I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden."

Transkript

1 Opsummeret Feedback Introduktion I dette dokument vil vi opsummere de mest relevante resultater, der kom fra begge de afholdte workshops. De mest relevante resultater var dem, der igennem begge workshops blev observeret, efterspurgt, noteret og/eller diskuteret op til flere gange. Resultaterne blev efterfølgende evalueret ift. deres validitet samt deres (vanskelighedernes) egentlige oprindelse, for at være i stand til at komme med mulige forbedringer. Formålet med de afholdte workshops var at få målgruppen til at afprøve de udarbejdede prototyper og få hands-on feedback til det fremtidige forløb af projektet. Resultaterne skulle både bruges til at validere konceptet og til at forbedre brugervenligheden af konceptet, før denne bliver udarbejdet. I det kommende afsnit vil vi løbende komme ind på de enkelte resultater og samtidig komme med bud på, hvordan disse kunne løses i fremtiden. Gennemgang af resultater Generelt Formål med brug Det er vigtigt at hjemmesiden kan skelne mellem brugernes formål i brugen af selve: Er formålet at planlægge (mere fremtid) eller at undersøge (mere nutid)? De forskellige brugsformål kunne eksempelvis understøttes ved at starte forskellige steder i udforsk alt efter hvor man stod (se Antal af kliks ) Antal af kliks Det blev tydeligt, at antal af kliks ofte blev relativt højt for at nå til de efterspurgte informationer. Det var især ift. udforskningen af områder samt at nå til det sted, hvor man stod på nuværende tidspunkt. Deltagerne til workshoppen oversete den indbyggede funktionalitet, der gik hen til ens position hvis GPS var tændt (se billede 1). Hvordan gjorde man det mere tydeligt? Understrege det med tekst? Bruge andre ikoner? Skovvejen 2A 8000 Århus C Telefon

2 Muligvis skulle man ændre på hele tilgangen til udforsk funktionaliteten Hvis man stod i Lillebælt området kunne hjemmesiden præsentere det område man stod i og hvis man ikke stod i dette område kunne hjemmesiden præsentere hele Lillebælt området. Præsentation af data I løbet af den anden workshop blev det tydeligere, at brugerne havde behov for mere avancerede data, i form af tabeller og/eller konkrete tal. Disse kunne eksempelvis bruges med det formål, at sammenligne ens indsamlede data. Her blev der eksempelvis nævnt krabbe målinger i en undervisningskontekst. Det var især to brugere, der efterspurgte avancerede data og bragte det op til diskussion. Den ene var overbevist om at de mere generelle data kan findes over det hele og det var især gennem avancerede data, at hjemmesiden kunne skille sig af med de andre. Den anden efterspurgte avancerede data i form af strømninger, målinger og prognoser (fx. fra DMI) Mængde af informationer Brugerne var bekymret for at mængden af informationer, således at der var en chance for at data ville tage overhånd og gøre det hele uoverskueligt. Det var især hvis der både blev vist simple og avancerede informationer på samme tidspunkt. Spørgsmålet er, om der er behov for at vise de simple data og i så fald, hvad definitionen af er simple data egentlig er? Er det eksempelvis, hvad en krabbe er og hvor relevant er det egentlig? Skulle man fokusere på de avancerede data som ingen andre tilbyder? Eller giver det egentlig sig selv, hvis man valgte de rigtige emner? Eksempelvis kunne her nævnes faciliteter som ikke rummer nogle simple data, men derimod målinger ift. dyr eller strømninger ift. vejret, der var mere avancerede data. Det bliver relevant at undersøge, hvilke emner man skulle bruge på den endelige hjemmeside for at denne kan virke optimalt. Vi ser en mulighed i at dele informationerne på de enkelte Point Of Interests, i forskellige faner, alt efter brugernes behov (simple data vs. hardcore data)

3 Fanen som brugerne startede ud på kunne rumme simple data som fx. (se billede 1) Informationer om emnet/stedet Instagram feed Billede 1: Opdeling af informationer i forskellige faner Den yderligere fane kunne rumme avancerede data (se billede 2) En liste med datasæt og analytiske informationer. Statistikker Grafer Tal der kan bruges til analyse Andet avanceret data som man kunne indhente Events? Hvis events kunne være en del af de enkelte POI så kunne man stille spørgsmålstegn til Oplev fanen på selve hjemmesiden, således at navigationen (muligvis) blev mere overskueligt.

4 Funktionalitet Billede 2: Indhold på fanen for de avancerede data Deling af data (Crowdsourcing) En anden ting, der blev efterspurgt var, hvordan brugerne delte deres informationer til andre og gjorde disse synlige. Deltagerne syntes at Instagram var en fin mulighed for at dele de mere generelle observeringer, men de efterspurgte muligheden for at dele de mere avancerede data? I den sammenhæng kom hjemmesider som op, hvor eksterne havde mulighed for at dele deres informationer. Ligeledes blev der diskuteret, hvordan informationerne kunne blive delt Skulle det være en enkel knap, hvor man eksempelvist havde mulighed for at registrere at man havde set et dyr (fx. Marsvin). Her kunne man tage en Facebook lignende like -knap tilgang og kalde denne jeg har set eller rapporter Eller skulle det være deling af avancerede data og specifikke tal. Hjemmesider som kræver login for at dele ens data og vi diskuterede, hvorvidt brugere ville lave en konto for at dele ens informationer. I denne sammenhæng ville vi linke til disse sider på de respektive sider. Deltagerne mente, at hvis man havde et reelt behov for at dele ens informationer så vil man gerne bruge tid på at lave en konto. I så fald kunne det være nok, hvis vi linkede til de respektive sider for at give muligheden for at dele ens informationer (se billede).

5 I så fald er drømmescenariet at hjemmesiden opdaterer sig ift. de respektive avancerede sider, således at brugerne havde mulighed for at se sig selv når de kommer tilbage til hjemmesiden på et andet tidspunkt. Sprog og turister Ligesom i første workshop viste det sig, at der er behov for at kunne ændre sprog på det materiale man fik vist. Det var især ift. turister, der besøgte området, således at de også havde muligheden for at bruge hjemmesiden. Hvornår og hvor på hjemmesiden skulle man efterspørge behovet for sprog/ muligheden for at skifte sprog? Funktionalitet på en separat landing page? Funktionalitet på hjemmesiden, som fx. en slider? (se billede 3) Visning af ruten til de respektive steder Billede 3: Slider til at skifte sprog Deltagerne efterspurgte muligheden for at det blev nemmere at finde frem til de respektive steder ift. der hvor man stod. Det kunne eksempelvis være en knap på de respektive sider (POI s), der linkede tilbage til kortet med en visning af ruten (se billede 4). Billede 4: Visning af ruten til de respektive steder

6 Søgning af relevante informationer I begge workshops blev der efterspurgt muligheden for at søge efter ens indhold. Dette blev taget op til diskussion, især i den anden workshop. Spørgsmålet var, hvad brugerne skulle søge efter og hvor denne søgefunktion skulle placeres på hjemmesiden. Deltagerne kunne ikke konkret svare på, hvad man skulle søge efter, fordi det kunne være alt muligt. Det blev lagt op til diskussion om, hvorvidt søgefunktionaliteten kunne være begrænset til ens filter for at gøre ens indstilling ift. interesserer nemmere, især hvis der var mange forskellige emner (se billede 5). Navigation Generelle informationer Billede 5: Søgning i filter/emne funktionaliteten I den anden workshop var der ikke nogen, der brugte info knappen eller efterspurgte dens funktionalitet. Er der behov for den? Kan den rykkes til footeren og kaldes om os? Det er svært at træffe en beslutning uden at lave yderligere undersøgelser. Ligeledes er manglende respons fra deltagerne jo i sig selv jo ikke noget negativt! Udforsk Hvis brugeren eksempelvis startede i oplev fanen virkede det dels uklart, hvordan de kom tilbage til forsiden samt hvor de udforskede området (fanen udforsk).

7 Det var i den nuværende prototype ikke muligt at trykke på logoet for at komme til forsiden, hvorfor det kunne være en af grundene at spørgsmålet kom op. Skulle man kalde det noget andet nu, hvor man startede hjemmesiden dette sted? Skulle man have en forside, der introducerede brugeren til det hele, eksempelvis med en use-case video? Kunne man blande udforsk og oplev sådan at det rummede begge dele? (se næste afsnit Responsivt ) Bliver en udfordring på mobil for at scrolle ned og væk fra kortet. Information overload? Responsivt Den nuværende prototype er udviklet til den mobile platform, som kan rumme en begrænset mængde af informationer/data. Vi kunne sagtens se en mulighed i at øge mængden af de viste informationer på større Devices, som fx. tablet og/eller desktop. Her kunne hjemmesiden eksempelvis samle informationer fra forskellige faner som oplev og udforsk og præsentere disse på samme tidspunkt. Ligeledes ville et større Device også understøtte muligheden for at vise informationerne fra de respektive POI s som pop-out på kortet. Ved at samle informationer ville man muligvis gøre indholdet mere overskueligt og samtidig også mindske antal af kliks fra brugerne til at finde relevante informationer. Navngivning Nyheder Det virkede lidt uklart, hvad nyheder skulle indeholde/indeholder især hvis der var mulighed for at gå længere tilbage i tiden. Man burde overveje at ændre navnet til noget mere sigende. Dens funktionalitet er at vise en liste af artikler, men et navn som liste er lidt intetsigende ift. hvad den kommer til at vise. Ville navn som fx. artikler, aktuelt eller informationer være mere sigende? (se billede) Skulle man måske tage inspiration fra udforsk og oplev og finde udsagnsord der passer til fanen? Filtrering i emner/interesser På nuværende tidspunkt hedder knappen/funktionaliteten, der filtrerer på brugernes interesser filter.

8 Det er muligvis det forkerte ord at bruge. Burde det være interesser eller emner i stedet for filter? (se billede 5) i så fald kunne man kalde det nuværende info for generelt eller om os. Kunne man muligvis gøre emner til en del af brugergrænsefladen? (se billede 6) Det kunne eksempelvis være en række af ikoner i toppen med forskellige emner, hvor man kunne scrolle igennem og udvælge ens interesser direkte, uden at trykke på filter (se billede ). Konklusion I løbet af begge workshops fik vi mulighed for at afprøve brugervenligheden af de udarbejdede prototyper med i alt 10 repræsentative personer fra målgruppen. Generelt viste det sig, at det overordnede koncept samt de indbyggede funktionaliteter blev taget positiv imod, og der opstod ikke store vanskeligheder i selve brugen af prototyperne. De vanskeligheder, der opstod krævede ikke ændringer i det overordnede design, men kun småjusteringer ift. indholdet og funktionaliteterne. Det var især det grundlæggende formål med konceptet/hjemmesiden, nemlig at udforske Naturpark Lillebælt og samtidig få faktuelle informationer præsenteret på en forståelig måde, som deltagerne virkede optaget af. Det var deres overbevisning, at det var den funktionalitet, der fik hjemmesiden til at adskille sig fra de andre, og at der skulle fokuseres på dette for at få det største udbytte for både brugerne og Naturpark Lillebælt.

9 I den endelige udgave af hjemmesiden bliver det vigtigt, at mængden af viste informationer bliver tilpasset til de respektive brugere samt enheder, således at de mest relevante informationer præsenteres uden at der opstår en overload af informationer.

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober

Redesign af Cinnober. Analyse af hjemmesiden Cinnober Redesign af Cinnober Gruppe 25 Vi har i denne uge arbejdet på at redesigne hjemmesiden til butikken Cinnober, som ligger på Strøget i København. Cinnober sælger bøger og andre kontorartikler. Deres hjemmeside

Læs mere

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN.

JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. JEG GIVER SELLS.DK NYT LIV MED ET MODERNE RE-DESIGN. Grafisk design Grafisk design Opgaven Jeg har fået til opgave at re-designe Sells.dk. Sitet skal benytte elementer fra en kampagne, der tidligere er

Læs mere

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide helsam.dk Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide behandlere Inden længe lancerer vi en ny hjemmeside i et mere moderne look med nye faciliteter for dig som kunde. Vi har delt alle vores

Læs mere

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder.

MÅLGRUPPE Alle typer af boligselskaber, ejer- og andelsforeninger samt div. institutioner (store som små) på Sjælland. Ikke private kunder. GRAFISK DESIGN KUNDEN PA Vaskeriteknik er en enkeltmandsvirksomhed som startede i 2008. Manden bag er Preben, som gennem 14 års brancheerfaring startede sit eget firma op da han føler at han med sit partnerskab

Læs mere

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook.

FACEBOOK MARKETING. Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. FACEBOOK MARKETING Simple teknikker der kan booste virksomhedens salg og omsætning via Facebook. Hvorfor skal jeg bruge Facebook Marketing? Mange virksomheder spørger sig selv dette spørgsmål. Men de skal

Læs mere

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN

Produkt. Index side GRAFISK DESIGN Grafisk design Produkt Index side Produkt Underside - kontakt Redegørelse OPGAVEN I forbindelse med valgfag, som jeg tog i København, havde vi lært forskellige nye funktioner, som vi skulle implementere

Læs mere

1-1 Usability evaluering af den simple udgave

1-1 Usability evaluering af den simple udgave BILAG 1 s. 2 af 19 Bilag 1 1-1 Usability evaluering af den simple udgave...5 1-2 Heuristisk inspektion af den simple udgave...6 1-3 Usability evaluering af den avancerede udgave...8 1-4 Heuristisk inspektion

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE

GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE GRAFISK WORKFLOW WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE WEBSHOP TIL KLITMØLLER COLLECTIVE Klitmøller Collective er et nyt lifestyle brand, som udspringer fra fiskerlejet Klitmøller i det nordvestlige Jylland.

Læs mere

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister

Foreningsregister. BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige. Version 1.0. AKTIVPORTALEN Husk at vedligeholde dit Foreningsregister Foreningsregister BRUGERGUIDE Foreningsansvarlige Version 1.0 BRND Foreningsregister version 1.0 / GE 1 AKTIVPORTALEN Foreningsregister Velkommen til brugerguiden for Foreningsregister. Med denne guide

Læs mere

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen

8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen 8 tips og tricks der sender din webshop i superligaen Indhold Intro Kend dine besøgende Gør valget simpelt og vind kunder Sådan får du en optimeret kategoriside Eksempler på to gode kategorisider Brug

Læs mere

E-zine Online magazine

E-zine Online magazine E-zine Online magazine Anders Cramer Nielsen - http://www.anderscramernielsen.dk Bjarke Handsdal - http://handsdalize.com Casper Ragn - http://www.portfolio.casperragn.com Niels Otto - http://ottouch.com

Læs mere

MyWay. ios & Android

MyWay. ios & Android MyWay ios & Android MyWay Brugervejledning a2i Systems ApS Blangstedgårdsvej 8 DK-5220 Odense SØ Denmark Telefon: +45 7020 3120 Mail: support@a2i.dk Web: www.a2i.dk Det er tilladt at tage kopier af dette

Læs mere

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram

Tweet dine råd. - og gør dem levende med Vine og Instagram Tweet dine råd - og gør dem levende med Vine og Instagram Indhold Twitter Opret Twitter Indstillinger og Twitter Skriv en Tweet Brug af Twitter Brug af flere Twitter konti Vine Opret Vine Optag Vine Del

Læs mere

K U R S U S K A T A L O G

K U R S U S K A T A L O G KURSUSKATALOG Kursuskatalog Kursuskataloget indeholder alle Restudys præsentationer, workshops og seminarer. 2 Eleverne Elevpræsentationer sikrer, at alle elever kommer godt i gang med at benytte Restudys

Læs mere

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger

GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW. Hjemmeside til Team Brügger GRAFISK PRODUKTION OG WORKFLOW Hjemmeside til Team Brügger DITTE MADSEN - SVENDEPRØVE - 2015 KUNDEPROFIL Team Brügger er en frisørsalon i Aars. Indehaveren Gitte Brügger startede salonen op sammen med

Læs mere

Case: Målgruppe: Målgruppe analyse

Case: Målgruppe: Målgruppe analyse Case: I dette projekt skal der udviklens en protal som forbinder borger på en enkel og sikker måde. Portalen skal indeholde en database hvor begge borgere kan søge efter hinanden ved forskellige kriterier

Læs mere

EG Clinea Version 17.2

EG Clinea Version 17.2 EG Clinea Version 17.2 side 1 af 5 EG Clinea version 14.5 Indledning I EG Clinea 17.2 introduceres en ny online manual, som fortsat åbnes med fra EG Clinea. Beslutningen, der ligger til grund for

Læs mere

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside

helsam.dk Webguide Velkommen til Helsams nye hjemmeside Webguide helsam.dk Webguide kunder Velkommen til Helsams nye hjemmeside Inden længe lancerer vi en ny hjemmeside i et mere moderne look med nye faciliteter for dig som kunde. Vi har delt alle vores varer

Læs mere

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden.

Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. Hjemmesiden er opdelt i et sidehoved, en sidefod og mellem disse 3 kolonner: venstre, midterste og højre. Højre kolonne vises dog kun på forsiden. VENSTRE kolonne indeholder flere elementer (se illustration

Læs mere

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg under fanen Eksternt Login? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data i tilmeldingen.

Læs mere

Kravsspecifikation til Nationalpark App

Kravsspecifikation til Nationalpark App Kravsspecifikation til Nationalpark App Kravsspecifikation til Nationalpark App...1 1. Introduktion og platform...1 2. Ikke funktionelle specifikationer...2 3. Brugeroplevelse...2 4. Indholdsleverandører...2

Læs mere

Usability-projekt vedr. DataHub Markedsportalen

Usability-projekt vedr. DataHub Markedsportalen Usability-projekt vedr. DataHub Markedsportalen Foreløbige resultater og det videre forløb v/janine Lindberg 1 Dagsorden Introduktion til usability-projektet formål og status Foreløbige resultater identificerede

Læs mere

Brug af hjemmesiden www.fugleognatur.dk samt Naturbasen App.

Brug af hjemmesiden www.fugleognatur.dk samt Naturbasen App. Brug af hjemmesiden www.fugleognatur.dk samt Naturbasen App. Fugleognatur.dk er en dansk hjemmeside som blev oprettet i 2001, er nu suverænt den største naturhjemmeside i Danmark. Siden er privatejet,

Læs mere

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk

RELEASE NOTES. HR Manager Talent Recruiter v3.30. HR Manager Talent Solutions support@hr-manager.dk RELEASE NOTES HR Manager Talent Recruiter v3.30 Dette dokument beskriver de ændringer, der er foretaget i version 3.30 af HR Manager Talent Recruiter. Ændringerne er kategoriseret som «Nye funktioner»

Læs mere

FØR DU TESTER TILGÆNGELIGHED PÅ HJEMMESIDER

FØR DU TESTER TILGÆNGELIGHED PÅ HJEMMESIDER FØR DU TESTER TILGÆNGELIGHED PÅ HJEMMESIDER VEJLEDNING Vejledning til tilgængelighedstest Digitaliseringsstyrelsen 2012 Design: www.kopilot.dk 1 Før du tester tilgængelighed på hjemmesider Det er ofte

Læs mere

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested

Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested Opret en facebookside til jeres Mænds Mødested 1 1. Du skal starte med at være i din egen personlige facebook profil og trykke på den lille pil i topmenuen 2. I den menu der ruller ned, er der et emne

Læs mere

Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten

Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten Nyt system til lokalhjemmesider i Enhedslisten FRA NU AF HAR AFDELINGER MULIGHED FOR AT SKIFTE LOKALHJEMMESIDE TIL ET NYT OG MERE TIDSSVARENDE SYSTEM. DET EKSISTERENDE SYSTEM FORTSÆTTER TIL STARTEN AF

Læs mere

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE

20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE 20 FEJL PÅ DIN HJEMMESIDE Som koster dig kassen INTRO Mit navn er Jakob Bank og jeg ser mange websites dagligt - rigtigt mange. Derfor ved jeg en masse om, hvad danske website-ejere gør rigtigt - og ikke

Læs mere

Manual: Informationsstruktur og nye funktioner på Wholesale Online

Manual: Informationsstruktur og nye funktioner på Wholesale Online Manual: Informationsstruktur og nye funktioner på Wholesale Online Marts 2013 Danmark Side 1 Indhold FORORD OG KONTAKT... 2 ADGANG TIL WHOLESALE ONLINE... 3 SUPPORT... 3 FORSIDE PÅ WHOLESALE ONLINE...

Læs mere

Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner

Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner Professionel Hjernetræning - Nyt layout og nye funktioner Onsdag d. 24. september bliver der gennemført en større opdatering af Professionel Hjernetræning. Der kommer nogle nye funktioner, og andre steder

Læs mere

Grafisk Design 70% Skitser

Grafisk Design 70% Skitser Grafisk design Grafisk 2 PRODUKT Som et led i den online markedsføring af BBQ Wing it, har jeg valgt at lave et website, med fokus på information. Det er et website, der er baseret ud fra lærte funktioner

Læs mere

Vejledning til ny brugergrænseflade i Navision 7.0

Vejledning til ny brugergrænseflade i Navision 7.0 Vejledning til ny brugergrænseflade i Navision 7.0 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Brugergrænsefladen... 4 Forsiden... 4 Søgning i brugergrænsefladen... 6 Handlingsbåndet... 6 Faktabokse... 7 Oversigtspaneler...

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3.

Udarbejdelse af grafisk mockup med efterfølgende styling. Tilbud. Oprettelse af site. Kr. 1.500,00. 1. deltager (kan fravælges) Kr. 3. PentaCon CMS Responsive sider WYSIWYG editor Skabelon til standard tekstside med overskrift og 1 billede Skabelon til standard tekstside med overskrift og 3 billeder Slideshow på forsiden Nyhedsruller

Læs mere

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal

GRAFISK DESIGN. Webdesign til fodboldportal Webdesign til fodboldportal REDEGØRELSE Opgavebeskrivelse Bold.dk og 6 eren har slået sig sammen for at skabe Danmarks største Premier League fodboldporta, pl.dk. Hjemmesiden skal indeholde rigtig mange

Læs mere

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2

Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indholdsfortegnelse Opret engelsk version af hjemmesiden... 2 Indledning:... 2 Metode 1 en samling af sider, med kun en engelsk version:... 3 Metode 2 Eksisterende sider med både en dansk og en engelsk

Læs mere

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT

ForældreIntra. - Sådan kommer du som forælder godt i gang. August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT ForældreIntra - Sådan kommer du som forælder godt i gang August 2016, version 1.1 Skolebestyrelsen/ MVT Indhold Indledning... 3 Hvad er ForældreIntra?... 3 Hvad er forskellen på ForældreIntra og Skoleporten?...

Læs mere

1. SCREENING OG BAGGRUND

1. SCREENING OG BAGGRUND 1. SCREENING OG BAGGRUND BL Danmarks Almene Boliger har på forvaltningskonferencen d. 22. august 2012 lanceret konkurrencen Bedst til bolig på nettet. Bedst til bolig på nettet baserer sig på samme overordnede

Læs mere

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper

Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper GRANYON WHITE PAPERS: PROTOTYPING Find det rigtige, hurtigere og billigere ved hjælp af prototyper Prototyper i forskellig udformning gør det muligt at afprøve og teste den e-handels løsning, webside,

Læs mere

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt.

Responsive design Der er ingen breaking points på hjemmesiden. Det er et astatic website, da det ikke er responsivt. Gruppe 11 Asta, Björk, Marie-Louise, Sofie. http://arice.dk/scherninghtml/forside1.html Husk at trykke på den første ørering inde under smykker. Brug venligst inspectoren når i tjekker tablet og mobil

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

Social medie strategi

Social medie strategi Social medie strategi Jeg har taget udgangspunkt i at promovere min blog inde på min hjemmeside og skal derfor finde ud af hvilke sociale medier jeg vil befinde mig på, for at reklamere min blog bedst

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app

Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Udbud.dk Brugervejledning til mobil app Vejledning til at anvende Udbud.dk mobil app en Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK APP EN... 4 2.1 FORSIDE OG

Læs mere

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/

Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Introducering af Flip MinoHD: http://celikshadow.dk/flip/ Ahmad Hahmoud Besir Redzepi Jeffrey Lai 04/05-2009 2.semester 3. projekt Indholdsfortegnelse: 1.0 Forord 3 2.0 Kommunikationsplan 4 3.0 Navigationsdiagram

Læs mere

GRAFISK WORKFLOW. Hjemmeside design til Chem-Tec Plating

GRAFISK WORKFLOW. Hjemmeside design til Chem-Tec Plating GRAFISK WORKFLOW Hjemmeside design til Chem-Tec Plating REDEGØRELSE Hvad går opgaven ud på Virksomheden Chem-Tec Plating, som specialisere sig i metallisk overfladebehandling, havde været igennem et generationsskiftet

Læs mere

Carlas cupcakes. Projekt. http://bysileha.com/2.semester/cupcake/remake/index.html

Carlas cupcakes. Projekt. http://bysileha.com/2.semester/cupcake/remake/index.html Projekt 3 http://bysileha.com/2.semester/cupcake/remake/index.html Carlas cupcakes Amanda Hüttel Lindschouw Michelle Denise Andersen Simone Lenander Hansen Indholdsfortegnelse PROJEKTFORMULERING 1.0 3

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

Tacho Online: Vognkort

Tacho Online: Vognkort 2019 Tacho Online: Vognkort TACHO ONLINE: VOGNKORT VERSION 1.3 TUNGVOGNSSPECIALISTEN APS Københavnsvej 265, DK-4000 Roskilde INDHOLD Om Tacho Online s Vognkortet... 2 Nyt Design... 2 Nyt features... 4

Læs mere

Kom godt i gang. Guide til at arbejde med det 21. århundredes kompetencer

Kom godt i gang. Guide til at arbejde med det 21. århundredes kompetencer 21SKILLS.DK CFU, DK Kom godt i gang Guide til at arbejde med det 21. århundredes kompetencer Arbejde med det 21. århundredes kompetencer Arbejd sammen! Den bedste måde at få det 21. århundredes kompetencer

Læs mere

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015

Nye ideer til bestyrelsesarbejdet. Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Nye ideer til bestyrelsesarbejdet Måløv Idræts Forening DGI Inspiration 2015 17. januar 2015 Præsentation Thomas Lorenzen, 36år Far til Niels 8år og Johanne 5år Bor I Måløv Email:DM@maaloevif.dk Mobil:

Læs mere

Ovi: Sådan kommer du i gang

Ovi: Sådan kommer du i gang Ovi - Introduktion Din guide til Ovi: Sådan kommer du i gang 1) Gå ind på www.ovi.com og klik på Register. 2) Udfyld formularen - husk at skrive dit mobilnummer, så du kan bruge Ovi på mobilen. 3) Så er

Læs mere

MANUAL TIL RESPONSE RADAR. Formativt evaluerings- og dialogværktøj på EUD uddannelserne

MANUAL TIL RESPONSE RADAR. Formativt evaluerings- og dialogværktøj på EUD uddannelserne MANUAL TIL RESPONSE RADAR Formativt evaluerings- og dialogværktøj på EUD uddannelserne Dette evalueringsværktøj er udviklet i et samarbejde mellem ASPEKT R&D A/S og Selandia CEU i 2014 2015. Manualen er

Læs mere

1. SEMESTER SYNOPSIS. Erhvervsakademi Aarhus. Kristian Peter Lund Drewsen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. Semesters Mundtlig Eksamen

1. SEMESTER SYNOPSIS. Erhvervsakademi Aarhus. Kristian Peter Lund Drewsen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. Semesters Mundtlig Eksamen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. SEMESTER SYNOPSIS Den 19 12-2012 Erhvervsakademi Aarhus 1. Semesters Mundtlig Eksamen 1. Semester Synopsis De tre opgaver der er beskrevet i denne synopsis er blevet

Læs mere

April Hjemmesider overblik over funktionalitet

April Hjemmesider overblik over funktionalitet April 2019 Hjemmesider overblik over funktionalitet Indhold Institutionernes nye hjemmesider... 3 Indledning... 3 Elementer på hjemmesiden... 3 Farvetemaer... 3 Forside... 5 Menu... 6 Indholdssider...

Læs mere

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det?

Facebook. Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Facebook Hvad kan det, og hvordan kan jeres forening bruge det? Program Hvad er Facebook - formålet med at bruge Facebook Er I i gang? Tekstopslag Opslag med billeder og re-post Statistik Planlægning Værd

Læs mere

Alle observeringer omfatter oplysninger samlet over kun få undervisningsgange. Dette bør tages i kritisk betragtning.

Alle observeringer omfatter oplysninger samlet over kun få undervisningsgange. Dette bør tages i kritisk betragtning. Fra d. 17 marts 2011 og et par måneder frem indledte Ester Kyed Lundager Jensen, studerende på Kunsthistorie ved Aarhus Universitet, et samarbejde med bibliotekar Jette Bohn ved Æstetikbiblioteket ved

Læs mere

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund

Det Nye Testamente lyd-app. v. Stefan Lykkehøj Lund Det Nye Testamente lyd-app v. Stefan Lykkehøj Lund Indledning For nogle år siden, fik jeg Det Nye Testamente som lydbog på USB. I starten lyttede jeg en del med tiden blev det dog til mindre og mindre.

Læs mere

KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN. Leder

KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN. Leder KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN Leder KOM GODT I GANG MED KURSUSPORTALEN Indholdsfortegnelse Vejledning til ledersiderne i Kursusportalen... 3 Medarbejdere - Validering af medarbejdere... 4 Aktivitetsoverblik...

Læs mere

Guide til en. SOCIAL mediestrategi

Guide til en. SOCIAL mediestrategi 9 essentielle spørgsmål Guide til en SOCIAL mediestrategi 1 At bruge sociale medier handler om at styrke relationen til familie, venner, bekendte, men de kan også bruges til at styrke relationen til kunder,

Læs mere

Silkeborg Review Mine sider

Silkeborg Review Mine sider Silkeborg Review Mine sider Datagrundlag Det er vigtigt, at de informationer man viser kan hentes let (hurtigt) fra bibliotekssystemet eller Brønden. Det vil betyde rigtig meget for hastighed i præsentationen

Læs mere

Spiseliv redesign 2013 Endelig kravspecifikation

Spiseliv redesign 2013 Endelig kravspecifikation Spiseliv redesign 2013 Endelig kravspecifikation Layout Designet skal opgraderes, så det udnytter skærme på 1366 px bredde. Mobil-layout Layoutet skal desuden forberedes på automatisk tilpasning til mobile

Læs mere

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012

BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 BørneIntra-træf d. 23-24. maj 2012 Kort gennemgang af planerne for de kommende versioner V. Ole Windeløv, Produktchef for Videndelingsystemer Hvordan ser vi markedet og udviklingen BørneIntra er i dag

Læs mere

Rund fødselsdag (Rapport-ID: 51)

Rund fødselsdag (Rapport-ID: 51) Rund fødselsdag (Rapport-ID: 51) Indhold 1. Hvad er formålet med rapporten?... 1 2. Overblik over rapporten... 1 3. Den færdige rapport... 2 4. Faste, indbyggede filtre / betingelser i rapporten... 2 5.

Læs mere

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab

En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af. som effektivt redskab En praktisk håndbog om tips til anvendelsen af som effektivt redskab SOCIALE MEDIER 2015 3.300.000 DANSKE BRUGERE PÅ FACEBOOK - svarende til 68% af den danske befolkning i aldersgruppen 13 år eller ældre.

Læs mere

Ahmad Celik, Garwun Jeffrey Lai og Besir Redzepi. 09-10-2009: 3. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 28/09-2009 Aflevering: 09/10-209

Ahmad Celik, Garwun Jeffrey Lai og Besir Redzepi. 09-10-2009: 3. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 28/09-2009 Aflevering: 09/10-209 Ahmad Celik, Garwun Jeffrey Lai og Besir Redzepi 09-10-2009: 3. Semester. Multimediedesigner Projektstart: 28/09-2009 Aflevering: 09/10-209 Projektets produkt: http://www.abc-cykling.7effrey.dk 1 Indholdsfortegnelse:

Læs mere

Mathias Hansen Mikkel Luja Rasmussen Ôzgür Salman Mariam El Ouaamari Htx 2B Esn-Helsingør Rapport om app. Design B & Komm/it A

Mathias Hansen Mikkel Luja Rasmussen Ôzgür Salman Mariam El Ouaamari Htx 2B Esn-Helsingør Rapport om app. Design B & Komm/it A Mikkel Luja Rasmussen 18.03.16 Rapport om app Design B & Komm/it A Indholdsfortegnelse Idegenerering:... 2 Udvælgelse af tema til appen:... 2 Udvælgelse af de tre bedste:... 3 -Hvilket værktøj hedder hvad

Læs mere

NY VERSION AF VEJMAN.DK VEJMAN.DK 1.9 SERVICEPAKKE 5

NY VERSION AF VEJMAN.DK VEJMAN.DK 1.9 SERVICEPAKKE 5 NY VERSION AF VEJMAN.DK VEJMAN.DK 1.9 SERVICEPAKKE 5 Pr. er vejman.dk 1.9 servicepakke 5 sat i drift. Herunder kan du læse mere om de nye muligheder. INDHOLD Ændringer og nyheder...2 Tilladelser - generelt...2

Læs mere

EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER

EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER Guide EVALUERING AF BOLIGSOCIALE AKTIVITETER Det er rart at vide, om en aktivitet virker. Derfor følger der ofte et ønske om evaluering med, når I iværksætter nye aktiviteter. Denne guide er en hjælp til

Læs mere

Indholdsfortegnelse: Indledning side 2 Usability side 3 Swot side 3, 4 Tows side 4, 5, 6 Konklusion side 6 Bilag side 7.

Indholdsfortegnelse: Indledning side 2 Usability side 3 Swot side 3, 4 Tows side 4, 5, 6 Konklusion side 6 Bilag side 7. Indholdsfortegnelse: Indledning side 2 Usability side 3 Swot side 3, 4 Tows side 4, 5, 6 Konklusion side 6 Bilag side 7 Indledning: Dansk sejlunion er den nationale organisation for kap og fritidssejlads

Læs mere

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe

Tema 1. Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg. Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Tema 1 Gruppe 6 Mads Balslev & Kristian Gasberg Vejledere Yngve Brækka Stensaker & Kristoffer Wendelboe Link http://des-iis.ucn.dk/mmda0914/1034387/ Database Mmda0914/1034387 Indledning Til dette projekt

Læs mere

Guide til elevnøgler

Guide til elevnøgler 21SKILLS.DK Guide til elevnøgler Forslag til konkret arbejde Arbejd sammen! Den bedste måde at få de 21. århundredes kompetencer ind under huden er gennem erfaring og diskussion. Lærerens arbejde med de

Læs mere

Release notes Januar 2014

Release notes Januar 2014 Release notes Januar 2014 Det er vigtigt, I sletter midlertidige filer i jeres browser efter et nyt release af borger.dk, for at browseren ikke stadig anvender ældre komponenter herfra. For OPIS redaktører

Læs mere

Brugerundersøgelse på nyidanmark.dk 2008

Brugerundersøgelse på nyidanmark.dk 2008 Brugerundersøgelse på nyidanmark.dk 2008 I perioden fra 7. januar til 3. marts 2008 har webanalyse-firmaet Netminers gennemført en kvantitativ brugerundersøgelse på nyidanmark.dk. Undersøgelsens resultater

Læs mere

Feriepengeforpligtigelse - Gennemsnitlig udgift pr. medarbejder (Rapport-ID: 108)

Feriepengeforpligtigelse - Gennemsnitlig udgift pr. medarbejder (Rapport-ID: 108) Feriepengeforpligtigelse - Gennemsnitlig udgift pr. medarbejder (Rapport-ID: 108) Indhold 1. Hvad er formålet med rapporten?... 1 2. Overblik over rapporten... 1 3. Den færdige rapport... 2 4. Faste, indbyggede

Læs mere

Over- og merarbejde med måneds- og år-til-dato forbrug (Rapport-ID: 71)

Over- og merarbejde med måneds- og år-til-dato forbrug (Rapport-ID: 71) Over- og merarbejde med måneds- og år-til-dato forbrug (Rapport-ID: 71) Indhold 1. Hvad er formålet med rapporten?... 1 2. Overblik over rapporten... 1 3. Den færdige rapport... 2 4. Faste indbyggede filtre

Læs mere

Kom godt i gang med internettet

Kom godt i gang med internettet Kom godt i gang med internettet Hver udgave af Kom godt i gang med internettet introducerer til et nyttigt eller interessant sted på internettet eller en lidt mere avanceret funktionalitet på dukapc en.

Læs mere

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.

Vistemmernu. Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive. E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket. Vistemmernu Et webbaseret værktøj udviklet af Programdatateket i Skive E-mail: programdatateket@viauc.dk Web: http://www.programdatateket.dk Kolofon HVAL-vejledning Vistemmernu på HVAL.DK Forfatter: Susanne

Læs mere

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2

Hvad er dukapc. E-mail modulet. dukapc 2 dukapc 2 Hvad er dukapc dukapc er en ældrevenlig computer, som hjælper seniorer med at komme online og få glæde af computerens og internettets mange muligheder. Også selvom brugeren aldrig før har rørt

Læs mere

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels

Bilag 2. Noter. Alternativ: Skriv pakkelabel i søgefeltet Klik på linket ved teksten øverst: pakke labels Bilag 1 Bilag 2 Projekt 1 - usability test og marketing Gruppe: Senia, Agnete, Andreas, Ninette Website: postdanmark.dk Undersøgelsesområde: navigation og funktionalitet Tests: Brugertest (funktionalitet)

Læs mere

Dinnerlust ApS

Dinnerlust ApS 1 Dinnerlust ApS er grundlagt på visionen om at skabe Danmarks fedeste og foretrukne go-to online netværk for spisesteder og forbrugere. 2 MISSIONEN er at bygge og udvikle danskernes foretrukne platform,

Læs mere

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter

TigerCMS Moduler. Oversigt. CMS modul. Nyhedsmodul. Brugermodul. Billede redigering. Billedsøgning. Hjemmeside Helbredstjek. Brugerdefinerede felter Oversigt CMS modul Nyhedsmodul Brugermodul Billede redigering Billedsøgning Hjemmeside Helbredstjek Brugerdefinerede felter Nyhedsbrev 49,- / mdr. Adgangsbegrænsning Søgning 49,- / mdr. 29,- / mdr. Tip

Læs mere

Refusionskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 73)

Refusionskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 73) Refusionskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 73) Indhold 1. Hvad er formålet med rapporten?... 1 2. Overblik over rapporten... 1 3. Den færdige rapport... 2 4. Faste, indbyggede filtre / betingelser

Læs mere

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen

Projekt: Kend dine brugere. Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Projekt: Kend dine brugere Tr09mul02 Andreas Münter Jesper Hansen Tommy Pedersen Robin Hansen Indholdsfortegnelse Introduktion: 3 Marketing: 3 Usability test: 4 Mockup design 6 Opsumering 7 Konklusion

Læs mere

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den

Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den Evaluering af klinisk undervisningsseance i Kvalitetssikring og Patientsikkerhed afviklet på AAU på 4. semester den 25. 26.02.2015 Antal tilbagemeldinger: 131 ud af 138 mulige. 1: Har du fået den fornødne

Læs mere

4 ARBEJDE MED SEKTIONER

4 ARBEJDE MED SEKTIONER 4 ARBEJDE MED SEKTIONER Sektioner er en ny måde at vise indhold på. I bund og grund handler det om, at vi opdeler en side i en eller flere sektioner, som kan vise indhold på en række forskellige måder.

Læs mere

Lønsumskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 68)

Lønsumskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 68) Lønsumskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 68) Indhold 1. Hvad er formålet med rapporten?... 1 2. Overblik over rapporten... 1 3. Den færdige rapport... 2 4. Faste, indbyggede filtre / betingelser i

Læs mere

Refusionskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 73)

Refusionskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 73) Refusionskonti beløb Aktuel måned (Rapport-ID: 73) Indhold 1. Hvad er formålet med rapporten?... 1 2. Overblik over rapporten... 1 3. Den færdige rapport... 2 4. Faste, indbyggede filtre / betingelser

Læs mere

KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR KEA

KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR KEA KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR FOR NYT.DK KONCEPT NAVIGATION STRUKTUR DEN VIDERE PROCES AGENDA DEN PRESSERENDE GRUND FOR ET NYT WEBSITE ER, AT DER ER BRUG FOR FØLGENDE MÅLET MED DET HELE MEN ER IKKE SAT I

Læs mere

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside

Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside Vejledning for LOF s afdelingshjemmeside - redigeret i Umbraco Marts 2012 Adresse: http://dinafdeling.lof.dk/ Rediger hjemmeside i Umbraco: http://dinafdeling.lof.dk/umbraco/ Mobilside: Der er lavet en

Læs mere

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps.

FACEBOOK. For at finde disse indstillinger, skal du gå til Indstillinger på Facebook og derefteer til underkategorien Apps. Facebook indsamler information om dig blandt andet gennem din Facebookprofil. Hvem kan se dine oplysninger, og hvordan beskytteer du selv dine data? I forbindelse med den nylige skandale omkring Facebooks

Læs mere

Quick Start til programmet Novell Filr 2.0 Web

Quick Start til programmet Novell Filr 2.0 Web Quick Start til programmet Novell Filr 2.0 Web Februar 2016 Quick Start Dette dokument hjælper dig med at lære Novell Filr at kende og hjælper dig med at forstå nogle af de vigtigste begreber og opgaver.

Læs mere

Bortset fra disse ting, så ser vi frem til at få jeres feedback, rapporter om fejl og ideer.

Bortset fra disse ting, så ser vi frem til at få jeres feedback, rapporter om fejl og ideer. Test af BETA-release i Mobil Søg projektet Kære Tester Tak for, at du vil være med til at gøre Mobil Søg til et bedre projekt. Som tester har du den vigtige opgave at gennemgå den tilsendte version og

Læs mere

Ugeopgave uge 40 Hold A

Ugeopgave uge 40 Hold A Ugeopgave uge 40 Hold A Gruppe: Don Pablos Emil Vollandt, Mathias Smidt, Jacok Kremmer & Alek Modin http://www.fuliktiv.dk/kea/cinnober/landingpage.html Navn: Password: keammd kode2015 Analyse Kommunikation

Læs mere

VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK

VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK VEJLEDNING TIL BRUG AF LANDMAND.DK 1 INDHOLDSFORTEGNELSE Tilføj eller fravælg kort...3 Foretrukne...4 Bestem min startside...6 Mine links...7 Favoritter...8 Notifikationer...9 Pop up...10 LANDMAND.DK ER

Læs mere

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende

Novell Vibe 4.0. Marts 2015. Hurtig start. Start af Novell Vibe. Lære Novell Vibe-grænsefladen og funktionerne at kende Novell Vibe 4.0 Marts 2015 Hurtig start Når du begynder at bruge Novell Vibe, kan det være en god idé at starte med at konfigurere dit personlige arbejdsområde og oprette et teamarbejdsområde. Dette dokument

Læs mere

Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.8.0 og senere versioner Dokument opdateret: June 2015

Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.8.0 og senere versioner Dokument opdateret: June 2015 SecureAware Quiz Manualen beskriver brugen af SecureAware version 4.8.0 og senere versioner Dokument opdateret: June 2015 Om dette dokument Dette dokument beskriver brugen af quizmodulet i SecureAware.

Læs mere