Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub."

Transkript

1 From: Lone Frandsen Sent: 17. august :07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Unge i front Attachments: Ansøgningsskema projekt Valgfag, praktik og mentorforløb.pdf AppServerName: KKEDOC4 DocumentID: DocumentIsArchived: -1 Fra: Jonas Enevoldsen [mailto:jonas@hsk.dk] Sendt: 2. august :56 Til: Lone Frandsen Emne: Projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. Venlig Hilsen Jonas Enevoldsen Hovedstadens Svømmeklub Svømmeskolechef Mobil: Web: Facebook: 1

2 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2016 Puljemidler kan søges af frivillige folkeoplysende foreninger for børn og unge, eller foreninger der i løbet af projektperioden ønsker at blive det. Ansøger (forening): Hovedstadens Svømmeklub Er foreningen godkendt som frivillig folkeoplysende forening?: Ja. Foreningsnr. i Københavns Kommune: CVR. Nr.: Kontaktperson: Thea M. Andersen Foreningens adresse: Bernhard Bangs Allé 39,1 Telefon: E.mail: info@hsk.dk Foreningens formand: Allan Nyhus Adresse: Haydnsvej 15, st. mf., 2450 København SV Telefon: E.mail: allan@hsk.dk Projektets titel: Unge i Front. Et uddannelsesforløb for 7.-9.klasseselever på Tingbjerg Heldagsskole Projektperiode: August 2016 til juni 2019 Hvilken type er projektet (sæt kryds):

3 Etablering af ny folkeoplysende forening. Rekruttering _X_. Aktivitetsudvikling _X_. Partnerskab _X_. Administrativ lettelse. Hvor mange midler søges af Udviklingspuljen for børn og unge?: ,50 kr fordelt over 3 år. Beskriv projektets mål: At 45 elever fra Tingbjerg Heldagsskole og Brønshøj skole, i løbet af den 3-årige projektperiode, gennemfører Unge i Front uddannelsen så de kan være trænere/hjælpetrænere i det lokale foreningsliv. Unge i Front uddannelsen med fokus på svømmeundervisning udvikles i samarbejde med DGI. Hvem er projektets målgruppe (køn, alder m.m.): Drenge og piger fra klasse fra Tingbjerg Heldagsskole og Brønshøj Skole. Hvilken aktivitet vil I lave for at opnå målet?: Hovedstadens Svømmeklub (HSK) udvikler i samarbejde med DGI et valgfag, som tilbydes til elever på Tingbjerg Heldagsskole og Brønshøj Skole. Efter endt uddannelse og praktik vil eleverne blive tilbudt et fritidsjob i Hovedstadens Svømmeklub samt gennemføre et mentorforløb. Uddannelsesforløbet er opdelt i tre moduler og strækker sig over i alt 36 uger, svarende til én svømmesæson. Historik I 2013 fik HSK tildelt midler fra Udviklingspuljen til at udvikle svømmetilbud til børn og unge i 6-12 års alderen i Tingbjerg. Svømmetilbud der har betydet, at over 250 børn har været engageret et fast struktureret foreningstilbud med kontingent i Tingbjerg. På nuværende tidspunkt har HSK ikke tilbud til børn og unge over 12 år. Den store tilslutning der har været på pige- og drengeholdene gør dog, at der fremadrettet er behov for et tilbud til foreningsmedlemmer over 12 år så vi sikrer, at de forbliver foreningsaktive. Med uddannelsesforløbet ønsker HSK at sikre, at de unge i Tingbjerg får en varig tilknytning til foreningslivet samt give dem muligheden for, at deres fritidsinteresse kan blive til et fritidsjob, hvor møder andre trænere fra hele københavnsområdet, deltager i klubbens udvikling og møder andre klubber. Undersøgelser fra Center for Boligsocial Udvikling (CFBU, 2012) viser, at unge fra udsatte boligområder, der har et fritidsjob som 15-årige, er mere tilbøjelige til at være i uddannelse som 17-årige og i beskæftigelse eller uddannelse som 19-årige end de, der ikke har haft et fritidsjob. HSK tror derfor på, at projektet kan være med til at sikre, at de unge fået en god start og tilknytning til arbejdsmarkedet. Derudover tror vi, at projektet er med til at styrke foreningslivet i Tingbjerg generelt, fordi det sikrer, at der er lokale hjælpetræner som kan varetage undervisningen af bydelens børn. DGI har udarbejdet et valgfag kaldet Unge i front trænerspiren. Tildeles midlerne vil

4 HSK og DGI indgå et samarbejde om at udvikle valgfagsforløbet, så det specifikt er målrettet mod at være tilknyttet en svømmeforening. Det er vigtigt, at eleverne får et bevis på deres uddannelse fra en anerkendt aktør i det danske foreningsliv, så eleverne også vil kunne varetage en hjælpetrænerrolle i andre idrætsforeninger. Derfor er det vigtigt for HSK at have DGI som samarbejdspartner. Uddannelsesforløbets tre moduler: Modul 1 Unge i front Valgfaget forløber over 12 uger og ligger i skolens undervisningstid fra kl Undervisningen foregår på Tingbjerg Heldagsskole og eleverne vælger selv faget i starten af skoleåret. Valgfaget: Giver eleverne værktøjer til at håndtere undervisningen af børn. Styrker elevernes relationsdannelse både i og udenfor skolen. Giver eleverne konkrete værktøjer til at håndtere trænerrollen. Gør eleverne bevidst om socialt ansvar og værktøjer til konflikthåndtering. Blandt mange andre ting får eleverne også stor indsigt i foreningslivet og lærer førstehjælp. Udannelsesforløbet er kendetegnet ved at være praktisk orienteret. Indholdet tager udgangspunkt i at gøre og handle, få erfaringer, justere ud fra erfaringer og skabe erkendelse ud fra det, eleverne oplever. Det vil være HSK s projektmedarbejder, som har sit daglig virke i Tingbjerg og som kender en stor del af børnene, der skal undervise på valgfaget. Modul 2 praktikforløb Efter valgfaget skal eleverne i et 12 ugers praktikforløb. Her får eleverne kendskab til foreningslivet, foreningens organisering, foreningens hverdag samt møder andre trænere og hjælpetrænere. Eleverne skal i praktik i Tingbjerg Svømmehal, hvor de kommer til at være rollemodeller for skolens andre elever og svømmerne på Pige- og Drengeholdene. Derudover skal eleverne ud i andre københavnske svømmehaller hvor de skal observere og deltage i undervisningen. Vi tror det er vigtigt, at eleverne kommer ud og ser svømmeundervisningen i andre bydele, hvor de møder børn, forældre, trænere og hjælpetrænere med en anden baggrund, end dem de normalt møder i deres hverdag i Tingbjerg, og dermed kan blive inspireret. Gennem praktikken i HSK er målet, at den unge får mulighed for at udvikle personlige og sociale kompetencer, skabe relationer og netværk, og opbygge en tro på egne evner. Tanken er at give de unge en ballast, der kan styrke deres initiativ og vedholdenhed. Midtvejs i praktikforløbet bliver den enkelte elev tilknyttet en mentor. Modul 3 mentorforløb Mentorforløbet består bl.a. af: Sparring på kanten før, under og efter undervisningen. Opfølgning efter hver svømmeundervisning. En skriftlig evaluering til underviseren.

5 Mentoren fokuserer specielt på om eleven formår at være en god rollemodel for børnene, om eleven viser god adfærd i svømmehallen, at eleven formår at skabe gode relationer til børn, forældre samt kollegaerne på holdet og er bevidst om sikkerhed. Efter tilfredsstillende mentorforløb tilbydes eleven muligvis et fast hjælpetrænerjob i Hovedstadens Svømmeklub. Alternativt vil eleven blive sat i kontakt med andre lokale svømmeklubber. Ved ansættelse i HSK får eleven en hjælpetrænerkontakt og skal varetage hjælpetræner jobbet på det ønskede hold resten af sæsonen. Inden sæsonafslutning skal alle eleverne til to afsluttende evalueringsmøder, hvor de deler erfaringer, som nedskrives til brug i kommende sæsoner. Målet med hele uddannelsesforløbet er, at eleverne bliver rollemodeller for andre børn og unge i Tingbjerg og på sigt kan være med til sikre, at endnu flere børn og unge får gode fritidsinteresser og eventuelt får et fritidsjob i en ung alder, som forhåbentlig kan danne fundamentet for en varig tilknytning til foreningslivet og derigennem arbejdsmarkedet. Midlerne fra udviklingspuljen skal bruges til: At rekruttere trænere. At sikre undervisningen i valgfaget. At koordinere og afvikle praktikforløbet. At koordinere og sikre gennemførelse af mentorforløbet. Projektets resultater: 1. år 10 unge 2. år 15 unge 3. år 20 unge Hvor skal aktiviteten foregå (bydel, idrætshal, foreningens lokaler eller andet): I Tingbjerg Skolesvømmehal og på skolen, i Bellahøj svømmestadium, i Hyltebjerg Skolesvømmehal og Hillerødgade Bad og Hal på Nørrebro Hvilke dage skal aktiviteten foregå: Valgfaget er hver torsdag. Praktikken samt mentorforløbet er forskellige dage afhængigt af hvornår HSK underviser. Tidsplan for projektet: August 2016 til juni 2019 Samarbejdspartnere: Tingbjerg Heldags Skole, Brønshøj Skole og Ungdomsskolen N og DGI. Uddannelsesforløbet udvikles i samarbejde med DGI. DGI er således med til at sikre kvaliteten i undervisningen, som varetages af HSK.

6 Hvordan og hvor vil I finde deltagere til projektet?: Eleverne tilmelder sig valgfaget gennem Tingbjerg Heldagsskole eller Brønshøj Skole. Ungdomsskolen N sørger for markedsføringen af valgfaget. Hvor mange nye medlemmer under 25 år / nye frivillige instruktører forventer foreningen at få i projektperioden: 45 nye hjælpetrænere Hvordan vil I videreføre aktiviteten i foreningen efter projektets afslutning?: Hovedstadens Svømmeklub vil etablere flere samarbejder med flere skoler. Hele projektets budget. Beløbene skal udspecificeres og udgifter/indtægter skal balancere: Udgifter Underviser på valgfag Ansvarsperson i praktikforløbet (24 timer pr. elev) Mentor forløb (12,5 time pr elev) , Undervisningsmateriale DGI Unge i Front I alt , Indtægter Tilskud til underviser i valgfag af Ungdomsskolen Tilskud fra Udviklingspuljen , DIF Get2Sport I alt , Dato: Ansøger: Thea M. Andersen Projektkoordinator HSK Lone Frandsen tlf.: lofran@kff.kk.dk

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:07 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Piger over 13 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - piger over 13 år.pdf AppServerName: KKEDOC4 DocumentID: 2016-0296408-1

Læs mere

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub.

Hej Lone, Vedhæftet findes tre projektansøgninger til Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år fra Hovedstadens Svømmeklub. From: Lone Frandsen Sent: 17. august 2016 14:06 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning Kvinder over 18 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016 - kvinder over 18 år.pdf AppServerName: KKEDOC4 DocumentID:

Læs mere

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball

Kære Lone, ./. Ansøgningsskema er vedhæftet. Med venlig hilsen. Peter Kjøller Stevnsgade Basketball From: Peter Kjøller Sent: 27. september 2016 14:23 To: Lone Frandsen Subject: Udkast til ansøgning Udviklingspuljen - Kørestolsbasket - Stevnsgade Basketball Attachments: Udviklingspuljen

Læs mere

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Amager Øst Girlz United Ansøgninger til udviklingspuljen Attachments: Ansøgning UVP_Kidz United åbner i Amager Øst_3-årigtprojekt.pdf

Læs mere

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens

Hej Lone, Hermed vedhæftet som lovet. Tak for god sparring og hjælp. Mvh. Jens From: Jens Laulund Sent: 12. oktober 2016 11:20 To: Lone Frandsen Subject: Revideret Ansøgningsskema projekt 2016 Attachments: Ansøgningsskema projekt 2016.docx Hej Lone, Hermed

Læs mere

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf

Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf From: Lone Frandsen Sent: 17. november 2016 12:02 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgninger Kreativt værksted på Nørrebro Attachments: Ansøgning UVP_Kreativt Værksted på Nørrebro_3-årigt projekt.pdf AppServerName:

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /2eb4a f-4...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /2eb4a f-4... file:///c:/adlib%20express/work/20151001t131126.451/20151001t131127.652/2eb4a462-116f-4... Page 1 of 1 01-10-2015 From: Lone Frandsen Sent: 01-10-2015 13:05:41 To: Lone Frandsen Subject: Revideret ans

Læs mere

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /1996b b-...

file:///c:/adlib%20express/work/ t / t /1996b b-... file:///c:/adlib%20express/work/20151001t131147.668/20151001t131148.104/1996b419-620b-... Page 1 of 1 01-10-2015 From: Lone Frandsen Sent: 01-10-2015 13:06:27 To: Lone Frandsen Subject: Revideret ans gning

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 Puljemidler kan søges af frivillige folkeoplysende foreninger for børn og unge, eller

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2017 Puljemidler kan søges af foreninger der er godkendt i Københavns kommune som frivillig

Læs mere

Jeg håber, at det nu fremstår mere klart, hvad det er, vi vil med projektet og hvordan.

Jeg håber, at det nu fremstår mere klart, hvad det er, vi vil med projektet og hvordan. From: Sent: 14. maj 2017 19:01 To: Lone Frandsen Subject: - Ansøgning til Udviklingspuljen Attachments: 7. Københavns Kommune - Ansøgning til Udviklingspuljen - 2017.docx Kære

Læs mere

Hej Lone. Mvh. Martin

Hej Lone. Mvh. Martin From: Martin Hermansen Sent: 16. marts 2017 01:42 To: Lone Frandsen Subject: Angående Playonkids ansøgning gensendelse Attachments: Udviklingspuljen for børn og unge under

Læs mere

Jeg kan konstatere, at vores ansøgning igen ikke er blevet taget på dagsordenen for Folkeoplysningsudvalget.

Jeg kan konstatere, at vores ansøgning igen ikke er blevet taget på dagsordenen for Folkeoplysningsudvalget. From: Mads Faber Henriksen Sent: 8. september 2016 12:55 To: Lars Eisenhardt; Lone Frandsen Subject: FW: Ansøgning til Udviklingspuljen DUI LEG og VIRKE Østerbro Attachments: AnsøgningsDUIudviklingspuljen.pdf;

Læs mere

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører.

Til brug for indstillingen, vil jeg bede dig sende en kort evaluering/ status på hvordan projektet kører. From: Mathias Haulund Sent: 18. november 2016 13:29 To: Lone Frandsen Cc: Bettina Dalgård G Subject: Evaluering efter 1. år Projekt "Badminton Netværket" Attachments:

Læs mere

Lone Frandsen. Sent: 12. oktober :48. Ansøgning til udviklingspuljen NOAH Ansøgningsskema til udviklingspuljen, NOAH, okt

Lone Frandsen. Sent: 12. oktober :48. Ansøgning til udviklingspuljen NOAH Ansøgningsskema til udviklingspuljen, NOAH, okt From: Lone Frandsen Sent: 12. oktober 2016 09:48 To: Lone Frandsen Subject: Ansøgning til udviklingspuljen NOAH Attachments: Ansøgningsskema til udviklingspuljen, NOAH, okt. 2016.pdf 1 KØBENHAVNS KOMMUNE

Læs mere

mvh. Christian Guldberg, hovedkoordinator for Invictus, Rollespilsfabrikkens ungdomsprojekt.

mvh. Christian Guldberg, hovedkoordinator for Invictus, Rollespilsfabrikkens ungdomsprojekt. From: Christian Guldberg Sent: 8. januar 219 19:4 To: Lone Rigmor Lundgreen Frandsen Subject: Invictus regnskab og evalueringsskema. Attachments: UVP Evalueringsskema projekt Invictus

Læs mere

De bedste hilsner fra Niels Bugge og Flemming Jensen Nørrebro United

De bedste hilsner fra Niels Bugge og Flemming Jensen Nørrebro United The linked image cannot be displayed. The file may have been moved, renamed, or deleted. Verify that the link points to the correct file and location. From: Niels Bugge Sent: 10.

Læs mere

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune

Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Retningslinier for udviklingspuljen for børn og unge i Københavns Kommune Vedtaget af Borgerrepræsentationen 1. december 2011 Retningslinjer for tildeling af udviklingsmidler Gældende fra 1. januar 2012

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Kost og motion for indvandrerkvinder Projektperiode : 1.9.2008 31.8.2009

Læs mere

Udkast til ny Folkeoplysningspolitik

Udkast til ny Folkeoplysningspolitik Udkast til ny Folkeoplysningspolitik 1 Vision Alle borgere i Frederikshavn Kommune skal have lige adgang til folkeoplysende aktiviteter og fællesskaber, der er inkluderende, øger den mentale og fysiske

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Ansøgningsskema 2015 Puljemidler kan søges af frivillige folkeoplysende foreninger for børn og unge, eller

Læs mere

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur

Forord. Annette Westh Formand for Udvalget for Sundhed og Kultur E N U M M O K S 17/18 e leder Æ 0 2 N i S m e L bedr rakad HA n endnu et - Lede for liv blive e t g i a d l i g t t æ d v i r Be st nye sk r ø f t e d Tag Forord Det er med stor fornøjelse, at jeg skriver

Læs mere

ForeningsMentor i Tilst

ForeningsMentor i Tilst ForeningsMentor i Tilst Projektresumé ForeningsMentor i Tilst har til formål at hjælpe børn og unge i udsatte positioner med at få en aktiv fritid. Frivillige foreningsmentorer bygger bro mellem foreninger

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Ansøgningsskema for Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Finanslovskonto 17.49.24.20 Projektets navn: Fritidsjob i Skovparken / Munkebo Ansøger Kommune/Region/Organisation:

Læs mere

Opstart af DGI Trænerspireforløb Nørre Alslev- og Eskilstrup Skole 6. februar 2017

Opstart af DGI Trænerspireforløb Nørre Alslev- og Eskilstrup Skole 6. februar 2017 Opstart af DGI Trænerspireforløb Nørre Alslev- og Eskilstrup Skole 6. februar 2017 Maja Damgaard 1. Velkommen og opvarmning 2. Status fra foregående møder 3. Hvorfor vælger man valgfaget og hvad lærer

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Dafolo Undervisningskommune Suderbovej 24 9900 Frederikshavn Dato 01.09.2017 Sagsidentifikation 32256074 Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Indledende oplysninger Information om foreningen Er

Læs mere

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år

Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Dafolo Undervisningskommune Suderbovej 24 9900 Frederikshavn Dato 31.08.2017 Sagsidentifikation 64942212 Udviklingspuljen for børn og unge under 25 år Indledende oplysninger Information om foreningen Er

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE.

FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Brugernummer: 90621 FORUDSÆTNINGER FOR TILDELING AF UDVIKLINGSMIDLER FOR BØRN OG UNGE. Forudsætningsaftale for projektets 3. år: 1. Forudsætningerne tager udgangspunkt i Retningslinierne for Udviklingspuljen.

Læs mere

Du kan læse mere om puljerne på www.roskilde.dk/puljer

Du kan læse mere om puljerne på www.roskilde.dk/puljer Side 3 af 9 Vælg den ønskede pulje. Tryk Næste og du får en beskrivelse af puljen. Du kan læse mere om puljerne på www.roskilde.dk/puljer Start- og Udviklingspuljen Puljen støtter 1. Opstart af nye foreninger,

Læs mere

Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning

Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning Arena for Foreningsliv, Frivillighed og Folkeoplysning Generelle oplysninger vedr. indsatsen 1. Problemidentifikation Vollsmose er klassificeret som ghettoområde. På fritids- og foreningsområdet arbejder

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder

HALSNÆS KOMMUNE. Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder HALSNÆS KOMMUNE Bevæg dig for livet - Lederakademi 2018/19 Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder Forord Det store folkelige fællesskab vi deler med hinanden i Halsnæs, får en af sine

Læs mere

Hvis der skulle mangle oplysninger, er du naturligvis meget velkommen til at tage fat i mig hurtigst muligt.

Hvis der skulle mangle oplysninger, er du naturligvis meget velkommen til at tage fat i mig hurtigst muligt. From: Kim Fischer Sent: 9. april 2018 16:40 To: Lone Frandsen Cc: Jacob Mikkelsen Subject: Evaluering af projekt "Handball4All" Attachments: Foreløbig evaluering af projekt Handball4All.docx;

Læs mere

Projektet har i overvejende grad ramt områdets drenge med en minoritetsbaggrund, men er i lige så høj grad åben for pigerne.

Projektet har i overvejende grad ramt områdets drenge med en minoritetsbaggrund, men er i lige så høj grad åben for pigerne. Aktivitetsnavn: Rene BB (Lommepengeprojekter i CFBU kataloget) Indhold og praksis (aktivitetsbeskrivelse): Ifølge Landsbyggefondens database er det i 2016 37,3% af beboerne i alderen 20-24 år, der har

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgningsfrist: 1. november Svar på ansøgning: Ultimo december Ansøgningsskema sendes til:

Læs mere

Projekt: Frivillig i LIK

Projekt: Frivillig i LIK Evaluering af Frivillig i LIK med økonomisk støtte fra Udviklingspuljen Projekt: Frivillig i LIK Opstart: Januar 2016 (Støtte modtaget Marts 2016) Kontaktperson: Frivillig Ansvarlig: Linda Mogensen Frivillig@langaa-ik.dk

Læs mere

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18

Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgning om økonomisk støtte til Frivilligt Socialt Arbejde i Egedal Kommune efter Lov om Social Service 18 Ansøgningsfrist: 1. november Svar på ansøgning: Ultimo december Ansøgningsskema sendes til:

Læs mere

Da projektperioden er 1 år og 5 måneder, skal midlerne søges af 2 omgange.

Da projektperioden er 1 år og 5 måneder, skal midlerne søges af 2 omgange. From: Jacob Mikkelsen Sent: 17. maj 2017 14:40 To: Lone Frandsen Subject: Sidste reviderede ansøgning Attachments: Ansøgning til udviklingspuljen Handball4All.pdf AppServerName:

Læs mere

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&...

https://secure.capevo.net/xform/frontend/show.aspx?action=print&blanketid=2141&... Side 1 af 12 Vejledning til Integrationsministeriets online ansøgningsskema Du står nu i Integrationsministeriets online ansøgningsskema. I det følgende introduceres kort til udfyldelse af skemaet. Har

Læs mere

Projektbeskrivelse 1 Projektets titel

Projektbeskrivelse 1 Projektets titel ! "# $ %&' %&' $ ()*) ()*) Oplysningerne i projektbeskrivelsen udgør projektplanen. Oplysningerne i projektbeskrivelsen skal danne grundlag for beslutningen om, hvorvidt projektet skal gennemføres. Punkterne

Læs mere

Foreningsarrangementer i foråret 2017

Foreningsarrangementer i foråret 2017 Foreningsarrangementer i foråret 2017 DGI Storkøbenhavn (DGI), (IFK) under Danmarks Idrætsforbund og Kultur- og Fritidsforvaltningen (KFF) i s Kommune har indgået et strategisk samarbejde for at arbejde

Læs mere

Projektbeskrivelse: ForeningsMentorer i Aarhus

Projektbeskrivelse: ForeningsMentorer i Aarhus Projektbeskrivelse: ForeningsMentorer i Aarhus Formålet med ForeningsMentorer i Aarhus er at hjælpe børn og unge mellem 11-14 år i særligt udsatte positioner ind i foreningslivet. ForeningsMentorer i Aarhus

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Projekt Next step Projektperiode: 1.11.2011 31.12.2012 Målgruppe: Projektansvarlig

Læs mere

Submission #50 Roskilde Kommune

Submission #50 Roskilde Kommune Side 1 af 5 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Lisa Mailand / Frivilligcenter Roskilde Ansøgers adresse Jernbanegade 21A Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000 Roskilde Telefonnummer 21169026 Mail frivilligcenter@roskilde.dk

Læs mere

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps

kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps kultur og fritid Forenings Fokus kursustilbud til ledere, instruktører og trænere i foreninger og korps 1 indhold Den nye træner 3 Få styr på din klub 4 Unglederuddannelse 5 Effektive møder 6 Medlemssucces

Læs mere

Hvad er Boys on Track?

Hvad er Boys on Track? Støttet af Hvad er Boys on Track? Boys on Track er et 3 årigt drengeprojekt organiseret i Morsø Ungdomsskole. Projektet er finansieret af VELUX FONDEN og løber fra 1. januar 2015 til 31. december 2017.

Læs mere

- med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne

- med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne Fodbold for alle Inklusion gennem Fodbold - med målrettet rådgivning og vejledning til trænere og ledere i klubberne 1 Fodbold for alle Inklusion gennem Fodbold - med målrettet rådgivning og vejledning

Læs mere

Evaluering Brobygningspuljen

Evaluering Brobygningspuljen Evaluering Brobygningspuljen Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med din evaluering på et senere

Læs mere

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD

SLAGELSE KOMMUNE SLAGELSE IDRÆTS RÅD SLAGELSE KOMMUNE Tag det første nye skridt til at blive en endnu bedre leder. Et personligt lederudviklingsforløb for kommende, nye og nuværende ledere i klubber og foreninger i Slagelse Kommune. SLAGELSE

Læs mere

Afsender: Thisted Kommune. Thisted Kommune. Undervisnings- og fritidsafdelingen. 15. december 2014

Afsender: Thisted Kommune. Thisted Kommune. Undervisnings- og fritidsafdelingen. 15. december 2014 Afsender: Thisted Kommune Thisted Kommune Undervisnings- og fritidsafdelingen 15. december 2014 CPR/CVR: BrevID.: 1663084 Medarbejder: LOKB Partnerskabsaftale mellem skole og foreninger vedr Forenings-SFO...

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Socialstyrelsen Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via Tilskudsportalen https://tilskudsportal.socialstyrelsen.dk. For information om brug af Tilskudsportalen se under mappen Vejledninger på Tilskudsportalens

Læs mere

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune

Indsendelse #2444 Roskilde Kommune Indsendelse #2444 Roskilde Kommune http://roskilde.dk/node/80978/submission/2444 Side 1 af 4 Information om indsendelse Formular: Ansøgning til Start- og Udviklingspuljen Indsendt af Anonym (ikke bekræftet)

Læs mere

Kurser for frivillige ledere

Kurser for frivillige ledere Holbæk Kommunes foreningskurser Kurser for frivillige ledere Arrangeret af Folkeoplysningsudvalget, Holbæk Kommune se mere på: holbaek.dk 2 Velkommen til alle frivillige i Holbæk Kommune Holbæk kommune

Læs mere

Generelle oplysninger

Generelle oplysninger Socialstyrelsen Ansøgningsskemaet skal udfyldes elektronisk via puljeportalen, https://tilskudsportal.sm.dk. For yderligere information om brug af puljeportalen se under vejledninger på puljeportalens

Læs mere

VIDENS INDSAMLING FRITIDSJOB. Til unge i udsatte boligområder

VIDENS INDSAMLING FRITIDSJOB. Til unge i udsatte boligområder VIDENS 02 INDSAMLING FRITIDSJOB Til unge i udsatte boligområder 1 1 FRITIDSJOB FORMER FREMTIDEN Et arbejde som reklameomdeler, kasseassistent eller rengøringshjælp er mange unges første erfaring med arbejdsmarkedet.

Læs mere

Den 20. februar 2017 kl skrev Robert Dines Rasch Hej Christina.

Den 20. februar 2017 kl skrev Robert Dines Rasch Hej Christina. From: christina falk nielsen Sent: 23. marts 2017 10:01 To: Robert Dines Rasch Cc: Lone Frandsen; Lene Suh Nicolaisen Subject: Det ENDELIGE Ansøgningskema til Musikdramatisk platform

Læs mere

Kursuskatalog Københavns Kommune

Kursuskatalog Københavns Kommune Kursuskatalog Københavns Kommune Få flere og bedre frivillige Få styr på din forenings økonomi og tilskudsregnskab Den gode modtagelse Startpakke: Muligheder som ny forening i København Inklusion af socialt

Læs mere

Submission #58 Roskilde Kommune

Submission #58 Roskilde Kommune Side 1 af 3 OPLYSNINGER OM ANSØGER Navn på ansøger Roskilde Håndbold ved Lisbeth Klarskov Ansøgers adresse Duebrødrevej 1 Vejnavn og nr. Postnummer og by 4000. Roskilde Telefonnummer 30288801 Mail rhsportsudvalg00@gmail.com

Læs mere

Retningslinjer for Fritidspuljen

Retningslinjer for Fritidspuljen Retningslinjer for Fritidspuljen Rådhuset Egevangen 3 B DK-2980 Kokkedal Telefon 7256 5000 fredensborg@fredensborg.dk www.fredensborg.dk Indholdsfortegnelse Retningslinjer for Fritidspuljen... 3 1 Puljens

Læs mere

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele I Valby er der ansat en medarbejder, som foretager det opsøgende gadeplansarbejde i bydelen. Det opsøgende arbejde har stået på i et år og er et

Læs mere

Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige

Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige Projekt Seniorkorps Støtte til udsatte unge i Struer kommune gennem etableringen af et lokalt korps af frivillige Projektansøgning LBR s styregruppe behandlede på møde den 24. juni et forslag til en aktivitet

Læs mere

En lederuddannelse for københavnske klubber. Den attraktive forening

En lederuddannelse for københavnske klubber. Den attraktive forening En lederuddannelse for københavnske klubber Den attraktive forening Marts-december 2018 Den attraktive forening Skal din forening gå forrest? 2 Skal DIN forening være et endnu bedre og endnu mere attraktivt

Læs mere

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18

Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Evaluering støtte til frivilligt socialt arbejde iht 18 Information At arbejde med evaluering Du behøver ikke at udfylde hele din ansøgning på én gang. Du kan gemme det, du har skrevet og fortsætte med

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. Åben Skole Samarbejde mellem FSI, Øhavsskolen og Enghaveskolen

Samarbejdsaftale vedr. Åben Skole Samarbejde mellem FSI, Øhavsskolen og Enghaveskolen Samarbejdsaftale vedr. Åben Skole Samarbejde mellem FSI, Øhavsskolen og Enghaveskolen Denne aftale har til formål at beskrive samarbejdet, ansvarsfordeling, opgaver, evaluering og udbetaling af kommunale

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Mobilt værktøj til mobile medarbejdere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Mobilt værktøj til mobile medarbejdere Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Langeland Kommune Overordnede informationer Projektets titel: Mobilt værktøj til mobile medarbejdere Projektperiode: 1. januar 2014 1. oktober

Læs mere

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag

Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Husk, at der er fodbold i 12-frikvarteret træneruddannelse som valgfag Elever i 7., 8. og 9. klasse på Holmebækskolen og Herfølge Skole kan vælge Ungtræner/Trænerspiren som valgfag. I praksis betyder det,

Læs mere

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder Ansøgningsfrist fredag d. 1.

Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder Ansøgningsfrist fredag d. 1. Ansøgningsskema til pulje til Helhedsorienteret boligsocial indsats i udsatte boligområder 14.1.6. Ansøgningsfrist fredag d. 1. november 2013 Ansøgning sendes til: Skemaet skal udfyldes elektronisk og

Læs mere

CFBU EVALUERING01 BYDELSMØDRE. Brobygning mellem isolerede indvandrerkvinder og samfundet

CFBU EVALUERING01 BYDELSMØDRE. Brobygning mellem isolerede indvandrerkvinder og samfundet CFBU EVALUERING01 BYDELSMØDRE Brobygning mellem isolerede indvandrerkvinder og samfundet 1 HJÆLP TIL ISOLEREDE INDVANDRERKVINDER 1 Hvem er de? Tusindvis af kvinder med indvandrerbaggrund i Danmark er hverken

Læs mere

ANSØGNINGSSKEMA FÆLLES PULJE

ANSØGNINGSSKEMA FÆLLES PULJE ANSØGNINGSSKEMA FÆLLES PULJE INITIATIVETS TITEL: Get2Ed 1. ANSØGERE OG SAMARBEJDSPARTNERE Ansøger (projektansvarlig): Navn: Rasmus Brandt Lauridsen E-mail: rabla@aarhus.dk Telefon: 41857299 Arbejdssted:

Læs mere

Ansøgningsskema til Udviklingspuljen

Ansøgningsskema til Udviklingspuljen Undervisning & Kultur Tff:79755000 Tofteskovvej4 E-mail: sikkerpost@hedensted.dk 7130 Juelsminde Web: www.hedensted.dk Sendes til Undervisning E, Kultur 7130 Juelsminde. INPGÅET a I Oe. 2011 Hedensted

Læs mere

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad.

Forud for en 4-årig aftaleperiode indgås en samarbejdsaftale mellem Herning kommune og Get2Sport/Herning Fremad. Get2Sport/Herning Fremad 2014-2107 Herning kommune og Get2Sport Boldklubben Herning Fremad, Ringkøbingvej 78 i Herning har i samarbejde med Danmarks Idræts-Forbund (DIF) for perioden 2006-09, 2010-13 og

Læs mere

Udkast til uddybning af LBR ansøgning vedr. projekt

Udkast til uddybning af LBR ansøgning vedr. projekt Svendborg den 9. februar 2009 Udkast til uddybning af LBR ansøgning vedr. projekt 360 - En helhedsorienteret indsats. Anja Jørgensen Jobcenter Svendborg har på vegne af LBR kontaktet Jobressourcer.dk med

Læs mere

Pejlemærker og mål for Fritidscentre (25) år

Pejlemærker og mål for Fritidscentre (25) år Børne- og Ungdomsforvaltningen Pejlemærker og mål for Fritidscentre 14-17 (25) år I københavnske fritidsinstitutioner og fritidscentre tilbydes børn og unge både et udfordrende læringsmiljø og et indholdsrigt

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel: Projekt Restart. Projektperiode: 16. maj 2011-1. juli 2012 Målgruppe:

Læs mere

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf.

Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet. Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2. Tlf. Ansøgning til idrætsrådet. Hundested HK ansøger om støtte til udviklingsprojektet Håndbold som medspiller i et ungdomsliv del 2 Kontaktperson: Tommy Vinther Tlf. 2091 2060 Mail: tofv@fhkommune.dk Projektet

Læs mere

Projektår* Fra Til Beløb i kr. Dag Md. År Dag Md. År 1 01 10 2009 30 09 2010 251.392

Projektår* Fra Til Beløb i kr. Dag Md. År Dag Md. År 1 01 10 2009 30 09 2010 251.392 Indenrigs- og Socialministeriet 15.75.40.10 Puljen til udvikling af bedre ældrepleje, UBÆP 2009 Ansøgning sendes til: Sikringsstyrelsen, Tilskudskontoret, Landemærket 11, 1119 København K. Ansøgningsfrist

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Videre efter sygemelding (foreløbig titel) Projektperiode : 2. februar

Læs mere

Job og personprofil for relationsmedarbejder Dato

Job og personprofil for relationsmedarbejder Dato Den boligsociale helhedsplan 2014-2018 Job og personprofil for relationsmedarbejder Dato 1. Indledning Du ansættes i områdesekretariatet, som varetager det praktiske arbejde med at sikre den løbende fremdrift

Læs mere

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015

Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole. Det meste er gratis. Program EFTERår 2015 Fritidsaktiviteter på Tingbjerg Heldagsskole Det meste er gratis Program EFTERår 2015 Nu går ISA i gang igen! ISA er et projekt, hvor skolens ældste elever sammen med lærere og foreninger arrangerer forskellige

Læs mere

Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler

Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler Fritid og Kultur Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler Projekttype 1. Der søges støtte til (Sæt kryds) Større integrationsprojekter med partnerskaber/samarbejder

Læs mere

VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE

VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE VI HJÆLPER UDSATTE BØRN OG UNGE VORES DNA RØDE KORS Vi har en vigtig identitet og rolle i Røde Kors-bevægelsen. Røde Kors' historie og principper er ressourcer og pejlemærker i vores arbejde som en global

Læs mere

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted

Ansøgningsskema 18. Oplysninger om ansøger. Oplysninger om aktivitet. Thisted Kommune Asylgade Thisted Thisted Kommune Asylgade 30 7700 Thisted Dato 08.11.2018 Ansøgningsskema 18 Oplysninger om ansøger CVR-nummer 39966433 Evt. P-nummer Navn Vejnavn Thy Veteraner Teglgårdsvej Husnummer 5 Etage Side/Dør Postnummer

Læs mere

Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler)

Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) Vejledning til ansøgningsskemaet for Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde ( 18-midler) I kan bruge dette dokument til at forberede jeres ansøgning til Hovedpuljen for frivilligt socialt arbejde inden

Læs mere

INDSPIL NR. 46. Februar 2015

INDSPIL NR. 46. Februar 2015 INITIATIVPRIS Frem til 15. februar 2015 modtages indstillinger til INITIATIVPRISEN, som Kalundborg Y s Men s Club uddeler hvert år. Prisen går til en person, en organisation eller en forening, som med

Læs mere

Projekt Mentorkorps. Ansøgning om midler til etablering af eksternt mentorkorps. Med fokus på en styrket kvalitativ, fleksibel og koordineret indsats.

Projekt Mentorkorps. Ansøgning om midler til etablering af eksternt mentorkorps. Med fokus på en styrket kvalitativ, fleksibel og koordineret indsats. Projekt Mentorkorps Ansøgning om midler til etablering af eksternt mentorkorps. Med fokus på en styrket kvalitativ, fleksibel og koordineret indsats. Projekt titel og kontaktoplysninger Titel Projekt Mentorkorps

Læs mere

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget

Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Folkeoplysningsudvalget Mødetidspunkt 04-09-2018 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:27 Tilstede: Ulrik Borch, Andreas

Læs mere

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 13. juni 2014

Indsatsbeskrivelse. Projekt Social balance i Værebro Park 13. juni 2014 Projekt Social balance i Værebro Park 13. juni 2014 Indsatsbeskrivelse 1. Indsatsens navn Hvad er indsatsens titel? 2. Baggrund Hvad er baggrunden for at indsatsen iværksættes nu? Hvilke eventuelle udfordringer

Læs mere

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø

Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Ansøgning om puljemidler fra Det Lokale Beskæftigelsesråd for Svendborg, Langeland og Ærø Overordnede informationer Projektets titel : Opkvalificering og fastholdelse til uddannelse Unge-Indsats. Afklaring

Læs mere

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00

Idrætskonference i Randers 2010. lørdag den 18. september 8:30-15:00 Idrætskonference i Randers 2010 lørdag den 18. september 8:30-15:00 SIKR (Samvirkende Idrætsklubber i Randers) arrangerer i samarbejde med Kultur- og fritidsforvaltningen en konference for idrætsforeninger

Læs mere

PILOTPROJEKT JOB FORUDE

PILOTPROJEKT JOB FORUDE PILOTPROJEKT JOB FORUDE VEJEN FRA LEDIGHED GENNEM AFKLARING OG UDVIKLING TIL ARBEJDSMARKEDET. November 2017 INDHOLD Baggrund Formål Konsulentens rolle Forløbet Forventede effekter Aktiviteter i projektperioden

Læs mere

15 Godkendelse af procesplaner for prioriterede indsatsområder

15 Godkendelse af procesplaner for prioriterede indsatsområder 15 Godkendelse af procesplaner for prioriterede indsatsområder 15.1 - Bilag: Reviderede procesplaner for Fritidsrådets indsatsområder DokumentID: 4123664 Procesplaner for prioriterede indsatsområder: Indsatsområde

Læs mere

,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen

,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen ,';R Tik,r,G; Ansøgningsskema til udviklingspuljen Dato 12-03-2016 16:32:16 Blanket ID F0907_766 KLE 18.14.00G01 (fc460d39,907-4607-6f1f-3ce507989893) 12-03-2016 16:32:16 Side 1 af 4 Ansøger Ansøgningens

Læs mere

Opkvalificering på transportområdet

Opkvalificering på transportområdet Ansøgningsskema for Pulje til opkvalificering på transportområdet Finanslovskonto 17.46.41.65 Projektets navn: Ansøger Kommune Projekt- og tilskudsansvarlig: (navn, adresse, telefon, e-mail) Opkvalificering

Læs mere

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen

Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med anden etnisk baggrund i folkeoplysningen Til Silkeborg 25.11.2015 Folkeoplysningen Viborg Kommune Prinsens Alle 5 8800 Viborg Fra AOF Viborg Aftenskole AOF Midt, Ørnsøvej 5 8600 Silkeborg Ansøgning om støtte til Mentorprojekt flere kvinder med

Læs mere

Task Force - Kvinder og virksomheder i samarbejde (Navn for projektet udadtil, defineres sammen med virksomhedslederne ved første møde)

Task Force - Kvinder og virksomheder i samarbejde (Navn for projektet udadtil, defineres sammen med virksomhedslederne ved første møde) Task Force - Kvinder og virksomheder i samarbejde (Navn for projektet udadtil, defineres sammen med virksomhedslederne ved første møde) I samarbejdet mellem Holstebro kommune og jobcenter, PNVJ, virksomheder/organisationer

Læs mere

UddannelsesHusets Mentornetværk

UddannelsesHusets Mentornetværk Esbjerg JobAktiv Motorvej UddannelsesHusets Mentornetværk Projekt Indslusning til arbejdsmarkedet Giv Esbjergs unge mod på fremtiden UddannelsesHuset Spangsbjerg Møllevej 70-6700 Esbjerg www.uddannelseshuset.esbjergkommune.dk

Læs mere