BY BANG A/S DANSK DESIGN & HÅNDVÆRK PRODUKTKATALOG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "BY BANG A/S DANSK DESIGN & HÅNDVÆRK PRODUKTKATALOG"

Transkript

1 BY BANG A/S DANSK DESIGN & HÅNDVÆRK PRODUKTKATALOG PARK, BY & LANDSKAB

2 Dansk design og håndværk BY BANG er en design- og produktionsvirksomhed. Vi designer og producerer uderumsmøbler, inventar, kantsætning og meget mere til park, anlæg og byens uderum, ligesom vi har eksklusiv aftale om forhandling af legepladsredskaber og udstyr. Udover et bredt udvalg af egen fabrikerede katalog varer, laver vi gerne specialløsninger. Vi er anden generations produktionsvirkosmhed. Hvor vores værdier ligger i den nære kundekontakt og relationer. Vi går langt for vores kunder og vi lytter. Projekter og special løsninger Med vores erfaring og viden kan vi vejlede til den bedste og mest driftsøkonomiske løsning, hvor kundetilpassede løsninger ofte er vejen frem. Vi er lynhurtige til at lave en data-tegning, som giver kunden tryghed og tillid. Vi udarbejder løsninger der skaber ind- og udtryk, som har betydning for mennesker og omgivelser i det pågældende miljø og rum.

3 Retro er en moderne bænk, hvor der er fokuseret på æstetik og komfort. Kvalitet og et solidt design. Beklædt med stave i oliebehandlet mahogni hårdttræ og stel til nedstøbning eller til fastboltning. CLASSICO fremstilles med stål stel i galvaniseret eller malet udførsel og beklædes med mahogni hårdtræ. Kan også fremstilles til nedstøbning

4 COMODO SERIE COMODO ER ITALIENSK FOR BEKVEM, HVILKET ER NØGLEORDET GENNEM DENNE MØBELSERIE. Comodo bænken, sammen med resten af serien, fremstilles med planker, der er formet efter kroppen. Dermed opnås en fantastisk sidde komfort. Serien består af Comodo bænk fritstående eller nedstøb, Comodo Chaiselong, Comodo Cafésæt Side 7

5 Memphis Mansion - Crepa By Bang har leveret møbler, affaldsspande og special løsninger til Memphis Mansion Randers - bl.a. Crepa bænken Memphis Mansion - Oblique Der er fokuseret på de små detaljer. Beklædningen har en lille hældning, som giver en behagelig og naturlig siddekomfort. Beklædning i oliebehandlet mahogni hårdttræ. Laves som en serie med bord, bænk og plint.

6 Klassisk design Københavner bænken er klassikeren over dem alle med et design, der stammer tilbage til 1700 tallet, er den et stykke dansk sidde historie. Gedigent håndværk i hårdføre materialer. Bænken er produceret i støbejern med planker i 100 % vedligeholdelsesfri genbrugsplast. Støbejerns enderne vejer alene 35 kg stykket og er specielt produceret for det danske vejr.

7 Rici bænk Lang levetid med recyclingplanker! 100 % miljøvenligt, genanvendeligt og fri for vedligehold - en driftøkonomisk løsning. Rici bænken har planker der er forstærket med stål u-profiler, der giver en sikker bæreevne. Bænken kan fås med eller uden beklædt armlæn.

8 BASTONE PLINT Bastone kan leveres som komplet plint eller som top til fundament af beton eller sten Bastone plinten leveres til nedstøb. Afhængigt af den valgte størrelse nedstøbes bænken på en eller to søjler. Beklædes med 100 % vedligeholdelsesfri recyclingplanker - kan også leveres med hårdttræ.

9 Lungo møbelserie Møbelserie Lungo består af 5 plinte. Plintene har forskellige vinkel afslutninger, som gør det muligt at sammensætte unikke møbelserier. Til serien findes også Lungo bord.

10 Rici plint Curvo Rici er en plinte serie med mange muligheder for sammensætning. Denne plint findes i en lige udgave, som laves i to størrelser. Derudover laves Curvo Rici i en krum udgave med en indvendig radius på 30. Disse tre typer plinte kan sammensættes for et unikt uderum og bænkemiljø.

11 CREPA PLINTE SERIE Plintene kan sættes sammen for et unikt og individuelt udtryk i uderummet lav bl.a. en cirkelbænk rundt om grønne elementer som bed eller træ, halvcirkler, slangesnoede plinte mulighederne er mange. Crepa plinte serien kan leveres i galvaniseret eller malet udførsel samt stave beklædning i hårdttræ eller 100 % ren recyclingplast. Crepa fremstilles i 4 forskellige kurver og vælg mellem 4 forskellige gavl typer.

12

13 Quattro bordbænkesæt fås som fritstående eller til nedstøbning. Fordelen ved nedstøbning er, at man nemt kan vedligeholde grønt og rengøre under bænken. QUATTRO BÆNKESÆT Quattro bænkesæt fås også som fritstående. Det gør det muligt at flytte rundt på bordet. Hvis det ønskes, kan både Quattro fristående og nedstøb laves med 6 siddepladser.

14 ARCO MEZZO EN UDSIGTS BÆNK MED BORD. Arco Mezzo er ideel hvor der er udsigt til hav, sport eller natur omgivelser. Kan leveres med beklædning i vedligeholdelsesfri recyclingplast eller smukt hårdttræ. Planker er understøttet med stål u-profiler for stærkere bæreevne. SEDINA CAFE SÆT MED BORD OG 360 DREJBARE STOLE. Sættes kan leveres med eller uden armlæn og kan fremstilles med sokkel eller til nedstøb. Sedina Café kan også laves som en drejbar bænk. Denne kan leveres med to stole og et bord eller med tre stole alle stole drejbare.

15 Campo Vores billigste bordbænk Campo bordbænkesæt er vores billigste møbel specielt henvendt til rastepladser og hårde miljøer. En driftøkonomisk løsning. Campo leveres med eller uden rygstøtte og kan laves i børnestørrelse.

16 Bord kan forlænges således sættet bliver brugervenligt for kørestole. Planker er understøttet med stål u-profiler, som skaber en solid bærevne Arco bordbænk Arco bænkesættet er vores bestseller, og det er ikke uden grund! Sættet kan tilpasses efter behov og miljø. Fx en eksklusiv udgave i oliebehandlet mahogni hårdttræ med malet stel og med rygstøtte. Eller en driftøkonomisk løsning i galvaniseret udførsel, uden rygstøtte og med beklædning i recycling planker.

17 Affalds løsninger BY BANG affaldsbeholdere og askebægre er alle fremstillet i 3-5 mm. Stålplade eller strækmetal mønster Med den bedste galvanisering og behandling er vores produkter velegnede i udsatte miljøer, som bl.a. rastepladser eller i byområder. Vores produkter har et rent og klassisk design, som æstetisk kan indgå i det offentlige rum såvel som i naturområder. Vi anvender kvalitetsstål fra danske leverandører, som er efter standard normen: DS/ISO 1461/DIN Vores høje kvalitet sikrer en lang levetid - også i udsatte udemiljøer

18 Overskrift CESTINO SIDEINDKAST CESTINO ER BETEGNELSEN FOR ALLE VORES AFFALDSBEHOLDERE FREMSTILLET I STÅL PLADE Cestino med sideindkast en slidstærk og smuk klassiker i park og byrum. Topplade forhindrer regnvand, fugle og blade i at komme ned i affaldsspanden. Derudover er der mulighed for askebæger i top. Vandskæring af tekst, logo eller byvåben en unik mulighed for at tilpasse affaldsspanden. Fx Et rent Randers tak, hilsen Randers Kommune. Cestino kan fremstilles i rund, firkant eller trekantet form.

19 Cestino topindkast Cestino top indkast er den klassiske model. Modellen findes i formerne rund, trekant eller firkant. ALLE VORES CESTINO AFFALDS BEHOLDERE KAN OGSÅ FREMSTILLES I DET SMUKKE STÅL MATERIALE CORTEN, SOM ÆNDRER FARVE GENNEM TIDEN. Fås med eller uden topplade, som minimerer regnvand i affaldsspanden. Indvendigt er affaldsbeholderen med affaldsposer, som fastholdes med super slidstærkt elastik. Kan også leveres med en stål inderspand. Model Turtle Denne top kalder vi en Turtle. Den beskytter mod regnvand i spanden og fugle der roder i affaldet. Indkast højden er høj og der kan derfor komme større affald i. Model Cestino Turtle leveres kun i rund udførsel.

20 GRILL SPANDEN FOR GRILL AFFALD OG GRILLBAKKER MINIMER BRANDSKADER VED STRAND OG I PARK, SAMT BRAND I AFFALDSSPANDE GRILL AFFALD FOR MILJØ OG FORBYGGELSE AF BRANDSKADER Sommer er lig med grill, hygge og samvær, men også med skader på mennesker og miljø. Med en sikker affaldsspand, kan skader minimeres. Grill spanden er en solid, æstetisk og sikker løsning. Indkast højde fremstillet efter den gennemsnitlige grillbakke og med stål inderspand. Kan også fremstilles i strækmetal.

21 Cestino med asketop Vores affaldbeholdere med sideindkast kan leveres med top askebæger. Dette gør sig gældende for vores runde, firkantede og trekantede former. Aske affaldet ender i en skuffe, som nemt tippes, hvorved affaldet ender i den store affaldspose. Askebægerets mønster kan varieres efter ønske eller special designes med fx logo eller byvåben.

22 Hårdfør strækmetal Vores affaldsbeholdere fremstillet i strækmetal går under navnet Tratto. Vi anvender strækmetal i mønster Stort set alle vores affaldebeholdere i Tratto serien fremstilles også i Cestino serien. Tratto fremstilles som standard i galvaniseret udførsel, hvilken er en solid og slidstærk behandling i høj kvalitet. Men kan også levers i malet udførsel. Tratto Turtle affaldsspand Tratto Turtle er en slidstærk affaldsspand med stort indkast. God i udsatte miljøer som bymidte og diskoteks gader, hvor der er pizzabakker samt større og mere affald. Turtle design fremstilles også under Cestino serien i stål plade.

23 TRATTO SIDEINDKAST EN SLIDSTÆRK OG SOLID KLASSIKER Tratto sideindkast laves i 3 volumen størrelser: 50, 70 eller 100 liter og kan ligesom Cestino serien fremstilles i formerne rund, firkant og trekant. Kan leveres med askebæger i top. Overskrift Side 44

24 Tratto topindkast Cestino top indkast er den klassiske model. Modellen findes i formerne rund, trekant eller firkant. Fås med eller uden topplade, som minimerer regnvand i affaldsspanden. Indvendigt er affaldsbeholderen med affaldsposer, som fastholdes med super slidstærk elastik. kan også leveres med stål inderspand. Tratto grill En affaldsspand for grill områder. Med stål inderspand som minimerer brand. Spanden har håndtag, der letter tøming. Med indkast der er tilpasset den gennemsnitlige engang grill.

25 Cenere Askebæger Cenere holder rygearealer rene samt brandsikre. Fremstilles i formene rund, firkant eller trekantet I 7 liter volumen. Indvending brandsikker stål inderspand. Tratto Cenere askebæger Tratto Cenere er vores askebæger fremstillet i strækmetal. Små indkast huller forhindrer regnvand og andet affald i at komme ned i askebægerert. God højde og tømning via låge øverst, som åbnes med en special nøgle. I lågen sidder spanden på en hylde, hvor spanden nemt tages op og tømmes for affald. Kan også leveres på søjle og med topplade. Strækmetal er en solid løsning for affald. Alle ståldele er varmgalvaniseret og har en lang levetid. Tratto Cenere fremstilles i rund og kan laves på søjle til nedstøb eller med beslag til væghængt. Tømmes via bundplade, ssom åbnes med nøgle.

26 Cenere Due Det der gør askebægret Cenere-due specielt, er den brugervenlige tømning i bunden. Askebægret har ingen inderspand men derimod en vippende bundplade. Ved tømning stilles en lille affaldsspand under askebægret og bunden åbnes med nøgle, tippes og tømmes. Leveres på søjle eller med beslag til væghængt. Side 51

27 RENE PARKER OG BYRUM Hunde efterladenskaber er en irriterende byrde i byerne, men også i boligområderne. Giv hundeejerne et kærligt skub, ved at montere standere med hundeposer samt affaldsspand til efterladenskaberne. Kan købes som et samlet stativ med poseholder, søjle og affaldsspand. I affaldsspand og poseholder kan der skæres logo eller tekst. Sættet kan også købes seperat, fx med poseholder til ophæng på væg, hegn eller træ. Kan leveres i malet eller galvaniseret udførsel.

28 Anlæg & langskab KLIMATILPASNING MED GRØNNE ATTRAKTIVE OMRÅDER I BYERNE. Areal armering, kantafgrænsninger, bænke løsninger og plantebede. Det er åbenlyst, at klimaet har ændret sig de seneste år og alt tyder på at klimaforandringerne bliver mere tydelige i form af mere regn, kraftigere regn, hyppigere skybrud og mildere vintre. Kort sagt mere nedbør, mere vand fra oven. REKREATIVE OG FUNKTIONELLE OMRÅDER I BYLIV OG BYLANDSKAB Indretning og sikring af bæredygtige rekreative bypletter. Vi har produkter og elementer i recyclingplast, gummi, corten eller galvaniseret stål. Hver især har materialerne deres individuelle styrker afhængigt af projektets rammer.

29 Kantsætning Disse bede bringer naturen ind i det travle og moderne byliv og kan skabe et overblik, en naturlig afgrænsning og en hyggelig atmosfære. Vi fremstiller kantsætning til den specifikke opgave. Her ses en solid kantsætning, der fungerer som etage bed.

30 Bed og kanter Små kantsætninger i al verdens former er med til at inddele og opbygge arealer og rum. Vi kan fremstille kantsætninger uden begrænsninger af form eller kurve. Materiale som galvaniseret stål, corten, recyclingplast eller gummi.

31 Plantekasser Plantekasser og planteringe for by, have og anlæg. Disse bede bringer naturen ind i det travle og moderne byliv og kan skabe et overblik, en naturlig afgrænsning og en hyggelig atmosfære. Vi laver plantekasser og ringe efter kundens behov.

32 Det skæve.. Vi er en virksomhed med et produktprogram, men vi elsker det skæve og sjove. Derfor laver vi mange opgaver ud fra det enkelte behov. Doktorparken er en Randrusiansk kultur park, som i mange årtier har trukket både børn og voksne til med fodring af ænder, det årlige Doktorpark løb, de spændende fuglebure og skønne natur og legeplads. Selv i vinterhalvåret besøger Randrusianerne parken med skøjter på. I forbindelse med parkens 100-års jubilæum august 2014, blev der igangsat en modernisering af parken. Her har BY BANG produceret, og i samarbejde med Landskabsarkitekt Jan Grassmé, designet de omvendte ænder ved søens bred. De omvendte ænder er sjove taburetter for både børn og voksne.

33 Flydebro og øer Flydebro design og konstruktion God kvalitet og solidt håndværk giver en sikkerhed. Solide flydebro elementer med stor opdrift. Derudover er vores broer og øer pæleorms resistente.

34

35 EFFEKTIV STØJ REDUCERING Støjhegn Basso har beklædning i 100 % recyclingplank med driftøkonomiske og brugermæssige fordele. Planken har en lang levetid uden vedligehold, kan ikke rådne, splinte eller miste farve. Derudover også den støjdæmpende effekt på 38 db, når plankerne placeres i en tæt ramme. Beregninger fra DELTA har vist, at vores top-konstruktion kan bidrage til en yderligere støjreducering. Med denne top-konstruktion kan der spares på hegnets højde og dermed pris og et nemmere jordarbejde ved montering, mindre vindbelastning og bedre udsyn. Basso findes i 18 designs, som alle er designbeskyttet hos EUIPO. Derudover en brugervenlig modul opbygget opsætning, med mulighed for at imødekomme ujævnheder i terrænet.

36 Terrasse og marine Belægningen kan ikke rådne, ikke ridses, har lang levetid, bliver ikke glat, mister ikke farve og tåler alt slags vejr. Materialet er perfekt i vådeområder og marine. En driftøkonomisk og æstetisk løsning. Belægning i recyclingplast er ligeså nemt at arbejde med som træ. Materialet er designet til at holde. Belægningen er ikke kun stærk dets naturlige udseende gør, at de nemt falder ind i det omgivende miljø og er 100 % vedligeholdelses fri. Terrasse planken har to sider - en glat overflade eller em rillet. Dermed fås to muligheder i én plank.

37 Bålgrill i meget hårdført design - perfekt til hygge og samlinger Bålgrillen er god ved eksempelvis børnehaver, i sportsklubber, hos spejdere, eller eventuelt i parker hvor der i forvejen ofte medbringes mad. Grillen kan nedstøbes, hvilket ikke alene sikrer grillen så den ikke kan vælte, men også at den ikke bliver stjålet. Med vandskæring kan grillen individualiseres med et unikt udtryk. Eksempler på laserskæring kunne være et virksomheds- eller klubnavn, navn på kommune eller privat navn.

38 ANLÆG OG LANDSKAB - bålgrill - Evt arealarmering hvis foto er gode TRAFIK - pullert -cykel -markering Find foto på ovenstående. FÅ men GODE billeder. Billedet skal fortælle historien. Folkegrillen En stor el-grill der installeres i gårdhaver, på camps, ved shelteres og steder hvor borgerne har naturlige samlingssteder i byrummet og hermed får mulighed for at nyde det sociale aspekt ved madlavning og spisning på en anderledes måde. Folkegrillens avancerede styring er udstyret med en forvarmer funktion som dræber alle bakterier der kan forekomme på pladen forinden tilberedning dermed opnås bedre hygiejne ved madlavning udendørs. Hvert år er der mange ulykker i forbindelse med grillning, hvor engangsgrillen har en væsentlig andel. Derudover er det sundhedsskadeligt at tilberede maden tæt på kullene. Den eneste varme del af folkegrillen sidder i en forsvarlig højde.

39 Kontakt By Bang A/S Mirabellevej 4, 8930 Randers NØ Telefon Mail web Find os også på Facebook

PARK, BY & LANDSKAB UDERUM KATALOG MØBLER & UDVENTAR I MALET UDFØRSEL BY BANG A/S // DANSK PRODUKTION FRA A-Z 1

PARK, BY & LANDSKAB UDERUM KATALOG MØBLER & UDVENTAR I MALET UDFØRSEL BY BANG A/S // DANSK PRODUKTION FRA A-Z 1 PARK, BY & LANDSKAB UDERUM KATALOG MØBLER & UDVENTAR I MALET UDFØRSEL BY BANG A/S // DANSK PRODUKTION FRA A-Z 1 HISTORIE BY BANG er en design virksomhed, der designer og producerer møbler og inventar til

Læs mere

INSPIRATION UDERUM - MØBLER, AFFALD & TRAFIK

INSPIRATION UDERUM - MØBLER, AFFALD & TRAFIK INSPIRATION UDERUM - MØBLER, AFFALD & TRAFIK MØBLER S. 3-9 AFFALD S. 10-14 TRAFIK S.15-16 2 Uderums møbler i solidt dansk håndværk. Der er fokuseret på enkle og funktionelle designs i slidstærke materialer

Læs mere

RECYCLING MØBLER EGEN PRODUKTION - KVALITET - DRIFTØKONOMISK

RECYCLING MØBLER EGEN PRODUKTION - KVALITET - DRIFTØKONOMISK RECYCLING MØBLER EGEN PRODUKTION - KVALITET - DRIFTØKONOMISK DOBBELT OP PÅ BÆREDYGTIGHED 1) Bæredygtig fra et økologisk synspunkt: Beklædning er lavet af topkvalitet genbrugsmaterialer og genbruges 100%

Læs mere

BORDE, BÆNKE & PLINTE

BORDE, BÆNKE & PLINTE BORDE, BÆNKE & PLINTE Bænke, borde og plinte i dansk design og solidt håndværk. Alle stel fremstilles i firkantrør, som kan galvaniseres eller pulverlakeres i flere flotte farver. Slidstærk lakering, der

Læs mere

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER

AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER AFFALDSBEHOLDERE & ASKEBÆGRER BY BANGs affaldsbeholdere er dansk design og håndværk. Alle fremstilles i 3-5 mm. stålplade, som er et utrolig slidstærkt materiale, der med fordel kan anvendes i grønne eller

Læs mere

MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST

MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST BY BANG tilbyder renovering af eksisterende møbler - både med skift af beklædning og ny galvanisering. Vores recyclingplast planker

Læs mere

MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST

MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST MØBEL RENOVERING NYHED RENOVERING MED VEDLIGEHOLDELSESFRI RECYCLING PLAST BY BANG tilbyder renovering af eksisterende møbler - både med skift af beklædning og ny galvanisering. Vores recyclingplast planker

Læs mere

HÆRVÆRKSSIKRET. KOMFORT TØMNING. DANSK DESIGN. MØNSTER BESKYTTET HÅNDVÆRK. INDIVIDUEL TILPASNING/DESIGN

HÆRVÆRKSSIKRET. KOMFORT TØMNING. DANSK DESIGN. MØNSTER BESKYTTET HÅNDVÆRK. INDIVIDUEL TILPASNING/DESIGN PANSER /AFFALDSKURVE 2 SERIER RÅT ELLER ROLIG MILJØ HÆRVÆRKSSIKRET. KOMFORT TØMNING. DANSK DESIGN. MØNSTER BESKYTTET HÅNDVÆRK. INDIVIDUEL TILPASNING/DESIGN OGSÅ AFFALDSSPANDE I CORTEN PANSER FOR RÅT/UDSAT

Læs mere

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN

OM BY BANG VAREMÆRKE SKALAMODELLER KVALITET DESIGN BORDEBÆNKE SÆT Bænkesæt fra BY BANG er solidt dansk håndværk og design. Der er fokuseret på produkter som kan hænge sammen i serier, således et komplet udemiljø med en rød tråd fremstår. Fremstillet i

Læs mere

PANSER. PANSER PROGRAM park, byrum, domicil AFFALDSBEHOLDERE. craft and design form

PANSER. PANSER PROGRAM park, byrum, domicil AFFALDSBEHOLDERE. craft and design form PANSER AFFALDSBEHOLDERE PANSER PROGRAM park, byrum, domicil craft and design form AFFALDSBEHOLDERE PANSER PANSER PRINCIPPER... 1: Enkelt at åbne kurven kraftig justerbar smæklås. 2: Affaldsposen er monteret

Læs mere

Flydebro, sti og øer. Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast

Flydebro, sti og øer. Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast Flydebro, sti og øer Stabile og vedligeholdelsesfrie flydebroer beklædt med 100 % ren recyclingplast Pæleormsresistent Vedligeholdelsesfri Kvalitet og sikkerhed BY BAN Flydebro, sti og øer skaber liv -

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST BICA SERIEN UDENDØRS AFFALDSSPAND I RUSTFRIT STÅL Elegant udendørs affaldsbeholder med eller uden askebæger i stilrent design. Leveres med

Læs mere

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR

RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR RENE LINIER UDEN DØRE DESIGN TIL DET DANSKE VEJR ENKEL OG ROBUST SØJLEN TIL DE FLESTE FLOTTE FACADER BICA SERIEN SØJLE MED ASKEBÆGER 5075 Antracit grå 125 ltr. H: 100 cm D: 47 cm BICA SERIEN SØJLE UDEN

Læs mere

GRACELAND RANDERS UDERUM

GRACELAND RANDERS UDERUM GRACELAND RANDERS UDERUM BY BANG er et varemærke indenfor uderums inventar... Og består udelukkende af dansk design og kvalitets håndværk. BY BANG har et bredt standard produkt program, hvor der kan leveres

Læs mere

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoBloc er en enkel og solid serie, kendetegnet

BLOC FALCO FALCOBLOC SERIE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoBloc er en enkel og solid serie, kendetegnet FALCO BLOC FALCOBLOC SERIE FalcoBloc er en enkel og solid serie, kendetegnet ved sin kraftige konstruktion med skarpe vinkler. Netop den skarpe og enkle formgivning har givet bænken et andet liv, da det

Læs mere

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER

KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER KVALITETS RECYCLINGPLAST OG UENDELIGE MULIGHEDER HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast er blevet et populært materiale

Læs mere

FOLKEGRILL ET SAMARBEJDE MELLEM DHP GROUP OG BY BANG. UDVIKLET TIL ÅRHUS KOMMUNE 2014

FOLKEGRILL ET SAMARBEJDE MELLEM DHP GROUP OG BY BANG. UDVIKLET TIL ÅRHUS KOMMUNE 2014 FOLKEGRILL ET SAMARBEJDE MELLEM DHP GROUP OG BY BANG. UDVIKLET TIL ÅRHUS KOMMUNE 2014 685 Grill plade overflade 610 BÆREDYGTIG INNOVATIV 1980 SIKKER 2950 HVORDAN SER DEN UD? Designed by Approved by Date

Læs mere

Bed & kantsætning. Solid afgrænsning i stål og corten

Bed & kantsætning. Solid afgrænsning i stål og corten Bed & kantsætning Solid afgrænsning i stål og corten Kreativ kantsætning - For terrænsikkerhed og æstetik God kantsætning giver et rigtigt godt finish og får anlægsarbejdet til at fremstå elegant og stilfuldt.

Læs mere

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER

BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER BELÆGNING OG HEGN TERRASSE, MARINE, STI- & BRO SAMT HEGNS LØSNINGER HVORFOR SKAL JEG VÆLGE RECYCLING PLAST? BY BANG får leveret recycklingplast fra GovaPlast, som er markedsleder i Belgien. Recyclingplast

Læs mere

MØBLER RECYCLINGPLAST

MØBLER RECYCLINGPLAST MØBLER RECYCLINGPLAST DOBBELT OP PÅ BÆREDYGTIGHED 1) Bæredygtig fra et økologisk synspunkt: Produkter er lavet af topkvalitet genbrugsmaterialer og genbruges 100% igen! Ikke ét træ er blevet fældet og

Læs mere

GRACELAND RANDERS UDERUM

GRACELAND RANDERS UDERUM GRACELAND RANDERS UDERUM BY BANG ER ET VAREMÆRKE INDENFOR UDERUMS INVENTAR... Og består udelukkende af dansk design og kvalitets håndværk. BY BANG har et bredt standard produkt program, hvor der kan leveres

Læs mere

KONSTRUKTION OG ANLÆG MED BÆREDYGTIGT RECYCLINGPLAST

KONSTRUKTION OG ANLÆG MED BÆREDYGTIGT RECYCLINGPLAST G9 landskab / BREÆDYGTIGT Recyclingplast KONSTRUKTION OG ANLÆG MED BÆREDYGTIGT RECYCLINGPLAST SERIE GEO BÆREDYGTIGT LANGTIDSHOLDBART ØKNOMISK INGEN VEDLIGEHOLDELSE MILJØ CERTIFICERET Recyclingplast (genbrugsplast)

Læs mere

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle

FalcoUltimo FALCOULTIMO. FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle FalcoUltimo FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOULTIMO FalcoUltimo er den ultimative affaldskurv fra Falco. Denne affaldskurv overhaler alle andre affaldskurve når det gælder moderne design og brugervenlighed.

Læs mere

ANLÆG GRÆS- OG TERRÆNARMERING KANTSÆTNING PLANTEKASSER HEGNLØSNINGER TERRASSE STØJHEGN PALISADER & SVELLER TRAFIK PULLERT

ANLÆG GRÆS- OG TERRÆNARMERING KANTSÆTNING PLANTEKASSER HEGNLØSNINGER TERRASSE STØJHEGN PALISADER & SVELLER TRAFIK PULLERT ANLÆG GRÆS- OG TERRÆNARMERING KANTSÆTNING PLANTEKASSER HEGNLØSNINGER TERRASSE STØJHEGN PALISADER & SVELLER TRAFIK PULLERT ECO ARMERING UDLÆGNINGSANVISNING GRÆS OG AREAL BEFÆSTELSE Ønskes et grønt areal

Læs mere

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side.

Askebægre. Indhold. Askebægre. Indhold. Selvslukkende. Affaldssystemer. Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Affaldssystemer Indhold Affaldssystemer Klik på indhold for at komme til den ønskede side. Askebægre Selvslukkende Askebægre Indhold Askebkægre...3 Sækko-Boy stativer...4 Affaldsstativer og Step-On containere...5

Læs mere

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014

Brochure 2014. Funktionelt Dansk Design Langtidsholdbart Værditilførende Vedligeholdelsesfrit. INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 Brochure 2014 INDHOLDSFORTEGNELSE OUTSIDE Brochure 2013/2014 OUTSIDE Havemiljøer side 1 OUTSIDE Plantekummer side 2 OUTSIDE Plantekummer side 3 OUTSIDE Plantekummer side 4 OUTSIDE Plantekummer side 5 OUTSIDE

Læs mere

LINEA FALCO FALCOLINEA FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende

LINEA FALCO FALCOLINEA FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende FALCO LINEA FALCOLINEA FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust og enkelt udseende. Der anvendes hårdttræ på bænken, der støttes af det kraftige stålstel. Bænken

Læs mere

Økonomisk Bæredygtig. Økonomisk Langtidsholdbar. Bæredygtig Vedligeholdelsesfri. Langtidsholdbar Vedligeholdelsesfri.

Økonomisk Bæredygtig. Økonomisk Langtidsholdbar. Bæredygtig Vedligeholdelsesfri. Langtidsholdbar Vedligeholdelsesfri. Konstruktions- Konstruktions- & & byggeplast Økonomisk Bæredygtig Økonomisk Langtidsholdbar Bæredygtig Vedligeholdelsesfri Langtidsholdbar Vedligeholdelsesfri Recyclingplast G9 Rustik Naturlig og Rustik!

Læs mere

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på

Beton Bænke BETON BÆNKE. Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på Beton Bænke FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM BETON BÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke

Læs mere

Barrit Multi- & Beachbane

Barrit Multi- & Beachbane Barrit Multi- & Beachbane Illustrationer af idrætsmiljøet med multibane og beachbane 1 20 års erfaringer - hele tiden nye muligheder TRESS har igennem årene leveret mere end 500 multibaner i Danmark. Banerne

Læs mere

Bræddeprofiler not/fer

Bræddeprofiler not/fer Brædde profiler STANDARD Bræddeprofiler not/fer Vedligeholdelsesfri Driftøkonomisk Langtidsholdbar Brædder med not/fer Anvendelses muligheder: Blomster/plantekummer Hestebokse Beklædning Fordele: Vedligeholdelsesfri

Læs mere

LINEA FALCO FALCOLINEA FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende

LINEA FALCO FALCOLINEA FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende FALCO LINEA FALCOLINEA FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust og enkelt udseende. Der anvendes hårdttræ på bænken, der støttes af det kraftige stålstel. Bænken

Læs mere

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse

Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Vedligeholdelsesfrit Udemiljø Affaldsbeholdere, plantekasser askebægre og miljøbokse Farveægte - Vejrbestandig - Slagfast E n m i l j ø r i g t i g l ø s n i n g E n k e lt o g r e n t d e s i g n Byinventar

Læs mere

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST

KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST KVALITETS PLAST INSPIRATION PRODUKTER I RECYCLINGPLAST HVORFOR ANVENDE RECYCLINGPLAST? UENDELIGE MULIGHEDER MED PLAST BY BANG får leveret recycklingplast fra Govaerts, som er markedsleder i Belgien. Recycklingplast

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. 834 - antracit grå H: 75 cm B: 60 cm D: 30 cm BICA SERIEN ELEGANT

Læs mere

RENE LINIER INDEN DØRE

RENE LINIER INDEN DØRE RENE LINIER INDEN DØRE SKRÆDDERSYET KVALITET MINIMALISTISK DESIGN AFFALDSSPANDE MED VOKSEVÆRK BICA VARIANTER AFFALDSBEHOLDERE MINIMALSTISK DESIGN. IØJNEFALDENDE ENKELT. Metal. Fåes i både 65 og 95 liter.

Læs mere

UDE MØBLER I RECYCLINGPLAST DRIFTØKONOMISK OG BÆREDYGTIGT DESIGN

UDE MØBLER I RECYCLINGPLAST DRIFTØKONOMISK OG BÆREDYGTIGT DESIGN UDE MØBLER I RECYCLINGPLAST DRIFTØKONOMISK OG BÆREDYGTIGT DESIGN DOBBELT OP PÅ BÆREDYGTIGHED 1) Bæredygtig fra et økologisk synspunkt: Produkter er lavet af topkvalitet genbrugsmaterialer og genbruges

Læs mere

NY BOD OG INFORMATION PÅ TORVET

NY BOD OG INFORMATION PÅ TORVET NY BOD OG INFORMATION PÅ TORVET 19. JANUAR 2018 Sag: 18/795 - Dok. nr.: 12951-18 Tidligere forslag til bod og aktivitetsflade Varde Torv Planoversigt Bod og Info 4 stk. bordbænke 2-3 runde bænke 3 legemøbler

Læs mere

På modsatte side: Se det blæser i træerne. Johanne leger og Squids nederste ring giver hende lige lidt ekstra højde når hun står på den.

På modsatte side: Se det blæser i træerne. Johanne leger og Squids nederste ring giver hende lige lidt ekstra højde når hun står på den. DANSK squid FAMILY INDHOLDSFORTEGNELSE Bordet Squid Small...4-9 Squid Small samling... 10-11 Squid small fakta og farver... 13 Andre Manga produkter... 14 Lidt om Manga...15 På modsatte side: Se det blæser

Læs mere

PICNIC FALCO FALCO PICNIC FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Vi kender alle picnicsættene fra rastepladserne

PICNIC FALCO FALCO PICNIC FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Vi kender alle picnicsættene fra rastepladserne FALCO PICNIC FALCO PICNIC Vi kender alle picnicsættene fra rastepladserne langs motorvejen, parker og andre rekreative områder. Falco ønsker med dette produktdatablad at give et overblik over den samling

Læs mere

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK

ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR ZENZO GROUP FRYDENBORGVEJ 27 D 3400 HILLERØD 7027 1900 WWW.ZENZO.DK ZENZO@ZENZO.DK ZENZO OUTDOOR leverer spændende og funktionelt byrumsinventar. ZENZO OUTDOOR har specialiseret sig i holdbare,

Læs mere

BÆNKE BETON BETONBÆNKE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Beton har i mange år været anvendt til. uderumsinventar ofte med træprofiler på

BÆNKE BETON BETONBÆNKE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Beton har i mange år været anvendt til. uderumsinventar ofte med træprofiler på BETON BÆNKE BETONBÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke fra Falco. Foruden FalcoPark serien

Læs mere

Rundstolper STANDARD. med spids. Rundstolper

Rundstolper STANDARD. med spids. Rundstolper STANDARD med spids Rundstolpe pæle er anvendelige i en lang række sammenhænge, hvor der tidligere blev anvendt f.eks. imprægneret træ. Vores pæle fås armeret / uarmeret. Anvendelses muligheder: Traditionel

Læs mere

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning

AAG KATALOG. skridsikre gulve og trapper. en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning AAG KATALOG skridsikre gulve og trapper en viden til forskel en verden af muligheder en sikker løsning SKRIDSIKRE GULVE løsninger der øger komfort og sikkerhed EN SOLID LEVERANDØR AAG har stor viden omkring

Læs mere

Playfurn Det legende møbel

Playfurn Det legende møbel Playfurn Det legende møbel PLAYFURN _ 1 IDEEN BAG PLAYFURN Ordet Playfurn spiller på play og furniture. Playfurn er nemlig til både børn og voksne, det uformelle og det professionelle miljø. Mens de voksne

Læs mere

KLARA En elegant og moderne serie af bænke og plinte i mørke træsorter.

KLARA En elegant og moderne serie af bænke og plinte i mørke træsorter. KLARA En elegant og moderne serie af bænke og plinte i mørke træsorter. INDEX Indledning side 4 Træsorter Klara-serien side 6 Kvalitet, æstetik, godt design side 8 Farver side 10 Klara møbelvarianter

Læs mere

Juli 2013 Projektpris, ab. fabrik. DKK ekskl. moms

Juli 2013 Projektpris, ab. fabrik. DKK ekskl. moms Fra bolværk til bæredygtig livsstil Genanvendelse af maritimt patineret bolværk og respekt for det unikke træ er grundidéen bag alle møblerne fra Thors-Design. Med omhu bliver træet fra det halvt århundrede

Læs mere

FENCE-LINE S Y S T E M S

FENCE-LINE S Y S T E M S FENCE-LINE S Y S T E M S Mere end bare et hegn... Skal aldrig males Kan ikke rådne eller ruste Kære kunde Her i kataloget finder De en gennemgang af de forskellige hegnstyper, som FENCE-LINE tilbyder.

Læs mere

BÆNKE BETON BETONBÆNKE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Beton har i mange år været anvendt til. uderumsinventar ofte med træprofiler på

BÆNKE BETON BETONBÆNKE FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Beton har i mange år været anvendt til. uderumsinventar ofte med træprofiler på BETON BÆNKE BETONBÆNKE Beton har i mange år været anvendt til uderumsinventar ofte med træprofiler på siddeflader og som ryglæn. Ligeså de klassiske og tidløse betonbænke fra Falco. Foruden FalcoPark serien

Læs mere

PICNIC FALCO FALCO PICNIC FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Vi kender alle picnicsættene fra rastepladserne

PICNIC FALCO FALCO PICNIC FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Vi kender alle picnicsættene fra rastepladserne FALCO PICNIC FALCO PICNIC Vi kender alle picnicsættene fra rastepladserne langs motorvejen, parker og andre rekreative områder. Falco ønsker med dette produktdatablad at give et overblik over den samling

Læs mere

DOLLE TERRASSER

DOLLE TERRASSER DOLLE TERRASSER En terrasse er meget mere end brædder. Den er et ekstra rum, som kan være lige det, du synes, den skal være. Et være-rum, der danner ramme om dine favoritstunder hvad enten det involverer

Læs mere

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS

KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS KLIMAPAVILLONER FRA DANBOX FORØGER KAPACITETEN LYNHURTIGT TIL LAVESTE PRIS Nem, billig og komplet løsning Aldrig før har det været så hurtigt, nemt og billigt at udvide din fravænningsstald med 72 m 2

Læs mere

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid.

stærk sol, vind og regn takket være den sublime stabilitet, høje kvalitet og lange levetid. Parasoller ParaFix ParaFix Denne professionelle kæmpeparasol egner sig både til store og små restaurationer/beværtninger, hvor der er mulighed for sammensætning af flere parasoller ved hjælp af et moderne

Læs mere

Konstruktions- & byggeplast

Konstruktions- & byggeplast Toldbo Tlf.: 7 Konstruktions- Konstruktions- & & byggeplast Konstruktions- & byggeplast Lang Økonomisk Vedlige Bæredygtig Økonomisk ktions- & byggeplast Konstruktions- & bygg s- & byggeplast st misk ygtig

Læs mere

INDEX. Indledning side 4 NORD elementer side 14. Træsorter NORD-serien side 6 NORD kombinationsmuligheder side 26. NORD opstillingsmuligheder side 32

INDEX. Indledning side 4 NORD elementer side 14. Træsorter NORD-serien side 6 NORD kombinationsmuligheder side 26. NORD opstillingsmuligheder side 32 INDEX Indledning side 4 NORD elementer side 14 Træsorter NORD-serien side 6 NORD kombinationsmuligheder side 26 Kvalitet, æstetik, godt design side 8 NORD opstillingsmuligheder side 32 Farver side 10 Vedligeholdelse

Læs mere

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas.

Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Podie/pedistal. Håndlavet i hånd sorteret gammelt Tysk stilladstræ. Unik overflade. Kan nemt bestykkes med top montre i glas. Lager: 4 stk Str.: H.800XB.400xD.400 mm Stk pris 3.000,- Dkr. 1.500,- Dkr.

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON

CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON CONTEC PREFAB HØJSTYRKEBETON OM CONTEC PREFAB A/S Contec Prefab A/S er en banebrydende virksomhed baseret på 20 års erfaring med højstyrkebeton (HPC) indenfor Contec Group. Contec Prefab blev grundlagt

Læs mere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere

SIDEN 1973 DET PERFEKTE VALG. receptionsskranker. reoler mødeborde. Rumdelere SIDEN 1973 OFFICE serien DET PERFEKTE VALG receptionsskranker skriveborde skuffekabinetter reoler mødeborde konferenceborde højborde kantineborde Rumdelere garderober 50 B B PROJEKT OPSTART TEGNET AF A

Læs mere

Om Danbox Klimapavilloner & containere

Om Danbox Klimapavilloner & containere Om Danbox Klimapavilloner & containere Det bedste alternativ Vi oplever ofte, at vore kunder kommer til os, fordi de ønsker et billigt og nemt alternativ til nybyggeri, når de ønsker at udvide produktionen.

Læs mere

Effektivt og sikkert - i sort design. CONLIT brandisolering af ventilationskanaler

Effektivt og sikkert - i sort design. CONLIT brandisolering af ventilationskanaler Effektivt og sikkert - i sort design CONLIT brandisolering af ventilationskanaler Tryghed i hverdagen Vi bruger omkring 90 % af vores tid inden døre i vores bolig, på arbejdet, i skolen, i børnehaven eller

Læs mere

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring

B Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring B99939 Ifö Acrylic spændende badekar til indmuring Nu lancerer Ifö en serie badekar i et nyt og spændende design. Badekarrene er fremstillet i gennemfarvet akryl, som har mange fordele. På designsiden

Læs mere

Om OUTSIDEdesign Arkitekttegnede møbler med rod i dansk design

Om OUTSIDEdesign Arkitekttegnede møbler med rod i dansk design Om OUTSIDEdesign Arkitekttegnede møbler med rod i dansk design Vi er en danskejet virksomhed med fokus på arkitekttegnede udemøbler og havemiljøer til private, virksomheder og det offentlige. Vi tilbyder

Læs mere

Tina Trolleys. Affaldshåndtering

Tina Trolleys. Affaldshåndtering Tina Trolleys Affaldshåndtering Tina Trolleys - Vi tænker på miljøet S iden grundlæggelsen af Tina Trolleys i 1994 har firmaet ekspanderet kraftigt, til i dag at være en højt respekteret og anerkendt leverandør

Læs mere

Design Bio Pejse Uden Skorsten

Design Bio Pejse Uden Skorsten Medius Design Bio Pejse Uden Skorsten Model Finestro H.60 B.80 D.20 cm. Vægt 30 kg Denne vægmonterede ædelståls bio pejs er en af vore bestsellere, og ikke uden grund. Virkelig flot og kan placeres i alle

Læs mere

havemoebel-centret ALBERTSLUND 181 Havebænke sæson ataloget'kvalitet siden 1970 i la rfør er

havemoebel-centret ALBERTSLUND 181 Havebænke sæson ataloget'kvalitet siden 1970 i la rfør er 49. SÆSON 19/ 20 www.havemoebel-centret.dk ALBERTSLUND 181 Havebænke kataloget' 2019 49. sæson Vi lagerfører Opdateret 1. April Kvalitet siden 1970 39 forskellige-sæt Side 181 til 198 Åbningstider: i sommer

Læs mere

Indholdsfortegnelse NEWS 2013 SIDE SIDE SIDE. Papirkurve. Bordaffaldsbeholdere. Hygiejnespande SIDE SIDE SIDE. Pedalspande. Sorteringssystemer

Indholdsfortegnelse NEWS 2013 SIDE SIDE SIDE. Papirkurve. Bordaffaldsbeholdere. Hygiejnespande SIDE SIDE SIDE. Pedalspande. Sorteringssystemer NEWS 2013 Appendix to product catalogue. Waste collection solutions Tillæg til produktkatalog. Affaldshåndtering Rekvirer BINS hovedkatalog hos din konsulent eller kundeservice. Indholdsfortegnelse SIDE

Læs mere

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler

Altantilbehør 2009. Eksklusive og slidstærke altanmøbler Altantilbehør 2009 Eksklusive og slidstærke altanmøbler 2 Altantilbehør version 2.0 2009 Et lille udsnit af Altantilbehør version 2.0 2009 3 en lang hverdag En altan kan anvendes til meget, arbejdsplads,

Læs mere

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for

LOK FALCO FALCOLOK FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning. fra Falco. De mange valgmuligheder inden for FALCO LOK FALCOLOK FalcoLok er en særdeles fleksibel overdækning fra Falco. De mange valgmuligheder inden for materialer, design og beklædning gør det muligt at anvende overdækningerne til flere forskellige

Læs mere

PR-MAPPE for OUTSIDE PR-MAPPE. Dorte Damgaard Sales and Marketing Manager Cand.merc. 1/6. Version 2013. Kvistrupvej 50 DK- 6100 Haderslev Denmark

PR-MAPPE for OUTSIDE PR-MAPPE. Dorte Damgaard Sales and Marketing Manager Cand.merc. 1/6. Version 2013. Kvistrupvej 50 DK- 6100 Haderslev Denmark Kvistrupvej 50 DK- 6100 Haderslev Denmark Tel +45 7199 1520 outside@outside.eu www.outside.eu CVR no. 3265 8091 PR-MAPPE for OUTSIDE PR-MAPPE Version 2013 Dorte Damgaard Sales and Marketing Manager Cand.merc.

Læs mere

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider:

Pavilloner. og Telte op til 72 m 2 ' forskellige Sider 401 til 426. 41. sæson. Åbningstider: Pavilloner og Telte op til 72 m 2 ' 2011 41. sæson 24 Opdateret 1. April forskellige Sider 401 til 426 Åbningstider: i sommer halvåret 1. April til 30. Sep. Mandag kl. 11 00-19 00 Tirs-Ons-Tors kl.11 00-17

Læs mere

DANSK AUTOVÆRN PRÆSENTERER:

DANSK AUTOVÆRN PRÆSENTERER: DANSK AUTOVÆRN PRÆSENTERER: den naturlige støjskærm LARM STILLE Tietgensvej 12, 8600 Silkeborg Pilebækvej 5, 4632 Bjæverskov Tlf: 86 82 29 00 e-mail: info@davas.dk www.davas.dk naturawall et naturligt

Læs mere

dit personlige GARDEROBESKAB

dit personlige GARDEROBESKAB dit personlige GARDEROBESKAB Farve 49/uu 20001/225 Garderobeskab indrettes efter det PERSONLIGE ØNSKE Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller hængslede låger i 3 forskellige højder

Læs mere

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER

BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER BUTIKSDESIGN INDRETNINGSSYSTEMER INVENTARSERIER RETAIL DESIGN Vores butikskoncepter hjælper modebutikker med at øge salget ved at skabe in-shop oplevelser for kunderne. Vi planlægger, designer, udvikler,

Læs mere

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK

REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK REOLER I BAMBUS HOLDBART HÅNDVÆRK A N N O 1 9 6 7 SÅDAN BLIVER EN BAMBUSPLADE TIL BAMBUSSEN HØSTES Efter bambussen er høstet fragtes bambusstænglerne på små lastbiler ned fra skovområderne i bjergene.

Læs mere

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser.

INNEHÅLL. et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING. Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser. Landscaping 04 et slidstærkt græs som kræver minimal vedligeholdelse KUNSTGRÆS LANDSCAPING Legepladser Skoler / Børnehaver Trafikpladser 04 06 08 06 08 10 Have / terrasse 10 Offentlige pladser og parker

Læs mere

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN

EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN EX SERIEN FACADER I FIBERCEMENT MED SKJULT MONTERING VELKOMMEN TIL VORES VERDEN > MODERNE OG INNOVATIV Farver, overflader og samlinger - skab et unikt udseende med fremtidens muligheder 2 www.hbc.dk >

Læs mere

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe

dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe /51 Wardrobe dit personlige garderobeskab 20001/03 Wardrobe - 20001/51 Wardrobe 20001/18 Garderobeskab Farve 49/uu indrettes efter det personlige ønske Save er det smartere garderobeskab med enten skydelåger eller

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand REGNVANDSSYSTEMER - tagrender med stil VMZINC regnvandssystemer er en smagfuld og elegant løsning, når det drejer sig om montering af tagrender

Læs mere

BÅLUDSTYR Brugervejledning til Scoutfire båludstyr

BÅLUDSTYR Brugervejledning til Scoutfire båludstyr Varenr. 902150 BÅLUDSTYR Brugervejledning til Scoutfire båludstyr Modulsystemet Serien består af de viste dele og kan sættes sammen efter behov. Basisrammen måler 50 x 100 cm, hvilket gør det muligt at

Læs mere

Terrasse og facade. www.keflico.com

Terrasse og facade. www.keflico.com Terrasse og facade i hårdttræ www.keflico.com Miljø FSC certificeret terrasse og facade Miljøet er vigtigt for os alle og derfor er efterspørgslen på miljøcertificeret træ stigende. Keflico ønsker at tilbyde

Læs mere

VMZINC regnvandssystemer

VMZINC regnvandssystemer REGNVANDSSYSTEMER VMZINC regnvandssystemer - zink til vand Sådan køber du regnvandssystemerne fra VMZINC: Er du nu blevet inspireret til at montere regnvandssystemerne fra VMZINC på dit hus, så kontakt

Læs mere

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN

NORD. Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning BÆNK PLINT. STOL (fast og drejelig) BORD ARMLÆN NORD Montage-, drift- og vedligeholdelsesvejledning 1500 486 207 387 BÆNK 1500 420 PLINT 486 486 207 387 STOL (fast og drejelig) 1500 640 750 750 BORD ARMLÆN Bænk Plint Bord Stol (fast) Stol (drejelig)

Læs mere

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner.

ALTANER.DK RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING. altaner.dk 1 Vestbjerg Smede- & Maskinværksted ApS +45 96 47 77 47 www.altaner. RENGØRING & VEDLIGEHOLDELSESVEJLEDNING altaner.dk 1 Tillykke med din nye altan. Vi håber at du i fremtiden vil nyde tiden på altanen og dens mange oplevelses rige timer. Vi har i denne vedligeholdelses

Læs mere

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1

INSPIRATION MØBEL INSPIRATION SIDE 1 05.05.2015 MØBEL SIDE 1 ENKELT INDBYDENDE KVALITET TIDSLØST STILFULDT LEVENDE GRØN På de følgende sider illustreres indretnings- og møbelforslag til Jutlander Banks nye lokaler i Aalborg. I forslagene

Læs mere

MATERIALE INFO VIDEN OM MATERIALER OG BEHANDLINGER

MATERIALE INFO VIDEN OM MATERIALER OG BEHANDLINGER MATERIALE INFO VIDEN OM MATERIALER OG BEHANDLINGER KVALITETSSTÅL FRA DANSKE LEVERANDØRER BY BANG anvender kvalitetsstål fra danske leverandører, som er efter standard normen DS/ISO 1461/DIN 50976. Vores

Læs mere

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ

OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ 1 OPBEVARING OG GARDEROBER THORSØ Garderobeskab Living 4 Reol Living 6 Garderobeskab 8 Klasseskab 10 Lærerskab 12 Lockers 14 Opbevaringsvogn 16 IT-Vogn 18 Børnegarderobe 20 Thors 22 Vores udvalg af opbevaringsmøbler

Læs mere

Alternative konstruktioner. Konstruktionstegning VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT

Alternative konstruktioner. Konstruktionstegning VERSION UDGIVELSESDATO BESKRIVELSE UDARBEJDET KONTROLLERET GODKENDT GENTOFTE KOMMUNE GENTOFTE GENBRUGSSTATION. FRA GARAGE TIL GENBRUGSSTATION ADRESSE COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby TLF +45 56 40 00 00 FAX +45 56 40 99 99 WWW cowi.dk KONCEPTBESKRIVELSE FOR SORTERINGSVÆG

Læs mere

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust

FalcoLinea FALCOLINEA. FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust FalcoLinea FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM FALCOLINEA FalcoLinea er en ny serie i et moderne og spændende design forenet med et robust og enkelt udseende. Der anvendes alene FSC mærket hårdttræ på bænken,

Læs mere

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer.

PARKERINGSBØJLE. Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Parkerings bøjle FOR ET SPÆNDENDE OG KREATIVT BYRUM PARKERINGSBØJLE Falcos parkeringsbøjle er efterhånden at finde i de fleste byer. Takket være den enestående låsemekaniske er parkeringsbøjlen meget let

Læs mere

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM

INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM INVENTARKATALOG 2016-2017 TORRING A/S I FERRARIVEJ 7 I DK-7100 VEJLE I 75 80 10 78 MAIL@TORRING.COM I WWW.TORRING.COM 1 OMKLÆDNINGSSKABE O mklædningsskabe fra Torring A/S tilgodeser ønsket om minimal vedligeholdelse,

Læs mere

SERIEN TRIANGEL TRIANGEL FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Triangel er en moderne serie i god kvalitet. Den. har en stilfuld karakter.

SERIEN TRIANGEL TRIANGEL FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Triangel er en moderne serie i god kvalitet. Den. har en stilfuld karakter. TRIANGEL SERIEN TRIANGEL Triangel er en moderne serie i god kvalitet. Den har en stilfuld karakter. Den karakteristiske formgivning i Triangel-serien er givet videre i cykelstativet med Fietsparkeur -

Læs mere

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab

MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER. Systemer til forbedring af byrum og landskab MilPlanTM VÆGBEPLANTNINGSSYSTEMER Systemer til forbedring af byrum og landskab Wiresystemer til kontrolleret vegetation på lodrette flader 2 Tlf.: (+45) 44 97 10 99 Email: landskab@milford.dk www.milford.dk

Læs mere

WestCoast Gabioner. Bliv din egen havesmed... ...byg med naturens egne materialer

WestCoast Gabioner. Bliv din egen havesmed... ...byg med naturens egne materialer Bliv din egen havesmed... Hent også inspiration på www.wct.dk Med gabioner og trådvarer fra WestCoast får du nye spændede strenge at spille på i din have. Hvad enten du ønsker at rumopdele haven, skabe

Læs mere

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. på din skole eller institution?

KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING. på din skole eller institution? KLAR PARAT SORTÉR! Er DU klar til KILDESORTERING på din skole eller institution? DANMARK UDEN AFFALD! Regeringens ressourcestrategi DANMARK UDEN AFFALD fokusområde er, at vi skal genanvende mere og forbrænde

Læs mere

SERIEN TRIANGEL TRIANGEL FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Triangel er en moderne serie i god kvalitet. Den. har en stilfuld karakter.

SERIEN TRIANGEL TRIANGEL FOR ET KREATIVT OG SPÆNDENDE BYRUM. Triangel er en moderne serie i god kvalitet. Den. har en stilfuld karakter. TRIANGEL SERIEN TRIANGEL Triangel er en moderne serie i god kvalitet. Den har en stilfuld karakter. Den karakteristiske formgivning i Triangel-serien er givet videre i cykelstativet med Fietsparkeur -

Læs mere

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab

IDÉKATALOG. Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger. I samarbejde med Københavns Kommune. arki_lab Designing Cities With People IDÉKATALOG Flerfunktionelle affaldssorteringsløsninger I samarbejde med Københavns Kommune ApS Designing Cities With People www.arkilab.dk mail@arkilab.dk. ApS Birkegade 4

Læs mere

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn

Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Hegn og låger til erhvervsejendomme Svævelåger ribelementhegn Svævelågen er den perfekte løsning for industriejendomme, lagerpladser, varehuse og parkeringspladser. På grund af den solide og massive konstruktion

Læs mere

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12

nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 nyt nordisk landkøkken FORM 12 FORM 12 DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET NYT NORDISK LANDKØKKEN FORM 12 NYT NORDISK LANDKØKKEN DANSK DESIGN I SNEDKER KVALITET Vi har klædt vores snedkerkøkkener i klassisk

Læs mere

Carportens konstruktionsplatform giver mulighed for en række modeller der opfylder individuelle ønsker og krav.

Carportens konstruktionsplatform giver mulighed for en række modeller der opfylder individuelle ønsker og krav. System-carporte Firmaet BASES har i samarbejde med Christian Bjørn Design udviklet en serie af carporte. Målet har været at skabe et fleksibelt, smukt og meget holdbart produkt, der individuelt kan tilpasses

Læs mere