1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering"

Transkript

1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen, Jacob Vestersager Engdal, Pia Nielsen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Søren Pind Lauritsen, Lene Bahne Knudsen, Ulrik Skousbøll Christensen, Jacob Vestersager Engdal, Charlotte Andersen, Rikke Bach Andersen Medarbejderrepræsentanter: Sofie Winther & Stine Helleberg Therkildsen. Elevrepræsentanter: Er ikke valgt endnu Sekretariat/skoleledelse: Pia Nielsen, Merete Bachmann Nielsen, Krestine Aaen Afbud: Susanne Gade Clausen REFERAT & Beslutning 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Næstformanden præsenterer dagsorden Velkommen til vores nye medlemmer: Charlotte og Rikke Opfordring til at alle deltager i kursus om økonomiforståelse for skolebestyrelser i september Brev til SB fra Mette With-Hagensen og Merete Riisager er udsendt sammen med dagsorden. Punkter til eventuelt fra skoleledelsen Blandt andet Opstartsugerne Sidste års udviklingspunkter Årets nye udviklingspunkter SB vil gerne i løbet af i år have mulighed for at have skolens udviklingspunkter på vores dagsorden.

2 & Beslutning Årets møder og mødeplan v. dagsordensudvalget Mødedatoer og aftaler Forslag til mødedatoer: September mandag (hvis formanden ikke kan her, er det den ) Oktober tirsdag November mandag Januar onsdag Februar mandag Marts torsdag April onsdag Maj onsdag Juni tirsdag Husk at medbringe kalender, så vi på mødet kan beslutte mødedatoerne endeligt. Vi planlægger fremover dagsorden, så de punkter der har størst interesse for eleverne ligger inden klokken 21.00, så eleverne har mulighed for at gå tidligt, hvis de ønsker det. Skoleporten & intranettet Vi gennemgår derefter noget praktisk - Info og billeder på Skoleporten. Alle kigger på det, og hvis det giver udfordringer, medbringer man sin computer på næste møde, og så hjælpes vi ad. Indstilling af, hvor I får jeres intramail Aftaler om, hvor tit man tjekker mail. Vi har ikke en fælles forventning om, hvor tit man tjekker mails. Hvis noget haster, skal man skrive i emnefeltet: haster, og så læser alle det. Forældremøde i 0. årgang Skolen kunne godt tænke sig, at SB præsenterede sig og sit arbejde på det første forældremøde i 0. årgang, cirka 10 minutter. Hvem kunne tænke sig at holde sådan et oplæg? Datoen får I på mødet. Susanne, Ulrik, Rikke og Charlotte vil gerne holde et oplæg for 0. årgang. Datoen sendes ud til jer, så snart den er klar. Vi drøftede, om SB skal deltage på alle forældremøder i år, og vi besluttede, at det gør vi ikke. Når vi skal arrangere valg til den nye SB-periode drøfter vi, hvordan vi gør det bedst Høringssvar omkring skoledistrikter Vi har løbende orienteret om processen og indholdet. Vi udtaler os på vegne af Balleskolen i høringssvaret. På mødet i dag beslutter vi et høringssvar. Deadline: Bilag er udsendt før (men er vedhæftet igen)

3 Jacob sender følgende som høringssvar: Vi har ingen indsigelser i forhold til fordelingen af området på distrikter. Trafikforholdene er ikke realistiske. Vi tror, børnene vil vælge at gå over Nordre Højmarksvej, og ikke bruge den nuværende tunnel. Vi opfordrer til en bedre løsning på at krydse vejen længere østpå, fx helleanlæg, flere tunneller, en dobbeltrettet cykelsti Høringssvar omkring budget Pia gennemgår de væsentligste punkter i budgettet. Jacob lægger op til en drøftelse, som oplæg til et høringssvar. På mødet i dag beslutter vi et høringssvar. Deadline: Bilag er udsendt før (men er vedhæftet igen) Vi aftaler, at Jacob skriver et høringssvar. Pointer til høringssvar Bevillingsmålene. Andelen af elever der skal vælge en erhvervsrettet uddannelse er øget, og det vil være vanskeligt at imødekomme uden ekstra økonomiske midler til det. Digitale læremidler. Tilskuddet til digitale læremidler falder bort nu, og giver en øget udgift, men uden en større bevilling. Der er købt CromeBooks til nuværende elever, men der er ikke afsat ekstra midler til skolerne til at opretholde niveauet/vedligeholde udstyret. Generelt: Skolen får mange nye opgaver, men tilføres ikke midler til at gennemføre det. Niveauet i Silkeborg Kommune. Vi er én af landets billigste skolekommuner, og slår os op på at være en vækstkommune med fokus på at tiltrække børnefamilier, men investerer ikke i skoleområdet Konfirmationsforberedelse Skoleafdelingen har bedt om en udtalelse fra skolebestyrelsen, som del af den samlede evaluering af forsøg med omlægning af tid fra understøttende undervisning til konfirmationsforberedelse. Skolen har fremlagt sin evaluering for SB i marts måned 2017, hvor SB besluttede at støtte ansøgningen for skoleåret SB udtaler sig formelt til referatet i dag. Bilag: Ansøgning SB bakker op om skolens aftaler om omlægning af tiden til konfirmationsforberedelse Pause

4 Drøftelse Meebook: Ny digital platform I det kommende skoleår implementerer vi for alvor Meebook på Balleskolen på en måde, så forældrene og skolen får et nyt værktøj. Platformen samler - Årsplaner Forløb Elevplan Efter en kort præsentation af platformen reflekterer vi sammen over, hvad vi fra hver vores position ønsker os af det nye værktøj. Skolens ledelse arbejder herefter videre sammen med personalet, og det tages op i SB igen senere på året. Pia gennemgik rammerne og hvad skolen arbejder med. Vi nåede ikke den del af processen hvor vi skulle reflektere sammen. Dagsordensudvalget overvejer, om vi udsætter eller aflyser refleksionen. Som en del af punktet drøfter vi den forældrehenvendelsen om elevplaner, som vi modtog før sommerferien. Vi beslutter sammen, hvordan SB svarer den pågældende forælder, og hvem der svarer. Bilag: Forældrehenvendelse Jacob skriver et svar til forælderen og sender det cc til skolebestyrelsen. I svaret skal indgå disse pointer: Der er en proces i gang, både i ledelse/personalegruppe og i SB Vi er alle enige om, at elevplanerne har været meget forenklede i de sidste tre år; det er både forældre, ledelse og medarbejdere enige om. Alle parter er enige om, at elevplanen er central i samarbejdet mellem skole og forældre. Vi kan bekræfte, at der på skolen i det kommende år arbejdes med elevplanen, og at SB bliver inddraget i arbejdet med udviklingen af skolens elevplaner. Det kommende års elevplaner bliver af en helt anden type end hidtil. SB opfordrer skolen til, at forældrene informeres så snart som muligt om, at der arbejdes på skolen med elevplanerne Beslutning Statuspunkter til ForældreIntra Eventuelt Delegerede til Skole & Forældres Landsmøde: Susanne deltager. Der er en facebookgruppe, i Balle Lokalråd, med ønske om fodgængerfelter m.m. omkring Balle Kirkevej. Vi sætter det på som forslag til punkt på årets møder.

5 Møderækken: Møderne afholdes klokken Mandag (hvis formanden ikke kan her, bliver det den ) Tirsdag Mandag Onsdag Mandag Torsdag Onsdag Onsdag Tirsdag Emner til kommende møder: September Beslutning om årets temaer og fordeling på årsplan (dagsordensudvalget) Tilbagemelding fra dagsordensudvalget: Hvad kom der ud af punktet om samarbejde i SB? (Susanne, Jacob, Pia) Oktober... Andre indkomne ønsker: Princip for trivsel (Susanne) Udviklingspunkter på skolen (skolens ledelse) Inklusionscenter for Læsning (Pia) Uuddannnede vikarer (Susanne) Bestyrelsens udtaleret/-pligt ved ansættelser (Susanne) Hvor gik de hen? Elevernes vej efter folkeskolen (Susanne) Balleskolen og teknologi, fx fab-lab (Ulrik) Trafikforholdene omkring skolen (Ulrik og Charlotte)

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 22. maj 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken REFERAT Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 27. november 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 16. maj 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 23. marts 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Princip for Fælles arrangementer i skoletiden I Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 20. marts 2018 klokken 19.00-21.30 Ekstraordinært møde, indkaldt af formanden Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 30. april 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 14. august 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. februar 2018 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige:

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 17. januar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 5. december 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 22. februar 2017 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 17. august 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Søren Pind Lauritsen Dagsordensansvarlig: Susanne Gade Clausen

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen

REFERAT. 1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering. 2. Orientering fra elevrådet. 3. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Mandag den 7. november 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur

REFERAT. 2. Fordybelses- & refleksionspunkt Skolestruktur 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 24. september 2015 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: (vælges på mødet) Dagsordensansvarlige:

Læs mere

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere.

v. Cecilie Faste deltagere til SB besluttet siden sidst: Cecilie (formand) & Emma. Suppleant vælges senere. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 21. oktober 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 21. juni 2016 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade Clausen,

Læs mere

2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet

2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Balleskolen Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 28.10.2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Langhuset Mødeleder: Pia Nielsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

Udpegning af ordstyrer til dette møde: Jacob Punkter til Eventuelt

Udpegning af ordstyrer til dette møde: Jacob Punkter til Eventuelt Balleskolen Skolebestyrelsesmøde tirsdag den 26. april 2015 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand). Ordstyrer: Jacob Vestersager Engdal Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid:

Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid: 1 Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 17. juni 2015 Tid: 18.30-21.30 Sted: Kontoret/ Pyramiden Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Ordstyrer: Mette Feldt Dagsordensansvarlige: Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 1. Velkomst. 2. Fordybelsespunkter eller tilsynspunkter

REFERAT. 1. Velkomst. 2. Fordybelsespunkter eller tilsynspunkter Balleskolen Skolebestyrelsesmøde mandag den 26. januar 2015 Tid: 18.30-21.30 Sted: Kontoret Mødeleder: Susanne Gade Clausen Dirigent: Tina Frank Johnsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade

Læs mere

REFERAT. 2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Velkomst

REFERAT. 2. Orientering fra skoleledelsen & elevrådet Velkomst Balleskolen Skolebestyrelsesmøde torsdag den 20.11.2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret Mødeleder: Susanne Gade Clausen (formand) Dirigent: Tina Frank Johnsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Søndermarken, Søndermarken 1, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen - afbud Daniel Vibjerg

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 2. oktober 2017 Referent Bente Albrechtsen Møde Skolebestyrelsesmøde Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 2. oktober 2017 Deltagere Skolens kontor Kl.

Læs mere

1.1 Præsentation af dagsorden. Godkendelse af referat.

1.1 Præsentation af dagsorden. Godkendelse af referat. Balleskolen Skolebestyrelsesmøde mandag den 22.09.14 Tid: 19.00-22.00 Sted: Kontoret Mødeleder: Pia Nielsen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine

Referat af skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 25/ kl Ordstyrer: Tine Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 25/9 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Anders, Ali, Cecilie, Charlotte, Stine, Kim, John, Tine, Thomas, Pia Fraværende: Frank, Troels, Louise, Jens

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 30/ kl Ordstyrer: Tine Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 30/8 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Thomas, Kim, John, Pia, Louise, Tine, Ali, Cecilie, Stine, Jens, Anders, Charlotte, Troels (lidt forsinket) Fraværende:

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsen, Balleskolen Onsdag den

Dagsorden Skolebestyrelsen, Balleskolen Onsdag den Deltagere: Elevrepræsentanter: Gæster: Afbud: Fraværende Susanne Gade Clausen (SGC), Charlotte Andersen (CA), Jan Houmann (JH), Pia Nielsen (PN), Torben Jeppesen (TJ), Ann Gystad (AG), og Søren Pind Lauritsen

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Referat. 1. Velkomst på biblioteket. 2. Orientering fra skoleledelsen

Referat. 1. Velkomst på biblioteket. 2. Orientering fra skoleledelsen Balleskolen Skolebestyrelsesmøde onsdag den 28. maj 2014 Tid: 19.00-22.00 Sted: Skolebiblioteket Mødeleder: Charlotte Andersen Dagsordensansvarlige: Pia Nielsen & Susanne Gade Clausen Deltagere: Forældrerepræsentanter:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017

Skolebestyrelsesmøde - Valsgård Skole 29. august 2017 Referat - Skolebestyrelsen ved Valsgård Skole - tirsdag den 29. august kl. 17.00-19.00 Bestyrelsens sammensætning: Forældre: Helle Wolder Christiansen (formand), Ulrik Leth (næstformand), Louise Højer

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 14.06 2018 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt

REFERAT. Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give. Preben Skov Christensen. Referat: Dagsordenen er godkendt REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 19. december 2016 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær Torvegade 75, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Merete Hviid Flensborg

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019

Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Sdr. Vang Skole Dato 24. januar 2019 Referant Ebbe Weng Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Torsdag den 24. januar 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-18.30

Læs mere

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41

Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 15. november 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge

Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mandag d. 22. august 2016 19:00 21:00 MØDERERAT 21 Mødested: Personalestuen, Havrehedskolen Børnehuset Veflinge Mødedeltagere: Pia Skov Hansen, Jury Jørgensen, Charlotte Ellemose Sonne, Pia Andersen, Jesper

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 04.09.2017 på afd. Balsmoseskolen. Forum: Skolebestyrelsesmøde Afdeling: Mødedeltagere: Forældrevalgte: Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Hag, Pia Markersen, Finn Due

Læs mere

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj

Skolebestyrelsen - Bjørnehøj Placering: Bjørnehøjskolen» Skolebestyrelsesmøder - Bjørnehøjskolen» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: 2017-09-07 Skolebestyrelsen - Bjørnehøj MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus:

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 21. juni 2016 Møde nr. 89 MØDETIDSPUNKT Tirsdag den 21. juni 2016 kl. 18.00 OG STED: I skolens mødelokale på kontoret. MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: FRAVÆRENDE: Maj-Britt Lindeblad (ML), Jens Darket (JD),

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 4. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 24. januar 2018 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 4 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 24. januar 2018 Deltagere Skolens kontor Kl. 18.00-20.00

Læs mere

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl

Mødereferat. Skolebestyrelsesmøde 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august Skolens kontor Kl Sdr. Vang Skole Mødereferat Dato 22. august 2019 Referent Ebbe Weng Møde Skolebestyrelsesmøde 1 Møde nr. Mødedato Mødested Møde start/slut Mandag den 22. august 2019 Deltagere Skolens kontor Kl. 16.30-19.30

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen

REFERAT. Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give. Preben Skov Christensen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 8. maj 2014 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Elkjær Gammelbyvej 41, Grønbjerg, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge Svend Aage Søholt - afbud

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen

REFERAT Emne: Skolebestyrelsen REFERAT Emne: Skolebestyrelsen Mødedato 1. marts 2017 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Givskud Vejlevej 47, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Pia Søndergaard Aagesen Susan Hauge går kl. 19.00

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 5. januar 2017 kl. 17.00-19.00 på Kalvøen MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Claus Hauritz Camilla Cordius Brian Jakobsen Charlotte

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning

Dagsorden Punkt Tid Emne Til orientering (O), drøftelse (D) eller beslutning Der afholdes ordinært møde mandag d. 6. august 2018 kl. 17 19, personalerummet Deltagere Forældrerepræsentanter - Rasmus Munch Marcher (formand) - Mie Petersen (næstformand) - Christina Fürst Mogensen

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl

Referat. Skolebestyrelsesmøde. Dato: 23. september 2015 Tid: , sandwich serveres fra kl Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 23. september 2015 Tid: 18.30-20.30, sandwich serveres fra kl. 18.00 Deltagere: Skolebestyrelsen samt Kirsten Lundager Afbud: Gertrud og Stine Fraværende: Eleverne Mødeleder:

Læs mere

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde

5 min - Der har ikke været afholdt elevrådsmøde Tilstede: Afbud/fraværende: Forældre: Keld Hjortshøj, Rikke Hamberg Hesselø, John Robert Gjørup Kristensen, Ida Holmer, Jeanette Lundgren Jensen, Merete Aasbjerg Petersen, Lotte Bruhn Lokalt erhvervsliv:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 5. maj 2015 Deltagere Mødested/lokale Personalerummet, Ikær, 7323 Give Forældrerepræsentanter: Susan Hauge- afbud Jacob G. Sand Merete Hviid Flensborg Pia Søndergaard

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 27. maj 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 26 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato:30.11 2017 Tid: 18.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Henrik Rydal Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte Jensen

Læs mere

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen

Dagsorden og referat ØRUM SKOLE. Dato: Mødeleder: Charlotte Jensen ØRUM SKOLE Dagsorden og referat Dato: 11.04 2018 Tid: 19.00-21.00 Sted: Personalerummet Mødets titel: Skolebestyrelsesmøde Referent: Dorthe Klitgaard Mødeleder: Charlotte Jensen Mødedeltagere: Charlotte

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41

Fra elevrådet: Himmelev Skole. HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl i lokale 41 Himmelev Skole HIMMELEV SKOLE Skolebestyrelsesmøde den 22. oktober 2018 kl. 19 21.30 i lokale 41 Deltagere: Rikke Sejer forældrerepræsentant Søren Døygaard forældrerepræsentant Mette Kaas forældrerepræsentant

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette

Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/ kl Ordstyrer: Annette Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 6/1 2016 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Annette Tilstede: Kim, Annette, Michael, Pia, Helle, Bettina, Annette, Troels, Tine, Lars Jest. Vi har ikke hørt fra Asger, Allan og

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde

Skolebestyrelsesmøde Skolebestyrelsesmøde Referat af møde Den 18. august 2016 kl. 18.00-20.30 Afdeling Falkenborg MØDEDELTAGERE Kasper Thorsen Tanja Jakobsen Jens-Jørgen Mølvig Camilla Cordius Charlotte Drue Claus Hauritz

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00

Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde onsdag d. 22. oktober kl. 17:30 19:00 Til stede: Danny, Charlotte, Thorkild, Helena, Christina, Tania, Nadja (kom sent), Karina, Carsten, Laila og Jes Husk

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m.

Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. Ekstraordinært skolebestyrelsesmøde i forbindelse med opstart af nyt skoleår og implementering af ny folkeskolereform m.m. REFERAT Tirsdag den 12. august 2014 kl. 18.00 21.00 på skolens kontor Skolebestyrelsesmedlemmer:

Læs mere

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17.00-20.00

Hareskov Skole. Referat. Skolebestyrelsesmøde. Tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17.00-20.00 Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 11. juni 2013, kl. 17.00-20.00 Referat Møde nr. 31 Tilstede: Katrine Biune Fraværende: Johannes Agersnap, Jan-Christian Haxthausen (tilstede fra pkt. 4)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm.

Skolebestyrelsesmøde Kl Møderum/Ny adm. Skolebestyrelsesmøde 22.08.2017 Kl. 19-21 Møderum/Ny adm. Koltvej 17-19 Fremmødte: B. Hatting, Kaja M. Madsen, Dorthe S. Rasmussen, Lise Grønbæk, Lene M. Kruse, Kristian Balle, Ulla Korsgaard, Roed, Karin

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde 51 Onsdag d. 16. august 2017 fra kl. 18.00-21.00 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk sua@rudersdal.dk Sagsbeh.:

Læs mere

LANDSBYORDNING SYDFALSTER

LANDSBYORDNING SYDFALSTER Referat Bestyrelsen Blad nr. 5 Møde: Ordinært møde Afbud fra: Malene(syg), Simon, Lene Fraværende: Dato: mandag d. 30.01.2017 kl. 17.30-20.00 Skolebestyrelsen kl. 17.30-18.30 1. Velkommen/Godkendelse af

Læs mere

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018

Distrikt Hjallerup. Klokkerholm Skole. Information til forældre Juni 2018 Klokkerholm Skole Information til forældre Juni 2018 Distrikt Hjallerup Klokkerholm udgør sammen med Hjallerup og Flauenskjold skoler distrikt Hjallerup. På ledelsessiden er der to niveauer distriktsleder

Læs mere

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen

Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen. Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Mødetype: Dato og sted: 23/2 kl. 18.00 21.00 i mødelokalet ved administrationen (m. forplejning) Ordstyrer/Facilitator: Jakob Flarup Mikkelsen Referent: Susanne Damsgaard-Larsen Fraværende: Claus Hedegaard

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl :00. Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Til stede: Skolebestyrelsesmøde Tirsdag 22. maj kl. 17.30-20:00 Husk afbud til Charlotte eller Marianne/Peter. Afbud Najwa Tid 1) Godkendelse af 1 min dagsorden 2) Godkendelse og underskrivelse af referat

Læs mere

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang

DAGSORDEN. Der vil være lidt spisning inden mødet går i gang EMNE: SKOLE / INSTITUTION: MØDEDATO: DELTAGERE: FRAVÆRENDE: ORDSTYRER: UDARBEJDET AF: DAGSORDEN Skolebestyrelsesmøde Søndersøskolen 18. juni 2014, kl. 18.00 afd. Søndersø Mikkel Brunse, Allan Winkelmann,

Læs mere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1 Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:15/19:00 Deltagere

referat Der indkaldes til møde om Skolebestyrelsesmøde 1 Mødedato Mødested Møde start/slut Personalerummet 17:15/19:00 Deltagere Vester Nebel Skole Dato 21. september 2017 Udsendt af Martin Bredthauer Referat Afbud til Martin Bredthauer Direkte telefon 79 79 77 55 E-mail mabr@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med.

Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. Referat Skolebestyrelsesmøde mandag den 20. august kl. 18.30-21.00 STED: Hjallerup Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte: Medarbejdere: Mikael Christensen

Læs mere

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd.

Dagsorden og Referat. Afbud: Tina, Torben, Mogens. BBO Lene. Referent: Mødeleder: Kopi til: Sags Id Afd. Dagsorden og Referat Vedrørende: Referat skolebestyrelse Mødedato: 25092017 Kl. 17-20 Deltagere: Tina, Mikkel, Emil, Mette J, Mette W, Rikke, Stinne, Lars, Charlotte, Torben, Birgitte, Erik, Lene, Henrik,

Læs mere

Skolebestyrelsen. Balleskolen. Referat

Skolebestyrelsen. Balleskolen. Referat Skolebestyrelsen Balleskolen Dato: 06.03.14 Tid: 19.00-22.00 Sted: Skolebiblioteket Mødeleder: Charlotte Andersen Referent: Eva Verner Bøye & Pia Nielsen Deltagere: Forældrerepræsentanter: Susanne Gade

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato.

Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl Bemærk ændret mødedato. Referat Skolebestyrelsesmøde torsdag den 8. februar 2018 kl. 18.00-20.00 Bemærk ændret mødedato. STED: Flauenskjold Skole, lærerværelset Husk at lave aftale med eleverne, der skal med. DELTAGERE Forældrevalgte:

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 19. juni 2013 kl. 18.00 Møde nr. Mødelokale Forplejning Skolebestyrelse nr. 9 (tidligere møde blev aflyst) Nr. 82 på kontorgangen

Læs mere

Distriktsskole Smørum

Distriktsskole Smørum Dagsorden til mødet d. 25.05.2016 Afd. Boesager Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere: Forældrevalgte: Afdeling: Boesager Møde nr.:7/2016 Martin Kaag, Jeppe Krag, Jens Skov, Ane Hag,, Pia Markersen,

Læs mere

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018

Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Mødeindkaldelse Referat for skolebestyrelsesmøde 6.november 2018 Møde dato 6. november 2018 Møde tidspunkt Kl. 19:00-21:30 Mødeleder Søren Storm Mødested Alminde-Viuf Fællesskole Møde nr. 4 Afbud til srsto@kolding.dk

Læs mere

Dagsorden til møde den 17/11 2014

Dagsorden til møde den 17/11 2014 Nøvling Skole den 17/11 2014 Møde Skolebestyrelsesmøde Tid Den 17.11.2014, kl. 17.00 19.00 Sted Nøvling Skole Deltagere Christina Thorsted Jensen, Michael Thomsen, Mette Hjortlund, Ulla Loumann, Mette

Læs mere

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 9. januar 2012 kl. 19.00 Møde nr. 16 Mødelokale Forplejning 82 ( det gamle lokale ) Ingen Åbne sager Lukkede sager Mødet hævet 21.31

Læs mere

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark

Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Referat - Skolebestyrelsesmøde Skolecenter Jetsmark Onsdag den 25. oktober klokken 19.00-21.30 Mødet afholdes på Kaas-afdelingen Deltagere : Rikke Olssen (formand), Kjeld Hedegaard (næstformand), Kristian

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen - Sydskolen Dato: 12. september 2017 Kl Sted: Hørve. Godkendelse af dagsorden

Møde i skolebestyrelsen - Sydskolen Dato: 12. september 2017 Kl Sted: Hørve. Godkendelse af dagsorden Møde i skolebestyrelsen - Sydskolen Dato: 12. september 2017 Kl. 17.30 20.00 Sted: Hørve Godkendelse af dagsorden Fraværende: Vicki Porsild Maria Kimie Rikke Louise Elever fra Asnæs 0.-6. kl + 7.-9. Elever

Læs mere

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde

Brædstrup Skole. Referat af konstituerende og ordinært Skolebestyrelsesmøde 30.08.2012 22 Mødet fandt sted: På Brædstrup Skole, Lærerværelset Mælkevejen, kl. 18.30-21.30 Deltagere: Ole Jesper Dahl Kristensen, Winnie Jensen, Elly Møller Pedersen, Thomas Kaarsgaard Jensen, Majbrit

Læs mere

Mette Thostrup Christensen - børn i 4a, 4b og 0b Perioden august 14-18: Jens Ole Sørensen - barn i 3b. Overlevering af bestyrelsens arbejde

Mette Thostrup Christensen - børn i 4a, 4b og 0b Perioden august 14-18: Jens Ole Sørensen - barn i 3b. Overlevering af bestyrelsens arbejde Skolebestyrelsesmøde Mandag d. 2. juni 2014 kl. 18.30-20.30 Forældrerepræsentanter: Jette Fabian Nielsen, Jens Ole Sørensen, Ane Borup, Tine Bjerre Fuks, Cecilie Berit Nielsen, Mette Taastrup Christensen,

Læs mere

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016

Referat fra skolebestyrelsesmøde. Onsdag d. 15. juni2016 Referat fra skolebestyrelsesmøde Onsdag d. 15. juni2016 Mødetidspunkt: Onsdag d.15.06.2016 kl. 18.30 21.00 Referent: Lars Aagaard Nielsen Mødested: Mødelokale ved siden af kontor Afbud: Peter Buchreitz,

Læs mere

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i marts

Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i marts Skolebestyrelsesmøde 05.02.19 kl. 18.00 20.00 på Højby Efterfølgende udformes dagsorden til skolebestyrelsesmøde i marts Dagsorden Deltagere: Simon Larsen, Thomas Nicolaisen, Kristine Berg, Hanne Lyngbo,

Læs mere

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING

Hareskov Skole. Dagsorden. Skolebestyrelsesmøde. Onsdag den 4. december 2013, kl ORIENTERING OM AKTUELLE SAGER: 1. GENEREL ORIENTERING Hareskov Skole Skolebestyrelsesmøde Onsdag den 4. december 2013, kl. 17.00-20.00 Dagsorden Møde nr. 37 Fraværende: Claus Goldberg, Hanne Hedeman fra pkt. 3 Mødeleder: Susanne Pihl Hansen ORIENTERING OM

Læs mere

Sødalskolen Louisevej 29 8220 Brabrand

Sødalskolen Louisevej 29 8220 Brabrand Sødalen den 9. juni 2011 Referat Skolebestyrelsesmøde nr. 07 2010/11 Dato: Torsdag den 16. juni 2010, kl. 16.30-19.00 Sted: Skolebestyrelsesmedlemmer: C4 (kontorgangen) servering: kaffe og smørrebrød Forældrerepræsentanter:

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 23-01-2018 Kl.: 19.00-21.30 Fraværende: Lise-Lotte Mødeleder: Michael Referent: Annika Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden:

Læs mere

Følgende sager behandles på mødet

Følgende sager behandles på mødet Referat fra ordinært møde 25. Oktober 2016 Tirsdag 25.10.2016 kl. 16:00 Følgende sager behandles på mødet Side Orientering om Danske Skoleelevers arbejde 2 Velfærd frem for mursten - antal skoledistrikter

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 10 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Mandag 19-8-2014 kl. 19.00 21.00 på afd. Aaker Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn René Læssøe Andersen Morten Enni Roar Green Lotte Strand Susanne

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen

Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Kongsbjergskolen Dato 17.08.2017 Referent: Kirsten Hattens Skolebestyrelsesmøde Kongsbjergskolen Referat Skolebestyrelsesmøde Mødedato Mødested Møde start/slut 17.08.2017 Personalerummet 19:00/21.30 Deltagere

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere