T A L E H A N D E L S A F T A L E Varde Kommune, Teknik og Miljø, Bytoften 2, 6800 Varde, cvr.nr. 29189811, biad@varde.dk, sælger til??? en parcel af matr.nr. 18 c, Varde Markjorder. Parcellens areal er ca.???

Læs mere

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til

Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup K Ø B S A F T A L E. Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til Parcel af matr.nr.5 a Ågerup by, Pederstrup Beliggenhed: Råmosevej 62 2750 Ballerup K Ø B S A F T A L E Undertegnede Ballerup Kommune, Hold-an Vej 7, 2750 Ballerup, sælger herved til XXXXXXXX xxxxxxxx

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i området ved Fynsgade/Blæsenborg Allé/Ærøgade

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i området ved Fynsgade/Blæsenborg Allé/Ærøgade Gældende fra 1. januar 2018. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde i området ved Fynsgade/Blæsenborg Allé/Ærøgade 1. Beskrivelse af området Grundene er beliggende i et nyt udstykningsområde i boligområdet

Læs mere

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende

(i det følgende benævnt sælger) (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom matr.nr. 2d Terslev by og sogn, beliggende K Ø B S A F T A L E Underskrevne Faxe Kommune Frederiksgade 9 4690 Haslev (i det følgende benævnt sælger) sælger herved til medunderskrevne (i det følgende benævnt køber) den kommunen tilhørende ejendom

Læs mere

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner

Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Pkt. 161 Revideret tilbud på køb af storparcel i Trekroner Sagsnr. 49186 Økonomiudvalget Lukket punkt Resume Kommunen har modtaget revideret tilbud på køb af grunden på Lysalleen til i alt 44 private lavenergi

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20. oktober 2011 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden du anfører. 1 er 1.

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Odense, den 20.05.2019 KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe nedenstående parcelhusgrund. Overtagelsesdagen fastsættes til den 01.09.2019. Snedronningen

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende.

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende. Undertegnede: Navn: Adresse: By og postnr.: _ Telefon nr.: E-mail: CPR nr.: og Navn: Adresse: Postnr. og by:_ Telefon nr.: E-mail: CPR

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 19-03-2019 Sagsid 17/34883 Gældende for storparcel ved Oldagervej i Rønde 1. Udbud af storparceller De kommunale byggegrunde sælges i henhold til bekendtgørelse nr.

Læs mere

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Skælskør Erhvervsgrunde ved Værkstedsvej, Fabriksvej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33

Læs mere

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE DRONNINGHOLMSVEJ 30, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 27d Svendborg Markjorder Adresse: Dronningholmsvej 30, 5700 Svendborg Areal: 1.226 m² Køber betaler alle tilslutningsafgifter

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013.

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Nordmarken i Højmark Gældende fra 1. januar 2013. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene ligger ved Nordmarken i Højmark, hvor de første grunde blev

Læs mere

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr.

K Ø B S A F T A L E. CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) Købers navn. Købers bopæl. Postnr. Sag.nr. 14/2036 Dok.nr. 111266/14 K Ø B S A F T A L E Underskrevne Vordingborg Kommune CVR.nr. 29 18 96 76 Valdemarsgade 43 4760 Vordingborg (i det følgende kaldet sælger) sælger til medunderskrevne Købers

Læs mere

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde

KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde KØBSTILBUD MED SALGSVILKÅR for salg af parcelhusgrunde, beliggende Over Noret, Hejlsminde Undertegnede: Navn: Adresse: By og Postnr.: Telefon nr: E.mail: CPR nr: og Navn: Adresse: By og postnr.: Telefon

Læs mere

Salgsvilkår for grundene på Jytte Borbergs Vej og Helene Stranges Vej i Kjellerup

Salgsvilkår for grundene på Jytte Borbergs Vej og Helene Stranges Vej i Kjellerup Ejendomme Maj 2017/HA Sags nr. EMN-2013-53591 Salgsvilkår for grundene på Jytte Borbergs Vej og Helene Stranges Vej i Kjellerup Overdragelsen sker i øvrigt på følgende vilkår: GRUNDEN Den solgte grund

Læs mere

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71)

Skælskør. Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71) Skælskør Erhvervsgrunde ved Fabriksvej, Håndværkervej mv. (Lokalplan 71) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Feddet i Troldhede

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Feddet i Troldhede Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde ved Feddet i Troldhede Gældende fra 1. januar 2016. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Grundene er beliggende i den nordlige del af Troldhede tæt ved skole

Læs mere

KASTANJEVANGEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE Etape 1 og 2

KASTANJEVANGEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE Etape 1 og 2 KASTANJEVANGEN BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE Etape 1 og 2 BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

Læs mere

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen

KØBSAFTALE. 1. Parterne. 2. Ejendommen 2013-19527 - 10. maj 2017 KØBSAFTALE 1. Parterne Sælger: Køge Kommune, Rådhuset, Torvet 1, 4600 Køge Køber: 2. Ejendommen En ubebygget parcel, grundstykke xxx, del af matr.nr. 2f, Ølby By, Højelse, beliggende

Læs mere

Betinget købsaftale Del af Brofæstet.

Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Betinget købsaftale Del af Brofæstet. Viborg Kommune [Dato] Indholdsfortegnelse 1. Parterne... 3 2. Baggrund... 3 3. Projektet... 3 4. Grunden... 3 5. Bebyggelsesmuligheder og planbestemmelser... 3 6.

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1.

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) Grunden er beliggende Håndværkervænget i Sørbymagle, jf. vedlagte oversigtskort, bilag 1. Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole.

Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Storparcel til Åben/lav bebyggelse. Ved Tjørring gl. skole. Salgsmappe Udarbejdet af Herning kommune i forbindelse med offentligt udbud af arealer med annoncering i Herning Folkeblad den 14. maj 2014.

Læs mere

Betingelser for salg af storparceller

Betingelser for salg af storparceller Betingelser for salg af storparceller 21-09-2017 Sagsid 16/25701 Gældende for storparcel ved Marienhoffvej 21F, 8550 Ryomgård, matr.nr. 3kh, Ryomgård Hgd., Marie Magdalene 1. Udbud af storparceller De

Læs mere

TRANEBÆRVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE ETAPE 2

TRANEBÆRVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE ETAPE 2 TRANEBÆRVEJ BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE ETAPE 2 BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg.

Læs mere

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund

Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Generelle vilkår for køb af erhvervsgrunde Industri Vest, Dianalund Køb: Erhvervsgrundene sælges til fast pris i den rækkefølge ansøgninger om køb modtages. Der kan ikke reserveres grunde, men alene ansøges

Læs mere

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG

KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG KØBSAFTALE BJERREBY MØLLEBAKKE 1, TÅSINGE, 5700 SVENDBORG Svendborg Kommune sælger matr. nr. 32f, Bjerreby by, Bjerreby. Adresse: BJERREBY MØLLEBAKKE 1, 5700 SVENDBORG Areal: 1.050 m 2 Køber betaler alle

Læs mere

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E

Slagelse. Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Slagelse Erhvervsareal ved Nykobbelvej (Lokalplan 1018) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: CVR nr.: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 teknik@slagelse.dk

Læs mere

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum

Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum Salgsbetingelser Vilkår for salg af grunde på Søndertoften, Ådum Gældende fra 1. januar 2015. 1. Beskrivelse af ejendommen/området Ådum er en mindre landsby, og Søndertoften er et børnevenligt boligkvarter,

Læs mere

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning.

BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE. I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. BYGGEMODNINGSREDEGØRELSE I. Forklaring til byggemodningsredegørelsen. II. III. IV. Udstykningsområdets beliggenhed og omfang. Vejanlæg inkl. belysning. Beplantningsanlæg. V. Kloakforsyning. VI. VII. VIII.

Læs mere

Betingelser for salg af parcelhusgrunde

Betingelser for salg af parcelhusgrunde Betingelser for salg af parcelhusgrunde Gældende for Elkærbakke, Vrinners. 1. Udbud af parcelhusgrunde Disse betingelser gælder ved Syddjurs Kommunes salg af parcelhusgrunde. Syddjurs Kommune benævnes

Læs mere